Toro zmeták s násadou červená/sivá 28 × 5,5 cm (340222)

Produkt Toro zmeták s násadou červená/sivá 28 × 5,5 cm (340222) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Toro zmeták s násadou červená/sivá 28 × 5,5 cm (340222) upraviť a produkt hľadať znova.

TORO ZMETÁK S NÁSADOU ČERVENÁ/SIVÁ 28 × 5,5 CM (340222)

TORO ZMETÁK S NÁSADOU ČERVENÁ/SIVÁ 28 × 5,5 CM (340222)
Detail

Zmeták – vrátane násady v červeno sivom vyhotovení. Rozmery 118×2cm. Čo by nemalo chýbať žiadnej správnej gazdinke? Určite zmeták, ktorým ľahko odstráni nečistoty, pokiaľ práve nechce vyťahovať vysávač. Zmeták TORO je v štandardnom vyhotovení so sivouu násadou. Kľúčové vlastnosti zmetáka s násadou TORO – ČERVENÁ/ŠIVÁ, 28 × 5,5 cm Pomocník pri upratovaní vašej domácnosti Zmeták TORO je v štandardnom vyhotoveníČervenosivá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO ZMETÁK S NÁSADOU ČERVENÁ/SIVÁ 28 × 5,5 CM (340222) , Toro zmeták s násadou červená/sivá 28 × 5,5 cm (340222)

TORO Zmeták s násadou 120 cm,dekor krava

TORO Zmeták s násadou TORO šedá

TORO Cedidlo, 28 × 12 × 4, 5 cm (390004)

Detail

Sitko – antikorový, drôtený, jemný, háčik na zavesenie, rozmery 4,5 × 28 cm (V×D), priemer 12 cm, priemer otvorov 1 mm, 1 ks v balení, strieborná farba Cedník Toro představuje praktického pomocníka do každé kuchyně. Pro jeho zhotovení zvolil výrobce kvalitní materiál, konkrétně nerez. Nerezový cedník se může pochlubit vysokou odolností vůči korozi i poškrábání, a tak vám skvěle poslouží po dlouhou dobu. Cedník nabízí průměr 12 cm, je lehký a snadno se čistí. Pro cedník bylo výrobcem vybráno jemné drátěné pletivo, které je ideální pro prosévání, pasírování, oplachování a blanšírování různých surovin. Kuchyňské síto Toro je zhotovené s otvory o průměru 1 mm. Vydařené provedení podtrhuje stříbrná barva. V balení najdete jeden cedník. Najdeme ho ve výrobkové řadě Toro. Zásadní přednosti cedníku TORO Cedník, 28 x 12 x 4, 5 cm Cedník Toro vám usnadní práci v kuchyni Výrobce k jeho zhotovení zvolil nerez Průměr cedníku se rovná 12 cm Pro osazení cedníku bylo použito... (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO Cedidlo, 28 × 12 × 4, 5 cm (390004) , Toro pekáč s uchami 37 × 28,9 × 5,5 cm (270427)

Toro forma na tortu nastaviteľná 16 – 28/5 cm, hranatá (263902)

Toro forma na tortu nastaviteľná 16 – 28/5 cm, hranatá (263902)
Detail

Forma na pečenie na tortu, oceľová Ak občas pečiete domáce torty, určite oceníte nastaviteľnú formu na tortu Toro. Nemusíte kupovať niekoľko rozmerov foriem, vystačíte s jedinou. Forma Toro sa hodí sa aj na výrobu niekoľkoposchodových tort. Forma na tortu Toro je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a veľkosť sa upravuje posúvaním po obvode. Formu na tortu Toro možno použiť vo všetkých typoch rúr.Kľúčové vlastnosti hranatej formy na tortu ToroNastaviteľná veľkosť formyUšetríte úložné priestory v kuchyniIdeálna pre viacposchodové tortyMateriál z nehrdzavejúcej ocele hranatej formy Toro (alza.sk)

Podobné produkty ako Toro forma na tortu nastaviteľná 16 – 28/5 cm, hranatá (263902) , Toro stierka na okná, červená/sivá, 24,5 × 22,5 cm (340217)

TORO Zmeták Eva s násadou

TORO Zmeták pestrý, bez násady

TORO METLIČKA S LOPATKOU ČERVENÁ/SIVÁ 31 × 22 ×10 CM (340218)

TORO METLIČKA S LOPATKOU ČERVENÁ/SIVÁ 31 × 22 ×10 CM (340218)
Detail

Lopatka sa zmetákom, 2dielny set lopatky sa zmetákom v červeno-šedej farbe je skvelým pomocníkom v každej domácnosti. Lopatka je vyrobená z kvalitného a pevného plastu a je opatrená gumou pre priľnavosť na podlahe a ľahšie upratovanie. Metlička má červené štetiny, ktoré zmetú každú nečistotu. Rukoväť vám skvele padne do ruky. Vďaka jej vytvarovanie zapadne metličku do lopatky a budete ich mať vždy pri sebe. V rukoväti je očko pre možnosť zavesenia. Materiál je ľahko umývateľný. Rozmery 31 x 22 x 10 cm. Lopatka a smetáček jsou neodmyslitelnou součástí každé domácnosti. Kvalitní domácí pomocníci TORO smetáček s lopatkou z lehce omyvatelného materiálu v elegantním červeno-šedém provedení padnou skvěle do ruky. Lopatka z pevného plastu je na svém konci opatřená gumou, která lépe přilne k podlaze. Šedým smetáčkem s pohodlnou rukojetí a červenými štětinami na ni snadno nametete veškeré nečistoty. Rukojeť smetáčku zapadne do rukojeti lopatky, a tak mohou být... (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO METLIČKA S LOPATKOU ČERVENÁ/SIVÁ 31 × 22 ×10 CM (340218) , Toro kefa na podlahu červená/sivá, 16 × 7 × 4 cm (340215)

TORO Balóniky s potlačou 5 TORO 5ks

TORO Balóniky s potlačou 5 TORO 5ks
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Balóniky s potlačou 5 TORO 5ks , Lamart lt1194 28 × 5,5 cm olive

FLEXI VODITKO CLASSIC NEW PASKA CERVENA, S - 5 M

FLEXI VODITKO CLASSIC NEW PASKA CERVENA, S - 5 M
Detail

VODÍTKO . Navíjacie vodítka flexi poskytujú Vášmu psovi potrebnú voľnosť výbehu. . Vďaka brzdiacemu systému, ktorý je možné ovládať jednou rukou, máte Vášho psa vždy pod kontrolou. . S chrómovanou karabínou. . Je možné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FLEXI VODITKO CLASSIC NEW PASKA CERVENA, S - 5 M , Lamart lt1201 28 × 5,5 cm terracota

DEBBEX S-T4 - Hydroizolácia na strechu 5 kg cervena

DEBBEX S-T4 - Hydroizolácia na strechu 5 kg cervena
Detail

Jednozložkový hydroizolačný náter s ľahkým aplikovaním a s vysokou priľnavosťou k stavebným materiálom. Vhodný pre rekonštrukciu strešných krytín s použitím na podklady - betón, asfaltové strešné krytiny z pásov, plechové podklady a eternit so sklonom strechy min. 3% a max. 60%. Po vytvrdnutí je trvalo pružný, odolný voči UV a poveternostným podmienkam. Spotreba: - cca 1,4-2 kg /m2 v dvoch vrstvách Príprava podkladu strešná krytina musí byť pevná, čistá, suchá, bez voľných častíc prachu, mastnôt a oleja. Pred aplikáciou odstráňte zo strechy všetky mechanické nečistoty, prerastajúce machy a pod. Po odstránení hrubých nečistôt odporúčame povrch dôkladne umyť tlakovou vodou. Pred nanesením penetrácie nechajte podklad riadne vyschnúť. Povrch strechy musí byť opravený tak, aby nerovnosti nepresiahli cca 5 mm. Na pripravený podklad je potrebné naniesť penetračný náter, ktorý sa vytvorí z S-T4 zriedeným s vodou v pomere 1:5. Aplikácia Výrobok je potrebné pred použitím krátko premiešať. Premiešanie vykonávajte ručne alebo miešadlom s pomalými otáčkami. Riedenie vodou je možné len pri príprave penetračného náter. Ostatné vrstvy nemôžu byť riedené vodou. Náter je možné aplikovať pokrývačskou kefou, pokrývačskym štetcom, stierkou, valčekom alebo štetkou. Konzervovanie lepenkových strešných krytín: Na pripravený podklad nanášajte hmotu S-T4 minimálne v dvoch vrstvách krížovou metódou. Každú ďalšiu vrstvu nanášajte po zaschnutí predchádzajúcej. V miestach styku s komínom, atikou alebo podobných miest náter vystužte technickou tkaninou, ktorú vložte do mokrej hmoty a vytiahnite do príslušnej výšku. Tkaninu riadne pretrite hmotou S-T4. Zhotovenie bezškárových strešných krytín: Na pripravený podklad nanášajte hmotu S-T4 minimálne v 4 vrstvách. Aplikácia ďalšej vrstvy je možná až po zaschnutí predchádzajúcej. Jednotlivé vrstvy sa prevádzajú vždy v kolmom smere na predchádzajúce vrstvy, aby sa dosiahlo dokonale prekrytie. Prvú vrstvu S-T4 naneste rovnomerne na celý povrch strechy vtieraním do podkladu. Po zaschnutí prvej vrstvy aplikujte krížovou metódou druhú vrstvu a vložte do nej polypropylénovú sieťku alebo armovaciu sieťku nízkej gramáže. Najprv aplikujte hmotu S-T4 v pásoch v šírke tkaniny. Na čerstvú hmotu položte tkaninu a zatrite ju do vrstvy náterovej hmoty tak , aby hmotou nasiakla. Hornú vrstvu tkaniny ihneď zatrite. Je potrebné pamätať na zhotovenie prekladu na spoji o šírke minimálne 10 cm. Tretia vrstva sa prevádza rovnakým spôsobom a rovnakým smerom ako prvá vrstva. Štvrtú vrstvu naneste po zaschnutí predchádzajúcej a to opäť v kolmom ssmere. V prípade požiadavky na zvýšenie odolnosti pri pochôdznosti je potrebné pred zatvrdnutím vrstvy dôkladne posypať povrch minerálnym posypom. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako DEBBEX S-T4 - Hydroizolácia na strechu 5 kg cervena , Toro panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm (270452)

TORO STIERKA NA OKNÁ, ČERVENÁ/SIVÁ, 24,5 × 22,5 CM (340217)

TORO STIERKA NA OKNÁ, ČERVENÁ/SIVÁ, 24,5 × 22,5 CM (340217)
Detail

Stierka na okná – na umývanie okien alebo skla auta. Stierka má na spodnej časti gumu, je vyrobená z plastu, ktorý je ľahký a zároveň odolný. S touto stierkou bude umývanie okien hračka. Farba stierky je červeno - sivá, rozmery 24.5×22.5cm. Stěrka na okna TORO představuje praktického pomocníka do domácnosti i auta. Pohodlně a rychle s ní umyjete okna i větší zrcadla. Vyrobená je z kvalitního plastu a ve spodní části je opatřená gumou, která umožní setření vody z povrchu. Její pohodlné používání zajistí ergonomická rukojeť. Můžete ji dokonce kamkoli zavěsit pomocí integrovaného očka. Se stěrkou TORO bude umývání oken skutečně snadné. Klíčové vlastnosti stěrky na okna TORO, červené/šedé, 24,5 × 22,5 cmStěrka určená na umývání oken i větších zrcadelVyrobená z kvalitního plastuGuma ve spodní části umožní setření vody z povrchuStěrka na okna TORO se pohodlně používá díky ergonomické rukojetiBarevné provedení: červeno-šedé Rozměry:24,5 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO STIERKA NA OKNÁ, ČERVENÁ/SIVÁ, 24,5 × 22,5 CM (340217) , Toro kefa na čistenie fliaš červená/sivá 5x34cm (340216)

PROGRESS Forma na pečenie okrúhla 28 × 5 cm (BW09819G)

PROGRESS Forma na pečenie okrúhla 28 × 5 cm (BW09819G)
Detail

Forma na pečenie na koláč , oceľová, maximálna teplota 200°C Ak máte radi koláče, forma na pečenie PROGRESS vám pomôže pripraviť si ich doma. S formou PROGRESS vytvoríte lahôdky okrúhleho tvaru. Používa sa na pečenie koláčov, tort a iných dobrôt, na ktoré si len spomeniete. Forma na pečenie PROGRESS je vyrobená z kvalitnej nepriľnavej ocele. Potraviny sa ľahko vyberajú bez deformácie. Vaše výrobky tak budú dokonalé nielen chuťovo, ale aj vzhľadovo a pripravené na slávnostné stolovanie. Forma na pečenie je pripravená vydržať teploty do 200 °C. Starostlivosť o formu je veľmi jednoduchá. Po upečení dobrôt umyjete formu PROGRESS vodou a osušíte ju. Kompaktné rozmery plechu na pečenie PROGRESS sú vhodné pre väčšinu rúr. Kľúčové vlastnosti okrúhlej formy na pečenie PROGRESSForma na pečenie PROGRESS pripraví dobroty podľa vašich predstávUpečiete koláče, torty a iné pokrmyForma je vyrobená z kvalitnej nepriľnavej ocelePotraviny sa dajú z formy ľahko vybraťForma na... (alza.sk)

Podobné produkty ako PROGRESS Forma na pečenie okrúhla 28 × 5 cm (BW09819G) , Toro smalt s poklicí, 5,5 l, dekor puntík (44161734dot)

TORO Háčik, motív diamant, 5 cm, 2 ks

TORO Drevená násada na zmeták TORO 125cm - hrubý závit

TORO KEFA NA PODLAHU ČERVENÁ/SIVÁ, 16 × 7 × 4 CM (340215)

TORO KEFA NA PODLAHU ČERVENÁ/SIVÁ, 16 × 7 × 4 CM (340215)
Detail

Kefa – na podlahu nájde svoje využitie v každej domácnosti. Kefa má husté a odolné štetiny, ktoré vyčistia každú nečistotu. Je ideálna na podlahy aj koberce. Kefy majú praktické očko, vďaka ktorému si ju môžete zavesiť, aby bola vždy poruke. Kefa je uprostred vykrojená, takže je príjemná do ruky. Rozmery kefy 16×7×4cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO KEFA NA PODLAHU ČERVENÁ/SIVÁ, 16 × 7 × 4 CM (340215) , Spokar home zmeták bez palice, červená (8593534510852)

TORO Panvica Toro Marble 28 cm, nepriľnavý povrch

TORO Panvica Toro Champagne 28 cm keramický povrch

TORO Vešiak s 5 háčikmi, Twist

TORO Vešiak s 5 háčikmi, drôt

TORO Panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm (270452)

TORO Panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm (270452)
Detail

Panvica – vnútorný povrch nepriľnavý, vonkajší povrch lakovaný, materiál panvice hliník, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nepriľnavý povrch, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 28cm, vonkajší priemer dna 21.2cm, výška 4.5cm Panvica Toro bude vaším ideálnym pomocníkom v kuchyni. Vyrába sa s antiadhéznym povrchom. Na výrobu ponúkaného variantu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne hliník. Dno panvice má priemer 21,2 cm. Čas aj prácu vám ušetrí možnosť umývať panvicu v umývačke. Zásadné prednosti panvice TORO Panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm Panvica Toro má antiadhézny povrch Nič sa jej nestane ani po umytí v umývačke riadu Na jej výrobu slúži hliník Rukoväť je ergonomicky tvarovaná Priemer horného okraja panvice: 28 cm Výška panvice Toro je 4,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO Panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm (270452) , Banquet panvica smaltovaná granite dark brown 28 × 5,5 cm (13702013)

Tortová podložka 28 cm s čipkou - súprava 5 ks - Alcas

Tortová podložka 28 cm s čipkou - súprava 5 ks - Alcas
Detail

Biela plastová podložka pod tortu s čipkou po obvode. Torty na krajkovej podložke môžete priamo zostavovať a zdobiť. Po očistení sú vhodné priamo na odovzdanie torty zákazníkovi či oslávencovi. Plastová podložka dodá torte stabilitu a tým pádom je možné tortu ľahko prenášať. Ozdobná čipka je vhodným doplnkom pre jemné decentné torty. Rozmer: 28 cm s čipkou. Priemer je meraný vrátane čipky. Úžitková plocha je menšia cca o 5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Tortová podložka 28 cm s čipkou - súprava 5 ks - Alcas , Motyčka špička, s násadou 30 cm, enpro (144971)

Siva Audi RS 5 DTM červené (4260371085488)

Siva Audi RS 5 DTM červené (4260371085488)
Detail

RC auto – detské a cestné –, s náhonom na 2 kolesá, mierka: 1:24, červená farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Moderná a obľúbená hračka, ktorá zabaví na celé hodiny, to je Siva Audi RS 5 DTM červené. Auto na ovládanie je zhotovené presne v mierke 1:24. Je stavané na chod vo vonkajších podmienkach. Z jazdných vlastností je znateľný náhon na dve kolieska. Už stačí len prichystať ovládač tohto auta na ovládanie a roztočiť zábavu. Na jedno nabitie prejde až 15 min. RC auto Siva má v balení batéria, diaľkový ovládač, model a nabíjací adaptér. Hlavné prednosti auta na ovládanie Siva Audi RS 5 DTM červené RC auto Siva zaistí zábavu na dlhé hodiny Ovládanie je veľmi intuitívne Bolo obdarené náhonom na 2 kolesá Odporúčané od veku 6 rokov Typ RC auta na ovládanie: detské a cestné Doba chodu: 15 min (alza.sk)

Podobné produkty ako Siva Audi RS 5 DTM červené (4260371085488) , Mia toro m1713 torino, červená (sptrea255nad)

TORO Panvica Wok Toro Marble 28 cm, nepriľnavý povrch

Vianočná dekoratívna látka Vločky, tm. sivá, 28 x 270 cm

Vianočná dekoratívna látka Vločky, tm. sivá, 28 x 270 cm
Detail

Táto látka s krásnymi vločkami skvele doplní vašu vianočnú výzdobu. Môžete ju naaranžovať na stôl alebo z nej vytvoriť vlastné vianočné dekorácie. Sivý poklad so striebornými a šampaň snehovými vločkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vianočná dekoratívna látka Vločky, tm. sivá, 28 x 270 cm , Krtko 28 cm v nohavičkách, červená čiapka (8590121501422)

Príborník plastový, 28 x 33 x 5 cm

Príborník plastový, 28 x 33 x 5 cm
Detail

Chýba vám v kuchynskej zásuvke praktický organizér na príbory? Tu je náš tip. Praktická zásuvková vložka má rozmery 28 x 33 x 5 cm a skladá sa z 5 priehradiek. Umiestnite do neho lyžice, vidličky, nože, kuchynské nože a malé kuchynské doplnky. Vďaka tomu budete udržiavať poriadok a perfektne usporiadate kuchynský priestor. (4home.sk)

Podobné produkty ako Príborník plastový, 28 x 33 x 5 cm , Cellfast lopata 26 cm ergo s násadou fiberglass (745037)

TORO ZDOBIČKA TORT PET FĽAŠA+NEREZ TRYSKA, 17,5 × 5 CM (263906)

Detail

Zdobička – určená na zdobenie zákuskov a tort šľahačkou, krémy, na plnenie šišiek marmeládou aj na zdobenie chlebíčkov, zdobička v tvare pet fľaše sa ľahko plní, tryska zdobičky je z nerezu, rozmery: 17.5×5cm Zdobička TORO predstavuje praktický doplnok do každej domácej aj profesionálnej kuchyne. S jej pomocou ľahko ozdobíte torty, zákusky, chlebíčky či naplníte šišky . Zdobičku jednoducho naplníte krémom či šľahačkou. Tvorená je dávkovačom v tvare fľaše a tryskou určenou na zdobenie, ktorá je vyrobená z kvalitného nerezu. Zdobička TORO vám dokonale uľahčí zdobenie pokrmov. Kľúčové vlastnosti zdobičky tort TORO pet fľaša + nerez tryska 17,5 × 5 cmPraktická zdobičkaVhodná na zdobenie tort, zákuskov, chlebíčkov a plnenie šišiekZdobičku TORO je možné jednoducho naplniť krémom či šľahačkouTvorená je dávkovačom v tvare fľaše a tryskou určenou na zdobenieFarebné vyhotovenie: strieborno-oranžovo-priehľadné Rozmery: 17,5 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO ZDOBIČKA TORT PET FĽAŠA+NEREZ TRYSKA, 17,5 × 5 CM (263906) , Toro pokrievka univerzálna, tvrdené sklo + ventil, 28, 30, 32 cm (270496)

TORO KERAMIKA 28 CM, ČERVENÁ (263207)

TORO KERAMIKA 28 CM, ČERVENÁ (263207)
Detail

Panvica – vnútorný povrch keramický, vonkajší povrch lakovaný, materiál panvice keramika, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nepriľnavý povrch, vhodná do umývačky, priemer horného okraja 28cm, vonkajší priemer dna 21cm, výška 4.5cm Panvica Toro má miesto ako u začiatočníka, tak aj skúseného kuchára. Vyrába sa s keramickým vnútorným povrchom. Na jej zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je keramika. Dno panvice má priemer 21 cm. Panvicu môžete po použití bez obáv umyť v umývačke. Hlavné prednosti panvice TORO KERAMIKA 28 CM, ČERVENÁ Panvica Toro má antiadhézny povrch Materiály sú prispôsobené na umývanie v umývačke Na jej výrobu slúži keramika Rukoväť má ergonomický tvar Priemer vonkajšieho okraja panvice: 28 cm Výška panvice Toro je 4,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO KERAMIKA 28 CM, ČERVENÁ (263207) , Toro forma na tortu nastaviteľná 16 – 28/5 cm, hranatá (263902)

TORO Korková podložka Toro 28 x 26 x 2 cm pes

OLPRAN PLAYER 28" BIELA/CERVENA DAMSKE

Detail

HORSKÝ BICYKEL . VLASTNOSTI: . Prehadzovačka s 21 prevodmi, v pomere 3×7, pomôže zdolať všetky prevýšenia aj náročnejší terén . Na ľavej strane (trojprevodník): prevody meníte podľa toho, či stúpate alebo klesáte . Na pravej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN PLAYER 28" BIELA/CERVENA DAMSKE , Kores 28 ml červená (71328)

Hlavica na zmeták s nylonovými vláknami Addis Varnished, 23 cm

Hlavica na zmeták s nylonovými vláknami Addis Varnished, 23 cm
Detail

So všetkými druhmi neporiadku a špiny si poradí značka britská značka Addis. Vďaka výrobkom z kvalitných a robustných materiálov vám pôjde upratovanie od ruky jedna báseň a možno sa na neho dokonca aj začnete tešiť. Tak sa vybavte odborníkmi na tie najmenej obľúbené činnosti a uľahčite si starostlivosť o domácnosť raz a navždy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hlavica na zmeták s nylonovými vláknami Addis Varnished, 23 cm

Toro Panvica wok keramika champagne 28 cm

Detail

Keramická panvica WOK je perfektná pre prípravu pokrmov za použitia malého množstva tuku. Pripravované pokrmy sú tak zdravšie. Ideálna pre úpravu zeleniny, mäsa a rôznych zmesí. Vďaka vyššiemu okraju panvice, môžete ľahko pripraviť väčšie množstvo obľúbeného jedla. Plastové ergonomické držadlo panvice má otvor pre zavesenie. Panvica je vybavená indukčným dnom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Toro Panvica wok keramika champagne 28 cm

Chlapecké sandále s Oliver 5-38400-28 black comb 28

Chlapecké sandále s Oliver 5-38400-28 black comb 28
Detail

Boty s.Oliver - chlapecké sandály se svrškem ze syntetiky a se stélkou s textilní nášlapnou vrstvou. Obuv je vybavená anatomicky tvarovanou stélkou Soft Foam, která se přizpůsobuje chodidlu a zajišťuje optimální komfort při chůzi. Pásky přes špičku a přes nárt se zapínají na suchý zip. Dětská obuv - je vzhledem ke způsobu užívání vystavena většímu mechanickému poškození - okopání. Mechanické poškození není důvodem k reklamaci. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Chlapecké sandále s Oliver 5-38400-28 black comb 28

Toro Skladací nákupný košík Dots 48 x 28 x 28 cm

Toro Skladací nákupný košík Dots 48 x 28 x 28 cm
Detail

Skladací nákupný košík je veľkým pomocníkom pri každodenných nákupoch. Nahrádza klasické igelitové tašky. Vďaka jednoduchému skladaniu a ľahkej hliníkovej konštrukcii je navyše veľmi praktický. Po obvode má košík pevnú a oderu odolnú textíliu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Toro Skladací nákupný košík Dots 48 x 28 x 28 cm

Toro Nákupný košík termo 48 x 28 x 28 cm, červená

Toro Nákupný košík termo 48 x 28 x 28 cm, červená
Detail

Potrebujete menší úložný priestor na prenos chladených či mrazených potravín? Tento skladací termo košík bude rozhodne štýlovým kúskom, ktorý vám pomôže uchovať potraviny čo najdlhšie čerstvé a v chlade. Ľahká hliníková konštrukcia a pevná oderu odolná textília. (4home.sk)

Podobné produkty ako Toro Nákupný košík termo 48 x 28 x 28 cm, červená

TORO Ošatka na chlieb Toro oválna 28 x 15 cm prírodný pedig

TORO Ošatka na chlieb Toro oválna 28 x 15 cm prírodný pedig
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Ošatka na chlieb Toro oválna 28 x 15 cm prírodný pedig

TORO Prestieranie "káva s kávovými zrnami" 28 x 43 cm

TORO Polica na stenu s háčikmi, 71 x 28 x 29 cm

TORO Polica na stenu s háčikmi, 71 x 28 x 29 cm
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Polica na stenu s háčikmi, 71 x 28 x 29 cm

TORO Tácka obdĺžniková s dekorom tortičky; 27,2 x 28 x 3,3 cm

TORO Tácka obdĺžniková s dekorom tortičky; 27,2 x 28 x 3,3 cm
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Tácka obdĺžniková s dekorom tortičky; 27,2 x 28 x 3,3 cm

TORO Kefa na čistenie fliaš červená/sivá 5X34CM (340216)

TORO Kefa na čistenie fliaš červená/sivá 5X34CM (340216)
Detail

Kefa na fľaše – na fľaše, uľahčuje umývanie ťažko prístupných vnútrajškov fliaš, má biele štetiny, ktoré sú odolné, pevné a na konci zahnuté na všetkých stranách, aby zaručili dokonalé čistenie. Rukoväť má na konci praktické pútko na zavesenie, kefa má červeno-sivú farbu, rozmery 5×34cm Fľaše a iné nádoby podobného tvaru sa vám budú jednoducho a ľahko čistiť so štetkou Toro. Praktický pomocník do každej kuchyne sa dostane do inak ťažko dostupných miest. Kefa má biele štetiny, ktoré sa vyznačujú svojou odolnosťou. Sú pevné, ale zároveň jemné. Špička kefy ich má navyše stočené do všetkých strán, takže žiadne usadeniny už nemajú šancu. Toro štetka na čistenie fliaš je v červeno-sivom vyhotovení. Je vybavená praktickým očkom na zavesenie. Kľúčové vlastnosti štetky na čistenie fliaš ToroPraktický pomocník do každej kuchyneKefa Toro spoľahlivo vyčistí inak ťažko dostupné miesta vo fľašiach a iných nádobách podobného tvaruS bielymi štetinami, ktoré... (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO Kefa na čistenie fliaš červená/sivá 5X34CM (340216)

TORO Balóniky nafukovacie s LED žiarovkou, 5 ks, assort

TORO Balóniky nafukovacie s LED žiarovkou, 5 ks, assort
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Balóniky nafukovacie s LED žiarovkou, 5 ks, assort

TORO Nosič vody s rukoväťou skladací, objem 5 l

TORO Nosič vody s rukoväťou skladací, objem 5 l
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Nosič vody s rukoväťou skladací, objem 5 l

MAKRO - Zmeták s násadou Basic rôzne farby

MAKRO - Zmeták s násadou Basic rôzne farby
Detail

Rôzne farebné prevedenie (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Zmeták s násadou Basic rôzne farby

Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 26,5 cm

Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 26,5 cm
Detail

So všetkými druhmi neporiadku a špiny si poradí značka britská značka Addis. Vďaka výrobkom z kvalitných a robustných materiálov vám pôjde upratovanie od ruky jedna báseň a možno sa na neho dokonca aj začnete tešiť. Tak sa vybavte odborníkmi na tie najmenej obľúbené činnosti a uľahčite si starostlivosť o domácnosť raz a navždy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 26,5 cm

Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm

Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm
Detail

So všetkými druhmi neporiadku a špiny si poradí značka britská značka Addis. Vďaka výrobkom z kvalitných a robustných materiálov vám pôjde upratovanie od ruky jedna báseň a možno sa na neho dokonca aj začnete tešiť. Tak sa vybavte odborníkmi na tie najmenej obľúbené činnosti a uľahčite si starostlivosť o domácnosť raz a navždy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hlavica na zmeták s tuhými palmovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm

Hlavica na zmeták s mäkkými kokosovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm

Hlavica na zmeták s mäkkými kokosovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm
Detail

So všetkými druhmi neporiadku a špiny si poradí značka britská značka Addis. Vďaka výrobkom z kvalitných a robustných materiálov vám pôjde upratovanie od ruky jedna báseň a možno sa na neho dokonca aj začnete tešiť. Tak sa vybavte odborníkmi na tie najmenej obľúbené činnosti a uľahčite si starostlivosť o domácnosť raz a navždy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hlavica na zmeták s mäkkými kokosovými vláknami Addis Varnished, 27,5 cm

TORO Vianočné menovky na darčeky TORO 5 samolepiek MIX

TORO Vianočné menovky na darčeky TORO 5 samolepiek MIX
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Vianočné menovky na darčeky TORO 5 samolepiek MIX

TORO Nerezový nášľapný odpadkový kôš Toro Retro 5 l

TORO Nerezový nášľapný odpadkový kôš Toro Retro 5 l
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Nerezový nášľapný odpadkový kôš Toro Retro 5 l

Compactor 5-dielna sada detských vešiakov Velvet, 28 cm

Compactor 5-dielna sada detských vešiakov Velvet, 28 cm
Detail

Sada vešiakov pre deti Compactor z pevného plastu potiahnutého jemným béžovým zamatom. Vešiaky sú vďaka zamatu celé protišmykové a udržia na sebe aj tú najjemnejšiu látku. Model s priečkou na zavesenie nohavíc. Na každej strane navyše nájdete drážku pre ešte jednoduchšie uchytenie oblečenia a priečku pre pohodlné zavesenie detských nohavíc. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compactor 5-dielna sada detských vešiakov Velvet, 28 cm

TORO Príborník, drôtený, 5 priehradky

TORO Príborník, drôtený, 5 priehradky
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Príborník, drôtený, 5 priehradky
TORO ZMETÁK S NÁSADOU ČERVENÁ/SIVÁ 28 × 5,5 CM (340222), TORO KERAMIKA 28 CM, ČERVENÁ (263207), TORO METLIČKA S LOPATKOU ČERVENÁ/SIVÁ 31 × 22 ×10 CM (340218), TORO Pekáč s uchami 37 × 28,9 × 5,5 cm (270427), TORO STIERKA NA OKNÁ, ČERVENÁ/SIVÁ, 24,5 × 22,5 CM (340217), SPOKAR Home zmeták s palicou, červená (8593534510883), SPOKAR Home zmeták s palicou, sivá (8593534510890), TORO KEFA NA PODLAHU ČERVENÁ/SIVÁ, 16 × 7 × 4 CM (340215), LAMART LT1194 28 × 5,5 CM OLIVE, LAMART LT1201 28 × 5,5 CM TERRACOTA, TORO Panvica s indukčným dnom, priemer 28 cm (270452), TORO Kefa na čistenie fliaš červená/sivá 5X34CM (340216), TORO Smalt s poklicí, 5,5 l, dekor puntík (44161734DOT), TORO Chňapka červená s bodkami 18 × 30 cm, magnet (267534), Motyka s násadou 130 cm (ADW41205), SPOKAR Home zmeták bez palice, červená (8593534510852), TORO Cedidlo, 28 × 12 × 4, 5 cm (390004), SPOKAR Home zmeták bez palice, sivá (8593534510869), Tontarelli Miska okrúhla 28 cm, červená (8101020550P06), Bellatex 28 × 18 cm – červená mačka (5735), BANQUET Panvica smaltovaná GRANITE Dark Brown 28 × 5,5 cm (13702013), Motyčka špička, s násadou 30 cm, ENPRO (144971), MIA TORO M1713 Torino, červená (SPTrea255nad), Bellatex 28 × 18 cm – Uni sivá (5178), Krtko 28 cm v nohavičkách, červená čiapka (8590121501422), CELLFAST lopata 26 cm ERGO S NÁSADOU FIBERGLASS (745037), TORO POKRIEVKA UNIVERZÁLNA, TVRDENÉ SKLO + VENTIL, 28, 30, 32 cm (270496), Toro forma na tortu nastaviteľná 16 – 28/5 cm, hranatá (263902), Pyramis 28 Steel Line 5,5 l 014006101 (PYR5201217129729), Kores 28 ml červená (71328)