Školská taška bodky topgal kimi 24010

Produkt Školská taška bodky topgal kimi 24010 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Školská taška bodky topgal kimi 24010 upraviť a produkt hľadať znova.

Školská taška bodky Topgal KIMI 24010

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory s malým predným vreckom výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model KIMI meria na výšku 43 cm, preto svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 24010 v rovnakom dizajne desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška bodky Topgal KIMI 24010 , Školská taška loop+, formula (4008110282695)

Modrá školská taška Topgal KIMI 23020

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory s malým predným vreckom výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model KIMI meria na výšku 43 cm, preto svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Chlapci majú radi modrú farbu, ale ako je naším zvykom, nechceli sme obyčajný batoh. Preto sme batoh oživili drobnými šesťuholníkmi. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 23020 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrá školská taška Topgal KIMI 23020 , Školská taška loop+, motorka (4008110282671)

Čierna školská taška Topgal KIMI 24020

Detail

Dvojkomorový model KIMI meria na výšku 43 cm, preto svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 24020 v rovnakom dizajne, alebo box na desiatu. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Hlavná charakteristika: váži 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory s malým predným vreckom výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné, nepriepustné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabína na klúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Čierna školská taška Topgal KIMI 24020 , Školská taška loop, prázdna, mesačná slečna (4008110256412)

Dievčenská školská taška Batika Topgal KIMI 23010

Detail

Hlavná charakteristika: váži 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory s malým predným vreckom výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model KIMI meria na výšku 43 cm, preto svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Nechali sme sa uniesť štýlovou batikou, ktorá je opäť v móde. Necháte sa aj vy zlákať týmto jemným hippie štýlom? Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 230010 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Dievčenská školská taška Batika Topgal KIMI 23010 , Karton p+p – školská taška premium unicorn pegas (8596424139300)

Topgal Školský set KIMI 24010 SET SMALL

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIMI 24010 - Školská taška bodky, PENN 24010 - Dvojito skladaný školský peračník (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIMI 24010 SET SMALL , Karton p+p – školská taška premium light spirit riding free (8596424137344)

Topgal Školský set KIMI 24010 SET LARGE

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom, vrecúškom na prezuvky a nepremokavou pláštenkou. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIMI 24010 - Školská taška bodky, PENN 24010 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky, ZIGI 17002 - Pláštenka na batoh (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIMI 24010 SET LARGE , Wiky tabuľa školská (8590331237449)

Topgal Školský set KIMI 24010 SET MEDIUM

Detail

Zvýhodnený set školskej tašky s peračníkom a vrecúškom na prezuvky. Súčasťou setu sú tieto produkty: KIMI 24010 - Školská taška bodky, PENN 24010 - Dvojito skladaný školský peračník, ZUZA 19045 - Vrecko na prezuvky (topgal.sk)

Podobné produkty ako Topgal Školský set KIMI 24010 SET MEDIUM , Školská aktovka hasiči (8595054276980)

Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009

Detail

vhodný pre školáčky od 2. triedy vyššie pevný, anatomicky tvarovaný chrbát ramenné popruhy doplnené o hrudný pás Obľúbený dvojkomorový strih tašky, s dvoma prednými vreckami, ocenia všetky dievčatá od 2. triedy a vyššie. Ak sa ale vaša dcéra chystá do prvej triedy, má nad 120 cm a páči sa jej, pokojne ho môže mať! Navyše, bodky nikdy nevyšli z módy!Taška má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát s ľahkou hliníkovou výstužou. Ergonomicky tvarované, polstrované ramenné popruhy možno utiahnuť v ich spodnej časti na dĺžku a v ich hornej časti k telu. Dopĺňa ich výškovo nastaviteľný hrudný pás. Aby dlhé popruhy prípadne neviala okolo tela, sú na koncoch vybavené magnetkami, ktoré je možné pripnúť k telu popruhov (viď detailné fotky). Zadná komora taškyje užšia a je ako stvorená na veľké ťažké učebnice alebo na dosky na zošity. Predná komora je potom veľmi objemná, hlboká, a navyše ukrýva malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Na prednej strane tašky nájdete dve menšie vrecká. Do spodnej sa zmestia vreckovky alebo ďalšie drobné veci, ktoré je potrebné mať po ruke. Do hornej kapsičky môžete umiestniť krabičku na desiatu, alebo peračník PENN 19009 v rovnakom dizajne. Naviac je v nej ešte karabínka na kľúče, vďaka ktorej budú stále pri ruke. Kapsičku na fľašu na pitie nájdete na boku batohu. Deti potrebujú byť vidieť, zvlášť v zimnom období, preto je batoh vybavený radom reflexných prvkov na ramenných popruhoch, čele aj boku tašky. bonus: pevné dno z materiálu TOPDURA a impregnácia proti dažďu nožičky proti opotrebeniu na spodnej strane batohu pútka na prenášanie batohu v ruke a na zavesenie na lavicu batoh bol testovaný v ITC Zlín Tip pre vás: V rovnakom dizajne ako je taška ponúkame dve verzie peračníka. Buď klasický jednokomorový s klopňou, ktorý je určený pre mladších žiakov, alebo oválnu etui, do ktorej sa umiestňujú farbičky "na voľno". Tú odporúčame skôr starším žiačkam. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s bodkami Topgal ALLY 19009 , Kolorky deluxe velvet bodky (baby20713nad)

Školská taška Topgal LYNN 20008

Detail

dvojkomorová taška pre školáčky v 2. - 5. triede pevný polstrovaný chrbát s výstuhou objemná taška vyhovie pokojne aj na začiatku druhého stupňa ZŠ Strih LYNN je naozaj objemný, odporúčame ho preto pre dievčatá od výšky cca 125 cm. Slúžiť bude pohodlne minimálne do šiestej triedy! Navyše, tento rok sme strih LYNN ozdobili potlačou s lesklými fialovými hviezdičkami a príveskom v tvare hviezdy s flitrami. Páči? Taška LYNN je našim najobjemnejším strihom. Dve veľké komory a dve hlboké predné vrecká unesú naozaj ťažký náklad každodenného učiva. Aj preto sme tašku vybavili anatomicky tvarovaným chrbtovým systémom s ľahučkou hliníkovou výstuhou, ktorá drží tvar chrbta v správnom anatomickom prehnutí. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované, dajú sa utiahnuť ako na dĺžku v ich spodnej časti, tak aj k chrbtu v hornej časti. Hrudný popruh je výškovo nastaviteľný, vyrovnáva váhu batohu k postaveniu tela aj menšej slečny a popruhy tašky vďaka nemu nekĺžu z pliec. Zadná komora tašky je užša. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc, atlasov, alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a je v nej umiestnená aj praktická sieťová kapsička na zips. Hlboká kapsa medzi prednou komorou a vreckom na čele tašky má užší vstup, takže je ideálna napríklad pre umiestnenie peračníka PENN 20008 v rovnakom dizajne, alebo krabičky s desiatou. V tomto vrecku je umiestnená menovka a odnímateľná karabína na kľúče. Predné hlboké vrecko poslúži na drobnosti, ktoré treba mať po ruke. Fľaštičku na pitie ale dávajte na bok tašky do bočnej kapsičky, ktorá je na ňu určená. Reflexné prvky nájdete aj u tohto batohu na spúste miest - na spodnej časti čela tašky, na lemoch predného vrecká a prednej komory, na boku tašky aj na ramenných popruhoch. Pozrite sa do detailných fotiek, kde máme batoh odfotený aj v tme. Niečo navyše: pevné dno opatrené nožičkami dno je z materiálu TOPDURA taška prešla atestáciou v ITC Zlín záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke a ďalšie pre zavesenie na lavicu Náš tip: Fľaštičku s nápojmi dávajte do bočného vrecka tašky - zabránite tak nehodám s rozliatym pitím vnútri tašky. Ideálne je ale nabrať do fľaštičky len sirup, aby si deti dopustili vodu v triede. Uľahčíte tak chrbtu vašej dcéry. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal LYNN 20008 , Výtvarná súprava farebné bodky (3070900090446)

Školská taška Topgal ENDY 21016

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná aj pre malých drobných prváčikov ultraľahká, ideálna pre 1. - 3. triedu váži menej než 0,9 kg! Minecraft vojenský motív a kovový prívesok na ťaháčiku zipsu, to je jasná hitovka tohtoročnej kolekcie! Ideálna pre chlapcov, prváčikov. Vďaka dvom objemným komorám bude vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ! Naviac je taška ultraľahká, neváži ani kilogram! Môžeme ju odporučiť aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška tak ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti a ku chrbtu v ich hornej časti. Skĺzať z ramien nebudú ani v zime, kedy deti nosia bundy, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne "zhltnú" všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej školy, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Predné hlboké vrecko je skvelé na uloženie škatuľky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračníku PENN 21016 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne aktovky pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok aktovky. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na prenášanie aktovky v ruke pútko a na zavesenie aktovky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami aktovka bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ak konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrované časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov a aj na ich polstrované časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 21016 , Baagl peračník etue bodky (8595054272371)

Školská taška Topgal COCO 18044

Detail

Novinka medzi našimi taškami s tromi komorami vo farbách ľadového kráľovstva! veľkostne ideálne od 1. triedy pokojne až do 5. triedy pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko vhodné aj pre malých prváčikov Náš najuniverzálnejší strih tašky sme obliekli do modrých a fialových odtieňov a doplnili striebornou výšivkou, motýlikmi a trblietkami. Tak čo, páči? Všetkým malým princeznám určite áno! Obľúbený strih ocenia drobné dievčatá v prvej triede, ale aj školáčky vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Batoh má pevný, anatomicky tvarovaná chrbát s hliníkovou výstužou. Vďaka polstrovaným ramenným popruhom (respektíve možnosti ich utiahnutia) nikdy neskĺzne z ramien. Hrudná pracka zabezpečí, že z chrbta padať určite nebude ani v zime, keď sa občas tašiy šmýkajú po bundách. Konce popruhov vďaka magnetkám môžete pripnúť tak, aby nevialy okolo tela. Do zadnej komory radíme ukladať dosky na zošity alebo najťažšie učebnice, do prostrednej komory potom ďalšie učivo ťažšie váhy. Predná komora je najširšia a navyše v nej nájdete aj kapsičku na zips a odnímateľnou karabínku na kľúče. Predná hlboká vrecko je ideálna napríklad na desiatu, alebo peračník PENN 18044 v rovnakom dizajne. Navyše v nej nájdete aj menovku. Fľašu na pitie umiestnite do bočného vrecká. Bezpečnosť vašho dievčatka zaistí množstvo reflexných prvkov na prednej časti, na bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Tak hurá do školy! Ďalšie vychytávky: mäkké, ale pevné uško na prenášanie tašky v ruke uško na zavesenie tašky na lavicu ochrana proti dažďu - taška len tak nepremokne pevný nepriepustný materiál TOPDURA na dne tašky taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovú výstuž chrbta nevyťahujte, chrbtový systém by tak stratil anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť tašky. Váha výstuže je len 0,06 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal COCO 18044 , Školská aktovka gol modrá (5903162093451)

Školská taška Topgal ENDY 21002

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát ľahký - neváži ani 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Povedzte mi, ktorej školáčke by sa nepáčila taška s papagájom kakadu a peckovým príveskom s kryštálom, lapačom snov a pierkami? Nám sa páči všetkým! Taška ENDY je klasika do 1.-3. triedy ZŠ. Jej hlavnou výhodou je nízka hmotnosť. Dve hlavné komory dopĺňa na čele tašky hlboké vrecko. Zadná komora je hlbšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice. Predná komora je o niečo užšia, ideálne je dať do nej napríklad peračník PENN 21002 a ďalšie drobné školské potreby. Malé denníčky a drobnosti dajte do sieťového vrecká na zips vnútri prednej komory. Nad ňou je ešte menovka, aby sa viac rovnakých tašiek v triede neplietlo. Predné vrecko je dostatočne hlboké, môžete ho použiť napríklad na prenášanie desiatej v krabičke ZOLA. Vnútri vrecka je aj odnímateľná karabínka na kľúče. Chrbát tašky je lisovaný z pevnej, tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované, mäkko polstrované a sú doplnené hrudnou prackou. Dlhé konce ramenných popruhov môžete pripnúť k telu popruhu vďaka všitým magnetom. Fľaštičku na pitie, ideálne s veľkosťou do 0,5 litra - napríklad našu ZOLA, umiestnite na bok tašky do pevnej kapsičky. Reflexné prvky sú samozrejmosťou - nájdete ich na prednom vrecku, bokoch tašky aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik na lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška je superľahká, ale učivo v prvých triedach niečo váži. Nepreťažujte zbytočne chrbát žiaka, dávajte mu do tašjy len to učenie, ktoré v daný deň potrebuje a kontrolujte tašku. Občas je v nej v prvých triedach viac hračiek, než učenia ... :-) (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 21002 , Playmobil 9453 zariadená školská budova (4008789094537)

Školská taška Topgal ENDY 20014

Detail

Kto z chalanov si niekedy nehral na vojakov? Snáď každý! Preto sme aj tento rok vymysleli ultraľahkú tašku s vojenským motívom pre najmenších chlapcov v 1. - 3. triede ZŠ vhodná aj pre malých drobných prváčikov ideálna pre 1. - 3. triedu ľahučká konštrukcia - váži menej 0,9 kíl! Motív s nočným videním a kovovým príveskom na ťaháčiku zipsu predného vrecká! Jednoducho hitovka pre chlapcov, prváčikov. Vďaka svojmu objemu bude vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ! Naviac je tašla ultraľahká, neváži ani kilogram! Takže bude vyhovovať aj pre tých najmenších chlapcov pod 110 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška taká ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti a k chrbtu v ich hornej časti. Skĺzať z pliec nebudú ani v zime, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj výškovo nastaviteľným hrudným pásikom. Dve hlavné komory pohodlne zhltnú všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej pani učiteľky, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť tie najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete navyše aj malú sieťovú kapsičku na zips a menovku. Predná hlboká kapsa je skvelá na uloženie škatuľky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračníku PENN 20014. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne tašky pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok tašky, aby sa jej obsah nevylial do učiva. Niečo navyše: záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke pútko a na zavesenie tašky na lavicu pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ak konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrovanej časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov aj na ich polstrovanej časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 20014 , Pixie crew školská aktovka dinosaurus (702811692893)

Školská taška Topgal ENDY 18001

Detail

Ľahučká dvojkomorová taška nielen pre malé milovníčky papagájov ideálny pre dievčatá v 1. - 3. triede váži iba 0,88 kg! pevná lisovaná chrbtová časť Konštrukcia tašky je vďaka lisovanému chrbtu odľahčená, preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné slečny. Objemom určite vydržia najmenej od prvej do tretej triedy. Z chrbta padať nebude, nebojte, ramenné popruhy totiž môžete utiahnuť v ich hornej ako aj spodnej časti a navyše ich zaistíte ešte hrudnou prackou. Konce popruhov sú opatrené magnetkami, takže ich môžete pripnúť k ramenným popruhom aby neviali okolo tela. Do dvoch objemných komôr tašky sa zmestí všetko POTREBNÉ učivo. Bližšie k chrbtu odporúčame dávať tie najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo širšia a obsahuje aj sieťovanú kapsičku na zips a menovku. Do prednej kapsičky, s úžasným papagájom ARA a Kytka môžete umiestniť peračník PENN 18001 vo rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. Určite sa vám bude hodiť aj karabinka na kľúče, ktorá je v tomto vrecku pevne prišitá. Pitie je vhodné umiestniť do bočnej kapsičky, ktorá sa ukrýva pod zipsom. Na reflexných prvkoch si zakladáme, preto ich nájdete na čele aj boku tašky a na ramenných popruhoch. Bonusy: pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA, nožičky batoh prešiel testovaním v ITC Zlín Náš tip: Odporúčame deťom dávať do fľaštičky s pitím iba sirup, vodu si dopustia v škole sami - znížite tak váhu batohu už tak plného učebníc. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 18001 , Baagl školská aktovka ergo skateboard (8595054287368)

Školská taška Topgal MIRA 20046

Detail

Dve komory, organizér a hlboké predné vrecko - parádička s obľúbeným motívom pre chlapcov na prvom stupni ZŠ! testované v ITC Zlín dve komory a hlboké predné vrecko predná komora členená praktickým organizérom pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výztuhou štýlová potlač a prívesky na prednom vrecku Pozor! Batoh pre všetkých gamerov na prvom stupni ZŠ navyše so super príveskami! Strih MIRA je veľmi objemný, odporúčame ho cca od 125 cm výšky a bude slúžiť najmenej do piatej triedy základných škôl. Batoh MIRA má dve objemné komory. Zadná komora je užšia - k chrbtu dávajte vždy tie najťažšie učebnice alebo dosky so zošitmi. Predná komora je objemnejšia a na dve časti ju rozdeľuje praktická prepážka, takže bude triedenie školských potrieb vo vnútri hračka. Predné hlboké vrecko je ideálne na všetky ďalšie potrebnosti. Môžete do nej umiestniť desiatu v krabičke - treba tej našej ZOLA 18053 alebo peračník PENN 20046 v rovnakom dizajne. Naviac je v prednom vrecku ešte karabína na kľúče a menovka. Chrbát batohu je pevný, vystužený anatomicky tvarovaným polstrovaním a hliníkovou výstuhou. Polstrované ramenné popruhy sú ergonomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zabezpečí to, aby sa batoh nešmýkal z ramien ani drobnejším chalanom. Fľaštičku s pitím dajte do bočného vrecka batohu, ktoré je ukryté pod zipsom. Ani na modeli MIRA sme nešetrili reflexnými plochami - nájdete ich na ramenných popruhoch, boku batohu aj na jeho prednej časti a v lemoch prednej komory a vrecka. Ďalšie bonusy: náter proti dažďu - batoh len tak nepremokne pevný materiál Topdura a nožičky na dne batohu pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke batoh bol testovaný v ITC Zlín Tip od nás: K batohu sú na výber dva peračníky v rovnakom dizajne - klasický jednokomorový peračník s chlopňou PENN 20046, určený pre chlapcov v nižších triedach, alebo oválne ETUE 20046 pre starších žiakov. V oválnom ETUE je malá klopnička s niekoľkými úchytmi na perá a otvorená časť, kde sú pastelky umiestnené "na voľno". (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal MIRA 20046 , Hama školská aktovka pre prváčikov gool (4047443408198)

Školská taška Topgal ENDY 20045

Detail

Pravek? Do 1. - 3. triedy pre malého paleontológa je to jasná voľba! Batoh ENDY je superľahký, priamo určený pre tých najmenších bádateľov. dve komory a veľké predné vrecko pevný lisovaný chrbát nízka váha 0,98 kg! Školský batoh ENDY je určený hlavne pre všetkých drobných prváčikov, a to hlavne vďaka svojej váhe - neváži ani kilogram. Svojim objemom ale vydrží pokojne až do tretej triedy ... Chrbtový systém batohu je vďaka anatomicky tvarovanej lisovanej pene ultraľahký. Aj na chrbte malého bádateľa bude batôžtek sedieť ako uliaty. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a hlavne - dajú sa utiahnuť v hornej časti k chrbtu aj v spodnej časti na dĺžku. Výškovo nastaviteľný hrudný pás zabezpečí, že popruhy nebudú schádzať ani z drobného chrbta. Batohy ENDY majú dve hlavné komory. Tie najťažšie školské potreby dávajte vždy do zadnej komory. Tá je o niečo širšie ako predné a pojme všetko potrebné do prvých tried ZŠ. Predná, užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťové vrecko na zips. Menovka ukrytá v prednej komore nad sieťovým vreckom pomôže batohy rozoznať, aj keď sa v triede stretnú dva rovnaké. K batohu môžete prikúpiť aj peračník PENN 20045 v rovnakom dizajne. Ten ľahko umiestnite do prednej komory alebo do predného hlbokého vrecka, kde určite oceníte aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pre fľaštičku na pitie sme ušili pevné vrecko na boku batohu. Reflexné prvky sa budú páčiť hlavne rodičom, obzvlášť v zimnom období. Preto sme nimi na batohu naozaj nešetrili. Presvedčiť sa môžete v detailných fotkách, kde máme batoh nafotený aj v tme. Niečo navyše: náter proti dažďu - batoh nepremokne odolné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie batohu v ruke a pútko na lavici batoh bol testovaný v ITC Zlín a prešiel na jedničku Náš tip: Batoh síce neváži ani kilogram, ale učebnice sú naozaj ťažké. Ak máte naozaj malého drobného prváčika pod 110 cm, skúste mu zo školy zabezpečiť dvojitú sadu učebníc - do školy a na doma. Odľahčíte tak batoh a hlavne chrbát! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Topgal ENDY 20045 , Hama školská aktovka pre prváčikov balet (4047443408242)

Motorkárska školská taška Topgal ENDY 20013

Detail

Potom je taška ENDY práve pre neho! Je superľahká a v prednej kapsičke má ukrytú priehľadnú kapsu so 4 rôznymi obrázkami s motorkami, ktoré si môže meniť podľa ľubovôle, alebo si tam dať obrázok napríklad svojej vlastnej motorky ... dvojkomorová taška s veľkou prednou kapsou súčasťou sú 4 vymeniteľné obrázky motoriek pevný lisovaný chrbát a nízka váha 0,98 kg! Tašku pre všetkych malých pretekárov určite ocenia nielen milovníci motoriek, ale vďaka váhe tašky aj ich rodičia! Chrbtový systém je vďaka anatomicky tvarovanej lisovanej pene ultraľahký. Aj na chrbte malého pretekára bude batôžtek sedieť ako uliaty. Ramenné popruhy sú polstrované, ergonomicky tvarované a hlavne - dajú sa utiahnuť v hornej i spodnej časti batohu. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy nebudú skĺzať ani z drobného chrbta. Najťažšie školské potreby dávajte vždy do zadnej komory. Tá je širšia ako predná a zltne všetko potrebné do prvých tried ZŠ. Predná, užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips. Menovka ukrytá v prednom vrecku nad sieťovou kapsičkou pomôže tašky rozoznať, aj keď sa v triede stretnú dva rovnaké. Ako bonus nájdete na zipse predného vrecká parádny miniatúrny motorkársky prívesok! ... K taške môžete prikúpiť aj peračník PENN 20013 v rovnakom dizajne. Ten ľahko umiestnite do prednej komory alebo do predného hlbokého vrecká, kde určite oceníte aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pre fľaštičku na pitie sme ušili pevnú kapsu na boku tašky. Reflexné prvky sa budú pozdávať hlavne rodičom, najmä v zimnom období. Preto sme nimi na taške naozaj nešetrili. Presvedčiť sa môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme. Niečo navyše: záter proti dažďu odolné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku Náš tip: V prednom vrecku je menšia kapsička, ktorá v okienku prednej časti batohu ukrýva obrázky so štyrmi rôznymi motorkami. Každý malý pretekár sa tak môže rozhodnúť, s akou motorkou ráno vyrazí do školy. Pripraviť sa, pozor, štartujeme! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Motorkárska školská taška Topgal ENDY 20013 , Hama školská aktovka pre prváčikov gamer (4047443408020)

Maskáčová školská taška Topgal LYNN 21018

Detail

Hlavná charakteristika: pre chlapcov i dievčatá v 2. - 6. triede veľký objem, 2 komory a 2 hlboké vrecká pevný chrbát s hliníkovou výstužou Maskáčová školská taška LYNN s kovovým vojenským príveskom na zipse a nášivkou je určená všetkým vyšším žiakom na prvom stupni ZŠ, alebo aj na prechod do tried druhého stupňa. Je veľmi objemná, preto je určená hlavne pre tých, ktorí musia denne do školy nosiť veľký náklad učiva. Dve komory a dve hlboké vrecká unesú úplne všetko. Chrbát tašky je pevne, ale mäkko polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je opatrený hliníkovou výstužou. Dochádza tak k lepšej cirkulácii vzduchu medzi chrbtom školáka a chrbtovou časťou tašky. Pohodlné nosenie aj ťažkého nákladu zaistia polstrované, ergonomicky tvarované ramenné popruhy. Tie nastavíte ako v ich spodnej časti na dĺžku, tak aj v hornej časti k chrbtu dieťaťa. Zapnutím výškovo nastaviteľného hrudného popruhu potom zaistíte, aby sa taška nešmýkala z pliec. Do koncov ramenných popruhov sme zašili magnetku, ktorou ich môžete pripnúť k polstrovanej časti popruhov tak, aby neviala okolo tela školáka. Zadná komora tašky LYNN je o niečo užšia ako predná. Odporúčame do nej umiestniť školskej dosky, veľké ťažké učebnice, alebo napríklad atlasy. Predná komora je priestrannejšia, širšia a je v nej malé sieťové vrecko na zips. Vrecko medzi prednou komorou a predným vreckom je hlboké a objemné. Jeho vstup je ale užší. Je vhodné napríklad pre prenášanie peračníka PENN 21018 v rovnakom dizajne, alebo škatuľky na desiatu. V tomto vrecku je našitá aj odnímateľná karabinka na kľúče a menovka. Predné vrecko s vojenskou známkou na zipse je potom ideálne pre všetko, čo je potrebné mať rýchlo po ruke. K taške strihu LYNN si môžete vybrať klasický jednokomorový peračník s klopňou pre menších školákov PENN 21018. Ďalšie vychytávky: reflexné prvky na všetkých stranách tašky pevné odolné dno z TOPDURY chránené nožičkami záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na nosenie v ruke a pútko na lavicu taška prešla atestáciou v ITC Zlín na jednotku Náš tip: Taška strihu LYNN je nejobjemnějšia z našej ponuky pre prvý stupeň ZŠ. Z našej skúsenosti vieme, že ho deti nosia pokojne aj do šiestej siedmej triedy. Pre školákov nad 150 cm už ale odporúčame kúpiť študentský batoh. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Maskáčová školská taška Topgal LYNN 21018 , Hama školská aktovka pre prváčikov jednorožec (4047443408235)

Školská taška PixelArt Topgal ELLY 19014

Detail

Pozor, Dvojkomorová hitovka pre chlapcov do 1. - 4. triedy! vhodný aj pre drobných prváčikov ľahká konštrukcia - neváži ani kilogram! ergonomicky tvarované popruhy a hrudný pásik objemný strih Máme pocit, že tento batoh bude hitovka. Pokiaľ máte doma školáka poblázneného do hier typu minecraft, máte s týmto batohom vyhraté! Bude vyhovovať všetkým chalanom, ale napríklad aj dievčatám od 1. do 4. triedy ZŠ. Ako sa vám páči? Všetci rodičia určite ocenia ľahkú váhu tašky. Váži iba 0,86 kg, a to hlavne vďaka ľahkej lisovanej chrbtovej časti. Školáci si ale najviac obľúbia zrejme dizajn. A čo až objavia dva prívesky na prednom vrecku! Lisovaná chrbtová časť tašky je anatomicky tvarovaná. Spolu s ergonomicky tvarovanými hrudnými popruhmi, ktoré sa dajú utiahnuť v hornej aj spodnej časti, zaistia správne nosenie na chrbte školáka aj pri dennom náklade niekoľkých kíl učenia. Navyše sme do koncov popruhov všili magnet, vďaka ktorému ich môžete upevniť k telu popruhu tak, aby voľne neviali okolo tela školáka. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik potom zaručí, že sa ramenné popruhy nebudú skĺzávať z chrbta ani drobnému prváčikovi. Zadná komora tašky je najširšia a tým pádom aj najobjemnejšia . K chrbtu odporúčame dávať čo najťažší náklad - ťažké učebnice, alebo napríklad dosky na zošity. Predná užšia komora je určená pre ďalšie potrebnosti, alebo napríklad peračník PENN 19014 v rovnakom dizajne. V prednej komore je ešte menšie sieťové vrecko na zips a menovka. Na čele batohu potom určite využijete aj hlboké predné vrecká, kde je dobré umiestniť napríklad krabičku s desiatou, alebo všetky ďalšie potrebnosti malých školákov. Nájdete v nej aj karabinku na kľúče, vďaka ktorej budú vždy po ruke. Ani u tohto modelu tašky sme nezabudli na bezpečnosť detí. Reflexné prvky sú na bokoch, čele aj ramenných popruhoch tašky. Fľašu na pitie môžete umiestniť do jedného z dvoch bočných sieťových vreciek, ktoré sme tento rok opatrili látkou v spodnej časti, aby sa sieťovina v týchto namáhaných miestach nepretrhávala. Bonusy: pevné dno z materiálu TOPDURA chráneného nožičkami záter proti dažďu pútko na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie na lavicu Náš tip: Taška má vrecká na pitie na oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobné hmotnosti, aby bola taška správne vyvážená. Skôr ale radíme deťom dávať do fľaštičky len sirup, vodu si dopustia v škole. Uľahčíte tak taške aj chrbtu dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška PixelArt Topgal ELLY 19014 , Hama školská aktovka pre prváčikov space (4047443408181)

Modrozelená školská taška Topgal CODA 22018

Detail

Hlavná charakteristika: nový zväčšený strih - vhodný aj na začiatok druhého stupňa ZŠ pevný chrbát a anatomicky tvarované popruhy objemný, ale pritom subtílny strih CODA Obľúbený dvojkomorový strih tašky CODA odporúčame pre školákov od 125/130 cm výšky. Vďaka svojmu veľkému objemu bude dobre slúžiť aj na začiatku druhého stupňa ZŠ. Strih je úzky, takže bude vyhovovať aj chudým vysokým školákom. Taška má pevný, polstrovaný chrbát vystužený ľahkou hliníkovou výstuhou. Tú ale radíme nevyťahovať, taška by stratiila na pevnosti a tvare. Navyše je výstuha superľahká. Polstrované a ergonomicky tvarované sú aj ramenné popruhy, ktoré zaistia pohodlné každodenné nosenie aj veľmi ťažkého školského nákladu. Ramenné popruhy možno regulovať na dĺžku v ich spodnej časti, ale môžete ich utiahnuť aj k chrbtu v hornej časti. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľný hrudný pás. Dve hlavné objemné komory tašky zhltnú všetko potrebné učenie. Zadná komora je užšia ako predná, radíme do nej umiestniť najťažšie učivo a smerom dopredu odľahčovať. V prednej, širšej komore, je umiestnené sieťové vrecko na zips a menovka. Na čele tašky potom určite využijete aj praktické hlboké vrecko, napríklad na prenášanie desiaty, alebo peračníka PENN 22018 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je umiestnená aj odnímateľná karabína na kľúče. Tašku sme vybavili reflexnými prvkami na všetkých jej stranách – čo dobre vidíte v detailných fotkách, kde je vyfotená v tme. Ďalšie vychytávky: ucho na zavesenie na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chrániace dno záter proti dažďu - látka nepremokne taška prešla certifikáciou ITC Zlín na jednotku Náš tip: Deti nám rastú pred očami, ale taška môže slúžiť pokojne 3 aj viac rokov. Nebojte, vďaka dĺžke a nastaviteľnosti ramenných popruhov tašku ľahko upravíte na rastúci chrbát vášho školáka. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrozelená školská taška Topgal CODA 22018 , Cosing dojčiaci vankúš 170 cm – bodky sivý (8595608804348)

Školská taška Safari Topgal ELLY 24014

Detail

Model ELLY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do štvrtej triedy základnej školy s výškou od 115 cm. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je priestrannejšia a spoľahlivo pojme všetko učivo. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 24014 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. K výbave patrí aj karabínka, vďaka ktorej už zložité hľadanie kľúčov na dne batohu nehrozí. Bočné vrecká sú prispôsobené pre zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Safari Topgal ELLY 24014 , Ceba popôrodný kruh, malé bodky, bielo-sivý (5907672328515)

Školská taška Safari Topgal ELLY 23004

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ELLY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do štvrtej triedy základnej školy, ktoré milujú rozkvitnuté safari plné žiráf, zebier, gepardov a tukanov. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je priestrannejšia a spoľahlivo pojme všetko učivo. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23004 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte znížiť váhu batohu? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Safari Topgal ELLY 23004 , Eko zavinovačka s kokosovou vložkou bodky sivá (5903636109398)

Školská taška Hawai Topgal MIRA 23009

Detail

Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a jedno hlboké vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model MIRA svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Malinovo červená školská taška je zdobená kvetmi havajského ibišteka alebo Ma'o hau hele. Vďaka svojej žiarivej farbe sa stane krásnym módnym doplnkom. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 23009 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Hawai Topgal MIRA 23009 , Ceba cebuszka physio mini džersej biely, bodky (5907672323404)

Modrá školská taška Topgal MIRA 23019

Detail

Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a jedno hlboké vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model MIRA svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. A aby to nebola úplná nuda (a tiež preto, že modrá nie je len jedna), využili sme kombináciu niekoľkých odtieňov. Modrá farba ala lom svetla rozžiari každý školský deň. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 23019 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrá školská taška Topgal MIRA 23019 , Pixie crew školská aktovka minecraft zeleno-hnedá (702811692916)

Zelenomodrá školská taška Topgal LYNN 23018

Detail

Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a dve hlboké vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model LYNN je jedným z najobjemnejších strihov v našej ponuke. Je to taký Goliáš medzi školskými taškami. A keďže "zelená a modrá" sú nerozlučná dvojica, prepožičali sme si ich farbu aj pre tento model. Zadná komora batohu je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a nájdete v nej praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele batohu má užší vstup, skvele sa hodí pre peračník PENN 23018 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Zelenomodrá školská taška Topgal LYNN 23018 , Hama školská aktovka pre prváčikov jeans girl (4047443408259)

Školská taška Hory Topgal ELLY 23014

Detail

Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ELLY neváži ani kilogram, preto je ideálny pre malých horalov od prvej až do štvrtej triedy ZŠ. Zasnežené hory vytiahnu z postele každého dobrodruha. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je priestrannejšia a spoľahlivo pojme všetko učivo. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23014 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Ako ešte znížiť váhu školskej tašky? Čo tak dať deťom do batohu prázdnu fľašu alebo len trochu sirupu na jej dno? Vodu si môžu dopustiť v škole samé. Odľahčíte batoh až o 0,5 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Hory Topgal ELLY 23014 , Hama školská aktovka pre prváčikov blue dog (4047443408211)

Školská taška Maskáč Topgal COCO 23040

Detail

Hlavné charakteristiky: váži len jeden kilogram pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstuhou tri priehradky a veľké predné vrecko na hrudi je výškovo nastaviteľná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov majú magnety (pre ľahšie upevnenie odklopných koncov) reflexné prvky - na prednej strane a na bokoch batohu, na ramenných popruhoch kryt proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami taška testovaná ITC Zlín odnímateľná karabína na kľúče pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na nosenie tašky v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom pre malých chlapcov na prvom stupni, ale aj školákov vo vyšších ročníkoch základných škôl. Taške dominuje visačka s vojenskou pečiatkou a hravé magnetky s vojenskou tematikou. A ak vás magnetky nezaujmú? Dajú sa ľahko odpojiť bez toho, aby narušili celkový dizajn batohu. Taška má tri priestranné priehradky. Do najširšieho vrecka odporúčame vložiť najťažšie učebnice alebo zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora sa dá použiť napríklad na peračník PENN 23040 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek možno umiestniť fľaše s objemom 0,5 l, napríklad našu ZIVA. Náš tip: Hliníkovú chrbtovú výstuhu nevyťahujte, pretože chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by pevnosť tašky. Polstrovanie váži len 0,04 kg. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Maskáč Topgal COCO 23040 , Orion dávkovač mydla sklo/uh 0,45 l bodky (530785)

Školská taška Jednorožec Topgal COCO 24006

Detail

Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Praktická tmavá farba si nevyžaduje náročnú údržbu a dokonale dotvára každodenný outfit. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 24006 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Jednorožec Topgal COCO 24006 , Ceba baby cebuszka physio duo džersej – biele bodky (5907672323459)

Školská taška Búrka Topgal MIRA 24019

Detail

Dvojkomorový model MIRA svojim objemom skvele poslúži minimálne do piatej triedy. Zadná komora batohu je užšia a nájdete v nej menšie sieťové vrecko na zips. Predná komora je širšia, veľmi objemná a je rozdelená polstrovanou prepážkou na dve časti. Hlboké vrecko na prednej komore je ako stvorené pre peračník PENN 24019 v rovnakom dizajne. Hlavná charakteristika: váži mierne viac ako jeden kilogram pevná anatomicky tvarovaná chrbtová časť s hliníkovou výstužou ddve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabína na klúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Búrka Topgal MIRA 24019 , Cosing 2-dielna sada obliečok sleeplease – bodky sivá (8595608804409)

Školská taška s vesmírom Topgal ELLY 21015

Detail

Hlavná charakteristika: vhodná pre všetkých školákov nad 115 cm ľahká konštrukcia, objemný strih tvarované ramenné popruhy a hrudný pás dve postranné kapsičky Astronauti pripraviť, výprava za školským dobrodružstvom je pripravená! Nezabudnite so sebou dvojkomorovú tašku ELLY 21015, ktorá je vďaka svojej super ľahkej váhe samozrejmou výbavou pre všetkých astronautov na prvom stupni s výškou nad 120 cm. Zadná komora tašky ELLY je široká, objemná, dajte do nej tú najťažšiu výbavu učenia na prvom stupni. Ďalšie školské drobnosti dajte do užšej prednej komory, kde je aj menovka a sieťové vrecko na zips. Hlboká predná kapsa je perfektná na uloženie desiatej, alebo peračníka PENN 21015 v rovnakom dizajne. Je v nej aj karabínka na kľúče, ktorá sa dá odopnúť. Fľaštičku na pitie môžete dať do jednej z dvoch bočných vreciek. Chrbát tašky je tvorený z ľahkej tvarovanej peny. Vďaka ergonomicky tvarovaným polstrovaným popruhom bude pohodlné nosiť aj ťažký náklad. Popruhy na chrbát školáčikovi najskôr utiahnite v spodnej časti na dĺžku tak, aby taška sedela na chrbte. Potom v hornej časti utiahnite popruhy smerom k chrbtu, aby od chrbta s ťažkým nákladom neodstávali. Dlhé konce popruhov môžete vďaka magnetom pripnúť k telu popruhu, aby nevialy okolo tela. Ani na modeli MIRA sme nešetrili reflexnými plochami - nájdete ich na ramenných popruhoch, boku tašky aj na jej prednej časti a v lemoch prednej komory a vrecká. Ďalšie vychytávky: množstvo reflexných prvkov na všetkých stranách tašky pevné dno z materiálu TOPDURA nožičky zmierňujú opotrebenie dna záter proti dažďu - látka nepremokne pútko na prenášanie tašky v ruke a na zavesenie na lavicu taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín Náš tip: Taška má kapsičky na pitie na oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobnej váhy, aby bola tašky správne vyvážená. Odporúčame deťom dávať do fľaštičky len sirup, vodu si dopustia v škole. Uľahčíte tak taške aj chrbtu dieťaťa. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s vesmírom Topgal ELLY 21015 , Ceba baby podložka mäkká trojhranná – dream bodky biela (5907672329369)

Školská taška s kockami Topgal NIKI 22022

Detail

Hlavná charakteristika: ideálna pre triedy 2-5 dve priehradky a dve predné vrecká robustný polstrovaný chrbát s výstužou objemný strih ktorý sa hodí aj do prvých ročníkov 2. stupňa Taška NIKI je univerzálnym partnerom pre vyššie deti v prvom ročníku základnej školy - odporúčame ho od 2. triedy alebo od výšky približne 125/130 cm, pretože jej objem sa vyrovná študentským batohom. NIKI je už roky obľúbená medzi všetkými žiakmi základných škôl. Vďaka svojmu rozsahu sa však môže používať aj na začiatku druhého ročníka základnej školy. Preto ju neodporúčame pre malých prváčikov - nebola by vhodnou voľbou. Taška NIKI unesie aj ťažký náklad, ktorý je odľahčený vďaka polstrovanej zadnej časti batohu, ktorú tvorí pevné, anatomicky tvarované polstrovanie s hliníkovým rámom. Ergonomicky tvarované ramenné popruhy sa dajú utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka výškovo nastaviteľnému hrudnému popruhu vám batoh určite nespadne z chrbta. Taška má dve hlavné priehradky. Najťažšie učenie, učebnice, atlasy alebo zložky na zošity si dajte do zadnej, širšej komory. V prednej komore je miesto na všetko ostatné. Okrem toho je tu praktické malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do dvoch praktických vreciek na prednej strane tašky sa zmestí napríklad box na desiatu. Do horného vrecka môžete umiestniť napríklad puzdro na ceruzky PENN 22022 v rovnakom dizajne. Horné vrecko je vybavené aj odnímateľnou sponou na kľúče. Do spodného, užšieho vrecka môžete uložiť ďalšie drobné predmety. Vrecko na boku batohu s kompresným popruhom je určené na fľašu na pitie, takže ani väčšia fľaša z vrecka nevypadne. Ani na tejto taške taške sme nešetrili reflexnými povrchmi. Nájdete ich na prednej strane, bokoch a ramenných popruhoch tašky. Ďalšie funkcie: zábrana proti dažďu - látka je nepremokavá. pevné dno z materiálu TOPDURA s nožičkami popruh na zavesenie na lavicu a ďalší na nosenie tašky v ruke taška úspešne prešiel certifikáciou ITC Zlín Náš tip: V rovnakom dizajne si môžete zakúpiť aj dvojklopnový peračník PENN 22022. Ak chcete oválny peračník pre starších školákov, vyberte si vhodný dizajn spomedzi študentských peračníkov. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s kockami Topgal NIKI 22022

Školská taška s motýlikmi Topgal COCO 20004

Detail

veľkostne ideálna do 1. - 5. triedy ZŠ pevný anatomicky tvarovaný chrbát a hrudný popruh tri komory a hlboké predné vrecko vhodná od prvej triedy Strih COCO je zrejme našim najobľúbenejším pre prvý stupeň ZŠ. Tri objemné komory zhltnú úplne všetko učivo od prvej triedy pokojne až do piatej. O praktickú čiernu tašku si písali hlavne mamičky. Malé školáčky ale určite ocenia farebné vyšívané motýliky, bodky aj farebné zipsy. Všetky tieto prvky tmavú tašku oživujú. Chrbát tašky je prevedený v modrej farbe. Je pevný, anatomicky tvarovaný a polstrovaný s ľahučkou hliníkovou výstuhou. Na chrbát i drobnejších dievčat tašu správne nastavíte vďaka ramenným popruhom, ktoré možno utiahnuť v ich hornej i spodnej časti. Vďaka dopnutiu hrudného pásu tašla z chrbta padať určite nebude ani v zime, keď občas popruhy tašiek kĺžu po bundách. V koncoch popruhov sú všité magnetky, vďaka ktorým ich môžete pripnúť k telu ramenného popruhu tak, aby neviseli okolo tela. Zadná a stredná komora sú užšie - ideálne pre ukladanie dosiek na zošity, cvičebníc, alebo tých najťažších učebníc. Predná komora je najširšia, nejobjemnejšia a navyše v nej nájdete aj praktickú kapsičku na zips a odnímateľnú karabínku na kľúče, vďaka ktorej ich nebudete musieť v taške hľadať. Predné hlboká vrecko je ideálne na všetky ďalšie drobnosti. Môžete do neho umiestniť napríklad aj krabičku so desiatou, alebo peračník v rovnakom dizajne PENN 20004. Vo vnútri vrecka je menovka. Na boku tašky je potom vrecko na fľaštičku na pitie. Radíme do fľaštičky dať len sirup, vodu si deti môžu dopustiť v škole. Reflexné prvky nájdete takmer všade - sú na čele, v lemoch tašky, bokoch tašly aj na ramenných popruhoch. Všetko pripravené? Tak šup, rýchlo do školy! Ďalšie vychytávky: mäkké uško na prenášanie tašky v ruke uško na zavesenie tašky na lavicu záter proti dažďu pevný nepriepustný materiál TOPDURA na dne tašky taška bola úspešne otestovaná v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovú výstuhu chrbta nevyťahujte, chrbtový systém by tak stratil anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť tašky. Váha výstuhy je len 0,06 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s motýlikmi Topgal COCO 20004

Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002

Detail

Taška váži len 0,86 kg! Model ENDY je ideálny pre dievčatá od prvej triedy, veľkostne ale určite vydrží minimálne do 3. triedy ZŠ. ľahký batoh, ktorý neváži ani kilogram! ideálny pre dievčatá v 1. - 3. triede pevný lisovaný chrbát prívesok v tvare hviezdy s flitrami Jednorožec, prívesok, hviezdičky, bublinky, jednoducho snová atmosféra na ľahučkej taške pre vaše malé drobné školáčky v prvej až tretej triede ZŠ. Vďaka pevnému lisovanému chrbtu je konštrukcia tašky ENDY veľmi ľahká. Preto ju môžeme odporučiť aj pre drobné dievčatá pod 110 cm. Vďaka dvom komorám a hlbokému prednému vrecku ale objemom určite vydrží najmenej do tretej triedy ZŠ. Ramenné popruhy tašky sa dajú utiahnuť ako v ich spodnej časti k telu, tak aj v hornej časti k chrbtu. Ani z drobného chrbta padať nebude vďaka výškovo nastaviteľnej hrudnej pracke. Končeky ramenných popruhov sú opatrené magnetkami. Vďaka nim ich môžete pripnúť k ramennému popruhu a nebudú viať okolo tela. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťové vrecko na zips a menovka. Predná hlboká kapsa pojme napr. peračník PENN 20002 v rovnakom dizajne, alebo krabičku na desiatu. V kapsičke nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Pitie je dobré umiestniť do vrecka na boku tašky, ktoré je novo látkové. Dobre sa do neho zmestia fľaštičky s objemom 0,5 litra, napr naš ZIVA. Aj malí školáci musia byť vidieť, najmä v zimnom období, preto sme batoh opatrili radom reflexných prvkov. Nájdete ich na čele tašky, kde sú aj v lemovkách prednej kapsy a prednej komory, na boku batohu, ale aj na ramenných popruhoch. Tak rýchlo, letíme do školy! Niečo navyše: pútko na zavesenie tašky na lavicu pútko na prenášanie tašky v ruke záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín Náš tip: Ako ešte znížiť váhu batohu? Čo takto deťom dať do fľaštičky s pitím iba sirup, vodu si dopustí v škole sami - znížite tak váhu tašky už tak plnej učebníc ... (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s jednorožcom Topgal ENDY 20002

Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003

Detail

Hlavná charakteristika: pevný lisovaný chrbát malý strih - nízka váha pod 1 kg! množstvo reflexných prvkov nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás Úplná novinka! Nová ľahká dvojkomorová školská taška s dvomi prednými vreckami je vďaka svojej ľahkej váhe ideálna pre malé drobné školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše v atraktívnej červenej farbe dizajnu vodného melónu s chlpatým príveskom. Páči? Nový strih tašky BAZI neváži ani kilogram, preto je určený tým najdrobnejšom deťom. Dve komory zhltnú všetko učenie a dve predné vrecká desiatu, peračník a ďalšie drobnosti. Chrbát tašky BAZI je vytvarovaný z mäkkej lisovanej peny. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, anatomicky tvarované a dajú sa utiahnuť v hornej aj spodnej časti. Tým ich správne nastavíte aj na drobný chrbát malej školáčky. Výškovo nastaviteľný hrudný pásik zabezpečí, že popruhy sa nebudú skĺzať ani z úzkych ramien. Taška BAZI má dve hlavné komory. Zadná komora je širšia, dáte do nej tie najťažšie šlabikáre a učebnice prvých tried. Predná užšia komora unesie všetko ostatné a navyše v nej určite využijete praktickú sieťovú kapsu na zips a menovku. Na čele tašky sú dve praktické vrecká. Hlboká predná kapsa je objemná - podobne ako predná komora. Môžete do nej umiestniť napríklad krabičku s desiatou ZOLA. Vnútri vrecká nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je potom našité ešte malé vrecko na drobnosti. Zmestí sa ale do neho napríklad aj peračník PENN 21003 v rovnakom dizajne. Po oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľaštičku na pitie. Pohodlne sa do nich vojde napríklad naša fľaštička ZIVA. Aj taška BAZI je bohato vybavená reflexnými prvkami, čo oceníte hlavne v zimnom období. Presvedčiť sa, ako taška svieti vo svetle reflektorov, môžete v detailných fotkách, kde máme tašku nafotenú aj v tme. Ďalšie vychytávky: záter proti dažďu - látka nepremokne pevné dno z materiálu TOPDURA zabezpečené nožičkami pútko na prenášanie tašky v ruke a pútko na lavicu taška bola testovaná v ITC Zlín a prešla na jednotku Náš tip: Taška je jednou z najľahších z našej ponuky, ale aj tak bude so všetkým učivom, čo musia deti nosiť denne na chrbte, dosť ťažká. Skúste do fľaštičky na pitie dať napríklad len sirup, aby si ho vaše dieťa dopustilo v škole. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s melónom Topgal BAZI 21003

Školská taška s líškami Topgal COCO 22006

Detail

Hlavná charakteristika: univerzálna taška do 1. do 5 triedy ZŠ tri komory a hlboké predné vrecko pevný tvarovaný chrbát s výstuhou Taška COCO je vďaka trom komorám zrejme našim najuniverzálnejším strihom z celej kolekcie školských tašiek. Vyhovuje ako prváčikom, tak aj piatakom, vďaka svojmu objemu. Tento rok na akvarelom poňatom motíve s líškami a kvietkami na fialovom pozadí. Taška má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát s ľahkou hliníkovou výstuhou. Aj keď je strih COCO objemný, správne ho nastavíte aj na chrbát drobnejších dievčat, a to vďaka uťahovaniu anatomicky tvarovaných ramenných popruhov v ich hornej časti k chrbtu av spodnej časti na výšku. Samozrejmosťou je hrudný popruh, vďaka ktorému taška z chrbta padať určite nebude. Voľné konce ramenných popruhov pripnite k telu ramenného popruhu pomocou magnetov v ich koncoch. Zadná a prostredná komora tašky sú užšie, ideálne na ukladanie dosiek na zošity, učebníc a zošitov. Predná komora je najširšia, najobjemnejšia a navyše v nej nájdete aj vrecko na zips a odnímateľnú karabínku na kľúče, vďaka ktorej ich nebudete musieť v taške zložito hľadať. Predné hlboké vrecko potom môže slúžiť na prenášanie boxu s desiatou, alebo peračníka v rovnakom dizajne PENN 22006. Vnútri vrecka je aj menovka. Fľaštičku na pitie, ideálne s objemom do 0,5 litra, umiestnite do vrecka na boku tašky. Môžeme odporučiť zakúpenie našich fľaštičiek typu ZIVA, do ktorých odporúčame naliať len sirup, vodu si deti napustia v škole. Reflexné prvky sú dnes nutnosťou, najmä v zimnom období. Nájdete ich na čele, boku aj ramenných popruhoch tašky. Pripravení? Tak šup, rýchlo do školy! Ďalšie vychytávky: mäkké pevné ucho na prenášanie tašky v ruke ucho na zavesenie tašky na lavicu záter proti dažďu pevný nepriepustný materiál TOPDURA na dne tašky taška bola úspešne otestovaná v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovú výstuhu chrbta nevyťahujte, chrbtový systém by tak stratil anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Váha výstuhy je iba 0,06 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s líškami Topgal COCO 22006

Školská taška s mačkami Topgal COCO 22054

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Roztomilá mačacia svorka v kombinácii s ružovými srdiečkami krásne vynikne na tmavom podklade. Batoh má tri objemné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. na peračník PENN 22054 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s mačkami Topgal COCO 22054

Školská taška Ľadové kráľovstvo Topgal ELLY 24050

Detail

Model ELLY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do štvrtej triedy základnej školy s výškou od 115 cm. Elegantné strieborné snehové vločky a trblietavá potlač dotvárajú atmosféru ľadového kráľovstva. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je priestrannejšia a spoľahlivo pojme všetko učivo. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 24050 v rovnakom dizajne alebo krabička na svačinku. K výbave patrí aj karabínka, vďaka ktorej už zložité hľadanie kľúčov na dne batohu nehrozí. Bočné vrecká sú prispôsobené pre zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát nastaviteľné ramenné popruhy výškovo nastaviteľná hrudná pracka dve komory a jedno hlboké predné vrecko pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na ramenných popruhoch, čele a bokoch batohu pevné dno z materiálu TOPDURA pútko na zavesenie batohu na lavicu ppútko na prenášanie batohu v ruke odnímateľná karabínka na kľúče batoh testovaný v ITC Zlín záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Ľadové kráľovstvo Topgal ELLY 24050

Školská taška so stíhačkami Topgal ELLY 24052

Detail

Model ELLY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre chlapcov od prvej do štvrtej triedy základnej školy s výškou od 115 cm. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je priestrannejšia a spoľahlivo pojme všetko učivo. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 24050 v rovnakom dizajne alebo krabička na svačinku. K výbave patrí aj karabínka, vďaka ktorej už zložité hľadanie kľúčov na dne batohu nehrozí. Bočné vrecká sú prispôsobené pre zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži 900 gramov má pevný, anatomicky tvarovaný chrbát nastaviteľné ramenné popruhy výškovo nastaviteľná hrudná pracka dve komory a jedno hlboké predné vrecko pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na ramenných popruhoch, čele a bokoch batohu pevné dno z materiálu TOPDURA pútko na zavesenie batohu na lavicu ppútko na prenášanie batohu v ruke odnímateľná karabínka na kľúče batoh testovaný v ITC Zlín záter proti dažďu (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška so stíhačkami Topgal ELLY 24052

Školská taška so slonom Topgal COCO 23016

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavici pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných chlapcov v prvej triede, ale aj školákov vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Dominantou batohu je slon, nesmieme ale zabudnúť ani na ďalšie zvieratá, ako sú žirafy, gepard, jaguár a nosorožec. Ktorý milovník zvierat by ho chcel mať doma? Školská taška má tri objemné komory. Najťažšie učebnice alebo dosky na zošity odporúčame vložiť do najširšieho vrecka. Predná komora je o niečo užšia a je v nej ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. na peračník PENN 23016 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Výstuž váži len 0,04 kg. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška so slonom Topgal COCO 23016

Školská taška s pierkami Topgal COCO 23006

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Taška je ľahká ako pierko a v kombinácii s kvetinkami urobí veľa parády. Batoh má tri objemné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 23006 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s pierkami Topgal COCO 23006

Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005

Detail

Hlavná charakteristika: váži iba 900 gramov má pevnú tvarovanú chrbtovú časť! dve komory a jedno hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľná hrudná pracka nastaviteľné ramenné popruhy konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky prvky - na čele a bokoch batohu záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh bol testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Model ENDY váži menej ako jeden kilogram, takže je ideálny pre dievčatá od prvej do tretej triedy základnej školy. Štyri vymeniteľné obrázky princezien môže doplniť piata, ktorú si vaša malá umelkyňa nakreslí. Takto bude mať každý deň inú školskú tašku! Batoh má dve objemné hlavné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka sa zmestí napr. peračník PENN 23005 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA. Náš tip: Posvieťte si na batoh v tme a uvidíte, koľkými reflexnými prvkami je vybavený. Výrazne presahuje odporúčané množstvo reflexných prvkov, takže vaše dieťa v tme nikto neprehliadne. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s princeznami Topgal ENDY 23005

Školská taška s pandami Topgal ELLY 22004

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká, ale objemná taška do 1. - 4. triedy pevný lisovaný chrbát odporúčame od 115 cm výšky Pandia taška pre malé školáčky navyše s plyšovým príveskom. Ideálna voľba pre školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše, taška neváži ani kilogram a zhltne množstvo nákladu! Taška je ľahká hlavne vďaka lisovanému tvarovanému chrbtu. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, ergonomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Hrudný popruh zaistí, že popruhy nebudú padať z ramien. Zadná komora batohu ELLY je objemnejšia, dajte do nej pokojne všetko učenie. Predná komora je užšia a je doplnená o malé sieťové vrecko na zips a menovku. Objemné je tiež predné hlboké vrecko, ktoré môžete použiť buď na prenášanie púzdra PENN 22004 v rovnakom dizajne, alebo do nej dajte napríklad krabičku ZOLA s desiatou. Vo vrecku je odnímateľná karabína na kľúče, takže sa vám v batohu medzi potrebami nezatúlajú. Na oboch stranách batohu nájdete sieťové vrecká na prenášanie fľašky s pitím. Batoh je doplnený reflexnými prvkami po všetkých stranách batohu aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: ucho s plastovou rukoväťou na prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik pri lavici záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nôžkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška má kapsičky na fľaštičky na pitie po oboch stranách. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobnej váhy, aby bol batoh správne vyvážený. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s pandami Topgal ELLY 22004

Školská taška s kvetmi Topgal LYNN 23008

Detail

Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a dve hlboké vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch batohu, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami batoh testovaný v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Dvojkomorový model LYNN je jedným z najobjemnejších strihov v našej ponuke. A keďže fialová je stále jednou z najobľúbenejších a najžiadanejších farieb, museli sme našu ponuku prispôsobiť dopytu. Tadá, je tu! Zadná komora batohu je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a nájdete v nej praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele batohu má užší vstup, skvele sa hodí pre peračník PENN 23008 v rovnakom dizajne alebo desiatový box. Do bočného vrecka sa zmestí 0,5-litrová fľaša, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť batohu. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s kvetmi Topgal LYNN 23008

Školská taška lúčne kvety Topgal COCO 23038

Detail

Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou tri komory a veľké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA opatrené nožičkami taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom drobných slečien v prvej triede, ale aj školáčok vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Taška je ľahká ako pierko a v kombinácii s kvetinkami urobí veľa parády. Taška má tri objemné komory. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 23006 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia 0,5-litrové fľaše, napr. naša ZIVA . Náš tip: Nevyťahujte hliníkovú chrbtovú výstuhu, chrbtový systém by stratil svoj anatomický tvar a utrpela by aj pevnosť tašky. Hmotnosť výstuže je len 0,04 kg! (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška lúčne kvety Topgal COCO 23038

Školská taška Zelený kameň Topgal LYNN 24018

Detail

Dvojkomorový model LYNN je jedným z najobjemnejších strihov v našej ponuke. Fľaškovozelená farba v sebe skrýva eleganciu, ktorá sa snúbi s rýdzo praktickou čiernou. Tento batoh je skutočne nenáročný na údržbu! Zadná komora batohu je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a nájdete v nej praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele batohu má užší vstup, skvele sa hodí pre peračník PENN 24018 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a dve hlboké vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Zelený kameň Topgal LYNN 24018

Školská taška Sports Team Topgal CODA 24017

Detail

Dvojkomorový batoh CODA vyhovuje všetkým vyšším školákom na prvom stupni ZŠ (odporúčame od 125 cm). Vďaka svojmu objemu vydrží bez problémov až do druhého stupňa. Zvolili sme preto farebnú kombináciu, ktorá nikdy nevyjde z módy. Módnym doplnkom tejto školskej tašky je súprava magnetiek ZMAG 24017. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora batohu je užšia ako predná, radíme do nej umiestniť najťažšie knihy a smerom dopredu odľahčovať. V prednej (širšej) komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na čele školskej tašky sa zmestí napríklad box na desiatu alebo peračník PENN 24017 v rovnakom dizajne. hrbtová časť batohu je pevná, polstrovaná a anatomicky tvarovaná s hliníkovou výstužou. Hlavná charakteristika: váži mierne viac ako jeden kilogram pevná anatomicky tvarovaná chrbtová časť s hliníkovou výstužou dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Sports Team Topgal CODA 24017

Školská taška Rozkvitnuté čerešne Topgal LYNN 24008

Detail

Dvojkomorový model LYNN je jedným z najobjemnejších strihov v našej ponuke. Žlté zipsy ladia s dúhovými farbami kvietkov. Zadná komora batohu je užšia. Je ideálna na prenášanie najťažších učebníc alebo dosiek na zošity. Predná komora je najširšia a nájdete v nej praktické sieťové vrecko na zips. Hlboké vrecko medzi prednou komorou a vreckom na čele batohu má užší vstup, skvele sa hodí pre peračník PENN 24008 v rovnakom dizajne. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži niečo vyše 1 kg má pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou dve komory a dve hlboké vrecká výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín odnímateľná karabínka na kľúče pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Rozkvitnuté čerešne Topgal LYNN 24008

Školská taška s vlkom Topgal COCO 24016

Detail

Trojkomorový model COCO je obľúbeným strihom školákov v prvej triede, ale aj vo vyšších ročníkoch prvého stupňa ZŠ. Praktická tmavá farba si nevyžaduje náročnú údržbu a dokonale dotvára každodenný outfit. Zadná komora je širšia - odporúčame k chrbtu dávať najťažšie učebnice alebo dosky na zošity. Predná komora je o niečo užšia a je v nej umiestnené ešte malé sieťované vrecko na zips a menovka. Tretia (predná) komora slúži napr. peračník PENN 24016 v rovnakom dizajne alebo box na desiatu. Do bočných vreciek sa zmestia zdravé fľaše ZIVA s objemom 0,5 litra. Hlavná charakteristika: váži len jeden kilogram pevný anatomicky tvarovaný chrbát s výstužou výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška s vlkom Topgal COCO 24016

Školská taška Ružová vlna Topgal CODA 24007

Detail

Dvojkomorový batoh CODA vyhovuje všetkým vyšším školákom na prvom stupni ZŠ (odporúčame od 125 cm). Vďaka svojmu objemu vydrží bez problémov až do druhého stupňa. Zvolili sme preto preto decentné tóny ružovej a čiernej farby. Taška má dve objemné hlavné komory. Zadná komora batohu je užšia ako predná, radíme do nej umiestniť najťažšie knihy a smerom dopredu odľahčovať. V prednej (širšej) komore sa nachádza sieťované vrecko na zips a menovka. Do predného hlbokého vrecka na čele školskej tašky sa zmestí napríklad box na desiatu alebo peračník PENN 24007 v rovnakom dizajne. hrbtová časť batohu je pevná, polstrovaná a anatomicky tvarovaná s hliníkovou výstužou. Hlavná charakteristika: váži mierne viac ako jeden kilogram pevná anatomicky tvarovaná chrbtová časť s hliníkovou výstužou dve komory a hlboké predné vrecko výškovo nastaviteľný hrudný pás nastaviteľné ramenné popruhy pútka pre bedrový pás TOP 24021 a TOP 24022 konce ramenných popruhov sú vybavené magnetmi (pre ľahšie uchytenie vlajúcich koncov) reflexné prvky - na prednej strane a bokoch tašky, na ramenných popruhoch záter proti dažďu pevné dno z materiálu TOPDURA taška testovaná v ITC Zlín pútko na zavesenie batohu na lavicu pútko na prenášanie batohu v ruke (topgal.sk)

Podobné produkty ako Školská taška Ružová vlna Topgal CODA 24007

Modrá školská taška s vtáčikmi Topgal ELLY 21004

Detail

Hlavná charakteristika: ľahká, ale objemná taška do 1. - 4. triedy pevný lisovaný chrbát odporúčame od 115 cm výšky Ľahučká dvojkomorová taška pre dievčatá na prvom stupni s motívom vtáčikov, kvietkov a s fialovými trblietkami. To je parádná kombinácia pre školáčky na prvom stupni ZŠ. Navyše neváži ani kilogram a zhĺtne veľa nákladu! Taška je ľahká najmä vďaka lisovanému tvarovanému chrbtu. Ramenné popruhy sú mäkko polstrované, ergonomicky tvarované a nastaviteľné v ich spodnej aj hornej časti. Hrudný popruh zabezpečí, že popruhy nebudú padať z ramien. Zadná komora tašky ELLY je veľmi objemná, dajte do nej najťažšie učebnice a atlasy. Predná komora je užšia a je doplnená o malú sieťovú kapsu na zips a menovku. Objemné je tiež predné hlboké vrecko, ktoré môžete použiť buď na prenášanie púzdra PENN 21004 v rovnakom dizajne, alebo do nej dajte napríklad krabičku ZOLA s desiatou. Vo vrecku je odnímateľná karabína na kľúče, takže sa vám v taške medzi drobnosťami nezatúlajú. Po obidvoch stranách tašky nájdete sieťové kapsičky na prenášanie fľaštičiek s pitím. Taška je doplnená reflexnými prvkami po všetkých stranách tašky a aj na ramenných popruhoch. Ďalšie vychytávky: uško s plastovou rukoväťou pre prenášanie tašky v ruke pútko na zavesenie tašky na háčik u lavice záter proti dažďu - látka nepremokne odolné dno tašky z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožičkami taška bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku Náš tip: Taška má kapsičky na fľaštičky na pitie po obidvoch stranách tašky. Pokiaľ do jednej dáte plnú fľaštičku s pitím, snažte sa do druhej umiestniť predmet podobné hmotnosti, aby bola taška správne vyvážený. (topgal.sk)

Podobné produkty ako Modrá školská taška s vtáčikmi Topgal ELLY 21004
Školská taška Loop+, formula (4008110282695), Školská taška Loop+, motorka (4008110282671), Školská taška Loop, prázdna, mesačná slečna (4008110256412), Karton P+P – školská taška Premium Unicorn Pegas (8596424139300), Karton P+P – Školská taška Premium Light Spirit Riding Free (8596424137344), Wiky Tabuľa školská (8590331237449), Školská aktovka Hasiči (8595054276980), KOLORKY DELUXE VELVET Bodky (BABY20713nad), Výtvarná súprava Farebné bodky (3070900090446), BAAGL Peračník etue Bodky (8595054272371), Školská aktovka Gol modrá (5903162093451), Playmobil 9453 Zariadená školská budova (4008789094537), Pixie Crew školská aktovka dinosaurus (702811692893), BAAGL Školská aktovka Ergo Skateboard (8595054287368), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gool (4047443408198), Hama Školská aktovka pre prváčikov Balet (4047443408242), Hama Školská aktovka pre prváčikov Gamer (4047443408020), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jednorožec (4047443408235), Hama Školská aktovka pre prváčikov Space (4047443408181), COSING Dojčiaci vankúš 170 cm – Bodky Sivý (8595608804348), CEBA popôrodný kruh, Malé bodky, bielo-sivý (5907672328515), EKO Zavinovačka s kokosovou vložkou bodky Sivá (5903636109398), CEBA Cebuszka PHYSIO Mini džersej Biely, Bodky (5907672323404), Pixie Crew školská aktovka minecraft zeleno-hnedá (702811692916), Hama Školská aktovka pre prváčikov Jeans Girl (4047443408259), Hama Školská aktovka pre prváčikov Blue Dog (4047443408211), ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,45 l BODKY (530785), CEBA Baby Cebuszka Physio Duo džersej – Biele bodky (5907672323459), COSING 2-dielna sada obliečok SLEEPLEASE – Bodky sivá (8595608804409), CEBA BABY Podložka mäkká trojhranná – Dream bodky biela (5907672329369)