Rojaplast kvetináč obal drevený (18010)

Produkt Rojaplast kvetináč obal drevený (18010) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rojaplast kvetináč obal drevený (18010) upraviť a produkt hľadať znova.

ROJAPLAST Kvetináč OBAL drevený (18010)

ROJAPLAST Kvetináč OBAL drevený (18010)
Detail

Kvetináč – záhradný hranatý, materiál: drevo, rozmery (V׊): 50×25 cm Pokiaľ majú vo vašom živote kvetiny svoje miesto, zvýrazní ich pôvab elegantný kvetináč ROJAPLAST. Originálny dizajn stavia na menej obvyklý tvar. Tvorí ho drevo. Kvetináč ROJAPLAST má rozmery 50 cm × 25 cm. Najdôležitejšie parametre kvetináča ROJAPLAST Kvetináč OBAL drevený Kvetináč ROJAPLAST poteší milovníkov rastlín Ako zapadne medzi dekorácie, to prezradia rozmery 50 cm × 25 cm Materiál kvetináča ROJAPLAST tvorí drevo Má hranatý tvar Farba: hnedá Typ kvetináča: záhradný (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč OBAL drevený (18010) , Kvetináč so zeleninou drevený bistro (7340028729648)

Drevený kvetináč OBAL Rojaplast

Drevený kvetináč OBAL Rojaplast
Detail

Drevený kvetináč OBAL RojaplastKvetináč OBAL je vyrobený z dubového dreva a morený v prírodnej farbe. Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky. Farba:prírodná hnedá Rozmery:šírka: 25 cmhĺbka: 25 cmvýška: 50 cm Hmotnosť:4 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Drevený kvetináč OBAL Rojaplast , Rojaplast ema stôl záhradný, drevený (t220r)

Biely drevený závesný obal na kvetináč Dakls

Biely drevený závesný obal na kvetináč Dakls
Detail

Farba: bielaVzor: drobnýMateriál: drevoRozmery: 18,5 x 18,5 x 18 cm (zoot.sk)

Podobné produkty ako Biely drevený závesný obal na kvetináč Dakls , Mosquitno dekoratívny kvetináč (mix farieb) (8718164112980)

Sada drevených obalov na kvetináče Vintage, 2 ks

Sada drevených obalov na kvetináče Vintage, 2 ks
Detail

Tento drevený obal na kvetináč je výnimočný svojim pôsobivým starožitným vzhľadom, prenesie vás do dávnych čias. Kvetináč je vybavený priesvitnou igelitovou výplňou, ktorá bráni preniknutiu vody. Vďaka úchytom na oboch stranách je možné ľahko premiestniť.Rozmery malého kvetináča: 25 x 15 x 12 cmRozmery veľkého kvetináča: 30 x 20 x 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada drevených obalov na kvetináče Vintage, 2 ks , Drevený stolík

ROJAPLAST Květináč STOJAN (15650)

ROJAPLAST Květináč STOJAN (15650)
Detail

Květináč - vertikální, hranatý, materiál dřevo, rozměry 125 × 55 cm (V׊) Pokud květiny jednoduše patří k vašemu životu, neváhejte pořídit květináč ROJAPLAST. Interiér nebo exteriér doplní o spíše hranatější tvary. Květináč tvoří materiál, jímž je dřevo. Květináč ROJAPLAST dosahuje rozměrů 125 × 55 cm. Hlavní vlastnosti květináče ROJAPLAST Květináč STOJAN Květináč ROJAPLAST vám udělá radost, jestliže vlastníte nějaké rostliny Důležité rozměry jsou 125 × 55 cm Materiál květináče ROJAPLAST tvoří dřevo Květináč má hranatý tvar Barevné provedení: hnědá Typ květináče: vertikální (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Květináč STOJAN (15650) , Drevený stolček

Sconto Drevený obal na kvetináč DRAWER 23x13x10 cm, prírodná

Detail

Obal na kvety v podobe drevenej zásuvky je jedinečným dekoračným doplnkom, ktorý dodá vašim kvetom fantastický vzhľad. Vyzerá ako starožitný kus nábytku so zdobeným kovovým držadlom, čím vnesiete do priestoru nádych histórie a tradície. Farba prírodného dreva so zvyškami sivého náteru pôsobí až nostalgickým dojmom. Súčasťou produktu je aj praktická igelitová vložka, ktorá zabraňuje presakovaniu vody a zaisťuje tým zadržanie optimálnej vlhkosti pre rastliny. Buďte originálni a preukážte svoj vycibrený štýl obstaraním obalu na kvety v tvare zásuvky. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Drevený obal na kvetináč DRAWER 23x13x10 cm, prírodná , Bafpet stopovacie vodidlo, popruh – oranžové, dĺžka: 20 mm × 1000 cm, 18010 (18010_oranzova)

ROJAPLAST Kvetináč ZÁHRADKA menší (16281)

ROJAPLAST Kvetináč ZÁHRADKA menší (16281)
Detail

Kvetináč – záhradný hranatý, materiál: drevo, rozmery (V׊): 24×80 cm Ak kladiete veľký dôraz na príjemné prostredie plné kvetín, využijete elegantný kvetináč ROJAPLAST. Ide o model s menej tradičnými hranatými tvarmi. Tvorí ho materiál, ktorým je drevo. Kvetináč ROJAPLAST dosahuje rozmery 24 cm × 80 cm. Podstatné parametre kvetináča ROJAPLAST Kvetináč ZÁHRADKA menší Kvetináč ROJAPLAST poteší milovníkov rastlín Rozhodujú aj rozmery, tie sú 24 cm × 80 cm Materiál kvetináča ROJAPLAST tvorí drevo Má hranatý tvar Farba: hnedá Typ kvetináča: záhradný (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč ZÁHRADKA menší (16281) , Karavan drevený (8713291770980)

ROJAPLAST kvetináč EUR PALETA (15710)

ROJAPLAST kvetináč EUR PALETA (15710)
Detail

Kvetináč – ozdobný, hranatý, materiál: drevo, rozmery (V, Š, H: ): 72×39×14 cm Pokiaľ radi zdobíte domov živými kvetinami, určite sa vám bude hodiť štýlový kvetináč ROJAPLAST. Tento model má hranatejšie tvary. Pokiaľ potrebujete typ, ktorý bude zároveň štýlovým doplnkom, možno sa vám zapáči tento ozdobný kvetináč. Jeho materiálom je drevo. Kvetináč ROJAPLAST má rozmery 72 cm × 39 cm. Hlavné parametre kvetináča ROJAPLAST kvetináč EUR PALETA Kvetináč ROJAPLAST urobí radosť všetkým milovníkom kvetín Pri jeho obstarávaní počítajte s rozmermi 72 cm × 39 cm Materiál kvetináča ROJAPLAST tvorí drevo Má hranatý tvar Farebná verzia: drevená Typ kvetináča: ozdobný (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST kvetináč EUR PALETA (15710) , Drevený foťák (6971608440342)

ROJAPLAST Kvetináč - ZÁHRADKA kaskáda (16285)

ROJAPLAST Kvetináč - ZÁHRADKA kaskáda (16285)
Detail

Kvetináč – klasický hranatý, materiál: drevo, priemer: 88 cm, rozmery (V׊): 36×110 cm Pre všetkých, ktorým sa páčia drevené dekorácie a radi sa obklopujú krásnymi vecami v prírodnom štýle, ponúkame kvetináč ROJAPLAST ZÁHRADKA. Ide o tri spojené drevené hrantíky kaskádovitého usporiadania, takže do nich môžete zasadiť aj tri druhy rôznych okrasných kvetín, byliniek, či zakrpatených drevín. ROJAPLAST kvetináč - ZÁHRADKA je vyrobený z borovicového dreva. Pokiaľ ho umiestnite do interiéru, vytvoríte štýlovú dekoráciu s krásnou borovicovou vôňou. Kaskádovitý kvetináč ROJAPLAST ZÁHRADKA je vhodný i na vašu terasu, balkón, alebo sa pokojne môže stať ajsúčasťou vašej záhrady.Kľúčové vlastnosti kvetináča ROJAPLAST ZÁHRADKATri drevené hrantíky kaskádovitého usporiadaniaVhodné do interiéru aj exteriéruMožnosť kombinácie rôznych druhov kvetín, byliniek, drevínPekný dizajnový doplnok s vôňou borovicového drevaHodí sa aj na výsadbu zeleniny (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč - ZÁHRADKA kaskáda (16285) , Drevený šach (8590756021203)

ROJAPLAST Kvetináč schodový (48/5)

ROJAPLAST Kvetináč schodový (48/5)
Detail

Kvetináč – schodíkový hranatý, materiál: drevo, rozmery (V׊): 82×49 cm Pre všetkých, ktorým sa páčia drevené dekorácie a radi sa obklopujú krásnymi vecami v prírodnom štýle ponúkame drevený stojan na kvetináče ROJAPLAST. Ide o tri spojené drevené podstavce na hrantíky kaskádovitého usporiadania, takže na ne môžete uložiť hrantíky alebo kvetináče s rôznymi okrasnými kvetmi, bylinkami či zakrpatenými drevinami. Drevený stojan s tromi policami je vyrobený z borovicového dreva. Pokiaľ ho umiestnite do interiéru, vytvoríte štýlovú dekoráciu s krásnou borovicovou vôňou. Schodový drevený stojan na kvetináče je vhodný aj na vašu terasu, balkón, alebo sa pokojne môže stať súčasťou vašej záhrady.Kľúčové vlastnosti dreveného stojanu s tromi policami ROJAPLASTStojan s tromi drevenými podstavcami kaskádovitého usporiadaniaVhodné do interiéru aj exteriéruMožnosť kombinácie rôznych druhov kvetín, byliniek, drevínPekný dizajnový doplnok s vôňou borovicového drevaPriestor pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč schodový (48/5) , Drevený vláčik (6934510516116)

ROJAPLAST Kvetináč 44 cm zelený (48/6)

ROJAPLAST Kvetináč 44 cm zelený (48/6)
Detail

Truhlík – vonkajší, rozmery 44 × 22 × 17 cm (D׊×V), materiál borovicové drevo, zelená farba Ak chcete vyzdobiť vašu záhradu či domácnosť prírodnými dekoráciami, potom je kvetináč ROJAPLAST výbornou voľbou. Kvetináč je v zelenej farbe, ktorá sa príjemne hodí k záhradnému okoliu. Borovicový materiál kvetináču pridáva na prirodzenosti. Tento kvetináč je 44 cm široký a váži dva kilogramy.Kľúčové vlastnosti kvetináča ROJAPLAST 44 cmKvetináč v zelenej farbePríjemne doplní záhradu či domácnosťVyrobený z boroviceDizajn podtrhuje prírodnú prirodzenosťŠírka kvetináča je 44 cmKvetináč váži dva kilogramy (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč 44 cm zelený (48/6) , Drevený šach (hjc93128)

ROJAPLAST Kvetináč 44 cm, hnedý (48/8)

ROJAPLAST Kvetináč 44 cm, hnedý (48/8)
Detail

Truhlík – vonkajší, rozmery 44 × 22 × 17 cm (D׊×V), materiál borovicové drevo, hnedá farba Ak chcete vyzdobiť vašu záhradu či domácnosť prírodnými dekoráciami, potom je kvetináč ROJAPLAST výbornou voľbou. Kvetináč je svetlohnedej farby, ktorá dobre pasuje k záhradnému okoliu. Borovicový materiál kvetináča umocňuje jeho prirodzenosť. Tento kvetináč je 44 cm široký a váži dva kilogramy.Kľúčové vlastnosti kvetináča ROJAPLAST, 44 cmKvetináč hnedej farbyPríjemne doplní záhradu či domácnosťVyrobený z boroviceDizajn podčiarkuje prírodnú prirodzenosťŠírka kvetináča je 44 cmKvetináč váži dva kilogramy (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč 44 cm, hnedý (48/8) , Kávovar drevený (8713291770812)

ROJAPLAST Kvetináč 64 cm zelený (48/7)

ROJAPLAST Kvetináč 64 cm zelený (48/7)
Detail

Truhlík – vonkajší, rozmery 64 × 22 × 17 cm (D׊×V), materiál borovicové drevo, zelená farba Ak chcete vyzdobiť vašu záhradu či domácnosť prírodnými dekoráciami, potom je kvetináč ROJAPLAST výbornou voľbou. Kvetináč je v zelenej farbe, ktorá sa príjemné hodí k záhradnému okoliu. Borovicový materiál kvetináču pridáva na prirodzenosti. Tento kvetináč je 64 cm široký a váži tri kilogramy.Kľúčové vlastnosti kvetináča ROJAPLAST 64 cmKvetináč v zelenej farbePríjemne doplní záhradu či domácnosťVyrobený z boroviceDizajn podtrhuje prírodnú prirodzenosťŠírka kvetináča je 64 cmKvetináč váži tri kilogramy (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč 64 cm zelený (48/7) , Sendvičovač drevený (8713291770805)

ROJAPLAST Kvetináč obdĺžnikový, 80×40 (48/15)

ROJAPLAST Kvetináč obdĺžnikový, 80×40 (48/15)
Detail

Kvetináč – klasický hranatý, materiál: drevo, rozmery (V׊): 30×80 cm Pre všetkých, ktorým sa páči drevené dekorácie a radi sa obklopujú krásnymi vecami v prírodnom štýle, sa ponúka obdĺžnikový kvetináč ROJAPLAST. Ide o drevený hrantík, do ktorého môžete zasadiť okrasné kvety, bylinky, zakrpatené dreviny či rôzne druhy zeleniny. ROJAPLAST obdĺžnikový kvetináč je vyrobený z borovicového dreva. Pokiaľ ho umiestnite do interiéru, vytvoríte štýlovú dekoráciu s krásnou borovicovú vôňou. Obdĺžnikový kvetináč ROJAPLAST je vhodný aj na vašu terasu, balkón, alebo sa pokojne môže stať súčasťou vašej záhrady. Kľúčové vlastnosti obdĺžnikového kvetináče ROJAPLASTDrevený hrantík obdĺžnikového tvaruVhodné do interiéru aj exteriéruMožnosť sadby rôzne druhy kvetín, byliniek, drevínPekný dizajnový doplnok s vôňou borovicového drevaHodí sa aj na výsadbu zeleninyHmotnosť 15 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Kvetináč obdĺžnikový, 80×40 (48/15) , Drevený mixér (6971608440199)

Květináč STOJAN Rojaplast

Květináč STOJAN Rojaplast
Detail

DREVENÝ STOJAN NA KVETY Drevený stojan na kvety je praktickým a zároveň vizuálne atraktívnym doplnkom, ktorý prinesie do vášho vonkajšieho priestoru prírodnú krásu a usporiadaný vzhľad. Vyrobený z kvalitného borovicového dreva v hnedom odtieni, tento stojan je ideálnym miestom na vystavenie vašich obľúbených kvetín a rastlín. VYUŽITIE PRIESTORU A PRAKTICKÝ DIZAJN Stojan na kvety má premyslený design, ktorý efektívne využíva dostupný priestor. Jeho viacúrovňová konštrukcia umožňuje umiestniť viac kvetináčov na rôzne výšky, čím vytvára zaujímavý a dynamický aranžmán. CERTIFIKÁT FSC PRE UDRŽATEĽNOSŤ Certifikát FSC zaisťuje, že drevo použité na výrobu stojana pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov a je zárukou dodržiavania prísnych ekologických a sociálnych štandardov. Týmto spôsobom je zaistená nielen kvalita materiálu, ale aj jeho udržateľný pôvod. ODOLNOSŤ A TRVANLIVOSŤ Borovicové drevo je známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Stojan na kvety je ošetrený tak, aby odolával vonkajším vplyvom a zachoval svoj pôvabný vzhľad po mnoho sezón. ESTETICKÝ VZHĽAD A VERSATILNÉ POUŽITIE Hnedá farba stojana dodáva teplý a príjemný nádych, ktorý sa ľahko kombinuje s rôznymi štýlmi záhradného nábytku a doplnkov. Stojan je vhodný na použitie na záhrade, terase, balkóne alebo dokonca v interiéri. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba: hnedá Materiál: borovicové drevo Rozmery: šírka: 55 cm hĺbka: 40 cm výška: 125 cm Hmotnosť: 12 kg MONTÁŽ Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Květináč STOJAN Rojaplast , Drevený kávovar (6971608440182)

Kvetináč ZAHRÁDKA Rojaplast

Kvetináč ZAHRÁDKA Rojaplast
Detail

Drevený kvetináč ZAHRÁDKA pre "úhľadné" pestovanie okrasných kvetín, zeleniny či byliniek s certifikátom FSC.Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky.Farba:hnedáMateriál:borovicaRozmery:šírka: 80 cmvýška: 24 cmhĺbka: 80 cmHmotnosť:20 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč ZAHRÁDKA Rojaplast , Fotoaparát drevený (8713291771024)

Drevený obal na kvetináč Fence, biela, 15 x 10 x 15 cm

Drevený obal na kvetináč Fence, biela, 15 x 10 x 15 cm
Detail

Krásny prírodný obal na kvetináč pôsobí veľmi decentne a štýlovo vďaka svojmu drevenému prevedeniu. Skvelý jesenný doplnok, ktorý obohatí vašu terasu. Kvetinku môžete vsadiť priamo do kvetináča aj bez obalu. Skúšajte, fantázii sa medze nekladú. Spodný rozmer: 10 x 10 cm. PVC výstelka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Drevený obal na kvetináč Fence, biela, 15 x 10 x 15 cm , Drevený rybolov (50625)

Kvetináč GIGANT 120x50x40cm Rojaplast

Kvetináč GIGANT 120x50x40cm Rojaplast
Detail

MASÍVNY DREVENÝ KVETINÁČ Objavte veľký, masívny drevený kvetináč obdĺžnikového tvaru, ktorý sa stane funkčným a zároveň dekoratívnym prvkom vašej záhrady. S netkanou textíliou na izoláciu zeminy od dreva a transparentnou impregnáciou na ochranu pred škodcami, tento kvetináč udržuje prirodzenú farbu borovicového dreva a zároveň zaisťuje jeho dlhú životnosť. FSC CERTIFIKÁT PRE EKOLOGICKÚ UDRŽATEĽNOSŤ Kvetináč je vyrobený z borovicového dreva s certifikátom FSC, čo znamená, že materiál pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov. Tento certifikát zaručuje dodržiavanie prísnych ekologických a sociálnych štandardov, čo prispieva k udržateľnosti a ochrane našich lesov. PRÍRODNÝ A ESTETICKÝ VZHĽAD Vďaka transparentnej impregnácii, ktorá zachováva prirodzenú farbu dreva, má kvetináč prírodný a esteticky príťažlivý vzhľad. Jeho jednoduchý, ale elegantný dizajn sa ľahko hodí do rôznych záhradných štýlov a prináša do exteriéru kúsok prírody. IDEÁLNE PRE VONKAJŠIE VYUŽITIE Tento drevený kvetináč je ideálny na vonkajšie využitie, či už chcete vytvoriť kvetinový záhon, zasadiť bylinky alebo dekoratívne rastliny. Jeho veľkorysé rozmery umožňujú kreatívny aranžmán a vytváranie jedinečných záhradných scén. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: masívne borovicové drevo Rozmery: šírka: 120 cm hĺbka: 50 cm výška: 40 cm Hmotnosť: 25 kg MONTÁŽ Vďaka jednoduchej montáži bez nutnosti použitia náradia bude kvetináč pripravený na používanie počas chvíľky. To Vám ušetrí čas a uľahčí celý proces zahradničení. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč GIGANT 120x50x40cm Rojaplast , Drevený toustovač (hjd931752)

Kvetináč MAXI 100x50x40cm Rojaplast

Kvetináč MAXI 100x50x40cm Rojaplast
Detail

MASÍVNY DREVENÝ KVETINÁČ Objavte veľký, masívny drevený kvetináč obdĺžnikového tvaru, ktorý sa stane funkčným a zároveň dekoratívnym prvkom vašej záhrady. S netkanou textíliou na izoláciu zeminy od dreva a transparentnou impregnáciou na ochranu pred škodcami, tento kvetináč udržuje prirodzenú farbu borovicového dreva a zároveň zaisťuje jeho dlhú životnosť. FSC CERTIFIKÁT PRE EKOLOGICKÚ UDRŽATEĽNOSŤ Kvetináč je vyrobený z borovicového dreva s certifikátom FSC, čo znamená, že materiál pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov. Tento certifikát zaručuje dodržiavanie prísnych ekologických a sociálnych štandardov, čo prispieva k udržateľnosti a ochrane našich lesov. PRÍRODNÝ A ESTETICKÝ VZHĽAD Vďaka transparentnej impregnácii, ktorá zachováva prirodzenú farbu dreva, má kvetináč prírodný a esteticky príťažlivý vzhľad. Jeho jednoduchý, ale elegantný dizajn sa ľahko hodí do rôznych záhradných štýlov a prináša do exteriéru kúsok prírody. IDEÁLNE PRE VONKAJŠIE VYUŽITIE Tento drevený kvetináč je ideálny na vonkajšie využitie, či už chcete vytvoriť kvetinový záhon, zasadiť bylinky alebo dekoratívne rastliny. Jeho veľkorysé rozmery umožňujú kreatívny aranžmán a vytváranie jedinečných záhradných scén. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: masívne borovicové drevo Rozmery: šírka: 100 cm hĺbka: 50 cm výška: 40 cm Hmotnosť: 20 kg MONTÁŽ Vďaka jednoduchej montáži bez nutnosti použitia náradia bude kvetináč pripravený na používanie počas chvíľky. To Vám ušetrí čas a uľahčí celý proces zahradničení. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč MAXI 100x50x40cm Rojaplast , Drevený mixér (hjd931750)

Kvetináč ZAHRÁDKA kaskáda ROJAPLAST

Kvetináč ZAHRÁDKA kaskáda ROJAPLAST
Detail

Záhradný kvetináč záhradka je vyrobený z borovicového dreva vo farebnom prevedení: hnedá s certifikátom FSC, ktorý zaručuje nezávadnosť a kvalitu použitého dreva.Kaskádové prevedenie, vhodné na pestovanie byliniek či zeleniny.Farba:hnedáMateriál:borovicaRozmery:šírka: 110 cmvýška: 32 cmhĺbka: 88 cmHmotnosť:6 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč ZAHRÁDKA kaskáda ROJAPLAST , Drevený kávovar (hjd931751)

Kvetináč schůdkový - hnedý ROJAPLAST

Kvetináč schůdkový - hnedý ROJAPLAST
Detail

Praktický schůdkový kvetináč je vyrobený z borovicového dreva s certifikátom FSC.Farba:hnedáMateriál:borovicaRozmery:šírka: 49 cmvýška: 82 cmhĺbka: 58 cmHmotnosť:6 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč schůdkový - hnedý ROJAPLAST , Drevený stolík (8595571243564)

Drevený obal na kvetináč Fence 2, biela, 30 x 10 x 14 cm

Drevený obal na kvetináč Fence 2, biela, 30 x 10 x 14 cm
Detail

Krásny prírodný obal na kvetináč pôsobí veľmi decentne a štýlovo vďaka svojmu drevenému prevedeniu. Skvelý jesenný doplnok, ktorý obohatí vašu terasu. Kvetinku môžete vsadiť priamo do kvetináča aj bez obalu. Skúšajte, fantázii sa medze nekladú. Spodný rozmer: 29 x 15 cm. PVC výstelka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Drevený obal na kvetináč Fence 2, biela, 30 x 10 x 14 cm , Drevený stolík (8595571243656)

Podstavec pod kvetináč 30x30cm ROJAPLAST

Podstavec pod kvetináč 30x30cm ROJAPLAST
Detail

Drevený podstavec pod kvetináč - štvorcový s kolieskami pre jednoduchú manipuláciu.Vyrobený z borovicového dreva.Farba:prírodná hnedá / čierna kolieskaMateriál:borovica / plastRozmery:šírka: 30 cmhĺbka: 30 cmvýška: 8 cmHmotnosť:2 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Podstavec pod kvetináč 30x30cm ROJAPLAST , Drevený stolík (8595571243540)

Podstavec pod kvetináč ø30cm ROJAPLAST

Podstavec pod kvetináč ø30cm ROJAPLAST
Detail

Drevený podstavec pod kvetináč - kruhový s kolieskami pre jednoduchú manipuláciu.Vyrobený z borovicového dreva.Farba:prírodná hnedá / čierna kolieskaMateriál:borovica / plastRozmery:priemer: 30 cmvýška: 8 cmHmotnosť:2 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Podstavec pod kvetináč ø30cm ROJAPLAST , Drevený stolík (8595571243571)

ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 × 30 (362/2)

ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 × 30 (362/2)
Detail

Podstavec – drevený podstavec pod kvetináč, 30×30cm, s kolieskami Pre všetkých, ktorým sa páčia drevené dekorácie a radi sa obklopujú krásnymi vecami v prírodnom štýle, je tu drevený podstavec pod kvetináč ROJAPLAST. Ide o štvorcový podstavec s kolieskami, na ktorý môžete položiť hrantíky alebo kvetináče s rôznymi okrasnými kvetmi, bylinkami, či zakrpatenými drevinami. Drevený podstavec pod kvetináč je vyrobený z borovicového dreva. Pokiaľ ho umiestnite do interiéru, vytvoríte štýlovú dekoráciu s krásnou borovicovou vôňou, vďaka prídavným kolieskam môžete navyše s kvetináčom jednoducho manipulovať a premiestňovať ho. Drevený podstavec pod kvetináč je vhodný aj na vašu terasu, balkón, alebo sa pokojne môže stať súčasťou vašej záhrady.Kľúčové vlastnosti štvorcového podstavca pod kvetináč ROJAPLASTDrevený podstavec pod kvetináč s prídavnými kolieskamiVhodný do interiéru aj exteriéruMožnosť umiestnenia kvetináča či truhlíkaPekný dizajnový doplnok s... (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 × 30 (362/2) , Drevený stolík (8595571243557)

ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 cm (362/1)

ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 cm (362/1)
Detail

Podstavec – drevený podstavec pod kvetináč, priemer 30cm, s kolieskami Pre všetkých, ktorým sa páčia drevené dekorácie a radi sa obklopujú krásnymi vecami v prírodnom štýle, sa ponúka drevený podstavec pod kvetináč ROJAPLAST. Ide o guľatý podstavec s kolieskami, na ktorý môžete vložiť hrantíky alebo kvetináče s rôznymi okrasnými kvetmi, bylinkami, či zakrpatenými drevinami. Drevený podstavec pod kvetináč je vyrobený z borovicového dreva. Pokiaľ ho umiestnite do interiéru, vytvoríte štýlovú dekoráciu s krásnou borovicovou vôňou. Navyše vďaka prídavným kolieskam môžete s kvetináčom ľahko manipulovať a premiestňovať ho. Drevený podstavec pod kvetináč je vhodný aj na vašu terasu, balkón, alebo sa pokojne môže stať súčasťou vašej záhrady.Kľúčové vlastnosti dreveného podstavca pod kvetináč ROJAPLASTDrevený podstavec pod kvetináč s prídavnými kolieskamiVhodný do interiéru aj exteriéruMožnosť umiestnenia kvetináča či debničkyPekný dizajnový doplnok s vôňou borovicového... (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Podstavec pod kvetináč 30 cm (362/1) , Drevený stolík (8595571243618)

ROJAPLAST SYLVA súprava drevená (97/15)

ROJAPLAST SYLVA súprava drevená (97/15)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, drevená a oranžová farba, 2 stoličky, nosnosť 100 kg, nosnosť 200 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 67 cm × 150 cm × 84 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo, materiál sedadla stoličky drevo Chcete si naplno užiť posedenie vo svojej záhrade? Záhradný nábytok ROJAPLAST poslúži nielen na relaxáciu a odpočinok. Materiálom jeho konštrukcie je drevo, konkrétne Borovica. Elegantný vzhľad zaistí prírodný drevený dekor. Doska stola z tejto zostavy má tvar obdĺžnika s rozmermi 67 × 150 cm. Výška stola je 84 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST SYLVA súprava drevená (97/15) , Drevený stolík (8595571243625)

Drevený kvetináč Káď, vel.S

Drevený kvetináč Káď, vel.S
Detail

V tejto kadi z pravého dreva si počas chvíľky vytvoríte nádherne voňavú bylinkovú záhradku. Kaď skvele zapadne do vonkajšieho prostredia na vašej záhrade, dvore či terase. Kaď je bez vypúšťacieho otvoru. Vyrobené z jedľového dreva s kovaním. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Drevený kvetináč Káď, vel.S , Drevený stolík (8595571243588)

ROJAPLAST Závesný systém na bylinky vr. 9 ks kvetináčov (15550)

ROJAPLAST Závesný systém na bylinky vr. 9 ks kvetináčov (15550)
Detail

Kvetináč – závesný hranatý, materiál: drevo, rozmery (V׊): 70×80 cm Pokiaľ kvetiny jednoducho patria k vášmu životu, mohli by ste im zaobstarať štýlový kvetináč ROJAPLAST. Tento model má hranatejšie tvary. Všade vynikne jeho závesná konštrukcia, je vhodný do domu aj na doplnenie záhradných dekorácií. Tvorí ho materiál, ktorým je v tomto prípade drevo. Kvetináč ROJAPLAST dosahuje rozmery 70 cm × 80 cm. Základné parametre kvetináča ROJAPLAST Závesný systém na bylinky vr. 9 ks kvetináčov Kvetináč ROJAPLAST poteší milovníkov rastlín Dôležité rozmery sú 70 cm × 80 cm Materiál kvetináča ROJAPLAST tvorí drevo Má hranatý tvar Farebná verzia: sivá Typ kvetináča: závesný (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Závesný systém na bylinky vr. 9 ks kvetináčov (15550) , Drevený stolík (8595571243533)

Drevená krabička kvetináč 35x13x12 cm

Drevená krabička kvetináč 35x13x12 cm
Detail

Drevená krabička kvetináč 35x13x12 cm Kreatívne moderné techniky prinášajú radosť ako deťom, tak aj dospelým. Poďte si spolu s nami vyrobiť dekoračné predmety, ktoré Vám zaručene z domovov urobia jedinečné dizajnérske skvosty. Vytvorte si tie najkrajšie šperkovnice, darčekové krabičky na víno pre svojich priateľov, či očarujúce fotorámčeky na fotky. Darujte svojmu blízkemu originálnu dekoračnú krabičku, do ktorej ste vniesli svoju vlastnú fantáziu. Drevené komponenty na dekorovanie sú vhodné na rôzne hobby metódy, okrem dekupáže ich môžme dozbobiť maľovaním, lepením ozdôb, či pomocou scrapbookingu. Záleží len od Vašich skúseností a samotnej fantázie.Parametre:krabička na kvetyvyrobená z borovicového drevavonkajšie rozmery: 35 x 13 x 12cmvnútorné rozmery: 32,5 x 10,7 x 10 cm Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Akrylová farba El Greco 75 ml 3.95 € Prútený košík okrúhly / rôzne veľkosti 1.99 € Akrylová farba Glamour metalická 50ml 2.59 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Drevená krabička kvetináč 35x13x12 cm , Drevený stolík (8595571243601)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 PRÍRODNÁ (245/10)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 PRÍRODNÁ (245/10)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, natural farba, nosnosť 200 kg, stôl obdĺžnikový, materiál zostavy, súpravy drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla stoličky drevo Radi si užívate letné večery v záhrade? Záhradný nábytok ROJAPLAST poslúži na posedenie aj usporiadanie osláv. Jeho stabilnú konštrukciu tvorí drevo, konkrétne Borovica. Každého na prvý pohľad zaujme prírodný drevený dekor. Výška stola predstavuje 72 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 PRÍRODNÁ (245/10)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 LAKOVANÁ (245/11)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 LAKOVANÁ (245/11)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, hnedá farba, nosnosť 200 kg, stôl obdĺžnikový, materiál zostavy, súpravy drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla stoličky drevo Chcete si naplno užiť posedenie vo svojej záhrade? Záhradný nábytok ROJAPLAST využijete nielen na odpočinok. Pevnú a odolnú konštrukciu tvorí drevo, konkrétne Borovica. Elegantný vzhľad zaistí prírodný drevený dekor. Vysoký je 72 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 160 LAKOVANÁ (245/11)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 180 LAKOVANÁ (245/12)

ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 180 LAKOVANÁ (245/12)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, hnedá farba, nosnosť 200 kg, stôl obdĺžnikový, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo Chcete si v záhrade užiť letnú pohodu? Záhradný nábytok ROJAPLAST poslúži nielen za letných večerov. Jeho pevnú a stabilnú konštrukciu tvorí drevo, konkrétne Borovica. O elegantný vzhľad sa postará prírodný drevený dekor. Výška stola predstavuje 75 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST PIKNIK súprava drevená – 180 LAKOVANÁ (245/12)

Obal na kvetináč Medicine

Obal na kvetináč Medicine
Detail

Obal na kvetináč z kolekcie Medicine. Model vyrobený z hliny. (answear.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč Medicine

Obal na kvetináč 3ks

Obal na kvetináč 3ks
Detail

20x20x12cm ,16x16x11cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč 3ks

Bunda Rains 18010 Jackets zelená farba, prechodná

Bunda Rains 18010 Jackets zelená farba, prechodná
Detail

Bunda z kolekcie Rains. Nezateplený model vyrobený z hladkej látky. Model so zvýšenou vodeodolnosťou, ideálny do nepriaznivého počasia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Rains 18010 Jackets zelená farba, prechodná

Kvetináč so zeleninou drevený Bistro (7340028729648)

Kvetináč so zeleninou drevený Bistro (7340028729648)
Detail

Potraviny do detskej kuchynky – vhodné od 3 rokov Žiadny malý zeleninár alebo zeleninárka sa nezaobíde bez kvetináča so zasadenou zeleninou Bistro od švédskej firmy Kid' s Concept. Sada zaujme na prvý pohľad lahodiacou kombináciou farieb, ktorá pôsobí príjemným dojmom. Nechýba ani doštička s nožom, vďaka ktorej je možné zeleninu ľahko nakrájať. Kvetináč so zeleninou je súčasťou ucelenej kolekcie drevených hračiek Kid' s Concept Bistro. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti drevenej hračky –kvetináča so zeleninou BistroNenahraditeľný pomocník na pestovanie čerstvej zeleniny Kvalitný drevený výrobok od švédskej firmy Kid' s ConceptVyvedený v príjemnej farebnej kombináciiSúčasťou hernej súpravy Bistro je aj nôž a doštička Hranie rolí rozvíja fantáziu, podporuje vzájomnú komunikáciu a učí empatiiVhodný pre deti od 3 rokovMateriál: Preglejka, buk Rozmery: 15,2 × 14,3 × 9,6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč so zeleninou drevený Bistro (7340028729648)

Bunda Rains 18010 Fishtail Jacket tmavomodrá farba, prechodná

Bunda Rains 18010 Fishtail Jacket tmavomodrá farba, prechodná
Detail

Bunda z kolekcie Rains. Nezateplený model vyrobený z hladkej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Rains 18010 Fishtail Jacket tmavomodrá farba, prechodná

Obal na kvetináč Kyle, biela

Obal na kvetináč Kyle, biela
Detail

Sklenený obal na kvetiny je vhodný pre všetky svetlomilné rastliny ako sú napríklad orchidey. Farbu si môžete vybrať tak, aby sa hodila k vašej kvetine priamo do vášho interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč Kyle, biela

Obal na kvetináč J-Line

Obal na kvetináč J-Line
Detail

Obal na kvetináč z kolekcie J-Line. Model vyrobený z cementu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč J-Line

Obal na kvetináč Splofy biela

Obal na kvetináč Splofy biela
Detail

Dekoratívny plastový obal na kvetináč Splofy je vhodný pre pestovanie všetkých druhov izbových rastlín. Jeho moderný plastický dezén zabezpečí, že bude elegantnou ozdobou každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč Splofy biela

MAKRO - Obal na kvetináč plechový

MAKRO - Obal na kvetináč plechový
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Obal na kvetináč plechový

Kvetináč 100 × 50 × 71 cm drevený (42349)

Kvetináč 100 × 50 × 71 cm drevený (42349)
Detail

Truhlík Vyhľadávaný truhlík SHUMEE je vhodný na pestovanie vašich obľúbených rastlín. Základné funkcie kvetináča Kvetináč 100 × 50 × 71 cm drevený Jednoduchá klasika pre každého pestovateľa (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč 100 × 50 × 71 cm drevený (42349)

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket béžová farba, prechodná

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket béžová farba, prechodná
Detail

Nepremokavá bunda z kolekcie Rains. Nezateplený model vyrobený z hladkej látky. Model so zvýšenou vodeodolnosťou, ideálny do nepriaznivého počasia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket béžová farba, prechodná

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket čierna farba, prechodná

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket čierna farba, prechodná
Detail

Nepremokavá bunda z kolekcie Rains. Tenký model vyrobený z hladkej látky. Model so zvýšenou vodeodolnosťou, ideálny do nepriaznivého počasia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket čierna farba, prechodná

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket zelená farba, prechodná

Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket zelená farba, prechodná
Detail

Nepremokavá bunda z kolekcie Rains. Nezateplený model vyrobený z ľahkého materiálu. Model so zvýšenou vodeodolnosťou, ideálny do nepriaznivého počasia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Nepremokavá bunda Rains 18010 Fishtail Jacket zelená farba, prechodná

Obal na kvetináč Con Square, fialová

Obal na kvetináč Con Square, fialová
Detail

Sklenený obal na kvetiny je vhodný pre všetky svetlomilné rastliny ako sú napríklad orchidey. Farbu si môžete vybrať tak, aby sa hodila k vašej kvetine priamo do vášho interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč Con Square, fialová

Keramický obal na kvetináč Poppies hnedá

Keramický obal na kvetináč Poppies hnedá
Detail

Keramický obal na kvetináč v hnedom dekore s motívom kvetín znásobí krásu živých kvetov. Jednoduchý, ale napriek tomu štýlový dizajn bude vyzerať skvele v akomkoľvek interiéri. (4home.sk)

Podobné produkty ako Keramický obal na kvetináč Poppies hnedá

Prosperplast Obal na kvetináč Splofy broskyňová

Prosperplast Obal na kvetináč Splofy broskyňová
Detail

Dekoratívny plastový obal na kvetináč Splofy je vhodný pre pestovanie všetkých druhov izbových rastlín. Jeho moderný plastický dezén zabezpečí, že bude elegantnou ozdobou každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Prosperplast Obal na kvetináč Splofy broskyňová

Obal na kvetináč Rato Low antracitová

Obal na kvetináč Rato Low antracitová
Detail

Tento obal verne imituje ratanový úplet a schováte v ňom akýkoľvek nevzhľadný kvetináč. Bude ozdobou každej terasy, balkóna alebo záhrady.objem vložky / nádoby: 8 / 9,8 litru (4home.sk)

Podobné produkty ako Obal na kvetináč Rato Low antracitová
Kvetináč so zeleninou drevený Bistro (7340028729648), ROJAPLAST EMA Stôl záhradný, drevený (T220R), MosquitNo Dekoratívny kvetináč (mix farieb) (8718164112980), Drevený stolík, Drevený stolček, Bafpet Stopovacie vodidlo, popruh – Oranžové, Dĺžka: 20 mm × 1000 cm, 18010 (18010_ORANZOVA), Karavan drevený (8713291770980), Drevený foťák (6971608440342), Drevený šach (8590756021203), Drevený vláčik (6934510516116), Drevený šach (HJC93128), Kávovar drevený (8713291770812), Sendvičovač drevený (8713291770805), Drevený mixér (6971608440199), Drevený kávovar (6971608440182), Fotoaparát drevený (8713291771024), Drevený rybolov (50625), Drevený toustovač (HJD931752), Drevený mixér (HJD931750), Drevený kávovar (HJD931751), Drevený stolík (8595571243564), Drevený stolík (8595571243656), Drevený stolík (8595571243540), Drevený stolík (8595571243571), Drevený stolík (8595571243557), Drevený stolík (8595571243618), Drevený stolík (8595571243625), Drevený stolík (8595571243588), Drevený stolík (8595571243533), Drevený stolík (8595571243601)