Saitek farm sim vehicle side (945-000014)

Produkt Saitek farm sim vehicle side (945-000014) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Saitek farm sim vehicle side (945-000014) upraviť a produkt hľadať znova.

Saitek Farm Sim Vehicle Side (945-000014)

Saitek Farm Sim Vehicle Side (945-000014)
Detail

Herný ovládač – určený pre farmárske simulátory Profesionálne herný ovládač Saitek Farm Sim Vehicle Side je určený pre farmárske simulátory.Patríte medzi žeravých nadšencov skvelej hry Farming Simulátor? V tom prípade by ste mali vyskúšať tento špičkový ovládací panel Saitek. Vďaka nemu si konečne vyskúšate na vlastnej koži, aké je ovládať ťažké stroje priamo od stola vášho počítača. Precízne spracovanie, presné ovládanie a realistický dizajn vás vtiahne priamo do kabíny stroja a vy si tak vychutnáte jedinečný zážitok z hrania. Bočný ovládací panel ponúkne cez prepínače ovládania tempomatu, svetiel, zobrazenie mapy a PDA a mnoho ďalších funkcií. S joystickom sa stanete pánom lesa, pretože umožní ovládanie nakladača, kombajnu, štiepkovače a iné techniky. Jeho súčasťou sú aj dve programovateľné tlačidlá, pomocou ktorých je možné napríklad odopínať náklad alebo prepínať medzi funkciami žeriavu. Kľúčové vlastnostiŠpičkový ovládací panel za... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Farm Sim Vehicle Side (945-000014) , Saitek farm sim controller (945-000062)

Logitech Panel G Saitek Farm Sim Vehicle Side Panel, WW

Detail

Logitech G Saitek Farm Sim Vehicle Side PanelIntuitívne ovládanie pre efektívne riadenie farmy. Realistické ovládanie ťažkej techniky Predný nakladač a ďalšie stroje ovládate pomocou realistickej ovládacej páky. Viac ako 25 programovateľných tlačidiel Všetky nástroje a funkcie máte doslova na dosah ruky. Tempomat pre traktor alebo buldozér Integrovaný otočný ovládač pre nastavenie rýchlosti. Bezproblémová kompatibilita Funguje na Windows 7, 8.1 a 10 a MAC OS X 10.10. Technické špecifikácie Počet tlačidiel: 25 Rozhranie: USB 2.0 Rýchlosť USB: vysokorýchlostný Indikátory (LED): áno Displej LCD: nie Podsvietenie: nie Dĺžka kábla (napájanie/nabíjanie): 1.8 m Typ pripojenia: USB USB protokol: USB 2.0 Porty USB (integrované): nie Obsah balenia Bočný panel pre ťažkú techniku s prepojovacím káblom USB s dĺžkou 2 m Užívateľská dokumentácia Záručná doba 2 roky (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Panel G Saitek Farm Sim Vehicle Side Panel, WW , Saitek pro flight throttle quadrant (945-000015)

Saitek Farm Sim Controller (945-000062)

Saitek Farm Sim Controller (945-000062)
Detail

Volant – s pedálmi, uhol otáčania do 900°, 25 tlačidiel, 2 pedále, programovateľné tlačidlá, kompatibilné s PC Príde vám ovládanie závodného vozidla klávesnicou nedokonalé? Užite si takmer skutočný pocit z jazdy autom s volantom Saitek Farm Sim Controller. Volant využíva 25 tlačidiel, ktoré rozšíria možnosti ovládania. Funkcie tlačidiel je možné rôzne naprogramovať takže budú robiť presne to, čo práve potrebujete. Herný volant Logitech zaisťuje prepojenie s PC. Na ovládanie rýchlosti použijete 2 pedály. Prostredníctvom tohto modelu otáčate volantom až do 900°. Volant pripojíte veľmi ľahko pomocou kábla, takže sa nemusíte obávať vybitia batérií alebo straty pripojenia. Kľúčové prednosti volantu Saitek Farm Sim Controller Zakúste pocit skutočnej jazdy z pohodlia vášho domova s volantom Tlačidlá na volante sú programovateľné Počet tlačidiel: 25 Volant funguje s PC Môžete využívať 2 pedály Volant je možné otočiť až o 900° Drôtové pripojenie je stálicou a nesklame (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Farm Sim Controller (945-000062) , Saitek pro flight switch panel (945-000012)

Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005)

Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005)
Detail

Letecké pedále – smerového kormidla s funkciou brzdy pre letecké simulátory, kompatibilné s PC, pripojenie USB-A Precízne spracované pedále Saitek Rudder Pedals sú ideálne pre bojové a letecké simulátory.Ak patríte medzi milovníkov leteckých simulátorov, mali by ste určite vyskúšať túto špičkovú sadu leteckých pedálov Saitek Rudder Pedals. Jedná sa o absolútny unikát medzi ovládačmi leteckých simulácií, ktorý ocenia predovšetkým nadšení piloti. Trojosové nastaviteľné pedále sú ideálnym doplnkom k joysticku a sú určené pre ovládanie smeroviek a smeru letu lietadla alebo helikoptéry, takže si hru užijete na plné pecky. K počítaču sa pripájajú pomocou USB 2.0 a sú kompatibilné so systémami Windows 7, 8.1 a 10.Kľúčové vlastnostiKvalitne spracované letecké pedáleNastaviteľný odpor pedálovVhodný pre letecké simulátoryRealistické ovládanie smeru lietadla Kompatibilné s titulmi:Flight Simulator XFlight Simulator 2004X-Plane 10X-Plane 9DCS WorldDCS: A-10C... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005) , Saitek pro flight rádio panel (945-000011)

Saitek Pro Flight Yoke Systém (945-000004)

Saitek Pro Flight Yoke Systém (945-000004)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Špičkový herný set Saitek Yoke System je vhodný pre letecké simulátory.Vyšperkujte si svoj domáci kokpit o toto špičkové príslušenstvo Saitek. Jedná sa o profesionálny set leteckého kniplu a troch plynových pák určených na hranie leteckých simulátorov. Vďaka precíznemu spracovaniu bude priebeh hrou maximálne realistický a vy si ju tak užijete na plné pecky. Kľúčové vlastnostiŠpičkový set pre riadenie letuKvalitný hriadeľ z nehrdzavejúcej oceleHladký chod knipluProgramovanie tlačidiel a makier pomocou softvéruUchytenie pomocou svoriekPripojenie cez USB/PS2Profík na leteckom poliOproti klasickým ovládačom je Pro Flight Yoke vybavený odolným hriadeľom z nehrdzavejúcej ocele a kvalitnými ložiskami, ktoré zaisťujú hladký a predvídateľný ťah. Na kniple sa nachádza veľa ovládacích tlačidiel a prvkov, ktoré je možné pomocou softvéru Saitek Smart Technology jednoducho programovať. Bočný panel s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Yoke Systém (945-000004) , Saitek pro flight yoke systém (945-000004)

Saitek Pro Flight Multi Panel (945-000009)

Saitek Pro Flight Multi Panel (945-000009)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Saitek Multi Panel je špičkový multifunkčný panel, ktorý uľahčuje použitie navigačných a iných potrebných systémov.Ste milovníci leteckých simulátorov? Doplňte si svoju hernú výbavu s týmto prepracovaným informačným panelom od spoločnosti Saitek. Disponuje LED displejom a ovládacími prvkami pre nastavenie štyroch hlavných funkcií. Medzi tieto funkcie patrí autopilot, automatická regulácia výkonu, regulácia uhla sklonu a nastavenie klapiek, čo oceníte predovšetkým pri vzlete a pristávaní. Zariadenie samozrejme pracuje v reálnom čase a odpadá nastavovanie vybraných parametrov priamo v hre. Celý modul je určený na pripevnenie k ďalším súčastiam ProFlight Yoke System alebo do vlastného kokpitu.Kľúčové vlastnostiŠpičkový multifunkčný panel pre nadšencov leteckých simulátorovŠtyri ovládateľné funkcieUchytenie na Pro Flight Yoke System alebo do domácej zostavyPripojenie pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Multi Panel (945-000009) , Saitek pro flight multi panel (945-000009)

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (945-000015)

Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (945-000015)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Špičkový herný set Saitek Throttle Quadrant je vhodný pre letecké simulátory.Vyšperkujte si svoj domáci kokpit o toto špičkové príslušenstvo Saitek. Jedná sa o profesionálny herný ovládač Pro Flight Throttle Quadrant, ktorý skvele poslúži ako doplnok k joysticku a ostatnému príslušenstvu. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a jeho pripojením ešte viac obohatíte zážitok z obľúbenej hry. Na tomto paneli disponujú okrem troch dvojpolohových prepínačov aj tri samostatné páky, ktoré možno využiť napríklad pre ovládanie vztlakových klapiek, reguláciu plynu a podobne. Samozrejmosťou je podpora softvéru Saitek Smart Technology, pomocou ktorej možno programovať funkcie zariadení či nastavovať rôzne profily. Uchytenie je realizované cez pevnú svorku, ktorá ho udrží presne na svojom mieste.Kľúčové vlastnostiŠpičkový doplnok k leteckým simulátoromKvalitné prevedenieProgramovanie tlačidiel a makier pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (945-000015) , Saitek pro flight rudder pedals (945-000005)

Saitek Pro Flight Switch Panel (945-000012)

Saitek Pro Flight Switch Panel (945-000012)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Profesionálne herný ovládač Saitek Pro Flight Switch Panel je vhodný pre letecké simulátory.Patríte medzi nadšencov leteckých simulátorov? Obsahuje váš „domáci“ kokpit ďalšie vybavenie spoločnosti Saitek? V tom prípade by vám nemal chýbať tento profesionálny Pro Flight Switch Panel, ktorý pozdvihne realistický zážitok z letu na ešte vyššiu úroveň!Kľúčové vlastnostiProfesionálny ovládací panel pre letecké simulátoryKvalitné spracovanieKrokový štartér s piatimi polohamiPáčka na ovládanie podvozkuPripojenie pomocou USB 2.0Široké možnosti ovládaniaTento prepracovaný panel je vhodný najmä na použitie k ProFlight Yoke systému, kde úplne nahrádza softvérové ??prepínače. Pomocou neho možno napríklad ovládať podvozok, osvetlenie a mnoho ďalších užitočných funkcií. Súčasťou je aj krokový štartér s piatimi polohami, páčka na ovládanie podvozku, vedľa ktorej sa nachádzajú informačné LED diódy, signalizujúce momentálny stav... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Switch Panel (945-000012) , Saitek pro flight instrument panel (945-000008)

Saitek Pro Flight Rádio Panel (945-000011)

Saitek Pro Flight Rádio Panel (945-000011)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Saitek Radio Panel je špičkový rádiový panel, ktorý uľahčuje použitie rádiových navigačných systémov.Ste milovníci leteckých simulátorov? Vyšperkujte si svoju hernú výbavu o tento prepracovaný rádiový navigačný systém spoločnosti Saitek. Disponuje štyrmi LED displejmi s ovládacími prvkami pre nastavenie rôznych komunikačných a navigačných funkcií. Modul zabezpečuje funkcie NAV a COM s podporou systémov DME, ADF alebo XPDR. Samozrejme pracuje v reálnom čase a funguje oboma smermi, teda máte v rámci simulátora možnosť postupných úprav. Ak zmeníte napríklad frekvenciu na simulátore, hodnota sa prenesie aj do modulu a opačne. Kľúčové vlastnostiŠpičkový Radio panel pre nadšencov leteckých simulátorovNa použitie rádiových navigačných systémovUchytenie na Pro Flight Yoke System alebo do domácej zostavyPripojenie pomocou USBParametre a špecifikácia:Kompatibilné s:FSX - Flight Simulator X (len pre PC)X-Plane 10 (PC a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Rádio Panel (945-000011) , Saitek x52 pro flight control systém (945-000003)

Saitek Pro Flight Instrument Panel (945-000008)

Saitek Pro Flight Instrument Panel (945-000008)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Profesionálne herný ovládač Saitek Pro Flight Switch Panel je vhodný pre letecké simulátory.Patríte medzi nadšencov leteckých simulátorov? Obsahuje váš "domáci" kokpit ďalšie vybavenie spoločnosti Saitek? V tom prípade by vám nemal chýbať tento profesionálny Pro Flight Instrument Panel, ktorý pozdvihne realistický zážitok z letu na ešte vyššiu úroveň! Kľúčové vlastnostiProfesionálny ovládací panel pre letecké simulátoryKvalitné spracovanieAž 6 režimovAž 15 funkcií na zobrazeniePripojenie pomocou USB 2.0Široké možnostiTento prepracovaný panel disponuje farebným 3,5" LCD displejom, ktorý zvládne zobraziť širokú škálu potrebných letových informácií, ktoré môžete prepínať pomocou tlačidiel. Samozrejme je možné do systému pripojiť viac týchto modulov a mať tak na každom spustenú inú funkciu. Medzi 15 funkciami nechýba napríklad ukazovateľ nadmorskej výšky, výškomer, rýchlomer a veľa ďalších.Kompatibilita:Flight... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek Pro Flight Instrument Panel (945-000008) , Rcf art 945-a

Saitek X52 Flight Control Systém (945-000006)

Saitek X52 Flight Control Systém (945-000006)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Profesionálne set joysticku a plynovej páky Saitek X52 Flight Control System je určený pre letecké simulátory.Saitek X52 Flight Control System je profesionálna súprava joysticku a plynovej páky, ktorý vyniká širokou škálou ovládacích prvkov a precíznym spracovaním, takže ho ocenia aj tí najnáročnejší hráči leteckých simulátorov. Po stránke dizajnu ide o naozajstný skvost kombinujúci kvalitné plastové a kovové prvky. Samozrejmosťou sú pogumované časti ergonomického tvaru, ktoré zaručujú skvelý úchyt a minimálnu únavu aj pri dlhom hraní.Kľúčové vlastnostiŠpičková súprava joysticku a plynovej pákyKvalitné prevedenieModré podsvietenie dôležitých tlačidielNastavenie rukoväte joysticku v piatich poloháchNastaviteľný odporLCD displejSkvelý vystreľovací mechanizmus joystickuProste profíkVšetky dôležité tlačidlá nikdy neprehliadnete vďaka modrému podsvieteniu, a to platí aj o... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek X52 Flight Control Systém (945-000006) , Sidee rc combat vehicle stavebnica (6948061924405)

Saitek X52 Pro Flight Control Systém (945-000003)

Saitek X52 Pro Flight Control Systém (945-000003)
Detail

Herný ovládač – pre letecké simulátory, USB Profesionálne set joysticku a plynovej páky Saitek X52 Pro Flight Control System je určený pre letecké simulátory.Saitek X52 Pro Flight Control System je profesionálna súprava joysticku a plynovej páky, ktorá vyniká širokou škálou ovládacích prvkov a precíznym spracovaním, takže ho ocenia aj tí najnáročnejší hráči leteckých simulátorov. Po stránke dizajnu sa jedná o naozajstný skvost kombinujúci kvalitné plastové a kovové prvky. Samozrejmosťou sú pogumované časti ergonomického tvaru, ktoré zaručujú skvelý úchyt a minimálnu únavu aj pri dlhom hraní.Kľúčové vlastnostiŠpičková súprava joysticku a plynovej páky pre PCDetailné nastavenie pomocou programovacieho SWJemné nastavenie úchopu - päť pozíciíZelené podsvietenie dôležitých tlačidielNastaviteľný odporPrehľadný LCD displejDvojitá pružina centrovacieho mechanizmuProste profíkOproti klasickému modelu je Pro verzia obdarovaná dvojitou pružinou pre lepšie centrovanie,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Saitek X52 Pro Flight Control Systém (945-000003) , Bolest (978-80-7252-945-2)

Wheel Stand Pre DELUXE V2, stojan na joystick pre Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/Saitek X52

Logitech Letecké pedále G Saitek PRO

Logitech Letecké pedále G Saitek PRO
Detail

Logitech G Saitek PRO Flight Rudder Pedals Profesionálne letecké pedále pre realistický zážitok z lietania. Predstavenie Logitech G Saitek PRO Flight Rudder Pedals pridávajú kritický aspekt pilotného zážitku do vašej leteckej simulácie. Ovládajte smerové kormidlo a nožné brzdy svojho lietadla svojimi nohami - rovnako ako skutoční piloti. Vlastnosti Presné ovládanie kormidla a bŕzd Nastaviteľný odpor pedálov Plne modulárne Automatické centrovanie pedálov Nastaviteľné tlmenie Technické špecifikácie Balenie obsahuje Flight Rudder Pedals Podpierky na päty Užívateľskú dokumentáciu Typ pripojenia USB 2.0 Rýchlosť USB Plná rýchlosť Indikátorové svetlá (LED) Áno Požiadavky na systém Smart Technology Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 1-USB 2.0 Port Internetové pripojenie pre voliteľné stiahnutie softvéru Záruka 2 roky Rozmery (D x Š x V) 31 x 40.3 x 16.8 cm Hmotnosť (bez podpierok pre päty) 5.2 lbs / 2350 g Dĺžka kábla (Napájanie/Nabíjanie) 5.9 ft / 1.8 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Letecké pedále G Saitek PRO , Force side, čierny (8592627040153)

Logitech Letecká páka G Saitek X52, EMEA

Detail

Logitech Letecká páka G Saitek X52, EMEA Predstavenie Logitech G Saitek X52 je vysoko presný letecký simulátor, ktorý ponúka komplexnú kontrolu letu. S ľahkým prístupom k minimálne 105 programovateľným príkazom cez multifunkčný LCD. Funkcia Osvetlené tlačidlá a LCD displej pre jednoduché ovládanie aj pri zníženej viditeľnosti. Priebežne nastaviteľný plyn na presné riadenie letu. 3D ovládanie smerovky pre realistické zážitky z letu. Pokročilý systém nastavenia úchopu pre pohodlné dlhé lety. Technické špecifikácie Páka je vybavená USB konektorom, kompatibilný s USB 2.0. Má osvetlenie a LCD displej. Požiadavky na systém Na použitie je potrebné Windows 10, Windows 8.1 alebo Windows 7, 2 USB 2.0 porty a internetové pripojenie pre voliteľné sťahovanie softvéru. Kompatibilita s hrami Kompatibilný s väčšinou hlavných simulačných softvérov a hier, vrátane Elite: Dangerous, Star Citizen, Battlefield 1 a ďalších. Záruka 2 roky obmedzené záruky na hardvér. Dizajn a rozmery Páka je navrhnutá pre pohodlné dlhé lety, s nastaviteľnou rukoväťou pre rôzne veľkosti rúk. Joystick Rozmery: 17 x 17 x 27.8 cm, váha: 1033 g, dĺžka kábla: 1.4 m. Plynová páka Rozmery: 17 x 17 x 19 cm, váha: 728 g, dĺžka kábla: 1.4 m. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Letecká páka G Saitek X52, EMEA , Force side, biely (8592627040160)

Logitech Ovládač plynu G Saitek PRO, EMEA

Logitech Ovládač plynu G Saitek PRO, EMEA
Detail

Logitech Ovládač plynu G Saitek PRO, EMEARealistický zážitok z letu Logitech G Saitek PRO Flight Throttle Quadrant poskytuje trojnásobný ovládač plynu pre viacmotorové lietadlá. Flexibilný a plne prispôsobiteľný S tromi extra pákami môžete ovládať viac motorov, klapky, podvozok, spojlery alebo akékoľvek iné programovateľné osi. Navyše tri momentálne, obojsmerné prepínače na základni kvadrantu vytvárajú celkom deväť programovateľných príkazov. Technické špecifikácie Pripojenie: USB 2.0 Rýchlosť USB: Plná rýchlosť Indikátorové svetlá (LED): Áno Displej LCD: Áno USB porty (vstavané): Áno Podsvietenie: Nie Systémové požiadavky: Smart Technology, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, 1-USB 2.0 Port, Internetové pripojenie pre voliteľné sťahovanie softvéru Informácie o záruke 2-ročná záruka Veľkosť a hmotnosť Dĺžka: 11 - 17.5 cm / 4.4 - 6.9 in Šírka: 16.5 - 17.5 cm / 6.5 - 6.9 in Výška: 9 cm / 3.6 in Hmotnosť (bez svoriek): 501 g / 1.1 lbs Hmotnosť: 694 g /1.5 lbs Dĺžka kábla (napájanie/nabíjanie): 1.8 m / 5.9 ft Obsah balenia Ovládač plynu Flight Throttle Quadrant Extra vymeniteľné hlavy pák Užívateľská dokumentácia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Ovládač plynu G Saitek PRO, EMEA , Star wars – deluxe vehicle – havoc marauder (191726428817)

Logitech Letecký knipol G Saitek PRO, EMEA

Logitech Letecký knipol G Saitek PRO, EMEA
Detail

Logitech Letecký knipol G Saitek PRO, EMEAVylepšite svoj zážitok z leteckých simulátorov s týmto profesionálnym leteckým kniplem od Logitechu. Realistické ovládanie So Saitek PRO si vychutnáte pocit z realistického ovládania súkromných aj komerčných lietadiel. Technické špecifikácie Typ pripojenia: USB 2.0 Indikátorové svetlá: Áno Displej: Áno Vstavané USB porty: Áno Podsvietenie: Nie Príslušenstvo balenie Flight Yoke s 1.8m USB káblom Flight Throttle Quadrant s 1.5m PS/2 káblom 2 svorky na stôl Systemové požiadavky Pre správne fungovanie je potrebné mať Windows 10, Windows 8.1 alebo Windows 7 a pripojenie k internetu na stiahnutie voliteľného softvéru. Rozmery a hmotnosť Flight Yoke: 38 - 46.4 cm (dĺžka), 31 cm (šírka), 18.5 cm (výška), 1775 g (hmotnosť bez svoriek), 2094 g (hmotnosť) Flight Throttle Quadrant: 11 - 17.5 cm (dĺžka), 16.5 - 17.5 cm (šírka), 9 cm (výška), 501 g (hmotnosť bez svoriek), 694 g (hmotnosť) Záruka Na tento produkt sa vzťahuje 2-ročná záruka. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Letecký knipol G Saitek PRO, EMEA , Star wars – deluxe vehicle – jango fett (191726428848)

Logitech Letecká páka G Saitek X52 Pro, EMEA

Logitech Letecká páka G Saitek X52 Pro, EMEA
Detail

Logitech G Saitek X52 Pro Flight Control System EAN: 5099206069893 Prehľad Logitech G Saitek X52 Pro je plne integrovaný ovládač pre vesmírne a letecké simulátory. S vylepšenými funkciami a dizajnom je ideálny pre najnáročnejších pilotov. Technické špecifikácie Typ pripojenia: USB 2.0 Rýchlosť USB: Plná rýchlosť LED indikátory: Áno Displej LCD: Áno USB porty: Nie Podsvietenie: Áno Systémové požiadavky Smart Technology Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 2-USB 2.0 Port Internetové pripojenie pre voliteľné stiahnutie softvér Kompatibilita hry Kompatibilný s väčšinou hlavných simulačných softvérov a hier. Rozmery a hmotnosť Joystick: 17 x 17 x 27.8 cm, 905 g Plyn: 17 x 17 x 19 cm, 728 g Dĺžka kábla 4.6 ft / 1.4 m Záruka 2 roky (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Letecká páka G Saitek X52 Pro, EMEA , Star wars – feature vehicle – millennium falcon (191726416296)

Logitech Panel G Saitek Pro Flight Instrument Panel

Logitech Panel G Saitek Pro Flight Instrument Panel
Detail

Logitech Panel G Saitek Pro Flight Instrument PanelProfesionálny simulačný multiprístrojový LCD ovládač Zvýšte realistickosť svojich leteckých simulácií s týmto prístrojovým panelom. Vylepšený zážitok z letu Prístrojový panel Logitech G Flight Instrument Panel vám umožní získať presné a aktuálne informácie o lete a lietadle. Technické špecifikácie Typ pripojenia: USB USB protokol: USB 2.0 USB rýchlosť: Plná rýchlosť Indikátorové svetlá (LED): Áno LCD displej: Áno Vstavané USB porty: Nie Podsvietenie: Nie Súčasť balenia Flight instrument panel Flight instrument bracket Užívateľská dokumentácia Systémové požiadavky Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 1-USB 2.0 Port Internetové pripojenie pre voliteľné sťahovanie softvéru Záruka 2 roky záruky Rozmery a hmotnosť Rozmery (D x Š x V): 9.4 x 2.6 x 8.4 cm Hmotnosť (bez držiaka): 118 g Celková hmotnosť: 178 g Dĺžka kábla: 1.8 m Kompatibilita Váš panel je kompatibilný so systémami Windows® 7, 8.1 a 10. Rýchla inštalácia malého modulu plug-in zo stránky podpory rozšíri kompatibilitu s vašim obľúbeným softvérom pre leteckú simuláciu pre PC, okrem iného Microsoft Flight Simulator, FSX - Flight Simulator X, X- Plane 10 a Prepar3D. 15 rôznych zobrazovaných údajov v jednom kompaktnom balíčku Prepínajte medzi 15 rôznymi zobrazovanými údajmi, alebo využite doplnkové panely pre vytvorenie väčšej konfigurácie pre súbežné zobrazenie viacerých údajov. Plne prispôsobiteľný pre všetky letové podmienky Modulárny a vymeniteľný. Sortiment panelov Logitech G je možné umiestniť na seba alebo vedľa seba. Praktické upevňovacie držiaky umožňujú usporiadať vašu leteckú simulačnú zostavu do ľubovoľnej konfigurácie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Panel G Saitek Pro Flight Instrument Panel , Star wars – deluxe vehicle – razor crest (191726416289)

Remienok Garmin Forerunner 945 biely

Remienok Garmin Forerunner 945 biely
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 bielyRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 biely , My farm (pc) digital (448028)

Remienok Garmin Forerunner 945 oranžový

Remienok Garmin Forerunner 945 oranžový
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 oranžovýRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 oranžový , Metal earth farm tractor (32309010527)

Remienok Garmin Forerunner 945 šedý

Remienok Garmin Forerunner 945 šedý
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 šedýRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 šedý , Logitech x56 h.o.t.a.s. vr rgb (945-000059)

Tvrdené sklo Garmin Forerunner 945

Tvrdené sklo Garmin Forerunner 945
Detail

Ochranné tvrdené sklo Garmin Forerunner 945 To najlepšie ochranné tvrdené sklo pre Vaše Garmin Forerunner 945, ktoré zabraňuje vzniku škrabancov a rozbitiu displeja. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a pomôžu Vám aj handričky na čistenie, ktoré sú súčasťou balenia. Sklo má tvrdosť 9H, takže na ňom nevzniknú škrabance spôsobené vonkajšími vplyvmi. Dobrá priehľadnosť a malá hrúbka skla sú Vám zárukou pohodlného používania.Spoľahlivá ochrana displeja Zabraňuje vzniku škrabancov a rozbitiu Na skle nevznikajú škrabance Priehľadné a citlivé na dotyk Handričky na vyčistenie v baleníBalenie obsahuje:1 ks ochranné tvrdené sklo pre Garmin Forerunner 945 1 bal. suchá a mokrá handrička na vyčistenie displeja (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Tvrdené sklo Garmin Forerunner 945 , Zrádné mlhy (978-80-7642-945-1)

Remienok Garmin Forerunner 945 červený

Remienok Garmin Forerunner 945 červený
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 červenýRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 červený , Kings bounty: dark side (74626)

Remienok Garmin Forerunner 945 ružový

Remienok Garmin Forerunner 945 ružový
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 ružovýRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 ružový , Love from the dark side

Remienok Garmin Forerunner 945 zelený

Remienok Garmin Forerunner 945 zelený
Detail

Remienok Garmin Forerunner 945 zelenýRemienok pre Garmin Forerunner 945 sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Garmin Forerunner 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Remienok Garmin Forerunner 945 zelený , Graff rohatinka plastová side (8594185858911)

Hackett HMU10393-945 Boxerky Modrá

Hackett  HMU10393-945  Boxerky Modrá
Detail

Hackett HMU10393-945 Modrá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Hackett HMU10393-945 Boxerky Modrá , Intex bazén soft side (6941057454313)

Wheel Stand Pro – Saitek Pro Flight Yoke System (stSaitek)

Wheel Stand Pro – Saitek Pro Flight Yoke System (stSaitek)
Detail

Stojan na herný ovládač – na pripevnenie joystickov/panelov a pedálov, skladací, pre Saitek Pro Flight Yoke System/Throttle/Quadrant/Trim wheel/Panels Patríte medzi milovníkov simulátorov či iných závodných hier a používate joystick alebo iné ovládacie panely? Doprajte si ešte väčší luxus, ktorý nám ponúka firma Wheel Stand Pro. Teraz prináša jedinečný skladací stojan na upevnenie vášho milovaného nádobíčka, vďaka ktorému je hranie obľúbených titulov to pravé orechové. Prostredníctvom tohto stojanu pozdvihnete svoj komfort pri akcii na ešte vyššiu úroveň. Precízne spracovanie a ručne vyrobená konštrukcia zaisťujú celoživotnú výdrž a maximálnu odolnosť. Oproti iným modelom je oveľa robustnejší, čo sa kladne odráža na stabilite a preto sa hodí pre špičkové herné joysticky a volanty so silnou spätnou väzbou.Rôzne možnosti nastaveniaPráve vďaka širokým možnostiam nastavenia patrí tento stojan medzi špičky na trhu. Držiak možno jednoducho otáčať a to až o celých 360... (alza.sk)

Podobné produkty ako Wheel Stand Pro – Saitek Pro Flight Yoke System (stSaitek) , Wednesday – dark side – hrnček (5050574278393)

Garmin Forerunner 945 (010-02063-01)

Garmin Forerunner 945 (010-02063-01)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, transflektívny MIP displej, GPS, NFC platby cez Garmin Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu a prehrávač hudby v hodinkách, vhodné na beh, cyklistiku, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 336 h, materiál puzdra plast Inteligentné športové hodinky navrhnuté na výkonPrémiový model športových smart hodiniek Garmin Forerunner 945 ponúka množstvo pokročilých funkcií na široké spektrum pohybových aktivít. Vďaka inteligentným senzorom hodinky v reálnom čase sledujú a vyhodnocujú vašu aktivitua na základe nameraných výsledkov prispôsobujú tréningový plán na ľahšie dosiahnutie vyššej úrovne.Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Forerunner 945Farebný 1,2" displej chránený sklom Corning Gorilla GlassPohodlný silikónový remienok v čiernej farbeOptické merania srdcového tepu a okysličenia krvi zo zápästiaIntegrovaný prehrávač hudby s úložiskom na 1000... (alza.sk)

Podobné produkty ako Garmin Forerunner 945 (010-02063-01) , Star wars – small vehicle – jedi starfighter – yoda (191726416159)

Bolest (978-80-7252-945-2)

Bolest (978-80-7252-945-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Cruja Šalevová, 400 stran, česky Mnoho let po bolestném rozchodu se k Iris vrací její dávná láska z mládí a přináší do jejího života radost, vášeň i hořkosladké vzpomínky. Iris, úspěšná ředitelka jedné jeruzalémské základní školy, která před deseti lety utrpěla vážná zranění při teroristickém útoku, se ocitá na rozcestí. Má dovolit milenci z mládí vyléčit staré rány a ulevit jí od bolesti? Nebude uzdravení vykoupeno bolestí jejích nejbližších? Bolest je silný a odvážný román o dvou velkých láskách, které si vzájemně stojí v cestě, o boji mezi touhou oživit minulost a závazkem vůči živé přítomnosti. Cruja Šalevová si klade otázku, zda pravá podstata lásky spočívá v oddanosti nebo ve svobodě a zda a jak necháváme společnost a politiku, aby řídila náš soukromý život. Svým nezaměnitelným způsobem dokáže Šalevová tyto zásadní otázky přetavit v živou a strhující zápletku. Cruja Šalevová (????? ???) se narodila v roce 1959 v kibucu Kineret... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bolest (978-80-7252-945-2) , Star wars – small vehicle – tie fighter – grey (191726416111)

MOBILNET DAD-0104-SIM-3V1XX CIERNY SIM ADAPTER 3V1 (NANOSIM, MICROSIM, SIM)

MOBILNET DAD-0104-SIM-3V1XX CIERNY SIM ADAPTER 3V1 (NANOSIM, MICROSIM, SIM)
Detail

SIM ADAPTÉR . adaptér pre SIM karty 3v1 bezproblémové používanie micro a nano SIM kariet v ľubovoľných typoch telefónov. Vyťahovacia ihla súčasťou balenia. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MOBILNET DAD-0104-SIM-3V1XX CIERNY SIM ADAPTER 3V1 (NANOSIM, MICROSIM, SIM)

Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059)

Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059)
Detail

Herný ovládač – určený na letecké a vesmírne simulátory, 6 stupňov voľnosti, 4 varianty pružín, 189+ programovateľných ovládacích prvkov, VR kompatibilný, Windows 10, 8.1, 7, 2× USB Máte radi letecké a vesmírne simulátory alebo hry na virtuálnu realitu? Potom by ste si nemali nechať ujsť tento moderný herný ovládač X56 H.O.T.A.S. od značky Logitech. Profesionálny ovládač je vybavený analógovými páčkami, ktoré možno ovládať palcom. Ďalej 16-bitovým podsvietením RGB osí krídeliek a výškoviek. Vďaka softvéru si môžete upraviť RGB podsvietenie presne podľa seba, tak ako to vyhovuje vám. X56 H.O.T.A.S. ponúka viac ako 189 ovládacích prvkov, ktoré sú plne programovateľné. Ovládač si tak prispôsobíte presne na mieru vlastným potrebám.Kľúčové vlastnosti herného ovládača Logitech X56 H.O.T.A.S.Moderný herný ovládač X56 H.O.T.A.S. od kvalitnej značky LogitechIdeálny na letecké a vesmírne simulátory a hry na virtuálnu realituVhodný na projekčné helmyTechnológia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059)

Zrádné mlhy (978-80-7642-945-1)

Zrádné mlhy (978-80-7642-945-1)
Detail

Elektronická kniha - ze série Malá místa, autor Katherine Arden, česky OD AUTORKY BESTSELLEROVÉ FANTASY SÉRIE „MEDVĚD A SLAVÍK“ Po tragické ztrátě nachází jedenáctiletá Ollie útěchu pouze v knihách. Když tedy v lese potká šílenou ženu, která se chystá hodit jednu do vody, o ničem nepřemýšlí. Vytrhne jí knihu z ruky a utíká pryč. V deskách útlého svazku nachází mrazivý příběh o dívce Beth, dvou bratrech, kteří se do ní zamilovali, a podivné dohodě, kterou uzavřeli s „usměvavým mužem“, děsivým přízrakem, který člověku splní ta nejtajnější přání, ale žádá oplátkou nejvyšší cenu. Ollie příběh fascinuje. Následujícího dne vyráží na školní výlet na místní farmu, což je místo s vlastní děsivou historií. Tam narazí na hroby lidí, o kterých četla v knize. Je možné, že je příběh o usměvavém muži skutečný?Ollie nemá moc času na úvahy – po cestě zpět se autobus porouchá a uvízne na kraji lesa, z kterého stoupá mlha. Učitel se musí vydat zpět na farmu pro pomoc a děti tak... (alza.sk)

Podobné produkty ako Zrádné mlhy (978-80-7642-945-1)

Shadow SH 945 Snímač pre sláčikový nástroj

Shadow SH 945 Snímač pre sláčikový nástroj
Detail

Aktívny snímač pre husle. Technológia Nanoflex autenticky sníma vibrácie nástroja pri každom pohybe sláčika vo všetkých polohách. Výsledkom je vynikajúca reprodukcia vibrácií strún aj celého tela nástroja. Vďaka aktívnemu zosilňovaču umiestnenému priamo v snímači je kvalitne prenesené celé spektrum bez prítomnosti nežiadúcich ruchov a hluku a všetky tieto vlastnosti prispeli k tomu, ze sa snímač SH-945 stal veľmi obľúbeným u hudobníkov na celom svete. Snímač, prepojený s riadiacou jednotkou sa jednoducho pripevní na kobylku nástroja a riadiaca jednotka s ovládaním hlasitosti a farby zvuku sa montuje na stranu korpusu, aby bola v dosahu pri prípadnej korekcii hlasitosti a farby zvuku. Výstup z riadiacej jednotky je riešený klasickým konektorom Jack 6,3 mm a 3V batéria typu 2032 poskytuje približne rok spoľahlivej prevádzky. Výstup je možné pripojiť priamo do mixážneho pultu alebo do nahrávacieho zariadenia. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Shadow SH 945 Snímač pre sláčikový nástroj

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 bordový

Detail

Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 bordový

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 svetlomodrý

Detail

Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 svetlomodrý

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 oranžový

Detail

Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 oranžový

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 ružový

Detail

Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 ružový

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 šedý

Detail

 Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 šedý

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 tmavomodrý

Detail

Gumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 tmavomodrý

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 čierny

Detail

RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 čiernyGumený remienok pre Vaše Garmin Forerunner 935 / 945 je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený z gumy, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo gumynenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre: Garmin Forerunner 935 / 945 (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako RUBBER Remienok Garmin Forerunner 935 / 945 čierny

JR Farm JR FARM Amazonan 950g

JR Farm JR FARM Amazonan 950g
Detail

Superprémiové krmivo pre papagáje (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM Amazonan 950g

JR Farm JR FARM Žako 950g

JR Farm JR FARM Žako 950g
Detail

Superprémiové krmivo pre papagáje (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM Žako 950g

JR Farm JR FARM Púpava 100g

JR Farm JR FARM Púpava 100g
Detail

Krmivo pre hlodavce a zakrslé králiky (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM Púpava 100g

SIdee RC combat vehicle stavebnica (6948061924405)

SIdee RC combat vehicle stavebnica (6948061924405)
Detail

RC tank na ovládanie – vhodný od 6 rokov, dosah prenosu 25m, v balení: diaľkový ovládač, model a návod, model napájajú 2 batérie typu AA, batérie nie sú súčasťou balenia Zásadné prednosti RC tanku SIdee RC combat vehicle stavebnica RC tank S-Idee zaistí zábavu na dlhé hodiny S intuitívnym ovládaním Odporúčaný od 6 rokov Celkový dosah ovládania 25 m (alza.sk)

Podobné produkty ako SIdee RC combat vehicle stavebnica (6948061924405)

JR Farm JR FARM slnecnica,proso 50g

JR Farm JR FARM slnecnica,proso 50g
Detail

kúsky slnecnice, prosa na ohrýzanie (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM slnecnica,proso 50g

JR Farm JR FARM MIX proso 50g

JR Farm JR FARM MIX proso 50g
Detail

mix proso lúcne, vtácie, vetvickové (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM MIX proso 50g

JR Farm JR FARM carrot plátky 125g

JR Farm JR FARM carrot plátky 125g
Detail

pochútka pre hlodavce mrkvové cipsy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM carrot plátky 125g

JR Farm JR FARM Štastný štvorlístok 60g

JR Farm JR FARM Štastný štvorlístok 60g
Detail

Pochútka pre hlodavce plná vitamínov/zeleniny (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM Štastný štvorlístok 60g

JR Farm JR FARM Lesná podstielka 10l

JR Farm JR FARM Lesná podstielka 10l
Detail

Naturálna podstielka s obsahom jedlých castí (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako JR Farm JR FARM Lesná podstielka 10l
Saitek Farm Sim Controller (945-000062), Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (945-000015), Saitek Pro Flight Switch Panel (945-000012), Saitek Pro Flight Rádio Panel (945-000011), Saitek Pro Flight Yoke Systém (945-000004), Saitek Pro Flight Multi Panel (945-000009), Saitek Pro Flight Rudder Pedals (945-000005), Saitek Pro Flight Instrument Panel (945-000008), Saitek X52 Pro Flight Control Systém (945-000003), RCF ART 945-A, SIdee RC combat vehicle stavebnica (6948061924405), Bolest (978-80-7252-945-2), Garmin Forerunner 945 (010-02063-01), Force Side, čierny (8592627040153), Force Side, biely (8592627040160), Star Wars – Deluxe Vehicle – Havoc Marauder (191726428817), Star Wars – Deluxe Vehicle – Jango Fett (191726428848), Star Wars – Feature Vehicle – Millennium Falcon (191726416296), Star Wars – Deluxe Vehicle – Razor Crest (191726416289), My Farm (PC) DIGITAL (448028), Metal Earth Farm Tractor (32309010527), Logitech X56 H.O.T.A.S. VR RGB (945-000059), Zrádné mlhy (978-80-7642-945-1), Kings Bounty: Dark Side (74626), Love from the Dark Side, Graff Rohatinka plastová Side (8594185858911), Intex Bazén Soft side (6941057454313), Wednesday – Dark Side – hrnček (5050574278393), Star Wars – Small Vehicle – Jedi Starfighter – Yoda (191726416159), Star Wars – Small Vehicle – TIE Fighter – Grey (191726416111)