Upratovacia sada leifheit combi clean m 55356

Produkt Upratovacia sada leifheit combi clean m 55356 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Upratovacia sada leifheit combi clean m 55356 upraviť a produkt hľadať znova.

Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean M 55356

Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean M 55356
Detail

Kvalitní Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean M 55356 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean M 55356 , Leifheit sada combi clean twist m 55356

Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean XL 55360

Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean XL 55360
Detail

Kvalitní Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean XL 55360 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada LEIFHEIT Combi Clean XL 55360 , Leifheit sada combi clean xl (55360)

Leifheit Sada Combi Clean M

Leifheit Sada Combi Clean M
Detail

Pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôt (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean M , Leifheit - sada clean twist m ergo (52120)

Leifheit Sada Combi Clean M + náhrada Static PLUS ZADARMO

Leifheit Sada Combi Clean M + náhrada Static PLUS ZADARMO
Detail

Na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody je ideálna sada Combi Clean M. Je tiež vhodná na mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. Má vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorpciou nečistôt, ktoré je možné prať v práčke bez aviváže. Vďaka pohyblivému kĺbu môžete ľahko vytierať do osmičiek, schody, rohy a ďalšie neprístupné miesta. Záber mopu TWIST je 33 cm a objem vedra 12 l.V balení navyše nájdete náhradu Static Plus úplne ZADARMO. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean M + náhrada Static PLUS ZADARMO , Leifheit - sada clean twist m ergo mobile (52121)

LEIFHEIT Súprava combi clean M

LEIFHEIT Súprava combi clean M
Detail

Umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Súprava combi clean M , York handy upratovacia sada (5903355116332)

LEIFHEIT Súprava Combi Clean M

LEIFHEIT Súprava Combi Clean M
Detail

Leifheit Súprava Combi Clean M Na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Vhodný na mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Súprava Combi Clean M , Leifheit clean tenso (11910)

Upratovacia sada LEIFHEIT Classic 56792

Upratovacia sada LEIFHEIT Classic 56792
Detail

Kvalitní Upratovacia sada LEIFHEIT Classic 56792 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada LEIFHEIT Classic 56792 , Leifheit - poťah na žehliacu dosku comfort clean s/m (71601)

Leifheit Sada Combi Clean XL

Leifheit Sada Combi Clean XL
Detail

Vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôté vytieranie dlažieb a kamenných povrchov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean XL , Upratovacia súprava (8590331933921)

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311
Detail

Typ mopu: plochýPraktický podlahový mop Combi M pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody značky Leifheit. * určený pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo)* vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot* možné prát vParametry:Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Šířka s obalem (mm):14 (mm)Hloubka s obalem (mm):6 (mm)Výška s obalem (mm):19 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311 , Leifheit podlahový mop combi m s teleskopickou tyčou (55311)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)
Detail

Mop – upratovacia sada, určená pre všetky typy podláh, materiál plast/bavlna Praktická sada pre pohodlné upratovanie Leifheit Combi Clean XL sa skvele uplatní pri čistení podláh všetkých typov. Hodí sa najmä na upratovanie dlaždíc a kamenných podláh. Súprava obsahuje kvalitný plochý mop, žmýkací nadstavec a univerzálne vedro 12 l. Mop Combi Clean so záberom 42 cm je vybavený vymeniteľným návlekom zo syntetických mikrovlákien, ktoré výborne absorbujú nečistoty. Prácu uľahčí pohyblivý kĺb, vďaka ktorému je možné s mopom vykonávať stieranie do osmičiek a mop úplne sklopiť. To vám umožní pohodlné upratovanie aj pod nábytkom. Trojdielna tyč mopu je kompatibilná s ostatnými výrobkami Leifheit Click System. Samozrejmosťou je umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Kľúčové vlastnosti upratovacej sady Leifheit Combi Clean XLÚčinné čistenie všetkých typov podláh mopom COMBI CleanUniverzálne vedro s objemom 12 l so žmýkacím nadstavcomMop s... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360) , Leifheit clean tenso 2 ks (11911)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL 3 ks

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL 3 ks
Detail

Leifheit Sada Combi Clean XL 3 ks Upratovacia sada obsahuje mop, vedro a nádstavec COMBI. Určené pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody, pre všetky typy podláh (parkety, lamino a drevo). (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Clean XL 3 ks , Leifheit - nadstavec, mop clean & away (56672)

Upratovacia sada TEESA CLEAN R19

Upratovacia sada TEESA CLEAN R19
Detail

Kvalitní Upratovacia sada TEESA CLEAN R19 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada TEESA CLEAN R19 , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo static plus (52124)

Upratovacia sada TEESA CLEAN R13

Upratovacia sada TEESA CLEAN R13
Detail

Kvalitní Upratovacia sada TEESA CLEAN R13 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada TEESA CLEAN R13 , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo micro duo (52123)

Upratovacia sada VILEDA Spin & Clean 161821

Upratovacia sada VILEDA Spin & Clean 161821
Detail

Kvalitní Upratovacia sada VILEDA Spin & Clean 161821 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada VILEDA Spin & Clean 161821 , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo super soft (52122)

Upratovacia sada VILEDA Easy Wring & Clean 140825

Upratovacia sada VILEDA Easy Wring & Clean 140825
Detail

Kvalitní Upratovacia sada VILEDA Easy Wring & Clean 140825 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada VILEDA Easy Wring & Clean 140825 , Leifheit žmýkací nadstavec combi (52003)

Leifheit Profi upratovacia sada mop a vedro s nášľapným žmýkaním

Leifheit Profi upratovacia sada mop a vedro s nášľapným žmýkaním
Detail

Profi mop zaistí moderné, rýchle a jednoduché čistenie podláh bez namáčania ruk. Poloprofesionálný mop pre všetky typy podláh s univerzálnym vedrom so žmýkacím systémom si určite obľúbite. Vhodný na všetky typy podláh vrátane citlivých na vlhko. Vlastnosti: poloprofesionálný podlahový mop na všetky typy podláh vrátane citlivých na vlhko ľahké žmýkanie návleku pomocou žmýkacieho systému vo vedre PROFI vymeniteľné návleky zo špeciálnych syntetických mikrovlákien (možné prať na 60 °C v práčke bez aviváže) pohyblivý kĺb pre vytieranie do osmičiek a s dosahom pod postele, skrine atď. záber mopu 42 cm dĺžka tyče 140 cm mop je kompatibilný s CLICK systémom univerzálne vedro so žmýkacím systémom a kolieskami pre ľahkú manipuláciu objem 8 l vhodné pre mopy PROFI alebo iné mopy s drôtenou konštrukciou žmýkanie bez namáčania rúk v špinavej vode a bez ohýbania chrbta, žmýkací nástavec je ovládaný nášľapom a ideálne vyžmýka návlek vedro má integrované kolieska záruka 3 roky (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Profi upratovacia sada mop a vedro s nášľapným žmýkaním , Leifheit set clean & away (click systém) (56666)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120)
Detail

Mop – vedro so žmýkacím nadstavcom Túžite vlastniť mop, s ktorým by vás umývanie bavilo? Potom si nenechajte ujsť Leifheit Sada Clean Twist M Ergo so šírkou záberu 33 cm. Súčasťou tohto balenia je plochý mop a sada. Nadstavec tohto typu mopu je vymeniteľný. Materiál tyče LEIFHEIT je z plastu, vďaka čomu je príjemne ľahký. V balení je aj vedro, ktoré ponúka objem 20 l. Žmýkanie vykonávate pomocou držadla. Neoddeliteľnou súčasťou sady je aj žmýkací kôš. Rozhodujúce parametre mopu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo Mop vám pomôže upratať ľahko a rýchlo Materiál tyče: plast Šírka záberu mopu na podlahu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo dosahuje 33 cm Žmýkanie cez držadlo V prípade potreby môžete vymeniť nadstavec Vedro má objem 20 l Operačný objem je 6 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120) , Leifheit set clean twist disc mop evo

Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356

Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356
Detail

Mop pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov, vymeniteľné návleky, šírka záberu 34cm Upratovací set LEIFHEIT Combi Clean Twist M 55356 sa predstavuje ako praktický pomocník značne uľahčujúci upratovanie vašej domácnosti. Súčasťou setu je mop, nástavec na žmýkanie a vedro s objemom 12 litrov . Výhodou je tiež univerzálnosť mopu - je určený pre vytieranie dlažieb a kamenných povrchov a ponúkne záber až 34 centimetrov. Návlek mopu je inštalovaný po celej dĺžke upratovacej plochy. Návlek je vymeniteľný a vyrobený zo špeciálneho mikrovlákna , vyznačujúce sa absorpciou nečistôt a možnosťou prať v práčke bez aviváže. Vynikajúcou vlastnosťou mopu je tiež pohyblivý kĺb pre vytieranie do osmičiek, schodov, rodov a iných zle prístupných miest.Parametre a špecifikácie: Typ :Upratovací setUrčené pre: Dlažby a kamenné povrchyĎalšie prednosti: Návlek po celej dĺžke utieracej plochyVymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákienVynikajúca... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356 , Leifheit vozík k vedru clean twist (evo)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121)
Detail

Mop – vedro so žmýkacím nadstavcom Pátrate po mope, ktorý vám pomôže umyť podlahu úžasne rýchlo a dokonale? Potom sa vám určite zapáči Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile so záberom širokým 33 cm. Balenie obsahuje sadu a žmýkací mop. Keď nadstavec doslúži, ľahko ho vymeníte za nový. Materiál tyče mopu LEIFHEIT je z plastu, preto sa s ním vďaka jeho ľahkosti hravo manipuluje. Okrem mopu nájdete v balení aj vedro s objemom 20 l. Žmýkanie je zabezpečené cez držadlo. K mopu získate aj kôš na žmýkanie. Kľúčové znaky mopu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile Mop je úžasným pomocníkom pre všetky gazdinky Materiál tyče: plast Šírka záberu mopu na podlahu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile je 33 cm Žmýkanie sa ovláda pomocou držadla V prípade potreby môžete vymeniť nadstavec Objem vedra je 20 l Operačný objem vedra je 6 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121) , Leifheit upratovací box combi-box (52001)

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356
Detail

Set Combi Clean M. umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôt. je možné ho prať v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356 , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčou (56667)

Upratovacia sada YORK Y072020

Upratovacia sada YORK Y072020
Detail

Kvalitní Upratovacia sada YORK Y072020 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada YORK Y072020 , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

Upratovacia sada YORK Y072030

Upratovacia sada YORK Y072030
Detail

Kvalitní Upratovacia sada YORK Y072030 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada YORK Y072030 , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56669)

Upratovacia sada YORK Y082010

Upratovacia sada YORK Y082010
Detail

Kvalitní Upratovacia sada YORK Y082010 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Mechanické metly a zametače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada YORK Y082010 , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56668)

Leifheit 52110 Upratovacia súprava Power mop 3v1

Leifheit 52110 Upratovacia súprava Power mop 3v1
Detail

Kompletný upratovací set Power Mop 3v1 obsahuje vedro so žmýkacím ndstavcom a mop s tyčou a hlavicou z 3 druhov strapcov. Vrchné strapce sú z vysoko absorbčného mikrovlákna. Strapce Power Scrub sú určené na odstraňovanie odolných a zaschnutých nečistôt a posledná vrstva strapcov Power Pick-up je pre účinný zber prachu a vlasov.Power Mop 3v1 účinne čistí schody a rohy. Ideálne sa hodí na jednoduché a dôkladné čistenie dlaždíc a kamenných podláh. Hlavicu je možné prať v práčke na 60 °C.Mop v upratovacom sete Power MOP 3v1 nemá výškovo nastaviteľnú tyč. Je to 3-dielna tyč s dĺžkou 120 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 52110 Upratovacia súprava Power mop 3v1 , Leifheit airboard compact m 72585

MEGA CREATIVE UPRATOVACIA SADA NELLA

MEGA CREATIVE UPRATOVACIA SADA NELLA
Detail

UPRATOVACIA SADA . Upratovacia sada Nella . Upratovacia súprava, ktorá naučí deti starať sa o poriadok a zároveň sa pri tom skvele zabavia. Sada obsahuje: vedierko, prachovku, fľašu s tekutinou, rozprašovač, špongiu, stierku na okná (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MEGA CREATIVE UPRATOVACIA SADA NELLA , Leifheit cotton classic m (71598)

YORK Handy upratovacia sada (5903355116332)

YORK Handy upratovacia sada (5903355116332)
Detail

Mop – praktická a kompaktná čistiaca sada s automatickým systémom žmýkania; HANDY mop je nevšedné a moderné spojenie dizajnu, funkčnosti a komfortu používania; okrem atraktívneho vzhľadu zaujme mop HANDY aj inováciou a radom praktických riešení; plochá doska vám umožní dostať sa do najhoršie prístupných zákutí; po zložení sa celý mop zmestí do vedra, takže ho nemusíme skladovať samostatne; malé rozmery vedra znamenajú, že pre neho ľahko nájdeme miesto aj v tých najmenších miestnostiach Radi by ste vlastnili mop, s ktorým umyjete raz dva? Potom vás určite osloví YORK Handy upratovacia sada. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Keď sa nadstavec opotrebuje, môžete ho vymeniť za nový. Materiálom tyče YORK je kov, takže ho hneď tak neponičíte. Vo vnútri balenia je okrem mopu aj vedro, ktoré disponuje objemom 6 l. Neoddeliteľnou súčasťou súpravy je aj žmýkací kôš. Podstatné funkcie mopu YORK Handy upratovacia sada Správne gazdinky nedajú na... (alza.sk)

Podobné produkty ako YORK Handy upratovacia sada (5903355116332) , Leifheit vedro univerzálne combi xl, 20 l (52013)

Upratovacia sada VILEDA Ultramax 155737

Upratovacia sada VILEDA Ultramax 155737
Detail

Kvalitní Upratovacia sada VILEDA Ultramax 155737 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Ručné mopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada VILEDA Ultramax 155737 , Leifheit náhradná hlavica ku clean twist disc mop active (52067)

Detská upratovacia sada s vysávačom

Detská upratovacia sada s vysávačom
Detail

Detská upratovacia sada s vysávačom je profesionálna sada pre každé dieťa, ktoré chce pomáhať mamičke doma pri upratovaní. Táto upratovacia sada sa postará, že formou zábavy si bude udržiavať poriadok vo svojej izbe. Je to skvelý spôsob, ako učiť deti od útleho veku k čistote a poriadku. Esteticky a dôkladne vyrobená hračka bude poskytovať zábavu pre každé dieťa. Vysávač je vybavený spínačom zapnuté / vypnuté. Vysávač je obohatený o zvukový efekt a svietiace LED diódy. K funkčnost vysávača sú potrebné 3 ks batérii typu AA1,5V - nie súsúčasťou balenia.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje Profesionálny vozík na kolieskach Vysávač Veľká metla Veľká lopatka Mop Malá metla Malá lopatka Huba 3 ks čistiace prostriedky (imitácia)Rozmery vozíka: K rukoväti výška: 51 cm Šírka / dĺžka: 30 cmx25 cm Dolná polica: 23 cmx27 cm Horná polica: 20 cmx26 cmRozmery vysávača Dĺžka: cca 19 cm + cca 77 cm (rúrka s prísavkou) Šírka: 13 cm Výška: 11 cmRozmer balenia: dĺžka: 49 cmšírka: 15 cmvýška: 36 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detská upratovacia sada s vysávačom , Leifheit airboard express m solid 72565

LEIFHEIT Set mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo - doprava zadarmo

Leifheit Set Clean Twist M Ergo

Leifheit Set Clean Twist M Ergo
Detail

Vhodné najmä na citlivé drevené podlahy (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo , Leifheit airboard thermo reflect m (71606)

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo
Detail

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Nový inovatívny Clean Twist M – vedro so žmýkacím nadstavcom a mop s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob čistenia podláh – obzvlášť vhodný pre citlivé drevené podlahy. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo

Upratovacia sada FIELDMANN FDAC 1001 6ks

Upratovacia sada FIELDMANN FDAC 1001 6ks
Detail

Kvalitní Upratovacia sada FIELDMANN FDAC 1001 6ks z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Handry, hubky a utierky na upratovanie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Upratovacia sada FIELDMANN FDAC 1001 6ks

LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO

LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO

Vileda Ultramat Turbo XL Upratovacia sada 163427

Vileda Ultramat Turbo XL Upratovacia sada 163427
Detail

Ultramax XL TURBO VILEDA: Táto kompletná sada Vileda Ultramax XL Turbo obsahuje plochý mop s teleskopickou rukoväťou a umývacím návlekom a tiež vedro so šlapacím pedálom Na rozdiel od iných čistiacich pomocníkov umožňuje Ultramax XL Turbo Set ľahké a rýchle čistenie všetkých typov podláh. Vďaka tomu už nie je nutné meniť vybavenie pre rôzne povrchy So sadou Vileda Ultramax XL Turbo Set môžete čistiť všetky tvrdé podlahy, vrátane dreva a laminátu, šetrne, bez námahy a efektívne Pri dĺžke 41 cm je hlavica mopu o 20% dlhšia ako u štandardnej verzie Ultramax Turbo To vám umožní vyčistiť väčšie plochy za kratší čas Navyše mop Vileda Ultramax XL Turbo absorbuje o 30% viac častíc ako jeho predchádzajúca verzia Vaše podlahy sú čisté už po jednom zotretí Vďaka špeciálnym červeným a sivým vláknam v návleku 2v1 môžete tiež dokonale odstrániť odolné nečistoty a škvrny Proti tomuto inovatívnemu systému z mikrovlákien nemajú šancu ani zvyšky oleja alebo rozliate tekutiny Hlavicu možno otočiť o 180 °, takže uľahčuje čistenie povrchov pod nábytkom a v rohoch Hlavicu Ultramax XL Turbo môžete ľahko vyčistiť priamo vo vedre pomocou žmýkacieho koša K tomu nemusíte dávať dole náhradu. Jednoducho sklopte hlavicu, opláchnite ju vo vode a odstreďte ju niekoľkými pohybmi pedála (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Vileda Ultramat Turbo XL Upratovacia sada 163427

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120
Detail

MOP – VEDRO SO ŽMÝKACÍM NÁSTAVCOM . Nový set Clean Twist M - vedro so žmýkacím nástavcom a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania, plochý spodný diel. . Najjednoduchší spôsob upratovania podláh - vhodné najmä (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120

Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120

Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M - vědro se ždímacím nástavcem a mopem s revoluční technologií odstředivého ždímání. Nejjednoduší způsob úklidu podlah – vhodné zejména na citlivé dřevěné podlahyŠetrný úklid citlivých podlah.Patentovaná rotační technologie v rukojeti. Náhrada mopu je sušší než u jParametry:Výška (mm):33 (mm)Výška s obalem (mm):33 (mm)Šířka (mm):275 (mm)Šířka s obalem (mm):275 (mm)Hloubka (mm):47 (mm)Hloubka s obalem (mm):47 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:2.764 (kg)Váha (kg) s obalem:2.764 (kg)Hmotnost:2.764 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120

Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120

Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120
Detail

Nová inovatívna súprava Clean Twist M - vedro so žmýkacím nadstavcom a mop s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob čistenia podláh - vhodný najmä na citlivé drevené podlahy. Šetrné mokré čistenie citlivých podláh. Patentovaná rotačná technológia v rukoväti. Výmena mopu je suchšia ako iné čistiace systémy a nečistoty sa odstreďujú. Náhradný mop Super Soft: šetrný k drevu s minimálnou vlhkosťou a mäkkou textúrou, ktorá chráni podlahu pred poškriabaním. NOVINKA: jednoduché upevnenie náhradného dielu pomocou vreciek a suchých zipsov. 360° ohybný kĺb na jednoduché stieranie do osmičky. Kĺb umožňujúci ploché ohýbanie na čistenie ťažko prístupných miest, ako sú miesta pod nábytkom alebo posteľami. NOVINKA: Pohodlná rukoväť vedra na jednoduchú prepravu a kompaktné skladovanie. Optimalizovaný únik vody. Záruka 3 roky. Vyrába sa vo vlastnom výrobnom závode v Českej republike. (siko.sk)

Podobné produkty ako Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile
Detail

Vhodné najmä na citlivé drevené podlahy (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo Mobile

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo Mobile
Detail

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile Nová súprava Clean Twist M má vedro so žmýkacím nadstavcom, kolieska a revolučnú technológiu odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob čistenia podláh – vhodný najmä na citlivé drevené podlahy. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo Mobile

Vileda 140825 Easy Wring & Clean upratovacia súprava

Vileda 140825 Easy Wring & Clean upratovacia súprava
Detail

Set strapcového mopu a vedra so šliapacím pedálom Vileda Easy Wring and Clean poskytuje maximálnu funkčnosť a komfort pri upratovaní podláh. Vileda strapcový mop z mikrovlákna vyrobený z recyklovaných materiálov rýchlo a efektívne vyčistí vašu podlahu a vďaka pedálu nie je potrebná námaha pri žmýkaní. Trojuholníkový tvar mopu vám zaistí ľahké upratovanie aj v rohoch! Umývací návlek mopu je zo 100% mikrovlákien a perfektne vyčistí vašu podlahu. Vďaka pedálu nie je potrebná námaha pri žmýkaní. Dokonale vyžmýkaný mop zanechá vašu podlahu rýchlo suchú. Mop je vhodný na umývanie všetkých typov tvrdých podláh. Vyrobený z recyklovaných materiálov.Odstráni viac než 99 % baktérií len pomocou vody. Tenké mikrovlákna fyzicky perfektne priľnú k povrchu podlahy, kde zachytia nečistoty a viac ako 99 % baktérií a odstránia ich preč bez nutnosti použitia chemikálií.Výhody strapcového mopu Vileda: jednoduché použitie - teleskopická rukoväť umožňuje prispôsobenie mopu na ideálnu dĺžku na upratovanie a uľahčuje prepravu a skladovanie mopu. kontrola vlhkosti - vďaka pedálu je možné ľahko ovládať vlhkosť mopu. Zošliapnite pedál častejšie a intenzívnejšie, aby bol mop suchší, alebo menej často, aby bol vlhší. Nie je potrebné sa ohýbať a žmýkať mop ručne, šetríte tak svoj chrbát aj ruky. jednoducho umývateľný mop - zložte hlavicu mopu a vyperte ju ručne alebo v práčke na 60 °C. To vám ušetrí peniaze, vyhnete sa plytvaniu a ochránite životné prostredie. Nezabudnite vymeniť náhradu každých 6 mesiacov.Vlastnosti produktu: teleskopická rukoväť - vďaka teleskopickej rukoväti mopu môžete nastaviť rukoväť až do 125 cm, aby ste mali pri čistení ideálnu polohu. Zabránite tak bolesti chrbta a pomôže vám udržať si lepšie držanie tela dosiahne pod nábytok - hlavica mopu umožňuje dosiahnuť a vyčistiť podlahu aj pod nábytkom ideálny na všetky typy povrchov - mop z mikrovlákien je možné použiť na akýkoľvek typ tvrdých podláh, ako sú dlaždice, laminát alebo dokonca drevené podlahy upratovanie v rohoch - ťažko dostupné rohy nikdy nebudú problémom a dajú sa ľahko vyčistiť vďaka trojuholníkovej hlavici mopu z mikrovlákienRozmery: rozmer vedra: 50 x 27 cm max. odporúčaný objem: 6 l váha prázdneho vedra: 1,5 kg kvalitná trojdielna teleskopická tyč s voliteľnou dĺžkou (max. dĺžka tyče 125 cm) (4home.sk)

Podobné produkty ako Vileda 140825 Easy Wring & Clean upratovacia súprava

4home výhodná upratovacia sada mop a stierka na okná

4home výhodná upratovacia sada mop a stierka na okná
Detail

Výhodná sada dvoch skvelých pomocníkov pre vaše rýchle upratovanie. Sada sa skladá z mopu Easy Quick Spray a stierky na okná s dávkovačom.Mop je skvelý na upratovanie drobných nečistôt a rozliatych tekutín. Nádobku s rozprašovačom ovládate jednoducho priamo na rukoväti - už žiadne ohýbanie a koniec boľavému chrbtu. Návlek z mikrovlákna je pripevnený suchým zipsom, takže ho možno jednoducho zložiť a prať v práčke na 60 °C. Vďaka ohybnej hlavici sa pohodlne dostanete aj na ťažko prístupné miesta. Náhrada má kat. číslo 802006.Stierka na okná s rozprašovačom aj hubkou z mikrovlákna urobí všetku prácu za vás v 3 krokoch. Z rozprašovača nanesiete na okná saponát, hubkou ich umyjete a potom len stierku otočíte a pohodlne okná zotriete. Návlek z mikrovlákna možno jednoducho zložiť a prať v práčke na 60 °C. Nádržka na saponát a rukoväť sú vyrobené z plastu, hubka z mikrovlákna, stierka hliník + guma. Náhrada má kat. číslo 802010.Rozmery a špecifikácie: mop hlavice: 40 x 13 cm mop objem nádržky: 350 ml stierka objem nádržky: 250 ml stierka šírka: 19 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako 4home výhodná upratovacia sada mop a stierka na okná

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M Ergo Mobile - vedro so žmýkacím nadstavcom, kolieskami k vedru a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob upratovania podláh, vhodné najmä na citlivé drevené podlahy.Parametre: šetrné vlhké upratovanie citlivých podláh patentovaná rotačná technológia v rukoväti ľahké uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro Funcionalita zastavenia odstreďovania pre jednoduchú kontrolu vlhkosti 360° flexibilný kĺb pre ľahké vytieranie do osmičiek spoj umožňujúci ohyb na plocho na čistenie ťažko prístupných miest pohodlná rukoväť vedra pre ľahký transport a kompaktné skladovanie objem vedra 20 l šírka záberu u tohto mopu dosahuje 33 cm nadstavec mopu je vymeniteľný (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo Mobile upratovací set

Návlek LEIFHEIT Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123

Návlek LEIFHEIT Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123
Detail

Kvalitní Návlek LEIFHEIT Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Potreby pre upratovanie domácnosti | Ručné mopy a príslušenstvo | Príslušenstvo k mopom. (esat.sk)

Podobné produkty ako Návlek LEIFHEIT Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)
Detail

Mop – určený pre všetky typy podláh Zháňate mop, s ktorým bude umývanie podlahy hotovo ľahko a rýchlo? Potom vás zaujme LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou so záberom širokým 33 cm. Plochý mop dokáže bravúrne umyť väčšie plochy. Keď sa nadstavec opotrebuje, môžete ho vymeniť za nový. Zásadné prednosti mopu LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou Mop patrí k praktickým pomocníkom každej domácnosti Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šírka záberu mopu na upratovanie LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou dosahuje 33 cm Opotrebovanú časť mopu môžete vymeniť za nový nadstavec (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001

Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001
Detail

Čistiaci box COMBI-BOX rozmery 36,5x23,6x18,4 cm, farba tyrkysová, materiál plast. (siko.sk)

Podobné produkty ako Upratovací box Leifheit COMBI-BOX 52001

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft
Detail

Náhrada Super Soft na mop Clean Twist M Ergo určená pre citlivé laminátové a drevené podlahy. Jemná štruktúra pre minimálne zanechanie vlhkosti. Vyrobené z polyesteru chrániaceho podlahu pred poškriabaním. Možno prať pri 60 °C. Šírka 33 cm.NOVÉ: Jednoduché uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo
Detail

Náhrada Micro Duo k mopu Clean Twist M Ergo na intenzívne čistenie všetkých druhov podláh. Perfektná absopcia nečistôt vďaka systému 2 typov mikrovlákien. Možno prať pri 60 °C. Šírka 33 cm. Materiál: 78 % polyester, 22 % nylon.NOVÉ: Jednoduché uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)
Detail

Poťah na žehliacu dosku – s extra vysokým flísovým povlakom, 4mm molitanové vystuženie, sťahovanie šnúrkou s klipsom, pružný poťah pre ľahšiu aplikáciu na žehliacu dosku, rozmery 125×40cm Hľadáte nový poťah na žehliacu dosku? Univerzálny poťah Comfort Clean S/M značky Leifheit ponúka pre väčšie pohodlie pri žehlení 4 mm molitanové vystuženie. S týmto extra vysokým flísovým povlakom je žehlenie rýchle, pohodlné a nemusíte sa obávať odtlačkov konštrukcie dosky na oblečení. Obliečka s kvetinovým vzorom je veľmi pružná, ľahko ju na dosku napnete a sťahovacou šnúrkou s klipsom zaistíte tak, aby držala na svojom mieste. Neobsahuje žiadne škodlivé látky a nesie certifikát Öko-Tex. Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M je určený pre dosky so žehliacou plochou do rozmeru 125 × 40 cm a hodí sa ako pre naparovacie žehličky, tak aj pre parné generátory. Kľúčové vlastnosti poťahu na žehliacu dosku Leifheit Comfort Clean S/MPoťah Comfort... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft
Detail

S jemnou štruktúrou vyrobené z polyesteru chrániaci podlahu pred poškriabaním. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo
Detail

Možno prať na 60 ° C (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo
Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356, LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121), YORK Handy upratovacia sada (5903355116332), LEIFHEIT Clean Tenso (11910), Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601), Upratovacia súprava (8590331933921), LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311), Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911), Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672), Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Static Plus (52124), Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo (52123), Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft (52122), LEIFHEIT Žmýkací nadstavec Combi (52003), LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO), LEIFHEIT Upratovací box COMBI-BOX (52001), LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668), Leifheit Airboard Compact M 72585, LEIFHEIT COTTON Classic M (71598), LEIFHEIT Vedro univerzálne COMBI XL, 20 l (52013), LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067), LEIFHEIT AirBoard Express M Solid 72565, LEIFHEIT Deluxe Reflect S/M (71611), LEIFHEIT AirBoard Thermo Reflect M (71606)