Robobloq stavebnica robota mint roboter q-scout stavebnica, robotická hračka 10110002

Produkt Robobloq stavebnica robota mint roboter q-scout stavebnica, robotická hračka 10110002 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Robobloq stavebnica robota mint roboter q-scout stavebnica, robotická hračka 10110002 upraviť a produkt hľadať znova.

Robobloq stavebnica robota MINT Roboter Q-Scout stavebnica, robotická hračka 10110002

Robobloq stavebnica robota MINT Roboter Q-Scout stavebnica, robotická hračka 10110002
Detail

Perfektný úvod do sveta robotiky! Q-Scout je perfektný robot pre všetkých začiatočníkov v kódovaní pomocou grafického programovacieho prostredia založeného na Scratch 3.0. Zostavenie tohto robota navyše trvá len 20 minút! Vybavený možnosťami rozšírenia, ako je vyhýbanie sa prekážkam pomocou ultrazvuku a automatické sledovanie trasy, je Q-Scout vedecky zábavný a nikdy neomrzí. To z neho robí najlepšiu voľbu ako prvého robota pre deti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq stavebnica robota MINT Roboter Q-Scout stavebnica, robotická hračka 10110002 , Robobloq q-scout – robot (6971452730019)

MAKERFACTORY Mandala Roboter stavebnica robota

MAKERFACTORY Mandala Roboter stavebnica robota
Detail

Pochopte polárny súradnicový systém. Dozviete sa viac o „špirálach“ v každodennom živote a vytvorte si vlastný špirálový vzor. Naučte sa stavať umeleckého robota. Špirálová továreň na umeleckého robota. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MAKERFACTORY Mandala Roboter stavebnica robota , Robotická solárna stavebnica 6 v 1 (8591945097566)

Robobloq Q-scout – robot (6971452730019)

Detail

Stavebnica – elektronická, 62 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, materiál guma a hliníková zliatina, vhodná od 8 rokov, na využitie všetkých funkcií je potrebné 6 ks AA batérií Elektronická stavebnica Datram Praha rozvíja u detí logickú úvahu, zručnosť a tiež vzťah k elektrotechnike. Navyše sú pre deti takéto metódy vzdelávania zábavné. Stavebnica je ideálna pre deti od 8 rokov. Materiálom tohto variantu je guma a hliníková zliatina. V balení sa nachádza stavebnica. Zásadné vlastnosti stavebnice Robobloq Q-scout – robot Stavebnica predstavuje veľa možností na tvorenie Prispieva k rozvoju detskej motoriky a fantázie Vytvára pozitívny vzťah k elektrotechnike Na úplné zloženie treba dať dohromady 62 dielikov Materiálom je guma a hliníková zliatina Motív: dopravné prostriedky Na fungovanie všetkých funkcií je potrebné zakúpiť 6 AA batérií (alza.sk)

Podobné produkty ako Robobloq Q-scout – robot (6971452730019) , Stavebnica plachetnica (8713291770874)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Tiere für Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Tiere für Q-Scout
Detail

Zvieracie rozšírenie pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť premeniť svoj Q-Scout na zviera! Rozširujúci balíček 3 v 1 je dokonale zladený s modelom Q-Scout s 3 rôznymi légiami Myriapod (žaba / krevetka / zviera). Pomocou tohto rozšírenia môžete zmeniť štruktúru svojho robota od svojho robota po zvieratá. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Tiere für Q-Scout , Stavebnica skrutkovacia (8590331933747)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Blitz für Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Blitz für Q-Scout
Detail

Zvukové a svetelné rozšírenie pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť zmeniť svoj Q-Scout na nový vzhľad. Balenie obsahuje svetelný modul RGB, zvukový senzor a 3 rôzne svetelné skrutky (kontrolka zvuku / lampa / sledovač svetla). Toto rozšírenie môžete použiť na zmenu štruktúry vášho robota podľa vašich potrieb a vašich predstáv. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Blitz für Q-Scout , Drevená stavebnica (3048700021397)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout
Detail

Predĺženie serva pre roboty Robobloq! S týmto rozšírením máte možnosť zmeniť svoj Q-Scout na nový vzhľad. Rozširujúci balíček 3 v 1 s 3 rôznymi légiami Myriapod (Baton / Searchlight Scout / Scan Scout) je perfektne zladený s Q-Scout. Toto rozšírenie môžete použiť na zmenu štruktúry vášho robota podľa vašich potrieb a vašich predstáv. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 Servo Set f. Q-Scout , Konštrukčná stavebnica (772151511)

Robobloq rozšírenie MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout

Robobloq rozšírenie  MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout
Detail

Rozšírenie LED matice pre roboty Robobloq! Vďaka tomuto rozšíreniu môžu deti oživiť svojho robota! Tu môžete zobraziť emócie vášho robota a určiť tak jeho vlastný charakter pre tohto robota. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT 3in1 LED Matrix f. Q-Scout , Stavebnica športové auto (062243328921)

Whadda stavebnica robota WSAK129 stavebnica WSAK129

Whadda stavebnica robota WSAK129 stavebnica WSAK129
Detail

Pestrofarebný miniatúrny robot v tvare hmyzu. Mikrobug sa vždy orientuje podľa daného zdroja svetla. Robot vám ponúka možnosť upraviť „chovanie“ a pripojené LED oči ukazujú aktuálny smer jazdy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Whadda stavebnica robota WSAK129 stavebnica WSAK129 , Imaginarium stavebnica mravenisko (8428918080822)

Joy-it stavebnica robota Micro:Bit "JoyCar" stavebnica MB-Joy-Car

Joy-it stavebnica robota Micro:Bit "JoyCar" stavebnica MB-Joy-Car
Detail

Joy-Car je autonómny vzdelávací robot založený na Micro: Bit a ponúka modulárnu výučbovú sadu pre robotiku. Senzory ako sledovanie trasy, ultrazvuk, infračervené žiarenie a snímače rýchlosti kolies umožňujú funkcie ako autonómne riadenie a dokonca aj ovládanie pomocou BT pomocou druhého samostatného Micro: Bit. Dodatočná výbava simuluje ukazovatele, svetlá, cúvacie svetlá a klaksón a završuje zážitok z autonómneho robotického automobilu. Použitím adresovateľných LED diód je možné implementovať aj jednotlivé svetelné scenáre. Vzdelávanie pre všetkých! Joy Car je ideálne vhodný pre prácu s témami elektroniky a programovania. Príručka so 77 stránami (k dispozícii v nemčine a angličtine) vysvetľuje nielen štruktúru robota. Všetky komponenty, snímače, elektronika a motory sú vysvetlené spôsobom, ktorý je ľahko pochopiteľný a ako fungujú. Programovanie je možné vykonať v MakeCode alebo MicroPhyton a je podrobne popísané. Rovnomenná domovská stránka ponúka ďalšie informácie, tipy a fórum pre otázky, problémy a nápady. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Joy-it stavebnica robota Micro:Bit "JoyCar" stavebnica MB-Joy-Car , Znatok elektronická stavebnica 390 (6925108708068)

HexBug Fire Ant stavebnica robota

HexBug Fire Ant stavebnica robota
Detail

HEXBUG Fire Ant RC je diaľkovo ovládaný mikrobot podobný mravencovi s LED osvetlením a vysokou rýchlosťou. Vďaka svojim senzorom detekuje HEXBUG Fire Ant RC prekážky a mení smer jazdy. Dvojkanálové infračervené diaľkové ovládanie umožňuje závodné akcie s priateľmi - kto ovláda najrýchlejšieho HEXBUG Fire Ant? Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako HexBug Fire Ant stavebnica robota , Magnetická stavebnica 200 ks (8592190124618)

Arexx stavebnica chodiaceho robota WTR-RD1 stavebnica WTR-RD1

Arexx stavebnica chodiaceho robota WTR-RD1 stavebnica WTR-RD1
Detail

Vynikajúci robot pre začiatočníkov. Pomocou tejto súpravy ovládanej batériou sa veľmi dobre zoznámite so základmi mechaniky a pohybmi robota. Zostava tohto jednoduchého robota je vhodná pre deti od 8 rokov. Vyžadujú sa iba jednoduché ručné nástroje a súprava obsahuje skrutkovač. Zostavenie jednotlivých komponentov, zostavenie a porozumenie pokynom podporujú rozvoj jemných pohybových schopností, súhru pohybov rúk a očí, ako aj čítanie technického výkresu. Vďaka jednoduchej montáži tento robot predstavuje vynikajúci počiatočný projekt pre začiatočníkov a súprava sa môže použiť na robotické súťaže, školské súťaže, robotické pracovné skupiny, triedy a školiace projekty, na popoludňajšie a dovolenkové programy a samozrejme ako darček. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Arexx stavebnica chodiaceho robota WTR-RD1 stavebnica WTR-RD1 , Magnetická stavebnica 99 ks (8592190132699)

Arexx stavebnica futbalového robota SR-129 stavebnica SR-129

Arexx stavebnica futbalového robota SR-129 stavebnica SR-129
Detail

Tento futbalový robot je šesťnohý futbalový robot a dodáva sa ako súprava. Samotná montáž je veľká zábava. Potom môžete okamžite ísť hrať futbal s vlastnoručne vyrobeným robotom. Vpredu je mechanizmus, pomocou ktorého môže futbalový robot viesť loptu. Ovládač má dva spínače, ktoré ovládajú motory, ktoré pohybujú robotom vo všetkých požadovaných smeroch. Návod obsahuje nielen stavebný návod, ale aj veľa zaujímavostí zo sveta technológií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Arexx stavebnica futbalového robota SR-129 stavebnica SR-129 , Drevená stavebnica, 100 kociek (6934510503345)

MatataLab 9000-000130-00 MINT Coding Set Homeschooling programování, roboti stavebnice robota od 4 rokov

MatataLab 9000-000130-00 MINT Coding Set Homeschooling programování, roboti stavebnice robota od 4 rokov
Detail

MatataLab MINT kódovacia sada Domáce vzdelávanie Naučte sa kódovať už od 4 rokov, bez displeja, mobilného telefónu, tabletu či počítača. Kódovacia sada MatataLab umožňuje deťom vo veku od 4 do 9 rokov programovať s malým robotom. Učíte sa autodidakticky základným zručnostiam kódovania a rozvíjate potrebné kognitívne zručnosti na pochopenie abstraktných a zložitých pravidiel a reťazcov. Keďže robot je naprogramovaný pomocou malých blokov, ktoré sú odfotografované „kódovacou vežou“ na vstupnej doske, nie je potrebná žiadna obrazovka, mobilný telefón, tablet, počítač a podobne. Systém je ideálny pre použitie v materskej a základnej škole. K dispozícii je dokonca aj učebnica nemčiny! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MatataLab 9000-000130-00 MINT Coding Set Homeschooling programování, roboti stavebnice robota od 4 rokov , Stavebnica curious creations kit (074451118737)

fischertechnik stavebnica robota Robotics Hightech 559895

fischertechnik stavebnica robota Robotics Hightech  559895
Detail

Programujte ako profesionáli s fischertechnik Robotics Hightech! Na stavbu a naprogramovanie čaká 9 vzrušujúcich modelov. Modely základnej triedy ponúkajú ľahko zrozumiteľný pohľad do sveta robotiky a programovania. Tí pokročilejší môžu začať s luxusnými modelmi, ako je maliarsky robot alebo strelecký robot. Vrcholom tejto súpravy sú všetky kolesá, ktoré sú poháňané štyrmi enkodérovými motormi a umožňujú tak pohyb akýmkoľvek smerom! Súčasťou je aj naša kamera so spracovaním obrazu, s ktorou napríklad futbalový robot rozozná loptu - strelu a gól! Nový ovládač fischertechnik TXT 4.0 ponúka mnoho nových funkcií s novým programovacím softvérom ROBO Pro Coding. Okrem grafického programovania v prostredí Blockly je teraz možné aj programovanie cez Python. Softvér je nezávislý na operačnom systéme a je možné ho použiť aj na mobilných zariadeniach. Sada obsahuje servomotor, infračervený snímač dráhy a ultrazvukový snímač vzdialenosti ako dodatočné ovládače a snímače. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik stavebnica robota Robotics Hightech 559895 , Imaginarium horská dráha stavebnica (8428918970635)

HexBug Mouse Cat Toy stavebnica robota

HexBug Mouse Cat Toy stavebnica robota
Detail

Myš HEXBUG®: Toto robotické zviera je ideálnou hračkou pre mačku. Milovník chlpatých mačiek je vybavený roztomilými ružovými ušami a fúzmi. Po zapnutí sa jej malý chvost vrtí dopredu a dozadu, keď sa plazí dopredu. Týmto spôsobom priťahuje pozornosť blízkych mačiek. Poháňaný interaktívnou inteligentnou technológiou hračiek beží, zastavuje sa alebo pozastavuje - rovnako ako skutočná myš! Môže manévrovať okolo prekážok, nájsť cestu z rohov a otočiť sa z chrbta na nohy, aby unikla útočníkovi. Toto robotické zviera zaisťuje živú hru na mačku a myš. Ak je myš v režime spánku, stačí jej opätovné aktivovanie potiahnutím labky. Existujú dva rôzne režimy: režim labky, pre tichšiu mačku a režim pre chytanie pre aktívnejšie zviera. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako HexBug Mouse Cat Toy stavebnica robota , Drevená stavebnica 60 kociek (6971608440106)

Arexx stavebnica robota JM3 MARVIN JM3 MARVIN

Arexx stavebnica robota JM3 MARVIN  JM3 MARVIN
Detail

Generácia robotov internetu vecí (IoT) - programovateľná v Marvin - iRP, grafické programovacie prostredie pre mladých ľudí, študentov a školy, ktoré podporuje logické, analytické myslenie. Nie je potrebná žiadna inštalácia softvéru na PC / notebooku! MARVIN - iRP - grafický programovací jazyk pre začiatočníkov, pokročilých používateľov a odborníkov. Nie je potrebná žiadna inštalácia softvéru na PC / notebooku / tablete. Robot nepotrebuje pripojenie na internet - môže komunikovať s existujúcim smerovačom WIFI (režim infraštruktúry) alebo v režime adhoc (priamo) s počítačom s rozhraním WIFI. Vytvorené programy je možné uložiť a znovu načítať. Ideálne na učenie programovania robotov bez toho, aby ste sa museli učiť programovací jazyk - to všetko ľahko pochopiteľným spôsobom. Tínedžeri a študenti / školy, ktorí sú nadšení z technológií a hľadajú ľahký úvod do sveta programovania. Marvin je možné diaľkovo ovládať pomocou ponuky „Diaľkové ovládanie a displej“. Virtuálny displej v prehliadači navyše zobrazuje rôzne stavy (v závislosti od programovania). Mikrokontrolér TIVATM C ARM Cortex-M4F (s pohyblivou rádovou čiarkou) s 512 kBbytom Flash, 256 kBbitmi SRAM, 6 kB EEPROM. Hlavné prvky a podrobnosti o hardvéri: Senzor priblíženia (takmer nezávislý od stupňa odrazu povrchu) 9D - senzor Gyro & Compass (kompenzovaný sklon) RTC (hodiny v reálnom čase) s medzipamäťou biela) a 2x zadné svetlá (červená) Čítačka kariet Micro SD Arduino rozširujúca hlavička Firmvér v C / C ++ s operačným systémom Real Time (FreeRTOS) Konektor Micro USB na programovanie firmvéru alebo nastavenie WiFi® (Adhoc / Infraštruktúra) · Výkonné mikroprevodovky s odometriou s vysokým rozlíšením pre vysoké otáčky · Reťazový pohon (gumový) · 6článkové napájanie pre AA batérie alebo nabíjateľné batérie pre dlhú prevádzkovú dobu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Arexx stavebnica robota JM3 MARVIN JM3 MARVIN , Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288)

Whadda stavebnica bežeckého robota WSAK127

Whadda stavebnica bežeckého robota   WSAK127
Detail

Spájkujte a zostavte tohto miniatúrneho guľového robota! Mikrosféra je vždy hladná po svetle a smeruje na ňu. Sledujte, ako sa pohybuje vo videu nižšie! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Whadda stavebnica bežeckého robota WSAK127 , Woody stavebnica, farebné kocky (8591864909063)

Joy-it podvozok robota stavebnica robot04

Joy-it podvozok robota  stavebnica robot04
Detail

Táto sada do auta je ideálnym základom pre váš robotický projekt založený na Arduine alebo Raspberry. Šasi je vyrobené z robustného kovu a má veľa otvorov na pevné uchytenie komponentov. Je poháňaný 2 motormi, ktoré sú napájané napätím od 3 do 9V. Vpredu je kovová guľa upevnená v guľovom kĺbe, ktorá slúži ako tretie koleso. Vďaka tomu sa váš budúci robot bude môcť otáčať prakticky na mieste. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Joy-it podvozok robota stavebnica robot04 , Edushape plávajúca stavebnica (15 ks) (7290010424177)

Joy-it podvozok robota stavebnica robot05

Joy-it podvozok robota  stavebnica robot05
Detail

Táto sada do auta je ideálnym základom pre váš robotický projekt založený na Arduine alebo Raspberry. Šasi je vyrobené z odolného akrylátu a má veľa otvorov na pevné uchytenie komponentov. Je poháňaný 2 prevodovými motormi, ktoré sú napájané napätím od 3 do 9V. Vpredu je kovová guľa upevnená v guľovom kĺbe, ktorá slúži ako tretie koleso. Vďaka tomu sa váš budúci robot bude môcť otáčať prakticky na mieste. Integrovaný je aj vypínač napájania. Na tento účel je tiež súčasťou držiaka batérie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Joy-it podvozok robota stavebnica robot05 , Teddies hlavolam stavebnica 10 dielikov (4820148900460)

iRobot robot MINT Coding Roboter Root hotové zariadenie RT001

iRobot robot MINT Coding Roboter Root hotové zariadenie RT001
Detail

Programovací robot, ktorý rastie s dieťaťom: od škôlky po univerzitu! Root je jediný vzdelávací robot založený na Junior Scratch pre študentov základných škôl a Scratch pre starších študentov. Okrem toho sa dá použiť aj s Pythonom na stredných školách. Robot je preto jediným produktom pre všetky stupne a teda skutočným univerzálnym používateľom! Root® pomáha hravým úvodom do programovania, učenia a porozumenia „skutočného“ programovania a výskumu robotiky podľa vašich vlastných predstáv a konceptov. Je to jediný programovateľný robot, ktorý rastie s vami, pretože programátori všetkých vekových skupín a úrovní zručností môžu používať Root® ako svoj kreatívny nástroj. Robot môže vzdorovať gravitácii a liezť po stenách, pohybovať sa po hladkých povrchoch, kresliť umelecké diela, hrať hudbu, reagovať na dotyky a farby alebo poskytovať mnoho ďalších jedinečných schopností. Jednou zo zvláštnych vlastností koreňa je, že jeho magnety umožňujú vertikálny pohyb po tabuľách / tabuliach! Robot je oveľa viac ako hračka - je to vzdelávací nástroj, pomocou ktorého môžu dievčatá a chlapci rozvíjať cenné zručnosti pre svoju budúcnosť. Napríklad programovanie pomocou Root® podporuje počítačové myslenie, myslenie pri riešení problémov, sociálnu interakciu, matematické schopnosti a oveľa viac. Kompatibilné so systémami Android a iOS. Od 4 rokov. Obsahuje veľa senzorov a akčných členov: - 32 farebných senzorov - 2 predné nárazníky - 2 snímače jasu - 1 3D gyroskop - 1 3D akcelerometer - 1 displej stavu batérie - kódovač 2 kolies - 2 motory - 4 veľké LED svetlá - 1 reproduktor - 1 funkcia značkovača - 1 funkcia gumy Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako iRobot robot MINT Coding Roboter Root hotové zariadenie RT001 , Sidee rc combat vehicle stavebnica (6948061924405)

Arexx stavebnica bežeckého robota JSR-TMB JSR-TMB

Arexx stavebnica bežeckého robota JSR-TMB  JSR-TMB
Detail

Somersault robot je niečo zvláštne. Tento robot nepotrebuje zložité elektronické obvody, aby posunul kĺbové zariadenie na šialené sedenie. Všetko sa robí konvenčným spôsobom podľa staromódnych mechanických návrhov. V tomto prípade sa to týka zložitej konštrukcie prevodovky. Senzory, ktoré monitorujú pád robota alebo hlásia zdanlivo beznádejnú polohu na chrbte alebo na bruchu, tiež patria do kategórie mechanických senzorov. V predchádzajúcich časoch, keď elektronika nebola taká silná ako dnes, alebo vôbec neexistovala, neexistovala iná možnosť a každý stroj bol vyrobený ako úplne mechanický dizajn. To sa dokonca vzťahovalo na počítacie stroje. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Arexx stavebnica bežeckého robota JSR-TMB JSR-TMB , Znatok elektronická stavebnica „princípy merania (6925108708105)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics C
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (ultrazvuk, joystick, RGB LED, teplota, 7-segmentový displej, MP3, adaptér Bluetooth) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics C , Teddies magnetická stavebnica 96 ks (8592190855987)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics B
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (sledovač linky, plameň, plyn, ventilátor, potenciometer, touch & MircoBit Shield) pomáhajú prevádzať vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics B , Znatok elektronická stavebnica „smart auto (6925108708112)

Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A

Robobloq rozšírenie  MINT S&A 7in1 Q-tronics A
Detail

Vzrušujúce rozšírenie snímača a akčného člena pre roboty Robobloq! Tieto snímače a akčné členy (svetlo, zvuk, farba, teplota a vlhkosť, pohyb, gyroskop a sledovač čiary) pomáhajú zmeniť vášho robota tak, aby mohol vykonávať ďalšie príkazy, ktoré bez senzorov a akčných členov nedokáže. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Robobloq rozšírenie MINT S&A 7in1 Q-tronics A , Stavebnica laura prírodná, 200 dielov (8591864906543)

Detská stavebnica Rex London Robot and Dune Buggy

Detská stavebnica Rex London Robot and Dune Buggy
Detail

Prebuďte vo svojom dieťati technické myslenie a zručnosť s touto stavebnicou značky Rex London. Tá obsahuje všetky potrebné dieliky na zostavenie autíčka buggy alebo robota. Súčasťou balenia je návod, kľúč a skrutkovač. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Detská stavebnica Rex London Robot and Dune Buggy , Kvído – stavebnica playstix – lietadlo 26 dielikov (8590228049711)

Sol Expert solárne a hydraulický robot 12in1 stavebnica 79500

Sol Expert solárne a hydraulický robot 12in1 stavebnica 79500
Detail

Solárny a hydraulický robot 12v1 - technológia, ktorá inšpiruje So súpravou 12 na 1 je možné nastaviť 12 rôznych robotov / zvierat. Jednotlivé komponenty sú tu zapojené a neskôr je možné ich rozobrať, aby sa vytvorili ďalšie modely. Modely sú napájané solárnou a vodnou energiou, takže nie sú potrebné žiadne batérie. Zásobovanie energiou preberá solárny článok a model sa uvedie do pohybu na priamom slnečnom svetle, akoby magicky a absolútne CO-neutrálne. Každý model má množstvo funkčných a napodobňovacích pohybov. Medzi nadšencami je možné prepínať medzi „horolezeckou opicou“, „krokodílom otvárajúcim ústa“, „T-Rexom“, „bežiacim pštrosom“, „bodavým škorpiónom“, „kľukatým kočíkom“ a ďalšími. Odporúčame aktívnu podporu od dospelých, najmä pre mladších začiatočníkov v oblasti remesiel a modelovania. To môže pomôcť pri konštrukcii prvých modelov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert solárne a hydraulický robot 12in1 stavebnica 79500 , Kvído – stavebnica playstix – lietadlo 26 dielikov (8590228049704)

Stavebnica Snehové vločky – vzdelávacia hračka - 1000 ks

Stavebnica Snehové vločky – vzdelávacia hračka - 1000 ks
Detail

Stavebnica Snehové vločky – vzdelávacia hračka - 1000 ks Sada farebných blokov v tvare snehovej vločky. Možné z nich vytvoriť rôzne konštrukcie a vzory. Rozvíja predstavivosť, kreativitu, tvorivé myslenie a zručnosti. Skvelá zábava pre chlapcov aj dievčatá. Ideálne pre deti od troch rokov. Sada obsahuje 1000 blokov v rôznych farbách. Každý blok má 6 otvorov, vďaka ktorým ich môžeme spojiť. Každý blok ma priemer 2,7 cm. (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Stavebnica Snehové vločky – vzdelávacia hračka - 1000 ks , Kvído – stavebnica playstix – domčeky 150 dielikov (8590228048134)

MAKERFACTORY ovládacia doska robota Hexapod Roboter-Board MF-4768164

MAKERFACTORY ovládacia doska robota Hexapod Roboter-Board  MF-4768164
Detail

Makerfactory Hexapod Robot Board vám umožňuje zostaviť si vlastného hexapodového robota na základe rôznych dosiek mikrokontrolérov, ako sú Arduino ™, Raspberry Pi® alebo NodeMCU. Na týchto doskách môžete vytvárať svoje vlastné programy, ktoré komunikujú smer pohybu do pohybového ovládača cez komunikačné rozhranie (užívateľská doska k pohybovému ovládaču) a nemusia sa tak zaoberať samotnými bežiacimi algoritmami. Vďaka tomu sa môžete postarať napríklad o spracovanie údajov zo senzorov na užívateľskej doske. Doska je navrhnutá tak, aby umožňovala rôzne rozšírenia a ponúkala priestor pre ďalšie senzory. Mechanické komponenty je možné ľahko vyrobiť pomocou 3D tlačiarne a voľne dostupných súborov STL. Vzhľad Robobuga je možné zmeniť aj podľa vášho želania. Doska tak poskytuje dokonalý základ pre holistický výrobný proces: od plánovania a vývoja až po hotového funkčného robota. Doska robota Hexapod je ideálna na výučbu na školách, školenia a ďalšie vzdelávanie a na výskum. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MAKERFACTORY ovládacia doska robota Hexapod Roboter-Board MF-4768164 , Kvído – stavebnica playstix – vozidlá 146 dielikov (8590228048141)

Robobloq Coding express – robot car (6971452730477)

Robobloq Coding express – robot car (6971452730477)
Detail

Stavebnica – programovateľná, drevená, elektronická, 25 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, vhodná od 8 rokov, hlasové ovládanie, so zvukovými efektmi, na využitie všetkých funkcií sú potrebné 3 ks AAA batérie Elektronická stavebnica Datram Praha pomôže u detí rozvinúť logické premýšľanie, zručnosť a vzťah k elektrotechnike. Okrem toho sú takéto formy vzdelávania pre deti veľmi zábavné. Stavebnica je ideálna pre deti od 8 rokov. Materiálom tohto variantu je drevo a plast. Stavebnica pre deti Datram Praha je sprevádzaná zvukovými efektmi. Za zmienku stojí aj jej možnosť programovania, ktorá len tak neomrzí. V balení sa nachádza stavebnica a návod. Kľúčové vlastnosti stavebnice Robobloq Coding express – robot car Stavebnica ponúka zábavu aj možnosť vzdelávania Podporuje fantáziu a jemnú motoriku Vytvára pozitívny vzťah k elektrotechnike Stavebnica má celkom 25 dielikov Materiálom je drevo a plast Drevená stavebnica Datram Praha patrí medzi klasiku,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Robobloq Coding express – robot car (6971452730477) , Teddies stavebnica kocky veľké 18 ks (5907760025098)

Kemo B093 LED stavebnica kocka Prevedenie: stavebnica

Kemo B093  LED stavebnica kocka Prevedenie: stavebnica
Detail

Toto zariadenie má nahradiť staromódne kocky v hrách s kockami. Rovnakým spôsobom, ako sú oči umiestnené na kocke, je k doske plošných spojov pripevnených 7 svetlo emitujúcich diód. Po stlačení a uvoľnení štartovacieho tlačidla sa náhodne rozsvieti jedna alebo viac LED diód. Displej zodpovedá očiam matrice, keď je zobrazená 1, 2, 3, 4, 5 alebo 6. Posledné zobrazenie zostáva, kým opäť nestlačíte tlačidlo Štart. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kemo B093 LED stavebnica kocka Prevedenie: stavebnica , Magnetická stavebnica so svetlom 52 ks (8591945097658)

Sol Expert 76332 LED stavebnice Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 76332  LED stavebnice Prevedenie: stavebnica
Detail

„Willy, drahý duch“, je názov tejto spájkovacej súpravy pre začiatočníkov. Blikajúce LED diódy v očiach a pochodeň robia tento model strašidelne krásnym. Elektronické súčasti, ako sú rezistory a LED diódy, sú zapojené „za chodu“. Vďaka pokynom môžu túto súpravu ľahko zostaviť aj začiatočníci a začať svoje prvé pokusy o spájkovanie. "Willy drahý duch" je napájaný z 9 voltovej batérie, ktorá nie je súčasťou dodávky. Willy je možné vyfarbiť podľa želania a sme skutočným pútačom pozornosti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 76332 LED stavebnice Prevedenie: stavebnica

Whadda stavebnica robotickej ruky KSR10 stavebnica KSR10

Whadda stavebnica robotickej ruky KSR10 stavebnica KSR10
Detail

Séria robotických súprav pre budúceho inžiniera. Zostavte tieto súpravy a príjemným spôsobom sa zoznámte so svetom elektroniky a mechaniky! Vstúpte do sveta robotickej technológie vďaka tomuto robotickému ramenu s piatimi motormi a piatimi kĺbmi. Rameno je ovládané z ovládacieho zariadenia a má rotačnú základňu, pohyblivé koleno, pohyblivé zápästie a funkčnú ruku. Vstavaný svetlomet je praktický pri použití v tme. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Whadda stavebnica robotickej ruky KSR10 stavebnica KSR10

Franzis Verlag 67047 stavebnica stavebnica od 14 rokov

Franzis Verlag 67047  stavebnica stavebnica od 14 rokov
Detail

S týmto boxom môžete zostaviť výkonné odpočúvacie zariadenie iba v niekoľkých krokoch, pomocou ktorých môžete zosilniť tiché zvuky vo vašom prostredí. Napríklad môžete optimálne počuť hlasy zvierat. Pokyny vás jasne prevedú procesom montáže - predchádzajúce znalosti nie sú potrebné. Ideálne pre všetkých hobby detektívov a fandov so záujmom o techniku! Vždy po prijatí Či už spev vtákov, hučiace včely alebo šuchot lístia: S týmto odpočúvacím zosilňovačom vám nebude chýbať žiadny hluk z vášho okolia, nech už je akokoľvek tichý. Jednoduchú súpravu je možné rýchlo zostaviť vďaka vopred zostavenej doske s plošnými spojmi. Potom zapojíte slúchadlá a vydáte sa na cestu objavovania! Budujte a chápte sami seba Nekomplikovaná súprava je ideálna pre začiatočníkov a fanúšikov. Musíte si dať iba pár častí dohromady a spojiť dosku s obvodmi s mikrofónom, reproduktorom a ovládacími prvkami nastavenia. Moderné integrované obvody zaisťujú vysokú citlivosť a hlasitosť. Skutočný pútač očí pre všetkých fanúšikov technológie! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Franzis Verlag 67047 stavebnica stavebnica od 14 rokov

Franzis Verlag 67059 stavebnica stavebnica od 14 rokov

Franzis Verlag 67059  stavebnica stavebnica od 14 rokov
Detail

Vďaka tejto technologickej pomôcke bude váš hlas zaručene nezistený. Menič hlasu mení frekvencie vášho hlasu tak, že vás nespoznávajú ani vaši najlepší priatelia. Montáž je veľmi jednoduchá, pretože návod jednoznačne vedie cez všetky kroky - predchádzajúce znalosti nie sú potrebné. Vždy po prijatí Či už je to „v utajení“, alebo je to malý žart medzi priateľmi: Vďaka tomuto odcudzeniu hlasu bude váš hlas zaručene nezistený! Sada dáva vášmu hlasu chladný zvuk robota. A pomocou otočného ovládača môžete upraviť zvuk svojho nového hlasu. Budujte a chápte sami seba Jednoduchá súprava sa dá rýchlo zostaviť vďaka vopred zostavenej doske s plošnými spojmi a je ideálna pre začiatočníkov a fanúšikov. Zostáva vám len niekoľko častí, ktoré by ste dali dokopy. Plagát predstavuje všetky komponenty a vedie vás krok za krokom montážou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Franzis Verlag 67059 stavebnica stavebnica od 14 rokov

Sol Expert 76400 Mäxchen LED stavebnice Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 76400 Mäxchen  LED stavebnice Prevedenie: stavebnica
Detail

Súprava obvodových dosiek „eMäxchen“ je ideálna pre začiatočníkov, všetkých začínajúcich technikov elektroniky, hobby technikov a každého, koho baví stavať dosku s spájkovačkou alebo spájkovačkou. Na dosku plošných spojov „eMäxchen“ je spájkovaných viac ako 20 komponentov vrátane mikroprocesora. Po dokončení hracej plochy je tak zaistené, že je možné hrať známu hru „Mäxchen“. Procesor je už naprogramovaný, takže znalosti programovania nie sú potrebné. Stačí spájkovať, hrať sa, v prípade potreby podvádzať a nenechať sa nachytať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 76400 Mäxchen LED stavebnice Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 76631 stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 76631  stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica
Detail

Táto spájkovacia súprava má poskytnúť jednoduchý úvod do základov spájkovania na doske s plošnými spojmi. Je veľmi vhodný na kurzy spájkovania so sprievodcom v školách a dielňach. Dá sa ale veľmi dobre použiť aj v prázdninových programoch, v domovoch vidieckych škôl a iných udalostiach súvisiacich s spájkovaním. S touto súpravou si používateľ zostrojil plne funkčnú baterku na blízko Batéria je súčasťou súpravy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 76631 stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 36500 stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica

Sol Expert 36500  stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica
Detail

Účelom tejto spájkovacej súpravy je poskytnúť jednoduchý úvod do základov spájkovania. Je veľmi vhodný na kurzy spájkovania so sprievodcom v školách a dielňach. Sadu horákov je možné navyše použiť na prázdninové programy, v domovoch vidieckych škôl a na ďalšie udalosti spojené s spájkovaním. Akonáhle je súprava spájkovaná, môže byť použitá ako baterka. Použitím zvláštneho prepínača je možné morseov kód zobraziť aj pomocou baterky. Morseova abeceda je v pokynoch. Ak je batéria prázdna, je možné ju vymeniť za identickú. Batéria je súčasťou súpravy. Od 10 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 36500 stavebnice vreckové svietidlá Prevedenie: stavebnica

fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler

fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler
Detail

Urobte základy obnoviteľných energií zrozumiteľnými a pochopte ich trvalo! Ako môžete vyrábať elektrickú energiu ekologicky? Ako funguje palivový článok a ako ho môžete použiť na výrobu vodíka? Obnoviteľné energie budú v budúcnosti našimi najdôležitejšími zdrojmi energie. Výroba, skladovanie a používanie elektriny z prírodných zdrojov energie, vody, vetra a slnka, je jasne vysvetlená pomocou deviatich modelov a 28 experimentov. Vysoko výkonné solárne moduly sa otvárajú s mnohými možnosťami montáže pre flexibilné použitie v modeloch. Obsiahnutý zlatý uzáver slúži ako sklad energie a môže dodanú energiu opäť uvoľniť. Palivový článok ukazuje, ako je voda rozdelená na dve zložky vodík a kyslík. Týmto spôsobom sa naučí princíp budúcich foriem energie a precvičí si dôležité zručnosti. Vďaka rozsiahlym plánom hodín je možné STEM Obnoviteľné energie optimálne využiť v triede. Zameranie lekcií:- Výroba, skladovanie a používanie elektrickej energie - Spoznávanie a chápanie rôznych regeneratívnych zdrojov energie: voda, vietor, slnko a vodík sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education STEM Renewable Energies MINT Kits stavebnice STEM Renewable Energies #####2-4 Schüler

fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler

fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler
Detail

Nech sú základy rôznych typov prenosu na strednej škole zrozumiteľné a rozumejte im udržateľným spôsobom! 17 vzrušujúcich modelov čaká na preskúmanie technikov zajtrajška! 26 experimentov je možné hravo vykonať pomocou modelov, ako je vyváženie lúča, nožnicový zdvíhací mechanizmus alebo stierač predného skla, a sprostredkovať vzrušujúcu technológiu za nimi. Samozrejme, nesmie chýbať najrozmanitejšie druhy prevodových stupňov, ako napríklad hodinový, iný planétový alebo diferenciál. Tento koncept je doplnený sprievodným materiálom, ktorý je voľne dostupný online. Zameranie lekcií:- Pákové zákony - preklady - štyri kĺby - kladka - diferenciál - planetárny prevod sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education STEM Gear Tech MINT Kits stavebnice STEM Gear Tech #####2-4 Schüler

Arexx stavebnica robotickej ruky RA1-PRO stavebnica RA1-PRO

Arexx stavebnica robotickej ruky RA1-PRO stavebnica RA1-PRO
Detail

Toto veľké kovové rameno robota je riadené výkonným mikrokontrolérom ATMEGA64, ktorý je možné programovať v jazyku C pomocou nástrojov s otvoreným zdrojom. Vlastné programy sa dajú ľahko vložiť do mikrokontroléra pomocou dodávaného rozhrania USB a softvéru na nahrávanie. I / O vstupy / výstupy a flexibilné I2Systém C Bus umožňuje rozšírenie ramena robota o rozširujúce moduly, takže môže reagovať na svoje okolie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Arexx stavebnica robotickej ruky RA1-PRO stavebnica RA1-PRO

fischertechnik education Class Set Solar Energy #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Solar Energy #####30 Schüler+

fischertechnik education Class Set Solar Energy #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Solar Energy #####30 Schüler+
Detail

Zjednodušte základy obnoviteľnej energie na primárnej úrovni a pochopte ich udržateľne! Obnoviteľné energie sú stále dôležitejšie. Naša sada solárnej energie je dokonalým úvodom do hravého uvedenia aj našich najmenších detí do oblasti slnečnej energie. S tromi modelmi, ktoré je možné rýchlo nastaviť, je možné základy slnečnej energie sprostredkovať v triede pomocou desiatich pripravených úloh vrátane riešení s množstvom zábavy a vzrušujúcich postrehov. Sada tried- Súprava triedy obsahuje 16 jednotiek identických jednotlivých súprav. - Každá jednotlivá súprava je uložená v samostatnej vani, ktorú si študenti môžu vziať so sebou do sedadla. - Každý zásobník obsahuje triediace vložky a je jasne rozdelený. - Ideálne pre skupinovú prácu s dvoma alebo viacerými žiakmi: Školskú triedu môže mať napríklad 30 žiakov a učiteľ. Zameranie lekcií:- Výroba energie z obnoviteľnej slnečnej energie - Sériové a paralelné pripojenie sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education Class Set Solar Energy #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Solar Energy #####30 Schüler+

fischertechnik education Class Set Gears #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Gears #####30 Schüler+ 1 Lehrer

fischertechnik education Class Set Gears #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Gears #####30 Schüler+ 1 Lehrer
Detail

Urobte základy rôznych typov výstroja na primárnej úrovni zrozumiteľnými a pochopte ich udržateľným spôsobom! Ako funguje kužeľový prevod, remeňový pohon alebo ozubený prevod? Čo keď sa preklad zmení? Mladí vedci používajú na modelovanie týchto a mnohých ďalších otázok 15 modelov a dvanásť experimentov. Modely je možné rýchlo a ľahko nastaviť v triede a je ich možné optimálne používať na základe vopred pripravených úloh a riešení. Sada tried- Súprava triedy obsahuje 16 jednotiek identických jednotlivých súprav. - Každá jednotlivá súprava je uložená v samostatnej vani, ktorú si študenti môžu vziať so sebou do sedadla. - Každý zásobník obsahuje triediace vložky a je jasne rozdelený. - Ideálne pre skupinovú prácu s dvoma alebo viacerými žiakmi: Školskú triedu môže mať napríklad 30 žiakov a učiteľ. Zameranie lekcií:- Jednoduché typy prenosu - preklady - smery otáčania - Druhy pohybu prevodových stupňov sprievodný učebný materiálProdukty fischertechnik Education obsahujú rozsiahle, voľne prístupné učebné materiály. Tieto boli vyvinuté spoločne so vzdelávacími univerzitami, učiteľmi a didaktikmi a sú ideálne prispôsobené potrebám výučby. Výrobok je voľne prístupný na domovskej stránke fischertechnik. Okrem predstavenia témy sú k dispozícii aj plány hodín s pracovnými listami a odkazom na učebné osnovy. - Úvod do témy poskytuje obsah, ktorý je možné optimálne využiť na prípravu na hodinu a integrovať do hodiny. Poskytuje sa definícia, história, základné znalosti a oveľa viac. - Učebný materiál obsahuje prehľad učebných cieľov, času potrebného na splnenie úloh a odkazov na príslušné učebné plány jednotlivých spolkových krajín v Nemecku. - V súlade s témami súvisiacimi s učebnými osnovami sú zahrnuté rôzne úlohy, v rámci ktorých sa riešia rôzne experimenty. - Úlohy sú rozdelené na stavebnú úlohu, tematickú úlohu a experimentálnu úlohu. Takto sa zdokonalíte od budovania k učeniu sa technického obsahu a uplatňovaniu získaných znalostí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako fischertechnik education Class Set Gears #####MINT Klassensatz stavebnice Class Set Gears #####30 Schüler+ 1 Lehrer

Sol Expert 96447 stavebnica prevodovky s motorom G 735 stavebnice 1:35

Sol Expert 96447 stavebnica prevodovky s motorom G 735 stavebnice 1:35
Detail

S touto súpravou sa výroba jednoduchého závitovkového prevodu napríklad pre riadenie vozidla so systémom automobilu alebo RC model v mierke 1:87 stáva hračkou. Namáhavá úloha spočítať vzdialenosť medzi červom a prevodom je dnes minulosťou. Odteraz to bude robiť motorová svorka vyvinutá spoločnosťou SOL-EXPERT. Montáž je veľmi jednoduchá: po nalepení ozubeného kolesa na hriadeľ kovovým lepidlom a zatlačení ložiskových puzdier do spony začne finálna montáž. Hriadeľ musí byť očistený od prebytočného lepidla, kryt musí byť uzavretý a motor s vloženým nalepeným závitovkom musí byť hotový. A vzdialenosť medzi červom a prevodom: sedí perfektne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 96447 stavebnica prevodovky s motorom G 735 stavebnice 1:35

Sol Expert 96445 stavebnica prevodovky s motorom G 426 stavebnice 1:26

Sol Expert 96445 stavebnica prevodovky s motorom G 426 stavebnice 1:26
Detail

S touto súpravou sa výroba jednoduchého závitovkového prevodu s 6 mm motorom stáva hračkou. Namáhavá úloha spočítať vzdialenosť medzi červom a prevodom je dnes minulosťou. Odteraz to bude robiť motorová svorka vyvinutá spoločnosťou SOL-EXPERT. Montáž je veľmi jednoduchá: po nalepení ozubeného kolesa na hriadeľ kovovým lepidlom a zatlačení ložiskových puzdier do spony začne finálna montáž. Hriadeľ musí byť očistený od prebytočného lepidla, kryt musí byť uzavretý a motor musí byť nalepený šnekom zasunutý - hotovo. A vzdialenosť medzi červom a prevodom: sedí perfektne. Oblasti použitia: ľahké vozidlá, rotačné pohony, špeciálne funkcie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 96445 stavebnica prevodovky s motorom G 426 stavebnice 1:26

Sol Expert 96446 stavebnica prevodovky s motorom G 626 stavebnice 1:26

Sol Expert 96446 stavebnica prevodovky s motorom G 626 stavebnice 1:26
Detail

S touto súpravou sa výroba jednoduchého závitovkového prevodu s 6 mm motorom stáva hračkou. Namáhavá úloha spočítať vzdialenosť medzi červom a prevodom je dnes minulosťou. Odteraz to bude robiť motorová svorka vyvinutá spoločnosťou SOL-EXPERT. Montáž je veľmi jednoduchá: po nalepení ozubeného kolesa na hriadeľ kovovým lepidlom a zatlačení ložiskových puzdier do spony začne finálna montáž. Hriadeľ musí byť očistený od prebytočného lepidla, kryt musí byť uzavretý a motor musí byť nalepený šnekom zasunutý - hotovo. A vzdialenosť medzi červom a prevodom: sedí perfektne. Oblasti použitia: pohony vozidiel, rotačné pohony, špeciálne funkcie Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 96446 stavebnica prevodovky s motorom G 626 stavebnice 1:26

Sol Expert 31152 stavebnice riadenia pre modely osobných vozidiel stavebnice 1 sada

Sol Expert 31152  stavebnice riadenia pre modely osobných vozidiel  stavebnice  1 sada
Detail

Pre modely nákladných vozidiel 1:87. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sol Expert 31152 stavebnice riadenia pre modely osobných vozidiel stavebnice 1 sada

Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov

Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov
Detail

Chceli by ste vedieť, ako postaviť robota, ktorý dokáže zbierať malé guľôčky? Šoféruje a zhromažďuje malé predmety pomocou tykadla, ideálneho pomocníka zajtrajška do domácnosti. Skús to! V tomto experimentálnom poli nájdete všetko, čo ešte potrebujete. Farebné pokyny vám ukážu, ako na to. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kosmos 659103 Mitbring-Experimente Fangarm-Roboter elekronika, roboti experimentálna súprava  od 8 rokov

Xiaomi Mi Robot Builder hračka robota

Xiaomi Mi Robot Builder hračka robota
Detail

Mi Robot Builder - jednoduché učenie sa hry a programovania Spoznajte nový Mi Robot Builder. Vďaka osvedčenej technológii svorkovníc môžete zostaviť tri rôzne modely: robot, dinosaurus a lietadlo. A ak chcete postaviť niečo iné, fantázii sa medze nekladú! Zábava sa po zložení nezastaví. Vďaka sprievodnej aplikácii Mi Robot Builder môžete ovládať svojho hotového robota a oživiť ho jednoduchým programovaním. Jedno centrum pre všetko Centrálny komponent kombinuje všetko v jednom: gyroskop, mikrofón, reproduktor, batériu a prijímač Bluetooth. S touto jednotkou môžete pripojiť dva motory a dva ďalšie moduly, napríklad farebný snímač, a začleniť ich do svojich programov. Stabilná konštrukcia Po zostavení vydrží Mi Robot pád dopredu alebo dozadu a dá sa ľahko znova postaviť. Ak by sa niektorý komponent uvoľnil, je možné ho jednoducho znova zapojiť. Mi Robot je kompatibilný aj so svorkovnicami od iných výrobcov. Naučte sa programovať so stavebnými blokmi Len čo je Mi Robot zostavený, dajú sa preň napísať aj jednoduché programy, takže dokáže robiť úlohy, keď vyprší časovač alebo keď tancuje na hudbu. Programovanie je predstavené v 8 krokoch pomocou tutoriálu, od veľmi jednoduchého až po záhadného. Jednoduché ovládanie Mi Robot sa jednoducho spáruje so smartfónom cez Bluetooth a potom sa ovláda pomocou aplikácie Mi Robot Builder. Toto obsahuje aj stavebné pokyny pre modely Dino a modely lietadiel. Mi Robot sa ovláda buď „joystickom“, gyroskopom alebo ovládaním dráhy, ako sa vám najviac páči. Zábava pre malých aj veľkých Mi Robot nie je vhodný len pre tých mladších, vďaka rozšíreniu je zábavný aj pre starších ľudí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Mi Robot Builder hračka robota

Detská stavebnica - slamky

Detská stavebnica - slamky
Detail

Detská stavebnica - slamky obsahuje 238 prvkov, z čoho je 120 slamiek rôznych farieb, 114 konektorov a 4 penové kolesá. Celá sada umožňuje realizovať takmer nespočetné množstvo projektov. Kolesá nachadzajúce sa v súprave umožnia deťom vytvárať vozidlá, nákladné autá a pod. Slamky sú vyrobené v 5 farbách: červená, oranžová, modrá, zelená, žltá, takže malí stavitelia môžu vytvárať zaujímavé výtvory v jednej farbe alebo viacfarebné vzory. Balenie obsahuje niekoľko príkladov konštrukcií, ktoré sa môžu vytvoriť pomocou slamiek zahrnutých v sade.Hra s kockami ovplyvňuje vývoj dieťaťa, rozvíja manuálne zručnosti a stimuluje predstavivosť a zároveň poskytne skvelú zábavu. Počas hry dieťa trénuje aj sústredenie a vizuálnu koordináciu.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery slamky sú 0,4 cm x 10 cm (hrúbka / šírka)Sada obsahuje:120 slamky114 konektory 4 kolesá (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detská stavebnica - slamky

Medvedíková drevená stavebnica

Medvedíková drevená stavebnica
Detail

Zábavná drevená stavebnica s medvedíkmi, ktorá ukrýva veľa medvedíkov určite poteší každé dieťa. Farebné diely stavebnice sú rozložené na tri časti: hlava, stredná časť a nohy, vďaka čomu si deti môžu sami zostaviť niekoľko druhov milých medvedíkov. Fantázii sa medze nekladú, takže deti môžu vymýšlať medvedíkov dlhé hodiny. Celá stavebnica je uložená v drevenej krabici, ktorá má výsuvný vrch so 4 medvedíkmi. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Balenie obsahuje: 1x krabička s vyrezanými vzormi medvedíkov72 ks dielovTechnická špecifikácia:Rozmery: 33 cm x 14,5 cm x 4 cmMateriál: drevoVýsuvná krabička4 vzory medvedíkovFarebné diely rozdelené na 3 časti (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Medvedíková drevená stavebnica
Robobloq Q-scout – robot (6971452730019), Robotická solárna stavebnica 6 v 1 (8591945097566), Stavebnica plachetnica (8713291770874), Stavebnica skrutkovacia (8590331933747), Drevená stavebnica (3048700021397), Konštrukčná stavebnica (772151511), Stavebnica športové auto (062243328921), Imaginarium Stavebnica mravenisko (8428918080822), Znatok Elektronická stavebnica 390 (6925108708068), Magnetická stavebnica 200 ks (8592190124618), Magnetická stavebnica 99 ks (8592190132699), Drevená stavebnica, 100 kociek (6934510503345), Stavebnica Curious Creations Kit (074451118737), Imaginarium Horská dráha stavebnica (8428918970635), Drevená stavebnica 60 kociek (6971608440106), Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288), Woody Stavebnica, farebné kocky (8591864909063), EDUSHAPE plávajúca stavebnica (15 ks) (7290010424177), Teddies Hlavolam stavebnica 10 dielikov (4820148900460), SIdee RC combat vehicle stavebnica (6948061924405), Znatok Elektronická stavebnica „Princípy Merania (6925108708105), Teddies Magnetická stavebnica 96 ks (8592190855987), Znatok Elektronická stavebnica „Smart Auto (6925108708112), Stavebnica Laura prírodná, 200 dielov (8591864906543), Kvído – Stavebnica Playstix – lietadlo 26 dielikov (8590228049711), Kvído – Stavebnica Playstix – lietadlo 26 dielikov (8590228049704), Kvído – Stavebnica Playstix – domčeky 150 dielikov (8590228048134), Kvído – Stavebnica Playstix – vozidlá 146 dielikov (8590228048141), Teddies Stavebnica kocky veľké 18 ks (5907760025098), Magnetická stavebnica so svetlom 52 ks (8591945097658)