T-led dimled prijímač a stmievač pre jednofarebné led pásiky, 4 pwm frekvencia 069027

Produkt T-led dimled prijímač a stmievač pre jednofarebné led pásiky, 4 pwm frekvencia 069027 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led dimled prijímač a stmievač pre jednofarebné led pásiky, 4 pwm frekvencia 069027 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED DimLED prijímač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069027

T-LED DimLED prijímač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069027
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač a stmievač pre jednofarebné LED osvetlenie s napätím DC 12-24V. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je teda nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Prijímač je možné teda ovládať ako diaľkovo pomocou ovládača do ruky, tak aj manuálne externým tlačidlom. Na samotnom prijímači sú tiež 3 tlačidlo na vypnutie/zapnutie. Tento model prijímača dimLED umožňuje nastaviť 4 hodnoty PWM frekvencie. S vyššou frekvenciou klesá výstupný prúd, ale vyššia frekvencia je vhodná pre inštalácie napríklad s kamerami (no flicker pre video). Hodnoty frekvencií a výstupného prúdu sú: 500Hz (20A) 2KHz (20A) 8KHz (15A) 16KHz (12A) Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED. Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069027 , Govee smart led pásiky do auta – rgbic (h70900a1)

T-LED DimLED prijímač a stmievač pre CCT LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069028

T-LED DimLED prijímač a stmievač pre CCT LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069028
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač a stmievač pre CCT LED osvetlenie s napätím DC 12-24V. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je teda nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Prijímač je možné teda ovládať ako diaľkovo pomocou ovládača do ruky, tak aj manuálne externým tlačidlom. Na samotnom prijímači sú tiež 3 tlačidlo na vypnutie/zapnutie. Tento model prijímača dimLED umožňuje nastaviť 4 hodnoty PWM frekvencie. S vyššou frekvenciou klesá výstupný prúd, ale vyššia frekvencia je vhodná pre inštalácie napríklad s kamerami (no flicker pre video). Hodnoty frekvencií a výstupného prúdu sú: 500Hz (20A) 2KHz (20A) 8KHz (15A) 16KHz (12A) Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED. Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač a stmievač pre CCT LED pásiky, 4 PWM frekvencia 069028 , Frekvencia smrti

T-LED DimLED prijímač a stmievač 0/1-10V pre jednofarebné LED pásiky 069025

T-LED DimLED prijímač a stmievač 0/1-10V pre jednofarebné LED pásiky 069025
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre jednofarebné LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Stmievač je ovládaný riadiacim signálom 0-10V alebo 1-10V, ktorý využívajú niektoré ovládacie zariadenia. Je kompatibilný s aktívnym aj pasívnym ovládaním 0-10V a 1-10V. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač a stmievač 0/1-10V pre jednofarebné LED pásiky 069025 , Govee phantasy outdoor pro smart led pásiky 10 m – vonkajšie rgbic (h61723d1)

T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 065604

T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 065604
Detail

Dekodér DMX je 4-kanálový prevodník určený na ovládanie LED systémov so spoločnou anódou pomocou konzoly DMX, vrátane napríklad monochromatických, RGB a RGBW LED pásov. Špecifikácia: - nezávislé ovládanie 4 jednotlivých kanálov - obojsmerná komunikácia RDM - nastavenie adresy DMX z ovládania DMX - frekvencia PWM 8 kHz - pripojenie DMX a výstup na svorkovnicu (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 065604 , Fristom ft-120 t led, 12 - 36v, 4 funkční, (2fft120t)

T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky a NEONy 230V 069009

T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky a NEONy 230V 069009
Detail

Prijímač radu dimLED pre 230V LED pásiky. Prijímač je určený ako pre jednofarebné, tak i RGB 230V LED pásiky, prípadne LED pásiky NEON. Prijímač podľa napárovaného ovládače pozná, či sa jedná o jednofarebné alebo RBG 230V LED pásiky. U jednofarebného zapojenia sú ovládačom ovládané všetky 3 kanály naraz, u RGB každý kanál ovláda farbu zvlášť. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi série dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. Prijímač si pamätá posledné nastavenie pri odpojení napájania. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky a NEONy 230V 069009 , Truck led led, 4× led, 540 lm, 83 × 97 × 52 mm (ueul0094f1)

T-LED DimLED prijímač pre jednofarebné, CCT, RGB a RGBW LED pásiky 069026

T-LED DimLED prijímač pre jednofarebné, CCT, RGB a RGBW LED pásiky 069026
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre jednofarebné, CCT, RGB a RGBW LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED a ovládačmi dimLED ALLMIX !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre jednofarebné, CCT, RGB a RGBW LED pásiky 069026 , Shelly rgbw, modul riadenia led pásikov, 4× pwm 12/24 v, wifi (shelly-rgbw2)

T-LED DimLED prijímač mini pre LED pásiky

T-LED DimLED prijímač mini pre LED pásiky
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty, prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač má konektor pre pripojenie tlačidla, ktorým možno prijímač manuálne ovládať. Možno teda prijímač ovládať ako diaľkové, tak manuálne napríklad tlačidlom. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi série dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač mini pre LED pásiky , Philips led 4-60w, e27, 4000k, a (929003066801)

T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky 069001

T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky 069001
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty, prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač má konektor pre pripojenie tlačidla, ktorým možno prijímač manuálne ovládať. Možno teda prijímač ovládať ako diaľkové, tak manuálne napríklad tlačidlom. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi série dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre LED pásiky 069001 , Philips led 4-60w, e27, 3000k, a (929003066701)

T-LED DimLED prijímač 2 pre LED pásiky 069021

T-LED DimLED prijímač 2 pre LED pásiky 069021
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty, prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač má konektor pre pripojenie tlačidla, ktorým možno prijímač manuálne ovládať. Možno teda prijímač ovládať ako diaľkové, tak manuálne napríklad tlačidlom. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi série dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač 2 pre LED pásiky 069021 , Evolveo 12r1 rgb led 120 mm pwm (rgb-fan-12r1)

T-LED DimLED prijímač softstart pre LED pásiky 069023

T-LED DimLED prijímač softstart pre LED pásiky 069023
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač dimLED s funkciou softstart (SLOW) pre LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Je teda možné prijímač ovládať ako diaľkovo, tak manuálne napríklad tlačidlom. Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. Režim SLOW umožňuje pootočením prepínača nastaviť zapnutie a vypnutie svetla s nábehom 1 až 20 sekúnd, konkrétne je možné nastaviť hodnoty nábehu svetla v časoch 1s, 3s, 5s, 10s a 20s V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač softstart pre LED pásiky 069023 , Elektrobock dr4-led-ir pre led žiarovky (2561)

T-LED DimLED prijímač pre RGB 2 LED pásiky

T-LED DimLED prijímač pre RGB 2 LED pásiky
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre RGB LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný s RGB ovládačmi radu dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre RGB 2 LED pásiky , Corsair ll140 rgb led 140mm static pressure pwm (co-9050074-ww)

T-LED DimLED prijímač pre RGB LED pásiky 069003

T-LED DimLED prijímač pre RGB LED pásiky 069003
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre RGB LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný s RGB ovládačmi radu dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre RGB LED pásiky 069003 , Evolveo 12r1r rainbow rgb led 120 mm pwm (rgb-fan-12r1r)

T-LED DimLED prijímač pre RGBW 2 LED pásiky 069004

T-LED DimLED prijímač pre RGBW 2 LED pásiky 069004
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre RGBW LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný s RGBW ovládačmi radu dimLED. Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre RGBW 2 LED pásiky 069004 , Emos cob led + led p4110 360 lm 4× aa (8592920062593)

T-LED DimLED prijímač mini softstart pre LED pásiky 069024

T-LED DimLED prijímač mini softstart pre LED pásiky 069024
Detail

Prijímač dimLED s funkciou softstart (SLOW) je rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED. Prijímač má káble pre pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Je teda možné prijímač ovládať ako diaľkovo, tak manuálne napríklad tlačidlom. Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. Režim SLOW umožňuje mikrotlačítkom nastaviť zapnutie a vypnutie svetla s nábehom 1 až 20 sekúnd, konkrétne je možné nastaviť hodnoty nábehu svetla v časoch 1s, 3s, 5s, 10s a 20s. Párovanie: 3x prijímač vypnite a zapnite, a potom do 5 sekúnd 3x na diaľkovom ovládači krátko stlačte on/off alebo kanál na ktorý chcete prijímač napárovať. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač mini softstart pre LED pásiky 069024 , Stagg mus-led 4 (25020517)

T-LED DimLED prijímač pre CCT 2 LED pásiky 069008

Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre CCT LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre CCT 2 LED pásiky 069008 , Duvo+ led svietiaca hračka pre psy 17 × 4 × 4 cm (5414365393274)

T-LED DimLED prijímač pre RGB+CCT LED pásiky 069022

T-LED DimLED prijímač pre RGB+CCT LED pásiky 069022
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre RGB+CCT LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný s RGB+CCT ovládačmi radu dimLED !!! Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pre RGB+CCT LED pásiky 069022 , Twinkly dots bodový pásik 60 led, 3 m, t (twd060stp-t)

LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Biela FUT087

LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Biela FUT087
Detail

Diaľkový nástenný ovládač/stmievač Mi-Light pre jednofarebné LED pásiky je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém produktov radu Mi-Light / MiBoxer. S jedným ovládačom môžete ovládať 1 zónu osvetlenia, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po spojení s ovládačom ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť skrytý (za stenou, sadrokartónom alebo v skrini), priamy pohľad ovládača na prijímač nie je nutný. Vlastnosti a výhody ovládača: Technológia bezdrôtového prenosu RF 2,4GHz. Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Nastaviteľný jas. Pamäť posledného nastavenia. Ovládanie: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača, na ktorom dotykom nastavíte požadovanú intenzitu svetla. Pomocou tlačidiel ON/OFF môžete ovládač ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ. K ovládaču je potrebné dokúpiť mikrotužkové batérie AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Biela FUT087 , Emos cob led + led p2308 240 lm aku 4 000 mah (8592920063163)

T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V 069007

T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V 069007
Detail

Stmievač a prijímač pre stmievateľné LED žiarovky a panely na 230V, možnosť použitia tlačidla pri inštalácii pod vypínač, možno ovládať aj rôznymi druhmi diaľkových ovládačov radu dimLED z našej ponuky, ktorými môžete zároveň ovládať aj systémy na 12 či 24V - všetko teda riadite jedným ovládačom. Vďaka týmto možnostiam patrí medzi špičku na trhu. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojeniu napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V 069007 , Rabalux – led vonkajšie nástenné svietidlo led/4 w/230 v ip44 (91829)

LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Čierna FUT087-B

LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Čierna FUT087-B
Detail

Diaľkový nástenný ovládač/stmievač Mi-Light pre jednofarebné LED pásiky je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém produktov radu Mi-Light / MiBoxer. S jedným ovládačom môžete ovládať 1 zónu osvetlenia, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po spojení s ovládačom ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť skrytý (za stenou, sadrokartónom alebo v skrini), priamy pohľad ovládača na prijímač nie je nutný. Vlastnosti a výhody ovládača: Technológia bezdrôtového prenosu RF 2,4GHz. Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Nastaviteľný jas. Pamäť posledného nastavenia. Ovládanie: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača, na ktorom dotykom nastavíte požadovanú intenzitu svetla. Pomocou tlačidiel ON/OFF môžete ovládač ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ. K ovládaču je potrebné dokúpiť mikrotužkové batérie AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Mi-Light RF Nástenný diaľkový ovládač a stmievač pre jednofarebné LED pásiky, 1-kanálový Farba: Čierna FUT087-B , Emos 4 lanká pre led panel 60 × 60 cm (1542009020)

T-LED DimLED prijímač 0/1-10V 4-kanálový 069333

T-LED DimLED prijímač 0/1-10V 4-kanálový 069333
Detail

DimLED prijímač slúži ako hlavná riadiaca jednotka, ktorá riadi signálom 0/1-10V DimLED stmievač 065503. viď obrázky alebo návod. Na tento prijímač je možné teda pripojiť až 4 jednotky 065503 a ovládať ich dohromady jedným ovládačom. Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač 0/1-10V 4-kanálový 069333 , Emos 4 háčiky pre led panel 60 × 60 cm (1542009010)

T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V na DIN lištu

T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V na DIN lištu
Detail

Stmievač a prijímač pre stmievateľné LED žiarovky a panely na 230V, možnosť použitia tlačidla pri inštalácii pod vypínač, možno ovládať aj rôznymi druhmi diaľkových ovládačov radu dimLED z našej ponuky, ktorými môžete zároveň ovládať aj systémy na 12 či 24V - všetko teda riadite jedným ovládačom. Vďaka týmto možnostiam patrí medzi špičku na našom trhu. Tento model ovládača umožňuje nastavenie minimálneho svitu. Stmievač je elektronický, avšak niektoré stmievateľné svetelné zdroje nie sú konštruované pre stmievanie 0-100%. Pri nastavení stmievače na 0% či inú nízku hodnotu sa môže stať, že niektoré svietidlá nefungujú správne (napríklad po vypnutí stmievače opätovnom zapnutí nedôjde k vybudenie zdroje a je nutné na stmievači pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie). Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojení napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED triakový stmievač pre LED svietidlá 230V na DIN lištu , Philips led 4 – 60 w, e27, 3000 k, mliečna, a (929003480001)

T-LED DimLED prijímač pro CCT LED pásiky 069002

T-LED DimLED prijímač pro CCT LED pásiky 069002
Detail

Rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre CCT LED produkty. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými CCT ovládačmi radu dimLED !!! Pre ovládanie viac okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenie napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED prijímač pro CCT LED pásiky 069002 , Philips led 4 – 60 w, e27, 4000 k, mliečna, a (929003480101)

T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna 069305

T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna 069305
Detail

Nástenný triakový stmievač rady dimLED slúži na stmievanie LED produktov so vstupným napätím 230V. Stmievač slúži aj zároveň ako prijímač a je možné naň napárovať a pripojiť aj iné prijímače alebo ovládače rady dimLED. Ovládanie pracuje na rádiofrekvenčnom princípe. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.). Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvieteniu, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmeniu. Ovládanie prebieha dotykom na ovládač. Stmievač je elektronický 0-100%, pripojený stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované 0-100%, takže pri nastavení stmievača na 0% alebo veľmi málo, sa môže stať, že po vypnutí stmievača v tejto hodnote a opätovnom zapnutí nedôjde k vybudeniu zdroja a je nutné na stmievači pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie. Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna 069305 , Adam hall led 2 ultra xlr 4

T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Biela 069304

T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Biela 069304
Detail

Nástenný triakový stmievač rady dimLED slúži na stmievanie LED produktov so vstupným napätím 230V. Stmievač slúži aj zároveň ako prijímač a je možné naň napárovať a pripojiť aj iné prijímače alebo ovládače rady dimLED. Ovládanie pracuje na rádiofrekvenčnom princípe. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.). Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvieteniu, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmeniu. Ovládanie prebieha dotykom na ovládač. Stmievač je elektronický 0-100%, pripojený stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované 0-100%, takže pri nastavení stmievača na 0% alebo veľmi málo, sa môže stať, že po vypnutí stmievača v tejto hodnote a opätovnom zapnutí nedôjde k vybudeniu zdroja a je nutné na stmievači pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie. Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný dotykový triakový stmievač pre LED svietidlá 230V Farba: Biela 069304 , Tesla led 7 w gu10 gu100730-4

T-LED DimLED Triakový stmievač 480W pre LED svietidlá 230V 069011

T-LED DimLED Triakový stmievač 480W pre LED svietidlá 230V 069011
Detail

Stmievač a prijímač pre stmievateľné LED žiarovky a panely na 230V, možnosť použitia tlačidla pri inštalácii pod vypínač, možno ovládať aj rôznymi druhmi diaľkových ovládačov radu dimLED z našej ponuky, ktorými môžete zároveň ovládať aj systémy na 12 či 24V - všetko teda riadite jedným ovládačom. Vďaka týmto možnostiam patrí medzi špičku na trhu. Tento prijímač umožňuje ovládanie pomocou ovládačov 0 / 1-10V. Maximálne zaťaženie prijímača je 480W. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojeniu napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED Triakový stmievač 480W pre LED svietidlá 230V 069011 , Černý led

T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052

T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052
Detail

Stmievač a prijímač je možné ovládať stmievateľné LED žiarovky (max 200W), vláknové žiarovky (max 360W) a panely na 230V. Vďaka tomuto prijímaču môžete osvetlenie ovládať použitie tlačidla pri inštalácii pod vypínač, je možné ovládať aj rôznymi druhmi diaľkových ovládačov radu dimLED z našej ponuky, ale zároveň pomocou telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya. Vďaka týmto možnostiam patrí medzi špičku na našom trhu. Tento model ovládača umožňuje nastavenie minimálneho svitu. Stmievač je elektronický pre stmievanie 0-100%, avšak niektoré stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované pre plné stmievanie. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojeniu napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052 , Retlux rel 37 led gu10 4× 5 w (retlux rel 37 led gu10 4x5w)

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057
Detail

Chytrý ovládač s SPI výstupný signálom pre digitálne LED pásiky a s podporou aplikácie Tuya. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímačom dimLED Tuya SPI je možné ovládať: Digitálne jednofarebné LED pásiky Digitálne RGB LED pásiky Digitálne RGBW LED pásiky Pomocou prijímača a aplikácie môžete nastavovať mnoho možností pri digitálnych SPI LED pásikoch. V možnostiach je uložených až 44 dynamických efektov, ale je možné si vytvárať aj vlastné scenáre aj efekty. Vlastné scenáre môžu vyberať zo 16 typov možností efektov (stmavovanie, skákanie, dýchanie, blikanie, prúdenie, dúha, padajúca hviezda, hromadenie, plávanie dole, naháňajúce sa svetlo, plávanie, blikanie, odrážanie, raketový let, chaotické blikanie, otváranie a zatváranie) , 1-8 farieb, plné alebo segmentové ovládanie, smer pohybu vpred alebo vzad, nastaviteľný jas a rýchlosť a ďalšie. Prijímač je možné prepojiť aj s vašou hudbou. Prijímač umožňuje ovládanie až 1000 LED diód (pixelov). K prijímaču je možné dokúpiť diaľkový ovládač, ktorý umožňuje v kombinácii s prijímačom ovládať RGB a RGBW digitálne LED pásiky. Prijímač funguje ale aj s ďalšími dimLED ovládačmi, ktoré umožňujú napríklad prijímač spínať. Ovládač podporuje tieto modely čipov: TM1809(default), TM1804, TM1812, UCS1903, UCS1909, UCS1912, SK6813,UCS2903, UCS2909, UCS2912, WS2811, WS2812, WS2813, WS2 9, TLS3001, TLS3002, GW6205, MBI6120, TM1814B(RGBW), SK6812(RGBW), WS2813(RGBW), WS2814(RGBW), UCS8904B(RGBW), LPD6803, LPD1101, D705, UCS6909, UCS6912, LPD8803, LPD8802, WS2 1914A, GS8206, GS8208, UCS2904, SM16804, SM16825, SM16714(RGBW), UCS2603, UCS5603, SM16714D, UCS7604(RGBW), UCS7804(RGBW) Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057 , Vonkajšie nástenné svietidlo led a senzor 10.045.48

T-LED DimLED SMART Triakový stmievač ZIGBEE pre LED svietidlá 230V 069062

T-LED DimLED SMART Triakový stmievač ZIGBEE pre LED svietidlá 230V 069062
Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty podporujúce štandard ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a ďalšie). Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač dimLED ZIGBEE PR ZTR360W má 1 výstup a je možné ním ovládať: LED AC 230V stmievateľné svetelné zdroje (max 200W) Vláknové žiarovky (max 360W) Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi rady dimLED. Pre správne fungovanie cez aplikáciu SMART LIFE je nutné zakúpiť dimLED Zigbee bránu alebo ktorýkoľvek húb (Philips HUE, IKEA TRADFRI a ďalšie), ktorý podporuje štandard ZigBee 3.0. Ak napríklad vlastníte Philips Hue Bridge, tento prijímač je možné napárovať už do Vami používanej aplikácie Philips Hue a použiť stmievateľné TRIAK svetlá z našej ponuky. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie av prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Osvetlenie týmto prijímačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu SMART LIFE, prípadne Philips Hue pri použití Philips Hue Bridge Ovládačom radu dimLED Mechanickým tlačidlom Výhody ZigBee: Zigbee sieť umožňuje mať v jednej sieti rádovo viacej zariadení oproti klasickej WiFi sieti. Pri ZigBee sieti sa teoreticky možno pohybovať v tisícoch kusoch zariadení, pri WiFi sieti v nižších desiatkach zariadení. Pracuje na inej komunikačnej frekvencie ako klasická WiFi, čím môže dochádzok k menšiemu zarušeniu Nebatériová Zigbee predlžujú dosah Zigbee siete a tvoria tzv. mesh sieť, kedy jednotlivé zariadenia nemusia byť v priamom dosahu Zigbee brány (hubu) Tento model ovládača umožňuje nastavenie minimálneho svitu. Stmievač je elektronický pre stmievanie 0-100%, avšak niektoré stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované pre plné stmievanie 0-100%. Pri nastavení stmievača na 0% či inú nízku hodnotu sa môže stať, že niektoré svietidlá nefungujú správne (napríklad po vypnutí stmievača opätovnom zapnutí nedôjde k vybudeniu zdroja a je nutné na stmievači pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie). Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím, alebo nastaviť minimálnu hodnotu svitu. Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Triakový stmievač ZIGBEE pre LED svietidlá 230V 069062 , Akinu králičie pásiky pre psov 300 g (8595184951801)

T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač plast pre LED svietidlá 230V 069302

Detail

Nástenný triakový LED stmievač dimLED kombinuje vlastnosti prijímača a ovládače. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievače pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov tejto modelovej rady Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilný a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčanie kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutie / zapnutie osvetlenia. Pridržaním kolieska taktiež plynule regulujete intenzitu. Stmievač je elektronický 0-100%, pripojené stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované 0-100%, takže pri nastavení stmievača na 0% či veľmi málo, sa môže stať, že po vypnutí stmievače v tejto hodnote a opätovnom zapnutí nedôjde k vybudenie zdroje a je nutné na stmievačmi pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie. Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač plast pre LED svietidlá 230V 069302 , Akinu králičie pásiky pre psy 75 g (8595184947880)

T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna

T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna
Detail

Nástenný triakový LED stmievač radu dimLED kombinuje vlastnosti prijímača a ovládače. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievače pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilný a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčanie kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutie / zapnutie osvetlenia. Pridržaním kolieska taktiež plynule regulujete intenzitu. Stmievač je elektronický 0-100%, pripojený stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované 0-100%, takže pri nastavení stmievača na 0% či veľmi málo, sa môže stať, že po vypnutí stmievače v tejto hodnote a opätovnom zapnutí nedôjde k vybudenie zdroje a je nutné na stmievačmi pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie. Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Čierna , Corsair ll120 rgb led 120 mm dual light loop pwm x 3 (co-9050072-ww)

T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Biela

T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Biela
Detail

Nástenný triakový LED stmievač radu dimLED kombinuje vlastnosti prijímača a ovládače. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievače pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilný a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčanie kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutie / zapnutie osvetlenia. Pridržaním kolieska taktiež plynule regulujete intenzitu. Stmievač je elektronický 0-100%, pripojený stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované 0-100%, takže pri nastavení stmievača na 0% či veľmi málo, sa môže stať, že po vypnutí stmievače v tejto hodnote a opätovnom zapnutí nedôjde k vybudenie zdroje a je nutné na stmievačmi pridať hodnotu jasu pre rozsvietenie. Riešenie je nájsť na svetle polohu, kam na minimum stmievať pred vypnutím. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný otočný triakový stmievač sklo pre LED svietidlá 230V Farba: Biela

LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač mini pre jednofarebné LED pásiky MLR1

LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač mini pre jednofarebné LED pásiky MLR1
Detail

Mini prijímač a stmievač pre jednofarebné LED produkty radu Mi-Light/MiBoxer, ktorý komunikuje cez WiFi signál na protokole TUYA. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu Mi-Light. Pre správne fungovanie cez aplikáciu Amazon Alexa, Google Assistant alebo Yandex Alice je nutné zakúpiť Mi-Light bránu WL-Box2. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie a v prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Osvetlenie týmto prijímačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA Hlasové ovládanie cez aplikácie Amazon Alexa a Google Assistant a Yandex Alice. Ovládačom radu Mi-Light. Vlastnosti a výhody prijímača Mi-Light: Prijímač pracuje na frekvencii 2,4 GHz, s dosahom až 30m. V prípade zapojenia viacerých prijímačov na jedno diaľkové ovládanie sa prijímače medzi sebou synchronizujú a reagujú spoločne. Malé rozmery uľahčia uloženie prijímača. Prijímač je vybavený DC konektormi samec a samica. 4096 úrovní plynulého stmievania, rozsah stmievania 0,1%-100%. Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 12 rôznych ovládačov radu Mi-Light a tak ovládať z niekoľkých miest. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie AC 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač mini pre jednofarebné LED pásiky MLR1

T-LED DimLED stmievač 0/1-10V 065503

Detail

Stmievač je ovládaný riadiacim signálom 0 - 10V alebo 1 - 10V, ktorý využívajú niektoré ovládacie zariadenia. Je kompatibilný s aktívnym aj pasívnym ovládaním 0 - 10V a 1 - 10V. Pomocou tohto stmievače môžete jednoducho ovládať akékoľvek LED svetelné zariadenie so vstupným napätím 5 - 36V DC. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED stmievač 0/1-10V 065503

T-LED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 06502

T-LED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 06502
Detail

DMX dekodér je 4-kanálový prevodník určený pre ovládanie LED systémov so spoločnou anódou medzi ktoré patria napríklad jednofarebné a RGB LED pásiky. DMX dekodér prijíma štandardný DMX 512 digitálny signál a prevádza na PWM signál pre ovládanie LED svetelných zdrojov. Môžete prepojiť DMX kontrolér s DMX digitálnou konzolou – riadiacim pultom a tým dosiahnuť všetky svetelné efekty posielané z riadiaceho pultu. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DMX dekodér pre LED pásiky, 4-kanálový 06502

LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač pre jednofarebné LED pásiky na 230V HF1-P400V220

LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač pre jednofarebné LED pásiky na 230V HF1-P400V220
Detail

Vysokonapäťový stmievateľný prijímač radu Mi-Light / MiBoxer s výkonom 400W a s integrovanou riadiacou jednotkou pre jednofarebné pásiky na 230V. Vďaka vysokému jednosmernému napätiu môžete pripojiť až 50m dlhý LED pásik bez potreby ďalšieho napájania. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu Mi-Light. Pre správne fungovanie cez aplikáciu Amazon Alexa alebo Google Assistant je nutné zakúpiť Mi-Light bránu WL-Box2. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie a v prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Stručný popis zapojenia: Pre zapojenie LED pásiku 230V použite pribalený tŕň. LED pásik 230V je označený striedavo podľa segmentu pásky „120D-A“ alebo „120D-B“ na základe skrátenia pásky. V prípade zapojenia zo strany „A“. Tŕň musí byť vložený do samice prijímača, tak aby nebol tŕň vyvrátený. V opačnom prípade nebude pásik svietiť. Pozor! V prípade porušenia základnej dosky LED pásiku dôjde k poškodeniu daného segmentu! V prípade zapojenia zo strany "B". Tŕň musí byť vložený do samice, tak aby bol vyvrátený. V opačnom prípade nebude pásik svietiť. Pozor! V prípade porušenia základnej dosky LED pásiku dôjde k poškodeniu daného segmentu! V prípade poškodenia segmentu je nutné odstrihnúť celý 1m. Ustrihnutím originálnych vodičov prijímača dochádza k strate záruky. Pozor! Prijímač nie je kompatibilný s LED NEON pásiky na 230V (LED pásik NEON 6W/m, LED pásik NEON 9W/m)! (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Mi-Light MiBoxer RF Prijímač pre jednofarebné LED pásiky na 230V HF1-P400V220

T-LED DimLED SMART Prijímač ZIGBEE 2-kanálový 069060

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty podporujúce štandard ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a ďalšie). Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač dimLED ZIGBEE PR 2K má 2 výstupy a je možné ním ovládať: Jednofarebné LED osvetlenie CCT LED osvetlenie Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi rady dimLED. Pre správne fungovanie cez aplikáciu SMART LIFE je nutné zakúpiť dimLED Zigbee bránu. Ak napríklad vlastníte Philips Hue Bridge, tento prijímač je možné napárovať už do Vami používanej aplikácie Philips Hue a použiť LED pásky RGB, RGBW alebo RGBCCT z našej ponuky, kde máte na výber väčší počet modelov LED pásikov. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie av prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Osvetlenie týmto prijímačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu SMART LIFE, prípadne Philips Hue pri použití Philips Hue Bridge Ovládačom radu dimLED Mechanickým tlačidlom Výhody ZigBee: Zigbee sieť umožňuje mať v jednej sieti rádovo viacej zariadení oproti klasickej WiFi sieti. Pri ZigBee sieti sa teoreticky možno pohybovať v tisícoch kusoch zariadení, pri WiFi sieti v nižších desiatkach zariadení. Pracuje na inej komunikačnej frekvencie ako klasická WiFi, čím môže dochádzok k menšiemu zarušeniu Nebatériová Zigbee predlžujú dosah Zigbee siete a tvoria tzv. mesh sieť, kedy jednotlivé zariadenia nemusia byť v priamom dosahu Zigbee brány (hubu) Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač ZIGBEE 2-kanálový 069060

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 5-kanálový 069051

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED s podporou aplikácie Tuya. Prijímačom dimLED Tuya PR 5K má 5 výstupov a je možné ovládať vždy iba jeden typ LED pásikov: Jednofarebné LED CCT LED RGB RGBW RGB + CCT LED osvetlenie môžete ovládať pomocou: Telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya alebo zariadenie ECHO od Amazonu Ovládače radu dimLED Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 5-kanálový 069051

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 2-kanálový 069050

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED s podporou aplikácie Tuya. Prijímačom dimLED Tuya PR 2K má 2 výstupy a je možné ovládať vždy iba jeden typ LED pásikov: Jednofarebné LED CCT LED LED osvetlenie môžete ovládať pomocou: Telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya alebo zariadenie ECHO od Amazonu Ovládače radu dimLED Mechanickým tlačidlom Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 2-kanálový 069050

T-LED DimLED SMART Prijímač ZIGBEE 5-kanálový 069061

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty podporujúce štandard ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a ďalšie). Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač dimLED ZIGBEE PR 2K má 5 výstupov a je možné ním ovládať: Jednofarebné LED osvetlenie CCT LED osvetlenie RGB osvetlenie RGBW osvetlenie RGB + CCT osvetlenie Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi rady dimLED. Pre správne fungovanie cez aplikáciu SMART LIFE je nutné zakúpiť dimLED Zigbee bránu. Ak napríklad vlastníte Philips Hue Bridge, tento prijímač je možné napárovať už do Vami používanej aplikácie Philips Hue a použiť LED pásky RGB, RGBW alebo RGBCCT z našej ponuky, kde máte na výber väčší počet modelov LED pásikov. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie av prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Prijímač má svorkovnicu na pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Osvetlenie týmto prijímačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu SMART LIFE, prípadne Philips Hue pri použití Philips Hue Bridge Ovládačom radu dimLED Výhody ZigBee: Zigbee sieť umožňuje mať v jednej sieti rádovo viacej zariadení oproti klasickej WiFi sieti. Pri ZigBee sieti sa teoreticky možno pohybovať v tisícoch kusoch zariadení, pri WiFi sieti v nižších desiatkach zariadení. Pracuje na inej komunikačnej frekvencie ako klasická WiFi, čím môže dochádzok k menšiemu zarušeniu Nebatériová Zigbee predlžujú dosah Zigbee siete a tvoria tzv. mesh sieť, kedy jednotlivé zariadenia nemusia byť v priamom dosahu Zigbee brány (hubu) Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač ZIGBEE 5-kanálový 069061

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 3-kanálový 069054

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre 230V LED pásiky s podporou aplikácie TUYA. Prijímač je určený pre jednofarebné, tak aj RGB 230V LED pásiky, prípadne LED NEON. Prijímač podľa napárovaného ovládača pozná, či sa jedná o jednofarebné alebo RBG 230V LED pásiky. Pri jednofarebnom zapojení sú ovládačom ovládané všetky 3 kanály naraz, pri RGB každý kanál ovláda farbu zvlášť. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je teda nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED, aplikáciou Tuya, Amazon Alexa (ECHO) a zároveň má prijímač svorkovnicu pre pripojenie tlačidla, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. LED osvetlenie môžete ovládať pomocou: Telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya alebo zariadenie ECHO od Amazonu Ovládače radu dimLED Mechanickým tlačidlom Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden prijímač na každý okruh. Na každý prijímač je možné napárovať až 10 rôznych ovládačov radu dimLED a tak ovládať z niekoľkých miest. V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA 3-kanálový 069054

T-LED DMX dekodér na DIN lištu pre LED pásiky, 4-kanálový 065603

T-LED DMX dekodér na DIN lištu pre LED pásiky, 4-kanálový 065603
Detail

DMX dekodér je 4-kanálový prevodník určený pre ovládanie LED systémov so spoločnou anódou pomocou DMX konzoly, medzi ktoré patria napríklad jednofarebné a RGB pásiky. Špecifikácia: - riadenie nezávisle 4 jednotlivých kanálov - RDM obojsmerná komunikácia – nastavenie DMX adresy z DMX riadenia - pri RGB 4 nezávislej móde, je možné uložiť samostatne intenzitu svetla - nastavenie PWM frekvencie 500Hz alebo 8kHz - nastavenie logaritmického alebo lineárneho stmievania - možnosť inštalácie na DIN lištu (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DMX dekodér na DIN lištu pre LED pásiky, 4-kanálový 065603

T-LED DimLED Ovládač pre digitálne jednofarebné a RGB LED pásiky 067203

T-LED DimLED Ovládač pre digitálne jednofarebné a RGB LED pásiky 067203
Detail

SPI ovládač s SPI výstupným signálom pre digitálne LED pásiky. Ovládačom dimLED SL-D SPI je možné ovládať: Digitálne jednofarebné LED pásiky Digitálne RGB LED pásiky K ovládaču je možné dokúpiť toto príslušenstvo (nie je súčasťou balenia): PIR senzor 5m Svetelný senzor 5m Ovládač ponúka široké možnosti nastavenia a efektov digitálnych SPI LED pásikov. Vďaka PIR senzorom môžete aktivovať nastavené svetelné efekty pri zaznamenaní pohybu. K ovládaču je možné pripojiť až dva PIR senzory, čo umožňuje snímať pohyb v dvoch častiach miestnosti. Toto riešenie je ideálne napríklad pre schodiská alebo chodby. Smer svetelného efektu je možné nastaviť tak, aby začal na strane, kde bol zaznamenaný pohyb, av prípade pohybu na druhej strane začal tam. Svetelný senzor umožňuje aktiváciu PIR čidiel iba pri dosiahnutí určitej úrovne osvetlenia (LUX). Ovládač je možné tiež ovládať externým tlačidlom alebo dvoma tlačidlami, čo umožňuje spínanie efektov z rôznych častí miestnosti rovnako ako u PIR čidiel. Ovládače je možné teda spínať pomôcť: Pripojením tlačidla Pripojením PIR senzora Svetelným senzorom Digitálny ovládač umožňuje ovládanie až 960 LED diód (pixelov). Ovládač podporuje tieto modely čipov: TM1804, TM1809, TM1812, UCS1903, UCS1909, UCS1912, UCS2903, UCS2909, UCS2912, WS2811, WS2812, TM1829, TM1914A, GW620 101, D705, UCS6909, UCS6912, LPD8803, LPD8806, WS2801, WS2803, P9813, SK9822, SM16703P. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED Ovládač pre digitálne jednofarebné a RGB LED pásiky 067203

T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Farba: Biela 069212

T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Farba: Biela 069212
Detail

Nástenný LED ovládač RGB kombinuje vlastnosti prijímača a ovládača. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievače pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládač RGB nástenný: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčaniom kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutiu/zapnutiu osvetlenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Farba: Biela 069212

T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Vyberte farbu: Čierna 069207

T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Vyberte farbu: Čierna 069207
Detail

Nástenný LED ovládač RGB kombinuje vlastnosti prijímača a ovládača. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievače pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládač RGB nástenný: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčaniom kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutiu/zapnutiu osvetlenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný ovládač dimLED pre RGB LED pásiky Vyberte farbu: Čierna 069207

T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky 065605

T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky 065605
Detail

DMX dekodér je 5-kanálový prevodník určený pre ovládanie LED systémov so spoločnou anódou pomocou DMX konzoly medzi ktoré patria napríklad jednofarebné, CCT, RGB, RGBW alebo RGBCCT LED pásiky. Špecifikácia: - riadenie nezávisle 5 jednotlivých kanálov - RDM obojsmerná komunikácia – nastavenie DMX adresy z DMX riadenia - PWM frekvencia 250 - 16 000 Hz - pripojenie DMX a výstup svorkovnice (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED DMX dekodér pre LED pásiky 065605

T-LED DimLED diaľkový ovládač 4-kanálový 069107

T-LED DimLED diaľkový ovládač 4-kanálový 069107
Detail

Diaľkový ovládač dimLED je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém, jedného ovládače a niekoľko prijímačov. S jedným ovládačom možno ovládať nezávisle 4 zóny, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po odohratie na jednotlivé predvoľbe na ovládači ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvieteniu, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmeniu. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED diaľkový ovládač 4-kanálový 069107

T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Biela 069117

T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Biela 069117
Detail

Nástenný LED ovládač kombinuje vlastnosti prijímača a ovládača. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievača pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládač nástenný: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčanie kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutiu/zapnutiu osvetlenia. Tento ovládač NEDÁ spárovať s prijímačom 069001 (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Biela 069117

T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Čierna 069110

T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Čierna 069110
Detail

Nástenný LED ovládač kombinuje vlastnosti prijímača a ovládača. S jedným ovládačom možno ovládať 1 okruh, ktorý sa môže skladať aj z niekoľkých prijímačov na viacerých miestach. Zároveň je možné priamo na výstup stmievača pripojiť LED osvetlenie a ovládač použiť aj ako prijímač. Ovládačom možno teda ovládať aj iné rady prijímačov dimLED a zároveň k nemu možno spárovať iné modely ovládačov dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilné a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, stmievanie mäkké, bez blikania. Pri zapnutí dôjde k pozvoľnému rozsvietenie, pri vypnutí dôjde k pozvoľnému zotmení. Ovládač nástenný: Ovládanie prebieha na koliesku ovládača. Otáčanie kolieska dochádza k nastavovaniu intenzity svetla. Stlačením kolieska dôjde k vypnutiu/zapnutiu osvetlenia. Tento ovládač NEDÁ spárovať s prijímačom 069001 (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED nástenný ovládač pre LED pásiky Farba: Čierna 069110

T-LED DimLED diaľkový ovládač pre RGBW digitálny LED pásiky 069221

T-LED DimLED diaľkový ovládač pre RGBW digitálny LED pásiky 069221
Detail

Diaľkový ovládač k SMART Prijímaču pre digitálne LED pásiky. V kombinácii s prijímačom je možné ovládať RGB a RGBW digitálne LED pásiky (pozor, jednofarebné digitálne LED pásiky nemožno ovládať). Súčasťou balenia je držiak pre ovládače dimLED S. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED diaľkový ovládač pre RGBW digitálny LED pásiky 069221

T-LED DimLED RF spínač pre LED svietidlá 230V 069331

Detail

Spínač dimLED pre svietidlá na 230V. Iba zapína a vypína zariadenie, nejedná sa o stmievač. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojení napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr .: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED RF spínač pre LED svietidlá 230V 069331
Govee Smart LED pásiky do auta – RGBIC (H70900A1), Frekvencia smrti, Govee Phantasy Outdoor Pro SMART LED pásiky 10 m – vonkajšie RGBIC (H61723D1), FRISTOM FT-120 T LED, 12 - 36V, 4 funkční, (2FFT120T), TRUCK LED LED, 4× LED, 540 lm, 83 × 97 × 52 mm (UEUL0094F1), Shelly RGBW, modul riadenia LED pásikov, 4× PWM 12/24 V, WiFi (SHELLY-RGBW2), Philips LED 4-60W, E27, 4000K, A (929003066801), Philips LED 4-60W, E27, 3000K, A (929003066701), EVOLVEO 12R1 RGB LED 120 mm PWM (rgb-fan-12r1), Elektrobock DR4-LED-IR pre LED žiarovky (2561), Corsair LL140 RGB LED 140mm Static Pressure PWM (CO-9050074-WW), EVOLVEO 12R1R Rainbow RGB LED 120 mm PWM (rgb-fan-12r1r), EMOS COB LED + LED P4110 360 lm 4× AA (8592920062593), Stagg MUS-LED 4 (25020517), Duvo+ LED svietiaca hračka pre psy 17 × 4 × 4 cm (5414365393274), TWINKLY DOTS bodový pásik 60 LED, 3 m, T (TWD060STP-T), EMOS COB LED + LED P2308 240 lm aku 4 000 mAh (8592920063163), Rabalux – LED Vonkajšie nástenné svietidlo LED/4 W/230 V IP44 (91829), EMOS 4 lanká pre LED panel 60 × 60 cm (1542009020), EMOS 4 háčiky pre LED panel 60 × 60 cm (1542009010), Philips LED 4 – 60 W, E27, 3000 K, mliečna, A (929003480001), Philips LED 4 – 60 W, E27, 4000 K, mliečna, A (929003480101), Adam Hall LED 2 ULTRA XLR 4, TESLA LED 7 W GU10 GU100730-4, Černý led, RETLUX REL 37 LED GU10 4× 5 W (RETLUX REL 37 LED GU10 4x5W), Vonkajšie nástenné svietidlo LED a senzor 10.045.48, Akinu Králičie pásiky pre psov 300 g (8595184951801), Akinu Králičie pásiky pre psy 75 g (8595184947880), Corsair LL120 RGB LED 120 mm Dual Light Loop PWM x 3 (CO-9050072-WW)