Tumnus 71010

Produkt Tumnus 71010 sme našli 6x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tumnus 71010 upraviť a produkt hľadať znova.

Tumnus 71010

Tumnus 71010
Detail

ParameterHodnota . Štýl lampyModerné . Odporúčaná miestnosť pre použitieobývačka . Teplota farby svetelného zdrojateplá biela . Svetelný tok svetelného zdroja (lm)1025 . Špecifikácia zdroja svetla14 . LED technológiaáno . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Tumnus 71010

Wampler Tumnus Deluxe

Wampler Tumnus Deluxe
Detail

S Tumnus Deluxe nastavil Brian Wampler nový štandard. Z veľkej časti vďaka presvedčivo znejúcemu bufferu je tu stále všetka jasnosť, údernosť a detailné rozdelenie pôvodného Tumnusu. Ak však uprednostňujete zvuk skutočného bypassu, stačí stlačiť prepínač na pravej strane pedálu pre transparentnú tonálnu čistotu. Brian tiež dodal Tumnus Deluxe úroveň tonálnej flexibility, ktorá predtým nebola k dispozícii pri tomto štýle pedálu. Aktívne ovládanie basov a stredov, ako aj bežné ovládanie výšok (rovnaké ako pedál, ktorým bol inšpirovaný), vás povzbudzujú, aby ste zvuk z tohto pedálu vytvarovali podľa požiadaviek vášho zariadenia. Či už zosilňujete zosilňovač alebo iný pedál, používate pedál ako samostatný overdrive, alebo ho máte stále zapnutý, zistíte, že vďaka širokým ovládacím prvkom Tumnus Deluxe je oveľa viac než len ďalší overdrive. Tumnus Deluxe poskytuje všetku čistotu od struny k strune, vysoký výkon a rozpad podobný zosilňovaču, vďaka ktorým je tento štýl overdrive pedálu taký ikonický. Jeho 3-pásmový ekvalizér však vylepší váš tón teplými basmi, okamžite identifikovateľnými stredmi a tým správnym množstvom iskrenia v top-ende. Na rozdiel od niektorých iných pedálov s podobným zvukom má Tumnus Deluxe dostatočnú tonálnu kontrolu, aby zdokonalil váš zvuk na akomkoľvek zariadení. Buffer vo vnútri Tumnus Deluxe znie tak dobre, že možno zistíte, že len vylepšuje váš tón, či už je pedál zapnutý alebo vypnutý. Wampler však vie, že niektorí hráči uprednostňujú čistú signálovú cestu pri prevádzke true bypass. S bočným ovládaním buffer/true bypass na Tumnus Deluxe je dosiahnutie tohto nezafarbeného zvuku jednoduché ako prepnutie prepínača. Vstupy : Jack 6,3 mm TS Ovládače : Bass Výstupy : Jack 6,3 mm TS Prevádzka na batérie : Áno Ovládače : Mid Adaptér súčasťou balenia : Nie MIDI interface : Nie Typ batérie : 9V Počet tlačidiel : 1 Balenie obsahuje : Manuál Napájanie : 9V Farba : Zlatá Typ : Overdrive Ovládače : Treble True bypass : Áno Napájanie : Batéria Hĺbka (mm) : 114.0 Ovládače : Gain Výška (mm) : 38.0 Ovládače : Úroveň USB : Nie Napájanie : Adaptér Šírka (mm) : 64.0 Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Wampler Tumnus Deluxe

Paulmann Atria Shine 71010 LED stropné svietidlo 22 W neutrálna biela chróm (matný)

Paulmann Atria Shine 71010 LED stropné svietidlo   22 W neutrálna biela chróm (matný)
Detail

S výkonom 22W je hranatý LED panel Atria Shine v matnom chróme a 580x200mm ideálny pre celkové osvetlenie obývacích izieb, spální alebo kuchýň. Teplé biele svetlo panelu vytvára rovnomerné a rozsiahle osvetlenie miestnosti. Vďaka integrovanej 3-stupňovej funkcii stmievania ho možno stmievať v troch stupňoch niekoľkonásobným stlačením štandardného spínača svetla. Pamäťová funkcia si pamätá poslednú použitú úroveň až do ďalšieho zapnutia. Dodatočná technológia podsvietenia vykúzli špeciálnu atmosféru a dodáva panelu takmer plávajúci svetelný vzhľad. Vďaka rýchloupínacej svorke a špeciálnemu otočnému zámku sa panel s ultra plochou montážnou výškou 28 mm veľmi jednoducho montuje. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Paulmann Atria Shine 71010 LED stropné svietidlo 22 W neutrálna biela chróm (matný)

Wampler Tumnus

Wampler Tumnus
Detail

Miniatúrny prémiový efektový pedál typu Overdrive. Efekt je zasadený v pevnej a odolnej celokovovej konštrukcii s kompaktnými rozmermi a jeho predný panel je vybavený trojicou potenciometrov pre ovládanie zvuku. K dispozícii je potenciometer pre nastavenie celkovej úrovne hlasitosti signálu, ovládanie pre nastavenie vstupnej hlasitosti Gain a potenciometer pre nastavenie odozvy výškových frekvencii Treble. Efekt vychádza zvukovo z legendárneho overdriveu vo veľkej zlatej konštrukcii s Kentaurom. Efekt je vybavený kvalitným buffrovaným spínaním a je ho možné napájať výlučne pomocou 9V adaptéru s polaritou center negative, ktorý však nie je súčasťou balenia. Napájanie : Adaptér Krajina pôvodu : USA Adaptér súčasťou balenia : Nie Typ : Overdrive (muziker.com)

Podobné produkty ako Wampler Tumnus

Wampler Plex-Drive Mini

Wampler Plex-Drive Mini
Detail

Najprv tu bol Plexi-Drive. Potom tu bol Plexi-Drive Deluxe. Teraz vám Wampler Pedals prináša úplne nový Plexi-Drive Mini. Brianovi Wamplerovi sa podarilo vtesnať vylepšenú verziu pôvodného obvodu Plexi-Drive do miniatúrneho krytu a dokonca pridal aj niekoľko nových funkcií.Rovnako ako originál, jedinečná štruktúra gainu Plexi-Drive Mini pokrýva všetko od plexi tónov v štýle Vintage ’68 až po úplne masívne rockové tóny JTM-45®.Úplne nový spínač obvodu Mid Boost, ktorý sa nikdy nenachádzal na žiadnom predchádzajúcom pedáli v štýle Wampler Plexi, vytvára silný tube-like boost vyladením niekoľkých stupňov zosilnenia obvodu naraz. Kombinácia týchto prepínačov s ovládačmi Tone a Gain ponúka pôsobivú tonálnu flexibilitu z mini pedálu. Mnohí hráči radi pripájajú pedály Tumnus, Clarksdale a ďalšie OD typy pedálov do Plexi-Drive alebo Plexi-Drive Deluxe. Pre Plexi-Drive Mini Brian implementoval zmeny v stupni zosilnenia a EQ v obvode stredného zosilnenia, aby dosiahol podobnú odozvu – výsledok je ohromujúci a s množstvom "gain on tap" sú tóny skutočné hlasné! Plexi Drive Mini je tiež vybavený špeciálnym prepínačom Bass Boost, ktorý emuluje tonálny rozdiel medzi 4x12 a 2x12 reproduktorovým kabinetom. Typ : Overdrive Krajina pôvodu : USA Napájanie : Adaptér Napájanie : 9V Šírka (mm) : 38.0 True bypass : Áno Výška (mm) : 38.0 Výstupy : Jack 6,3 mm TS Vstupy : Jack 6,3 mm TS Hĺbka (mm) : 89.0 Adaptér súčasťou balenia : Nie Prevádzka na batérie : Nie MIDI interface : Nie Počet tlačidiel : 1 Farba : Biela USB : Nie Ovládače : Tónová clona Ovládače : Úroveň Balenie obsahuje : Manuál Ovládače : Gain (muziker.com)

Podobné produkty ako Wampler Plex-Drive Mini

Wampler Gearbox

Wampler Gearbox
Detail

Andy Wood je uznávaný ako jeden z najvplyvnejších gitaristov tejto generácie: väčšinu svojho detstva strávil hraním a súťažami na festivaloch a v bluegrassových kruhoch so svojím bratrancom a starým otcom; vo veku 22 rokov preukázal svoje vynikajúce zručnosti na elektrickej gitare a bol korunovaný za šampióna súťaže Guitar Center „Guitarmageddon“. Andy absolvoval profesionálne turné so širokou škálou umelcov vrátane Rascala Flattsa, Garyho Allana, Locasha, Scotta Stappa a Sebastiana Bacha. Andy Wood úplne rozmazal línie predpojatých žánrov svojim najnovším albumom „Junktown“, majstrovským dielom rôznych gitarových štýlov a progresívnej southern fusion. Junktown bol nahraný s prototypom toho, čo je teraz Wampler Gearbox Andy Wood Signature Overdrive.Channel 1 (založený na legendárnom Tumnus) je perfektným doplnkom ku každému nastaveniu a akémukoľvek hernému štýlu. Jeho všestrannosť vám umožňuje stohovať ho s iným pedálom, aby ste pomohli nakopnúť alebo tvarovať celkové množstvo gainu, použiť ho ako samostatný overdrive alebo ako mierny dirty boost na pretlačenie predného konca zosilňovača. Channel 2 (založený na Pinnacle, jednom z Brianových najpopulárnejších distortion pedálov) prináša legendárny „Brown Sound“. Trojpásmový ekvalizér vám umožní nastaviť váš vzletný lead tón, zatiaľ čo jedinečný noise gate udržuje čistotu. Spojte oba kanály dohromady pre tonálnu pestrosť – teplé, no napriek tomu brutálne vrčanie; jemné a kontrolovateľné harmonické tóny; krásne definované skreslenie, ktoré ľahko prechádza mixom.Prepínač Order vám umožňuje vybrať, ktorý pedál je v signálovom reťazci prvý. Pre dokonalé ovládanie pripojte obe sady vstupov a výstupov k externému prepínaču, aby ste ich mohli paralelne alebo sériovo kombinovať alebo spájať. Andy nazval tento pedál Gearbox, pretože bol navrhnutý tak, aby bol hnacou silou vášho zvuku. Výstupy : Jack 6,3 mm TS Ovládače : Gate Hĺbka (mm) : 114.0 USB : Nie Napájanie : Adaptér Vstupy : Jack 6,3 mm TS Farba : Oranžová Adaptér súčasťou balenia : Nie MIDI interface : Nie Ovládače : Gain True bypass : Áno Typ : Overdrive Prevádzka na batérie : Nie Výška (mm) : 38.0 Krajina pôvodu : USA Ovládače : Mid Napájanie : 9V Ovládače : Bass Počet tlačidiel : 2 Balenie obsahuje : Manuál Ovládače : Tónová clona Ovládače : Treble Ovládače : Úroveň Šírka (mm) : 127.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wampler Gearbox