Roadinger 30109900

Produkt Roadinger 30109900 sme našli 8x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Roadinger 30109900 upraviť a produkt hľadať znova.

Roadinger 30109900

Roadinger 30109900
Detail

Prenosný kufor pre 7 mikrofónov a káblov. Vybavený je penovým interiérom. Ponúka kvalitné spracovanie a 2,5 mm hrubú drevenú konštrukciu. Výška (cm) : 13.0 Kompatibilné s : Mikrofón Krajina pôvodu : Čína Dĺžka (cm) : 41.0 Materiál : Preglejka Hmotnosť : 2,1 kg Typ : Kufor Šírka (cm) : 31.0 Rukoväť : Áno Polstrovanie : Áno Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger 30109900

Roadinger 30122056 CD SV Dj Kufor

Roadinger 30122056 CD SV Dj Kufor
Detail

Profesionálny kufor pre 100 kusov CD nosičov. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger 30122056 CD SV Dj Kufor

Roadinger CS Universal Tour Pro Dj Kufor

Roadinger CS Universal Tour Pro Dj Kufor
Detail

Univerzálny tvrdý kufor pre skladovanie a bezpečný prenos audio techniky. Kufor je vyrobený z drevenej preglejky s hrúbkou 7 mm. Hrany kufra sú spevnené hliníkovými rámami a rohy kufra sú vystužené kovovými guľami. O bezpečné uzamknutie sa starajú kvalitné motýľové zámky. Prenosnosť zjednodušujú masívne držadlá s pružinovým systémom. Samozrejmosťou je penová výstuha pre bezpečný prenos techniky. Maximálna nosnosť kufra je 25 kg. Vonkajšie rozmery: 600 x 380 x 265 mm, vnútorné rozmery: 565 x 160 x 350 mm, hmotnosť: 6 kg. Farebné prevedenie: Black. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger CS Universal Tour Pro Dj Kufor

Roadinger Microphone Case Road 12 Microphones Kufor na mikrofón

Roadinger Microphone Case Road 12 Microphones Kufor na mikrofón
Detail

Puzdro na mikrofóny Roadinger pojme celkom dvanásť ručných mikrofónov a rôzne príslušenstvo. Puzdro s motýlikovým zámkom vám poskytuje mobilný trezor pre vaše cenné mikrofónové vybavenie. Vnútro je polstrované penou a rám z hliníkového profilu s trojnohými stredne veľkými oceľovými guľovými rohmi poskytuje potrebnú stabilitu. Vďaka robustnej rukoväti budete mať svoje vybavenie vždy pod kontrolou. (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger Microphone Case Road 12 Microphones Kufor na mikrofón

Roadinger Microphone Case Road 6 Microphones Kufor na mikrofón

Roadinger Microphone Case Road 6 Microphones Kufor na mikrofón
Detail

Flightcase na mikrofóny - prenosný a bezpečný pre vaše vzácne mikrofónové vybavenie so 6 priehradkami na zariadenia. Kvalitné spracovanie s lepenou 6mm viacvrstvovou preglejkou, čierna a laminovaná, vnútro s penovou výplňou. 30 mm rámy z hliníkového profilu so zaoblenými hranami a robustnou rukoväťou. Jeden kvalitný motýlikový zámok s funkciou vypnutia. (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger Microphone Case Road 6 Microphones Kufor na mikrofón

Roadinger Case for Wireless Microphone Systems Kufor na mikrofón

Roadinger Case for Wireless Microphone Systems Kufor na mikrofón
Detail

Flightcase pre bezdrôtové mikrofónové systémy s vreckom na príslušenstvo v kryte. Kvalitné spracovanie s lepenou 7 mm viacvrstvovou preglejkou, čierna a laminovaná, 2 odnímateľné kryty (dvojdverová verzia). 22 mm rámy z hliníkového profilu so zaoblenými hranami a robustnou rukoväťou. 4 kvalitné pružinové zámky s vypínacou funkciou a gumenými nožičkami. S profilovými lištami vhodnými pre (19") cca 48 cm jednotky. (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger Case for Wireless Microphone Systems Kufor na mikrofón

Roadinger Universal Console DI-1 2xCD/1xM-19 Dj Kufor

Roadinger Universal Console DI-1 2xCD/1xM-19 Dj Kufor
Detail

PRO DJ flightcase pre dva DJ CD prehrávače a 483 mm DJ mixážny pult (19"). Odnímateľná predná doska pre spredu plnené CD prehrávače. Kvalitné spracovanie s lepenou 3mm viacvrstvovou preglejkou, čierna a laminovaná, vnútro polstrované s penou. 25 mm rám z hliníkového profilu so zaoblenými hranami a robustnou rukoväťou na prenášanie. 4 kvalitné pružinové zámky s vypínacou funkciou a gumené nožičky. (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger Universal Console DI-1 2xCD/1xM-19 Dj Kufor

Roadinger Record Case ALU 50/50 Dj Kufor

Roadinger Record Case ALU 50/50 Dj Kufor
Detail

S puzdrom Roadinger Record Case sú vaše LP vždy usporiadané a bezpečne uložené. Priestor je dostatočný na 80 LP platní. Bonusom je praktické delenie 50/50 a vnútro s penovou výplňou. Rám z hliníkového profilu so zaoblenými rohmi poskytuje potrebnú stabilitu. Puzdro na platne má navyše dva uzamykateľné zaskakovacie zámky a robustnú rúčku na prenášanie - svoje platne tak budete mať vždy bezpečne pod kontrolou. (muziker.com)

Podobné produkty ako Roadinger Record Case ALU 50/50 Dj Kufor