Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777)

Produkt Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777) upraviť a produkt hľadať znova.

Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777)

Detail

Mini práčka – 2v1: perie aj odstreďuje, šetrí váš čas, vodu aj energiu, stabilný, praktická a prívetivá, vysoko kvalitné, odolný, nerozbitný plast, 2 samostatné časovače na pranie a odstreďovanie Multifunkční minipračka do malého bytu nebo do karavanu. Neocenitelná pro studenty či jednočlenné domácnosti. Klíčové vlastnosti minipračky Tectake2v1: pere i odstřeďuje Volba 2 pracích programů 2 samostatné časovače pro praní a odstřeďováníŠetří váš čas, vodu i energiiStabilní, praktická a líbivá Vysoce kvalitní, odolný, nerozbitný plastElegantní, modro-bílý designVelký disk pojme spoustu filmů i fotografií Rozměry:65 × 40 × 75 cmVýkon pračky: 200 WattůVýkon odstředivky:120 WattůHmotnost (netto / brutto):14,5 / 16,1 kgNapětí:220-240V / 50HzKapacita:4,5 kgKapacita odstředivky: 3,5 kgDélka hadice pro přívod vody:117 cmDélka odpadní hadice:51 cmDélka kabelu:140 cmObsah balení:Pračka včetně hadic1 Filtr nečistot do pracího... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777) , Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg
Detail

Charakteristika CURLI Postroj pre psov so sponou Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti CURLI Postroj pre psov so sponou - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 3-5 kg. Materiál CURLI Postroj pre psov so sponou Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg , Tectake šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg
Detail

Charakteristika CURLI Postroj pre psov so sponou Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti CURLI Postroj pre psov so sponou: - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 3-5 kg. Materiál CURLI Postroj pre psov so sponou Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg , Rasco sušienky rasco mini kosť mix. 3,5 cm 10 kg (8595091774630)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti : - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 3-5 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg , Königliche wäsche color 3,5 kg (4260582340086)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 6-9 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg , Königliche wäsche universal 3,5 kg (4260582340031)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 6-9 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg , Gymbeam nastaviteľný kettlebell 4,5 – 18 kg (8586022212796)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 6-9 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg , Hagen piesok púštny čierny 4,5 kg (015561231015)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS, 3-5 kg , Hagen piesok púštny červený 4,5 kg (015561231053)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Ruby XS, 3-5 kg , Hagen piesok púštny žltý 4,5 kg (015561231039)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Moss XS, 3-5 kg , Tectake veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg
Detail

Curli postroj pre psov so sponou air-mesh fuchsia xs, 3-5 kg za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg , Royal canin sterilised (7+) 3,5 kg (3182550784580)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg
Detail

Curli postroj pre psov so sponou air-mesh brown xs, 3-5 kg za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg , Batole prací prostriedok 4,5 kg (35 praní) (8594018040056)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg
Detail

Curli postroj pre psov so sponou air-mesh skyblue xs, 3-5 kg za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg , Königliche wäsche white 3,5 kg (50 praní) (4260582340109)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg

Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. Vylepšená ergonómia postroja. Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. Vhodné pre psov od 3–5 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (feedo.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Fuchsia XS, 3-5 kg , Royal canin light weight care 3,5 kg (3182550788939)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg

Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. Vylepšená ergonómia postroja. Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. Vhodné pre psov od 6–9 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (feedo.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Brown XS, 3-5 kg , Marimex triplex mini 0,9 kg (11301206)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg

Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. Vylepšená ergonómia postroja. Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. Vhodné pre psov od 3–5 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (feedo.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Skyblue XS, 3-5 kg , Práčka vzduchu venta lw25 original biela (7025500)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti : - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 3-5 kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg , Savo univerzálny prací prášok 4,5 kg (65 praní) (8720181315091)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Light Tan XS, 3-5 kg , Hagen piesok riečny jantárový exo terra 4,5 kg (015561231077)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS 3 – 5 kg (7640455190210)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 33.9cm do 38.2cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast, modrá farba, pre malé plemená Chcete svojmu psíkovi dopriať pri aktivitách väčšie pohodlie? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí viac ťahajú. Nielen pri večerných prechádzkach príde vhod reflexná úprava pre maximálne bezpečie. Rozmery popruhov pre psa Curli môžete dokonale prispôsobiť proporciám psíka. Pri tomto kuse je nutné počítať s obvodom hrude od 33,9 do 38,2 cm. Pokiaľ ide o materiál, postroj pre psa Curli tvorí nylon, polyester, kov a plast s postačujúcou odolnosťou aj ľahkým čistením. Rozhodujúce funkcie postroja pre psa CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS 3 – 5 kg Postroj pre psa Curli rozloží silu ťahu Psíka dobre uvidíte aj v noci vďaka reflexným prvkom Psí postroj je určený pre obvod hrude od 33,9 do 38,2 cm CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS 3 – 5 kg dovoľuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Blue XS 3 – 5 kg (7640455190210) , Fitmin dog mini senior - 3 kg (8595237007264)

REMAL PROFI - Interiérová farba so zvýšenou odolnosťou biela 5 kg

REMAL PROFI - Interiérová farba so zvýšenou odolnosťou biela 5 kg
Detail

REMAL PROFI je vodou riediteľná maliarska tekutá farba. Vzhľadom na špeciálne spracovanie sa vyznačuje vysokým krytím a oteru vzdornosťou. Výborne kryje, je paropriepustná, má zvýšenú oteru vzdornosť a vysokú bielosť 91%. Používa sa v interiéroch na maľovanie omietok, betónu, sadrokartónu, cetris dosiek, drevotriesky a sanačných omietok. Farba vykazuje odolnosť proti oteru za mokra – merané podľa ČSN EN ISO 11998 – trieda 5 (klasifikácia podľa EN 13300). PRÍPRAVA PODKLADU:Nesúdržné, hrubé vrstvy starých náterov je potrebné oškrabať. Na vyrovnanie dier, trhlín a nerovných plôch použijeme REMAL STIERKU. Z trhlín väčších rozmerov je potrebné odstrániť nesúdržný materiál a na vyplnenie použiť akrylátový tmel. Po jeho zaschnutí použijeme na vyrovnanie REMAL STIERKU. Po zaschnutí a prebrúsení sa podklad ľahšie pretiera maliarskou farbou. Na problémové miesta (fľaky od zamoknutia a pod.) je vhodné použiť izolačný REMAL FLEK-STOP. Príliš nasiakavé, prašné a nesúdržné podklady je potrebné najprv napenetrovať (spevniť) vhodnou penetráciou, napr. REMAL, BARLET alebo SOICRAT. Teplota podkladu a prostredia pri natieraní nesmie klesnúť pod 5°C. DOPORUČOVANÝ NÁTEROVÝ POSTUP:Pri prvom nátere zamiešajte k 1kg farby max. 0,4l (40%) vody, pri ďalších náteroch zamiešajte k 1kg farby max. 0,3l (30%) vody. Nanáša sa štetkou, valčekom alebo striekaním. Ďalšie vrstvy nanášajte najskôr po dokonalom zaschnutí. VÝDATNOSŤ: až 13m2/kg TÓNOVANIE: REMAL TEKUTÁ TÓNOVACIA FARBA. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako REMAL PROFI - Interiérová farba so zvýšenou odolnosťou biela 5 kg , Fitmin dog mini puppy 15 kg (8595237006526)

OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg

OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg
Detail

oneConcept SG002 je mini práčka s pracím výkonom 250 W.Malé rozmery predurčujú práčku pre umiestnenie v bytoch so stiesnenými kúpeľňami - napríklad v single apartmánoch alebo ako sezónne riešenie v obývaných záhradných domčekoch. Nízka hmotnosť spolu s nízkou spotrebou vody a energie robí zariadenie okrem toho zaujímavým tiež pre kempovanie a cestovanie.S celkovou kapacitou bielizne 2,8 kg vyperie práčka bielizeň z polovice týždňa jednočlennej domácnosti alebo menšie množstvo rodinnej bielizne pri kempovaní.Všimnite si, prosím, že zariadenie nemá odstreďovaciu funkciu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg , Royal canin mini puppy 8 kg (3182550793049)

OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg

OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg
Detail

oneConcept SG002 je mini práčka s pracím výkonom 250 W.Malé rozmery predurčujú práčku pre umiestnenie v bytoch so stiesnenými kúpeľňami - napríklad v single apartmánoch alebo ako sezónne riešenie v obývaných záhradných domčekoch. Nízka hmotnosť spolu s nízkou spotrebou vody a energie robí zariadenie okrem toho zaujímavým tiež pre kempovanie a cestovanie.S celkovou kapacitou bielizne 2,8 kg vyperie práčka bielizeň z polovice týždňa jednočlennej domácnosti alebo menšie množstvo rodinnej bielizne pri kempovaní.Všimnite si, prosím, že zariadenie nemá odstreďovaciu funkciu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept SG002 mini práčka, 2,8 kg , Fitmin dog mini performance - 3 kg (8595237007219)

BRILLANT P - Dekoračná farba so vzhľadom pomarančovej kôry biela 5 kg

BRILLANT P - Dekoračná farba so vzhľadom pomarančovej kôry biela 5 kg
Detail

Biely vysoko plnená farba s dekoračným efektom, ktorý pripomína povrch pomarančovej kôry. Používa sa na nátery omietok, muriva, drevotrieskových dosiek, papiera, tapier, betónových panelov i na upravený umakart a sololit. Vzhľadom na to , že farbu je možné tónovať si viete vytvoriť odtieň, ktorý bude najviac ladiť k Vášmu interiéru. Výdatnosť: - cca 0,7-1,1 m2/kg v jednej vrstve Riedenie: - vodou Príprava podkladu Podklad musí byť súdržný, vyzretý, čistý, bez biologického napadnutia plesne, riasy a bez mastnoty. Aplikácia Farbu nanášajte moltoprénovým štruktúrnym valčekom. Je možné ju tónovať pomocou Hetcolor alebo Kolorka maximálne do pomeru 1:20. Nenasiakavé podklady natrite 1x disperznou farbou napr. Latex alebo Brillant zriedenou 0,1-0,3 L vody na 1 kg farby. Nasiakavé podklady natrite 1x penetračným náterom A-Grund alebo farbou Latex, Brillant zriedenou 0,1-0,3 L vody na 1 kg farby. Po zaschnutí základného náteru aplikujte 1x krycí náter riadne rpemeišanou neriedenou dekoračnou farbou Brillant P. Čistenie náradia Náradie po skončení prác umyte vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako BRILLANT P - Dekoračná farba so vzhľadom pomarančovej kôry biela 5 kg , Royal canin mini sterilised 8 kg (3182550807074)

HUGGIES Elite Soft 1 3-5 kg 26 ks

Detail

Plienky Huggies Elite Soft sú špeciálne určené pre novorodencov. K ich vytvorenie ako na vnútornej tak aj na vonkajšej strane boli použité veľmi mäkké materiály pre jemnú pokožku dieťaťa. Inovatívne vnútorná vrstva SoftAbsorb absorbuje vlhkosť a riedku stolicu počas niekoľkých sekúnd, a tým pomáha udržať pokožku dieťaťa čo najdlhšie suchú. Mäkké vankúšiky vnútornej vrstvy vytvárajú jemnú bariéru medzi pokožkou dieťaťa a riedku stolicu. Mäkké materiály vo vonkajšej vrstve plienky sú šetrné k pokožke dieťaťa, ako náruč mamy. Vnútorná vrstva s absorpčnými kanálmi absorbuje a rovnomerne rozdeľuje tekutinu po celej dĺžke plienky pre zmenšenie nasiaknutí a zabraňuje spúšťanie sa plienky. Mikropóry, ktoré umožňujú pokožke "" dýchať "", zaisťujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri plienky, zabraňujú vzniku zapareniu. Huggies Elite Soft má elastický pásik aby plienka dobré priľnula do tela, ale pritom netlačila bruško a nedrela jemnú pokožku dieťaťa. Vnútorné vrecko na pásku bráni presiaknutiu riedkej stolici pozdĺž chrbta. Mikropóry, ktoré umožňujú pokožke "" dýchať "", zaisťujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri plienky, zabraňujú vzniku zapareniu. Keď je plienka mokrá, špeciálne indikátor mení farbu – tak je možné určiť, kedy je čas plienku vymeniť. Vlastnosti plienok Huggies Elite Soft: • Inovatívny vnútorná vrstva SoftAbsorb absorbuje vlhkosť v priebehu niekoľkých sekúnd • Veľmi mäkké vankúšiky, vytvárajú jemnú bariéru medzi pokožkou dieťaťa a riedku stolicu • Porézne materiály umožňujú pokožke „dýchať“ • Mäkký Superelastické pásik pre dobré priľnutie • Špeciálny vnútorné vrecko na pásku bráni presiaknutiu na chrbát • Indikátor vlhkosti napovie, kedy je čas plienku vymeniť Huggies Elite Soft pre novorodenca je naša najjemnejšie ochrana ako náruč mamy! * V porovnaní s predchádzajúcimi verziami plienok Huggies Newborn (feedo.sk)

Podobné produkty ako HUGGIES Elite Soft 1 3-5 kg 26 ks , Fitmin dog mini senior - 0,4 kg (8595237007257)

Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg

Detail

Rýže basmati Sarim obsahuje pouze extra dlouhá výběrová zrna. Výběrová rýže se skvělou lehce oříškovou chutí. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Rýže Basmati výběrová, 2 kg / 5 kg, Sarim 5 kg , Royal canin mini adult 8 kg (3182550716888)

OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg

OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg
Detail

oneConcept DB003 je mini práčka s pracím výkonom 250 W a odstreďovacím výkonom 120 W.Medzi konkurenciou vyniká oneConcept práčka najmä plniacou kapacitou a rozsahom funkcií. Vďaka svojej pomerne vysokej kapacite bielizne 2 kg vybaví práčka bielizeň z polovice týždňa jednočlennej domácnosti alebo menšie množstvo rodinnej bielizne pri kempovaní.Odstreďovacia komora prirodzene rapídne skracuje dobu opätovného nosenia jednej várky bielizne - ďalšia výhoda pre kempovaní, pri ktorom nemožno so sebou niesť veľký šatník.Dva programy pre citlivú a normálnu bielizeň, ako aj časovač pre pranie a odstreďovanie, zjednodušujú používanie zariadenia .Malé rozmery predurčujú práčku pre umiestnenie v bytoch so stiesnenými kúpeľňami - napríklad v single apartmánoch alebo ako sezónne riešenie v obývaných záhradných domčekoch. Nízka hmotnosť robí zariadenie zaujímavým tiež pre kempovanie a cestovanie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg , Royal canin mini adult 2 kg (3182550402170)

OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg

OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg
Detail

oneConcept DB003 je mini práčka s pracím výkonom 250 W a odstreďovacím výkonom 120 W.Medzi konkurenciou vyniká oneConcept práčka najmä plniacou kapacitou a rozsahom funkcií. Vďaka svojej pomerne vysokej kapacite bielizne 2 kg vybaví práčka bielizeň z polovice týždňa jednočlennej domácnosti alebo menšie množstvo rodinnej bielizne pri kempovaní.Odstreďovacia komora prirodzene rapídne skracuje dobu opätovného nosenia jednej várky bielizne - ďalšia výhoda pre kempovaní, pri ktorom nemožno so sebou niesť veľký šatník.Dva programy pre citlivú a normálnu bielizeň, ako aj časovač pre pranie a odstreďovanie, zjednodušujú používanie zariadenia .Malé rozmery predurčujú práčku pre umiestnenie v bytoch so stiesnenými kúpeľňami - napríklad v single apartmánoch alebo ako sezónne riešenie v obývaných záhradných domčekoch. Nízka hmotnosť robí zariadenie zaujímavým tiež pre kempovanie a cestovanie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept DB003 mini práčka s odstreďovaním, 2 kg , Fitmin dog mini puppy – 3 kg (8595237007240)

Esmal Plus - biela interiérová farba 5 kg biela matná

Esmal Plus - biela interiérová farba 5 kg biela matná
Detail

Interiérová vodouriediteľná farba s použitím v interiéri ako sú kancelárie, byty, domy, či spoločenské priestory. Je vhodná pre maľovanie stien a stropov s požiadavkou na vysokú belosť a vynikajúcu kryciu schopnosť. Spotreba: - cca 7 m2/kg po zriedení v jednom nátere Príprava podkladu Podklad musí byť pred náterom čistý, suchý, dostatočne vyzretý, zbavený prachu, nečistôt a mastných škvŕn. Staré nepevné nátery sa musia pred náterom oškrabať. Pred maľovaním odporúčame použitie penetrácie - Esmal Grund. Spôsob nanášania farbu je možné naniesť štetcom, valčekom alebo striekaním. Na hladké podklady ako sádrové omietky odporúčame aplikáciu striekaním HVLP alebo AIRLESS. Náter odporúčame v dvoch vrstvách. Farba je pretierateľná po 8 hodinách a doba schnutia je 24 hodín. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Esmal Plus - biela interiérová farba 5 kg biela matná , Royal canin mini exigent 3 kg (3182550894050)

HETLINE ECO - Paropriepustná farba 5 kg biela matná

HETLINE ECO - Paropriepustná farba 5 kg biela matná
Detail

Paropriepustná farby vytvárajúca matný povrch s belosťou až 94%. Vhodná na nátery minerálnych omietok a stierok, muriva, betónových panelov a monolitov, či štruktúrovaných tapiet. Súčasne je vhodná na povrchy, ktoré prichádzajú do nepriameho a priameho náhodného styku s potravinami. Zároveň poskytuje až 94% belosť. Výdatnosť: - cca 6-10 m2/kg v jednej vrstve Riedenie: - vodou Príprava podkladu Podklad musí byť pred aplikáciou náteru suchý, čistý, súdržný, vyzretý, bez nečistôt a plesní. Staré nesúdržné nátery je potrebné oškriabať. Aplikácia Farbu aplikujte štetkou, maliarskym valčekom, štetcom na malé plochy a striekaním na väčšie plochy. Pri požiadavke na farebný odtieň je možné farbu zmiešať pomocou tekutej tónovacej farby Hetcolor alebo Kolorka Forte v maximálnom pomere 1:5 dielom farby. Farbu dôkladne premiešajte. Dbajte na to , aby nedošlo k napeneniu farby a nedostali sa do nej vzduchové bubliny. Penetračný náter urobte farbou zriedenou vodou maximálne 0,5 L na 1 kg farby. Pre problematické a málo nasiakavé podklady použite penetračný náter UP-Grund. Pre veľmi nasiakavé použite A-Grund alebo AP-Grund. Po dôkladnom uschnutí základného náteru naneste 1-2 vrstvy vrchnej farby. Ak dôjde k väčšiemu nariedeniu vodou , tak vznikne nižšia krycia schopnosť farby. V prípade škvŕn od nikotínu, zatečenej vody, sadze a pod. použite najskôr náter I-Grund. Pri škvrnách vo väčšej miere použite náter Hetline Izol. Čistenie náradia Náradie očistite ihneď vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako HETLINE ECO - Paropriepustná farba 5 kg biela matná , Royal canin mini dermacomfort 1 kg (3182550893886)

Sadra modelárska biela 5 kg

Sadra modelárska biela 5 kg
Detail

Sadra biela modelárska je univerzálna sadra určená pre vodoinštalačný, elektroinštalačné, stavebné, kúrenárske a modelárske práce. Podklad musí byť pevný, nosný, súdržný, bez prachu a mastnôt a nečistôt.Príprava sadry trvá niekoľko minút, sadru sypeme do vody a pomaly vmiešavajú až do požadovanej konzistencie. Spracovávame pri teplote + 5 ° C a viac. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Sadra modelárska biela 5 kg , Royal canin mini puppy 0,8 kg (3182550792929)

CURLI Postroj pre psov Manšester Brown XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov Manšester Brown XS, 3-5 kg
Detail

Elegantný, pohodlný postroj pre menších psov s odolným manšestrovým vonkajším materiál. Vrchná časť je podšitá ľahkou priedušnou sieťovinou Air-Mesh. Nastaviteľná veľkosť pomocou suchého zipsu, aby sa tak postroj dokonale prispôsobil telu psa. Prekrížené nylonové popruhy zabezpečujú optimálne rozloženie napätia a chránia pred poranením krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: - Odolná vrchná časť postroja ľahkou priedušnou podšívkou Air-Mesh. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psvo od 3-5kg Materiál: Postroj: Polyester Popruhy: Polypropylén D-krúžky: Zliatina zinku Spony: Plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov Manšester Brown XS, 3-5 kg

CURLI POSTROJ MANSESTER BROWN XS 3-5 KG 1KS A.U.V

CURLI POSTROJ MANSESTER BROWN XS 3-5 KG 1KS A.U.V
Detail

Curli postroj mansester brown xs 3-5 kg 1ks a.u.v za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI POSTROJ MANSESTER BROWN XS 3-5 KG 1KS A.U.V

MAXXIVA Sada závažia 4 x 5 kg, liatina

MAXXIVA Sada závažia 4 x 5 kg, liatina
Detail

MAXXIVA Sada závažia 4 x 5 kg, liatina z kategórie Šport | Fitness | Činky | Závažia na činky - kotúče kúpite na Kokiskashop.sk za 61.99 €. Či už sa jedná o drepy, benchpress, mŕtvy ťah alebo zhyby, záťažové dosky sú ideálne pre váš domáci tréning. Odlievané záťažové dosky sú mimoriadne odolné a vďaka svojmu zhotoveniu zostávajú rozmerovo stabilné aj pri náročnom používaní. Materiál sa pri nasadzovaní nepoškriabe tak ľahko ako napríklad závažia v plastovom puzdre. Liatinové dosky sa používajú v kulturistike, pri silovom tréningu, crossovom tréningu a v oblasti rehabilitácie a fitness. Činky sú v súkromnej posilňovni nevyhnutné. Kotúče s hmotnosťou 5 kg s priemerom otvoru 30/31 mm majú bežnú štandardnú veľkosť, a preto sa hodia na všetky bežné činkové tyče s priemerom 30 mm. To zabraňuje prešmykovaniu alebo narážaniu kotúčov počas tréningu. Technické údaje: hmotnosť: 20 kg materiál: liatina farba: čierno lakovaná montáž: 31 mm (Ø) kotúč: 21,5 cm (Ø) hrúbka kotúča: cca 2,7 cm Obsah balenia: 1 x sada závažia (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MAXXIVA Sada závažia 4 x 5 kg, liatina

HETLINE FORTE - Farba štukového vzhľadu 5 kg biela matná

HETLINE FORTE - Farba štukového vzhľadu 5 kg biela matná
Detail

Hrubozrnná farba na sadrokartón do vnútorných priestorov.Je paropriepustná, odolná voči oteru za sucha a vytvára imitáciu štukovej omietky. Okrem sadrokartónu sa dá použiť aj na náter omietok, muriva, betónových panelov, či drevotrieskových dosiek. Výdatnosť:- cca 2,5-4,5 m2/kg v jednej vrstveRiedenie:- vodouPríprava podkladu Podklad musí byť súdržný, suchý, bez nečistôt a iných poškodení. Aplikácia Farbu nanášajte valčekom s nízkym plyšom.Pred aplikáciu dôkladne premiešajte. Penetračný náter urobte prípravkom UP-Grund. Prípadné škvrny ošetrite I-Grund penetračným náterom alebo izolačnou farbou Hetline IZOL. Po zaschnutí penetračného náteru naneste jeden náetr farbou zriedenou max. 0,5 L vody na 1 kg farby. Čistenie náradia Náradie očistite po skončení prác vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako HETLINE FORTE - Farba štukového vzhľadu 5 kg biela matná

Platinum natural beef potatoes hovädzie so zemiakmi 5 kg (4260208740665)

Platinum natural beef potatoes hovädzie so zemiakmi 5 kg (4260208740665)
Detail

Granuly pre psov pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 5 kg, receptúra: hovädzia, čerstvé mäso v sušine 70%, tuky 16%, s kĺbovou výživou, bez obilnín, s antioxidantmi, hypoalergénne a s obsahom juky PLATINUM BEEF + POTATO je superprémiové hypoalergénne krmivo s nulovým obsahom zrnín (obilnín) pre dospelé psy všetkých plemien. Vďaka svojmu prírodnému, jednoduchému zloženiu je ľahko stráviteľné. Vyhovuje nutričným požiadavkám psov s citlivým trávením a problematickou črevnou mikroflórou. Zvyšuje imunitu a definitívne rieši rôzne potravinové intolerancie. Je vhodné aj pre aktívne staršie psy. PLATINUM BEEF + POTATO je absolútnou špičkou medzi krmivami s označením GRAIN FREE, pretože skutočne každá zložka tohto krmiva má pre psa svoj nezameniteľný dietologický význam. Nová receptúra prináša aj nové zloženie:Riasa spirulina pomáha pôsobiť proti ateroskleróze, hypertenzii a tiež znižuje hladinu cholesterolu. Navyše je bohatá na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Platinum natural beef potatoes hovädzie so zemiakmi 5 kg (4260208740665)

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Red XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Red XS, 3-5 kg
Detail

Najpredávanejší postroj Curli pre malých a stredne veľkých psov z prírodnej merino vlny s neutralizáciou zápachu a antistatickými vlastnosťami. Postroj pre psy je podšitý špeciálnou prírodnou merino vlnou. To pohlcuje pachy a postroj tak nie je nutné často prať. Vonkajšia časť je vyrobená z ľahkého a priedušného materiálu Air-Mesh. Merino vlna je prírodný produkt, ktorý je mimoriadne kvalitný. Získava sa z oviec merino a vyznačuje sa osobitnou jemnosťou a mäkkosťou. Je trvalo udržateľná a biologicky odbúrateľná. Zároveň poskytuje ochranu pred UV žiarením. Postroj je veľmi ľahký a dokonalé pohodlný pre vášho psa. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - Vhodné pre psov od 3-5kg. Materiál: Postroj: polyester Vnútorná vrstva: 87% Merino 13% Nylon Suchý zips: Nylon D-krúžky: Zinková zliatina Pracky: Plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov Merino vlna Red XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black XS, 3-5 kg
Detail

Najpredávanejší postroj Curli pre malých a stredne veľkých psov z prírodnej merino vlny s neutralizáciou zápachu a antistatickými vlastnosťami. Postroj pre psy je podšitý špeciálnou prírodnou merino vlnou. To pohlcuje pachy a postroj tak nie je nutné často prať. Vonkajšia časť je vyrobená z ľahkého a priedušného materiálu Air-Mesh. Merino vlna je prírodný produkt, ktorý je mimoriadne kvalitný. Získava sa z oviec merino a vyznačuje sa osobitnou jemnosťou a mäkkosťou. Je trvalo udržateľná a biologicky odbúrateľná. Zároveň poskytuje ochranu pred UV žiarením. Postroj je veľmi ľahký a dokonalé pohodlný pre vášho psa. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - Vhodné pre psov od 3-5kg. Materiál: Postroj: polyester Vnútorná vrstva 87% Merino 13% Nylon Suchý zips: Nylon D-krúžky: Zinková zliatina Pracky: Plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black XS, 3-5 kg

HUGGIES Elite Soft Plienky jednorazové 1 (3-5 kg) 26 ks

HUGGIES Elite Soft Plienky jednorazové 1 (3-5 kg) 26 ks
Detail

Plienky Huggies Elite Soft sú špeciálne určené pre novorodencov. K ich vytvorenie ako na vnútornej tak aj na vonkajšej strane boli použité veľmi mäkké materiály pre jemnú pokožku dieťaťa. Inovatívne vnútorná vrstva SoftAbsorb absorbuje vlhkosť a riedku stolicu počas niekoľkých sekúnd, a tým pomáha udržať pokožku dieťaťa čo najdlhšie suchú. Mäkké vankúšiky vnútornej vrstvy vytvárajú jemnú bariéru medzi pokožkou dieťaťa a riedku stolicu. Mäkké materiály vo vonkajšej vrstve plienky sú šetrné k pokožke dieťaťa, ako náruč mamy. Vnútorná vrstva s absorpčnými kanálmi absorbuje a rovnomerne rozdeľuje tekutinu po celej dĺžke plienky pre zmenšenie nasiaknutí a zabraňuje spúšťanie sa plienky. Mikropóry, ktoré umožňujú pokožke "" dýchať "", zaisťujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri plienky, zabraňujú vzniku zapareniu. Huggies Elite Soft má elastický pásik aby plienka dobré priľnula do tela, ale pritom netlačila bruško a nedrela jemnú pokožku dieťaťa. Vnútorné vrecko na pásku bráni presiaknutiu riedkej stolici pozdĺž chrbta. Mikropóry, ktoré umožňujú pokožke "" dýchať "", zaisťujú cirkuláciu vzduchu vo vnútri plienky, zabraňujú vzniku zapareniu. Keď je plienka mokrá, špeciálne indikátor mení farbu - tak je možné určiť, kedy je čas plienku vymeniť. Vlastnosti plienok Huggies Elite Soft: Inovatívny vnútorná vrstva SoftAbsorb absorbuje vlhkosť v priebehu niekoľkých sekúnd Veľmi mäkké vankúšiky, vytvárajú jemnú bariéru medzi pokožkou dieťaťa a riedku stolicu Porézne materiály umožňujú pokožke "dýchať" Mäkký Superelastické pásik pre dobré priľnutie Špeciálny vnútorné vrecko na pásku bráni presiaknutiu na chrbát Indikátor vlhkosti napovie, kedy je čas plienku vymeniť Huggies Elite Soft pre novorodenca je naša najjemnejšie ochrana ako náruč mamy! V porovnaní s predchádzajúcimi verziami plienok Huggies Newborn (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HUGGIES Elite Soft Plienky jednorazové 1 (3-5 kg) 26 ks

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black XS, 3-5 kg
Detail

Najpredávanejší postroj curli pre malých a stredne veľkých psov z prírodnej merino vlny s neutralizáciou zápachu a antistatickými vlastnosťami. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black XS, 3-5 kg

CURLI Postroj pre psy Manšestr Brown XS 3 – 5 kg (7640144827625)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný, na obvod hrudníka od 35cm do 40cm, materiál: polyester, hnedá farba, pre malé plemená Nechcete svojho psa upínať klasickým obojkom okolo krku? Správne ušitý postroj psa lepšie rozloží silu, ktorú vyvíjajú psíky, ktoré pri športovaní viac ťahajú. Rozmery popruhov pre psa Curli sú prispôsobiteľné. Tento kus je pre obvod hrude od 35 do 40 cm. Pokiaľ ide o materiál, postroj pre psa Curli tvorí polyester s dostatočnou odolnosťou aj ľahkým čistením. Dôležité prednosti postroja pre psa CURLI Postroj pre psy Manšestr Brown XS 3 – 5 kg Postroj pre psa Curli netlačí na krku a rozkladá silu ťahu Popruhy na psa sú prispôsobené pre obvod hrude od 35 do 40 cm CURLI Postroj pre psy Manšestr Brown XS 3 – 5 kg má nastaviteľné rozmery Materiál postroja: polyester Vyniká hnedá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Manšestr Brown XS 3 – 5 kg (7640144827625)

CURLI Postroj pre psy Manšestr Tan XS 3 – 5 kg (7640144827502)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný, na obvod hrudníka od 35cm do 40cm, materiál: polyester, béžová farba, pre malé plemená Nevyhovuje vám pre vášho psíka klasický obojok? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu najmä u psov, ktorí na prechádzke či pri športovaní viac ťahajú. Rozmery popruhov na psa Curli sú nastaviteľné. Tento kus je určený na obvod hrude od 35 do 40 cm. Čo sa týka materiálu, postroj pre psa Curli tvorí polyester s náležitou odolnosťou a jednoduchým čistením. Podstatné vlastnosti popruhov pre psa CURLI Postroj pre psy Manšestr Tan XS 3 – 5 kg Postroj pre psa Curli rozloží silu ťahu Postroj pre psa je prispôsobený pre obvod hrude od 35 do 40 cm CURLI Postroj pre psy Manšestr Tan XS 3 – 5 kg dovoľuje prispôsobovať rozmery Materiál postroja: polyester Prevažuje béžová farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Manšestr Tan XS 3 – 5 kg (7640144827502)

CURLI Postroj pre psy Softshell Red XS 3 – 5 kg (7640144826314)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 33.9cm do 38.2cm, materiál: nylon, kov, plast a sieťovina, červená farba, pre malé a stredné plemená Nechcete svojho psíka upínať klasickým obojkom okolo krku? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí na prechádzke alebo pri iných aktivitách viac ťahajú. Na nočných prechádzkach sa bude hodiť reflexná úprava pre väčšie bezpečie. Rozmery popruhov pre psa Curli sú nastaviteľné, dokonale ho prispôsobíte potrebám psíka. Tento kus je určený na obvod hrude od 33,9 do 38,2 cm. Čo sa týka materiálu, postroj na psa Curli tvorí nylon, kov, plast a sieťovina s postačujúcou odolnosťou aj ľahkým čistením. Významné funkcie postroja pre psa CURLI Postroj pre psy Softshell Red XS 3 – 5 kg Postroj pre psov Curli primerane rozloží silu ťahu Psíka dobre uvidíte aj v noci vďaka reflexným prvkom Postroj pre psa je prispôsobený pre obvod hrude od 33,9 do 38,2 cm CURLI Postroj pre psy... (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Softshell Red XS 3 – 5 kg (7640144826314)

Čokoláda Arabesque biela - 5 kg - Zeelandia

Čokoláda Arabesque biela - 5 kg - Zeelandia
Detail

Biela čokoláda Arabesque s 30%-ným podielom kakaovej sušiny. Biela čokoláda s 30%-ným podielom kakaovej sušiny. Vyrobená v kôstkach pre lepšiu manipuláciu a prácu pri rozohrievaní. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Čokoláda Arabesque biela - 5 kg - Zeelandia

Farba Esmal Exclusive biela 5 kg

Farba Esmal Exclusive biela 5 kg
Detail

ESMAL EXCLUSIVE je vysoko kvalitná biela maliarska farba. Používa sa na vnútorné maľovanie stien a stropov s vysokým nárokom na belosť a kryciu schopnosť. Jej kvalita umožňuje najširšie použitie – napríklad v domoch, bytoch, reprezentačných priestoroch a podobne. Naviac obsahuje špeciálne aditíva a mikročastice, ktoré zaručujú jednoduchú aplikáciu, vysokú výdatnosť a oteruvzdornosť náteru.Výdatnosť: cca 9m² z 1kg farby po zriedení pri jednom nátere (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Farba Esmal Exclusive biela 5 kg

PRIMALEX - Práškový tmel biela 5 kg

PRIMALEX - Práškový tmel biela 5 kg
Detail

Tmel je rýchlo tuhnúca vnútorná vyrovnávacia hmota vyrobená na báze sadry. Je určená k vyplňovaniu škár medzi sadrokartónovými doskami tvoriacimi stenové priečky alebo stropné podhľady, ale aj k opravám železobetónových konštrukcií. Použitie pridaných celulózových mikrovlákien zaisťuje zosilnený armovací účinok, zlepšuje viskozitu, zabraňuje zmršťovaniu a tvorbe prasklín.Znižuje vnútorné napätie a umožňuje aplikovať silnú vrstvu pri jednej vrstve. Výdatnosť: - 0,3 kg/bm Riedenie: - vodou Pomer riedenia: - 0,6 L vody na 1 kg tmelu Príprava podkladu Podklady určené na tmelenie musia byť vo všeobecnosti pevné, suché, čisté, zbavené nečistôt, vosku, mastnoty a iných odpudzujúcich častíc.Tmelenie odporúčame vykonávať až po dokončení a potrebnom vyschnutí vlhkých procesov na stavbe bez následného vystavovania podkladu a konštrukcií náhlym teplotným a vlhkostným zmenám.Z už natretých povrchov odstráňte všetky uvoľnené vrstvy, olejové nátery, laky a emaily. Sadrokartónové dosky:dosky opláštenia musia byť správne pripevnené, montované na tesný zraz, v prípade priečok musia byť konštrukčne opláštené z oboch strán. Nové minerálne podklady:Musia byť dostatočne zatvrdnuté a vyschnuté, vyzreté minimálne 4 týždne. Staršie pevné minerálne podklady:Pri veľkoplošných opravách pôvodné, kriedujúce nátery alebo inak znečistené povrchy umyte alebo prinajlepšom úplne odstráňte.Pri opravách lokálnych trhlín je nutné dokonalé odstránenie prípadného odlupujúceho sa starého náteru v ich blízkosti.Po mokrom očistení nechajte plochy dostatočne preschnúť pred ďalším ošetrením.Rozsiahlejšie nedostatky vykonávajte klasickou formou murárskej vysprávky, väčšie trhliny je potrebné spraviť vhodným akrylátovým tmelom. Kontaminované podklady:Podklady je potrebné najskôr ošetriť špeciálnym prostriedkom podľa formy znečistenia napr. Primalex fungicídna penetrácia alebo Primalex čistič fasád príp. iným vhodným prípravkom.Po mokrom procese nechajte plochy dostatočne preschnúť pred ďalším ošetrením a aplikáciou tmelu. Príprava tmelu Práškový tmel sa pozvoľna nasype do čistej vody v stanovenom pomere a nechá sa cca 3 minúty nasiaknuť.Zmes sa následne rozmieša do pastovitej konzistencie bez hrudiek. Aplikácia Na správne pripravené podklady sa tmel aplikuje nerezovým hladítkom bežným spôsobom.Orientačná doba spracovateľnosti zmesi je cca 20-30 minút.V prípade veľkých nerovností môžete celý proces opakovať viackrát.Po dokonalom zaschnutí sa povrch prebrúsi brúsnou mriežkou alebo brúsnym papierom č. 150-180.K finálnej úprave povrchu sú následne vhodné všetky interiérové nátery rady Primalex vhodné pre sadrokartóny alebo sadrové omietky. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PRIMALEX - Práškový tmel biela 5 kg

MAXXIVA sada závažia 4 x 5 kg, cement, čierna

MAXXIVA sada závažia 4 x 5 kg, cement, čierna
Detail

MAXXIVA sada závažia 4 x 5 kg, cement, čierna z kategórie Šport | Fitness | Činky | Závažia na činky - kotúče kúpite na Kokiskashop.sk za 30.59 €. Vnútorný priemer je štandardný, a preto sa hodí pre všetky štandardné dlhé, krátke a lakťová tyče. Záťažové dosky z cementovej výplne a robustného plastového plášťa. Šetrné k podlahe, šetrné k materiálu a tiché pri pokladaní. Závažia sú vhodné pre všetky činky s držiakom kotúča Ø 30 / 31 mm. Ideálne do posilňovne aj na doma. Technické údaje: materiál: cement, plast farba: čierna hmotnosť: každý 5 kg (celkom 20 kg) priemer otvoru: 30 / 31 mm priemer disku: 26,5 cm hrúbka: cca 45 mm Obsah balenia: 4 x záťažová doska (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MAXXIVA sada závažia 4 x 5 kg, cement, čierna

HETLINE SUPER WASH Vysoko umývateľná farba 5 kg biela polomatná

HETLINE SUPER WASH Vysoko umývateľná farba 5 kg biela polomatná
Detail

Vysoko umývateľná farba na ochranu stien v interiéri - schodové sokle, chodby, kuchyne, detské izby, zdravotnícke zariadenia, sklady alebo činžiakové domy. Náter je odolný oteru za mokra. Vhodnými podkladmi sú vápenné, vápennocementové, sadrové omietky, sadrovláknité, drevovláknité dosky, či betónové panely. Výdatnosť:- cca 8-12 m2/kg v jednej vrstve Riedenie: - vodou Príprava podkladu Podklad musí byť čistý, suchý, bez špiny, prachu, biologického napadnutia - rias, plesní a vyzretý. Staré nesúdržné nátery je potrebné odstrániť. Aplikácia Náter aplikujte maliarskym valčekom, štetkou, striekaním. Tónovanie do odtieňa je možné pomocou tónovacej farby Hetcolor. Na extrémne hladké a problematickejšie podklady ako penetračný prípravok použite UP-Grund. Na veľmi savé podklady použite A-Grund alebo AT-Grund. Ak je podkladom starý náter, ktorý je súdržný, neprašný a málo nasiakavý , tak penetrácia nie je potrebná. Po dostatočnom zaschnutí penetračného náteru urobte 1-2 vrstvy farbou. Maximálne riedenie farby pri krycom nátere je 0,5 L vody na 1 kg farby. Čistenie náradia Náradie umyte vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako HETLINE SUPER WASH Vysoko umývateľná farba 5 kg biela polomatná

OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4

OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4
Detail

Zariadenie oneConcept SG003 je kompaktná práčka s funkciou odstreďovania, s výkonom 180 W a s celkovou kapacitou bielizne 2,8 kg.Predurčená pre prevádzku mimo obvyklých miest uľahčuje sušenie bielizne na kempoviskách, na cestách alebo v záhradách. Možno ju však použiť aj v jednočlenných a študentských domácnostiach.Odstreďovacia komora podstatne skracuje dobu opätovného nosenia jednej várky bielizne – ďalšia výhoda najmä práve pri kempovaní, keď so sebou nechceme nosiť rozsiahlu garderóbu. Časovač žmýkania je možné nastaviť ľubovoľne medzi 0 a 5 minútami, a tak ho dokonale prispôsobiť pranej bielizni. Prací časovač umožňuje dĺžku až do 15 minút.Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom spolu s praktickými možnosťami uchopenia je sušička oneConcept SG003 nielen extrémne nenáročná vo svojich priestorových požiadavkách, ale sa tiež jednoducho uskladňuje a prenáša. Konštrukcia je vyrobená z odolného, nerozbitného plastu a má čiastočne transparentné telo. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4

OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4

OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4
Detail

Zariadenie oneConcept SG003 je kompaktná práčka s funkciou odstreďovania, s výkonom 180 W a s celkovou kapacitou bielizne 2,8 kg.Predurčená pre prevádzku mimo obvyklých miest uľahčuje sušenie bielizne na kempoviskách, na cestách alebo v záhradách. Možno ju však použiť aj v jednočlenných a študentských domácnostiach.Odstreďovacia komora podstatne skracuje dobu opätovného nosenia jednej várky bielizne – ďalšia výhoda najmä práve pri kempovaní, keď so sebou nechceme nosiť rozsiahlu garderóbu. Časovač žmýkania je možné nastaviť ľubovoľne medzi 0 a 5 minútami, a tak ho dokonale prispôsobiť pranej bielizni. Prací časovač umožňuje dĺžku až do 15 minút.Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom spolu s praktickými možnosťami uchopenia je sušička oneConcept SG003 nielen extrémne nenáročná vo svojich priestorových požiadavkách, ale sa tiež jednoducho uskladňuje a prenáša. Konštrukcia je vyrobená z odolného, nerozbitného plastu a má čiastočne transparentné telo. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept SG003, 180 W, 2,8 kg, mini práčka, odstreďovanie, IPX4

HUGGIES® Elite Soft Plienky jednorázové 1 (3-5 kg) 84 ks

Detail

Prémiové jednorázové plienky Huggies Elite Soft sú najjemnejšie a najmäkšie plienky pod značkou Huggies. Mäkké vankúšiky, ktoré prichádzajú do bezprostrendého kontaktu s detskou pokožkou, vytvárajú jemnú beriéru medzi pokožkou a tekutou stolicou. Unikátna vrstva Soft Absorb vstrebá tekutinu okamžite a vďaka tomu zostane detský zadoček v suchu. Pred pretečením v oblasti chrbta chráni špeciálna kapsa. Navyše materiál, z ktorého sú plienky vyrobené, umožňuje pokožke dýchať. Ideálne pre novorodenca. Pre deti vážiace 3-5 kg. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HUGGIES® Elite Soft Plienky jednorázové 1 (3-5 kg) 84 ks
Tectake mini práčka 4,5 kg so žmýkačkou 3,5 kg, biela (400777), Tectake Šperkovnica 2v1 so zrkadlom – biela (400764), RASCO Sušienky Rasco mini kosť mix. 3,5 cm 10 kg (8595091774630), KÖNIGLICHE WÄSCHE Color 3,5 kg (4260582340086), KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 3,5 kg (4260582340031), GymBeam Nastaviteľný kettlebell 4,5 – 18 kg (8586022212796), Hagen Piesok púštny čierny 4,5 kg (015561231015), Hagen Piesok púštny červený 4,5 kg (015561231053), Hagen Piesok púštny žltý 4,5 kg (015561231039), Tectake Veľká šperkovnica so zrkadlom na kľúč – biela (401539), Royal Canin sterilised (7+) 3,5 kg (3182550784580), BATOLE Prací prostriedok 4,5 kg (35 praní) (8594018040056), KÖNIGLICHE WÄSCHE White 3,5 kg (50 praní) (4260582340109), Royal Canin light weight care 3,5 kg (3182550788939), MARIMEX Triplex MINI 0,9 kg (11301206), Práčka vzduchu VENTA LW25 Original Biela (7025500), SAVO univerzálny prací prášok 4,5 kg (65 praní) (8720181315091), Hagen Piesok riečny jantárový Exo Terra 4,5 kg (015561231077), Fitmin dog mini senior - 3 kg (8595237007264), Fitmin dog mini puppy 15 kg (8595237006526), Royal Canin mini puppy 8 kg (3182550793049), Fitmin dog mini performance - 3 kg (8595237007219), Royal Canin mini sterilised 8 kg (3182550807074), Fitmin dog mini senior - 0,4 kg (8595237007257), Royal Canin mini adult 8 kg (3182550716888), Royal Canin mini adult 2 kg (3182550402170), Fitmin dog mini puppy – 3 kg (8595237007240), Royal Canin Mini Exigent 3 kg (3182550894050), Royal Canin Mini Dermacomfort 1 kg (3182550893886), Royal Canin Mini Puppy 0,8 kg (3182550792929)