Športová taška leki travel sports bag wcr taška 85 litrov čierna 363251006

Produkt Športová taška leki travel sports bag wcr taška 85 litrov čierna 363251006 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Športová taška leki travel sports bag wcr taška 85 litrov čierna 363251006 upraviť a produkt hľadať znova.

Športová taška Leki Travel Sports Bag WCR taška 85 litrov čierna 363251006

Športová taška Leki Travel Sports Bag WCR taška 85 litrov čierna 363251006
Detail

Športová taška Leki Travel Sports Bag WCR taška 85 litrov čierna 363251006 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIEKlasický pomocník pre tých, ktorí radi cestujú jednoducho: Tašky na výbavu poskytujú dostatok úložného priestoru, sú mimoriadne pevné a zmestia sa do každého batožinového priestoru. Táto cestovná taška s objemom celých 85 litrov je dostatočne veľká na uloženie oblečenia a osobných vecí na niekoľkodňovú cestu. Vďaka veľkému zipsu po obvode máte rýchly prístup k svojim veciam. S bočným uťahovacím popruhom a priehradkou na menovku a cieľovú adresu. Objem: 85 litrovRozmery : 75 x 35 x 35 cmMateriál: polyester Športové tašky a kabely » Tašky na kolieskach » Športová taška Leki Travel Sports Bag WCR taška 85 litrov čierna 363251006 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Leki Travel Sports Bag WCR taška 85 litrov čierna 363251006 , Merco športová taška 102 čierna-sivá (24663)

MG Sports Bag športová taška a batoh 16L, čierna (WSB-B01)

MG Sports Bag športová taška a batoh 16L, čierna (WSB-B01)
Detail

Multifunkčná taška, ktorú môžete využiť ako športovú tašku alebo batoh. Taška je priestranná, vodeodolná a odolná. Má kompaktné rozmery, no vďaka priestranným bočným vreckám sa skvele hodí na tréningy a malé i veľké výlety. Rozmery 40 x 20 x 25 cm umožňujú vziať si tašku na palubu lietadla ako príručnú batožinu. Odolnosť a funkčnosť Športová taška je vyrobená z odolného nepremokavého materiálu, ktorý zaručuje dlhé používanie. Pevné popruhy z polypropylénového popruhu umožňujú nosiť tašku v ruke aj zavesiť na rameno. Pre ešte väčšie pohodlie si môžete dĺžku ramienok ľubovoľne nastaviť a usporiadať tak, ako chcete. Karabíny pripevnené na silné pracky zabránia krúteniu popruhov a vy získate pohodlie. Funkcia batohu Tašku zmeníte na pohodlný batoh jedným pohybom! Stačí rozopnúť zips ukrytý za krátkou rukoväťou s protišmykovým úchopom a vytiahnuť odolný postroj skrytý vo vnútri. Vďaka mäkkému polstrovanému materiálu a nastaviteľným ramenám si batoh môžete vziať so sebou aj na dlhé cesty. Príručná batožina do lietadla Taška s rozmermi 40 x 25 x 20 cm sa bude hodiť ako príručná batožina. Ľahko si ju môžete vziať na palubu najpopulárnejších leteckých spoločností (vrátane Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Norwegian, TAP Portugal, Eurowings). Vezmite si ju so sebou na krátke aj dlhé cesty - o to viac, že tašku zmeníte na pohodlný batoh jedným pohybom! Dve priečne sťahovacie pracky spôsobia, že batoh naplnený oblečením zaberie ešte menej miesta. Kompaktná veľkosť Vďaka kompaktným rozmerom vás môže taška sprevádzať počas tréningov aj víkendových výletov. Okrem hlavnej komory má tri bočné vrecká: veľké, malé a špeciálne navrhnuté na topánky. Tento dizajn vám uľahčí distribúciu vecí v taške pre rýchly a jednoduchý prístup. Vďaka rozsiahlemu systému popruhov a rukovätí si ju prispôsobíte podľa svojich potrieb. Na zipsoch nájdete pevné, gumené úchyty, ktoré dobre držia v ruke. A keď tašku nepoužívate, môžete ju voľne zložiť - takmer naplocho. Pri skladovaní teda nezaberie veľa miesta. Parametre: • Kapacita: 16 litrov • Dĺžka popruhu: 124 cm (max) • Dominantný materiál: polyester • Hmotnosť: 563 g • Rozmery: 40 x 20 x 25 cm Vlastnosti: • Tašku možno ľahko zmeniť na pohodlný batoh so širokými popruhmi • Taška je vhodná do lietadla ako príručná batožina • Priestranná vďaka vreckám a popruhom • Má klasický, športový štýl a samostatné vrecko na topánky • Popruhy umožňujú nosiť tašku v ruke aj zavesiť na rameno • Nepremokavý materiál (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Sports Bag športová taška a batoh 16L, čierna (WSB-B01) , Športová taška frozen 2 elsa (8427934418695)

KLARFIT Companion Travel Bag, transportná taška, 120 litrov, nepremokavá, rolovacia vrchná časť, PU, modrá

KLARFIT Companion Travel Bag, transportná taška, 120 litrov, nepremokavá, rolovacia vrchná časť, PU, modrá
Detail

Čisto a v suchu do cieľa: s transportnou taškou Klarfit Companion Travel Bag je náklad nákladného prívesu Klarfit Companion bezpečne chránený na krátkych aj dlhých trasách.120-litrová transportná taška Klarfit Companion Travel Bag ponúka vo svojom vnútri dostatok úložného priestoru. Najlepšie podmienky na bezpečné uloženie batožiny na ďalšiu túru. Robustná vonkajšia povrchová vrstva s PU povlakom, odolná voči vode a prachu, sa rýchlo a jednoducho zroluje nad prepravovaným obsahom a zaistí sa zásuvnými uzávermi. Štyri popruhy na suchý zips, ktoré sa pripevňujú okolo rámu prívesu, zabezpečujú protišmykové upevnenie v prepravnej časti prívesu. Taška sa v cieli v okamihu znova odpojí a vďaka držadlám sa dá prenášať.Nezáleží na tom, či na ďalšiu veľkú túru alebo len na každodenné nakupovanie: v transportnej taške Klarfit Companion Travel Bag sa všetko dostane do cieľa čisté a suché. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Companion Travel Bag, transportná taška, 120 litrov, nepremokavá, rolovacia vrchná časť, PU, modrá , Leki ski boot bag wcr 60 l, neonpink-black-neonyellow (4028173839438)

4F Športové tašky Sports Bag Čierna

4F  Športové tašky Sports Bag  Čierna
Detail

4F Športové tašky Sports Bag Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako 4F Športové tašky Sports Bag Čierna , Batman – the joker comics – športová taška (8445118007848)

4F Športové tašky Sports Bag Čierna

4F  Športové tašky Sports Bag  Čierna
Detail

4F Športové tašky Sports Bag Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako 4F Športové tašky Sports Bag Čierna , Woho taška x-touring top-tube bag honeycomb čierna (4712865552414)

Asics Športové tašky Sports Bag Čierna

Asics  Športové tašky Sports Bag  Čierna
Detail

Asics Športové tašky Sports Bag Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Asics Športové tašky Sports Bag Čierna , Merco paddle bag taška na pádlo (39874)

Puma Športové tašky Phase Sports Bag Čierna

Puma  Športové tašky Phase Sports Bag  Čierna
Detail

Puma Športové tašky Phase Sports Bag Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Športové tašky Phase Sports Bag Čierna , Merco messenger taška čierna (chpcp0285nad)

Puma Športové tašky Phase Sports Bag Ružová

Puma  Športové tašky Phase Sports Bag  Ružová
Detail

Puma Športové tašky Phase Sports Bag Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Športové tašky Phase Sports Bag Ružová , Woho taška x-touring dry bag diamond cybercam čierna 15 l (4712865552841)

Independent Tašky Container travel bag Čierna

Independent  Tašky Container travel bag  Čierna
Detail

Independent Tašky Container travel bag Čierna Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Independent Tašky Container travel bag Čierna , Woho taška x-touring dry bag diamond cybercam čierna 7 l (4712865552889)

HP Renew Travel 15.6 Laptop Bag - taška

Detail

Chráňte na cestách svoj notebook s vodeodolnou taškou vyrobenou z recyklovaných materiálov.• Pre notebooky s uhlopriečkou až 39,6 cm (15,6") Rozmery produktu (š xhxv)29 × 40 × 6,5 cmHmotnosť produktu0,55 kgČo je obsiahnuté v krabiciCestovná taška na notebook HP Renew 15,6"Dokumentácia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP Renew Travel 15.6 Laptop Bag - taška , Woho podsedlová taška x-touring dry bag diamond cybercam čierna l (4712865552766)

LEGO ELVES - SPORTOVA TASKA

LEGO ELVES - SPORTOVA TASKA
Detail

ŠPORTOVÁ TAŠKA. Rozmery: 20 x 38 x 21 cm. hmotnosť: 475 g. objem: 18 l. • Športová taška s LEGO® motívom. • Priestorné hlavné vrecko. • Bočné vodeodolné vrecko na zips, ideálne na mokré veci alebo obuv. • Vystužené dno (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO ELVES - SPORTOVA TASKA , Woho podsedlová taška x-touring dry bag diamond cybercam čierna m (4712865551967)

Športová taška

Športová taška
Detail

Moderná športová taška v leo vzhľade. Leoparia taška ponúka dostatok miesta, remienky sú prestaviteľné v dĺžke a spodná časť z koženky spevňuje spodnú časť tašky. Vo vnútri vrecko na zips a dva ďalšie priestory. Vonkajšie vrecko na zapínanie na nápadný zips, hlavný priestor na zips. S vnútornou podšívkou. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Športová taška , Merco slalom bag 20 taška na tyče (p62303)

Športová taška

Športová taška
Detail

Športová a priestranná taška. Rozmer: 40x45x15cm. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Športová taška , Topeak taška na riadidlá compact handlebar bag (4710069688786)

Športová taška

Športová taška
Detail

Moderná športová taška v pastelových farbách. Športová taška s dodatočným priestorom vpredu. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Športová taška , Topeak taška na riadidlá tourguide handlebar bag (4710069688779)

Športová taška

Športová taška
Detail

Ležérna priestranná športová taška. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Športová taška , Wanbo taška na projektor t6 (wanbo bag (t6))

Sonos Travel Bag for Move Black Taška na reproduktory

Detail

Prineste si všade neuveriteľný zvuk s touto na mieru navrhnutou taškou. Ideálne pre váš Sonos Move. Odnímateľná priehradka na príslušenstvo na zips sa hodí pre bezdrôtovú nabíjaciu základňu alebo USB-C nabíjačku, aby ste mali poriadok Exteriér z odolného balistického nylonu a plyšová vnútorná podšívka chráni reproduktor pri preprave Nastaviteľný ramenný popruh pre pohodlie sa predlžuje od 11,8 palcov do 19,7 palcov (300 až 500 mm) Zapínanie na magnetický patent Hmotnosť: 2,12 lb (0,96 kg) Zips : Áno Kompatibilné s : Sonos Move Hĺbka (cm) : 30.0 Šírka (cm) : 30.0 Typ : Taška Rukoväť : Áno Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Materiál : Nylon Výška (cm) : 50.0 Polstrovanie : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Travel Bag for Move Black Taška na reproduktory , Wanbo taška na projektor t4 (wanbo bag (t4))

Software Pyramide Switch Lite: Travel Bag taška Nintendo Switch

Software Pyramide Switch Lite: Travel Bag taška Nintendo Switch
Detail

Cestovná taška, ktorú môžete mať so sebou Switch Lite, nech ste kdekoľvek. Zvyšuje ochranu pred pádom a poškodením nárazom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Software Pyramide Switch Lite: Travel Bag taška Nintendo Switch , Merco paddle bag extra taška na pádlo (39873)

Športová taška Adidas

Detail

Športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Picard taška speed, čierna 13 (2904969001)

Športová taška Adidas

Detail

Veĺká športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Picard taška notebook, čierna 13 (997342a001)

Športová taška Adidas

Detail

Veĺká športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Badabulle prebaľovacia taška boho čierna (3661276159044)

Športová taška Adidas

Detail

Športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Lässig taška na rukoväť čierna (4042183423401)

Športová taška Adidas

Detail

Veĺká športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Shad malá taška sw05 čierna (w0sb05)

Športová taška Adidas

Detail

Športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Force taška na riadidlá čierna (8592627000973)

Športová taška Adidas

Detail

Veĺká športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Twistshake prebaľovacia taška 15 l čierna (7350083124685)

Športová taška Adidas

Detail

Športová taška ktorá dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas , Merco futbalová taška dvojité dno čierna (27778)

Športová taška Nike

Športová taška Nike
Detail

Taška Nike Gym Tote je ideálna pre tréning, nakupovanie alebo prenášanie kníh. Vybavené veĺkým otvoreným hlavným oddielom, v ktorom sú dve vrecká. Na prednej strane je malé vrecko na zips. Má ramenný popruh alebo rukoväť na nosenie v ruke. Rozmery: 45 x 41 x 8 cm Kapacita: 14,7 litrov (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Nike , Topeak taška na nosič trunk bag ex suchý zips (4710069684542)

Športová taška Loap

Športová taška Loap
Detail

Túto športovú tašku môžete využiť aj na dlhšie cesty vďaka veĺkému a funkčnému úložnému priestoru, do ktorého sa zmestí celý rad vecí. Pri prenášaní oceníte polstrovaný ramenný popruh a mäkké držadlá, ktorá vás nebudú rezať do rúk. Odolný, ale ĺahký materiál 230D Twill PL potom tašku ochraňuje proti vonkajším vplyvom a možnému zničeniu. množstvo vreciek a veĺký úložný priestor odolný a ĺahký materiál 230D Twill PL polstrovaný ramenný popruh mäkké držadlá čierne prevedenie s... (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Loap , Wanbo taška na projektor t2, t2r (wanbo bag (t2, t2r))

Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA. rozmery: šírka 52 x výška 55 x hĺbka 35 cm dva ramenné popruhy nastaviteĺný odnímateĺný ramenný popruh veĺká hlavná komora malá vonkajšie priehradka na zips vrátane spodnej priehradky s obojsmerným zipsom pre uloženie kopačiek ideálny pre šport (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška GIVOVA , Leki wcr sl 3d bright red-black-neonyellow (sptlek1040nad)

Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA. rozmery: šírka 52 x výška 55 x hĺbka 35 cm dva ramenné popruhy nastaviteĺný odnímateĺný ramenný popruh veĺká hlavná komora malá vonkajšie priehradka na zips vrátane spodnej priehradky s obojsmerným zipsom pre uloženie kopačiek ideálny pre šport (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška GIVOVA , Gala taška (8590001000687)

Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA. rozmery: šírka 52 x výška 55 x hĺbka 35 cm dva ramenné popruhy nastaviteĺný odnímateĺný ramenný popruh veĺká hlavná komora malá vonkajšie priehradka na zips vrátane spodnej priehradky s obojsmerným zipsom pre uloženie kopačiek ideálny pre šport (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška GIVOVA , Propel taška na notebook 15,6 (čierna) (cl-propc116k)

Športová taška Puma

Detail

Športová taška Puma čiernočervenej farby. hlavná komora sa uzatvára sťahovacími šnúrami dvojité šnúry fungujú ako ramenný popruh 44 cm x 39 cm logo značky (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Puma

Športová taška Puma

Detail

Športová taška Puma čiernomodrej farby. hlavná komora sa uzatvára sťahovacími šnúrami dvojité šnúry fungujú ako ramenný popruh 44 cm x 39 cm logo značky (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Puma

Športová taška Puma

Detail

Športová taška Puma čiernej farby. hlavná komora sa uzatvára sťahovacími šnúrami dvojité šnúry fungujú ako ramenný popruh 44 cm x 39 cm logo značky (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Puma

Športová taška Adidas

Detail

Športová taška adidas univerzálny model, ktorý dobre poslúži počas víkendového výletu mimo mesta alebo cestou na tréning. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas

Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA. Priestranný model má veĺa vreciek, vďaka ktorým je zaručená organizácia a poriadok. Hlavná priehradka na dvojcestný zips. Bočné sieťované vrecko. Dlhý ramenný popruh Rozmery: 50 x 28 x 48 cm Kapacita: 67 litrov (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA

Športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA. Priestranný model má veĺa vreciek, vďaka ktorým je zaručená organizácia a poriadok. Hlavná priehradka na dvojcestný zips. Bočné sieťované vrecko. Dlhý ramenný popruh Rozmery: 50 x 28 x 48 cm Kapacita: 67 litrov (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška GIVOVA

Športová taška Adidas

Športová taška Adidas
Detail

Športová taška adidas je univerzálny model, ktorý bude dobre fungovať počas víkendového výletu mimo mesta alebo na cestu k tréningu. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Adidas

Športová taška Nike

Športová taška Nike
Detail

Funkčné športová taška Nike vás prekvapí svojou kapacitou a pohodlným úložiskom. Odolná konštrukcia zo silného polyesteru Hlavná komora je vybavená obojsmerným zipsom Vnútorné vrecko umožňuje bezpečné uloženie dokumentov, kĺúčov a peňazí Prevedenie so samostatnou spodnou priehradkou Zosilnené, potiahnuté dno Predné vrecko na zips Dve bočné vrecká (jedna so zipsom, druhá so sieťovinou) Dlhý ramenný popruh s úpravou a textilným prekrytím Krátke rukoväte sa spojovacou chlopňou... (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Nike

Športová taška Mizuno Holdall

Detail

Športová taška z kolekcie Mizuno. Model vyrobený z odolného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Mizuno Holdall

Veĺká športová taška GIVOVA

Veĺká športová taška GIVOVA
Detail

Veĺká športová čierna taška. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Veĺká športová taška GIVOVA

Veĺká športová taška GIVOVA

Veĺká športová taška GIVOVA
Detail

Športová taška GIVOVA s množstvom úložného priestoru. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Veĺká športová taška GIVOVA

Stredná športová taška GIVOVA

Stredná športová taška GIVOVA
Detail

Stredne veĺká športová taška s veĺkým bielym logom talianskej značky GIVOVA v červenom prevedení predstavuje klasický futbalový štýl. Je priestranná, má veĺa vreciek, vďaka ktorým je zaručená organizácia a poriadok. Hlavná komora s obojsmerným zipsom Spodné vrecko na obuv Uzavreté vrecká na prednej, zadnej a bočnej strane Bočné sieťované vrecko Dlhý ramenný popruh a krátke rukoväte Rozmery: 50 x 28 x 48 cm Kapacita: 67 litrov (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Stredná športová taška GIVOVA

Čierna športová taška Puma

Čierna športová taška Puma
Detail

Farba: čiernaVzor: s potlačouÚložný priestor: 1 x hlavné vrecko, 2 x bočné vreckoZapínanie: dvojcestný zipsMateriál: 100 % polyesterPranie a údržba: utrieť vlhkou handričkouRozmery: 61 x 30 x 28 cm (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierna športová taška Puma

ROLSER MINI BAG MF 2 LOGIC NAKUPNA TASKA NA KOLIESKACH, CIERNA

Detail

NÁKUPNÁ TAŠKA . Nákupná taška Mini Bag na podvozku Logic si vás získa svojim dômyselným skladacím systémom a ďalšími praktickými doplnkami, vďaka ktorým bude nakupovanie zase o niečo príjemnejšie. Mini Bag je možné z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ROLSER MINI BAG MF 2 LOGIC NAKUPNA TASKA NA KOLIESKACH, CIERNA

KLARFIT Companion, Travel Bag, prenosná taška, 120litrov, vodeodolná, roll-top, sivá

KLARFIT Companion, Travel Bag, prenosná taška, 120litrov, vodeodolná, roll-top, sivá
Detail

Do cieľa sucho a čisto: s prenosnou taškou Klarfit Companion Travel Bag je transportovaný tovar v nákladnom prívese Klarfit Companion bezpečne chránený na dlhých a krátkych cestách.120 litrov veľká prenosná taška Klarfit Companion Travel Bag ponúka vo vnútri veľa miesta. Najlepšie podmienky ako uskladniť batožinu na ďalšiu túru. Pevný, vode a prachu odolný vonkajší poťah z PU povrchom sa dá jednoducho a rýchlo rolovať nad transportovaný tovar a zaistiť klipsami. Štyri popruhy na suchý zips, ktoré sú pripevnené okolo rámu prívesu, zabezpečujú protišmykové uchytenie v prepravnej lište. Takto sa dá taška rýchlo a jednoducho zbaliť a vďaka držadlám ju môžete zobrať zo sebou.Jedno či na ďalšiu veľkú túru alebo na denné nákupy: v prenosnej taške Klarfit Companion Travel Bag dorazí do cieľa všetko čisté a suché. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Companion, Travel Bag, prenosná taška, 120litrov, vodeodolná, roll-top, sivá

Transparentná športová taška Transparent Weekender

Transparentná športová taška Transparent Weekender
Detail

Vsadiť na jedinečnosť? To sa vyplatí! Potrebujete ukryť Vašu výbavu na festival či šantenie pri vode? Do tašky vmestíte všetko ľavou-zadnou! Ak sledujete trendy tak viete, že tento kúsok je skrátka must-have! (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Transparentná športová taška Transparent Weekender

Športová taška Puma čierna farba

Detail

Športová taška z kolekcie Puma. Model vyrobený z odolného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Puma čierna farba

Športová taška Quiksilver čierna farba

Športová taška Quiksilver čierna farba
Detail

Športová taška z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z čiastočne recyklovaného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Športová taška Quiksilver čierna farba

Halfar Športová taška CANNY - Oranžová

Halfar Športová taška CANNY - Oranžová
Detail

Športová taška CANNY - Oranžová od výrobca Halfar. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Halfar Športová taška CANNY - Oranžová

Športová taška 2in1 Black - GymBeam

Športová taška 2in1 Black - GymBeam
Detail

Športová taška 2in1 - praktický pomocník s bezpečným zipsovaním a kladkou, ktorý sa dá použiť ako batoh aj taška Športová taška 2in1 je praktický kúsok, ktorý sa dá využiť ako batoh alebo taška do ruky či cez rameno. Ponúka veľkorysý úložný priestor rozdelený do niekoľkých zipsových vreciek. Samozrejmosťou je tiež priečinok na laptop, ktorý z nej robí univerzálnu tašku nielen do fitka, ale aj do školy či práce. Má bočné priehradky ideálne na umiestnenie šejkra či fľaše s vodou. K tomu pridáva veľkú hlavnú časť a predné zipsovacie vrecko. Okrem toho má tiež samostatné vrecko na topánky. Bez problémov tak uschová vaše oblečenie, doplnky či iné cennosti ako mobil a peňaženka. O ich bezpečnosť sa postarajú nielen zipsy, ale aj prídavná kladka na kód, čo oceníte nielen pri cestovaní. Maximálny komfort pri nosení zas zabezpečia nastaviteľné ramenné popruhy, ktoré sa dajú skryť. Taška sa na vyše pýši minimalistickým dizajnom, ktorý zdobí logo GymBeam. Je dostatočne pevná, odolná a maximálne spoľahlivá. Môžete ju nosiť do fitka, užiť si s ňou cestovateľské zážitky alebo si do nej zbaliť pomôcky do školy či práce. Športová taška 2in1 a jej výhody je praktický pomocník, ktorý sa dá použiť ako taška aj batoh ponúka veľkorysý úložný priestor má zipsovacie vrecká má samostatný priečinok na laptop má prídavnú kladku na kód je rozdelená do niekoľkých priehradok má samostatné vrecko na topánky bez problémov uschová vaše oblečenie, doplnky či iné cennosti má nastaviteľné ramenné popruhy, ktoré sa dajú skryť komfortne sa nosí má minimalistický dizajn s logom GymBeam je spoľahlivá, dostatočne pevná a odolná Materiál Polyester Rozmery Rozmery Dĺžka Šírka Výška Taška 62 cm 26 cm 26 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Športová taška 2in1 Black - GymBeam
Merco Športová taška 102 čierna-sivá (24663), Športová taška Frozen 2 Elsa (8427934418695), Leki Ski Boot Bag WCR 60 l, neonpink-black-neonyellow (4028173839438), Batman – The Joker Comics – športová taška (8445118007848), WOHO taška X-TOURING TOP-TUBE BAG Honeycomb čierna (4712865552414), Merco Paddle Bag taška na pádlo (39874), Merco Messenger taška čierna (CHPcp0285nad), WOHO taška X-TOURING DRY BAG Diamond CyberCam čierna 15 l (4712865552841), WOHO taška X-TOURING DRY BAG Diamond CyberCam čierna 7 l (4712865552889), WOHO podsedlová taška X-TOURING DRY BAG Diamond CyberCam čierna L (4712865552766), WOHO podsedlová taška X-TOURING DRY BAG Diamond CyberCam čierna M (4712865551967), Merco Slalom Bag 20 taška na tyče (P62303), TOPEAK taška na riadidlá COMPACT HANDLEBAR BAG (4710069688786), TOPEAK taška na riadidlá TOURGUIDE HANDLEBAR BAG (4710069688779), WANBO taška na projektor T6 (Wanbo Bag (T6)), WANBO taška na projektor T4 (Wanbo Bag (T4)), Merco Paddle Bag Extra taška na pádlo (39873), Picard Taška SPEED, čierna 13 (2904969001), Picard Taška NOTEBOOK, čierna 13 (997342A001), BADABULLE Prebaľovacia taška BOHO čierna (3661276159044), Lässig taška na rukoväť čierna (4042183423401), SHAD Malá taška SW05 čierna (W0SB05), Force Taška na riadidlá čierna (8592627000973), TWISTSHAKE Prebaľovacia taška 15 l čierna (7350083124685), Merco Futbalová taška dvojité dno čierna (27778), TOPEAK taška na nosič TRUNK Bag EX suchý zips (4710069684542), WANBO taška na projektor T2, T2R (Wanbo Bag (T2, T2R)), Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad), Gala Taška (8590001000687), Propel taška na notebook 15,6 (čierna) (CL-PROPC116K)