Školská aktovka s bodkami topgal bebe 20001

Produkt Školská aktovka s bodkami topgal bebe 20001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Školská aktovka s bodkami topgal bebe 20001 upraviť a produkt hľadať znova.

Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001

Detail

anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť s výstuhou aktovka má stabilnú základňu nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma malé drobné dievčatko pod 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká chodiace do 1. a 2. triedy ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Ramenné popruhy sú polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovanie ramenných popruhov. Najprv je potrebné ju utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkam v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Vďaka správnemu nastaveniu a zapnutiu hrudného pásika bude sedieť na chrbte aj drobným dievčatkám. Do aktovky BEBE sa bez problémov zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok. Vnútorný priestor aktovky je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalších drobnosti. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka a vnútri vrecka nájdete menovku. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky a navyše je v nej ešte jedna menšie sieťové vrecko na zips. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik záter proti dažďu odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky batoh bol testovaný v ITC Zlín, kde prešiel na jednotku Náš tip: Ako odľahčiť ťažký batoh? Skúste dieťaťu naplniť fľaštičku na pitie iba sirupom, samo si potom doplní vodu do fľaštičky priamo v škole. Batoh tak bude ľahší až o pol kilogramu! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s bodkami Topgal BEBE 20001 , Školská aktovka hasiči (8595054276980)

Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012

Detail

Hlavná charakteristika: pre najmenších školákov od výšky približne 110 cm pevný tvar - jedna komora robustný chrbtový systém s hliníkovým rámom množstvo reflexných prvkov Jednokomorová aktovka s blikačkou, obrázkami zvieratiek origami a plastovým príveskom krokodíla je skvelou voľbou pre prvý stupeň základnej školy. Aktovka má pevnú základňu a vnútorný priestor rozdelený priehradkami, aby prváčik pri otváraní všetko prehľadne videl. Aktovka BEBE je vhodná pre školákov na 1. a 2. stupni ZŠ a hlavne je priamo určená pre najmenších - dobre padne deťom s výškou približne 110 cm. Dokonca aj na drobných chrbtoch malých detí ho môžete správne nastaviť vďaka výškovo nastaviteľným, polstrovaným a anatomicky tvarovaným ramenným popruhom. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že aktovka nebude skĺzavať ani z drobných ramien. Nebojte sa, napriek menšiemu objemu aktovky sa do nej zmestia zložky formátu A4 a všetko, čo potrebujete aspoň na prvé dva ročníky základnej školy. Jedna hlavná priehradka aktovky uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie nástrojov. Vnútorný priestor aktovky je rozdelený na tri časti nepriepustnými pogumovanými prepážkami. V hlavnom priestore nájdete malé vrecko na zips a organizér, napríklad na čipové karty a ceruzky. Uistite sa, že dosky sú umiestnené čo najbližšie k chrbtu, ale zvážte, či ich vôbec potrebujete - často zbytočne zaťažujú aktovku. Vrecko na fľašu sa nachádza na boku aktovky. Na prednej strane aktovky sú dve malé praktické vrecká. V hornom vrecku sa nachádza menovka a sieťované vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad box na občerstvenie. Na prednej strane vrecka sa nachádza blikač, ktorý môže svietiť alebo blikať v 2 rôznych režimoch, čo oceníte najmä v zime. Spodné vrecko je menšie. Chrbtový systém batohu BEBE je anatomicky tvarovaný a polstrovaný. Je vystužený ľahkým hliníkovým rámom. Samozrejme, na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch batohu sa nachádza množstvo reflexných prvkov. Rovnaký dizajn aktovky vyhral test MfDNES 2017! Takže hurá do školy! Ďalšie vychytávky: pútko na nosenie aktovky v ruke a popruh na zavesenie na lavicu zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky kufrík bol úspešne testovaný v ITC Zlín Náš tip: Konce popruhov aktovky sú vybavené magnetmi. Tie sa používajú na pripevnenie k polstrovanej časti ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s origami Topgal BEBE 22012 , Školská aktovka gol modrá (5903162093451)

Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná zádová část záda zpevněná výztuhou stabilní základna nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Pokiaľ máte doma naozaj malé drobné dievčatko s výškou okolo 110 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou pevná, stabilná, jednokomorová aktovka BEBE. Tá je priamo určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky BEBE je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku správne nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov uchytíte k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov. Jedniná hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér – napríklad na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalšie drobnosti. Navyše je tu aj malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do vrecka, ktoré je schované pod zipsom. V prednej časti aktovky BEBE nájdete ďalšie dve vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecka nájdete menovku a malé sieťové vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Spodné vrecko je menšie, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDNES! Tak hurá do školy! Dalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou na prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie aktovky na háčik na lavici záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nôžky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejšiu základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby sa nevyvracala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie k chrbtu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinkami Topgal BEBE 22001 , Pixie crew školská aktovka dinosaurus (702811692893)

Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001

Detail

Hlavná charakteristika: anatomicky tvarovaná pevná chrbtová časť chrbát spevnený výstužou stabilná základňa nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Pokiaľ máte doma naozaj malú drobnú princeznú, ktorá sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou strih pevnej, stabilnej jednokomorovej aktovky BEBE. Je určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ. Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ. Chrbát aktovky je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú polstrované a tiež anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku dobre nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k popruhom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov je možné uchytiť k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov tak, aby nevialy okolo tela. Jedna hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér - trebárs na uloženie čipových kariet, ceruziek a ďalších drobností. Navyše je tu malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do kapsičky, ktorá je skrytá pod zipsom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecká nájdete menovku a malú sieťovú kapsu na zips. Do hornej kapsy sa zmestí napríklad box na desiatu. Spodná kapsička je menšia, pojme potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky. Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes! Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie aktovky v ruke pútko na zavesenie batôžku na háčik u lavice záter proti dažďu odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA plastové nožičky aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Aktovka BEBE má najstabilnejší základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby neprepadávala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie chrbta. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s kvetinami Topgal BEBE 21001 , Baagl školská aktovka ergo skateboard (8595054287368)

Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke BEBE je najmenší batoh v našej ponuke. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou od 110 cm. O nadčasovosť dizajnu sa postará skupina robotov. Pretože čo iné s nastupujúcou robotizáciou môžeme dať na chlapčenský batoh?! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Konce popruhov batohu sú opatrené magnetkami. Tie slúžia na pripnutie na polstrovanú časť ramenného popruhu. Tým sa zabráni tomu, aby voľné konce popruhov poletovali okolo tela dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s robotmi Topgal BEBE 23011 , Hama školská aktovka pre prváčikov gool (4047443408198)

Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre všetky malé dievčatá s výškou od 110 cm. Rozkošných vrabčekov doplní plyšový prívesok v tvare srdca. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24001 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s vtáčikmi Topgal BEBE 24001 , Hama školská aktovka pre prváčikov balet (4047443408242)

Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011

Detail

Model BEBE je kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý je vhodný pre školákov s výškou od 110 cm. Rýchle a nadupané autá dopĺňa prívesok v tvare pneumatiky. Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips. Vo vnútornom vrecku je menovka. K aktovke si môžete dokúpiť peračník PENN 24011 v rovnakom dizajne. Môžete si k nej zaobstarať aj box na desiatu alebo zdravú fľašu ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s autami Topgal BEBE 24011 , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer (4047443408020)

Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 080 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť jedna komora s nepriepustným organizérom výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) blikačka reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Model BEBE je najmenší batoh z našej ponuky. Je to kompromis medzi aktovkou a školským batohom, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre malé deti s výškou 110 cm. Rodinku leňochov dopĺňa gumový leňochod ako prívesok. Tieto roztomilé zvieratká v našej zoo rozhodne nemôžu chýbať! Batoh má jednu veľkú komoru so žltým nepriepustným organizérom. Na prednej časti aktovky nájdete ďalšie dve praktické vrecká na zips s blikačkou. Vo vnútornom vrecku je menovka. Do predného vrecka sa zmestí napríklad krabička na desiatu. Do bočných vreciek krásne sedia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte viac znížiť hmotnosť batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka s leňochodmi Topgal BEBE 23001 , Hama školská aktovka pre prváčikov jednorožec (4047443408235)

Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET LARGE

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáčku. Súčasťou setu sú tieto produkty: BEBE 20001 - Školská aktovka s bodkami, PENN 20001 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET LARGE , Hama školská aktovka pre prváčikov space (4047443408181)

Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET SMALL

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáčku. Súčasťou setu sú tieto produkty: BEBE 20001 - Školská aktovka s bodkami, PENN 20001 - Školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET SMALL , Pixie crew školská aktovka zeleno-hnedá s malým panelom (0702811691391)

Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET MEDIUM

Detail

Cenovo zvýhodnený set pre školáčku. Súčasťou setu sú tieto produkty: BEBE 20001 - Školská aktovka s bodkami, PENN 20001 - Školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Set pre školáčku BEBE 20001 SET MEDIUM , Pixie crew školská aktovka minecraft zeleno-hnedá (702811692916)

PIXIE CREW - školská aktovka MODRÁ s bielymi bodkami

PIXIE CREW - školská aktovka MODRÁ s bielymi bodkami
Detail

Vhodná pre deti od 1. triedy ZŠMódny dizajn tmavo modrej, veľkých bielych bodiek a ružových doplnkovErgonomicky tvarovaný polstrovaný chrbátPlne nastaviteľné polstrované ramenné popruhyDve samostatne uzatvárateľné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PIXIE CREW - školská aktovka MODRÁ s bielymi bodkami , Hama školská aktovka pre prváčikov jeans girl (4047443408259)

PIXIE CREW - školská aktovka červená látka s bielymi bodkami

PIXIE CREW - školská aktovka červená látka s bielymi bodkami
Detail

Vhodná pre deti od 1. triedy ZŠM'dní potlač červená s bielymi bodkami & nbsp,Ergonomicky tvarovaný polstrovaný chrbátPlne nastaviteľné polstrované ramenné popruhyDve samostatne uzatvárateľné oddeleniaBilaterálne zapínanie zipsu pri (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PIXIE CREW - školská aktovka červená látka s bielymi bodkami , Hama školská aktovka pre prváčikov blue dog (4047443408211)

Školský peračník Topgal PENN 20001

Detail

Jednokomorové školské puzdro je vybavené osemnástimi klasickými gumovými úchytmi na pastelky a fixky, štyrmi širšími úchytmi na pravítka, kružidlo či nožnice, a dvoma väčšími úchytmi na gumu a strúhadlo. Pod chlopňou z priehľadnej fólie nájdete rozvrh hodín ale poslúži napríklad aj na ťaháky ;-)Peračník je polstrovaný, takže spoľahlivo ochráni všetky písacie potreby vašich detí. Zapínanie je riešené kvalitnými zipsmi s veľkými ťaháčikmi, ktoré umožňujú deťom ľahkú manipuláciu s puzdrom. Pozor! Neperte peračník v práčke! Je vystužený papierom a ten praní rozhodne neprežije ... Bonus! Vnútorná podšívka školského peračníka je vyrobená zo šedej látky a obrazce na nej vytlačenej je možné vyfarbovať! Odporúčame k vyfarbovaniu použiť klasické pastelky, fixky by sa mohli rozpíjať... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školský peračník Topgal PENN 20001 , Hama školská aktovka pre prváčikov astronaut, super ľahká, 0,66 kg (4047443429889)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY FENIX

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY FENIX
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská ergonomická aktovka s vystuženým telom, vnútorným organizérom a troma oddelenými kapsami. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavenie optimálnej polohy popruhov vzhľadom k (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY FENIX , Hama školská aktovka pre prváčikov mačička, super ľahká, 0,66 kg (4047443429858)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LISKA

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LISKA
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . S touto aktovkou Zippy, vhodnou od 1. triedy ZŠ, bude Váš prváčik absolvovať prvé školské zážitky prefíkane ako Líška. Vďaka posuvnému chrbtovému systému bude aktovka dobre sedieť aj najdrobnejším deťom. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LISKA , Hama školská aktovka pre prváčikov kitty, super ľahká, 0,66 kg (4047443428349)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LENOCHOD

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LENOCHOD
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka Zippy Leňochod s plyšovou chlopňou a obrázkom roztomilého leňochoda. . Ergonomická školská aktovka s vystuženým telom, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY LENOCHOD , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer, super ľahká, 0,66 kg (4047443429896)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO KOALA

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO KOALA
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavenie optimálnej polohy vzhľadom na výšku dieťaťa. . Ergonomicky tvarovaný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO KOALA , Hama školská aktovka pre prváčikov lama, super ľahká, 0,66 kg (4047443429841)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SKATEBOARD

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SKATEBOARD
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavenie optimálnej polohy vzhľadom na výšku dieťaťa. . Ergonomicky tvarovaný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SKATEBOARD , Hama školská aktovka pre prváčikov t-rex, super ľahká, 0,66 kg (4047443429872)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BUTTERFLY

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BUTTERFLY
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka Ergo Motýľ vo výraznej tyrkysovej farbe, doplnená o obrázky motýlikov. Aktovka vhodná do 1. a 2. triedy základnej školy. . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná pre žiakov od 1. triedy (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BUTTERFLY , Hama školská aktovka pre prváčikov futbalová lopta, super ľahká, 0,66 kg (4047443429902)

STIL SKOLSKA AKTOVKA LAZY KOALA

STIL SKOLSKA AKTOVKA LAZY KOALA
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA LAZY KOALA , Hama školská aktovka pre prváčikov rozprávkový kôň, super ľahká, 0,66 kg (4047443429865)

STIL SKOLSKA AKTOVKA OCEAN PIRATE

STIL SKOLSKA AKTOVKA OCEAN PIRATE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA OCEAN PIRATE , Wacom ack-20001

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY MYVAL

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY MYVAL
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Aktovku typu Shelly s motívom roztomilého medvedíka mývala využijú malí dobrodruhovia už od 1. triedy ZŠ. Z našich aktoviek je najpriestrannejšia a zároveň najľahšia. Odporúčame pre väčších prváčikov. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY MYVAL , Klasická šnurovacia zavinovačka sivá s bodkami (37911)

STIL SKOLSKA AKTOVKA FIRE RESCUE

STIL SKOLSKA AKTOVKA FIRE RESCUE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA FIRE RESCUE , Barbie modelka – limetkové šaty s bodkami (194735093984)

STIL SKOLSKA AKTOVKA DANCING MOUSE

STIL SKOLSKA AKTOVKA DANCING MOUSE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA DANCING MOUSE , Olala pets žirafa s bodkami pískacia (8592644122740)

STIL SKOLSKA AKTOVKA SLEEPY MERMAID

STIL SKOLSKA AKTOVKA SLEEPY MERMAID
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA SLEEPY MERMAID , Minnie s bodkami, 140 × 200 cm (3113852)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY TIGER

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY TIGER
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Moderný dizajn aktovky s tigrom sa zapáči všetkým odvážnym školákom. Aktovka Shelly je vhodná pre deti už od 1.triedy ZŠ. . Školská aktovka SHELLY s vystuženým telom, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Telo aktovky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY TIGER , Bigjigs čajový servis s bodkami v kufríku (691621146323)

STIL SKOLSKA AKTOVKA MANDALA DREAM

STIL SKOLSKA AKTOVKA MANDALA DREAM
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka pre prváčika (VHODNÁ PRE 1. - 3. TRIEDU) . Kvalitná, ergonomicky tvarovaná odľahčená školská aktovka je vybavená reflexnými prvkami a anatomicky tvarovaným chrbtom s pevnou konštrukciou. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA MANDALA DREAM , Pixie crew, študentský peračník modrý s bielymi bodkami (702811691742)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BUNNY

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BUNNY
Detail

ŠKOLSKÝ BATOH . Školská aktovka Zippy Bunny . Školská aktovka Zippy Bunny s plyšovou klopou s obrázkom králika, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Ergonomicky tvarovaný chrbát, úplne nastaviteľné ramenné, prsné a bočné kompresné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BUNNY , Bebe glam edp 100 ml (085715135872)

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO TRUCK

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO TRUCK
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Modrá chlapčenská aktovka ERGO s motívom tereniaka je vhodná od 1. triedy ZŠ. Unikátne magnetické zapínanie uľahčí prváčikom manipuláciu. . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná pre žiakov od 1. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO TRUCK , Wiky tabuľa školská (8590331237449)

Taška s bodkami Topgal NIKI 21011

Detail

Hlavná charakteristika: pre všetky dievčatá od 2. do 5. triedy ZŠ objemný strih vyhovuje aj na začiatku druhého stupňa ZŠ pevný polstrovaný chrbát s výstužou nastaviteľný hrudný pásik Bodky sú láska! Neokoukatelnou klasiku sme tento rok použili na náš top strih batohu NIKI, ktorý je veľmi objemný. Dve komory a dve predné vrecká pojmú úplne všetko učenie na prvom stupni a vydrží aj na začiatku druhého (záleží na požiadavkách školy). Vzhľadom k veľkosti batohu ho môžeme odporučiť cca od 125 cm výšky. Batoh strihu NIKI má pevná chrbát s hliníkovou výstuhou a mäkkým polstrovaním. Chrbát je anatomicky tvarovaná, môžete tak v batohu nosiť aj veľa ťažký náklad učenia. Každodenné cestu do školy s ťažkým nákladom vám uľahčí aj uťahovateľné, ergonomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy. Pre uľahčenie batohu sme ramenné popruhy opatrili aj hrudným pásikom. Dve hlavné komory pojmú všetko učenie. Zadná komora je široká, dajte do nej tie najťažšie najväčšie učebnice a atlasy. Predné vrecko je užší. Je v nej ukrytá sieťové vrecko na zips a menovka. Na čele batohu potom nájdete dve praktické menšie vrecká. V hornej kapsičke je odnímateľná karabína na kľúče a vojde sa do nej treba krabička s desiatou ZOLA, alebo napríklad jednokomorový peračník PENN 21011 v rovnakom dizajne. Do spodnej kapsičky dajte drobnosti, ktoré sú potrebné mať po ruke. Na oboch stranách batohu sú sieťové vrecká na fľaštičku na pitie. Do ľavej bočné vrecká sa zmestí aj vyššie fľašu, pretože je opatrená kompresným pásikom, vďaka ktorému ju k telu batohu lepšie upevníte. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne plno reflexných prvkov na všetkých stranách batohu aj na popruhoch pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na zavesenie na lavicu a na prenášanie batohu v ruke batoh prešiel na jedničku atestáciou v ITC Zlín Náš tip: K batohu môžete vybrač klasický jednoklopnový peračník PENN 21011 v rovnakom dizane. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Taška s bodkami Topgal NIKI 21011

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY NEBO - KREATIV

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY NEBO - KREATIV
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Dievčenská aktovka Zippy Nebo je vhodná od 1. triedy ZŠ. Vďaka posuvnému chrbtovému systému bude dobre sedieť aj najdrobnejším dievčatkám. . Školská ergonomická aktovka s vystuženým telom, vnútorným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY NEBO - KREATIV

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SPACE BATTLE

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SPACE BATTLE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná od 1. triedy ZŠ. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM umožňuje nastavenie optimálnej polohy vzhľadom na výšku dieťaťa. . Ergonomicky tvarovaný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO SPACE BATTLE

STIL SKOLSKA AKTOVKA RAINBOW UNICORN 1524241

STIL SKOLSKA AKTOVKA RAINBOW UNICORN 1524241
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA RAINBOW UNICORN 1524241

STIL SKOLSKA AKTOVKA SPRING WINGS 1524243

STIL SKOLSKA AKTOVKA SPRING WINGS 1524243
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA SPRING WINGS 1524243

STIL SKOLSKA AKTOVKA RED SPEED 1524236

STIL SKOLSKA AKTOVKA RED SPEED 1524236
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA RED SPEED 1524236

STIL SKOLSKA AKTOVKA CATS LOVE 1524242

STIL SKOLSKA AKTOVKA CATS LOVE 1524242
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA CATS LOVE 1524242

STIL SKOLSKA AKTOVKA MOTO RACE 1524237

STIL SKOLSKA AKTOVKA MOTO RACE 1524237
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA MOTO RACE 1524237

STIL SKOLSKA AKTOVKA LITTLE BETTY 1524240

STIL SKOLSKA AKTOVKA LITTLE BETTY 1524240
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Tradičná školská aktovka s automatickým magnetickým uzapínaním. Je vhodná ako školská taška pre prváčikov ZŠ, pričom svojimi parametrami vydrží počas celého I. stupňa ZŠ. Anatomicky tvarovaný chrbát (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STIL SKOLSKA AKTOVKA LITTLE BETTY 1524240

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY SPACE SHUTTLE

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY SPACE SHUTTLE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Aktovku Shelly s motívom štartujúcej rakety využijú malí dobrodruhovia už od 1. triedy ZŠ. Z našich aktoviek je najpriestrannejšia a zároveň najľahšia. Odporúčame pre väčších prváčikov. . Školská aktovka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY SPACE SHUTTLE

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BATMAN STORM

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BATMAN STORM
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka ERGO pre všetkých obdivovateľov Batmana je vhodná od 1. triedy ZŠ. Unikátne magnetické zapínanie Fidlock uľahčí prváčikom manipuláciu. . Školská aktovka ERGO s vystuženým telom, vhodná od (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ERGO BATMAN STORM

Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009

Detail

vhodný pre školáčky od 2. triedy vyššie pevný, anatomicky tvarovaný chrbát ramenné popruhy doplnené o hrudný pás Obľúbený dvojkomorový strih tašky, s dvoma prednými vreckami, ocenia všetky dievčatá od 2. triedy a vyššie. Ak sa ale vaša dcéra chystá do prvej triedy, má nad 120 cm a páči sa jej, pokojne ho môže mať! Navyše, bodky nikdy nevyšli z módy!Taška má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát s ľahkou hliníkovou výstužou. Ergonomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy možno utiahnuť v ich spodnej časti na dĺžku a v ich hornej časti k telu. Dopĺňa ich výškovo nastaviteľný hrudný pás. Aby dlhé popruhy prípadne neviala okolo tela, sú na koncoch vybavené magnetkami, ktoré je možné pripnúť k telu popruhov (viď detailné fotky). Zadná komora taškyje užšia a je ako stvorená na veľké ťažké učebnice alebo na dosky na zošity. Predná komora je potom veľmi objemná, hlboká, a navyše ukrýva malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Na prednej strane tašky nájdete dve menšie vrecká. Do spodnej sa zmestia vreckovky alebo ďalšie drobné veci, ktoré je potrebné mať po ruke. Do hornej kapsičky môžete umiestniť krabičku na desiatu, alebo peračník PENN 19009 v rovnakom dizajne. Naviac je v nej ešte karabínka na kľúče, vďaka ktorej budú stále pri ruke. Kapsičku na fľašu na pitie nájdete na boku batohu. Deti potrebujú byť vidieť, zvlášť v zimnom období, preto je batoh vybavený radom reflexných prvkov na ramenných popruhoch, čele aj boku tašky. bonus: pevné dno z materiálu TOPDURA a impregnácia proti dažďu nožičky proti opotrebeniu na spodnej strane batohu pútka na prenášanie batohu v ruke a na zavesenie na lavicu batoh bol testovaný v ITC Zlín Tip pre vás: V rovnakom dizajne ako je taška ponúkame dve verzie peračníka. Buď klasický jednokomorový s klopňou, ktorý je určený pre mladších žiakov, alebo oválnu etui, do ktorej sa umiestňujú farbičky "na voľno". Tú odporúčame skôr starším žiačkam. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009

Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031

Detail

Hlavní charakteristika: dvě objemné komory, tři přední a dvě boční kapsy vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou Střih YUMI je jedním z našich nejoblíbenějších. O puntíky si spousta děvčat píše. Proto jsme oblíbený motiv spojili s oblíbeným střihem na batohu YUMI 22031. Líbí? Záda batohu YUMI jsou pevná díky hliníkové výztuze, jsou ale měkce polstrovaná. Polstrované jsou i délkově nastavitelné, anatomicky tvarované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Zadní komora je velmi prostorná, objemná, vejde se do ní veškeré učení. Uvnitř komory je na zádové části našitá polstrovaná kapsa na notebook a ještě další menší polstrovaná kapsička třeba na mobil nebo powerbanku. Přední užší komora je méně objemná, uvnitř je síťová kapsa na zip a karabina na klíče na dlouhé pružence. V přední části batohu jsou 3 menší kapsičky na zip, které jsou od sebe odděleny vizuálně tmavě modrými popruhy na suchý zip. Díky nim můžete na čelo batohu umístit třeba skateboard. Po obou bocích batohu pak najdete síťové kapsy na lahev na pití. Na jedné straně je navíc kapsa doplněna o kompresní popruh. Díky němu můžete do kapsy pevně vložit 1,5 litrovou PET lahev. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti. Stejně tak i pevné dno z materiálu TOPDURA. Batoh je jemně doplněn reflexními prvky na čele, bocích a ramenních popruzích. K batohu můžete zakoupit penál ETUE 22031 ve stejném designu. Další vychytávky: objem 27 litrů kovové taháčky pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh s bodkami Topgal YUMI 22031

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER CHRABROMIL

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER CHRABROMIL
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka Zippy Harry Potter Chrabromil s plyšovou klopou a motívom Gryffindor. . Školská ergonomická aktovka s vystuženým telom, vnútorným organizérom a troma oddelenými kapsami. . Posuvný chrbtový (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER CHRABROMIL

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER BRADAVICE

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER BRADAVICE
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka Zippy Harry Potter Bradavice, dve klopne. . Školská ergonomická aktovka s vystuženým telom, vnútorným organizérom a troma oddelenými kapsami. . Posuvný chrbtový systém ERGO ADJUSTABLE SYSTEM (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY HARRY POTTER BRADAVICE

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BATMAN DARK CITY

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BATMAN DARK CITY
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Školská aktovka Zippy s pevným telom a motívom Batmana poteší každého milovníka tohto hrdinu. . Ergonomicky tvarovaný chrbát, úplne nastaviteľné ramenné, prsné a bočné kompresné popruhy na optimálne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA ZIPPY BATMAN DARK CITY

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY BATMAN DARK CITY

BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY BATMAN DARK CITY
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Aktovku Shelly s dizajnom obľúbeného Batmana využijú malí školáci od 1. triedy ZŠ. Z našich aktoviek je najpriestrannejšia a zároveň najľahšia. Odporúčame pre väčších prváčikov. . Školská aktovka SHELLY (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL SKOLSKA AKTOVKA SHELLY BATMAN DARK CITY

Študentský batoh mint s bodkami Topgal RUBI 23021

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 200 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť s hliníkovou výstužou dve komory, dve predné vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás polstrované mäkké ramenné popruhy reflexné prvky záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA otestovaný v ITC Zlín pútko na zavesenie na lavici aj prenos batohu v rukách Objemný dvojkomorový batoh s bodkami a štýlovou aplikáciou si získa každú tínedžerku, ktorá chce vyniknúť. Chrbát batohu je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a pevný vďaka ľahkej hliníkovej výstuži. V zadnej komore sa nachádza polstrované vrecko na notebook a tablet a ďalšie menšie vrecko na mobilný telefón alebo powerbanku. Okrem dvoch komôr má batoh dve predné vrecká, do ktorých sa krásne zmestí ETUE 23021. Súčasťou jednej z nich je sieťované vrecko na doklady a karabínka na kľúče. Reflexné prvky sú zakomponované tak, aby nenarušili celkový vzhľad batohu. Bočné vrecká na fľašu sú vyrobené z rovnakého materiálu, ako batoh a pojmú 1,5 PET fľašu. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Študentský batoh mint s bodkami Topgal RUBI 23021

LEGO FRIENDS HEARTS EASY SKOLSKA AKTOVKA /20043-2005/

LEGO FRIENDS HEARTS EASY SKOLSKA AKTOVKA /20043-2005/
Detail

ŠKOLSKÁ AKTOVKA . Skvelá a priestranná školská aktovka s motívom LEGO Easy má množstvo praktických vlastností. . Ľahká školská aktovka má veľa miesta na všetky knihy či zošity, desiatový box aj fľašu s vodou . Po stranách sa (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO FRIENDS HEARTS EASY SKOLSKA AKTOVKA /20043-2005/

Školská aktovka Mačka (8595054271930)

Školská aktovka Mačka (8595054271930)
Detail

Aktovka , s objemom 18l, hmotnosť 1.1kg, rozmery 37×27×17cm, výbava: reflexné prvky, anatomicky tvarovaný chrbát, priedušná zadná stena a pevné dno, vhodné od 7 rokov Uložte si všetky školské potreby do štýlovej aktovky Mačka. Školský batoh značky Baagl sa skvele hodí už pre prvákov. Má ergonomicky tvarovaný chrbát z priedušného materiálu a vďaka posuvnému chrbtovému systému nastavíte polohu popruhov presne podľa potreby a výšky dieťaťa. Pohodlné nosenie potom zabezpečí plne nastaviteľné ramenné popruhy, bočné a prsné popruhy. Vystužené telo aktovky a pevné dno zabezpečí jej stály tvar a bezpečie uložených vecí v hlavnej komore s rozdeľovačom. Drobnosti ako desiatu či doklady si uložíte do predného, či bočného vrecka na zips. Fľašu alebo dáždnik potom ľahko vložíte do bočného sieťovaného vrecka. Vnútri vrecka nájdete vychytaný elastický úchyt na peračník, ktorý bude mať školák vždy po ruke. Školská aktovka disponuje reflexnými prvkami a je vyrobená z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Školská aktovka Mačka (8595054271930)
Školská aktovka Hasiči (8595054276980), Školská aktovka Gol modrá (5903162093451), Pixie Crew školská aktovka dinosaurus (702811692893), BAAGL Školská aktovka Ergo Skateboard (8595054287368), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gool (4047443408198), Hama Školská aktovka pre prváčikov Balet (4047443408242), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer (4047443408020), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jednorožec (4047443408235), Hama Školská aktovka pre prváčikov Space (4047443408181), Pixie Crew školská aktovka zeleno-hnedá s malým panelom (0702811691391), Pixie Crew školská aktovka minecraft zeleno-hnedá (702811692916), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jeans Girl (4047443408259), Hama Školská aktovka pre prváčikov Blue Dog (4047443408211), Hama Školská aktovka pre prváčikov Astronaut, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429889), Hama Školská aktovka pre prváčikov Mačička, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429858), Hama Školská aktovka pre prváčikov Kitty, Super ľahká, 0,66 kg (4047443428349), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429896), Hama Školská aktovka pre prváčikov Lama, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429841), Hama Školská aktovka pre prváčikov T-Rex, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429872), Hama Školská aktovka pre prváčikov Futbalová lopta, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429902), Hama Školská aktovka pre prváčikov Rozprávkový kôň, Super ľahká, 0,66 kg (4047443429865), Wacom ACK-20001, Klasická šnurovacia zavinovačka sivá s bodkami (37911), Barbie Modelka – Limetkové šaty s bodkami (194735093984), Olala Pets Žirafa s bodkami pískacia (8592644122740), Minnie s bodkami, 140 × 200 cm (3113852), Bigjigs Čajový servis s bodkami v kufríku (691621146323), Pixie Crew, študentský peračník modrý s bielymi bodkami (702811691742), BEBE Glam EdP 100 ml (085715135872), Wiky Tabuľa školská (8590331237449)