Sada pre potápanie emme cancun silicon 80354

Produkt Sada pre potápanie emme cancun silicon 80354 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sada pre potápanie emme cancun silicon 80354 upraviť a produkt hľadať znova.

Sada pre potápanie Emme CANCUN silicon 80354

Sada pre potápanie Emme CANCUN silicon 80354
Detail

Sada pre potápanie Emme CANCUN silicon 80354 Seniorský Potápačský set Jednozorníková maska s 4mm temperovaným sklom. Upínací pásik a tesnenia vyrobené z "liquid" silikónu, nová dvouchlopňová konštrukcia tesnenia výrazne obmedzuje možnosť zatekanie, otočná pracka s možnosťou jednoduchého nastavenia dĺžky pásku. Šnorchel je vybavený účelným výpustným ventilom a antiwave systémom obmedzujúcim nežiaduce zatekanie. Vodný program » Potápačské okuliare a šnorchle » Sada pre potápanie Emme CANCUN silicon 80354 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada pre potápanie Emme CANCUN silicon 80354 , Tyče na potápanie (6941057455044)

Sada pre potápanie Spokey Luzon

Sada pre potápanie Spokey Luzon
Detail

Sada pre potápanie Spokey Luzon Bez špecializovaného vybavenia môže byť ťažké obdivovať krásu podmorského sveta a jeho magickú flóru a faunu. Šnorchlovacie sady boli vytvorené špeciálne pre milovníkov podvodného dobrodružstvo! Vďaka nim bude šnorchlovanie, teda šport, ktorý spočíva v plávaní na hladine vody s ponorenou tvárou do vody a pozorovanie podvodného života, ešte lepšie! Výnimočná viditeľnosť s panoraMatickou maskou! Šnorchlovacie maska Spokey Luzon je vyrobená z najkvalitnejších Materiálov, ktoré zaručujú bezpečnosť pod vodou a zaisťujú dlhé a uspokojivé používania. Jej tVar a lícnice s opaskom sú vyrobené zo silikónu, ktoré sa ľahko a dobre prispôsobí vašej tvári. Veľké tvrdené sklo zväčšuje perspektívu a šírku pohľadu pod vodou. Masky Spokey sú vyrobené pomocou najnovších technológií. Sú dobre utesnené, čo znamená, že sa voda počas potápanie nedostane dovnútra a použitie masky je Tak naozaj bezpečné! Šnorchel pre šnorchlovanie Spokey Luzon je tou najlepšou voľbou: je vyrobený Tak, aby sa voda nedostala dovnútra. Tento šnorchel je ideálnou voľbou ako pre začiatočníkov, Tak aj pre pokročilých milovníkov šnorchlovania. Navrhnutý pre pohodlné a ľahké dýchanie počas šnorchlovanie. Šnorchel je vyrobený z najkvalitnejších Materiálov, ktoré zaisťujú dlhé a uspokojivé používania. Spodný ventil a anti-wave koncovka zabraňujú vniknutiu vody do šnorchlu počas šnorchlovanie. Svetlá panoraMatická maska zaisťuje, že sa svetlo dostane dovnútra, čo ešte viac zlepšuje viditeľnosť pod vodou! Pre úplné pohodlie pri používaní je vhodné sa riadiť odporúčaniami odborníkov: Je dôležité, aby maska bola ideálne prispôsobená tVaru tváre. Preto najprv priložte masku na tvár, a až potom upravte jej veľkosť pomocou regulovateľného pásku. Pre zaistenie dlhšia trvanlivosti masky, ju po každom použití dôkladne opláchnite pod tečúcou vodou. Po usušení masku skladujte v chlade a chráňte pred slnečným žiarením. A ak chcete, aby vaše maska vyzerala aj po mnohých použitiach stále ako nová, vložte ju do vlažnej vody a pridajte citrónovú šťavu. Ponechajte ju v Takto pripravenej vode niekoľko hodín. Vďaka tomu bude silikón, ktorý mohol medzitým zmeniť svoju farbu, vyzerať znovu ako nový! parametre: maska: sklo: tvrdené TG rám: PC lícnica: silikón pásik: silikón, možnosť regulácie dĺžky panoraMatická maska - zväčšená viditeľnosť pod vodou šnorchel: náustok: silikón rúrka: PVC elastická spona spojka uľahčuje pripevnenie šnorchlu k maske spodný ventil a koncovka anti-wave Vodný program » Potápačské okuliare a šnorchle » Sada pre potápanie Spokey Luzon (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada pre potápanie Spokey Luzon , Školský batoh vance cancun (5907620121564)

Loptičky pre potápanie TEDDIES

Loptičky pre potápanie TEDDIES
Detail

Kvalitní Loptičky pre potápanie TEDDIES z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Loptičky pre potápanie TEDDIES , Vak na záda solo cancun (5907620121694)

Spokey DIVING SET Neoprénová sada na potápanie

Spokey DIVING SET Neoprénová sada na potápanie
Detail

Spokey DIVING SET Neoprénová sada na potápanie Neoprénová potápačská súprava Táto potápačská súprava je ideálna na zlepšenie plaveckých a potápačských zručností. Šesť hračiek vyrobených z neoprénu najvyššej kvality a naplnených pieskom: 2x krúžok, 2x tyč a 2x lopta so stuhou. Po vhodení do vody pomaly klesajú ku dnu, takže ich deti môžu bez náhlenia vyloviť počas potápania. Vďaka použitým materiálom sú hračky protišmykové, vodotesné, mäkké a mimoriadne odolné. Parametre:- sada potápačských hračiek- materiál: neoprén plnený pieskom- sada obsahuje: 2x kruh, 2x tyč, 2x lopta so stuhou- priemer kruhu: 15 cm- veľkosť tyče: 2x19 cm- priemer lopty: 5,5 cm- dĺžka lopty so stuhou: 28 cm Vodný program » Rekreace u vody » Spokey DIVING SET Neoprénová sada na potápanie (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Spokey DIVING SET Neoprénová sada na potápanie , Loptičky so stužkou na potápanie (6941057455037)

šnorchel pre potápanie Spokey Brém

šnorchel pre potápanie Spokey Brém
Detail

šnorchel pre potápanie Spokey Brém Bez špecializovaného vybavenia môže byť ťažké obdivovať krásu podmorského sveta a jeho magickú flóru a faunu. Šnorchle boli vytvorené špeciálne pre milovníkov podvodného dobrodružstvo! Vďaka nim bude šnorchlovanie, teda šport, ktorý spočíva v plávaní na hladine vody s ponorenou tvárou do vody a pozorovanie podvodného života, ešte lepšie! Šnorchel Spokey Brémy je vyrobený z najkvalitnejších Materiálov, ktoré zaručujú bezpečnosť pod vodou a dlhé a uspokojivé používania. Šnorchel je vyrobený z PVC, nástupek zo silikónu a ventil z PC. Vďaka použitiu tejto kombinácie Materiálu, je šnorchel Spokey tou najlepšou voľbou! Zabudovaný ventil vo spodnej časti šnorchlu zaručuje bezproblémové prúdenie vzduchu von. Okrem toho tiež uľahčuje odstraňovanie vody počas vynárania sa na hladinu. Model Spokey Cruciani má navyše hornej blokádu, ktorá zabraňuje vliatí vody do šnorchlu počas ponorenia. Tento šnorchel je ideálnou voľbou ako pre začiatočníkov, Tak aj pre pokročilých milovníkov šnorchlovania. Horná blokáda a spodný ventil zabraňujú vniknutiu vody do šnorchlu počas potápania. Šnorchel má sponu, vďaka ktorej ho ľahko pripnete k akejkoľvek maske. parametre: náustok: silikón rúrka: PVC ventil: PC spodný ventil horný blokáda spona (možnosť pripnutia k maske) Vodný program » Potápačské okuliare a šnorchle » šnorchel pre potápanie Spokey Brém (gamisport.sk)

Podobné produkty ako šnorchel pre potápanie Spokey Brém , Chobotničky na potápanie 4 ks (8592386069990)

Ryby pre potápanie Teddies 4ks

Ryby pre potápanie Teddies 4ks
Detail

Kvalitní Ryby pre potápanie Teddies 4ks z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ryby pre potápanie Teddies 4ks , Lamps chobotničky na potápanie (mkg797186-_t-yg23s)

TEDDIES Zábavné koníčky pre potápanie 4 ks

TEDDIES Zábavné koníčky pre potápanie 4 ks
Detail

Koníky, ktoré vhodíš do vody a ony sa potopia. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Zábavné koníčky pre potápanie 4 ks , Rona cancun 1500 ml 1 ks (5778 u 1500)

Ryby na potápanie SPORTWELL 3ks

Detail

Kvalitní Ryby na potápanie SPORTWELL 3ks z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Ryby na potápanie SPORTWELL 3ks , Regatta silicon colander ebony (5057538949849)

Disky na potápanie SPORTWELL 6ks

Detail

Kvalitní Disky na potápanie SPORTWELL 6ks z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Disky na potápanie SPORTWELL 6ks , Silicon power pc60 480gb (sp480gbpsdpc60ck)

Spokey DIVING TUNEL Oblúky na potápanie

Spokey DIVING TUNEL Oblúky na potápanie
Detail

Spokey DIVING TUNEL Oblúky na potápanie Oblúky na potápanie Podvodné oblúky, ktoré sa po vhodení do vody usadia na dne bazéna a vytvoria oblúk - tunel, ktorým môžete preplávať. Sada dvoch Spokey oblúkov uľahčuje výučbu potápania a zároveň sa zameriava na správne dýchanie pod vodou. Vďaka použitým materiálom oblúky dobre držia na dne a sú ľahké a ľahko sa s nimi manipuluje. Súprava je kompaktná a po zložení zaberá málo miesta, takže jej preprava je veľmi pohodlná a jednoduchá. Parametre- rozmery: 1,5 x 0,75 m- sada obsahuje 2 oblúky Vodný program » Rekreace u vody » Spokey DIVING TUNEL Oblúky na potápanie (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Spokey DIVING TUNEL Oblúky na potápanie , Alzaguard magnetic silicon case pre iphone 12 mini zelené (agd-pcms001e)

Loptičky so stužkou na potápanie (6941057455037)

Loptičky so stužkou na potápanie (6941057455037)
Detail

Loptičky pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 6 rokov Farebný loptička so stužkou, kombinácia farieb žltá, červená, zelená, pre potápanie, 3 ks v balení. Pre deti od 6 rokov. Vyrobené z mäkkého materiálu. Loptička sa po vhodení do bazénika ponorí na jeho dno.Ako zabaviť deti v lete v bazéne? Kúpte im túto hernú súpravu 3 loptičiek so stužkou na potápanie. Po vhodení do bazéna sa loptičky ponoria na dno a deti ich môžu loviť. Táto hra ich zabaví na dlhú dobu. Podporuje deti v plávaní.Kľúčové vlastnosti3 loptičky so stužkouPo vhodení do vody klesnú na dnoDlhotrvajúca zábava (alza.sk)

Podobné produkty ako Loptičky so stužkou na potápanie (6941057455037) , Alzaguard magnetic silicon case pre iphone 12 mini modré (agd-pcms001l)

Bestway 60003 vířivka CANCUN

Detail

Vířivý bazén s vyhříváním Bestway Lay-Z-Spa Cancun AirJet 180 x 66 cm Relaxace celý rok! Vířivý bazén Bestway Lay-Z-Spa Paris je ideální pro romantické chvíle, masážní a relaxační účely, netradiční oslavy a neformální setkání i obchodní jednání. Rozbalíte, pomocí hlavní ovládací jednotky jednoduše nafouknete, napustíte vodou a už si jen užíváte relaxační a masážní proudění tisíců bublinek. Pro nezapomenutelné chvíle pohody je vířivka Bestway Lay-Z-Spa Paris skvělým pomocníkem. Model CANCUN je designově laděný do kulatého tvaru s dostatečným vnitřním prostorem pro 4 lidi, který je skvělým doplňkem vaší zahrady či terasy. LED osvětlení spolu se světlým odstínem vnějšího obalu dává bazénu velmi atraktivní vzhled. Hlavní ovládací jednotka zajišťuje všechny provozní funkce vířivého bazénu a to výkonnou kartušovou filtraci, průtokový digitálně nastavitelný ohřev až do 40°C, vzduchový kompresor pro nafouknutí a následné zásobování masážních vzduchových trysek, LED osvětlení. Vířivý bazén s vyhříváním dodáváme včetně příslušenství: ochranný kryt, instruktážní DVD, filtr do filtrace, chemický plovák. Přednosti produktu Systém 120 vzduchových trysek vytváří masáž pomocí masážních trysek a nebo jen zpříjemňuje posezení v bublající vodě Ohřev vody do 40°C Systém pro úsporu energie (automatický časovač řídící topný systém) Vnější stěny nafukovacího bazénu z materiálu jsou z velmi odolného materiálu DuraPlus™ Programovatelný provoz až na 40 dní dopředu Integrovaná filtrace vody Měkká izolovaná podlaha s praktickým vypouštěcím ventilem Zesílený kryt s bezpečnostními pojistkami a vestavěnou vzduchovou komorou pro izolaci Kulatý tvar vířivky v vnitřním prostorem 132 x 52 cm 2 rukojeti pro snadný přesun bazénu (vypuštěného) Rychlé a snadné sestavení - bazén se nafoukne pomocí čerpadla , čerpadlo je umístění vedle vířivky a je propojené trubicemi Digitálně řízené čerpadlo s měkkým dotykovým ovládacím panelem Nastavitelná úrověň tlaku vody a druhu masáží Parametry produktu Kapacita bazénu 4 osoby Vodní kapacita 669 litrů Velikost po nafouknutí 196 x 66 cm Vnitřní průměr 132 x 52 cm Výkonný filtrační systém (1325 l/hod) Výhřevnost 1,5 - 2 °C/h Balení obsahuje: Plášť bazénu, kryt bazénu, čerpadlo vířivky, LED osvětlení, vložka filtru VI, dávkovač chemikálií ChemConnect™, podložka, opravná sada, systém AirJet™ (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bestway 60003 vířivka CANCUN , Sada pre princeznú (8590439800873)

TEDDIES Zábavné loptičky na potápanie 3 ks

TEDDIES Zábavné loptičky na potápanie 3 ks
Detail

Hoďte loptičku do bazéna, tá sa potopí na dno a deti tak majú výbornú príležitosť precvičiť si potápanie pri lovení loptičiek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Zábavné loptičky na potápanie 3 ks , Alzaguard magnetic silicon case pre iphone 12/12 pro čierny (agd-pcms002b)

Oblúky na potápanie SPOKEY DIVING TUNEL 2ks

Oblúky na potápanie SPOKEY DIVING TUNEL 2ks
Detail

Kvalitní Oblúky na potápanie SPOKEY DIVING TUNEL 2ks z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Oblúky na potápanie SPOKEY DIVING TUNEL 2ks , Alzaguard magnetic silicon case pre iphone 12 / 12 pro červené (agd-pcms002r)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Žltá

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Žltá
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Žltá EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Žltá , Calter adult 63pvc-silicon, zelený (4891223086669)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Modrá
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá , Caller adult 63pvc-silicon, modrá (4891223086645)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Béžová
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová EUR 70x140 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová , Caller adult 63pvc-silicon, žltý (4891223086676)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Červená
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená , Caller adult 63pvc-silicon, červený (4891223086652)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Modrá
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Modrá , Force mazivo-sprej silicon 200ml (8592627078750)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Béžová
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Béžová , Silicon power pc60 1 tb (sp960gbpsdpc60ck)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Biela
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela EUR 70x140 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela , Fixed flow liquid silicon case pre apple iphone 13, červený (fixfl-723-rd)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Šedá
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá EUR 70x140 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá , Fixed flow liquid silicon case pre apple iphone 13, ružový (fixfl-723-pi)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Šedá
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Šedá , Fixed flow liquid silicon case pre apple iphone 11 čierny (fixfl-428-bk)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Biela
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Biela , Fixed flow liquid silicon case pre apple iphone 11 ružový (fixfl-428-pi)

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená

Vivaraise  Uteráky, uteráčiky CANCUN  Červená
Detail

Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená EUR 90x180 cm. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vivaraise Uteráky, uteráčiky CANCUN Červená , Saloos pre deti sada (8594031327325)

Školský batoh Vance Cancun (5907620121564)

Školský batoh Vance Cancun (5907620121564)
Detail

Školský batoh pre dievčatá aj chlapcov, s objemom 20l, hmotnosť 0.71kg, rozmery 42×30×15cm, šírka popruhov 5 cm, výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, bočné elastické vrecká, vrecko na notebook, vrecúško na zips, karabína na kľúče, nastaviteľné vystužené ramenné popruhy a reflexné prvky, vhodné od 7 rokov Školský batoh Školský batoh Vance Cancun stopercentne poteší všetkých školákov aj ich rodičov naozaj originálnym vzhľadom a dôrazom na bežnú funkčnosť. Tento kvalitný školský batoh plne rešpektuje detský tvar chrbtice, a tak výborne sedí na chrbte. Ďalej vás nadchne chrbtová časť s anatomickým tvarovaním. S príjemným objemom 20 l uložíte do školského batoha hravo všetky školské potreby aj občerstvenie, o čo sa tiež postará vnútorné rozdelenie batoha. Vďaka reflexným prvkom bude vaše dieťa pri cestách do školy lepšie videné. Jeho výbava zahŕňa dokonca aj vrecko na notebook. Príjemné je, že školský batoh Školský batoh Vance Cancun vášho školáka nijako... (alza.sk)

Podobné produkty ako Školský batoh Vance Cancun (5907620121564) , Silicon power firma f80 32 gb (sp032gbuf2f80v1s)

Sieť na potápanie s loptičkami SPOKEY DIVING NET

Sieť na potápanie s loptičkami SPOKEY DIVING NET
Detail

Kvalitní Sieť na potápanie s loptičkami SPOKEY DIVING NET z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Hračky do vody | Vodné radovánky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sieť na potápanie s loptičkami SPOKEY DIVING NET , Silicon power marvel m02 16 gb (sp016gbuf3m02v1s)

Vak na záda Solo Cancun (5907620121694)

Detail

Vak na chrbát Vak na chrbát Cool Pack Solo predstavuje štýlový doplnok do školy, na krúžky aj výlety. Vak ponúka priestornú hlavnú kapsu, ktorá pojme všetko dôležité a vnútri ktorej je umiestnená ďalšie menšie vrecko na drobnosti a cennosti. Vyrobený je z veľmi kvalitného polyesteru ao jeho jednoduché utiahnutie sa postarajú ramenné šnúrky, ktoré takisto zabezpečia pohodlné nosenie vaku na chrbte aj cez rameno. Dĺžku šnúrok si možno navyše prispôsobiť podľa potreby. Vak na chrbát Cool Pack Solo je vhodný na prenášanie prezúvok i iných topánok, oblečenia, pitie a rady ďalších vecí. Kľúčové vlastnosti vaku na chrbát Solo CancunVak pre deti vhodný do školy, na krúžky aj výletyIdeálny na prenášanie prezúvok i iných topánok, oblečenia, pitie a rady ďalších vecíPonúka priestrannú hlavnú kapsu aj vnútorné menšie vreckoVak na chrbát Cool Pack Solo je vyrobený z veľmi kvalitného polyesteruO jeho jednoduché utiahnutie sa postarajú ramenný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vak na záda Solo Cancun (5907620121694) , Silicon power ultima u02 black 8gb (sp008gbuf2u02v1k)

Spokey DIVING NET Sieť na potápanie s tromi loptičky

Spokey DIVING NET Sieť na potápanie s tromi loptičky
Detail

Spokey DIVING NET Sieť na potápanie s tromi loptičky Sieť na skákanie s tromi loptičkami Potápačská súprava Spokey je špeciálne navrhnutá podvodná hračka v podobe siete s tunelom a loptičkami, ktorá uľahčuje výučbu potápania formou hry. Súprava je vyrobená z najkvalitnejších materiálov. Sieť má 6 otvorov v rôznych výškach na vkladanie loptičiek počas potápania. Výučba potápania s Spokey DIVING NET môže prebiehať v niekoľkých fázach. Loptičky môžete do siete umiestňovať postupne, podľa svojich aktuálnych možností - loptičky môžete do siete hádzať postupne a na konci môžete dosiahnuť, že loptičku hodíte do najnižšej úrovne siete - 140 cm pod hladinu vody. Súprava je ľahká, kompaktná a po zložení zaberá málo miesta, takže sa ľahko prenáša. Parametre: - dĺžka siete: 1,5 m- vonkajší priemer: 40 cm- sieť je naplnená 6 očíslovanými otvormi- sada obsahuje 3 penové loptičky Vodný program » Rekreace u vody » Spokey DIVING NET Sieť na potápanie s tromi loptičky (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Spokey DIVING NET Sieť na potápanie s tromi loptičky , Silicon power firma f80 16 gb (sp016gbuf2f80v1s)

Bestway Lay-Z-Spa jacuzzi Cancun 60003

Detail

Komfortní vířivka Lay-Z-Spa Cancun je nabídkou společnosti Bestway pro všechny, kteří sní o exotické dovolené a touží po blaženém odpočinku a lenošení. Relaxace ve vířivce je ideálním zakončením náročného dne, skvělým nápadem pro rodinnou zábavu nebo setkání s přáteli. Snadno se do ní vejdou 2-4 osoby a je ideální pro páry i rodiny. 120 Masážní systém AirJet™ Relaxujte v uklidňujícím masážním systému AirJet™; omlazující masážní systém se skládá ze 120 trysek, které vypouštějí bublinky ze dna bazénu. Systém rychlého ohřevu Čerpadlo je vybaveno systémem rychlého ohřevu (1,5°-2,0 °C/H), který ohřívá vodu na max.40°C.Díky nejnovější integrované technologii se čerpání lázní, ohřev a filtrace vody a ovládání masážního systému provádí pomocí jediného čerpadla. Dávkovač ChemConnect Dodávaný dávkovač ChemConnect udržuje čistou a zdravou vodu rovnoměrným rozptýlením chloru. Úsporný časovač Úsporný časovač nejen šetří energii tím, že "vypíná" lázeň Lay-Z-Spa Cancun, když ji nepoužíváte, ale také umožňuje naplánovat, kdy se má lázeň zahřát, aby byla připravena k použití dříve, než se vrátíte domů. Vlastnosti vířivky: uklidňující masážní systém 120 AirJet™ trysek rychlý systém ohřevu vody až na 40 °C ohřev a bublání spolupracují a poskytují příjemnou masáž digitální ovládání čerpadla mozaikové dno 2 madla pro snadné přenášení prázdného bazénu kryt ze vzduchového polštáře udržuje teplotu vody Technické údaje: mimořádně pevný materiál DuraPlus, který zabraňuje poškození, boční stěny v provedení BEAM, které zajišťují vynikající stabilitu při zachování pohodlného povrchu, 220-240 V 50 Hz, 2050 W při 20 ℃ kapacita: 2-4 osoby objem vody (80%): 669 l (177 galonů) velikost nafukovacího bazénu: 180 x 66 cm (71" x 26") hmotnost prázdné vířivky: 27 kg hmotnost naplněné lázně: 696 kg skutečný průtok vody: 1 325 l/h (350 gal./h) topný systém: 1,5-2,0 ℃ / h (3-4 ℉ / h) max. tepelný výkon: 40 ℃ (104 ℉) zesílené víko s bezpečnostními západkami nafoukne se pomocí pumpy digitálně řízené čerpadlo s měkkým dotykovým ovládacím panelem a slotem na nápoje barva: šedá Sada obsahuje: nafukovací vířivku digitálně řízené topné čerpadlo s integrovaným filtračním systémem a proudy vzduchu kryt ze speciálního materiálu s klipy průtokový dávkovač chemikálií ChemConnect jedna filtrační vložka (VI) opravná záplata (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bestway Lay-Z-Spa jacuzzi Cancun 60003 , Silicon power marvel m02 64 gb (sp064gbuf3m02v1s)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini modré (AGD-PCMS001L)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini modré (AGD-PCMS001L)
Detail

Kryt na mobil – iPhone 12 Mini, odolný a mäkký, silikónový, ľahko sa nasadzuje a sťahuje, vyvýšená zadná strana na ochranu fotomodulu, výrezy na konektory a tlačidlá, kompatibilný s MagSafe, hrúbka: 1.8mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12 Mini dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo.Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chráni šošovky fotoaparátuPri navrhovaní puzdier sme venovali osobitnú pozornosť aj ochrane šošoviek fotoaparátu. Okolo fotomodulu je... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini modré (AGD-PCMS001L)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini zelené (AGD-PCMS001E)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini zelené (AGD-PCMS001E)
Detail

Kryt na mobil – iPhone 12 Mini, odolný a mäkký, silikónový, ľahko sa nasadzuje a sťahuje, vyvýšená zadná strana na ochranu fotomodulu, výrezy na konektory a tlačidlá, kompatibilný s MagSafe, hrúbka: 1.8mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12 Mini dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo.Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chráni šošovky fotoaparátuPri navrhovaní puzdier sme venovali osobitnú pozornosť aj ochrane šošoviek fotoaparátu. Okolo fotomodulu je... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini zelené (AGD-PCMS001E)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12/12 Pro čierny (AGD-PCMS002B)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12/12 Pro čierny (AGD-PCMS002B)
Detail

Kryt na mobil – iPhone 12/12 Pro, odolný a mäkký, silikónový, ľahko sa nasadzuje a sťahuje, vyvýšená zadná strana na ochranu fotomodulu, výrezy na konektory a tlačidlá, kompatibilný s MagSafe, hrúbka: 1.8mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo.Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chráni šošovky fotoaparátuPri navrhovaní puzdier sme venovali osobitnú pozornosť aj ochrane šošoviek fotoaparátu. Okolo... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12/12 Pro čierny (AGD-PCMS002B)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-PCMS002R)

AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-PCMS002R)
Detail

Kryt na mobil – iPhone 12/12 Pro, odolný a mäkký, silikónový, ľahko sa nasadzuje a sťahuje, vyvýšená zadná strana na ochranu fotomodulu, výrezy na konektory a tlačidlá, kompatibilný s MagSafe, hrúbka: 1.8mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Magnetic Silicone Case na iPhone 12 / 12 Pro dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo.Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chráni šošovky fotoaparátuPri navrhovaní puzdier sme venovali osobitnú pozornosť aj ochrane šošoviek fotoaparátu. Okolo... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-PCMS002R)

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/volga/b.ingles negro Čierna

Detail

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/volga/b.ingles negro Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 35. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/volga/b.ingles negro Čierna

Rona Cancun 1500 ml 1 ks (5778 U 1500)

Rona Cancun 1500 ml 1 ks (5778 U 1500)
Detail

Džbán – s objemom 1500ml vhodný do umývačky, hmotnosť 1152g Strojovo vyrábaný sklenený džbán je číry, ľahký a kvalitne spracovaný. Nádoba Rona Cancun z kolekcie Pitchers je skvelá na vodu, pivo, víno, limonády a ďalšie nápoje. Vyniká jednoduchým a napriek tomu vkusným dizajnom, pohodlne sa drží a vďaka tvarovanému lieviku sa tekutina pohodlne a bezpečne nalieva. Džbán môžete bez obáv vkladať do umývačky riadu, lebo aj po 1 500 cykloch zostane stále rovnako brilantný. Džbán Rona Cancun je balený v darčekovej krabičke.Kľúčové vlastnosti džbánu Rona Cancun, 1 500 mlSklenený džbán na vodu, pivo, víno, limonády a iné nápojeVďaka praktickému uchu sa pohodlne držíRona Cancun je nezvyčajne číry a ľahkýS lievikom na bezpečné nalievanieDžbán Rona Cancun má ideálny tvarV darčekovom baleníVhodný do umývačky riaduObjem: 1 500 mlRozmery: výška: 22 cmpriemer: 15,8 cmMateriál: bezolovnaté krištáľové sklo (alza.sk)

Podobné produkty ako Rona Cancun 1500 ml 1 ks (5778 U 1500)

APPLE Magic Keyboard with Touch ID pre Mac počítače s Apple silicon - Slovak

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny (FIXFL-428-BK)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny (FIXFL-428-BK)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím spracovaním spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Silikón je populárny pre svoju praktickosť, jednoduchosť a zvýšenú odolnosť. Isté je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k dalším tlačidlám nutným na komfortné používanie vášho telefónu. Jeho veľmi oceňovanou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 zaručí vášmu telefónu ochranu pred... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny (FIXFL-428-BK)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový (FIXFL-428-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový (FIXFL-428-PI)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou vysokej odolnosti. Materiál je príjemný a nebude kĺzať z rúk. Silikón je známy pre svoju tenkosť a odolnosť proti vibráciám či nárazom. Isté je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový kryt nezakryje prístup ku konektoru na nabíjanie a tlačidlám nutným na pokojné používanie telefónu. Medzi jeho výhody patrí kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na telefón na Apple iPhone 11 zaistí vášmu telefónu ochranu. Dôležité vlastnosti krytu na mobil FIXED... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový (FIXFL-428-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový (FIXFL-723-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový (FIXFL-723-PI)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 13, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte svojmu telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou zárukou veľmi vysokej odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a nebude kĺzať z rúk. Silikón je populárny pre svoju tenkosť, odolnosť proti nárazom a jednoduchosť. Isté je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový kryt nezakryje prístup ku konektoru napájania a dalším ovládacím prvkom nutným na pohodlné používanie vášho telefónu. Jeho veľmi cenenou výhodou je možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Apple iPhone 13 zaistí... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový (FIXFL-723-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený (FIXFL-723-RD)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený (FIXFL-723-RD)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 13, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou odolnosti. Materiál je príjemný a nebude kĺzať z rúk. Silikón je populárny pre svoju tenkosť, praktickosť a odolnosť proti vibráciám a primeraným nárazom. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a tlačidlám nutným na komfortné používanie telefónu. Jeho nespornou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 13 zaručí vášmu telefónu... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený (FIXFL-723-RD)

OHROPAX SILICON Ušné vložky

OHROPAX SILICON Ušné vložky
Detail

Ohropax silicon obsahuje medicínsky silikón. Prispôsobivý materiál je vhodný na ochranu sluchu. Zátka sa prispôsobí každému zvukovodu a spoľahlivo ochráni uši proti vniknutiu vody počas kúpania a plávania. Taktiež ochráni uši proti hluku a vetru. (drmax.sk)

Podobné produkty ako OHROPAX SILICON Ušné vložky

Hansaplast Silicon náplasť XL

Hansaplast Silicon náplasť XL
Detail

Silikónová náplasť pre krehkú a citlivú pokožku na prekrytie a ochranu drobných rán. Vhodná pre extrémne krehkú a citlivú pokožku, pokožku dojčiat a starších osôb. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Hansaplast Silicon náplasť XL

Clicgear Silicon Cigar Holder

Clicgear Silicon Cigar Holder
Detail

Držiak na cigary je vyrobený z odolného gumového materiálu a je veľmi jednoduchý na používanie. Navrhnutý na viacero veľkostí cigár - extra veľké, stredné aj malé. Držiak cigár je vhodný pre modely Clicgear Model 1.0, Model 2.0, Model 3.0, Model 3.5 Plus a Rovic®. Taktiež pasuje aj na ostatné vozíky s 1-palcovou rúrkou. Dodáva sa s Clicgear Accessory Tab pre jednoduchú inštaláciu. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Clicgear Silicon Cigar Holder

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna

Detail

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna

Detail

Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Pitillos Módne tenisky Sneakers cancun/laminado/n.riad/zimba negro Čierna

APPLE Magic Keyboard with Touch ID pre Mac počítače s Apple silicon - International English

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, modrý (FIXFL-793-BL)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, modrý (FIXFL-793-BL)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 13 Pro, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, modrý. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou vysokej odolnosti. Materiál je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Silikón je jedinečný pre svoju tenkosť, praktickosť a odolnosť proti vibráciám a primeraným nárazom. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, modrý zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a dalším ovládacím prvkom nutným na pokojné používanie telefónu. Jeho nespornou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, modrý (FIXFL-793-BL)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 12 mini ružový (FIXFL-557-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 12 mini ružový (FIXFL-557-PI)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 mini, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 12 mini ružový. Ide o zadný ochranný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou zárukou spoľahlivou zárukou. Povrch je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Silikón je jedinečný pre svoju praktickosť, odolnosť proti nárazom a absorpciu vibrácií. Isté je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 12 mini ružový bude zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším ovládacím prvkom nutným na plynulé používanie vášho telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 12 mini ružový (FIXFL-557-PI)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, čierny (FIXFL-793-BK)

FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, čierny (FIXFL-793-BK)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 13 Pro, materiál silikón, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte váš mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, čierny. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou odolnosti. Povrch krytu je príjemný a výborne sa drží. Silikón je jedinečný pre svoju tenkosť, odolnosť proti nárazom a jednoduchosť. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na telefón FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, čierny zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a k ostatným tlačidlám potrebným na komfortné používanie vášho telefónu. Jeho veľmi cenenou výhodou je možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je v stále väčšej miere využívané u mobilných telefónov. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na telefón na Apple iPhone 13 Pro zaistí ochranu... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13 Pro, čierny (FIXFL-793-BK)
Tyče na potápanie (6941057455044), Školský batoh Vance Cancun (5907620121564), Vak na záda Solo Cancun (5907620121694), Loptičky so stužkou na potápanie (6941057455037), Chobotničky na potápanie 4 ks (8592386069990), Lamps Chobotničky na potápanie (MKG797186-_T-YG23S), Rona Cancun 1500 ml 1 ks (5778 U 1500), Regatta Silicon Colander Ebony (5057538949849), Silicon Power PC60 480GB (SP480GBPSDPC60CK), AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini zelené (AGD-PCMS001E), AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 Mini modré (AGD-PCMS001L), Sada pre princeznú (8590439800873), AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12/12 Pro čierny (AGD-PCMS002B), AlzaGuard Magnetic Silicon Case pre iPhone 12 / 12 Pro červené (AGD-PCMS002R), Calter Adult 63PVC-Silicon, zelený (4891223086669), Caller Adult 63PVC-Silicon, modrá (4891223086645), Caller Adult 63PVC-Silicon, žltý (4891223086676), Caller Adult 63PVC-Silicon, červený (4891223086652), Force mazivo-sprej Silicon 200ml (8592627078750), Silicon Power PC60 1 TB (SP960GBPSDPC60CK), FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, červený (FIXFL-723-RD), FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 13, ružový (FIXFL-723-PI), FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 čierny (FIXFL-428-BK), FIXED Flow Liquid Silicon case pre Apple iPhone 11 ružový (FIXFL-428-PI), SALOOS Pre Deti Sada (8594031327325), Silicon Power Firma F80 32 GB (SP032GBUF2F80V1S), Silicon Power Marvel M02 16 GB (SP016GBUF3M02V1S), Silicon Power Ultima U02 Black 8GB (SP008GBUF2U02V1K), Silicon Power Firma F80 16 GB (SP016GBUF2F80V1S), Silicon Power Marvel M02 64 GB (SP064GBUF3M02V1S)