T-led smart tuya magnetický senzor pre dvere a okná 068503

Produkt T-led smart tuya magnetický senzor pre dvere a okná 068503 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led smart tuya magnetický senzor pre dvere a okná 068503 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED SMART TUYA Magnetický senzor pre dvere a okná 068503

T-LED SMART TUYA Magnetický senzor pre dvere a okná 068503
Detail

Tuya magnetický senzor pre dvere a okná môže slúžiť ako bezdrôtová ochrana Vášho domova, ale aj pre ďalšie účely vo Vašej automatizácii. Dverný senzor je zložený z dvoch častí, a to je samotný senzor a magnet. Vďaka jednoduchej inštalácii (možno nalepiť pomocou pásky alebo použiť skrutky) a napájanie dvoma AAA batériami je tento senzor skvelým pomocníkom pre monitorovanie stavu dverí a okien. Stačí umiestniť prvú časť senzora na rám dverí alebo okna a druhú časť na samotné dvere či okno. Pri otvorení sa magnet od senzora vzdiali, čo zaznamenáva senzor a okamžite informuje Vašu aplikáciu (kompatibilnú s Tuya alebo SMART LIFE). Vďaka tomu budete vždy v obraze o tom, či sú vaše dvere a okná zatvorené alebo otvorené. Okrem základného upozornenia však tento senzor ponúka ešte viac možností. Vytvorte si vlastné scény a automatizácie – napríklad nechajte zapnúť svetlo pri otvorení dverí, alebo spustite iné zariadenia podľa Vašich potrieb. S týmto magnetickým senzorom od Tuya máte plnú kontrolu nad bezpečnosťou a pohodlím vášho domova, a to priamo z vášho mobilného zariadenia. Obsah balenia: senzor, magnet, obojstranná lepiaca páska 3M, skrutky Do senzora je potrebné dokúpiť mikrotužkové batérie AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Magnetický senzor pre dvere a okná 068503 , Immax neo smart magnetický senzor na dvere a okná, zigbee 3.0 (07518l)

T-LED SMART ZIGBEE Magnetický senzor pre dvere a okná 068507

T-LED SMART ZIGBEE Magnetický senzor pre dvere a okná 068507
Detail

Zigbee magnetický senzor pre dvere a okná môže slúžiť ako bezdrôtová ochrana Vášho domova, ale aj na ďalšie účely vo Vašej automatizácii. Dverný senzor je zložený z dvoch častí, a to je samotný senzor a magnet. Vďaka jednoduchej inštalácii (možno nalepiť pomocou pásky alebo použiť skrutky) a napájanie batérií CR2032 je tento senzor skvelým pomocníkom pre monitorovanie stavu dverí a okien. Stačí umiestniť prvú časť senzora na rám dverí alebo okna a druhú časť na samotné dvere či okno. Pri otvorení sa magnet od senzora vzdiali, čo zaznamenáva senzor a okamžite informuje Vašu aplikáciu. Vďaka tomu budete vždy v obraze o tom, či sú vaše dvere a okná zatvorené alebo otvorené. Okrem základného upozornenia však tento senzor ponúka ešte viac možností. Vytvorte si vlastné scény a automatizácie – napríklad nechajte zapnúť svetlo pri otvorení dverí, alebo spustite iné zariadenia podľa Vašich potrieb. S týmto magnetickým senzorom od Zigbee máte plnú kontrolu nad bezpečnosťou a pohodlím vášho domova, a to priamo z vášho mobilného zariadenia. Pre správne fungovanie cez aplikáciu SMART LIFE je nutné zakúpiť našu dimLED Zigbee bránu alebo ktorýkoľvek húb, ktorý podporuje štandard ZigBee 3.0. Tento senzor nepodporuje fungovanie s Philips Hue. Vždy každopádne odporúčame ponechať si balenie av prípade nespokojnosti alebo nekompatibility s iným Vašim systémom je možné do 14 dní tovar vrátiť. Prijímač má svorkovnicu pre vypínače, ktorým je možné prijímač manuálne ovládať. Obsah balenia: senzor, magnet, obojstranná lepiaca páska 3M, batéria CR2032 (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART ZIGBEE Magnetický senzor pre dvere a okná 068507 , Immax neo 3× smart magnetický senzor na dvere a okná, zigbee 3.0 (07518c)

Immax NEO Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518L)

Immax NEO Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518L)
Detail

Detektor – chráni vašu domácnosť, nutnosť prepojenia so smart bránou alebo iným hubom na platforme Zigbee 3.0, upozornenie pomocou mobilnej aplikácie, dosah až 30 m, funguje na batériu 3V CR2032 svetlo pre každéhoImmax NEO Smart magnetický senzor na dvere a oknáDoprajte si úplný pokoj a majte prehľad o tom, čo sa u vás doma deje. Magnetický senzor Immax NEO SMART totiž môžete umiestniť na dvere alebo okná a akonáhle dôjde k ich otvoreniu, budete na túto skutočnosť upozornení oznámením v aplikácii Immax NEO. Na správne fungovanie senzora Immax NEO Smart je potrebné, aby bol v dosahu smart brány – ideálneImmax NEO BRIDGE PRE Smart Zigbee 3.0 v2. Využiť možno aj iný iný hub / bridge / gateway na platforme, ktorý komunikuje pomocou štandardu ZigBee 3.0. Ďalšie videá o Immax NEO nájdete v záložke Foto a video. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prečo Immax NEO magnetický senzorUmiestnenie na okná a dverePri otvorení dostanete oznámenie do... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518L) , Homematic ip senzor na okná a dvere – magnetický – hmip-swdm

Immax NEO 3× Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518C)

Immax NEO 3× Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518C)
Detail

Detektor – Smart magnetický senzor na okná a dvere pre zabezpečenie vašej domácnosti, ZigBee 3.0, tri kusy v balení, batéria CR2032, aplikácia Immax NEO PRO v slovenčine a ďalších 60 jazykoch kompatibilné so systémom iOS, Android, s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Apple Siri skratky, Google Assistant a ďalej so systémami TUYA, LIDL svetlo pre každéhoInteligentný magnetický senzor na dvere a okná Immax NEOBuďte v úplnom pokoji a bezpečí s pomocou magnetických senzorov na dvere a okná Immax NEO SMART. Tie môžete prostredníctvom aplikácie ľahko nastaviť a spravovať. Hlavne vás ale upozornia na neoprávnené vniknutie do vášho domova, pretože po ich spustení sa odošle oznámenie do smartfónu alebo tabletu s nainštalovanou aplikáciou. Súčasťou balenia sú hneď 3 senzory, ktoré môžete umiestniť kamkoľvek budete chcieť.Magnetické senzory Immax vyžadujú na svoje fungovanie, aby bola v dosahu inteligentná brána Immax NEO BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v2, prípadne iný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO 3× Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518C) , Iqtech smartlife dw04 zigbee - magnetický senzor, okná a dvere, zigbee 3.0 (iqta137)

iGET SECURITY M3P4 Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná k alarmu M3, detekcia pri otvorení (oddialení magnetu), extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P4 - Bezdrôtový detektor dvere/oknáJedná sa o bezdrôtový magnetický detektor na detekciu otvorenia dverí, okien. Je určený pre alarm iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Pri aktivácii alarmu tiež alarm upozorní pomocou SMS ktoré dvere/okná zostali otvorené. Bezdrôtový detektor dvere/okná iGET SECURITY M3P4 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednoky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, brán pri garáži, apod.,- detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme dverí/okien a druhý diel na dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otvorenia, svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu otvorení,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- silná obojstranná páska pre ľahké uchytenie. Je možné nastavenie stráženia zatvorených okien/dverí pri aktivácii alarmu. To znamená, že ak aktivujete alarm do režimu strážené, alarm v tom momente zistí či sú tieto okenné/dverné detektory otvorené alebo zatvorené. Pokiaľ zistí, že je niektorý z kontaktov otvorený, pošle užívateľovi SMS o aké okno/dvere sa jedná a aktivácia alarmu neprebehne. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 1x batéria 1,5V, typ AAAPrevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mARozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P4 Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná k alarmu M3 a M4

iGET SECURITY EP4 - Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP4iGET SECURITY EP4 - Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP4 - Bezdrôtový magnetický senzor pre dvere/okná pre alarm iGET SECURITY M5 , Woox inteligentný senzor na okná a dvere r7047 zigbee

iGET P8 SECURITY Drôtový magnetický senzor pre dvere/okná, detekcia pri otvorení (oddialenie magnetu)

T-LED SMART TUYA Spínač pre LED svietidlá 230V 068502

T-LED SMART TUYA Spínač pre LED svietidlá 230V 068502
Detail

Chytrý spínač (switch) pre zapínanie a vypínanie elektrických spotrebičov s podporou aplikácie Tuya. Spínač je kompatibilný so aplikáciou Tuya a Smart life (alebo aplikáciami ktoré z Tuya vychádza), Amazon Alexa alebo Google Assistant, zároveň má spínač možnosť pripojiť aj fyzický vypínač, ktorým je možné spínač ovládať manuálne. Spínač je možné zapojiť ako k jednému vypínaču, tak aj umožňuje schodiskové zapojenie (2 krížové vypínače). Smart spínač je možné vložiť a ukryť do elektrickej krabičky a schovať za vypínače. Osvetlenie týmto prijímačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu Tuya alebo zariadenie ECHO od Amazonu Vypínačmi Na ovládanie viacerých okruhov je nutné použiť jeden spínač na každý okruh a napríklad v mobilnej aplikácii nastaviť oddelené ovládanie. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Spínač pre LED svietidlá 230V 068502 , Iget security ep4 – bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iget m5-4g (ep4 security)

iGET SECURITY EP21 - Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP21iGET SECURITY EP21 - Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP21 - Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta pre alarm iGET SECURITY M5 , Fibaro senzor na okná a dvere 2 biely (fgdw-002-1)

iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, montáž na dvere alebo okno a notifikácie do mobilu, podporované OS: Android a iOS Chcete svoj dom ochrániť pred neoprávneným vniknutím? Z toho dôvodu sa vám bude hodiť hlásič otvorenia dverí iGET. Tento model senzora otvorenia dverí podporuje zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Energiu na prevádzku získava z batérií. Ak by došlo k otvoreniu dverí alebo okna, pošle vám notifikáciu do telefónu. Podstatné prednosti senzora otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 Chránite svoju nehnuteľnosť pred zlodejmi Dozviete sa o každom nežiaducom otvorení okien či dverí Energiu čerpá z batérií Pri narušení priestoru pošle oznámenie do telefónu Senzor otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 podporuje operačné systémy Android a iOS (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 , Fibaro senzor na okná a dvere 2 hnedý (fgdw-002-7)

iQtech Smartlife DW04 Zigbee - Magnetický senzor, okná a dvere, Zigbee 3.0 (IQTA137)

iQtech Smartlife DW04 Zigbee - Magnetický senzor, okná a dvere, Zigbee 3.0 (IQTA137)
Detail

Detektor Magnetický senzor, okná a dvere, Zigbee 3.0 Ak by ste mali radi otváranie okien či dverí pod kontrolou, kúpte si detektor iQtech Smartlife DW04 Zigbee. Tento sensor funguje na princípe magnetu a reaguje na otvorenie okien či dverí na vzdialenosť väčšiu ako 25 mm. Jeho detekčná vzdialenosť je 10 metrov. Sensor iQtech ľahko nainštalujete pomocou obojstrannej 3M lepiacej pásky. Magnetický sensor iQtech Smartlife DW04 Zigbee zachytí otvorenie aj zatvorenie dverí, okien, ale aj dvierok spotrebičov alebo nábytku. Záleží len na vás, kam sensor umiestnite. S detektorom iQtech budete mať svoj majetok vždy pod kontrolou. Napájanie zariadenia prebieha pomocou 3V CR2032 batérie. Detektor podporuje operačné systémy Android aj iOS. Kľúčové vlastnosti detektora iQtech Smartlife DW04 Zigbee – na okná a dvereNa ochranu vášho majetku využite detektor na okná a dvere iQtech Smartlife DW04 ZigbeeFunguje na princípe magnetuInštalácia prebieha... (alza.sk)

Podobné produkty ako iQtech Smartlife DW04 Zigbee - Magnetický senzor, okná a dvere, Zigbee 3.0 (IQTA137) , Iget security p8 – magnetický drôtový detektor dvere/okná (p8 security)

iGET SECURITY P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M2B, detekcia pri otvorení pre M2B

Detail

iGET SECURITY P21 - Bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/oknáBezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná iGET SECURITY P21 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M2B. Disponuje vysokou výdržou batérie až 1 rok. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 80 m. Hlavné parametredetektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, brán pri garáži, apod.,hlavne je určený pre železné vráta/dvere/okná, pretože u tých je problematickejšia detekcia otvorenia a vysielania signálu vďaka železnému povrchu,detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme brány/dverí/okien a druhý diel na bránach/dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje signalizačné LED diódy - červená poukazuje na rozpojenie kontaktu, žltá poukazuje na vybitú batériu ktorú je nutné čo najskôr vymeniť,výdrž batérie až 1 rok podľa počtu otvorení,v balení je tiež silná obojstranná páska a skrutky s hmoždinkami pre ľahké uchytenie.ŠpecifikáciaFrekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 1x batéria 12 V, typ 27APrevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mARozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 80 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M2B, detekcia pri otvorení pre M2B , Onvis magnetický senzor na dvere/okno – homekit, ble 5.0 (onv-ct2)

Homematic IP Senzor na okná a dvere – magnetický – HmIP-SWDM

Homematic IP Senzor na okná a dvere – magnetický – HmIP-SWDM
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový Homematic IP magnetický okenný a dverový senzor HmIP-SWDMBezdrôtový magnetický okenný a dverový senzor otvorenia, kompaktných rozmerov je možné použiť ako poplachový detektor pre spoľahlivú ochranu okien a dverí všetkých typov a vyhotovení alebo v kombinácii s ďalšími prvkami Homematic IP na automatizáciu, riadenie a kontrolu vykurovania v systéme inteligentnej domácnosti HomematicIP. Pripojenie cez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Môže pracovať autonómne v kombinácii s prvkami Homematic IP Basic na ovládanie vykurovania alebo ako súčasť systému inteligentnej domácnosti Homematic IP.Vnútorný detektor otvorenia okien a dverí pre systém inteligentnej domácnosti Homematic IPPotrebujete strážiť vstupy ako sú dvere alebo okná proti narušiteľom, zlodejom alebo iným záškodníkom? Zabúdate v zimných mesiacoch počas vetrania otvorené okná, a tak utrácate financie za... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Senzor na okná a dvere – magnetický – HmIP-SWDM , Iget security p21– bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná pre ig (p21 security)

iGET SECURITY M3P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M3/M4, detekcia pri otvorení

Detail

iGET SECURITY M3P21 - Bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/oknáBezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná iGET SECURITY M3P21 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3 a M4. Obsahuje 6 možných nastavení triggeru, disponuje vysokou výdržou batérie až 2 roky a pri slabej batérii informuje alarm užívateľa pomocou SMS. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100 m. Hlavné parametredetektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, brán pri garáži, apod.,hlavne je určený pre železné vráta/dvere/okná, pretože u tých je problematickejšia detekcia otvorenia a vysielania signálu vďaka železnému povrchu,detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme brány/dverí/okien a druhý diel na bránach/dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otvorenia, svieti stále pri slabej batérii,výdrž batérie až 2 roky podľa počtu otvorení,možnosti nastavenia triggeru pre alarm M3: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,alarm M4 má už napevno nastavený trigger na okamžitý režim, a ďalej je možné detektor pridať do režimu doma a dať mu oneskorenie,v balení je tiež silná obojstranná páska a skrutky s hmoždinkami pre ľahké uchytenie.ŠpecifikáciaFrekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 1x batéria 3V, typ CR2032Prevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mARozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M3/M4, detekcia pri otvorení , Iget security ep21 – bezdrôtový magnetický senzor – brána a železné dvere na alarm iget m5-4g (ep21 security)

T-LED SMART TUYA PIR Pohybové čidlo 2v1 068350

T-LED SMART TUYA PIR Pohybové čidlo 2v1 068350
Detail

Chytré pohybové PIR čidlo s podporou aplikácie Tuya je kompatibilné s aplikáciou Tuya a Smart life. Infračervené čidlo má dosah až 8m, snímané pole čidla je kruhové (360°). Na čidle je možné cez aplikáciu v telefóne nastaviť: Svetelnú citlivosť 1 až 2000lx. Dobu zopnutia čidla 5s až 60min. Detekčná vzdialenosť snímača V prípade, že senzor neprepojíte spojenie s aplikáciou (kde potom nastavíte čidlo podľa potreby), pracuje potom v režime deň aj noc a s dobou zopnutia 5 sekúnd. Snímač môžete nainštalovať dvoma spôsobmi: Ako prisadené na strop či stenu. Ako zápustné (napríklad do sadrokartónových podhľadov) Vďaka prepojeniu s aplikáciou Tuya alebo Smart life sa Vám naskytuje viac možností, ako snímač používať. Nemusíte snímač teraz používať iba na rozsvietenie zapojeného svetla priamo za čidlom, ale môžete tiež spínať inteligentné osvetlenie v inej časti Vášho domova. Ďalej Vás môže senzor napríklad pri zaznamenaní pohybu na toto upozorniť. Vytvoriť si môžete ale ďalšie vlastné scény a automatizácie. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA PIR Pohybové čidlo 2v1 068350 , Reer zámok na okná a balkónové dvere white (4013283700105)

T-LED SMART TUYA RGB Prijímač s IR ovládačom 063505

T-LED SMART TUYA RGB Prijímač s IR ovládačom 063505
Detail

Chytrý rádiofrekvenčný TUYA prijímač s IR ovládačom pre RGB LED produkty s podporou aplikácie TUYA. Prijímač má prijímacie čidlo IR signálu, na ktoré musí byť priama viditeľnosť pre ovládač. Ovládače s IR signálom neodporúčame k televíziám, pretože môžu komunikovať s TV ovládačom a naopak. Ide o rovnakú technológiu vysielania. Spínač je kompatibilný s aplikáciou TUYA a SMART Life, Amazon Alexa alebo Google Assistant. Zároveň je súčasťou balenia IR ovládač, ktorým je možné všetko ovládať manuálne. Osvetlenie týmto ovládačom môžete teda zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA alebo zariadenie ECHO od Amazonu Diaľkovým ovládačom v ruke V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Výstupný 4pin konektor nemusí byť kompatibilný so všetkými RGB LED pásky. V takom prípade odporúčame konektor odstrihnúť a pripojiť k RGB LED pásku podľa farieb káblov na ovládači. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA RGB Prijímač s IR ovládačom 063505 , Reer zámok na okná a balkónové dvere anthracite (4013283700211)

T-LED DimLED SMART Spínač TUYA pre LED svietidlá 230V 069053

Detail

Chytrý rádiofrekvenčný prijímač stmievač pre LED produkty s podporou aplikácie Tuya. LED osvetlenie môžete ovládať pomocou: Telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya alebo zariadenie ECHO od Amazonu Ovládače radu dimLED Mechanickým tlačidlom Spínač dimLED pre svietidlá na 230V. Iba zapína a vypína zariadenie, nejedná sa o stmievač. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojení napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu, pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Spínač TUYA pre LED svietidlá 230V 069053 , Ismartgate káblový senzor pre verziu pro, magnetický (isg-wds-101)

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057

T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057
Detail

Chytrý ovládač s SPI výstupný signálom pre digitálne LED pásiky a s podporou aplikácie Tuya. Prijímač môže byť ukrytý (za stenou, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. Prijímačom dimLED Tuya SPI je možné ovládať: Digitálne jednofarebné LED pásiky Digitálne RGB LED pásiky Digitálne RGBW LED pásiky Pomocou prijímača a aplikácie môžete nastavovať mnoho možností pri digitálnych SPI LED pásikoch. V možnostiach je uložených až 44 dynamických efektov, ale je možné si vytvárať aj vlastné scenáre aj efekty. Vlastné scenáre môžu vyberať zo 16 typov možností efektov (stmavovanie, skákanie, dýchanie, blikanie, prúdenie, dúha, padajúca hviezda, hromadenie, plávanie dole, naháňajúce sa svetlo, plávanie, blikanie, odrážanie, raketový let, chaotické blikanie, otváranie a zatváranie) , 1-8 farieb, plné alebo segmentové ovládanie, smer pohybu vpred alebo vzad, nastaviteľný jas a rýchlosť a ďalšie. Prijímač je možné prepojiť aj s vašou hudbou. Prijímač umožňuje ovládanie až 1000 LED diód (pixelov). K prijímaču je možné dokúpiť diaľkový ovládač, ktorý umožňuje v kombinácii s prijímačom ovládať RGB a RGBW digitálne LED pásiky. Prijímač funguje ale aj s ďalšími dimLED ovládačmi, ktoré umožňujú napríklad prijímač spínať. Ovládač podporuje tieto modely čipov: TM1809(default), TM1804, TM1812, UCS1903, UCS1909, UCS1912, SK6813,UCS2903, UCS2909, UCS2912, WS2811, WS2812, WS2813, WS2 9, TLS3001, TLS3002, GW6205, MBI6120, TM1814B(RGBW), SK6812(RGBW), WS2813(RGBW), WS2814(RGBW), UCS8904B(RGBW), LPD6803, LPD1101, D705, UCS6909, UCS6912, LPD8803, LPD8802, WS2 1914A, GS8206, GS8208, UCS2904, SM16804, SM16825, SM16714(RGBW), UCS2603, UCS5603, SM16714D, UCS7604(RGBW), UCS7804(RGBW) Prijímač je kompatibilný so všetkými ovládačmi radu dimLED !!! V prípade prerušenia a potom opätovného pripojenia napájania (napríklad prerušením napájania zdroja) má tento prijímač pamäť nastavenia intenzity (intenzita osvetlenia sa vráti na naposledy nastavenú). Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30-50 cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230 V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Pokiaľ je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač môže byť ukrytý (za múrom, sadrokartónom či v skrini), nie je nutná priama viditeľnosť prijímača pre ovládač. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Prijímač TUYA pre digitálne LED pásiky 069057 , Reer zámok na okná a balk. dvere, 3 ks white (4013283700600)

T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052

T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052
Detail

Stmievač a prijímač je možné ovládať stmievateľné LED žiarovky (max 200W), vláknové žiarovky (max 360W) a panely na 230V. Vďaka tomuto prijímaču môžete osvetlenie ovládať použitie tlačidla pri inštalácii pod vypínač, je možné ovládať aj rôznymi druhmi diaľkových ovládačov radu dimLED z našej ponuky, ale zároveň pomocou telefónu alebo tabletu cez aplikáciu Tuya. Vďaka týmto možnostiam patrí medzi špičku na našom trhu. Tento model ovládača umožňuje nastavenie minimálneho svitu. Stmievač je elektronický pre stmievanie 0-100%, avšak niektoré stmievateľné svetelné zdroje väčšinou nie sú konštruované pre plné stmievanie. Na prijímač je možné napárovať až 10 ovládačov. Po odpojeniu napájania si prijímač pamätá posledné nastavenie. Odporúčame prijímač, inštalovať v min. 30 - 50cm vzdialenosti od zdroja rušenia, teda napr.: (kovových konštrukcií, napätie 230V, transformátorov, LED driverov, AL profilov atď.), Ak je to možné, tak prijímač natočiť textom smerom k ovládaču. Prijímač má anténu pod textom. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED DimLED SMART Stmievač TUYA pre LED svietidlá 230V 069052 , Vonkajšie nástenné svietidlo led a senzor 10.045.48

Smart detektor na dvere/okno NEDIS ZBSD10WT ZigBee Tuya

Smart detektor na dvere/okno NEDIS ZBSD10WT ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor na dvere/okno NEDIS ZBSD10WT ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor na dvere/okno NEDIS ZBSD10WT ZigBee Tuya , Vonkajší stĺpik led a senzor, 45 cm 10.042.75

Smart detektor na dvere/okno Nous E3 ZigBee Tuya

Smart detektor na dvere/okno Nous E3 ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor na dvere/okno Nous E3 ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor na dvere/okno Nous E3 ZigBee Tuya , Immax led interiérové svetlo cabinet-3 magnetický senzor 0,8 w 50 lm 4000 k (08244l)

Smart detektor na dvere/okno WOOX R7047 ZigBee Tuya

Smart detektor na dvere/okno WOOX R7047 ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor na dvere/okno WOOX R7047 ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor na dvere/okno WOOX R7047 ZigBee Tuya , Iq-tech smartlife dw04, wifi magnetický senzor dverí (iqtdw04)

iGET SECURITY EP4 – bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET M5-4G (EP4 SECURITY)

iGET SECURITY EP4 – bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET M5-4G (EP4 SECURITY)
Detail

Detektor – magnetický senzor určený na detekciu otvorenia dverí a okien, pre alarm iGET SECURITY M5. Upozorní vás, ak zabudnete zavrieť okno/dvere. Ochrana proti sabotáži, najvyššie zabezpečenie prenosu 256-bit, veľmi dlhá životnosť batérie 5 rokov, alarm neustále monitoruje aktivitu tohto senzora, tiež signál, percentuálny podiel batérie a ďalšie. Bezdrôtový magnetický senzor na dvere/okná iGET SECURITY EP4Bezdrôtový magnetický senzor v modernom dizajne na dvere alebo okná kompatibilný s alarmom iGET SECURITY M5. Alarm neustále monitoruje funkčnosť senzora alebo stav batérie. Bezdrôtový magnetický senzor na dvere/okná iGET SECURITY EP4 vás upozorní v prípade, že zabudnete zatvoriť okná alebo dvere pri odchode. Určite vás poteší aj dlhá výdrž batérie, nebudete tak musieť myslieť na jej výmenu. Pri oddelení častí senzora na okne/dverách a zárubni dôjde k detekcii. Jednoduché párovanie so základnou sadou alarmu pomocou QR kódu. Vzdialenosť umiestnenia snímača... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP4 – bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET M5-4G (EP4 SECURITY) , Immax neo lite smart vianočný led strom, 180 cm, rgb, wifi, tuya (07750l)

T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Čierna 068352

T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Čierna 068352
Detail

Chytré nástenné pohybové PIR čidlo s podporou aplikácie Tuya je kompatibilné s aplikáciou Tuya a Smart life, Amazon Alexa alebo Google Assistant. Infračervené čidlo má dosah až 12m, snímané pole čidla je kruhové 180°. Na čidle je možné cez aplikáciu v telefóne nastaviť: Svetelnú citlivosť 1 až 2000lx. Dobu zopnutia čidla 5s až 60min. Detekčná vzdialenosť snímača. V prípade, že senzor neprepojíte spojenie s aplikáciou (kde potom nastavíte čidlo podľa potreby), pracuje potom v režime deň aj noc a s dobou zopnutia 5 sekúnd. Vďaka prepojeniu s aplikáciou Tuya alebo Smart life sa Vám naskytuje viac možností, ako snímač používať. Nemusíte snímač teraz používať iba na rozsvietenie zapojeného svetla priamo za čidlom, ale môžete tiež spínať inteligentné osvetlenie v inej časti Vášho domova. Ďalej Vás môže senzor napríklad pri zaznamenaní pohybu na toto upozorniť. Vytvoriť si môžete ale ďalšie vlastné scény a automatizácie. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Čierna 068352 , Immax neo lite smart senzor pôdnej vlhkosti a teploty (07509l)

T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Biela 068351

T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Biela 068351
Detail

Chytré nástenné pohybové PIR čidlo s podporou aplikácie Tuya je kompatibilné s aplikáciou Tuya a Smart life, Amazon Alexa alebo Google Assistant. Infračervené čidlo má dosah až 12m, snímané pole čidla je kruhové 180°. Na čidle je možné cez aplikáciu v telefóne nastaviť: Svetelnú citlivosť 1 až 2000lx. Dobu zopnutia čidla 5s až 60min. Detekčná vzdialenosť snímača. V prípade, že senzor neprepojíte spojenie s aplikáciou (kde potom nastavíte čidlo podľa potreby), pracuje potom v režime deň aj noc a s dobou zopnutia 5 sekúnd. Vďaka prepojeniu s aplikáciou Tuya alebo Smart life sa Vám naskytuje viac možností, ako snímač používať. Nemusíte snímač teraz používať iba na rozsvietenie zapojeného svetla priamo za čidlom, ale môžete tiež spínať inteligentné osvetlenie v inej časti Vášho domova. Ďalej Vás môže senzor napríklad pri zaznamenaní pohybu na toto upozorniť. Vytvoriť si môžete ale ďalšie vlastné scény a automatizácie. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA PIR Pohybový snímač IP44 Vyberte farbu: Biela 068351 , Immax neo smart senzor teploty a vlhkosti, zigbee 3.0 (07522l)

ONVIS Magnetický senzor na dvere/okno – HomeKit, BLE 5.0 (ONV-CT2)

ONVIS Magnetický senzor na dvere/okno – HomeKit, BLE 5.0 (ONV-CT2)
Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Apple HomeKit, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, odolnosť proti falošným poplachom, montáž na dvere alebo okno a notifikácie do mobilu, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka, podporované OS: iOS, jazyk aplikácie: v angličtine a v nemčine Chcete sa spoľahlivo brániť proti zlodejom? Z toho dôvodu sa vám bude hodiť hlásič otvorenia dverí Onvis. Aby senzor správne fungoval, je nutné ho prepojiť s centrálnou jednotkou. Na bezproblémové prepojenie s inteligentnou domácnosťou sa dá použiť pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth. Tento typ hlásiča otvorenia dverí je možné používať so zariadeniami s operačným systémom iOS. Senzor otvorenia dverí ONVIS Magnetický senzor na dvere/okno – HomeKit, BLE 5.0 dokážete prepojiť s Apple HomeKit. Nemusíte sa obávať falošných poplachov, pretože má vo výbave algoritmus, ktorý ich bez problému rozpozná. Ak by došlo k otvoreniu dverí alebo okna, ihneď vám to notifikáciou oznámi. Dôležité... (alza.sk)

Podobné produkty ako ONVIS Magnetický senzor na dvere/okno – HomeKit, BLE 5.0 (ONV-CT2) , Smd led smart light-sense a60 12w/e27/230v/4000k/1070lm/230°/súmrakový a pohybový senzor (micr6012nw)

Smart detektor na dvere/okno NEO NAS-DS05BH ZigBee Tuya

Smart detektor na dvere/okno NEO NAS-DS05BH ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor na dvere/okno NEO NAS-DS05BH ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART senzory a čidlá | SMART senzory na dvere a okná. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor na dvere/okno NEO NAS-DS05BH ZigBee Tuya , Immax neo lite smart vianočné led osvetlenie – reťaz 16 m, rgb, wifi, tuya (07736l)

Smart detektor na dvere/okno IMMAX NEO 07518L ZigBee WiFi Tuya

Smart detektor na dvere/okno IMMAX NEO 07518L ZigBee WiFi Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor na dvere/okno IMMAX NEO 07518L ZigBee WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor na dvere/okno IMMAX NEO 07518L ZigBee WiFi Tuya , Tellur wifi smart plynový senzor, dc12 v 1 a, biely (tll331291)

T-LED SMART TUYA Biele závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105575

T-LED SMART TUYA Biele závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105575
Detail

SMART hranaté závesné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmer 50 x 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Svietidlo je zavesené na oceľových lankách o dĺžke 150cm. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí baldachýn nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105575 , Immax neo lite smart digitálny led pásik 5 m, rgb, wifi, tuya, music, ip65 (07734l)

T-LED SMART TUYA Čierne závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105574

T-LED SMART TUYA Čierne závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105574
Detail

SMART hranaté závesné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmer 50 x 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Svietidlo je zavesené na oceľových lankách o dĺžke 150cm. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí baldachýn nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne závesné LED svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105574 , Immax neo lite smart sada 3× žiarovka led g9 4w cct, stmievateľná, wifi, tuya (07763c)

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105558

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105558
Detail

SMART okrúhle stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 60W a priemer 60cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105558

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105559

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105559
Detail

SMART okrúhle stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 60W a priemer 60cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 600mm 60W CCT s DO 105559

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105562

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105562
Detail

SMART hranaté stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmeru 50 x 50cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105562

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105462

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105462
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 36W a priemer 40cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105462

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105556

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105556
Detail

SMART okrúhle stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a priemer 48cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105556

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105563

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105563
Detail

SMART hranaté stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmeru 50 x 50cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105563

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105557

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105557
Detail

SMART okrúhle stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a priemer 48cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 480mm 48W CCT s DO 105557

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105460

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105460
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 24W a priemer 30cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105460

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105467

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105467
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 24W a rozmery 30 x 30cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105467

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105471

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105471
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmery 50 x 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105471

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105468

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105468
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 36W a rozmery 40 x 40cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105468

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105466

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105466
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 24W a rozmery 30 x 30cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 300x300mm 24W CCT s DO 105466

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105463

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105463
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 36W a priemer 40cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 400mm 36W CCT s DO 105463

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105464

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105464
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a priemer 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105464

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105469

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105469
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 36W a rozmery 40 x 40cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 36W CCT s DO 105469

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105465

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105465
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a priemer 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 500mm 48W CCT s DO 105465

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105461

T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105461
Detail

SMART guľaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 24W a priemer 30cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Biele LED stropné svietidlo guľaté 300mm 24W CCT s DO 105461

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105470

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105470
Detail

SMART hranaté CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 48W a rozmery 50 x 50cm. Toto chytré LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať. Skrutky potom zakryjete krytom svietidla. Vstupné napätie je 230V. Tento LED panel šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Naše svietidlo prináša flexibilitu do vášho interiéru. Môžete ho elegantne inštalovať priamo na strop pre moderné a diskrétne osvetlenie, alebo si zakúpiť závesnú sadu a vytvoriť tak efektný luster. Závesná sada je k dispozícii zvlášť a umožní vám jednoduché a štýlové zavesenie svietidla podľa vašich preferencií. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 500x500mm 48W CCT s DO 105470

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 32W CCT s DO 105560

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 32W CCT s DO 105560
Detail

SMART hranaté stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 32W a rozmeru 40 x 40cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo hranaté 400x400mm 32W CCT s DO 105560

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 380mm 32W CCT s DO 105554

T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 380mm 32W CCT s DO 105554
Detail

SMART okrúhle stropné CCT LED svietidlo s diaľkovým ovládačom, ktoré komunikuje cez Bluetooth na protokole TUYA. Svietidlo má výkon 32W a priemer 38cm. Toto múdre LED svietidlo umožňuje nastavenie odtieňa bielej farby (CCT) v rozmedzí 3000 - 6000K. Do stropu stačí navŕtať diery, osadiť hmoždinkami a priskrutkovať držiak k stropu. Potom už stačí svietidlo nasadiť do držiaka. Vstupné napätie je 230V. Toto LED svietidlo šetrí elektrickú energiu a zároveň presvetlí Vašu domácnosť, chodbu alebo kanceláriu. Svietidlo môžete zároveň ovládať: Telefónom alebo tabletom cez aplikáciu TUYA. Diaľkovým ovládačom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka nemu môžete nastavovať farbu svetla, stmievať a zapínať. Stropné LED svietidlá neprodukujú nadmerné teplo, nehrozí teda požiar. Ihneď po zapnutí svieti na 100% výkonu. Nie sú náchylné na časté spínanie, sú teda vhodné na zapojenie s pohybovým čidlom. Dlhá životnosť a žiadna údržba z nich robia ekonomicky vhodnú náhradu klasických svietidiel. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED SMART TUYA Čierne LED stropné svietidlo guľaté 380mm 32W CCT s DO 105554
Immax NEO Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518L), Immax NEO 3× Smart magnetický senzor na dvere a okná, Zigbee 3.0 (07518C), Homematic IP Senzor na okná a dvere – magnetický – HmIP-SWDM, iQtech Smartlife DW04 Zigbee - Magnetický senzor, okná a dvere, Zigbee 3.0 (IQTA137), WOOX Inteligentný senzor na okná a dvere R7047 Zigbee, Shelly senzor na okná a dvere, WiFi (SHELLY-DW2), iGET SECURITY EP4 – bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET M5-4G (EP4 SECURITY), FIBARO Senzor na okná a dvere 2 biely (FGDW-002-1), FIBARO Senzor na okná a dvere 2 hnedý (FGDW-002-7), iGET SECURITY P8 – magnetický drôtový detektor dvere/okná (P8 SECURITY), ONVIS Magnetický senzor na dvere/okno – HomeKit, BLE 5.0 (ONV-CT2), iGET SECURITY P21– bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná pre iG (P21 SECURITY), iGET SECURITY EP21 – bezdrôtový magnetický senzor – brána a železné dvere na alarm iGET M5-4G (EP21 SECURITY), REER Zámok na okná a balkónové dvere white (4013283700105), REER Zámok na okná a balkónové dvere anthracite (4013283700211), ismartgate káblový senzor pre verziu PRO, magnetický (iSG-WDS-101), REER Zámok na okná a balk. dvere, 3 ks white (4013283700600), Vonkajšie nástenné svietidlo LED a senzor 10.045.48, Vonkajší stĺpik LED a senzor, 45 cm 10.042.75, Immax LED interiérové svetlo CABINET-3 magnetický senzor 0,8 W 50 lm 4000 K (08244L), iQ-Tech SmartLife DW04, WiFi magnetický senzor dverí (iQTDW04), Immax NEO LITE Smart vianočný LED strom, 180 cm, RGB, WiFi, TUYA (07750L), Immax NEO LITE Smart senzor pôdnej vlhkosti a teploty (07509L), Immax NEO Smart senzor teploty a vlhkosti, Zigbee 3.0 (07522L), SMD LED Smart Light-Sense A60 12W/E27/230V/4000K/1070Lm/230°/súmrakový a pohybový senzor (MICR6012NW), Immax NEO LITE Smart vianočné LED osvetlenie – reťaz 16 m, RGB, WiFi, TUYA (07736L), Tellur WiFi Smart Plynový senzor, DC12 V 1 A, biely (TLL331291), Immax NEO LITE Smart digitálny LED pásik 5 m, RGB, WiFi, TUYA, MUSIC, IP65 (07734L), Immax NEO LITE Smart sada 3× žiarovka LED G9 4W CCT, stmievateľná, WiFi, TUYA (07763C)