Ugreen redukcia micro usb / usb-c, biela (30154)

Produkt Ugreen redukcia micro usb / usb-c, biela (30154) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ugreen redukcia micro usb / usb-c, biela (30154) upraviť a produkt hľadať znova.

Ugreen redukcia Micro USB / USB-C, biela (30154)

Ugreen redukcia Micro USB / USB-C, biela (30154)
Detail

Adaptér s konektorom micro USB na USB-C. Umožní vám pripojiť kábel s konektorom micro USB k prakticky akémukoľvek zariadeniu vybavenému portom USB-C. Perfektné pre prenos dát aj nabíjanie vašich zariadení . Adaptér vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberie príliš veľa miesta a ľahko sa prenáša. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen redukcia Micro USB / USB-C, biela (30154) , Ugreen micro usb (m) + usb-c (m) to usb 3.0 (f) otg adaptér black (30453)

Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391)

Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391)
Detail

Malý adaptér s konektorom micro USB na USB typu C. Adaptér umožňuje pripojiť kábel s konektorom micro USB k prakticky akémukoľvek zariadeniu vybavenému portom USB-C. Ideálny na prenos dát aj na nabíjanie vášho zariadenia . Vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberá adaptér príliš veľa miesta a ľahko sa zmestí do vrecka nohavíc alebo malého vrecka na kabelku. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen adaptér Micro USB / USB-C, čierny (30391) , Ugreen micro usb -> usb 2.0 otg adaptér white (30529)

Ugreen US282 adaptér USB-C / micro USB, šedý

Ugreen US282 adaptér USB-C / micro USB, šedý
Detail

Adaptér z USB-C na micro USB vám umožní pripojiť kábel s konektorom USB typu C k prakticky akémukoľvek zariadeniu vybavenému portom micro USB. Ideálne pre prenos dát a nabíjanie vašich zariadení (5V / 2,4A). Adaptér vďaka svojim kompaktným rozmerom nezaberie veľa miesta a ľahko sa zmestí do vrecka nohavíc alebo malého vrecka na kabelke. Podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 Mbps a podporuje rýchle nabíjanie Quick Charge 2.0 a Huawei Fast Charge. Parametre: • Maximálna rýchlosť prenosu dát: 480 Mbps • Maximálny prúd: 2,4A • Štandardné rýchle nabíjanie: Quick Charge 2.0, Huawei Fast Charging • Typ konektora: USB typu C, micro USB (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US282 adaptér USB-C / micro USB, šedý , Ugreen usb-c hub (50209)

Ugreen US196 splitter kábel USB - USB-C / Micro USB 1m, čierny (US196 40351)

Ugreen US196 splitter kábel USB - USB-C / Micro USB 1m, čierny (US196 40351)
Detail

Ak máte viacero zariadení a hľadáte optimálne riešenie, ako ich všetky naraz nabíjať, kábel Ugreen je pre vás skvelým riešením. Univerzálny kábel má dva konektory – USB typu C a micro USB. Multifunkčný kábel Pokiaľ používate viacero typov káblov ako napríklad Micro USB a USB-C, tento kábel bude jediný, ktorý budete potrebovať. Ideálne pre ľudí, ktorí majú niekoľko zariadení od rôznych výrobcov. Odolné konektory Kábel vyrobený z kvalitného TPU, ktorý vydrží roky vďaka solídnemu spracovaniu a ochrane proti ohnutiu. Štýlový dizajn Kábel Ugreen bol vyrobený nielen s ohľadom na odolnosť, ale aj na elegantný dizajn. Konektory sú pozlátené 24-karátovým zlatom. Parametre: • Značka: Ugreen • Výstupný prúd: 2,4A (max) • Materiál: TPE + nylon • Typ vstupného konektora: USB typu C (samec) • Typ výstupného konektora: USB typu C (samec), micro USB typu B (samec) • USB štandard: USB 2.0 • Dĺžka kábla: 1m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US196 splitter kábel USB - USB-C / Micro USB 1m, čierny (US196 40351) , Baseus bipow 30 000 mah, 2× usb / usb-c / micro usb 15w, biela (bas06502)

EMOS V0119 DUALNY USB ADAPTER 3.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C

EMOS V0119 DUALNY USB ADAPTER 3.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C
Detail

USB NABÍJAČKA DO AUTA. Priama a kompletná náhrada za pôvodnú USB nabíjačku. Univerzálny nabíjací USB adaptér do siete pre mobilné telefóny, smartphony, tablety a ďalšie zariadenia. Maximálna vybavenosť bezpečnostnými a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS V0119 DUALNY USB ADAPTER 3.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C , Dudao k9pro 20 000 mah, 2× usb / usb-c / micro usb 2a, biela (dud17830)

Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý

Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý
Detail

Neustála miniaturizácia elektronických zariadení je dôvodom, prečo mnohé moderné počítače, najmä notebooky a All-in-One pracovné stanice, majú len 1 alebo 2 USB porty. Malé rozmery sú samozrejme nepopierateľnou výhodou súčasných počítačov, no niekedy môžu byť aj príčinou menších nepríjemností. Tieto problémy sa začínajú, keď potrebujete pripojiť napríklad ďalší monitor, tlačiareň alebo sieťový kábel. S pomocou HUB adaptéra môžete premeniť jeden port USB-C vášho počítača na 4 ďalšie konektory! HUB ponúka svojim používateľom 4 porty: 3 x USB, USB typu C Bleskový prenos dát Dva USB 3.1 Gen 1 konektory riešia problém s nedostatočným počtom portov v zariadení a umožňujú prenos dát rýchlosťou až 5 Gbps. S ich pomocou môžete použiť ďalšie príslušenstvo, ako sú externé pevné disky, myši, klávesnice, tlačiarne, pendrive a mnohé ďalšie. Kompatibilné s mnohými operačnými systémami Bez ohľadu na to, na akom systéme pracujete, HUB s ním bude fungovať ihneď po pripojení. Režim Plug & Play je zárukou, že nie sú potrebné žiadne ďalšie ovládače. Je pripravený hneď po vybalení a ľahko sa používa. Hliníkové puzdro Celá elektronika ovládajúca adaptér je ukrytá v elegantnom hliníkovom puzdre. HUB vyzerá skvele a jeho vzhľad hneď hovorí, že ide o profesionálne špičkové vybavenie. Vďaka malým rozmerom sa perfektne hodí k ostatným zariadeniam. Zmestí sa všade a ľahko sa prenáša. Hliníkové puzdro je odolné voči hrdzi a zmene farby. Celé zariadenie prešlo sériou bezpečnostných testov a riadiace systémy starostlivo riadia tok dát a energie. Zabudované zabezpečenie Všetky porty sú riadené individuálnymi riadiacimi systémami. Zisťujú parametre pripojeného zariadenia a prispôsobujú napájanie svojim potrebám. Chráni ich okrem iného aj adaptér proti skratu, prehriatiu, prebitiu a úplnému vybitiu. Parametre: • Značka: Ugreen • Materiál: hliníková zliatina • Dĺžka kábla - 15 cm • Konektory: USB typu C (samec) Ethernet RJ-45 (10/100 / 1000 Mbps) 3 x USB 3.0 (samica) - 5 Gbps micro USB - napájací port Vlastnosti: • 4 vstavané porty, ktoré rozširujú možnosti vášho notebooku, telefónu alebo tabletu. • USB 3.2 Gen 1 – podpora 5 Gbps • Kompaktná veľkosť. • Funguje v štandarde Plug & Play, nie je potrebné inštalovať ovládače (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM252 HUB adaptér USB-C - 3x USB / RJ45 / micro USB, šedý , Dudao k6pro 10 000 mah, 2× usb + kábel usb / usb-c / lightning / micro usb, biela (dud242695)

EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C

EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C
Detail

USB NABÍJAČKA DO AUTA. Univerzálny nabíjací USB adaptér do auta pre mobilné telefóny, smartphony, tablety a ďalšie zariadenia. Maximálna vybavenosť bezpečnostnými a ochrannými elektronickými prvkami.. TECHNICKÉ PARAMETRE:. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS V0219 USB ADAPTER DO AUTA 2.1A + MICRO USB KABEL + REDUKCIA USB-C , Ugreen micro usb cable black 2m (60138)

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely
Detail

Micro USB kábel umožňuje rýchly prenos dát a okamžité nabíjanie rýchlosťou až 480 Mbps. Umožňuje vám okamžite prenášať súbory medzi zariadeniami. Kábel umožňuje vám nabíjať telefón prúdom 3A. Vďaka rýchlosti prenosu dát až do 480 Mbps dokáže tento kábel zabezpečiť okamžitý prenos vašich obľúbených súborov medzi zariadeniami bez čakania a zdržania. Či už ide o fotografie, videá, hudbu alebo dokumenty, s týmto káblom ich môžete jednoducho a rýchlo preniesť tam, kde ich potrebujete. Odolnosť voči poškodeniu Kábel je vyrobený z odolného PVC materiálu. Zaručuje odolnosť proti ohýbaniu a rozťahovaniu. Zabezpečuje dlhodobú použiteľnosť produktu aj pri intenzívnom používaní. Vlastnosti: • Poskytuje rýchly prenos dát • Prenos dát prebieha okamžite • Umožňuje prenos dát rýchlosťou až 480 Mb/s. • Znižuje čas nabíjania telefónu • Dokáže nabíjať smartfón prúdom 3A • Zabezpečuje stabilitu prenosu dát • Jadro kábla je vyrobené z čistej medi • Odolné voči poškodeniu • Konštrukcia kábla je odolná a odolná voči ohybu a rozťahovaniu • Pokrytie odolným PVC zaisťuje dlhodobú použiteľnosť výrobku Parametre: • Značka: Ugreen • Model: US289 • Konektory: USB / Micro USB • Prúd: 3A • Rýchlosť prenosu dát: 480 Mb/s • Dĺžka: 0,5 m • Materiál: PVC (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 0.5m, biely , Ugreen usb-c to 2× usb 3.1+2× usb-c adapter 10g (30758)

Redukcia USB A - USB C, biela

Redukcia USB A - USB C, biela
Detail

Kvalitní Redukcia USB A - USB C, biela z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Počítačové káble | Redukcie k PC. (esat.sk)

Podobné produkty ako Redukcia USB A - USB C, biela , Dudao k1max 30 000 mah, 2× usb + kábel lightning / usb-c / micro usb, biela (dud617625)

Ugreen micro USB (M) + USB-C (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (30453)

Ugreen micro USB (M) + USB-C (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (30453)
Detail

Redukcia – male konektor 1× USB-C (USB 3,2 Gen 1), 1× USB Micro-B (USB 3.2 Gen 1), female konektor 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1), podpora OTG Adaptér Ugreens funkciou OTGS rozbočovačom Ugreen pridáte do svojho zariadenia nielen rozširujúce porty USB, ale aj adaptér OTG. Tak pripojíte k svojmu mobilu napríklad USB kľúč. Adaptér obsahuje USB-C, Micro USB a USB 3.2 Gen1+, čím získate prenosovú rýchlosť až 5 Gbps. RÝCHLOSŤ5 GbpsROZHRANIEUSB-C, USB Micro-B, USB-AROZMERY40 × 33 × 10 mmUniverzálne použitieVďaka trom konektorom je adaptér Ugreen veľmi variabilný v používaní. Port USB 3.2 Gen 1 využijete napríklad pre telefón, myš, klávesnicu, pevný disk alebo hoci aj vetrák. Micro USB a USB typu C oceníte pri používaní telefónu, tabletu alebo notebooku. Podporuje Plug & PlayUvedenie do prevádzky je veľmi jednoduché pomocou funkcie Plug & Play. Stačí zapojiť a používať. Adaptér Ugreen je veľmi kompaktný, môžete ho teda brať všade so sebou. Rozbočovač je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen micro USB (M) + USB-C (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (30453) , Ugreen 2in1 usb-c / usb-a card reader (80191)

MOBILNET DAD-0081-UNI-TYPEC REDUKCIA Z MICRO USB NA USB-C CIERNA

MOBILNET DAD-0081-UNI-TYPEC REDUKCIA Z MICRO USB NA USB-C CIERNA
Detail

REDUKCIA . Redukcia z micro USB na USB-C čierna . Praktický adaptér z micro USB na USB-C, pomocou ktorého môžete naďalej využívať staré nabíjačky, pripájaťmicro USB zariadenia k USB-C telefónu, tabletu. . Dostupné konektory: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MOBILNET DAD-0081-UNI-TYPEC REDUKCIA Z MICRO USB NA USB-C CIERNA , Premiumcord usb redukcia mini 5 pin/female – micro usb/male (kur-25)

Ugreen CM304 čítačka kariet USB / USB-C / SD / micro SD, čierna (80191)

Ugreen CM304 čítačka kariet USB / USB-C / SD / micro SD, čierna (80191)
Detail

Adaptér UGREEN CM304 umožňuje súčasné čítanie 2 pamäťových kariet s kapacitou až 2 TB. Poskytuje spoľahlivý prenos dát rýchlosťou až 5 Gbps. Vyznačuje sa tiež širokou kompatibilitou, ľahkosťou a šikovnosťou. K počítaču alebo smartfónu ho pripojíte pomocou USB alebo USB-C. Bleskový prenos dát Zariadenie je vybavené pokročilým čipom, ktorý zaisťuje rýchly a stabilný prenos dát. S ním môžete prenášať súbory rýchlosťou až 5 Gbps! Používajte 2 pamäťové karty súčasne Čítačka má zabudované 2 sloty - pre SD a TF karty. Ak chcete do nej vložiť kartu, stačí ju jemne zatlačiť. Zariadenie podporuje pamäťové zariadenia s kapacitou až 2 TB. Široká kompatibilita Problémy s kompatibilitou sú minulosťou. Adaptér funguje perfektne s počítačmi a notebookmi, ako aj s tabletmi a smartfónmi. Podporuje tiež OTG. Vďaka rozhraniam USB a USB-C ho jednoducho pripojíte k rôznym zariadeniam. Čítačka je kompatibilná so systémami ako Mac OS, Windows a Linux. Môžete ho mať vždy pri sebe Zariadenie je mimoriadne ľahké a skladné - takže ho môžete mať vždy po ruke. Ľahko ich schováte do kabelky alebo pripevníte na batoh a vezmete do práce či na dovolenku. Špeciálne kryty navyše chránia čítačku pred prachom. Parametre: • Materiál: ABS • Rozhranie: USB + USB-C • Kapacita karty: 2 TB • Porty: Slot na kartu SD, slot na kartu TF • Prenosová rýchlosť: 5 Gbps (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM304 čítačka kariet USB / USB-C / SD / micro SD, čierna (80191) , Ugreen micro usb cable black 0,5 m (60135)

Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér White (30529)

Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér White (30529)
Detail

Redukcia – male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), female konektor 1× USB-A (USB 2.0), podpora OTG Adaptér Ugreens podporou OTGAdaptér Ugreen s podporou OTG vám umožní prepojiť váš mobilný telefón alebo tablet s ďalšími zariadeniami, ako je USB kľúč, čítačka kariet, myš alebo klávesnica. Získate prenos dát s rýchlosťou 480 Mbps. Teraz môžete zálohovať svoje dáta bez použitia počítača. VSTUPNÝ KONEKTORMicro USB USB-ADĹŽKA KÁBLABez káblaRÝCHLOSŤ480 MbpsPodporuje Plug & Play Adaptér Ugreen uvediete do prevádzky jednoducho vďaka funkcii Plug & Play. Stačí zasunúť a môžete ho začať používať. Pomocou tohto kábla môžete dobiť druhý telefón. V prípade dobíjania nie je možné použiť funkciu OTG súčasne. Nájdete množstvo využitiaAdaptér Ugreen vám umožní pozrieť si filmy na vašom mobilnom telefóne, ktoré máte uložené na USB kľúči. Vyriešite tak nedostatok pamäte v mobile. Môžete tiež pripojiť gamepad a vychutnať si vaše obľúbené hry. S... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér White (30529) , Ugreen micro usb cable black 3 m (60827)

DUDAO K6Pro Externá nabíjačka s káblami USB / micro USB / USB-C / Lightning biela

Detail

Externá nabíjačka určená pre všetky mobilné telefóny, tablety či iné zariadenia. Pomocou tejto externej nabíjačky pohodlne nabijete svoje zariadenie aj na miestach, kde nemáte prístup k elektrine - na chate, na cestách či kdekoľvek inde. Vďaka integrovaným káblom s koncovkami micro USB, USB Typ-C a Lightning sa vyhnete zmätku s káblami. Samozrejmosťou sú najnovšie technológie, ktoré sa postarajú o bezpečnosť pri nabíjaní - ochrana proti prebitiu, nadprúdu, vysokej teplote či skratu. Nabíjajte nie len svoje zariadenie bez zbytočných káblov s powerbankou značky DUDAO!kapacita až 10 000 mAhvýstup: 1x USB Typ-C port, zabudované káble USB, USB Typ-C, micro USB, Lightningrozmery: 142 x 67 x 16 mmhmotnosť: 231.3 gramovvýstup 5V / 2Avstup 5V / 2A (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako DUDAO K6Pro Externá nabíjačka s káblami USB / micro USB / USB-C / Lightning biela , Ugreen micro usb cable black 1 m (60136)

UGREEN CD170 38W Sieťová nabíjačka USB + USB Typ-C biela

Detail

Ľahký a kompaktný sieťový adaptér UGREEN Vám vďaka dvom portom umožní nabíjať až dve zariadenia naraz. Port USB Typ-C podporuje technológiu Fast Charge s maximálnym výkonom až 38W, vďaka čomu skrátite dobu nabíjania. Adaptér obsahuje 1 porty - USB (USB-A) a USB Typ-C čo umožňuje používanie viacerých druhov káblov a nabíjanie viacerých zariadení súčasne. Adaptér dokáže automaticky prispôsobiť požadovaný výstupný výkon potrebám konkrétneho zariadenia. Nabíjačka podporuje technológiu Quick Charge 4.0 a Power delivery.produkt značky UGREENpodporuje technológiu Fast Charge 4.01x USB port 1x USB Typ-C portmaximálna rýchlosť nabíjania až 38Whmostnosť 85 grozmery: 65 x 45 x 30 mmRýchlosť nabíjania:USB Typ-C: 38W MaxUSB: 30W Max  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako UGREEN CD170 38W Sieťová nabíjačka USB + USB Typ-C biela , Ugreen micro usb cable black 1,5 m (60137)

Ugreen kábel USB / Micro USB 2.4A 2m, sivý (60148)

Ugreen kábel USB / Micro USB 2.4A 2m, sivý (60148)
Detail

Kvalitný nabíjací kábel s konektorom Micro USB poskytne výstupný prúd 2.4A. Vďaka pevnému textilnému spracovaniu a mimoriadne odolnému materiálu vám vydrží naozaj dlho. Hliníkové konektory sú bezpečné a odolné pred poškodením. Okrem bezpečného a rýchleho nabíjania má kábel zabudovaný inteligentný čip, ktorý prispôsobuje optimálne napätie konkrétnemu zariadeniu. Váš smartphone získa presne toľko elektrickej energie, koľko potrebuje bez súčasného rizika poškodenia batérie. Vlastnosti: • Umožňuje nabíjanie a prenos dát zároveň • Pevné textilné prevedenie • Nylonový materiál je veľmi odolný, ale aj príjemný na dotyk • Kábel má inteligentný systém riadenia • Hliníkové konektory Parametre: • Konektory: USB / micro USB • Kompatibilita: zariadenia s portom micro USB • Funkcie: nabíjanie, prenos dát • Materiál: hliník + nylon + TPE • Prúd: 2.4A • Dĺžka: 2 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen kábel USB / Micro USB 2.4A 2m, sivý (60148) , Ugreen micro usb cable black 0,25 m (60134)

Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér 0,1 m Cable Black (10396)

Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér 0,1 m Cable Black (10396)
Detail

Redukcia – dĺžka 0,1 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), female konektor 1× USB-A (USB 2.0), podpora OTG a sync & Charge, rovné zakončenie Adaptér Ugreens podporou OTGAdaptér Ugreen s podporou OTG vám umožní prepojiť váš mobilný telefón alebo tablet s ďalšími zariadeniami ako napríklad USB kľúč, čítačka kariet, myš alebo klávesnica. Získate prenos dát s rýchlosťou 480 Mbps. Teraz môžete zálohovať svoje dáta bez použitia počítača. VSTUPNÝ KONEKTORUSB 2.0DĹŽKA KÁBLA10 centimetrovRÝCHLOSŤ480 MbpsPodporuje Plug & Play Adaptér Ugreen sprevádzkujete jednoducho vďaka funkcii Plug & Play. Stačí zasunúť a môžete ho začať používať. Pomocou tohto kábla môžete dobiť druhý telefón. V prípade dobíjania nie je možné použiť funkciu OTG súčasne. Nájdete mnoho využitiaAdaptér Ugreen vám umožní pozerať filmy na vašom mobilnom telefóne, ktoré máte uložené na USB kľúči. Vyriešite tak nedostatok pamäte v mobile. Môžete tiež pripojiť gamepad a vychutnať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér 0,1 m Cable Black (10396) , Ugreen dual usb-c to 2× usb 3.1 + hdmi (10914)

USB redukcia, (2.0), USB C samec - microUSB samica, biela

Detail

USB redukcia, (2.0), USB C samec - microUSB samica, biela EAN: 8590274559202 Popis produktu Táto USB redukcia je ideálnou voľbou pre pripojenie zariadenia s microUSB konektorom k zariadeniu s USB C portom. Je vyrobená v elegantnej bielej farbe. Technické parametre Konektory: USB C samec - microUSB samica Farba: Biela Verzia USB: 2.0 Výhody produktu S touto redukciou môžete jednoducho a rýchlo pripojiť svoje zariadenie s microUSB konektorom k modernejším zariadeniam s USB C portom. Je kompaktná a ľahká, takže ju môžete mať vždy pri sebe. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako USB redukcia, (2.0), USB C samec - microUSB samica, biela , Ugreen micro usb -> usb 2.0 otg adaptér 0,1 m cable black (10396)

UGREEN US562 100W Kábel Typ USB-C / USB-C 2 metre biely

Detail

Nabíjajte svoje zariadenie s káblom UGREEN. Kábel s koncovkami USB Type-C na oboch koncoch podporuje rýchle nabíjanie s maximálnym výkonom až 100W a zároveň umožňuje dátový prenos s maximálnou rýchlosťou až 480 Mbps. Vyrobený je z odolného PVC materiálu, ktorý mu poskytuje veľkú pevnosť a pružnosť a zároveň ho chráni pred mechanickým poškodením. Navyše, kábel podporuje technológie Power Delivery (PD) aj Quick Charge (QC), vďaka čomu môžete nabíjať rôzne zariadenia kompatibilné s týmito štandardmi. Nabite svoj smartfón, tablet či iné zariadenie rýchlo a efektívne s káblom značky UGREEN! určený pre zariadenia s koncovkou USB Typ-C typ kábla: USB Typ-C / USB Typ-C rýchlosť nabíjania max 65W prenos dát 480 Mbps dĺžka 1 meter (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako UGREEN US562 100W Kábel Typ USB-C / USB-C 2 metre biely , Ugreen usb-c to usb-c thunderbolt 4 cable 0.8 m black (30389)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 2 m biely (APW-CBM20C20W)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 2 m biely (APW-CBM20C20W)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 2 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0), 1× USB-C (USB 2.0), pozlátené konektory, tienený kábel, VelcroStrap+ a sťahovacia páska, podpora rýchlonabíjanie a sync & Charge až 2,4 A, rovné a odpojiteľné zakončenie Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktický kábel 2 v 1 AlzaPower s integrovanou redukciouKábel AlzaPower Core 2 in 1 zastane funkciu dvoch rôznych prepojovacích káblov. Vybavili sme ho totiž integrovanou redukciou z Micro USB na USB-C. Razom tak môžete nabíjať zariadenie so starším Micro USB, ale aj s moderným USB-C portom prostredníctvom jedného kábla. Nechýba ani podpora 2,4 A rýchlonabíjania a kompatibilita s QuickCharge či FastCharge. Tento praktický dátový kábel vás okrem svojho 2 v 1 vyhotovenia ohromí aj svojou kvalitou, ktorou sa naše produkty vyznačujú. Multifunkčný kábelPomocou jediného kábla získate dva rôzne prepojovacie... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 2 m biely (APW-CBM20C20W) , Vention otg adapter black micro usb + usb-c to usb for android (cdib0)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 0,5 m biely (APW-CBM20C05W)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 0,5 m biely (APW-CBM20C05W)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 0,5 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0), 1× USB-C (USB 2.0), pozlátené konektory, tienený kábel, VelcroStrap+ a sťahovacia páska, podpora rýchlonabíjanie a sync & Charge až 2,4 A, rovné a odpojiteľné zakončenie Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktický kábel 2 v 1 AlzaPower s integrovanou redukciouKábel AlzaPower Core 2 in 1 zastane funkciu dvoch rôznych prepojovacích káblov. Vybavili sme ho totiž integrovanou redukciou z Micro USB na USB-C. Razom tak môžete nabíjať zariadenie so starším Micro USB, ale aj s moderným USB-C portom prostredníctvom jedného kábla. Nechýba ani podpora 2,4 A rýchlonabíjania a kompatibilita s QuickCharge či FastCharge. Tento praktický dátový kábel vás okrem svojho 2 v 1 vyhotovenia ohromí aj svojou kvalitou, ktorou sa naše produkty vyznačujú. Multifunkčný kábelPomocou jediného kábla získate dva rôzne prepojovacie... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 0,5 m biely (APW-CBM20C05W) , Ugreen usb audio converter usb-a to usb-c with 3,5 mm headphone jack (80897)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 1 m biely (APW-CBM20C10W)

AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 1 m biely (APW-CBM20C10W)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB Micro-B (USB 2.0), 1× USB-C (USB 2.0), pozlátené konektory, tienený kábel, VelcroStrap+ a sťahovacia páska, podpora rýchlonabíjanie a sync & Charge až 2,4 A, rovné a odpojiteľné zakončenie Výber značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféPraktický kábel 2 v 1 AlzaPower s integrovanou redukciouKábel AlzaPower Core 2 in 1 zastane funkciu dvoch rôznych prepojovacích káblov. Vybavili sme ho totiž integrovanou redukciou z Micro USB na USB-C. Razom tak môžete nabíjať zariadenie so starším Micro USB, ale aj s moderným USB-C portom prostredníctvom jedného kábla. Nechýba ani podpora 2,4 A rýchlonabíjania a kompatibilita s QuickCharge či FastCharge. Tento praktický dátový kábel vás okrem svojho 2 v 1 vyhotovenia ohromí aj svojou kvalitou, ktorou sa naše produkty vyznačujú. Multifunkčný kábelPomocou jediného kábla získate dva rôzne prepojovacie... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower Core 2 in 1 Micro USB + USB-C 1 m biely (APW-CBM20C10W) , Ugreen usb-c to gigabit ethernet adaptér (50737)

SWISSTEN Adaptér - redukcia USB, USB-C

SWISSTEN Adaptér - redukcia USB, USB-C
Detail

Adaptér - redukcia USB USB-C na pripojenie príslušenstva s konektorom USB-C do zariadenia s USB.Kryt konektorov: eloxovaný hliník. (4home.sk)

Podobné produkty ako SWISSTEN Adaptér - redukcia USB, USB-C , Ugreen usb-c hub 9 in 1 (40873)

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 2A 1m, čierny (60136)

Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 2A 1m, čierny (60136)
Detail

Vysokokvalitný kábel Ugreen pre prakticky všetky zariadenia vybavené konektorom micro USB. S jeho pomocou rýchlo synchronizujete údaje a bezpečne nabijete vaše zariadenie. Kábel je vyrobený z ekologického PVC, čo zaručuje flexibilitu a vysokú životnosť. Vo vnútri materiálu sa nachádza drôt z čistej medi, ktorý zaisťuje stabilný prenos dát. Plus poniklované konektory pre lepší výkon. Vlastnosti kábla: • Umožňuje nabíjanie a prenos dát zároveň • Maximálny pracovný prúd: 2A • Konektory: USB / micro USB • Funkcie: nabíjanie / prenos dát • Dĺžka: 1 m (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US289 kábel USB / Micro USB 2A 1m, čierny (60136) , Ugreen usb-c/usb-a to tf/sd 3.0 card reader (50706)

Samsung adaptér EE-GN930, USB-C/micro USB, biela, (bulk)

Detail

Samsung adaptér EE-GN930, USB-C/micro USB, biela, (bulk) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Samsung adaptér EE-GN930, USB-C/micro USB, biela, (bulk) , Ugreen usb-c to sd/tf + usb 2.0 memory card reader (80798)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 20W, biely (PPBD050502)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 20W, biely (PPBD050502)
Detail

Powerbanka Baseus Bipow sa postará o plné nabitie vašich zariadení ako sú mobilné telefóny, tablety, GPS navigácie, fotoaparáty, či kamery. Vysoká kapacita až 10000mAh umožňuje nabiť vaše zariadenia viacnásobne a vďaka USB portom môžete nabiť dve zariadenia súčasne. Využitie je ideálne počas rôznych dovoleniek, výletov, dlhých ciest a kdekoľvek inde, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Digitálny displej Externá nabíjačka disponuje digitálnym displejom na prednej strane zariadenia. Vďaka nemu môžete pohodlne kontrolovať, koľko energie v zariadení zostáva, takže ho môžete v prípade potreby vždy nabiť, než odídete z domu. Vlastnosti externej nabíjačky: • Možnosť nabíjať 2 telefóny súčasne • Veľká kapacita na nabíjanie niekoľkých zariadení • Vysokokvalitná odolná polymérová batéria • Ochrana proti skratu • Ochrana pred magnetickým poľom • Prepäťová ochrana, istič, podpäťová ochrana • Ochrana proti preťaženiu a prehriatiu • Digitálny displej pre jednoduché použitie Parametre: • Typ: Powerbank s digitálnym displejom • Kapacita: 10 000 mAh • Batéria: lítiový polymér • Materiál: ABS + PC • Maximálny výkon: 20W • Vstupy: Micro USB 18W (5V / 2A, 9V / 2A); USB-C 18W (5V / 3A, 9V / 2A) • Výstupy: USB1 / USB2 18W (5V / 3A , 9V / 2A, 12V / 1,5A); USB-C 20 W (5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,5 A) • Podpora nabíjania: FCP, AFC, QC • Obsah balenia: powerbanka, nabíjací kábel (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 20W, biely (PPBD050502) , Ugreen usb-c to usb 2.0 print cable 2 m (black) (50446)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biely (PPBD050002)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biely (PPBD050002)
Detail

Powerbanka Baseus Bipow sa postará o plné nabitie vašich zariadení ako sú mobilné telefóny, tablety, GPS navigácie, fotoaparáty, či kamery. Vysoká kapacita až 10000mAh umožňuje nabiť vaše zariadenia viacnásobne a vďaka USB portom môžete nabiť dve zariadenia súčasne. Využitie je ideálne počas rôznych dovoleniek, výletov, dlhých ciest a kdekoľvek inde, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Digitálny displej Externá nabíjačka disponuje digitálnym displejom na prednej strane zariadenia. Vďaka nemu môžete pohodlne kontrolovať, koľko energie v zariadení zostáva, takže ho môžete v prípade potreby vždy nabiť, než odídete z domu. Vlastnosti externej nabíjačky: • Možnosť nabíjať 2 telefóny súčasne • Veľká kapacita na nabíjanie niekoľkých zariadení • Vysokokvalitná odolná polymérová batéria • Ochrana proti skratu • Ochrana pred magnetickým poľom • Prepäťová ochrana, istič, podpäťová ochrana • Ochrana proti preťaženiu a prehriatiu • Digitálny displej pre jednoduché použitie Parametre: • Typ: Powerbank s digitálnym displejom • Kapacita: 10 000 mAh • Batéria: lítiový polymér • Materiál: ABS + PC • Maximálny výkon: 15W • Vstupy: Micro USB 10W (5V / 2A); USB-C 15 W (5 V / 3 A) • Výstupy: USB1 / USB2 15W (5V / 3 A); USB-C 15 W (5 V / 3 A) • Obsah balenia: powerbanka, nabíjací kábel (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biely (PPBD050002) , Ugreen usb-c to usb 2.0 print cable 1 m white (40560)

Dudao K9Pro 20 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 2A, biela (DUD17830)

Dudao K9Pro 20 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 2A, biela (DUD17830)
Detail

Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 20000 mAh, rýchle nabíjanie, 2 výstupy až 5 V a 2 A, displej (alza.sk)

Podobné produkty ako Dudao K9Pro 20 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 2A, biela (DUD17830) , Ugreen usb 3.0 a with usb-c adaptér 4 ports hub (40850)

Baseus Bipow 30 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 15W, biela (BAS06502)

Baseus Bipow 30 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 15W, biela (BAS06502)
Detail

Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 30000 mAh, USB-C, rýchle nabíjanie 15 W, 2 výstupy až 5 V a 3 A, displej (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bipow 30 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 15W, biela (BAS06502) , Vention usb-c to 3× usb/usb-c 3.2 gen1/micro usb-b hub 0,15 m black abs type (tgtbb)

Ugreen CM219 USB HUB adaptér 4x USB 3.2 / Micro USB, šedý (CM219 50985)

Ugreen CM219 USB HUB adaptér 4x USB 3.2 / Micro USB, šedý (CM219 50985)
Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných konektorov USB, keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o 4 ďalšie porty. Umožní vám pripojiť aj flash disky, či externé disky, ako aj nabíjať zariadenia expresnou rýchlosťou a využívať projektor či TV obrazovku. Na pripojenie HUB adaptéru k telefónu potrebujete OTG adaptér. Najvyššia účinnosť Každý konektor je riadený samostatným čipom, ktorý riadi jeho funkcie. Toto riešenie je zárukou najvyššej účinnosti príslušenstva bez ohľadu na počet pripojených zariadení. Kvalita signálu nezmenená K adaptér jednoducho pripojíte bezdrôtovú myš alebo klávesnicu. Signál bude rovnako stabilný, ako keď je zariadenie pripojené priamo k počítaču. HUB nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť do voľného USB portu a máte hotovo. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: - USB 3.2 Gen 1 - 4x USB 3.2 Gen 1, micro USB pre dodatočné napájanie, napr. 3,5'' HDD • Rýchlosť prenosu dát: až 5 Gbps (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM219 USB HUB adaptér 4x USB 3.2 / Micro USB, šedý (CM219 50985) , Axagon hue-p1c round hub, usb-c 5gbps, 4× usb-a, micro usb power in, usb-c cable 30 cm

Baseus Flash 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning 100W 1.5m, čierny (CASS030201)

Baseus Flash 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning 100W 1.5m, čierny (CASS030201)
Detail

Kábel, ktorý vyrieši všetky vaše problémy s rôznymi typmi káblov. Pokiaľ používate viacero typov káblov a vlastníte zariadenia od rôznych výrobcov, tento kábel bude jediný, ktorý budete potrebovať. Jedná sa o multifunkčný USB-C kábel s konektormi micro USB / USB-C / Lightning, ktoré umožňuje rýchle nabíjanie až troch zariadení súčasne. Kábel podporuje technológiu rýchleho nabíjania. Použitá ochrana navyše účinne ochráni telefón alebo tablet pred prebitím a prehriatím. Môžete si tak byť istí, že sa vaše zariadenie nepoškodí. Kábel je určený na prácu so záťažou do 100 W. Odolný materiál Nylonový materiál je nielen extrémne odolný, ale aj veľmi príjemný na dotyk. Vďaka pevnému textilnému spracovaniu a mimoriadne odolnému materiálu vám kábel vydrží naozaj dlho. Inteligentný riadiaci čip Kábel prispôsobuje príslušné napätie konkrétnemu zariadeniu, čím zabezpečuje optimálnu a stabilnú obnovu energie. Vaše zariadenie dostane presne toľko elektriny, koľko potrebuje. Kábel je odolný voči oderu a oxidácii. Hliníkové konektory Hliníkové konektory sú dolné voči oderu a oxidácii. Dokonca aj po viacnásobnom pripojení budú stále hladko a bezpečne zasúvať do portov. Parametre: • Značka: Baseus • Materiál: hliníková zliatina + nylon • Maximálny výkon: do 100W (20V/5A) • Typ konektora: USB typu C - micro USB + Lightning + USB typu C • Rýchle nabíjanie: Power Delivery, Quick Charge, Huawei Super Charge • Dĺžka kábla: 1,5m Vlastnosti: • Kompatibilné s rýchlym nabíjaním • Nabíjanie viacerých zariadení súčasne • Rýchle nabíjanie telefónov a notebookov s výkonom až 100 W (20 V / 5 A) • Dokáže nabíjať notebooky s konektorom USB typu C, telefóny a tablety • Podporuje rýchle nabíjanie, napr. Power Delivery, Quick Charge • Hliníkové kryty zástrčiek • Nylonový materiál spevňuje štruktúru kábla a zabraňuje jeho poškodeniu • Suchý zips na upevnenie kábla (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Flash 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning 100W 1.5m, čierny (CASS030201)

Dudao K6Pro 10 000 mAh, 2× USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biela (DUD242695)

Dudao K6Pro 10 000 mAh, 2× USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biela (DUD242695)
Detail

Powerbank pre mobilné telefóny a tablety, 10000 mAh, USB-C, rýchle nabíjanie 15 W, 4+ výstupy až 12 V a 5 A (alza.sk)

Podobné produkty ako Dudao K6Pro 10 000 mAh, 2× USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biela (DUD242695)

Dudao K9Pro Power Bank 20000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 2A, biely (K9Pro-05)

Dudao K9Pro Power Bank 20000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 2A, biely (K9Pro-05)
Detail

Powerbanka s kapacitou 20000 mAh je určená pre všetky mobilné telefóny, tablety a iné zariadenia. Vďaka nej si nabijete svoje zariadenie kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť. Nabíjačka Dudao K9Pro je vybavená 2x USB portom, ktoré vám umožnia obnoviť energiu 2 zariadení súčasne. Využitie powerbanky je ideálne počas rôznych dovoleniek, výletov, dlhých ciest a kdekoľvek inde, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Okrem vysokej kapacity disponuje mnohými výhodami ako napríklad LED displej, ktorý indikuje stav nabitia a ochranné prvky, ktoré chránia zariadenie pred skratom a prehriatím. Parametre: • LED displej • Materiál: ABS + PC • Kapacita: 20 000 mAh • Typ batérie: lítiová polymérová • Výstupné porty: 2x USB • Vstupné porty: micro USB, USB typu C • Napätie (vstup): DC5V / 2A • Napätie (výstup): DC5V / 2A • Súčasťou balenia je kábel USB / micro USB (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao K9Pro Power Bank 20000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 2A, biely (K9Pro-05)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-I02)

Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-I02)
Detail

Powerbanka Baseus Bipow sa postará o plné nabitie vašich zariadení ako sú mobilné telefóny, tablety, GPS navigácie, fotoaparáty, či kamery. Vysoká kapacita až 10000mAh umožňuje nabiť vaše zariadenia viacnásobne a vďaka USB portom môžete nabiť dve zariadenia súčasne. Využitie je ideálne počas rôznych dovoleniek, výletov, dlhých ciest a kdekoľvek inde, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Digitálny displej Externá nabíjačka disponuje digitálnym displejom na prednej strane zariadenia. Vďaka nemu môžete pohodlne kontrolovať, koľko energie v zariadení zostáva, takže ho môžete v prípade potreby vždy nabiť, než odídete z domu. Vlastnosti externej nabíjačky Baseus Bipow • Možnosť nabíjať 2 telefóny súčasne • Veľká kapacita na nabíjanie niekoľkých zariadení • Vysokokvalitná odolná polymérová batéria • Konštantná teplota nabíjania, vďaka funkcii NTC • Ochrana proti skratu • Ochrana pred magnetickým poľom • Prepäťová ochrana, istič, podpäťová ochrana • Ochrana proti preťaženiu a prehriatiu • Digitálny displej pre jednoduché použitie Parametre: • Typ: Powerbank s digitálnym displejom • Kapacita: 10 000 mAh • Batéria: lítiový polymér • Veľkosť: 153 x 68,8 x 16,9 mm • Prietok energie: nad 75 % • Vstup: - USB Type-C (15W) 5V / 3A - Micro (10W) 5V / 3A • Výstup: - USB Type-C 5V / 3A - USB1 / USB2 (15W) 5V / 3A - Celkom: 5V / 3A Max. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bipow Power Bank 10000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-I02)

Baseus Bipow Power Bank 30000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-K02)

Baseus Bipow Power Bank 30000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-K02)
Detail

Powerbanka Baseus Bipow sa postará o plné nabitie vašich zariadení ako sú mobilné telefóny, tablety, GPS navigácie, fotoaparáty, či kamery. Vysoká kapacita až 30000mAh umožňuje nabiť vaše zariadenia viacnásobne a vďaka USB portom môžete nabiť dve zariadenia súčasne. Využitie je ideálne počas rôznych dovoleniek, výletov, dlhých ciest a kdekoľvek inde, kde nemáte prístup k elektrickej sieti. Digitálny displej Externá nabíjačka disponuje digitálnym displejom na prednej strane zariadenia. Vďaka nemu môžete pohodlne kontrolovať, koľko energie v zariadení zostáva, takže ho môžete v prípade potreby vždy nabiť, než odídete z domu. Vlastnosti externej nabíjačky Baseus Bipow • Možnosť nabíjať 2 telefóny súčasne • Veľká kapacita na nabíjanie niekoľkých zariadení • Vysokokvalitná odolná polymérová batéria • Konštantná teplota nabíjania, vďaka funkcii NTC • Ochrana proti skratu • Ochrana pred magnetickým poľom • Prepäťová ochrana, istič, podpäťová ochrana • Ochrana proti preťaženiu a prehriatiu • Digitálny displej pre jednoduché použitie Parametre: • Typ: Powerbank s digitálnym displejom • Kapacita: 30 000 mAh • Batéria: lítiový polymér • Veľkosť: 153 x 68,8 x 16,9 mm • Prietok energie: nad 75 % Vstup: • USB Type-C (15W) 5V / 3A • Micro (10W) 5V / 3A Výstup: • USB Type-C 5V / 3A • USB1 / USB2 (15W) 5V / 3A • Celkom: 5V / 3A Max. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bipow Power Bank 30000mAh 2x USB / USB-C / micro USB 15W, biela (PPDML-K02)

Ugreen CM219 HUB adaptér Micro USB / 4x USB, sivý (CM219 70336)

Ugreen CM219 HUB adaptér Micro USB / 4x USB, sivý (CM219 70336)
Detail

HUB adaptér umožňuje zvýšiť počet dostupných konektorov USB, keď sú zabudované konektory v počítači už obsadené. Adaptér rozširuje počet USB konektorov na vašom počítači o 4 ďalšie porty. Umožní vám pripojiť aj flash disky, či externé disky, ako aj nabíjať zariadenia expresnou rýchlosťou a využívať projektor či TV obrazovku. Najvyššia účinnosť Každý konektor je riadený samostatným čipom, ktorý riadi jeho funkcie. Toto riešenie je zárukou najvyššej účinnosti príslušenstva bez ohľadu na počet pripojených zariadení. Kvalita signálu nezmenená K adaptér jednoducho pripojíte bezdrôtovú myš alebo klávesnicu. Signál bude rovnako stabilný, ako keď je zariadenie pripojené priamo k počítaču. HUB nevyžaduje ďalšie programy ani stovky ovládačov. Všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť do voľného USB portu a máte hotovo. Parametre: • Výrobca: Ugreen • Konektory: 4x USB 3.2 Gen 1, mico USB pre dodatočné napájanie napr. 3,5'' HDD • Štandard USB: USB 3.2 Gen 1 • Rýchlosť prenosu dát: až 5 Gbps (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM219 HUB adaptér Micro USB / 4x USB, sivý (CM219 70336)

Dudao K6Pro Power Bank 10000mAh 2x USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biely (K6Pro-white)

Dudao K6Pro Power Bank 10000mAh 2x USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biely (K6Pro-white)
Detail

Powerbanka s kapacitou 10 000 mAh a 2x USB portami. Externá nabíjačka je ideálnym riešením pre mobilné zariadenia počas rôznych výletov, dovoleniek, festivalov a iných podujatí, kde nemáte možnosť použiť sieťovú zásuvku. Powerbanka umožňuje nabíjať až 2 zariadenia súčasne a inteligentný systém riadenia prispôsobuje príslušné napätie konkrétnemu zariadeniu. Táto univerzálna powerbanka má dva výstupné USB porty a vstavané káble s tromi najobľúbenejšími koncovkami, ktoré dokážu nabíjať mnoho modelov mobilných zariadení (vrátane Apple). Vstavané káble Vďaka vstavaným káblom môžete svoj smartfón, slúchadlá alebo smart hodinky jednoducho nabiť kdekoľvek – či už v autobuse, aute či vo vlaku. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť zariadenie k jednému z troch pripojených konektorov: micro USB, USB-C alebo Lightning. Nabíjanie Samotnú powerbanku je možné nabíjať dvoma spôsobmi: pripojením micro USB alebo USB-C kábla alebo pripojením priloženého USB kábla k akémukoľvek napájaciemu adaptéru. Dióda na boku zariadenia vám ukáže, koľko energie v zariadení ešte zostáva. Parametre: • Značka: Dudao • Model: K6Pro • Kapacita: 10 000 mAh (37 Wh) • Vstupný prúd: 5V / 2A • Výstupný prúd: 5V / 2A • Rozmery: 142 mm x 67 mm x 16 mm • Hmotnosť: 231,3 g Výstupné porty: • 2 x USB port • Kábel Micro USB • Kábel USB typu C • Kábel lightning Vstupné porty: • USB kábel • Micro USB • USB typu C Vlastnosti: • Kapacita 10 000 mAh vystačí na niekoľko nabití telefónu (v závislosti od veľkosti batérie v telefóne) • Vstavané káble s najobľúbenejšími konektormi: micro USB, USB typu C a Lightning • Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je ideálny na dlhé aj krátke cesty • Môžete nabíjať niekoľko mobilných zariadení súčasne • Káble umožňujú súčasne nabíjať napríklad telefón a inteligentné hodinky (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao K6Pro Power Bank 10000mAh 2x USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biely (K6Pro-white)

Redukcia USB A - USB C, čierna

Redukcia USB A - USB C, čierna
Detail

Kvalitní Redukcia USB A - USB C, čierna z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Počítačové káble | Redukcie k PC. (esat.sk)

Podobné produkty ako Redukcia USB A - USB C, čierna

Dudao L10Pro 3in1 kábel USB - Lightning / USB-C / Micro USB 5A 38cm, biely (L10pro)

Dudao L10Pro 3in1 kábel USB - Lightning / USB-C / Micro USB 5A 38cm, biely (L10pro)
Detail

Kábel, ktorý vyrieši všetky vaše problémy s rôznymi typmi káblov. Pokiaľ používate viacero typov káblov a vlastníte zariadenia od rôznych výrobcov, tento kábel bude jediný, ktorý budete potrebovať. Jedná sa o multifunkčný USB kábel s konektormi Micro USB, Lightning a USB-C, ktoré umožňuje rýchle nabíjanie až troch zariadení súčasne. Kábel má inteligentný systém správy, ktorý prispôsobuje príslušné napätie konkrétnemu zariadeniu, čo je optimálna a bezpečná obnova energie podľa potrieb daného smartfónu. Vlastnosti: • Jedná sa o multifunkčný kábel 3v1 • Možnosť nabíjať až 3 zariadenia súčasne • Bezpečné a zároveň rýchle nabíjanie • Umožňuje nabíjať tablety, mobilné telefóny, powerbanky atď. • Prúd 5A a kábel z čistej medi zaručujú rýchle a bezpečné nabíjanie • Inteligentný riadiaci čip • Poniklované konektory - odolné voči oderu a oxidácii • PVE materiál • Dĺžka: 38 cm • Funkcie: nabíjanie (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dudao L10Pro 3in1 kábel USB - Lightning / USB-C / Micro USB 5A 38cm, biely (L10pro)

Ugreen Micro USB Cable Black 2m (60138)

Ugreen Micro USB Cable Black 2m (60138)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 2 m, male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), 1× USB-A (USB 2.0), podpora rýchlonabíjanie až 2,4 A Dátový kábels rýchlonabíjanímDátový kábel Ugreen je ideálny na prepojenie vášho mobilného telefónu s powerbankom alebo notebookom. Získate prenos dát s rýchlosťou 480 Mbps. Teraz môžete zálohovať svoje dáta bez použitia počítača. Dátový kábel podporuje technológiu rýchlonabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0.RÝCHLE NABÍJANIE5 V/2,4 ADĹŽKA KÁBLA2 mRÝCHLOSŤ480 MbpsJe veľmi kompatibilnýDátový kábel Ugreen je univerzálny kábel, ktorý môžete použiť pre akékoľvek zariadenie micro USB ako na nabíjanie, tak na prenos dát.Má dlhú životnosťDátový kábel Ugreen je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov, ako pocínovaný medený drôt alebo pevné, ale pružné PVC. Má veľmi dobrú flexibilitu, elasticitu a ohybnosť. Nemusíte sa obávať polámaných alebo zamotaných drôtov.Kľúčové vlastnostidátového kábla UgreenDátový kábel Ugreen prepojí váš telefón s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen Micro USB Cable Black 2m (60138)

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)

Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)
Detail

OTG adaptér USB 3.0 na USB-C je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktorý vám umožní pripojiť k smartfónu (s technológiou OTG) množstvo príslušenstva vrátane flash disku, klávesnice a herných ovládačov. V dôsledku toho výrazne zvyšuje komfort používania vášho zariadenia. Štandard USB 3.0 umožňuje rýchlosť prenosu dát až 5 Gbps. Konektory: USB / USB typu C Štandard: USB 3.0 5 Gb / s (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen OTG adaptér USB 3.0 / USB-C F/M, biely (30155)

ENKAY 6v1 Kábel USB / USB Typ-C na Lightning / micro USB / USB Typ-C 1.3 metra fialový

Detail

Tento kábel s tromi rôznymi konektormi - USB-C, Micro USB a Lightning - vám umožní nabíjať všetky vaše zariadenia s maximálnou rýchlosťou 3,5A. Vďaka inteligentnému systému riadenia, kábel automaticky rozpozná vaše zariadenie a prispôsobí mu vhodné napätie. To zaisťuje optimálnu obnovu energie a predlžuje životnosť batérie. Navyše, kábel podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s, takže môžete rýchlo a jednoducho prenášať súbory medzi svojimi zariadeniami. Použitie vysokokvalitných materiálov, nylonu a hliníka, zabezpečilo jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu.kábel 3v1materiál: nylon a hliníková zliatinadĺžka kábla 1.3 metradátový prenos 480Mbpstri konektory: USB Typ-C / micro USB / Lightningmaximálny výstupný prúd 5Avstup USB / USB Typ-C vstup:                                                                                                  výstup:Typ-CLightningmicro USBUSB5A2.4A2ATyp-C65W27W12W  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ENKAY 6v1 Kábel USB / USB Typ-C na Lightning / micro USB / USB Typ-C 1.3 metra fialový

ENKAY 6v1 Kábel USB / USB Typ-C na Lightning / micro USB / USB Typ-C 1.3 metra čierny

Detail

Tento kábel s tromi rôznymi konektormi - USB-C, Micro USB a Lightning - vám umožní nabíjať všetky vaše zariadenia s maximálnou rýchlosťou 3,5A. Vďaka inteligentnému systému riadenia, kábel automaticky rozpozná vaše zariadenie a prispôsobí mu vhodné napätie. To zaisťuje optimálnu obnovu energie a predlžuje životnosť batérie. Navyše, kábel podporuje prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s, takže môžete rýchlo a jednoducho prenášať súbory medzi svojimi zariadeniami. Použitie vysokokvalitných materiálov, nylonu a hliníka, zabezpečilo jeho dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu.kábel 3v1materiál: nylon a hliníková zliatinadĺžka kábla 1.3 metradátový prenos 480Mbpstri konektory: USB Typ-C / micro USB / Lightningmaximálny výstupný prúd 5Avstup USB / USB Typ-C vstup:                                                                                                  výstup:Typ-CLightningmicro USBUSB5A2.4A2ATyp-C65W27W12W  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ENKAY 6v1 Kábel USB / USB Typ-C na Lightning / micro USB / USB Typ-C 1.3 metra čierny

Redukcia USB - USB-C BASEUS CAAOTG-01 Black

Redukcia USB - USB-C BASEUS CAAOTG-01 Black
Detail

Kvalitní Redukcia USB - USB-C BASEUS CAAOTG-01 Black z kategorie Audio, video, SAT | Mobilné telefóny a príslušenstvo | Príslušenstvo pre mobilné telefóny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Redukcia USB - USB-C BASEUS CAAOTG-01 Black

PremiumCord USB redukcia Mini 5 PIN/female – Micro USB/male (kur-25)

PremiumCord USB redukcia  Mini 5 PIN/female – Micro USB/male (kur-25)
Detail

Redukcia – male konektor 1× USB Micro-B (USB 2,0), female konektor 1× USB Mini-B (USB 2.0), rovné zakončenie Redukcia PremiumCord je výborným riešením, ak máte problémy s nesediacimi koncovkami káblov. Tento model od výrobcu PremiumCord ponúkne male konektor USB Micro-B a female konektor USB Mini-B Typovo ide o štandard USB 2.0. Čierna farba redukcie bude iste ladiť s vaším zariadením alebo ďalším vybavením. Kľúčové znaky redukcie PremiumCord USB redukcia Mini 5 PIN/female – Micro USB/male Redukcia PremiumCord jednoducho zvýši využiteľnosť elektroniky Konektory: male USB Micro-B a female USB Mini-B Farba redukcie je čierna Koncové riešenie: rovné Štandard: USB 2.0 (alza.sk)

Podobné produkty ako PremiumCord USB redukcia Mini 5 PIN/female – Micro USB/male (kur-25)

Ugreen CM266 HUB adaptér 3x USB 3.0 / micro USB / RJ45, šedý (60812)

Ugreen CM266 HUB adaptér 3x USB 3.0 / micro USB / RJ45, šedý (60812)
Detail

USB-C HUB adaptér umožňuje pripojiť k počítaču viacero zariadení. Má 3 porty USB 3.0, port micro USB a port Ethernet. Vďaka adaptéru Ugreen môžete do svojho notebooku alebo počítača získať radu ďalších portov. Parametre: • Výrobca: UGREEN • Model: CM266 • Konektory: - USB-C konektor - 3x USB 3.0, 1x micro USB, 1x Ethernet (RJ-45) porty • Prenos dát cez USB 3.0 • Rýchlosť prenosu: 5 Gbps • Prenos dát 1000 Mbps • Podporované systémy Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Mac OS X 10.6, Linux 2.6.14 • Materiál: hliník (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen CM266 HUB adaptér 3x USB 3.0 / micro USB / RJ45, šedý (60812)

Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396)

Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396)
Detail

Praktický OTG adaptér umožňuje pripojiť k smartfónu množstvo príslušenstva (s technológiou OTG), ako napríklad flash disky, klávesnice a herné ovládače. V dôsledku toho výrazne zvyšuje komfort používania zariadení. Štandard USB 2.0 umožňuje prenos dát rýchlosťou až 480 Mbps. Parametre: • Značka: Ugreen • Konektory: USB / micro USB • Štandard: USB 2.0 480 Mbps • Dĺžka 12 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen US133 OTG adaptér USB / micro USB F/M, čierny (US133 10396)

Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372)

Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372)
Detail

Adaptér umožňuje pripojiť veľkú obrazovku k telefónu, notebooku alebo tabletu a zobraziť obraz aj v rozlíšení 4k @ 60Hz. Zariadenie je malé a ľahko sa prenáša. Parametre: • Konektory: USB-C / DisplayPort • Podporované rozlíšenie: 4Kx2K / 60Hz • Rozmery: 49 x 22 x 11 mm • Dĺžka kábla: 8 cm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Ugreen MM130 adaptér USB-C / DisplayPort, biely (40372)

Baseus Bright Mirror 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning PD 100W 1.2m, fialový (CAMLC-AMJ05)

Baseus Bright Mirror 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning PD 100W 1.2m, fialový (CAMLC-AMJ05)
Detail

Kábel, ktorý vyrieši všetky vaše problémy s rôznymi typmi káblov. Pokiaľ používate viacero typov káblov a vlastníte zariadenia od rôznych výrobcov, tento kábel bude jediný, ktorý budete potrebovať. Jedná sa o multifunkčný USB-C kábel s konektormi micro USB / USB-C / Lightning, ktoré umožňuje rýchle nabíjanie až troch zariadení súčasne. Kábel podporuje technológiu rýchleho nabíjania. Použitá ochrana navyše účinne ochráni telefón alebo tablet pred prebitím a prehriatím. Môžete si tak byť istí, že sa vaše zariadenie nepoškodí. Kábel sa veľmi ľahko používa. V strede je cievka, na ktorej je navinutý kábel s celkovou dĺžkou 1,2 metra. V závislosti od vzdialenosti od zásuvky môžete nastaviť dĺžku potiahnutím za dva konce, kým nebudete počuť zaistenie. Po nabití kábel jednoducho zrolujte a vložte ho do tašky alebo batohu. Parametre: • Typ: zaťahovací kábel 3 v 1 • Maximálny výkon: 100 W • Úroveň prenosu: USB typ C 480 Mbs • USB vstup: 1 • Výstup USB Type-C: 1 • MicroUSB výstup: 1 • IP výstup: 1 • Dĺžka kábla: 1,2 m Vlastnosti: • Jednoduchý a elegantný dizajn • Bezpečné nabíjanie zariadenia • Tri rôzne konektory • Možnosť odvíjať kábel v rozmedzí od 35 - 120 cm • Podpora rýchleho nabíjania • Moderná technológia na dosah ruky (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Bright Mirror 3in1 kábel USB-C - micro USB / USB-C / Lightning PD 100W 1.2m, fialový (CAMLC-AMJ05)

Dudao K1Max 30 000 mAh, 2× USB + kábel Lightning / USB-C / Micro USB, biela (DUD617625)

Dudao K1Max 30 000 mAh, 2× USB + kábel Lightning / USB-C / Micro USB, biela (DUD617625)
Detail

Powerbank pre mobilné telefóny a tablety a hodinky, 30000 mAh, USB-C, rýchle nabíjanie, 4+ výstupy, LED indikácia stavu (alza.sk)

Podobné produkty ako Dudao K1Max 30 000 mAh, 2× USB + kábel Lightning / USB-C / Micro USB, biela (DUD617625)
Ugreen micro USB (M) + USB-C (M) to USB 3.0 (F) OTG Adaptér Black (30453), Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér White (30529), Ugreen USB-C Hub (50209), Baseus Bipow 30 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 15W, biela (BAS06502), Dudao K9Pro 20 000 mAh, 2× USB / USB-C / micro USB 2A, biela (DUD17830), Dudao K6Pro 10 000 mAh, 2× USB + kábel USB / USB-C / Lightning / Micro USB, biela (DUD242695), Ugreen Micro USB Cable Black 2m (60138), UGREEN USB-C to 2× USB 3.1+2× USB-C Adapter 10G (30758), Dudao K1Max 30 000 mAh, 2× USB + kábel Lightning / USB-C / Micro USB, biela (DUD617625), UGREEN 2in1 USB-C / USB-A Card Reader (80191), PremiumCord USB redukcia Mini 5 PIN/female – Micro USB/male (kur-25), Ugreen micro USB Cable Black 0,5 m (60135), Ugreen micro USB Cable Black 3 m (60827), Ugreen micro USB Cable Black 1 m (60136), Ugreen micro USB Cable Black 1,5 m (60137), Ugreen micro USB Cable Black 0,25 m (60134), UGREEN Dual USB-C to 2× USB 3.1 + HDMI (10914), Ugreen micro USB -> USB 2.0 OTG Adaptér 0,1 m Cable Black (10396), UGREEN USB-C to USB-C Thunderbolt 4 Cable 0.8 m Black (30389), Vention OTG Adapter Black micro USB + USB-C to USB for Android (CDIB0), UGREEN USB Audio Converter USB-A to USB-C with 3,5 mm Headphone Jack (80897), Ugreen USB-C to Gigabit Ethernet Adaptér (50737), Ugreen USB-C Hub 9 in 1 (40873), Ugreen USB-C/USB-A To TF/SD 3.0 Card Reader (50706), UGREEN USB-C to SD/TF + USB 2.0 Memory Card Reader (80798), Ugreen USB-C to USB 2.0 Print Cable 2 m (Black) (50446), UGREEN USB-C to USB 2.0 Print Cable 1 m White (40560), Ugreen USB 3.0 A With USB-C Adaptér 4 Ports HUB (40850), Vention USB-C to 3× USB/USB-C 3.2 Gen1/Micro USB-B HUB 0,15 m Black ABS Type (TGTBB), AXAGON HUE-P1C ROUND Hub, USB-C 5Gbps, 4× USB-A, micro USB power IN, USB-C cable 30 cm