Roth acrylic cleaner 5139830

Produkt Roth acrylic cleaner 5139830 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Roth acrylic cleaner 5139830 upraviť a produkt hľadať znova.

Roth Acrylic Cleaner 5139830

Roth Acrylic Cleaner 5139830
Detail

Prípravok pre starostlivosť o vane a vaničky z akrylátu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Roth Acrylic Cleaner 5139830 , Meguiars engine cleaner (g14816)

QUIXX ACRYLIC SCRATCH REMOVER - XERAPOL

QUIXX ACRYLIC SCRATCH REMOVER - XERAPOL
Detail

ODSTRAŇOVAČ ŠKRABANCOV. Odstraňovač škrabancov z akrylového skla a plexiskla 50g. Vhodný na predné svetlomety, zadné svetlá, koreňové drevo, okná obytných prívesov, motocykle, okná člnov, akrylové vane a nábytok s akrylovým (andreashop.sk)

Podobné produkty ako QUIXX ACRYLIC SCRATCH REMOVER - XERAPOL , Foliatec – brake cleaner (2110)

Tonar Acrylic Stroboskopický disk Yellow

Tonar Acrylic Stroboskopický disk Yellow
Detail

Stroboskopický plastový kotúč pre presné nastavenie otáčok gramofónu od spoločnosti Tonar. Farba podľa výrobcu: Žltá;Yellow Farba: Žltá Typ: Stroboscope Disc Krajina pôvodu: Holandsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Tonar Acrylic Stroboskopický disk Yellow , Joola cleaner set (4002560840511)

Akrylové farby Studio Acrylic START 10x20ml

Akrylové farby Studio Acrylic START 10x20ml
Detail

Akrylové farby Studio Acrylic START 10x20ml Pebe Studio Acrylic sú vodou riediteľné akrylové farby s matným saténovým vzhľadom s výbornou priľnavosťou k širokej škále povrchov ako plátno , drevo, kov a iné. 10 túb 20 ml + štetec Pozri si video ako použiť tento produkt (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylové farby Studio Acrylic START 10x20ml , Reloop stylus cleaner (hn161791)

Veles-X Transparent Acrylic Mini Kalimba (TAMK01)

Veles-X Transparent Acrylic Mini Kalimba (TAMK01)
Detail

Perkusie – akrylová v tvare srdca, v balení šnúrka na zavesenie Mini kalimba Veles-X Transparent Acrylic vyniká svojím jedinečným zvukom. Ponúka 8 tónov ladených do stupnice C dur, ktoré sa harmonicky dopĺňajú. Jej súčasťou je 8 gravírovaných kovových jazýčkov, ktoré dohromady tvoria oktávu. Vyrobená je pritom z kvalitného akrylu. Balenie obsahuje aj šnúrku na zavesenie kalimby na krk, ruku či tašku. Mini kalimba Veles-X Transparent Acrylic je vhodná aj pre hudobníkov začiatočníkov.Kľúčové vlastnosti mini kalimby Veles-X Transparent AcrylicMini kalimba s jedinečným zvukomPonúka 8 tónov ladených do stupnice C durJej súčasťou je 8 gravírovaných kovových jazýčkovKalimba Veles-X Transparent Acrylic je vyrobená z akryluBalenie obsahuje aj šnúrkuFarebné vyhotovenie: strieborno-priehľadné (alza.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Transparent Acrylic Mini Kalimba (TAMK01) , Ultrasonic cleaner stt (b95)

Akrylová farba Solo Goya Acrylic 250 ml

Akrylová farba Solo Goya Acrylic 250 ml
Detail

Vzorkovník Vyber si svoju obľúbenú farbu zo vzorkovníka Akrylová farba Solo Goya Acrylic 250 ml Solo Goya Acrylic sú nové, vysokokvalitné akrylové farby s vysokým obsahom pigmentu. Ideálna akrylová farba pre maľovanie na širokú škálu materiálov – papier, kartón, lepenku, plátno, kameň, kov, drevo, kožu a mnoho ďalších syntetických materiálov. Akryl Solo Goya je ideálnou možnosťou pre začiatočníkov a študentov, ale aj pre profesionálnych maliarov. Môže sa používať v interiéri aj v exteriéri. Farby sú vyrobené na vodnej báze, majú vysokú farebnú intenzitu, dobrú kryciu schopnosť a sú svetlostále. Plusom je aj ich ľahká a krémová konzistencia a stredný stupeň viskozity. Dajú sa jednoducho miešať medzi sebou a riediť vodou. Schnú rýchlo do zamatového lesku. Dostupné v tubách s objemom 250 ml. Široká paleta odtieňov, vyberte si zo vzorkovníka.PARAMETRE PRODUKTU: Akrylové farby Solo Goya AcrylicŠiroká paleta odtieňovVhodné pre akékoľvek materiályDobre pigmentované, rýchloschnúce, svetlostáleTuby s objemom 250 ml Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Akrylová farba Adam Palacki 75 ml / rôzne odtiene 1.90 € Akrylová farba Solo Goya TRITON 750 ml 8 € Akrylová farba Akryle Royal Essentials 120 ml 2.90 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylová farba Solo Goya Acrylic 250 ml , Collonil cleaner classic (4002092027091)

KISS Salon Acrylic Nude Nails – Graceful (731509642674)

KISS Salon Acrylic Nude Nails – Graceful (731509642674)
Detail

Umelé nechty – nalepovacie, akrylové, vzhľad francúzskej manikúry, okrúhle, dlhé, biela a ružová farba, s lepidlom, 28 kusov v balení Nie ste spokojná s kvalitou, či dĺžkou svojich nechtov? Nie je nič jednoduchšie, než si kúpiť nalepovacie nechty značky KISS Salon Acrylic Nude Nails. Nechty majú prirodzený vzhľad a sú vhodné na každú príležitosť. Vďaka svojmu akrylovému povrchu sú mimoriadne pevné aj napriek tomu, že sú veľmi tenké. Aplikácia je veľmi jednoduchá vďaka priloženým pomôckam. Očarte svoje okolie novými nechtami značky KISS. Kľúčové vlastnosti umelých nechtov KISS Salon Natural – GracefulKISS sú kvalitné umelé nechtyMajú prirodzený vzhľadNechty Salon Acrylic Nude Nails sú vhodné na každú príležitosťSú mimoriadne tenké a pevnéJednoducho sa aplikujú vďaka priloženým pomôckamVydržia až 7 dní (alza.sk)

Podobné produkty ako KISS Salon Acrylic Nude Nails – Graceful (731509642674) , Stadler form cleaner & descaler

KISS Salon Acrylic Nude Nails - Cashmere (731509642681)

KISS Salon Acrylic Nude Nails - Cashmere (731509642681)
Detail

Umelé nechty – nalepovacie, akrylové, vzhľad francúzskej manikúry, rovné, dlhé, biela a ružová farba, s lepidlom, 28 kusov v balení Nie ste spokojná s kvalitou či dĺžkou svojich nechtov? Nie je nič jednoduchšie, než si kúpiť nalepovacie nechty značky KISS Salon Acrylic Nude Nails. Nechty majú prirodzený vzhľad a sú vhodné na každú príležitosť. Vďaka svojmu akrylovému povrchu sú mimoriadne pevné aj napriek tomu, že sú veľmi tenké. Aplikácia je veľmi jednoduchá vďaka priloženým pomôckam. Očarte svoje okolie novými nechtami značky KISS. Kľúčové vlastnosti umelých nechtov KISS Salon Natural – CashmereKISS sú kvalitné umelé nechtyMajú prirodzený vzhľadNechty Salon Acrylic Nude Nails sú vhodné na každú príležitosťSú mimoriadne tenké a pevnéJednoducho sa aplikujú vďaka priloženým pomôckamVydržia až 7 dní (alza.sk)

Podobné produkty ako KISS Salon Acrylic Nude Nails - Cashmere (731509642681) , Arctic mx cleaner (actcp00033a)

Veles-X Transparent Acrylic Kalimba stojan (TAKS)

Veles-X Transparent Acrylic Kalimba stojan (TAKS)
Detail

Perkusie – akrylový stojan na kalimbu Stojan Veles-X Transparent Acrylic Kalimba je špeciálne určený na kalimbu. Vyrobený je z veľmi kvalitného priehľadného akrylového materiálu, vďaka ktorému je odolný. Tvorený je dvoma kusmi, dá sa tak ľahko zložiť a rozložiť. V rozloženom stave je možné ho taktiež jednoducho previesť a skladovať. Stojan Veles-X Transparent Acrylic Kalimba zaistí spoľahlivé držanie kalimby.Kľúčové vlastnosti stojana Veles-X Transparent Acrylic KalimbaStojan špeciálne určený na kalimbuVyrobený z veľmi kvalitného akrylového materiáluTvorený dvoma kusmiStojan Veles-X Transparent Acrylic Kalimba je možné ľahko zložiť a rozložiťFarebné vyhotovenie: priehľadné (alza.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Transparent Acrylic Kalimba stojan (TAKS) , Meguiars convertible & cabriolet cleaner (g2016)

TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX 500ML 10388

TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX 500ML 10388
Detail

VOSK PRE ZVÝRAZNENIE A OCHRANU ČIERNEHO LAKU . Prémiový čierny vosk zvýrazní lesk, hĺbku farby a zakryje menšie nedokonalosti . SiO2 polyméry & akrylické polyméry – vytvoria odolnú vrstvu, ktorá pomocou hydrofóbnych polymérov (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX 500ML 10388 , Meguiars cleaner wax paste (a1214)

TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH 500ML 10387

TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH 500ML 10387
Detail

OCHRANA LAKU . Korekcia, vylepšenie odolnosti a ochrana čierneho laku v 1 kroku . precízne leštiace doštičky – odstránia škrabance, oxidáciu, víry a iné nedokonalosti laku . čierne pigmenty & karnaubský vosk – vyplní jemné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TURTLE WAX CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH 500ML 10387 , Meguiars cleaner wax liquid (a1216)

Diafarm Eye Cleaner

Diafarm Eye Cleaner
Detail

Eye cleaner prípravok na jemné čistenie okolia očí všetkých druhov zvierat (drmax.sk)

Podobné produkty ako Diafarm Eye Cleaner , Xiaomi vacuum cleaner g11 (36249)

Diafarm Ear Cleaner

Diafarm Ear Cleaner
Detail

Ear cleaner prípravok so zvlhčujúcim účinkom na pravidelné čistenie uší u psov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Diafarm Ear Cleaner , Siguro glass cleaner (sgr-hsh003l)

Akrylové farby Acrylic Paint 50 ml - Profil | rôzne farby

Akrylové farby Acrylic Paint 50 ml - Profil | rôzne farby
Detail

Akrylové farby Acrylic Paint 50 ml - Profil | rôzne farby Akrylové farby Acrylic Paint od poľskej značky Profil prinášajú vysokú kvalitu za dostupnú cenu. Na základe 25-ročnej praxe a skúseností vznikli multifunkčné a odolné farby, ktoré si zamilujete. Akrylové farby sú založené na vodnej báze a nevyžadujú riedenie. Vďaka starostlivo vyberaným svetlostálnym pigmentom na báze živice sú farby hutné a zároveň plastické. Po zaschnutí (v závislosti od hrúbky vrstvy farby 15 minút až 2 hodiny) sú matné a nevyžadujú fixáciu. Okrem klasických povrchov ako je papier na akryl, kartón či plátno sú vhodné aj na drevo, sadru, kameň a pod. Takisto ich môžete použiť na zdobenie stien a šikovne s nimi zakryjete drobné povrchové nedostatky. Farby sa medzi sebou jednoducho miešajú a odporúčame ich nanášať štetcom, špongiou, valčekom či špachtľou. Maľovanie akrylom nikdy nebolo jednoduchšie. Či už ste začiatočník alebo skúsený umelec, široká škála farieb a kvalita akrylu vás zaručene prenesie do sveta fantázie.PARAMETRE PRODUKTU:Akrylové farby ProfilMultifunkčné a odolné farby na maľovaniePre začiatočníkov aj skúsených umelcovVhodné na kartón, plátno, drevo, steny, sadrové odliatky, kameň a pod.Pre plné krytie odporúčame použiť 2-3 vrstvyFarby na vodnej bázeSvetlostále pigmenty na báze živiceZdravotne nezávadné, bez škodlivých látokobaly sú vyrobené z recyklovaného plastuPraktická tuba 50 ml (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylové farby Acrylic Paint 50 ml - Profil | rôzne farby , Siguro carpet cleaner (sgr-hsh004l)

Akrylová farba Solo Goya Acrylic 100 ml / rôzne odtiene

Akrylová farba Solo Goya Acrylic 100 ml / rôzne odtiene
Detail

Akrylová farba Solo Goya Acrylic 100 ml / rôzne odtiene Akrylové farby Solo Goya od poprednej nemeckej značky Kreul predstavujú univerzálnu umeleckú farbu s najvyššou kvalitou, pretože ponúkajú široké spektrum žiarivých a intenzívnych akrylových farieb. Sú mimoriadne vyhľadávané a zároveň sa radia medzi najobľúbenejšie akrylové farby. Vo výtvarnom umení majú svoje nezastupiteľné miesto, pretože obsahujú vysoký podiel pigmentov, ktoré tvoria najjemnejšie disperzie, čím je zachovávaná precíznosť, jemnosť a dokonalé krytie. Sú vhodné pre rôzne druhy povrchov, vrátane maliarskeho plátna, dreva, papiera, textílie, skla a pod. Taktiež sú ideálne pre začiatočníkov, amatérskych umelcov a pre profesionálnych maliarov.Parametre produktuNa vodnej bázeMäkká a hladká krémová konzistenciaDostupné v širokej škále farieb - až 48 odtieňovRýchloschnúceDokonalé krytieRiediteľné vodouPo vyschnutí sú vodeodolné39 klasických odtieňov, 3 metalické odtiene a 6 odtieňov s lesklým efektomDostupné v dvoch cenových reláciách, v závislosti od kvality použitých pigmentov Galéria fotiek Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Akrylové farby na hodváb Decola Batik 50 ml / rôzne odtiene 1.49 € Akrylová farba PHOENIX 200 ml / rôzne odtiene 2.99 € Akrylová farba ArtCreation Essentials 750ml / 40 odtieňov farieb 7.99 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylová farba Solo Goya Acrylic 100 ml / rôzne odtiene , Meguiars carpet & interior cleaner (g9416)

Akrylová farba Pebeo Studio Acrylic 100 ml / rôzne odtiene

Akrylová farba Pebeo Studio Acrylic 100 ml / rôzne odtiene
Detail

Vzorkovník Vyber si svoju obľúbenú farbu zo vzorkovníka Akrylová farba Pebeo Studio Acrylic 100 ml / rôzne odtiene Akrylová farba Studio Acrylic je jednou z najžiadanejších zo série umeleckých farieb Pebeo. Ponúka široké spektrum intenzívnych farieb s hustou konzistenciou a matným saténovým povrchom. Vo výtvarnom umení má svoje nezastupiteľné miesto, pretože obsahuje vysoký podiel pigmentov, ktoré tvoria najjemnejšie disperzie, čím je zachovávaná precíznosť, jemnosť a dokonalé krytie. Vhodná pre rôzne druhy povrchov, vrátane maliarskeho plátna, dreva, papiera, textílie, skla a pod. Vďaka hustej konzistencii zaručuje zachovávanie ťahov štetca alebo špachtle a preto je vhodná aj na reliéfnu maľbu. Ideálna nie len pre začiatočníkov, amatérskych umelcov, ale aj pre profesionálnych maliarov. K dispozícii máme 62 odtieňov, z toho 48 základných odtieňov, 4 metalické odtiene, 7 DYNA farebných odtieňov a 3 fluorescetné odtiene. Odtiene DYNA ponúkajú dvojfarebné odtiene s interferenčnými pigmentmi, ktoré menia odtieň podľa uhla dopadajúceho svetla. Farbu je možné aplikovať priamo z 100 ml tuby. PARAMETRE PRODUKTUvodou riediteľné vysoký podiel pigmentovhustá konzistencia s matným saténovým povrchomtrvácne a odolné voči svetluobjem: 100 ml62 farebných odtieňov Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylová farba Pebeo Studio Acrylic 100 ml / rôzne odtiene , Cordless car vacuum cleaner – filter

KISS Akrylová súprava francúzskej manikúry (French Sculpture Acrylic Kit)

KISS Akrylová súprava francúzskej manikúry (French Sculpture Acrylic Kit)
Detail

Akrylová súprava francúzskej manikúry bez bublín - nevytvára vzduchové bublinky. V dvoch variantoch: na prírodné nechty a na francúzsku manikúru. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako KISS Akrylová súprava francúzskej manikúry (French Sculpture Acrylic Kit) , Alza foam cleaner (alz-ofc004l)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ružový (4006381576079)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ružový (4006381576079)
Detail

Popisovač – popisovač, ružová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, ružový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ružový (4006381576079) , Reloop carbon fibre cleaner (hn161381)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tyrkysový (4006381576178)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tyrkysový (4006381576178)
Detail

Popisovač – popisovač, tyrkysová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, tyrkysový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tyrkysový (4006381576178) , Grangers footwear + gear cleaner (grf77_100)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, fialový (4006381576093)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, fialový (4006381576093)
Detail

Popisovač – popisovač, fialová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, fialový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, fialový (4006381576093) , Stimex cassette tank cleaner (8713294001272)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, karmínový (4006381576017)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, karmínový (4006381576017)
Detail

Popisovač – popisovač, bordó farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, karmínový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, karmínový (4006381576017) , Thetford toilet bowl cleaner (8710315018493)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, kobaltovomodrý (4006381576130)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, kobaltovomodrý (4006381576130)
Detail

Popisovač – popisovač, modrá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, kobaltovo modrý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, kobaltovomodrý (4006381576130) , Alza whiteboard cleaner (alz-ofc005m)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, oranžový (4006381575973)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, oranžový (4006381575973)
Detail

Popisovač – popisovač, oranžová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, oranžový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, oranžový (4006381575973) , Campingaz stainless steel cleaner (2000036972)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetlofialový (4006381576277)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetlofialový (4006381576277)
Detail

Popisovač – popisovač, fialová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, svetlo fialový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetlofialový (4006381576277) , Kiss salon acrylic nude nails - cashmere (731509642681)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavosivý (4006381576253)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavosivý (4006381576253)
Detail

Popisovač – popisovač, tmavosivá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, tmavo sivý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavosivý (4006381576253) , Kiss salon acrylic nude nails – graceful (731509642674)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tyrkysový (4006381576451)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tyrkysový (4006381576451)
Detail

Popisovač – popisovač, tyrkysová farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, tyrkysový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tyrkysový (4006381576451) , Veles-x transparent acrylic kalimba stojan (taks)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, fialový (4006381576413)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, fialový (4006381576413)
Detail

Popisovač – popisovač, fialová farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, fialový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, fialový (4006381576413) , Veles-x transparent acrylic mini kalimba (tamk01)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, ružový (4006381576390)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, ružový (4006381576390)
Detail

Popisovač – popisovač, ružová farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, ružový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, ružový (4006381576390) , Bison acrylic universal biely 280 ml akcia (32199)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tmavosivý (4006381576499)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tmavosivý (4006381576499)
Detail

Popisovač – popisovač, tmavosivá farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, tmavo sivý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, tmavosivý (4006381576499) , Lotus upholstery cleaner 600 ml (2200024)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tmavomodrý (4006381575850)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tmavomodrý (4006381575850)
Detail

Popisovač – popisovač, modrá farba, guľatý hrot, šírka stopy 2 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T100 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T100 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T100 vyniká šírkou stopy 1 – 2 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T100, tmavo modrý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tmavomodrý (4006381575850) , Meguiars ultimate all wheel cleaner (g180124)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, žltý (4006381575430)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, žltý (4006381575430)
Detail

Popisovač – popisovač, žltá farba, guľatý hrot, šírka stopy 2 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T100 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T100 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T100 vyniká šírkou stopy 1 – 2 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T100, žltý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou farbou a... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, žltý (4006381575430)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, karmínový (4006381575799)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, karmínový (4006381575799)
Detail

Popisovač – popisovač, bordó farba, guľatý hrot, šírka stopy 2 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T100 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T100 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T100 vyniká šírkou stopy 1 – 2 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T100, karmínový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou farbou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, karmínový (4006381575799)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tyrkysový (4006381575874)

STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tyrkysový (4006381575874)
Detail

Popisovač – popisovač, tyrkysová farba, guľatý hrot, šírka stopy 2 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T100 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T100 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T100 vyniká šírkou stopy 1 – 2 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T100, tyrkysový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T100 1 – 2 mm, tyrkysový (4006381575874)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, biely (4006381575935)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, biely (4006381575935)
Detail

Popisovač – popisovač, biela farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, biely 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, biely (4006381575935)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ľadovomodrý (4006381576154)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ľadovomodrý (4006381576154)
Detail

Popisovač – popisovač, modrá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, ľadovo modrý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, ľadovomodrý (4006381576154)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, pudrový (4006381576031)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, pudrový (4006381576031)
Detail

Popisovač – popisovač, ružová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, púdrový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, pudrový (4006381576031)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavomodrý (4006381576116)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavomodrý (4006381576116)
Detail

Popisovač – popisovač, modrá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, tmavo modrý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, tmavomodrý (4006381576116)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetločervený (4006381575997)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetločervený (4006381575997)
Detail

Popisovač – popisovač, červená farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, svetlo červený 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, svetločervený (4006381575997)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, zelený (4006381576215)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, zelený (4006381576215)
Detail

Popisovač – popisovač, zelená farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, zelený 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, zelený (4006381576215)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, žltý (4006381575959)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, žltý (4006381575959)
Detail

Popisovač – popisovač, žltá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, žltý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, žltý (4006381575959)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, hnedý (4006381576239)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, hnedý (4006381576239)
Detail

Popisovač – popisovač, hnedá farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, hnedý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, hnedý (4006381576239)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, čierny (4006381576314)

STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, čierny (4006381576314)
Detail

Popisovač – popisovač, čierna farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T300 – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T300 vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. Všestranný STABILO FREE Acrylic T300 vyniká šírkou stopy 2 – 3 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T300, čierny 1 ksAkrylový popisovač s vysoko... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T300 2 – 3 mm, čierny (4006381576314)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, žltý (4006381576352)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, žltý (4006381576352)
Detail

Popisovač – popisovač, žltá farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, žltý 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, žltý (4006381576352)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, karmínový (4006381576376)

STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, karmínový (4006381576376)
Detail

Popisovač – popisovač, bordó farba, skosený hrot, šírka stopy 10 mm, vodoodolný, rýchloschnúci, akrylový STABILO FREE Acrylic T800C – Akrylový popisovačAkrylový popisovač STABILO FREE Acrylic T800C vám umožní vytvárať vlastné kreatívne pravidlá a výtvory. Opustite svoju komfortnú zónu, buďte odvážni a nebojte sa vyskúšať niečo nové. Na mnoho povrchov môžete flexibilne tvoriť pomocou sýtej a pigmentovanej akrylovej farby, či už na papier, kameň, keramiku, alebo napríklad umelú kožu a drevo. Popustite uzdu svojej kreativite počas písania, maľovania a kontúrovania. Personalizujte si dekoratívne predmety či nábytok, aby bol každý kúsok unikátom. STABILO FREE Acrylic T800C vyniká šírkou stopy 4 – 10 mm. Akrylová farba sa dá miešať a rozmývať vodou, na zaschnuté vrstvy sa dá maľovať, či písať ďalšími farbami. Ukážte svoj talent – pravidlá určujete iba vy. Kľúčové vlastnosti popisovača STABILO FREE Acrylic T800C, karmínový 1 ksAkrylový popisovač s vysoko pigmentovanou... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO FREE Acrylic T800C 4 – 10 mm, karmínový (4006381576376)

DERWENT Academy Acrylic Paints 12 ml 12 farieb (2302401)

DERWENT Academy Acrylic Paints 12 ml 12 farieb (2302401)
Detail

Akrylové farby – vhodné na plátno, papier, drevo, kožu aj textil, po zaschnutí je povrch vodoodolný, je možné ich použiť samostatne, alebo ich možno vzájomne miešať, súprava obsahuje 12 farieb s objemom 12ml Akrylové barvy Derwent Academy jsou vyrobeny z bohatých pigmentů a jejich složení udržuje sílu tónu, živost barev a konzistentnost, ať už je používáte samostatně nebo v kombinaci s jinými malířskými prostředky. Použijte je přímo z tuby nebo je nařeďte vodou či jiným malířským prostředkem, abyste dosáhli lehčího efektu nanášené vrstvy. Po zaschnutí je povrch voděodolný a barvy jsou vzájemně míchatelné, takže je lze nanášet na různé povrchy, jako je plátno, papír, dřevo, kůže nebo textil. Vybrané akrylové barvy dejte na paletu nebo přímo na povrch, na který malujete. Všechno vybavení umyjte ještě před tím, než barva zaschne. Nezapomeňte na tuby s akrylovými barvami vždy vrátit víčko. Klíčové vlastnosti akrylových barev DERWENT Academy... (alza.sk)

Podobné produkty ako DERWENT Academy Acrylic Paints 12 ml 12 farieb (2302401)

Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 500 ml White

Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 500 ml White
Detail

Akrylové médiá System3 vám pomôžu čo najlepšie využiť potenciál farby. Všestrannosť akrylových farieb a ich popularita viedli k zavedeniu akrylových médií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýraznili výhody akrylových farieb a umožnili vám dosiahnuť špeciálne efekty. Zvyšujú prednosti akrylových farieb. Menia konzistenciu akrylových farieb. Pridávajú špeciálne efekty. Štruktúrovacia pasta. Hustá pasta, ktorá sa používa na vytváranie silných vrstiev textúry. Zasychá do matnej bielej farby, ktorá je ideálna na premaľovanie akrylovou farbou. Môže sa nanášať priamo na akýkoľvek povrch vhodný na akrylovú maľbu alebo sa môže miešať priamo s akrylovými farbami. Farba podľa výrobcu: White Krajina pôvodu: Veľká Británia Objem: 500 ml Farba: Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 500 ml White

Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 1 L White

Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 1 L White
Detail

Akrylové médiá System3 vám pomôžu čo najlepšie využiť potenciál farby. Všestrannosť akrylových farieb a ich popularita viedli k zavedeniu akrylových médií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýraznili výhody akrylových farieb a umožnili vám dosiahnuť špeciálne efekty. Zvyšujú prednosti akrylových farieb. Menia konzistenciu akrylových farieb. Pridávajú špeciálne efekty. Štruktúrovacia pasta. Hustá pasta, ktorá sa používa na vytváranie silných vrstiev textúry. Zasychá do matnej bielej farby, ktorá je ideálna na premaľovanie akrylovou farbou. Môže sa nanášať priamo na akýkoľvek povrch vhodný na akrylovú maľbu alebo sa môže miešať priamo s akrylovými farbami. Krajina pôvodu: Veľká Británia Farba: Biela Objem: 1 L Farba podľa výrobcu: White (muziker.com)

Podobné produkty ako Daler Rowney Acrylic Medium Štruktúrovacia pasta 1 L White

Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L Black

Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L Black
Detail

Akrylové podkladové médium. Akrylové médiá System3 vám pomôžu čo najlepšie využiť potenciál farby. Všestrannosť akrylových farieb a ich popularita viedli k zavedeniu akrylových médií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýraznili výhody akrylových farieb a umožnili vám dosiahnuť špeciálne efekty. Zvyšujú prednosti akrylových farieb. Menia konzistenciu akrylových farieb. Pridávajú špeciálne efekty. Medium System3 Gesso bolo špeciálne vyvinuté ako podklad pre akrylové a olejové maľby s vynikajúcou krycou schopnosťou. Návod na použitie: Naneste tenkú vrstvu tohto akrylového podkladu Gesso na požadovaný povrch a vytvorte tenkú, neporéznu ochrannú vrstvu. Pred nanesením farby nechajte Gesso úplne zaschnúť. Objem: 1 L Krajina pôvodu: Veľká Británia Farba podľa výrobcu: Black Farba: Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L Black

Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L White

Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L White
Detail

Akrylové podkladové médium. Akrylové médiá System3 vám pomôžu čo najlepšie využiť potenciál farby. Všestrannosť akrylových farieb a ich popularita viedli k zavedeniu akrylových médií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýraznili výhody akrylových farieb a umožnili vám dosiahnuť špeciálne efekty. Zvyšujú prednosti akrylových farieb. Menia konzistenciu akrylových farieb. Pridávajú špeciálne efekty. Medium System3 Gesso bolo špeciálne vyvinuté ako podklad pre akrylové a olejové maľby s vynikajúcou krycou schopnosťou. Návod na použitie: Naneste tenkú vrstvu tohto akrylového podkladu Gesso na požadovaný povrch a vytvorte tenkú, neporéznu ochrannú vrstvu. Pred nanesením farby nechajte Gesso úplne zaschnúť. Farba podľa výrobcu: White Farba: Biela Krajina pôvodu: Veľká Británia Objem: 1 L (muziker.com)

Podobné produkty ako Daler Rowney Acrylic Gesso Štruktúrovacia pasta 1 L White

VENTA CLEANER 250 ML

VENTA CLEANER 250 ML
Detail

HYGIENICKÝ PROSTRIEDOK . Čistiaci prostriedok na čistenie vzduchu Venta . Čistič prístrojov Venta je určený na pravidelné čistenie práčky Venta Air. Použitie je celoročné, odporúča sa používať každých 6 mesiacov. Čistič (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VENTA CLEANER 250 ML
MEGUIARS Engine Cleaner (G14816), FOLIATEC – Brake Cleaner (2110), Joola Cleaner set (4002560840511), RELOOP Stylus Cleaner (HN161791), Ultrasonic Cleaner STT (B95), COLLONIL Cleaner Classic (4002092027091), Stadler Form Cleaner & Descaler, ARCTIC MX Cleaner (ACTCP00033A), MEGUIARS Convertible & Cabriolet Cleaner (G2016), MEGUIARS Cleaner Wax Paste (A1214), MEGUIARS Cleaner Wax Liquid (A1216), Xiaomi Vacuum Cleaner G11 (36249), Siguro Glass Cleaner (SGR-HSH003L), Siguro Carpet Cleaner (SGR-HSH004L), MEGUIARS Carpet & Interior Cleaner (G9416), Cordless Car Vacuum Cleaner – filter, Alza Foam Cleaner (ALZ-OFC004L), RELOOP Carbon Fibre Cleaner (HN161381), Grangers Footwear + Gear Cleaner (GRF77_100), Stimex Cassette Tank Cleaner (8713294001272), Thetford Toilet Bowl Cleaner (8710315018493), Alza Whiteboard Cleaner (ALZ-OFC005M), CAMPINGAZ Stainless Steel Cleaner (2000036972), KISS Salon Acrylic Nude Nails - Cashmere (731509642681), KISS Salon Acrylic Nude Nails – Graceful (731509642674), Veles-X Transparent Acrylic Kalimba stojan (TAKS), Veles-X Transparent Acrylic Mini Kalimba (TAMK01), BISON ACRYLIC UNIVERSAL BIELY 280 ml AKCIA (32199), Lotus Upholstery Cleaner 600 ml (2200024), Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner (G180124)