Quicksilver dummy sender 64947

Produkt Quicksilver dummy sender 64947 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Quicksilver dummy sender 64947 upraviť a produkt hľadať znova.

Quicksilver Dummy Sender 64947

Quicksilver Dummy Sender 64947
Detail

Náhradný kryt snímača trimu pre Z-náhony Mercruiser. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Dummy Sender 64947 , Rukka training dummy pešek (chphr2905nad)

Nobby Dummy 26cm

Nobby Dummy 26cm
Detail

Sisalový dummy pre psy pri výcviku s dĺžkou 26cm a hmotnosťou cca 190g Sisalový dummy je osvedčená výcviková pomôcka pri tréningu psov. Či už váš pes má rád naťahovanie, hranie alebo aportovanie - táto hračka zo sisalového materiálu je na to ideálna. Sisal je veľmi robustný materiál a zaisťuje, že vy a váš pes sa budete hrať dlho. Tento dummy je tiež vybavený remienkom na zápästie. Váha: 190g Materiál: sisal Rozmer: 26x4 cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračka je určená na použitie pod dozorom. Poškodenú hračku zvieraťu odoberte. Hračky sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov pre možnosť hryzenia, ale nie sú určené na úporné hryzenie. Nie je určené pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Dummy 26cm , Rukka training dummy pešek žltý medium 500 g (6413910910873)

Nobby Dummy 32cm

Nobby Dummy 32cm
Detail

Sisalový dummy pre psy pri výcviku s dĺžkou 32cm a hmotnosťou 340g. Sisalový dummy je osvedčená výcviková pomôcka pri tréningu psov. Či už váš pes má rád naťahovanie, hranie alebo aportovanie - táto hračka zo sisalového materiálu je na to ideálna. Sisal je veľmi robustný materiál a zaisťuje, že vy a váš pes sa budete hrať dlho. Tento dummy je tiež vybavený remienkom na zápästie. Váha: 340g Materiál: sisal Rozmer: 32x5 cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Hračka je určená na použitie pod dozorom. Poškodenú hračku zvieraťu odoberte. Hračky sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov pre možnosť hryzenia, ale nie sú určené na úporné hryzenie. Nie je určené pre deti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Dummy 32cm , Bentech vonkajšie atrapa bezpečnostné kamery bentech dummy solar led (cip398)

Nobby Dummy 30cm

Nobby Dummy 30cm
Detail

Pevná tréningová pomôcka z juty pre tréning psov Nobby Dummy vhodná pre vyučovanie obrany skúsenejších psov o veľkosti S (30x5cm). z robustného materiálu - juta vybavené popruhom na ruku na výlety a trénovanie s vaším psom ideálne pre výcvik obrany Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa, zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností a preťahovanie. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Jutový pešek je určený pre pokročilých psov, ktorí už cvičili na koži. Údržba: ručné pranie, 30 °C ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou sušte na voľno Materiál: juta Rozmer: S - 30x5cm (dĺžka x šírka) Hmotnosť: 350g Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Dummy 30cm

NOBBY Snack dummy Puppy

NOBBY Snack dummy Puppy
Detail

Tréningová hračka pre šteniatka Nobby Snack Dummy Puppy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou vo farbe - svetlomodrá. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) so šňúrkou a krúžkom na zavesenie možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby, ktoré nie sú súčasťou dodávky. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Materiál: nylon Rozmer: Ø5x12cm Farba: svetlomodrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Puppy

Penalty Dummy tréninková figurína

Penalty Dummy tréninková figurína
Detail

Tréninková pomůcka pro kreativní fotbalové trenéry. Celoplastová figurína Merco Penalty Dummy slouží k nácviku přesnosti přímých kopů, nácviku herních situací při zahrávání trestných kopů a zároveň i jako tréninková pomůcka pro fotbalové brankáře při těchto situacích. Tréninková figurína Merco Penalty Dummy je vybavena čtyřmi ocelovými hřeby pro stabilní ukotvení do travnatého hřiště. Figurínu můžete používat i na pevném a tvrdém povrchu díky stojanům Dummy Indoor. Rozměry tréninkové figuríny naleznete v obrázcích.Parametry:Země původu:IndieCelní sazebník:95069990 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Penalty Dummy tréninková figurína

Super Dummy tréninková figurína

Super Dummy tréninková figurína
Detail

Celoplastová fotbalová figurína Merco Super Dummy slouží k nácviku přesnosti přímých kopů, nácviku herních situací při zahrávání trestných kopů a zároveň i jako tréninková pomůcka pro fotbalové brankáře při těchto situacích. Tréninková zeď Merco Super Dummy je vyrobená z ABS – mimořádně pevný a houževnatý technický plast s vysokou odolností proti tlakovým rázům, vhodný do jakéhokoliv počasí – v dobře viditelné žluté barvě. Tréninková figurína Merco Super Dummy je vybavena čtyřmi ocelovými hřeby s délkou 12 cm pro stabilní ukotvení do travnatého hřiště, s možností dokoupení stojanu na tvrdé povrchy Merco Dummy Indoor nebo Merco Soccer Wall Indoor. Výbornou stabilitu na zmíněných površích ještě zvýrazňují integrované ocelové pružiny pohlcující energii nárazu míče. Fotbalová figurína Merco Super Dummy má celkovou výšku 195 cm, šířka těla je 50 cm a hmotnost činí příjemné 4 kg. Figurína Merco Super Dummy je ta pravá pomůcka pro kreativní fotbalové trenéry.Parametry:Země původu:IndieCelní sazebník:95069990 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Super Dummy tréninková figurína

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet titanium

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet titanium
Detail

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet titanium Extrémne ľahká a vysoko priedušná lezecká prilba s tenkou vonkajšou škrupinou a ochrannou EPS penou. Výstuž z kevlaru poskytuje podporu v kritických miestach a špeciálny tVar pokrýva veľkú plochu hlavy. Výsledkom je ľahká a skvele padnúce nízkoprofilová prilba ponúkajúce špičkovú ochranu. certifikácia CE EN 12492 rozšírený bezpečnostný Test MAMMUT vzhľadom na bočné nárazy odlievaná konštrukcia s EPS jadrom a kevlarovými výstuhami dodatočná ochrana na prednej a zadnej strane aj na bokoch plochý profil veľké vetracie otvory a integrovaný vzduchový kanál prídavné polstrovanie pre perfektné fit jednoduchá montáž čelovky vďaka prednému držiaku a elastickým slučkám na zadnej strane plne nastaviteľný bradový popruh pre optimálne uchytenie vrátane tašky pre pohodlnú prepravu parametre: Materiál: EPS pena Ventilačné otvory: 12 Rozsah veľkostí: 52-57 cm, 56-61 cm (obvod hlavy) Hmotnosť (g): 199 Horolezectvo » Horolezecké prilby » horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet titanium (gamisport.sk)

Podobné produkty ako horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet titanium

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet white

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet white
Detail

horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet white Extrémne ľahká a vysoko priedušná lezecká prilba s tenkou vonkajšou škrupinou a ochrannou EPS penou. Výstuž z kevlaru poskytuje podporu v kritických miestach a špeciálny tVar pokrýva veľkú plochu hlavy. Výsledkom je ľahká a skvele padnúce nízkoprofilová prilba ponúkajúce špičkovú ochranu. certifikácia CE EN 12492 rozšírený bezpečnostný Test MAMMUT vzhľadom na bočné nárazy odlievaná konštrukcia s EPS jadrom a kevlarovými výstuhami dodatočná ochrana na prednej a zadnej strane aj na bokoch plochý profil veľké vetracie otvory a integrovaný vzduchový kanál prídavné polstrovanie pre perfektné fit jednoduchá montáž čelovky vďaka prednému držiaku a elastickým slučkám na zadnej strane plne nastaviteľný bradový popruh pre optimálne uchytenie vrátane tašky pre pohodlnú prepravu parametre: Materiál: EPS pena Ventilačné otvory: 12 Rozsah veľkostí: 52-57 cm, 56-61 cm (obvod hlavy) Hmotnosť (g): 199 Horolezectvo » Horolezecké prilby » horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet white (gamisport.sk)

Podobné produkty ako horolezecká helma Mammut Crag Sender Helmet white

NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio S
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre menšie plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti S (15x6cm) vo farbe - neón-zelená. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: S - 15x6cm Farba: neón-zelená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio M

NOBBY Snack dummy Rio M
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre stredné plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti M (20x7cm) vo farbe - malinová. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: M - 20x7cm Farba: malinová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio M

NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio L
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre velké plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti L (25x8cm) vo farbe - neón-zelená. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: L - 25x8cm Farba: neón-zelená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio L
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre velké plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti L (25x8cm) vo farbe - modrá. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: L - 25x8cm Farba: modrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio L
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre velké plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti L (25x8cm) vo farbe - malinová. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: L - 25x8cm Farba: malinová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio L

NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio S
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre menšie plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti S (15x6cm) vo farbe - modrá. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: S - 15x6cm Farba: modrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio S
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre menšie plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti S (15x6cm) vo farbe - malinová. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: S - 15x6cm Farba: malinová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio S

NOBBY Snack dummy Rio M

NOBBY Snack dummy Rio M
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre stredné plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti M (20x7cm) vo farbe - neón-zelená. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: M - 20x7cm Farba: neón-zelená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio M

NOBBY Snack dummy Rio M

NOBBY Snack dummy Rio M
Detail

Tréningová hračka s reflexným lanom pre stredné plemená psov Nobby Rio Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti M (20x7cm) vo farbe - modrá. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Rio Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik reflexné lano Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Kolekcia Nobby Rio ponúka tieto produkty využitelné pri tréningu a na cestách: Tréningové Snack Dummy pre malé psy vo veľkosti S v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre stredné psy vo veľkosti M v troch farbách (Kliknite sem) Tréningové Snack Dummy pre veľké psy vo veľkosti L v troch farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 500ml v piatich farbách (Kliknite sem) Nylonové cestovné misky pre psy o veľkosti 1000ml v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly na snacky o veľkosti 11x14cm v piatich farbách (Kliknite sem) Obaly pre sáčky na trus v piatich farbách (Kliknite sem) Vrecká na snacky a na trus 2v1 v štyroch farbách (Kliknite sem) Materiál: nylon Rozmer: M - 20x7cm Farba: modrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Snack dummy Rio M

MAKRO - Kamera LED imitácia Dummy

MAKRO - Kamera LED imitácia Dummy
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kamera LED imitácia Dummy

Rukka Training Dummy pešek (CHPhr2905nad)

Rukka Training Dummy pešek (CHPhr2905nad)
Detail

Pešek pre psov pre malé a stredné a veľké plemená, materiál: textil (alza.sk)

Podobné produkty ako Rukka Training Dummy pešek (CHPhr2905nad)

Polar Sender-Set hrudný pás kódovaný signál T31

Polar Sender-Set hrudný pás kódovaný signál T31
Detail

Tenký ľahký vysielač meria váš srdcový rytmus s presnosťou EKG a je zakódovaný tak, aby ho chránil pred rušením od iných monitorov srdcového rytmu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Polar Sender-Set hrudný pás kódovaný signál T31

Air Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá

Air Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá
Detail

Nafukovací figurína Merco Air Dummy může být využitá pro trénink celé řady kolektivních sportů. Pro fotbalisty například poslouží Air Dummy k nácviku přesnosti přímých kopů, pro trénink rohových kopů i jako trojrozměrná simulace opravdových hráčů v nejrůznějších herních situacích. Nafukovací panák kruhového půdorysu je vyrobený ze 100% PVC s oboustranným potiskem postavy sportovce. Výhodou tohoto nafukovacího provedení je snadné uskladnění mezi tréninky, dlouhodobá odolnost proti všem tupým úderům a minimální riziko zranění skutečného hráče při kontaktu s figurínou. Aby byla figurína stabilní za všech povětrnostních podmínek i při plném tréninkovém zatížení, naplňte základnu před nafouknutím vodou nebo jemným pískem. Z tohoto důvodu je také důležité figurínu na venkovních sportovištích vždy používat při teplotách nad 5 °C, aby nedošlo k zamrznutí zátěže. Výška panáka Merco Air Dummy v plně nafouknutém stavu je 175 cm, průměr kruhové základny má 50 cm a jeho hmotnost bez zátěže je 1,65 kg. Ať už se věnujete fotbalu, basketbalu, házené nebo jinému podobnému kolektivnímu sportu a zároveň chcete Váš trénink pojmout zase o něco zodpovědněji, pak Vaše sportoviště doplňte touto praktickou pomůckou.Parametry:barva:bíláhmotnost:1,65 kgMateriál:PVCZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097Držadlo:ano (efitness.sk)

Podobné produkty ako Air Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá

Quicksilver 8M0070108 Switch

Detail

OEM spínač snímača tlaku oleja Quicksilver 87-8M0070108 (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver 8M0070108 Switch

Quicksilver Thermostat 14586

Quicksilver Thermostat 14586
Detail

Termostat na motory Mercury/MerCruiser do 120°C. Hmotnosť: 63 g. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Thermostat 14586

Quicksilver Belt 865615Q08

Quicksilver Belt 865615Q08
Detail

Prevodový remeň na motory Mercury Mercruiser. Dĺžka - 2535 mm. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Belt 865615Q08

Nobby Jutový dummy pre psy L 60cm

Nobby Jutový dummy pre psy L 60cm
Detail

Pevná tréningová pomôcka z juty pre tréning psov Nobby Dummy vhodná pre vyučovanie obrany skúsenejších psov o veľkosti L (60x7cm). z robustného materiálu - juta vybavené popruhom na ruku; na oboch koncoch na výlety a trénovanie s vaším psom ideálne pre výcvik obrany Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa, zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností a preťahovanie. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Jutový pešek je určený pre pokročilých psov, ktorí už cvičili na koži. Údržba: ručné pranie, 30 °C ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou sušte na voľno Materiál: juta Rozmer: L - 60x7cm (dĺžka x šírka) Hmotnos: 550g Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Jutový dummy pre psy L 60cm

Training Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá-černá

Training Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá-černá
Detail

Nafukovací figurína Merco Training Dummy může být využitá pro trénink celé řady kolektivních sportů. Pro fotbalisty například poslouží figurína k nácviku přesnosti přímých kopů, pro trénink rohových kopů i jako trojrozměrná simulace opravdových hráčů v nejrůznějších herních situacích. Nafukovací panák kruhového půdorysu je vyrobený ze 100% PVC s oboustranným potiskem postavy sportovce. Výhodou tohoto nafukovacího provedení je snadné uskladnění mezi tréninky a sezónami, dlouhodobá odolnost proti všem tupým úderům a minimální riziko zranění skutečného hráče při kontaktu s figurínou. Aby byla figurína stabilní za všech povětrnostních podmínek i při plném tréninkovém zatížení, naplňte základnu před nafouknutím vodou nebo jemným pískem. Z tohoto důvodu je také důležité figurínu na venkovních sportovištích vždy používat při teplotách nad 5 °C, aby nedošlo k zamrznutí zátěže. Výška panáka Merco Training Dummy v plně nafouknutém stavu je 200 cm, průměr kruhové základny má 60 cm a jeho hmotnost bez zátěže je 2,5 kg. Ať už se věnujete fotbalu, basketbalu, házené nebo jinému podobnému kolektivnímu sportu a zároveň chcete váš trénink pojmout zase o něco zodpovědněji, pak vaše sportoviště doplňte touto praktickou pomůckou.Parametry:barva:bílá-černáhmotnost:2,5 kgMateriál:PVCZemě původu:ČínaCelní sazebník:39269097Držadlo:ano (efitness.sk)

Podobné produkty ako Training Dummy tréninková figurína, nafukovací bílá-černá

Jeti páčkový spínač Dummy (čierny) 1 ks

Jeti  páčkový spínač Dummy (čierny) 1 ks
Detail

Rozmery a komponenty hokejky presne zodpovedajú rozmerom a zložkám spínačov hokejky. Rukoväť je ergonomicky navrhnutá a vyrobená z eloxovaného hliníka. Celá tyčinka je trvalo prilepená a nedá sa otvoriť. Geeignete SenderJETI Duplex DC-24 JETI Duplex DC-16 JETI Duplex DC-14 JETI Duplex DS-24 JETI Duplex DS-16 JETI Duplex DS-14 Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Jeti páčkový spínač Dummy (čierny) 1 ks

Jeti páčkový spínač Dummy (strieborný) 1 ks

Jeti  páčkový spínač Dummy (strieborný) 1 ks
Detail

Rozmery a komponenty hokejky presne zodpovedajú rozmerom a zložkám spínačov hokejky. Rukoväť je ergonomicky navrhnutá a vyrobená z eloxovaného hliníka. Celá tyčinka je trvalo prilepená a nedá sa otvoriť. Geeignete SenderJETI Duplex DC-24 JETI Duplex DC-16 JETI Duplex DC-14 JETI Duplex DS-24 JETI Duplex DS-16 JETI Duplex DS-14 Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Jeti páčkový spínač Dummy (strieborný) 1 ks

Quicksilver Sender Kit Mercruiser Alpha/Bravo 805320A03

Quicksilver Sender Kit Mercruiser Alpha/Bravo 805320A03
Detail

Sender kit pre Z-náhony Mercruiser Alpha a Bravo Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Sender Kit Mercruiser Alpha/Bravo 805320A03

Quicksilver Air Filter 8M0082911

Quicksilver Air Filter 8M0082911
Detail

Originálny náhradný diel Mercury / Quicksilver (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Air Filter 8M0082911

Quicksilver Housing Waterdist 863631T1

Detail

Pre Mercury Mercruiser Inboard 4.3, 5.0, 5.7, 6.2L 262 305 350 377 (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Housing Waterdist 863631T1

Quicksilver Belt 57-865615Q05

Detail

Originálny náhradný diel Mercury / Quicksilver (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Belt 57-865615Q05

Quicksilver Flushing Kit 44357Q2

Quicksilver Flushing Kit 44357Q2
Detail

Umožňuje činnosť motora, keď nie je vo vode. Prepláchne motor, aby sa z chladiaceho systému odstránili soli a iné nečistoty. Hodí sa preMercury / Mariner prívesy s bočnými vstupmi vodyZadné pohony Mercury MerCruiser (okrem Blackhawk)Prevodovka Mercury Torque MasterModely L6 Verado 200/225/250/275/300/350 / 400RModely s dvojitým odberom vody, ako napríklad niektoré prívesné vozíky Bravo One a rok 2000 a novšie prívesné vozíky V6, môžu vyžadovať doplnkovú sadu. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Flushing Kit 44357Q2

Quicksilver Bellows Asy 18654A1

Quicksilver Bellows Asy 18654A1
Detail

Výfuková manžeta Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Bellows Asy 18654A1

Quicksilver Gasket 27-8M0077607

Quicksilver Gasket 27-8M0077607
Detail

Originálny náhradný dieľ Quicksilver - tesnenie Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Gasket 27-8M0077607

Quicksilver Shaft Assembly 76063A1

Quicksilver Shaft Assembly 76063A1
Detail

Originálny náhradný diel pre lodné motory Mercruiser, Mercury, Mariner, Force Krajina pôvodu : Mexiko (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Shaft Assembly 76063A1

Quicksilver Fuel Pump 803529T07

Quicksilver Fuel Pump 803529T07
Detail

Originálny náhradný diel pre lodné motory Mercruiser, Mercury, Mariner, Force (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Fuel Pump 803529T07

Quicksilver Mount Kit 8M0103028

Quicksilver Mount Kit 8M0103028
Detail

Originálny náhradný diel pre lodné motory Mercruiser, Mercury, Mariner, Force. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Mount Kit 8M0103028

Quicksilver Belt 57-828507Q4

Quicksilver Belt 57-828507Q4
Detail

Originálny náhradný diel pre lodné motory Mercruiser, Mercury, Mariner, Force. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Belt 57-828507Q4

Quicksilver Impeller 47-F4290652

Quicksilver Impeller 47-F4290652
Detail

Impeler pre závesné motory Mercury. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Impeller 47-F4290652

Quicksilver Impeller 47-99971M

Quicksilver Impeller 47-99971M
Detail

Náhradný impeller za obežné koleso vodného čerpadla za Mercury Mariner Mercruiser 47-99971M 40. Krajina pôvodu : Mexiko (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Impeller 47-99971M

Quicksilver Impeller 47-89984T3

Quicksilver Impeller 47-89984T3
Detail

Impeller 47-89984T3 je vysokokvalitný impeler od značky Quicksilver.135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - MAGNUM III135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - V-140 (INTERNATIONAL)135/150/175 DFI (2.5L) - 110 Jet (2.5L)135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - 140 JET115/135/150 DFI (2.5L) - V-135 DFI (2.5L)135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - V-200135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - XR-6150/175/200 EFI - V-150 (EFI)135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - V-150150 PRO XS (2.5L) - 150 Pro XS (2.5L)150/200 EFI (2.5L) - V-150 EFI (2.5L)150/175/200 EFI (2.5L) - V-150 EFI (2.5L)135/140/150/200/XR6/MAGNUM III/140JET (2.5L)(CARB) - V-135135/150/175 DFI (2.5L) - V-175 DFI (2.5L)175 PROXS (2.5L) - 175 PROXS (2.5L)175 PROXS (2.5L) - 175 PROXS (2.5L) Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Impeller 47-89984T3

Quicksilver 47-89980 Impeller

Quicksilver 47-89980 Impeller
Detail

47-89980 Impeller je vysokokvalitný impeler od značky Quicksilver. Krajina pôvodu : Japonsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver 47-89980 Impeller

Quicksilver Bellows Asy 816431A1

Quicksilver Bellows Asy 816431A1
Detail

Kardanová manžeta. Vhodná pre všetky typy Alpha I gen II od roku 1991 až po najnovšie. Zahŕňa sponu, svorku a puzdro. Lepidlo nie je súčasťou balenia. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Bellows Asy 816431A1

Quicksilver Bellows Assembly 8M0062406

Quicksilver Bellows Assembly 8M0062406
Detail

Manžeta kardánu pre Z-náhony Bravo a Blackhawk od roku 1987, originálny náhradný dieľ Quicksilver 8M0062-406. Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Bellows Assembly 8M0062406

Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky S 15x6cm

Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky S 15x6cm
Detail

Tréningová hračka pre menšie plemená psov Nobby Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti S (15x6cm) vo farbe - červená. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby, ktoré nie sú súčasťou dodávky. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Materiál: nylon Rozmer: S - 15x6cm (dĺžka x šírka) Farba: červená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky S 15x6cm

Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky M 20x7cm

Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky M 20x7cm
Detail

Tréningová hračka pre menšie plemená psov Nobby Snack Dummy vhodná na učenie a trénovanie s pozitívnou motiváciou o veľkosti M (20x7cm) vo farbe - oranžová. Pomôcky pre tréning z kolekcie Nobby Snack Dummy sú vhodné pre kreatívnu zábavu spájajúcu dve obľúbené činnosti psa - maškrtenie a aportovanie. robustný nylon na výlety a trénovanie s vaším psom so zipsom (krytý) možno naplniť suchým jedlom ideálne pre výcvik Dummy aporty pre psov sú určené na výcvik psa a zdokonaľovanie jeho aportovacích schopností. Dummy aporty sa používajú pri príprave psov nielen na lovecké skúšky, ale aj na tzv. Working testy. Možno používať ako samostatné puzdro na maškrty. Doporučujeme kombinovať s pamlskami a snackmi StarSnacks (Kliknite sem) od Nobby, ktoré nie sú súčasťou dodávky. Údržba: používajte šetrný prací program na 30 °C, alebo ručné pranie ľahšie znečistenie vyčistíte vlhkou handričkou Materiál: nylon Rozmer: M - 20x7cm (dĺžka x šírka) Farba: oranžová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Snack Dummy zásobník na pochúťky M 20x7cm

BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Pink 1 ks

BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Pink 1 ks
Detail

BabyOno Dummy Case, 1 ks, Klipy a retiazky na cumlík pre deti, Vlastnosti: chráni cumlík pred ušpinením alebo stratou hygienická (notino.sk)

Podobné produkty ako BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Pink 1 ks

BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Violet 1 ks

BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Violet 1 ks
Detail

BabyOno Dummy Case, 1 ks, Klipy a retiazky na cumlík pre deti, Vlastnosti: chráni cumlík pred ušpinením alebo stratou hygienická (notino.sk)

Podobné produkty ako BabyOno Dummy Case krabička na cumlík Violet 1 ks
Rukka Training Dummy pešek (CHPhr2905nad), Rukka Training Dummy pešek žltý Medium 500 g (6413910910873), Bentech vonkajšie atrapa bezpečnostné kamery Bentech Dummy Solar LED (CIP398)