Stropné osvetlenie reality enzo rer 30781032

Produkt Stropné osvetlenie reality enzo rer 30781032 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stropné osvetlenie reality enzo rer 30781032 upraviť a produkt hľadať znova.

Stropné osvetlenie Reality Enzo RER 30781032

Stropné osvetlenie Reality Enzo RER 30781032
Detail

Vďaka svojmu minimalistickému a diskrétnemu dizajnu pôsobí ENZO presvedčivým dojmom a umelecky dotvára atmosféru vášho interiéru. Závesné svietidlá sú ideálne na optimálne osvetlenie určitých priestorov. Či už v kuchyni alebo v obývacej časti, moderné svietidlo je všestranné a dá sa dobre kombinovať s rôznymi štýlmi zariadenia. Okrúhle závesné svietidlo sa skvele hodí nad okrúhlym jedálenským stolom alebo umiestnite niekoľko svietidiel za sebou nad podlhovastý jedálenský stôl alebo kuchynskú linku. Závesné svietidlo navrhnuté v matnej čiernej farbe môže štýlovo dopĺňať moderné farebné koncepty. Pre energeticky úsporné osvetlenie sa odporúča použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Enzo RER 30781032 , Arozzi enzo woven fabric čierna (enzo-wf-bkgy)

Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051132

Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051132
Detail

Závesné svietidlo COURSE dokáže vytvoriť štýlové akcenty vo vašich obývacích izbách a spálňach. Vďaka svojmu rafinovanému dizajnu a dokonalému umiestneniu sa toto svietidlo stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Svietidlo COURSE sa skladá z dvoch kruhov, ktoré vyžarujú príjemne mäkké svetlo. Integrovaný stmievač SWITCH umožňuje pomocou bežného vypínača vybrať si z troch rôznych úrovní jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % môže svietidlo slúžiť rôznym svetelným náladám. Matná čierna povrchová úprava dodáva svietidlu moderný dizajn, ktorý sa uplatní v mnohých štýloch interiéru. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051132 , Kouzelníkův únik z reality

Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051131

Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051131
Detail

Stropné svietidlo COURSE dokáže vytvoriť štýlový akcent v obývacích izbách a spálňach. Vďaka svojmu rafinovanému dizajnu a dokonalému umiestneniu sa toto svietidlo stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Svietidlo COURSE sa skladá z dvoch prstencov, ktoré vyžarujú príjemne mäkké svetlo. Integrovaný stmievač SWITCH umožňuje pomocou bežného vypínača vybrať si z troch rôznych úrovní jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % môže svietidlo slúžiť rôznym svetelným náladám. Matná biela povrchová úprava dodáva svietidlu moderný dizajn, ktorý možno nájsť v mnohých štýloch zariadenia. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Course RER 32051131 , Solight stropné osvetlenie prachotesné, g13, pre 2× 120cm led trubice, ip65, 127cm (wo512)

Stropné osvetlenie Reality Monte RER 62171930

Stropné osvetlenie Reality Monte RER 62171930
Detail

Vďaka kombinácii dreva a plastu je MONTE dokonalým stropným svietidlom pre dnešné obytné priestory. Prehľadne usporiadané tieniace prvky šikovne usmerňujú svetlo do všetkých smerov. Okrem toho možno prostredníctvom diaľkového ovládania plynule regulovať jas a farbu svetla. Vďaka optike vo farbe dreva svietidlo vytvára teplú a útulnú atmosféru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Monte RER 62171930 , Bburago ferrari enzo red (4893993260065)

Stropné osvetlenie Reality Petty RER 30451906

Stropné osvetlenie Reality Petty RER 30451906
Detail

Závesné svietidlo PETTY zaujme množstvom iskier a pôvabu, a preto sa dokonale hodí do obývacích izieb alebo jedální. Extravagantné svietidlo pozostáva z trblietavých plastových príveskov, v ktorých sa svetlo nádherne láme a vrhá fascinujúce tiene. Priemer lampy je 35 cm. Závesná lampa je navrhnutá z kovu v chrómovej farbe. Trblietavé akrylové kamene dodávajú lampe očarujúci štýl a v jej strede sa trblieta svetlo. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou ku klasickým halogénovým žiarovkám a vyznačujú sa vysokou kvalitou svetla a úsporou energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Petty RER 30451906 , Predstieranie reality (978-80-817-1045-2)

Stropné osvetlenie Reality Vita RER 30741004

Stropné osvetlenie Reality Vita RER 30741004
Detail

Sklenené lampy - nadčasový trend a vrchol štýlového domova! Sklenené svietidlá ponúkajú nielen možnosť optimálneho osvetlenia, ale možno ich použiť aj ako dekoratívne doplnky. Závesné svietidlo VITA je ideálnou voľbou na osvetlenie obytných priestorov a vďaka kombinácii kovu a skla dopĺňa aj moderný štýl bývania. Či už v obývacej časti alebo v kuchyni nad jedálenským stolom, všade svietidlo zabezpečí tú správnu svetelnú náladu. Vďaka farebnému prevedeniu v staromosadznej farbe a sklenenému tienidlu v jantárovej farbe závesné svietidlo dokonale zapadá do existujúcich farebných konceptov. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Vita RER 30741004 , Solight led stropné lineárne osvetlenie, 36 w, 3600 lm, 4100 k, 120 cm, ip20 (wo523)

Stropné osvetlenie Reality Agano RER 32801132

Stropné osvetlenie Reality Agano RER 32801132
Detail

Závesné svietidlo AGANO presvedčí svojím jednoduchým a moderným dizajnom a vytvorí štýlovú dekoráciu vo vašej domácnosti. Svietidlo vyžaruje mäkké svetlo a vďaka jednoduchej farebnej schéme sa dokonale hodí k moderným štýlom zariadenia. Na optimálne prispôsobenie rôznym svetelným podmienkam možno jas a farbu svietidla AGANO postupne regulovať. Regulácia prebieha prostredníctvom dvoch dotykových bodov na hornej strane svietidla, takže sa dá pohodlne ovládať zo stola. Pre svietidlo existuje množstvo rôznych oblastí použitia, ale uplatní sa najmä v jedálenskom priestore, zarovnané nad podlhovastým jedálenským stolom. Svietidlo má modernú matnú čiernu povrchovú úpravu a dá sa štýlovo zakomponovať do rôznych obytných a farebných konceptov. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Agano RER 32801132 , Solight stropné osvetlenie prachotesné, g13, pre 2× 150 cm led trubice, ip65, 160 cm (wo513)

Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474132

Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474132
Detail

Stropné svietidlo ROUTE presvedčí svojím moderným a elegantne zaobleným dizajnom. Pri správnom umiestnení sa svietidlo stane skutočným pútačom pozornosti a štýlovo zvýrazní každý obytný priestor. Stropné svietidlo ROUTE so štyrmi žiarovkami vyžaruje mäkké, teplé biele svetlo a je ideálne na osvetlenie stredne veľkých obývacích izieb alebo spální. Jednoduchá farebná schéma v matnej čiernej farbe ponúka veľa možností kombinácií. Svietidlo je navyše vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474132 , Llorens 42401 enzo – 42 cm (8426265424016)

Stropné osvetlenie Reality Leavy RER 60463001

Stropné osvetlenie Reality Leavy RER 60463001
Detail

Neobvyklé stropné svietidlo LEAVY zaujme množstvom plastových listov. Svietidlo sa tak stane ozdobou vášho stropu. Očarujúci svetelný objekt pre obytné priestory, ktorého štýl možno priradiť k mladému bývaniu. Má výšku 73 cm a priemer 70 cm. Biele plastové listy a chrómový vrchlík možno kombinovať s inými rôznymi farebnými konceptmi, vďaka čomu sa svietidlo úžasne ľahko začlení do vášho domova. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Leavy RER 60463001 , Kriminální série akta enzo za výhodnou cenu

Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474131

Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474131
Detail

Stropné svietidlo ROUTE presvedčí svojím moderným a elegantne zaobleným dizajnom. Pri správnom umiestnení sa svietidlo stane skutočným pútačom pozornosti a štýlovo zvýrazní každý obytný priestor. Stropné svietidlo ROUTE so štyrmi žiarovkami vyžaruje mäkké, teplé biele svetlo a je ideálne na osvetlenie stredne veľkých obývacích izieb alebo spální. Jednoduchá farebná schéma v bielej matnej farbe ponúka množstvo možností kombinácií s existujúcimi farebnými svetmi. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Reality Route RER 62474131 , Playseat evolution pro red bull racing esports (rer.00308)

Stojacia lampa Reality Leavy RER 40063124

Stojacia lampa Reality Leavy RER 40063124
Detail

Neobvyklá stojacia lampa LEAVY zaujme množstvom plastových listov. Lampa sa tak stane ozdobou vašej obývačky. Očarujúci svetelný objekt do obytných priestorov, ktorého štýl možno priradiť k mladému bývaniu. Má výšku 180 cm a priemer 70 cm. Biele plastové listy a podstavec v chrómovej farbe možno kombinovať s inými rôznymi farebnými konceptmi, vďaka čomu sa lampa úžasne ľahko začlení do vášho domova. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Leavy RER 40063124 , Vonkajšie led osvetlenie 01.586.21

Stojacia lampa Reality Course RER 42051107

Stojacia lampa Reality Course RER 42051107
Detail

Stojacia lampa COURSE dokáže vytvoriť štýlové akcenty v obývacích izbách a spálňach. Vďaka svojmu rafinovanému dizajnu a dokonalému umiestneniu sa lampa stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Lampu COURSE tvorí zakrivený svetelný prvok, ktorý vyžaruje príjemne mäkké svetlo. Integrovaný stmievač SWITCH umožňuje pomocou bežného vypínača vybrať si z troch rôznych úrovní jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % môže svietidlo slúžiť rôznym svetelným náladám. Matná biela povrchová úprava dodáva svietidlu moderný dizajn, ktorý možno nájsť v mnohých štýloch zariadenia. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Course RER 42051107 , Indigový svět - transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky

Stojacia lampa Reality Tripod RER 40463001

Stojacia lampa Reality Tripod RER 40463001
Detail

Stojacia lampa TRIPOD vytvorí vo vašom obytnom priestore útulnú atmosféru vďaka kombinácii dreva a textilných materiálov. Svetlo sa filtruje cez látkové tienidlo a rozptyľuje sa do okolia s príjemnou intenzitou svetla, čím vytvára krásny svetelný efekt. TRIPOD možno použiť ako lampu na čítanie vedľa pohovky alebo ako samostatný štýlový prvok v predsieni, obývačke alebo spálni. Výška stojacej lampy je nastaviteľná do 143 cm a jej priemer je 72 cm. Biela stojacia lampa z prírodného dreva s bielym látkovým tienidlom dodá každej miestnosti individuálny štýl. Pre energeticky úsporné osvetlenie sa odporúča použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Tripod RER 40463001 , Stropné svietidlo pt330

Stojacia lampa Reality Course RER 41031507

Stojacia lampa Reality Course RER 41031507
Detail

Stojacia lampa COURSE môže vytvoriť štýlový akcent vo vašej obývačke a dodať vášmu obytnému priestoru ten správny nádych. Vďaka svojmu cik-cak tvaru vyžaruje svetlo do všetkých smerov a poskytuje napríklad teplé biele osvetlenie v obývacej izbe. Svietidlo zaujme aj praktickými doplnkovými funkciami. Svietidlo možno plynule stmievať pomocou integrovaného senzorového stmievača. Pamäťová funkcia umožňuje uloženie stavu. Naposledy zvolené nastavenie osvetlenia sa uloží a použije sa pri opätovnom zapnutí svietidla. Matná niklová povrchová úprava dodáva stojacej lampe moderný dizajn, ktorý možno nájsť v mnohých štýloch zariadenia. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Course RER 41031507 , Balíček audioknih akta enzo 1-3 za výhodnou cenu

Stojacia lampa Reality Reed RER 40991001

Stojacia lampa Reality Reed RER 40991001
Detail

Nastavte svetelné akcenty so stojacou lampou REED s piatimi žiarovkami a vytvorte vo svojej obývačke útulnú atmosféru. Pomocou integrovaného stmievača SWITCH môžete zvoliť tri rôzne úrovne jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % možno svietidlo prispôsobiť rôznym potrebám. Okrem toho zabudovaná pamäťová funkcia uloží posledné zvolené nastavenie svetla a automaticky ho použije pri opätovnom zapnutí. Vďaka klasickému farebnému vyhotoveniu v matnom nikli možno stojanovú lampu ľahko integrovať do existujúcich farebných konceptov. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Reed RER 40991001 , Tectake vianočné osvetlenie – 500 (403334)

Stolová lampa Reality Martin RER 50371001

Stolová lampa Reality Martin RER 50371001
Detail

Štýlová stolová lampa MARTIN je vhodná do každého priestoru a dopĺňa obývacie a spacie priestory ako dekoratívne akcentové svetlo. Keramická lampa má aj šnúrový vypínač na jednoduchú manipuláciu. Stolná lampa má výšku 29 cm a látkové tienidlo s priemerom 20 cm. Keramický podstavec vo farbe cappuccino s bielym látkovým tienidlom poskytuje nielen útulnú atmosféru, ale aj moderný nádych. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou ku klasickým halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Martin RER 50371001 , Tectake vianočné osvetlenie – 200 (403333)

Stojacia lampa Reality Ackbar RER 42051132

Stojacia lampa Reality Ackbar RER 42051132
Detail

Stropná práčka ACKBAR sa zameriava na útulnosť a funkčnosť. Vytvára svetelné akcenty, ktoré dodajú vašej obývačke útulnú atmosféru. Okrúhlu stropnú práčku v matnom niklovom prevedení je výhodné použiť v klasicky zariadených obývacích izbách. Ideálne je umiestniť svietidlo vedľa pohovky, pretože okrem stropnej podložky ako hlavného zdroja svetla sa o najlepší možný výsledok osvetlenia postará aj flexibilné čítacie rameno. Čítacie rameno možno nasmerovať tak, aby sa dal ľubovoľne zvoliť požadovaný dopad svetla. Stropná podložka a rameno na čítanie sa dajú zapínať samostatne a vyžarujú teplé biele svetlo. Stropná podložka je vybavená aj dotykovým stmievačom a poskytuje optimálne osvetlenie v rôznych svetelných podmienkach. Vďaka nadčasovej matnej niklovej farbe možno svietidlo bez problémov integrovať do všetkých štýlov interiéru. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Ackbar RER 42051132 , Tectake vianočné osvetlenie – 100 (403332)

Stolová lampa Reality Luxor RER 50631079

Stolová lampa Reality Luxor RER 50631079
Detail

Pre elegantnú stolnú lampu LUXOR rýchlo nájdete to správne miesto, či už na príborníku, v predsieni alebo v spacom kúte ako akcentové svetlo, moderná lampa upúta pozornosť v každom obytnom priestore. Stolná lampa s káblovým spínačom má priemer 24 cm a výšku 35 cm. Keramický podstavec v zlatej farbe vytvára príjemnú atmosféru a dokonale ladí s čiernym látkovým tienidlom, ktoré je z vnútornej strany tiež v zlatej farbe. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. Okrem toho môžete s LED žiarovkami využívať výhody dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chrániť životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Luxor RER 50631079 , Sram am db lvlult car bka rbo rer dir 2000 b1 (710845839122)

Stolová lampa Reality Pike RER 50831087

Stolová lampa Reality Pike RER 50831087
Detail

Stolná lampa PIKE sa vyznačuje moderným dizajnom. Slúži ako krásny doplnok k policiam, komodám a malým stolíkom, ako aj ako nevyhnutný zdroj svetla na pracovisku. Lampa má aj praktický šnúrový vypínač, ktorým môžete lampu zapínať a vypínať. Lampa PIKE sa vďaka svojmu sivému látkovému tienidlu a podstavcu vo farbe betónu hodí najmä do miestností s industriálnym vzhľadom. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Pike RER 50831087 , Nočné osvetlenie light my way (5019090513944)

Stolová lampa Reality Jelly RER 50701187

Stolová lampa Reality Jelly RER 50701187
Detail

Vodný stĺp JELLY LED - nábytok a doplnok osvetlenia v jednom. Hneď po zapnutí stĺpa sa v priehľadnej kvapaline začnú pohybovať malé medúzy. Prostredníctvom zabudovaného meniča farieb RGB môže stĺp nadobudnúť rôzne farebné charakteristiky a vyčarovať hru svetiel vo vašom obytnom priestore. Vodný stĺp stojí na plastovom podstavci titánovej farby a má výšku 36 cm a priemer 12,5 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Jelly RER 50701187 , Osvetlenie skrine lt011 so senzorom pohybu

Stolová lampa Reality Viper RER 22398187

Stolová lampa Reality Viper RER 22398187
Detail

Svietidlo VIPER presvedčí svojou flexibilitou. Vďaka integrovanej objímke ho možno ľahko pripevniť napríklad na stôl. Celý krk svietidla je flexibilný, takže môžete optimálne osvetliť požadovaný priestor. Svetlo sa dá zapínať a vypínať pomocou integrovaného káblového spínača. Je navrhnuté v titánovej a čiernej farbe, a preto sa hodí do každého obytného priestoru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Viper RER 22398187 , Aci peugeot osvetlenie špz led (0929920l)

Stolová lampa Reality Ball RER 52471106

Stolová lampa Reality Ball RER 52471106
Detail

Stolná lampa s 3D efektom neslúži ani tak na cielené osvetlenie, ale skôr ako skutočná dekoračná tajná zbraň. Stolná lampa BALL vo futbalovom dizajne by mala byť v interiéri umiestnená na viditeľnom mieste, pretože po zapnutí a vypnutí je dekoráciou. Farbu svetla možno nastaviť aj pomocou bežného káblového spínača. Farbu svetla možno nastaviť v krokoch po 3000, 4000 alebo 5000 Kelvinov prostredníctvom krátkych procesov zapnutia/vypnutia. Číra akrylová hlava lampy je namontovaná na podstavci chrómovej farby a má rozmery približne 22 × 22 cm. Integrované LED žiarovky vyžarujú 400 lúmenov alebo 7 wattov. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Ball RER 52471106 , Aci honda osvetlenie špz led (2568920l)

Stolová lampa Reality Viper RER 22398101

Stolová lampa Reality Viper RER 22398101
Detail

Svietidlo VIPER presvedčí svojou flexibilitou. Vďaka integrovanej svorke ho možno ľahko pripevniť napríklad na stôl. Celý krk svietidla je flexibilný, takže môžete optimálne osvetliť požadovaný priestor. Pomocou integrovaného káblového spínača možno svietidlo zapínať a vypínať. Je navrhnuté v bielej farbe, a preto sa hodí do každého obytného priestoru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Viper RER 22398101 , Aci 0680920l bmw osvetlenie špz led

Stolová lampa Reality Viper RER 22398102

Stolová lampa Reality Viper RER 22398102
Detail

Svietidlo VIPER presvedčí svojou flexibilitou. Vďaka integrovanej objímke ho možno ľahko pripevniť napríklad na stôl. Celý krk svietidla je flexibilný, takže môžete optimálne osvetliť požadovaný priestor. Pomocou integrovaného káblového spínača možno svietidlo zapínať a vypínať. Je navrhnuté v čiernej farbe, a preto sa hodí do každého obytného priestoru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Viper RER 22398102 , Aci audi osvetlenie špz led (0377919l)

Stojacia lampa Reality Course RER 42051131

Stojacia lampa Reality Course RER 42051131
Detail

Stojacia lampa COURSE dokáže vytvoriť štýlové akcenty v obývacích izbách a spálňach. Vďaka svojmu rafinovanému dizajnu a dokonalému umiestneniu sa lampa stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Lampu COURSE tvorí zakrivený svetelný prvok, ktorý vyžaruje príjemne mäkké svetlo. Integrovaný stmievač SWITCH umožňuje pomocou bežného vypínača vybrať si z troch rôznych úrovní jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % môže svietidlo slúžiť rôznym svetelným náladám. Matná čierna povrchová úprava dodáva svietidlu moderný dizajn, ktorý sa uplatní v mnohých štýloch interiéru. Okrem toho je svietidlo vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stojacia lampa Reality Course RER 42051131 , Aci seat osvetlenie špz led (4914920l)

Stolová lampa Reality Luxor RER 50631089

Stolová lampa Reality Luxor RER 50631089
Detail

Pre elegantnú stolnú lampu LUXOR si rýchlo nájdete to správne miesto, či už na príborníku, v predsieni alebo v priestore na spanie ako akcentové svetlo, moderná lampa upúta pozornosť v každom obytnom priestore. Stolná lampa s káblovým spínačom má priemer 24 cm a výšku 35 cm. Keramický podstavec v striebornej farbe vytvára príjemnú atmosféru a dokonale ladí s bielym látkovým tienidlom, ktoré je z vnútornej strany tiež strieborné. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Luxor RER 50631089 , Aci mazda osvetlenie špz led (2754920l)

Stolová lampa Reality Martin RER 50351026

Stolová lampa Reality Martin RER 50351026
Detail

Štýlová stolová lampa MARTIN je vhodná do každého priestoru a dopĺňa obývacie a spacie priestory ako dekoratívne akcentové svetlo. Keramická lampa má aj šnúrový vypínač na jednoduchú manipuláciu. Stolná lampa má výšku 29 cm a látkové tienidlo s priemerom 20 cm. Biela farba navyše ponecháva dostatok priestoru na kombinovanie s existujúcimi interiérmi a farbami. Pre energeticky úsporné osvetlenie sa odporúča použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. Okrem toho môžete s LED žiarovkami využívať výhody dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chrániť životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Martin RER 50351026 , Aci citroen osvetlenie špz led (4028920l)

Stolová lampa Reality Mala RER 50941044

Stolová lampa Reality Mala RER 50941044
Detail

Stolové lampy z prírodných materiálov vnesú do vašich štyroch stien útulnosť. Harmonicky umiestnená lampa MALA vytvára svojím mäkkým vyžarovaním svetla hrejivú a výnimočnú atmosféru. Lampa z hnedej keramiky s béžovým textilným tienidlom vytvára decentné a príjemné farebné akcenty. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Mala RER 50941044 , Aci vw osvetlenie špz led (5745920l)

Stolová lampa Reality Viper RER 52391101

Stolová lampa Reality Viper RER 52391101
Detail

Svietidlo, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám. Či už ako svietidlo do spálne, detskej izby alebo dokonca do obývačky - VIPER to všetko zvládne. Môže fungovať ako stolová lampa alebo ako nástenné svietidlo. Vďaka flexibilnému ramenu môžete svetelný zdroj umiestniť podľa potreby. VIPER presvedčí nielen svojou všestrannosťou, ale aj jednoduchým dizajnom. Je vysoký 31,8 cm a má priemer 13,5 cm. Neutrálne farebné prevedenie v bielej farbe sa dá zakomponovať do akéhokoľvek štýlu interiéru a podčiarkuje jednoduchý dizajn svietidla. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Viper RER 52391101 , Peruzzo samostatné osvetlenie + držiak špz (8015058003943)

Stolová lampa Reality Sophia RER 50821015

Stolová lampa Reality Sophia RER 50821015
Detail

Zaručene upúta pozornosť! Stolná lampa SOPHIA má moderný a pútavý dizajn, a tak priťahuje všetky pohľady. Stolná lampa vytvára dekoratívne akcenty, či už ako nočná lampa v spálni, na komode alebo na stole v obývačke. Cez tienidlo zároveň vyžaruje teplé a mäkké svetlo, ktoré vytvára príjemnú svetelnú náladu. Lampa je vybavená šnúrovým vypínačom, ktorý uľahčuje jej zapínanie a vypínanie. Kombinácia keramiky v zlatej farbe a látkového tienidla v zelenej farbe poskytuje moderný vzhľad. Pre energeticky úsporné osvetlenie sa odporúča LED žiarovka. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. Okrem toho s LED žiarovkami profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Sophia RER 50821015 , Stropné svietidlo sivé okrúhle e27

Stolová lampa Reality Luci RER 46041002

Stolová lampa Reality Luci RER 46041002
Detail

Malé, ale pekné. Stolná lampa LUCI presvedčí svojím štýlovým dizajnom. Zaoblená základňa a valcovité látkové tienidlo k sebe dokonale ladia a nechajú vašu komodu, parapet alebo nočný stolík žiariť krásnym svetlom. Stolná lampa je vybavená káblovým vypínačom a má výšku 23 cm. Stolová lampa má tienidlo vo farbe cappuccina a hnedý podstavec, a tak môže štýlovo dopĺňať moderné farebné koncepty. Pre energeticky úsporné osvetlenie sa odporúča použiť LED žiarovku. Tie sú optimálnou alternatívou k bežným halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. Okrem toho s LED žiarovkami profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stolová lampa Reality Luci RER 46041002

Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001

Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001
Detail

Okrúhle stropné svietidlo PAOLO presvedčí svojím jednoduchým dizajnom, ktorý sa dokonale prispôsobí rôznym obytným priestorom. Moderné svietidlo poskytuje individuálne svetelné efekty a príjemné osvetlenie vášho obytného priestoru. Svietidlo zaujme aj svojou klasifikáciou IP44 a je tak chránené proti striekajúcej vode. Z tohto dôvodu je svietidlo PAOLO ideálne na osvetlenie vašej kúpeľne. Prípadne sa dá použiť aj vo vašej obývačke alebo spálni. Biely akrylový kryt sa dá ľahko integrovať do existujúcich farebných schém. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými svetelnými zdrojmi možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406
Detail

Stropné svietidlo CINZIA dokáže optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru, pretože zaujme kombináciou modernosti a jasných tvarov. Nadčasový vzhľad otvára množstvo možností použitia a dizajnu. Okrem umiestnenia na chodbe alebo v obývacej izbe je vďaka stupňu krytia IP44 mimoriadne výhodné na inštaláciu v kúpeľni. Hranatý a obzvlášť plochý dizajn v kombinácii s chrómovým okrajom a bielym akrylovým krytom s kryštálovým efektom sa bez problémov prispôsobí každému štýlu bývania a farebnému poňatiu. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406
Detail

Stropné svietidlo CINZIA dokáže optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru, pretože zaujme kombináciou modernosti a jasných tvarov. Nadčasový vzhľad otvára množstvo možností použitia a dizajnu. Okrem umiestnenia na chodbe alebo v obývacej izbe je vďaka stupňu krytia IP44 mimoriadne výhodné na inštaláciu v kúpeľni. Okrúhly a obzvlášť plochý dizajn v kombinácii s chrómovým okrajom a bielym akrylovým krytom s kryštálovým efektom sa bez problémov prispôsobí každému štýlu bývania a farebnému poňatiu. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032
Detail

Štvorcové stropné svietidlo CAMILLA môže vďaka svojmu modernému vzhľadu a rovným líniám optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru. Nadčasový vzhľad a plochý dizajn otvárajú množstvo možností použitia a dizajnu. Vďaka stupňu krytia IP44, ktorý ho chráni pred striekajúcou vodou, je svietidlo ideálne na inštaláciu v kúpeľni. Intenzitu svetla možno odstupňovať od 100 % do 50 % prostredníctvom integrovaného stmievača SWITCH a 25 % prostredníctvom bežného vypínača. Vďaka klasickej farebnej schéme z matného čierneho a bieleho akrylu možno svietidlo kombinovať s mnohými štýlmi interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED žiarovky dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032
Detail

Okrúhle stropné svietidlo CAMILLA môže vďaka svojmu modernému vzhľadu a priamym líniám optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru. Nadčasový vzhľad a rovný dizajn otvárajú množstvo možností použitia a dizajnu. Vďaka stupňu krytia IP44, ktorý ho chráni pred striekajúcou vodou, je svietidlo ideálne na inštaláciu v kúpeľni. Intenzitu svetla možno odstupňovať od 100 % do 50 % prostredníctvom integrovaného stmievača SWITCH a 25 % prostredníctvom bežného vypínača. Vďaka klasickej farebnej schéme z matného čierneho a bieleho akrylu možno svietidlo kombinovať s mnohými štýlmi interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED žiarovky dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032

Stropné osvetlenie Trio Groovy TR 642110332

Stropné osvetlenie Trio Groovy TR 642110332
Detail

Tri svetelné kruhy stropného svietidla GROOVY vyčarujú vo vašom obytnom priestore niečo hodné pozornosti. Jemné sklenené prvky vo vnútri kruhov pôsobia elegantne a stanú sa skutočným dekoratívnym prvkom na vašom strope. Integrovaný stmievač SWITCH vám umožňuje ovládať jas zabudovaných LED diód v troch stupňoch pomocou prepínača. Dokonale tvarovaný dizajn v matnej čiernej farbe sa vďaka svojej jednoduchosti hodí do mnohých štýlov interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho môžete so svietidlami LED využívať výhody dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chrániť životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Groovy TR 642110332

Stropné osvetlenie Trio Carrera TR 625010105

Stropné osvetlenie Trio Carrera TR 625010105
Detail

Stropné svietidlo dodáva nádych elegancie a priťahuje pozornosť aj po vypnutí. Stropné svietidlo je vybavené stmievačom SWITCH a je funkčné a štýlové zároveň, pretože jas možno regulovať v troch stupňoch pomocou nástenného vypínača. Vďaka priemeru 45 cm možno svietidlo flexibilne umiestniť do vstupných priestorov alebo obývacích izieb. Povrchová úprava z brúseného hliníka podčiarkuje moderný štýl a dá sa dokonale kombinovať. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými svetelnými zdrojmi možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Svetelné zdroje LED majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Carrera TR 625010105

Stropné osvetlenie Trio Waco TR 627415032

Stropné osvetlenie Trio Waco TR 627415032
Detail

Stropné svietidlo WACO dotvára váš koncept bývania v pravom slova zmysle. Minimalistický dizajn je nadčasový a dodá vašej kuchyni alebo napríklad spálni nádych elegancie a modernosti. Farbu svetla možno nastaviť od teplej po neutrálnu bielu pomocou DIP prepínača priamo na svietidle. Okrem toho je svietidlo plynule stmievateľné pomocou externého stmievača s fázovým spínačom, ktorý je možné zakúpiť samostatne v špecializovaných predajniach. V jednoduchej matnej čiernej farbe, ako aj v kombinácii kovu a akrylu sa svietidlo hodí do takmer každého interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Waco TR 627415032

Stropné osvetlenie Trio Tailor TR 614300430

Stropné osvetlenie Trio Tailor TR 614300430
Detail

Odvážne a štýlové! Dekoratívne stropné svietidlo TAILOR sa stane pútavým a moderným obytným prvkom vo vašej domácnosti, ktorý bude priťahovať všetky pohľady. Lampa poskytuje atmosférické a útulné osvetlenie vďaka kvalitnému spracovaniu dreva a kovu. Vytvorte si vo svojom domove nové miesta pohody so stropným svietidlom umiestneným v predsieni alebo obývačke. Vďaka prírodnému drevu a farebnému prevedeniu v starožitnom nikli lampa šikovne zvýrazní váš interiér. Pre energeticky úsporné osvetlenie odporúčame použiť žiarovku LED. Tie sú optimálnou alternatívou ku klasickým halogénovým žiarovkám a znamenajú vysokú kvalitu svetla a úsporu energie až 80 %. S LED žiarovkami navyše profitujete z dlhej životnosti, nízkej produkcie tepla a zároveň chránime životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Tailor TR 614300430

Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011806

Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011806
Detail

Tak ako je dizajn svietidla nadčasový, je dostatočne flexibilný na to, aby sledoval všetky trendy. Výhodou stropného svietidla CLARIMO je jeho jednoduchý, ale atraktívny vzhľad, ktorý sa dá ľahko kombinovať s rôznymi štýlmi zariadenia. Vďaka klasifikácii IP44 je svietidlo veľmi vhodné do všetkých vlhkých priestorov, ako je kúpeľňa alebo umyváreň. Chrómový povrch s bielym akrylovým krytom robí z tohto stropného svietidla nadčasovú klasiku. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Svetelné zdroje LED majú navyše dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011806

Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011832

Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011832
Detail

Tak ako je dizajn svietidla nadčasový, je dostatočne flexibilný, aby mohol nasledovať všetky trendy. Výhodou stropného svietidla CLARIMO je jeho jednoduchý, ale príťažlivý vzhľad, ktorý sa dá ľahko kombinovať s rôznymi štýlmi zariadenia. Vďaka klasifikácii IP44 je svietidlo veľmi vhodné do všetkých vlhkých priestorov, ako je kúpeľňa alebo umyváreň. Čierny matný povrch s bielym akrylovým krytom robí z tohto stropného svietidla nadčasovú klasiku. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Svetelné zdroje LED majú navyše dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Clarimo TR 659011832

Stropné osvetlenie Trio Umberto TR 680310132

Stropné osvetlenie Trio Umberto TR 680310132
Detail

Výrazné stropné svietidlo, akým je UMBERTO, dodáva veľkosť malým miestnostiam a zároveň priťahuje všetky pohľady. Navyše vďaka svojmu vysokému a centrálnemu umiestneniu poskytuje rovnomerné osvetlenie okolia. Ďalšou zaujímavou vlastnosťou svietidla je klasifikácia IP44, ktorá chráni svietidlo pred striekajúcou vodou. Je preto mimoriadne vhodné do kúpeľne, ktorá sa kúpe v správnom svetle. Diskrétne farebné vyhotovenie v matnej čiernej farbe umožňuje svietidlo ľahko integrovať do existujúcich interiérov. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Umberto TR 680310132

Stropné osvetlenie Trio Titus TR 676611031

Stropné osvetlenie Trio Titus TR 676611031
Detail

Stropné svietidlo TITUS má zvláštny druh svetelnej mágie. Dizajn a konštrukcia svietidla umožňujú asociovať hviezdnu oblohu a vyčarovať atmosférické, mäkké svetelné efekty vo vašich obytných miestnostiach. Vďaka 126 svetelným bodom nastavíte dekoratívne akcenty a zároveň zrealizujete svetelnú inštaláciu, ktorá upúta pozornosť každého. Okrem toho môžete pomocou diaľkového ovládania plynule nastaviť farbu svetla v rozmedzí od 3000 do 6000 kelvinov, ako aj intenzitu svetla podľa vašich želaní. S rozmermi 110 x 60 cm rozžiari vaše obytné miestnosti. Vďaka matnej bielej farbe sa svietidlo dá bez problémov integrovať do vašich priestorov. Svietidlo je navyše vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými svetelnými zdrojmi možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Svetelné zdroje LED majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Titus TR 676611031

Stropné osvetlenie Trio Vapore TR 611210506

Stropné osvetlenie Trio Vapore TR 611210506
Detail

Charakteristické svietidlá, ako sú tie z radu VAPORE, dodávajú miestnosti eleganciu a osobitý šarm. Keď nesvieti, vystupuje do popredia chrómové sklenené tienidlo, ale po zapnutí svetla svietidla VAPORE zažiari v novej nádhere. Po rozsvietení sa inak zrkadlové sklo stane priehľadným a zviditeľnia sa integrované sklenené kvapky. Kontrast materiálu, farby a hravých detailov robí zo svietidla niečo jedinečné a dodáva miestnosti hrejivú a tajomnú atmosféru. Stropné svietidlo má priemer 40 cm a výšku 22 cm. Každá z piatich žiaroviek G9 vyžaruje 624 lúmenov pri príkone 42 W a teplej bielej farbe svetla s hodnotou 2800 kelvinov. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Vapore TR 611210506

Stropné osvetlenie Trio Brad TR 623710130

Stropné osvetlenie Trio Brad TR 623710130
Detail

Pre útulný domov je stropné svietidlo BRAD tou správnou voľbou! Moderné svietidlo zaujme kombináciou pravého dreva a kovu, ktorá vytvára útulnú atmosféru. Svietidlo sa hodí najmä do obývačky, spálne alebo chodby, kde sa reflektor najlepšie uplatní ako centrálny prvok. Stropné svietidlo je vysoké 150 cm a široké 100 cm. Vďaka skvelej kombinácii dreva a kovu v starožitnej niklovej farbe sa lampa dokonale hodí do moderných koncepcií zariaďovania a je tiež skutočnou ozdobou pre fanúšikov vintage. Lampa je tiež vybavená modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Brad TR 623710130

Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680810306

Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680810306
Detail

Moderné stropné svietidlo ASCARI má prepracovaný dizajn. Perfektne umiestnené svietidlo sa stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Vďaka integrovanému stmievaču SWITCH možno pomocou bežného vypínača zvoliť tri rôzne úrovne jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % možno svietidlo prispôsobiť rôznym potrebám. Vďaka stupňu krytia IP44 je svietidlo chránené proti striekajúcej vode, a preto je vhodné do vlhkých miestností, ako je napríklad kúpeľňa. Vďaka okrúhlej optike v chrómovom vyhotovení svietidlo vytvára veľký kontrast a vyniká. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680810306

Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680819332

Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680819332
Detail

Moderné stropné svietidlo ASCARI má prepracovaný dizajn. Perfektne umiestnené svietidlo sa stane skutočnou ozdobou vašej obývačky. Vďaka integrovanému stmievaču SWITCH možno pomocou bežného vypínača zvoliť tri rôzne úrovne jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % možno svietidlo prispôsobiť rôznym potrebám. Vďaka stupňu krytia IP44 je svietidlo chránené proti striekajúcej vode, a preto je vhodné do vlhkých miestností, ako je napríklad kúpeľňa. Vďaka okrúhlej optike v matnej čiernej farbe svietidlo vytvára veľký kontrast a vyniká. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Ascari TR 680819332

Stropné osvetlenie Trio Kerala TR 641610232

Stropné osvetlenie Trio Kerala TR 641610232
Detail

Stropné svietidlo KERALA možno vďaka jeho priamym líniám ľahko integrovať do rôznych obytných priestorov. Vďaka kvalitnému spracovaniu dreva a kovu pôsobí svietidlo presvedčivým dojmom po celej línii a vďaka pútavému dizajnu a otočným dreveným prvkom vytvára dekoratívne svetelné akcenty. Vďaka integrovanému stmievaču SWITCH možno pomocou bežného vypínača zvoliť tri rôzne úrovne jasu. Odstupňovaním intenzity svetla od 100 % po 50 % a 25 % tak možno svietidlo prispôsobiť rôznym potrebám. Farebné prevedenie v matnej čiernej farbe v kombinácii s prírodným drevom vytvorí vo vašej domácnosti útulnú atmosféru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Kerala TR 641610232

Stropné osvetlenie Trio Tokyo TR 628915001

Stropné osvetlenie Trio Tokyo TR 628915001
Detail

Stropné svietidlo TOKYO vyniká jednoduchým, nadčasovým dizajnom. Osobitnú pozornosť si zaslúži priložený diaľkový ovládač, ktorý umožňuje plynulé stlmenie svetla, nastavenie farby svetla podľa vašich preferencií alebo zapnutie funkcie nočného svetla. Vďaka pamäťovej funkcii si môžete uložiť preferované nastavenia. Vďaka priemeru 60 cm je svietidlo vhodné aj na osvetlenie veľkých miestností. Biele plastové tienidlo je moderné a nadčasové. To vám dáva veľkú voľnosť pri kombinovaní. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými svetelnými zdrojmi môžete ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Svetelné zdroje LED majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Tokyo TR 628915001
AROZZI ENZO Woven Fabric čierna (ENZO-WF-BKGY), Kouzelníkův únik z reality, Solight Stropné osvetlenie prachotesné, G13, pre 2× 120cm LED trubice, IP65, 127cm (WO512), Bburago Ferrari Enzo Red (4893993260065), Predstieranie reality (978-80-817-1045-2), Solight LED stropné lineárne osvetlenie, 36 W, 3600 lm, 4100 K, 120 cm, IP20 (WO523), Solight Stropné osvetlenie prachotesné, G13, pre 2× 150 cm LED trubice, IP65, 160 cm (WO513), Llorens 42401 Enzo – 42 cm (8426265424016), Kriminální série Akta Enzo za výhodnou cenu, Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308), Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21, Indigový svět - Transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky, Stropné svietidlo PT330, Balíček audioknih Akta Enzo 1-3 za výhodnou cenu, Tectake Vianočné osvetlenie – 500 (403334), Tectake Vianočné osvetlenie – 200 (403333), Tectake Vianočné osvetlenie – 100 (403332), SRAM AM DB LVLULT CAR BKA RBO RER DIR 2000 B1 (710845839122), Nočné osvetlenie Light my way (5019090513944), Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu, ACI Peugeot osvetlenie ŠPZ LED (0929920L), ACI Honda osvetlenie ŠPZ LED (2568920L), ACI 0680920L BMW osvetlenie ŠPZ LED, ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED (0377919L), ACI Seat osvetlenie ŠPZ LED (4914920L), ACI Mazda osvetlenie ŠPZ LED (2754920L), ACI Citroen osvetlenie ŠPZ LED (4028920L), ACI VW osvetlenie ŠPZ LED (5745920L), Peruzzo samostatné osvetlenie + držiak ŠPZ (8015058003943), Stropné svietidlo sivé okrúhle E27