Ugreen cm108 bluetooth audio transmitter aptx, čierny (cm108 40762)

Produkt Ugreen cm108 bluetooth audio transmitter aptx, čierny (cm108 40762) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen cm108 bluetooth audio transmitter aptx, čierny (cm108 40762) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen CM108 Bluetooth Audio Transmitter aptX, čierny (CM108 40762)

Ugreen CM108 Bluetooth Audio Transmitter aptX, čierny (CM108 40762)
Detail

Adaptér umožňuje prenášať hudbu z externých zariadení (smartfón, tablet) do prijímačov, ako je TV prehrávač, reproduktorový systém, prijímač) bez toho, aby ste zakaždým pripájali AUX kábel. Ešte jednoduchšia a rýchlejšia synchronizácia zariadení, ešte lepšia kvalita zvuku a mimoriadne stabilný prenos – to sú len začiatok výhod, ktoré toto príslušenstvo ponúka. Môžete ho použiť v aute, aj na domáce použitie. Dva režimy prevádzky Streamujte hudbu do reproduktorov zo smartfónu alebo odošlite obrázok do televízora, aby ste si mohli prezerať fotografie alebo videá zachytené na zariadení vo vyššom rozlíšení. Podpora protokolu Qualcomm® aptX™ Zaisťuje stabilný a expresný prenos zvukov. Okrem toho sa zníži spotreba energie a príslušenstvo môže pracovať dlhšie. Riešenie je vhodné aj pre majiteľov starších zariadení, pretože je spätne kompatibilné s Bluetooth 4.2 / 4.1 / 4.0 / 3.0 / 2.0 / 1.0. Technológia AptX umožňuje prenos hudby do hudby pri frekvencii 16-bit / 44,1 kHz. Tento výsledok je porovnateľný s CD – to znamená, že prehrávaný zvuk bude bez oneskorenia. Nízka latencia (40 ms) Latencia sa znížila na úroveň nepostrehnuteľnú ľudským mozgom, čo je obzvlášť dôležité pri hrách. Jednoduchá inštalácia Nevyžadujú sa žiadne ďalšie aplikácie. Všetko, čo potrebujete, je zariadenie (tablet, smartfón) kompatibilné s protokolom Qualcomm aptX. Použite 3,5 mm konektor a spárujte adaptér so smartfónom cez Bluetooth. Batéria s dlhou výdržou Až 10 hodín nepretržitého používania a iba 2,5 hodiny na plnú batériu. Užite si neprerušovanú prácu a rýchle napájanie batérie. Automatické pripojenie Adaptér sa automaticky pripojí k poslednému spárovanému hardvéru. Vďaka tomu nemusíte zakaždým kombinovať najčastejšie používané zariadenia. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM108 Bluetooth Audio Transmitter aptX, čierny (CM108 40762) , Ugreen car & home bluetooth 5.0 receiver aptx audio adaptér handsfree black (70304)

Ugreen CM279 Bluetooth audio transmitter AUX aptX, čierny (70304)

Ugreen CM279 Bluetooth audio transmitter AUX aptX, čierny (70304)
Detail

Bluetooth transmitter Ugreen CM279 disponuje konektorom 3.5mm jack a vstavaným mikrofónom, ktorý vám umožní bezpečne hovoriť počas jazdy. Zariadenie tiež umožňuje pripojiť k nemu 2 telefóny naraz. Vysoká kvalita zvuku Zariadenie je vybavené Qualcomm aptX, ktorý zaisťuje nízku latenciu, vďaka čomu plne synchronizuje zvuk a video medzi sebou. Automatické párovanie Po zapnutí prijímača smartfón automaticky vyhľadá posledné spárované zariadenie a pripojí sa k nemu. Stačí teda pred vstupom do auta zapnúť Bluetooth na telefóne a prijímač sa s ním automaticky spáruje bez akýchkoľvek ďalších procedúr. Predĺžený pohotovostný čas Zariadenie má vstavanú batériu, takže ho môžete pripojiť nielen k autorádiu, ale aj k slúchadlám a iným zariadeniam. Batéria vám umožní prehrávať hudbu 9 hodín, pričom v pohotovostnom režime je schopná fungovať 300 hodín. Doba nabíjania zariadenia je cca 2 hodiny. Najnovšia technológia Čip QCC30088 umožňuje prenos Bluetooth 5.0 a zaisťuje stabilnejší a rýchlejší prenos dát a nižšiu spotrebu energie. Vďaka tejto technológii môžete počúvať hudbu až 10 metrov od zdroja prenosu. Široká kompatibilita Zariadenie je kompatibilné s reproduktormi, slúchadlami, zosilňovačmi, mp3 prehrávačmi, telefónmi / tabletmi, amazon echo dot a s notebookmi. Kompaktná konštrukcia Vysielač je malý, takže ho možno pripojiť k širokej škále zariadení. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Materiál: ABS + hliník • Bluetooth verzia: 5.0 • Doba prehrávania hudby: približne 9 hodín • Pohotovostná doba: 300 hodín • Doba nabíjania: 2 hodiny • Frekvencia: 20Hz - 20kHz • Kapacita batérie: 180mAh, 3,7V • Výstupný výkon: 28mW RL = 16Ω • Nabíjacie napätie: 5,25V • 3,5 mm jack rozhranie • SNR > 90 dB • Mikrofón: Áno • Citlivosť mikrofónu: -38dB • Dosah: 10 m • Kompatibilita: Univerzálne, zariadenia s bluetooth pripojením (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM279 Bluetooth audio transmitter AUX aptX, čierny (70304) , Ugreen usb 2.0 to 3.5 mm bluetooth transmitter/receiver adapter with audio cable (60300)

Ugreen Bluetooth audio prijímač aptX 2RCA / 3.5mm jack, čierny (40759)

Ugreen Bluetooth audio prijímač aptX 2RCA / 3.5mm jack, čierny (40759)
Detail

Bluetooth audio prijímač vám dáva možnosť bezdrôtovo pripojiť telefón k zariadeniam, ktoré pôvodne takúto funkciu nemajú, no sú vybavené RCA alebo 3,5 mm mini jackom. Kodek aptX zaručuje bezstratové streamovanie hudby bez oneskorení. Prijímač je napájaný micro USB konektorom. K tomuto praktickému zariadeniu môžete pripojiť slúchadlá, reproduktory alebo iné audio zariadenie pomocou 3,5 mm mini jacku alebo RCA kábla. Všetky zariadenia s uvedenými konektormi sú kompatibilné. Bluetooth 5.1 s aptX zaručuje stále a neprerušované bezdrôtové pripojenie. Vysielač a prijímač by mali byť vo vzdialenosti do 10 m. Parametre: • Verzia Bluetooth: 5.1 • Frekvenčná odozva: 20Hz - 22KHz • Impedancia: 16Ω • Napájanie cez micro USB 5V • Dosah Bluetooth: 10m • Rozmery: 67 x 67 x 23 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Bluetooth audio prijímač aptX 2RCA / 3.5mm jack, čierny (40759) , Energy sistem car transmitter fm bluetooth (448265)

Ugreen CM150 Transmitter Bluetooth audio adaptér Toslink, čierny (50213 CM150)

Ugreen CM150 Transmitter Bluetooth audio adaptér Toslink, čierny (50213 CM150)
Detail

Bluetooth vysielač je kompaktné zariadenie, ktoré po pripojení k televízoru umožňuje bezdrôtovo prenášať zvuk do slúchadiel alebo reproduktorov. Je napájaný vstavaným micro USB portom. Dá sa pripojiť k bežnej nabíjačke telefónu alebo k USB portu na televízore. Sada obsahuje 1 m micro USB kábel.Vysielač je pripravený k práci ihneď po pripojení k zdroju. Plug and Play Vysielač Bluetooth je možné pripojiť k dvom párom bezdrôtových slúchadiel súčasne. Interný DSP dokáže automaticky koordinovať prenos zvuku, aby sa zabezpečil stabilnejší prenos zvukového signálu. Ideálne na cvičenie, sledovanie televíznych programov neskoro v noci bez rušenia ostatných. Aptx HiFi Audio V porovnaní s vysielačom Bluetooth 4.1 je adaptér AUX Bluetooth 4.2 vybavený technológiou aptX s nízkou latenciou a kodekmi AAC / SBC, takže sa môžete voľne ponoriť do čistého HiFi zvuku bez oneskorenia synchronizácie. Prenosová vzdialenosť jedného headsetu môže byť až 10m a vzdialenosť medzi dvoma headsetmi až 5m. Upozornenie: Adaptér je vybavený audio konektorom Toslink. Uistite sa, že váš televízor alebo audio systém má tento konektor. Parametre: • Bluetooth čip: CSR8670 • Verzia Bluetooth: 4.2 • Kodeky: AAC / SBC / aptX • Protokol: A2DP • Frekvenčný rozsah: 2,402 - 2,480 GHz • Dosah: do 10 m • Rozmery: 68 mm x 13 mm x 13 mm • Napájací konektor: micro USB • Audio konektor: Toslink (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM150 Transmitter Bluetooth audio adaptér Toslink, čierny (50213 CM150) , Cellularline bluetooth audio prijímač ms čierny (btaudioreceivermsk)

Ugreen CM402 Bluetooth Audio prijímač 3.5mm jack aptX HD DAC SBC, čierny (CM402 80895)

Ugreen CM402 Bluetooth Audio prijímač 3.5mm jack aptX HD DAC SBC, čierny (CM402 80895)
Detail

Premeňte svoje káblové slúchadlá na bezdrôtové. Zvukový prijímač Ugreen, ktorý sa bezdrôtovo pripája k smartfónom alebo notebookom, bol vybavený 3,5 mm mini jack konektorom. Zvuk teda pošle do slúchadiel alebo reproduktorov, vďaka čomu získate slobodu a pohodlie. Prijímač podporuje až štyri protokoly prenosu zvuku - takže si môžete byť istí, že kvalita hudby bude na najvyššej úrovni. Konvertuje káblové slúchadlá na bezdrôtové Zvukový prijímač Ugreen umožňuje perfektnú synchronizáciu notebookov, smartfónov, tabletov s viacerými reproduktormi a slúchadlami a vďaka vstavanému mikrofónu má aj funkciu headsetu. Ide o multifunkčné zariadenie, ktoré vám pomôže v mnohých životných situáciách: • umožňuje počas cestovania počúvať kvalitnú hudbu na slúchadlách – bez káblov • umožní bezdrôtovo prijať telefón počas jazdy – keď vaše auto nemá Bluetooth, ale má 3,5 mm mini jack vstup • umožní súčasné nabíjanie telefónu a počúvanie hudby na slúchadlách Kvalita, ktorú budete počuť Audio prijímač umožňuje streamovať hudbu v naozaj vysokej kvalite. Podporuje štyri kodeky Bluetooth, vrátane aptX HD Qualcomm a aptX LL. Synchronizuje teda zvuk s obrazom takmer bez oneskorenia. Výrobca deklaruje, že posun bude do 40 ms – tento rozdiel je okom a uchom prakticky nepostrehnuteľný. Ugreen sa postaral aj o to, aby bol zvuk spoľahlivo čistý – bez ohľadu na to, aké máte slúchadlá. Zosilňovač podporuje impedanciu od 16 do 600 ohmov. Prispôsobí sa teda mnohým modelom slúchadiel. Batéria na dlhú dobu Nebojte sa rýchleho vybitia batérie. Zariadenie má dva čipy s extrémne nízkou spotrebou: DAC CS43131 (so SNR na úrovni 120 dB) a Qualcomm QCC3034 pre modul Bluetooth 5.0. Sú navrhnuté špeciálne pre stereo slúchadlá. Svoju obľúbenú hudbu tak môžete počúvať nahlas až 10 hodín bez vybitia batérie! Zaujímavosťou je, že nabitie prijímača zaberie len 2 hodiny. Nemáte 3,5 mm mini jack konektor? Žiaden problém! Chcete pripojiť reproduktor alebo slúchadlá k notebooku, ktorý nemá 3,5 mm mini jack? Na pomoc prichádza prijímač Ugreen - môže sa kedykoľvek zmeniť na externú nezávislú zvukovú kartu. Konektor USB-C podporuje prenos zvuku v počítačoch s Windows 7, 8 a 10, macOS a Linux. NFC rýchle párovanie Ak má váš telefón funkciu NFT, prijímač Ugreen sa k nemu pripojí v priebehu niekoľkých sekúnd. Vďaka vstavanej funkcii NFT spárujete svoje zariadenie jedným kliknutím. Dôležité je, že prijímač sa dokáže pripojiť k dvom zariadeniam súčasne a ľubovoľne medzi nimi prepínať. Podpora štyroch zvukových protokolov Na zabezpečenie najvyššej možnej kvality zvuku je prijímač Ugreen vybavený štyrmi kodekmi Bluetooth. Vďaka inteligentnému čipu vám zariadenie oznámi, aký protokol prenosu zvuku bol zistený. • modré svetlo - protokol SBC • zelené svetlo - protokol AAC • žlté svetlo - protokol aptX • fialové svetlo - protokol aptX HD Tri tlačidlá, veľa funkcií Telefonovanie, počúvanie hudby, prepínanie medzi skladbami. Všetky možné funkcie, ktoré prijímač CM402 poskytuje, je možné ovládať iba tromi tlačidlami. Tie sú: prehrávanie / pauza - zapne a zastaví prenos zvuku (krátke stlačenie), zapne a vypne zariadenie (stlačenie na 3 sekundy), prijme a ukončí hovor (krátke stlačenie), odmietne hovor (stlačenie na 3 sekundy) hlasitosť (+) - zvýšenie hlasitosti (krátke stlačenie), predchádzajúca skladba (dlhé stlačenie) hlasitosť (-) - zníženie hlasitosti (krátke stlačenie), ďalšia skladba (dlhé stlačenie) Podpora zásuvných modulov CTIA a OMTP Prijímač CM402 je kompatibilný s dvoma štandardmi 3,5 mm mini jack konektorov: CTIA a OMTP. Takže nebudete mať žiadne problémy s kompatibilitou medzi hardvérom. Rozdiel medzi starším káblom OMTP a novším CTIA je malý rozdiel: kolíky uzemnenia a mikrofónu boli vymenené, čo môže spôsobiť problémy so záznamom zvuku, ak použijete nekompatibilné štandardy. Adaptér Ugreen tento problém úplne rieši! Parametre: • Značka: Ugreen • Port: 3,5 mm mini jack • Typ konektora na nabíjanie batérie: USB-C • Verzia Bluetooth: 5.0 • Protokoly prenosu zvuku: SBC, AAC, aptX, aptX HD • Impedancia: 16-600 ohmov • Frekvenčná odozva: 20Hz - 20KHz • Hlasitosť: až 120 dB • Dosah: do 10 m • Kapacita batérie: 400 mAh • Doba prehrávania hudby: 10 hodín • Doba nabíjania: 2 hodiny • Materiál: ABS + PC • Sada obsahuje: kábel USB / USB-C s dĺžkou 0,5 m • Rozmery: 53 x 24 x 13,5 mm • Hmotnosť: 24,4 g Vlastnosti: • Bezdrôtovo prepojíte káblové zariadenia, napríklad slúchadlá s telefónmi • Môžete prepojiť aj notebooky alebo tablety s reproduktormi – aj tie, ktoré nemajú 3,5 mm mini jack konektor • Vychutnajte si zvuk videohier alebo streamovanie hudby takmer bez oneskorenia • Modul Bluetooth 5.0 a vstavané čipy zaisťujú bezstratový prenos zvuku bez rušenia • Počúvajte hudbu na slúchadlách bez blokovania nabíjania telefónu • Bezdrôtové pripojenie umožňuje prístup k nabíjacej zásuvke, napr. Lightning na telefónoch iPhone • Batéria s dlhou výdržou vám umožní počúvať hudbu až 10 hodín • Vysokokvalitná hudba na dosah ruky – štyri kodeky Bluetooth vrátane aptX HD a čipy vrátane DAC CS43131 zaisťujú čistotu zvuku (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM402 Bluetooth Audio prijímač 3.5mm jack aptX HD DAC SBC, čierny (CM402 80895) , Ugreen car & home bluetooth 5.0 receiver audio adaptér handsfree black (70303)

Ugreen CM107 Transmitter Bluetooth audio adaptér 3.5 mm jack, čierny (40761 CM107)

Ugreen CM107 Transmitter Bluetooth audio adaptér 3.5 mm jack, čierny (40761 CM107)
Detail

Bluetooth vysielač je kompaktné zariadenie, ktoré po pripojení k televízoru umožňuje bezdrôtovo prenášať zvuk do slúchadiel alebo reproduktorov. Je napájaný vstavaným micro USB portom. Dá sa pripojiť k bežnej nabíjačke telefónu alebo k USB portu na televízore. Sada obsahuje 1 m micro USB kábel.Vysielač je pripravený k práci ihneď po pripojení k zdroju. Adaptér navyše umožňuje spárovať dve slúchadlá súčasne a sledovať televíziu dvoma osobami. Plug and Play Vysielač Bluetooth 4.2 je možné pripojiť k dvom párom bezdrôtových slúchadiel súčasne. Interný DSP dokáže automaticky koordinovať prenos zvuku, aby sa zabezpečil stabilnejší prenos zvukového signálu. Ideálne na cvičenie, sledovanie televíznych programov neskoro v noci bez rušenia ostatných. Aptx HiFi Audio V porovnaní s vysielačom Bluetooth 4.1 je adaptér AUX Bluetooth 4.2 vybavený technológiou aptX s nízkou latenciou a kodekmi AAC / SBC, takže sa môžete voľne ponoriť do čistého HiFi zvuku bez oneskorenia synchronizácie. Parametre: • Bluetooth čip: CSR8670 • Verzia Bluetooth: 4.2 • Kodeky: AAC / SBC / aptX • Protokol: A2DP • Frekvenčný rozsah: 2,402 - 2,480 GHz • Dosah: do 10 m • Rozmery: 68 mm x 13 mm x 13 mm • Napájací konektor: micro USB • Audio konektor: 3,5 mm mini jack (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM107 Transmitter Bluetooth audio adaptér 3.5 mm jack, čierny (40761 CM107) , Energy sistem car transmitter fm xtra bluetooth (455249)

Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver aptX Audio Adaptér Handsfree Black (70304)

Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver aptX Audio Adaptér Handsfree Black (70304)
Detail

Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: Bluetooth 4.0 a 3.5 mm jack, pripojenie USB 2.0, dosah 10 m Bluetooth adaptérdomov aj do autaPrepojte svoj telefón pomocou Bluetooth adaptéra Ugreen a vychutnajte si vynikajúci stereofónny zvuk. Adaptér zvládne pripojenie dvoch zariadení naraz, takže vám neunikne žiadny prichádzajúci telefonát. Vďaka 3,5 mm jacku adaptér disponuje vysoko kvalitným streamovaním hudby do vášho autorádia. BLUETOOTH5.0DOSAH10 metrovFARBAČiernaVzdialenosť nie je problémBluetooth adaptér Ugreen vám poskytne stabilné bezdrôtové pripojenie až na vzdialenosť desiatich metrov od vášho zariadenia. Nielenže si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu, ale máte voľbu tiež hands free volania pomocou integrovaného mikrofónu s funkciou potlačenia šumu. Užite si hodiny hudbyBluetooth adaptér Ugreen sa pýši predĺženou životnosťou batérie. Dokáže prehrávať hudbu nepretržite dlhých desať hodín, zatiaľ čo jeho dobitie do plného výkonu trvá len dve... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver aptX Audio Adaptér Handsfree Black (70304) , Ugreen car bluetooth 5.0 receiver (70601)

UGREEN USB 2.0 to 3.5 mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable (60300)

UGREEN USB 2.0 to 3.5 mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable (60300)
Detail

Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: 3.5 mm jack, pripojenie USB Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bluetooth adaptér UGREEN USB 2.0 to 3,5 mmNa pohodlné bezdrôtové počúvanie hudby využite Bluetooth adaptér UGREEN USB 2.0 to 3,5 mm. Toto zariadenie má dve funkcie v jednom tele. Funguje súčasne ako prijímač aj vysielač. Prepojíte ho ľahko pomocou technológie Bluetooth 5.1. Ako prijímač umožňuje prenášať zvuk z počítača, mobilu, či tabletu do reproduktorov aj slúchadiel, ktoré Bluetooth technológiu nemajú. Ľahko pripojí váš starý televízor k bezdrôtovým slúchadlám a vy tak môžete sledovať program bez toho, aby ste rušili ostatných. Bluetooth adaptér UGREEN USB 2.0 to 3,5 mm je súčasne vybavený vstavaným mikrofónom. Jeho praktické kompaktné vyhotovenie ho predurčuje na ľahké prenášanie. Adaptér je vybavený konektorom USB, ktorý je dobre chránený protiprachovým krytom. Indikátor vám vždy ukáže jeho aktuálny stav.Nie je vyplnený Alternatívny... (alza.sk)

Podobné produkty ako UGREEN USB 2.0 to 3.5 mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable (60300) , Lithe audio bluetooth reproduktor (03200)

Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5 mini jack, čierny

Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5 mini jack, čierny
Detail

Bluetooth audio prijímač umožňuje počúvať hudbu bezdrôtovo na slúchadlách s 3,5mm mini jack konektorom alebo ho používať v aute ako handsfree po pripojení k AUX portu na autorádiu. Bezdrôtové alebo káblové slúchadlá? Nemusíte sa vzdať žiadneho riešenia! Vďaka adaptéru môžete slúchadlá používať dvoma spôsobmi – káblovým a bezdrôtovým. Prijímač sa postará o stálu a ničím nerušenú kvalitu zvuku a režim slúchadiel prepnete jedným tlačidlom na smartfóne. Potrebujete tento adaptér Tento adaptér má viac využití. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a estetickému dizajnu (zrkadlový povrch) sa stane nepostrádateľným doplnkom pri počúvaní hudby, hraní hier, sledovaní filmov a chatovaní s priateľmi. Vďaka vstavanému bluetooth 5.0 čipu poskytne užívateľovi najvyššiu efektivitu prenosu zvuku, bez oneskorení a skreslení. Používanie adaptéra počas hovoru Dizajnéri adaptéra sa postarali o pohodlie užívateľa v každom detaile. Je nielen malý a ľahký, ale aj mimoriadne praktický. Preto, keď hráte alebo surfujete na webe, môžete zároveň chatovať so svojimi blízkymi. Prichádzajúci hlasový hovor neovplyvňuje činnosť nabíjacieho portu, ku ktorému je zariadenie pripojené. Handsfree do auta Tento adaptér vám umožní pohodlne a bezpečne telefonovať počas jazdy. Zapojte ho do AUX zásuvky na rádiu, spárujte ho s telefónom a používajte ho ako handsfree súpravu so vstavaným mikrofónom. Týmto spôsobom môžete tiež prehrávať hudbu z telefónu. Prijímač má tlačidlá na ovládanie prehrávania hudby a prijímanie telefónnych hovorov. Ako to funguje? Bluetooth 5.0 zaručuje rýchly prenos zvuku a jeho stabilitu. Dokáže prenášať hudbu až do vzdialenosti 10 metrov, čo vám umožňuje značnú voľnosť pri používaní zariadenia, nech ste kdekoľvek. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť adaptér k smartfónu alebo tabletu - môžete to urobiť súčasne, aby ste si zaistili ešte lepšiu kvalitu zvuku. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektor: 3,5 mm mini jack • Nabíjací prúd: 5V • Maximálny pracovný čas: do 9 hodín • Bluetooth: 5.0 • Dosah Bluetooth: až 10 m • Obsah balenia: Bluetooth prijímač, Micro USB kábel, 3.5 mm mini jack adaptér (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5 mini jack, čierny , Alzapower fm transmitter f140 čierny (apw-fmtv3)

Ugreen CM144 Bluetooth audio vysielač / prijímač, čierny (CM144)

Ugreen CM144 Bluetooth audio vysielač / prijímač, čierny (CM144)
Detail

Bluetooth audio vysielač a prijímač je zariadenie, ktoré umožňuje bezdrôtové prenosy zvukového signálu medzi rôznymi zariadeniami pomocou Bluetooth technológie. Vysielač umožňuje streamovať hudbu do bezdrôtových slúchadiel alebo premení káblový hudobný systém na bezdrôtový. Čip Qualcomm aptX LL a aptX HD zaisťuje vysokú kvalitu zvuku a stabilný prenos signálu. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM144 • Verzia Bluetooth: 5.0 • Porty: 3,5 mm mini jack (vstup/výstup), micro USB (vstup), SPDIF (vstup/výstup) • Dosah: do 10 m • Pracovný čas v režime prijímača: až 12 hodín • Pracovný čas v režime vysielača: až 15 hodín • Doba nabíjania batérie: 3 hodiny • Obsah balenia: micro USB kábel, SPDIF kábel, 3.5 mm aux kábel, 3.5 mm na 2RCA kábel Vlastnosti: • Pošle zvuk z televízora, smartfónu alebo notebooku do slúchadiel Bluetooth (v module vysielača) • Bezdrôtovo prepojíte externé káblové reproduktory s telefónom (v module prijímača) • Poskytuje rýchly prenos až do vzdialenosti 10 m • Poskytuje nižšiu spotrebu energie vďaka protokolu Bluetooth 5.0 • Vďaka modulu Qualcomm aptX LL si môžete vychutnať vysoko kvalitný zvuk bez viditeľných oneskorení • Umožňuje spárovať dva páry slúchadiel súčasne (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM144 Bluetooth audio vysielač / prijímač, čierny (CM144) , Alzapower fm transmitter f100 čierny (apw-fmtv1)

Ugreen CD229 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 3x USB 4.8A, čierna (CD229)

Ugreen CD229 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 3x USB 4.8A, čierna (CD229)
Detail

Nabíjačka do auta s Bluetooth 5.0 a FM vysielačom. FM vysielač a technológia Bluetooth 5.0 vám umožňujú počúvať hudbu uloženú vo vašom smartfóne prostredníctvom rádia. Stačí spárovať telefón s miniaplikáciou a potom v prijímači auta nájsť príslušnú frekvenciu. Tri USB porty (2x USB + 1 x USB-C) vám umožňujú obnoviť energiu až 3 zariadení súčasne. Pohodlné konverzácie Vstavaný mikrofón vám umožní telefonovať bez toho, aby ste museli držať telefón v ruke. Na prijatie / odmietnutie hovoru alebo opätovné vytáčanie potrebujete iba jedno tlačidlo. Hudba z flash disku alebo pamäťovej karty Transmitter tiež ľahko prehráva zvukové súbory (vo formátoch MP3 / WMA / WAV / FLAC) z k nemu pripojenej karty pendrive alebo TF / micro SD. Keď je navigácia príliš tichá Príslušenstvo bude užitočné aj ako navigačný zosilňovač hlasu. Vďaka použitiu reproduktorov do auta budú všetky príkazy dokonale počuteľné. Digitálny displej Praktický displej informuje o aktuálnom napätí a prenosovej frekvencii. Parametre: • Porty USB: USB-C, USB-A • Výstup USB 1: 5V / 3A; 9V / 2A; 12V / 1,5A • Výstup USB 2: 5V / 1,5A • Výstup USB-C: 5V / 3A; 9V / 2,22A; 12V / 1,67A • Celkový výstupný výkon: 5V = 4,8A; 31,5 W max • Verzia Bluetooth: Bluetooth 5.0 • Pracovná teplota: 0 ℃ - 60 ℃ • Frekvenčný rozsah FM: 87,5-108 MHz (krok 100 kHz) • Dátový tok: 64-320 kb/s • Podporuje typy súborov: MP3 / WMA / WAV • Napájanie: DC 12V-24V. • Podporuje kapacitu karty TF / pamäte flash: ≦ 128 GB • Obrazovka: LED • Hmotnosť: 50 g Balenie neobsahuje kábel. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CD229 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 3x USB 4.8A, čierna (CD229) , Alzapower fm transmitter f120 čierny (apw-fmtv2)

Ugreen CM523 Bluetooth 5.0 Transmitter / Receiver, 3.5 mm mini jack, čierny (CM523 60300)

Ugreen CM523 Bluetooth 5.0 Transmitter / Receiver, 3.5 mm mini jack, čierny (CM523 60300)
Detail

Tento malý vysielač má veľké možnosti. Ide o zariadenie 2 v 1 – umožňuje vám prehrávať hudbu bezdrôtovo cez technológiu Bluetooth alebo káblovo cez 3,5 mm mini jack. Je na vás, aby ste si vybrali zdroj zvukového signálu: smartfón, tablet, počítač? Vysielač / prijímač zaisťuje stabilný prenos signálu na vzdialenosť až 10 m. V prenosovom režime spája napríklad počítač, TV, konzolu Nintendo Switch alebo PS4 so zariadeniami Bluetooth, ako sú slúchadlá alebo reproduktory. V režime príjmu zmení káblové slúchadlá alebo reproduktory, ktoré nie sú z výroby vybavené technológiou Bluetooth, na bezdrôtové. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM523 • Napájací port: USB • Vstupný konektor: 3,5 mm mini jack • Verzia Bluetooth: 5.0 • Bluetooth profily: A2DP, AVRCP, HFP, HSP • Frekvenčný rozsah: 2400 MHz - 2483,5 MHz • Protokoly prenosu zvuku: SBC, AAC • Dosah: do 10 m • Súčasťou balenia: 3,5 mm audio kábel s mini jackom • Jednoduché prepínanie medzi funkciami - bočným tlačidlom • Stabilný prenos signálu. Vychutnajte si vysokokvalitný zvuk bez oneskorenia • Prenosový dosah až 10 m umožňuje pohodlné používanie (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM523 Bluetooth 5.0 Transmitter / Receiver, 3.5 mm mini jack, čierny (CM523 60300) , Lithe audio vonkajší bluetooth reproduktor (01620)

Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5mm jack, šedý (70601B)

Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5mm jack, šedý (70601B)
Detail

Audio bluetooth prijímač ponúka stabilné pripojenie a fantastickú kvalitu zvuku. S dosahom až 10 metrov poskytuje neobmedzenú slobodu. Podpora 2 zariadení súčasne a široká kompatibilita vám dáva ešte viac možností. Produkt je tiež extrémne odolný a ľahko sa používa. Zvýšte bezpečnosť jazdy Pomocou tohto praktického zariadenia ľahko premeníte vaše bežné auto rádio na univerzálny bluetooth reproduktor. To vám uvoľní ruky a umožní vám pohodlne telefonovať v aute – to uľahčuje aj vstavaný mikrofón. Je to tiež skvelý spôsob, ako zvýšiť bezpečnosť jazdy. Spárujte s ním až 2 zariadenia Zariadenie umožňuje pripojiť 2 zariadenia súčasne. Vďaka tomu môžete na jednom z nich voľne počúvať hudbu a pomocou druhého vybavovať hovory. Neočakávaný telefonát už nepreruší vašu obľúbenú skladbu. Široká kompatibilita Produkt zaujme svojou širokou kompatibilitou. Môžete ho ľahko pripojiť okrem iného k vášmu zosilňovaču, slúchadlám, notebooku, telefónu alebo automobilu. Prijímač podporuje aj tradičné reproduktory. S jeho pomocou premeníte tento typ zariadenia na bezdrôtový audio systém a vychutnáte si vynikajúcu kvalitu zvuku vašich obľúbených skladieb. Získajte jednoduchý prístup k informáciám Audio prijímač je vybavený LED indikátorom, ktorý poskytuje informácie o prevádzkovom stave zariadenia. Blikaním okrem iného signalizuje, že je prijímač zapnutý, je správne vytvorené spojenie, hrá hudba a prichádzajú hovory. Táto malá, ale praktická funkcia uľahčuje používanie produktu. Užite si jednoduchú obsluhu Používanie prijímača je jednoduché. Jednoducho umiestnite konektory USB a AUX do príslušných slotov. Potom zapnite Bluetooth na svojom telefóne a spárujte ho s produktom. Kvalitné materiály Kábel je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú nielen stabilitu prenosu, ale aj mimoriadnu odolnosť. Vďaka tomu je výrobok odolný voči poškodeniu. Kvalitná konštrukcia a TPE plast je odolný proti ohyb, čo vám umožní užívať si funkčnosť vášho zariadenia po dlhú dobu. Parametre: • Výrobca: UGREEN • Bluetooth verzia 5.0 • Frekvencia: 20Hz-20kHz • Svetelné diódy: LED červená a modrá • Citlivosť: 94 dB (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Bluetooth audio prijímač 3.5mm jack, šedý (70601B) , Lithe audio bluetooth reproduktor ip44 (03210)

Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver Audio Adaptér Handsfree Black (70303)

Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver Audio Adaptér Handsfree Black (70303)
Detail

Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: 3.5 mm jack a Bluetooth 5.0, pripojenie USB 2.0, dosah 10 m Bluetooth adaptérdomov aj do autaPrepojte svoj telefón pomocou Bluetooth adaptéra Ugreen a vychutnajte si vynikajúci stereofónny zvuk. Adaptér zvládne pripojenie dvoch zariadení naraz, takže vám neunikne žiadny prichádzajúci telefonát. Vďaka 3,5 mm jacku adaptér disponuje vysoko kvalitným streamovaním hudby do vášho autorádia. BLUETOOTH5.0DOSAH10 metrovFARBAČiernaVzdialenosť nie je problémBluetooth adaptér Ugreen vám poskytne stabilné bezdrôtové pripojenie až na vzdialenosť desiatich metrov od vášho zariadenia. Nielenže si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu, ale máte voľbu tiež hands free volania pomocou integrovaného mikrofónu s funkciou potlačenia šumu. Adaptér disponuje tlačidlami na prehrávanie, pozastavenie, zvýšenie a zníženie hlasitosti, hore a dole. Užite si hodiny hudbyBluetooth adaptér Ugreen sa pýši predĺženou životnosťou batérie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver Audio Adaptér Handsfree Black (70303) , Logitech bluetooth audio adapter (980-000912)

MG BT06 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka, čierna

MG BT06 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka, čierna
Detail

Transmitter je ideálnym riešením pre autá s rádiom, ktoré nemá USB vstup ani funkciu Bluetooth. Vďaka nemu budete pri rozprávaní počas jazdy v pohodlí a bezpečí. Má zabudovaný citlivý mikrofón, vďaka ktorému bude konverzáciu počuť v reproduktoroch vášho auta. Vysielač sa vkladá priamo do zásuvky zapaľovača v aute. Široký ovládací panel a farebné podsvietenie dodáva jedinečnú atmosféru! Mnoho spôsobov prehrávania hudby FM transmitter prehráva hudbu z telefónu cez modul Bluetooth 5.0, ako aj z pendrive alebo SD karty. Ak chcete začať hrať, stačí zapojiť vysielač do zásuvky zapaľovača v aute a naladiť rádio na frekvenciu zobrazenú na LCD displeji. V prípade prichádzajúcich hovorov sa vysielač automaticky prepne z prehrávania hudby na telefonovanie. Po nainštalovaní SD karty do vysielača alebo pripojení pendrive k jednému z jeho USB portov sa zariadenie automaticky prepne do príslušného režimu prehrávania. Jednoduché a pohodlné ovládanie Transmitter je perfektný ako nabíjačka pre mobilné zariadenia, vďaka dvom 5V 2,1A USB portom, ktoré slúžia aj na čítanie dát z pamäťových zariadení. Na displeji sa zobrazí aktuálna frekvencia prenosu signálu a dokonca aj aktuálne napätie batérie vďaka funkcii voltmetra! Zariadenie má funkciu prehliadania priečinkov a priameho prehrávania skladieb z nich. Vysielač sa automaticky zapne pri naštartovaní motora vozidla. Má veľmi veľký rozsah nastavenia, čo umožňuje jeho správne umiestnenie vzhľadom na štruktúru interiéru auta. Funkcia odčítania úrovne nabitia batérie Vďaka Bluetooth FM vysielaču vás už nikdy neprekvapí vybitá batéria. Po zapojení zariadenia do zásuvky zapaľovača v aute a zapnutí motora sa na obrazovke vysielača zobrazí úroveň nabitia batérie, t.j. napätie a pokles napätia pri dočasnom zaťažení. Popis konštrukcie a funkcie: • USB port 1 • USB port 2 • Mikrofón • AUX vstup/výstup • Ovládanie hlasitosti / vypínač / vypínač Bluetooth • 1,3 palcový LED displej • Prepínanie skladieb / Prehrať a pozastaviť / Prijať a odmietnuť hovory • Predchádzajúci kanál • Ponuka • Vstup pre TF kartu • Ďalší kanál Vlastnosti: • Mnoho spôsobov prehrávania hudby • Veľký displej • LED podsvietenie • Nabíjanie Quick Charge • Funkcia voltmetra Parametre: • Napájanie: DC 12V alebo 24V • Bluetooth: 5.0 + EDR A2DP • Frekvenčný rozsah: 87,5 – 108,0 MHz • SNR: >60dB • Displej: 1,3 palcový LCD • Dosah: do 10 m • USB port: 5V / 2,1A • Podpora úložiska USB: áno (až 64 GB) • Podpora pamäťovej karty TF: áno (až 128 Gb) • AUX 3,5 mm minijack: vstup/výstup • Rýchle nabíjanie: áno • Funkcia voltmetra: áno • Hudobný formát: .mp3, .wma (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG BT06 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka, čierna , Fixed signal bluetooth 5.1 audio prijímač so zabudovaným mikrofónom čierny (fixsig-bk)

CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter, 2xUSB+MicroSD, čierna

Detail

CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter Vhodný pre napájanie aj nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácií, kamier do auta, akčných kamier, elektronických čítačiek kníh, MP3 prehrávačov, atď. Prehľadný digitálny LED displej s kontrastným červeným podsvietením Funkcia bezdrôtového handsfree Funkcia hudobného prehrávača Pamäť na udržanie navolenej frekvencie aj po vypnutí zapaľovania v automobile alebo vytiahnutí zo zásuvky Maximálna podporovaná kapacita USB flash disku: 64 GB Vstup pre pamäťovú Micro SD kartu (max. kapacita 64 GB) Prehráva hudobné súbory MP3, WMA, WAV a FLAC Užívateľsky nastaviteľné multifarebné RGB podsvietenie 7 módov podsvietenia Funkcia udržania pamäte voľby farebného módu aj po vypnutí zapaľovania v automobile alebo vytiahnutí zo zásuvky Podpora hlasovej asistencie Siri Možnosť manuálneho prepínania medzi USB flash diskom, pamäťovou Micro SD kartou a Bluetooth Funkcia "Dual USB Charging" umožňuje nabíjanie dvoch zariadení súčasne Max. výstupný prúd 5,4 A si poradí aj s nabíjaním tabletov a ostatných náročnejších zariadení, kde 1 A prúd na nabíjanie nestačí TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Bluetooth verzia V5.0 Podpora A2DP, AVRCP a HFP Rozsah FM frekvencie 87,5 - 108 MHz Výkon 27 W Vstupné napätie 12 - 24 V DC (vhodná aj pre zásuvky v karavanoch a nákladných automobiloch) Rozsah Bluetooth frekvencia 2402 - 2480 MHz Rozmery (Š x V x H) 45 × 82,5 × 44,5 mm Hmotnosť 50 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter, 2xUSB+MicroSD, čierna , Ugreen digital to analog audio converter (30523)

CellularLine Bluetooth audio prijímač MS čierny (BTAUDIORECEIVERMSK)

CellularLine Bluetooth audio prijímač MS čierny (BTAUDIORECEIVERMSK)
Detail

Bluetooth adaptér externý, pripojenie 3.5 mm jack stereo Pokiaľ zháňate kvalitný adaptér pre streamovanie hudby, odporučíme vám Bluetooth adaptér CellularLine Bluetooth audio prijímač MS. Jeho kompaktné vyhotovenie vám umožní, mať ho neustále pri sebe. Je vybavený 3,5 mm Jackom, tak získate bezdrôtové pripojenie aj pri starších prístrojoch, ako sú autorádiá, reproduktory a ďalšie audio zariadenia. Adaptér CellularLine Bluetooth audio prijímač MS slúži na prepojenie smart telefónu alebo iného zdroja audionahrávok. Stačí ho zapojiť pomocou 3,5 mm Jacku a môžete začať streamovať hudbu z mobilného telefónu alebo napríklad tabletu.Kľúčové vlastnosti Bluetooth adaptéra CellularLine Bluetooth audio prijímač MSAdaptér CellularLine Bluetooth audio prijímač MS sa vyznačuje kompaktným vyhotovenímDisponuje 3,5mm JackomĽahko prepojíte smart telefón so staršími zariadeniamiJe vybavený technológiou Streaming Top SoundAdaptér CellularLine Bluetooth audio prijímač MS sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako CellularLine Bluetooth audio prijímač MS čierny (BTAUDIORECEIVERMSK) , Xiaomi vacuum cleaner g9 plus eu (40762)

TECHNAXX FMT600BT BLUETOOTH FM TRANSMITTER

TECHNAXX FMT600BT BLUETOOTH FM TRANSMITTER
Detail

TRANSMITTER. Pokročilý transmitter je jednoduchá možnosť, ako prehrávať moderné digitálne formáty hudby aj na existujúcom autorádiu. Je kompatibilný so všetkými telefónmi či tabletmi pomocou technológie Bluetooth. Napájaný je z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TECHNAXX FMT600BT BLUETOOTH FM TRANSMITTER , Carneo bt-269 bluetooth audio receiver a transceiver (8588006962406)

CONNECT IT InCarz Bluetooth transmitter, 2xUSB+Micro SD Card, čierny

Detail

CONNECT IT InCarz Bluetooth transmitter, 2xUSB+Micro SD Card, čierny Bluetooth transmitter kombinujúci tri zariadenia v jednom - dvojportovú USB nabíjačku, bezdrôtové Bluetooth handsfree a hudobný prehrávač.Bluetooth transmitter v kombinácii s dvojportovou nabíjačkou je multifunkčné zariadenie do vášho automobilu, vďaka ktorému môžete nielen nabíjať mobilné zariadenia, ale aj počúvať hudbu zo svojho USB flash disku alebo mobilného telefónu. Transmitter je vybavený digitálnym displejom a tromi ovládacími tlačidlami pre jednoduché a komfortné ovládanie všetkých funkcií. Navyše je možné pripojiť aj pamäťovú Micro SD kartu. Samozrejmosťou pri tomto zariadení je aj možnosť bezdrôtového spárovania s vašim mobilným telefónom na uskutočňovanie telefónnych hovorov. Na tento účel nechýba ani vstavaný mikrofón. Vhodný pre napájanie aj nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácií, kamier do auta, akčných kamier, elektronických čítačiek kníh, MP3 prehrávačov, atď. Prehľadný digitálny LED displej s kontrastným oranžovým podsvietením Vstup pre pamäťovú Micro SD kartu (max. kapacita 32 GB) Funkcia "Dual USB Charging" umožňuje nabíjanie dvoch zariadení súčasne TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Funkcia bezdrôtového handsfree - príjem hovoru- ukončenie hovoru- odmietnutie hovoru- opakované vytáčanie posledného volaného čísla Funkcia hudobného prehrávača - prehrávanie- pauza- nasledujúca a predchádzajúca stopa- ovládanie hlasitosti Bluetooth verzia V4.2 Podpora A2DP, AVRCP, HFP Rozsah FM frekvencie 87.5 - 108 MHz Maximálna podporovaná kapacita USB disku 32 GB Výkon 14.5 W Vstupné napätie 12 - 24 V DC (vhodná aj pre zásuvky v karavanoch a nákladných automobiloch) Bezpečnostná ochrana - ochrana proti skratu- ochrana proti preťaženiu- ochrana proti prehriatiu- ochrana proti prebitiu pripojeného zariadenia Certifikácia CE, EMC, RoHS Rozmery (Š x V x H) 43 x 77 x 38 mm Hmotnosť 31 g Farba čierna Obsah balenia TransmitterNávod na obsluhu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CONNECT IT InCarz Bluetooth transmitter, 2xUSB+Micro SD Card, čierny , Teddies mikrofón karaoke bluetooth čierny (8592190854379)

Dudao R2Pro Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna

Dudao R2Pro Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna
Detail

Nabíjačka do auta Dudao R2Pro je multifunkčné zariadenie, ktoré umožňuje nabíjanie zariadení a zároveň slúži na prenos zvuku z Bluetooth zariadenia (napr. telefónu) do reproduktorov v aute pomocou rádiových vĺn. Vďaka tomu môže staré autorádio (bez bluetooth alebo mp3) fungovať ako hudobný prehrávač alebo byť používané ako handsfree počas hovoru. Vstavaný mikrofón vám umožňuje viesť rozhovory bez toho, aby ste telefón držali v rukách. S týmto produktom môžete tiež prehrávať hudbu z telefónu a dokonca aj z jednotky USB Flash. Prijímajte a odmietajte hovory, znova sa pripojte k poslednému číslu, zmeňte frekvenciu, spravujte svoje skladby a upravte hlasitosť - to všetko pomocou jedného vysielača. Vysielač má integrovaný HD mikrofón, ktorý zaručuje dobrú kvalitu hovoru. Nabíjačka má taktiež zabudovaný LED displej, ktorý zobrazuje aktuálnu frekvenciu. Disponuje multifunkčným tlačidlom, vďaka ktorému je môžete zariadenie vypnúť, zapnúť, odmietnuť alebo prijať hovor, prehrávať alebo stopnúť hudbu a ovládať hlasitosť. Vlastnosti: • Podpora Bluetooth volania a hlasového vysielania • Režim duálneho nabíjania pre slúchadlá Bluetooth • Má zabudovaný HD mikrofón s technológiou DSP znižujúcou šum, vďaka čomu sú hovory jasnejšie • Vhodné na nabíjanie telefónov, tabletu, fotoaparátu, MP3 prehrávača a pod. • Podporuje bezpečné nabíjanie - ochrana pred prebitím, prehriatiím a skratom • Kompaktná veľkosť vhodná na cestovanie • Disponuje multifunkčným tlačidlom Technické parametre: • Vstupné napätie: 12-24V DC • Výstup 1 a 2: DC 5V 3.1A • Podporovaný profil Bluetooth: HFP, HSP, A2DP, AVRCP • Podpora bluetooth: bluetooth volanie, hlasové vysielanie + USB flash disk • Verzia Bluetooth: V4.0 • Kapacita batérie: 75 mAh • Hovoriaci čas: približne 4 hodiny • Impedancia reproduktorov: 16Ω • Bezdrôtová vzdialenosť: 5-10 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao R2Pro Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna , Swissten caller bluetooth headset čierny (51104100)

Ugreen CM390 5.0 USB Bluetooth adaptér, čierny

Ugreen CM390 5.0 USB Bluetooth adaptér, čierny
Detail

Bluetooth adaptér Ugreen CM390 umožňuje pripojiť k počítaču rôzne typy periférnych zariadení pomocou technológie Bluetooth 5.0. Umožňuje vám pripojiť sa k myši, klávesnici, reproduktorom, podložke, telefónu a mnohým ďalším. Funguje v dosahu až 20 metrov a umožňuje pripojenie k piatim zariadeniam súčasne. Široká škála aplikácií Adaptér umožňuje pripojiť až päť zariadení súčasne. Jee ideálny pre kanceláriu aj domácnosť. Umožňuje vám voľne používať rôzne miniaplikácie. Stabilné spojenie Technológia Bluetooth 5.0 zaručuje silné a spoľahlivé pripojenie. Funguje perfektne, či už počúvate hudbu, videokonferencie alebo hráte online hry. Kompatibilita so systémom Windows Funguje s Windows 7, 8.1, 10 a 11. Adaptér Ugreen CM390 poskytuje plnú podporu pre rôzne verzie Windows, bez ohľadu na to, na ktorej verzii pracujete. Vlastnosti: • Využíva technológiu Bluetooth 5.0 • Poskytuje silné a stabilné bezdrôtové pripojenie • Funguje v dosahu až 20 m • Umožňuje vám pripojiť sa k piatim zariadeniam súčasne • Adaptér sa pripája aj k zariadeniam, ktoré využívajú staršie verzie Bluetooth. • Kompatibilné s operačnými systémami Windows. Funguje s Windows 7, 8.1, 10, 11. • Kompaktná veľkosť uľahčuje prepravu a skladovanie • Má priestor aj na prívesok. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM390 • Konektory: USB-A • Verzia Bluetooth: 5.0 • Dosah: 20 m • Kompatibilita: Windows 7, 8.1, 10, 11 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM390 5.0 USB Bluetooth adaptér, čierny , Ugreen bluetooth car charger 5.0 (pd, qc3.0, usb flash drive, tf) (80910)

Ugreen CM390 USB bluetooth adaptér, čierny (CM390)

Ugreen CM390 USB bluetooth adaptér, čierny (CM390)
Detail

Kompaktný USB adaptér s Bluetooth 5.0. Adaptér rozširuje funkčnosť vášho notebooku alebo stolného počítača o bezdrôtové pripojenie Bluetooth. Umožňuje vám pripojiť k počítaču mnoho periférií, ako sú bezdrôtové myši a klávesnice, Bluetooth reproduktory a slúchadlá, herné podložky a telefóny pre jednoduchý prenos dát. S jeho pomocou sa môžete pripojiť k viacerým zariadeniam súčasne. Prevádzkový dosah takéhoto zariadenia je až 30 m. Na správne fungovanie zariadenia je potrebná inštalácia ovládača. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM390 • Verzia Bluetooth: 5.0 • Dosah: až 30 m • Kompatibilita: Windows 7 / 8.1 / 10 / 11 • Rozmery: 53 x 24 x 13 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM390 USB bluetooth adaptér, čierny (CM390) , Ugreen usb-c to 3,5 mm audio adapter with pd (60164)

Baseus BA01 Bluetooth Audio adaptér, čierny (CABA01-01)

Baseus BA01 Bluetooth Audio adaptér, čierny (CABA01-01)
Detail

Praktický audio adaptér, ktorý umožňuje bezdrôtové prehrávanie hudby na autorádiu, ktorý nemá modul Bluetooh. Všetko, čo musíte urobiť je pripojiť 3,5 mm mini jack do zásuvky AUX na rádiu a USB konektor do USB portu na rádiu alebo nabíjačky do auta a potom pripojiť telefón k adaptéru. Vďaka použitému inteligentnému čipu poskytuje adaptér vysoko kvalitný zvuk a použité materiály sú veľmi odolné. Konštrukcia a malé rozmery dokazujú jeho všestrannosť a praktickosť. Vlastnosti: • Výrobca: Baseus • Materiál: hliník, ABS • Dosah: cca 5 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus BA01 Bluetooth Audio adaptér, čierny (CABA01-01) , Sandberg adaptér bluetooth audio link 2 in 1 txrx (450-12)

Ugreen AV140 audio kábel 3.5mm, čierny (20899)

Ugreen AV140 audio kábel 3.5mm, čierny (20899)
Detail

Rozdeľovací audio kábel vám umožní počúvať hudbu, sledovať filmy a telefonovať pomocou slúchadiel pripojených k rozdeľovaču. Kábel je kompatibilný so všetkými zariadeniami s konektorom mini jack 3,5 mm. Má dva tipy, ktoré sa pripájajú k počítaču alebo notebooku (jeden pre konektor pre slúchadlá, druhý pre mikrofón). Kábel je špeciálne vystužený, aby sa zabránilo jeho zlomeniu alebo odretiu. Pozlátené konektory zaisťujú stabilitu spojenia. Parametre: • Konektory: 3,5 mm mini jack • Materiál: TPE + hliníkový materiál • Dĺžka: 28 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV140 audio kábel 3.5mm, čierny (20899) , Tellur bluetooth headset vox 5, čierny (tll511291)

Baseus S-09A Bluetooth Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCMT000001)

Baseus S-09A Bluetooth Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCMT000001)
Detail

Baseus S-09A je FM vysielač s technológiou Bluetooth, ktorý vám umožní počúvať hudbu uloženú v telefóne cez rádio. Stačí spárovať telefón s príslušenstvom a následne vyhľadať vhodnú frekvenciu na prijímači do auta. Vysielač má navyše USB-A konektor, vďaka ktorému môžeme nabíjať akékoľvek zariadenie. Vlastnosti: • Autonabíjačka s FM Bluetooth vysielačom • Vstavaný mikrofón • Jedlo tlačidlo na prijatie/odmietnutie hovoru alebo opätovné vytočenie • Nabíjanie až 2 zariadení súčasne • 2 USB porty umožňujú dobíjať energiu až 2 zariadení súčasne • Hudba z pamäťovej karty • Prehráva zvukové súbory (vo formátoch MP3/WMA/WAV/FLAC) • Podpora karty TF/micro SD. • Zosilňovač hlasu navigácie • Digitálny displej informuje o aktuálnom napätí a vysielacej frekvencii Parametre: • Značka: Baseus • Model: S-09A • Materiál: PC • Napätie (vstup): DC 12V-24V • Prúd (výstup): 3,4A (max.) • Bluetooth: 4.2 • Frekvencia: 87,5-108,0 MHz • Dosah (FM): 3-5 metrov • Dosah (Bluetooth): 5-10 metrov • Porty: 2x USB, TF / micro SD karta • Podporované audio formáty: MP3 / WMA / WAV / FLAC • Rozmery: 71 mm x 48 mm x 36 mm • Hmotnosť: 33 gramov • Kompatibilita: iOS / Android (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus S-09A Bluetooth Transmitter autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCMT000001) , Tellur bluetooth headset vox 10, čierny (tll511301)

UGREEN LP586 Bluetooth selfie stick so statívom čierna

Detail

Praktické príslušenstvo, ktoré môžete využiť nielen počas dovolenky, to je UGREEN LP586 Bluetooth selfie stick. Kompaktné rozmery, ľahká konštrukcia a možnosť zloženia umožňujú mať túto selfie tyč vždy so sebou. Zmestí sa do každej kabelky a vrecka a jej rozloženie trvá len niekoľko sekúnd. Stačí do nej vložiť telefón a hneď môžete fotografovať či nahrávať videá. Výhodou je, že nemusíte pripájať žiadne káble, pretože selfie tyč sa k vášmu zariadeniu pripojí cez Bluetooth a diaľkovým ovládačom s dosahom 1.5m pohodlne zaznamenáte všetky momenty aj z diaľky. Ďalšou prednosťou selfie tyče je možnosť poskladania do statívu, ale aj jej teleskopická tyč, ktorú môžete roztiahnuť do dĺžky 1.5m. použité materiály: hliníková zliatina, plast, ABS a silikónpre zariadenia s uhlopriečkou od 4 do 7.2 dĺžka zloženej tyče 30cmmax. dĺžka tyče 1.5m (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako UGREEN LP586 Bluetooth selfie stick so statívom čierna , Tellur bluetooth basic headset argo, čierny (tll511241)

UGREEN LP680 Bluetooth selfie tyč / statív 1.8m čierna

Detail

Selfie tyč je príslušenstvo, ktoré si obľúbia nielen vášniví cestovatelia. Je kompatibilná s rôznymi typmi nahrávacích aplikácií, takže je skvelým príslušenstvom pre ľudí, ktorí používajú TikTok a iné populárne vlogovacie platformy.  Stačí umiestniť telefón do držiaka a pripojiť ho k diaľkovému ovládaniu Bluetooth. Vďaka teleskopickej konštrukcii možno výšku tyče ľubovoľne nastaviť až do 1.8 metra. Pohyblivá hlava (180°) umožňuje umiestniť smartfón vertikálne aj horizontálne. Praktické rozmery, ľahká konštrukcia a možnosť zloženia znamenajú, že túto pomôcku môžete mať vždy so sebou.univerzálna selfie tyčpre smartfóny s uhlopriečkou od 4 do 7.2bluetooth ovládanie s dosahom 10 metrovmateriál: hliníková zliatina, plast, ABS + silikónkompatibilná s iOS, Androidmožné rozložiť do 180 cmBalenie obsahuje: 1x selfie tyč1x diaľkové ovládanie (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako UGREEN LP680 Bluetooth selfie tyč / statív 1.8m čierna , Tellur bluetooth headset vox 50, čierny (tll511311)

Energy Sistem Car Transmitter FM Bluetooth (448265)

Energy Sistem Car Transmitter FM Bluetooth (448265)
Detail

FM Transmitter – do auta s USB, Bluetooth a čítačkou pamäťových kariet, mikrofón, displej a prepäťová ochrana, handsfree, hudobný prehrávač, FM Rádio, USB nabíjanie a bezdrôtové pripojenie, 2× USB port, Bluetooth 4,2, možnosť vloženia pamäťovej karty do veľkosti 64 GB, maximálna kapacita USB disku 64 GB, vstupné napätie 12 V a 24 V, čierna a sivá farba Bluetooth FM transmitter Energy Sistem vám umožní vypočuť si na starších autorádiách hudbu z rôznych zdrojov bez toho, aby ste museli investovať do nového rádia. Súčasťou je aj bezdrôtová technológia Bluetooth 4.2, takže hudbu prehráte aj z mobilu alebo tabletu. Na pripojenie flash disku môžete využiť 2 USB porty. Vďaka USB konektoru si môžete nabiť svoj telefón. Oceniť by ste mohli tiež čítačku pamäťových kariet. FM transmitter do auta Energy Sistem vás na prvý pohľad upúta svojím displejom, a tak budete mať prehľad o všetkom dôležitom. Zabudované handsfree umožňuje telefonovanie aj počas jazdy. O špičkový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Energy Sistem Car Transmitter FM Bluetooth (448265) , Sandberg speakerphone bluetooth + usb, čierny (126-41)

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Logitech Bluetooth Audio Adapter
Detail

ROZMERYVýška x šírka x hĺbka: 22.32 mm x 50.8 mm x 57.15 mmHmotnosť: 34 g SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKYKompatibilný s ľubovoľným zariadením so zdierkou pre slúchadlá (3,5 mm) alebo RCA vstupom, okrem iného s väčšinouPočítačových reproduktorovDomácich stereosystémovAV receiverov TECHNICKÉ PARAMETRETechnológia Multipoint Bluetooth Tlačidlo pre párovanie jedným stlačením Spoľahlivý dosah 15 metrov v línii priamej viditeľnosti OBSAH BALENIAAdaptér Bluetooth Audio AdapterKábel RCA-3,5 mmNapájací kábelUžívateľská dokumentácia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Audio Adapter , Ugreen usb-c to 3,5 mm audio adapter with power supply (70311)

Blitzwolf AS-22 bluetooth audio zosilňovač 45W, čierny (AS-22)

Blitzwolf AS-22 bluetooth audio zosilňovač 45W, čierny (AS-22)
Detail

Zvukový zosilňovač Blitzwolf AS-22 je vybavený modernými čipmi, ktoré poskytujú špičkový zvuk. Za stabilný signál do 5 metrov je zodpovedný modul Bluetooth verzie 5.0. Produkt je tiež vybavený konektorom 3.5 mm AUX, RCA a USB portom. Audio zosilňovač sa ľahko ovláda pomocou priloženého diaľkového ovládača a ovládacieho panela na zosilňovači. Stereo zvuk Audio zosilňovač bol navrhnutý s ohľadom na vysokú kvalitu zvuku. Navyše vďaka použitiu 2PCS čipov sa budete cítiť ako na koncerte. Vďaka tomu si môžete vychutnať krištáľovo čistý zvuk s bohatými detailmi. Niekoľko možností pripojenia Blitzwolf AS-22 využíva Bluetooth 5.0, čo sa premieta do rýchleho a stabilného pripojenia na vzdialenosť až 5 metrov. A čo viac, produkt obsahuje konektor 3.5 mm AUX, RCA a USB porty. Podporuje aj FM rádio. Zosilňovač môžete úspešne pripojiť k smartfónu, notebooku, televízoru alebo počítaču. Užívateľsky prívetivý Obsluha zariadenia vám nespôsobí žiadne problémy. Gombíky umiestnené na prednej strane umožňujú nastavenie hlasitosti, výšok a basov. Na druhej strane môžete pomocou tlačidiel preskakovať a pretáčať skladby alebo povoliť prehrávanie v slučke. V balení nájdete aj diaľkové ovládanie. LED displej vám medzitým poskytne informácie o fungovaní zariadenia. Parametre: • Výrobca: Blitzwolf • Model: AS-22 • Výkon: RMS 45W x2 • Bluetooth verzia: 5.0 • Dosah Bluetooth: 5 m • Vstupné napätie: DC 12V/3A • Frekvencia: (FM rádio) 87,5-108MHz • Rozhranie: USB x2, RCA, AUX 3,5 mm • Obsah balenia: zosilňovač, diaľkové ovládanie, zdroj (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Blitzwolf AS-22 bluetooth audio zosilňovač 45W, čierny (AS-22) , Energy sistem car transmitter fm red (448258)

Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny

Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny
Detail

Audio kábel s konektormi 6.35mm jack môžete použiť na pripojenie k autorádiu, systému domáceho kina a smartfónu. Je vybavený dvoma 6.35mm jack konektormi, takže s ním môžete spárovať aj ďalšie zariadenia s príslušným portom. Vysoká kvalita Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemný na dotyk. Opletenie okolo kábla je dostatočne odolné a flexibilné, aby chránilo kábel pred skrútením alebo zlomením. To vám umožní umiestniť ho do vhodnej polohy pre čo najlepšie a najpohodlnejšie spojenie medzi nabíjacou zásuvkou a zariadením. 5 metrový kábel Dlhší kábel znamená lepší dosah. Pohodlne prepojíte dve zariadenia aj vzdialené od seba a budete ich môcť používať bez rizika vypadnutia zástrčky z portu. Stabilný signál a vysoká kvalita prenosu zaručená. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: 6,35 mm jack / 6,35 mm jack M/M • Pozlátené konektory • Vlastnosti: Prenos zvukového signálu • Materiál: zliatina zinku • Hrúbka jadra: 26AWG Kompatibilita: • Mikrofón • Gitara • Klávesnica • Audio mixer (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV128 audio kábel 6.35mm jack 5m, čierny

Ugreen CM403 bluetooth vysielač 3.5mm mini jack, čierny (CM403)

Ugreen CM403 bluetooth vysielač 3.5mm mini jack, čierny (CM403)
Detail

Prijímač a vysielač Ugreen CM403 je príslušenstvo 2 v 1. Umožňuje vám ľubovoľne prepínať medzi vysielaním a prijímaním zvuku pre televízory, reproduktory a ďalšie zariadenia, ktoré neposkytujú bezdrôtovú konektivitu. Bluetooth 5.0 zaisťuje stabilný prenos zvuku a ohybný 3,5 mm mini jack konektor ponúka veľké pohodlie. Batéria vydrží až 8 hodín prevádzky zariadenia. Prijímač a vysielač v jednom Ugreen CM403 zdieľa dve funkcie. Ako prijímač prepojí káblové reproduktory alebo reproduktory do auta s tabletom, smartfónom alebo počítačom. Ako vysielač vám umožní prenášať zvuk medzi konzolami Nintendo Switch alebo Playstation 5, mp3 a mp4 prehrávačmi, notebookmi či televízormi a bezdrôtovými slúchadlami a reproduktormi. Funkciu je možné zmeniť jedným tlačidlom. Posunutím doľava aktivujete vysielač; vpravo - prijímač. Mini jack konektor Vstavaný 3,5 mm mini jack konektor je flexibilný a ľahko sa ohýba. Ugreen CM403 nezväčší vzdialenosť medzi televízorom a stenou a nebude viditeľný ani po zapojení do palubnej dosky v aute. Je to skvelá voľba, ak chcete zvýšiť svoju bezpečnosť pri jazde autom. Zariadenie má vstavaný mikrofón – zabudnite na držanie smartfónu v ruke, aby ste odpovedali na telefonát. CM403 tiež umožňuje pripojiť dve zariadenia súčasne. Pridajte Bluetooth do svojej konzoly Nintendo Switch Chcete hrať na mobilnej konzole Nintendo Switch so slúchadlami, no bez zamotaných káblov? Vysielač CM403 je dokonalým riešením. Pripojte ho ku konzole, prepnite do režimu TX, pripojte sa cez Bluetooth k bezdrôtovým slúchadlám. Dôležité je, že k vysielaču môžete pripojiť dva páry slúchadiel a hrať spolu s inou osobou. Vysoká kvalita HiFi s dlhou výdržou batérie Zariadenie podporuje dva Bluetooth kodeky – AAC a SBC, ktoré zaisťujú čistý zvuk bez väčších oneskorení. Batéria ho tiež nestráca. V režime vysielača bude fungovať až 8 hodín a v režime prijímača - 5,5 hodiny. Má kapacitu 145 mAh a na úplné nabitie potrebuje len 1,5 hodiny. Ocenenie Prijímač a vysielač Ugreen CM403 je mimoriadne kompaktný, pohodlný na nosenie a príjemný na dotyk. Vďaka premyslenému dizajnu a multifunkčnosti získal ocenenie v súťaži Red Dot 2021. Parametre: • Port: 3,5 mm mini jack • Typ konektora na nabíjanie batérie: USB typu C • Verzia Bluetooth: 5.0 • Protokoly prenosu zvuku: AAC, SBC v režime prijímača; SBC v režime vysielača • Frekvenčná odozva: 20Hz-20kHz • Hlasitosť: až 90 dB • Dosah: do 10 m • Kapacita batérie: 145 mAh • Prevádzková doba v režime prijímača: 5,5 hodiny • Prevádzková doba v režime vysielača: 8 hodín • Doba nabíjania: 1,5 hodiny • Sada obsahuje: USB - USB kábel typu C s dĺžkou 0,5 m • Materiál: ABS + PC • Rozmery: 92 x 19 x 11 mm • Hmotnosť: 12 g Vlastnosti: • Ide o vychytávku 2 v 1 – medzi funkciami prijímača a vysielača môžete pohodlne prepínať • Môžete bezdrôtovo pripojiť káblové zariadenia, napríklad reproduktory notebooku, slúchadlá pre konzolu Nintendo Switch • Šetrí váš čas vďaka efektívnej prevádzke na batérie • Nabíja sa len 1,5 hodiny a vydrží až 8 hodín • Vstavaný modul Bluetooth 5.0 s kodekmi AAC a SBC zaistí potešenie z počúvania • Reproduktory alebo televízor nemusíte presúvať od steny, aby ste k nim pripojili zariadenie • Mmini jack konektor je flexibilný, takže sa ľahko ohýba (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM403 bluetooth vysielač 3.5mm mini jack, čierny (CM403)

Ugreen CM408 bluetooth adaptér pre Playstation / Nintendo Switch, čierny

Ugreen CM408 bluetooth adaptér pre Playstation / Nintendo Switch, čierny
Detail

Vysokokvalitný Bluetooth vysielač od renomovanej značky Ugreen bol vytvorený s ohľadom na hráčov. Model CM408 je kompatibilný s konzolami PlayStation a Nintendo Switch. Na prehrávanie zvukov sprevádzajúcich hru cez bezdrôtové slúchadlá alebo reproduktory ho stačí zapojiť do USB portu na zariadení. Vďaka podpore protokolu BT 5.0 sa zvuk prenáša bez akýchkoľvek skreslení a oneskorení. Počas zábavy si tak môžete byť istí úplnou synchronizáciou zvuku a videa. Vysielač umožňuje synchronizovať 2 páry slúchadiel súčasne. Môžete ho teda využiť pri hraní multiplayeru. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: CM408 • Verzia Bluetooth: 5.0 • Dosah: do 10 m • Rozmery 17 x 30,4 x 8 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM408 bluetooth adaptér pre Playstation / Nintendo Switch, čierny

CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter, 2xUSB+MicroSD, strieborná

Detail

CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter Vhodný pre napájanie aj nabíjanie mobilných telefónov, tabletov, navigácií, kamier do auta, akčných kamier, elektronických čítačiek kníh, MP3 prehrávačov, atď. Prehľadný digitálny LED displej s kontrastným červeným podsvietením Funkcia bezdrôtového handsfree Funkcia hudobného prehrávača Pamäť na udržanie navolenej frekvencie aj po vypnutí zapaľovania v automobile alebo vytiahnutí zo zásuvky Maximálna podporovaná kapacita USB flash disku: 64 GB Vstup pre pamäťovú Micro SD kartu (max. kapacita 64 GB) Prehráva hudobné súbory MP3, WMA, WAV a FLAC Užívateľsky nastaviteľné multifarebné RGB podsvietenie 7 módov podsvietenia Funkcia udržania pamäte voľby farebného módu aj po vypnutí zapaľovania v automobile alebo vytiahnutí zo zásuvky Podpora hlasovej asistencie Siri Možnosť manuálneho prepínania medzi USB flash diskom, pamäťovou Micro SD kartou a Bluetooth Funkcia "Dual USB Charging" umožňuje nabíjanie dvoch zariadení súčasne Max. výstupný prúd 5,4 A si poradí aj s nabíjaním tabletov a ostatných náročnejších zariadení, kde 1 A prúd na nabíjanie nestačí TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Bluetooth verzia V5.0 Podpora A2DP, AVRCP a HFP Rozsah FM frekvencie 87,5 - 108 MHz Výkon 27 W Vstupné napätie 12 - 24 V DC (vhodná aj pre zásuvky v karavanoch a nákladných automobiloch) Rozsah Bluetooth frekvencia 2402 - 2480 MHz Rozmery (Š x V x H) 45 × 82,5 × 44,5 mm Hmotnosť 50 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CONNECT IT CarRGB Bluetooth transmitter, 2xUSB+MicroSD, strieborná

JOYROOM JR-CB1 FM Bluetooth Transmitter - 3.5mm jack

Detail

FM transmitter do auta, ktorý umožní počúvanie hudby cez Bluetooth. Je veľmi malý a tak nezaberá zbytočne veľa miesta. Obsahuje mikrofón a pripája sa pomocou AUX - 3.5mm portu. Obsahuje tlačidlá ovládania hudby a tak jednoducho budete ovládať hudbu z vášho telefónu priamo tlačidlami na FM transmitteri.univerzálna nabíjačka - pre telefóny všetkých značiek, či tabletypripojenie pomocou AUX 3.5mmrozmery: 51,4 x 35 x 13,4 mmFM transmitter je veľmi malý a nezaberá veľa miestaobsahuje tlačidlá na ovládanie hudbykapacita batérie: 300 mAhBalenie obsahuje:FM transmitternabíjací kábel USB Typ-Ckábel 3.5mm AUXkoncovka 3.5mm krátkakovový pliešok na upevnenie  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako JOYROOM JR-CB1 FM Bluetooth Transmitter - 3.5mm jack

Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCALL-RH01)

Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCALL-RH01)
Detail

Nabíjačka do auta s vysielačom FM je multifunkčné zariadenie, ktoré slúži na prenos zvuku z Bluetooth zariadenia (napr. telefónu) do reproduktorov v aute pomocou rádiových vĺn. Vďaka tomu môže staré autorádio (bez bluetooth alebo mp3) fungovať ako hudobný prehrávač alebo byť používané ako handsfree počas hovoru. Vstavaný mikrofón vám umožňuje viesť rozhovory bez toho, aby ste telefón držali v rukách. Zariadenie má vstavanú zásuvku zapaľovača, takže stále môžete pripojiť ďalšie zariadenia. Ak máte v aute vysielač, nemusíte sa obávať vybitého telefónu, tabletu alebo iného prenosného zariadenia. Vďaka zásuvkám USB ich môžete nabíjať rýchlo a efektívne. Vysielač je vybavený integrovanou nabíjačkou 2 x USB port, ktorá umožňuje súčasné nabíjanie až dvoch zariadení. S týmto produktom môžete tiež prehrávať hudbu z telefónu a dokonca aj z jednotky USB Flash. Prijímajte a odmietajte hovory, znova sa pripojte k poslednému číslu, zmeňte frekvenciu, spravujte svoje skladby a upravte hlasitosť - to všetko pomocou jedného vysielača. Ďalším užitočným využitím je v prípade hlasového zosilnenia GPS navigácie. Vysielač má integrovaný HD mikrofón, ktorý zaručuje dobrú kvalitu hovoru. Po vypnutí a zapnutí prístroja si prístroj pamätá frekvenciu, poslednú prehrávanú stopu a hlasitosť. Nabíjačka má taktiež zabudovaný LED displej, ktorý zobrazuje aktuálnu frekvenciu alebo napätie v zapaľovačmi. Vlastnosti a výhody: • Slúži ako hudobný prehrávač a handsfree zároveň • Umožňuje prehrávať hudbu z bluetooth zariadení i z USB kľúča • 2 x port USB • Má integrovaný HD mikrofón • Multifunkčné tlačidlo • Zapamätá si frekvenciu, poslednú prehrávanú stopu a hlasitosť • Možnosť využiť aj ako hlasový zosilňovač GPS navigácie • LED displej zobrazuje podrobnosti o frekvencii a napätí v zapaľovači • LED podsvietenie Technické parametre: • Materiál: PC • Napätie (vstup): DC 12V-24V • Napätie (výstup): 3,4 A (max) • Bluetooth: 4.2 • Frekvencia: 87,5 - 108,0 MHz • Dosah (FM): do 5 metrov • Porty: 2x USB, zapaľovač cigariet • Podporované zvukové formáty: MP3 / WAV / FLAC / APE / WMA • Rozmery: 9,5 x 5,7 x 3 cm • Hmotnosť: 61 gramov • Kompatibilita: iOS / Android (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 autonabíjačka 2x USB 3.4A, čierna (CCALL-RH01)

Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 2m, čierny (70892)

Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 2m, čierny (70892)
Detail

Audio optický kábel toslink má premyslenú štruktúru a bol vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu. Jeho hroty sú pokryté 24 karátovým zlatom, čo zaručuje dokonalý zvuk. Umožňuje vám pripojiť k prijímaču DVD / CD / Blu-ray / Blu-ray / SACD / TV / SAT / prehrávače, počítač alebo konzolu, aby sa čo najlepšie prenášal digitálny zvukový signál. Zaujme svojou funkčnosťou a všestrannosťou. Zvuk Surround Kábel je založený na technike, ktorá predstavuje vývoj stereofónneho zvuku, ktorý umožňuje nahrávanie a reprodukciu najmenej troch zvukových kanálov. Vďaka nemu môžete získať jedinečné efekty pomocou pripojeného domáceho kina alebo pri počúvaní hudby. Pozlátené konektory zabraňujú nežiaducemu šumu. Vynikajúci výkon Optický kábel je vyrobený z nylonovej väzby, vďaka čomu je odolný proti menšiemu mechanickému poškodeniu. Hliníková povrchová úprava krytu chráni pred tvorbou porúch. Vyrobené z pevného a odolného plastu, ktorý zaručuje odolnosť. Veľa možností Vďaka príslušnému pokrytiu na špičkách je zaistená vynikajúca vodivosť a úplné zníženie straty signálu. Kábel sa odporúča predovšetkým pre náročné digitálne pripojenia. Na druhej strane jeho široká kompatibilita umožňuje pôsobivé množstvo aplikácií. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: optický audio kábel Toslink, Male/Male • Konektor: toslink • 24K pozlátený konektor • Materiál: PVC • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 2m, čierny (70892)

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny

Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny
Detail

Rozdeľovač slúchadiel Ugreen je praktický 25 cm kábel, ktorý vám umožní počúvať hudbu alebo sledovať filmy napríklad z jedného telefónu na dvoch pároch slúchadiel. Je kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré sú vybavené 3,5 mm jack konektorom. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Splitter audio kábel 3.5mm mini jack 25cm, čierny

Ugreen AV193 audio kábel 3.5mm F/2xM 20cm, čierny

Ugreen AV193 audio kábel 3.5mm F/2xM 20cm, čierny
Detail

Adaptér s dvoma koncovkami 3,5 mm a jednou zásuvkou 3,5 mm vám umožní využiť potenciál vášho zariadenia na maximum. Hodí sa v prípade, keď chcete pripojiť slúchadlá k notebooku alebo tabletu a chcete použiť vstavaný mikrofón. Je to praktické riešenie pre ľudí, ktorí vedú video-konferencie alebo hrajú online hry. Vďaka vysokokvalitnému spracovaniu a ochrane konektorov proti korózii vám adaptér bude dlho slúžiť, aj keď ho budete intenzívne používať. Perfektné spracovanie Pri návrhu tohto adaptéra sa dbalo na to, aby bol vybavený komponentmi, ktoré umožňujú dlhé a bezproblémové používanie. To sa okrem iného dosahuje pevným, nylonovým opletením káblov, ako aj pozlátenými 24-karátovými konektormi. Pohodlie na cestách Kábel má 20 cm, čo na jednej strane umožňuje pohodlné používanie a na druhej strane zaisťuje kompaktné rozmery. Adaptér si môžete vziať kamkoľvek budete potrebovať. Zmestí sa do každej príručnej batožiny, kabelky alebo dokonca do vrecka. Perfektná kvalita zvuku Použitie adaptéra neovplyvňuje pôvodné zvukové parametre, takže si môžete byť istí, že počúvate hudbu v najlepšej kvalite a vaše telefónne hovory sú čisté a bez prerušenia. To všetko je vďaka vynikajúcej kvalite komponentov použitých pri výrobe tohto príslušenstva. Parametre: • Typ: Zvukový kábel • Konektory: 1x 3,5 mm jack (samec), 2x 3,5 mm jack (samica) • Dĺžka kábla: 20 cm • Materiál: nylon, hliník, pozlátené konektory • Kompatibilné zariadenia pre zásuvku: reproduktory, slúchadlá • Kompatibilné zariadenia pre zástrčky: notebooky, tablety, stolné počítače Vlastnosti: • Vysoká kvalita zvuku • Pozlátené konektory • Široká kompatibilita • Kompaktné rozmery (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV193 audio kábel 3.5mm F/2xM 20cm, čierny

Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 3m, čierny (70893)

Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 3m, čierny (70893)
Detail

Audio optický kábel toslink má premyslenú štruktúru a bol vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu. Jeho hroty sú pokryté 24 karátovým zlatom, čo zaručuje dokonalý zvuk. Umožňuje vám pripojiť k prijímaču DVD / CD / Blu-ray / Blu-ray / SACD / TV / SAT / prehrávače, počítač alebo konzolu, aby sa čo najlepšie prenášal digitálny zvukový signál. Zaujme svojou funkčnosťou a všestrannosťou. Zvuk Surround Kábel je založený na technike, ktorá predstavuje vývoj stereofónneho zvuku, ktorý umožňuje nahrávanie a reprodukciu najmenej troch zvukových kanálov. Vďaka nemu môžete získať jedinečné efekty pomocou pripojeného domáceho kina alebo pri počúvaní hudby. Pozlátené konektory zabraňujú nežiaducemu šumu. Vynikajúci výkon Optický kábel je vyrobený z nylonovej väzby, vďaka čomu je odolný proti menšiemu mechanickému poškodeniu. Hliníková povrchová úprava krytu chráni pred tvorbou porúch. Vyrobené z pevného a odolného plastu, ktorý zaručuje odolnosť. Veľa možností Vďaka príslušnému pokrytiu na špičkách je zaistená vynikajúca vodivosť a úplné zníženie straty signálu. Kábel sa odporúča predovšetkým pre náročné digitálne pripojenia. Na druhej strane jeho široká kompatibilita umožňuje pôsobivé množstvo aplikácií. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Typ kábla: optický audio kábel Toslink, Male/Male • Konektor: toslink • 24K pozlátený konektor • Materiál: PVC • Dĺžka: 3 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV122 Toslink audio optický kábel 3m, čierny (70893)

Logitech Bluetooth Audio Adapter (980-000912)

Logitech Bluetooth Audio Adapter (980-000912)
Detail

Bluetooth adaptér – pre bezdrôtové pripojenie reproduktorov pomocou bluetooth, bezdrôtový dosah až 15 metrov, jack 3.5mm, RCA Vylepšite svoju súčasnú zostavu reproduktorov o komfortné bezdrôtové prehrávanie. Adaptér má pripojenie Bluetooth s multipoint, čím dokáže byť zároveň spárovaný s chytrým telefónom a tabletom. Svoje zariadenie spárujete jednoduchým stlačením veľkého tlačidla Bluetooth. Následne prebieha spárovanie automaticky, a tak stačí len zapnúť pripojenie na príslušnom zariadení a môžete sa ihneď oddávať počúvania vašich obľúbených skladieb z pohodlia gauča a kdekoľvek v dosahu signálu.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Technológia BluetoothPrenášajte svoju obľúbenú hudbu z inteligentného telefónu alebo tabletu do vašich reproduktorov.Jednoduché nastaveniePripojenie inteligentného telefónu a tabletu je jednoduché. Stačí stlačiť praktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Audio Adapter (980-000912)

Baseus T-Typed FM Transmitter Bluetooth + nabíjačka USB-C / microSD 5A, čierna (CCTM-B01)

Baseus T-Typed FM Transmitter Bluetooth + nabíjačka USB-C / microSD 5A, čierna (CCTM-B01)
Detail

Nabíjačka do auta je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí potrebujú spoľahlivé a rýchle nabíjanie zariadení počas cestovania autom. Nabíjačka Baseus T-Typed FM navyše podporuje bezdrôtový prenos hudby a hovorov z mobilného telefónu do stereofónneho systému FM v aute. FM vysielač a technológia Bluetooth umožňujú vytvoriť si vlastnú hudobnú stanicu s obľúbenými skladbami. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť zariadenie, spárovať ho so smartfónom a upraviť FM frekvenciu vozidla. Ďalším spôsobom, ako prehrať svoju vlastnú hudbu, je pripojiť USB flash disk alebo TF / micro SD kartu s niektorými zvukovými súbormi (MP3 / WMA / WAV / FLAC). Vstavaný mikrofón poskytuje jasnú a hladkú konverzáciu bez použitia rúk. Odpoveď na telefón, zavesenie, odmietnutie, opakované vytáčanie - to všetko iba pomocou jedného tlačidla. Zariadenie môžete využiť aj ako navigačný hlasový zosilňovač. Poznámka: Balenie neobsahuje kábel. Vlastnosti: • Nabíjačka do auta s FM Bluetooth vysielačom • FM vysielač a technológia Bluetooth umožňujú vytvoriť si vlastnú hudobnú stanicu s obľúbenými skladbami • Výstupné USB porty umožňujú nabíjanie až 3 zariadení súčasne • Technológia rýchleho nabíjania - Quick Charge 4.0 a Power Delivery - porty USB 1 a USB Typ C • Rýchle nabíjanie telefónov a tabletov • Možnosť pripojiť USB flash disk alebo TF karty a micro SD karty • Hudbu je možné počúvať aj počas nabíjania • Vysielač sa môže použiť aj ako navigačný hlasový zosilňovač • Zabudovaný mikrofón umožňuje prijímanie hovorov bez použitia rúk a zvyšuje bezpečnosť jazdy • Digitálny displej zobrazuje stav nabitia a prúdu batérie pomocou frekvencie • Nabíjačka je kompatibilná so štandardnými zásuvkami na zapaľovač cigariet • Kompaktná veľkosť • Materiál: PC Technické parametre: • Napätie (vstupné): DC 12V-24V • Výstup USB1: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 2.4A • Výstup USB Typ C: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 2.4A • Výstup USB2: 5V / 1.5A • Bluetooth: 5.0 • Frekvencia: 87,5-108.0MHZ • Dosah (Bluetooth): 10 metrov (max) • Rozmery: 7.2cm x 5cm x 3.5cm • Porty: 2 x USB, 1 x USB Typ C, karta TF / micro SD • Audio formáty: MP3 / WMA / WAV / FLAC• (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus T-Typed FM Transmitter Bluetooth + nabíjačka USB-C / microSD 5A, čierna (CCTM-B01)

Ugreen AV116 audio kábel 3,5mm jack - 2RCA 3m, čierny (10590)

Ugreen AV116 audio kábel 3,5mm jack - 2RCA 3m, čierny (10590)
Detail

Zvukový kábel od spoločnosti Ugreen s konektorom 3,5 mm jack na jednom konci a dvomi konektormi RCA na druhom konci. Umožňuje vám pripojiť telefón, smartphone alebo iné zariadenie k audio zariadeniu. Mnoho mobilných zariadení je vybavených 3,5 mm jackom, ku ktorému sú pripojené slúchadlá. Rovnaký konektor možno použiť na odosielanie zvuku z telefónu do iného zvukového zariadenia. Kábel Ugreen vám dáva možnosť pripojiť vaše mobilné zariadenie napríklad k zosilňovaču alebo aktívnym reproduktorom. Káblové konektory sú pozlátené a ich jadro je po celej dĺžke tienené. To poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku, ktorú ocení každý, kto má rád počúvanie hudby. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 3,5mm jack / 2x RCA • Typ kábla: zvukový kábel • Dĺžka: 3m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV116 audio kábel 3,5mm jack - 2RCA 3m, čierny (10590)

Ugreen AV192 audio splitter kábel 3.5mm M/2xF 20cm, čierny

Ugreen AV192 audio splitter kábel 3.5mm M/2xF 20cm, čierny
Detail

Rozdeľovací audio kábel vám umožní pohodlné používanie slúchadiel s mikrofónom. Kábel môžete pripojiť k počítaču, telefónu alebo inému zariadeniu a pohodlne ich prepojiť so slúchadlami a mikrofónom. Vďaka tomu môžete svoj telefón obohatiť o handsfree, hrať online hry alebo sa zúčastňovať videohovorov. Produkt sa vyznačuje aj širokou kompatibilitou. Jednoduché použitie Rozdeľovač sa veľmi ľahko používa - stačí ho pripojiť k zariadeniu a pripojiť k nemu slúchadlá alebo mikrofón. Nie je potrebné inštalovať žiadny softvér ani aplikáciu. Technológia Plug & Play zaisťuje intuitívne ovládanie. Rozdeľovač je kompatibilný so všetkými zariadeniami vybavenými konektorom mini jack. Pevne vyrobené Kábel sa vyznačuje flexibilitou, takže sa ani pri intenzívnom používaní nemusíte báť, že by ste ho zlomili alebo pretrhli. Konektory boli dodatočne zosilnené, takže adaptér môžete používať presne tak, ako potrebujete - doma, v práci aj počas jazdy. Praktické a univerzálne Rozdeľovač je kompatibilný so zariadeniami vybavenými konektormi mini jack, preto je jeho použitie univerzálne. Môžete ho použiť mnohými rôznymi spôsobmi v závislosti od vašich potrieb. Funguje dobre pri pripojení mikrofónu a slúchadiel k tabletu, prenosnému počítaču, stolnému počítaču a mnohým ďalším zariadeniam. Parametre: • Typ: audio splitter kábel • Aplikácia: Slúchadlá a mikrofón • Typ kábla: AUX • Dĺžka kábla: 20 cm • Priemer kábla: 3,5 mm • Konektory: 1 x 3,5 mm jack (samec), 2 x 3,5 mm jack (samica) Vlastnosti: • Široká kompatibilita s rôznymi zariadeniami • Vysoko kvalitné materiály • Vysoká flexibilita kábla • Plug & play - nie sú potrebné ďalšie ovládače (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV192 audio splitter kábel 3.5mm M/2xF 20cm, čierny

Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny

Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny
Detail

Kvalitný adaptér od renomovanej značky Ugreen je užitočným doplnkom pre všetkých milovníkov hudby. Umožní vám používať zariadenia, ktoré vyžadujú 2.5 mm jack konektor, čím sa zabezpečí pohodlie pri používaní zariadení, ako sú slúchadlá alebo reproduktory. Adaptér má jadro vyrobené zo smaltovanej medi a pozlátených prvkov. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Parametre: • Značka: Ugreen • Typ: AUX adaptér • Materiál: pozlátený konektor, meď • Konektory: 2,5 mm jack samec / 3,5 mm jack samica (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen audio adaptér 2.5mm jack / 3.5mm jack M/F, čierny

Ugreen Car Bluetooth 5.0 Receiver (70601)

Ugreen Car Bluetooth 5.0 Receiver (70601)
Detail

Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: 3.5 mm jack, pripojenie USB 2.0, dosah 10 m Bluetooth adaptérs mikrofónomPrepojte svoj telefón pomocou Bluetooth adaptéra Ugreen a vychutnajte si vynikajúci stereofónny zvuk. Vďaka 3,5 mm jacku adaptér disponuje vysoko kvalitným streamovaním hudby do vášho autorádia. Adaptér nepotrebuje batérie, stačí ho pripojiť cez USB port priamo k zdroju napájania. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! BLUETOOTH5.0DOSAH10 metrovDĹŽKA KÁBLA0,32 – 1,5 metraNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vzdialenosť nie je problémBluetooth adaptér Ugreen vám poskytne stabilné bezdrôtové pripojenie až na vzdialenosť desať metrov od vášho zariadenia. Nielenže si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu, ale máte voľbu tiež hands free volania pomocou integrovaného mikrofónu s krištáľovo čistým zvukom. Bezstarostná prevádzkaBluetooth adaptér Ugreen sa sa automaticky spáruje so zariadením pri naštartovaní auta.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Car Bluetooth 5.0 Receiver (70601)

Borofone BC49 Bluetooth FM audio adaptér USB, čierny

Borofone BC49 Bluetooth FM audio adaptér USB, čierny
Detail

Bluetooth FM audio adapter umožňuje bezdrôtové prehrávanie zvuku cez FM signál vo vašom vozidle alebo domácom zvukovom systéme. Tento adaptér umožňuje bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth 5.3 technológiu, čo zaisťuje stabilné a vysoko kvalitné prehrávanie zvuku. Vďaka výstupnému rozhraniu 3,5 mm jack môžete pripojiť zariadenie k rôznym audio zdrojom, ako sú reproduktory a slúchadlá. Parametre: • Bluetooth 5.3 • Čip: JL6956 • Výstupné rozhranie: 3.5 mm jack • Podpora karty TF (<32G) • Dĺžka kábla 1,2 m • Hmotnosť: 22 g (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Borofone BC49 Bluetooth FM audio adaptér USB, čierny

LOGITECH BLUETOOTH AUDIO ADAPTER BLACK 980-000912

LOGITECH BLUETOOTH AUDIO ADAPTER BLACK 980-000912
Detail

BLUETOOTH AUDIO ADAPTER . Zariadenie možno ľahko spárovať stlačením jedného tlačidla, a vďaka funkcii bleskurýchleho automatického opakovaného pripojenia bude prenos zvuku hračka. Prenášajte a ovládajte hudbu vďaka spoľahlivému (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LOGITECH BLUETOOTH AUDIO ADAPTER BLACK 980-000912

Joyroom JR-CCB01 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB / USB-C 48W, čierna (JR-CCB01)

Joyroom JR-CCB01 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB / USB-C 48W, čierna (JR-CCB01)
Detail

Revolúcia vo svete hudobných zážitkov. FM Transmitter ponúka nielen výkonný a hlboký basový zvuk, ale je tiež vybavený moderným čipom Bluetooth 5.3, ktorý zaručuje rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie. S výstupným výkonom 48 W môžete rýchlo nabíjať až dve zariadenia naraz. Navyše umožňuje pripojiť USB kľúč. Výnimočná kvalita zvuku Hlboký a silný basový zvuk posúva zážitok z hudby v aute na úplne novú úroveň. Každá nota a každý akord znie plnšie. Rýchle a stabilné pripojenie Vďaka modernému čipu Bluetooth 5.3 je pripojenie nielen rýchlejšie, ale predovšetkým stabilné. To znamená plynulý prenos hudby, bez prerušenia alebo oneskorenia, dokonca aj na preplnených miestach alebo počas cestovania. Nabíjanie viacerých zariadení Výstupný výkon 48W umožňuje rýchlo a efektívne nabíjať dve zariadenia súčasne. Vďaka tomu si už nemusíte vybrať medzi svojím smartfónom a slúchadlami - nabíjajte obe zariadenia súčasne a užite si nepretržitú mobilitu. Podpora USB kľúča Transmitter funguje s dvoma zdrojmi zvuku – Bluetooth 5.3 alebo USB kľúč, čo znamená, že máte možnosť prehrávať hudbu zo svojho smartfónu alebo si môžete vytvoriť vlastný playlist na USB kľúči. Interaktívny dizajn Farebný LED krúžok nielenže dodáva zariadeniu štýl, ale tiež robí používanie vysielača intuitívnym a príjemným. Zmena farieb LED svetiel zvyšuje estetiku zariadenia a dodáva charakter interiéru vášho auta. Vlastnosti: • Silný a hlboký basový zvuk, ktorý oživí každú melódiu • Zaisťuje bezproblémový prenos zvuku • Vďaka Bluetooth 5.3 je pripojenie rýchlejšie a stabilnejšie • Rýchle nabíjanie s výstupným výkonom 48W • Zabudovaný farebný LED krúžok • Funguje s dvoma zdrojmi zvuku – Bluetooth 5.3 a USB kľúčom Parametre: • Značka: Joyroom • Model: JR-CCB01 • Vstup: DC 12-24V • Celkový výstupný výkon: 48W (max) • Rozmery: 77,5 x 47 x 44 mm • Hmotnosť: 40 g Výstup: • USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,5A, 15V/2A, 20V/1,5A (30W) • PPS: 3,3-11V/3A • USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A (18W) (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Joyroom JR-CCB01 Bluetooth FM Transmitter autonabíjačka 2x USB / USB-C 48W, čierna (JR-CCB01)

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny

Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny
Detail

Audio kábel s 3,5 mm mini jack konektormi od renomovanej značky Ugreen je produktom, ktorý splní očakávania ľudí, ktorí si cenia tú najlepšiu kvalitu zvuku. Vyznačuje sa jadrom z bezkyslíkatej medi, ako aj pozlátenými konektormi. Tieto vlastnosti zabezpečujú, že signál prenášaný zo zdroja zvuku sa dostane k prijímaču bez akéhokoľvek rušenia alebo kompresie. Kábel prepojí všetky zariadenia, ktoré majú 3,5 mm mini jack konektor. O aké zariadenia ide? Telefóny, počítače, tablety, mp3 prehrávače, televízory, zvukové karty, mikrofóny, reproduktory (vrátane reproduktorov do auta), slúchadlá a pod. Elegantný vzhľad, pevné spracovanie Kábel Ugreen je opletený odolným nylonom, vďaka čomu je kábel flexibilný a nezamotáva sa. Môžete ho jednoducho pripevniť a odpojiť – aj bez vyberania puzdra na telefón. Má elegantný, klasický dizajn. Vystužené konektory a pevný nylonový oplet po celej dĺžke kábla poskytujú ochranu pred mechanickým poškodením. Parametre: • Značka: Ugreen • Model: AV112 • Konektory: 3,5 mm mini jack • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen AV112 audio kábel 3.5mm mini jack M/M 2m, čierny
Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver aptX Audio Adaptér Handsfree Black (70304), UGREEN USB 2.0 to 3.5 mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable (60300), Energy Sistem Car Transmitter FM Bluetooth (448265), CellularLine Bluetooth audio prijímač MS čierny (BTAUDIORECEIVERMSK), Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver Audio Adaptér Handsfree Black (70303), Energy Sistem Car Transmitter FM XTRA Bluetooth (455249), Ugreen Car Bluetooth 5.0 Receiver (70601), Lithe Audio Bluetooth reproduktor (03200), AlzaPower FM Transmitter F140 čierny (APW-FMTV3), AlzaPower FM Transmitter F100 čierny (APW-FMTV1), AlzaPower FM Transmitter F120 čierny (APW-FMTV2), Lithe Audio vonkajší Bluetooth reproduktor (01620), Lithe Audio Bluetooth reproduktor IP44 (03210), Logitech Bluetooth Audio Adapter (980-000912), FIXED Signal Bluetooth 5.1 audio prijímač so zabudovaným mikrofónom čierny (FIXSIG-BK), Ugreen Digital To Analog Audio Converter (30523), Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus EU (40762), CARNEO BT-269 bluetooth audio receiver a transceiver (8588006962406), Teddies Mikrofón Karaoke Bluetooth čierny (8592190854379), Swissten Caller Bluetooth headset čierny (51104100), UGREEN Bluetooth Car Charger 5.0 (PD, QC3.0, USB Flash Drive, TF) (80910), UGREEN USB-C to 3,5 mm Audio Adapter with PD (60164), Sandberg adaptér Bluetooth Audio Link 2 in 1 TxRx (450-12), Tellur Bluetooth Headset Vox 5, čierny (TLL511291), Tellur Bluetooth Headset Vox 10, čierny (TLL511301), Tellur Bluetooth Basic Headset Argo, čierny (TLL511241), Tellur Bluetooth Headset Vox 50, čierny (TLL511311), Sandberg SpeakerPhone Bluetooth + USB, čierny (126-41), UGREEN USB-C to 3,5 mm Audio Adapter with Power Supply (70311), Energy Sistem Car Transmitter FM Red (448258)