T-led podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422

Produkt T-led podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED Podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422

T-LED Podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe mosazi. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Podhľadový rámček mosaz výklopný guľatý 10422 , Ugreen air vent phone holder (10422)

T-LED Podhľadový rámček mosaz guľatý 10414

T-LED Podhľadový rámček mosaz guľatý 10414
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe mosazi. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Podhľadový rámček mosaz guľatý 10414 , Aps výklopný poklop focus, 09013

T-LED Podhľadový rámček zlatý výklopný guľatý 10421

T-LED Podhľadový rámček zlatý výklopný guľatý 10421
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe grafitového chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Podhľadový rámček zlatý výklopný guľatý 10421 , Emos rámček pre led panel 30 × 120 cm, bezskrutkový (1542009035)

LED Solution Podhľadový rámček chróm výklopný guľatý 10423

LED Solution Podhľadový rámček chróm výklopný guľatý 10423
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček chróm výklopný guľatý 10423 , Emos rámček pre led panel 60 × 60 cm, bezskrutkový (1542009034)

LED Solution Podhľadový rámček bielý výklopný guľatý 10418

LED Solution Podhľadový rámček bielý výklopný guľatý 10418
Detail

Jedná sa o kovový rám v bielej farbe . Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček bielý výklopný guľatý 10418 , Tesla rámček pre led panel 600x600 (ramecek-ledpanel ch 600x600)

LED Solution Podhľadový rámček matný čierny výklopný guľatý VYP180

LED Solution Podhľadový rámček matný čierny výklopný guľatý VYP180
Detail

Jedná sa o kovový rám. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je ⌀55mm. Súčasťou balenia nie je pätica ani žiarovka. Pre tento rámček sú vhodné LED žiarovky s päticou MR11. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček matný čierny výklopný guľatý VYP180 , Krt406101 – awls dierovač guľatý

LED Solution Podhľadový rámček antik - meď výklopný guľatý 10419

LED Solution Podhľadový rámček antik - meď výklopný guľatý 10419
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe antik - meď. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček antik - meď výklopný guľatý 10419 , Tesla rámček na led panel 600 × 600 (ramecek-ledpanel b 600x600)

LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník výklopný guľatý VYP176

LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník výklopný guľatý VYP176
Detail

Jedná sa o kovový rám. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je ⌀75mm. Súčasťou balenia nie je pätica ani žiarovka. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník výklopný guľatý VYP176 , Aps výklopný kryt gn 1/1 11010

LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý výklopný 101175

LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý výklopný 101175
Detail

Jedná sa o kovový rám vo čiernej farbe. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý výklopný 101175 , Stan guľatý star modrý (7340028726883)

T-LED Podhľadový rámček grafitový zlatý guľatý 10413

T-LED Podhľadový rámček grafitový zlatý guľatý 10413
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe grafitového chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Podhľadový rámček grafitový zlatý guľatý 10413 , Compass držiak na bicykel hook výklopný (xc-80001)

LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý výklopný 10420

LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý výklopný 10420
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe grafitového chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 80mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý výklopný 10420 , Twinkly dots bodový pásik 60 led, 3 m, t (twd060stp-t)

LED Solution Podhľadový rámček čierny hranatý výklopný VYP186

LED Solution Podhľadový rámček čierny hranatý výklopný VYP186
Detail

Jedná sa o kovový rám. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je ⌀68mm. Súčasťou balenia nie je pätica ani žiarovka. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček čierny hranatý výklopný VYP186 , Aci, držiak antény (guľatý konektor) (7627x21)

LED Solution Biely podhľadový rámček hranatý výklopný 101176

LED Solution Biely podhľadový rámček hranatý výklopný 101176
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť bodovými žiarovkami typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Biely podhľadový rámček hranatý výklopný 101176 , Aqualine odpadkový kôš výklopný, 5 l, plast, biely 20309

LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný

LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť bodovými žiarovkami typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný , Valeo ford galaxy 15- pr. svetlo h7 + h7 + led čierny rámček (prvovýroba) l (1889963v)

LED Solution Dvojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3607

LED Solution Dvojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3607
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť dvoma bodovýma žárovkama typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopné vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Dvojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3607 , Lampa adaptér stojana motocykla guľatý m8 (lam90331)

LED Solution Trojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3609

LED Solution Trojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3609
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť bodovými žiarovkami typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Trojitý biely podhľadový rámček hranatý výklopný 3609 , Lampa adaptér stojanu motocykla guľatý m10x1,5 (lam90333)

LED Solution Podhľadový rámček chróm guľatý 10415

LED Solution Podhľadový rámček chróm guľatý 10415
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček chróm guľatý 10415 , Orion ratan guľatý priemer 25 cm (731147)

LED Solution Podhľadový rámček bielý guľatý 10410

LED Solution Podhľadový rámček bielý guľatý 10410
Detail

Jedná sa o kovový rám v bielej farbe. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček bielý guľatý 10410 , Balón fóliový – 45 cm guľatý – transformers (8435102305630)

LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý 101174

LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý 101174
Detail

Jedná sa o kovový rám v čiernej farbe. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček čierny guľatý 101174 , Tognana košík guľatý na pečivo panarea (txxce01pana)

LED Solution Biely podhľadový rámček s chrómovým vnútrom výklopný 3160

LED Solution Biely podhľadový rámček s chrómovým vnútrom výklopný 3160
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť bodovými žiarovkami typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Biely podhľadový rámček s chrómovým vnútrom výklopný 3160 , Tmavohnedý guľatý beliani na kávu oregon (beliani_58086)

LED Solution Dvojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3607

LED Solution Dvojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3607
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť dvoma bodovýma žárovkama typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Dvojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3607 , Compass držiak na bicykel na stenu výklopný dvojitý (xc-80003)

LED Solution Trojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3610

LED Solution Trojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3610
Detail

Kvalitný hliníkový rám na zabudovanie do sadrokartónu. Možno osadiť bodovými žiarovkami typu GU10 alebo MR16 / GU5,3. Rámček má výklopný vnútro a žiarovku tak možno nasmerovať. Pätica ani LED žiarovka nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Trojitý podhľadový rámček brúsený hliník hranatý výklopný 3610 , Aqualine odpadkový kôš výklopný, 55 l, biely plast abs 14027

LED Solution Podhľadový rámček antik - meď guľatý 10411

LED Solution Podhľadový rámček antik - meď guľatý 10411
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe meď - antik. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček antik - meď guľatý 10411 , Lampa adaptér stojana motocykla guľatý m104×1,25 (lam90332)

LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý 10412

LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý 10412
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe grafitového chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 60mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček grafitový chróm guľatý 10412 , Weber guľatý glazovaný pizza kameň 36 cm (18412)

T-LED Biele prisadené výklopné svietidlo guľaté GU10 105516

Detail

Kvalitné hliníkové výklopné svietidlo k prisadené ku murovanému alebo sádrokartonovému stropu. Svietidlo obsahuje pätici GU10, je teda určené pre bodovú žiarovku GU10. Tá však nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Biele prisadené výklopné svietidlo guľaté GU10 105516 , Bambusový kôš na bielizeň guľatý prírodný 242723 (765,7)

T-LED Čierne prisadené výklopné svietidlo guľaté GU10 105515

Detail

Kvalitné hliníkové výklopné svietidlo k prisadené ku murovanému alebo sádrokartonovému stropu. Svietidlo obsahuje pätici GU10, je teda určené pre bodovú žiarovku GU10. Tá však nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Čierne prisadené výklopné svietidlo guľaté GU10 105515 , Plast team kôš odpadkový výklopný 10 l obdĺž. ph biely (716881)

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne chróm IP44 104342

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne chróm IP44 104342
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe grafitového chrómu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Rámček má krytie, teda odolnosť proti prachu a vode - IP44, preto je vhodný napríklad do kúpeľní. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 62mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne chróm IP44 104342 , Aqualine seventy odpadkový kôš výklopný, 8 l, plast abs, sivý 630908

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne biely IP44 104341

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne biely IP44 104341
Detail

Jedná sa o kovový rám v bielej farbe. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Rámček má krytie, teda odolnosť proti prachu a vode - IP44, preto je vhodný napríklad do kúpeľní. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 62mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne biely IP44 104341 , Aqualine seventy odpadkový kôš výklopný, 8 l, plast abs, biely 630922

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne čierný IP44 101178

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne čierný IP44 101178
Detail

Jedná sa o kovový rám v čiernej farbe. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Rámček má krytie, teda odolnosť proti prachu a vode - IP44, preto je vhodný napríklad do kúpeľní. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 62mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne čierný IP44 101178 , Fristom ft-120 t led, 12 - 36v, 4 funkční, (2fft120t)

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne satén nikel IP44 104343

LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne satén nikel IP44 104343
Detail

Jedná sa o kovový rám vo farbe saténového niklu. Pomocou pružiniek sa rámik jednoducho uchytí v sadrokartónu. Nad sadrokartónovou doskou by malo byť minimálne 75mm priestoru pre žiarovku s päticou. Jedná sa o dostupnú ale pritom úspornú variantu svetla, ktorá je vhodná do stropných podhľadov. Rámček má krytie, teda odolnosť proti prachu a vode - IP44, preto je vhodný napríklad do kúpeľní. Montážny otvor (výrez) do sadrokartónu je 62mm. Súčasťou balenia je pätice pre žiarovky GU5.3, pätica GU10 je potreba dokúpiť. Žiarovky nie sú súčasťou balenia. Pre tento rámik sú vhodné LED žiarovky GU10, prípadne LED žiarovky GU5.3. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Podhľadový rámček do kúpeľne satén nikel IP44 104343 , Košík na pečivo guľatý aps 25,5 cm, béžový (227772654)

LED Solution Biely podhľadový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium s rámčekom 191154_191190

LED Solution Biely podhľadový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium s rámčekom 191154_191190
Detail

LED panel s výkonom 40W s prizmatickým difúzorom znižujúce oslnenie za skvelú cenu. Vďaka parametra UGR <19 (neoslňuje) sa hodí predovšetkým do kancelárií a iných pracovísk, kde je kladený dôraz na svetelnú pohodu. Využitie nájde napr. V učebniach, ordináciách alebo v projekčných štúdiách. Tento panel o výkone 45W a rozmere 30 x 120cm sa skvele hodí do podhľadových aplikácií. Najčastejšie je používaný do kazetových stropov, kde stačí len zapojiť panel k sieti. Nie je potrebné žiadne ďalšie príslušenstvo pre montáž panelov.Balenie obsahuje hliníkový rámček, ktorý sa skvele hodí na prisadenie k stropu alebo stene. Je dodávaný s kovovými úchytmi, pomocou ktorých panel jednoducho priskrutkujete. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Dosahujú vysoké svietivosti. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým stropným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. LED svietidlá sú vhodné na trvalé dennému svietenia maximálne 10 - 12 hodín denne. Dlhšia prevádzka znižuje životnosť a mohol by viesť k strate záruky. NeblikáSvietidlo nebliká a preto šetrí Vaše oči Predĺžená zárukaNa svietidlo poskytneme záruku 5 rokov Vysoká svietivosťSvietidlo premení 1W energie až na 100lm svetla Jednoduchá montážVybavené konektory pre rýchlu montáž (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Biely podhľadový LED panel 300 x 1200mm 40W UGR Premium s rámčekom 191154_191190

T-LED Čierne prisadené výklopné svietidlo hranaté GU10 105517

Detail

Kvalitné hliníkové výklopné svietidlo k prisadené ku murovanému alebo sádrokartonovému stropu. Svietidlo obsahuje pätici GU10, je teda určené pre bodovú žiarovku GU10. Tá však nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Čierne prisadené výklopné svietidlo hranaté GU10 105517

T-LED Biele prisadené výklopné svietidlo hranaté GU10 105518

Detail

Kvalitné hliníkové výklopné svietidlo k prisadené ku murovanému alebo sádrokartonovému stropu. Svietidlo obsahuje pätici GU10, je teda určené pre bodovú žiarovku GU10. Tá však nie je súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Biele prisadené výklopné svietidlo hranaté GU10 105518

EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3221

EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3221
Detail

Bodové svietidlo s výkonom 5W a priemerom 8cm je vhodným riešením pre montáž do stropu alebo steny. Radí sa do kategórie vstavaných svietidiel, je dodávané s pružinkami na uchytenie. Do stropu je potrebné urobiť montážny otvor s priemerom 68mm. Pomocou rámčeka s pružinkami sa svietidlo jednoducho uchytí v sadrokartóne. Vstupné napätie je 230V. Ide o dostupný ale pritom úsporný variant svetla, ktorý je vhodný do stropných podhľadov. Svietidlo je možné nakloniť v až uhle 25°. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3221

EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3121

EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3121
Detail

Bodové svietidlo s výkonom 5W je vhodným riešením pre montáž do stropu alebo steny. Radí sa do kategórie vstavaných svietidiel, je dodávané s pružinkami na uchytenie. Do stropu je potrebné urobiť montážny otvor o 70mm. Pomocou rámčeka s pružinkami sa svietidlo jednoducho uchytí v sadrokartóne. Vstupné napätie je 230V. Ide o dostupný ale pritom úsporný variant svetla, ktorý je vhodný do stropných podhľadov. Svietidlo je možné nakloniť v až uhle 20 °. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Teplá biela ZD3121

EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3122

EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3122
Detail

Bodové svietidlo s výkonom 5W je vhodným riešením pre montáž do stropu alebo steny. Radí sa do kategórie vstavaných svietidiel, je dodávané s pružinkami na uchytenie. Do stropu je potrebné urobiť montážny otvor o 70mm. Pomocou rámčeka s pružinkami sa svietidlo jednoducho uchytí v sadrokartóne. Vstupné napätie je 230V. Ide o dostupný ale pritom úsporný variant svetla, ktorý je vhodný do stropných podhľadov. Svietidlo je možné nakloniť v až uhle 20 °. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Biele LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3122

EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3222

EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3222
Detail

Bodové svietidlo s výkonom 5W a priemerom 8cm je vhodným riešením pre montáž do stropu alebo steny. Radí sa do kategórie vstavaných svietidiel, je dodávané s pružinkami na uchytenie. Do stropu je potrebné urobiť montážny otvor s priemerom 68mm. Pomocou rámčeka s pružinkami sa svietidlo jednoducho uchytí v sadrokartóne. Vstupné napätie je 230V. Ide o dostupný ale pritom úsporný variant svetla, ktorý je vhodný do stropných podhľadov. Svietidlo je možné nakloniť v až uhle 25°. LED bodové žiarovky svietia ihneď na plný výkon. Sú veľmi úsporné oproti halogénovým žiarovkám. Nadmerne sa nezahrievajú, v podhľade teda nehrozí požiar. Nevadí im časté zapínanie a vypínanie, napríklad na toalete. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Strieborné LED bodové svietidlo 5W s výklopným rámčekom Economy+ Farba svetla: Denná biela ZD3222

T-LED Guľaté nájazdové svietidlo pre LED žiarovku GU10 106252

T-LED Guľaté nájazdové svietidlo pre LED žiarovku GU10 106252
Detail

Robustné guľaté nájazdové svietidlo pre žiarovky s päticou GU10. Žiarovka je ľahko vymeniteľná. Svietidlo funguje pod napätím 230V. Spĺňa tiež krytie IP67, čo znamená, že je vodeodolné a prachotesné. Žiarovka nie je súčasťou balenia! (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Guľaté nájazdové svietidlo pre LED žiarovku GU10 106252

T-LED DimLED diaľkový ovládač guľatý biely 069140

Detail

Diaľkový ovládač dimLED je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém, jedného ovládača a niekoľko prijímačov. Ovládač je určený pre ovládanie jednofarebného osvetlenia ako sú napríklad LED pásiky alebo LED žiarovky. S jedným ovládačom možno ovládať 1 zónu, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po odohratiu s ovládačom ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilný a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, 256 úrovní stmievania, stmievania mäkké, bez blikania. Pri zapnutiu dôjde k pozvoľnému rozsvieteniu, pri vypnutiu dôjde k pozvoľnému zotmení. Súčasťou balenia je kovová základňa. V ovládači je magnet, ktorý umožňuje ovládač k základni upevniť. Súčasťou balenia je batéria CR 2032. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED diaľkový ovládač guľatý biely 069140

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 48W WFPR03-48W

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 48W WFPR03-48W
Detail

Elegantný guľatý LED panel s tenkým rámčekom s výkonom 48W je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Do stropu stačí navŕtať dieru, osadiť hmoždinkou a priskrutkovať. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 48W WFPR03-48W

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 24W WFPR03-24W

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 24W WFPR03-24W
Detail

Elegantný guľatý LED panel s tenkým rámčekom s výkonom 24W je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Do stropu stačí navŕtať dieru, osadiť hmoždinkou a priskrutkovať. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 24W WFPR03-24W

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 36W WFPR03-36W

Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 36W WFPR03-36W
Detail

Elegantný guľatý LED panel s tenkým rámčekom s výkonom 36W je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Do stropu stačí navŕtať dieru, osadiť hmoždinkou a priskrutkovať. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako Ecolite Biely prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 36W WFPR03-36W

T-LED DimLED diaľkový ovládač guľatý CCT biely 069141

Detail

Diaľkový ovládač dimLED je bezdrôtový rádiofrekvenčný ovládací systém, jedného ovládača a niekoľko prijímačov. Ovládač je určený pre ovládanie CCT osvetlenia ako sú napríklad CCT LED pásiky alebo iné CCT svietidlá. S jedným ovládačom možno ovládať 1 zónu, ktorá sa môže skladať z niekoľkých prijímačov. Tieto prijímače sa po odohratiu s ovládačom ovládajú ako jedna sekcia. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmievanie je stabilný a spoľahlivé, dosah ovládača ≤ 30M. Stmievanie v rozmedzí 0-100%, 256 úrovní stmievania, stmievania mäkké, bez blikania. Pri zapnutiu dôjde k pozvoľnému rozsvieteniu, pri vypnutiu dôjde k pozvoľnému zotmení. Súčasťou balenia je kovová základňa. V ovládači je magnet, ktorý umožňuje ovládač k základni upevniť. Súčasťou balenia je batéria CR 2032. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED diaľkový ovládač guľatý CCT biely 069141

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5353

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5353
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 28,5W a priemerom 30cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5353

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5253

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5253
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 28,5W a priemerom 30cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 300mm 28,5W CCT Premium ZM5253

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5233

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5233
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 12,5W a priemerom 17cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5233

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5343

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5343
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 21W a priemerom 22,5cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5343

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5243

EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5243
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 21W a priemerom 22,5cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Strieborný prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 225mm 21W CCT Premium ZM5243

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5333

EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5333
Detail

Elegantný kruhový CCT LED panel s výkonom 12,5W a priemerom 17cm je prispôsobený pre montáž priamo na stenu alebo strop. Radí sa do kategórie prisadených svietidiel, čomu zodpovedá aj jeho konštrukcia. Veľmi jednoduchú inštaláciu vám zaistí montážna konzola, ktorá zakryje skrutky a vďaka tomu je panel dizajnovo čistý. Vstupné napätie je AC 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Panel Premium vyniká kvalitnou povrchovou úpravou a PMMA difúzorom, ktorý časom nežltne a je teda vhodný na použitie v komerčných priestoroch. Okrem kvalitného materiálu tento CCT model ponúka DIP prepínač teploty chromatickosti. Počas montáže sa môžete rozhodnúť, či sa vám v interiéri hodí viac teplá 3000K / 3500K alebo neutrálna denná biela 4000K. Panel je vybavený vysoko kvalitným zdrojom LIFUD, ktorý zaručí dlhú životnosť až 30 000 hodín. Na svietidlo poskytujeme záruku 3 roky. LED panely svieti okamžite na plný výkon. Nie sú náchylné na časté spínanie a majú dlhú životnosť. Sú bezúdržbové. Nevydávajú nepríjemné zvuky. Oproti klasickým prisadeným svietidlám sa neprehrievajú, sú tenké a jednotlivé LED diódy nie sú viditeľné. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Čierny prisadený LED panel s tenkým rámčekom guľatý 170mm 12,5W CCT Premium ZM5333

T-LED Kábel RGB štvoržilový guľatý Priemer: 4 x 0,19mm2

T-LED Kábel RGB štvoržilový guľatý Priemer: 4 x 0,19mm2
Detail

Štvoržilový kábel sa používa pre zapojenie RGB pásikov. Farebné označenie uľahčuje zapojenie pásku k ovládaču alebo medzi sebou. Rozmer kábla je 4 x 0,5mm2 alebo 4 x 0,19mm2. Dvojitá izolácia chráni kábel pred poškodením, najmä v miestach, kde je voľne položený. Čierny - + pásku alebo ovládača Červený - R = RED červený pásiku alebo ovládača Žltý - G = GREEN zelený pásiku alebo ovládača Modrý - B = BLUE modrý pásiku alebo ovládača Odporúčaná dĺžka kábla od ovládača k LED RGB pásky je maximálne 5m. Je vhodné pripojiť pomocou kábla maximálne 20m (5m pre 4 x 0,19mm2. Kábel) LED RGB pásky 14,4W / m alebo 40m (10m pre 4 x 0,19mm2. Kábel) LED RGB pásky 7,2W / m. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Kábel RGB štvoržilový guľatý Priemer: 4 x 0,19mm2
UGREEN Air Vent Phone Holder (10422), APS Výklopný poklop FOCUS, 09013, EMOS Rámček pre LED panel 30 × 120 cm, bezskrutkový (1542009035), EMOS Rámček pre LED panel 60 × 60 cm, bezskrutkový (1542009034), TESLA rámček pre LED panel 600x600 (RAMECEK-LEDPANEL CH 600x600), KRT406101 – AWLS dierovač guľatý, TESLA rámček na LED panel 600 × 600 (RAMECEK-LEDPANEL B 600x600), APS Výklopný kryt GN 1/1 11010, Stan guľatý Star modrý (7340028726883), COMPASS Držiak na bicykel HOOK výklopný (XC-80001), TWINKLY DOTS bodový pásik 60 LED, 3 m, T (TWD060STP-T), ACI, držiak antény (guľatý konektor) (7627X21), AQUALINE Odpadkový kôš výklopný, 5 l, plast, biely 20309, VALEO FORD Galaxy 15- pr. svetlo H7 + H7 + LED čierny rámček (prvovýroba) L (1889963V), LAMPA Adaptér stojana motocykla guľatý M8 (LAM90331), LAMPA Adaptér stojanu motocykla guľatý M10x1,5 (LAM90333), ORION ratan guľatý priemer 25 cm (731147), Balón fóliový – 45 cm guľatý – Transformers (8435102305630), Tognana Košík guľatý na pečivo PANAREA (TXXCE01PANA), Tmavohnedý guľatý BELIANI na kávu OREGON (beliani_58086), COMPASS Držiak na bicykel na stenu výklopný dvojitý (XC-80003), AQUALINE Odpadkový kôš výklopný, 55 l, biely plast ABS 14027, LAMPA Adaptér stojana motocykla guľatý M104×1,25 (LAM90332), Weber Guľatý glazovaný pizza kameň 36 cm (18412), Bambusový kôš na bielizeň guľatý prírodný 242723 (765,7), Plast Team kôš odpadkový výklopný 10 l obdĺž. PH biely (716881), AQUALINE SEVENTY odpadkový kôš výklopný, 8 l, plast ABS, sivý 630908, AQUALINE SEVENTY odpadkový kôš výklopný, 8 l, plast ABS, biely 630922, FRISTOM FT-120 T LED, 12 - 36V, 4 funkční, (2FFT120T), Košík na pečivo guľatý APS 25,5 cm, béžový (227772654)