Richter czech rk.c3.torino.bb.nimat (0308-34196)

Produkt Richter czech rk.c3.torino.bb.nimat (0308-34196) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Richter czech rk.c3.torino.bb.nimat (0308-34196) upraviť a produkt hľadať znova.

Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.NIMAT (0308-34196)

Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.NIMAT (0308-34196)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Zaistite si doma jednoduché otváranie dverí a vdýchnite im nový vzhľad vďaka zamakovému kovaniu Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.NIMAT na veľmi vkusných štvorcových rozetách. Nielenže vás ohromí presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom brúsenom nikle. Použitý materiál je navyše veľmi odolný proti opotrebovaniu. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.NIMATZamakové kovanie Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMATVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia rozety v systéme FIX INBalenie obsahuje:Spodné rozety (BB, PZ, WC)Spojovací materiálVŕtacie šablóny (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.NIMAT (0308-34196) , Richter czech bk.301

Richter Czech Smart Touch Handle H.03.NIMAT (1131-40364 )

Richter Czech Smart Touch Handle H.03.NIMAT (1131-40364 )
Detail

Kľučka rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Inteligentná kľučka Richter Smart Touch Handle H.03 je ideálna na zabezpečenie kancelárií, zasadacích miestností či skladov. Zo svojej vnútornej strany je kľučka vždy aktívna, zatiaľ čo z vonkajšej sa ovláda odtlačkom prstov, smartfónom či PIN kódom. Počet používateľov ani klik nie je obmedzený, vďaka čomu môžete vytvoriť prístupový systém, ktorý budete spravovať prostredníctvom aplikácie vo vašom smartfóne. V tej je možné nastaviť časové zóny, sledovať históriu či dávať oprávnenia ďalším telefónom. Rovnako tak je v aplikácii možné prepnúť kľučku do stavu trvalého odomknutia. Kľúčové vlastnosti inteligentnej kľučky Richter Smart Touch Handle H.03 NIMATInteligentná kľučka vhodná na zabezpečenie kancelárií, zasadacích miestností či skladovZo svojej vnútornej strany je vždy aktívnaZ vonkajšej sa ovláda odtlačkom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Smart Touch Handle H.03.NIMAT (1131-40364 ) , Richter czech rk.zar.trento.cemat (0908-36312)

Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.CE (0308-34257)

Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.CE (0308-34257)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V dnešnej dobe na konečný vzhľad dverí má vplyv aj kvalitné dielenské vypracovanie kľučiek. Medzi ne zaručene patrí kovanie, ktoré vkusne doplní vzhľad vašej miestnosti. Zamakové štvorcové rozety Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.CE vynikajú systémom FIX IN, ktorý zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Veľmi presne sú opracované hrany, ktorým dáva ten správny šmrnc povrchová úprava v elegantnej čiernej farbe. Pootočeniu roziet zabraňujú vystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol použitý na kľučky, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.CEVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPovrchová úprava v čiernej farbePresné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.TORINO.BB.CE (0308-34257) , Richter czech rk.zar.trento.nimat (0908-36305)

Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.CE (0308-34264)

Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.CE (0308-34264)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V dnešnej dobe na konečný vzhľad dverí má vplyv aj kvalitné dielenské vypracovanie kľučiek. Medzi ne zaručene patrí kovanie, ktoré vkusne doplní vzhľad vašej miestnosti. Zamakové štvorcové rozety Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.CE vynikajú systémom FIX IN, ktorý zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Veľmi presne sú opracované hrany, ktorým dáva ten správny šmrnc povrchová úprava v elegantnej čiernej farbe. Pootočeniu roziet zabraňujú vystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol použitý na kľučky, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.CEVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPovrchová úprava v čiernej farbePresné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.CE (0308-34264) , Richter czech rn.75l.b.ce (0957-37319)

Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMAT (0308-34202)

Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMAT (0308-34202)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Zaistite si doma jednoduché otváranie dverí a vdýchnite im nový vzhľad vďaka zamakovému kovaniu Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMAT na veľmi vkusných štvorcových rozetách. Nielenže vás ohromí presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom brúsenom nikle. Použitý materiál je navyše veľmi odolný proti opotrebovaniu. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMATZamakové kovanie Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMATVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia rozety v systéme FIX INBalenie obsahuje:Spodné rozety (BB, PZ, WC)Spojovací materiálVŕtacie šablóny (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.TORINO.PZ.NIMAT (0308-34202) , Richter czech rn.75l.c.ce (0957-37326)

Richter Czech RK.C3.TORINO.WC.CE (0308-34271)

Richter Czech RK.C3.TORINO.WC.CE (0308-34271)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V dnešnej dobe má na konečný vzhľad dverí aj kvalitné dielenské vypracovanie kľučiek. Medzi ne zaručene patrí kovanie, ktoré vkusne doplní vzhľad vašej miestnosti. Zamakové štvorcové rozety Richter Czech RK.C3.TORINO.WC.CE vynikajú systémom Fixin, ktorý zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Veľmi presne sú opracované hrany, ktorým dáva ten správny šmrnc povrchová úprava v elegantnej čiernej farbe. Pootočeniu roziet zabraňujú vystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol použitý na kľučky, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C3.TORINO.WC.CEVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPovrchová úprava v čiernej farbePresné opracovanie hrán (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.TORINO.WC.CE (0308-34271) , Richter czech rn.75l.a.ce (0957-37302)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.WC.NIMAT (0308-29833)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.WC.NIMAT (0308-29833)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.VENEZIA.WC.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.VENEZIA.WC.NIMAT budete spokojní. V balení nájdete všetko potrebné na montáž. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.VENEZIA.WC.NIMAT (0308-29833) , Richter czech rk.c2.palermo.pz.nimat (vy0308-0019)

Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.NIMAT (0308-32383)

Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.NIMAT (0308-32383)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Ľahké otváranie dverí a nový vzhľad vaším dverám zaistí zamakové kovanie Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.NIMAT. Štvorcové rozety ohromia nielen presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom nikle. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Pootočeniu roziet zabraňuje vystupujúca matica a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol na kľučky použitý, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.NIMATZamakové kovanie na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiekVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.NIMAT (0308-32383) , Richter czech rk.zar.004.ce (0957-37357)

Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.CEMAT (0308-32406)

Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.CEMAT (0308-32406)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C2.ROMA.PZ.CEMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej čiernej matnej úprave (CEMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.CEMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.CEMATZámkové kovanie na dvere od... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.CEMAT (0308-32406) , Richter czech rn.100lv.b.al.am.3d (0927-37159)

Richter Czech RK.C3.MONZA.PZ.NIBMAT (0308-32468)

Richter Czech RK.C3.MONZA.PZ.NIBMAT (0308-32468)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C3.MONZA.PZ.NIBMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave biely matný brúsený nikel, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C3.MONZA.PZ.NIBMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C3.MONZA.PZ.NIBMATZámkové kovanie na dvere... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.MONZA.PZ.NIBMAT (0308-32468) , Richter czech rn.100lv.b.al.c.3d (0927-31775)

Richter Czech RK.C3.MONZA.WC.NIBMAT (0308-32475)

Richter Czech RK.C3.MONZA.WC.NIBMAT (0308-32475)
Detail

Kovanie na dvere – zamakové, štvorcové rozety BB/PZ/WC v systéme FIX IN s vratnou pružinou kľučiek, povrchová úprava nikel matný biely brúsený, balenie vrátane montážneho materiálu V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C3.MONZA.WC.NIBMAT od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave nikel biely matný brúsený, ktorá sa výrobcovi naozaj vydarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielila sa tak skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C3.MONZA.WC.NIBMAT budete spokojní.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.MONZA.WC.NIBMAT (0308-32475) , Richter czech rn.100lv.a.al.c.3d (0927-31768)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.NIMAT (0308-29765)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.NIMAT (0308-29765)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave brúsený matný nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte samu, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.NIMAT (0308-29765) , Richter czech rhw.007.f4 (0409-28799)

Richter Czech RK.C1.MILANO.PZ.NIMAT (0308-29796)

Richter Czech RK.C1.MILANO.PZ.NIMAT (0308-29796)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.MILANO.PZ.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.PZ.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.PZ.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.MILANO.PZ.NIMAT (0308-29796) , Richter czech rn.100lv.a.al.3d (0927-31638)

Richter Czech RK.C1.MILANO.WC.NIMAT (0308-29802)

Richter Czech RK.C1.MILANO.WC.NIMAT (0308-29802)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Na našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.MILANO.WC.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielené tak bolo skvelej atraktivity uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.WC.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.WC.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.MILANO.WC.NIMAT (0308-29802) , Richter czech rk.zar.006.ce (0957-36688)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.BB.NIMAT (0308-29819)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.BB.NIMAT (0308-29819)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.VENEZIA.BB.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.VENEZIA.BB.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.VENEZIA.BB.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.VENEZIA.BB.NIMAT (0308-29819) , Richter czech rhw.009.l.f4 (0409-28881)

Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.NIMAT (0308-32376)

Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.NIMAT (0308-32376)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Ľahké otváranie dverí a nový vzhľad vašim dverám zaistí zamakové kovanie Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.NIMAT. Štvorcové rozety ohromia nielen presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom nikle. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Pootočeniu roziet zabraňujú vystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol na kľučky použitý, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.NIMATZamakové kovanie na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiekVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.PZ.NIMAT (0308-32376) , Richter czech rn.100lv.b.al.3d (0927-31645)

Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.NIMAT (0308-32369)

Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.NIMAT (0308-32369)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Ľahké otváranie dverí a nový vzhľad vašim dverám zaistí zamakové kovanie Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.NIMAT. Štvorcové rozety ohromia nielen presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom nikle. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet dvere. Pootočeniu roziet zabraňujú vystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol na kľučky použitý, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.NIMATZamakové kovanie na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiekVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúce matice a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia rozety v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.NIMAT (0308-32369) , Richter czech rhw.007.f9016 (0409-18813)

Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.CEMAT (0308-32390)

Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.CEMAT (0308-32390)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C2.ROMA.BB.CEMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej čiernej matnej úprave (CEMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.CEMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.CEMATZámkové kovanie na dvere od... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.BB.CEMAT (0308-32390) , Richter czech rhw.009.l.f9016 (0409-18837)

Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.CEMAT (0308-32413)

Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.CEMAT (0308-32413)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Ľahké otváranie dverí a nový vzhľad vaším dverám zaistí zámkové kovanie Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.CEMAT. Štvorcové rozety ohromia nielen presným dielenským opracovaním hrán, ale aj príjemnou povrchovou úpravou v matnom nikle. Systém FIX IN zaistí pevné zoskrutkovanie kľučiek aj roziet cez dvere. Pootočeniu roziet zabraňuje vystupujúca matica a vodiace unášače skrutiek. Materiál, ktorý bol na kľučky použitý, je veľmi odolný proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Výrobok je po vybalení okamžite pripravený na montáž.Kľúčové vlastnosti Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.CEMATZamakové kovanie na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiekVysoká pevnosť a odolnosť povrchu proti opotrebovaniu vďaka použitým materiálomPresné opracovanie hránVystupujúca matica a vodiace unášače skrutiek zabraňujú pootočeniu rozietOceľová konštrukcia rozety... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C2.ROMA.WC.CEMAT (0308-32413) , Richter czech rhw.009.l.su.f9016 (0409-26917)

Richter Czech RK.C3.MONZA.BB.NIBMAT (0308-32451)

Richter Czech RK.C3.MONZA.BB.NIBMAT (0308-32451)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C3.MONZA.BB.NIBMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave nikel biely matný brúsený, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C3.MONZA.BB.NIBMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C3.MONZA.BB.NIBMATZámkové kovanie na dvere od... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C3.MONZA.BB.NIBMAT (0308-32451) , Richter czech rn.75l./.ce (0957-37333)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT (0308-32345)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT (0308-32345)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej čiernej matnej úprave (CEMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT (0308-32345) , Richter czech rk.zar.007.n (0957-39542)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMAT (0308-29826)

Richter Czech RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMAT (0308-29826)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.VENEZIA.PZ.NIMAT (0308-29826) , Richter czech rn.95l./.ce (0929-40104)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.CEMAT (0308-32338)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.CEMAT (0308-32338)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.BB.CEMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej čiernej matnej úprave (CEMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.PZ.CEMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.CEMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.CEMAT (0308-32338) , Richter czech rk.zar.017.n (0938-40906 )

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.CEMAT (0308-32352)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.CEMAT (0308-32352)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.WC.CEMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej čiernej matnej úprave (CEMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.CEMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.CEMATZámkové kovanie na dvere... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.CEMAT (0308-32352) , Richter czech rk.zar.016.n (0938-40890)

Richter Czech RK.C1.MILANO.BB.NIMAT (0308-29789)

Richter Czech RK.C1.MILANO.BB.NIMAT (0308-29789)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie Na našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.MILANO.BB.NIMAT od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovia naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.BB.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.MILANO.BB.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.MILANO.BB.NIMAT (0308-29789) , Richter czech rk.zar.007.ce (0957-39559)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT (0308-29758)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT (0308-29758)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave brúsený matný nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte samu, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.BB.NIMAT (0308-29758) , Richter czech rk.zar.008.ce (0957-37364)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.NIMAT (0308-29772)

Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.NIMAT (0308-29772)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené zo zamaku, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C1.BOLZANO.WC.NIMAT od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný brúsený nikel (NIMAT), ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.NIMAT budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.NIMATZámkové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C1.BOLZANO.WC.NIMAT (0308-29772) , Richter czech rn.95l./.n (0929-40005)

Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.CE (0308-39702)

Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.CE (0308-39702)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere kúpeľne či WC v čiernej farbe? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. C36. GARDA. WC. CE je určené pre dvere o sile 32–58mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchluinštaláciu: spodnej rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny, štvorhran o veľkosti 6 × 6mm, redukciu a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C36. GARDA. WC. CEKovanie na dvere WC v čiernej farbe od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. C36. GARDA. WC. CE je určené pre silu dverí 32–58mmPresné rozmery a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.CE (0308-39702) , Richter czech rhw.009.l.f7016 (0409-41309 )

Richter Czech RK.K16.COMO.WC.CE (0308-39764)

Richter Czech RK.K16.COMO.WC.CE (0308-39764)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere kúpeľne či WC v čiernej farbe? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na okrúhlych rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. K16. COMO. WC. CE je určené pre dvere o sile 32 – 58mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchlu inštaláciu:spodnej rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny, štvorhran o veľkosti 6 × 6mm, redukciu a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. K16. COMO. WC. CEKovanie na dvere WC v černej farbe od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuOkrúhle rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. K16. COMO. WC. CE je určené pre silu dverí 32 – 58 mmPresné rozmery a opracovanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.K16.COMO.WC.CE (0308-39764) , Richter czech rhw.007.f7016 (0409-41293 )

Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.NIMAT (0308-39719)

Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.NIMAT (0308-39719)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere v niklovom prevedení? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. C36. GARDA. PZ. NIMAT je určené pre dvere o sile 32 – 58mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchluinštaláciu: spodnej rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C36. GARDA. PZ. NIMATKovanie na dvere v niklovom prevedení od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. C36. GARDA. PZ. NIMAT je určené pre silu dverí 32 – 58mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: matný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.NIMAT (0308-39719) , Richter czech rhw.009.l.su.f7016 (0409-41316)

Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.NIMAT (0308-39726)

Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.NIMAT (0308-39726)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere v niklovom prevedení? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. C36. GARDA. BB. NIMAT je určené pre dvere o sile 32 – 58mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchlu inštaláciu: spodnérozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C36. GARDA. BB. NIMATKovanie na dvere v niklovom prevedení od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové Rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. C36. GARDA. BB. NIMAT je určené pre silu dverí 32 – 58mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: matný nikel... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.NIMAT (0308-39726)

Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.NIMAT (0308-39733)

Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.NIMAT (0308-39733)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere kúpeľne či WC v niklovom prevedení? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovanie na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.NIMAT je určené pre dvere so silou 32 – 58 mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchlu inštaláciu: spodné rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál,vŕtacie šablóny, štvorhran s veľkosťou 6 × 6 mm, redukciu a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.NIMATKovanie na dvere WC v niklovom prevedení od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK.C36.GARDA.WC.NIMAT je určené pre silu dverí 32 – 58 mmPresné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.WC.NIMAT (0308-39733)

Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.CE (0308-39689)

Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.CE (0308-39689)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere v čiernej farbe? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. kovanie Richter Czech RK. C36. GARDA. PZ. CE je určené pre dvere o sile 32 – 58mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchlu inštaláciu: spodnej rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C36. GARDA. PZ. CEKovanie na dveee v černej farbe od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. C36. GARDA. PZ. CE je určené pre silu dverí 32 – 58mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: čiernaObsah baleniaSpodná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.PZ.CE (0308-39689)

Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.CE (0308-39696)

Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.CE (0308-39696)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere čiernej farby? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na štvorcových rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. C36. GARDA. BB. CE je určené pre dvere s hrúbkou 32 – 58 mm a v balení nájdete všetko potrebné pre rýchlu inštaláciu: spodné rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C36. GARDA. BB. CEKovanie na dvere čiernej farby spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuŠtvorcové rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. C36. GARDA. BB. CE je určené pre hrúbku dverí 32 – 58 mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: čiernaObsah baleniaSpodná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.GARDA.BB.CE (0308-39696)

Richter Czech RK.K16.COMO.BB.CE (0308-39757)

Richter Czech RK.K16.COMO.BB.CE (0308-39757)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere v čiernej farbe? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovanie na okrúhlych rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. K16. COMO. BB. CE je určené na dvere so silou 32 – 58 mm a v balení nájdete všetko potrebné na rýchlu inštaláciu: spodné rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. K16. COMO. BB. CEKovanie na dveře v čiernej farbe od společnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuOkrúhle rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. K16. COMO. BB. CE je určené pre silu dverí 32 – 58 mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: čierna... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.K16.COMO.BB.CE (0308-39757)

Richter Czech RK.K16.COMO.PZ.CE (0308-39740)

Richter Czech RK.K16.COMO.PZ.CE (0308-39740)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Zháňate kvalitné interiérové kovanie na dvere v čiernej farbe? V tom prípade pre vás máme hliníkové kovania na okrúhlych rozetách s vratnou pružinou kľučiek, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním a vysokou odolnosťou proti opotrebeniu. Kovanie Richter Czech RK. K16. COMO. PZ. CE je určené pre dvere o sile 32 – 58mm a v balení nájdete všetko potrebné prerýchlu inštaláciu: spodnej rozety (BB, PZ, WC), spojovací materiál, vŕtacie šablóny a návod na montáž.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. K16. COMO. PZ. CEKovanie na dvere v čiernej farbe od spoločnosti Richter CzechVysoká pevnosť a odolnosť proti opotrebovaniuOkrúhle rozety s vratnou pružinou kľučiekKovanie Richter RK. K16. COMO. PZ. CE je určené pre silu dverí 32 – 58mmPresné rozmery a opracovanie hránPovrchová úprava: čiernaObsah baleniaSpodné rozety (BB,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.K16.COMO.PZ.CE (0308-39740)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.CE (0308-41460)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.CE (0308-41460)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.CE (0308-41460)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.CE (0308-41477)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.CE (0308-41477)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuSúčasťou balenia je aj štvorhran a redukcia 6/8 mmFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.WC.CE (0308-41477)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.CE (0308-41453)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.CE (0308-41453)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.CE (0308-41453)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.NIMAT (0308-41422)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.NIMAT (0308-41422)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.NIMAT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.NIMATKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.NIMAT (0308-41422)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.CE (0308-41361)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.CE (0308-41361)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.CE (0308-41361)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.BB.CE (0308-41378)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.BB.CE (0308-41378)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C26.BORMIO.BB.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C26.BORMIO.BB.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.BB.CE (0308-41378)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.CE (0308-41385)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.CE (0308-41385)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.CE je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.CEKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czechk je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuSúčasťou balenia je aj štvorhran a redukcia 6/8 mmFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.CE (0308-41385)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.NIMAT (0308-41545)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.NIMAT (0308-41545)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.NIMAT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.NIMATKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.NIMAT (0308-41545)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.ANT (0308-41415)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.ANT (0308-41415)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte či kancelárii, Richter Czech RK. C26. BORMIO. WC. ANT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom, vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, teda všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštnia.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C26. BORMIO. WC. ANTKovanie v modernom dizajneVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuSúčasťou balenia sú aj 4 hrany a redukcia 6/8 mmFarebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.ANT (0308-41415)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.ANT (0308-41514)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.ANT (0308-41514)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.ANT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.ANTKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: antracitové (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.PZ.ANT (0308-41514)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.ANT (0308-41521)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.ANT (0308-41521)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.ANT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.ANTKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: antracitové (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.ANT (0308-41521)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.NIMAT (0308-41552)

Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.NIMAT (0308-41552)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.NIMAT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.NIMATKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C36.CORTINA.BB.NIMAT (0308-41552)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.NIMAT (0308-41446)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.NIMAT (0308-41446)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte, či kancelárii, Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.NIMAT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom a vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, takže všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštni.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.NIMATKovanie s moderným dizajnomVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuSúčasťou balenia je aj štvorhran a redukcia 6/8 mmFarebné vyhotovenie: strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.WC.NIMAT (0308-41446)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.ANT (0308-41392)

Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.ANT (0308-41392)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, so štvorcovým tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z hliníka, vhodné na interiérové použitie Ak hľadáte moderné kovanie na dvere vo vašom dome, byte či kancelárii, Richter Czech RK. C26. BORMIO. PZ. ANT je skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným dizajnom, vyrobené je z kvalitného hliníka. Kovanie je na štvorcových rozetách a disponuje vratnou pružinou kľučiek. Balenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónu, teda všetko potrebné na montáž. Kovanie na dvere Richter Czech je vhodné na interiérové dvere, ktoré ozvláštnia.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C26. BORMIO. PZ. ANTKovanie v modernom dizajneVhodné na použitie na dvere v interiériVyrobené z kvalitného hliníkaKovanie Richter Czech je na štvorcových rozetáchBalenie obsahuje taktiež spodné rozety, spojovací materiál a vŕtaciu šablónuFarebné vyhotovenie: antracitové (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C26.BORMIO.PZ.ANT (0308-41392)
Richter Czech BK.301, Richter Czech RK.ZAR.TRENTO.CEMAT (0908-36312), Richter Czech RK.ZAR.TRENTO.NIMAT (0908-36305), Richter Czech RN.75L.B.CE (0957-37319), Richter Czech RN.75L.C.CE (0957-37326), Richter Czech RN.75L.A.CE (0957-37302), Richter Czech RK.C2.PALERMO.PZ.NIMAT (VY0308-0019), Richter Czech RK.ZAR.004.CE (0957-37357), Richter Czech RN.100LV.B.AL.AM.3D (0927-37159), Richter Czech RN.100LV.B.AL.C.3D (0927-31775), Richter Czech RN.100LV.A.AL.C.3D (0927-31768), Richter Czech RHW.007.F4 (0409-28799), Richter Czech RN.100LV.A.AL.3D (0927-31638), Richter Czech RK.ZAR.006.CE (0957-36688), Richter Czech RHW.009.L.F4 (0409-28881), Richter Czech RN.100LV.B.AL.3D (0927-31645), Richter Czech RHW.007.F9016 (0409-18813), Richter Czech RHW.009.L.F9016 (0409-18837), Richter Czech RHW.009.L.SU.F9016 (0409-26917), Richter Czech RN.75L./.CE (0957-37333), Richter Czech RK.ZAR.007.N (0957-39542), Richter Czech RN.95L./.CE (0929-40104), Richter Czech RK.ZAR.017.N (0938-40906 ), Richter Czech RK.ZAR.016.N (0938-40890), Richter Czech RK.ZAR.007.CE (0957-39559), Richter Czech RK.ZAR.008.CE (0957-37364), Richter Czech RN.95L./.N (0929-40005), Richter Czech RHW.009.L.F7016 (0409-41309 ), Richter Czech RHW.007.F7016 (0409-41293 ), Richter Czech RHW.009.L.SU.F7016 (0409-41316)