Varič primus duo stove 404301

Produkt Varič primus duo stove 404301 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Varič primus duo stove 404301 upraviť a produkt hľadať znova.

Varič Primus Duo Stove 404301

Varič Primus Duo Stove 404301
Detail

Varič Primus Duo Stove 404301 Nový robustný varič, ku ktorému môžu byť použité 2 rôzne typy kartuší, ako klasické šoubovací, tak aj napichovacie (Campingaz)! Skvelá inovácia, ktorá vyrieši schánění a zisťovanie, ktorú kartuší môžete použiť. Váha: 257 g Výkon: 2800W Rozmery: 125 x 125 x 55 mm Doba varu: 3min. Zapaľovanie ie: manuálny Outdoor vybavenie » Turistické variče » Varič Primus Duo Stove 404301 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Varič Primus Duo Stove 404301 , Cattara plynový varič traveler duo (8591686135992)

Varič Highlander Compact Stove

Varič Highlander Compact Stove
Detail

Varič Highlander Compact Stove Turistický varič HPX 100 je určený pre jednorazové propán-butánové kartuše so závitom. Veľmi ľahký a výkonný varič vhodný pre turistiku a horolezectvo. Tri sklopné ramená. Horák smerujúci priamo nahor je čiastočne chránený proti vetru a je vhodný aj pre menšie priemer hrnca. Dodávaný vrátane prepravnej krabičky. Technické parametre: Pripojovací pretlak paliva: 0-7000 mbar Priemer trysky: 0,35 mm Menovitý prietok: 4,5 kW (320g / h) Tesnenie: 30 x 2 mm - vonkajšie 12 x 8 mm - vnútorný krúžok Hmotnosť: 110 g Outdoor vybavenie » Turistické variče » Varič Highlander Compact Stove (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Varič Highlander Compact Stove , Soundsation primus (hn223495)

Anaconda varič giant stove

Anaconda varič giant stove
Detail

Vhodný je najmä na väčšie nádoby, kde je potreba rozšíriť teplo do väčšej plochy. Špeciálna konštrukcia zaručuje dokonalú stabilitu a plnú funkčnosť aj vo veternom počasí. horák z nerezovej ocele s mosadzným ventilom vhodné na kazetu so šnekovým ventilom vrátane prepravného púzdra výkon: 3800W kompatibilný s panvicou "Uncle Frank" rozmery: 115 x 115 x 72 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda varič giant stove , Meva - varič trino (2101)

Primus Varič Firestick

Primus Varič Firestick
Detail

Jedinečný Firestick ponúka efektívnu, ultra zbaliteľnú siluetu pre dobrodruhov, ktorí chcú svoj sporák vždy na dosah. Rozdiel medzi sporákom FireStick a sporákom Firestick Ti spočíva v titánových podperách hrncov, vďaka ktorým je sporák ešte ľahší. Tento varič so samostatným piezo zapaľovačom v štýle zápalky a vreckom na uskladnenie. Namontujte tento malý horák na akúkoľvek plynovú nádobu a zapáľte ho pomocou jednoručného piezo zapaľovača. Tento tenký sporák ponúka plameň s výkonom 2 500 W, ktorý dokáže uvariť liter vody za štyri a pol minúty, alebo ho možno znížiť, aby sa uvarila jemná omáčka. Po vychutnaní si horúceho jedla jednoducho odskrutkujte varič Firestick od paliva, otočte uzáver, aby ste podpery hrnca držali zatvorené, a rýchlo uložte do vrecka spolu s piezo zapaľovačom. Dostupné v robustnej verzii z nehrdzavejúcej ocele a ultraľahkej titánovej (Ti) verzie Podpery pod hrnce ponúkajú ochranu pred plameňom vo veterných podmienkach a chránia pri skladovaní Jemný regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa a tepla Sústredený plameň a stabilné podpery hrncov dokonale fungujú s hrncami PrimeTech s výmenníkmi tepla Otočný uzáver drží podperu hrnca v uzamknutej polohe Vlnené úložné vrecko slúži aj ako držiak na hrniec Vrátane diaľkového piezo zapaľovača v štýle zápalky, nie je potrebný zapaľovač Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Doba varu v hrnci: 3,5 min Druh paliva: Plyn Výkon: 2500 W Farba : Strieborná Krajina pôvodu : Estónsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Firestick , Ngt gas stove 05 (5060382743006)

Primus Varič Mimer

Primus Varič Mimer
Detail

Mimer Spove, ktorý bol uvedený na trh začiatkom roku 1980, sa stal základným pracantom, ktorý cestoval za nespočetnými dobrodružstvami po celom svete. Rýchlo pripevnite sporák Mimer na plynovú nádobu a sporák môžete spustiť za menej ako minútu. Robustný hrniec podporuje široký plameň, ktorý je ideálny na varenie až pre tri osoby a poskytuje plameň s výkonom 2 800 W, ktorý dokáže uvariť liter vody za menej ako štyri minúty. Ak si nie ste istí, kam by vás vaše cesty mohli zaviesť, Mimer Stove & Duo sa hodí na ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu. Ideálne pre svetových cestovateľov, ktorí potrebujú používať plynové kanistre s rôznymi typmi pripojenia. Robustné a odolné bez skladacích častí, neuveriteľne ľahké použitie a môžu sa dediť z generácie na generáciu Široký plameň vynikne pri ohreve väčších hrncov na varenie pre 1-3 osoby Statické 4-bodové podpery hrncov ponúkajú extra stabilitu a odolnosť voči vetru a zároveň pohodlne držia rôzne veľkosti hrncov Dostupné vo verzii Duo, vhodné pre ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu Plyn NIE JE zahrnutý Hĺbka (cm) : 12.5 Farba : Strieborná Šírka : 8,5 cm Výška : 12,5 cm Hmotnosť (g) : 195.0 Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Výkon : 2800 W Krajina pôvodu : Estónsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Mimer , Ridgemonkey quad stove pro (5056210606902)

Primus Varič Tupike

Primus Varič Tupike
Detail

Tento elegantný varič s 2 horákmi inšpirovaný švédskym dizajnom je voľbou pre začínajúcich kuchárov, ktorí radi praktizujú svoje remeslo v prírode. Tento plynový sporák má kapacitu na varenie 5-hviezdičkových jedál, ale je ľahký a kompaktný, takže si ho môžete vziať kamkoľvek. Sklopné nohy poskytujú cenný dodatočný priestor na stole a môžu sa pri varení zablokovať, alebo sa rozhodnúť pre spodnú ultrastabilnú možnosť. Ľahko zapálite ktorýkoľvek horák pomocou tlačidlového piezo zapaľovača. Každý horák beží nezávisle, čo umožňuje vonkajším kuchárom variť viacero hrncov pri širokom rozsahu teplôt, pričom sa omáčka pomaly dusí a voda varí z plameňa 10 200 BTU (3 000 W). Vo veternom počasí sa veko a bočné čelné sklá zaistia na svojom mieste, aby sa zabezpečilo stabilné varenie. Elegantné telo z nehrdzavejúcej ocele, tlakovo liate hliníkové boky, dubové lišty a mosadzné detaily vylepšia vzhľad každého kempingu a vydržia dlhé roky používania. Vnútorné podpery hrnca a odkvapkávacia miska sú odnímateľné pre ľahké čistenie. Pri skladovaní jednoducho zamknite - tento štíhly varič možno odložiť takmer kdekoľvek. Dodáva sa s nepriľnavou doskou, ktorá griluje, opeká, rozpúšťa syr a potom sa dá ľahko čistiť. Dva horáky umožňujú varenie na viacerých hrncoch pri rôznych teplotách Piezo zapaľovanie Veko a uzamykateľné bočné čelné sklá zaisťujú stabilné teplo na varenie aj vo veternom počasí Telo z nehrdzavejúcej ocele, dubové lišty a mosadzné detaily poskytujú extra pevnosť a krásne starnú Drevená rúčka určená na prenášanie zaisťuje kachle zatvorené, zatiaľ čo pružinový uzamykací mechanizmus drží regulátor na mieste Odnímateľné nerezové podpery hrncov a nerezová odkvapkávacia miska pre jednoduché čistenie Oceľové nohy zdvihnú gril a zapadnú na miesto, aby vám poskytli viac miesta na stole, a pri preprave sa skladajú Zahrnuté sú nepriľnavé grilovacie dosky, toasty, roztopený syr a ľahko sa čistí Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Materiál : Die-cast Aluminium Materiál : Mosadz Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Farba : Čierna Šírka : 47,5 cm Materiál : Dub Krajina pôvodu : Estónsko Hĺbka (cm) : 29.5 Výška : 8,2 cm Rozmery : 8,2 x 47,5 cm Výkon : 3000 W Hmotnosť (g) : 4300.0 Farba : Strieborná (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Tupike , Msr pocketrocket stove kit (040818095676)

Primus Varič Essential

Primus Varič Essential
Detail

Essential Trail Stove je varič pre kempingových nováčikov a skúsených outdoorových kuchárov. Tento sporák ponúka presnú reguláciu plameňa pre optimálne výsledky varenia, bol vynájdený vo Švédsku a ručne vyrobený v Európe. Pripojte svoj kompletne zmontovaný Essential Trail Sporák na plynovú nádobu a majte svoj táborový varič v prevádzke za menej ako minútu. Tento 114 g horák ponúka technológiu laminárneho horáka a širší horák uvarí liter vody za tri a pol minúty pomocou plameňa s výkonom 2 500 W. Na zabalenie stačí vybrať horák z plynovej nádoby a uložiť. Ak si nie ste istí, kam by vás vaše cesty mohli zaviesť, Essential Trail Stove Duo sa hodí na ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu. Kompaktný, ľahký, ľahko použiteľný a vždy pripravený na varenie Vetru blokujúce podpery hrncov udržujú plameň silný a stabilný vo veterných podmienkach a zároveň pohodlne držia rôzne veľkosti hrncov Technológia laminárneho horáka ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Regulačný ventil zaisťuje presné ovládanie plameňa Dostupné vo verzii Duo, vhodné pre ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Bez piezoelektrického zapaľovača Doba varu v hrnci: 3,5 min Druh paliva: Plyn Farba : Strieborná Šírka : 10,8 Hmotnosť (g) : 112.0 Krajina pôvodu : Estónsko Výška : 6 Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Hĺbka (cm) : 9.0 Rozmery : 10,8 x 6 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Essential , Var - varič var 2 (8594051630016)

Primus Varič Essential

Primus Varič Essential
Detail

Essential Trail Stove je varič pre kempingových nováčikov a skúsených outdoorových kuchárov. Tento sporák ponúka presnú reguláciu plameňa pre optimálne výsledky varenia, bol vynájdený vo Švédsku a ručne vyrobený v Európe. Pripojte svoj kompletne zmontovaný Essential Trail Sporák na plynovú nádobu a majte svoj táborový varič v prevádzke za menej ako minútu. Tento 114 g horák ponúka technológiu laminárneho horáka a širší horák uvarí liter vody za tri a pol minúty pomocou plameňa s výkonom 2 500 W. Na zabalenie stačí vybrať horák z plynovej nádoby a uložiť. Ak si nie ste istí, kam by vás vaše cesty mohli zaviesť, Essential Trail Stove Duo sa hodí na ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu. Kompaktný, ľahký, ľahko použiteľný a vždy pripravený na varenie Vetru blokujúce podpery hrncov udržujú plameň silný a stabilný vo veterných podmienkach a zároveň pohodlne držia rôzne veľkosti hrncov Technológia laminárneho horáka ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Regulačný ventil zaisťuje presné ovládanie plameňa Dostupné vo verzii Duo, vhodné pre ventily so závitom (Lindal) aj bez závitu Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Bez piezoelektrického zapaľovača Doba varu v hrnci: 3,5 min Druh paliva: Plyn Rozmery : 10,8 x 6 cm Hĺbka (cm) : 9.0 Farba : Strieborná Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Krajina pôvodu : Estónsko Výška : 6 Hmotnosť (g) : 112.0 Šírka : 10,8 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Essential , Cattara plynový varič gas (8591686136029)

Primus Varič Express

Detail

Jedinečná kombinácia nízkej hmotnosti a odolnosti so skladacím dizajnom sa ľahko zbalí, ale pri používaní je ideálna pre veľké hrnce. Ľahký, odolný a kompaktný varič Express Stove je tou správnou voľbou na backpacking, kedy je dôležitý nielen každý gram, ale aj priestor. Tento malý varič sa dá zložiť do pevného obalu, ktorý sa zmestí takmer do každého vrecka batohu. Úzky, vysokorýchlostný plameň je odolný voči vetru a poskytuje 2600 W, ktorý dokáže uvariť liter vody za tri a pol minúty. VLASTNOSTI Ľahký varič Podpery hrncov sa zložia, čím vznikne kompaktný varič vreckovej veľkosti Regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Vysokorýchlostný plameň pre odolnosť voči vetru Dodáva sa s nylonovým úložným vreckom Plyn NIE JE v balení TECHNICKÉ DETAILY Veľkosť skupiny: 1 - 2 osoby Zapaľovač: Bez piezoelektrického zapaľovača Doba varu v hrnci: 2,30 min Výkon: 2600 W Vrátane plynu: Nie Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Výkon : 2600 W Krajina pôvodu : Estónsko Farba : Červená Farba : Strieborná Priemer (cm) : 13.1 Hmotnosť (g) : 82.0 Výška : 8,7 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Express , Gimeg štvorplatničkový plynový varič (8712757450008)

Varič Highlander Compact Stove + piezo

Varič Highlander Compact Stove + piezo
Detail

Varič Highlander Compact Stove + piezo Turistický varič HPX 200 s piezo zapaľovaním je určený pre jednorazové propán-butánové kartuše so závitom. Veľmi ľahký a vďaka trom sklopným ramenám skladný a výkonný varič vhodný pre turistiku a horolezectvo. Dodávaný vrátane prepravnej krabičky. Technické parametre: Pripojovací pretlak paliva: 0 - 7000 mbar Priemer trysky: 0,35 mm Menovitý prietok: 4,2 kW (305 g / h) Tesnenie: 30 x 2 mm - vonkajšie 12 x 8 mm - vnútorný krúžok Hmotnosť: 130 g Outdoor vybavenie » Turistické variče » Varič Highlander Compact Stove + piezo (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Varič Highlander Compact Stove + piezo , Gimeg trojplatničkový plynový varič (8712757449996)

Anaconda varič uncle frank's stove

Anaconda varič uncle frank's stove
Detail

S výkonom 6800W bude jedlo vždy pripravené načas horák z nerezovej ocele s mosadzným ventilom zapaľovanie elektrickou iskrou vhodné na kazetu so šnekovým ventilom vrátane prepravného púzdra (rozmery: 20 cm x 10 cm) výkon: 6800 W kompatibilný s panvicou "Uncle Frank" veľkosť: 185 x 185 x100 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda varič uncle frank's stove , Meva varič dvojhorákový táborák (8590584213702)

Anaconda plynový varič grand stove

Anaconda plynový varič grand stove
Detail

Pre väčšiu bezpečnosť má vstavané zapaľovanie a silu plameňa možno ľahko a citlivo nastaviť. rozmery: 95 x 38 x 108 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda plynový varič grand stove , Meva varič dvojhorákový picamp (8590584213603)

Fox varič cookware infrared stove

Fox varič cookware infrared stove
Detail

V skratke to znamená, že uvarenie hrnca vody vám zaberie menej času a spotrebuje menej plynu ako kedykoľvek predtým, čo vám ušetrí čas a peniaze! •Infračervená technológia ponúka viac koncertované teplo •Rýchlejší čas na varenie a nižšie náklady •Až o 30% väčšia efektivita v porovnaní s riadom s Fox Cookware Power •Stabilné telo s tromi zložiteľnými nôžkami •Dlhá plynová hadica pre oddelenie plynovej kartuše •Dodávaný vrátane podpery pre štandardné panvice •Vyrobené z nerezovej ocele a hliníka •1760w (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox varič cookware infrared stove , Gimeg dvojplatničkový plynový varič (8712757449989)

Fox varič cookware explorer stove

Fox varič cookware explorer stove
Detail

• Konštrukcia sa skladá z troch nôh a hadice na pripojenie k plynovej kartuši pre lepšiu stabilitu • Predhrievacia hadica • Výkon 2400W • Váži iba 209g (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox varič cookware explorer stove , Meva varič mega zeus (2102)

Primus Varič Multifuel III

Primus Varič Multifuel III
Detail

MultiFuel je základný sporák na expedície, kde spoľahlivosť a výkon prevyšujú všetko ostatné. Menej pohyblivých častí znižuje potrebu servisu a opráv, zatiaľ čo silný plameň roztápa sneh a vrie vodu v extrémnych podmienkach. Podpery hrncov sa počas varenia bezpečne zaistia na svojom mieste, ale pevne ich zložte, aby bol sporák pri skladovaní kompaktnejší. Dizajn s nízkym ťažiskom umožňuje použitie väčších hrncov a panvíc a varenie pre 1-4 osoby. Viacnásobné tryskové vsuvky sa pripájajú priamo na podpery hrnca a sú zreteľne označené, aby nedochádzalo k zámene pri použití rôznych druhov paliva. Sporák MuliFuel sa dá použiť takmer kdekoľvek na svete a môže uniknúť plyn, benzín, nafta, petrolej/parafín a dokonca aj letecké palivo. S výkonom 2700 W dokáže roztopiť sneh a následne uvariť liter vody za štyri a pol minúty. Sporáky MultiFuel sa dodávajú s pumpou ErgoPump, multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, sklopným čelným sklom, tepelným reflektorom a nylonovým úložným vakom. Výkonný a široký plameň vynikne pri ohreve väčších hrncov na roztopenie snehu alebo varenie vody Podpery hrncov z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú optimálnu odolnosť Dá sa ľahko obsluhovať Priateľský k cestovaniu, pracuje s rôznymi typmi palív vrátane kanistrového plynu, bieleho plynu, petroleja, nafty a leteckého paliva Vrátane viacerých tryskových vsuviek na použitie s príslušným palivom a pripevnenie priamo k podperám hrnca Dodáva sa s ErgoPump, multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, sklopným čelným sklom, tepelným reflektorom a nylonovým úložným vakom. Certifikovaná služba Primus Expedition! Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Doba varu v hrnci: 4,3 min Druh paliva: Plyn Výkon: 2700 W Farba : Strieborná Krajina pôvodu : Estónsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Multifuel III , Fox cookware compact 3000 stove (5056212100002)

Primus Varič Omnilite II

Primus Varič Omnilite II
Detail

OmniFuel je doteraz najviac oceňovaným sporákom Primus. Tento extrémne robustný, spoľahlivý a výkonný varič je navrhnutý tak, aby zvládol náročné situácie, extrémne nadmorské výšky, nízke aj vysoké teploty a možno ho jednoducho preniesť kamkoľvek. Nastaviteľné pre prácu s množstvom rôznych typov kvapalných palív, vrátane plynu, benzínu, nafty, petroleja/parafínu a dokonca aj leteckého paliva. OmniFuel dodáva 3000 W a dokáže uvariť liter vody za niečo vyše troch minút, zatiaľ čo nadrozmerný ovládací gombík ponúka presné ovládanie plameňa, od jemného varenia až po rýchlo sa topiace nekonečné množstvo snehu. OmniFuel je ideálny varič pre 1-4 osoby, ktoré chcú cestovať naľahko. Dodáva sa s palivovou fľašou (s ErgoPump™), multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, skladacím čelným sklom, tepelným reflektorom a super vreckom. Vysoký výkon a široký plameň vynikajú pri ohreve väčších hrncov na varenie pre 1-4 osoby Podpery hrncov z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú optimálnu odolnosť Jemný regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa a tepla Dá sa ľahko obsluhovať sami Priateľský k cestovaniu, pracuje s rôznymi typmi palív vrátane kanistrového plynu, bieleho plynu, petroleja, nafty a leteckého paliva Vrátane viacerých tryskových vsuviek na použitie s príslušným palivom a pripevnenie priamo k podperám hrnca Dodáva sa s palivovou fľašou (s ErgoPump ™), multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, skladacím čelným sklom, tepelným reflektorom a super vreckom Certifikovaná služba Primus Expedition! Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Priemer (cm) : 6.6 Krajina pôvodu : Estónsko Farba : Strieborná Hĺbka (cm) : 14.2 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Omnilite II , Ridgemonkey quad stove pro mini (5056210607053)

Primus Varič Gravity III

Primus Varič Gravity III
Detail

Toto je pre ľudí, ktorí chcú stabilný a kompaktný varič, no napriek tomu chcú pohodlie používania vzdialenej plynovej nádoby. Vďaka skladaciemu dizajnu so 4 nohami je Gravity vhodné pre veľké hrnce a väčšie skupiny, ale je dostatočne ľahká, aby priniesla kratšie dobrodružstvá. Gravitačný varič je vďaka predhrievacej špirále použiteľný aj v chladnom období, má výkon 2700 W a dokáže zohriať liter vody za menej ako 4 minúty. Nezávislý piezo zapaľovač s t-gripom iskrí za všetkých poveternostných podmienok, vďaka čomu je zapaľovač dokonalým pomocníkom a vstavaná šesťhranná hlava na konci zapaľovača pomáha pri údržbe kachlí. K sporáku je priložené sklopné čelné sklo, tepelný reflektor, piezoelektrický zapaľovač na diaľku a nylonový úložný vak. Gravity MultiFuel Kit je k dispozícii ako príslušenstvo, ak chcete upgradovať na varič na tekuté palivo na použitie s benzínom a bezolovnatým benzínom a dokonca aj s petrolejom v prípade núdze. Široký plameň vynikne pri ohreve väčších hrncov na varenie pre 1-4 osoby Kompaktný a ľahký, aby sa zmestili do každého batohu Kanistrový varič s diaľkovým ovládaním má maximálnu stabilitu vďaka nižšiemu ťažisku a 4-nohému dizajnu Predhrievacia špirála vyniká pri varení pri nižších teplotách Vrátane diaľkového, nezávislého piezo zapaľovača s t-grip Dá sa vylepšiť pomocou súpravy Gravity MultiFuel Kit (nie je súčasťou dodávky) na používanie kvapalného paliva Dodáva sa so sklopným čelným sklom, tepelným reflektorom, diaľkovým piezo zapaľovačom a nylonovým úložným vakom Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý S piezoelektrickým zapaľovačom Druh paliva: Plyn Výkon: 3000 W Hĺbka (cm) : 11.0 Výkon : 3000 W Hmotnosť (g) : 250.0 Farba : Zlatá Výška : 5 cm Farba : Strieborná Krajina pôvodu : Estónsko Priemer (cm) : 15.1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Gravity III , Msr pocketrocket deluxe stove kit (040818130995)

Primus Varič Omnilite Ti

Primus Varič Omnilite Ti
Detail

OmniLite Ti je náš najľahší varič na viac palív a je založený na rovnakej technológii ako náš ocenený varič OmniFuel. Tento varič je navrhnutý tak, aby zvládol tie najnáročnejšie situácie a prostredia a zároveň mohol cestovať po svete. OmniLite, prispôsobený na prácu s najnovšou generáciou úsporných hrncov Primus PrimeTech s integrovanými výmenníkmi tepla, poskytuje výkon 2 600 W a dokáže uvariť liter vody za menej ako štyri minúty. Regulujte silu plameňa pomocou nadrozmerného ovládacieho gombíka, od jemného varenia až po rýchlo sa topiace nekonečné množstvo snehu. OmniLite je ideálny varič pre 1-2 osoby, ktoré chcú cestovať ultraľahko, no potrebujú možnosť používať rôzne druhy paliva (plyn, benzín, naftu, petrolej/parafín a dokonca aj letecké palivo). Táto súprava sa dodáva s palivovou fľašou (s pumpou ErgoPump), multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, skladacím čelným sklom, tepelným reflektorom a super vreckom, do ktorého sa to všetko zmestí. OmniLite Ti Silencer je dostupný ako príslušenstvo pre tichší zážitok z varenia. Ultraľahké titánové podpery hrncov Úsporný horák; najúčinnejší s Primus PrimeTech Pot s integrovaným výmenníkom tepla Jemný regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa a tepla Dá sa ľahko obsluhovať sami Priateľský k cestovaniu, pracuje s rôznymi typmi palív vrátane kanistrového plynu, bieleho plynu, petroleja, nafty a leteckého paliva Vrátane viacerých tryskových vsuviek na použitie s príslušným palivom Dodáva sa s palivovou fľašou (s pumpou ErgoPump), multifunkčným nástrojom s čistiacou ihlou, skladacím čelným sklom, tepelným reflektorom a super vreckom Certifikovaná služba Primus Expedition! Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Výkon : 3000 W Farba : Strieborná Krajina pôvodu : Estónsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Omnilite Ti , Gsi outdoors glacier camp stove (090497560040)

Primus Varič Express Piezo

Detail

Jedinečná kombinácia ľahkého a odolného materiálu so skladacím dizajnom sa ľahko zbalí, ale pri používaní je ideálna pre veľké hrnce. Ľahký, odolný a kompaktný varič Express Stove je tou správnou voľbou na backpacking, kedy je dôležitý nielen každý gram, ale aj priestor. Tento malý varič sa dá zložiť do pevného obalu, ktorý sa zmestí takmer do každého vrecka batohu. Vybavený piezo zapaľovačom, ktorý zapáli varič stlačením tlačidla. Úzky, vysokorýchlostný plameň je odolný voči vetru a poskytuje 2600 W, ktorý dokáže uvariť liter vody za tri a pol minúty. VLASTNOSTI Ľahký varič Podpery hrncov sa zložia, čím vznikne kompaktný varič vreckovej veľkosti Regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Úzky, vysokorýchlostný plameň pre odolnosť voči vetru Piezo zapaľovanie v cene, nie je potrebný zapaľovač Dodáva sa s nylonovým úložným vreckom Plyn NIE JE obsahom balenia TECHNICKÉ DETAILY Veľkosť skupiny: 1 - 2 osoby Zapaľovač: S piezoelektrickým zapaľovačom Doba varu v hrnci: 2,30 min Výkon: 2600 W Vrátane plynu: Nie Hmotnosť (g) : 82.0 Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Krajina pôvodu : Estónsko Výkon : 2600 W Výška : 8,7 cm Farba : Strieborná Priemer (cm) : 13.1 Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Express Piezo , La proromance stove gs104 (gt-104)

Prologic Varič Blackfire Inspire Gas Stove

Prologic Varič Blackfire Inspire Gas Stove
Detail

Tieto štýlové a odolné plynové variče Prologic vás nikdy nenechajú bez energie na vašej kaprárskej výprave. Spĺňajú všetky požiadavky moderných kaprárov na varenie pri vode. Rad varičov Blackfire je konštruovaný s použitím našej antireflexnej vrstvy Blackfire, ktorá nielen skvele vyzerá, ale je tiež veľmi robustná. Celý rad bol dôkladne testovaný, aby ponúkal ten najlepší výkon bez toho, aby bola ohrozená účinnosť alebo stabilita pri varení s plynom. Všetky variče majú nastaviteľnú reguláciu plameňa, ktorá vám umožní presne regulovať množstvo dodávaného tepla a užiť si lepší zážitok z varenia. Výhodou je tiež kompaktná prepravná veľkosť a to, že ich možno ľahko a bezpečne uložiť do priložených sieťovinových obalov. Či už sa chystáte na krátku prespávačku alebo dlhú kaprársku výpravu, budete sa diviť, ako ste to mohli zvládať bez variča Blackfire. Výkon 3200 wattov Vstavaná clona proti vetru Nastaviteľná intenzita plameňa Štýlová antireflexná povrchová úprava Blackfire Ľahký zapaľovací systém Transportná veľkosť: 95mm x 95mm x 90mm Veľkosť pri používaní: 170mm x 170mm x 90mm Dodávané v sieťovinovom obale Funguje s propán-butánovými kartušami EN417 Farba : Strieborná Hmotnosť (g) : 320.0 Výkon : 3200 W Farba : Čierna Rozmery : 170 x 170 x 90 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic Varič Blackfire Inspire Gas Stove , Vivobarefoot primus lite iii womens obsidian (sptvivo208nad)

Trakker varič armolife cg-3 stove

Trakker varič armolife cg-3 stove
Detail

TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: hliníková zliatina, zliatina medi, nerezová oceľ Hmotnosť: 381g Rozmery: 9cm x 9,5cm (zložený) Maximálny výkon: 3500W (parys.sk)

Podobné produkty ako Trakker varič armolife cg-3 stove , Fox cookware heat transfer 3200 stove (5056212100019)

Trakker varič armolife tri lite stove

Trakker varič armolife tri lite stove
Detail

Veľmi kompaktný v zloženom stave Dodávaný s nylonovou taškou Hmotnosť: 225 g Rozmery: 11,5 cm x 5,5 cm (zložený) Výstupný výkon Max: 3200W (parys.sk)

Podobné produkty ako Trakker varič armolife tri lite stove , Anaconda giant stove 3 800 w (4039507227203)

Ngt varič plynový gas stove 05

Ngt varič plynový gas stove 05
Detail

NGT varič je predovšetkým stabilný, kompaktný a ľahký. Jeho výkon činí 3000W. Vďaka efektívne rozloženému rozptylu plameňa tento varič zaisťuje viac než 20% úsporu plynu oproti štandardným varičom. Určené na kempingové plynové kartuše so závitom. Rozmery: 13 x 10 x 6.5cm Hmotnosť: 220g (parys.sk)

Podobné produkty ako Ngt varič plynový gas stove 05 , Gsi outdoors pinnacle canister stove silver (090497560026)

Fox varič heat transfer 3200 stove

Detail

Nastaviteľná kontrola plameňa Vstavaný piezo zapaľovač Výkon: 10919 BTU (3200W) Váha: 320g Navrhnuté pre použitie s EN417 Propán-butánovým plynovými kartušami (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox varič heat transfer 3200 stove , Sks mud flap primus 45 mm čierne (4002556654290)

Prologic varič blackfire inspire gas stove

Prologic varič blackfire inspire gas stove
Detail

Spĺňajú všetky požiadavky moderných kaprárov na varenie pri vode. Rad varičov Blackfire je konštruovaný s použitím našej antireflexnej vrstvy Blackfire, ktorá nielen skvele vyzerá, ale je tiež veľmi robustná. Celý rad bol dôkladne testovaný, aby ponúkal ten najlepší výkon bez toho, aby bola ohrozená účinnosť alebo stabilita pri varení s plynom. Všetky variče majú nastaviteľnú reguláciu plameňa, ktorá vám umožní presne regulovať množstvo dodávaného tepla a užiť si lepší zážitok z varenia. Výhodou je aj kompaktná prepravná veľkosť a to, že ich možno ľahko a bezpečne uložiť do priložených sieťovinových obalov. Či už sa chystáte na krátku presnočku alebo dlhú kaprársku výpravu, budete sa diviť, ako ste to mohli zvládať bez variča Blackfire. • Výkon 3200 wattov • Nastaviteľná intenzita plameňa • Vstavaná clona proti vetru • Štýlová antireflexná povrchová úprava Blackfire • Ľahko zapaľovací systém • Transportná veľkosť: 95mm x 95mm x 90mm • Veľkosť pri používaní: 170mm x 170mm x 90mm • Transportná hmotnosť: 320g • Dodávané v sieťovinovom obale • Funguje s propán-butánovými kartušami EN417 (parys.sk)

Podobné produkty ako Prologic varič blackfire inspire gas stove , Sks mud flap primus 53 mm čierne (4002556714543)

Anaconda varič portable stove w-3500

Detail

Je vybavený piezoelektrickým zapaľovaním a funkčne ani vizuálne nie je v žiadnom prípade horší ako jeho väčší „súrodenci“. •Veľkosť plynového var:ča Ø 160 x 93 mm / zložený Ø 80 x 80 mm •Prepravný box 90 x 90 mm •Hmotnosť: 260 g •Výkon: 3500 W •Nosnosť do: 12 kg •Skrutkový ventil pre závit EN417 •Piezo zapaľovanie •Vyrobené z hliníkovej zliatiny a nerezovej ocele (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda varič portable stove w-3500 , Meva priemyslový varič triglav 9 kw (8590584575602)

Primus Varič Express Spider II

Primus Varič Express Spider II
Detail

Express Spider je jedným z najľahších dostupných varičov s diaľkovým ovládaním a je dokonalou alternatívou k akémukoľvek variču typu sit-on-top. Napriek nízkej hmotnosti je Express Spider odolný a stabilný. Predhrievacia špirála umožňuje pracovať aj pri nízkych teplotách a vyžaruje 2000W plameň, ktorý dokáže uvariť liter vody za päť minút. Ovládací gombík ponúka jemne vyladený výkon a je pripevnený k plynovej nádobe, čím obmedzuje možnosť popálenia. Tento varič obsahuje tepelný reflektor a nylonovú tašku na uskladnenie. Súprava Express Spider MultiFuel Kit je k dispozícii ako príslušenstvo, ak chcete upgradovať na varič na tekuté palivo na použitie s benzínom a bezolovnatým benzínom a v núdzových prípadoch dokonca aj s petrolejom. Ľahký, kompaktný a zmestí sa do horného vrecka každého batohu S diaľkovým ovládaním, s nižším ťažiskom pre dodatočnú stabilitu Úzky plameň je úsporný a kompatibilný s hrncami Primus PrimeTech s integrovaným výmenníkom tepla Môže byť vylepšený súpravou Express Spider MultiFuel Kit (nie je súčasťou) na používanie kvapalného paliva Dodáva sa s tepelným reflektorom a nylonovým úložným vreckom Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe Plyn NIE JE zahrnutý Bez piezoelektrického zapaľovača Doba varu v hrnci: 4 min Druh paliva: Plyn Výkon: 2000 W Šírka : 5 cm Farba : Strieborná Rozmery : 8,2 x 5 cm Výška : 8,2 cm Výkon : 2000 W Hĺbka (cm) : 10.5 Hmotnosť (g) : 200.0 Krajina pôvodu : Estónsko Farba : Zlatá Priemer (cm) : 5.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Express Spider II , Gimeg trojplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757444410)

Primus Varič Lite 1 L

Primus Varič Lite 1 L
Detail

Tento kompaktný a ľahký batohový varič je väčšou verziou nášho radu varičov Lite, ktorý dokáže jednoducho nakŕmiť 2 ľudí. Mimoriadne účinný vykurovací systém uvarí vodu v okamihu a zabalí vaše kuchynské potreby do malého balenia. Hrniec s objemom 1,0 l pripevnite a zaistite k horáku jednoduchým otočením. Piezo zapaľovač zapáli sporák stlačením tlačidla, takže vodu rýchlo uvaríte. Horák s laminárnym prietokom je extrémne kompaktný a vyžaruje plameň s výkonom 4500 BTU (1500 W) a uvarí 0,5 l vody za dve a pol minúty. Jednoducho nalejte priamo z výlevky hrnca alebo použite priložené podporné kolíky na hrnce na použitie s AKÝKOĽVEK hrncom alebo panvicou. Sporák pripojený k 230g plynovej nádobe jednoducho zabaľte do tvrdo eloxovaného hliníkového hrnca s korkom izolovaným puzdrom vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pre manipuláciu bez horenia.Horák sa pri používaní bezpečne uzamkne k hrncu a zbalí sa spolu s 230 g plynovou nádobou vo vnútri hrnca pre dokonalý zážitok z cestovaniaNadrozmerný a skladací regulačný ventil pre presné ovládanie plameňaTechnológia Laminar Flow Burner Technology™ ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšiePiezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovačObsahuje podporné kolíky na hrnce na použitie s akýmkoľvek nesystémovým hrncom alebo panvicou1,0 l hrniec z tvrdého eloxovaného hliníka s výlevkou má integrovaný výmenník teplaNastaviteľná a odnímateľná rukoväť vám umožní ľahko variť alebo prepravovať hrncePlastová pokrievka na bio báze slúži aj ako šálkaDodáva sa so stojanom na nádobu na bio báze, ktorý sa dá pripevniť na nádobu s plynom pre extra stabilituZávesný systém, keď nemôžete nájsť rovný priestor na varenieDoba varu PrimeTech Pot: 2,30 minVýkon: 1700 WPlyn NIE JE zahrnutý Výška : 15,5 cm Výkon : 1700 W Materiál : Cork Farba : Šedá Objem : 1 L Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Materiál : Biobased Plastic Hmotnosť (g) : 460.0 Krajina pôvodu : Estónsko Priemer (cm) : 12.3 Materiál : G-1000 Materiál : Mosadz Materiál : Anodized Aluminium Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite 1 L , Gimeg štvorplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757429837)

Primus Varič Easyfuel II Piezo

Primus Varič Easyfuel II Piezo
Detail

EasyFuel, ako už názov napovedá, je plynový varič, ktorý sa veľmi ľahko používa vďaka nízkemu ťažisku a integrovanému piezo zapaľovaču, ktorý zapáli stlačením tlačidla. EasyFuel poskytuje vysoký výkon plameňa, ktorý vyženie 3000 W na uvarenie litra vody za menej ako 4 minúty. Ovládací gombík ponúka jemne vyladený výkon a je pripevnený k plynovej nádobe, čím obmedzuje možnosť popálenia. Tento sporák je vhodný pre väčšie hrnce a dokáže nakŕmiť 1-4 osoby. Zabaľte si Easy Fuel do nylonového úložného vrecka, ktoré je súčasťou balenia. Easy Fuel sa hodí na ventily iba so závitom (Lindal). Ideálne pre svetových cestovateľov, ktorí potrebujú používať plynové kanistre s rôznymi typmi pripojenia.Robustný, spoľahlivý a ľahko použiteľný, tento sporák vydrží roky používaniaKompaktný a ľahký, aby sa zmestili do každého batohuKanistrový varič s diaľkovým ovládaním má maximálnu stabilitu vďaka nižšiemu ťažiskuPiezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovačDodáva sa s nylonovým úložným vreckomVynájdené vo Švédsku, vyrobené v EurópePlyn NIE JE zahrnutýS piezoelektrickým zapaľovačomDoba varu v hrnci: 4 minDruh paliva: PlynVýkon: 3000 W Hmotnosť (g) : 346.0 Výkon : 3000 W Krajina pôvodu : Estónsko Farba : Strieborná Hĺbka (cm) : 16.0 Výška : 8,8 Rozmery : 8,8 x 8,5 cm Šírka : 8,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Easyfuel II Piezo , Gimeg dvojplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757444403)

Campingaz CAMPINGAZ Dvojplatničkový varič 400 S STOVE

Campingaz CAMPINGAZ Dvojplatničkový varič 400 S STOVE
Detail

Dvojplatničkový varič s novým patentovaným systémom Xcelerate™. Horáky so závetrím a podporou hrnca znižujú dobu varenia vonku na polovicu. Piezo zapaľovanie pre rýchle a ľahké uvedenie do chodu bez zápaliek. Vonkajšie zosilnené laminátové madlo a kufor pre maximálne pohodlný transport. Veľmi odolné stabilizačné podstavce pre lepšiu výšku pracovnej plochy. Čas varu pri rýchlosti vetra 3m/s: 10min; Príkon: 2 x 2200 W; Spotreba plynu: 2 x 155 g/h; Rozmery: 61 x 42 x 13 cm; Prevádzková doba: 9:30h na R907 fľašu, 15h na 5kg fľašu; Hmotnosť: 6 kg; Zdroj energie: PB fľaša 5 kg alebo 10 kg, alebo R907 s odtlačným ventilom. Pozor, použite preverenú pripojovaciu sadu vrátane regulátora tlaku. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako Campingaz CAMPINGAZ Dvojplatničkový varič 400 S STOVE , Cattara plynové kúrenie + varič heat & cook (8591686135978)

Prologic Varič Blackfire C-Series Gas Stove

Prologic Varič Blackfire C-Series Gas Stove
Detail

Tieto štýlové a odolné plynové variče Prologic vás nikdy nenechajú bez energie na vašej kaprárskej výprave. Spĺňajú všetky požiadavky moderných kaprárov na varenie pri vode. Rad varičov Blackfire je konštruovaný s použitím našej antireflexnej vrstvy Blackfire, ktorá nielen skvele vyzerá, ale je tiež veľmi robustná. Celý rad bol dôkladne testovaný, aby ponúkal ten najlepší výkon bez toho, aby bola ohrozená účinnosť alebo stabilita pri varení s plynom. Všetky variče majú nastaviteľnú reguláciu plameňa, ktorá vám umožní presne regulovať množstvo dodávaného tepla a užiť si lepší zážitok z varenia. Výhodou je tiež kompaktná prepravná veľkosť a to, že ich možno ľahko a bezpečne uložiť do priložených sieťovinových obalov. Či už sa chystáte na krátku prespávačku alebo dlhú kaprársku výpravu, budete sa diviť, ako ste to mohli zvládať bez variča Blackfire. Výkon 3000 wattov Nastaviteľná intenzita plameňa Štýlová antireflexná povrchová úprava Blackfire Ľahko zapaľovací systém Transportná veľkosť: 110mm x 80mm x 75mm Veľkosť pri používaní: 150mm x 120mm x 75mm Dodávané v sieťovinovom obale Funguje s propán-butánovými kartušami EN417 Hmotnosť (g) : 220.0 Farba : Strieborná Výkon : 3000 W Rozmery : 150 x 120 x 75 mm Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic Varič Blackfire C-Series Gas Stove

Stolový varič a gril Campingaz Stove 360

Detail

Stolový varič a gril Campingaz Stove 360 Plynový stolový gril, ktorý umožňuje prístup ku grilovacej ploche zo všetkých strán. Vhodné na spoločenské grilovanie pri stole. Výrobok je určený na použitie s kazetou CV470 plus a je vybavený držiakom kazety, ktorý umožňuje pripevnenie kazety napríklad pod okraj stola. Do grilovacej vane môžete naliať vodu na zachytávanie nečistôt. Po grilovaní sa tekutina vyleje, vaňa sa jednoducho utrie handričkou a je pripravená na ďalšie grilovanie. Grilovacia panvica sa dá oddeliť od základne a umyť z grilu. Základňa je pokrytá nepriľnavou vrstvou. Parametre: Výkon: 2400 W. Grilovacia plocha: Ø 30 cm. Horák: okrúhly alimini/smaltovaná oceľ. Zapaľovanie: piezoelektrické zapaľovanie. Spotreba plynu: 175 g/h. Prevádzkový čas: kazeta CV470 plus - 2h 30m. Zdroj energie: kazeta Campingaz CV470 plus. Hmotnosť: 5,1 kg. Rozmery: 35 x 35 x 16 cm. Variče » Kempingové variče » Stolový varič a gril Campingaz Stove 360 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Stolový varič a gril Campingaz Stove 360

Prologic varič blackfire c series gas stove

Prologic varič blackfire c series gas stove
Detail

Spĺňajú všetky požiadavky moderných kaprárov na varenie pri vode. Rad varičov Blackfire je konštruovaný s použitím našej antireflexnej vrstvy Blackfire, ktorá nielen skvele vyzerá, ale je tiež veľmi robustná. Celý rad bol dôkladne testovaný, aby ponúkal ten najlepší výkon bez toho, aby bola ohrozená účinnosť alebo stabilita pri varení s plynom. Všetky variče majú nastaviteľnú reguláciu plameňa, ktorá vám umožní presne regulovať množstvo dodávaného tepla a užiť si lepší zážitok z varenia. Výhodou je aj kompaktná prepravná veľkosť a to, že ich možno ľahko a bezpečne uložiť do priložených sieťovinových obalov. Či už sa chystáte na krátku presnočku alebo dlhú kaprársku výpravu, budete sa diviť, ako ste to mohli zvládať bez variča Blackfire. • Výkon 3000 wattov • Nastaviteľná intenzita plameňa • Štýlová antireflexná povrchová úprava Blackfire • Ľahko zapaľovací systém • Transportná veľkosť: 110mm x 80mm x 75mm • Veľkosť pri používaní: 150mm x 120mm x 75mm • Transportná hmotnosť: 220g • Dodávané v sieťovinovom obale • Funguje s propán-butánovými kartušami EN417 (parys.sk)

Podobné produkty ako Prologic varič blackfire c series gas stove

Fox Fishing Varič Cookware Explorer Stove Silver/Black

Fox Fishing Varič Cookware Explorer Stove Silver/Black
Detail

Kompaktný varič, ktorý sa dá úhľadne zložiť, aby sa zmestil do kanvice Fox Dizajn 3 nôh s hadicovým pripojením k plynovej nádobe pre stabilitu Predhrievacia trubica Výkon 2400W Váži iba 209 gramov Dodáva sa v taške so sťahovacou šnúrkou Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Silver/Black Hmotnosť (g) : 209.0 Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Výkon : 2400 W (muziker.com)

Podobné produkty ako Fox Fishing Varič Cookware Explorer Stove Silver/Black

Varič plynový Cadac 2-Cook 3 Clasic Stove

Detail

Varič plynový Cadac 2-Cook 3 Clasic Stove Kompaktný ľahký kombinovaný sporák na propán-bután s dvoma horákmi z nehrdzavejúcej ocele. Praktický prenosný pomocník na víkendové alebo dovolenkové varenie. Či už sa chystáte na chatu, chalupu, do stanu alebo karavanu, varenie bude pohodlné, jednoduché a zábavné. popis kompaktný, ľahký plynový dvojitý kotol 2 samostatné, nezávislé horáky z nehrdzavejúcej ocele každý horák má vlastné ovládanie s presnou reguláciou plameňa celková varná plocha: 27 x 50 cm piezoelektrické zapaľovanie telo z nehrdzavejúcej ocele na jednoduché čistenie 2 stojany na hrnce sú súčasťou balenia kryty po stranách na ochranu plameňa horáka pred vetrom ochrana plynového gombíka zabezpečuje, aby ste neotvorili prívod plynu bez stlačenia gombíka (a jeho následného otočenia), čo je užitočné najmä v prítomnosti malých detí pogumované nožičky zabraňujú pošmyknutiu sa pripája k propán-butánovej fľaši pomocou regulátora (nie je súčasťou dodávky) vrátane praktického úložného vrecka Variče » Kempingové variče » Varič plynový Cadac 2-Cook 3 Clasic Stove (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Varič plynový Cadac 2-Cook 3 Clasic Stove

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Green

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Green
Detail

Tento kompaktný a ľahký batohový varič dokáže nakŕmiť 1-2 a ponúka najefektívnejšie vykurovanie v jednoduchom použití a jednoducho zbaliteľnom pôdoryse. Hrniec s objemom 0,5 l pripevnite a zaistite k horáku jednoduchým otočením. Piezo zapaľovač zapáli sporák stlačením tlačidla, takže vodu rýchlo uvaríte. Horák s laminárnym prietokom je extrémne kompaktný a vyžaruje plameň s výkonom 4500 BTU (1500 W), čím uvarí 0,5 l vody za menej ako tri minúty a je tak tichší zážitok z varenia. Jednoducho nalejte priamo z výlevky hrnca alebo použite priložené kolíky na podopretie hrncov na použitie s AKÝKOĽVEK hrncom alebo panvicou. Sporák pripojený k 100 g plynovej nádobe jednoducho zabaľte do tvrdo eloxovaného hliníkového hrnca s korkovým izolovaným puzdrom vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pre manipuláciu bez horenia. V kombinácii s naším lisom na kávu a čaj pre rýchlu prestávku na kávu počas cesty (nie je súčasťou dodávky). Ľahký systémový horák variča sa pri používaní bezpečne uzamkne k hrncu a pohodlne sa zbalí do 100 g plynovej nádoby pre dokonalý zážitok z cestovania Nadrozmerný a skladací regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Technológia Laminar Flow Burner Technology™ ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Piezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovač Obsahuje podporné kolíky na hrnce na použitie s akýmkoľvek nesystémovým hrncom alebo panvicou 0,5 l tvrdo eloxovaný hliníkový hrniec s výlevkou má integrovaný výmenník tepla Korkom podšitý izolovaný rukáv na hrniec vyrobený z tkaniny G-1000 ECO Lite s vreckom na rukáve, do ktorého sa zmestia príslušenstvo Plastová pokrievka na bio báze slúži aj ako šálka Dodáva sa so stojanom na nádobu na bio báze, ktorý sa dá pripevniť na nádobu s plynom pre extra stabilitu Závesný systém, keď nemôžete nájsť rovný priestor na varenie Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe. Plyn NIE JE zahrnutý Farba podľa výrobcu : Green Hmotnosť (g) : 402.0 Objem : 0,5 L Výkon : 1500 W Krajina pôvodu : Estónsko Farba : Zelená Výška : 13 cm Variant : Štandardná ponuka Priemer (cm) : 10.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite Plus 0,5 L Green

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Black

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Black
Detail

Tento kompaktný a ľahký batohový varič dokáže nakŕmiť 1-2 a ponúka najefektívnejšie vykurovanie v jednoduchom použití a jednoducho zbaliteľnom pôdoryse. Hrniec s objemom 0,5 l pripevnite a zaistite k horáku jednoduchým otočením. Piezo zapaľovač zapáli sporák stlačením tlačidla, takže vodu rýchlo uvaríte. Horák s laminárnym prietokom je extrémne kompaktný a vyžaruje plameň s výkonom 4500 BTU (1500 W), čím uvarí 0,5 l vody za menej ako tri minúty a je tak tichší zážitok z varenia. Jednoducho nalejte priamo z výlevky hrnca alebo použite priložené kolíky na podopretie hrncov na použitie s AKÝKOĽVEK hrncom alebo panvicou. Sporák pripojený k 100 g plynovej nádobe jednoducho zabaľte do tvrdo eloxovaného hliníkového hrnca s korkovým izolovaným puzdrom vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pre manipuláciu bez horenia. V kombinácii s naším lisom na kávu a čaj pre rýchlu prestávku na kávu počas cesty (nie je súčasťou dodávky). Ľahký systémový horák variča sa pri používaní bezpečne uzamkne k hrncu a pohodlne sa zbalí do 100 g plynovej nádoby pre dokonalý zážitok z cestovania Nadrozmerný a skladací regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Technológia Laminar Flow Burner Technology™ ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Piezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovač Obsahuje podporné kolíky na hrnce na použitie s akýmkoľvek nesystémovým hrncom alebo panvicou 0,5 l tvrdo eloxovaný hliníkový hrniec s výlevkou má integrovaný výmenník tepla Korkom podšitý izolovaný rukáv na hrniec vyrobený z tkaniny G-1000 ECO Lite s vreckom na rukáve, do ktorého sa zmestia príslušenstvo Plastová pokrievka na bio báze slúži aj ako šálka Dodáva sa so stojanom na nádobu na bio báze, ktorý sa dá pripevniť na nádobu s plynom pre extra stabilitu Závesný systém, keď nemôžete nájsť rovný priestor na varenie Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe. Plyn NIE JE zahrnutý Krajina pôvodu : Estónsko Výkon : 1500 W Farba podľa výrobcu : Black Objem : 0,5 L Variant : Štandardná ponuka Priemer (cm) : 10.0 Výška : 13 cm Farba : Čierna Hmotnosť (g) : 402.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite Plus 0,5 L Black

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Blue

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Blue
Detail

Tento kompaktný a ľahký batohový varič dokáže nakŕmiť 1-2 a ponúka najefektívnejšie vykurovanie v jednoduchom použití a jednoducho zbaliteľnom pôdoryse. Hrniec s objemom 0,5 l pripevnite a zaistite k horáku jednoduchým otočením. Piezo zapaľovač zapáli sporák stlačením tlačidla, takže vodu rýchlo uvaríte. Horák s laminárnym prietokom je extrémne kompaktný a vyžaruje plameň s výkonom 4500 BTU (1500 W), čím uvarí 0,5 l vody za menej ako tri minúty a je tak tichší zážitok z varenia. Jednoducho nalejte priamo z výlevky hrnca alebo použite priložené kolíky na podopretie hrncov na použitie s AKÝKOĽVEK hrncom alebo panvicou. Sporák pripojený k 100 g plynovej nádobe jednoducho zabaľte do tvrdo eloxovaného hliníkového hrnca s korkovým izolovaným puzdrom vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pre manipuláciu bez horenia. V kombinácii s naším lisom na kávu a čaj pre rýchlu prestávku na kávu počas cesty (nie je súčasťou dodávky). Ľahký systémový horák variča sa pri používaní bezpečne uzamkne k hrncu a pohodlne sa zbalí do 100 g plynovej nádoby pre dokonalý zážitok z cestovania Nadrozmerný a skladací regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Technológia Laminar Flow Burner Technology™ ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Piezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovač Obsahuje podporné kolíky na hrnce na použitie s akýmkoľvek nesystémovým hrncom alebo panvicou 0,5 l tvrdo eloxovaný hliníkový hrniec s výlevkou má integrovaný výmenník tepla Korkom podšitý izolovaný rukáv na hrniec vyrobený z tkaniny G-1000 ECO Lite s vreckom na rukáve, do ktorého sa zmestia príslušenstvo Plastová pokrievka na bio báze slúži aj ako šálka Dodáva sa so stojanom na nádobu na bio báze, ktorý sa dá pripevniť na nádobu s plynom pre extra stabilitu Závesný systém, keď nemôžete nájsť rovný priestor na varenie Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe. Plyn NIE JE zahrnutý Výška : 13 cm Hmotnosť (g) : 402.0 Farba : Modrá Variant : Štandardná ponuka Krajina pôvodu : Estónsko Objem : 0,5 L Farba podľa výrobcu : Blue Priemer (cm) : 10.0 Výkon : 1500 W (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite Plus 0,5 L Blue

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Pink

Primus Varič Lite Plus 0,5 L Pink
Detail

Tento kompaktný a ľahký batohový varič dokáže nakŕmiť 1-2 a ponúka najefektívnejšie vykurovanie v jednoduchom použití a jednoducho zbaliteľnom pôdoryse. Hrniec s objemom 0,5 l pripevnite a zaistite k horáku jednoduchým otočením. Piezo zapaľovač zapáli sporák stlačením tlačidla, takže vodu rýchlo uvaríte. Horák s laminárnym prietokom je extrémne kompaktný a vyžaruje plameň s výkonom 4500 BTU (1500 W), čím uvarí 0,5 l vody za menej ako tri minúty a je tak tichší zážitok z varenia. Jednoducho nalejte priamo z výlevky hrnca alebo použite priložené kolíky na podopretie hrncov na použitie s AKÝKOĽVEK hrncom alebo panvicou. Sporák pripojený k 100 g plynovej nádobe jednoducho zabaľte do tvrdo eloxovaného hliníkového hrnca s korkovým izolovaným puzdrom vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pre manipuláciu bez horenia. V kombinácii s naším lisom na kávu a čaj pre rýchlu prestávku na kávu počas cesty (nie je súčasťou dodávky). Ľahký systémový horák variča sa pri používaní bezpečne uzamkne k hrncu a pohodlne sa zbalí do 100 g plynovej nádoby pre dokonalý zážitok z cestovania Nadrozmerný a skladací regulačný ventil pre presné ovládanie plameňa Technológia Laminar Flow Burner Technology™ ponúka nižšie ťažisko, vďaka čomu sú kachle stabilné, ľahšie a kompaktnejšie Piezo zapaľovanie, nie je potrebný zapaľovač Obsahuje podporné kolíky na hrnce na použitie s akýmkoľvek nesystémovým hrncom alebo panvicou 0,5 l tvrdo eloxovaný hliníkový hrniec s výlevkou má integrovaný výmenník tepla Korkom podšitý izolovaný rukáv na hrniec vyrobený z tkaniny G-1000 ECO Lite s vreckom na rukáve, do ktorého sa zmestia príslušenstvo Plastová pokrievka na bio báze slúži aj ako šálka Dodáva sa so stojanom na nádobu na bio báze, ktorý sa dá pripevniť na nádobu s plynom pre extra stabilitu Závesný systém, keď nemôžete nájsť rovný priestor na varenie Vynájdené vo Švédsku, vyrobené v Európe. Plyn NIE JE zahrnutý Výkon : 1500 W Variant : Štandardná ponuka Výška : 13 cm Farba : Ružová Krajina pôvodu : Estónsko Priemer (cm) : 10.0 Farba podľa výrobcu : Pink Objem : 0,5 L Hmotnosť (g) : 402.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite Plus 0,5 L Pink

Primus Varič Lite Plus SET 0,5 L Blue

Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Hmotnosť (g) : 402.0 Výška : 13 cm Výkon : 1500 W Farba : Modrá Priemer (cm) : 10.0 Variant : Set Farba podľa výrobcu : Blue Set : Áno Objem : 0,5 L Krajina pôvodu : Estónsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Varič Lite Plus SET 0,5 L Blue

Plynový vařič Traveler DUO

Plynový vařič Traveler DUO
Detail

Outdoorový cestovní vařič se dvěma hořáky na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.Vařič pro venkovní použití je opatřen dvěma prostory pro umístění kartuše CP250 (220g). Veškeré připojované plyny musí splňovat požadavky pro normu ČSN EN 417.Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu pro přesné nastavení velikosti plamenu zvlášť pro oba prostory.Vařič je zhotoven z celokovové konstrukce, která vařiči zaručuje maximální odolnost. Technická data připojení 2x kartuše palivo CP250 (220g) spotřeba plynu 2x 182 g / hod zapalování zabudované piezo výkon hořáku 2x 2500 W rozměry 63 x 11 x 28 cm váha 2,4 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Plynový vařič Traveler DUO

Plynový varič Cattara Traveler DUO

Plynový varič Cattara Traveler DUO
Detail

Plynový varič Cattara Traveler DUO Vonkajší Varič s dvoma horákmi na propán-bután vhodnými na vonkajšie použitie. Je vybavený dvoma priehradkami na kartušu CP250 (220 g), Varič sa dodáva bez tejto kartuše. Súčasťou balenia je adaptér na pripojenie plynových fliaš, ktorý sa pripája naskrutkovaním na ventil Variča. Plyn je vždy privedený len k jednému z dvoch sporákov. Tieto dva priestory sa Tak dajú ovládať oddelene. Pri pripájaní inej plynovej fľaše ako CP250 na kartuše je potrebné použiť hadicu vrátane regulačného ventilu (nie je súčasťou dodávky), ak plynová fľaša nie je vybavená vlastným ventilom (napr. bežné 2 kg fľaše), je potrebné použiť príslušný poistný ventil. Všetky pripojené plyny musia spĺňať požiadavky normy EN 417. Piezoelektrické zapaľovanie a regulácia prietoku plynu na pohodlné a rýchle používanie. Celokovová konštrukcia zariadenia zaručuje maximálnu odolnosť. Technické údaje Tepelný výkon: 2x 2,5 kW Spotreba plynu: 2x 182 g/h Typ plynu: LPG Zapaľovanie: piezoelektrické Rozmery: 630 x 280 x 110 mm Hmotnosť: 2,4 kg Outdoor vybavenie » Turistické variče » Plynový varič Cattara Traveler DUO (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Plynový varič Cattara Traveler DUO

Varič plynový CATTARA Traveler Duo 13599

Detail

Kvalitní Varič plynový CATTARA Traveler Duo 13599 z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Kemping a outdoor | Outdoorové variče a príslušenstvo | Plynové vařiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Varič plynový CATTARA Traveler Duo 13599

Cattara Plynový varič Traveler DUO (8591686135992)

Cattara Plynový varič Traveler DUO (8591686135992)
Detail

Plynový varič počet platničiek 2 ks, rozmery 28 cm×63 cm×11 cm Plynový varič Cattara Traveler DUO je ideálny do kempu a na výpravy do prírody. Opatrený je dvomi horákmi, ktoré možno regulovať samostatne. Tie pritom ľahko zapálite pomocou piezoelektrického zapaľovania. Varič disponuje dvomi priestormi na umiestnenie kartuše CP250 a súčasťou balenia je adaptér na pripojenie plynových fliaš, ktorý sa jednoducho pripája naskrutkovaním na ventil variča. Varič vyniká svojou maximálnou odolnosťou, ktorú zaistí jeho celokovová konštrukcia. Vďaka variču Cattara Traveler DUO si budete môcť uvariť pokrmy či pripraviť horúce nápoje.Kľúčové vlastnosti plynového variča Cattara Traveler DUOPlynový varič ideálny do kempu a výpravy do prírodyS dvomi horákmi, ktoré možno ovládať samostatneJednoduché zapaľovanie pomocou piezoelektrického zapaľovaniaVarič Cattara Traveler DUO disponuje dvomi priestormi na umiestnenie kartuše CP250Celokovová konštrukcia zaistí maximálnu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cattara Plynový varič Traveler DUO (8591686135992)

BEABA Nadstavec do variča BABYCOOK Solo & Duo

Detail

Nadstavec do parného variča a mixéra BABYCOOK na prípravu obilnín, strukovín a cestovín v pare. Zachová maximum vitamínov a minerálov dôležitých pre zdravý vývoj dieťaťa. Varenie v BABYCOOK je rýchle a nie je potrebné naň dohliadať. Hotový pokrm možno ľahko vybrať stierkou BABYCOOK. Je možné umývať v umývačke. (feedo.sk)

Podobné produkty ako BEABA Nadstavec do variča BABYCOOK Solo & Duo

Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK DUO šedý 1100 ml

Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK DUO šedý 1100 ml
Detail

Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK DUO šedý 1100 ml Skvelú pomoc pri príprave pokrmov pre deti predstavuje parný hrniec a mixér v jednom umožňuje zdravo uvariť pokrm v pare a následne ho v rovnakej nádobe rozmixovať. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Beaba Parný varič + mixér BABYCOOK DUO šedý 1100 ml

Primus FireStarter

Primus FireStarter
Detail

Najjednoduchší spôsob, ako založiť oheň, je veľké teplo a veľký výkon. Výhodou je tiež dobré spaľovanie od samého začiatku a vyhýbanie sa používaniu chemických zapaľovačov, vďaka čomu je tento spôsob šetrnejší k životnému prostrediu ako väčšina iných spôsobov osvetlenia. Jednoduché použitie vďaka vstavanému piezo-zapaľovaču a v extrémnych podmienkach ho možno dokonca otočiť hore nohami a použiť plyn v tekutej forme, čo umožňuje beh v chladnom počasí. Tento FireStarter je vhodný pre všetky kazety Primus PowerGas. Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Výška : 15,6 cm Rozmery : 15,6 x 5,2 x 4 cm Krajina pôvodu : Estónsko Hmotnosť (g) : 160.0 Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus FireStarter

Primus Campfire

Primus Campfire
Detail

Odolná varná súprava Primus z nehrdzavejúcej ocele 18/8 - skutočný pracant navrhnutý tak, aby vydržal roky a roky služby. Súprava pozostáva z dvoch hrncov (1,8 a 3,0 l), dvoch pokrievok s integrovanými cedníkmi a panvice s integrovanou rukoväťou. Veľký hrniec (3,0 litra) má sklopnú rukoväť a možno ho zavesiť na otvorený oheň. Panvica má tiež sklopnú rukoväť a hliníkové dno pre rovnomerné rozloženie tepla. Stohovateľné hrnce aj panvica sa kompaktne zabalia do priloženého úložného vrecka. Variant : Large Set : Áno Farba podľa výrobcu : Stainless Steel ( Variant ) Priemer (cm) : 21.0 Farba : Strieborná Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Výška (cm) : 15.5 Hmotnosť (g) : 1650.0 Krajina pôvodu : Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Campfire

Primus Campfire

Primus Campfire
Detail

Odolná varná súprava Primus z nehrdzavejúcej ocele 18/8 - skutočný pracant navrhnutý tak, aby vydržal roky a roky služby. Súprava pozostáva z dvoch hrncov (1,0 a 1,8 l), dvoch pokrievok s integrovanými cedníkmi a panvice. Panvica má sklopnú rukoväť a hliníkové dno pre rovnomerné rozloženie tepla. Hrnce sú stohovateľné a kompaktne sa balia spolu s panvicou do priloženého úložného vrecka. Farba podľa výrobcu : Stainless Steel ( Variant ) Materiál : Nehrdzavejúca oceľ Výška (cm) : 12.0 Variant : Small Priemer (cm) : 21.0 Set : Áno Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Strieborná Hmotnosť (g) : 1320.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Campfire

Primus Cooler

Primus Cooler
Detail

Cooler je izolovaný variant nášho úžitkového vaku, ktorý je ideálny na menšie dobrodružstvá alebo na uloženie do batohu. Naplňte ho ľadom alebo použite ľadový obklad na uchovanie jedla alebo nápojov v chlade. Rolovací otvor uľahčuje tesné uzavretie tašky a slúži aj ako rúčka. V pracke je integrovaný otvárač na fľaše, ktorý príde vhod pri podávaní nápojov. Popruh s pútkami uľahčuje pripevnenie k batohu. Vonkajšia tkanina z nylonu robí batoh robustným a odolným, ideálnym pre dobrodružné cestovanie. Vnútorná podšívka je vyrobená z vodeodolného polyesteru potiahnutého PU a dá sa otočiť naruby pre ľahké čistenie. Taška je navyše izolovaná penou EVA, ktorá udržuje vnútro batohu v chlade a zároveň dodáva taške určitú tuhosť, aby stála stabilne na zemi. Chladič je ideálny na podávanie studených nápojov z batohu, auta, lode alebo kajaku. Kapacita 10 l pojme dostatok jedla na krátke dobrodružstvo, pričom je stále dosť malá na to, aby sa dala pohodlne zložiť počas prepravy. Materiál : Nylon Materiál : PU Coated Polyester Objem : 10 L Hmotnosť : 475 g Šírka : 20 cm Farba : Čierna Krajina pôvodu : Estónsko Farba podľa výrobcu : Black Výška : 30 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Primus Cooler
Cattara Plynový varič Traveler DUO (8591686135992), SOUNDSATION PRIMUS (HN223495), Meva - Varič Trino (2101), NGT Gas Stove 05 (5060382743006), RidgeMonkey Quad Stove Pro (5056210606902), MSR PocketRocket Stove Kit (040818095676), VAR - Varič VAR 2 (8594051630016), Cattara plynový varič GAS (8591686136029), Gimeg Štvorplatničkový plynový varič (8712757450008), Gimeg Trojplatničkový plynový varič (8712757449996), MEVA Varič dvojhorákový Táborák (8590584213702), MEVA Varič dvojhorákový Picamp (8590584213603), Gimeg Dvojplatničkový plynový varič (8712757449989), Meva Varič Mega Zeus (2102), FOX Cookware Compact 3000 Stove (5056212100002), RidgeMonkey Quad Stove Pro Mini (5056210607053), MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit (040818130995), GSI Outdoors Glacier Camp Stove (090497560040), La Proromance Stove GS104 (GT-104), Vivobarefoot PRIMUS LITE III WOMENS OBSIDIAN (SPTvivo208nad), FOX Cookware Heat Transfer 3200 Stove (5056212100019), Anaconda Giant Stove 3 800 W (4039507227203), GSI Outdoors Pinnacle Canister Stove silver (090497560026), SKS MUD FLAP PRIMUS 45 MM čierne (4002556654290), SKS MUD FLAP PRIMUS 53 MM čierne (4002556714543), Meva Priemyslový varič TRIGLAV 9 kW (8590584575602), Gimeg Trojplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757444410), Gimeg Štvorplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757429837), Gimeg Dvojplatničkový plynový varič so zapaľovačom (8712757444403), Cattara Plynové kúrenie + varič HEAT & COOK (8591686135978)