Swirl deo perly sviezi letny dazd 6679590

Produkt Swirl deo perly sviezi letny dazd 6679590 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Swirl deo perly sviezi letny dazd 6679590 upraviť a produkt hľadať znova.

SWIRL DEO PERLY SVIEZI LETNY DAZD 6679590

SWIRL DEO PERLY SVIEZI LETNY DAZD 6679590
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČA . Granulát do vysávača s príjemnou vôňou Svieži letný dážď bráni vzniku nepríjemného zápachu. . Po nasatí z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozplynú v prachovom vrecku vysávača a vydávajú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY SVIEZI LETNY DAZD 6679590 , Swirl deo perly relaxačné aloe (6678814)

Swirl Deo perly Svieži letný dážď

Swirl Deo perly Svieži letný dážď
Detail

Deo perly do vysávačov s príjemnou vôňou sviežeho letného dažďa bránia vzniku nepríjemného zápachu pri vysávaní a príjemne prevoňajú celý domov. Po nasatí vysávačom z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozptýlia v prachovom vrecku a postupne uvoľňujú sviežu vôňu. Vďaka optimálnemu rozloženiu perličiek vo vrecku vysávača zaručujú dlhotrvajúci účinok. Každé balenie obsahuje 4 dávky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Swirl Deo perly Svieži letný dážď , Perly české povídky

Swirl Deo perly Jarný vánok

Swirl Deo perly Jarný vánok
Detail

Deo perly do vysávačov s príjemnou vôňou jarného vánku bránia vzniku nepríjemného zápachu pri vysávaní a príjemne prevoňajú celý domov. Po nasatí vysávačom z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozptýlia v prachovom vrecku a postupne uvoľňujú sviežu vôňu. Vďaka optimálnemu rozloženiu perličiek vo vrecku vysávača zaručujú dlhotrvajúci účinok. Každé balenie obsahuje 4 dávky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Swirl Deo perly Jarný vánok , Swirl levanduľa (6778703)

SWIRL DEO PERLY JUHOMORSKA MAGNOLIA 6678838

SWIRL DEO PERLY JUHOMORSKA MAGNOLIA 6678838
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČA . Deo perly do vysavaču s príjemnou vôňou . Brání vzniku nepríjemného zápachu pri vysávání a príjemne prevoní celý dom . Po nasátí vysavačom z podlahy sa aromatické perličky optimálně (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY JUHOMORSKA MAGNOLIA 6678838 , Meguiars swirl remover (g17616)

SWIRL DEO PERLY MILD CARE 6579357

SWIRL DEO PERLY MILD CARE 6579357
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČ . Granulát do vysávača s príjemnou vôňou Mild care bráni vzniku nepríjemného zápachu. . Po nasatí z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozplynú v prachovom vrecku vysávača a vydávajú sviežu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY MILD CARE 6579357 , Swirl motorový, univerzálny (6679699)

SWIRL DEO PERLY OVOCNA SVIEZOST 6678821

SWIRL DEO PERLY OVOCNA SVIEZOST 6678821
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČA . Granulát do vysávača s príjemnou vôňou Ovocnej sviežosti bráni vzniku nepríjemného zápachu. . Po nasatí z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozplynú v prachovom vrecku vysávača a vydávajú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY OVOCNA SVIEZOST 6678821 , Swirl mild care (6579357)

SWIRL DEO PERLY ACTIVE FRESH 6579340

SWIRL DEO PERLY ACTIVE FRESH 6579340
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČA . Granulát do vysávača s príjemnou vôňou bráni vzniku nepríjemného zápachu. . Po nasatí z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozptýlia v prachovom vrecku vysávača a príjemne prevoňajú celý (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY ACTIVE FRESH 6579340 , Swirl výfukový, univerzálny (6679682)

SWIRL DEO PERLY RELAXACNA ALOE 6678814

SWIRL DEO PERLY RELAXACNA ALOE 6678814
Detail

GRANULÁT DO VYSÁVAČA . Granulát do vysávača s príjemnou vôňou Relaxačnej aloe bráni vzniku nepríjemného zápachu. . Po nasatí z podlahy sa aromatické perličky optimálne rozplynú v prachovom vrecku vysávača a vydávajú sviežu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY RELAXACNA ALOE 6678814 , Swirl active fresh (6778725)

SWIRL DEO PERLY JARNY VANOK 6679583

SWIRL DEO PERLY JARNY VANOK 6679583
Detail

GRANULÁT S VYSÁVAČOM . Vlastnosti . Deo perly do vysavaču s príjemnou vôňou . Brání vzniku nepríjemného zápachu pri vysávání a príjemne prevoní celý dom . Po nasátí vysavačom z podlahy sa aromatické perličky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO PERLY JARNY VANOK 6679583 , Wpro deo 213 (484000008433)

SWIRL Deo perly relaxačné aloe (6678814)

SWIRL Deo perly relaxačné aloe (6678814)
Detail

Vôňa do vysávača - aloe vera, guľôčky, 4 ks Zápach z vysávača nie je práve príjemnou záležitosťou, avšak je možné s ním efektívne bojovať. Teraz vám ponúkame skvelú vôňu Swirl, ktorá bráni vzniku tohto nepríjemného zápachu. Ide o granulát, ktorý po vysypaní na podlahu stačí jednoducho vysať a aromatické perličky sa pekne rozptýlia v sáčku, čím dochádza ku krásnemu osvieženiu vzduchu s vôňou aloe.Kľúčové vlastnostiZabráni vzniku nepríjemného zápachuJednoduché použitie - stačí vysať4 kusy v balenídlhodobá sviežosť (alza.sk)

Podobné produkty ako SWIRL Deo perly relaxačné aloe (6678814) , Swirl r23/4 papier (5827640)

SWIRL DEO TYCINKY CITRUS 6678845

SWIRL DEO TYCINKY CITRUS 6678845
Detail

DEO TYČINKY DO VYSÁVAČA . Dodáva vreckám do vysávačov príjemnú sviežosť a vôňu počas vysávania, neutralizuje pach vo vnútri vrecka. . Na použitie do vysávačov na vrecká. . Oblasť použitia: Domáci prach . Použitie pre: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO TYCINKY CITRUS 6678845 , Swirl y30/4 airspace (6762615)

SWIRL DEO TYCINKY LEVANDULA 6678852

SWIRL DEO TYCINKY LEVANDULA 6678852
Detail

DEO TYČINKY DO VYSÁVAČA . Dodáva vreckám do vysávačov príjemnú sviežosť a vôňu počas vysávania, neutralizuje pach vnútri vrecka. Pre použitie pre sáčkové vysávače. . Oblasť použitia: Domáci prach . Použitie pre: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SWIRL DEO TYCINKY LEVANDULA 6678852 , Drevené perly v dóze srdiečko (4006942791804)

Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť
Detail

"Ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Kompletná sada na maľovanie podľa čísel je v cene." Maľovanie podľa čísiel na obrazy - perfektná voľnočasová aktivita. Hľadáš kreatívnu činnosť, pri ktorej si poriadne oddýchneš, uvoľníš svoju myseľ a telo? Zjednodušene povedané, ide o niečo na štýl omaľovánky pre dospelých, ale aj deti. Avšak, obrovský rozdiel je v tom, že maľuješ na skutočné 100% bavlnené, maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m², na ktoré maľujú aj ozajstní maliari. Je to však najmä skvelý tip ako stráviť voľný čas so svojou rodinou. Maľovanie podľa čísel - čo to je? Ak ste o tomto fenoméne ešte nepočuli, nestrácajte čas a poďte sa do toho hneď pustiť. Je to najmä zmysluplné využitie voľného času pre deti, avšak, zabavia sa pri tom aj dospelí. Po celom plátne sú rozmiestnené biele políčka, v ktorých sú vyznačené čísla. Ku každému z nich je priradená akrylová farba (3ml). K obrazu pribaľujeme aj sadu štetcov, predlohu obrazu, vďaka čomu sa môžete pustiť do maľovania ihneď. Akrylové farby, ktoré sú súčasťou balenia už nie je potrebné riediť vodou, pretože sa môže znížiť ich krycia schopnosť. Kompletná Sada na maľovanie podľa čísel ARTMIE obsahuje: 100% bavlnené maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m² a vytlačeným vzorom s očíslovanými políčkami kvalitné, pevné a ľahké smrekové lišty, ktorých hrany sú zaoblené, aby sa predišlo poškodeniu plátna napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý sada na maľovanie - 3 štetce s rôznou hrúbkou štetín sada kvalitných akrylových farieb bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens v kelímkoch (3ml) s hviezdičkami (hviezdičky označujú počet kelímkov z 1 odtieňa) vymaľovaný náhľad, ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Spolu s plátnom vám pošleme: namiešané farby v kelímkoch, kvalitné ARTMIE štetce, predlohu obrazu a návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel pre deti Zlepšenie koordinácie rúk, očí, lepšia sústredenosť, cibrenie si pozornosti atď. Mohli by sme pokračovať ďalej vo vypisovaní pozitívnych vlastností, ktoré maľovanie podľa čísel prináša. Nechajte vaše malé ratolesti nech sa hrajú a nech sa z nich stanú umelci, ako Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet či Pablo Picasso. Deti najradšej maľujú podľa čísel obrazy zvierat. Do ponuky sme preto zaradili obraz slona, koňa, zebry, leva či napríklad aj žirafu. Aby sa pri deťoch zabavili aj rodičia, tak sme túto ponuku doplnili o motívy krajín, žien, miest, tvárí atď. Najlepšie však bude, aby ste si túto techniku maľovania vyskúšali sami a najlepšie ešte dnes. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť , Rupes swirl finder pen light (ll150)

Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť
Detail

Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť . Hľadáte kreatívny spôsob, ako si oddýchnuť a zabaviť sa za každého počasia? Zastavte sa s nami a poďte si vymaľovať obraz podľa čísel s rôznymi motívmi. Je to obľúbená tvorivá zábava pre deti i dospelých, vďaka ktorej sa vo vás prebudí umelec. . Prečo začať s maľovaním podľa čísel? Maľovanie nás totiž učí lepšie sa sústrediť, rozvíjať manuálne zručnosti a koordináciu pohybu, podporuje kreativitu a viditeľne zlepšuje náladu. Toto nové trendové hobby - maľovanie podľa čísel - si nachádza čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. Oddýchnite si od každodenného stresu a doprajte si terapiu pomocou farieb. Výsledkom bude nádherný obraz, ktorý vás bude tešiť dlhé roky. . Umelecká sada na maľovanie je pripravená priamo na použitie a zvládne to každý bez akýchkoľvek predošlých maliarskych skúseností. Ako na to? Vyberte si motív obrazu na maľovanie podľa čísel. V balíčku vás poteší PROFI bavlnené maliarske plátno tradičnej talianskej výroby s vysokou gramážou 320 g/m2. Nájdete na ňom predtlačené políčka s číslami na vymaľovanie. Okrem toho, plátno ARTMIE® sa naťahuje a tlačí na Slovensku a pri jeho výrobe sa kladie dôraz na kvalitu. . Plátno je pokryté viacerými vrstvami akrylového šepsu a natiahnuté na hrubý rám vyrobený zo smrekových líšt. Nemusíte sa trápiť tým, aké odtiene si zvoliť. Súčasťou sady sú aj kvalitné akrylové farby v kalíškoch (3 ml) namiešané presne pre váš nový obraz. Spolu s plátnom a farbami dostanete aj predlohu s vysvetlením, ako maľovať podľa čísel. Akrylové farby už nie je potrebné riediť vodou, inak by stratili svoju kryciu schopnosť. . . Bonus: Ku každej sade na maľovanie podľa čísel vám tiež pribalíme 3 umelecké štetce v rôznych veľkostiach, s ktorými sa vám bude pohodlne tvoriť. A aby sme vaše dielo dotiahli do dokonalosti, postarali sme sa aj o veľmi praktické kliny, ktoré plátno lepšie napnú. . Sada na vymaľovanie postupne učí maľovať deti aj dospelých - a to vďaka trom stupňom náročnosti, ktoré sa líšia veľkosťou, počtom políčok či zložitosťou obrázku. Zorganizujte spoločné maľovanie a zabavte sa v kruhu najbližších, alebo túto sadu vyberte ako tvorivú aktivitu na rôzne podujatia, či teambuildingy. Obraz na maľovanie podľa čísel je ideálny aj ako tvorivé prekvapenie pre priateľov či blízkych. Poteší starých rodičov a je vhodný tiež ako originálny svadobný dar pre mladomanželov. Sadu s hrdosťou vyrábame na Slovensku. . PARAMETRE PRODUKTU: . kvalitné bavlnené PROFI plátno natiahnuté na hotovom ráme, tkané pre ARTMIE® v talianskej manufaktúre s vysokou gramážou až 320 g/m² s predtlačenými políčkami a číslami 3 umelecké štetce so syntetickými štetinami v rôznych veľkostiach kalíšky s kvalitnými akrylovými farbami bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens pripravené priamo na maľovanie napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý predloha na maľovanie obrazu podľa čísel s vysvetlením dostupné v rôznych rozmeroch rôzne stupne náročnosti (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel LETNÝ DÁŽĎ – nízka náročnosť , Gillette venus swirl 4 ks (7702018401208)

DOVE deo roll on 50ml svieži dotyk

DOVE deo roll on 50ml svieži dotyk
Detail

Dove guľôčkový antiperspirant deodorant go fresh rady Fresh Touch so sviežou vôňou uhorky a zeleného čaju prináša príjemný pocit sviežosti po celý deň. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DOVE deo roll on 50ml svieži dotyk , Gillette venus swirl 8 ks (7702018566839)

Solárny záhradný zápich Diamantový dážď

Detail

Keď tieto iskrivé záhradné svetlá v tvare prskavky začnú svietiť v tme, budete mať pocit, akoby vám niekto po dome rozsypal diamanty. LED diódy umiestnené na drôtoch sú flexibilné, takže ich môžete individuálne tvarovať. Solárny panel umiestnený na zápichu. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Solárny záhradný zápich Diamantový dážď , Swirl z113/4 mp plus (6757082)

BIGJIGS Baby Hrkálka padajúci dážď

BIGJIGS Baby Hrkálka padajúci dážď
Detail

Roztomilá drevená hračka, ktorá vydáva zvuky dažďa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BIGJIGS Baby Hrkálka padajúci dážď , Swirl y05/4 mp plus (6762613)

Bigjigs Toys Hrkálka padajúci dážď

Bigjigs Toys Hrkálka padajúci dážď
Detail

Bigjigs Toys Hrkálka padajúci dážď Roztomilá drevená hračka, ktorá vydáva zvuky dažďa. Pri otáčaniu valcovej hračky sa farebné korálky vo vnútri začnú pohybovať, čo vytvára zaujímavý vizuálny a zvukový efekt. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bigjigs Toys Hrkálka padajúci dážď , Swirl štrbinová hubica extra dlhá (6679095)

MEGAFYT Svieže ovocie

MEGAFYT Svieže ovocie
Detail

Ovocný čaj porciovaný, aromatizovaný, v záparových vrecúškach. Určený na dodržiavanie pitného režimu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako MEGAFYT Svieže ovocie , Lena drevené perly v maxi dóze (4006942826803)

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré
Detail

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré , Ria slip deo, 50 ks (4052199545592)

Umelá kvetina Zlatý dážď, 73 cm

Umelá kvetina Zlatý dážď, 73 cm
Detail

Ozdobte si domov touto krásnou kyticou zlatého dažďa, ktorá privolá jar do vášho domova. Bude skvele vyzerať vo váze na sviatočnom stole. (4home.sk)

Podobné produkty ako Umelá kvetina Zlatý dážď, 73 cm , Gillette venus swirl + hlavica 1 ks (7702018400997)

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré
Detail

Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré (saxana.sk)

Podobné produkty ako Modré vzorované ponožky Lásky Dážď modré , Swirl y 50/4 mp plus (6762617)

KOLORKY DAY dážď a dúhy (BABY19377nad)

KOLORKY DAY dážď a dúhy (BABY19377nad)
Detail

Eko plienky pre deti 5–6kg, predchádzajú vzniku zaparenín, bez parfumácie a bez bielenia chlórom Chcete svojmu dieťaťu poskytnúť komfortný pocit aj v plienkach? Potom určite oceníte eko plienky KOLORKY DAY dážď a dúhy z radu Kolorky Day. Plienky neboli bielené chlórom, nemusíte sa obávať ich zdravotnej škodlivosti. V balení nájdete 17 plienok Kolorky. Nedráždia pokožku, keďže nie sú parfumované. Ekologické plienky sú ošetrené tak, aby predchádzali možnému vzniku zaparenín. Zaujímavé funkcie eko plienok KOLORKY DAY dážď a dúhy Pohodlné ekologické plienky Kolorky sú potrebnou výbavou pre každé bábätko Vlastnosti: predchádzajú vzniku zaparenín, bez parfumácie a bez bielenia chlórom Eko plienky radu Kolorky Day Minimálna hmotnosť dieťaťa: 5 kg Maximálna hmotnosť dieťaťa: 6 kg V balení nájdete 17 ekologických plienok (alza.sk)

Podobné produkty ako KOLORKY DAY dážď a dúhy (BABY19377nad) , Swirl e 84/4 mp plus (6762582)

Bigjigs Baby Hrkálka padajúci dážď (691621006504)

Bigjigs Baby Hrkálka padajúci dážď (691621006504)
Detail

Hrkálka – vhodná od narodenia Chcete pre svoju ratolesť zaobstarať hračku, ktorá bude zaujímavá a poučná? V tom prípade bude pre vás zaujímavá hrkálka Bigjigs. S hrkálkou sa deti pobavia, ale tiež sa učia spoznávať rôzne zvuky, tvary aj farby. Materiálom je drevo. Využívať ju môžu bábätká už od narodenia. Hlavné prednosti hrkálky Bigjigs Hrkálka Bigjigs je skvelou voľbou pre každé bábätko Materiálom hrkálky je drevo Pre deti od narodenia (alza.sk)

Podobné produkty ako Bigjigs Baby Hrkálka padajúci dážď (691621006504) , Swirl a 07/4 mp plus (6762578)

Maľovanie podľa čísel – Jesenný dážď (HRAmal00334nad)

Maľovanie podľa čísel – Jesenný dážď (HRAmal00334nad)
Detail

Maľovanie podľa čísel – tematika krajiny a príroda, mestá a miesta, plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia Kľúčové vlastnosti maľovania podľa čísiel Maľovanie podľa čísel – Jesenný dážď Maľovanie podľa čísiel očarí všetkých tvorivých jedincov Materiálom plátna je ľan Námet: krajiny a príroda a mestá a miesta V balení sa nachádza plátno, súprava štetcov, farby a vymaľovaný vzor Na namaľovanie obrázka využijete 20 akrylových farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel – Jesenný dážď (HRAmal00334nad) , Swirl ph 84/4 mp plus (6762598)

Dove spray Svieži dotyk

Dove spray Svieži dotyk
Detail

Dove antiperspirant dezodorant sprej go fresh fresh touch so sviežou vôňou uhorky a zeleného čaju prináša príjemný pocit sviežosti po celý deň. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dove spray Svieži dotyk , Swirl eio 80/4 mp plus (6762583)

Air Wick svieže prádlo

Air Wick svieže prádlo
Detail

Náhradná náplň do automatického osviežovača. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Air Wick svieže prádlo , Swirl y 101/4 mp plus (6762622)

AXE Deo Dark Templation aer deo 150 ml

AXE Deo Dark Templation aer deo 150 ml
Detail

AXE Deo Dark Templation aer deo 150 ml Subtílna, rafinovaná vôňa s tónmi čokolády. Pánsky dezodorant AXE Dark Temptation je lákavá čokoládová vôňa, ktorá podčiarkne tvoju charizmu a navyše príjemne osvieži po celý deň. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako AXE Deo Dark Templation aer deo 150 ml , Swirl univerzálny kombi filter do digestorov (6766148)

BÉBÉFOLIE Viacúčelová ochrana 3v1 - slnko, dážd, hmyz

BÉBÉFOLIE Viacúčelová ochrana 3v1 - slnko, dážd, hmyz
Detail

Ochrana dieťaťa v kočíku Nazeráte cez žalúzie. Dnes to vonku vyzerá na dážď, predpoveď však len pred chvíľou hlásila slnečno. Rodič musí byť pripravený na všetko, aj na vietor, nálety mušiek, komárov a ďalších členov z ríše hmyzu. Viacúčelová ochrana 3v1 slnko – dážď - hmyz je smart-on-the-go riešením do každej rodiny - slnečná clona, pláštenka do dažďa a sieťka proti hmyzu v jednom balení pripravená na okamžité použitie. Stačí vytiahnuť, nasadiť na kočík a s úsmevom vykročiť do každého počasia. Materiál: - 100 % polyester (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BÉBÉFOLIE Viacúčelová ochrana 3v1 - slnko, dážd, hmyz , Kotex liners super deo 52 ks (5029053548685)

BRISE spray japonská záhrada / zv dážď 300ml

BRISE spray japonská záhrada / zv dážď 300ml
Detail

Unikátna kombinácia vôní jemných vodných kvetov a ovocia prináša pokoj do domova (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BRISE spray japonská záhrada / zv dážď 300ml , Borotalco invisible deo stick 40 ml (80836810)

Yaomedica 077 Sviezi Vanok 50ml

Yaomedica 077 Sviezi Vanok 50ml
Detail

Bylinná tinktúra vychádzajúca z tradičných čínskych receptúr. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Yaomedica 077 Sviezi Vanok 50ml

Savo Perex Svieža vôňa 1,2l

Savo Perex Svieža vôňa 1,2l
Detail

Tekuté bielidlo na bielizeň odstraňuje nečistoty a škvrny už počas predprania. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Savo Perex Svieža vôňa 1,2l

MEXEN - Slim dážd 40 cm čierna 79240-70

MEXEN - Slim dážd 40 cm čierna 79240-70
Detail

Technické dáta: Materiál: nerezová oceľ S304 Povrchová úprava: čierna Rozmery: 40 cm Štandardné pripojenie G 1/2 " Hrúbka: 2 mm Povrch disku je odolný proti poškriabaniu a korózii Dažďová sprcha má gumové trysky, ktoré zabraňujú usadzovaniu vodného kameňa (GT) Ean: 5907709116177 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako MEXEN - Slim dážd 40 cm čierna 79240-70

MEXEN - Slim dážd 40x40 cm čierna 79140-70

MEXEN - Slim dážd 40x40 cm čierna 79140-70
Detail

Technické dáta: Materiál: nerezová oceľ S304 Povrchová úprava: čierna Rozmery: 40 x 40 cm Štandardné pripojenie G 1/2 " Hrúbka: 2 mm Povrch disku je odolný proti poškriabaniu a korózii Dažďová sprcha má gumové trysky, ktoré zabraňujú usadzovaniu vodného kameňa (GT) Ean: 5907709116092 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako MEXEN - Slim dážd 40x40 cm čierna 79140-70

T-TOMI Látkové plienky Rain / dážď 4 ks

T-TOMI Látkové plienky Rain / dážď 4 ks
Detail

Kvalitné látkové plienky T-TOMI s modernou farebnou potlačou vyrobené z vysokogramážnej bavlny spojenej s jemným flanelom. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako T-TOMI Látkové plienky Rain / dážď 4 ks

Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť
Detail

"Ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Kompletná sada na maľovanie podľa čísel je v cene." Maľovanie podľa čísiel na obrazy - perfektná voľnočasová aktivita. Hľadáš kreatívnu činnosť, pri ktorej si poriadne oddýchneš, uvoľníš svoju myseľ a telo? Zjednodušene povedané, ide o niečo na štýl omaľovánky pre dospelých, ale aj deti. Avšak, obrovský rozdiel je v tom, že maľuješ na skutočné 100% bavlnené, maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m², na ktoré maľujú aj ozajstní maliari. Je to však najmä skvelý tip ako stráviť voľný čas so svojou rodinou. Maľovanie podľa čísel - čo to je? Ak ste o tomto fenoméne ešte nepočuli, nestrácajte čas a poďte sa do toho hneď pustiť. Je to najmä zmysluplné využitie voľného času pre deti, avšak, zabavia sa pri tom aj dospelí. Po celom plátne sú rozmiestnené biele políčka, v ktorých sú vyznačené čísla. Ku každému z nich je priradená akrylová farba (3ml). K obrazu pribaľujeme aj sadu štetcov, predlohu obrazu, vďaka čomu sa môžete pustiť do maľovania ihneď. Akrylové farby, ktoré sú súčasťou balenia už nie je potrebné riediť vodou, pretože sa môže znížiť ich krycia schopnosť. Kompletná Sada na maľovanie podľa čísel ARTMIE obsahuje: 100% bavlnené maliarske ARTMIE plátno na ráme PROFI s gramážou až 320 g/m² a vytlačeným vzorom s očíslovanými políčkami kvalitné, pevné a ľahké smrekové lišty, ktorých hrany sú zaoblené, aby sa predišlo poškodeniu plátna napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý sada na maľovanie - 3 štetce s rôznou hrúbkou štetín sada kvalitných akrylových farieb bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens v kelímkoch (3ml) s hviezdičkami (hviezdičky označujú počet kelímkov z 1 odtieňa) vymaľovaný náhľad, ktorý vám pomôže správne namaľovať obraz ak si vyberiete možnosť bez rámu, odošleme vám plátno, ktoré nebude natiahnuté na drevenom ráme. Spolu s plátnom vám pošleme: namiešané farby v kelímkoch, kvalitné ARTMIE štetce, predlohu obrazu a návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel pre deti Zlepšenie koordinácie rúk, očí, lepšia sústredenosť, cibrenie si pozornosti atď. Mohli by sme pokračovať ďalej vo vypisovaní pozitívnych vlastností, ktoré maľovanie podľa čísel prináša. Nechajte vaše malé ratolesti nech sa hrajú a nech sa z nich stanú umelci, ako Rembrandt, Leonardo da Vinci, Claude Monet či Pablo Picasso. Deti najradšej maľujú podľa čísel obrazy zvierat. Do ponuky sme preto zaradili obraz slona, koňa, zebry, leva či napríklad aj žirafu. Aby sa pri deťoch zabavili aj rodičia, tak sme túto ponuku doplnili o motívy krajín, žien, miest, tvárí atď. Najlepšie však bude, aby ste si túto techniku maľovania vyskúšali sami a najlepšie ešte dnes. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť

Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť
Detail

Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť . Hľadáte kreatívny spôsob, ako si oddýchnuť a zabaviť sa za každého počasia? Zastavte sa s nami a poďte si vymaľovať obraz podľa čísel s rôznymi motívmi. Je to obľúbená tvorivá zábava pre deti i dospelých, vďaka ktorej sa vo vás prebudí umelec. . Prečo začať s maľovaním podľa čísel? Maľovanie nás totiž učí lepšie sa sústrediť, rozvíjať manuálne zručnosti a koordináciu pohybu, podporuje kreativitu a viditeľne zlepšuje náladu. Toto nové trendové hobby - maľovanie podľa čísel - si nachádza čoraz viac fanúšikov aj na Slovensku. Oddýchnite si od každodenného stresu a doprajte si terapiu pomocou farieb. Výsledkom bude nádherný obraz, ktorý vás bude tešiť dlhé roky. . Umelecká sada na maľovanie je pripravená priamo na použitie a zvládne to každý bez akýchkoľvek predošlých maliarskych skúseností. Ako na to? Vyberte si motív obrazu na maľovanie podľa čísel. V balíčku vás poteší PROFI bavlnené maliarske plátno tradičnej talianskej výroby s vysokou gramážou 320 g/m2. Nájdete na ňom predtlačené políčka s číslami na vymaľovanie. Okrem toho, plátno ARTMIE® sa naťahuje a tlačí na Slovensku a pri jeho výrobe sa kladie dôraz na kvalitu. . Plátno je pokryté viacerými vrstvami akrylového šepsu a natiahnuté na hrubý rám vyrobený zo smrekových líšt. Nemusíte sa trápiť tým, aké odtiene si zvoliť. Súčasťou sady sú aj kvalitné akrylové farby v kalíškoch (3 ml) namiešané presne pre váš nový obraz. Spolu s plátnom a farbami dostanete aj predlohu s vysvetlením, ako maľovať podľa čísel. Akrylové farby už nie je potrebné riediť vodou, inak by stratili svoju kryciu schopnosť. . . Bonus: Ku každej sade na maľovanie podľa čísel vám tiež pribalíme 3 umelecké štetce v rôznych veľkostiach, s ktorými sa vám bude pohodlne tvoriť. A aby sme vaše dielo dotiahli do dokonalosti, postarali sme sa aj o veľmi praktické kliny, ktoré plátno lepšie napnú. . Sada na vymaľovanie postupne učí maľovať deti aj dospelých - a to vďaka trom stupňom náročnosti, ktoré sa líšia veľkosťou, počtom políčok či zložitosťou obrázku. Zorganizujte spoločné maľovanie a zabavte sa v kruhu najbližších, alebo túto sadu vyberte ako tvorivú aktivitu na rôzne podujatia, či teambuildingy. Obraz na maľovanie podľa čísel je ideálny aj ako tvorivé prekvapenie pre priateľov či blízkych. Poteší starých rodičov a je vhodný tiež ako originálny svadobný dar pre mladomanželov. Sadu s hrdosťou vyrábame na Slovensku. . PARAMETRE PRODUKTU: . kvalitné bavlnené PROFI plátno natiahnuté na hotovom ráme, tkané pre ARTMIE® v talianskej manufaktúre s vysokou gramážou až 320 g/m² s predtlačenými políčkami a číslami 3 umelecké štetce so syntetickými štetinami v rôznych veľkostiach kalíšky s kvalitnými akrylovými farbami bez zápachu od uznávanej značky Royal Talens pripravené priamo na maľovanie napínacie kliny - slúžia na spevnenie plátna, ktoré je natiahnuté na lištách, môžete si byť istí, že vďaka nim aj po rokoch bude váš obraz dokonale napnutý predloha na maľovanie obrazu podľa čísel s vysvetlením dostupné v rôznych rozmeroch rôzne stupne náročnosti (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Maľovanie podľa čísel DÁŽĎ V PARÍŽI – nízka náročnosť

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená M

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená M
Detail

• dámsky plášť do dažďa v atraktívnom potlačenom dezéne ladiacom s kolekciou YOWIE • zapínanie na zips kryté légou so zapínaním na cvoky • 2 postranné vrecká s pätkou na cvoky. 2 vetracie otvory v podpazuší • nastaviteľná šírka rukávu pomocou cvokov • elastický PU materiál (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená M

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená S

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená S
Detail

• dámsky plášť do dažďa v atraktívnom potlačenom dezéne ladiacom s kolekciou YOWIE • zapínanie na zips kryté légou so zapínaním na cvoky • 2 postranné vrecká s pätkou na cvoky. 2 vetracie otvory v podpazuší • nastaviteľná šírka rukávu pomocou cvokov • elastický PU materiál (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená S

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená L

YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená L
Detail

• dámsky plášť do dažďa v atraktívnom potlačenom dezéne ladiacom s kolekciou YOWIE • zapínanie na zips kryté légou so zapínaním na cvoky • 2 postranné vrecká s pätkou na cvoky. 2 vetracie otvory v podpazuší • nastaviteľná šírka rukávu pomocou cvokov • elastický PU materiál (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako YOWIE LADY plášť do dažď hnedá/zelená L

BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 SLNKO DÁŽĎ HMYZ Black

BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 SLNKO DÁŽĎ HMYZ Black
Detail

Ochrana dieťaťa v kočíku Nazeráte cez žalúzie. Dnes to vonku vyzerá na dážď, predpoveď však len pred chvíľou hlásila slnečno. Rodič musí byť pripravený na všetko, aj na vietor, nálety mušiek, komárov a ďalších členov z ríše hmyzu. Viacúčelová ochrana 3v1 slnko – dážď – hmyz je smart-on-the-go riešením do každej rodiny – slnečná clona, pláštenka do dažďa a sieťka proti hmyzu v jednom balení pripravená na okamžité použitie. Stačí vytiahnuť, nasadiť na kočík a s úsmevom vykročiť do každého počasia. Materiál: 100 % polyester (feedo.sk)

Podobné produkty ako BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 SLNKO DÁŽĎ HMYZ Black

NEXOS osvetlenie - meteorický dážď,120 LED, studená biela

NEXOS osvetlenie - meteorický dážď,120 LED, studená biela
Detail

NEXOS osvetlenie - meteorický dážď,120 LED, studená biela z kategórie Dom a bývanie | Vianoce | Vianočné dekorácie | Priestorové dekorácie kúpite na Kokiskashop.sk za 27.29 €. Robustný a úsporný dekoratívny predmet, ktorý je vhodný na použitie v interiéri aj v exteriéri. Vďaka 120 LED diódam a priemeru hviezdy 60 cm môžete vyčarovať v exteriéri Vášho domova vianočnú atmosféru. Vďaka dlhému 5 m napájaniu nie ste obmedzovaný priestorom. Technické údaje: 120 LED diód farba: studená biela priemer: 60 cm ochrana krytia: IP44 CE GS - testované transparentný napájací kábel - dĺžka: 5 m s háčikmi na zavesenie Obsah balenia: 1 x hviezda s transformátorom a háčikmi (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako NEXOS osvetlenie - meteorický dážď,120 LED, studená biela

BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 Slnko-Dážď-Hmyz čierna

BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 Slnko-Dážď-Hmyz čierna
Detail

BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 Slnko-Dážď-Hmyz čierna Viacúčelová ochrana 3v1 slnka - dážď - hmyz je smart-on-the-go riešením do každej rodiny - slnečná clona, pláštenka do dažďa a sieťka proti hmyzu v jednom balení pripravená na okamžité použitie. Stačí vytíhnout, nasadiť na kočík a s úsmevom vykročiť do každého počasia. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BébéFolie Viacúčelová ochrana 3v1 Slnko-Dážď-Hmyz čierna

DOVE Spray 150 ml Sviezi dotyk 

DOVE Spray 150 ml Sviezi dotyk 
Detail

Antiperspirant Dove Go Fresh Fresh Touch poskytuje 48 hodinovú ochranu proti poteniu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DOVE Spray 150 ml Sviezi dotyk 

Tropiclean Kvapky na svieži dych 65ml

Tropiclean Kvapky na svieži dych 65ml
Detail

Kvapky pre osvieženie dychu a zvýšenie celkovej zubnej hygieny. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Tropiclean Kvapky na svieži dych 65ml

Ricola Svieža alpský 40g bez cukru

Ricola Svieža alpský 40g bez cukru
Detail

Ricola Svieža alpský sú osviežujúce cukríky, vyrobené z čistých alpských bylín bez obsahu cukru vhodné aj pre diabetikov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako Ricola Svieža alpský 40g bez cukru

COREGA FIX KRÉM SVIEŽI DYCH 40G

COREGA FIX KRÉM SVIEŽI DYCH 40G
Detail

Fixačný krém na čiastočné a úplné zubné náhrady zaisťujúcí pevnú fixáciu. Pomáha predchádzať prenikaniu zvyškov jedla pod náhradu a naviac príjemne osviežuje dych. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako COREGA FIX KRÉM SVIEŽI DYCH 40G

nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 400g

nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 400g
Detail

(nu3tion.com)

Podobné produkty ako nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 400g

nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 1kg

nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 1kg
Detail

(nu3tion.com)

Podobné produkty ako nu3tion Iontový nápoj Svieži citrón 1kg

nu3tion L-Carnitine Svieži citrón 400g

nu3tion L-Carnitine Svieži citrón 400g
Detail

(nu3tion.com)

Podobné produkty ako nu3tion L-Carnitine Svieži citrón 400g
SWIRL Deo perly relaxačné aloe (6678814), Perly české povídky, SWIRL Levanduľa (6778703), MEGUIARS Swirl Remover (G17616), SWIRL motorový, univerzálny (6679699), SWIRL Mild care (6579357), SWIRL výfukový, univerzálny (6679682), SWIRL Active fresh (6778725), WPro DEO 213 (484000008433), SWIRL R23/4 papier (5827640), SWIRL Y30/4 Airspace (6762615), Drevené perly v dóze srdiečko (4006942791804), RUPES Swirl Finder Pen Light (LL150), GILLETTE Venus Swirl 4 ks (7702018401208), GILLETTE Venus Swirl 8 ks (7702018566839), SWIRL Z113/4 MP Plus (6757082), SWIRL Y05/4 MP Plus (6762613), SWIRL Štrbinová hubica extra dlhá (6679095), Lena Drevené perly v Maxi dóze (4006942826803), RIA Slip Deo, 50 ks (4052199545592), GILLETTE Venus Swirl + hlavica 1 ks (7702018400997), SWIRL Y 50/4 MP Plus (6762617), SWIRL E 84/4 MP Plus (6762582), SWIRL A 07/4 MP Plus (6762578), SWIRL PH 84/4 MP Plus (6762598), SWIRL EIO 80/4 MP Plus (6762583), SWIRL Y 101/4 MP Plus (6762622), SWIRL Univerzálny kombi filter do digestorov (6766148), KOTEX Liners Super Deo 52 ks (5029053548685), BOROTALCO Invisible Deo Stick 40 ml (80836810)