Shumee 1/2 klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124)

Produkt Shumee 1/2 klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee 1/2 klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124)

SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 1/2, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Túži vaše dieťa hrať na hudobný nástroj a hľadá pre seba ten pravý? Klasická gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Znelé a podmanivé sa tóny rozoznejú prostredníctvom 6 strún, pričom o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary sa bude páčiť najmä hudobníkom, ktorí dávajú prednosť typom s výrezom. Kľúčové prednosti španielskej gitary SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti Vďaka veľkosti 1/2 je skvelá pre najmenších hráčov Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na prednú dosku bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne lipa Klasická gitara má lesklý povrch Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Gitara má obľúbený výrez Dizajn klasickej gitary SHUMEE Gitara je ideálna pre tých hráčov, ktorí majú radi klasický vzhľad. Na výrobu... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124) , Shumee 1/2 klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124)

SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70122)

SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70122)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 1/2, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Ste muzikantská rodina, ale vášmu dieťaťu chýba na hru nový hudobný nástroj? Klasická gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Podmanivé tóny vykúzli prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí preferujú praktický výrez. Zásadné prednosti klasickej gitary SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti Veľkosť 1/2 je gitara vhodná pre deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na výrobu prednej dosky slúži lipa Klasická gitara má lesklý povrch Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Gitara má obľúbený výrez Dizajn španielskej gitary SHUMEE Gitara je perfektná pre všetkých hráčov, ktorým sa páči klasický vzhľad. Na výrobu krku poslúžil kvalitný materiál, akým je lipa. (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70122) , Shumee 1/2 klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70122)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70123)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70123)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 1/2, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Obzeráte sa po vhodnom nástroji pre vaše dieťa? Španielska gitara SHUMEE by mohla byť tou pravou. Znelý zvuk a očarujúce tóny dokáže rozdávať prostredníctvom 6 strún, pričom o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary a jeho tvar ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí preferujú praktický výrez. Hlavné prednosti španielskej gitary SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 1/2 pasuje detským hráčom Tvar tela môžeme zaradiť medzi typy klasické Materiálom prednej dosky je lipa Španielska gitara ponúka lesklú povrchovú úpravu Znelé tóny vytvára svojimi 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Telo má praktický výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara je ideálna pre tých hráčov, ktorí majú radi klasický vzhľad. Na výrobu krku bol zvolený... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70123) , Shumee 3/4 sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70121)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70127)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70127)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 1/2, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Obzeráte sa po vhodnom nástroji pre vaše dieťa? Klasická gitara SHUMEE by mohla byť tá pravá voľba. Znelý a podmanivý zvuk vyčaruje prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo dlhú životnosť má na starosti ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary a jeho tvar sa bude páčiť najmä hudobníkom, ktorí dávajú prednosť typom s výrezom. Zásadné vlastnosti španielskej gitary SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov Vďaka veľkosti 1/2 si bude rozumieť s detskými hráčmi Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Materiálom prednej dosky je lipa Španielska gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Aby tóny pekne zneli, je osadená 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Telo gitary disponuje výrezom Dizajn španielskej gitary SHUMEE Gitara je ideálna pre tých hráčov, ktorí majú radi... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70127) , Shumee 3/4 set klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70117)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70125)

SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70125)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 1/2, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Ste v rodine hudobne založení a radi by ste svojmu dieťaťu zaobstarali nový nástroj? Španielska gitara SHUMEE by mohla byť tá správna voľba. Očarujúce tóny bude vydávať prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo dlhú životnosť má na starosti ich nylonové vyhotovenie. Tvar gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí majú radi praktický výrez. Zásadné prednosti klasickej gitary SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov Vďaka veľkosti 1/2 je gitara vhodná pre deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Výrobným materiálom prednej dosky je lipa Klasická gitara disponuje lesklým povrchom Znelé tóny vytvára svojimi 6 strunami Struny sú zvolené nylonové Pre intenzívnejšie hranie je pridaný praktický výrez Vzhľad klasickej gitary SHUMEE Gitara si nájde svojich obľúbencov vďaka... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70125) , Shumee 3/4 sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70119)

SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70121)

SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70121)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 3/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Urobil by vášmu dieťaťu radosť úplne nový hudobný nástroj? Španielska gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Podmanivé tóny vykúzli prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo dlhú životnosť zaisťuje ich nylonové vyhotovenie. Tvar tela gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí preferujú praktický výrez. Kľúčové prednosti španielskej gitary SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov Veľkosť 3/4 je skvelá pre najmenších hráčov Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Materiálom prednej dosky je lipa Povrch gitary španielky má lesklú úpravu Znelé tóny vytvára svojimi 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Telo gitary disponuje výrezom Dizajn španielskej gitary SHUMEE Gitara si nájde svojich obľúbencov vďaka svojmu klasickému vzhľadu. Na výrobu krku bol... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70121) , Shumee 1/2 set klasická gitara pre začiatočníkov (70123)

SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70119)

SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70119)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 3/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Urobí vášmu dieťaťu radosť úplne nový hudobný nástroj? Španielska gitara SHUMEE by mohla byť tou pravou. Znelý a podmanivý zvuk vyčaruje prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo dlhú životnosť má na starosti ich nylonové vyhotovenie. Tvar gitary sa bude hodiť najmä hudobníkom, ktorým sa hrá lepšie na type s výrezom. Hlavné vlastnosti klasickej gitary SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov Veľkosť 3/4 si bude rozumieť s detskými hráčmi Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na výrobu prednej dosky slúži lipa Klasická gitara má lesklý povrch Znelé tóny vytvára svojimi 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Gitara má obľúbený výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara si získava na obľube vďaka svojmu klasickému vzhľadu. Na výrobu krku poslúžil kvalitný... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70119) , Shumee 1/2 set klasická gitara pre začiatočníkov (70125)

SHUMEE 3/4 Set klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70117)

SHUMEE 3/4 Set klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70117)
Detail

Klasická gitara – pre deti, veľkosť 3/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Hľadáte ideálny nástroj, na ktorom by sa vaše dieťa naučilo hrať? Klasická gitara SHUMEE by mohla byť tou pravou. Podmanivé tóny vykúzli prostredníctvom 6 strún, pričom o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorým sa hrá lepšie na type s výrezom. Zásadné vlastnosti klasickej gitary SHUMEE 3/4 Set klasická gitara pre deti a začiatočníkov Vďaka veľkosti 3/4 je gitara vhodná pre deti Tvar tela môžeme zaradiť medzi typy klasické Materiálom prednej dosky je lipa Povrch gitary španielky má lesklú úpravu Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Telo má praktický výrez Vzhľad klasickej gitary SHUMEE Gitara si získava na obľube vďaka svojmu klasickému vzhľadu. Na výrobu krku poslúžil kvalitný... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70117) , Shumee 1/2 set klasická gitara pre začiatočníkov (70127)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70106)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70106)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Pátrate po hudobnom nástroji, na ktorý by ste sa naučili hrať? Španielska gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Znelý zvuk a očarujúce tóny dokáže rozdávať prostredníctvom 6 strún, pričom o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Tvar tela gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí dávajú prednosť typom s výrezom. Kľúčové prednosti španielskej gitary SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je určená pre dospelých hráčov a staršie deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na prednú dosku bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne lipa Španielska gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Znelé tóny vytvára svojimi 6 strunami Struny sú zvolené nylonové Pre intenzívnejšie hranie je pridaný praktický výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara je perfektná pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70106) , Shumee 4/4 klasická gitara pre začiatočníkov (70108)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70110)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70110)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Ste hudobne založení a radi by ste si zaobstarali nový hudobný nástroj? Španielska gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Podmanivé tóny vykúzli prostredníctvom 6 strún, pričom dlhú životnosť zaisťuje ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary si zamilujú predovšetkým hudobníci, ktorí majú radi praktický výrez. Hlavné prednosti klasickej gitary SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je perfektná pre dospelých hráčov či staršie deti Tvar tela môžeme zaradiť medzi typy klasické Na výrobu prednej dosky slúži lipa Španielska gitara ponúka lesklú povrchovú úpravu Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Gitara má obľúbený výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara je perfektná pre všetkých hráčov, ktorým sa páči klasický vzhľad. Na výrobu krku poslúžil... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70110) , Shumee 4/4 klasická gitara pre začiatočníkov (70110)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70108)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70108)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Radi by ste si zaobstarali nový hudobný nástroj? Klasická gitara SHUMEE by mohla byť tá pravá voľba. Podmanivé tóny vykúzli prostredníctvom 6 strún, pričom dlhú životnosť zaisťuje ich nylonové vyhotovenie. Tvar gitary sa bude hodiť najmä hudobníkom, ktorí dávajú prednosť typom s výrezom. Hlavné vlastnosti španielskej gitary SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je určená pre dospelých hráčov a staršie deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Materiálom prednej dosky je lipa Španielska gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Aby tóny pekne zneli, je osadená 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Táto gitara má v sebe výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara je perfektná pre všetkých hráčov, ktorým sa páči klasický vzhľad. Na výrobu krku poslúžil kvalitný materiál, ako je lipa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70108) , Shumee 4/4 klasická gitara pre začiatočníkov (70112)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70112)

SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70112)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Túžite po hudobnom nástroji, na ktorý budete vedieť hrať? Španielska gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Znelé a podmanivé sa tóny rozoznejú prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Tvar tela gitary ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí sú zvyknutí na typy s výrezom. Zásadné vlastnosti klasickej gitary SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je perfektná pre dospelých hráčov či staršie deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na prednú dosku bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne lipa Klasická gitara má lesklý povrch Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Pre intenzívnejšie hranie je pridaný praktický výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara si získava na obľube vďaka svojmu klasickému... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70112) , Shumee 4/4 klasická gitara pre začiatočníkov (70106)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70107)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70107)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Hľadáte pre seba vhodný hudobný nástroj? Španielska gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Znelý a podmanivý zvuk vyčaruje prostredníctvom 6 strún, pričom o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Telo gitary a jeho tvar ocenia predovšetkým hudobníci, ktorí majú radi praktický výrez. Zásadné vlastnosti klasickej gitary SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je perfektná pre dospelých hráčov či staršie deti Tvar tela môžeme zaradiť medzi typy klasické Materiálom prednej dosky je lipa Španielska gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Aby tóny pekne zneli, je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Gitara má obľúbený výrez Vzhľad španielskej gitary SHUMEE Gitara je ideálna pre tých hráčov, ktorí majú radi klasický... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70107) , Shumee 4/4 sada klasická gitara pre začiatočníkov (70109)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70113)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70113)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Radi by ste si zaobstarali nový hudobný nástroj? Klasická gitara SHUMEE by sa mohla stať tou správnou voľbou. Očarujúce tóny bude vydávať prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo o dlhú životnosť sa postará ich nylonové vyhotovenie. Tvar gitary si zamilujú predovšetkým hudobníci, ktorí majú radi praktický výrez. Kľúčové vlastnosti klasickej gitary SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je určená pre dospelých hráčov a staršie deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na prednú dosku bol vybraný kvalitný materiál, konkrétne lipa Španielska gitara ponúka lesklú povrchovú úpravu Pre krásne tóny je osadená 6 strunami Struny zvolil výrobca nylonové Táto gitara má v sebe výrez Dizajn klasickej gitary SHUMEE Gitara je ideálna pre tých hráčov, ktorí majú radi... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70113) , Shumee 4/4 sada klasická gitara pre začiatočníkov (70107)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70109)

SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70109)
Detail

Klasická gitara – veľkosť 4/4, 6 strún, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Zháňate pre seba najvhodnejší hudobný nástroj? Klasická gitara SHUMEE by mohla byť tou pravou. Perfektný a skvele znejúci zvuk vylúdi prostredníctvom 6 strún, zatiaľ čo dlhú životnosť zaisťuje ich nylonové vyhotovenie. Tvar gitary sa bude hodiť najmä hudobníkom, ktorí majú radi modely bez výrezu. Kľúčové vlastnosti španielskej gitary SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov Veľkosť 4/4 je skvelá pre dospelých hráčov alebo staršie deti Tvar tela zaraďujeme medzi klasické typy Na výrobu prednej dosky slúži lipa Španielska gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Aby tóny pekne zneli, je osadená 6 strunami Struny boli vybrané nylonové Vzhľad klasickej gitary SHUMEE Gitara si získava na obľube vďaka svojmu klasickému vzhľadu. Na výrobu krku poslúžil kvalitný materiál, ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70109) , Shumee 4/4 sada klasická gitara pre začiatočníkov (70113)

Hudobný hrnček KLASICKÁ GITARA

Hudobný hrnček KLASICKÁ GITARA
Detail

Veľmi elegantný hrnček s uškom v tvare hudobného nástroja. Popis keramický hrnček s hudobným vzorom zabalený do čiernej škatuľky s magnetickým zapínaním (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Hudobný hrnček KLASICKÁ GITARA , Tgi tg444 ladiaca mechanika klasická gitara zlatá (bmtg444)

TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441)

TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441)
Detail

Gitarová mechanika – ladiaca, na klasickú gitaru (alza.sk)

Podobné produkty ako TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441) , Tgi tg441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (bmtg441)

Henry´s MIGHTY, klasická gitara, farba čierna (HCP10CBK)

Detail

Kapodaster – pre klasickú gitaru, materiál kov Zásadné vlastnosti kapodastra Henry´s MIGHTY, klasická gitara, farba čierna Kapodaster na klasickú gitaru umožňuje jednoducho zmeniť výšku tónov S naučenými akordmi si tak zahráte oveľa väčší repertoár pesničiek Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne kov Skvelou výhodou je možnosť nastavenia sily prítlaku presne podľa potreby Kapodaster Henry´s pritlačí struny, a tak bude vaším spoľahlivým parťákom na vystúpeniach, aj pri cvičení (alza.sk)

Podobné produkty ako Henry´s MIGHTY, klasická gitara, farba čierna (HCP10CBK) , Tgi tg443 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (bmtg443)

Španielčina pre začiatočnikov A1-A2

Španielčina pre začiatočnikov A1-A2
Detail

Audiokniha MP3 - autor Tomáš Dvořáček, čte Alexandra Rozborilová, Peter Svetlík, Pedro García-Guiaro a Begoňa García Kurz určený pre úplných a falošných začiatočníkovĎakujeme za váš záujem o kurz kurz Španielčina - slovná zásoba A1-A2. Kurz je určený pre úplných a falošných začiatočníkov, takže ak sa už nejaký čas španielčinu učíte a chcete si ju dôkladne zopakovať, je tento kurz určený práve pre vás. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť.V tomto kurze nájdete celkom 2 500 slovíčok a viet na precvičovanie. Jednotlivé lekcie sú rozdelené podľa tém a každá obsahuje iný počet slov a viet. Úroveň A1,A2 je začiatočnícka, takže väčšina priestoru je venovaná témam, ako sú základy, cestovanie, voľný čas, rodina, ktorých slovná zásoba a ustálené frázy vám pomôžu sa dohovoriť na základnej úrovni pri cestovaní a všeobecnej komunikácii s španielsky hovoriacimi ľuďmi. Ako s kurzom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Španielčina pre začiatočnikov A1-A2 , Henry´s mighty, klasická gitara, farba čierna (hcp10cbk)

Stagg STB-1 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25017585)

Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 1/2, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 1 mm Patrí hudba k vašim záujmom a prišiel by vám vhod obal na váš obľúbený nástroj? Obal na gitaru Stagg sa hodí na pohodlné prenášanie a okrem toho sa podieľa na ochrane pred odrením a prachom. Svojimi rozmermi je určený pre klasické gitary vo veľkosti 1/2. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je konkrétne nylon 600d. Na pohodlné uloženie všetkých potrebných maličkostí máte k dispozícii šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie chrániace gitaru pred odieraním je hrubé 1 mm. Kľúčové vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-1 C2 pre 1/2 klasickú gitaru Obal na gitaru umožňuje pohodlné prenášanie nástroja Jeho veľkosť je ideálna pre klasické gitary vo veľkosti 1/2 Obal na gitaru Stagg má vystuženie hrubé 1 mm Má funkciu ochrany pred odrením a poškriabaním Praktický úložný priestor navyše zaručuje pridané vrecko Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-1 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25017585) , Shumee folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70136)

RockBag RB20513B Student 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru Čierna

RockBag RB20513B Student 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru Čierna
Detail

Mäkké puzdro pre klasickú gitaru polovičnej veľkosti zo série Student Line, ktoré je vyrobené z pevného, vodu odpudzujúceho materiálu RokTex s 10 mm vystužením a vnútornou podšívkou z čierneho nylonu. Je vybavené ochranným systémom Guitar-Saving-System, robustným RokTex-ovým spevnením v oblasti ladiacej mechaniky a kobylky, a špeciálnym tlmiacim vankúšom pre spodný úchyt gitarového popruhu. Puzdro má ergonomicky tvarovanú a vystuženú zadnú stranu, 7 mm široký dvojsmerový zips s nylonovým bežcom a vytlačeným logom RockBag, a kovový háčik pre zavesenie. Ponúka tiež dva polstrované popruhy na rameno a polstrované rukoväte na bočnej a prednej strane pre jednoduchú prepravu. Okrem toho ponúka veľké vonkajšie vrecko na zips, ktoré je vhodné pre prenos stojana Worwei či iného väčšieho príslušenstva, a menšie vrecko na suchý zips umiestnené v prednej časti puzdra v oblasti krku. Čierne farebné prevedenie. Typ : Prenosné puzdro Popruh : Popruhy na chrbát Nepremokavé : Áno Materiál : RokTex Zips : Áno Variant : Student Farba podľa výrobcu : Čierna Zips : 7 mm Rukoväť : Áno Variant : 1/2 Veľkosť : 1/2 Polstrovanie : 10 mm Popruh : Áno Typ : Klasický Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako RockBag RB20513B Student 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru Čierna , Shumee folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70140)

Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25021427)

Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 1/2, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 5 mm Patríte medzi nadšených hudobníkov a hľadáte obal vhodný na bezpečné uskladnenie svojho nástroja? Obal na gitaru Stagg umožňuje pohodlné nosenie a bráni odreniu či inému poškodeniu. Vzhľadom na jeho rozmery je ideálny na klasické gitary vo veľkosti 1/2. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na uloženie nevyhnutných drobností využijete šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré predchádza odieraniu, má hrúbku 5 mm. Zásadné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru Obal na gitaru slúži na pohodlné prenášanie nástroja Svojou veľkosťou sa hodí pre klasické gitary vo veľkosti 1/2 Obal na gitaru Stagg disponuje vystužením s hrúbkou 5 mm Má funkciu ochrany pred odrením a poškriabaním Praktický úložný priestor navyše ponúka v podobe pridaného vrecka Jeho farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-5 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25021427) , Shumee soprano ukulele s obalom pre deti (70145)

Stagg STB-10 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25017399)

Detail

Obal na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 1/2, materiál nylon 600D, 1 vrecko, vystuženie 10 mm, vnútorná dĺžka 905 mm, vnútorná šírka 320 mm, vnútorná hĺbka 90 mm Patrí hudba k vašim záujmom a plánujete si zaobstarať obal na svoj obľúbený nástroj? Obal na gitaru Stagg sa zaslúži o pohodlné prenášanie a zabraňuje odreniu či inému poškodeniu. Svojimi rozmermi je určený pre klasické gitary vo veľkosti 1/2. Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je nylon 600d. Na pohodlné uloženie všetkých potrebných maličkostí ponúka šikovne umiestnené vrecko. Vystuženie, ktoré chráni pred odieraním, má hrúbku 10 mm. Poskytuje priestor 905 × 320 × 90 mm. Hlavné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-10 C2 pre 1/2 klasickú gitaru Obal na gitaru slúži na pohodlné prenášanie nástroja Svojou veľkosťou sa hodí pre klasické gitary vo veľkosti 1/2 Obal na gitaru Stagg disponuje vystužením s hrúbkou 10 mm Bráni odreniu nástroja Dodatočný úložný priestor vytvára dômyselne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-10 C2 pre 1/2 klasickú gitaru (25017399) , Shumee folková akustická cutaway gitara (70131)

Stagg STB-10 W2 pre 1/2 akustickú gitaru (25017586)

Detail

Obal na gitaru – pre akustické gitary typu Dreadnought, materiál nylon 600D, 2 vrecká, vystuženie 10 mm, vnútorná dĺžka 890 mm, vnútorná šírka 340 mm, vnútorná hĺbka 90 mm Máte záľubu v hudbe a prišiel by vám vhod obal na váš obľúbený nástroj? Obal na gitaru Stagg prispieva k pohodlnému prenášaniu a predchádza odreniu či inému poškodeniu. Vďaka svojim rozmerom sa hodí pre akustické gitary typu dreadnought. Na výrobu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne nylon 600d. Na uloženie menších nevyhnutností ponúka 2 dômyselne umiestnené vrecká. Vystuženie, ktoré bráni odreniu gitary, má hrúbku 10 mm. Vnútri sa nachádza priestor 890 × 340 × 90 mm. Zásadné vlastnosti obalu na gitaru Stagg STB-10 W2 pre 1/2 akustickú gitaru Obal na gitaru slúži na pohodlné prenášanie nástroja Zvoľte ho pre akustické gitary Typ akustickej gitary: dreadnought Obal na gitaru Stagg má vystuženie s hrúbkou 10 mm Má funkciu ochrany pred odrením a poškriabaním Praktický úložný priestor navyše... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stagg STB-10 W2 pre 1/2 akustickú gitaru (25017586) , Němčina pre začiatočníkov a1-a2

SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70136)

SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70136)
Detail

Akustická gitara – 6 strún, 19 pražcov, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Túžite po hudobnom nástroji, na ktorý budete vedieť hrať? Akustická gitara SHUMEE by mohla byť tou pravou. Pokiaľ ide o pražce, napočítame ich rovných 19. Svojich poslucháčov zaujmete podmanivými tónmi, ktoré vykúzlite prostredníctvom 6 strún, natiahnuté sú nylonové. Telo gitary a jeho tvar oceníte predovšetkým, ak dávate prednosť typom s výrezom. Hlavné prednosti akustickej gitary SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom Materiál prednej dosky: lipa Gitara disponuje lesklým povrchom Ponúka celkom 19 pražcov SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom je šesťstrunová akustická gitara Do vienka dostala struny, ktoré sú nylonové V tele tejto gitary nájdete výrez Dizajn akustickej gitary SHUMEE Pri výrobe krku zvolil výrobca lipa, ktorý patrí k poctivým a obľúbeným materiálom. Hmatník... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70136) , Poľština pre začiatočníkov a1 - a2

SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70140)

SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70140)
Detail

Akustická gitara – 6 strún, 19 pražcov, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny Hľadáte pre seba vhodný hudobný nástroj? Akustická gitara SHUMEE vás určite očarí. Ak vás zaujíma počet pražcov, nájdeme ich na nej celkom 19. Očarujúce tóny bude vydávať prostredníctvom 6 strún, pričom uchytené struny sú nylonové. Telo gitary s jej tvarom si obľúbite, ak je pre váš štýl hrania lepší výrez. Podstatné vlastnosti akustickej gitary SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom Materiál prednej dosky: lipa Gitara disponuje lesklou povrchovou úpravou Má k dispozícii celkom 19 pražcov SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom je šesťstrunová akustická gitara Sú na nej natiahnuté struny, ktoré sú nylonové Praktický výrez v tele gitary Vzhľad akustickej gitary SHUMEE Na vyhotovenie krku vybral výrobca lipa, ktorý sa radí k osvedčeným materiálom. Hmatník gitary SHUMEE tvorí lipa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70140) , Ruština pre začiatočníkov a1-a2

Veles-X GCC3412 3/4 - 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru

Veles-X GCC3412 3/4 - 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru
Detail

Váš nástroj je dôležitý, chráňte ho pred prachom, špinou a slnkom. Produkty značky Veles-X vždy ponúkajú niečo navyše. Univerzálna obojstranná dizajnová protiprachová prikrývka. Strieborná strana vhodná pre použitie na pódiu, zabraňuje prehriatiu nastroja a odráža UV žiarenie, čím zabezpečuje udržateľnosť pôvodnej farby nástroja. Čierna strana slúži ako protiprachová prikrývka na domáce použitie. Výška: 94cm, spodná šírka: 55cm. Spodná časť Classic Guitar Cover 3/4 - 1/2 je vybavená sťahovacou šnúrkou, dokonale tak obopne Váš nastroj. Tento produkt je vode odolný, zabráni tak prípadnému neželanému poškodeniu prikrytého nástroja. Vhodná pre väčšinu 3/4 a 1/2 klasických gitár. Čistite iba navlhčenou čistou handričkou. Zips : Nie Šírka interiéru (mm) : 550.0 Variant : 3/4 and 1/2 Classic guitar Dĺžka interiéru (mm) : 940.0 Farba : Strieborná Veľkosť : 1/2 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Európska únia Nepremokavé : Áno Typ : Obal Materiál : Polyester with Acrilic Coating Veľkosť : 3/4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Veles-X GCC3412 3/4 - 1/2 Puzdro pre klasickú gitaru , Shumee folková akustická gitara s výrezom (70132)

Polymaker 70124 vlákno pre 3D tlačiarne ABS plast 2.85 mm 1 kg modrozelená PolyLite 1 ks

Polymaker 70124  vlákno pre 3D tlačiarne ABS plast   2.85 mm 1 kg modrozelená PolyLite 1 ks
Detail

PolyLite ™ ABS je vyrobený zo špeciálnej hromadne polymerizovanej ABS živice, ktorá má výrazne nižší obsah prchavých látok ako bežné ABS živice. Poskytuje vynikajúcu kvalitu tlače s minimálnym nepríjemným zápachom počas procesu tlače. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Polymaker 70124 vlákno pre 3D tlačiarne ABS plast 2.85 mm 1 kg modrozelená PolyLite 1 ks , Shumee folková akustická gitara s výrezom (70130)

MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml
Detail

MIXA Baby, 400 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 MIXA Baby rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke má hydratačné účinky regeneruje a vyživuje vlasy uľahčuje rozčesávanie jemných vlasov Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml , Shumee sada mini futbalové bránky 2 ks pre deti 91,5 × 48 × 61 cm (90571)

MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml

MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml
Detail

MIXA Baby, 250 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 MIXA Baby rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke má hydratačné účinky regeneruje a vyživuje vlasy uľahčuje rozčesávanie jemných vlasov Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml , Attitude aviváž pre deti 1 l (40 praní) (626232421385)

Marvel Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml

Marvel Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml
Detail

Marvel Spiderman, 250 ml, Detské šampóny pre deti, Prípravok Marvel Spiderman jemne umýva detskú pokožku a poskytuje jej potrebnú výživu. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty rešpektuje prirodzené pH pokožky umýva aj vlásky Použitie: Naneste na mokrú pokožku a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite. Naneste na vlasy, napeňte a dôkladne opláchnite. (notino.sk)

Podobné produkty ako Marvel Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 250 ml

WoodenSpoon Natural šampón a sprchový gél pre deti 2 v 1 300 ml

Detail

WoodenSpoon Natural, 300 ml, Detské šampóny pre deti, Prípravok WoodenSpoon Natural jemne umýva detskú pokožku a poskytuje jej potrebnú výživu. Vlastnosti: šetrne čistí pokožku od nečistôt jemne umýva aj detské vlásky hydratuje a zvláčňuje nespôsobuje podráždenie zanecháva pokožku jemnú a vláčnu Použitie: Naneste prípravok na vlhkú pokožku alebo vlasy. Jemne vmasírujte a potom opláchnite vodou. Zabráňte vniknutiu prípravku do očí. Pri zasiahnutí ich dôkladne vypláchnite vodou. (notino.sk)

Podobné produkty ako WoodenSpoon Natural šampón a sprchový gél pre deti 2 v 1 300 ml

Shumee Sada mini futbalové bránky 2 ks pre deti 91,5 × 48 × 61 cm (90571)

Shumee Sada mini futbalové bránky 2 ks pre deti 91,5 × 48 × 61 cm (90571)
Detail

Futbalová bránka pre deti, rozmery: 915mm×610mm, materiál: oceľ a plast, hmotnosť: 1.1kg, so zaisťovacími kolíkmi, súprava 2 bránok Táto mini futbalová 2 ks súprava je ideálna pre deti, ktoré sa chcú baviť a je dobrou voľbou pre juniorské futbalové tímy. Bránkové tyče sú vyrobené z kvalitného plastu a sieť je vyrobená zo 100 % polyesteru, čo robí tento set odolným proti poveternostným vplyvom. Prichádza kompletne s rúrkami a sieťami, a montáž je veľmi jednoduchá. Pri umiestňovaní na vonkajšej strane, môžete použiť priložené oceľovéháky na upevnenie bránok pevne do zeme.Dodávka obsahuje: 2 ks mini futbalové bránky (alza.sk)

Podobné produkty ako Shumee Sada mini futbalové bránky 2 ks pre deti 91,5 × 48 × 61 cm (90571)

Shumee Vozík pre psa za bicykel a na behanie 2 v 1 červeno-čierny (8718475718031)

Shumee Vozík pre psa za bicykel a na behanie 2 v 1 červeno-čierny (8718475718031)
Detail

Vozík za bicykel pre psa – pre malé a stredné plemená, s ventilačnými otvormi, s priehľadmi, z nepremokavého materiálu, s moskytiérou, materiál látka, materiál šasi nehrdzavejúca oceľ, čierna a červená farba, rozmery 97 × 56 × 135 cm (V׊×D), hmotnosť 9,5 kg Milujete jazdu na bicykli a chcete tento čas tráviť spoločne so svojím maznáčikom? Na výlety so svojím štvornohým parťákom môžete vyraziť vďaka vozíku za bicykel pre psa SHUMEE. Cyklovozík pre psa sa zaraďuje medzi bezpečné varianty cestovania a určite vás bude sprevádzať pri všetkých outdoorových aktivitách. Ide o multifunkčný typ, ktorý možno prirobiť za bicykel, ale dá sa používať aj ako prepravka na kolesách. V obľube ho majú najmä chovatelia, ktorí sú zvyknutí na pravidelné výlety. Jeho veľkosť sa hodí pre malé a stredné plemená. Kľúčové prednosti cyklovozíka pre psa Shumee Vozík pre psa za bicykel a na behanie 2 v 1 červeno-čierny Cyklovozík pre psa SHUMEE predstavuje vynikajúceho parťáka na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Shumee Vozík pre psa za bicykel a na behanie 2 v 1 červeno-čierny (8718475718031)

Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 240 ml

Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 240 ml
Detail

Little Green Kids, 240 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Little Green Kids rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke vlasy dôkladne umyje, ale nedráždi pokožku hlavy je šetrný k detskej pokožke napravuje suchú pokožku regeneruje a vyživuje vlasy má hydratačné účinky dermatologicky testovaný Zloženie: prípravok je hypoalergénny vegánsky produkt Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 240 ml

Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 60 ml

Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 60 ml
Detail

Little Green Kids, 60 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Little Green Kids rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke vlasy dôkladne umyje, ale nedráždi pokožku hlavy je šetrný k detskej pokožke napravuje suchú pokožku regeneruje a vyživuje vlasy má hydratačné účinky dermatologicky testovaný Zloženie: prípravok je hypoalergénny vegánsky produkt Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Little Green Kids šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 60 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Bambi 300 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Bambi 300 ml
Detail

Disney Classics, 300 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Disney Classics rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke je šetrný k detskej pokožke hravý detský motív Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Bambi 300 ml

Mushie Organic Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Mushie Organic Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml
Detail

Mushie Organic Baby, 400 ml, Detské šampóny pre deti, Prípravok Mushie Organic Baby jemne umýva detskú pokožku a poskytuje jej potrebnú výživu. Vlastnosti: vhodný na každodenné použitie zanecháva pokožku jemnú a vláčnu jemne zmýva všetky nečistoty jemne ošetruje detskú pokožku umýva aj vlásky Zloženie: vegánsky produkt bez parfumácie obsahuje minimálne 99 % zložiek prírodného pôvodu Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Organic Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Air Val Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Air Val Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml
Detail

Air Val Spiderman, 400 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Premeňte každodennú sprchu či kúpeľ na nevšedný zážitok, na ktorý sa budete celý deň tešiť. Prípravok na sprchovanie Air Val Spiderman vám pokožku prevonia krásnou vôňou a poteší vaše zmysly. Vlastnosti: dopĺňa vôňu z rovnakého radu umýva pokožku a zbavuje nečistôt vyživuje a ošetruje pokožku hravý detský motív (notino.sk)

Podobné produkty ako Air Val Spiderman sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Nivea Kids Girl sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 500 ml

Nivea Kids Girl sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 500 ml
Detail

Nivea Kids Girl, 500 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Nivea Kids Girl rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke dodáva pocit sviežosti dermatologicky testovaný Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nivea Kids Girl sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 500 ml

Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 475 ml

Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 475 ml
Detail

Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo, 475 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Prípravok Disney Frozen 2 je určený na šetrné umývanie jemnej detskej pokožky. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty umýva aj vlásky regeneruje pokožku Použitie: Naneste na mokrú pokožku a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite. (notino.sk)

Podobné produkty ako Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 475 ml

Bambino Kids Bolek and Lolek 2 in 1 šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti Meerkats 1000 ml

Detail

Bambino Kids Bolek and Lolek 2 in 1, 1000 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Bambino Kids Bolek and Lolek 2 in 1 rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: zanecháva pokožku jemnú a vláčnu jemne zmýva všetky nečistoty vyživuje detskú pokožku pri kúpeli jemne umýva aj detské vlásky zabraňuje vysychaniu pokožky poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke vlasom dodá potrebnú hydratáciu a lesk neštípe v očiach Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Bambino Kids Bolek and Lolek 2 in 1 šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti Meerkats 1000 ml

SHUMEE Folková akustická cutaway gitara (70131)

SHUMEE Folková akustická cutaway gitara (70131)
Detail

Akustická gitara – 6 strún, telo Dreadnought, 19 pražcov, lesklá povrchová úprava, predná doska lipa, zadná doska lipa, luby lipa, krk lipa, hmatník lipa, nylonové struny, balenie obsahuje obal a popruh Zháňate pre seba najvhodnejší hudobný nástroj? Akustická gitara SHUMEE by vám mohla vyhovovať. Ide o akustickú gitaru typu Dreadnought s uchu lahodiacim zvukom. Celkový počet jej pražcov je 19. Znelý zvuk a očarujúce tóny dokážete rozdávať prostredníctvom 6 strún, osadené sú nylonové. Telo gitary s jej tvarom vám bude maximálne vyhovovať, ak ste zvyknutí na typy s výrezom. V balení s gitarou obdržíte aj obal a popruh. Kľúčové znaky akustickej gitary SHUMEE Folková akustická cutaway gitara Dostala tvar tela, ktorému sa hovorí Dreadnought Materiál prednej dosky: lipa Pôsobivá a na pohľad príjemná lesklá povrchová úprava Ponúka dohromady 19 pražcov SHUMEE Folková akustická cutaway gitara je šesťstrunová akustická gitara Do vienka dostala struny, ktoré sú nylonové... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická cutaway gitara (70131)

SHUMEE Nástenné držiaky na gitary (70091)

Detail

Stojan na gitaru - na akustické gitary a basgitary, na zavesenie do steny, materiál: kov, nosnosť 6kg Chceli by ste mať svoj hudobný nástroj bezpečne uložený a pritom vždy poruke? Potom určite oceníte stojan na gitaru SHUMEE, ktorý ocení každý nadšený hudobník. Vzhľadom na svoje vlastnosti a konštrukčné riešenie je ideálny na odloženie akustických gitár a basgitár. Stojan na gitaru SHUMEE sa pripevňuje na stenu, čo vyrieši otázku napríklad ohľadom nedostatku priestoru. Stojan na gitaru je vyrobený z pevného a kvalitného kovu, a tak sa budete môcť tešiť z jeho dlhej životnosti. Jeho celková nosnosť je 6 kg. Kľúčové vlastnosti stojana na gitaru SHUMEE Nástenné držiaky na gitary Stojan na gitaru SHUMEE je potrebnou súčasťou všetkých hudobníkov Využijete ho pre akustické gitary a basgitary Stojan na gitaru SHUMEE sa upevňuje do steny Pekný vzhľad a pevnosť dodáva kov Celková nosnosť: 6 kg Farba stojana na gitaru SHUMEE je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Nástenné držiaky na gitary (70091)

Weleda Kids Šťastný pomaranč sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml

Weleda Kids Šťastný pomaranč sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml
Detail

Weleda Kids Šťastný pomaranč, 150 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Weleda Kids Šťastný pomaranč rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke vlasom dodá potrebnú hydratáciu a lesk variant prípravku 2 v 1 je praktický aj na cesty je šetrný k detskej pokožke Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Weleda Kids Šťastný pomaranč sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml

Weleda Kids Veselá limetka sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml

Weleda Kids Veselá limetka sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml
Detail

Weleda Kids Veselá limetka, 150 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Weleda Kids Veselá limetka rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke variant prípravku 2 v 1 je praktický aj na cesty je šetrný k detskej pokožke príjemne vonia Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Weleda Kids Veselá limetka sprchový krém a šampón pre deti 2 v 1 150 ml

Apivita Kids Tangerine & Honey šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 250 ml

Apivita Kids Tangerine & Honey šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 250 ml
Detail

Apivita Kids Tangerine & Honey, 250 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Apivita Kids Tangerine & Honey rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: je šetrný k detskej pokožke poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke vlasom dodá potrebnú hydratáciu a lesk má hydratačné účinky Zloženie: produkt je hypoalergénny bez chemických farbív bez silikónov Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Apivita Kids Tangerine & Honey šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti 250 ml

Nickelodeon Paw Patrol Sky sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Nickelodeon Paw Patrol Sky sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml
Detail

Nickelodeon Paw Patrol Sky, 400 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Prípravok Nickelodeon Paw Patrol Sky je určený na šetrné umývanie jemnej detskej pokožky. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty zanecháva pokožku jemnú a vláčnu má vyživujúce účinky umýva aj vlásky Použitie: Naneste na mokrú pokožku a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nickelodeon Paw Patrol Sky sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 400 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Lion king 300 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Lion king 300 ml
Detail

Disney Classics, 300 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Disney Classics rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke je šetrný k detskej pokožke hravý detský motív Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti Lion king 300 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 101 dalmatians 300 ml

Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 101 dalmatians 300 ml
Detail

Disney Classics, 300 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Disney Classics rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke je šetrný k detskej pokožke hravý detský motív Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Disney Classics sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti 101 dalmatians 300 ml
SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70124), SHUMEE 1/2 Klasická gitara pre začiatočníkov a deti (70122), SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70121), SHUMEE 3/4 Set klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70117), SHUMEE 3/4 Sada klasická gitara pre deti a začiatočníkov (70119), SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70123), SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70125), SHUMEE 1/2 Set klasická gitara pre začiatočníkov (70127), SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70108), SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70110), SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70112), SHUMEE 4/4 Klasická gitara pre začiatočníkov (70106), SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70109), SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70107), SHUMEE 4/4 Sada klasická gitara pre začiatočníkov (70113), TGI TG444 ladiaca mechanika klasická gitara zlatá (BMTG444), TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441), TGI TG443 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG443), Henry´s MIGHTY, klasická gitara, farba čierna (HCP10CBK), SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70136), SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom a ekvalizérom (70140), SHUMEE Soprano ukulele s obalom pre deti (70145), SHUMEE Folková akustická cutaway gitara (70131), Němčina pre začiatočníkov A1-A2, Poľština pre začiatočníkov A1 - A2, Ruština pre začiatočníkov A1-A2, SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom (70132), SHUMEE Folková akustická gitara s výrezom (70130), Shumee Sada mini futbalové bránky 2 ks pre deti 91,5 × 48 × 61 cm (90571), ATTITUDE Aviváž pre deti 1 l (40 praní) (626232421385)