Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695)

Produkt Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695) upraviť a produkt hľadať znova.

Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695)

Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695)
Detail

Nadstavec – súprava pneu adaptérov ku kompresoru, 8 dielov Pro nafukování pneumatik máme pro vás připravenou náhradní soupravu pneu adaptérů Einhell. Sada se skládá z osmi dílů, kterou užijete nejen pro pneumatiky aut. Souprava pneu adaptérů Einhell zvládne dohustit pneumatiky, míče, nafukovací matrace i čluny. Klíčové vlastnosti soupravy pneu adaptérů Einhell - 8 kusůSouprava pneu adaptérů Einhell vám pomůže při dohušťování pneumatikObsahuje celkem 8 dílůSouprava pneu adaptérů je kompatibilní také s míči, nafukovacími matracemi i člunyJe vhodná také pro motocyklyObsah baleníAdaptér pro ventily od 8 mmAdaptér pro ventilyAdaptér pro šroubové ventilyAdaptér pro ventily od 10 mmKonektor pro ventily, šroubové ventily a adaptér na ventily od 10 mmAdaptér pro ventily od 5,5 do 9 mmKulová jehlaVentil adaptér pro duše motocyklů (alza.sk)

Podobné produkty ako Súprava pneu adaptérov ku kompresoru 8 dielov (4139695) , Topfann súprava nehrdzavejúcich hrncov topfann 8 dielov (10321)

Scheppach 5 dielna súprava ku kompresoru (3906101704)

Scheppach 5 dielna súprava ku kompresoru (3906101704)
Detail

Sada príslušenstva ofukovacia pištoľ, pištoľ na plnenie pneumatík s nanometrom, striekacia pištoľ, omývacia pištoľ, špirálová hadica 5 m, 1,7 kg Využite naplno možnosti kompresora pomocou príslušenstva Scheppach v podobe päťdielnej súpravy obsahujúcej pištoľ na všestranné použitie. V súprave nájdete pištoľ na ofukovanie, na plnenie pneumatík s meračom tlaku, na striekanie a na omývanie. Piatou súčasťou súpravy je špirálová hadica s dĺžkou 5 metrov, ktorú ľahko pripojíte vďaka rýchlospojkám. Výbava je teda kompletná, nemusíte nič dokupovať. Všetko stačí len pripojiť ku kompresoru a prípadne doplniť kvapaliny do prídavných nádobiek. Kľúčové vlastnosti súpravy ScheppachPätica pištolí na všestranné využitieKvalitné vyhotovenie zo zliatin kovovKoncovky s rýchlospojkamiKompatibilita príslušenstva so všetkými bežnými kompresormiPraktické využitie pištolíOfukovacia:čistenie alebo vysúšanie zle dostupných miestPlniaca:ideálna na hustenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Scheppach 5 dielna súprava ku kompresoru (3906101704) , Kolimax cerammax pro comfort súprava riadov 8 dielov, čierna (147035)

Scheppach 6-dielna súprava ku kompresorom (7906100727)

Scheppach 6-dielna súprava ku kompresorom (7906100727)
Detail

Kompresorová súprava – ofukovacia pištoľ, pištoľ na plnenie pneumatík s manometrom, 3× súprava rôznych trysiek a 5m špirálová hadica k pištoli na plnenie pneumatík Praktická súprava pneumatického náradia Scheppach je vynikajúcim celoročným pomocníkom do každej domácnosti pre nenáročných používateľov. S hustičom pneumatík ľahko a rýchlo nafúknete pneumatiky vášho auta, matrace alebo napríklad lopty. Ofukovacia pištoľ sa výborne hodí na očistenie predmetov od prachu. Súčasťou súpravy sú aj 3 rôzne druhy trysiek pre rôzne druhy ventilov. Vďaka hadici s dĺžkou 5 m pre vás nebude prepojenie náradia s kompresorom žiadny problém. Kľúčové vlastnosti 6-dielnej súpravy ScheppachUrčená pre pneumatické kompresoryPištoľ na plnenie pneumatík je vybavená manometromPraktická súprava 6 najčastejšie používaných nástrojovVyrobené z kvalitných materiálovNástroje zo zliatin kovov sú vybavené rýchlospojkami (alza.sk)

Podobné produkty ako Scheppach 6-dielna súprava ku kompresorom (7906100727) , Kappa opravná súprava defektu pneu (ks450)

EASYWALKER Set výškových adaptérov ku kočíku Harvey2/Harvey3/Harvey2 All-Terrain

EASYWALKER Set výškových adaptérov ku kočíku Harvey2/Harvey3/Harvey2 All-Terrain
Detail

Set vrchných adaptérov na kočík Harvey2/Harvey3/Harvey2 All-Terrain ktoré umožňujú dodatočné vyvýšenie autosedačky, vaničky alebo športovej časti. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako EASYWALKER Set výškových adaptérov ku kočíku Harvey2/Harvey3/Harvey2 All-Terrain , Smartcover, 8 dielov (727908.00)

EASYWALKER Set výškových adaptérov ku kočíku Harvey2/Harvey3/Harvey2 All-Terrain

Hadica špirálová 4 m ku kompresorom (4139410)

Hadica špirálová 4 m ku kompresorom (4139410)
Detail

Tlaková hadica – hadica špirálová 4m ku kompresorom Špirálová hadica Einhell predstavuje nepostrádateľný doplnok ku kompresorom tej istej značky. Vyrobená je z veľmi kvalitného materiálu a disponuje dĺžkou 4 m. Ku kompresoru ju pritom jednoducho pripojíte. Špirálová hadica Einhell by nemala chýbať vo výbave kompresora.Kľúčové vlastnosti špirálovej hadice ku kompresorom 4 mŠpirálová hadica určená ku kompresorom EinhellVyrobená z vysoko kvalitného materiáluVeľmi ľahko sa pripája ku kompresoruFarebné vyhotovenie: červenéDĺžka: 4 mHmotnosť: 190 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Hadica špirálová 4 m ku kompresorom (4139410) , Einhell pneu náradie 3-dielna súprava meranie tlaku pneu, pištole, hadica špirálová (4132741)

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino, 44 ks

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino, 44 ks
Detail

Detská guličková dráha značky Hubelino zaručí veľa zábavy a kreatívneho vyžitia. Ponúka rozmanité možnosti skladania a je kompatibilné s kockami LEGO® Duplo. Stavebnica je vyrábaná v Nemecku z kvalitného a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Táto súprava farebných kociek vám umožní vašu guľôčkovú dráhu ešte viac rozšíriť. Nechajte sa unášať na vlne kreativity a pustite sa do stavania. V súprave nájdete 44 stavebných dielikov, základnú dosku s rozmermi 16 x 22,5 cm, 4 guličky a 2 lieviky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino, 44 ks , Bigjigs súprava koľají 25 dielov (691621090527)

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Elevator, 24 ks

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Elevator, 24 ks
Detail

Detská guličková dráha značky Hubelino zaručí veľa zábavy a kreatívneho vyžitia. Ponúka rozmanité možnosti skladania a je kompatibilné s kockami LEGO® Duplo. Stavebnica je vyrábaná v Nemecku z kvalitného a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pre deti od 4 rokov. Táto súprava farebných kociek vám umožní vašu guľôčkovú dráhu ešte viac rozšíriť. Nechajte sa unášať na vlne kreativity a pustite sa do stavania. V súprave nájdete dieliky na stavbu výťahu a 18 guličiek. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Elevator, 24 ks , Tescoma súprava riadu viva, 10 dielov (716450.00)

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Roof, 68 ks

Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Roof, 68 ks
Detail

Detská guličková dráha značky Hubelino zaručí veľa zábavy a kreatívneho vyžitia. Ponúka rozmanité možnosti skladania a je kompatibilné s kockami LEGO® Duplo. Stavebnica je vyrábaná v Nemecku z kvalitného a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Táto súprava farebných kociek vám umožní vašu guľôčkovú dráhu ešte viac rozšíriť. Nechajte sa unášať na vlne kreativity a pustite sa do stavania. V súprave nájdete 66 farebných strešných škridiel rôznych veľkostí. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava prídavných dielov ku guličkovej dráhe Hubelino Roof, 68 ks , Eta vákuovacia súprava ku kuchynským robotom eta (eta002899040)

TESCOMA súprava riadu DELIGHT 8 dielov

TESCOMA súprava riadu DELIGHT 8 dielov
Detail

Kvalitný nehrdzavejúci riad DELIGHT vyniká odolnou vonkajšou povrchovou úpravou v atraktívnej svetlej farbe. Vďaka povrchovej úprave sa riad DELIGHT ľahko udržuje čistý. Na čistenie vonkajšieho povrchu nie je potrebné používať špeciálne prostriedky na nehrdzavejúci riad.Riad DELIGHT je vybavený masívnymi sklonerezovými pokrievkami s otvormi pre paru, priestrannými komfortnými úchytmi, sendvičovým indukčným dnom a odmeriacou stupnicou vo vnútri nádob. Záruka 5 rokov.Sada riadu DELIGHT obsahuje: 1x hrniec s pokrievkou Delight - pr. 20 cm, objem 4 l 1x kastról s pokrievkou Delight - pr. 20 cm, objem 3 l 1x kastról s pokrievkou Delight - pr. 18 cm, objem 2 l 1x rajnica s pokrievkou Delight - pr. 16 cm, objem 1,5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA súprava riadu DELIGHT 8 dielov , Eko súprava ku krstu dievčenská veľ. 68 (5903636112718)

TESCOMA DELIGHT SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV

TESCOMA DELIGHT SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV
Detail

SADA HRNCOV . Moderný kuchynský riad s masívnymi sklonerezovými pokrievkami, komfortnými úchytmi, trojvrstvovým sendvičovým dnom, meracou stupnicou a odolnou vonkajšou povrchovou úpravou. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA DELIGHT SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV , Eko súprava ku krstu dievčenská veľ. 74 (5903636112725)

TESCOMA PRESIDENT STONE SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV

TESCOMA PRESIDENT STONE SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV
Detail

SÚPRAVA RIADU . Luxusný riad s prvotriednym antiadhéznym povrchom vhodným pre kovové kuchynské náradie. Pokrmy sa na nepriľnavom povrchu s charakterom nelešteného prírodného kameňa nepripaľujú, varenie je rýchle a rovnomerné. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA PRESIDENT STONE SUPRAVA RIADU, 8 DIELOV , Thrustmaster t818 – súprava na montáž ku stolu (4060287)

Topfann Súprava nehrdzavejúcich hrncov Topfann 8 dielov (10321)

Topfann Súprava nehrdzavejúcich hrncov Topfann 8 dielov (10321)
Detail

Súprava riadu vnútorný povrch nerezový, Sada KREDO obsahuje 3 hrnce a rendlík z vysoce kvalitní nerezové oceli. Zvenku mají dvojitou povrchovou úpravu: nahoře pás z leštěné oceli a dole satén. Také se velmi snadno čistí a lze je mýt v myčce na nádobí. Uvnitř hrnců je odměrka, díky které je možné odměřit množství přidaných tekutin. Klíčové vlastnosti sady nerezových hrnců Topfann 8 ksDno se rychle zahřeje a rovnoměrně rozvádí teplo, což urychluje vaření, šetří vám čas i energiiHrnce jsou vhodné pro použití na každém ze sporáků: plynovém, sklokeramickém, elektrickém, halogenovém a indukčnímKaždý hrnec i rendlík má poklici z tvrzeného skla s klasickým zaobleným povrchem, což umožňuje rychlejší vaření jídlaJsou vybaveny zploštělými, ocelovými knoflíky, díky kterým je můžete libovolně zvedatVe víčkách je navíc odvzdušňovací otvor, který zabraňuje vykypění pokrmuSkvělým pomocníkem je inovativní odvodňovací systém instalovaný v krytechV okraji... (alza.sk)

Podobné produkty ako Topfann Súprava nehrdzavejúcich hrncov Topfann 8 dielov (10321) , Quatros kľúče na alternátory, súprava 22 dielov – qs20236

KAPPA Opravná súprava defektu pneu (KS450)

KAPPA Opravná súprava defektu pneu (KS450)
Detail

Opravná sada na pneu v ochrannom puzdre, 3× bombička s CO2, 1× konektor s ventilom, 1× spojovacia hadička, 5× tesniaci knôt, 1× rezací nôž, 2× pomocné náradie, 1× lepidlo Kedykoľvek vyrazíte so svojím vozidlom na cestu, oplatí sa mať pri ruke opravnú súpravu Kappa KS450. Vďaka nej si totiž aj amatéri spoľahlivo poradia s odstránením ľubovoľného defektu na pneumatike. Celá súprava je zabalená v uzatvárateľnom puzdre a okrem tesniacich knôtov obsahuje napr. bombičky s CO2, kompletný konektor s ventilom alebo flexibilnú spojovaciu hadičku.Kľúčové vlastnosti opravnej súpravy KappaPomôže s odstránením defektu na pneumatikeVariabilná škála príslušenstvaBalená v ochrannom puzdreSúprava obsahuje:3× bombičku s CO21× konektor s ventilom1× flexibilnú spojovaciu hadičku1× rezací nôž5× tesniaci knôt2× pomocné náradie1× lepidlo (alza.sk)

Podobné produkty ako KAPPA Opravná súprava defektu pneu (KS450) , Small foot - dopravné značky, súprava 25 dielov (4020972117366)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Súprava riadov 8 dielov, čierna (147035)

Kolimax Cerammax Pro Comfort Súprava riadov 8 dielov, čierna (147035)
Detail

Súprava riadu 8ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, súpravy a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch keramický, vhodné do rúry, Vnútorný povrch nádob s dvojvrstvovým nepriľnavým keramickým povrchom v kombinácii s výraznými masívnymi úchytkami s odolnosťou až 220 °C robia z radu CERAMMAX PRO COMFORT jedinečný výrobok. Nepriľnavý povrch GRANITEC pri varení ocenia všetci, ktorí majú radi v kuchyni niečo výnimočné a pritom plne funkčné. • Sú vyrobené z potravinárskej nehrdzavejúcej ocele CrNi 18/10, aby bola zaručená 100 % zdravotná nezávadnosť. • Hrnce sú vhodné na indukčný, elektrický, plynový aj sklokeramický sporák. • Trojvrstvové akumulačné sendvičové dno A-THERM induction slúži najmä na úsporu energie, pričom garantovaná rovinná stabilita dna slúži na minimalizovanie strát pri prenose tepla. • Hrnce... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kolimax Cerammax Pro Comfort Súprava riadov 8 dielov, čierna (147035) , Kayser súprava náhradných dielov do šľahačov standard (5058001)

HAMA 137465 SET SIM ADAPTEROV

HAMA 137465 SET SIM ADAPTEROV
Detail

SIM ADAPTÉR . NÁHRADA POD OBJ. Č. 183398 . set adaptérov pre všetky SIM sloty . pre použitie menších SIM kariet vo väčších SIM slotoch, adaptér „zväčší“ SIM kartu . jedna karta pre viac zariadení . jednoduché použitie . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAMA 137465 SET SIM ADAPTEROV , Kayser súprava náhradných dielov do šľahačov symphonie (5057001)

GUDE 231/8/24 KOMPRESOR (24201)

GUDE 231/8/24 KOMPRESOR (24201)
Detail

KOMPRESOR. Piestový kompresor s olejovým mazaním. Vybavenie: 2 manometre, 2 výstupy tlakového vzduchu (kovové rýchlospojky), tlakový spínač, redukčný ventil, poistný ventil, odkalovací ventil, spätný ventil, vzduchový filter, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako GUDE 231/8/24 KOMPRESOR (24201) , Kayser súprava náhradných dielov do šľahačov inoxcreamer (5056001)

Prymus AGD Súprava nehrdzavejúcich hrncov s teplomerom Topfann 8 dielov (9471)

Prymus AGD Súprava nehrdzavejúcich hrncov s teplomerom Topfann 8 dielov (9471)
Detail

Súprava riadu vnútorný povrch nerezový, Sada obsahuje 4 hrnce, každý s odpovídající poklicí. Kryty jsou vybaveny pohodlným kovovým zvedacím knoflíkem a ventilací. Větrací otvor pomáhá odvádět přebytečnou páru ven, takže vařený pokrm nepřeteče. Klíčové vlastnosti sady nerezových hrnců s teploměrem Topfann 8 ksV knoflíkách víka je umístěn teploměr pro kontrolu teploty vařeníUvnitř hrnců je odměrka, díky které je možné odměřit množství přidaných tekutinHrnce jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceliDno nádobí se rychle zahřívá a rovnoměrně rozvádí teplo, takže vaření je rychlejšíHrnce jsou vhodné na všechny typy sporáků: plynové, sklokeramické, elektrické, halogenové a indukčníNádoby se velmi snadno čistí a lze je mýt v myčce na nádobí Sada obsahujehrnec o průměru 14 cm a využitelném objemu 1l hrnec o průměru 16 cm a užitném objemu 1,5l hrnec o průměru 18 cm a užitném objemu 2l hrnec o průměru 22 cm a užitném... (alza.sk)

Podobné produkty ako Prymus AGD Súprava nehrdzavejúcich hrncov s teplomerom Topfann 8 dielov (9471) , Kolimax premium súprava nerezového riadu 6 dielov (115867)

Kompresor TC-AC 190/24/8 (4007325)

Kompresor TC-AC 190/24/8 (4007325)
Detail

Kompresor olejový, príkon 1500W, prietok 110l/min, nádrž 24l, max. tlak 8bar, napätie 230V Ak zháňate kompaktný kompresor na mnohostranné využitie, zvoľte si Einhell TC-AC 190/24/8. Disponuje tlakom 8 barov. Pracovný tlak je možné regulovať pomocou ventilu a jeho hodnoty môžete odčítať z manometra. Kompresor Einhell TC-AC 190/24/8 je vybavený rýchlospojkou na pripojenie rôznych druhov nástrojov. O dostatočné množstvo vzduchu sa stará 24 l nádrž. Dlhú životnosť kompresora zaručuje olejové mazanie. Na bezpečné používanie sú pridané spätný a poistný ventil. Kompresor Einhell TC-AC 190/24/8 je vybavený odvodňovacím kohútikom na pohodlný a čistý spôsob vypustenia kondenzátu. Pri preprave oceníte dve pogumované kolesá.Kľúčové vlastnosti kompresora Einhell TC-AC 190/24/8Kompresor Einhell TC-AC 190/24/8 sa chváli kompaktným vyhotovenímMá reguláciu tlaku pomocou ventiluJe vybavený manometromPomocou rýchlospojky pripojíte rôzne druhy nástrojovVzduch vám poskytne 24 l... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kompresor TC-AC 190/24/8 (4007325) , Expert gola súprava 1/4“ 34 dielov (e194672)

ESPIRO Set adapterov Miloo - Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy

ESPIRO Set adapterov Miloo - Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy
Detail

Adaptéry pre montáž autosedačky na kočík Espiro Miloo pre nasledujúce modely: MaxiCosi: Cabrio, Pebble, Cybex: Aton 5, Aton M, Aton Z, Kiddy: Evolution PRO 2. (feedo.sk)

Podobné produkty ako ESPIRO Set adapterov Miloo - Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy , Magg súprava náradia pre ženy 28 dielov (20180928)

ESPIRO Set adapterov Miloo - Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy

Detail

Adaptéry pre montáž autosedačky na kočík Espiro Miloo pre nasledujúce modely: MaxiCosi: Cabrio, Pebble, Cybex: Aton 5, Aton M, Aton Z, Kiddy: Evolution PRO 2. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako ESPIRO Set adapterov Miloo - Maxi-Cosi, Cybex, Kiddy , Tescoma sada riadu harmony, 8 dielov (8595028406542)

Einhell - Kompresor TC-AC 200/24/8 OF (4020590)

Einhell - Kompresor TC-AC 200/24/8 OF (4020590)
Detail

Kompresor bezolejový, príkon 1200W, nádrž 24l, max. tlak 8bar, hmotnosť 16kg Výkonný bezolejový motor kompresora EinhellKompresor Einhell TC-AC 200/24/8 vás zaručene poteší svojimi vlastnosťami a kvalitným motorom. Zariadenie je opatrené bezolejovým motorom s rýchlosťou 15 000 otáčok za minútu, s maximálnym prevádzkovým tlakom 8 barov. Vďaka tomu nájde svoje uplatnenie v nejednej garáži či dielni.Kľúčové vlastnosti kompresora Einhell TC-AC 200/24/8 OF ClassicŠiroké využitie kompresora Einhell TC-AC 200/24/8 OF ClassicSací výkon 180 litrov za minútuHmotnosť 16 kgMax. prevádzkový tlak 8 barovPríkon kompresora 1 200 WVzduchová nádrž s objemom 24 litrovBezolejový motor kompresora EinhellSpätný, bezpečnostný a výpustný ventilRýchlosť motora 15 000 otáčok za minútuKolesá a držadlo kompresora pre ľahkú prepravuNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kolesá a držadlo pre ľahkú manipuláciu so zariadenímKompresor Einhell TC-AC 200/24/8 je opatrený kolesami a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell - Kompresor TC-AC 200/24/8 OF (4020590) , Sos, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293)

COMPASS 12V DUAL 2, piesty so svetlom + pneu súprava (8591686071979)

COMPASS 12V DUAL 2, piesty so svetlom + pneu súprava (8591686071979)
Detail

Kompresor bezolejový, prietok 45l/min, max. tlak 6.89bar, napätie 12V, hmotnosť 4kg Využite výhodu mať stále na cestách výkonný kompresor. Je vybavený dvojicou piestov, čo mu dodáva vysokú účinnosť a dlhú výdrž. Výhodou tohto kompresora je súprava na núdzovú opravu pneumatík bez nutnosti demontovať plášť z disku. Dodáva sa v praktickom kufríku a šikovný je aj výstražný trojuholník na jeho veku, ktorý poslúži na lepšiu viditeľnosť na ceste. Určite poteší aj integrované LEDkové svietidlo so štvoricou diód, ktorými si ľahko osvietite pracovný priestor. Kľúčové vlastnosti kompresora Compass DualVýkonný kompresor s dvojicou piestovNapájanie z 12 V zásuvky autozapaľovačaSúprava na núdzovú opravu pneuIntegrované LEDkové svietidloTlak meria v niekoľkých jednotkáchĎalšie nadstavce kompresora v balení Kufor s ďalším príslušenstvomV balení kompresora Compass Dual nájdete ale aj niekoľko ďalších nadstavcov, pomocou ktorých nafúknete... (alza.sk)

Podobné produkty ako COMPASS 12V DUAL 2, piesty so svetlom + pneu súprava (8591686071979) , Compass 12v dual 2, piesty so svetlom + pneu súprava (8591686071979)

OXFORD náhradné bombičky CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566K)

OXFORD náhradné bombičky CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566K)
Detail

Opravná sada na pneu – obchodné balenie sada 30 ks Náhradné bombičky CO2 OXFORD predstavujú praktický doplnok pre opravné sady pneu. Bombičky umožňujú pohodlné nafúknutie pneumatiky. Súčasťou balenia je 30 ks bombičiek so stúpaním závitu 3/8“ UNF. Bombičky OXFORD sú zabalené v kartóne a skvele vám uľahčia opravu pneumatík. Kľúčové vlastnosti náhradných bombičiek CO2 OXFORD pre opravné sady pneuNáhradné bombičky pre opravné sady pneuUmožňujú pohodlné nafúknutie pneumatikySo stúpaním závitu 3/8“ UNFSúčasťou balenia je 30 ks bombičiek OXFORDZabalené v kartóne Hmotnosť 1 ks: 16 g (alza.sk)

Podobné produkty ako OXFORD náhradné bombičky CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566K) , Prymus agd súprava nerezových hrncov topfann 7 dielov (9472)

OXFORD náhradná bombička CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566)

OXFORD náhradná bombička CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566)
Detail

Opravná sada na pneu – 1 ks Ste fanúšikovia motocyklov a máte radi dlhé cesty na svojom motorovom miláčikovi? Ak áno, tak vám nesmie chýbať kvalitné príslušenstvo značky OXFORD. Ide o náhradnú bombičku CO2 pre súpravy na opravy pneumatík. Praktická náhradná bombička OXFORD nesmie chýbať žiadnemu motorkárovi. Klíčové vlastnosti príslušenstva OXFORD náhradná bombička CO2 pre súpravy na opravy pneumatík, 1 ksKvalitné vyhotovenie príslušenstva OXFORDPraktická náhradná bombička CO2Príslušenstvo OXFORD určené pre súpravy na opravy pneumatík (alza.sk)

Podobné produkty ako OXFORD náhradná bombička CO2 pre opravné súpravy pneu (M011-566) , Meister súprava náradia v kufri meister, 44 dielov (wu8971430)

CASUALPLAY - Náhradný diel - madlo ku kočíku S4

Detail

CASUALPLAY - Náhradný diel - madlo ku kočíku S4.Madlo v čiernej farbe, určené pre kočíky Casualplay S4.Stiahnite si minikatalóg: Produkty Casualplay a Barcelona s deťmi (v anglickom jazyku)Novinky a zaujímavosti o značke Casualplay (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CASUALPLAY - Náhradný diel - madlo ku kočíku S4 , Súprava náradia meister v hliníkovom kufríku, 121 dielov (wu8971460)

Laica LAI RB89 náhradný diel ku kompresorovému inhalátoru

Laica LAI RB89 náhradný diel ku kompresorovému inhalátoru
Detail

Náhradný diel – ku kompresorovému inhalátoru LAICA, rozprašovač je vhodný na kompresorové inhalátory Laica s týmto označením: NE2010, NE2012, NE2003, NIE 3001, NE2013 (alza.sk)

Podobné produkty ako Laica LAI RB89 náhradný diel ku kompresorovému inhalátoru , Connex súprava bitov na presnú mechaniku, 37 dielov (coxb973937)

Laica LAI RB90 náhradný diel ku kompresorovým inhalátorom

Laica LAI RB90 náhradný diel ku kompresorovým inhalátorom
Detail

Náhradný diel – dospelá a detská maska pre ultrazvukový inhalátor Laica NE2010, NE2012, NE2003, NE3001, NE2013 (alza.sk)

Podobné produkty ako Laica LAI RB90 náhradný diel ku kompresorovým inhalátorom , Compass závesný systém 8 dielov garden sada (8591686801002)

Súprava 5 nástrojov ku krbu Blomus Fireplace

Súprava 5 nástrojov ku krbu Blomus Fireplace
Detail

Idylka pri horiacom krbe je nestarnúcim výrazom pokoja a relaxácie. Pripravte si pohodu s patričnými nástrojmi pre založenie a reguláciu ohňa. Drevené rukoväte majú integrovaný magnet, ktorý drží nástroje pevne na stojane, keď ich práve nepoužívate. To robí z kozubovej súpravy zároveň dekoratívny doplnok. Lopata, štetec a kutáč tak vyzerajú, ako by poletovali pozdĺž kovovej konštrukcie. Kliešte sú jednoducho zavesené na hornej priečke. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 5 nástrojov ku krbu Blomus Fireplace , Trixie ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov (4011905039541)

EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 68 (5903636112718)

EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 68 (5903636112718)
Detail

Šaty – súprava obsahuje šaty a čiapku, materiál pletenina s azúrovým vzorom a stuhou, zloženie: 65% akryl, 35% bavlna, veľ. 68 Odměňte se a pořiďte si nový stylový kousek do vašeho šatníku. Šaty EKO Souprava ke křtu dívčí vel. 68 si jistě ihned zamilujete. Každá žena by měla mít ve svém šatníku alespoň jedny šaty (alza.sk)

Podobné produkty ako EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 68 (5903636112718) , Wolfcraft – kľúč ku skľučovadlu 6/8/10 mm (4006885263208)

EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 74 (5903636112725)

EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 74 (5903636112725)
Detail

Šaty – súprava obsahuje šaty a čiapku, materiál pletenina s azúrovým vzorom a stuhou, zloženie: 65% akryl, 35% bavlna, veľ. 74 Ráda byste obohatila svůj šatník o nový módní kousek? Šaty EKO Souprava ke křtu dívčí vel. 74 si určitě zamilujete. V šatníku každé ženy by neměly chybět alespoň jedny šaty (alza.sk)

Podobné produkty ako EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 74 (5903636112725)

ETA Vákuovacia súprava ku kuchynským robotom ETA (ETA002899040)

ETA Vákuovacia súprava ku kuchynským robotom ETA (ETA002899040)
Detail

Príslušenstvo ku kuchynskému robotu – určené pre všetky kuchynské roboty ETA s výstupom na mlynček na mäso a mlynček na mäso ETA6075, kompatibilné s Vital Boxmi ETA0762900x0 (rôzne veľkosti) a s opakovane použiteľnými vreckami Vital Bag ETA176290025 (súprava 25ks), maximálne dosiahnuteľný tlak približne 60 kPa, prednastavený tlak 35 kPa, zdravotne neškodný BPA free materiál, až 5× dlhšia trvanlivosť uchovaných potravín, možnosť označenia dátumu vákuovania, transparentné vyhotovenie, možnosť použitia umývačky riadu, balenie obsahuje: vákuovaciu pumpu, konektor, box s objemom 2,57 l Vákuovacia sada ku kuchynským robotom ETARozšírte si svoju kuchynskú výbavu o vákuovaciu nsadu ku kuchynským robotom ETA. Kompatibilná je s kuchynskými robotmi Gratus (ETA 0028/0038), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128/1128/3128/4128), Meno/Mezo (ETA 0030/0033/0034). Vďaka vákuovaniu udržíte jedlo až 5-krát dlhšie čerstvé, a tak predídete plytvaniu. Navyše ušetríte miesto pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako ETA Vákuovacia súprava ku kuchynským robotom ETA (ETA002899040)

Thrustmaster T818 – Súprava na montáž ku stolu (4060287)

Thrustmaster T818  – Súprava na montáž ku stolu (4060287)
Detail

Príslušenstvo k ovládaču – k volantu T818 (alza.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster T818 – Súprava na montáž ku stolu (4060287)

Ohrádka 61x76cm - 8 dielov

Detail

Charakteristika Ohrádka 61x76cm - 8 dielov: Pozinkovaná ohrádka pre psy a hlodavce zložená z ôsmych dielov ideálna na umiestnenie do záhrady Nobby s výškou 76cm. Súčasťou balenia sú 4 zapichovacie kolíky do zeme, pre vonkajšie použitie. Ohrádka má tieto vlastnosti: skladacia pozinkovaná ohrádka; zložená zo 8-tich dielov vhodné na odchov šteniatok, alebo na dočasné umiestnenie psov (výstavy) možno tiež použiť ná výbeh pre hlodavce použiteľná ako v exteriéri tak v interiéri ľahko skladateľná jednotlivé diely sú spojené pántom jeden diel ohrádky obsahuje praktické dvierka z ohrádky možné zložiť štvorec alebo obdĺžnik, nemusí byť použitá ako šesťuholník Rozmery: rozmer dielu: 61x76cm Počet dielov: 8 Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Ohrádka 61x76cm - 8 dielov

Ohrádka 61x76cm - 8 dielov

Ohrádka 61x76cm - 8 dielov
Detail

Charakteristika Ohrádka 61x76cm - 8 dielov: Pozinkovaná ohrádka pre psy a hlodavce zložená z ôsmych dielov ideálna na umiestnenie do záhrady Nobby s výškou 76cm. Súčasťou balenia sú 4 zapichovacie kolíky do zeme, pre vonkajšie použitie. Ohrádka má tieto vlastnosti: skladacia pozinkovaná ohrádka; zložená zo 8-tich dielov vhodné na odchov šteniatok, alebo na dočasné umiestnenie psov (výstavy) možno tiež použiť ná výbeh pre hlodavce použiteľná ako v exteriéri tak v interiéri ľahko skladateľná jednotlivé diely sú spojené pántom jeden diel ohrádky obsahuje praktické dvierka z ohrádky možné zložiť štvorec alebo obdĺžnik, nemusí byť použitá ako šesťuholník Rozmery: rozmer dielu: 61x76cm Počet dielov: 8 Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Ohrádka 61x76cm - 8 dielov

SmartCOVER, 8 dielov (727908.00)

SmartCOVER, 8 dielov (727908.00)
Detail

Súprava riadu 8ks, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, Súprava kuchynského riadu s najpoužívanejšími rozmermi varných nádob je vhodná na všetky typy sporákov a môžete ju umývať v umývačke riadu. SmartCOVER od Tescomy nie je len obyčajný riad. V kuchyni vám vďaka svojim vymoženostiam ušetrí miesto i čas a varenie sa stane hračkou aj pre zaprisahaných odporcov domácej prípravy jedla. Zabudnite na pokvapkaný sporák, alebo jedálenský stôl. Už žiadne špinavé príbory, varešky, alebo odložené pokrievky na kuchynskej linke. S riadom SmartCOVER nebudete potrebovať ani chňapky. Antikorový kuchynský riad má špeciálne pokrievky so silikónovými okrajmi, masívne sendvičové dno a každá nádoba navyše stupnicu.Kľúčové vlastnosti súpravy kuchynského riadu Tescoma SmartCOVER, 8 dielovAntikorová osemdielna súprava najpoužívanejšieho kuchynského varného riaduTescoma SmartCOVER šetrí prácu, čas a energiuNa všetky typy sporákovZ prvotriednej... (alza.sk)

Podobné produkty ako SmartCOVER, 8 dielov (727908.00)

Ohrádka 34x23cm - 8 dielov

Ohrádka 34x23cm - 8 dielov
Detail

Charakteristika Ohrádka 34x23cm - 8 dielov: Farebná kovová ohrádka pre malé hlodavce zložená z ôsmych dielov Nobby s výškou 23cm. Ohrádka má tieto vlastnosti: skladacia kovová ohrádka; zložená zo 8-tich dielov farebná; diely sú v troch rôznych farbách ideálna ako výbeh pre hlodavce použiteľná ako v exteriéri tak v interiéri ľahko skladateľná jednotlivé diely sú spojené pántom z ohrádky možné zložiť štvorec alebo obdĺžnik, nemusí byť použitá ako šesťuholník ohrádka je bez vybavenia Rozmery: rozmer dielu: 34 x 23cm priemer po zložení: ø91cm Počet dielov: 8 Farba: červená, modrá, žltá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Ohrádka 34x23cm - 8 dielov

VITO MAT II pneu plnička sprejov pneu plnička

VITO MAT II pneu plnička sprejov pneu plnička
Detail

Pneumatická plnička ColorMatic Vito Mat II, slúži na poloautomatické plnenie predplnených aerosolových sprejov.Vhodná je pre prevádzky, kde plnia stredné množstvo sprejov > 200 ks / mesačne.K plneniu jednozložkových aj dvojzložkových lakov.Kompresor sa dodáva zvlášť.Kvalita a vlastnosti Robustný , stabilný stroj, vhodný pre plnenie objednávok strednej veľkosti Všetky dôležité funkcie v priamom poli Regulátor tlaku jednoduché použitie (pracovný tlak 7-8 bar) Prenosný, odnímateľný piest, ktorý sa prispôsobí Použitie s CleanJector Nevyžaduje napájanie Veľmi jednoduché použitie Vhodné pre plnenie 400 ml a 150 ml plechovky Vhodné pre plnenie 1K a 2K laku vlastnosti Vhodné pre farby na báze vody a na báze rozpúšťadla Rýchla zmena farby Veľmi dobrý pomer cena / výkon (eFarby.sk)

Podobné produkty ako VITO MAT II pneu plnička sprejov pneu plnička

RAPPA PUZZLE SAFARI 8 DIELOV

RAPPA PUZZLE SAFARI 8 DIELOV
Detail

PUZZLE DREVENÁ . Táto drevená vkladačka obsahuje sedem farebných figúrok v tvare zvieraťa s jumbo dreveným gombíkom, ktorý batoľatá ľahko uchopí. Pod každým kusom sa zobrazujú plnofarebné a zodpovedajúce obrázky. Perfektná (andreashop.sk)

Podobné produkty ako RAPPA PUZZLE SAFARI 8 DIELOV

Sada na manikúru, 8 dielov

Sada na manikúru, 8 dielov
Detail

Táto manikúra vám poskytne všetko potrebné na starostlivosť o vaše nechty. Skladá sa z 8 dielov. Všetko zabalené v praktickom puzdre. Dodávame v 2 farebných prevedeniach - biela a čierna, bez možnosti výberu. Sada obsahuje: pinzetu, pilník, nožničky, 2x zatlačovač kožičky, 3x klieštiky (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada na manikúru, 8 dielov

Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Snow, 120 ks

Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Snow, 120 ks
Detail

Detská guličková dráha značky Hubelino zaručí veľa zábavy a kreatívneho vyžitia. Ponúka rozmanité možnosti skladania a je kompatibilné s kockami LEGO® Duplo. Stavebnica je vyrábaná v Nemecku z kvalitného a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Táto súprava farebných kociek vám umožní vašu guľôčkovú dráhu ešte viac rozšíriť. Nechajte sa unášať na vlne kreativity a pustite sa do stavania. V súprave nájdete 120 stavebných dielikov rôznych veľkostí. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Snow, 120 ks

Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Rainbow, 120 ks

Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Rainbow, 120 ks
Detail

Detská guličková dráha značky Hubelino zaručí veľa zábavy a kreatívneho vyžitia. Ponúka rozmanité možnosti skladania a je kompatibilné s kockami LEGO® Duplo. Stavebnica je vyrábaná v Nemecku z kvalitného a ekologicky šetrného materiálu. Vhodné pre deti od 1,5 roka. Táto súprava farebných kociek vám umožní vašu guľôčkovú dráhu ešte viac rozšíriť. Nechajte sa unášať na vlne kreativity a pustite sa do stavania. V súprave nájdete 120 farebných stavebných dielikov rôznych veľkostí. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava stavebných kociek ku guličkovej dráhe Hubelino Rainbow, 120 ks

MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV

MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV
Detail

SADA RIADU . telo nádoby ss AISI 304 - 0,8 mm . indukčné dno ss AISI 430 - 0,6 mm . dno AL - 4 mm . celonerezové úchyty ss AISI 304 . sklenená pokrievka z temperovaného skla . litrová stupnica vnútri riadu . 4 x logo na vnútornom (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV

Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov

Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov
Detail

Predstavujeme moderný kuchynský riad pre všetky typy sporákov vrátane indukcie. Je ideálny na každodenné intenzívne používanie v domácej kuchyni.Riad HARMONY má vodotesné nehrzdavejúce úchyty, do ktorých sa nedostáva voda ani pri intenzívnom umývaní v umývačke riadu. Sklonerezové pokrievky sú opatrené otvorom pre paru, sendvičové indukčné dno je vhodné pre všetky typy sporákov. Hrnce, kastróly aj rajnice HAMRONY majú vo vnútri nádoby odmernú stupnicu.Vyrobené sú z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného skla, sú vhodné do umývačky riadu. Nadštandardna záruka 5 rokov.Sada obsahuje: hrniec s pokrievkou - pr. 20 cm, objem 4,0 l kastról s pokrievkou - pr. 20 cm, objem 3,0 l kastról s pokrievkou - pr. 18 cm, objem 2,0 l rajnica s pokrievkou - pr. 16 cm, objem 1,5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov

NUSKIN Zažehľovacie galvanické pleťové gély ku galvanickej žehličke ageLOC, 1 súprava

NUSKIN Zažehľovacie galvanické pleťové gély ku galvanickej žehličke ageLOC, 1 súprava
Detail

Nuskin pleťové gély ponúkajú ďalšiu prevratnú možnosť, ako prirodzeným spôsobom oddialiť nevyhnutný proces starnutia. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NUSKIN Zažehľovacie galvanické pleťové gély ku galvanickej žehličke ageLOC, 1 súprava

TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)

TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)
Detail

Súprava riadu 8ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový, Ak hľadáte nové hrnce, ste na správnom mieste. Súprava riadu TESCOMA HARMONY s moderným dizajnom je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a má všetko, čo by ste očakávali. Vďaka trojvrstvovému indukčnému sendvičovému dnu ju môžete používať na všetkých typoch sporákov a vďaka praktickej meracej stupnici budete vždy vedieť, koľko jedla pripravujete. Súprava riadu HARMONY obsahuje hrniec, dva kastróly a rajnicu, samozrejmosťou sú pokrievky. Riad môžete umývať v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti súpravy riadu TESCOMA HARMONY, 8 kusovSúprava riadu s moderným dizajnomObsahuje hrniec, dva kastróly a rajnicu, pokrievky sú samozrejmosťouVyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele Riad TESCOMA HARMONY s pokrievkami z kombinácie skla a nehrdzavejúcej oceleS trojvrstvovým indukčným sendvičovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)

SOS, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293)

SOS, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293)
Detail

Sada príslušenstva – na prežitie – SOS, 8 dielna sada obsahujúca nástroje na prežitie a iné nečakané situácie, rozmery 14×9×4cm Ak sa chystáte na výlet do prírody, kempovať, rybárčiť či na náročnú expedíciu alebo výpravu, iste oceníte SOS, sadu na prežitie. Využijete ju nielen v krízových situáciách, v ktorých budete mať k dispozícii 7 vynikajúcich nástrojov. Sada totiž obsahuje multifunkčnú kartu, píšťalku, kompas s otočnou stupnicou, izotermickou fóliu, kresadlo určené na zapálenie ohňa v každom počasí, praktický multitool s LEDkovým svietidlom, ktoré vám posvieti na cestu za tmy, aj rezaciu strunu.Kľúčové vlastnosti 8-dielnej SOS, sady na prežitiePraktická 8-dielna sada na prežitieVhodná na výlety a výpravy do prírodyObsahuje celkovo 7 praktických nástrojovSúčasťou sady je tiež ochranné puzdroPuzdro doplnené penovou výplňou chrániacou komponentySOS, sada na prežitie je prenosnáFarebné vyhotovenie puzdra: čierneIdeálna SOS, sada na výpravy do... (alza.sk)

Podobné produkty ako SOS, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293)

Hadica špirálová 8 m ku kompresorom (4139420)

Hadica špirálová 8 m ku kompresorom (4139420)
Detail

Tlaková hadica – hadica špirálová 8m ku kompresorom Špirálová hadica Einhell predstavuje nenahraditeľný doplnok ku kompresorom tej istej značky. Vyrobená je z veľmi kvalitného materiálu a disponuje dĺžkou 8 m. Ku kompresoru ju pritom jednoducho pripojíte. Špirálová hadica Einhell by nemala chýbať vo výbave kompresora.Kľúčové vlastnosti špirálovej hadice ku kompresorom 8 mŠpirálová hadica určená ku kompresorom EinhellVyrobená z vysoko kvalitného materiáluVeľmi ľahko sa pripája ku kompresoruFarebné vyhotovenie: červenéDĺžka: 8 mHmotnosť: 260 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Hadica špirálová 8 m ku kompresorom (4139420)

Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov (4011905039541)

Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov (4011905039541)
Detail

Ohrádka pre hlodavce – pre ježka, činčilu, králika, trpasličieho králika a fretku, materiál: kov, rozmery: 91cm×60cm×91cm, osemhranný tvar, strieborná farba, vhodné na von, skladacie, prenosné, vhodné pre dva hlodavce Pokukujete po možnostiach, ako dopriať svojmu zvieratku viac pohybu? Ohrádku pre hlodavce Trixie si určite obľúbi králik, činčila, trpasličí králik, fretka a ježko. Rozmery tejto ohrádky pre hlodavce Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov sú 91 × 60 × 91 cm a je vyrobená z materiálu, ktorým je kov. Hodí sa predovšetkým na vonkajšie použitie, a to vďaka jej konštrukcii. Kedykoľvek ju ľahko a rýchlo zložíte. Ak hľadáte ohrádku, ktorú by ste mohli voziť so sebou, siahnete po type na prenášanie. Poskytuje dostatok priestoru až pre dvoch hlodavcov. Zásadné parametre ohrádky pre hlodavce Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov Doprajte svojmu zvieraciemu kamarátovi dostatok priestoru s ohrádkou pre hlodavce Ohrádka pre hlodavce Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov (4011905039541)

Compass Závesný systém 8 dielov GARDEN SADA (8591686801002)

Compass Závesný systém 8 dielov GARDEN SADA (8591686801002)
Detail

Nástenný držiak – odolný plast, inštalácia do steny, 8 dielov vrátane hákov a držiakov, na uloženie záhradného náradia, nosnosť 24kg, dĺžka 84cm Držiak na projektor s jednoduchou montážou zásluhou vysokej flexibility a ľahkej prispôsobiteľnosti Držiak projektora COMPASS je určený do priestorov na premietanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Compass Závesný systém 8 dielov GARDEN SADA (8591686801002)
Topfann Súprava nehrdzavejúcich hrncov Topfann 8 dielov (10321), Kolimax Cerammax Pro Comfort Súprava riadov 8 dielov, čierna (147035), KAPPA Opravná súprava defektu pneu (KS450), SmartCOVER, 8 dielov (727908.00), Prymus AGD Súprava nehrdzavejúcich hrncov s teplomerom Topfann 8 dielov (9471), Einhell Pneu náradie 3-dielna súprava meranie tlaku pneu, pištole, hadica špirálová (4132741), Bigjigs Súprava koľají 25 dielov (691621090527), Tescoma Súprava riadu VIVA, 10 dielov (716450.00), ETA Vákuovacia súprava ku kuchynským robotom ETA (ETA002899040), EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 68 (5903636112718), EKO Súprava ku krstu dievčenská veľ. 74 (5903636112725), Thrustmaster T818 – Súprava na montáž ku stolu (4060287), QUATROS Kľúče na alternátory, súprava 22 dielov – QS20236, Small Foot - Dopravné značky, súprava 25 dielov (4020972117366), Kayser Súprava náhradných dielov do šľahačov Standard (5058001), Kayser Súprava náhradných dielov do šľahačov Symphonie (5057001), Kayser Súprava náhradných dielov do šľahačov Inoxcreamer (5056001), Kolimax Premium Súprava nerezového riadu 6 dielov (115867), EXPERT Gola súprava 1/4“ 34 dielov (E194672), MAGG Súprava náradia pre ženy 28 dielov (20180928), TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542), SOS, sada na prežitie, 8 dielov (8591686137293), COMPASS 12V DUAL 2, piesty so svetlom + pneu súprava (8591686071979), Prymus AGD Súprava nerezových hrncov Topfann 7 dielov (9472), MEISTER Súprava náradia v kufri Meister, 44 dielov (WU8971430), Súprava náradia Meister v hliníkovom kufríku, 121 dielov (WU8971460), CONNEX Súprava bitov na presnú mechaniku, 37 dielov (COXB973937), Compass Závesný systém 8 dielov GARDEN SADA (8591686801002), Trixie Ohrádka 60 × 91 cm 8 dielov (4011905039541), WOLFCRAFT – Kľúč ku skľučovadlu 6/8/10 mm (4006885263208)