Richter czech rk.u-form.pz.n (0357-35063)

Produkt Richter czech rk.u-form.pz.n (0357-35063) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Richter czech rk.u-form.pz.n (0357-35063) upraviť a produkt hľadať znova.

Richter Czech RK.U-FORM.PZ.N (0357-35063)

Richter Czech RK.U-FORM.PZ.N (0357-35063)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: PZ, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.U-FORM.PZ.N od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu a zaručená je teda dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný nerez, ktorá sa výrobcovi naozaj vydarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielila sa tak skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.U-FORM.PZ.N budete spokojní.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.U-FORM.PZ.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s vratnou pružinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.U-FORM.PZ.N (0357-35063) , Richter czech bk.301

Richter Czech RK.MUS.001.30.N (0357-35346)

Richter Czech RK.MUS.001.30.N (0357-35346)
Detail

Kovanie na dvere – nerezová mušľa na čelo posuvných dverí, povrchová úprava: matná, nerez (N), balenie vr. montážneho materiálu, hmotnosť netto: 0.02kg Dnešná doba ponúka množstvo dekorov dverí i dverného kovania, preto aj posuvné interiérové dvere môžu mať šmrnc. Prečo ich osadzovať mohutnými kľučkami, keď im na elegancii viac pridá klasická mušľa. Napríklad tá od spoločnosti Richter Czech RK.MUS.001.30.N. v povrchovej úprave matný nerez. Skvele vyzerá a navyše do nej dokonale padnú vaše prsty, čo vám uľahčí otváranie. Spolu s mušľou je v balení montážny materiál, a tak je produkt ihneď pripravený na namontovanie.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.MUS.001.30.NKovanie na dvere Richter CzechKvalitné dielenské spracovaniePovrchová úprava matný nerezJednoduchá montážPresné rozmery (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.MUS.001.30.N (0357-35346) , Richter czech rk.zar.trento.cemat (0908-36312)

Richter Czech RK.L-FORM.BB.CE (0357-35148)

Richter Czech RK.L-FORM.BB.CE (0357-35148)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: BB, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Na našom e-shope máme pre vás pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.L-FORM.BB.CE obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučky disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu, vďaka čomu je zaručená dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.L-FORM.BB.CE budete spokojní.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.L-FORM.BB.CEZámkové kovanie na dvere spoločnosti Richter CzechOceľová konštrukcia rozety s vratnou pružinkouMateriál s vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniuPresné rozmery a opracovanie hránMatná čierna povrchová úpravaCelkové kvalitné dielenské spracovanieKvalitné a presné opracovanie kovania na dvere RichterZaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie hrán jednotlivých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.L-FORM.BB.CE (0357-35148) , Richter czech rk.zar.trento.nimat (0908-36305)

Richter Czech RK.L-FORM.WC.CE (0357-35162)

Richter Czech RK.L-FORM.WC.CE (0357-35162)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: WC, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.L-FORM.WC.CE od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matná čierna, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.L-FORM.WC.CE budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.L-FORM.WC.CEZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.L-FORM.WC.CE (0357-35162) , Richter czech rn.75l.b.ce (0957-37319)

Richter Czech RK.U-FORM.WC.N (0357-35070)

Richter Czech RK.U-FORM.WC.N (0357-35070)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: WC, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.U-FORM.WC.N od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu a zaručená je teda dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný nerez, ktorá sa výrobcovi naozaj vydarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielila sa tak skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.U-FORM.WC.N budete spokojní.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.U-FORM.WC.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s vratnou pružinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.U-FORM.WC.N (0357-35070) , Richter czech rn.75l.c.ce (0957-37326)

Richter Czech RK.L-FORM.PZ.N (0357-35001)

Richter Czech RK.L-FORM.PZ.N (0357-35001)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: PZ, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Využite našu novú ponuku na kvalitné kovanie na dvere RK.L-FORM.PZ.N od spoločnosti Richter Czech. Tento model je vyhotovený s matným nerezovým povrchom, ktorý sa výrobcovia naozaj vydaril a musíme uznať, že vyzerá jednoducho skvele. Používateľov určite poteší prítomnosť kompletného príslušenstva na montáž a nájdete tu aj praktickú šablónu na presnú inštaláciu kľučky a vyvŕtanie potrebných otvorov. Zaiste oceníte veľmi presné rozmery a celkové kvalitné dielenské spracovanie ponúkaného kovania na dvere.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.L-FORM.PZ.NKovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechJeden pár kľučiek na rozetách vrátane spodných roziet (BB, PZ, WC)Povrchová úprava v matnom nerezeBalenie vrátane spojovacieho materiálu a vŕtacích šablónVyhotovenie WC obsahuje štvorhran s veľkosťou 6 × 6 mm a redukciu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.L-FORM.PZ.N (0357-35001) , Richter czech rn.75l.a.ce (0957-37302)

Richter Czech RK.U-FORM.BB.N (0357-35056)

Richter Czech RK.U-FORM.BB.N (0357-35056)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: BB, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.U-FORM.BB.N od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný antikor, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.U-FORM.BB.N budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.U-FORM.BB.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.U-FORM.BB.N (0357-35056) , Richter czech rk.c2.palermo.pz.nimat (vy0308-0019)

Richter Czech RK.C-FORM.PZ.N (0357-35094)

Richter Czech RK.C-FORM.PZ.N (0357-35094)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: PZ, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C-FORM.PZ.N od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný antikor, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C-FORM.PZ.N budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C-FORM.PZ.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.PZ.N (0357-35094) , Richter czech rk.zar.004.ce (0957-37357)

Richter Czech RK.C-FORM.WC.N (0357-35100)

Richter Czech RK.C-FORM.WC.N (0357-35100)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: WC, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C-FORM.WC.N od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebovaniu a zaručená je teda dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný nerez, ktorá sa výrobcovi naozaj vydarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielila sa tak skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C-FORM.WC.N budete spokojní.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C-FORM.WC.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s vratnou pružinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.WC.N (0357-35100) , Richter czech rn.100lv.b.al.am.3d (0927-37159)

Richter Czech RK.C-FORM.BB.N (0357-35087)

Richter Czech RK.C-FORM.BB.N (0357-35087)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, druh zámku: BB, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie V našom e-shope pre vás máme pripravené veľmi kvalitné kovanie na dvere RK.C-FORM.BB.N od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál klik disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matný antikor, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.C-FORM.BB.N budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C-FORM.BB.NZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechOkrúhle rozety s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.BB.N (0357-35087) , Richter czech rn.100lv.b.al.c.3d (0927-31775)

Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE (0357-39511)

Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE (0357-39511)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, vyrobené z nerezu Snívalo sa vám o sviežom, modernejšom vzhľade vášho bytu alebo domu alebo vybavujete nové miesto na bývanie? Prvým krokom k úspechu môže byť práve toto dverové kovanie Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE. Matné čierne vyhotovenie sa hodí do mnohých interiérov a jeho výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Kovanie je vyrobené z odolného nerezu s guľatými rozetami so spiatočnou pružinou kľučiek. Určite oceníte aj fakt, že ku kovaniu dostanete všetok potrebný spojovací materiál a návod. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE Kovanie na dvere Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE. je určené do interiéruStane sa moderným detailom vášho bytu alebo domuJe vyrobený z odolného nerezu s dlhou životnosťouKovanie dostanete aj s potrebným spojovacím materiálomPre šírku dverí: 32 – 77 mmObsah balenia: Nerezové kovanie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.PZ.CE (0357-39511) , Richter czech rn.100lv.a.al.c.3d (0927-31768)

Richter Czech RK.C-FORM.WC.CE (0357-39535)

Richter Czech RK.C-FORM.WC.CE (0357-39535)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: WC, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Kovanie na dvere Richter Czech RK.C-FORM.WC.CE v sebe spája moderný, svieži vzhľad a zároveň efektívnu ochranu súkromia. Ide o antikorové kovanie s guľatými rozetami s pružinovými vratnými kľučkami, ktoré sú špeciálne určené na dvere WC alebo inej uzamykateľnej miestností. Disponuje totiž otočnou zámkou, ktorá na druhej strane signalizuje, či je uzamknutá alebo nie. Matné čierne vyhotovenie sa hodí do mnohých interiérov a jeho výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Určite oceníte aj fakt, že ku kovaniu dostanete všetok potrebný spojovací materiál a návod na montáž. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. C-FORM.WC.CEKovanie na dvere Richter Czech RK. C-FORM.WC.CE je určené predovšetkým na dvere WCStane sa moderným detailom vášho bytu alebo domu a pomôže zachovať súkromieJe... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.WC.CE (0357-39535) , Richter czech rhw.007.f4 (0409-28799)

Richter Czech RK.C-FORM.BB.CE (0357-39528)

Richter Czech RK.C-FORM.BB.CE (0357-39528)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: kľučka, druh zámku: BB, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Prisnilo sa vám o sviežom, modernejšom vzhľade vášho bytu či domu alebo vybavujete nové miesto na bývanie? Prvým krokom na úspech môže byť práve toto dverové kovanie Richter Czech RK.C-FORM.BB.CE. Matné čierne vyhotovenie sa hodí do širokej škály interiérov a výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Kovanie je vyrobené z odolného nerezu s guľatými rozetami s vratnou pružinou kľučiek. Iste oceníte aj fakt, že ku kovaniu obdržíte všetok potrebný spojovací materiál a návod.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.C-FORM.BB.CEKovanie na dvere Richter Czech RK.C-FORM.BB.CE je určené do interiéruStane sa moderným detailom vášho bytu či domuJe vyrobené z odolného nerezu s dlhou životnosťouKovanie obdržíte aj potrebným spojovacím materiálomNa šírku dverí:32 mm – 77 mmObsah balenia:Nerezové kovanie na guľatých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.C-FORM.BB.CE (0357-39528) , Richter czech rn.100lv.a.al.3d (0927-31638)

Richter Czech RK.OV-FORM.PZ.CE (0357-40777)

Richter Czech RK.OV-FORM.PZ.CE (0357-40777)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, druh zámku: PZ, vyrobené z nerezu Zháňate kvalitné kovanie na dvere? Potom môžete vyskúšať RK.OV-FORM.PZ.CE od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matná čierna, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Slovakia RK. OV-FORM. PZ. CE budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.OV-FORM.PZ.CEZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechKľučky v oválnom tvareOkrúhle rozety s vratnou pružinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.OV-FORM.PZ.CE (0357-40777) , Richter czech rk.zar.006.ce (0957-36688)

Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CE (0357-40784)

Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CE (0357-40784)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, druh zámku: BB, vyrobené z nerezu Zháňate kvalitné kovanie na dvere? Potom môžete vyskúšať RK.OV-FORM.BB.CE od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Určite oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matná čierna, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielené tak bolo skvelej atraktivity uvádzaného dverového kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CE budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CEZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechKľučky v oválnom tvareOkrúhle rozety s vratnou pružinou kľučiekZ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CE (0357-40784) , Richter czech rhw.009.l.f4 (0409-28881)

Richter Czech RK.OV-FORM.WC.CE (0357-40791)

Richter Czech RK.OV-FORM.WC.CE (0357-40791)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, druh zámku: WC, vyrobené z nerezu Zháňate kvalitné kovanie na dvere? Potom môžete vyskúšať RK.OV-FORM.WC.CE od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Richter Czech. Materiál kľučiek disponuje vysokou pevnosťou a odolnosťou povrchu proti opotrebeniu a zaručená je tak dlhá životnosť aj pri frekventovanom používaní. Zaiste oceníte presné rozmery a dokonalé opracovanie jednotlivých súčastí. Tento model je vyrobený v povrchovej úprave matná čierna, ktorá sa výrobcovi naozaj podarila a vyzerá jednoducho skvele. Celkové dielenské spracovanie je na vysokej úrovni a docielená tak bola skvelá atraktivita uvádzaného dverného kovania. Uvidíte sami, že s kovaním na dvere Richter Slovakia RK.OV-FORM.WC.CE budete spokojní. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.OV-FORM.WC.CEZámkové kovanie na dvere od spoločnosti Richter CzechKľučky v oválnom tvareOkrúhle rozety s vratnou pružinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.OV-FORM.WC.CE (0357-40791) , Richter czech rn.100lv.b.al.3d (0927-31645)

Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.N (0357-35193)

Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.N (0357-35193)
Detail

Kovanie na dvere rozetové, s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Dovybavte vaše nové dvere tiež novým kovaním v podobe fixnej nerezovej gule Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.N. Tento produkt je vyhotovený v povrchovej úprave matný nerez a musíme uznať, že vyzerá naozaj skvele. Výrobok je dodávaný s príslušenstvom na montáž. Zaiste potešia veľmi presné rozmery a celkové kvalitné dielenské spracovanie ponúkaného kovania na dvere. Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.NFixná nerezová guľa od spoločnosti Richter CzechMatná nerezová povrchová úpravaBalenie vrátane montážneho materiáluHmotnosť cca 0,23 kgKvalitné dielenské spracovaniePresné rozmery (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.N (0357-35193) , Richter czech rhw.007.f9016 (0409-18813)

Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.CE (0357-39498)

Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.CE (0357-39498)
Detail

Kovanie na dvere , s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Snívate o sviežejšom a modernejšom vzhľade svojho bytu alebo domu, alebo zariaďujete nové bývanie? Prvým krokom k úspechu môže byť táto pevná guľa Richter Czech RK.KNOB.02. OPRAVA. CE. z nehrdzavejúcej ocele. Matné čierne prevedenie sa hodí do mnohých interiérov a jeho výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Guľa je vyrobená z odolnej nehrdzavejúcej ocele s dlhou životnosťou. Určite oceníte aj to, že ku guli dostanete všetok potrebný materiál. Balenie však neobsahuje spodné rozety.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK. KNOB.02. OPRAVA. CEPevná dverová guľa Richter Czech RK.KNOB.02. OPRAVA. CE je určená do interiéruStane sa moderným detailom vášho bytu alebo domuJe vyrobená z odolnej nehrdzavejúcej ocele s dlhou životnosťouGuľu dostanete s potrebným spojovacím materiálom, ale bez spodných roziet.Obsah balenia: pevná guľa z nehrdzavejúcej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.KNOB.02.FIX.CE (0357-39498) , Richter czech rhw.009.l.f9016 (0409-18837)

Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CE (0357-39481)

Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CE (0357-39481)
Detail

Kovanie na dvere , s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, vyrobené z nerezu, vhodné na vonkajší použitie Prisnilo sa vám o sviežom, modernejšom vzhľade vášho bytu či domu alebo vybavujete nové miesto na bývanie? Prvým krokom na úspech môže byť práve táto nerezová fixná guľa Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CE. Matné čierne vyhotovenie sa hodí do širokej škály interiérov aj exteriérov a výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Guľa je vyrobená z odolného nerezu sdlhou životnosťou. Iste oceníte aj fakt, že na guľu obdržíte všetok potrebný spojovací materiál. Balenie však neobsahuje spodné rozety.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CEFixná guľa na dvere Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CE je určená do interiéru aj exteriéruStane sa moderným detailom vášho bytu či domuJe vyrobená z odolného nerezu s dlhou životnosťouGuľu obdržíte aj s potrebným spojovacím materiálom, avšak bez spodných rozietObsah balenia:Nerezová fixná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.KNOB.01.FIX.CE (0357-39481) , Richter czech rhw.009.l.su.f9016 (0409-26917)

Richter Czech RK.KNOB.03.FIX.CE (0357-39504)

Richter Czech RK.KNOB.03.FIX.CE (0357-39504)
Detail

Kovanie na dvere , s okrúhlym tvarom, vyhotovenie: guľa, vyrobené z nerezu, vhodné na interiérové použitie Snívalo sa vám o sviežom a modernejšom vzhľade vášho bytu alebo domu alebo vybavujete nové miesto na bývanie? Prvým krokom k úspechu môže byť práve táto nerezová fixná guľa Richter Czech RK. KNOB.03.FIX.CE. Matné čierne vyhotovenie sa hodí do mnohých interiérov a jeho výhodou je aj veľmi kvalitné vyhotovenie. Guľa je vyrobená z odolnej nehrdzavejúcej ocele s dlhou životnosťou. Určite oceníte aj fakt, že ku guli dostanete všetok potrebný spojovací materiál. Balenie však neobsahuje spodné rozety. Kľúčové vlastnosti gule na dvere Richter Czech RK.KNOB.03.FIX.CEFixná guľa na dvere Richter Czech RK.KNOB.03.FIX.CE je určená do interiéruStane sa moderným detailom vášho bytu alebo domuJe vyrobená z odolnej nehrdzavejúcej ocele s dlhou životnosťouGuľu dostanete s potrebným spojovacím materiálom, ale bez spodných roziet.Obsah... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.KNOB.03.FIX.CE (0357-39504) , Richter czech rn.75l./.ce (0957-37333)

Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CE (0205-39368)

Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CE (0205-39368)
Detail

Zadlabávací zámok – s certifikátom na 500000 cyklov otvorenia Využite našu skvelú ponuku na zámok Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CE s certifikátom na 500 000 cyklov otvorenia. Ide o veľmi tichý a jednoduchý zámok, ktorý má zároveň ale veľmi účinný systém. Užívateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CEZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé spracovanie zámku Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CEVhodný pre maximálne zaťaženie – vrátane protipožiarnych a dymotesných dveríVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo: 3 × 20 × 235 mm v oválnom vyhotovení (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech EN.304.PZ.72.55.20.PL.CE (0205-39368) , Richter czech rk.zar.007.n (0957-39542)

Richter Czech Poštová schránka BK38.N

Richter Czech Poštová schránka BK38.N
Detail

Praktická poštová schránka pre zamurovanie do stĺpika v elegantnom nerezovom prevedení.Vlastnosti: funkcia - vhod vpredu, výber vzadu hĺbka: 260 - 420 mm rozmer vhodu š/v: 222 x 33 mm hrúbka materiálu: 0,55 mm balenie vr. mont. materiálu a 2 ks kľúčov (4home.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Poštová schránka BK38.N , Richter czech rn.95l./.ce (0929-40104)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55/20.L.CE (0262-41613)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55/20.L.CE (0262-41613)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku – PZ, strelka jednostranná, pravá s prevodom, biely pozink, rozstup 72mm, backset 55mm, šírka čela 20mm, rozmer (š×v×h) 8×23.5×2, váha 0.43kg, čierny povrch Využite našu skvelú ponuku na zadlabávací zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/55/20.L.CE pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľa určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/55/20.L.CEZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysokospoľahlivé vyhotovenie Jednozápadová závoraVariant ,,L.CE“ – strelka jednostranná ľavá s prevodomV balení tiež istiaca skrutka vložky a 2 skrutky zámkuFarba čela: čiernaČelo zámku: 20 mmRozmery: 8 × 23,5 × 2 cmRozteč: 72 mmBackset: 55 mmHmotnosť:430 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/55/20.L.CE (0262-41613) , Richter czech rk.zar.017.n (0938-40906 )

Richter Czech RK.ZAR.007.N (0957-39542)

Richter Czech RK.ZAR.007.N (0957-39542)
Detail

Kovanie na dvere Máte čisté nové dokonale hladké steny a bojíte sa, že si ich zničíte otváraním dverí? Potom váš problém vyriešte jednoduchou zarážkou Richter Czech RK.ZAR.007.N. Zarážka v tvare valca sa montuje do podlahy. Je vyrobená z kvalitného matného antikora, ktoré skvelé vyzerá a nijako nehyzdí interiér. Navyše je opatrená gumovým prstencom, ktorý tlmí náraz a neničí tak štruktúru dverí. Samozrejmosťou je aj montážny materiál ako súčasť balenia. Kľúčové vlastnosti antikorovej dvernej zarážky Richter Czech RK.ZAR.007.NKvalitné spracovanieMontáž zarážky dverí do podlahyGumový prstenec na tlmenie nárazovVyrobené z matného antikoraHmotnosť: 0,185 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.007.N (0957-39542) , Richter czech rk.zar.016.n (0938-40890)

Richter Czech RK.ZAR.017.N (0938-40906 )

Richter Czech RK.ZAR.017.N (0938-40906  )
Detail

Zarážka na dvere – matná, nerez Dveřní zarážka Richter Czech RK.ZAR.017.N spolehlivě fixuje dveře. Zamezí, aby dveře po otevření narážely na stěnu a chrání tak vaše omítky. Zarážka se jednoduše montuje bez nutnosti vrtání a opatřená je gumovým prstencem, který zajistí tlumení nárazů. Nabízí přitom povrchovou úpravu v matném nerezu. Dveřní zarážka Richter Czech RK.ZAR.017.N je praktickým doplňkem do bytů, domů i kanceláří. Klíčové vlastnosti dveřní zarážky Richter Czech RK.ZAR.017.NDveřní zarážka určená pro fixování dveříZamezí, aby dveře po otevření narážely na stěnuChrání omítkyRichter Czech RK.ZAR.017.N se jednoduše montuje bez nutnosti vrtání Gumový prstenec zajistí tlumení nárazůNabízí povrchovou úpravu v matném nerezuBarevné provedení: černo-stříbrné Hmotnost:1,12 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.017.N (0938-40906 ) , Richter czech rk.zar.007.ce (0957-39559)

Richter Czech RN.95L./.N (0929-40005)

Richter Czech RN.95L./.N (0929-40005)
Detail

Číslo na dom nerezové v “2D“ vyhotovení, s brúseným povrchom, výška 95 mm Nerezové domové číslo Richter Czech RN.95L./.N v plochom 2D vyhotovení je nevyhnutnou súčasťou každého domu či bytu. Aby vás poštové doručovateľky vždy našli, musíte byť viditeľne označení. Nerezové čísla od spoločnosti Richter vám k tomu dopomôžu. Lomítko má výšku 95 mm a ľahko sa nalepí pomocou obojstrannej lepiacej pásky. Nie je nutné žiadne vŕtanie do steny. Číslo je možné lepiť na stredne hrubé a hladké povrchy. V balení nájdete aj obojstranné lepiace pásky. Kľúčové vlastnosti domového čísla Richter Slovakia RN.95L./.NDomové číslo Richter RN.95L./.N v 2D nerezovom vyhotovení s brúseným povrchomKvalitné nerezové spracovanie číslaLepenie pomocou obojstrannej lepiacej páskyČísla Richter nie je nutné privŕtavaťRozmery: 95 × 2 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RN.95L./.N (0929-40005) , Richter czech rk.zar.008.ce (0957-37364)

Richter Czech RK.ZAR.016.N (0938-40890)

Richter Czech RK.ZAR.016.N (0938-40890)
Detail

Zarážka na dvere – matná, nerez Dveřní zarážka Richter Czech RK.ZAR.016.N spolehlivě fixuje dveře. Zamezí, aby dveře po otevření narážely na stěnu a chrání tak vaše omítky. Zarážka se jednoduše montuje bez nutnosti vrtání a opatřená je gumovým prstencem, který zajistí tlumení nárazů. Nabízí přitom povrchovou úpravu v matném nerezu. Dveřní zarážka Richter Czech RK.ZAR.016.N je praktickým doplňkem do bytů, domů i kanceláří. Klíčové vlastnosti dveřní zarážky Richter Czech RK.ZAR.016.NDveřní zarážka Richter Czech RK.ZAR.016.N je určená pro fixování dveříZamezí narážení dveří na stěnuChrání omítkyRichter Czech RK.ZAR.016.N se jednoduše montuje bez nutnosti vrtání Gumový prstenec zajistí tlumení nárazůNabízí povrchovou úpravu v matném nerezuBarevné provedení: černo-stříbrnéHmotnost:1,12 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.016.N (0938-40890) , Richter czech rn.95l./.n (0929-40005)

Richter Czech RK.ZAR.001.N (0957-36664)

Richter Czech RK.ZAR.001.N (0957-36664)
Detail

Kovanie na dvere – nerezová dverová zarážka, montáž do podlahy, balenie vr. montážneho materiálu, hmotnosť netto: 0.05kg, povrch: matná nerez (N) Chráňte svoje steny aj dvere praktickými zarážkami. Napríklad nerezová dverová zarážka Richter Czech RK.ZAR.001.N zastaví dvere tam, kde by mohli naraziť do niečoho iného a poškodiť tým dekor alebo stenu. S montážou si nemusíte lámať hlavu. Jednoducho zarážku namontujete do podlahy. Navyše má veľmi príjemnú povrchovú úpravu vo farbe matný nerez, a tak sa nemusíte báť, že by vám hyzdila interiér domu.Kľúčové vlastnosti kovania na dvere Richter Czech RK.ZAR.001.NDverová zarážkaVkusná povrchová úpravaMontáž do podlahyKvalitné spracovanieBalenie obsahuje:Dverovú zarážku vo farbe matný nerez Richter Czech RK.ZAR.001.NMontážny materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.001.N (0957-36664) , Richter czech rhw.009.l.f7016 (0409-41309 )

Richter Czech RK.ZAR.004.N (0957-35315)

Richter Czech RK.ZAR.004.N (0957-35315)
Detail

Kovanie na dvere – nerezová dverová zarážka na stenu s gumovým zakončením, vhodná na pripevnenie do výšky kľučky na dverách, balenie vr. montážneho materiálu, hmotnosť netto: 0.09kg, povrchová úprava: matný nerez (N) Dokonale hladké steny, nové dvere. Určite by sa vám nepáčilo, keby došlo k ich poškodeniu. Kúpte si vkusný nenápadný doplnok, dverovú zarážku Richter Czech RK.ZAR.004.N. Zabránite poškodeniu ako dverí, tak objektu v blízkosti dverí. Perfektne sa hodí najmä na montáž na stenu do úrovne kľuky. Je pevná, vyrobená z nerezu a na konci je opatrená gumovým zakončením. Spolu so zarážkou je dodávaný kompletný montážny materiál. Kľúčové vlastnosti nerezová dverová zarážka Richter Czech RK.ZAR.004.NDverová zarážka od spoločnosti RichterKvalitné spracovanieZarážka na stenu s gumovým zakončenímVhodná na pripevnenie do výšky kľučky na dveráchZabraňuje poškodeniu dverí i objektu v blízkosti dverí (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.004.N (0957-35315) , Richter czech rhw.007.f7016 (0409-41293 )

Richter Czech RK.ZAR.006.N (0957-35322)

Richter Czech RK.ZAR.006.N (0957-35322)
Detail

Zarážka na dvere – nerezová dverová zarážka „PUK“, montáž bez vŕtania, fixuje dvere svojou vysokou hmotnosťou, opatrená gumovým prstencom na tlmenie nárazov, hmotnosť netto: 1.25kg, povrchová úprava: matný nerez (N) Máte čisté nové dokonale hladké steny a bojíte sa, že si ich zničíte otváraním dverí? Potom váš problém vyriešte jednoduchou zarážkou Richter Czech RK.ZAR.006.N. Zarážka v tvare puku dokonale sadne medzi všetky dvere. Je vyrobená z kvalitného matného antikora, ktorý skvelo vyzerá a nijako nehyzdí interiér. Vďaka vyššej hmotnosti dokonale fixuje dvere bez vŕtania. Navyše je opatrená gumovým prstencom, ktorý tlmí náraz a neničí tak štruktúru dverí. Kľúčové vlastnosti antikorovej dverovej zarážky Richter Czech RK.ZAR.006.NKvalitné dielenské spracovanieMontáž dvernej zarážky bez vŕtaniaGumový prstenec na tlmenie nárazovHmotnosť 1,25 kg dokonale fixuje dvereVyrobené z matného antikora10,5 x 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.006.N (0957-35322) , Richter czech rhw.009.l.su.f7016 (0409-41316)

Richter Czech RK.ZAR.008.N (0957-35308)

Richter Czech RK.ZAR.008.N (0957-35308)
Detail

Kovanie na dvere – nerezová magnetická dverná zarážka, udržuje dvere otvorené pomocou dvoch silných magnetov, montáž na stenu alebo do podlahy, balenie vr. montážneho materiálu, hmotnosť netto: 0.22kg, povrchová úprava: matný nerez (N) Chráňte svoje steny aj dvere praktickými zarážkami, ktoré zabránia ich poškodeniu počas otvárania. Napríklad praktická magnetická nerezová dverná zarážka Richter Czech RK.ZAR.008.N zastaví dvere tam, kde by mohli naraziť do niečoho iného. Navyše ich drží otvorené vďaka dvom silným magnetom. Na výber máte z dvoch možností montáže, a to na stenu alebo do podlahy, a tak záleží len od vás, ako sa rozhodnete.Kľúčové vlastnosti magnetickej dvernej zarážky Richter Czech RK.ZAR.008.NDverová magnetická zarážkaVkusná povrchová úprava v matnom nerezePevné magnety držia dvere otvorenéMontáž do podlahy alebo na stenuKvalitné spracovanieBalenie obsahuje:Magnetickú dverné zarážku vo farbe matný nerezMontážny materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RK.ZAR.008.N (0957-35308)

Richter Czech BK.203.N (0827-31904)

Richter Czech BK.203.N (0827-31904)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, nástenná, antikorová, s okienkom, s menovkou, rozmery 38,5 × 30 × 10,5 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si zakladá na funkčnosti svojich výrobkov, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.203.N je moderná poštová schránka s jednoduchým dizajnom s okienkami z plexiskla a praktickým tubusom na noviny. Schránka je vyrobená z vysokokvalitnej ocele antikorovej farby a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás a vašu poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Kľúčové vlastnostiModerná poštová schránka BK.203.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej oceleS tromi priezorovými okienkami z plexiskla Praktický tubus na noviny Balenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovAntikorovej farbyRozmery 30 × 38,5 × 10,5 cmHmotnosť 1,86 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.203.N (0827-31904)

Richter Czech BK.210.N (0827-25248)

Richter Czech BK.210.N (0827-25248)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, nástenná, oceľová, s okienkom, rozmery 24,3 × 30 × 8,5 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si pri svojich výrobkov zakladá na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.210.N je moderná poštová schránka v jednoduchom dizajne s okienkami z plexiskla a praktickým tubusom na noviny. Richter Czech BK.210.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele antikorovej farby a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás i vašu poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránku Richter Czech BK.210.NModerná poštová schránka BK.210.N popredného českého výrobcuVyrobené z kvalitnej ocelePoštová schránka s tromi okienkami z plexiskla umožňujúcimi čiastočný priehľadPraktický tubus na tlačovinyBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovAntikorová farbaRozmery 30 × 33,5 × 9,6 cmHmotnosť 1,6 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.210.N (0827-25248)

Richter Czech BK.240.N (0827-21950)

Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vnútorné a vonkajšie, nástenná, oceľová, s menovkou, rozmery 35 × 26 × 8 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si zakladá na svojich výrobkoch, na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.240.N je klasická poštová schránka s jednoduchým dizajnom vhodná aj do zostáv viacerých schránok. Richter Czech BK.240.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele s farbou nehrdzavejúcej ocele a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás aj poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránka Richter Czech BK.240.NModerná poštová schránka BK.240.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej ocelePoštová schránka vhodná do nástenných zostáv viacerých schránokBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovFarba nehrdzavejúcej oceleRozmery: 26 × 35 × 8,5 cmHmotnosť: 1,5 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.240.N (0827-21950)

Richter Czech BK.931.N (0827-24012)

Richter Czech BK.931.N (0827-24012)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, nástenná, antikorová, rozmery 45 × 32 × 10 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si zakladá na funkčnosti svojich výrobkov, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.931.N je poštová schránka v modernom dizajne, ktorý vášmu domu pristane. Richter Czech BK.931.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele nerezovej farby a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás i vašu poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránku Richter Czech BK.931.N?Moderná poštová schránka BK.931.N popredného českého výrobcuVyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocelePoštová schránka v elegantnom dizajneBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovNerezovej farbyRozmery 32 × 45 × 10 cm (š × v × h)Hmotnosť 2,3 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.931.N (0827-24012)

Richter Czech RVW.DIGITAL.1.N (0931-30457)

Richter Czech RVW.DIGITAL.1.N (0931-30457)
Detail

Digitálne kukátko na dvere s kamerou Nahraďte svoj doterajší dverový priezor digitálnym, a spríjemnite si pohľad za dvere. Tento digitálny priezor s 2,6" obrazovkou má 100° pozorovací uhol. Kamera s rozlíšením 0,3 Mpx poskytuje jasný obraz. Obraz aktivujete jednoduchým stlačením tlačidla na vnútornej strane. Nechýba ani automatické vypnutie po 10 sekundách. Dverový priezor Richter Czech RVW.DIGITAL.1.N je vhodný do dverí s hrúbkou 38 – 110 mm a výmenu za váš doterajší priezor vykonáte veľmi rýchlo a jednoducho. Napájanie je zabezpečené AAA batériami. Kľúčové vlastnosti dverového priezoru Richter Czech RVW.DIGITAL.1.NChrómovaný digitálny priezor s pozorovacím uhlom 100°Kamera s rozlíšením 0,3 Mpx2,6" displej s kvalitným obrazomAutomatické vypnutie po 10 sekundáchPre hrúbku dverí 38 – 110 mmNapájanie: 2× AAA batérie (súčasťou balenia)Rozmery: 110 × 59 × 14 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RVW.DIGITAL.1.N (0931-30457)

Richter Czech BK.38.N (0824-23251)

Richter Czech BK.38.N (0824-23251)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, na zamurovanie, antikorová, s menovkou, rozmery 11 × 28,5 × 26 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si pri svojich výrobkoch zakladá na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.38.N je moderná poštová schránka v jednoduchom dizajne vhodná na zamurovanie. Richter Czech BK.38.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele antikorovej farby a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás aj poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránku Richter Czech BK.38.NModerná poštová schránka BK.38.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej ocelePoštová schránka vhodná na zamurovanieVariabilné nastavenie hĺbkyBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovAntikorovej farbyRozmery 28,5 × 11 × 26 – 42 cmHmotnosť 2,2 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.38.N (0824-23251)

Richter Czech BK.57.N (0824-28485)

Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, nástenná, antikorová, rozmery 29 × 36 × 10 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si pri svojich výrobkoch zakladá na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.57.N je moderná poštová schránka s jednoduchým dizajnom, so zvýšenou odolnosťou proti dažďu. Richter Czech BK.57.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele s farbou nehrdzavejúcej ocele a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás i poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránku Richter Czech BK.57.NModerná poštová schránka BK.57.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej oceleZvýšená odolnosť proti dažďuBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovVo farbe nehrdzavejúcej oceleRozmery 36 × 29 :× 10 cmHmotnosť 2,1 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.57.N (0824-28485)

Richter Czech BK.05.N (0827-26559)

Richter Czech BK.05.N (0827-26559)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vnútorné a vonkajšie, nástenná, oceľová, s menovkou, rozmery 38 × 26 × 8,5 cm (V׊×H), strieborná farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si zakladá na svojich výrobkoch, na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.05.N je moderná poštová schránka s jednoduchým dizajnom s otvormi umožňujúcimi pohľad dovnútra. Richter Czech BK.05.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele s farbou nehrdzavejúcej ocele a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás i poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránka Richter Czech BK.05.NModerná poštová schránka BK.05.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej ocelePoštová schránka s otvormi umožňujúcimi čiastočný priehľadBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovS farbou nehrdzavejúcej oceleRozmery: 26 × 38 × 8,5 cmHmotnosť: 1,6 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.05.N (0827-26559)

Richter Czech BK.209.N (0827-28447)

Richter Czech BK.209.N (0827-28447)
Detail

Poštová schránka – vyhotovenie vonkajšie, nástenná, oceľová, s okienkom, rozmery 25 × 30,5 × 8,5 cm (V׊×H), antikorová farba Kvalita za lepšiu cenu! To je heslo českého výrobcu Richter Czech, ktorý si zakladá na svojich výrobkoch, na ich funkčnosti, perfektnej kvalite použitého materiálu a poctivom remeselnom spracovaní. Schránka BK.209.N je moderná poštová schránka s jednoduchým dizajnom s okienkami z plexiskla umožňujúcimi pohľad dovnútra. Richter Czech BK.209.N je vyrobená z vysokokvalitnej ocele s farbou nehrdzavejúcej ocele a veľmi rýchlo vás presvedčí o tom, že pre vás a poštu je práve ona tou najlepšou voľbou.Prečo práve schránka Richter Czech BK.209.NModerná poštová schránka BK.209.N popredného českého výrobcuVyrobená z kvalitnej ocelePoštová schránka s tromi okienkami z plexiskla umožňujúcimi čiastočný pohľad dovnútraBalenie obsahuje montážny materiál a 2 ks kľúčovFarba nehrdzavejúcej oceleRozmery: 30,5 × 25 × 8,5 cmHmotnosť: 1,4 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech BK.209.N (0827-28447)

Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/20.PL (0262-37883)

Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/20.PL (0262-37883)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/20.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkovej kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/20.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/20.PL (0262-37883)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.L (0262-37821)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.L (0262-37821)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka jednostranná ľavá, s prevodom, jednozápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20. L pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnú prevádzku zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb.Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20. LZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieJednozápadová závoraVariant „L“ – strelka jednostranná, ľavá s prevodomČelo zámku: 20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.L (0262-37821)

Richter Czech Z.301-PZ.90/45-63/20.PL (0262-38019)

Richter Czech Z.301-PZ.90/45-63/20.PL (0262-38019)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.90/45-63/20.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.90/45-63/20.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.90/45-63/20.PL (0262-38019)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.P (0262-37814)

Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.P (0262-37814)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka jednostranná pravá, s prevodom, jednozápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.P pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.PZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieJednozápadová závoraVariant „P“ – strelka jednostranná, pravá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/55-80/20.P (0262-37814)

Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/22.PL (0262-38002)

Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/22.PL (0262-38002)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 22mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/22.PL pre cylindrickú vložku. Ideo veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/22.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:22 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/22.PL (0262-38002)

Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/20.PL (0262-37999)

Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/20.PL (0262-37999)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/20.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/20.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.90/50-80/20.PL (0262-37999)

Richter Czech Z.301-PZ.90/40-60/20.PL (0262-38033)

Richter Czech Z.301-PZ.90/40-60/20.PL (0262-38033)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.90/40-60/20.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.90/40-60/20.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.90/40-60/20.PL (0262-38033)

Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/20.PL (0262-37944)

Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/20.PL (0262-37944)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, jednozápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 20mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/20.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/20.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieJednozápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:20 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/20.PL (0262-37944)

Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/18.PL (0262-37876)

Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/18.PL (0262-37876)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, dvojzápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 18mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/18.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/18.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieDvojzápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:18 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/50-80/18.PL (0262-37876)

Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/18.PL (0262-37937)

Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/18.PL (0262-37937)
Detail

Zadlabávací zámok – pre cylindrickú vložku: PZ, strelka obojstranná pravo-ľavá, s prevodom, jednozápadková závora, vrátane 1 ks istiacej skrutky, čelo zámku: 18mm Využite našej skvelej ponuky na zámok Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/18.PL pre cylindrickú vložku. Ide o veľmi tichý zámok a ide o jednoduchý, ale veľmi účinný systém. Používateľov určite poteší celkové kvalitné vyhotovenie zámku. O bezchybnej prevádzke zámku po dlhú dobu tak nie je najmenších pochýb. Kľúčové vlastnosti zámku Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/18.PLZadlabávací zámok pre cylindrickú vložku od renomovanej spoločnosti RichterVysoko spoľahlivé vyhotovenieJednozápadová závoraVariant „PL“ – strelka obojstranná, pravoľavá s prevodomČelo zámku:18 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech Z.301-PZ.72/40-60/18.PL (0262-37937)
Richter Czech BK.301, Richter Czech RK.ZAR.TRENTO.CEMAT (0908-36312), Richter Czech RK.ZAR.TRENTO.NIMAT (0908-36305), Richter Czech RN.75L.B.CE (0957-37319), Richter Czech RN.75L.C.CE (0957-37326), Richter Czech RN.75L.A.CE (0957-37302), Richter Czech RK.C2.PALERMO.PZ.NIMAT (VY0308-0019), Richter Czech RK.ZAR.004.CE (0957-37357), Richter Czech RN.100LV.B.AL.AM.3D (0927-37159), Richter Czech RN.100LV.B.AL.C.3D (0927-31775), Richter Czech RN.100LV.A.AL.C.3D (0927-31768), Richter Czech RHW.007.F4 (0409-28799), Richter Czech RN.100LV.A.AL.3D (0927-31638), Richter Czech RK.ZAR.006.CE (0957-36688), Richter Czech RHW.009.L.F4 (0409-28881), Richter Czech RN.100LV.B.AL.3D (0927-31645), Richter Czech RHW.007.F9016 (0409-18813), Richter Czech RHW.009.L.F9016 (0409-18837), Richter Czech RHW.009.L.SU.F9016 (0409-26917), Richter Czech RN.75L./.CE (0957-37333), Richter Czech RK.ZAR.007.N (0957-39542), Richter Czech RN.95L./.CE (0929-40104), Richter Czech RK.ZAR.017.N (0938-40906 ), Richter Czech RK.ZAR.016.N (0938-40890), Richter Czech RK.ZAR.007.CE (0957-39559), Richter Czech RK.ZAR.008.CE (0957-37364), Richter Czech RN.95L./.N (0929-40005), Richter Czech RHW.009.L.F7016 (0409-41309 ), Richter Czech RHW.007.F7016 (0409-41293 ), Richter Czech RHW.009.L.SU.F7016 (0409-41316)