Renkforce zamok portu rj45 lan rf lanblocker 02 sada 10 ks cierna bez kluca rf 4463025

Produkt Renkforce zamok portu rj45 lan rf lanblocker 02 sada 10 ks cierna bez kluca rf 4463025 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Renkforce zamok portu rj45 lan rf lanblocker 02 sada 10 ks cierna bez kluca rf 4463025 upraviť a produkt hľadať znova.

Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT)

Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT)
Detail

Rádio – klasické, prenosné, DAB+ a FM tuner s 5 predvoľbami, výkon 10 W, vstup 3,5 mm Jack, výstup 3,5 mm Jack, s Bluetooth, budík a displej súčasťou, na baterky a zo siete napájanie, na 4 malé monočlánky (C), retro dizajn, rozmery 110 × 317 × 141 mm (V׊×H), hmotnosť 2,1 kg, strieborná farba https://panamodels.herokuapp.com/product?url=https://www.panasonic.com/cz/consumer/audio-video/radia/radioprijimace/rf-d100btegt.html (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT) , Panasonic rf-d100bt (rf-d100btegt)

Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))

Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))
Detail

Senzor – pohybu, na fungovanie je nutný bridge, uhol záberu: 100°, dva módy, dosah: 8 m, pripojenie: rádiové vlny, farba: biela Bezdrôtovýsnímač pohybuNa sledovanie pohybu vo vašej domácnosti využijete bezdrôtový snímač Sonoff PIR3-RF Small 433MHz RF PIR3 Motion Sensor. Vďaka senzoru budete mať všetok pohyb vo vašom domove pod kontrolou. Na ovládanie pohybového senzora Sonoff Small je potrebná centrálna jednotka Sonoff RF Bridge alebo iná jednotka používajúca bránu RF. Práve tá zariadi, aby všetky prvky komunikovali medzi sebou. Senzor pohybu pojme 100° uhol záberu. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá pomocou obojstrannej lepiacej pásky.FARBABielaPRIPOJENIERádiové vlnyDOSAH SIGNÁLU8 metrovMajte svoj domov pod kontrolouAk PIR senzor Sonoff Small RF PIR zachytí akýkoľvek pohyb, spustí naplánovanú akciu. Umiestnite detektor pohybu pri posteli, a keď v noci vstanete, svetlo v kúpeľni sa vám automaticky rozsvieti. Rovnakú službu vám urobí pohybový senzor... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery)) , Sonoff rf bridge r2 433 mhz (rf bridger2)

Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2)

Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2)
Detail

Bezdrôtový ovládač – pre zariadenia so 433MHz RF ovládaním, pre 64 zariadení, inteligentné scény, časovač, aplikácia eWeLink, Android a iOS, Google Assistant a Amazon Alexa Ovládajte inteligentnú domácnosťaplikáciou aj hlasomUrobte z vášho obyčajného diaľkového ovládania člena inteligentnej domácnosti. S ovládačom Sonoff RF bridge R2 433MHz sa každé diaľkové ovládanie fungujúce na frekvencii 433 MHz, naučí počúvať cez mobilnú aplikáciu alebo hlasového asistenta. Vytvorte inteligentné scénySpárujte ovládač Sonoff RF bridge R2 433MHz s vybranými diaľkovými ovládačmi, senzormi alebo inými zariadeniami a vytvorte inteligentné scény. S ovládačom Sonoff sa môžete postarať aj o bezpečnosť vo svojom byte. Ako to urobiť? Pomocou príslušných senzorov si môžete napríklad nastaviť, že ak niekto vstúpi do vášho domu, okamžite dostanete upozornenie do telefónu a navyše sa samé rozsvieti svetlo. Podpora hlasového ovládaniaMáte pri varení plné ruky práce a potrebujete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2) , Sonoff pir3-rf small 433 mhz rf pir3 motion sensor (pir3-rf(no battery))

Rohnson RF-01

Rohnson RF-01
Detail

Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 180 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez Bluetooth, materiál dosky sklo, presnosť merania 100 g, 8 senzorov, kompatibilná s iOS a Android, na napájanie slúži AAA batéria, biela farba Či už sledujete svoju hmotnosť na odporúčanie lekára, alebo kvôli vlastným cieľom, určite vám príde vhod osobná váha. Diagnostická váha Rohnson ponúka komplexný prehľad o stave vášho tela. V spolupráci s mobilnou aplikáciou sleduje vaše telesné charakteristiky, konkrétne množstvo telesného tuku, svalovej hmoty, vody. Určite vás zaujme pekný dizajn vážiacej plochy, na ktorú bol použitý kvalitný materiál, konkrétne sklo. Nosnosť váhy je 180 kg s presnosťou merania na 100 g. Vzhľad osobnej váhy Rohnson dopĺňa biela farba. Kľúčové prednosti osobnej váhy Rohnson RF-01 Diagnostická váha Rohnson ponúka komplexný prehľad o stave vášho tela Spolu s mobilnou aplikáciou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohnson RF-01

Chauvet RF Remote

Chauvet RF Remote
Detail

Diaľkové ovládanie vo veľkosti dlane pre kompatibilné svietidlá s podporou RF. Jednotka pracuje s rôznymi typmi príslušenstva, ako sú washery a pohyblivé hlavy, a RF signál je všesmerový, čo znamená, že nevyžaduje ťažkopádnu prevádzku priamou viditeľnosťou. Ovládanie je posilnené teleskopickou anténou, ktorá zaisťuje, že signál dosiahne svoj cieľ a s maximálnou vzdialenosťou 35m bez prekážok môže RFC ovládať svetlá v takmer akomkoľvek priestore. Typ : Ovládač (muziker.com)

Podobné produkty ako Chauvet RF Remote , Liebherr rf 4200 (992418851)

Sonoff DW2-RF 433 MHz Wireless Door / Window Sensor (DW2 RF(No baterry))

Sonoff DW2-RF 433 MHz Wireless Door / Window Sensor (DW2 RF(No baterry))
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, pripojenie cez Rádiové vlny, montáž na dvere alebo okno, dosah 50 m, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Bezdrôtovýsenzor na dverePotrebujete mať zatváranie a otváranie dverí pod kontrolou? Túto vychytávku vám pomôže uskutočniť bezdrôtový senzor na dvere a okná Sonoff DW2-RF 433MHz Wireless Door/Window Sensor. Vďaka tomuto senzoru budete vždy vedieť, že sa vaše dvere práve otvorili. Na ovládanie senzora Sonoff DW2-RF je potrebná centrálna jednotka Sonoff RF Bridge alebo iná jednotka používajúca bránu RF. Práve tá zariadi, aby všetky prvky komunikovali medzi sebou.FARBABielaPRIPOJENIERádiové vlnyDOSAH SIGNÁLU50 metrovMajte svoj domov pod kontrolouAk senzor pohybu Sonoff DW2-RF 433MHz Wireless Door/Window Sensor zachytí, že niekto otvára vaše okná alebo dvere, dostanete okamžite upozornenie na váš mobilný telefón. Ak prepojíte senzor s kamerou, môžete mať okamžite tiež obraz nepozvaného návštevníka vo vašom domove. Pohybový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonoff DW2-RF 433 MHz Wireless Door / Window Sensor (DW2 RF(No baterry)) , Liebherr rf 5000 (992439151)

Focus Sport Optics Eagle 10x42 RF 1500 m 10 ročná záruka

Focus Sport Optics Eagle 10x42 RF 1500 m 10 ročná záruka
Detail

Diaľkomer, ktorý dokáže merať vzdialenosť až do 1500 m a zároveň funguje ako ďalekohľad. Ide o pevnú konštrukciu s vrúbkovaným povrchom, vďaka ktorému je diaľkomer stabilný v ruke. Optická konštrukcia pozostáva z vysoko kvalitného skla s pokročilou antireflexnou úpravou, ktorá poskytuje ostrý obraz s dobrým kontrastom. Očnice majú 4 otočné polohy a očný reliéf 19,5 mm, čo uľahčuje použitie aj pri používaní okuliarov. Každý okulár má tiež individuálne nastavenie zaostrenia. V diaľkomere je až sedem rôznych meracích programov. Štandardné vo väčšine prípadov funguje ako dobrý všestranný pomocník. LDP (Priorita najdlhšej vzdialenosti) diaľkomer hľadá najväčšiu vzdialenosť a preskakuje veci, ktoré môžu blokovať pred objektom, ako sú kríky, konáre atď. LDP / skenovanie Rovnaké ako LDP, ale tu získate aj meranie uhla. Hmla diaľkomer vysiela silnejší signál, ktorý prechádza vlhkosťou. Minimálna meracia vzdialenosť je 25 m, aby bola zaistená presnosť. Vertikálna poloha meter meria výšku objektu, ako je strom. Horizontálna poloha na meranie vzdialenosti a uhla, po výpočte, diaľkomer alternatívne ukazuje horizontálnu vzdialenosť a uhol. Rýchlosť merač meria rýchlosť objektu. Merač potom dokáže merať až 300 km/h. Focus Eagle kombinuje diaľkomer a ďalekohľad v jednom a uľahčuje váš lov. Meranie niektorých referenčných bodov pri love je jednoduchý spôsob, ako zefektívniť lov, ale aj pri love vtákov môže byť dobré vedieť vypočítať vzdialenosť k cieľu a vypočítať balistiku pre minimálnu dopadovú plochu. Dodáva sa s ochranným puzdrom a pohodlným neoprénovým popruhom. Ďalekohľady Focus Sport Optics sú vybavené hranolmi s fázovou korekciou a optickými členmi z exkluzívneho skla ED (Extra low Dispersion) a obsahujú lantanoidy, aby sa dosiahol maximálny kontrast, rozlíšenie a prenos svetla. S cieľom, aby boli ďalekohľady praktickejšie a flexibilnejšie, sa na rámy a ďalšie prvky využívajú trvácne a ľahké materiály, ako sú polykarbonáty a zliatiny horčíka. Navyše, všetky vodoodolné ďalekohľady Focus sú naplnené dusíkom, aby nedochádzalo k zahmlievaniu a aby spoľahlivo fungovali za každého počasia. Keď si kúpite ďalekohľad Focus Sport Optics, máte istotu, že dostanete kvalitný produkt najvyššej možnej hodnoty za dobrú cenu, ako aj rozšírenú záruku. Krajina pôvodu : Čína Priemer objektívu : 42 mm Očnice : TwistUp Typ aktivity : Golf Očný reliéf : 19,5 mm Typ aktivity : Pozorovanie prírody Balenie obsahuje : Popruh na krk Rozsah merania : 1500 m Variant : 10x42 Hmotnosť : 800 g Nepremokavé : Áno Zväčšenie : 10x Zorné pole : 5° Typ : Diaľkomer Balenie obsahuje : Púzdro Rozmery : 155 x 130 x 62 (mm) Šírka zorného pola na 1000 m : 88 m Farba : Zelená Záruka : 10 ročná záruka Priemer výstupnej pupily : 4,2 mm Typ aktivity : Poľovníctvo Vodeodolnosť : IPX5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Focus Sport Optics Eagle 10x42 RF 1500 m 10 ročná záruka , Liebherr rf 4600 (992422651)

Flacarp microalarm rf-sens

Flacarp microalarm rf-sens
Detail

Pomôže postrážiť vašu výbavu: čln, batoh, zaparkovaný motocykel, auto, môžete postrážiť koleso alebo ho pripevniť na dvere karavanu alebo chatky. Pri detekcii zmeny polohy, vibrácií alebo otrasov vyšle signál na váš bezdrôtový príposluch. Vlastnosti a funkcie: •rozmery len 4 x 4cm, výška 1,5cm •napájanie gombíkovou batériou CR2450 • dosah bezdrôtového signálu až niekoľko stoviek metrov (podľa terénu a umiestnenia) •možnosť nastavenia citlivosti podľa použitia Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne: •stlačením tlačidla zapnúť, odpočet času 5 sekúnd •po odpočte stráži: detekuje vibrácie a zmenu polohy •pre vypnutie opäť stlačiť tlačidlo ... •pri vypnutí vždy vyšle signál na príposluch, nemožno teda jednoducho prekonať bez upozornenia užívateľa *Na poslednom obrázku ukážka uloženia troch čidiel FLACARP-SENS v kufri XXL. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flacarp microalarm rf-sens , Beautyrelax eyepen rf (8594166118812)

PANASONIC RF-D30BTEG-K

PANASONIC RF-D30BTEG-K
Detail

RÁDIO . Tuner . Prednastavené pásma/stanice FM (10) (87,50 – 108,00 MHz (interval 50K) / DAB Plus (10) (pásmo III, 174,928 – 239,200 MHz) . Automatické ladenie . Radio Data System . Tyčová anténa (pre FM/ DAB) (min. 168 – max. 750 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PANASONIC RF-D30BTEG-K , Elektrobock bt23 rf (0612)

Panasonic RF-P150DEG-S

Panasonic RF-P150DEG-S
Detail

Rádio – klasické, prenosné, AM a FM tuner, výkon 0,15 W, výstup 3,5 mm Jack, na baterky napájanie, na 2 AA batérie, klasický dizajn, rozmery 68 × 120 × 31 mm (V׊×H), hmotnosť 0,113 kg, strieborná farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-P150DEG-S , Panasonic rf-p50deg-s

LIEBHERR Rf 4600 (992422651)

LIEBHERR Rf 4600 (992422651)
Detail

Chladnička –, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 298 l, smer otvárania voliteľný, 6 políc, 1 chladiaci okruh, biela farba, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, ventilácia, prázdninový režim, uhlíkový filter, inteligentná, detský zámok, rozmery 145,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H) Ide o voľne stojacu chladničku, ktorú stačí umiestniť do kuchyne bez väčších úprav interiéru. Klimatická trieda je SN-T. Chladnička sa vyznačuje hladinou hlučnosti triedy C, čo ju zaraďuje medzi stredne tiché modely. Chladnička LIEBHERR udrží potraviny dlhšie čerstvé Zaraďuje sa medzi stredne tiché chladničky triedy C Objem chladničky je 298 l Dizajn chladničky doplňuje biela farba Pánty môžete prehodiť podľa potreby Bez nábehu dverí Rozmery chladničky LIEBHERR sú 145,5 × 59,7 × 67,5 cm (V × Š × H) Chladnička váži 54,5 kg Čím ďalším sa chváli chladnička LIEBHERR? Pri vkladaní nových potravín vie chladnička razantne... (alza.sk)

Podobné produkty ako LIEBHERR Rf 4600 (992422651) , Panasonic rf-d15eg-k

Canon extender cap RF

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Canon extender cap RF , Panasonic rf-p150deg-s

Elektrobock BT23 RF (0612)

Elektrobock BT23 RF (0612)
Detail

Inteligentný termostat slúžiaci na kontrolu vykurovania v dome, umiestnenie na kotol, týždenné a denné programovanie V niektorých situáciách je nemožné viesť spojenie od termostatu ku kotlu klasicky, tj. pomocou štandardných drôtových vodičov. V takých chvíľach je ideálnou voľbou termostat Elektrobock BT23 RF, ktorý je bezdrôtový. Je určený na automatickú reguláciu plynových, olejových aj elektrických kotlov, obehových čerpadiel a termoelektrických pohonov. Veľký podsvietený displej na vysielači umožňuje ovládanie termostatu aj za tmy a zaiste vás potešia skutočne široké možnosti jeho naprogramovania. Kľúčové vlastnosti termostatu Elektrobock BT23 RFPraktický bezdrôtový termostatNa automatickú reguláciu kotla, čerpadla aj termoelektrického pohonuS veľkým podsvieteným displejomIntuitívne a jednoduché programovanieSo systémom samoučenia kódu a pamäťou E-PROMKaždé nastavenie je uložené natrvaloUnikátny systém obojsmernej RF komunikácie na spoľahlivú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrobock BT23 RF (0612) , Panasonic rf-2400deg-k

Panasonic RF-2400DEG-K

Panasonic RF-2400DEG-K
Detail

Rádio – klasické, prenosné, AM a FM tuner, výstup 3,5 mm Jack, na baterky a zo siete napájanie, na 4 AA batérie, klasický dizajn, rozmery 122 × 234 × 82 mm (V׊×H), hmotnosť 0,69 kg, čierna farba Užite si vaše obľúbené FM / AM rádiové stanice s výrobkom od spoločnosti Panasonic. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť určite urobia radosť. Prevádzkovať možno na batérie alebo sieť.Prenosné analógové rádio od spoločnosti Panasonic vám umožní prijímať dve najčastejšie pásma rozhlasového vysielania. Prehľadnému ladeniu napomáha analógový volič. Na pohodlné prenášanie zase prítomnosť rukoväte, nízka hmotnosť a kompaktné rozmery. Napájanie rádia je riešené pomocou batérií alebo elektrickej siete. Pre čistú reprodukciu vašich obľúbených rádiových staníc slúži praktická teleskopická anténa. Vďaka kvalitnému 10cm reproduktoru bude vaše počúvanie vždy kvalitné. Užite si vaše obľúbené rádiové stanice s produktom od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti, ktorá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-2400DEG-K , Nzxt f140q (rf-q14sf-b1)

BeautyRelax EyePen RF (8594166118812)

BeautyRelax EyePen RF (8594166118812)
Detail

Kozmetický prístroj – špičková technológia multipolárnej rádiofrekvencie, zvyšuje pružnosť pleti, veľmi ľahko dosiahnuteľný liftingový efekt, potlačenie tmavých kruhov okolo očí, veľký LCD displej na jednoduché nastavenie funkcií, vhodný pre všetky typy pleti Kozmetický prístroj BeautyRelax EyePen RF je určený na potlačenie tmavých kruhov okolo očí a je vhodný pre všetky druhy pleti. Na terapiu používa špičkovú technológiu multipolárnej rádiofrekvencie, ktorá neinvazívnou metódou zaistí bezbolestný lifting pleti. Rádiofrekvenciu je možné ľubovoľne kombinovať s vibráciami a červeným cannon svetlom. Nastavenie prístroja BeautyRelax EyePen RF je veľmi jednoduché vďaka veľkému LCD displeju. Vďaka zabudovanej nabíjacej batérii sa nemusíte počas používania starať o káble. Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax EyePen RFBeautyRelax EyePen RF je určený na potlačenie tmavých kruhov okolo očíVhodný pre všetky druhy pletiTechnológia... (alza.sk)

Podobné produkty ako BeautyRelax EyePen RF (8594166118812) , Playseat f1 red (rf.00046)

LIEBHERR Rf 4200 (992418851)

LIEBHERR Rf 4200 (992418851)
Detail

Chladnička –, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 247 l, smer otvárania voliteľný, 5 políc, 1 chladiaci okruh, biela farba, automatické odmrazovanie, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, prázdninový režim, inteligentná, rozmery 125,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H) Je to voľne stojaca chladnička, ktorá nevyžaduje príliš zložitú inštaláciu ani prestavbu interiéru. Klimatická trieda zodpovedá SN-T. Chladnička sa vyznačuje hladinou hlučnosti triedy C, čím patrí medzi stredne tiché modely. Chladnička LIEBHERR udrží potraviny čerstvé dlhú dobu Stredná hlučnosť chladničky vďaka triede C Chladnička má objem 247 l Dizajn chladničky dotvára biela farba Pánty možno prehodiť na ľubovoľnú stranu Bez nábehu dverí Rozmery chladničky LIEBHERR dosahujú 125,5 × 59,7 × 67,5 cm (V × Š × H) Chladnička dosahuje hmotnosť 49,4 kg Čo ďalšie prinesie chladnička LIEBHERR? Pri vložení nových potravín vie chladnička znížiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako LIEBHERR Rf 4200 (992418851) , Playseat f1 black (rf.00024)

LIEBHERR Rf 5000 (992439151)

LIEBHERR Rf 5000 (992439151)
Detail

Chladnička –, energetická trieda F, klimatická trieda SN-T, objem chladničky 349 l, smer otvárania voliteľný, 7 políc, 1 chladiaci okruh, biela farba, no Frost, automatické odmrazovanie, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super chladenie, ventilácia, prázdninový režim, uhlíkový filter, inteligentná, detský zámok, rozmery 165,5 × 59,7 × 67,5 cm (V׊×H) Je to voľne stojaca chladnička, ktorú môžete umiestniť do interiéru bez väčších úprav. Klimatická trieda zodpovedá SN-T. Chladnička ponúka hladinu hlučnosti triedy C, preto ju takmer nebudete počuť. Chladnička LIEBHERR vám pomôže udržať potraviny dlhšie čerstvé Disponuje funkciou NoFrost brániacou námraze Zaraďuje sa medzi stredne tiché chladničky triedy C Chladnička má objem 349 l Dizajn chladničky zvýrazňuje biela farba Pánty dverí možno osadiť na ľubovoľnú stranu Bez nábehu dverí Rozmery chladničky LIEBHERR zodpovedajú 165,5 × 59,7 × 67,5 cm (V × Š × H) Chladnička váži 59,7 kg Čo... (alza.sk)

Podobné produkty ako LIEBHERR Rf 5000 (992439151) , Panasonic rf-d30bteg-k čierne

Chauvet RF Remote XL

Chauvet RF Remote XL
Detail

Bezprecedentný výkon ovládania osvetlenia máte na dlani s RFC-XL, ručným diaľkovým ovládaním pre kompatibilné svietidlá s podporou RF. RF signál je všesmerový a nevyžaduje priamu viditeľnosť. RFC-XL pracuje s rôznymi typmi zariadení, ako sú washery a pohyblivé hlavy, a súčasne ovláda až 4 rôzne skupiny zariadení. Pogumované a podsvietené tlačidlá zaisťujú, že sú dostupné v tmavom prostredí, a pohodlné koliesko na výber farieb vám umožní nastaviť tie správne farby potiahnutím prsta. Teleskopická anténa zaisťuje, že signál dosiahne svoj cieľ. Typ : Ovládač (muziker.com)

Podobné produkty ako Chauvet RF Remote XL , Panasonic rf-d30bteg-w biele

Panasonic RF-D15EG-K

Panasonic RF-D15EG-K
Detail

Rádio - klasické a radiobudík, přenosné, DAB+ a FM tuner s 30 předvolbami, výkon 3 W, automatické ladění, Bluetooth, budík a hodiny, napájecí zdroj součástí, bateriové a síťové napájení, na 4 AA baterie, klasický design, rozměry 105 × 180 × 47 mm (V׊×H), hmotnost 0,5 kg, černá a stříbrná barva (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-D15EG-K , Canon eos rf-3 (2428a001)

BeautyRelax EyePen RF prístroj na vyhladenie a redukciu vrások 1 ks

BeautyRelax EyePen RF prístroj na vyhladenie a redukciu vrások 1 ks
Detail

BeautyRelax EyePen RF, 1 ks, Špeciálna starostlivosť pre ženy, Posuňte pravidelnú starostlivosť o pleť na novú úroveň. Prístroj BeautyRelax EyePen RF umožňuje masáž tváre a podporuje tak vitalitu a prirodzenú krásu pleti. Vlastnosti: jemne masíruje tvár spevňuje kontúry tváre zlepšuje kvalitu pleti využíva účinky svetelnej terapie (notino.sk)

Podobné produkty ako BeautyRelax EyePen RF prístroj na vyhladenie a redukciu vrások 1 ks , Sonoff dw2-rf 433 mhz wireless door / window sensor (dw2 rf(no baterry))

Zyxel GS1920-8HPV2 10-port Smart Managed PoE Switch Switch, 8x gigabit RJ45, 2x gigabit RJ45/SFP, 130W pre PoE

Detail

GS1920-8HPv2, 10-portový inteligentný riadený prepínač 8x Gigabit Copper a 2x Gigabit dual pers., režim hybird, samostatný alebo NebulaFlex Cloud, 130 W PoE, bez ventilátora. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zyxel GS1920-8HPV2 10-port Smart Managed PoE Switch Switch, 8x gigabit RJ45, 2x gigabit RJ45/SFP, 130W pre PoE , Wilson rf team backpack čierny (97512418744)

Tenda OS3 Wireless Outdoor CPE 5GHz 802.11 a/n/ac 867 Mbps, 4x LAN port RJ45, 12dBi, IP65, AP + Stat

Tenda OS3 Wireless Outdoor CPE 5GHz 802.11 a/n/ac 867 Mbps, 4x LAN port RJ45, 12dBi, IP65, AP + Stat
Detail

Venkovní WiFi Access Point WiFi venkovní CPE 802.11a/n/ac 867Mbps 5 GHz, pasivní PoE, 4x LAN, krytí IP65, duální polarizace, 30° horizontální, 30° vertikální, 30° elevace, 12 dBi, vzdálenost bodů až 5 km, režimy AP/Station/WISP/P2MP/WDS Repeater/Router, PtP, PtMP, ochrana proti přepětí 6 000V. (alza.sk)

Podobné produkty ako Tenda OS3 Wireless Outdoor CPE 5GHz 802.11 a/n/ac 867 Mbps, 4x LAN port RJ45, 12dBi, IP65, AP + Stat , Wilson rf team 12pk čierna (97512418751)

NZXT F140Q (RF-Q14SF-B1)

NZXT F140Q (RF-Q14SF-B1)
Detail

Ventilátor do PC 140×26mm, 500RPM–1200RPM, 12V, maximálna hlučnosť 23dB, 4pin PWM, PWM NZXT F140Q predstavuje značne výkonný ventilátor do počítača adekvátny pre každého, kto chce upraviť airflow v počítačovej zostave. Ventilátor bez podsvietenia splní prianie každému, kto nechce byť vyrušovaný farebným žiarením z počítača v nočných hodinách. Medzi ďalšie výhody patrí výrazne nižšia cena v porovnaní s verziami disponujúcimi LED podsvietením. Veľkosť 140 mm zabezpečuje upevnenie do takmer každého počítača od MiniTower po BigTower. Podstatným parametrom je tiež potrebné napätie, u tohto ventilátora do počítača je to 12 V. Vnútri súpravy nájdete 1 ventilátor. Zaujímavé parametre ventilátora do PC NZXT F140Q Vzduchový prietok 101 CFM stačí na schladenie vášho počítača Má nápadný tvar Efektívny PC ventilátor obdržal špeciálne ložiská umožňujúce plynulejšie a šetrnejšie prúdenie vzduchu Na chod potrebuje napätie 12 V Ventilátor do počítača NZXT je vhodný pre všetky... (alza.sk)

Podobné produkty ako NZXT F140Q (RF-Q14SF-B1) , Neewer rf-550d kruhový blesk (10020025)

Panasonic RF-D30BTEG-K čierne

Panasonic RF-D30BTEG-K čierne
Detail

Rádio – klasické, kuchynské, do kúpeľne a prenosné, DAB+, FM a RDS tuner s 10 predvoľbami, výkon 2 W, vstup s USB, výstup 3,5 mm Jack, automatické ladenie, s Bluetooth, budík, displej a hodiny súčasťou, na baterky a zo siete napájanie, na 4 malé monočlánky (C), klasický dizajn, stupeň krytia IPX4, rozmery 154 × 261 × 83 mm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, čierna a sivá farba Panasonic RF-D30BTEG-K čierna je ľahko prenosné, kvalitné rádio na ničím nerušené počúvanie obľúbených staníc. Vybrať si môžete zo sieťového aj batériového napájania a môžete ho tak umiestniť na takmer ľubovoľné miesto, alebo staviť na istotu zástrčky. Výkon má 2 W. Tunery zachytia vysielanie FM (VKV), DAB+ a RDS. Príjem RDS predstavuje schopnosť zobraziť aktuálne informácie o stanici. Rádio Panasonic dovolí navoliť celkom 10 predvolieb na prijímané stanice. Na čistý príjem signálu slúži teleskopická anténa a automatické ladenie. Ovládanie je riešené cez pohodlné, prehľadné tlačidlá. Ovládanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-D30BTEG-K čierne , Greentek rf-g04 lte dvb-t2

Panasonic RF-D30BTEG-W biele

Panasonic RF-D30BTEG-W biele
Detail

Rádio – klasické, prenosné, DAB+, FM a RDS tuner s 10 predvoľbami, výkon 2 W, vstup s USB, výstup 3,5 mm Jack, automatické ladenie, ekvalizér a časovač, s Bluetooth, budík, displej a hodiny súčasťou, na baterky a zo siete napájanie, na 4 malé monočlánky (C), klasický dizajn, stupeň krytia IPX4, rozmery 154 × 261 × 83 mm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, biela a sivá farba Rádio Panasonic je prenosné zariadenie, s ktorým si užijete nerušené a pohodlné počúvanie rozhlasových staníc. Prístroj disponuje výkonom 2 W. Použité tunery zachytia vysielanie DAB+, FM a RDS. Funkcia RDS umožňuje zobrazovať informácie o aktuálnej stanici. Rádio Panasonic dovolí navoliť dohromady 10 predvolieb pre vybrané stanice. Na jednoduchú obsluhu rádia je súčasťou výbavy adekvátne prehľadný displej. Vždy vítané je prosté zobrazenie hodín. Praktická funkcia automatického ladenia nastaví všetky dostupné stanice. Výrobca pridal rádiu stupeň krytia IPX4. Tak bude chránené pred striekajúcou vodou.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-D30BTEG-W biele , Nzxt f120q black (rf-q12sf-b1)

Canon EOS RF-3 (2428A001)

Canon EOS RF-3 (2428A001)
Detail

Krytka tela – krytka tela na Canon EOS zrkadlovky Krytka tela je pomocníkom každého fotografa so zrkadlovkou alebo bezzrkadlovkou (kompaktom s výmennými objektívmi) radu Canon EOS. Kryt udrží senzor fotoaparátu vždy v bezpečí. Zabraňuje vniknutiu prachových častíc, nechcenému dotyku, mechanickému poškodeniu a ďalším nástrahám, ktoré by mohli ohroziť veľmi citlivý povrch senzora.Kľúčové vlastnosti krytky tela Canon EOS RF-3Pre fotoaparáty Canon EOSOchrana pred vniknutím prachu a mechanickým poškodenímZamedzí odtlačku prsta pri nechcenom dotykuVhodná na prenášanie fotoaparátu v rôznych prostrediach (alza.sk)

Podobné produkty ako Canon EOS RF-3 (2428A001) , Nzxt f140 rgb (rf-r14sf-b1)

Playseat F1 Black (RF.00024)

Playseat F1 Black (RF.00024)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/Wii/Wii U/MAC/PC Konečne môžete zažiť pocit zo strhujúcej jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herná sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formule. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú na tréning skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči rôzneho vzrastu, a to vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré poskytnú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilná s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilná s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodná sedačkaPoužívaná profesionálnymi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Black (RF.00024) , Canon lens extender rf 1.4x (4113c005)

Playseat F1 Red (RF.00046)

Playseat F1 Red (RF.00046)
Detail

Pretekárska sedačka pre pripevnenie volantu a pedálov, PS2 / PS3 / PS4 / Xbox 360 / Xbox One / Wii / Wii U / MAC / PC Konečne môžete zažiť pocit zo struhující jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herné sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formulu. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú k tréningu skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči akýchkoľvek výšok vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré zaisťujú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto proste musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilný s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilné s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodné sedačkaPoužívaná profesionálnymi pretekármiVysoko kvalitný vinylový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Red (RF.00046) , Canon rf 28mm f2.8 stm (6128c005)

sE Electronics RF Pro Strieborná

sE Electronics RF Pro Strieborná
Detail

Mikrofónová odrazová clona. Vhodná do akéhokoľvek domáceho štúdia na vytvorenie ideálneho prostredia na nahrávanie hlasu. Základom tejto clony je deväťvrstvový akustický filter. Každá vrstva je z iného materiálu a lepšie zachytáva určité frekvencie. Všetky vrstvy spolu poskytujú ideálne vyváženie frekvencií. Disponuje ľahkým, no odolným priedušným rámom a efektívnymi svorkami na upevnenie mikrofónu. Rozmery: 390 x 200 x 320 mm Balenie obsahuje : Mikrofónový stojan Farba podľa výrobcu : Strieborná Použitie : Nahrávanie Hĺbka (cm) : 200.0 Balenie obsahuje : Wrench Hmotnosť netto (kg) : 1.0 Krajina pôvodu : Čína Absorbčný frekvenční rozsah : High to Medium Frequencies Farba : Čierna Použitie : Studio Výška (cm) : 320.0 Typ : Akustická clona Balenie obsahuje : Držiak Umývateľné : Nie Použitie : Vokály Funkcionalita : Absorpcia Šírka (cm) : 390.0 Pozícia : Mikrofónový stojan Balenie obsahuje : Montážna sada Materiál : Akustická pena Materiál : Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics RF Pro Strieborná , Canon lens extender rf 2x (4114c005)

Sonoff RF Bridge R2, biely

Sonoff RF Bridge R2, biely
Detail

Odteraz bude správa a ovládanie vášho inteligentného domu ešte jednoduchšia. Ovládací panel Bridge R2 umožňuje pripojiť k Wi-Fi sieti diaľkové ovládače, senzory a ďalšie zariadenia pracujúce na frekvencii 433 MHz RF. Vďaka tomu ich všetky zvládnete z aplikácie. Výrobca vám tiež dáva možnosť vytvárať inteligentné scény a časovače a dokonca ovládať zariadenie pomocou hlasových príkazov – Google Assistant a Amazon Alexa. To najdôležitejšie – ústredňu je možné spárovať až so 16 zariadeniami a pamätá si až 64 433 MHz kódov. Ďalšou výhodou je aj spolupráca s platformou Samsung SmartThings. Pohodlnejšie ovládanie vašich inteligentných zariadení Vďaka inteligentnému ovládaciemu panelu od spoločnosti Sonoff môžete ľahko zmeniť svoje zariadenia RF 433 MHz na zariadenia založené na Wi-Fi. Môžete ich jednoducho pridať do aplikácie eWeLink. Produkt je plne kompatibilný s rôznymi zariadeniami Sonoff, napr. vypínače, zásuvky, žiarovky a RF senzory. Ponúka možnosť spárovať ho so 16 zariadeniami. Vytvárajte inteligentné scény Prepojte ovládací panel s vybranými diaľkovými ovládačmi, senzormi alebo inými zariadeniami, aby ste mohli vytvárať inteligentné scény. Zabezpečte automatické vypnutie ohrievača, akonáhle otvoríte okno, a po stlačení príslušného tlačidla na diaľkovom ovládači zhasnite osvetlenie v celom dome. So Sonoffom sa môžete postarať aj o bezpečnosť vo svojom byte. Ako to spraviť? Použitím vhodných senzorov sa môžete napríklad postarať o to, že ak niekto vstúpi do vášho domova, okamžite dostanete upozornenie na váš telefón a automaticky sa rozsvieti svetlo. Nastavte vybraný časovač Prispôsobte svoj inteligentný dom svojmu životnému štýlu. Ovládací panel Sonoff Bridge R2 umožňuje nastaviť až 8 rôznych časovačov súčasne. Môžete napríklad nastaviť, aby sa svetlo rozsvietilo každý deň v konkrétnom čase a po určitom čase zhaslo. Chcete, aby sa ohrievač alebo ventilátor automaticky zapínal a vypínal napríklad každých 10 minút? Aj toto je možné! (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Sonoff RF Bridge R2, biely , Synology lan 1x10gbe rj45 (e10g18-t1)

Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM (6052C023)

Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM (6052C023)
Detail

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, bajonet Canon RF,elektronický hľadáčik , 0.12" displej, až 4K video, SD, SDHC a SDXC, Bluetooth, USB-C, micro HDMI, hmotnosť 0.356kg + objektív Canon RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM Kvalitné fotografie a skvelé videá. To vám dopraje digitálna bezzrkadlovka Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM. Rozlíšenie snímača dosahuje 0,00 Mpx s pomerom strán 3:2. Aktiváciu jednotlivých funkcií a zmenu nastavení uskutočníte s pomocou ovládacích prvkov na 0,12" obrazovke. Všetky dáta sa zapíšu na pamäťovú kartu typu SD, SDHC a SDXC. O nevyhnutný prísun energie do digitálneho fotoaparátu sa stará akumulátor. K veľkým výhodám sa radí prítomnosť elektronickej stabilizácie obrazu. Zbavíte sa tak rozmazaných snímok aj roztraseného videa. Zásadné prednosti digitálnej bezzrkadlovky Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM Digitálny fotoaparát Canon so snímačom CMOS Náhľad na fotografovaný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Canon EOS R100 + RF-S 18 – 45 mm IS STM + RF-S 55 – 210 mm IS STM (6052C023)

Boll Quantum 72-92 RF Starblue

Boll Quantum 72-92 RF Starblue
Detail

Špičkový batoh Boll Quantum je ako stvorený do náročného terénu a zložitých horolezeckých podmienok. Veľkosť 72 – 92 l sa hodí predovšetkým na viacdenné túry v horách. Unikátny chrbtový systém umožňuje maximálny pohyb trupu a ramien. Špičkové materiály, kompaktnosť a prvotriedne vyhotovenie z batohu Boll Quantum robia naozaj spoľahlivého spoločníka na vaše outdoorové dobrodružstvá. chrbtový systém EquiMotion Plus Technology možnosť optimalizácie hmotnosti podľa miery nastrojenia iba na 2 115 g anatomicky tvarovaný bedrový pás plávajúce uloženie bedrového pásu s technológiou Swivel & Slide kyvné uchytenie ramenných popruhov pre maximálnu slobodu pohybu (technológia ARMotion System) výškovo nastaviteľné balančné popruhy batoh použiteľný aj bez veka kompresný popruh pod vekom hypalonové očká na bedrovom páse na pripevnenie karabín pevné tkané pútko na pripevnenie vybavenia možnosť uchytenia mačiek bez obalu (zosilnený čelný panel) bočný rýchloupínací systém na trekové palice a cepín výškovo nastaviteľný hrudný popruh s rychlorozopínacími duálnymi prackami vodoodolný bočný vstup do hlavnej komory odnímateľné veko použiteľné ako funkčná ľadvinka mikrovrecko vo veku s karabínou na kľúče vrecko na dne veka vnútorné vrecko na cennosti kompatibilný s hydrovakmi integrovaná odopínacia pláštenka s fixáciou pre prípad silných veterných poryvov Chrbtový systém EquiMotion Plus Technology ponúka plávajúce uloženie bedrového pásu Swivel & Slide a kyvné uchytenie ramenných popruhov ARMotion System. Plávajúce uloženie bedrového pásu umožňuje jeho vertikálny posuv po chrbtovej časti batohu a zároveň nebráni rotácii voči pozdĺžnej ani zvislej osi. Toto uloženie teda kopíruje kyvný pohyb panvy pri chôdzi aj nakláňanie tela pri prekonávaní rôznych prekážok. Súčasne bedrový pás zaisťuje pohodlné rozloženie hmotnosti na boky. Kyvné uchytenie ramenných popruhov zaručuje maximálnu voľnosť pohybu paží a ramenách pri chôdzi s palicami i pri lezení. Zároveň dovoľuje ramenným popruhom sa individuálne prispôsobiť útlejším aj robustnejším postavám. chrbtový systém EquiMotion Plus Technology možnosť optimalizácie hmotnosti podľa miery nastrojenia iba na 1 925 g anatomicky tvarovaný bedrový pás plávajúce uloženie bedrového pásu s technológiou Swivel & Slide kyvné uchytenie ramenných popruhov pre maximálnu slobodu pohybu (technológia ARMotion System) výškovo nastaviteľné balančné popruhy batoh použiteľný aj bez veka kompresný popruh pod vekom hypalonové očká na bedrovom páse na pripevnenie karabín pevné tkané pútko na pripevnenie vybavenia možnosť uchytenia mačiek bez obalu (zosilnený čelný panel) bočný rýchloupínací systém na trekové palice a cepín výškovo nastaviteľný hrudný popruh s rychlorozopínacími duálnymi prackami vodoodolný bočný vstup do hlavnej komory odnímateľné veko použiteľné ako funkčná ľadvinka mikrovrecko vo veku s karabínou na kľúče vrecko na dne veka vnútorné vrecko na cennosti kompatibilný s hydrovakom integrovaná odopínacia pláštenka s fixáciou pre prípad silných veterných poryvov (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Boll Quantum 72-92 RF Starblue

Boll Quantum 60-80 RF Starblue

Boll Quantum 60-80 RF Starblue
Detail

Špičkový batoh Boll Quantum je ako stvorený do náročného terénu a zložitých horolezeckých podmienok. Veľkosť 60 – 80 l sa hodí predovšetkým na viacdenné expedície, ale aj technické výstupy v horách. Unikátny chrbtový systém umožňuje maximálny pohyb trupu a ramien. Špičkové materiály, kompaktnosť a prvotriedne vyhotovenie z batohu Boll Quantum robia naozaj spoľahlivého spoločníka na vaše outdoorové dobrodružstvá. chrbtový systém EquiMotion Plus Technology možnosť optimalizácie hmotnosti podľa miery nastrojenia iba na 1 925 g anatomicky tvarovaný bedrový pás plávajúce uloženie bedrového pásu s technológiou Swivel & Slide kyvné uchytenie ramenných popruhov pre maximálnu slobodu pohybu (technológia ARMotion System) výškovo nastaviteľné balančné popruhy batoh použiteľný aj bez veka kompresný popruh pod vekom hypalonové očká na bedrovom páse na pripevnenie karabín pevné tkané pútko na pripevnenie vybavenia možnosť uchytenia mačiek bez obalu (zosilnený čelný panel) bočný rýchloupínací systém na trekové palice a cepín výškovo nastaviteľný hrudný popruh s rychlorozopínacími duálnymi prackami vodoodolný bočný vstup do hlavnej komory odnímateľné veko použiteľné ako funkčná ľadvinka mikrovrecko vo veku s karabínou na kľúče vrecko na dne veka vnútorné vrecko na cennosti kompatibilný s hydrovakmi integrovaná odopínacia pláštenka s fixáciou pre prípad silných veterných poryvov Chrbtový systém EquiMotion Plus Technology ponúka plávajúce uloženie bedrového pásu Swivel & Slide a kyvné uchytenie ramenných popruhov ARMotion System. Plávajúce uloženie bedrového pásu umožňuje jeho vertikálny posuv po chrbtovej časti batohu a zároveň nebráni rotácii voči pozdĺžnej ani zvislej osi. Toto uloženie teda kopíruje kyvný pohyb panvy pri chôdzi aj nakláňanie tela pri prekonávaní rôznych prekážok. Súčasne bedrový pás zaisťuje pohodlné rozloženie hmotnosti na boky. Kyvné uchytenie ramenných popruhov zaručuje maximálnu voľnosť pohybu paží a ramenách pri chôdzi s palicami i pri lezení. Zároveň dovoľuje ramenným popruhom sa individuálne prispôsobiť útlejším aj robustnejším postavám. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Boll Quantum 60-80 RF Starblue

Boll Quantum 35-47 RF Starblue

Boll Quantum 35-47 RF Starblue
Detail

Špičkový batoh Boll Quantum je ako stvorený do náročného terénu a zložitých horolezeckých podmienok. Veľkosť 35–47 l sa hodí na jedno i viacdenné výstupy a túry. Unikátny chrbtový systém umožňuje maximálny pohyb trupu a ramien. Špičkové materiály, kompaktnosť a prvotriedne vyhotovenie z batohu Boll Quantum robia naozaj spoľahlivého spoločníka pre vaše outdoorové dobrodružstvá. chrbtový systém EquiMotion S-Technology možnosť optimalizácie hmotnosti podľa miery nastrojenia iba na 855 g anatomicky tvarovaný bedrový pás plávajúce uloženie bedrového pásu s technológiou PIVOT-ON-THE-GO kyvné uchytenie ramenných popruhov pre maximálnu slobodu pohybu (technológia ARMotion System) dve bočné ploché vrecká z elastickej sieťoviny hypalonové očká na bedrovom páse na pripevnenie karabín pevné tkané pútko na pripevnenie vybavenia výškovo nastaviteľný hrudný popruh s rychlorozopínacími duálnymi prackami kompresný popruh pod vekom batoh použiteľný aj bez veka odnímateľné veko použiteľné ako funkčná ľadvinka vnútorné vrecko na cennosti vrecko na dne veka mikrovrecko vo veku s karabínou na kľúče možnosť uchytenia prilby na veko batohu pomocou sieťky možnosť pohodlného pripevnenia snežníc bočný rýchloupínací systém pre trekové palice a cepín vodoodolný bočný vstup do hlavnej komory kompatibilný s hydrovakom integrovaná odopínacia pláštenka s fixáciou pre prípad silných veterných poryvov Prvotriedny chrbtový systém EquiMotion S-Technology s chrbtovou výstuhou a anatomicky tvarovaným bedrovým pásom je vybavený termolisovaným vystužením z nenasiakavej peny EVA. Čalúnenie má špeciálny tvar priečnych odvetrávacích rebier, ktoré zabezpečujú príjemnú ventiláciu a minimalizujú potenie. Hladký povrch čalúnenia zaručuje ľahké očistenie či oklepanie snehu. Unikátny profil rebrovania tiež udržuje oblečenie dole a nevyhŕňa ho nahor. Chrbtové čalúnenie tvarovo podporuje vysúvacia HDPE doska s anatomicky tvarovaným oceľovým prútom, ktorý možno individuálne nastaviť podľa vlastných parametrov. Oceľový prút je pevný, ale zároveň aj dostatočne pružný, takže umožňuje predklonenie s batohom bez veľkého úsilia. Pre zníženie hmotnosti možno s batohom fungovať aj bez chrbtovej výstuhy, v tomto prípade však výrobca odporúča dôkladné zabalenie batohu. Anatomicky tvarovaný bedrový pás z mäkkej EVA peny, ktorá nesaje vodu ani pot, je uložený kyvne. Toto tzv. plávajúce uloženie umožňuje prirodzený kyvný pohyb panvy pri chôdzi. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Boll Quantum 35-47 RF Starblue

Boll Quantum 45-58 RF Starblue

Boll Quantum 45-58 RF Starblue
Detail

Špičkový batoh Boll Quantum je ako stvorený do náročného terénu a zložitých horolezeckých podmienok. Veľkosť 45 – 58 l sa hodí predovšetkým na viacdenné túry, ale aj technické výstupy v horách. Unikátny chrbtový systém umožňuje maximálny pohyb trupu a ramien. Špičkové materiály, kompaktnosť a prvotriedne vyhotovenie z batohu Boll Quantum robia naozaj spoľahlivého spoločníka pre vaše outdoorové dobrodružstvá. chrbtový systém EquiMotion S-Technology možnosť optimalizácie hmotnosti podľa miery nastrojenia iba na 905 g anatomicky tvarovaný bedrový pás plávajúce uloženie bedrového pásu s technológiou PIVOT-ON-THE-GO kyvné uchytenie ramenných popruhov pre maximálnu slobodu pohybu (technológia ARMotion System) dve bočné ploché vrecká z elastickej sieťoviny hypalonové očká na bedrovom páse na pripevnenie karabín pevné tkané pútko pre pripevnenie vybavenia výškovo nastaviteľný hrudný popruh s rychlorozopínacími duálnymi prackami kompresný popruh pod vekom batoh použiteľný aj bez veka odnímateľné veko použiteľné ako funkčná ľadvinka vnútorné vrecko na cennosti vrecko na dne veka mikrovrecko vo veku s karabínou na kľúče možnosť uchytenia prilby na veko batohu pomocou sieťky možnosť pohodlného pripevnenia snežníc bočný rýchloupínací systém na trekové palice a cepín vodoodolný bočný vstup do hlavnej komory kompatibilný s hydrovakom integrovaná odopínacia pláštenka s fixáciou pre prípad silných veterných poryvov Prvotriedny chrbtový systém EquiMotion S-Technology s chrbtovou výstuhou a anatomicky tvarovaným bedrovým pásom je vybavený termolisovaným vystužením z nenasiakavej peny EVA. Čalúnenie má špeciálny tvar priečnych odvetrávacích rebier, ktoré zabezpečujú príjemnú ventiláciu a minimalizujú potenie. Hladký povrch čalúnenia zaručuje ľahké očistenie či oklepanie snehu. Unikátny profil rebrovania tiež udržuje oblečenie dole a nevyhŕňa ho nahor. Chrbtové čalúnenie tvarovo podporuje vysúvacia HDPE doska s anatomicky tvarovaným oceľovým prútom, ktorý možno individuálne nastaviť podľa vlastných parametrov. Oceľový prút je pevný, ale zároveň aj dostatočne pružný, takže umožňuje predklonenie s batohom bez veľkého úsilia. Pre zníženie hmotnosti možno s batohom fungovať aj bez chrbtovej výstuhy, v tomto prípade však výrobca odporúča dôkladné zabalenie batohu. Anatomicky tvarovaný bedrový pás z mäkkej EVA peny, ktorá nesaje vodu ani pot, je uložený kyvne. Toto tzv. plávajúce uloženie umožňuje prirodzený kyvný pohyb panvy pri chôdzi. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Boll Quantum 45-58 RF Starblue

Rizov plavák rf-40 - 5 g

Rizov plavák rf-40 - 5 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 1.0 gr. 2.0 gr. 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-40 - 5 g

Rizov plavák rf-9 - 3 g

Rizov plavák rf-9 - 3 g
Detail

Telo aj anténa sú vyrobené z kvalitného balzového dreva. Parametre plaváku: 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr. (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-9 - 3 g

Rizov plavák rf-9 - 5 g

Rizov plavák rf-9 - 5 g
Detail

Telo aj anténa sú vyrobené z kvalitného balzového dreva. Parametre plaváku: 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr. (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-9 - 5 g

Rizov plavák rf-12 - 0,3 g

Rizov plavák rf-12 - 0,3 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 0.2 gr. - dĺžka 103 mm 0.3 gr. - dĺžka 105 mm 0.4 gr. - dĺžka 110 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-12 - 0,3 g

Rizov plavák rf-12 - 0,4 g

Rizov plavák rf-12 - 0,4 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 0.2 gr. - dĺžka 103 mm 0.3 gr. - dĺžka 105 mm 0.4 gr. - dĺžka 110 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-12 - 0,4 g

Rizov plavák rf-101 - 1 g

Rizov plavák rf-101 - 1 g
Detail

Telo plaváku je vyrobené z kvalitného balzového dreva, nôžka je kovová. Súčasťou balenia plaváku sú 2 výmenné duté antény rôznej farby. Parametre plaváku: 0.4 gr. - dĺžka 215 mm / priemer antény - 1.2 mm 1.0 gr. - dĺžka 245 mm / priemer antény - 1.2 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-101 - 1 g

Rizov plavák rf-51 - 4 g

Rizov plavák rf-51 - 4 g
Detail

Anténa je plastová s možnosťou výmeny za chemické svetlo (4,5mm). Nôžka je laminátová. Výborný plavák na lov rýb na dážďovky, príp. malé nástražné rybičky. Parametre plaváku: 2.0 gr. - dĺžka 155 mm 3.0 gr. - dĺžka 165 mm 4.0 gr. - dĺžka 175 mm 5.0 gr. - dĺžka 185 mm 6.0 gr. - dĺžka 195 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-51 - 4 g

Rizov plavák rf-51 - 5 g

Rizov plavák rf-51 - 5 g
Detail

Anténa je plastová s možnosťou výmeny za chemické svetlo (4,5mm). Nôžka je laminátová. Výborný plavák na lov rýb na dážďovky, príp. malé nástražné rybičky. Parametre plaváku: 2.0 gr. - dĺžka 155 mm 3.0 gr. - dĺžka 165 mm 4.0 gr. - dĺžka 175 mm 5.0 gr. - dĺžka 185 mm 6.0 gr. - dĺžka 195 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-51 - 5 g

Rizov plavák rf-44 - 1 g

Rizov plavák rf-44 - 1 g
Detail

Konštrukcia plaváka ho dovoľuje nadviazať ako pevný aj kĺzavý. Anténa je balzová. Nôžka je kovová s mikroočkom pre naviazanie ako kĺzavý plavák. Parametre plaváku: 1.0 gr. - dĺžka 125 mm 2.0 gr. - dĺžka 135 mm 3.0 gr. - dĺžka 155 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-44 - 1 g

Rizov plavák rf-40 - 1 g

Rizov plavák rf-40 - 1 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 1.0 gr. 2.0 gr. 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-40 - 1 g

Rizov plavák rf-40 - 2 g

Rizov plavák rf-40 - 2 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 1.0 gr. 2.0 gr. 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-40 - 2 g

Rizov plavák rf-40 - 3 g

Rizov plavák rf-40 - 3 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 1.0 gr. 2.0 gr. 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-40 - 3 g

Rizov plavák rf-40 - 4 g

Rizov plavák rf-40 - 4 g
Detail

Telo aj s anténou je vyrobené z kvalitného balzového dreva. Nôžka plaváku je vyrobená zo sklolaminátu. Parametre plaváku: 1.0 gr. 2.0 gr. 3.0 gr. 4.0 gr. 5.0 gr (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-40 - 4 g

Rizov plavák rf-50 - 2 g

Rizov plavák rf-50 - 2 g
Detail

Anténa je plastová s možnosťou výmeny za chemické svetlo (4,5mm). Nôžka je laminátová. Výborný plavák pre lov rýb na dážďovky, príp. malé nástrahové rybičky. Materiál: balza Gramáž Dĺžka plávku Dĺžka telíčka 2g 16cm 3,4cm 3g 17cm 3,8cm 4g 18cm 4cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-50 - 2 g

Rizov plavák rf-50 - 3 g

Rizov plavák rf-50 - 3 g
Detail

Anténa je plastová s možnosťou výmeny za chemické svetlo (4,5mm). Nôžka je laminátová. Výborný plavák pre lov rýb na dážďovky, príp. malé nástrahové rybičky. Materiál: balza Gramáž Dĺžka plávku Dĺžka telíčka 2g 16cm 3,4cm 3g 17cm 3,8cm 4g 18cm 4cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Rizov plavák rf-50 - 3 g
Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT), Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2), Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery)), LIEBHERR Rf 4200 (992418851), LIEBHERR Rf 5000 (992439151), LIEBHERR Rf 4600 (992422651), BeautyRelax EyePen RF (8594166118812), Elektrobock BT23 RF (0612), Panasonic RF-P50DEG-S, Panasonic RF-D15EG-K, Panasonic RF-P150DEG-S, Panasonic RF-2400DEG-K, NZXT F140Q (RF-Q14SF-B1), Playseat F1 Red (RF.00046), Playseat F1 Black (RF.00024), Panasonic RF-D30BTEG-K čierne, Panasonic RF-D30BTEG-W biele, Canon EOS RF-3 (2428A001), Sonoff DW2-RF 433 MHz Wireless Door / Window Sensor (DW2 RF(No baterry)), WILSON RF TEAM BACKPACK čierny (97512418744), WILSON RF TEAM 12PK čierna (97512418751), Neewer RF-550D kruhový blesk (10020025), Greentek RF-G04 LTE DVB-T2, NZXT F120Q Black (RF-Q12SF-B1), NZXT F140 RGB (RF-R14SF-B1), Canon LENS EXTENDER RF 1.4X (4113C005), Canon RF 28mm F2.8 STM (6128C005), Canon LENS EXTENDER RF 2X (4114C005), Synology LAN 1x10GbE RJ45 (E10G18-T1)