Soehnle style sense bamboo magic 63880

Produkt Soehnle style sense bamboo magic 63880 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Soehnle style sense bamboo magic 63880 upraviť a produkt hľadať znova.

Soehnle Style Sense Bamboo Magic 63880

Soehnle Style Sense Bamboo Magic 63880
Detail

Digitálna osobná váha s veľkým displayom, ktorý je viditeľný až keď sa na váhu postavíte. Plocha pre váženie sa veľmi ľahko čistí a je vyrobená zo skutočného, vysoko kvalitného bambusu. Vo váhe sú integrované 4 senzory pre presné váženie. Plocha pre váženie je veľká a robustná so zaoblenými hranami a protišmykovým povrchom pre maximálnu bezpečnosť. Vysoká kapacita váženia až do 180 kg.parametre: veľký biely podsvietený LED displej (výška číslic 3,3 cm) presnosť váženia: 100 g možnosť voľby jednotky medzi kg a lb funkcia automatického zapnutia a vypnutia s úsporou energie napájanie 4x 1,5 V AA (batérie súčasťou balenia) záruka 5 rokov (4home.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Style Sense Bamboo Magic 63880 , Soehnle page profi 67080 (4006501670809)

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Bamboo Magic 63880

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Bamboo Magic 63880
Detail

Digitálna osobná váha s veľkým displejom, ktorý je viditeľný, len keď stojíte na váhe. Vážiaca plocha sa veľmi ľahko čistí a je vyrobená zo skutočného, vysokokvalitného bambusu. Váha má integrované 4 snímače na presné váženie. Vážiaca plocha je veľká a robustná so zaoblenými hranami a protišmykovým povrchom pre maximálnu bezpečnosť. Vysoká váživosť až do 180 kg. (siko.sk)

Podobné produkty ako Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Bamboo Magic 63880 , Soehnle kuchynská váha roma silver (65856)

Soehnle Style Sense Bamboo Magic digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg drevo

Soehnle Style Sense Bamboo Magic digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg drevo
Detail

Bambus - prírodný a veľmi trendy. Digitálne kúpeľňové váhy Style Sense Bamboo Magic vyrobené z pravého bambusu sú nielen vizuálnym vrcholom v každej kúpeľni, ale aj príjemne hrejú, keď do nich vkročíte. Obzvlášť fascinujúce: inovatívny veľký LED displej s bielymi svietiacimi číslicami je viditeľný iba pri stúpaní na váhu. Hmotnosť sa zobrazuje presne v krokoch po 100 g, maximálne do 180 kg. Veľký nášľapný povrch, plochý dizajn a protišmykové nožičky zaisťujú maximálnu bezpečnosť a pohodlné státie. S funkciou automatického zapínania a vypínania vrátane batérií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Style Sense Bamboo Magic digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg drevo , Soehnle airfresh clean 400 filter (68129)

Soehnle Style Sense Compact 300 Slate digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg antracitová

Soehnle Style Sense Compact 300 Slate digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg antracitová
Detail

Digitálna kúpeľňová váha Style Sense Compact 300 Slate je svojím štýlovým bridlicovým vzhľadom pútavá v každej kúpeľni. Vďaka svojej veľkej nášľapnej ploche vyrobenej z vysoko kvalitného bezpečnostného skla ponúka pohodlný a bezpečný stojan. Telesnú hmotnosť je možné čítať v presných krokoch po 100 g na ľahko čitateľnom LCD displeji. Váhy okrem veľmi vysokej nosnosti až 180 kg zaujmú aj funkciou automatického zapínania a vypínania. Vďaka pevne priskrutkovateľnej priehradke na batériu je váha obzvlášť bezpečná pre deti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Style Sense Compact 300 Slate digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg antracitová , Soehnle kuchynská váha page profi 100 (61506)

Soehnle Style Sense Compact 300 Concrete digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg sivá

Soehnle Style Sense Compact 300 Concrete digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg sivá
Detail

Digitálna osobná váha Style Sense Compact 300 Concrete je svojím štýlovým betónovým vzhľadom pútavá v každej kúpeľni. Vďaka svojej veľkej nášľapnej ploche vyrobenej z vysoko kvalitného bezpečnostného skla ponúka pohodlný a bezpečný stojan. Telesnú hmotnosť je možné čítať v presných krokoch po 100 g na ľahko čitateľnom LCD displeji. Váhy okrem veľmi vysokej nosnosti až 180 kg zaujmú aj funkciou automatického zapínania a vypínania. Váhy majú vďaka pevne priskrutkovateľnému priehradke na batériu obzvlášť zvýšenú ochranu pred náhodným dotykom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Style Sense Compact 300 Concrete digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg sivá , Soehnle kuchynská váha page compact 300 (61501)

SOEHNLE OSOBNA VAHA STYLE SENSE CONNECT 100, 63871 vystavený kus

SOEHNLE OSOBNA VAHA STYLE SENSE CONNECT 100, 63871 vystavený kus
Detail

OSOBNÁ VÁHA. veľký, ľahko čitateľný displej /čísla 3,5cm/. nostnosť až 180kg. automatická funkcia zapnutia a vypnutia. pam?ť až na 8 osôb. ľahké a intuitivné použitie. plný prístup k datam. ochrana údajov. spojenie s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE OSOBNA VAHA STYLE SENSE CONNECT 100, 63871 vystavený kus , Screenshield fitbit sense na displej (ftb-sense-d)

Soehnle Digitálna osobná váha Shape Sense Connect 200

Soehnle Digitálna osobná váha Shape Sense Connect 200
Detail

Soehnle Digitálna osobná váha Shape Sense Connect 200 Osobná váha s individuálnou telesnou analýzaou (BIA): precízne individuálne meranie tuku, vody a svalstva v tele. Spojenie s najlepšími fitness aplikáciami. Kompatibilný s Apple (iOS) a Android. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Digitálna osobná váha Shape Sense Connect 200 , Soehnle digitální kuchynská váha page profi 200 (61509)

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Safe 300 63867

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Safe 300 63867
Detail

Ultratenká digitálna osobná váha, extra veľký nášľapný povrch je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá nezanecháva odtlačky prstov, veľký LCD displej s extra veľkými číslicami (4,5 cm), maximálna nosnosť 180 kg, presnosť váženia 100 g, automatické zapnutie po vstupe na váhu, automatické vypnutie po vážení, 3x AAA batérie, batérie sú súčasťou balenia a sú zabezpečené skrutkou, rozmery: 39 x 34 x 3,5 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Safe 300 63867 , Sense and sensibility

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853
Detail

Digitálna osobná váha, LCD displej s extra veľkými číslicami (3,5 cm), veľká stopa je z bezpečnostného skla (8 mm), max. nosnosť 180 kg, presnosť váženia 100 g, automatické zapnutie po vstupe na váhu, automatické vypnutie po vážení, batéria 1x CR 2430, batérie sú súčasťou balenia a sú zabezpečené skrutkou, rozmery výrobku: 31x31x2 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853 , Gucci bamboo edp

Soehnle Style Sense Safe 300

Soehnle Style Sense Safe 300
Detail

Ultratenká digitálna osobná váha je výborným a praktickým doplnkom domácnosti. Vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá nezanecháva žiadne otlačky. LCD display je dostatočne veľký a číslice sú veľmi dobre čitateľné. Funkcia automatického zapnutia a vypnutia šetrí váš čas aj batérie prístroja.Technické parametre: LCD displej - veľkosť číslic: 4,5 cm max.nosnosť: 180 kg presnost váženia: 100 g automatické zapnutie a vypnutie napájanie: 3x 1,5 V batéria AAA (súčasť balenia) záruka 5 rokov (4home.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Style Sense Safe 300 , Bamboo tribal (hn242670)

Soehnle Shape Sense Connect 200 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá s Bluetooth

Soehnle Shape Sense Connect 200 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá s Bluetooth
Detail

Váhy na analýzu tela pre ambicióznych športovcov: sledujte každú zmenu hodnôt vášho tela a spoliehajte sa na presne zmerané hodnoty. Stupnica analýzy tela Shape Sense Connect 200 meria vaše hodnoty telesného tuku, telesnej vody a svalovej hmoty pomocou prémiových meraní BIA a prenáša ich priamo do aplikácie Soehnle Connect cez Bluetooth®. Všetky údaje priamo súvisia so štandardnými hodnotami pomocou mierky na mimoriadne veľkom, svetelnom LCD displeji. Režim pre športovcov vám tiež umožňuje presne špecifikovať vašu požiadavku na kalórie - prispôsobenú vašej úrovni osobnej aktivity. Aplikácia Soehnle Connect pripraví všetky údaje v prehľadných denných, týždenných, mesačných a ročných prehľadoch a vypočíta tiež rozdiel medzi požadovanou hmotnosťou a poslednou hmotnosťou. Ideálne pre dlhodobú motiváciu. Váhy sú vybavené automatickým rozpoznávaním osôb až pre 8 osôb. Plochý dizajn a veľká schodová plocha spolu s protišmykovými nožičkami zaisťujú bezpečný stojan. Mimoriadne pohodlné: displej sa zapne, len čo naň vstúpite a po vážení sa automaticky vypne. Vrátane batérií na okamžitý štart. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Shape Sense Connect 200 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá s Bluetooth , Tefal ko693110 sense biela

Soehnle Shape Sense Connect 100 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá, kov s Bluetooth

Soehnle Shape Sense Connect 100 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá, kov s Bluetooth
Detail

Váhy na analýzu tela plus aplikácia: Perfektný tím pre väčšie zdravie a fitnes. Stupnica analýzy tela Shape Sense Connect 100 využíva prémiové merania BIA na presné určenie individuálneho telesného tuku, telesnej vody a svalových častí. Pridružená aplikácia Soehnle Connect prehľadne pripravuje údaje a optimálne vás podporuje pri udržiavaní hmotnosti, chudnutí a cvičení. Všetky hodnoty sa zobrazujú - vrátane vášho BMI a individuálnej dennej potreby kalórií - na LCD displeji sa dajú veľmi ľahko prečítať. Ďalšie doplnky v aplikácii: prehľadné denné, týždenné, mesačné a ročné prehľady, výpočet rozdielu medzi požadovanou hmotnosťou, poslednou hmotnosťou a priemernou hodnotou BMI vám pomôžu zostať motivovaní. Váhy sú vybavené automatickým rozpoznávaním osôb až pre 8 osôb. Jeho plochý dizajn a veľká schodová plocha spolu s protišmykovými nožičkami zaisťujú bezpečný stojan. Praktické a šetriace energiu: váhy sa po zapnutí okamžite zapnú a potom sa automaticky vypnú. Vrátane batérií na okamžitý štart. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Shape Sense Connect 100 analyzačná váha Max. váživosť=180 kg sivá, kov s Bluetooth , Tefal tt693110 sense 2s

Leifheit PWD Style Sense Compact 200 digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg ružová

Leifheit PWD Style Sense Compact 200 digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg ružová
Detail

Módny vrchol v kúpeľni: Digitálne kúpeľňové váhy Style Sense Compact 200 Think Pink dodávajú so svojím ružovým dizajnom módny vzhľad každej kúpeľne. Vďaka kompaktnému, mimoriadne plochému dizajnu sa dá uložiť kamkoľvek a je preto ideálny pre menšie kúpeľne. Ich pohodlie je tiež pôsobivé! Ľahko čitateľné číslice ukazujú telesnú hmotnosť až do maximálnej výšky 180 kg v presných krokoch po 100 g. Pri stúpaní na vážiaci povrch z kvalitného bezpečnostného skla sa váha okamžite zapne a po vážení sa automaticky vypne. Tým sa šetrí energia a zaručuje sa dlhodobé používanie dodávaných batérií. Pevne priskrutkovaná priehradka na batériu ju robí obzvlášť bezpečnou pre deti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit PWD Style Sense Compact 200 digitálna osobná váha Max. váživosť=180 kg ružová , Beper 40500 body sense

Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Silver 1 ks

Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Silver 1 ks
Detail

Parlux Digitalyon + Magic Sense, 1 ks, Difuzéry na vlasy unisex, Sušič vlasov Parlux Digitalyon + Magic Sense vám zaistí rýchle a efektívne presušenie vašich vlasov a pomôže k získaniu väčšieho objemu účesu. Vlastnosti: šetrne vysuší vlasy zachováva zdravý vzhľad vlasov možnosť regulovania teploty súčasťou balenia difúzor Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Silver 1 ks , Airbi sense – biely (8594162600533)

Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Antracit 1 ks

Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Antracit 1 ks
Detail

Parlux Digitalyon + Magic Sense, 1 ks, Difuzéry na vlasy unisex, Sušič vlasov Parlux Digitalyon + Magic Sense vám zaistí rýchle a efektívne presušenie vašich vlasov a pomôže k získaniu väčšieho objemu účesu. Vlastnosti: šetrne vysuší vlasy zachováva zdravý vzhľad vlasov možnosť regulovania teploty súčasťou balenia difúzor Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Parlux Digitalyon + Magic Sense fén na vlasy + difuzér Antracit 1 ks , Soehnle digitálna kuchynská váha page compact 300 - motív bridlica (61516)

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Gold 1 ks

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Gold 1 ks
Detail

Parlux Alyon + Magic Sense, 1 ks, Difuzéry na vlasy pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Gold 1 ks , Olpran magic modrý (16/magic č)

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Red 1 ks

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Red 1 ks
Detail

Parlux Alyon + Magic Sense, 1 ks, Difuzéry na vlasy pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Red 1 ks , C-tech clp-bamboo

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Dark Blue 1 ks

Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Dark Blue 1 ks
Detail

Parlux Alyon + Magic Sense, 1 ks, Difuzéry na vlasy pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako Parlux Alyon + Magic Sense profesionálny fén na vlasy s ionizátorom + difuzér Dark Blue 1 ks , Kingcamp bamboo 6046 (6927194746160)

4Home Sklenená dóza na potraviny s viečkom Bamboo Style, 1000 ml

4Home Sklenená dóza na potraviny s viečkom Bamboo Style, 1000 ml
Detail

Sklenená dóza s bambusovým viečkom pre krásnu a organizovanú kuchyňu. Dóza má bambusové viečko opatrené silikónovým tesnením, ktoré zamedzuje prenikaniu vzduchu a uchováva tak potravinám vôňu i čerstvosť a navyše ich ochráni pred nevítanými škodcami. Vďaka veku sú dózy stohovateľné a tak vám budú šetriť miesto vo vašej kuchyni. Jednoduchý a elegantný dizajn dodá vašej kuchyni jedinečný štýl, s ktorým bude varenie a príprava jedál jedna radosť. Navyše budete mať skvelý prehľad kde čo máte a či vám nejaké potraviny nedochádzajú. Dózy Bamboo sú vhodné pre skladovanie cestovín, kávy, čaju, múky, cukru a soli alebo napríklad sušienok a sladkostí. Vďaka číremu sklu nie je nutné dózy popisovať, vždy vidíte čo obsahujú a koľko obsahu zostáva. Skrátka každá nájde vo vašej kuchyni svoje uplatnenie, fantázii sa medze nekladú. Výhody: jednoduchý elegantný vzhľad úspora miesta - stohovateľné dokonalé tesnenie prírodné bambusové viečko kvalitné borosilikátové sklo (odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám, mechanickému poškodeniu a pôsobeniu chemikálií) univerzálne využitie ľahká údržba (okrem viečka možno umývať v umývačke riadu) (4home.sk)

Podobné produkty ako 4Home Sklenená dóza na potraviny s viečkom Bamboo Style, 1000 ml , Kingcamp bamboo 6550 (6927194779670)

Soehnle 66220 lyžičková váha

Soehnle 66220 lyžičková váha
Detail

Čím menšie množstvo, tým zložitejšie váženie? Táto malá plastová lyžičková váha je určená na precízne a jednoduché váženie malého množstva. Ideálne je napríklad na váženie byliniek, korenia, čaju, múky alebo cukru. Maximánli váživosť je 500 g - meranie je od 0,5 g. Presnosť váženia má na 1 g a tiež disponuje funkciami dovažovania (TARA) a HOLD. Odnímateľná lyžička je vhodná do umývačky. Napájanie: 1x batéria CR 2032 3 V. (4home.sk)

Podobné produkty ako Soehnle 66220 lyžičková váha , Kingcamp bamboo set (6927194789808)

SOEHNLE VAHA DIGITALNA ANALITICKA, 63356

SOEHNLE VAHA DIGITALNA ANALITICKA, 63356
Detail

DIGITÁLNA ANALYTICKÁ OSOBNÁ VÁHA . je určená hlavne pre začiatočníkov . poskytuje atraktívny biely dizajn a praktické funkcie . vychádza z osvedčenej BMI analýzy . nosnosť až do 180 kg . body Control Easy Fit informuje o (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE VAHA DIGITALNA ANALITICKA, 63356 , Boll patrol, bamboo (spt1751nad)

Soehnle Page Profi 67080 (4006501670809)

Soehnle Page Profi 67080 (4006501670809)
Detail

Kuchynská váha digitálna, do 15kg, presnosť na 1g, TARE, voľba jednotiek a automatické vypnutie, čierna farba Moderná digitálna kuchynská váha Soehnle Page Profi 67080 je vybavená veľkou plochou z bezpečnostného skla na pohodlné váženie potravín. S maximálnou nosnosťou 15 kg a s presnosťou 1 g sa v kuchyni stane vaším nenahraditeľným pomocníkom. Nameranú hodnotu uvidíte na veľkom LCD displeji, kde zostane uchovaná aj po zložení váženého predmetu. S funkciou TARE si odčítate hmotnosť misky a k dispozícii je aj možnosť postupného dovažovania. Kuchynská váha Soehnle 67080 je praktickým vybavením do každej domácnosti.Kľúčové vlastnosti kuchynskej váhy Soehnle Page Profi 67080Veľký, dobre čitateľný LCD displejVeľká plocha z bezpečnostného skla na pohodlné váženieVáha Soehnle Page Profi 67080 s nosnosťou 15 kg a presnosťou 1 gS funkciou dovažovania a funkciou hold na váženie so zakrytým displejomKuchynská váha Soehnle 67080 s možnosťou voľby jednotiekFunkcia TARE na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Page Profi 67080 (4006501670809) , Bamboo aurora 23 (hn231240)

Soehnle Ručná cestovná váha TRAVEL 66172

Soehnle Ručná cestovná váha TRAVEL 66172
Detail

Cestovná váha je určená na každodenné použitie doma aj na cestách. Je ergonomicky tvarovaná pre jednoduchú a komfortnú obsluhu. Súčasťou balenia je stabilný pásik zakončený kovovým hákom. Má tiež funkciu dovažovania. Maximálna nosnosť váhy je 50 kg s presnosťou váženia 100 g. (4home.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Ručná cestovná váha TRAVEL 66172 , Bamboo kani 23 (hn231268)

SOEHNLE AIRFRESH CLEAN 300 FILTER, 68106

SOEHNLE AIRFRESH CLEAN 300 FILTER, 68106
Detail

NÁHRADNÝ FILTER. Trojvrstvový filtračný systém skladajúci sa z predfiltrácie, EPA filtra a filtrov s aktívnym uhlím, výborne zbavuje vzduch vlasov, zvieracích chlpov, peľov, jemných častíc prachu, roztočov i nepríjemných pachov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE AIRFRESH CLEAN 300 FILTER, 68106 , Bamboo eclipse 23 (hn231267)

SOEHNLE AIRFRESH WASH 500 FILTER, 68105

SOEHNLE AIRFRESH WASH 500 FILTER, 68105
Detail

NÁHRADNÝ FILTER KU ZVLHČOVAČU AIRFRESH WASH 500. Vysoko kvalitné absorpčné filtre EPA a filtre s aktívnym uhlím zachytí peľ, prach, baktérie, vírusy a ultrajemné častice až do veľkosti 0,3 µm. Mimo to odfiltrujú zo vzduchu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE AIRFRESH WASH 500 FILTER, 68105 , Bamboo kani 21 (hn231266)

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 100, 68100

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 100, 68100
Detail

FITNESS NÁRAMOK . Chytré hodinky Soehnle Fit Connect 100 sú funkčným a elegantným doplnkom. . Funkce: . meranie kroku, vzdialenosti a doby aktivity. Počítá spálené kalórie, meria dobu spánku a analyzuje jeho kvalitu. Má oznamovací (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 100, 68100 , Bamboo jade 23 (hn231241)

SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU BARI, 68111

SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU BARI, 68111
Detail

Designový aroma osvěžovač vzduchu značky Soehnle, který vytváří z každého pokoje vonící oázu. . stačí pár kapek parfémovaného oleje SOEHNLE . 2 úrovně rozprašování s nízkou hlučností: stálé nebo v 10 sekundových (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU BARI, 68111 , Bamboo sky 23 (hn231238)

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR 300, 68114

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR 300, 68114
Detail

TLAKOMER. Plne automatický tlakomer. Monitoruje krvný tlak a srdcový tep. Deteguje nepravidelný pulz. Soehnle Systo Monitor 300 s pohybovým senzorom. 60 pamäťových okien určených pre 2 používateľov. Možnosť zobrazenia priemernej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR 300, 68114 , Bamboo summer 23 (hn231269)

SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU VALENCIA, 68025

SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU VALENCIA, 68025
Detail

AROMA OSVIEŽOVAČ VZDUCHU . Dizajnový osviežovač vzduchu za použitia najmodernejšej technológie - ultrazvukových vĺn, vytvorí z každej izby voňajúce oázu pokoja. . Osviežovač ponúka magické svetelné efekty, ktoré vo vašej izbe (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE AROMA OSVIEZOVAC VZDUCHU VALENCIA, 68025 , Bamboo mahori 23 (hn231247)

Váha kuchynská SOEHNLE Roma Plus 65857

Váha kuchynská SOEHNLE Roma Plus 65857
Detail

Kvalitní Váha kuchynská SOEHNLE Roma Plus 65857 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Kuchynské váhy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Váha kuchynská SOEHNLE Roma Plus 65857 , Bamboo soul mandala (hn242668)

Soehnle Kuchynská váha Roma silver (65856)

Soehnle Kuchynská váha Roma silver (65856)
Detail

Kuchynská váha digitálna, do 5kg, presnosť na 1g, TARE a automatické vypnutie, strieborná farba Pri pečení a varení sa sem-tam hodí digitálna kuchynská váha Soehnle Kuchynská váha Roma silver. Dokáže odvážiť potraviny s maximálnou hmotnosťou 5 kg a váži s presnosťou na 1 g. Než začnete vážiť, možno jednoducho Obsluha a nastavenie prebieha cez ovládanie dotykom. V prípade dlhšej neaktivity sa automaticky vypne. Rozmery tejto kuchynskej váhy Soehnle nadobúdajú hodnoty 19,4 cm × 7 cm × 21,6 cm. Kľúčové parametre digitálnej kuchynskej váhy Soehnle Kuchynská váha Roma silver Digitálna váha s dobre čitateľným displejom Farba kuchynskej váhy Soehnle: strieborná Maximálna nosnosť 5 kg a presnosť na 1 g Dováženie prísad po vynulovaní váženia Pohodlné ovládanie na dotyk Nie je potrebné vypínať ju, vypne sa automaticky Kuchynská váha Soehnle Kuchynská váha Roma silver disponuje rozmermi 19,4 cm × 7 cm × 21,6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Kuchynská váha Roma silver (65856)

SOEHNLE Airfresh Clean 400 Filter (68129)

SOEHNLE Airfresh Clean 400 Filter (68129)
Detail

Filter do čističky vzduchu – uhlíkový, kompatibilný s modelom Airfresh Clean 400, certifikácia HEPA H13, jeden filter v balení Zásadné prednosti filtra do čističky vzduchu SOEHNLE Airfresh Clean 400 Filter Uhlíkový HEPA H13 filter do čističky vzduchu Soehnle Určený pre čističky vzduchu Soehnle – Airfresh Clean 400 Dokáže pohltiť mikroskopické častice prachu, plesní a alergénov Miera spoľahlivosti filtrácie až 99,9 % Jednoduchá výmena filtra V balení sa nachádza jeden filter (alza.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE Airfresh Clean 400 Filter (68129)

Screenshield FITBIT Sense na displej (FTB-SENSE-D)

Screenshield FITBIT Sense na displej (FTB-SENSE-D)
Detail

Ochranná fólia – na Fitbit Sense Obávate sa poškodenia svojho zariadenia? Máte strach poškodeného displeja nového zariadenia? Presne na to slúži fólia na mobil ScreenShield. Zásadné prednosti ochrannej fólie na mobil Screenshield FITBIT Sense na displej Ochranná fólia na mobil ScreenShield zaistí ochranu povrchu mobilného telefónu pred poškodením (alza.sk)

Podobné produkty ako Screenshield FITBIT Sense na displej (FTB-SENSE-D)

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 200 HR, 68101

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 200 HR, 68101
Detail

FIT HODINKY. Funkcie:. meranie krokov, vzdialenosti a doby aktivity, počíta spálené kalórie, meria dĺžku spánku a analyzuje jeho kvalitu, oznamovacej funkcie. Aplikácie:. grafické znázornenie všetkých zaznamenaných údajov, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 200 HR, 68101

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 300 HR, 68102

SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 300 HR, 68102
Detail

FITNESS NÁRAMOK . Funkcia: . meranie krokov, vzdialenosti a času aktivity, počítá spálené kalórie, meria dobu spánku a analyzuje jeho kvalitu, oznamovací funkcia . Aplikácia: . grafické znázornenie všetkých zaznamenaných údajov, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE HODINKY FIT CONNECT 300 HR, 68102

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 300, 68115

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 300, 68115
Detail

TLAKOMER. Plne automatický tlakomer. Monitoruje krvný tlak a srdcový tep. Deteguje nepravidelný pulz. Soehnle Systo Monitor Connect 300 s pohybovým senzorom. 60 pamäťových okien určených pre 2 používateľov. Možnosť zobrazenia (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 300, 68115

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 400, 68116

SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 400, 68116
Detail

TLAKOMER. Plne automatický tlakomer. Monitoruje krvný tlak a srdcový tep. Deteguje nepravidelný pulz. Soehnle Systeme Monitor Connect 400 s pohybovým senzorom. 60 pamäťových okien určených pre 2 používateľov. Možnosť zobrazenia (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE TLAKOMER SYSTO MONITOR CONNECT 400, 68116

Soehnle Modena aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom

Soehnle Modena aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom
Detail

Aróma difuzér Modena vytvára príjemne uvoľnenú atmosféru svojou fascinujúcou hrou svetla a jemných vôní. Vysoko kvalitný dizajn z elegantného matného skla v kombinácii so skutočným bambusom premení každú izbu na atmosférickú wellness oázu. Ušľachtilý prírodný dizajn dokonale zapadá do štýlového prostredia dreveného nábytku a parketových podláh. Pomocou praktickej funkcie zastavenia farieb môžete prestať meniť rôzne odtiene svojej obľúbenej farby. Všetky kombinácie vône a svetla je možné nastaviť jednoducho a ľahko. Jemné ultrazvukové rozprašovanie umožňuje dlhú dobu vône až šesť hodín. Okrem toho ponúka spoločnosť Soehnle širokú škálu vonných olejov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Modena aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom

Soehnle Venezia aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom

Soehnle Venezia aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom
Detail

S harmonickou hrou farieb a jemnými vôňami vytvára nadčasový elegantný dizajn Aroma Diffuser Venezia z matného bieleho skla aromatický ostrov pohody a pokoja. Celá izba je zaliata jemnými farbami LED v plynulej zmene. Inovatívna funkcia zastavenia farieb umožňuje zvoliť každú farbu jednotlivo. Ďalším stlačením aróma difuzéra sa osvetlenie vypne pomocou skrytého tlačidla. Vďaka modernej technológii ultrazvukovej atomizácie sú vonné molekuly distribuované obzvlášť rovnomerne, a tak rozvíjajú svoj individuálny účinok. Veľký vstavaný zásobník na vodu poskytuje vďaka objemu 100 ml až 4 hodiny zážitku z vône. Rovnako ako všetky aróma difuzéry Soehnle, aj Venezia je ideálna pre vonné oleje Soehnle a spĺňa bezpečnostné normy bezpečnostnej koncepcie Soehnle. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Venezia aromatický osviežovač vzduchu s ultrazvukom

Soehnle Airfresh Hygro 500 náhradný filter modrá

Soehnle Airfresh Hygro 500 náhradný filter   modrá
Detail

Pre obzvlášť príjemné zvlhčovanie vzduchu: vymeniteľný absorpčný filter zvlhčovača vzduchu Soehnle Airfresh Hygro 500 zachytáva pri nasávaní suchého vzduchu veľké častice, ako sú vlasy a prach. Chráni Airfresh Hygro 500 pred nečistotami a čistí vzduch. Filter, ktorý je pravidelne obnovovaný, dopĺňa váš vzduch novými, čerstvými molekulami vody pri zachovaní rovnako vysokej zvlhčovacej sily. Filter je možné rýchlo a ľahko vybrať a znova vložiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Airfresh Hygro 500 náhradný filter modrá

Soehnle Airfresh Wash 500 náhradný filter biela

Soehnle Airfresh Wash 500 náhradný filter   biela
Detail

Pre neustále čistý vzduch so vzduchovou práčkou Soehnle Airfresh Wash 500: vymeniteľný, vysoko kvalitný filter pre predbežné použitie, EPA a aktívne uhlie zachytáva peľ, prach, baktérie, vírusy a ultrajemné častice až do 0,3 µm. Z vášho vzduchu sa odfiltrujú dokonca aj nepríjemné pachy a plyny. Aby sa udržal vysoký čistiaci výkon, indikátor úrovne filtra po asi 1 000 hodinách chodu signalizuje, že je potrebné filter vymeniť. Dá sa rýchlo a ľahko vybrať a znovu vložiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Airfresh Wash 500 náhradný filter biela

Soehnle Airfresh Clean 300 náhradný filter sivá

Soehnle Airfresh Clean 300 náhradný filter   sivá
Detail

Pravidelná výmena filtra čističa vzduchu Airfresh Clean 300 pre optimálnu kvalitu vzduchu: Vymeniteľný, vysoko kvalitný filter pred a EPA a aktívnym uhlím zachytáva peľ, prach, baktérie, vírusy a ultrajemné častice až do 3 µm. Z vášho vzduchu sa odfiltrujú dokonca aj nepríjemné pachy a plyny. Aby sa udržal vysoký čistiaci výkon, indikátor úrovne filtra vám po približne 4 320 hodinách chodu ukáže, že je potrebné filter vymeniť. Dá sa rýchlo a ľahko vybrať a znovu vložiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Airfresh Clean 300 náhradný filter sivá

Soehnle Čistička vzduchu - Airfresh Clean Connect 500

Soehnle Čistička vzduchu - Airfresh Clean Connect 500
Detail

Soehnle Čistička vzduchu - Airfresh Clean Connect 500 Efektívny čistič pre čistý a zdravý vzduch s pripojením k aplikácii. Ideálny pre alergikov. Čistenie vzduchu pomocou trojvrstvového filtrovacieho systému (predfiltrácia/EPA filter/filter s aktívnym uhlím). Filtruje prachy, vírusy, baktérie, peľ, zvieraciu srsť a prachové roztoče. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Čistička vzduchu - Airfresh Clean Connect 500

SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300 (61501)

SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300 (61501)
Detail

Kuchynská váha digitálna, do 5kg, presnosť na 1g, TARE, voľba jednotiek a automatické vypnutie, biela farba Pri varení a hlavne pri pečení je neoceniteľným pomocníkom digitálna kuchynská váha SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300. Maximálna nosnosť tejto váhy predstavuje 5 kg a presnosť sa pohybuje v rade 1 g. Vďaka funkcii Tare môžete bez problémov odčítať navážené hodnoty a dopĺňať suroviny. Praktickou funkciou, vďaka ktorej bude práca ľahšia, je voľba merných jednotiek. Komfort pri vážení zaistí ovládanie dotykom. Pokiaľ nebudete dlhší čas vážiť, automaticky sa vypne. Rozmery tejto kuchynskej váhy Soehnle nadobúdajú hodnoty 15,1 cm × 1,3 cm × 20 cm. Kľúčové znaky digitálnej kuchynskej váhy SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300 Digitálna váha s dobre čitateľným displejom Farba kuchynskej váhy Soehnle: biela Celková nosnosť 5 kg, presnosť na 1 g Viac merných jednotiek na váženie bez prepočítavania Dováženie prísad po vynulovaní váženia Ovládanie na dotyk... (alza.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300 (61501)

Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 (61506)

Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 (61506)
Detail

Kuchynská váha digitálna, do 15kg, presnosť na 1g, TARE, automatické vypnutie a časovač, čierna farba Pri každom recepte, ktorý nemáte naozaj zažitý, je v kuchyni nenahraditeľná digitálna kuchynská váha Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100. Jej maximálna nosnosť predstavuje 15 kg a váži s presnosťou na 1 g. S funkciou Tare môžete naozaj ľahko odčítať navážené hodnoty a dopĺňať suroviny. Presné váženie a komfort zaistí ovládanie dotykom. Disponuje tiež funkciou automatického vypnutia. Rozmery tejto kuchynskej váhy Soehnle sú 24 cm × 1,8 cm × 17,5 cm. Najdôležitejšie vlastnosti digitálnej kuchynskej váhy Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 Prehľadný displej s nameranými hodnotami Farba kuchynskej váhy Soehnle: čierna Má maximálnu nosnosť 15 kg, presnosť je 1 g Výsledky možno nulovať kvôli dovažovaniu prísad Šikovné dotykové ovládanie Pri dlhšej nečinnosti sa automaticky vypína Kuchynská váha Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 má rozmery 24 cm × 1,8 cm ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 (61506)

Soehnle Systo MonitorConnect400 na rameno zdravotnícky tlakomer 68097

Soehnle Systo MonitorConnect400 na rameno zdravotnícky tlakomer 68097
Detail

Teraz môžete svoje smartphony pohodlne ukladať a monitorovať údaje týkajúce sa srdca. Po meraní odošle monitor tlaku krvi v Soehnle na hornej časti ramena Systo Monitor Connect 400 vaše aktuálne namerané hodnoty priamo do aplikácie Soehnle Connect cez Bluetooth®. Vaše osobné namerané hodnoty máte vždy a všade na očiach a môžete ich dokonca prezentovať svojmu lekárovi v grafoch. Integrovaný snímač pohybu vás varuje pred nesprávnymi pohybmi paží, aby ste sa vždy mohli spoľahnúť na správne výsledky merania. Po každom meraní sa na mimoriadne veľkom svetelnom LCD displeji zobrazí systolický a diastolický krvný tlak, ako aj pulz. Detekcia arytmie súčasne indikuje možnú súčasnú poruchu srdcového rytmu. Na vyhodnotenie úrovne arteriálneho tlaku určuje Systo Monitor Connect 400 priemernú hodnotu z posledných troch meraní. Zariadenie navyše ponúka celkovo dvom používateľom po 60 úložných priestoroch. Pri dennom meraní je možné uložiť všetky hodnoty vrátane dátumu a času okolo dvoch mesiacov. Ostatní ľudia môžu zariadenie používať v režime pre hostí bez toho, aby boli vaše namerané hodnoty prepísané. Po každom meraní sú vaše výsledky klasifikované podľa systému WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) na farebnej škále semaforov: od optimálnej cez normálnu po hypertenziu. Takto môžete ľahko a zreteľne zistiť krvný tlak. Pohodlnú manžetu je možné individuálne nastaviť tak, aby vyhovovala nadlaktiam s obvodom 22 až 42 cm. Aby ste zabránili ďalšiemu zneužitiu, kontrola priľnavosti vás pri aplikácii manžety podporuje. Vrátane energeticky úsporného automatického vypínania a batérií pre okamžité spustenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Systo MonitorConnect400 na rameno zdravotnícky tlakomer 68097

Soehnle Systo MonitorConnect300 na rameno zdravotnícky tlakomer 68096

Soehnle Systo MonitorConnect300 na rameno zdravotnícky tlakomer 68096
Detail

S monitorom krvného tlaku Soehnle na hornej časti ramena Systo Monitor Connect 300 máte na svojom smartfóne jasnú kontrolu nad všetkými svojimi hodnotami krvného tlaku. Prístroj prenáša vaše aktuálne namerané hodnoty priamo do aplikácie Soehnle Connect cez Bluetooth® a dokonca vás varuje pred každým pohybom paží, ktorý by mohol viesť k nesprávnym výsledkom merania. Okrem merania systolického a diastolického krvného tlaku a pulzu budete vďaka detekcii arytmií informovaní aj o akýchkoľvek poruchách srdcového rytmu. Zariadenie ponúka 60 úložných priestorov pre dvoch používateľov a môžu ich využívať ďalšie osoby v režime pre hostí. Pri každom meraní sú vaše výsledky klasifikované podľa systému WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) na farebnej škále semaforov: od optimálnej cez normálnu po hypertenziu. Manžetu je možné individuálne prispôsobiť horným ramenám s obvodom 22 až 42 cm. Ovládanie prispôsobenia pomáha pri nasadení manžety a veľký LCD displej umožňuje veľmi dobrú čitateľnosť nameraných hodnôt. Vrátane energeticky úsporného automatického vypínania a batérií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Systo MonitorConnect300 na rameno zdravotnícky tlakomer 68096

Soehnle Airfresh Clean Connect 500 náhradný filter sivá

Soehnle Airfresh Clean Connect 500 náhradný filter   sivá
Detail

Pravidelná výmena filtra čističa vzduchu Airfresh Clean Connect 500 pre optimálnu kvalitu vzduchu: Vymeniteľný, vysoko kvalitný filter pred a EPA a aktívnym uhlím zachytáva peľ, prach, baktérie, vírusy a ultrajemné častice až do veľkosti 3 µm. Z vášho vzduchu sa odfiltrujú dokonca aj nepríjemné pachy a plyny. Aby sa udržal vysoký čistiaci výkon, indikátor úrovne filtra vám po približne 4 320 hodinách chodu ukáže, že je potrebné filter vymeniť. Dá sa rýchlo a ľahko vybrať a znovu vložiť Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Soehnle Airfresh Clean Connect 500 náhradný filter sivá

SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 (61509)

SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 (61509)
Detail

Kuchynská váha digitálna, do 15kg, presnosť na 1g, TARE a automatické vypnutie, strieborná farba Pri varení a pečení sa v kuchyni hodí digitálna kuchynská váha SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200. Medzi jej prednosti patrí to, že ju môžete zavesiť za očko v konštrukcii. Jej maximálna nosnosť predstavuje 15 kg a počítať môžete s presnosťou na 1 g. Vďaka tlačidlu Tare možno ľahko a bez problémov odpočítavať hmotnosť prázdnych misiek. Komfortnú obsluhu zaistí dotykové ovládanie. Po chvíli sa vždy automaticky vypne. Rozmery tejto kuchynskej váhy Soehnle sú 27,5 cm × 3,5 cm × 22 cm. Dôležité parametre digitálnej kuchynskej váhy SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 Dôležité funkcie závesnej kuchynskej váhy SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 Presnosť a praktickosť digitálnej váhy Váha určená na zavesenie Farba kuchynskej váhy Soehnle: strieborná Najvyššia nosnosť 15 kg, presnosť je 1 g Dováženie surovín s nulovaním výsledku... (alza.sk)

Podobné produkty ako SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 (61509)

Rigol CB-SENSE CB-SENSE Senzor voliteľného kábla 1 ks

Rigol CB-SENSE CB-SENSE   Senzor voliteľného kábla 1 ks
Detail

2 x zmyselné káble / červená a čierna) Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rigol CB-SENSE CB-SENSE Senzor voliteľného kábla 1 ks
Soehnle Page Profi 67080 (4006501670809), Soehnle Kuchynská váha Roma silver (65856), SOEHNLE Airfresh Clean 400 Filter (68129), Soehnle Kuchynská váha Page Profi 100 (61506), SOEHNLE Kuchynská váha Page Compact 300 (61501), Screenshield FITBIT Sense na displej (FTB-SENSE-D), SOEHNLE Digitální kuchynská váha Page Profi 200 (61509), Sense and Sensibility, GUCCI Bamboo EdP, BAMBOO Tribal (HN242670), Tefal KO693110 Sense biela, Tefal TT693110 Sense 2S, Beper 40500 Body Sense, Airbi SENSE – biely (8594162600533), SOEHNLE Digitálna kuchynská váha Page Compact 300 - motív bridlica (61516), OLPRAN Magic modrý (16/magic č), C-Tech CLP-Bamboo, KingCamp Bamboo 6046 (6927194746160), KingCamp Bamboo 6550 (6927194779670), KingCamp Bamboo SET (6927194789808), Boll Patrol, bamboo (SPT1751nad), BAMBOO Aurora 23 (HN231240), BAMBOO Kani 23 (HN231268), BAMBOO Eclipse 23 (HN231267), BAMBOO Kani 21 (HN231266), BAMBOO Jade 23 (HN231241), BAMBOO Sky 23 (HN231238), BAMBOO Summer 23 (HN231269), BAMBOO Mahori 23 (HN231247), BAMBOO Soul Mandala (HN242668)