Štetce na maľovanie pebeo / sada 8 ks [950350]

Produkt Štetce na maľovanie pebeo / sada 8 ks [950350] sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Štetce na maľovanie pebeo / sada 8 ks [950350] upraviť a produkt hľadať znova.

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks [950350]

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks [950350]
Detail

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks [950350] Štetce na maľovanie od značky Pebeo sú vysoko kvalitné štetce určené pre akrylové, olejové, gvašové a hobby farby. Sú veľmi pevné a robustné. Disponujú extra dlhými nelakovanými rukoväťami s prírodnou farbou, kovovou úchytkou v striebornej farbe a pevne uchopenými  štetinami. Sú ideálne pre použitie na profesionálnej a aj neprofesionálnej úrovni. Využitie si nájdu vo výtvarných ateliéroch, študentských maliarskych štúdiách a školách. Sada štetcov pozostáva z mixu štetcov s prírodnými bielymi štetinami z prasaťa a zo štetcov so štetinami z syntetického žltého polyamidu z veľmi jemného vlasu. V sete sa nachádzajú guľaté a aj ploché štetce. PARAMETRE PRODUKTUštetce na maľovanie Pebeo pre akrylové farby a olejové farbyideálne aj pre hobby farby na dekoratívne účelysada obsahuje 8 ks štetcov - 4 ks štetce s prírodnými štetinami typ White Bristle a 4 ks štetce so syntetickými polyamidovými štetinamiveľkosti štetcov v balení: prírodné štetce (plochý č. 10 a 14, guľatý č. 6 a 10), syntetické štetce (guľatý č. 6 a 14, okrúhly č. 6 a 10) (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks [950350] , Kolorky day štetce

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks
Detail

Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks Štetce na maľovanie Pebeo sú vhodné na akrylové farby, olejové farby a hobby farby. Zároveň aj na dekoračné práce ako maľovanie na textil, decoupage a pod. Štetce na akrylové farby sú vyrobené z jemných zlatohnedých polyamidových vlákien, ktoré sú obopínané hliníkovým kovaním a dlhou nelakovanou rukoväťou. Štetce majú výborné krycie vlastnosti, vysokú kvalitu a trvanlivosť. Sada štetcov obsahuje 4 okrúhle štetce vhodnejšie na detailnejšie práce vo veľkostiach 0, 3, 6, 10 a 4 ploché štetce na väčšie plochy vo veľkosti 2, 6, 10, 14. V prípade použitia farieb na báze vody stačí štetce umývať teplou mydlovou vodou. V prípade, že použijete farby na báze rozpúšťadla, tak je potrebné štetce najprv umyť riedidlom a následne opláchnuť mydlovou vodou. Po vyčistení prehrabte zväzok vlasov štetca a uchovávajte ich vo vodorovnej polohe so zväzkom vlasov štetca nahor. PARAMETRE PRODUKTU: štetce na akrylové farby a olejové farby štetiny z jemných polyamidových vlákien vysoká kvalita a trvanlivosť sada obsahuje: 4 okrúhle štetce (no 0, 3, 6, 10), 4 ploché štetce (no 2, 6, 10, 14) Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Štetce na maľovanie Pebeo / sada 8 ks , Geko sada na časovanie motora, 8 ks (g02840)

Štetce na maľovanie s organizérom ArtCreation / sada 10 ks

Štetce na maľovanie s organizérom ArtCreation / sada 10 ks
Detail

Štetce na maľovanie s organizérom ArtCreation / sada 10 ks Štetce na maľovanie Talens ArtCreation s organizátorom sú vhodné na akrylové farby, olejové farby, temperové farby a gvaš. Štetce na akrylové farby sú vyrobené zo syntetických vlákien a preto majú výborné krycie vlastnosti. Sada štetcov obsahuje 4 okrúhle štetce vhodnejšie na detailnejšie práce vo veľkostiach 2, 6, 10 a 14, 4 ploché štetce na väčšie plochy vo veľkostiach 6, 8, 14 a 18 a 2 štetce mačací jazyk vo veľkostiach 8 a 12. Akrylové štetce sú uložené v čiernom bavlnenom organizéri, ktorý má tvar klasického peračníka. Štetce je možné umývať teplou mydlovou vodou. Po vyčistení prehrabte zväzok vlasov štetca a uchovávajte ich vo vodorovnej polohe so zväzkom vlasov štetca nahor. Ideálny pomocník na cestách. PARAMETRE PRODUKTU: štetce na akrylové farby, olejové farby, tempery a gvaš sú vyrobené zo syntetických vlákien výborné krycie vlastnosti sada obsahuje: 4 okrúhle štetce (no 2, 6, 10, 14), 4 ploché štetce (no 8, 14), 2 štetce mačací jazyk (no 8 a 12) a čierny bavlnený organizér   Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Štetce na maľovanie s organizérom ArtCreation / sada 10 ks , Sada hračiek na piesok – krab 8 ks (hrabz25010)

Syntetické štetce Pebeo - sada 8 ks

Detail

Syntetické štetce Pebeo - sada 8 ks Syntetické štetce od značky Pebeo sú vysoko kvalitné dekoračné štetce určené pre akrylové, olejové, gvašové a hobby farby. Sú veľmi pevné a robustné. Disponujú krátkymi lakovanými rukoväťami s pastelovou fialovou farbou, kovovou úchytkou v striebornej farbe a pevne uchopenými štetinami. Sú ideálne pre použitie na profesionálnej a aj neprofesionálnej úrovni najmä v kreatívnej umeleckej sfére. Využitie si nájdu pri tvorbe dekoračných prvkov na predmetoch. Sada štetcov pozostáva zo štetcov  so syntetickými zlatými polyamidovými štetinami z veľmi jemného vlasu. V sete sa nachádzajú guľaté a ploché štetce, 1 vejárovitý štetec a 1 liner. PARAMETRE PRODUKTUštetce na dekorovanie Pebeo pre akrylové, olejové a hobby farbysada obsahuje 8 ks štetcov so syntetickými polyamidovými štetinamiveľkosti štetcov v balení: guľaté č. 0 – 4 – 8 , ploché 2 – 10 -18, liner č. 10/0, vejárovitý č. 6 (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Syntetické štetce Pebeo - sada 8 ks , Kolorky day štetce veľ. l (19 ks) (8595658100285)

Štetce na pozlacovanie metalickou fóliou - KREUL / sada 2 ks

Štetce na pozlacovanie metalickou fóliou - KREUL / sada 2 ks
Detail

Štetce na pozlacovanie metalickou fóliou - KREUL / sada 2 ks Pozlacovanie metalickou fóliou KREUL poskytuje predmetov žiarivý kovový nádych a krásne metalické odlesky. Táto sada štetcov ponúka všetko, čo pri práci s metalickou fóliou budete potrebovať - štetec na nanášanie lepidla a vrchného laku a štetec na nanášanie samostatnej metalickej fólie. Pozlacovanie nikdy nebolo jednoduchšie. Parametre produktu: Štetce na prácu s metalickou fóliou KREUL Sada obsahuje 2 ks štetcov - 1 x tmavý syntetický štetec č. 12 na nanášanie aplikačného mlieka (lepidla) a vrchného laku KREUL a 1 x biely nylonový syntetický štetec č. 12 na nanášanie metalickej fólie Jednoduché čistenie štetcov vodou Vhodné aj pre začiatočníkov Balené v plastovom priehľadnom obale (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Štetce na pozlacovanie metalickou fóliou - KREUL / sada 2 ks , Kreator krt500004, sada 8 ks

Farby na kožu Pebeo Setacolor - štartovacia sada 7 ks

Detail

Štartovacia sada Pebeo Setacolor Leather obsahuje 5 základných farieb na kožu, primer a štetec. Farby rýchlo schnú a sú odolné voči vode, praskaniu, odlupovaniu a vyblednutiu. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Farby na kožu Pebeo Setacolor - štartovacia sada 7 ks , Kreator krt500010, sada 8 ks

Farby na kožu Pebeo Setacolor - výberová sada 10 ks

Detail

Výberová sada Pebeo Setacolor Leather obsahuje 7 farieb na kožu, 1 fixku na kožu, primer a štetec. Farby rýchlo schnú a sú odolné voči vode, praskaniu, odlupovaniu a vyblednutiu. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Farby na kožu Pebeo Setacolor - výberová sada 10 ks

Fixky na kožu Pebeo Setacolor - sada fluorescent 2 ks

Detail

Fixky na kožu Pebeo Setacolor sú určené na jemné detaily, nápisy a dokončovacie prvky. Sada obsahuje 2 x fixky na kožu v odtieňoch fluorescenčná žltá a fluorescenčná ružová. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Fixky na kožu Pebeo Setacolor - sada fluorescent 2 ks , Kreator krt500001, sada 8 ks

Fixky na kožu Pebeo Setacolor - primary sada 5 ks

Detail

Fixky na kožu Pebeo Setacolor sú určené na jemné detaily, nápisy a dokončovacie prvky. Sada obsahuje 5 x fixky na kožu v odtieňoch biela, čierna, žltá, červená a modrá. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Fixky na kožu Pebeo Setacolor - primary sada 5 ks

Vonné oleje na sviečky Pebeo Gedeo / sada 3 ks

Detail

Vonné oleje na sviečky Pebeo Gedeo / sada 3 ks Vonné oleje už v malých kvapkách ukrývajú obrovskú silu prírody, pretože vplývajú na nás povzbudzujúco, relaxačne a upokojujúco. Malá fľaštička vonného oleja v sebe ukrýva zmes tých najlepších vôní pre pohladenie našich čuchových zmyslov. Predstavujú zmes koncentrovaných vonných esencií rastlín a preto sú skvelým pomocníkom s mnohými využitiami. Vonné oleje Pebeo Gedeo sú ideálne pre tvorbu vonných sviečok. Táto sada obsahuje 3 vonné oleje s vôňou kvetín, dreva a vanilky. Použitie: Pripravený vosk v práškovom stave nechajte rozohriať vo vhodnej nádobe, ktorú je potrebné vložiť do vriacej vody. Môžete použiť vodný kúpeľ. Vosk rýchlejšie rozpustíte pomocou vidličky za stáleho miešania. Pokiaľ chcete vytvoriť vonnú sviečku, tak pridajte do rozpusteného vosku pár kvapiek voskového oleja. Následne rozpustený vosk nalejte do pripravenej formy, vložte knôt a nechajte vytuhnúť. Sviečku môžete z formy vybrať ak je vosk úplne stuhnutý a nelepí sa. Okraje vytvorenej sviečky upravíte a zaoblíte nahriatím nad parou. Sviečku môžete vyleštiť handričkou. PARAMETRE PRODUKTU: vonné oleje na výrobu sviečok Pebeo Gedeo  sada obsahuje 3 vonné oleje s vôňou kvetín, dreva a vanilky  ak ťa tento produkt zaujal a chceš vedieť viac, kontaktuj naše zákaznícke centrum. Veľmi radi ti pomôžeme!  (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Vonné oleje na sviečky Pebeo Gedeo / sada 3 ks , Kreator krt500002, sada 8 ks

Fixky na kožu Pebeo Setacolor - sada biela a čierna 2 ks

Detail

Fixky na kožu Pebeo Setacolor sú určené na jemné detaily, nápisy a dokončovacie prvky. Sada obsahuje 2 x fixky na kožu v odtieňoch čistá biela a extrémna čierna. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Fixky na kožu Pebeo Setacolor - sada biela a čierna 2 ks , Kreator krt500011, sada 8 ks

Sada na výrobu sviečok Pebeo Gedeo

Detail

Sada na výrobu sviečok Pebeo Gedeo Sada na výrobu sviečok Pebeo Gedeo vám ponúka kompletné príslušenstvo pre tvorbu originálnych sviečok vo vašom podaní. Tie najkrajšie a najlepšie sviečky nekúpite, ale dokážete si ich veľmi ľahko vyrobiť. Pribalený GÉDÉO vosk na výrobu sviečok má konzistenciu veľmi jemného prášku. Rozpúšťa sa veľmi rýchlo a zároveň nevytvára hrudky. Je vyrobený zo zmesi parafínu a stearínu. Do vosku môžete pridať aj jednu z piatich farbív alebo voskový parfém, ktoré sú súčasťou sady. Okrem toho v sade nájdete 12 knôtov, formu na sviečky a návod na použite. Sviečky horia bez zápachu a dymu. Vytvorte si nevšedné a originálne sviečky a objavte tajomstvá ich výroby. Taktiež môžu byť aj vhodným darčekom pre tých, ktorí ocenia vašu tvorbu a originalitu. Výroba sviečok s touto kreatívnou sadou je omnoho ľahšia ako si myslíte!Použitie: Pripravený vosk v práškovom stave nechajte rozohriať vo vhodnej nádobe, ktorú je potrebné vložiť do vriacej vody. Môžete použiť vodný kúpeľ. Vosk rýchlejšie rozpustíte pomocou vidličky za stáleho miešania. Pokiaľ chcete vytvoriť farebnú sviečku, tak pridajte do rozpusteného vosku farbu v takom množstve, aby ste získali požadovaný odtieň. Môžete kombinovať aj viacej farieb naraz. V prípade, že chcete vytvoriť vonnú sviečku, tak pridajte do rozpusteného vosku pár kvapiek voskového parfému. Následne rozpustený vosk nalejte do pripravenej formy, vložte knôt a nechajte vytuhnúť. Sviečku môžete z formy vybrať ak je vosk úplne stuhnutý a nelepí sa. Okraje vytvorenej sviečky upravíte a zaoblíte nahriatím nad parou. Sviečku môžete vyleštiť handričkou. PARAMETRE PRODUKTU: sada na výrobu sviečok Pebeo Gedeo sada obsahuje – 500g vosku na sviečky, 5 farieb, 12 knôtov na sviečky, 1 voskový parfém, formu na sviečky a návod na použitie  ak ťa tento produkt zaujal a chceš vedieť viac, kontaktuj naše zákaznícke centrum. Veľmi radi ti pomôžeme!  Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada na výrobu sviečok Pebeo Gedeo , Kreator krt500005, sada 8 ks

JOVI - Štetce na tvár 3 ks

JOVI - Štetce na tvár 3 ks
Detail

Sada 3 štetcov, ktorá obsahuje štetce: tenký, okrúhly a plochý.Sú vyvinuté pre použitie a aplikáciu farieb na tvár. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako JOVI - Štetce na tvár 3 ks , Geko sada úderových redukcií na hlavice, 8 ks (g10090)

Umelecká sada na maľovanie v kufri - 145 ks - modrá

Detail

Obsah súpravy: 33x fixky 28x pastelky 4x štetce 2x ceruzky 2x guma 2 plastové palety farieb strúhadlo paleta 24 akvarelových farieb 24 farieb v tubách 24 olejových pastelov kufor Rozmery: Kapacita farby v tube: 6ml dĺžka pastelky: 7 cm dĺžka ceruzky pastelky: 17,5 cm dĺžka pera: 8 cm priemer maliarskej palety: 8,5 cm rozmery kufra (balenia): 34cm x 23,5cm x 8,5cm Balené v praktickom kovovom plastovom kufríku. (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Umelecká sada na maľovanie v kufri - 145 ks - modrá , Nebulo na štetce s viečkom, mix farieb (met-1)

Pebeo sada Ultimate pouring medium / rôzne balenia

Detail

Pebeo sada Ultimate pouring medium / rôzne balenia Pebeo sada Ultimate Pouring Medium je unikátne 2-dielne médium na nalievanie, ktoré navrhla umelkyňa Nancy Wood so spoločnosťou Pebeo. Skladá sa z akrylového pouring média a katalyzátora, ktoré sa prirodzene vzájomne ovplyvňujú a vytvárajú kontrolované a spoľahlivé výsledky s čo najmenším plytvaním. Je ľahšie ovládateľný ako iné akrylové pouring médiá. Pomocou katalyzátora vytvoríte bunky a čipkovaný efekt v naliatej akrylovej farbe. Je ľahko použiteľný, na vodnej báze a umožňuje umelcom a začiatočníkom vytvárať akrylovú techniku tekutého nalievania s kontrolou, aby ste dosiahli výnimočné výsledky. Ide o ideálny úvodný set pre začiatočníkov, ktorí chcú experimentovať s technikou pouring.Parametre produktu:Pebeo sada Ultimate PouringNa vodnej bázeSaténový povrchVytvára bunkové a čipkové efektySada obsahuje: 1 x 250 ml médium, 1 x 15 ml katalyzátor Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Pebeo sada Ultimate pouring medium / rôzne balenia , Dětská sada pirátská - 8 ks (5902973103458)

Sada na prácu s bio krištáľovou živicou Pebeo

Detail

Sada na prácu s bio krištáľovou živicou Pebeo Sada na prácu s bio krištáľovou živicou Pebeo obsahuje všetko, čo potrebujete k vytvoreniu nádhernej dekorácie, šperkov, a dokonca ju môžete použiť aj ako povrchový lak. Tento set je vhodný pre začiatočníkov, ktorí nemajú so živicou žiadne skúsenosti, ale aj pre študentov a pokročilých umelcov. Tekutá textúra je pri práci výhodou, ak sa venujete odlievaniu predmetov, rámov či šperkov. Práca s jednotlivými komponentmi je jednoduchá, prípadne je nápomocná príručka na použitie, ktorá je k setu priložená. V balení rovnako nájdete aj rukavice, ktoré je potrebné pri práci so živicou používať a drevené miešadlo, ktorým spojíte jednotlivé zložky. Hlavnou súčasťou balenia je však živica a tužidlo, ktoré sú po spracovaní priehľadné, lesklé a ľahko spracovateľné. Po zaschnutí je povrch tvrdý, suchý a nie je pórovitý. Parametre produktu: sada na prácu s krištáľovou živicou vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých umelcov ekologická 50% živica dvojzložkový systém s jednoduchým spracovaním tekutá textúra vhodné na odlievanie rámov, šperkov, ale aj ako ochranný lak ľahké použitie s profesionálnymi výsledkami Set obsahuje: 2 dielny živicový systém (1x 30 ml živice, 1x 15 ml tužidla), ochranné rukavice, drievko na miešanie a príručku na použitie Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada na prácu s bio krištáľovou živicou Pebeo , Kolimax sada riadu premium 8 ks (115843)

Sada na odlievanie Gédéo Family Memories box Pébéo

Sada na odlievanie Gédéo Family Memories box Pébéo
Detail

Sada na odlievanie Gédéo Family Memories box Pébéo Sada na výrobu spomienkovej škatuľky Gédéo Family Memories box vám umožní vstúpiť do sveta trojrozmerných dekorácií jednoduchým a kreatívnym spôsobom. Set obsahuje všetko potrebné pre výrobu spomienkovej škatuľky s odtlačkami. Uložte si svoje najcennejšie spomienky na jedno miesto. Vďaka špeciálnej paste na odtlačky si vytvoríte vlastný, originálny memory box. Hmotu stačí rozvaľkať do požadovanej veľkosti a tvaru a odtlačiť do nej vybrané predmety. Pasta začne schnúť po 30 minútach. Po niekoľkých hodinách preneste hmotu na slnko a nechajte ju sušiť 2-3 dni. Po usušení je možné dekoráciu prilepiť na vrch škatuľky. Sada obsahuje drevenú zatváraciu krabičku, 80 g špeciálnej pasty na odtlačky, 1 drevený valček, 1 sada kariet Spomienky, leták. Parametre produktu: Sada na výrobu spomienkovej škatuľky Na ukladanie drobných predmetov a spomienkových kariet Možnosť dotvoriť podľa vlastnej fantázie Obsahuje: revenú zatváraciu krabičku, 80 g špeciálnej pasty na odtlačky, 1 drevený valček, 1 sada kariet Spomienky, leták Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada na odlievanie Gédéo Family Memories box Pébéo , Proline detská perkusná sada 8 ks (00062913)

Farby na sklo Pebeo Vitrail / sada 6 x 20 ml

Farby na sklo Pebeo Vitrail / sada 6 x 20 ml
Detail

Farby na sklo Pebeo Vitrail / sada 6 x 20 ml Podľahli ste kúzlu vitráže? Pomocou sady farieb na sklo Pebeo Vitrail to bude hračka. Sada obsahuje 6 transparentných farieb, ktoré predstavujú potrebný základ pre maľovanie na dekoračné sklo. Na dokonalú imitáciu vitráže odporúčame použiť s pomocnými krúžkami Vitrail. Farby sú navzájom miešateľné. Po ich zaschnutí je možné dekorovaný povrch zľahka umývať vodou. Odolné voči čističu skla. Predmety zdobené farbami Vitrail sú určené iba na dekoratívne účely. Parametre produktu: Farby na sklo Pebeo Vitrail Transparentné a jasné farby Na báze rozpúšťadla Svetlostále Vhodné na priehľadné povrchy ako je sklo, plexisklo,... Sada obsahuje 6 x 20 ml vitrážnych farieb (žltá, oranžová, červená, modrá, zelená, zlatá) Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Farby na sklo Pebeo Vitrail / sada 6 x 20 ml , Sos, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293)

Sada napínačov na prestieradlá, 8 ks

Sada napínačov na prestieradlá, 8 ks
Detail

Pružné napínače sú vhodné pre všetky typy a veľkosti obliečok. Už žiadne zhrňovanie prestieradiel. Drží prestieradlo na svojom mieste. Jednoduché pripevnenie. Možné prať v práčke. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada napínačov na prestieradlá, 8 ks , Compass upínacia sada 8 ks tüv/gs (8591686022704)

Sada na linoryt KREUL - 8 ks

Sada na linoryt KREUL - 8 ks
Detail

Sada na linoryt KREUL - 8 ks Linoryt je grafická technika spočívajúca vo vyrytí negatívneho obrazu do linolea. Táto kreatívna sada KREUL obsahuje všetko, čo na túto čoraz obľúbenejšiu umeleckú techniku budete potrebovať - čiernu tlačovú farbu, nástavce na rydlo, rukoväť, linoleový list DIN A6, sklenenú dosku a gumený valček. AKO SA POUŽÍVA? Časť tlačovej atramentovej farby vytlačte z tuby na podložku alebo do vaničky, ktorá je určená pre túto farbu. Následne farbu nanášajte plochým štetcom alebo valčekom na lino. Valčekom prenesiete farbu na vyrytý obraz pomerne rýchlo. Rýchlosť sušenia atramentu je optimalizovaná tak, aby poskytovala určitú rovnováhu medzi nanášaním a schnutím atramentu. Pri aplikácií nezabudnite na ochranný odev a rukavice. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo priameho slnečného žiarenia. Parametre produktu: Sada na linoryt KREUL Obsahuje čiernu tlačovú farbu 20 ml, 3 x nadstavce na rydlo, drevenú rukoväť 85 mm, linoleový list DIN A6, sklenenú dosku 140 x 105 mm a gumený valček 65 mm Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada na linoryt KREUL - 8 ks , Banquet sada misiek smalt lavender, 8 ks (a06320)

Sada na odlievanie rúk a nôh Gédéo Charming little hand Pébéo

Detail

Sada na odlievanie rúk a nôh Gédéo Charming little hand Pébéo Sada na odlievanie ruk a nôh Gédéo obsahuje všetko potrebné pre vaše domáce kreatívne projekty. Alginát vyrobený z morských rias umožňuje mimoriadne presné tvarovanie ruky alebo nohy. Pébéo súprava Charming little hand vám umožní odlievať detskú rúčku alebo nožičku, aby ste si uchovali nezabudnuteľnú spomienku na tieto chvíle. Táto sada na odlievanie Gédéo je bezpečná pre detskú pokožku. Súčasťou balenia je 250 g alginátu, 500 g živicovej hmoty na odlievanie a kreatívny sprievodca, ktorý vás naučí, ako na odlievanie.Parametre produktu:Sada na odlievanie rúk a nôh GédéoVšetko potrebné na výrobu odliatkovAlginát z morských riasBezpečné pre detskú pokožkuObsahuje: 250g alginátu, 500g živicovej hmoty a kreatívneho sprievodcu Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada na odlievanie rúk a nôh Gédéo Charming little hand Pébéo , Banquet sada nerezového riadu swing, 8 ks (a14059)

Kreatívna sada laboratórium farieb Pebeo

Detail

Kreatívna sada laboratórium farieb Pebeo je určená pre deti od 6 rokov. Laboratórium podnecuje k skúmaniu a objavovaniu sveta farieb, pričom sa deti môžu hrať na maliara a vytvárať vlastné farby a rozvíjať vlastné jedinečné a hravé tvorivé zážitky. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Kreatívna sada laboratórium farieb Pebeo , Lamart sada riadu 8 ks elegant ltssset8 (42000688)

Sada na čistenie a maľovanie

Sada na čistenie a maľovanie
Detail

Vytvorili sme pre Vás sadu na odmastenie podkladu a maľovanie, ktorá obsahuje univerzálny čistič, štetec a valček s vaničkou.Keď si k tejto sade dokúpite už len potrebnú farbu, tak môžte začať ihneď pracovať na svojom novom projekte.Sada je na univerzálne použitie v interiéri i exteriéri pre kombináciu s viacerými typmi farieb. Sada je univerzálna na použitie a obsahuje: 1) Maalipesu: čistiaci prostriedok do interiéru aj exteriéru, ktorý odstraňuje nečistoty2) ANZA Elite plochý štetec: štetec vyššej kvality vhodný pre použitie do interiéru aj exteriéru v rozmere 5 cm3) FELT MINI valčekový komplet: komplet, ktorý obsahuje vaničku a valček v rozmere 10 cm (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Sada na čistenie a maľovanie , Lamart sada koreničiek 8 ks erba lt7017 (42002113)

štětce ploché, sada 4ks, 25-38-50-63mm

štětce ploché, sada 4ks, 25-38-50-63mm
Detail

kombinace 80% přírodních štětin a 20% polyeste (efitness.sk)

Podobné produkty ako štětce ploché, sada 4ks, 25-38-50-63mm , Akuku sada senzorických loptičiek, farebné 8 ks (5907644004522)

Štetce na líčenie Zelená

Štetce na líčenie Zelená
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Zelená (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Zelená , Iwako school supply sada – balenie 8 ks (4991685200594)

Štetce na líčenie Modrá

Štetce na líčenie Modrá
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Modrá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Modrá , Connex sada očko-plochých kľúčov, 8 ks (cox539608)

Štetce na líčenie Hnedá

Štetce na líčenie Hnedá
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Hnedá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Hnedá , Panta plast dvojitý na štetce s viečkom, mix farieb (0439-0002-99)

Štetce na líčenie Oranžová

Štetce na líčenie Oranžová
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Oranžová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Oranžová , Krt506003 – sada kľúčov rúrkových 8 – 19 mm 6 ks

Štetce na líčenie Tyrkysová

Štetce na líčenie Tyrkysová
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Tyrkysová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Tyrkysová , Krt500116 – račňová sada 40 ks 1/4 , 3/8

Štetce na líčenie Ružová

Štetce na líčenie Ružová
Detail

Štetce na líčenie Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 8x na očné tiene, 3x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x na púder, 1x na tieňovanie nosa, 1x na kontúrovanie, 2x na pery, 1x na lícne kosti, 1x na tieňovanie, 1x na očné linky Farba: Ružová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Ružová , Swiffer sweeper na podlahy štartovacia sada: 1 násada, 8 ks dry a 3 ks vlhčené obrúsky (8006540317242)

Kreatívna sada Tactilcolor od značky Pebeo

Detail

Kreatívna sada Tactilcolor od značky Pebeo Kreatívna sada TACTILCOLOR obsahuje gvašové farby so zložením viac ako 77% prírodného pôvodu, bezlepkové a vegánske. Môžete ich aplikovať priamo prstami na papier, kartón, bristolovú dosku, drevo, ... alebo s rôznymi doplnkami: pečiatkou, penovým valčekom, šablónou, štetcom. Sada obsahuje 10 farieb v 20 ml tubách, ktoré môžete navzájom miešať a vytvárať tak nekonečné odtiene. V balení nájdete aj obojstranné penové pečiatky, z jednej strany mäkké, a druhej tvrdšie, pre lepšie uchopenie. Vhodné pre deti od 2 rokov pod dohľadom dospelej osoby. Označenie CE potvrdzujúce súlad s požiadavkami európskej smernice o bezpečnosti hračiek. Obsahuje horkastú látku, ktorá zabraňuje požitiu. Doprajte svojim deťom hodiny zábavy a tvorenia. Parametre produktu: Kreatívna sada pre deti Farby prírodného pôvodu, bezlepkové, vegánske Na vodnej báze Ľahko zmývateľné 20 ml tuby farieb Schnutie farieb 10 - 30 min, v závislosti od hrúbky náteru Použitie na papier, kartón, bristolovú dosku, drevo Aplikácia prstami, pečiatkami, penovým valčekom, šablónou, štetcom Sada obsahuje: 8x klasická farba, 2x perleťová farba, 6x obojstranná penová pečiatka, 1x šablóna, 105 x nálepky, 10 x výkres, 2x zástera, 1x penový valček, 1x kreatívna brožúra Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Kreatívna sada Tactilcolor od značky Pebeo

ALPINO Mega sada na maľovanie pre deti

ALPINO Mega sada na maľovanie pre deti
Detail

Sada obsahuje všetok základný materiál na dosah ruky. (drmax.sk)

Podobné produkty ako ALPINO Mega sada na maľovanie pre deti

Sada akvarelových farieb Pebeo v plechovej krabičke / rôzne sady

Sada akvarelových farieb Pebeo v plechovej krabičke / rôzne sady
Detail

Sada akvarelových farieb Pebeo v plechovej krabičke / rôzne sady Sada akvarelových farieb Pebeo v plechovej krabičke vás očarí svojím praktickým dizajnom vhodným na cestovanie a rôzne umelecké výlety v prírode. Súčasťou 12 kusového balenia je skladací vreckový štetec pre akvarelové farby, zatiaľ čo súčasťou 24 kusového balenia je štetec AQUA-FLO, ktorý sa dá naplniť vodou. Hrajte sa s intenzitou farieb pomocou množstva použitej vody. Čím viac vody do pigmentov pridáte, tým pastelovejšia bude farba. Naopak, čím menej pridáte, tým viac bude farba pigmentovaná. Keďže pri akvarelových farbách sa pracuje s vodou, zabudnite na príliš tenké hárky papiera, mohli by sa zdeformovať. Ideálna váha papiera pre maľovanie akvarelom je okolo 300g. Akvarelové farby sú vhodné pre študentov a začínajúcich umelcov.Parametre produktu:Akvarelové farby PebeoV praktickej plechovej krabičkeSúčasťou balenia je štetecPre študentov a začínajúcich umelcov Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada akvarelových farieb Pebeo v plechovej krabičke / rôzne sady

GEKO Sada na časovanie motora, 8 ks (G02840)

GEKO Sada na časovanie motora, 8 ks (G02840)
Detail

Aretačná sada – 8ks, benzínové aj dieselové motory Opel, Saab, Rover, VW, Audi, Seat, Škoda, Citroën, Fiat, Peugeot, Renault (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Sada na časovanie motora, 8 ks (G02840)

Sada hračiek na piesok – krab 8 ks (HRAbz25010)

Sada hračiek na piesok – krab 8 ks (HRAbz25010)
Detail

Sada do piesku – vhodná od 1 roka, bábovička/y, vedierko, lopatka, hrable, sitko a mlynček v balení, v sade 8 ks príslušenstva, tvar bábovky krab a ryba, plastová, biela, červená, modrá, zelená a žltá farba Hlavné prednosti sady do piesku Sada hračiek na piesok – krab 8 ks Ak si deti chcú postaviť hrad z piesku, potrebujú to najlepšie vybavenie Deti určite poteší obsah tejto súpravy, v ktorej je bábovička/y, vedierko, lopatka, hrable, sitko a mlynček Tvar bábovky: krab a ryba V balení Chiroo získate 8 hračiek Hračky na piesok podporujú detskú kreativitu a tvorivosť Podarené vyhotovenie dotvára biela, červená, modrá, zelená a žltá farba Na zhotovenie hračiek na piesok Chiroo výrobca vybral kvalitný materiál, konkrétne plast Sada do piesku očarí deti od 1 roka Túto súpravu budú vášmu dieťaťu všetci na pieskovisku závidieť (alza.sk)

Podobné produkty ako Sada hračiek na piesok – krab 8 ks (HRAbz25010)

štětce ploché, sada 5ks, 12-25-38-50-63mm

štětce ploché, sada 5ks, 12-25-38-50-63mm
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako štětce ploché, sada 5ks, 12-25-38-50-63mm

D&R SIMPLY - Sada na maľovanie s páskou

D&R SIMPLY - Sada na maľovanie s páskou
Detail

Umelecká sada, ktorá so sebou prináša umeleckú kreativitu a nápaditosť.Umožňuje umelcom vyskúšať si rôzne techniky a umelecké média.Je ideálna pre začínajúceho umelca alebo ako darček. Sada na maľovanie s páskou obsahuje: - 8x12 ml akvarelové farby- 2x štetec na akvarel- 10x papier na akvarel- 1x lepiaca páska- 1x šnúrka Sada zároveň obsahuje podrobného sprievodcu a online návod. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako D&R SIMPLY - Sada na maľovanie s páskou

Štetce na líčenie Molly Zelená

Štetce na líčenie Molly Zelená
Detail

Štetce na líčenie Molly Táto praktická sada sa skladá zo 7 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 1x na tiene, 1x na očné linky, 1x na pery, 3x okrúhly štetec Farba: Zelená (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Molly Zelená

Štetce na líčenie Melinda Čierna

Štetce na líčenie Melinda Čierna
Detail

Štetce na líčenie Melinda Táto praktická sada sa skladá z 5 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. 2 štetce sú obojstranné. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 2x na oči 1x štetec na kontúry 1x na tienovanie 1x na obočie Farba: Čierna (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Melinda Čierna

Štetce na líčenie Serena Ružová

Štetce na líčenie Serena Ružová
Detail

Štetce na líčenie Serena Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. 3ks z nich sú obojstranné. Súčasťou týchto štetcov je aj kozmetická taštička ružovej farby. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 11x na tiene, 1x na očné linky, 1x na pery, 3x na kontúrovanie, 2x štetec na obočie, 1x na mihalnice 1x okrúhly štetec Farba: Ružová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Serena Ružová

Štetce na líčenie Serena Khaki

Štetce na líčenie Serena Khaki
Detail

Štetce na líčenie Serena Táto praktická sada sa skladá z 20 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. 3ks z nich sú obojstranné. Súčasťou týchto štetcov je aj kozmetická taštička striebornej farby. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 11x na tiene, 1x na očné linky, 1x na pery, 3x na kontúrovanie, 2x štetec na obočie, 1x na mihalnice 1x okrúhly štetec Farba: Khaki (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Serena Khaki

Štetce na líčenie Melinda Hnedá

Štetce na líčenie Melinda Hnedá
Detail

Štetce na líčenie Melinda Táto praktická sada sa skladá z 5 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. 2 štetce sú obojstranné. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 2x na oči 1x štetec na kontúry 1x na tienovanie 1x na obočie Farba: Hnedá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Melinda Hnedá

Štetce na líčenie Molly Fialová

Štetce na líčenie Molly Fialová
Detail

Štetce na líčenie Molly Táto praktická sada sa skladá zo 7 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 1x na tiene, 1x na očné linky, 1x na pery, 3x okrúhly štetec Farba: Fialová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Molly Fialová

Štetce na líčenie Lola Čierna

Štetce na líčenie Lola Čierna
Detail

Štetce na líčenie Lola Táto praktická sada sa skladá z 15 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 8x na tiene, 1x na očné linky, 2x na pery, 1x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x štetec na obočie Farba: Čierna (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Lola Čierna

Štetce na líčenie Lola Hnedá

Štetce na líčenie Lola Hnedá
Detail

Štetce na líčenie Lola Táto praktická sada sa skladá z 15 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 8x na tiene, 1x na očné linky, 2x na pery, 1x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x štetec na obočie Farba: Hnedá (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Lola Hnedá

Štetce na líčenie Lola Biela

Štetce na líčenie Lola Biela
Detail

Štetce na líčenie Lola Táto praktická sada sa skladá z 15 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 8x na tiene, 1x na očné linky, 2x na pery, 1x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x štetec na obočie Farba: Biela (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Lola Biela

Štetce na líčenie Lola Tyrkysová

Štetce na líčenie Lola Tyrkysová
Detail

Štetce na líčenie Lola Táto praktická sada sa skladá z 15 rôznych typov štetcov a každý z nich môže plniť inú funkciu. Tieto štetce sú neoddeliteľnou súčasťou perfektného make-upu. Špecifikácia: Sada obsahuje štetce: 1x na púder, 8x na tiene, 1x na očné linky, 2x na pery, 1x na obočie, 1x kefka na mihalnice, 1x štetec na obočie Farba: Tyrkysová (izmael.eu)

Podobné produkty ako Štetce na líčenie Lola Tyrkysová

GEKO Sada úderových redukcií na hlavice, 8 ks (G10090)

Detail

Sada – redukcií, veľkosti: 1/4"×3/8", 3/8"×1/2", 1/2"×3/4", 3/4"×1", 3/8"×1/4", 1/2"×3/8", 3/4"×1/2", 1"×3/4" (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Sada úderových redukcií na hlavice, 8 ks (G10090)

Kreator KRT500007, sada 8 ks

Kreator KRT500007, sada 8 ks
Detail

Sada očkoplochých kľúčov – súprava 8ks, obojstranný, materiál: CrV, rozmer najmenšieho kľúča: 8mm, rozmer najväčšieho kľúča: 19mm Hlavné prednosti sady očkoplochých kľúčov Kreator KRT500007, sada 8 ks Práca vám pôjde jedna radosť so sadou očkoplochých kľúčov Kreator V súprave môžete očakávať 8 kľúčov Najmenší kľúč má veľkosť 8 mm Najväčší kľúč rozmerovo dosiahol na 19 mm Obojstranné kľúče majú na jednom konci očko a na druhom plochý kľúč Materiálom slúžiacim na výrobu očkoplochých kľúčov Kreator je CrV (alza.sk)

Podobné produkty ako Kreator KRT500007, sada 8 ks

Kreator KRT500008, sada 8 ks

Kreator KRT500008, sada 8 ks
Detail

Sada očkoplochých kľúčov – súprava 8ks, obojstranný, materiál: CrV, rozmer najmenšieho kľúča: 8mm, rozmer najväčšieho kľúča: 19mm Kľúčové vlastnosti sady očkoplochých kľúčov Kreator KRT500008, sada 8 ks Práca vám pôjde jedna radosť so sadou očkoplochých kľúčov Kreator V súprave je 8 ks Veľkosť najmenšieho kľúča je 8 mm Najväčší kľúč dosahuje rozmer 19 mm Obojstranné kľúče prepájajú očko na jednej strane a plochý kľúč na druhej Materiálom výroby očkoplochých kľúčov Kreator je CrV (alza.sk)

Podobné produkty ako Kreator KRT500008, sada 8 ks
KOLORKY DAY Štetce, GEKO Sada na časovanie motora, 8 ks (G02840), Sada hračiek na piesok – krab 8 ks (HRAbz25010), KOLORKY DAY Štetce veľ. L (19 ks) (8595658100285), Kreator KRT500004, sada 8 ks, Kreator KRT500010, sada 8 ks, Kreator KRT500001, sada 8 ks, Kreator KRT500002, sada 8 ks, Kreator KRT500011, sada 8 ks, Kreator KRT500005, sada 8 ks, GEKO Sada úderových redukcií na hlavice, 8 ks (G10090), NEBULO na štetce s viečkom, mix farieb (MET-1), Dětská Sada Pirátská - 8 ks (5902973103458), Kolimax Sada riadu Premium 8 ks (115843), Proline detská perkusná sada 8 ks (00062913), SOS, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293), COMPASS Upínacia sada 8 ks TÜV/GS (8591686022704), BANQUET Sada misiek smalt LAVENDER, 8 ks (A06320), BANQUET sada nerezového riadu SWING, 8 ks (A14059), Lamart Sada riadu 8 ks Elegant LTSSSET8 (42000688), Lamart Sada koreničiek 8 ks Erba LT7017 (42002113), AKUKU sada senzorických loptičiek, farebné 8 ks (5907644004522), Iwako School Supply Sada – balenie 8 ks (4991685200594), CONNEX Sada očko-plochých kľúčov, 8 ks (COX539608), PANTA PLAST dvojitý na štetce s viečkom, mix farieb (0439-0002-99), KRT506003 – Sada kľúčov rúrkových 8 – 19 mm 6 ks, KRT500116 – Račňová sada 40 ks 1/4 , 3/8, Swiffer Sweeper na podlahy Štartovacia Sada: 1 Násada, 8 ks Dry a 3 ks vlhčené obrúsky (8006540317242)