The escapists 2 – season pass (pc/mac/lx) digital (376557)

Produkt The escapists 2 – season pass (pc/mac/lx) digital (376557) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu The escapists 2 – season pass (pc/mac/lx) digital (376557) upraviť a produkt hľadať znova.

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Vziať roha z lapáka môže byť celkom zábavné. Taktická stratégia The Escapists je takmer dokonalým simulátorom notorického útekára a je len na hráčovi, aby prekonal prvotný odpor k archaickému vzhľadu hry a prijal niektoré jej sporné pravidlá. (Games.cz) Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nová výzvaAk sa vám už podarilo dohrať pôvodnú hru a všetky väzenia už poznáte naspamäť, tak ste to práve vy, pre koho si vývojári pripravili Season Pass. Do hry pridáva 3 nové väznice, nové extra predmety, možnosti úpravy a úplne nové možnosti úteku. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 (64 - bit)Procesori5-2500K - 3.3 GHz, AMD FX 6300 - 3.5 GHzGrafikaGeForce GTX 750, AMD R7 370DirectX11.0RAM4 GBHDD2 GB... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557) , The escapists 2 – season pass (pc/mac/lx) digital (376557)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 49 % Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných kúskov. Navyše v luxusnej grafike pod taktovkou Unreal Engine 4. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Season PassSeason Pass k hre Moto Racer 4 tí umožňuje prístup k trom veľkým prichádzajúcim DLC balíčkom, obsahujúcim ďalší herný režim. Pomôže ti ukázať, čo si môžeš dovoliť nakúpiť v multiplayeri aj singleplayeri.Na spustenie sa vyžaduje základná hra Moto Racer. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prekážkovú dráhu možno zdolať aj s motocyklom. Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465) , The escapists – alcatraz (pc/mac/linux) digital (188659)

Eon Altar: Season 1 Pass (PC/MAC) DIGITAL (437076)

Eon Altar: Season 1 Pass  (PC/MAC) DIGITAL (437076)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Hlboký, presvedčivý a originálny fantasy svet mečov a kúziel. Nádherné umelecké a atmosférické prostredie. Koordinácia taktiky a pohybu vašimi mobilnými zariadeniami. Preskúmajte pevnosť Tarnum, ktorá je plná tajomných dungeonov a tunelov. Budete plniť desiatky úloh a výziev. Eonův oltár bráni mnoho nepriateľov, prekonajte je svojimi kúzlami, bojovými schopnosťami, stratégií. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Season 1 Pass Obsahuje prvé 3 epizódy príbehu zo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Eon Altar: Season 1 Pass (PC/MAC) DIGITAL (437076) , The escapists – escape team (pc/mac/linux) digital (188660)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokúste sa uniknúť z jedného z najslávnejších väzenia sveta – z Alcatrazu. Mnohí sa o to pokúšali a mnohí zlyhali. Teraz máte šancu skúsiť utiecť z jedného z najprísnejšie stráženého väzenia Ameriky vy a zaradiť sa tak na zoznam „slávnych“. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659) , Eon altar: season 1 pass (pc/mac) digital (437076)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 88% Pre všetkých fanúšikov strategického uvažovania, ktorý boli naposledy milo prekvapení tým, ako skvele dopadlo prepracovanie pôvodného konceptu do nového kabátika, prichádza pokračovanie, ktoré sľubuje byť ešte väčším, epickejším a predovšetkým hrateľnejším. Od porážky vojsk planéty Zem ubehlo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Ujmite sa velenia Avenger, mimozemského zásobovacieho plavidla, ktoré bolo prestavané na mobilné veliteľstvo XCOM.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189) , Moto racer 4 season pass (pc/mac) pl digital (267465)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Štvorčlenný tím bol uväznený vo vojenskom väzení za zločiny, ktoré nespáchal, a tak sa musí z väzenia, z ktorého niet úniku, pokúsiť utiecť. Možno pomôžu zvesti o tom, že sa v areáli nachádza jeden z najsilnejších tankov, aký bol kedy vyrobený. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660) , The escapists – duct tapes are forever (pc/mac/linux) digital (181545)

Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417)

Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, Pankapu je výpravná a epizodické plošinovka / akcia, ktorá sa odohráva v snoch Djaha'rella, dieťaťa, ktoré kedysi prežilo tragické udalostiHra je rozprávaná ako rozprávka čítaná deťom a má dve úrovne rozprávania: epický a úprimný príbeh Pankapu vo svete snov a príbeh Jaha'rella v reálnom svete, plnom temnoty a tragédie. Súčasťou hry je nielen prvá epizóda, ale aj druhá epizóda plánovaná na prvý štvrťrok 2017.Kľúčové vlastnostiAkčná plošinovka v 2DPríbeh rozprávaný v štýle rozprávky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417) , The escapists – fhurst peak correctional facility (pc/mac/linux) digital (89481)

Rise of the Tomb Raider – Season Pass (PC) DIGITAL (414759)

Rise of the Tomb Raider – Season Pass (PC) DIGITAL (414759)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra vyžaduje základnú hru Na svojom prvom dobrodružstve sa z Lary Croft stala bojovníčka, ktorá prežije všetko. ďalšej kapitole svojej cesty bude Lara musieť napnúť všetky sily, naučiť sa dôverovať novým priateľom a konečne prijať svoj osud vykrádačov hrobiek. 86 % Lara pôsobí dospelejším dojmom a hlavne sa vracia späť do hrobiek, ktoré sú pre celú sériu kľúčové. Jej nové dobrodružstvo je prakticky vo všetkých ohľadoch lepšie ako predchádzajúci diel a je vidieť, že sa Crystal Dynamics vydali správnym smerom. Na svojej ceste budete musieť čeliť ako drsným podmienkam, tak aj smrteľne nebezpečnej zveri.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rise of the Tomb Raider – Season Pass (PC) DIGITAL (414759) , Xcom 2 collection (pc/mac/lx) digital (411189)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, 80%Každý svet potrebuje hrdinov. Akokoľvek nehrdinsky vyzerajú. A Join Wilbur, Ivo, Nate a Critter už viac nehrdinsky snáď ani vyzerať nemôžu. Pomôžte im naplniť ich osudy. Osudy, ktoré ešte neboli napísané.Nechajte sa uchvátiť krásnou fantasy grafikou a surrealistickým poňatím hry.Hra pred vás postaví spústy logických hádaniek, ktoré vám dajú zabrať. Aventásia má však vlastné pravidlá a tie budete musieť vziať v úvahu, inak skončíte beznádejne zaseknutí.Popkultúra, kam sa pozriešHra si uťahuje z veľa žánrových prívržencov aj zdanlivo úplne náhodných titulov. Nájdete tu tak odkazy na Harryho Pottera, Minecraft, Hru o tróny a mnohé ďalšie!Nesúrodá štvoricaUjmite sa party hrdinov zo sveta Aventásia a vydajte sa s nimi na cestu plnú humoru, odkazov na iné univerzá, či už herné alebo filmové a riešte spústy hádaniek v klasickej point and click adventúre.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor (alza.sk)

Podobné produkty ako The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340) , Dragodino (pc/mac/lx) digital (361758)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra „Duct Tapes Are Forever“ je názov nového dodatku, ktorý prenesie väzňa z The Escapists do utajeného sveta špiónov, zloduchov a smokingov. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545) , Autumn (pc/mac/lx) digital (258721)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Máte príležitosť zahrať si úplne prvú mapu pre The Escapists s názvom Fhurst Peak Correction Facility. Väzenie bolo kedysi bonusom pre hráča v rámci predbežného prístupu, ale vďaka veľkému dopytu je teraz k dispozícii aj ako prídavný obsah. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481) , Turmoil (pc/mac/lx) digital (344148)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra PC XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC vytvorte si vlastný tím vojakov hnutia odporu, využite dodatkové uniformy, pokrývky hlavy a rozmanitého maskovanie tváre. 85 % Úžasné rozšírenie, ktoré vám sprostredkuje veľa dodatočného obsahu a úplne nové herné zážitky s pridanou postavou. vypnuté Pustite sa do bojaUtvorte si vlastný tím vojakov, využite pridané uniformy, pokrývky hlavy a mnoho druhov maskovania. Hneď na začiatku odblokujete regrúta, vojaka ktorý zažil predchádzajúce vojny. vypnuté Príbeh v novom engine Ľudstvo prehralo vo vojne proti cudzej... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) DIGITAL (281247) , Neurovoider (pc/mac/lx) digital (262986)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, NeuroVoider patrí medzi prakticky zabudnuté žánre automatovek. Kombinuje v sebe 2D strieľačku a RPG prvkami, ktoré vám postupne odomknú silnejšie zbrane. Jedine tak zdoláte aj veľmi silné bossmi na konci úrovniach.NeuroVoider sa radí do rodiny veľmi návykových hier. Stavia totiž na model 2D strieľačky, ktorá sa odohráva v cyberfuturistickom vesmíre. V ňom sa prevtelíte do postavičky, ktorej účelom je prestrieľať sa cez bludisko robotických nepriateľov.Kľúčové vlastnosti 2D strieľačka s RPG prvkamiPostupné vylepšovanie zbraňového arzenálu8 736 jedinečných protivníkovObrí bossovia čakajúci na zdolanieKooperatívny offline multiplayer až pre štyroch hráčov (alza.sk)

Podobné produkty ako NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986) , Sheltered (pc/mac/lx) digital (160684)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, 73%Zažite ropnú horúčku ako Amerika v roku 1890! Turmoil ponúka hráčom jej vizuálne očarujúce vyhotovenie.Nechajte sa nakaziť ropnou horúčkou a vrhnite sa do ťažby po hlave.Prejdite postupne celú kampaní a ukážte, že na to máte.Parádna vizuálna stránka je len začiatokVizuálna stránka hry je naozaj očarujúca. Čo sa skrýva pod ňou, je však ešte lepšie. Vďaka prepracovanosti celého systému hry a jej zábavnosti pri hre strávite dlhé hodiny.Na čo sa tešiť?Hra na počítač ponúka hráčom skvelú kampaň, k dispozícii vám navyše sú desiatky rôznych vylepšení, vďaka ktorým bude vaša ťažba efektívnejšia. Počas hry sa môžete stretávať s ostatnými obyvateľmi mesta v klasickom americkom salóniku a uzatvárať s nimi dohody. Užívať si budete môcť aj prepracovaný systém aukcií, kde môžete preplatitvašukonkurenciu. Mód jedného hráča môžete navyše hrať do nekonečna – úrovne sú tu tvorené automaticky.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148) , Mugsters (pc/mac/lx) digital (442680)

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994)

Moonlighter (PC/MAC/LX)  DIGITAL (428994)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, 76 % Moonlighter je akčná RPG hra s rogue-lite prvkami odohrávajúca sa v každodenných rutinách Willa, dobrodružného obchodníka, ktorý sníva o tom, že sa stane hrdinom. Skrze brány vstúpite do svetov plných exotických predmetov. Získavajte zásoby, zbrane a zvláštne artefakty. Pochopenie systému remesiel a kúziel je nevyhnutné pre váš postup. Spolupracujte s osadníkmi, aby ste vytvorili nové zbroje a zbrane a začarovali už vytvorené vybavenia. Bojujte štýlovo Porazte zástupy nepriateľov, bojujte s bossmi a vychutnajte si náročné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994) , Rochard (pc/mac/lx) digital (370479)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a arkády, 62% Kyberpunkové akčné RPG od českých autorov s jedinečným audiovizuálnym spracovaním. Prežite pútavý kyberpunkový príbeh. Preskúmajte otvorený svet. Ručne kreslené lokácie Pohybujte sa po desiatkach ručne kreslených lokácií futuristického mesta. Napínavé súbojeVyberte si svoju cestu a ponorte sa do napínavých súbojov. Súbojový systém na báze automatových kombajnov z 90. rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385) , Moonlighter (pc/mac/lx) digital (428994)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, 62%Hra privádza hráčov do post apokalyptického sveta a stavia ich pred ťažkú skúšku ochrany ich rodiny.Vytvorte si svoju vlastnú postavu preživšieho a postupne rozvíjajte jej charakter.V jeho koži musíte ochraňovať svoju rodinu v zničenom a neľútostnom svete.Vytvorte si svoj domovHráčom sú k dispozícii prvky na tvorbu ich vlastného prístrešia. Vytvorte si útulný domov pomocou rôznych materiálov, ktoré naťažíte a udržujte ho v bezpečí.Vydajte sa na prieskumPrežívanie vyžaduje veci každodennej potreby. Musíte preto spoločne s vašou rodinou každý deň vyraziť von a hľadať dôležité suroviny či jedlo. Dávajte si však pozor, počas vášho prieskumu narazíte na veľa nebezpečenstva a tie môžu niekoho z vás stáť život. Z ciest si môžete domov doviesť ďalších preživších či rôznych miláčikov, o ktoré sa neskôr môžete starať.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor-Grafika- ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684) , Dex (pc/mac/lx) digital (383385)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, arkády a logický, 81% Rochard je vynikajúca puzzle skákačka s množstvom nápadov a vyladenou hrateľnosťou. –Hrej.cz Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Príbehový režim ponúkne päť kapitol plošinovej akcie a zapeklitými hádankami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Využívajte predmety v okolí na riešenie hádaniek aj eliminácia nepriateľov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Našlapaný soundtrack Preskúmavajte slnečnú sústavu, zbavujte sa nepriateľov a riešte hádanky v rytme južanského rocku,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479) , The book of unwritten tales 2 (pc/mac/lx) pl digital (347340)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, % Slobodné riešenie úloh, fajn prostredie, humor a akčná hrateľnosť. Čo viac chcieť od nezávislej arkády? Dávajte pozor na mimozemské lúče, raketové veže a nespočetné množstvo pasce a zároveň uniknite otravným útočníkom, ktorí sú vám neustále v pätách. S viac ako 30 typy vozidiel k dispozícii môžete plávať, predierať sa, drviť nepriateľov a prestrieľať si cestu k slobode. Zábavný multiplayer Spojte svoje sily s kamarátom, aby ste čelili mimozemskej hrozbe spoločne. Všetky kampane pre jedného hráča sú plne prispôsobené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680) , The descendant: rest of season (pc/mac) digital (356244)

DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758)

DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, % Zábavná adventúra pre malých i veľkých hráčov. S dráčikom zažijete veľa skvelých dobrodružstiev. K dispozícii je aj režim kooperácia. Prežite s malým dráčikom DragoDino množstvo skvelých dobrodružstiev. Prejdite veľkým množstvom úrovní a stretnite sa s najrôznejšími nepriateľmi. Niektorí sú naozaj tvrdý oriešok. Hrajte s priateľmi Hra ponúka split-screen režim kooperácie, v ktorom si môžete dobrodružstvo vychutnať s vašimi kamarátmi, či rodinou. Vďaka tomu získa hra úplne nový rozmer a vy zažijete neskutočnú zábavu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758) , Wreckfest – season pass – pc digital (832969)

Autumn (PC/MAC/LX) DIGITAL (258721)

Autumn (PC/MAC/LX) DIGITAL (258721)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, V relaxačnej hre Autumn sa budeš ako Duch pohybovať farebným svetom a zbierať životnú energiu z padajúceho lístia. vypnuté Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokojné miesto pre duševný rozvoj. vypnuté Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Svet plný farieb. vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Životná energia Ako Duch budeš poletovať hrou, pomáhať okolitému svetu a zbierať životnú energiu – Pranu, ktorá sa uvoľňuje z padajúceho jesenného lístia.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Autumn (PC/MAC/LX) DIGITAL (258721) , Frostpunk: season pass – pc digital (864580)

Satellite Rush (PC/MAC/LX) DIGITAL (279909)

Satellite Rush (PC/MAC/LX) DIGITAL (279909)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, PC Satellite Rush VITAJTE NA SATELITU! Satellite Rush je rýchla strieľačka s prechádzaním úrovňou hore a dole v klíme sci-fi s pixelov grafikou a prvky roguelike. vypnuté VITAJTE NA SATELITU!Satellite Rush je rýchla strieľačka s prechádzaním úrovní hore a dole v klíme sci-fi s pixelovou grafikou a prvkami Roguelike. Prevezmite kontrolu nad administratívnym pracovníkom a dostaňte sa cez Satelit Moebius, intergalaktickú arénu/scénu Reality Show plnú zlých cudzích robotov naprogramovaných na upratovanie (alebo zabíjanie). vypnuté Strieľajte na rôzne ciele a zaistite divákom krviprelievanie, za ktoré zaplatili! vypnuté Diváci vám budú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Satellite Rush (PC/MAC/LX) DIGITAL (279909) , Borderlands 2 season pass (mac) (51304)

Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292)

Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, % Fantastický remake klasickej arkádovej hry Asteroids! Prerábka skvelej klasiky z 80. rokovSvet skvelej prerábky klasickej arkádovej hry Asteroids! Dark Matter vám pripomenie vzrušujúcu a šialenú hrateľnosť historického hitu.V 80. rokoch minulého storočia zaznamenali Asterodis! jeden z najväčších komerčných úspechov v hernom svete a prispeli svojím dielom k rozvoju herného priemyslu. Teraz bude príležitosť ponoriť sa do sveta 30 intergalaktických misií v móde kampaň, alebo zhodnotiť svoje sily v nekonečnom challenge móde. Jednoduchá grafika s adrenalínovou návykovou hrateľnosťou Tešiť sa môžete na zbesilú akčnú jazdu galaxiou plnou nepriateľov a nebezpečných asteroidov, a keďže ide o arkádu, tak aj na účinné zbraňové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292) , Rise of the tomb raider – season pass (pc) digital (414759)

Killing Floor (PC/MAC/LX) DIGITAL (347190)

Killing Floor (PC/MAC/LX) DIGITAL (347190)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, W Oblicza ataku biologicznego, Policja aj wojsko łączą sily, by wyeliminować zagrożenia zo strony mutantów. (alza.sk)

Podobné produkty ako Killing Floor (PC/MAC/LX) DIGITAL (347190) , Pankapu – episodes 1 & 2 (pc/mac/lx) digital (267417)

Beat Cop (PC/MAC/LX) DIGITAL (341427)

Beat Cop (PC/MAC/LX) DIGITAL (341427)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor a dobrodružný, 71% Retro, pixel artová adventúra situovaná v New Yorku, inšpirovaná osemdesiatkovými policajnými TV reláciami. Buďte sarkastický. Buďte zarmútený. Buďte, čo chcete. V tomto svete je hŕba vecí, nad ktorými sa môžete zasmiať a veľa vecí, nad ktorými sa smiať rozhodne nebudete. Dávajte pokuty, karhajte chodcov a podobne. Tu sa budete cítiť ako naozajstný policajt. Nelineárny príbeh s mnohými koncami Niekto to na vás nastražil a nikto iný ako vy sa o vašu situáciu nezaujíma. Otočte každý kameň v tomto meste a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Beat Cop (PC/MAC/LX) DIGITAL (341427) , Borderlands the pre-sequel season pass (mac) (80228)

Z-End (PC/MAC/LX) DIGITAL (385449)

Z-End (PC/MAC/LX) DIGITAL (385449)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.zmeniť zdrojOdobrať 0 % Apokalypsa zombie.Svet, ako ho poznáme, je preč. Vezmi svoju úlohu preživšieho a hľadaj nových členov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Na ceste sa stretnete s tajomnou Faye a jej životnou púťou. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Budete schopní prekonať nebezpečenstvo tohto umierajúceho sveta? Za každú cenu? Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Žiť a prežiť Aké... (alza.sk)

Podobné produkty ako Z-End (PC/MAC/LX) DIGITAL (385449) , Tekken 7 season pass 2 (pc) steam digital (451514)

Broken Age (PC/MAC/LX) DIGITAL (360669)

Broken Age (PC/MAC/LX) DIGITAL (360669)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, 73%Broken Age je ručne animovaná dobrodružná hra pre celú rodinu. Vella Tartine a Shay Volta sú dvaja tínedžeri v napodiv podobných situáciách, ale v radikálne odlišných svetoch.Chlapec Shay Volta sa na kozmickej lodi snaží uniknúť diktátorskému palubnému počítaču, ktorý sa vydáva za jeho milujúcich rodičov.Vella Tartine sa v rozprávkovom kráľovstve pokúša zvrátiť presvedčenie dedinčanov, že ich civilizácia prežije len obetovaním panien ohromnej potvore.Prepínajte medzi príbehmi a pomáhajte svojim hrdinomPri PC hre môžete voľne prepínať medzi oboma príbehmi, pomáhať svojim hrdinom riešiť rôzne životné situácie a prežiť s nimi nečakané dobrodružstvá.Majstrovsky napísané dobrodružstvoBroken Age je úžasné, majstrovsky napísané dobrodružstvo, ktoré vo vás vzbudí nostalgické spomienky a prináša novú éru pre žáner typu point-and-click. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows... (alza.sk)

Podobné produkty ako Broken Age (PC/MAC/LX) DIGITAL (360669) , The crew 2 season pass – xbox digital (7d4-00268)

Nuclear Dawn (PC/MAC/LX) DIGITAL (381846)

Nuclear Dawn (PC/MAC/LX) DIGITAL (381846)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, – elektronická licencia, české titulky, žáner: FPS 71 %Tvrdá, rýchla a nepriateľská akčná strieľačka z pohľadu prvej osoby so zbraňami, ktoré vsádzajú na taktiku a zručnosti.Ocitnete sa v úlohe pancierovej, útočnej, alebo maskovanej pechoty.Preštudujte slabé a silné stránky jednotlivých rolí a využite ich v boji.Využívajte terénProstredie hry je prispôsobené tak, aby ste mohli maximálne využívať terén a kryť sa, ako je to len možné.Môžete dostať povýšenie na veliteľaAk budete skvelí vo svojej úlohe, dočkáte sa povýšenia na veliteľa, kde budete organizovať svojich vojakov, rozdávať úlohy a rozhodovať o bitkách. Plánujte dobre rozmiestňovanie budov a zásobovacích centier pre svoje jednotky.Sústreďte sa na nepriateľovAk chcete prežiť, musíte odhadnúť, čo má nepriateľ za lubom a jeho akciu prekaziť, nech už je akokoľvek dobre pripravená.V tom vám pomôže dobré taktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nuclear Dawn (PC/MAC/LX) DIGITAL (381846) , The surge 2 season pass – xbox digital (7d4-00526)

CortexGear: AngryDroids (PC/MAC/LX) DIGITAL (391305)

CortexGear: AngryDroids (PC/MAC/LX) DIGITAL (391305)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, % CortexGear: AngryDroids je klasická 3D sci-fi strieľačka, ktorá preverí vaše zručnosti v 20 náročných úrovniach, s mnohými rôznymi zbraňami a nepriateľmi. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zábavná výzvaNáročná a dobrodružná akčná hra, v ktorej ide o logické myslenie pri hľadaní slabín nepriateľa, líčení pascí a riešení hádaniek. Budete hackovať počítače, používať triky a kombá. Hra ponúkne 20 náročných úrovní s až 6 hodinovou hernou dobou. Na výber budete mať až 100 rôznych zbraní 35 druhov nepriateľov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vaše reflexy a zručnosti vás prevedú hrouHlavná postava je Alien, hacker, ktorý prevzal kontrolu nad CortexGear (robotom s implantovaným mozgom) a ktorý sa snaží zničiť zlých droidov. Alien je jedným z... (alza.sk)

Podobné produkty ako CortexGear: AngryDroids (PC/MAC/LX) DIGITAL (391305) , Cortexgear: angrydroids (pc/mac/lx) digital (391305)

Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580)

Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580)
Detail

Herný doplnok –elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor %Season Pass prináša dodatočný obsah vo forme 3 DLC a ďalší bonusový obsah. Je nutné vlastníctvo základnej hry.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!THE RIFTS s novou mechanikou budovania mostov v Endless móde.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!THE LAST AUTUMN sa odohráva pred samotnou hrou s unikátnou architektúrou.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!PROJECT TVADGYCGJRPROJECT TVADGYCGJR značí kódové označenie posledného rozsiahleho rozšírenia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Dodatočný obsahSeason Pass prináša aj originálny soundtrack a digitálny artbook vo forme dodatočného obsahu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!The rift1. DLC vychádza súčasne s vydaním season passu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!2. DLC The last autumn bude k dispozícii v poslednom štvrťroku 2019.Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580) , Nuclear dawn (pc/mac/lx) digital (381846)

Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)

Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, športový, simulátor a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITALHerný doplnok Wreckfest – Season Pass vyžaduje na hranie vlastníctva základnej hry. Jeho zakúpením získate exkluzívne vozidlo Bandit Ripper V8. Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL prináša: 20 bláznivých ikonických vozidiel20 šialených dekorácií Herný doplnok Wreckfest – Season Pass na PC vychádza postupneVšetky položky Wreckfest Season Passu budú vydávané postupne prostredníctvom ôsmich DLC. Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL obsahuje: Retro Rammers Car PackGoofy Roofs PackBackwoods Bangers Car PackSteel & Wheels PackModified... (alza.sk)

Podobné produkty ako Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)

Kerbal Space Program (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)

Kerbal Space Program  (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, 88% Kerbal Space Program je fantastická vesmírna hra. Vaše úspechy v hre záležia tiež na legitímnom pokroku v chápaní fyziky. Vytvorte si a spravujte svoj vlastný vesmírny program. Postavte kozmické rakety a preskúmajte slnečnú sústavu. Aerobraking Hra simuluje newtonovské správanie telies v atmosfére aj vo vákuu, čo umožňuje hráčovi vykonávať napríklad brzdenie vyslaných sond o atmosféru. Zvoľte si svoj vlastný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kerbal Space Program (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)

Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)

Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a logický, % Logická tanková arkáda, kde je dôležité logické uvažovanie na hranie hry. V hre Tank Assault X taktika hrá rovnakú úlohu ako stláčanie tlačidiel pre pohyb tankom v úrovniach! Získavajte v postupe hrou Titanium a vylepšite si svoj tank, aby vydržal viac zásahov a aby tie vaše viac boleli. Užite si to pravé retro z čias arkádových automatov. Hardcore taktika Tank Assault X vám nedá nič zadarmo. Taktizujte pri výbere tanku, vyberte si rýchleho skauta alebo masívny monster-tank. Dávajte si pozor na neviditeľné tanky a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)

Chivalry: Medieval Warfare (PC/MAC/LX) DIGITAL (347175)

Chivalry: Medieval Warfare (PC/MAC/LX) DIGITAL (347175)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčná 79%„Neuveriteľne chytľavá bitkárska hra, ktorá vás bude baviť, kým definitívne neroztrieskate myš. Takže vlastne nie príliš dlho.“ (Hrej.cz)Vydajte sa do stredoveku plného rytierov s obrovskými mečmi a lukostrelcami s nebezpečnými lukmi.Pustite sa do boja so svojimi protivníkmi a do posledného muža ich eliminujte.Grafické spracovanie na jednotku s hviezdičkouVývojári si na grafickom spracovaní dali naozaj záležať a z Unreal Enginu 3 vyžmýkali, čo sa dalo. Vďaka tomu je grafika jednoducho na zožratie.Hra, ktorá sa na nič nehráPokiaľ od Chivalry: Medieval Warfare očakávate premakaný príbeh z prostredia stredoveku, v ktorom možno budete zachraňovať princeznú, tak sa pekelne pletiete. Bitkárska hra je štýlovo podobná hrám, ako sú napríklad CS:GO. Hráči sú rozdelení na dva tábory, miesto pušky však dostanete do ruky meče, kopije, sekery, luky ado... (alza.sk)

Podobné produkty ako Chivalry: Medieval Warfare (PC/MAC/LX) DIGITAL (347175)

Painkiller Hell & Damnation (PC/MAC/LX) DIGITAL (347328)

Painkiller Hell & Damnation (PC/MAC/LX) DIGITAL (347328)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, 95%Painkiller Hell & Damnation je moderným remakom legendárnej strieľačky Painkiller and Battle Out Of Hell. Ku skvelému pôvodnému titulu pridáva navyše aj multiplayer.Moderný remake legendárnej hry, ktorý by si žiadny fanúšik nemal nechať ujsť.Prejdite všetkých 15 pôvodných, adrenalínom našľapaných levelov. Ako bonus hra obsahuje špeciálne Halloween level.Stretnite sa s pôvodnými bossmiV priebehu hry narazíte na všetky 4 z pôvodnej hry. Sú však ako celá hra oblečení v novom grafickom kabátiku. Ten celej hre vyložene sedí.Multiplayer ako bonusPainkiller Hell & Damnation nie je len úplne obyčajný remake. Vývojári do hry pridali aj multiplayer a vy si tak budete môcť hru užiť, ako sa sluší a patrí spoločne s vašimi kamarátmi.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows Vista/7ProcesorQuad Core s frekvenciou 2,4 GHz a viacGrafikaNVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 (512+ MB) (alza.sk)

Podobné produkty ako Painkiller Hell & Damnation (PC/MAC/LX) DIGITAL (347328)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, % Interplanetary je hra s niekoľkými skvelými nápadmi, ktorá vytvára centrálny problém, ktorý bude pre hráčov veľmi ťažké elegantne vyriešiť. Niekedy je tým najväčším nepriateľom samotný planetárny systém. Dávajte si pozor na nepredvídateľné gravitačné sily. Interplanetary: Enhanced Edition je upravená verzia pôvodnej hry. Vylepšená verzia Medzi nové funkcie Enhanced Edície sa radí režim rýchleho mierenia, nové budovy, kompletné vyváženie hrateľnosti, eliptické obežné dráhy a online počítačoví protivníci.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Son of Nor (PC/MAC/LX) DIGITAL (214889)

Son of Nor (PC/MAC/LX) DIGITAL (214889)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, PC Son of Nor Ako syn Nor, zasvätený bohyni noci, budete musieť chrániť ľudstvo pře úplným zničením. Pomocou schopností bohyne Nor, telekinéza a terraformace, budete objavovať svet Noshraccenu. 54% Obsahuje mnoho obľúbených prvkov a mechaník, ktoré sú hráčmi veľmi oceňované. Skvelá India retro hra so špeciálnym magickým nádychom. vypnuté Zachráňte púštny svet NoshraccenuAko syn Nor, zasvätený bohyni noci, budete musieť chrániť ľudstvo pred úplným zničením. Kým niekoľko zvyšných ľudí bolo zatlačených do kúta na okraji rozľahlého púštneho sveta, budete musieť bojovať so Sarahulom, nepriateľom z minulosti. vypnuté Pohybujte a vytvárajte púšť pomocou terraformingu vypnuté... (alza.sk)

Podobné produkty ako Son of Nor (PC/MAC/LX) DIGITAL (214889)

Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)

Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.77%Hlavný hrdina Aiden Pearce žije v Chicagu, nad ktorým vo dne v noci bdie mestský počítač ctOS (Central Operating System).Sledujte púť Aidena vo svete vyrážajúcom dych.Watch Dogs je revolučná hra na PC vďaka svojmu systému živých obyvateľov.Prevratný spôsob plnenia úlohÁno, môžete sa skúsiť mestom prestrieľať, ale pravdepodobne čoskoro skončíte v slepej uličke. Radšej použite špeciálny telefón, ktorý je zásadným herným prvkom. S jeho pomocou sa stanete pánom situácie.Preskúmajte otvorený svet všetkými spôsobmiDetailne spracované mesto sľubuje široké herné možnosti a veľa porcie zábavy. Unikátne prepojenie s aplikáciou na iPadu dovolí v reálnom čase sledovať, čo sa deje vo vnútri hry. Pri hraní ho naopak môžete využiť ako mapové podklady.Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)

Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)

Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a športový, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % S herným doplnkom Season Pass získate nové postavy, levely, kostýmy a ďalšie. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry Tekken 7. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Season Pass vám umožní lacnejší prístup k DLC balíčkom. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Do hry získate dve nové hrateľné postavy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nový režim Pripravte sa tiež na prichádzajúci nový režim do hry.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)

GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)

GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 78% Staňte sa profesionálnym pilotom pretekárskeho vozidla, špecializujte sa na vaše obľúbené disciplíny, alebo ich ovládnite všetky. Tímy, súperi, preteky – to je profesionálny motoristický šport. Rozšírenie Season Pass – nové dráhy, vozy a herné módyObsahuje 8 balíčkov:Boost Pack, Premium Garage Pack, Best Of British Pack, Sprint Pack, Road & Track Car Pack, Coupé Style Pack, Touring Legends Pack, Drag Pack. Spolu s kamarátmi z tímu pokorte hlavných súperov a potešte svojich sponzorov v divokých pretekoch, kde sa počíta každý prejazd a každá pozícia. Užite si... (alza.sk)

Podobné produkty ako GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)

Dying Light – Season Pass (PC) DIGITAL (414894)

Dying Light – Season Pass (PC) DIGITAL (414894)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Čo vám prinesie kúpa Season Passu k hre Dying LightTešiť sa môžete na dve nové misie v doposiaľ nepreskúmaných lokalitách, kde bude vašou hlavnou zbraňou stealth approachDostanete výbavu, ktorá vám súboje so zombíkmi náležite uľahčíS nepriateľmi sa stretnete na štadióne Harran, a to buď sólo alebo v kooperatívnom móde Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V dvoch nových hardcore misiách Cuisine & Cargo budete preskúmavať budovy, ktoré boli uzatvorené tesne po vypuknutí zombie epidémie. V nich využijete skôr než strelné zbrane opatrný stealth approach.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dying Light – Season Pass (PC) DIGITAL (414894)

Anno 2205 Season Pass – PC DIGITAL (416880)

Anno 2205 Season Pass – PC DIGITAL (416880)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: stratégia a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Season Pass obsahuje rozšírenie Tundra, Frontiers a Orbit. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry Anno 2205. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Získate možnosť rozšíriť svoju pôsobnosť o nový sektor Tundra Vanha. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Preskúmate nové prostredia ako močiare, fjordy svojimi novými lietadlami high-tech. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Tundra Nová oblasť Tundra v hre Anno 2205 vám umožní... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anno 2205 Season Pass – PC DIGITAL (416880)

Code Vein Season Pass – PC DIGITAL (790654)

Code Vein Season Pass – PC DIGITAL (790654)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 71%Code Vein: Season Pass je bonusový obsah pre PC k hre Code Vein.Získate nové zbrane, balíčky a stretnete sa s novými nepriateľmi.V sezónnom pase nájdete napríklad nové Blood Veil.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Základná hraObsah Code Vein: Season Pass vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Code Vein.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Code Vein: Season PassHerný doplnok Code Vein: Season Pass obsahuje:Biely kostým Mii KarnsteinOdomknutie Astrea Blood Code: Gift Extension skill, Lighting Spike skill, Guardian Aid skill, Torchbearer skillOdporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/10ProcesorIntel Core i5-7400/AMD Ryzen 3 2200gGrafikaGeForce GTX 960/Radeon R9 380XDirectX11.0RAM8 GBHDD35 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/10ProcesorIntel Core i5-2300GrafikaGeForce GTX 760/Radeon HD 7850DirectX11.0 (alza.sk)

Podobné produkty ako Code Vein Season Pass – PC DIGITAL (790654)

Borderlands 3 Season Pass – PC DIGITAL (824797)

Borderlands 3 Season Pass – PC DIGITAL (824797)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Epic Games Store, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Borderlands 3 Season Pass prináša:V neobyčajnom dobrodružstve môžete pokračovať spoločne s týmto Season Passom, ktorý vám ponúkne:4 kampaňové DLCÚplne nové misie, príbehy a výzvyButt Stallion zbraňový skinOzdobu na zbraň a modifikáciu granátuGrenade módNa uplatnenie Season Passu je vyžadovaná základná hra. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémwindows 7/10ProcesorAMD Ryzen 5 2600 (Intel i7-4770)GrafikaAMD Radeon RX 590 alebo NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GBDirectX12.0RAM16 GBHDD75 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémwindows 7/10ProcesorAMD FX-8350 alebo Intel i5-3570GrafikaAMD Radeon HD 7970 alebo NVIDIA GeForce GTX 680 2 GBDirectX11.0RAM6 GBHDD75 GB Ste na túto hru naozaj pripravení?... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands 3 Season Pass – PC DIGITAL (824797)

Assassins Creed Odyssey Season Pass – PC DIGITAL (946984)

Assassins Creed Odyssey Season Pass – PC DIGITAL (946984)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Assassins Creed Odyssey Season Pass PC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Získate dve ďalšie príbehové línie s tromi epizódami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! LEGACY OF THE FIRST BLADE V prvom príbehu sa postavíte po boku legendy, ovládnite Hidden Blade a zmeňte beh dejín.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Assassins Creed Odyssey Season Pass – PC DIGITAL (946984)

Assassins Creed Origins Season Pass (PC) DIGITAL (414531)

Assassins Creed Origins Season Pass (PC) DIGITAL (414531)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, české titulky, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 84 % Zahrajte si hŕbu hodín navyše a zažite nové dobrodružstvá vďaka Season Pass prídavku do hry Assassins Creed Origins pre PC. Zažite nové dobrodružstváSeason Pass pre Assassins Creed Origins ponúka dvojicu veľkých príbehových prídavkov a dva exkluzívne balíčky na vylepšenie postavy: The Hidden Ones: Pokračujte vo svojom dobrodružstve s Bayekom, ako vedie the Hidden Ones, roky po udalostiach Origins v úplne novej oblasti. The Curse of the Pharaohs: Preskúmajte mystický svet, kde bojujete s tvormi z egyptskej mytológie. Bojujte proti múmiám a ohromným príšerám v nadprirodzenej ríši. Roman Centurion Pack: Ponechajte si leviu kožu najlepších vojakov Ríma, skompletizujte svoju exkluzívnu súpravu s dvoma zbraňami, štítom a koňom. Horus Pack: Horus, egyptský boh oblohy,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Assassins Creed Origins Season Pass (PC) DIGITAL (414531)

SOULCALIBUR VI Season Pass (PC) Steam DIGITAL (661638)

SOULCALIBUR VI Season Pass (PC) Steam DIGITAL (661638)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 80% Soul Calibur ešte nikdy nevyzeral viac dynamicky a dramaticky. K intenzívnejšiemu hernému zážitku prispieva očarujúca grafika poháňaná Unreal Enginom 4. Doplnok ponúka nové hrateľné postavy Amy a Cassandru. V online režime sa môžete stretnúť s hráčmi zo všetkých kútov sveta. Bojujte s nepriateľmi V akčnej hre Soul Calibur zažijete dobrodružstvo zasadené do 16. storočia, v ktorej sa snažíte porážať svojich súperov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako SOULCALIBUR VI Season Pass (PC) Steam DIGITAL (661638)

Dead Rising 4 – Season Pass (PC) DIGITAL (404361)

Dead Rising 4 – Season Pass (PC) DIGITAL (404361)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 74% V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplavia smrteľne nebezpeční votrelci. Pokračujte v likvidáciiSeason Pass pre Dead Rising 4 vám prinesie hneď tri veľké rozšírenia pôvodnej hry: Stocking Stuffer Holiday Pack, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf a Frank Rising Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 64-bitProcesorIntel i7-3770/AMD FX 8350GrafikaNVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB)/AMD Radeon R9 290DirectX11.0RAM8 GBHDD50 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7 64-bitProcesorIntel i5-2400/AMD FX 6300GrafikaNVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB) or AMD Radeon HD 7850DirectX11.0RAM6 GBHDD50 GB Ste na túto hru naozaj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 – Season Pass (PC) DIGITAL (404361)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Season Pass pre Batman: Arkham Knight vám zaručí prísun nového obsahu každý mesiac počas 6 mesiacov od vydania hry. (alza.sk)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)

Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)

Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, české titulky, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 80 %Far Cry 4 navliekla na starú známu kostru množstvo nových prvkov, ktorých si síce nemusíte všimnúť hneď, ale po bližšom skúmaní zistíte, že vývojári odviedli kus naozaj poctivej práce. – Games.czVykukovať na vás budú dych berúce scenérie.Užijete si veľa explozívnej akcie.Skutočný grafický zážitokFar Cry 4 prináša úchvatné spracovanie, ktoré vďaka ostrým textúram, pokročilému nasvieteniu scény, uveriteľnej fyzike a predovšetkým novým efektom pôsobí neuveriteľne presvedčivo.Vy určujete štýl hraniaÚplne otvorený herný svet, lákavé prostredie a veľa príležitostí k akcii nabáda k rôznym štýlom zábavy. Chcete zo slonieho chrbta prevalcovať základňu nepriateľov? Pokojne môžete. Máte však radšej plazivý postup, pri ktorom likvidujete zo zákrytu jedného lumpa po druhom? Žiadny problém.Sympatický hrdina AjayHlavný hrdina Ajay... (alza.sk)

Podobné produkty ako Far Cry 4 Season Pass (PC) DIGITAL (414342)
The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557), The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659), The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660), Eon Altar: Season 1 Pass (PC/MAC) DIGITAL (437076), Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465), The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545), The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481), XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITAL (411189), DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758), Autumn (PC/MAC/LX) DIGITAL (258721), Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148), NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986), Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684), Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680), Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479), Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994), Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385), The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340), The Descendant: Rest of Season (PC/MAC) DIGITAL (356244), Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969), Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580), Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304), Rise of the Tomb Raider – Season Pass (PC) DIGITAL (414759), Pankapu – Episodes 1 & 2 (PC/MAC/LX) DIGITAL (267417), Borderlands The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (80228), Tekken 7 Season Pass 2 (PC) Steam DIGITAL (451514), The Crew 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00268), The Surge 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00526), CortexGear: AngryDroids (PC/MAC/LX) DIGITAL (391305), Nuclear Dawn (PC/MAC/LX) DIGITAL (381846)