Renkforce usb správca hesiel pm-01 rf-4781892

Produkt Renkforce usb správca hesiel pm-01 rf-4781892 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Renkforce usb správca hesiel pm-01 rf-4781892 upraviť a produkt hľadať znova.

Renkforce USB správca hesiel PM-01 RF-4781892

Renkforce USB správca hesiel PM-01     RF-4781892
Detail

Už si nepamätáte svoje používateľské meno alebo heslo Uložte si svoje používateľské mená a heslá až pre 100 webových stránok. Moderné šifrovacie algoritmy (AES256, SEED 256, ARIA) chránia všetky vstupy pred neoprávneným (hardvérovým) prístupom. Chránené „hlavným heslom“ na vyššej úrovni (6 - 120 znakov) možno prístupové údaje k uloženým webovým stránkam zadávať automaticky bez toho, aby boli prenesené do schránky alebo v prehliadačoch, ako je napríklad Mozilla Firefox. Jednotlivé a zložité heslá sa stávajú skutočnosťou IT bezpečnosť pre spoločnosti, ale aj domácnosti je v čase masívnych hackerských útokov a krádeží dát čoraz dôležitejšia. Federálny úrad pre informačnú bezpečnosť (BSI) poskytuje jednoduché tipy, ako napríklad: Pravidelne si meňte heslo, používajte čo najviac rôznych písmen, číslic a špeciálnych znakov. Ale rovnako dôležité: Pre každý účet (conrad, amazon, ebay, elster, prihlásenie do spoločnosti) musia byť použité rôzne heslá. Ale doteraz si nikto nemôže pamätať zložité heslá: Vďaka správcovi hesiel renkforce sú možné veľmi zložité heslá do 120 znakov. To zvyšuje bezpečnosť pre zamestnancov spoločnosti aj pre váš súkromný účet Conrad. Vysoko bezpečné: 2 úrovne autentifikácie Palica vykoná po spustení krátky program. K uloženým údajom máte prístup iba v spojení s týmto doplnkom, vašim osobným hlavným heslom a kľúčom. Funkcia poznámok Ale to nie je všetko. Každý má citlivé údaje, ako sú sériové čísla, prístupové údaje, tajné čísla, PINy alebo iba babkin tajný recept. Uložte všetky údaje, aby ste boli bezpečne chránení, pomocou správcu hesiel renkforce. K tomu je k dispozícii 150 znakov. Nebojte sa straty Zvýraznenie: Ak o ňu prídete, nemusíte sa obávať. Stick sa stane nepoužiteľným po šiestom nesprávnom zadaní vášho predtým vybraného hlavného PIN. Používanie viacerých platforiem - všetky heslá máte stále so sebou Pretože potrebný doplnok je na kľúči, môžete používať správcu hesiel na počítači aj na notebooku, keď ste vonku. Automatické odhlásenie Ak nie ste na počítači pár minút aktívni, správca hesiel sa automaticky odhlási z prihláseného webu. Môžete si tak byť istí, že nikto nemôže vaše údaje ukradnúť. Tu je možné pre každú stránku nastaviť požadovaný čas. Plug and play - stačí zapojiť a začať Vďaka funkcii plug-and-play nie je nutná žiadna inštalácia, program sa nachádza v správcovi hesiel. Stačí to urobiť. Ľahký prevod práv Predaním produktu s príslušným hlavným heslom umožníte ľahký prenos prístupových údajov k veľkému počtu webových stránok. Toto je perfektné riešenie pre zmeny zamestnancov a umožňuje bezpečný a plynulý prechod. Záloha pre svedomie Vytvorte si rýchlo a ľahko zálohu svojho profilu, aby ste sa v prípade núdze mohli na ňu spoľahnúť pomocou náhradného správcu hesiel renkforce. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB správca hesiel PM-01 RF-4781892 , Rohnson rf-01

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-01

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-01
Detail

Nutzen Sie was Sie schon habenVhodné káble sú už často k dispozícii, ale pre plánovanú aplikáciu sú príliš krátke. S týmto adaptérom sa dá štandardný USB kábel A ľahko pripojiť k štandardnému USB micro-B káblu. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. ROHS und REACH konformVšetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-01 , Playmobil 9457 správca školy (4008789094575)

Renkforce USB 3.0 prepojovací kábel [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-USBA-MS-01 opletený

Renkforce USB 3.0 prepojovací kábel [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-USBA-MS-01 opletený
Detail

Použite to, čo už máte Novšie počítače a prenosné počítače používajú na prenos údajov port USB Type-C ™. S týmto adaptérom môžete pokračovať v pripájaní periférnych zariadení, ako sú rozbočovače USB, dokovacie stanice na pevné disky alebo dokonca smartfóny a USB kľúče, pomocou konektora USB-A. Takže máte svoje zariadenia pripravené na budúcnosť v žiadnom momente. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Priame pripojenie externých zariadení USB k smartfónom / tabletom Aby ste mohli mať so sebou všetky obrázky, hudbu, videá a dokumenty, musíte mať veľa úložného priestoru. To zvyčajne nestačí na mobilných zariadeniach, ako sú tablety a smartfóny. S týmto adaptérom USB Type-C ™ -OTG môžete ľahko pripojiť pevné disky alebo disky USB k smartfónu alebo tabletu prostredníctvom nabíjacieho portu USB Type-C ™. To napríklad umožňuje pripojenie USB kľúča k videokamere alebo tabletu. OTG to umožňuje Všetky smartfóny a tablety zo systému Android 4.0 alebo Windows®-OS majú takzvaný OTG (On the Go) štandard. To umožňuje priame pripojenie a výmenu údajov zariadení USB s mobilnými zariadeniami. Vhodné aj pre palice UMTS Jednoducho použite adaptér USB OTG na pripojenie kompatibilnej karty UMTS k tabletu. Už teraz si môžete užiť všetky výhody drahšieho tabletu UMTS kedykoľvek a kdekoľvek. Robustný hliníkový konektor Elegantný hliníkový konektor zaisťuje najlepšie tieniace vlastnosti a zaručuje spoľahlivý prenos signálu. Látkové poťahy Kvalitný poťah vyrobený z látky účinne chráni pred prachom, nárazmi a inými mechanickými vplyvmi. Konektor USB-C ™, ktorý je možné použiť na oboch stranách Kto to nevie? V zásade držte zástrčku hore nohami, aby sa nezmestila do zásuvky. Konektor USB-C ™ je možné použiť na oboch stranách, takže kábel nie je možné vložiť nesprávne. SuperSpeed USB 3.1 (Gen 1) Urobte svoje dáta naozaj rýchle a pripojte smartphony a tabuľky k počítaču pomocou USB 3.1. Veľké množstvo údajov, ako sú filmy vo vysokom rozlíšení a fotografie, je možné preniesť do niekoľkých sekúnd rýchlosťou až 5 GB / s. V porovnaní s USB 2.0 to ponúka desaťnásobnú rýchlosť prenosu dát. Meď „vnútri“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 3.0 prepojovací kábel [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-USBA-MS-01 opletený , Panasonic rf-d100bt (rf-d100btegt)

Renkforce USB zámok kábla RF-4695232 strieborná, modrá zámok s kľúčom bez kľúča RF-4695232

Renkforce USB zámok kábla RF-4695232  strieborná, modrá zámok s kľúčom bez kľúča RF-4695232
Detail

Na verejných miestach cudzincom rýchlo ukradnú údaje. Zámok kábla USB Renkforce zabráni neoprávnenému odstráneniu pripojených zariadení USB. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB zámok kábla RF-4695232 strieborná, modrá zámok s kľúčom bez kľúča RF-4695232 , Omnikey 3121 usb (r31210320-01)

USB / HDMI adaptér Renkforce rf-USBV-01, [1x USB-C ™ zástrčka - 1x HDMI zásuvka, USB 3.2 gen. 1 zásuvka A, USB-C ™ zásuv

USB / HDMI adaptér Renkforce rf-USBV-01, [1x USB-C ™ zástrčka - 1x HDMI zásuvka, USB 3.2 gen. 1 zásuvka A, USB-C ™ zásuv
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. S multipreportovým adaptérom USB-C ™ na HDMI + USB 3.0 môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce HDMI, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k počítaču / notebooku alebo počítaču Mac. Použite to, čo už máte Súčasné notebooky, počítače, smartfóny a tablety sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Vďaka multiportovému adaptéru USB-C ™ na HDMI + USB 3.0 môžete staršie periférne zariadenia stále prevádzkovať prostredníctvom dodatočného portu USB-A na adaptéri. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Vráťte svoju flexibilitu USB-C ™ je spojenie, ktoré kombinuje prenos zvuku, videa a nabíjania vysokou rýchlosťou. Výrobcovia sa preto spoliehajú iba na jediné pripojenie v notebookoch: USB-C ™. Pomocou tohto adaptéra môžete konečne pripojiť existujúce periférie, ako sú pevné disky USB, externé monitory HDMI - a pripojenie USB-C ™ sa nestratí. SuperSpeed USB 3.0 Urobte svoje dáta naozaj rýchle a pripojte pevné disky USB, digitálne fotoaparáty alebo videokamery k počítaču pomocou rozhrania USB 3.0. Veľké množstvo údajov, ako sú filmy vo vysokom rozlíšení a fotografie, je možné preniesť do niekoľkých sekúnd rýchlosťou až 5 GB / s. V porovnaní s USB 2.0 to ponúka desaťnásobnú rýchlosť prenosu dát. Pracuje s akýmkoľvek počítačom Inštalácia multiportového adaptéra je hračkou pre deti: adaptér jednoducho pripojíte k počítaču. Či už Windows, Mac alebo Linux - automaticky ho rozpozná a nainštaluje každý operačný systém. Aby ste mohli využívať plnú rýchlosť, počítač by mal mať rozhranie USB 3.0. Ďalší nabíjací port USB-C ™ Vďaka nabíjaciemu portu USB-C ™ integrovanému v rozbočovači môžete nabíjať aktuálny nabíjací prúd priamo do notebooku. Preto sa nestratí žiadne pripojenie k notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako USB / HDMI adaptér Renkforce rf-USBV-01, [1x USB-C ™ zástrčka - 1x HDMI zásuvka, USB 3.2 gen. 1 zásuvka A, USB-C ™ zásuv , Sonoff rf bridge r2 433 mhz (rf bridger2)

Renkforce nástenný držiak na gitaru RF-GS-01

Renkforce nástenný držiak na gitaru RF-GS-01
Detail

Stabilná nástenná konzola pre elektrickú gitaru a basy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce nástenný držiak na gitaru RF-GS-01 , Sonoff pir3-rf small 433 mhz rf pir3 motion sensor (pir3-rf(no battery))

Renkforce RF-FMD-01 FM vysielač vr. handsfree

Renkforce RF-FMD-01 FM vysielač vr. handsfree
Detail

Teraz určíte rozhlasový program! Jednoducho pripojte svoj smartfón k tomuto malému vysielaču FM a hudbu môžete prijímať ako bežnú rozhlasovú stanicu! Vysielač má tiež slot na kartu microSD - hudbu uloženú na karte microSD môžete prenášať aj priamo do autorádia. K dispozícii sú tiež dve nabíjacie zásuvky USB pre smartfóny. Funkcia Bluetooth® pre bezdrôtový prenos hudby Pripojte svoj smartfón s funkciou Bluetooth® k vysielaču FM a preneste uložené zoznamy skladieb do vzdialenosti 3 metrov. Bezdrôtový. Voliteľné prehrávanie hudby cez AUX Ak Bluetooth® nie je možné (napr. MP3 prehrávač), môžete hudbu preniesť aj do FM vysielača pomocou konektora. Kábel AUX je súčasťou dodávky. Výstup všetkých zoznamov skladieb na kartu microSD Na smartfóne nie je dostatok miesta? Vložte tisíce skladieb na kartu microSD bez vybuchnutia pamäte inteligentného zariadenia. To šetrí úložný priestor a výdrž batérie. AUX OUT - dovybavenie autorádia pomocou Bluetooth® Vďaka dodatočnému zvukovému výstupu na vysielači FM môžete prijímať prijaté zvukové signály z karty microSD a Bluetooth® tiež výstup do autorádia cez konektor. Inovujte svoje auto pomocou systému hands-free Telefonovanie pomocou smartfónu za volantom je nebezpečné - a ak vás chytia, je to drahé. S vysielačom renkforce Bluetooth® FM môžete ľahko upgradovať svoje auto pomocou systému hands-free. To vám umožní telefonovať pri počúvaní hudby. Už vám nikdy nezmeškáte hovor. Vždy správny pohľad na displej Flexibilný a flexibilný husací krk je voľne pohyblivý vo všetkých smeroch a rýchlo privádza displej do optimálnej polohy - bez straty okamžite. Takže vždy získate dokonalý výhľad. Jednoduchá správa zvuku Vďaka ovládacím prvkom pripojeným k vysielaču FM môžete priamo na vysielači vykonávať nasledujúce funkcie - bez toho, aby ste museli smartfón alebo prehrávač MP3 vytiahnuť z vrecka: - Zapnutie a vypnutie hudby - Nastavte hlasitosť - Prepínajte piesne tam a späť - Prijímať a ukončovať hovory Extra výkon pre váš smartphone RF-FMD-01 má dva čisté USB nabíjacie porty s kombinovaným nabíjacím výkonom 2,4 amp. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-FMD-01 FM vysielač vr. handsfree , Poly encorepro 310, usb-c (214569-01)

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x mini USB 2.0 zásuvka B] RF-4780816

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x mini USB 2.0 zásuvka B] RF-4780816
Detail

Využite to, čo už máte Správne káble sú často už k dispozícii, ale so zlou kombináciou konektorov. Tento adaptér umožňuje previesť zásuvku USB 2.0 Mini B na zásuvku USB 2.0 A. V súlade s ROHS a REACH Všetky káble a adaptéry Renkforce sú v súlade s smernicami ROHS a REACH EÚ. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zásuvka A - 1x mini USB 2.0 zásuvka B] RF-4780816 , Clatronic pm 3635

USB mikrofón Renkforce DUS-01

USB mikrofón Renkforce DUS-01
Detail

Multiffunkčný dynamický mikrofón s USB a štandardným XLR výstupom. Na základe optimalizácie frekvencií sa tento mikrofón najlepšie hodí na spev. Integrovaný analógový menič zmení signál bez počuteľnej straty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako USB mikrofón Renkforce DUS-01 , Liebherr rf 4200 (992418851)

Renkforce RF-4327044 USB krabička USB-C ™ USB 3.2 (2. generácia)

Renkforce RF-4327044 USB krabička  USB-C ™ USB 3.2 (2. generácia)
Detail

Umožňuje čítanie a zápis údajov z / na karty typu CFexpress typu B. Umožňuje prenosové rýchlosti až 10 Gbit / s. Dá sa pripojiť k počítačom a počítačom Noebooks pomocou kábla USB-C ™. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4327044 USB krabička USB-C ™ USB 3.2 (2. generácia) , Liebherr rf 5000 (992439151)

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zástrčka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-09

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zástrčka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-09
Detail

Nutzen Sie was Sie schon habenVhodné káble sú už často k dispozícii, ale s nesprávnou kombináciou konektorov. Pomocou tohto adaptéra môžete prevádzať rozhranie USB-Micro-B vášho zariadenia USB na konektor USB-A. Môžete napríklad previesť väčšinou dodávaný dátový / nabíjací kábel Micro-USB-B smartfónu / tabletu na štandardný kábel USB. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Gold ist TrumpfPozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. ROHS und REACH konformVšetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB 2.0 zástrčka A - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-09 , Liebherr rf 4600 (992422651)

Renkforce RF-USB3-64x80 sklenený USB flash disk 64 GB RF-4599306 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Renkforce RF-USB3-64x80 sklenený USB flash disk 64 GB  RF-4599306 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Mit diesem USB-Stick Sie immer all Ihre wichtigen Daten dabeiČi už osobné súbory, obchodné dokumenty, nespočetné množstvo fotografií z dovolenky, videí, filmov alebo vaša obrovská zbierka MP3: Malý gigant pre ukladanie dát všetko transportuje a archivuje. Ideálne napríklad aj na jednoduché nosenie súborov medzi domovom a kanceláriou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-USB3-64x80 sklenený USB flash disk 64 GB RF-4599306 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Beautyrelax eyepen rf (8594166118812)

SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472916, čierna

SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472916, čierna
Detail

Prevodník USB na prevádzku jednotiek SATA - bez inštalácie Aby bolo možné pracovať s odstránenými pevnými diskami v počítači alebo notebooku, musia byť pevné disky nainštalované interne v počítači. Je to veľmi únavné a časovo náročné. Tento prevodník pevného disku umožňuje jednoduché a nekomplikované pripojenie externých jednotiek k USB 3.0 počítaču alebo notebooku - bez toho, aby ste museli najskôr nainštalovať jednotku do krytu. Tiež pre jednotky CD-ROM a DVD Jednotky CD-ROM a DVD nie sú často inštalované v novších prenosných počítačoch. S káblom adaptéra USB na SATA môžete takúto jednotku prevádzkovať externe cez USB na prenosnom počítači. Nie je potrebná žiadna inštalácia v prípade PC Otravné skrutkovanie na puzdre PC a časovo náročná inštalácia sú úplne vylúčené. Jednoducho sa pripojte cez USB - hotovo. Vytvárajte zálohy cez port USB Konvertor premení každý IDE, SATA alebo SATA-SSD pevný disk na externú USB mechaniku. Vďaka tomu je úplne jednoduché zachrániť zo starých pevných diskov obrázky, hudbu alebo dokumenty a vytvárať ich zálohy. V zásade je tento konvertor vhodný aj na testovanie alebo prevádzku všetkých typov pevných diskov a napaľovačiek cez konektor USB 3.0. USB 3.0 SuperSpeed Vďaka USB 3.0 je možné čítať pevné disky alebo disky SATA / IDE s prenosovou rýchlosťou až 5 GB / s, a preto sú desaťkrát rýchlejšie ako USB 2.0. To značne uľahčuje kopírovanie veľkého množstva údajov. Kábel prevodníka funguje aj s USB 2.0, ale pri zníženej rýchlosti. Pevné disky zapínajte iba vtedy, keď sú potrebné Vypínač napájania šetrí elektrickú energiu a chráni pevné disky, keď sa nepoužívajú. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472916, čierna , Elektrobock bt23 rf (0612)

SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472913, čierna

SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472913, čierna
Detail

Kábel USB adaptéra na prevádzku diskov SATA - bez inštalácie Aby bolo možné pracovať s odstránenými pevnými diskami v počítači alebo notebooku, musia byť pevné disky nainštalované interne v počítači. Je to veľmi únavné a časovo náročné. Tento prevodník pevného disku umožňuje jednoduché a nekomplikované pripojenie vybratých pevných diskov k portu USB 2.0 na počítači alebo notebooku - bez toho, aby ste museli najskôr nainštalovať jednotku do krytu! Tiež pre jednotky CD-ROM a DVD Jednotky CD-ROM a DVD nie sú často inštalované v novších prenosných počítačoch. S káblom adaptéra USB na SATA môžete takúto jednotku prevádzkovať externe cez USB na prenosnom počítači. Nie je potrebná žiadna inštalácia v prípade PC Otravné skrutkovanie na puzdre PC a časovo náročná inštalácia sú úplne vylúčené. Jednoducho sa pripojte cez USB - hotovo. Vytvárajte zálohy cez port USB Prevodník prevádza akýkoľvek pevný disk SATA alebo SSD na externý disk USB. Vďaka tomu je úplne jednoduché zachrániť zo starých pevných diskov obrázky, hudbu alebo dokumenty a vytvárať ich zálohy. V zásade je tento konvertor vhodný aj na testovanie alebo prevádzku všetkých typov pevných diskov a napaľovačiek cez konektor USB 2.0. Pevné disky zapínajte iba vtedy, keď sú potrebné Vypínač napájania šetrí elektrickú energiu a chráni pevné disky, keď sa nepoužívajú. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SATA III, USB adaptér Renkforce RF-4472913, čierna , Panasonic rf-p50deg-s

Renkforce RF-USF-100 #####USB Signalfilter (value.4736890)

Renkforce RF-USF-100 #####USB Signalfilter (value.4736890)
Detail

Toto zariadenie sa používa medzi rozhraním USB počítača a externým zariadením. Znižuje elektromagnetické rušenie a zlepšuje spracovanie signálu digitálnymi zariadeniami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-USF-100 #####USB Signalfilter (value.4736890) , Panasonic rf-d15eg-k

Renkforce RF-USB3-32x80 sklenený USB flash disk 32 GB viacfarebná RF-4599302 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Renkforce RF-USB3-32x80 sklenený USB flash disk 32 GB viacfarebná RF-4599302 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Mit diesem USB-Stick Sie immer all Ihre wichtigen Daten dabeiČi už osobné súbory, obchodné dokumenty, nespočetné množstvo fotografií z dovolenky, videí, filmov alebo vaša obrovská zbierka MP3: Malý gigant pre ukladanie dát všetko transportuje a archivuje. Ideálne napríklad aj na jednoduché nosenie súborov medzi domovom a kanceláriou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-USB3-32x80 sklenený USB flash disk 32 GB viacfarebná RF-4599302 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Panasonic rf-p150deg-s

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-11 pozlátené kontakty

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-11 pozlátené kontakty
Detail

Použite to, čo už máte Novšie smartphony a tablety používajú na prenos údajov pripojenie USB Type-C ™. S týmto adaptérom môžete pokračovať v pripájaní káblov micro USB k smartfónom a tabletom. Takže máte svoje zariadenia pripravené na budúcnosť v žiadnom momente. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Konektor USB-C ™, ktorý je možné použiť na oboch stranách Kto to nevie? V zásade držte zástrčku hore nohami, aby sa nezmestila do zásuvky. Konektor USB-C ™ je možné použiť na oboch stranách, takže kábel nie je možné vložiť nesprávne. Kľúčom je zlato Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x micro USB 2.0 zásuvka B] rf-usba-11 pozlátené kontakty , Panasonic rf-2400deg-k

Renkforce RF-KS-USB2 zabudovateľný modul USB 2.0 Keystone

Renkforce RF-KS-USB2 zabudovateľný modul USB 2.0 Keystone
Detail

Vďaka štandardizovaným rozmerom sa inštalačný modul USB 2.0 Keystone používa na jednoduché zaskočenie do rôznych konzol, napr. B. Keystone patch panel, krabice alebo puzdro vhodné. V súlade s ROHS Všetky zabudované moduly renkforce Keystone sú v súlade s usmerneniami EÚ pre oblasť RoHS. Toto nariadenie o ochrane životného prostredia obmedzuje a licencuje prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-KS-USB2 zabudovateľný modul USB 2.0 Keystone , Scheppach pm 1200 (5907801901)

Renkforce RF-4755736 PC reproduktory USB 6 W čierna

Renkforce RF-4755736  PC reproduktory  USB 6 W čierna
Detail

Úspora miesta s atraktívnym dizajnom a zvukom Zosilnite zvuk svojho notebooku s reproduktormi Renkforce Mini USB! Vďaka malým rozmerom krytu sa reproduktory vojdú takmer do každej tašky na notebook a sú preto ideálnym spoločníkom na cestách. Na obsluhu reproduktorov nie je potrebné ďalšie napájanie, pretože reproduktory sú napájané cez port USB vášho počítača. Napriek malým rozmerom majú reproduktory hudobný výkon RMS 6 W, čo zaisťuje vylepšený zvuk vášho notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4755736 PC reproduktory USB 6 W čierna , Poly blackwire 3325, usb-a + 3,5 mm (213938-01)

Renkforce USB-C™ / DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF-4538166 #

Renkforce USB-C™ / DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF-4538166  #
Detail

Súčasné notebooky a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu údajov je možné cez toto pripojenie vysielať aj videosignály. S týmto káblom USB-C ™ na DisplayPort môžete ľahko pripojiť svoje existujúce zariadenia podporujúce DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televíziu alebo projektor, k počítaču alebo notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF-4538166 # , Poly blackwire 3310 microsoft, c3310m, usb-a (212703-01)

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 3.00 m čierna RF-3385692 #####USB-C

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 3.00 m čierna RF-3385692  #####USB-C
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. S týmto káblom USB-C ™ na VGA môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia kompatibilné s DVI, ako je externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu počítaču / notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 3.00 m čierna RF-3385692 #####USB-C , Nzxt f140q (rf-q14sf-b1)

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-3385696 #####USB-C

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-3385696  #####USB-C
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. S týmto káblom USB-C ™ na VGA môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia kompatibilné s DVI, ako je externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu počítaču / notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-3385696 #####USB-C , Playseat f1 red (rf.00046)

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4534860 #####USB-C

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4534860  #####USB-C
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. S týmto káblom USB-C ™ na VGA môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia kompatibilné s DVI, ako je externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu počítaču / notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4534860 #####USB-C , Playseat f1 black (rf.00024)

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4535916 #####USB-C

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4535916  #####USB-C
Detail

Súčasné notebooky a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu údajov je možné cez toto pripojenie vysielať aj videosignály. S týmto káblom USB-C ™ na VGA môžete ľahko pripojiť svoje existujúce zariadenia podporujúce DVI, ako sú externé monitory, televízory alebo projektory, k počítaču alebo notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 1.80 m čierna RF-4535916 #####USB-C , Panasonic rf-d30bteg-k čierne

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-4535918 #####USB-C

Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-4535918  #####USB-C
Detail

Súčasné notebooky a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu údajov je možné cez toto pripojenie vysielať aj videosignály. S týmto káblom USB-C ™ na VGA môžete ľahko pripojiť svoje existujúce zariadenia podporujúce DVI, ako sú externé monitory, televízory alebo projektory, k počítaču alebo notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / VGA káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####VGA 15pol. Stecker 0.50 m čierna RF-4535918 #####USB-C , Panasonic rf-d30bteg-w biele

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 5.00 m čierna RF-

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 5.00 m čierna RF-
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na Mini-DisplayPort môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce Mini-DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu PC / notebooku. Gold ist Trumpf Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 5.00 m čierna RF- , Canon eos rf-3 (2428a001)

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.00 m čierna RF-

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.00 m čierna RF-
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na Mini-DisplayPort môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce Mini-DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu PC / notebooku. Gold ist Trumpf Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.00 m čierna RF- , Sonoff dw2-rf 433 mhz wireless door / window sensor (dw2 rf(no baterry))

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 0.50 m čierna RF-

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 0.50 m čierna RF-
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na Mini-DisplayPort môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce Mini-DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu PC / notebooku. Gold ist Trumpf Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 0.50 m čierna RF- , Scheppach pm 1800 d (5907802901)

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 3.00 m čierna RF-

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 3.00 m čierna RF-
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na Mini-DisplayPort môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce Mini-DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu PC / notebooku. Gold ist Trumpf Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 3.00 m čierna RF- , 14 verbatim pm-14 (49590)

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF-

Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF-
Detail

Súčasné prenosné počítače a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu dát je možné prostredníctvom tohto pripojenia vysielať aj video signály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na Mini-DisplayPort môžete ľahko pripojiť vaše existujúce zariadenia podporujúce Mini-DisplayPort, ako napríklad externý monitor, televízor alebo projektor, k vášmu PC / notebooku. Gold ist Trumpf Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / Mini-DisplayPort káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####Mini DisplayPort Stecker 1.80 m čierna RF- , Poly blackwire 3325 microsoft, usb-a + 3,5 mm (214016-01)

SATA, IDE, USB konvertor Renkforce RF-3833988, 1.20 m, čierna

SATA, IDE, USB konvertor Renkforce  RF-3833988, 1.20 m, čierna
Detail

Prevodník USB na prevádzku SATA, SATA SSD alebo IDE diskov - bez inštalácie Aby bolo možné pracovať s odstránenými pevnými diskami v počítači alebo notebooku, musia byť pevné disky nainštalované interne v počítači. Je to veľmi únavné a časovo náročné. Tento prevodník pevného disku umožňuje jednoduché a nekomplikované pripojenie externých jednotiek k USB 3.0 počítaču alebo notebooku - bez toho, aby ste museli najskôr nainštalovať jednotku do krytu. Nevyžaduje sa žiadna inštalácia v prípade PC: Otravné skrutkovanie na puzdre PC a časovo náročná inštalácia sú úplne vylúčené. Jednoducho sa pripojte cez USB - hotovo. Vytvárajte zálohy cez port USB Konvertor premení každý IDE, SATA alebo SATA-SSD pevný disk na externú USB mechaniku. Vďaka tomu je úplne jednoduché zachrániť zo starých pevných diskov obrázky, hudbu alebo dokumenty a vytvárať ich zálohy. V zásade je tento konvertor vhodný aj na testovanie alebo prevádzku všetkých typov pevných diskov a napaľovačiek cez konektor USB 3.0. USB 3.0 SuperSpeed Vďaka USB 3.0 je možné čítať pevné disky alebo disky SATA / IDE s prenosovou rýchlosťou až 5 GB / s, a preto sú desaťkrát rýchlejšie ako USB 2.0. To značne uľahčuje kopírovanie veľkého množstva údajov. Kábel prevodníka funguje aj s USB 2.0, ale pri zníženej rýchlosti. Súčasné čítanie pevných diskov IDE a SATA V počítači je možné súčasne prevádzkovať aj jednotku SATA a jednotku IDE - pre dva pevné disky je potrebný iba jeden port USB. Zdĺhavé zapojenie a odpojenie pevných diskov z prevodníka už preto nie je potrebné. Pevné disky zapínajte iba vtedy, keď sú potrebné Vypínač napájania šetrí elektrickú energiu a chráni pevné disky, keď sa nepoužívajú. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SATA, IDE, USB konvertor Renkforce RF-3833988, 1.20 m, čierna

USB 2.0 prepojovací kábel Renkforce RF-4094754, 1.00 m, biela

USB 2.0 prepojovací kábel Renkforce  RF-4094754, 1.00 m, biela
Detail

Kábel Renkforce mirco USB 2.0 je ideálny na nabíjanie mobilných zariadení, ako sú smartphony, na počítači alebo notebooku. Okrem nabíjacej funkcie je tiež možné vymieňať si dáta medzi zariadeniami a vytvárať tak napríklad zálohy. Gold ist TrumpfPozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Kupfer „inside“Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď použitá tu ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme svojou vysokou mechanickou pevnosťou, flexibilitou a odolnosťou. Okrem toho je odpor kábla podstatne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. Gegen Störeinflüsse von außen doppelt geschütztKábel USB 2.0 od spoločnosti Renkforce je niekoľkokrát tienený. Dvojice drôtov sú ovinuté kovovou fóliou a celý kábel je tkaný pevnou drôtenou sieťou. Toto vysoko kvalitné tienenie ponúka ochranu proti vonkajšiemu rušeniu, ako sú napríklad paralelné silové káble a zaručuje prenos údajov bez rušenia aj za nepriaznivých podmienok. Sicher aus der Buchse lösenVo všeobecnosti by sa spojenie malo uvoľniť potiahnutím za zástrčku. Tvarované odľahčenie ťahu na konektore zaisťuje, že kábel môže byť tiež uvoľnený potiahnutím za kábel. UL-zertifziert S certifikátom UL je tento kábel v súlade s prísnymi predpismi na ochranu pred ohňom v Severnej Amerike. V prípade požiaru to výrazne znižuje uvoľňovanie toxických plynov a pár a zaisťuje bezpečnosť tak v súkromnom, ako aj v komerčnom sektore. ROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako USB 2.0 prepojovací kábel Renkforce RF-4094754, 1.00 m, biela

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 10.00 m čierna RF-4532668 #####USB-C™-

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 10.00 m čierna RF-4532668  #####USB-C™-
Detail

Vysoko kvalitný kábel 4K USB-C na HDMI. 10 metrov Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 10.00 m čierna RF-4532668 #####USB-C™-

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 2.0 zásuvka A] rf-usba-10 s funkciou OTG, pozlátené kontakty

Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 2.0 zásuvka A] rf-usba-10 s funkciou OTG, pozlátené kontakty
Detail

Použite to, čo už máte Novšie počítače a prenosné počítače používajú na prenos údajov port USB Type-C ™. S týmto adaptérom môžete pokračovať v pripájaní periférnych zariadení, ako sú rozbočovače USB, dokovacie stanice na pevné disky alebo dokonca smartfóny a USB kľúče, pomocou konektora USB-A. Takže máte svoje zariadenia pripravené na budúcnosť v žiadnom momente. Chráni to životné prostredie a vašu peňaženku. Priame pripojenie externých zariadení USB k smartfónom / tabletom Aby ste mohli mať so sebou všetky obrázky, hudbu, videá a dokumenty, musíte mať veľa úložného priestoru. To zvyčajne nestačí na mobilných zariadeniach, ako sú tablety a smartfóny. S týmto adaptérom USB Type-C ™ -OTG môžete ľahko pripojiť pevné disky alebo disky USB k smartfónu alebo tabletu prostredníctvom nabíjacieho portu USB Type-C ™. To napríklad umožňuje pripojenie USB kľúča k videokamere alebo tabletu. OTG to umožňuje Všetky smartfóny a tablety zo systému Android 4.0 alebo Windows®-OS majú takzvaný OTG (On the Go) štandard. To umožňuje priame pripojenie a výmenu údajov zariadení USB s mobilnými zariadeniami. Vhodné aj pre palice UMTS Jednoducho použite adaptér USB OTG na pripojenie kompatibilnej karty UMTS k tabletu. Už teraz si môžete užiť všetky výhody drahšieho tabletu UMTS kedykoľvek a kdekoľvek. Kľúčom je zlato Pozlátené kontakty zástrčky chránia pred koróziou a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhodobý prenos vašich údajov. Súlad s požiadavkami smernice RoHS a REACH Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam EÚ o smerniciach RoHS a REACH. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB 2.0 adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB 2.0 zásuvka A] rf-usba-10 s funkciou OTG, pozlátené kontakty

Renkforce USB-C™ adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB-C ™ zásuvka (nabíjanie), USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-4780818

Renkforce USB-C™ adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB-C ™ zásuvka (nabíjanie), USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-4780818
Detail

Rozšírte svoju dokovaciu stanicu USB-A o viacportový rozbočovač Renkforce USB-C, aby ste mohli pripojiť prenosný počítač USB-C. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ adaptér [1x USB-C ™ zástrčka - 1x USB-C ™ zásuvka (nabíjanie), USB 3.2 gen. 1 zásuvka A] RF-4780818

Renkforce zámok portu USB rf-USBBlocker-02 sada 10 ks strieborná bez kľúča RF-4463019

Renkforce zámok portu USB rf-USBBlocker-02 sada 10 ks strieborná  bez kľúča RF-4463019
Detail

Rozšírte bezpečnostné svorky USB pre váš existujúci blokátor portov renkfore USB. Na verejných miestach sú dáta rýchlo odcudzené cudzím osobám alebo je nainštalovaný poškodený softvér. Blokovač portov USB zablokuje porty USB na počítači alebo notebooku proti neoprávnenému prístupu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce zámok portu USB rf-USBBlocker-02 sada 10 ks strieborná bez kľúča RF-4463019

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 1.80 m čierna RF-4535910 #####USB-C™-D

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 1.80 m čierna RF-4535910  #####USB-C™-D
Detail

Súčasné notebooky a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu údajov je možné cez toto pripojenie vysielať aj videosignály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na HDMI môžete ľahko pripojiť svoje existujúce zariadenia podporujúce HDMI, ako napríklad externý monitor, televízia alebo projektor, k počítaču / notebooku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 1.80 m čierna RF-4535910 #####USB-C™-D

Renkforce RF-SHB-200 4 porty USB 3.0 prepínač + húb čierna

Renkforce RF-SHB-200 4 porty USB 3.0 prepínač + húb čierna
Detail

Pre flexibilnú prácu stlačením jediného tlačidla, pretože neustále opätovné pripojenie stojí čas a nervy: 4-portový prepínač zdieľania USB od spoločnosti Renkforce umožňuje použitie štyroch periférnych zariadení USB 3.0 na dvoch počítačoch. Prepínajte tam a späť stlačením tlačidla To znamená: Dva počítače majú zdieľaný prístup k štyrom zariadeniam USB bez toho, aby museli neustále vymieňať káble alebo nastavovať softvér na zdieľanie v sieti. Hneď ako sú zariadenia pripojené, môžete medzi dvoma počítačmi jednoducho prepínať stlačením jediného tlačidla. Ktorý z dvoch počítačov je momentálne aktívny, je indikovaný LED svetelným displejom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-SHB-200 4 porty USB 3.0 prepínač + húb čierna

Renkforce RF-GMK-250 USB herná klávesnica podsvietenie nemecká, QWERTZ čierna

Renkforce RF-GMK-250 USB herná klávesnica podsvietenie nemecká, QWERTZ čierna
Detail

Ste vášnivým hráčom alebo chcete aspoň získať čo najlepší vstup do sveta hier? Hľadáte klávesnicu, s ktorou by ste dokázali nielen písať? Potom sa inšpirujte funkčnosťou tejto klávesnice. V budúcnosti zvládnite každú kritickú hernú situáciu ešte istejšie vďaka sérii skvelých funkcií tejto klávesnice a vytvorte pre vás epický herný zážitok. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-GMK-250 USB herná klávesnica podsvietenie nemecká, QWERTZ čierna

Renkforce RF-KS-UC zabudovateľný modul USB 3.1 (2. generácia) Keystone

Renkforce RF-KS-UC zabudovateľný modul USB 3.1 (2. generácia) Keystone
Detail

Vďaka štandardizovaným rozmerom sa inštalačný modul Keystone USB 3.1 (Gen 2) Keystone používa na jednoduchú montáž v rôznych konzolách, napr. B. Keystone patch panel, krabice alebo puzdro vhodné. V súlade s ROHS Všetky zabudované moduly renkforce Keystone sú v súlade s usmerneniami EÚ pre oblasť RoHS. Toto nariadenie o ochrane životného prostredia obmedzuje a licencuje prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-KS-UC zabudovateľný modul USB 3.1 (2. generácia) Keystone

Renkforce RF-4755734 univerzálne pútko na ruku USB flash disk čierna

Renkforce RF-4755734 univerzálne pútko na ruku USB flash disk čierna
Detail

Vďaka popruhu na ruku môžete zariadenie jednoducho nosiť v ruke alebo na zápästí. Nemusíte teda hľadať svoju palicu, majte fotoaparát pripravený na každú momentku a nikdy nezmeškáte hovor na mobilnom telefóne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4755734 univerzálne pútko na ruku USB flash disk čierna

Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 20 ks čierna vr. 1 kľúče RF-4605009

Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 20 ks čierna  vr. 1 kľúče RF-4605009
Detail

Na verejných miestach sú dáta rýchlo odcudzené cudzím osobám alebo je nainštalovaný poškodený softvér. Pomocou nástroja na blokovanie portov LAN zablokujete sieťové pripojenia na počítači PC alebo notebooku proti neoprávnenému prístupu. Zapojte blokovanie siete LAN do voľného sieťového portu, uvoľnite poistku a znova ju vyberte. Bezpečnostná svorka LAN teraz blokuje slot. Prílohu je možné odstrániť iba pomocou príslušného kľúča RJ45. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 20 ks čierna vr. 1 kľúče RF-4605009

Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 30 ks čierna vr. 1 kľúče RF-4605018

Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 30 ks čierna  vr. 1 kľúče RF-4605018
Detail

Na verejných miestach sú dáta rýchlo odcudzené cudzím osobám alebo je nainštalovaný poškodený softvér. Pomocou nástroja na blokovanie portov LAN zablokujete sieťové pripojenia na počítači PC alebo notebooku proti neoprávnenému prístupu. Zapojte blokovanie siete LAN do voľného sieťového portu, uvoľnite poistku a znova ju vyberte. Bezpečnostná svorka LAN teraz blokuje slot. Prílohu je možné odstrániť iba pomocou príslušného kľúča RJ45. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce zámok portu RJ45 LAN rf-LANBlocker-01 sada 30 ks čierna vr. 1 kľúče RF-4605018

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna RF-4532670 guľatý #####U

Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna RF-4532670 guľatý #####U
Detail

Vysoko kvalitný kábel 4K USB-C na HDMI. 20 metrov Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / HDMI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####HDMI-A Stecker 20.00 m čierna RF-4532670 guľatý #####U

Renkforce RF-4599772 USB-C ™ dokovacia stanica #####USB-C Power Delivery, integrovaná čítačka kariet

Renkforce RF-4599772 USB-C ™ dokovacia stanica   #####USB-C Power Delivery, integrovaná čítačka kariet
Detail

Prenosná čítačka kariet Renkforce s rozbočovačom krytu SSD. Rozhranie USB 3.0 výrazne skracuje dobu prenosu súborov (obrázky, videá, hudba). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4599772 USB-C ™ dokovacia stanica #####USB-C Power Delivery, integrovaná čítačka kariet

Renkforce USB-C™ / DVI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DVI-D 24+1pol. Stecker 3.00 m čierna RF-4535912 pozláte

Renkforce USB-C™ / DVI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DVI-D 24+1pol. Stecker 3.00 m čierna RF-4535912 pozláte
Detail

Súčasné notebooky a počítače sú často vybavené rozhraním USB-C ™. Okrem prenosu údajov je možné cez toto pripojenie vysielať aj videosignály. Pomocou tohto kábla USB-C ™ na DVI môžete ľahko pripojiť svoje existujúce zariadenia podporujúce DVI, ako sú externé monitory, televízory alebo projektory, k počítaču alebo notebooku. Gegen Störeinflüsse von außen doppelt geschützt Kábel USB-C / DVI Renkforce je niekoľkokrát tienený. Páry drôtov sú zabalené kovovou fóliou a celý kábel je zabalený do hustého drôteného pletiva. Toto vysokokvalitné tienenie poskytuje ochranu pred vonkajším rušením, ako sú napríklad paralelne vedené napájacie káble, a zaručuje nerušený prenos údajov aj za nepriaznivých podmienok.Kupfer „inside“ Najdôležitejšou súčasťou kábla je výber materiálu vnútorného vodiča. Meď, ktorá sa tu používa, ponúka najlepšie prenosové vlastnosti. Okrem nízkej impedancie pri vysokých frekvenciách meď zaujme aj svojou vysokou mechanickou pevnosťou, pružnosťou a trvanlivosťou. Odpor vedenia je navyše výrazne nižší v porovnaní s lacnou oceľou (CCS) alebo hliníkom (CCA). To zaisťuje vynikajúcu a bezpečnú kvalitu prenosu vašich údajov. Gold ist Trumpf Pozlátené konektory chránia proti korózii a tiež zvyšujú vodivosť. To zaisťuje rýchly a dlhotrvajúci prenos vašich údajovROHS und REACH konform Všetky káble a adaptéry Renkforce vyhovujú smerniciam ROHS aj REACH EÚ. Tieto environmentálne predpisy obmedzujú a licencujú prísady pre elektronické výrobky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce USB-C™ / DVI káblový adaptér #####USB-C™ Stecker, #####DVI-D 24+1pol. Stecker 3.00 m čierna RF-4535912 pozláte

Renkforce RF-4270245 sieťový switch 4 porty 1 GBit/s USB napájanie

Renkforce RF-4270245 sieťový switch 4 porty 1 GBit/s USB napájanie
Detail

Tento sieťový distribútor je optimalizovaný pre nízku spotrebu energie a na rozdiel od konvenčných zariadení nevyžaduje plug-in napájanie. Jednoducho použite zásuvku USB na akomkoľvek koncovom zariadení na napájanie spínača energiou. Napr. Televízor, herné konzoly, zariadenia kompatibilné so sieťou na komerčné použitie atď.Praktischer Energiespar-EffektDistribútor siete spotrebúva energiu iba vtedy, keď je spustené aj koncové zariadenie. Vysoká rýchlosť prenosu až 1 000 Mbit / s významne znižuje čakacie časy pri kopírovaní v sieti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4270245 sieťový switch 4 porty 1 GBit/s USB napájanie

Renkforce RF-4451433 sieťový switch 5 portů 100 MBit/s USB napájanie

Renkforce RF-4451433 sieťový switch 5 portů 100 MBit/s USB napájanie
Detail

Tento sieťový distribútor je optimalizovaný pre nízku spotrebu energie a na rozdiel od konvenčných zariadení nevyžaduje plug-in napájanie. Jednoducho použite zásuvku USB na akomkoľvek koncovom zariadení na napájanie spínača energiou. napr. televízor, herné konzoly, zariadenia kompatibilné so sieťou na komerčné použitie atď.Praktischer Energiespar-EffektDistribútor siete spotrebúva energiu iba vtedy, keď je spustené aj koncové zariadenie. Vysoká rýchlosť prenosu až 1 000 Mbit / s významne znižuje čakacie časy pri kopírovaní v sieti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4451433 sieťový switch 5 portů 100 MBit/s USB napájanie

Renkforce RF-4870798 sieťový adaptér USB 2.0, LAN (10/100 Mbit / s)

Renkforce RF-4870798 sieťový adaptér  USB 2.0, LAN (10/100 Mbit / s)
Detail

Tento sieťový adaptér USB 2.0 je možné použiť namiesto internej sieťovej karty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-4870798 sieťový adaptér USB 2.0, LAN (10/100 Mbit / s)

Renkforce RF-WFD-300 Wi-Fi adaptér USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1900 MBit/s

Renkforce RF-WFD-300 Wi-Fi adaptér USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1900 MBit/s
Detail

Vylepšite svoj starý notebook alebo stolný počítač na vyššiu rýchlosť Wi-Fi 802.11ac pre maximálny dosah a výkon. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce RF-WFD-300 Wi-Fi adaptér USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1900 MBit/s
Rohnson RF-01, Playmobil 9457 Správca školy (4008789094575), Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT), Omnikey 3121 USB (R31210320-01), Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2), Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery)), Poly EncorePro 310, USB-C (214569-01), CLATRONIC PM 3635, LIEBHERR Rf 4200 (992418851), LIEBHERR Rf 5000 (992439151), LIEBHERR Rf 4600 (992422651), BeautyRelax EyePen RF (8594166118812), Elektrobock BT23 RF (0612), Panasonic RF-P50DEG-S, Panasonic RF-D15EG-K, Panasonic RF-P150DEG-S, Panasonic RF-2400DEG-K, Scheppach PM 1200 (5907801901), Poly BLACKWIRE 3325, USB-A + 3,5 mm (213938-01), Poly BLACKWIRE 3310 Microsoft, C3310M, USB-A (212703-01), NZXT F140Q (RF-Q14SF-B1), Playseat F1 Red (RF.00046), Playseat F1 Black (RF.00024), Panasonic RF-D30BTEG-K čierne, Panasonic RF-D30BTEG-W biele, Canon EOS RF-3 (2428A001), Sonoff DW2-RF 433 MHz Wireless Door / Window Sensor (DW2 RF(No baterry)), Scheppach PM 1800 D (5907802901), 14 VERBATIM PM-14 (49590), Poly BLACKWIRE 3325 Microsoft, USB-A + 3,5 mm (214016-01)