Sprchová vanička polysan karia 11091

Produkt Sprchová vanička polysan karia 11091 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sprchová vanička polysan karia 11091 upraviť a produkt hľadať znova.

Sprchová vanička Polysan Karia 11091

Sprchová vanička Polysan Karia 11091
Detail

Sprchová vanička v bielej farbex4 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička Polysan Karia 11091 , Sprchová vanička smc čierna, 90 × 90 cm

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729050063 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x80cm, biela 63511 , Badabulle vanička whale (3661276177451)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729066934 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x70cm, biela 71565 , Sprchová zmiešavacia batéria chrómová

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046172 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 90x70cm, biela 44511 , Sprchová súprava fala (5906083755552)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046899 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 110x80cm, biela 46511 , Sprchová hlavica fala (5906083755507)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729056775 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x100cm, biela 26611 , Delphin vanička eazy safe (8586018492782)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047254 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x70cm, biela 47511 , Cam vanička bollicina zelená (8005549095403)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047971 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x90cm, biela 49511 , Cam vanička bollicina hnedá (8005549095410)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729047612 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 120x80cm, biela 48511 , Dolu detská vanička sivá (8690089072566)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Vaničky majú hladké dno. Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729046530 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x80cm, biela 45511 , Maltex vanička lulu – biela (5903067003425)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729056058 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 100x90cm, biela 51111 , Maltex vanička zebra – béžová (5903067009663)

Panel k vaničke Polysan KARIA 100x70 cm 71592

Panel k vaničke Polysan KARIA 100x70 cm 71592
Detail

Panel k vaničke v bielej farbe o rozmere 100x70x2 roky cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Panel k vaničke Polysan KARIA 100x70 cm 71592 , Shnuggle vanička star new (sbp_wgs_eur)

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 80x70cm, biela 11091

POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 80x70cm, biela 11091
Detail

Liaty mramor - materiál s tepelno-izolačnými vlastnosťami, ktoré oceníte pri každom dotyku Používa sa na výrobu sprchových vaničiek, vaní, umývadiel i ďalších produktov. Vyrába sa zo zmesi mletého vápenca, sklárskeho piesku, polyesterovej živice a farbív. Výrobky z liateho mramoru sa vyznačujú vysokou pevnosťou, stabilitou a elegantným dizajnom. Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729006589 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako POLYSAN - KARIA sprchová vanička z liateho mramoru, obdĺžnik 80x70cm, biela 11091 , Maltex vanička zebra – biela (5903067009656)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 110x75 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x75 cm 72883 , Shnuggle vanička slate new (sbp_dgy_eur)

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x80 cm 72891 , Shnuggle vanička rose new (sbp_rse_eur)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 72895 , Fala sprchová hlavica to-75544

Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511

Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511
Detail

, Farba: biela, Materiál: liaty mramor (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan liaty mramor 43511 , Viking 630301, sada sprchová, malá

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 61511 , Fala sprchová súprava (to-75556)

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 90x90 cm 41511 , Sprchová hlavica fala hermana (5906083756313)

Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511

Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička špeciálna Polysan 90x90 cm 50511 , Cam vanička baby bagno hnedá (8005549440906)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 45511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 45511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 45511 , Cam vanička baby bagno zelená (8005549430907)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x70 cm 44511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x70 cm 44511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x70 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x70 cm 44511 , Intex – vanička na nohy 29080 (6941057404691)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 48511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 48511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 48511 , Mister stuzzy vanička hovädzia 100g (8005852600110)

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 64611

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 64611
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 64611 , Leros sprchová pasta bazalka & verbena (8594740600177)

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 65611

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 65611
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 120x90 cm 65611 , Sprchová hlavice deimos 1 funkce (5906083023620)

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 73166 , Freshhh 830015, hlavica sprchová, 100 mm

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 42511 , Sprchová hlavica fobos, 1 funkcia (5906083023637)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 51511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 51511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 51511 , Freshhh 830030, hlavica sprchová, 85 mm

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111

Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 80x80 cm 50111 , Vaňová/sprchová zmiešavacia batéria chrómová súprava

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x90 cm 72923

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x90 cm 72923
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 110x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x90 cm 72923 , Sprchová hlavica 4 funkcie fala (5906083755514)

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x100 cm 72922

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x100 cm 72922
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 110x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x100 cm 72922

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x80 cm 72924

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x80 cm 72924
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 110x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 110x80 cm 72924

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x75 cm 72919

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x75 cm 72919
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 170x75 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x75 cm 72919

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 140x80 cm 72900

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 140x80 cm 72900
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 140x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 140x80 cm 72900

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x100 cm 72918

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x100 cm 72918
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 170x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 170x100 cm 72918

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552

Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 100x100 cm 71552

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x100 cm 71563

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x100 cm 71563
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x100 cm 71563

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 71604

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 71604
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 71604

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 71605

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 71605
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x80 cm 71605

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x70 cm 71565

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x70 cm 71565
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x70 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 100x70 cm 71565

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 71603

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 71603
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x90 cm 71603

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601

Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x90 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvorcová Polysan 90x90 cm 71601

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 53511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 53511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 53511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 100x100 cm 62111

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 100x100 cm 62111
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 100x100 cm 62111

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 68611

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 68611
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 120x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 120x80 cm 68611

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 61111

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 61111
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 61111

Sprchová vanička špeciálna Polysan 100x100 cm 72888

Sprchová vanička špeciálna Polysan 100x100 cm 72888
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 100x100 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička špeciálna Polysan 100x100 cm 72888

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan Deep akrylát 72385

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan Deep akrylát 72385
Detail

Sprchová vanička akrylát v bielej farbe o rozmere 160x75x26 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan Deep akrylát 72385

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 40511

Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 40511
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 80x80 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička štvrťkruhová Polysan 80x80 cm 40511

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x110 cm 73175

Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x110 cm 73175
Detail

Sprchová vanička v bielej farbe o rozmere 90x110 cm. Balenie bez sifónu a nožičiek. (siko.sk)

Podobné produkty ako Sprchová vanička obdĺžniková Polysan 90x110 cm 73175
Sprchová vanička SMC čierna, 90 × 90 cm, Badabulle Vanička Whale (3661276177451), Sprchová zmiešavacia batéria chrómová, Sprchová súprava FALA (5906083755552), Sprchová hlavica FALA (5906083755507), Delphin Vanička Eazy SAFE (8586018492782), Cam Vanička Bollicina zelená (8005549095403), Cam Vanička Bollicina hnedá (8005549095410), Dolu Detská vanička sivá (8690089072566), Maltex Vanička Lulu – biela (5903067003425), Maltex Vanička Zebra – béžová (5903067009663), Shnuggle vanička Star new (SBP_WGS_EUR), Maltex Vanička Zebra – biela (5903067009656), Shnuggle vanička Slate new (SBP_DGY_EUR), Shnuggle vanička Rose new (SBP_RSE_EUR), FALA Sprchová hlavica TO-75544, VIKING 630301, sada sprchová, malá, FALA Sprchová súprava (TO-75556), Sprchová hlavica FALA Hermana (5906083756313), Cam Vanička Baby Bagno hnedá (8005549440906), Cam Vanička Baby Bagno zelená (8005549430907), Intex – Vanička na nohy 29080 (6941057404691), MISTER STUZZY Vanička hovädzia 100g (8005852600110), LEROS Sprchová pasta Bazalka & Verbena (8594740600177), Sprchová hlavice DEIMOS 1 funkce (5906083023620), FRESHHH 830015, hlavica sprchová, 100 mm, Sprchová hlavica FOBOS, 1 funkcia (5906083023637), FRESHHH 830030, hlavica sprchová, 85 mm, Vaňová/sprchová zmiešavacia batéria chrómová súprava, Sprchová hlavica 4 funkcie FALA (5906083755514)