Verbatim blu-ray slimline ultra hd 4k usb 3.2 gen 1 (usb-c) (43888)

Produkt Verbatim blu-ray slimline ultra hd 4k usb 3.2 gen 1 (usb-c) (43888) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Verbatim blu-ray slimline ultra hd 4k usb 3.2 gen 1 (usb-c) (43888) upraviť a produkt hľadať znova.

VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43888)

VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43888)
Detail

Externá napaľovačka , formát Blu-ray, DVD a CD Ak váš notebook alebo stolný počítač nie je vybavený optickou jednotkou, tak pre vás máme riešenie. Tenká externá Ultra HD 4K Blu-ray napaľovačka Verbatim Slimline vám umožní nielen čítať a prehrávať obsah z CD, DVD a Blu-ray, ale tiež vytvárať úplne nové médiá. Rýchlo a jednoducho tak napr. vytvoríte zálohy dát, multimédií a dokumentov. Súčasťou balenia je aj softvér Nero Burn & Archive?, ktorý vám prácu s optickými médiami uľahčí. Externá optická jednotka Verbatim podporuje prehrávanie 4K Blu-ray. K svojmu počítaču pripojíte Ultra HD 4K napaľovačku pomocou USB-C kábla.Kľúčové vlastnosti externej mechaniky VerbatimMaximálna rýchlosť zápisu 6× a čítania 4× pre BD-R/BD-R DLPodpora Ultra HD 4KNapájanie z portu USBSoftvér Nero Burn & ArchiveUloží až 100 GB na disk BDXL/8,5 GB na dvojvrstvové DVD/až 4,7 GB na štandardné DVDKompatibilná s MDISCDoplňujúce informácie:Rozmery:14,5 × 13,3 × 1,1 cmHmotnosť:215... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43888) , Verbatim blu-ray slimline ultra hd 4k usb 3.2 gen 1 (usb-c) (43888)

VERBATIM Externá Blu-ray Slimline napaľovačka USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43889)

VERBATIM Externá Blu-ray Slimline napaľovačka USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43889)
Detail

Externá napaľovačka CD-ROM, formát Blu-ray, DVD a CD Externá Blu-ray napaľovačka Verbatim SlimlinePotrebujete zálohovať veľké množstvo dát, alebo sa jednoducho chcete pozrieť na film v Blu-ray kvalite? Potom budete potrebovať práve externú mechaniku Verbatim s podporou širokej škály formátov vrátane až 100 GB diskov.Kompaktné vyhotovenieExterná Blu-ray Slimline napaľovačka Verbatim využíva napájanie priamo z USB-C portu. To je výhodné, pretože nebudete potrebovať žiadny napájací adaptér. Samotné rozmery externej napaľovačky sú úplne minimálne, pretože je len o niečo väčšia ako DVD.Softvérová výbavaK externej mechanike dostanete aj zaujímavú aplikáciu Nero Burn & Archive. Vďaka tomu môžete ľahko organizovať, napaľovať a archivovať dôležité súbory.Rýchle napaľovanieNapaľujte štandardný disk DVD rýchlosťou 8×, jednovrstvový a dvojvrstvový disk Blu-ray rýchlosťou 6× a disk BDXL rýchlosťou 4×. Napaľovačka podporuje ochranu podtečenia, čím zabraňuje problémom pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM Externá Blu-ray Slimline napaľovačka USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43889) , Verbatim externá blu-ray slimline napaľovačka usb 3.2 gen 1 (usb-c) (43889)

Verbatim External Ultra HD 4K externá Blu-ray napaľovačka Retail USB-C ™ USB 3.2 (1. generácia) čierna

Verbatim External Ultra HD 4K externá Blu-ray napaľovačka Retail USB-C ™ USB 3.2 (1. generácia) čierna
Detail

Schützen Sie Ihre DatenOptické disky sa stávajú najspoľahlivejším médiom na archiváciu vašich údajov. Bohužiaľ, stále viac predajcov notebookov sa rozhodlo nezahrnúť optickú jednotku do svojich notebookov v prospech tenkého dizajnu. Verbatim má riešenie so 4K Ultra HD Blu-ray Writer Použite ho na zálohovanie všetkých dôležitých súborov, ktoré nechcete stratiť, rodinných fotografií, videí, fakturačných dokumentov atď. Blu-ray-Wiedergabe Ultra HD 4KPrezerajte si disky Blu-ray Ultra HD 4K na tomto externom prehrávači Blu-ray *. Keďže je sotva väčší ako samotný disk Blu-ray a je napájaný z USB, môžete si ho vziať so sebou na cesty a nepotrebujete AC adaptér. Software Nero Burn & ArchiveExterný ultra HD 4K tenký Blu-ray zapisovač je kompatibilný so širokou škálou optických diskov. Z BDXL 100 GB priamo nadol na 700 MB CD! Dodávaný ocenený napaľovací a archivačný softvér Nero ** obsahuje množstvo funkcií vrátane technológie DiscSpan, MediaHome a SecureDisc, takže môžete úspešne organizovať, vypaľovať a archivovať svoje dôležité súbory. Rôzne možnosti streamovania, vrátane aplikácie Nero Streaming Player, vám umožňujú zobraziť vaše filmy, fotografie, prezentácie a ďalšie médiá na rôznych zariadeniach, ako sú smartphony, tablety a inteligentné televízory. Môžete tiež pridať ochranu heslom pre zvýšenie bezpečnosti a elektronický podpis, takže každý vie, že vlastníte autorské práva. Schnelles BrennenNapaľujte štandardný 8-stupňový DVD disk a jednovrstvový a dvojvrstvový Blu-ray disk so 6-násobnou rýchlosťou a BDXL disk so 4-násobnou rýchlosťou. 4K Ultra HD Blu-ray Writer podporuje ochranu proti podtečeniu vyrovnávacej pamäte, ktorá zabraňuje problémom pri nahrávaní. Sparen Sie EnergieBlu-ray Writer je tiež navrhnutý tak, aby šetril vzácnu energiu. Podporuje optickú jednotku Zero Power ODD (optická jednotka), ktorá znižuje spotrebu energie optickej jednotky v operačnom systéme na nulu, čím šetrí energiu, keď sa jednotka nepoužíva. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim External Ultra HD 4K externá Blu-ray napaľovačka Retail USB-C ™ USB 3.2 (1. generácia) čierna , Verbatim usb-c to hdmi 4k adaptér – usb 3.1 gen 1/hdmi 10 cm (49143)

Verbatim Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna

Verbatim Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna
Detail

Disky Blu-ray sa stávajú stále najlepším úložným riešením na archiváciu cenných údajov: V porovnaní s pevnými diskami alebo magnetickými páskami ponúkajú formát „budúcnosť“, veľkú kompatibilitu, veľa úložného priestoru a extrémne dlhú životnosť. Bohužiaľ čoraz viac výrobcov notebookov vylučuje optické jednotky zo svojich zariadení, aby boli ešte tenšie. Verbatim ponúka riešenie s týmto externým tenkým napaľovačom Blu-ray. Toto malé zariadenie je presne to, čo potrebujete ako vlastník notebooku, ultrabooku, netbooku alebo iného zariadenia, ktoré nemá napaľovačku Blu-ray. To vám umožní vytvárať zálohy všetkých dôležitých súborov, ktoré nikdy nechcete stratiť, napríklad rodinné fotografie, videá, súvahy atď. Externá napaľovačka Blu-ray od spoločnosti Verbatim je napájaná cez USB, takže nepotrebujete objemný adaptér. Jednotka je iba o niečo väčšia ako disk Blu-ray, takže sa dá ľahko prenášať, a preto je vždy s vami! Jednotka je dodávaná so softvérom Nero Burn & Archive *, ktorý obsahuje množstvo špeciálnych funkcií, ako sú technológie DiscSpan, MediaHome a SecureDisc, ktoré vám pomôžu úspešne organizovať, vypaľovať a archivovať dôležité súbory. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna , Verbatim usb-c to hdmi 4k adaptér – usb 3.1 gen 1/hdmi 1,5 m (49144)

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm (49143)

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm (49143)
Detail

Redukcia – Redukcia Verbatim USB-C na HDMIKaždý majiteľ notebooku potrebuje čas od času vyviesť obraz na projektor, televízor alebo monitor. A na to práve slúži redukcia Verbatim, ktorá z USB-C konektora vytvorí HDMI. Prenosný dizajn adaptéra Verbatim ho robí úplne ideálnym pre aplikácie BYOD (Bring Your Own Device/Prines si svoje zariadenie), pretože umožní zrkadlenie či rozšírenie vášho monitora na veľkú plochu televízora. Dĺžka kábla 10 cm predurčuje využitie len na krátku vzdialenosť.Podpora pre 4K @ 60 HzNiektoré notebooky disponujú iba jedným USB-C, takže ak pridáte redukciu od Verbatim, odzrazu môžete odoslať obraz až na 4K panel pri 60 Hz snímkovej frekvencii.Redukcia s malými rozmermiRedukcia USB-C na HDMI od Verbatim ponúka elegantný a kompaktný dizajn. Vďaka tomu je toto zariadenie vhodné pre osoby, ktoré pravidelne cestujú. Pohodlne sa zmestí do každej tašky k notebooku.Kľúčové vlastnosti redukcie Verbatim USB-C na HDMIRozhranie: 1× USB-C, 1× HDMI... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm (49143) , Premiumcord kábel usb 3.2 gen 1 usb-c male – usb-c male, bavlnené opletenie 1 m (ku31ct1)

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 1,5 m (49144)

VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 1,5 m (49144)
Detail

Redukcia – Redukcia Verbatim USB-C na HDMIKaždý majiteľ notebooku potrebuje čas od času vyviesť obraz na projektor, televízor alebo monitor. A na to práve slúži redukcia Verbatim, ktorá z USB-C konektora vytvorí HDMI. Prenosný dizajn adaptéra Verbatim ho robí úplne ideálnym pre aplikácie BYOD (Bring Your Own Device/Prines si svoje zariadenie), pretože umožní zrkadlenie či rozšírenie vášho monitora na veľkú plochu televízora. Poteší aj dostatočná dĺžka 1,5 metra.Podpora pre 4K @ 60HzNiektoré notebooky disponujú iba jedným USB-C, takže ak pridáte redukciu od Verbatim, odzrazu môžete odoslať obraz až na 4K panel pri 60 Hz snímkovej frekvencii.Redukcia s malými rozmermiRedukcia USB-C na HDMI od Verbatim ponúka elegantný a kompaktný dizajn. Vďaka tomu je toto zariadenie vhodné pre osoby, ktoré pravidelne cestujú. Pohodlne sa zmestí do každej tašky k notebooku.Kľúčové vlastnosti redukcie Verbatim USB-C na HDMIRozhranie: 1× USB-C, 1× HDMI 4K (60 Hz)1,5-metrový kábel... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 1,5 m (49144) , Premiumcord kábel usb 3.2 gen 1 usb-c male - usb-c male, bavlnené opletenie 2 m (ku31ct2)

Pioneer BDR-XD07TB externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna

Pioneer BDR-XD07TB externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna
Detail

Mimoriadne kompaktný a ľahký Blu-ray rekordér USB 3.0 je ideálny na použitie s notebookmi a podporuje disky s kapacitou až 128 GB. Píše a číta archívne médiá M-DISC, ktoré poskytujú zabezpečenie údajov až 1 000 rokov. Napájanie počas prevádzky sa uskutočňuje prostredníctvom pripojenia USB, čo znamená, že nie je potrebné žiadne ďalšie napájanie. Softvér CyberLink Media Suite je zahrnutý na vytváranie a prehrávanie diskov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pioneer BDR-XD07TB externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna , Premiumcord kábel usb 3.2 gen 1 usb-c male – usb-c male, bavlnené opletenie 0,5 m (ku31ct05)

Pioneer BDR-XD07TS externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna

Pioneer BDR-XD07TS externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna
Detail

Mimoriadne kompaktný a ľahký Blu-ray rekordér USB 3.0 je ideálny na použitie s notebookmi a podporuje disky s kapacitou až 128 GB. Píše a číta archívne médiá M-DISC, ktoré poskytujú zabezpečenie údajov až 1 000 rokov. Napájanie počas prevádzky sa uskutočňuje prostredníctvom pripojenia USB, čo znamená, že nie je potrebné žiadne ďalšie napájanie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pioneer BDR-XD07TS externá Blu-ray napaľovačka Retail USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) čierna , Premiumcord kábel usb 3.2 gen 1 usb-c male – usb-c male, bavlnené opletenie 1,5 m (ku31ct15)

VERBATIM USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/3× USB 3.0/HDMI/SDHC/microSDHC/RJ45 (49142)

VERBATIM USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/3× USB  3.0/HDMI/SDHC/microSDHC/RJ45 (49142)
Detail

Replikátor portov – pripojenie cez USB-C, štandard konektora USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), ďalšie konektory: 1ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 1ksHDMI , 1ks RJ-45 Viacportový rozbočovač Verbatim USB-C MultiPort s LAN a čítačkou pamäťových karietViacportový rozbočovač USB-C od Verbatim je ideálnym partnerom pre najnovšie tenké notebooky alebo MacBooky. Ďalšie príslušenstvo totiž vyžaduje viac portov, ktoré najnovším notebookom chýbajú. A práve pomocou rozbočovača od Verbatimu vyriešite všetky problémy. Tento USB HUB dokonca disponuje slotom pre pamäťovú kartu a LAN portom.Rozbočovač, ktorý budete používať každý deňUSB hub Verbatim MultiPort umožní rozšíriť počet portov na vašom počítači. Z jedného USB portu totiž urobí dva štandardné USB 3.0, jeden USB-C a súčasne aj HDMI s podporou 4K rozlíšenia s 30 Hz obnovovacou frekvenciou. Navyše získate k dispozícii aj LAN port na pripojenie k ethernetovej sieti a čítačku pamäťových kariet.Podpora pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/3× USB 3.0/HDMI/SDHC/microSDHC/RJ45 (49142) , Axagon hue-g1c usb-c slim hub 4-port usb 3.2 gen 1

Panasonic DP-UB154 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD čierna

Panasonic DP-UB154 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD čierna
Detail

SKÚSENOSTI SVÄTÉHO DREVA doma Pre všetkých, ktorí sa chcú pri filmoch sústrediť na to podstatné - prehrávač Panasonic UB154! Zaujme živým a detailným obrazom a obklopujúcim zvukom s najjednoduchšou obsluhou. Podporuje už formáty zajtrajška: HDR10 + pre domáce kino 4K a Dolby Atmos pre dynamický priestorový zvuk. Preneste všetky svoje obľúbené filmy: Univerzálny prehrávač ľahko prehráva množstvo formátov od diskov Ultra HD Blu-Ray Disc, Blu-Ray Disc a DVD po CD, čím zaisťuje vynikajúci zážitok z domáceho kina. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Panasonic DP-UB154 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD čierna , Alzapower core usb-c (m)/usb-c (f) 3.2 gen 1, 1 m čierny (apw-cbtc00510b)

Verbatim externí Blu-Ray mechanika Ultra HD, 4K, 43888, USB 3.1 Gen1 (3.0), USB C

Verbatim externí Blu-Ray mechanika Ultra HD, 4K, 43888, USB 3.1 Gen1 (3.0), USB C
Detail

Udržujte si dáta v bezpečíOptické disky sa rýchle stávajú najspoľahlivejším médiom, na ktoré sa dajú archivovať dáta. Bohužiaľ čím ďalej viac výrobcov notebookov vynecháva optickú jednotku z notebookov a uprednostňuje miesto (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Verbatim externí Blu-Ray mechanika Ultra HD, 4K, 43888, USB 3.1 Gen1 (3.0), USB C , Alzapower flexcore usb-c 3.2 gen 1 čierny (apw-aduatc01b)

Verbatim externí Blu-Ray mechanika Ultra HD, 4K, 43888, USB 3.1 Gen1 (3.0), USB C

Detail

Udržujte si data v bezpečí Optické disky se rychle stávají nejspolehlivějším médiem, na které se dají archivovat data. Bohužel čím dál více výrobců notebooků vynechává optickou jednotku z notebooků a upřednostňuje místo ní elegantní design. Verbatim má řešení v podobě vypalovačky Blu-ray 4K Ultra HD. Můžete ji používat k vytváření záloh všech důležitých souborů, které nechcete ztratit, rodinných fotografií, videí, účetních dokladů atd. Přehrávač 4K Ultra HD Blu-ray Sledujte své 4K Ultra HD 4K Blu-ray disky na tomto externím přehrávači Blu-ray*. Jelikož je jen o trošku větší než samotný disk Blu-ray a je napájen přes USB, takže nevyžaduje žádný dodatečný napájecí adaptér, můžete si ho vzít s sebou na cesty. Software Nero Burn & Archive Externí Ultra HD 4K Slimline vypalovačka Blu-ray je kompatibilní se širokou škálou optických disků. Od 100GB disku BDXL po obyčejný 700MB disk CD! Dodávaný oceňovaný software Nero Burn and Archive**, který obsahuje řadu speciálních funkcí, jako jsou technologie DiscSpan, MediaHome a SecureDisc, vám pomůže úspěšně organizovat, vypalovat a archivovat důležité soubory. Díky různým možnostem streamování, včetně aplikace Nero Streaming Player, budete moci zobrazovat filmy, fotografie, prezentace a další média na různých zařízeních, jako jsou smartphony, tablety a chytré televizory. Pro vyšší bezpečnost můžete dokonce přidat ochranu heslem a elektronický podpis, aby každý věděl, že autorská práva vlastníte vy. Rychlé vypalování Vypalujte standardní disk DVD rychlostí 8×, jednovrstvý a dvojvrstvý disk Blu-ray rychlostí 6× a disk BDXL rychlostí 4×. Ultra HD 4K Slimline vypalovačka Blu-ray podporuje ochranu podtečení, čímž zabraňuje problémům při nahrávání. Úspora energie Vypalovačka Blu-ray je také navržena tak, aby šetřila cennou energii. Podporuje technologii Zero Power ODD (optická disková jednotka), která snižuje spotřebu optické jednotky v operačním systému na nulu, čímž šetří energii, když se jednotka nepoužívá. *Software pro přehrávání není součástí. K dispozici ke koupi nebo stažení samostatně. **Software Nero Burn & Archive je vhodný pouze pro počítač PC Podrobnosti o produktu Vypalovačka Blu-ray Slimline s přehráváním 4K Ultra HD Blu-ray USB 3.1 GEN 1 s připojením USB-CTM Maximální rychlost zápisu 6× / maximální rychlost čtení 4× pro BD-R/BD-R DL Kompaktní a lehká, ideální pro použití s notebookem nebo ultrabookem Napájení z portu USB – není třeba nosit žádný rozměrný napájecí adaptér Obsahuje oceněný software pro vypalování BD/DVD/CD Uloží až 100 GB na disk BDXL / 8,5 GB na dvojvrstvé DVD / až 4,7 GB na standardní DVD Plně odpovídá standardům archivační technologie MDISC Obsahuje 25GB Verbatim Blu-ray MDISC ZDARMA Požadavky na systém PC: Intel Pentium III / AMD Duron 900 MHz nebo vyšší, 512 MB RAM nebo více, volný port USB, Windows 7/8/10 MAC: Intel Mac, 512 MB RAM nebo více, volný port USB, Mac OS X 10.6 nebo novější Technické údaje Rozměry produktu: 14,5 × 13,3 × 1,1 cm (D × Š × V) Hmotnost produktu: 215 g Mezipaměť dat: 4 MB Rozhraní: USB 3.1 Gen1 Type-C™ Přenosová rychlost dat 1,5 Gbit/s Spolehlivost: Střední doba mezi poruchami: 60 000 h provozu Odolnost zatížení/uvolnění: 20 000krát Připojení/odpojení disku: 20 000krát Připojení/odpojení konektoru rozhraní: 500krát Obsah balení Externí Ultra HD 4K Slimline vypalovačka Kabel USB-C na USB-A Adaptér USB-A na USB-C Software Nero Burn & Archive na disku CD Návod na disku CD Příručka rychlé instalace (cdrmarket.sk)

Podobné produkty ako Verbatim externí Blu-Ray mechanika Ultra HD, 4K, 43888, USB 3.1 Gen1 (3.0), USB C , Verbatim externá cd/dvd slimline vypaľovačka usb-c, čierna (43886)

VERBATIM USB-C TO VGA ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/VGA 10 cm (49145)

VERBATIM USB-C TO VGA ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/VGA 10 cm (49145)
Detail

Redukcia – Redukcia Verbatim USB-C na VGAKaždý majiteľ notebooku potrebuje čas od času vyviesť obraz na projektor, televízor alebo monitor. A na to práve slúži redukcia Verbatim, ktorá z USB-C konektora vytvorí VGA. Ide síce o starší, ale pomerne často využívaný konektor.Podpora pre 1080p @ 60 HzNiektoré notebooky disponujú iba jedným USB-C, takže ak pridáte redukciu od Verbatim, odrazu môžete odoslať obraz až na Full HD panel pri 60 Hz snímkovej frekvencii.Redukcia s malými rozmermiRedukcia USB-C na VGA od Verbatim ponúka elegantný a kompaktný dizajn. Vďaka tomu je toto zariadenie vhodné pre osoby, ktoré pravidelne cestujú. Pohodlne sa zmestí do každej tašky k notebooku.Kľúčové vlastnosti redukcie Verbatim USB-C na HDMIRozhranie: 1× USB-C, 1× VGA (60 Hz)Dĺžka kábla: 10 cmRozmery: 50 × 24 × 14 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM USB-C TO VGA ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/VGA 10 cm (49145) , Alzapower core usb-c (m)/usb-c (f) 3.2 gen 1, 1.5 m čierny (apw-cbtc00515b)

PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male - USB-C male, bavlnené opletenie 2 m (ku31ct2)

PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male - USB-C male, bavlnené opletenie 2 m (ku31ct2)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 2 m, male konektor 2× USB-C (USB 3,2 Gen 1), tienený kábel a kovové telo až 2 A, rovné zakončenie Je obdarený male konektormi USB-C. Ak hovoríme o dĺžke, prepojovací kábel PremiumCord meria celkovo 2 m. Najväčšia rýchlosť presunu dát cez dátový kábel je udaná rozhraním USB 3.2 Gen 1. Tento typ môžeme zaradiť medzi vysokorýchlostné (SuperSpeed) rozhrania, ktoré majú na starosti prenos dát medzi najbežnejšími zariadeniami. Podstatné parametre dátového kábla PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male - USB-C male, bavlnené opletenie 2 m Dátové rozhranie: USB 3.2 Gen 1 Dátový kábel PremiumCord je osadený konektormi male USB-C Je označovaný ako prepojovací kábel Ponúka dĺžku 2 m Oplet dátového kábla: bavlna Konektor s odolným, kovom tvoreným telom Tento dátový kábel má rovné zakončenie (alza.sk)

Podobné produkty ako PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male - USB-C male, bavlnené opletenie 2 m (ku31ct2) , Alzapower core usb-c (m)/usb-c (f) 3.2 gen 1, 0,5 m čierny (apw-cbtc00505b)

Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet 64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet   64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Prenášajte súbory rýchlo a ľahko medzi mobilným zariadením alebo prenosným počítačom s podporou rozhrania USB-C a inými počítačmi - s dvojitým USB kľúčom Store 'n' Go pre zariadenia Verbatim USB-C - nevyžaduje sa žiadne WiFi ani rádiové pripojenie. Okamžite viac úložnej kapacity pre smartfón alebo tablet s konektorom USB typu C, aby bolo k dispozícii viac miesta pre fotografie, videá alebo aplikácie. Ak chcete súbory uložiť do počítača, jednoducho vložte disk Flash do príslušnej zásuvky (USB-A alebo USB-C) na počítači a súbory preneste. Jednoduchá zmena nastavení na mobilnom zariadení umožňuje aj nahrávanie videí a ukladanie fotografií alebo hudby priamo na USB kľúč - bez akéhokoľvek prenosu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet 64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™ , Alzapower core usb-c/usb-c 3.2 gen 1, 5 a, 100 w, 1 m biely (apw-cbtc3010w)

Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet 32 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet   32 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Prenášajte súbory rýchlo a ľahko medzi mobilným zariadením alebo prenosným počítačom s podporou rozhrania USB-C a inými počítačmi - s dvojitým USB kľúčom Store 'n' Go pre zariadenia Verbatim USB-C - nevyžaduje sa žiadne WiFi ani rádiové pripojenie. Okamžite viac úložnej kapacity pre smartfón alebo tablet s konektorom USB typu C, aby bolo k dispozícii viac miesta pre fotografie, videá alebo aplikácie. Ak chcete súbory uložiť do počítača, jednoducho vložte disk Flash do príslušnej zásuvky (USB-A alebo USB-C) na počítači a súbory preneste. Jednoduchá zmena nastavení na mobilnom zariadení umožňuje aj nahrávanie videí a ukladanie fotografií alebo hudby priamo na USB kľúč - bez akéhokoľvek prenosu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Store´n´Go Dual Drive USB pamäť pre smartphone a tablet 32 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™ , Alzapower core usb-c/usb-c 3.2 gen 1, 5 a, 100 w, 1 m čierny (apw-cbtc3010b)

VERBATIM Externá CD/DVD Slimline vypaľovačka USB-C, čierna (43886)

VERBATIM Externá CD/DVD Slimline vypaľovačka USB-C, čierna (43886)
Detail

Externá napaľovačka CD-ROM, formát DVD a CD Externá napaľovačka Verbatim CD/DVD Slimline Moderné notebooky, ale aj počítače už často vôbec nemajú internú mechaniku na čítanie CD alebo DVD. V ten prípade iste oceníte, že na trhu je za solídne peniaze k dispozícii externá napaľovačka Verbatim CD/DVD Slimline. Kompaktné vyhotovenieExterná CD/DVD Slimline napaľovačka Verbatim využíva napájanie priamo z USB-C portu. To je výhodné, pretože nebudete potrebovať žiadny napájací adaptér. Samotné rozmery externej napaľovačky sú úplne minimálne, pretože je len o kúsok väčšia ako DVD. Používanie v praxiModernejšie operačné systémy už majú v sebe integrované funkcie pre jednoduché napaľovanie súborov. Kľúčové vlastnosti Verbatim CD/DVD SlimlineKompaktná a ľahká externá CD/DVD napaľovačkaVhodná pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM Externá CD/DVD Slimline vypaľovačka USB-C, čierna (43886) , Verbatim usb-c to vga adaptér – usb 3.1 gen 1/vga 10 cm (49145)

Verbatim Nano USB flash disk 64 GB 98711 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Nano USB flash disk 64 GB  98711 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

NANO USB kľúč od spoločnosti Verbatim má plochý dizajn, a preto je ideálny na použitie so zariadeniami, pre ktoré nie je vhodná konštrukčne väčšia jednotka. Od kombinovaného použitia s televízormi, prehrávačmi médií a autorádiami až po rozšírenie pamäte ultraknihy bez toho, aby bolo potrebné viac miesta - NANO USB kľúč od spoločnosti Verbatim je dokonalým riešením. Po pripojení k USB portu vyčnieva iba 5 mm USB kľúča Verbatim Store 'n' Stay NANO USB, čo znamená, že je tak malý a nenápadný, že môže zostať zapojený prakticky natrvalo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Nano USB flash disk 64 GB 98711 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Verbatim usb-c multiport hub usb 3.1 gen 1/3× usb 3.0/hdmi/sdhc/microsdhc/rj45 (49142)

Verbatim Nano USB flash disk 32 GB 98710 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Nano USB flash disk 32 GB  98710 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

USB kľúč Verbatim NANO má plochý dizajn, a preto je ideálny na použitie so zariadeniami, kde nie je vhodná konštrukčne väčšia jednotka. Od kombinovaného používania s televízormi, prehrávačmi médií a autorádiami až po rozšírenie pamäte ultraknihy bez toho, aby bolo potrebné viac miesta - NANO USB kľúč od spoločnosti Verbatim je dokonalým riešením. Po pripojení k USB portu vyčnieva iba 5 mm USB kľúča Verbatim Store 'n' Stay NANO USB, čo znamená, že je tak malý a nenápadný, že môže zostať zapojený prakticky natrvalo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Nano USB flash disk 32 GB 98710 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower flexcore usb-c 3.2 gen 1 to lan čierny (apw-adtcla01b)

Verbatim Nano USB flash disk 16 GB 98709 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Nano USB flash disk 16 GB  98709 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

NANO USB kľúč od spoločnosti Verbatim má plochý dizajn, a preto je ideálny na použitie so zariadeniami, pre ktoré nie je vhodná konštrukčne väčšia jednotka. Od kombinovaného použitia s televízormi, prehrávačmi médií a autorádiami až po rozšírenie pamäte ultraknihy bez toho, aby bolo potrebné viac miesta - NANO USB kľúč od spoločnosti Verbatim je dokonalým riešením. Po pripojení k USB portu vyčnieva iba 5 mm USB kľúča Verbatim Store 'n' Stay NANO USB, čo znamená, že je tak malý a nenápadný, že môže zostať zapojený prakticky natrvalo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Nano USB flash disk 16 GB 98709 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower flexcore usb-c 3.2 gen 1 to vga čierny (apw-adtcvg01b)

Verbatim External Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail čierna

Verbatim External Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail  čierna
Detail

Schützen Sie Ihre DatenOptické disky sa stávajú najspoľahlivejším médiom na archiváciu vašich údajov. Bohužiaľ, stále viac predajcov notebookov sa rozhodlo nezahrnúť optickú jednotku do svojich notebookov v prospech tenkého dizajnu. Software Nero Burn & ArchiveZ BDXL 100 GB priamo nadol na 700 MB CD! Dodávaný ocenený napaľovací a archivačný softvér Nero ** obsahuje množstvo funkcií vrátane technológie DiscSpan, MediaHome a SecureDisc, takže môžete úspešne organizovať, vypaľovať a archivovať svoje dôležité súbory. Rôzne možnosti streamovania, vrátane aplikácie Nero Streaming Player, vám umožňujú zobraziť vaše filmy, fotografie, prezentácie a ďalšie médiá na rôznych zariadeniach, ako sú smartphony, tablety a inteligentné televízory. Môžete tiež pridať ochranu heslom pre zvýšenie bezpečnosti a elektronický podpis, takže každý vie, že vlastníte autorské práva. Schnelles BrennenNapaľujte štandardný 8-stupňový DVD disk a jednovrstvový a dvojvrstvový Blu-ray disk so 6-násobnou rýchlosťou a BDXL disk so 4-násobnou rýchlosťou. Sparen Sie EnergieBlu-ray Writer je tiež navrhnutý tak, aby šetril vzácnu energiu. Podporuje optickú jednotku Zero Power ODD (optická jednotka), ktorá znižuje spotrebu energie optickej jednotky v operačnom systéme na nulu, čím šetrí energiu, keď sa jednotka nepoužíva. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim External Slimline externá Blu-ray napaľovačka Retail čierna , Alzapower core usb-c 3.2 gen 1, 0,5 m biely (apw-cbtc0040w)

Digitus DS-30225 2 porty kontrolná karta USB 3.1 USB-A, USB-C™, USB 3.1 (Gen 2), USB, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0),

Digitus DS-30225 2 porty kontrolná karta USB 3.1 USB-A, USB-C™, USB 3.1 (Gen 2), USB, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0),
Detail

Rozšírte svoj počítač o dva externé porty USB 3.1, ktoré vám umožňujú pripojiť k počítaču rôzne zariadenia USB, napríklad dokovacie stanice, čítačky kariet alebo externé kryty. Karta má 2 externé porty USB 3.1: 1x zásuvku USB A, 1x zásuvku USB Type-C ™ a umožňuje rýchlosť prenosu dát až 10 Gb / s. Kartu je možné nainštalovať aj do malých počítačových skriniek pomocou dodávaného nízkoprofilového krytu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Digitus DS-30225 2 porty kontrolná karta USB 3.1 USB-A, USB-C™, USB 3.1 (Gen 2), USB, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), , Alzapower flexcore usb-c 3.2 gen 2 to hdmi 4k 60 hz čierna (apw-adtchd03b)

Verbatim V3 USB flash disk 256 GB čierna 49168 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 USB flash disk 256 GB čierna 49168 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Disk USB USB Store 'n' Go V3 USB 3.0 na prenos údajov SuperSpeed je až desaťkrát rýchlejší ako USB 2.0, takže môžete prenášať a ukladať veľké súbory všetkých typov oveľa rýchlejšie. Konektor USB jednotky V3 USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB pevne usadený vo svojej polohe. ak sa jednotka nepoužíva, zástrčka sa kvôli ochrane automaticky zníži. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 USB flash disk 256 GB čierna 49168 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower core usb-c/usb-c 3.2 gen 1, 5 a, 100 w, 0,5 m čierny (apw-cbtc3005b)

Verbatim V3 USB flash disk 64 GB čierna 49174 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 USB flash disk 64 GB čierna 49174 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Disk USB USB Store 'n' Go V3 USB 3.0 na prenos údajov SuperSpeed je až desaťkrát rýchlejší ako USB 2.0, takže môžete prenášať a ukladať veľké súbory všetkých typov oveľa rýchlejšie. Konektor USB jednotky V3 USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB pevne usadený vo svojej polohe. ak sa jednotka nepoužíva, zástrčka sa kvôli ochrane automaticky zníži. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 USB flash disk 64 GB čierna 49174 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower core usb-c / usb-c 3.2 gen 1, 5 a, 100 w, 0,1 m čierny (apw-cbtc3001b)

Verbatim V3 USB flash disk 16 GB čierna 49172 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 USB flash disk 16 GB čierna 49172 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Disk USB 'Store' n 'Go V3 USB 3.0 na prenos údajov SuperSpeed je až desaťkrát rýchlejší ako USB 2.0 *, takže môžete oveľa rýchlejšie prenášať a ukladať veľké súbory všetkých typov. Konektor USB jednotky V3 USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB pevne usadený vo svojej polohe. ak sa jednotka nepoužíva, zástrčka sa kvôli ochrane automaticky zníži. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 USB flash disk 16 GB čierna 49172 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower core usb-c/usb-c 3.2 gen 1, 5 a, 100 w, 0,5 m biely (apw-cbtc3005w)

Verbatim V3 USB flash disk 32 GB čierna 49173 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 USB flash disk 32 GB čierna 49173 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Disk USB 'Store' n 'Go V3 USB 3.0 na prenos údajov SuperSpeed je až desaťkrát rýchlejší ako USB 2.0 *, takže môžete oveľa rýchlejšie prenášať a ukladať veľké súbory všetkých typov. Konektor USB jednotky V3 USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB pevne usadený vo svojej polohe. ak sa jednotka nepoužíva, zástrčka sa kvôli ochrane automaticky zníži. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 USB flash disk 32 GB čierna 49173 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower alucore usb-c/usb-c 3.2 gen 1, 3 a, 60 w, 0,5 m čierny (apw-cbtc3105b )

Verbatim V3 USB flash disk 128 GB čierna 49189 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 USB flash disk 128 GB čierna 49189 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Disk USB USB Store 'n' Go V3 USB 3.0 na prenos údajov SuperSpeed je až desaťkrát rýchlejší ako USB 2.0, takže môžete prenášať a ukladať veľké súbory všetkých typov oveľa rýchlejšie. Konektor USB jednotky V3 USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB pevne usadený vo svojej polohe. ak sa jednotka nepoužíva, zástrčka sa kvôli ochrane automaticky zníži. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 USB flash disk 128 GB čierna 49189 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Alzapower alucore usb-c/usb-c 3.2 gen 2, 5 a, 100 w, 1 m čierny (apw-cbtc3210b)

Verbatim V3 Max USB flash disk 32 GB 49806 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 Max USB flash disk 32 GB  49806 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Jednotka USB Store 'n' Go V3 MAX USB, vybavená rozhraním USB 3.0 na prenos údajov, umožňuje rýchlosť prenosu údajov až 175 MB / s, takže rýchlejšie je možné prenášať a ukladať väčšie súbory rôznych typov. Konektor USB jednotky V3 MAX USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB zaistený na svojom mieste a keď sa jednotka nepoužíva, konektor sa automaticky chráni, aby sa chránil. Hladký, vysoko leštený UV povlak chráni jednotku USB pred poškriabaním, takže zostáva aj napriek intenzívnemu používaniu v pôvodnom stave. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 Max USB flash disk 32 GB 49806 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) , Vention usb-c to hdmi/usb-c 3.2 gen 1/usb 3.0 × 3/pd docking station 0,15 m gray aluminum (tofhb)

VERBATIM kábel USB-C to USB-A Sync & Charge Cable USB 3.1 GEN 2 30cm (Silver)

Detail

Verbatim Sync & Charge cables allow you to charge your device and transfer data in one single cable Compatible with smartphones a tablety s USB-CTM alebo USB-A konektormi. Extremely tough and fully flexible stainless steel Product Weight: 48.5 grams Product Dimensions: 30cm (L) Pack Weight: 48.5 grams (approx) Pack Dimensions: 200mm x 73mm x 19mm (L x W x D) Carton Qty: Outer of 40, inner of 10 Carton Dimensions: 330mm x 230mm x 220mm Layers Per Pallet: 7 Cartons/layer: 15 Units / Pallet: 3600 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM kábel USB-C to USB-A Sync & Charge Cable USB 3.1 GEN 2 30cm (Silver) , Premiumcord usb-c - usb 3.0 a (usb 3.2 gen 2, 3a, 10gbit/s) 1m biely (ku31ck1w)

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet  strieborná 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Ľahko vyhľadajte miesto v telefóne alebo prenášajte súbory pomocou vysokorýchlostného USB 3.1 a rýchlosťou až 150 MB / s (32 GB-128 GB) alebo rýchlosťou 130 MB / s (16 GB) medzi vašimi zariadeniami. Vďaka reverzibilnému USB Type-C ™ a konvenčnému USB pripojeniu vám jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ umožní rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi smartfónom, tabletom a počítačom. Na správu pamäte a obsahu zariadenia môžete tiež použiť aplikáciu SanDisk® Memory Zone App pre Android ™ (k dispozícii na Google Play ™). Jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ je dokonalým spojením medzi vašim novým zariadením USB Type-C ™ a vašimi zariadeniami s konvenčnými portami USB. Das Flash-Laufwerk für USB Type-C™ GeräteVyvinutý pre zariadenia novej generácie s novým konektorom USB Type-C. Otočný konektor má symetrický tvar, takže nedochádza k „nesprávnemu smerovaniu“ a dá sa vždy ľahko a rýchlo zasunúť. Schnelles USB 3.1Rýchly výkon USB 3.1 až do 150 MB / s1 znamená kratšiu čakaciu dobu pri prenose fotografií, videí, hudby a iných súborov medzi zariadeniami. USB Type-C- und USB Type-A-AnschlüsseDva porty na SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C môžete uvoľniť cenný úložný priestor v telefóne alebo tablete2 alebo prenášať súbory medzi viacerými zariadeniami, a to buď cez port USB Type-C alebo konvenčný port USB Type-A. Die SanDisk Memory Zone App vereinfacht das DateimanagementAplikácia SanDisk Memory Zone App3 je k dispozícii online z obchodu Google Play ™ a umožňuje jednoduché prezeranie, prístup a zálohovanie všetkých súborov uložených v pamäti mobilného telefónu na jednom centrálnom mieste. Môžete ho tiež použiť na presun súborov zo zariadenia na disk, aby ste uvoľnili miesto. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™ , Axagon hmc-6m2 combo 6 in 1 usb-c 3.2 gen 1 multiport hub

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet  strieborná 64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Ľahko vyhľadajte miesto v telefóne alebo prenášajte súbory pomocou vysokorýchlostného USB 3.1 a rýchlosťou až 150 MB / s (32 GB-128 GB) alebo rýchlosťou 130 MB / s (16 GB) medzi zariadeniami. Vďaka reverzibilnému USB Type-C ™ a konvenčnému USB pripojeniu vám jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ umožní rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi smartfónom, tabletom a počítačom. Na správu pamäte a obsahu zariadenia môžete tiež použiť aplikáciu SanDisk® Memory Zone App pre Android ™ (k dispozícii na Google Play ™). Jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ je dokonalým spojením medzi vašim novým zariadením USB Type-C ™ a vašimi zariadeniami s konvenčnými portami USB. Das Flash-Laufwerk für USB Type-C™ GeräteVyvinutý pre zariadenia novej generácie s novým konektorom USB Type-C. Otočný konektor má symetrický tvar, takže nedochádza k „nesprávnemu smerovaniu“ a dá sa vždy ľahko a rýchlo zasunúť. Schnelles USB 3.1Rýchly výkon USB 3.1 až 150 MB / s1 znamená kratšiu čakaciu dobu pri prenose fotografií, videí, hudby a iných súborov medzi zariadeniami. USB Type-C- und USB Type-A-AnschlüsseDva porty na SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C vám umožňujú uvoľniť cenný úložný priestor v telefóne alebo tablete2 alebo prenášať súbory medzi viacerými zariadeniami, a to buď cez port USB Type-C alebo konvenčný port USB Type-A. Die SanDisk Memory Zone App vereinfacht das DateimanagementAplikácia SanDisk Memory Zone App3 je k dispozícii online z obchodu Google Play ™ a uľahčuje prezeranie, prístup a zálohovanie všetkých súborov uložených v pamäti mobilného telefónu na jednom centrálnom mieste. Môžete ho tiež použiť na presun súborov zo zariadenia na disk, aby ste uvoľnili miesto. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 64 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet  strieborná 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Ľahko vyhľadajte miesto v telefóne alebo prenášajte súbory pomocou vysokorýchlostného USB 3.1 a rýchlosťou až 150 MB / s (32 GB-128 GB) alebo rýchlosťou 130 MB / s (16 GB) medzi vašimi zariadeniami. Vďaka reverzibilnému USB Type-C ™ a konvenčnému USB pripojeniu vám jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ umožní rýchlo a ľahko prenášať súbory medzi smartfónom, tabletom a počítačom. Na správu pamäte a obsahu zariadenia môžete tiež použiť aplikáciu SanDisk® Memory Zone App pre Android ™ (k dispozícii na Google Play ™). Jednotka SanDisk Ultra® Dual USB Type-C ™ je dokonalým spojením medzi vašim novým zariadením USB Type-C ™ a vašimi zariadeniami s konvenčnými portami USB. Das Flash-Laufwerk für USB Type-C™ GeräteVyvinutý pre zariadenia novej generácie s novým konektorom USB Type-C. Otočný konektor má symetrický tvar, takže nedochádza k „nesprávnemu smerovaniu“ a dá sa vždy ľahko a rýchlo zasunúť. Schnelles USB 3.1Rýchly výkon USB 3.1 až do 150 MB / s1 znamená kratšiu čakaciu dobu pri prenose fotografií, videí, hudby a iných súborov medzi zariadeniami. USB Type-C- und USB Type-A-AnschlüsseDva porty na SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C môžete uvoľniť cenný úložný priestor v telefóne alebo tablete2 alebo prenášať súbory medzi viacerými zariadeniami, a to buď cez port USB Type-C alebo konvenčný port USB Type-A. Die SanDisk Memory Zone App vereinfacht das DateimanagementAplikácia SanDisk Memory Zone App3 je k dispozícii online z obchodu Google Play ™ a umožňuje jednoduché prezeranie, prístup a zálohovanie všetkých súborov uložených v pamäti mobilného telefónu na jednom centrálnom mieste. Môžete ho tiež použiť na presun súborov zo zariadenia na disk, aby ste uvoľnili miesto. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SanDisk Ultra® DualDrive USB pamäť pre smartphone a tablet strieborná 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

Sony UBP-X700 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna

Sony UBP-X700 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna
Detail

Vychutnajte si najlepšie domáce kino doma s prehrávačom 4K Ultra HD Blu-ray ™. Ponorte sa do deja filmu a sledujte svoje televízne programy vo vysokom dynamickom rozsahu. Detailná reprodukcia v 4K HDR Doprajte si do svojho domova kvalitu kina s týmto prehrávačom 4K Ultra HD Blu-ray ™. Sofistikovaný priestorový zvuk, detaily v 4K a svetelný obraz s vysokým dynamickým rozsahom ponúkajú nebývalý audio-vizuálny televízny zážitok. Vyťažte zo svojich filmov ešte viac vďaka 4K Ultra HD ™ Vychutnajte si filmy so štvornásobným rozlíšením v porovnaní s bežnými diskami Blu-ray ™ (Full HD) s novými diskami 4K Ultra HD Blu-ray ™ a streamovacími službami 4K. HDR10 Signály HDR10 sú až 100-krát jasnejšie ako štandardné signály (SDR). Zvyšuje sa tým maximálna hodnota jasu, ale čierne tóny zostávajú sýte a podrobné - pre úplne nový televízny zážitok. DOLBY VISION ™ 2 Oživte scény - s fascinujúcim zvýraznením, hlbšou čiernou a živými farbami. Dolby Vision ™ je riešenie HDR, ktoré ponúka podmanivý filmový zážitok vo vašich štyroch stenách. Všetky farby prírody S podporou nového farebného priestoru BT.2020 profitujete z výrazne väčšieho farebného spektra, ako ponúkajú bežné televízne signály. Vďaka tomuto rozsiahlemu farebnému priestoru môžu poskytovatelia obsahu vytvárať ešte sýtejšie a realistickejšie farby. Podrobnejší obraz na každej obrazovke Vychutnajte si filmy v rozlíšení 4K HDR, ako aj ďalšie tieňovanie a detaily aj na televízoroch, ktoré nie sú HDR. Naša konverzia HDR-SDR inteligentne upravuje extrémne široký rozsah jasu HDR na obraz SDR. Výnimočná kvalita obrazu sa zachováva aj u bežných televízorov SDR. Hrá všetko Model UBP-X700 znamená nielen prehrávanie diskov Blu-ray Disc 4K Ultra HD. Môžete vidieť, počuť a vysielať obsah takmer v akomkoľvek formáte - vrátane väčšiny video a audio formátov s vysokým rozlíšením, alebo môžete využívať populárne streamovacie služby. Dokonalý pohon Prehrávajte všetky svoje zbierky diskov CD, DVD a Blu-ray ™ pomocou jediného prehrávacieho zariadenia. Kompatibilné pre digitálnu hudbu Model UBP-X700 podporuje celý rad hudobných formátov od AAC a PCM až po 11,2 MHz DSD. Streamujte, sledujte a hrajte Prehrávajte filmy cez USB alebo cez domácu sieť. Model UBP-X700 podporuje väčšinu typov video súborov. Môžete si tak vychutnať všetky svoje obľúbené filmy a domáce videá. Vysielajte filmy a televízne programy v rozlíšení 4K Vychutnajte si rýchle a stabilné streamovanie rôznych služieb.3 Vďaka Wi-Fi® s technológiou MIMO ponúka UBP-X700 streamovanie videa až do 4K. Kombinujte všetky svoje zariadenia navzájom Pripojte svoju AV technológiu k UBP-X700 cez Ethernet, HDMI a koaxiálny SPDIF. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Sony UBP-X700 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna

LG Electronics UBK90 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna

LG Electronics UBK90 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna
Detail

Prehrávač Blu-Ray UBK90 4K kombinuje kvalitu obrazu Dolby Vision a HDR10 s jedinečným zvukovým zážitkom Dolby Atmos. Prehrávanie diskov 4K pre realistický obraz Vychutnajte si videá ako nikdy predtým - s rozlíšením 4K a realistickým HDR. Vďaka 4K Blu-ray diskom už nemôžete film len pozerať, ale aj ho skutočne zažiť. Dolby Vision ™, pretože sa počíta každý videozáznam Prehrávač Blu-ray LG UBK90 podporuje verzie Premium HDR a Dolby Vision ™, ktoré milujú filmári z celého sveta. Výsledkom sú realistickejšie a prirodzenejšie obrázky, ktoré vyzerajú presne tak, ako to zamýšľal režisér. Multi-HDR výnimočné zážitky s rozlíšením 4K HDR Obsah vytváraný vo vysokom dynamickom rozsahu (HDR) zobrazuje ešte úchvatnejší obraz so silnejším kontrastom a jasnejšími farbami. Prehrávač Blu-ray LG UBK90 je HDR kompatibilný s formátmi Dolby Vision ™ * a HDR10. Streamovaný obsah v rozlíšení 4K Populárne online videoslužby ako Youtube® a Netflix ponúkajú širokú škálu prémiového obsahu v rozlíšení 4K. Prehrávanie diskov Blu-ray / DVD / CD Prehrajte si obľúbený obsah na diskoch Blu-ray, DVD a CD a užite si svoju knižnicu médií naplno. Prehrávanie USB Prehrávajte videá, hudbu a obrázky priamo z úložiska USB. Pripojené pre vašu zábavu Vďaka duálnemu HDMI môžete z UBK90 odosielať samostatný zvukový a obrazový obsah. Zažite najlepšiu kvalitu videa 4K so svojím existujúcim zvukovým systémom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LG Electronics UBK90 UHD Blu-Ray prehrávač 4K Ultra HD, smart TV, Wi-Fi čierna

Verbatim Secure Pro USB flash disk 32 GB striebornočierná 98665 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Secure Pro USB flash disk 32 GB striebornočierná 98665 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

USB kľúč „Go Secure Pro“ od spoločnosti Verbatim Store obsahuje 256-bitové hardvérové šifrovanie AES s predinštalovanou ochranou heslom - to znamená, že môžete ukladať a prenášať dôverné údaje bez obáv zo straty alebo neoprávneného prístupu. Po 10 nesprávnych zadaniach hesla budú údaje bezpečne odstránené. Ideálne na zabránenie útokom hackerov v pracovnom prostredí a na zabezpečenie osobných dôverných údajov. Už nikdy nestratíte ochranný kryt USB kľúča. Vďaka inteligentnému posuvnému mechanizmu už nepotrebujete kryt na ochranu pripojenia USB. Jednoducho zatiahnite konektor do puzdra - najjednoduchší spôsob ochrany konektora! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Secure Pro USB flash disk 32 GB striebornočierná 98665 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Secure Pro USB flash disk 64 GB striebornočierná 98666 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Secure Pro USB flash disk 64 GB striebornočierná 98666 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

USB kľúč „Go Secure Pro“ od spoločnosti Verbatim Store obsahuje 256-bitové hardvérové šifrovanie AES s predinštalovanou ochranou heslom - to znamená, že môžete ukladať a prenášať dôverné údaje bez obáv zo straty alebo neoprávneného prístupu. Po 10 nesprávnych zadaniach hesla budú údaje bezpečne odstránené. Ideálne na zabránenie útokom hackerov v pracovnom prostredí a na zabezpečenie osobných dôverných údajov. Už nikdy nestratíte ochranný kryt USB kľúča. Vďaka inteligentnému posuvnému mechanizmu už nepotrebujete kryt na ochranu pripojenia USB. Jednoducho zatiahnite konektor do puzdra - najjednoduchší spôsob ochrany konektora! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Secure Pro USB flash disk 64 GB striebornočierná 98666 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 Max USB flash disk 64 GB modrá 49807 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim V3 Max USB flash disk 64 GB modrá 49807 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Jednotka USB Store 'n' Go V3 MAX USB, vybavená rozhraním USB 3.0 na prenos údajov, umožňuje rýchlosť prenosu údajov až 175 MB / s, takže rýchlejšie je možné prenášať a ukladať väčšie súbory rôznych typov. Konektor USB jednotky V3 MAX USB môže byť zapustený, a preto je obzvlášť dobre chránený. Pri používaní jednotky je konektor USB zaistený na svojom mieste a keď sa jednotka nepoužíva, konektor sa automaticky chráni, aby sa chránil. Hladký, vysoko leštený UV povlak chráni jednotku USB pred poškriabaním, takže zostáva aj napriek intenzívnemu používaniu v pôvodnom stave. Jednoducho pripojte jednotku USB k portu USB 3.0 (tiež kompatibilnému s rozhraním USB 2.0) a súbory a priečinky môžete prenášať pomocou drag and drop. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim V3 Max USB flash disk 64 GB modrá 49807 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Keypad Secure USB flash disk 32 GB čierna 49427 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Keypad Secure USB flash disk 32 GB čierna 49427 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

V dnešnom svete je bezpečnosť dôverných údajov kritická. Predstavte si, že napríklad necháte svoje osobné súbory. B. vo vlaku alebo na zadnom sedadle taxi s vedomím, že k nim má prístup každý, pretože sú uložené na štandardnom pevnom disku. Teraz je tu jednotka USB Keypad Secure, takže môžete pracovať bez obáv. 256-bitové hardvérové šifrovanie AES plynulo chráni všetky údaje na jednotke v reálnom čase. Vstavaná klávesnica sa používa na zadanie prístupového kódu. Jednotka USB neukladá heslá do prchavej pamäte počítača alebo zariadenia, a preto je oveľa bezpečnejšie ako šifrovanie softvéru. Ak spadne do nesprávnych rúk, automaticky sa uzamkne a po 20-krát nesprávnom zadaní prístupového kódu požiada o preformátovanie. Rozhranie Keypad Secure má USB 3.0 pre extrémne vysoké rýchlosti prenosu dát a je kompatibilné s operačnými systémami PC aj Mac. Sada obsahuje predlžovací kábel USB-A na USB-A na pripojenie k ťažko prístupným portom. Jednotku je možné pripojiť aj k televízorom - funkcia, ktorá nie je možná pri pravidelne šifrovaných zariadeniach. Zahrnutý zálohovací softvér Nero zaisťuje ďalšie zabezpečenie, pomocou ktorého môžete kedykoľvek zálohovať všetky súbory, adresáre a jednotky prenosného počítača alebo počítača. Môžete dokonca nastaviť čas a deň pre pravidelné automatické zálohovanie! Softvér Nero Backup je kompatibilný so systémami Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a Windows 10 (nie s Mac OS). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Keypad Secure USB flash disk 32 GB čierna 49427 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Keypad Secure USB flash disk 64 GB čierna 49428 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Keypad Secure USB flash disk 64 GB čierna 49428 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

V dnešnom svete je bezpečnosť dôverných údajov kritická. Predstavte si, že napríklad necháte svoje osobné súbory. B. vo vlaku alebo na zadnom sedadle taxi s vedomím, že k nim má prístup každý, pretože sú uložené na štandardnom pevnom disku. Teraz je tu jednotka USB Keypad Secure, takže môžete pracovať bez obáv. 256-bitové hardvérové šifrovanie AES plynulo chráni všetky údaje na jednotke v reálnom čase. Vstavaná klávesnica sa používa na zadanie prístupového kódu. Jednotka USB neukladá heslá do prchavej pamäte počítača alebo zariadenia, a preto je oveľa bezpečnejšie ako šifrovanie softvéru. Ak spadne do nesprávnych rúk, automaticky sa uzamkne a po 20-krát nesprávnom zadaní prístupového kódu požiada o preformátovanie. Rozhranie Keypad Secure má USB 3.0 pre extrémne vysoké rýchlosti prenosu dát a je kompatibilné s operačnými systémami PC aj Mac. Sada obsahuje predlžovací kábel USB-A na USB-A na pripojenie k ťažko prístupným portom. Jednotku je možné pripojiť aj k televízorom - funkcia, ktorá nie je možná pri pravidelne šifrovaných zariadeniach. Zahrnutý zálohovací softvér Nero zaisťuje ďalšie zabezpečenie, pomocou ktorého môžete kedykoľvek zálohovať všetky súbory, adresáre a jednotky prenosného počítača alebo počítača. Môžete dokonca nastaviť čas a deň pre pravidelné automatické zálohovanie! Softvér Nero Backup je kompatibilný so systémami Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a Windows 10 (nie s Mac OS). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Keypad Secure USB flash disk 64 GB čierna 49428 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet čierna 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet  čierna 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Zdieľanie pamäte je ľahké Hľadáte úložisko pre zariadenia USB Type-C ™ a Type-A? So systémom SanDisk Ultra® Dual Drive Go môžete bez námahy prenášať súbory medzi smartfónmi, tabletmi a počítačmi Mac s USB Type-C a počítačmi s USB Type-A. 2 Uvoľnite miesto, aby ste mohli nasnímať viac fotografií a prezerať ich na všetkých zariadeniach. , 2-v-1 jednotka flash pre zariadenia s USB Type-C ™ a Type-A Chcete preniesť fotografie z vášho smartfónu s pripojením USB typu C do počítača? Tu je riešenie: So SanDisk Ultra® Dual Drive Go môžete bez námahy prenášať súbory medzi smartfónmi, tabletmi a počítačmi Mac s USB Type-C a počítačmi s USB Type-A. Uvoľnite miesto pre nové fotografie Pamäť smartfónu s pripojením USB typu C je plná? Jednoducho pripojte disk SanDisk Ultra® Dual Drive Go a prenášajte súbory na jednotku USB Flash, aby ste uvoľnili miesto vo vašom smartfóne 2 Týmto spôsobom môžete uložiť ešte viac dovolenkových fotografií, filmov, hudby, hier a iného obsahu. Pripojte sa a uložte automaticky Pomocou aplikácie SanDisk Memory Zone môžete automaticky zálohovať svoje najnovšie fotografie, videá, hudobné súbory, dokumenty a kontakty.3. Tieto údaje sa nestratia, a to ani v prípade straty smartfónu. Rýchlo presuňte súbory do svojho počítača Posielanie fotografií prostredníctvom e-mailu na iné zariadenia je minulosťou. Výkonná USB 3.1 Gen 1 pamäť SanDisk Ultra® Dual Drive Go ponúka rýchlosti čítania až 150 MB / s pre rýchly prenos dát do vášho počítača. Otočný dizajn na ochranu spojení Jednoducho zabalte zariadenie do vrecka. Dizajn zaisťuje, že zástrčky jednotky SanDisk Ultra® Dual Drive Go sú chránené, keď ste na cestách. Ľahká preprava ako kľúčenka Vďaka otvoreniu na zariadení môžete úložný priestor pripojiť k prívesku na kľúče. Takže vždy máte riešenie s vami a môžete kedykoľvek uvoľniť úložný priestor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet čierna 256 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet čierna 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet  čierna 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™
Detail

Zdieľanie pamäte je ľahké Hľadáte úložisko pre zariadenia USB Type-C ™ a Type-A? So systémom SanDisk Ultra® Dual Drive Go môžete bez námahy prenášať súbory medzi smartfónmi, tabletmi a počítačmi Mac s USB Type-C a počítačmi s USB Type-A. 2 Uvoľnite miesto, aby ste mohli nasnímať viac fotografií a prezerať ich na všetkých zariadeniach. , 2-v-1 jednotka flash pre zariadenia s USB Type-C ™ a Type-A Chcete preniesť fotografie z vášho smartfónu s pripojením USB typu C do počítača? Tu je riešenie: So SanDisk Ultra® Dual Drive Go môžete bez námahy prenášať súbory medzi smartfónmi, tabletmi a počítačmi Mac s USB Type-C a počítačmi s USB Type-A. Uvoľnite miesto pre nové fotografie Pamäť smartfónu s pripojením USB typu C je plná? Jednoducho pripojte disk SanDisk Ultra® Dual Drive Go a prenášajte súbory na jednotku USB Flash, aby ste uvoľnili miesto vo vašom smartfóne 2 Týmto spôsobom môžete uložiť ešte viac dovolenkových fotografií, filmov, hudby, hier a iného obsahu. Pripojte sa a uložte automaticky Pomocou aplikácie SanDisk Memory Zone môžete automaticky zálohovať svoje najnovšie fotografie, videá, hudobné súbory, dokumenty a kontakty.3. Tieto údaje sa nestratia, a to ani v prípade straty smartfónu. Rýchlo presuňte súbory do svojho počítača Posielanie fotografií prostredníctvom e-mailu na iné zariadenia je minulosťou. Výkonná USB 3.1 Gen 1 pamäť SanDisk Ultra® Dual Drive Go ponúka rýchlosti čítania až 150 MB / s pre rýchly prenos dát do vášho počítača. Otočný dizajn na ochranu spojení Jednoducho zabalte zariadenie do vrecka. Dizajn zaisťuje, že zástrčky jednotky SanDisk Ultra® Dual Drive Go sú chránené, keď ste na cestách. Ľahká preprava ako kľúčenka Vďaka otvoreniu na zariadení môžete úložný priestor pripojiť k prívesku na kľúče. Takže vždy máte riešenie s vami a môžete kedykoľvek uvoľniť úložný priestor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SanDisk Ultra Dual Drive Go USB pamäť pre smartphone a tablet čierna 128 GB USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C™

Vention USB-C to HDMI/USB-C 3.2 Gen 1/USB 3.0 × 3/PD Docking Station 0,15 m Gray Aluminum (TOFHB)

Vention USB-C to HDMI/USB-C 3.2 Gen 1/USB 3.0 × 3/PD Docking Station 0,15 m Gray Aluminum (TOFHB)
Detail

Replikátor portov – pripojenie cez USB-C, ďalšie konektory: 3ks USB-A USB 3.2 Gen 1, 2ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 1ks HDMI HDMI 1.4, power delivery 100W Multifunkčná dokovaciastanica 6 v 1S dokovacou stanicou Vention USB-C získate navyše porty HDMI, 3× USB, USB-C 3.1 Gen 1 a PD port. Oceníte prenosovú rýchlosť 5 Gbps a rýchle nabíjanie podporujúce Power Delivery 100 W. Dokovacia stanica Vention dosahuje rozlíšenie obrazu vo 4K UHD kvalite. PRENOSOVÁ RÝCHLOSŤ5 Gbps ROZHRANIE3× USB/HDMI/USB-C/PD DĹŽKA KÁBLA15 cm Pripojte až 3 USB zariadeniaDokovacia stanica Vention vám umožní pripojiť k počítaču alebo notebooku až 3 USB zariadenia naraz. Vďaka rýchlosti prenosu dát 5 Gbps skopírujete 1 GB súbor v priebehu troch sekúnd. Na nabíjanie zariadenia je tu nachystaný Power Delivery port s výkonom až 100 W a ďalší port USB-C 3.2 Gen 1. Prepojte počítač s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention USB-C to HDMI/USB-C 3.2 Gen 1/USB 3.0 × 3/PD Docking Station 0,15 m Gray Aluminum (TOFHB)

AXAGON HMC-HCR3A, USB 3.2 Gen 1 húb, porty 3x USB-A, HDMI 4k/30Hz, SD/microSD, kábel USB-C 20cm

Detail

Multiportový USB-C 3.2 Gen 1 húb AXAGON HMC-HCR3A rozšíri Váš notebook, počítač alebo telefón o štvoricu portov a čítačku pamäťových kariet SD/microSD. Cez obojstranný USB-C konektor ľahko a rýchlo pripojíte k počítaču tri USB zariadenia, pamäťové karty a HDMI zobrazovač súčasne. USB-C hub vám tak poskytne jednoduchú a skladnú dokovaciu stanicu 5v1 k notebooku.USB rozbočovač ponúka tri USB výstupy so štandardnými USB-A konektormi. Hub taktiež zvládne trvalé pripojenie niekoľkých externých diskov súčasne. Vďaka rýchlemu USB 3.2 Gen 1 rozhraniu je prenosová rýchlosť hubu až 5Gb/s. Hub ďalej umožní nabíjanie telefónov a tabletov prúdom až 1,5A/5V, z hubu tak ľahko nabijete napr. Android smartfón, Apple iPhone, Apple iPad a pod.HDMI výstup poskytuje kvalitný obraz až do rozlíšenia 4K/30Hz Ultra HD a podporuje prenos viackanálového zvuku. Podporované sú tiež obľúbené hráčske rozlíšenia WQHD 2560 x 1440 pri 60Hz alebo FullHD 1920 x 1080 pri 60, 100 a 120Hz max. Pre správne fungovanie video výstupu je nutné, aby USB-C port notebooku podporoval DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) 3.Čítačka kariet podporuje všetky verzie SD a microSD kariet vrátane SDXC a microSDXC s kapacitou až 2TB. Vysoké prenosové rýchlosti sú zaistené USB 3.2 Gen 1 rozhraním. Card reader umožňuje súčasnú prácu s kartami v oboch slotoch a priame kopírovanie medzi nimi.Elegantné hliníkové telo zaistí nielen mechanickú odolnosť, ale aj kvalitné chladenie. Poteší tiež jemne štruktúrovaný povrch, na ktorom nezostávajú odtlačky prstov.Replikátor portov je ideálnym doplnkom pre notebooky bez USB-A konektorov, čítačky kariet a video výstupu. V hube je možné využiť Vaše existujúce USB periférie bez nutnosti zaobstarávania nových. Vďaka funkciám Plug and Play a Hot Plug je samotné zapojenie hubu veľmi jednoduché bez zložitej inštalácie a taktiež je možné jednoducho pripájať a odpájať periférie za behu počítača. Rozbočovač sa nezľakne ani pripojenie k telefónom s USB-C konektorom. K telefónu tak pripojíte napríklad flash disk, klávesnicu, myš, monitor, TV alebo projektor. Vstup:• 1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB port, konektor USB-C male.• Spätne kompatibilný s USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 a USB 2.0.• Kompatibilný s Thunderbolt 3.• Pripojovací USB konektor typu C male (samec) umiestnený na napevno uchytenom 20 cm kábla. Výstupy USB:• 3x SuperSpeed USB port, konektor USB-A female.• Podpora prenosových rýchlostí 5.000 / 480 / 12 / 1.5 Mb/s (SuperSpeed / High / Full / Low speed).• Celková priepustnosť / prenosová rýchlosť je daná použitým USB 3.2 Gen 1 rozhraním (teoreticky až 5 Gbit/s).• USB-C hub zvládne pripojenie niekoľkých externých diskov súčasne.• Nabíjanie mobilných zariadení (vrátane iPad) prúdom až 1.5A v každom z USB portov hubu. Celkový nabíjací prúd (ktorý sa delí na porty) dosahuje až 3A pri napätí 5V (záleží na možnostiach USB portu počítača). Výstup HDMI:• HDMI.• Konektor HDMI A (F) female.• Maximálne podporované rozlíšenie 4K / 4096 x 2160 pri 30 Hz.• WQHD rozlíšenie 2560 x 1440 pri 60 Hz max.• FullHD rozlíšenie 1920 x 1080 pri 60, 100, 120 Hz max.• Pre funkciu video výstupu je nutné hub zapojiť do USB-C portu s podporou DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) alebo do USB-C portu s podporou Thunderbolt 3. Ďalej je nutný vhodný OS. Bez tejto podpory nebude funkcia video výstupu dostupná.• Podpora HPD (Hot-Plug-Detect).• Podpora TMDS (Transition Minimized Differential Signaling).• Plná podpora HDCP 1.4 a 2.3 (High-bandwidth Digital Content Protection).• Podpora až 8kanálového LPCM zvuku, komprimovaného audia (AC-3, DTS) a HBR audio formátov.• Podpora vzorkovacej frekvencie až 192 kHz a až 24-bitového zvuku – závisí od zdrojového a koncového zariadenia, tj notebooku/telefónu a TV/monitora/AV receivera. Čítačka kariet - dva sloty:• slot Micro SD: microSD / microSDHC / microSDXC / TransFlash,• slot SD: SecureDigital/SDHC/SDXC, MultiMedia Card, MMC 4.0, MMC Dual Voltage, MMC mobilný, RS-MMC, s adaptérom - miniSD, microSD/microSDHC/microSDXC, MMC Micro. Čítačka podporuje tieto špecifikácie flash kariet:• SD 1.0/1.1 (SD – Secure Digital, až 2 GB).• SD 2.0 (SDHC – Secure Digital High Capacity až 32 GB).• SD 3.0 (SDXC – Secure Digital eXtended Capacity, až 2TB).• MMC a eMMC 3.x/4.0/4.1/4.2/4.3/4.4/4.5/5.0 (8-bit).• Podpora SD 3.01 a SD Jukebox aplikácie (CPRM funkcie).• Podpora Ultra High Speed Bus UHS-I (SDR12/SDR25/SDR50/DDR50/SDR104) rýchlosť až 104 MB/s.• Podpora hardvér ECC (Error Correction Code) funkcie a CRC (Cyclic Redundancy Check) funkcie.• 2 LUN - v súborových manažéroch sa čítačka indikuje ako dve diskové jednotky. Ďalšie vlastnosti:• Možnosť pripojenia zariadenia za chodu vďaka podpore Hot Plug.• Plná podpora Plug and Play.• Podpora úsporného režimu.• Napájanie cez USB zbernicu - USB bus power.• Odolné hliníkové telo pre lepšie chladenie hubu. Vyššia povrchová teplota hubu nie je závadou - teplo generované prevádzkou hubu je lepšie odvádzané a odovzdávané do okolia.• Biela LED indikuje trvalým svitom pripojenia hubu k počítaču.• Kvalitný tienený kábel zaručuje vysokú rýchlosť komunikácie a minimálne nežiaduce interferencie.• Rozmery 110 x 35 x 12.5 mm.• Hmotnosť 58 g (vr. kábla).• Dĺžka USB kábla 20 cm. Podporované operačné systémy:• Microsoft Windows 10, 11, Mac OS, Linux, Android a Chrome OS.Kompatibilita je závislá na používanom operačnom systéme a podpore od výrobcu zariadenia.• Pozn. 1: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať.• Pozn. 2: DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) je podporovaný iba v aktualizovaných operačných systémoch a ďalej závisí od podpory zo strany zariadenia (notebooku, telefónu). Balenie v kartónovej krabičke s otvorom na zavesenie obsahuje:• USB-C húb s káblom napevno dĺžky 20 cm,• viacjazyčný návod SK/DE/DK/ENG/ESP/FIN/FR/GR/HR/HU/IT/NL/PL/PT/RO/RU/SK/SWE/BG/CN/TR/ARA. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AXAGON HMC-HCR3A, USB 3.2 Gen 1 húb, porty 3x USB-A, HDMI 4k/30Hz, SD/microSD, kábel USB-C 20cm

AXAGON HMC-6H4A, USB 3.2 Gen 1 húb, porty 4x USB-A, HDMI 4k/30Hz, PD 100W, kábel USB-C 20cm

Detail

Multiportový USB-C 3.2 Gen 1 húb AXAGON HMC-6H4A rozšíri Váš notebook, počítač alebo telefón o šesť portov. Cez obojstranný USB-C konektor ľahko a rýchlo pripojíte k počítaču až štyri USB zariadenia a HDMI zobrazovač súčasne. Zároveň získate možnosť napájania notebooku pomocou technológie Power Delivery. USB-C hub vám tak poskytne jednoduchú a skladnú dokovaciu stanicu 6v1 k notebooku ako je napríklad MacBook Pro.USB rozbočovač ponúka štyri USB výstupy so štandardnými USB-A konektormi. Hub zvládne trvalé pripojenie niekoľkých externých diskov súčasne. Vďaka rýchlemu USB 3.2 Gen 1 rozhraniu je prenosová rýchlosť hubu až 5Gb/s.USB-C konektor je vyhradený iba pre napájanie a súčasné dobíjanie telefónov alebo notebookov pomocou technológie Power Delivery 3.0 výkonom až 100W. Do hubu zapojíte USB-C Power Delivery nabíjačku a húb pripojíte k notebooku. Tým tiež uvoľníte jeden USB-C port. Podmienkou je notebook s podporou nabíjania z USB-C portu pomocou Power Delivery a vhodná PD nabíjačka.HDMI výstup poskytuje kvalitný obraz až do rozlíšenia 4K/30Hz Ultra HD a podporuje prenos viackanálového zvuku. Podporované sú tiež obľúbené hráčske rozlíšenia WQHD 2560 x 1440 pri 60Hz alebo FullHD 1920 x 1080 pri 60, 100 a 120Hz max. Pre správne fungovanie video výstupu je nutné, aby USB-C port notebooku podporoval DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) 3.Elegantné hliníkové telo zaistí nielen mechanickú odolnosť, ale aj kvalitné chladenie. Horná lesklá časť s decentne podsvieteným logom podčiarkuje prémiový vzhľad hubu.Replikátor portov je ideálnym doplnkom pre notebooky bez USB-A konektorov a video výstupu. V hube je možné využiť Vaše existujúce USB periférie bez nutnosti zaobstarávania nových. Vďaka funkciám Plug and Play a Hot Plug je samotné zapojenie hubu veľmi jednoduché bez zložitej inštalácie a taktiež je možné jednoducho pripájať a odpájať periférie za behu počítača. Rozbočovač sa nezľakne ani pripojenie k telefónom s USB-C konektorom. K telefónu tak pripojíte napríklad flash disk, klávesnicu, myš, monitor, TV alebo projektor. Vstup:• 1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB port, konektor USB-C male.• Spätne kompatibilný s USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 a USB 2.0.• Kompatibilný s Thunderbolt 3.• Pripojovací USB konektor typu C male (samec) umiestnený na napevno uchytenom 20 cm kábla. Výstupy USB:• 4x SuperSpeed USB port, konektor USB-A female.• 1x USB typ C Power Delivery port (len nabíjanie), konektor USB-C female.• Podpora prenosových rýchlostí 5.000 / 480 / 12 / 1.5 Mb/s (SuperSpeed / High / Full / Low speed).• Celková priepustnosť / prenosová rýchlosť je daná použitým USB 3.2 Gen 1 rozhraním (teoreticky až 5 Gbit/s).• USB-C hub zvládne pripojenie niekoľkých externých diskov súčasne. Výstup HDMI:• HDMI.• Konektor HDMI A (F) female.• Maximálne podporované rozlíšenie 4K / 4096 x 2160 pri 30 Hz.• WQHD rozlíšenie 2560 x 1440 pri 60 Hz max.• FullHD rozlíšenie 1920 x 1080 pri 60, 100, 120 Hz max.• Pre funkciu video výstupu je nutné húb zapojiť do USB-C portu s podporou DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) alebo do USB-C portu s podporou Thunderbolt 3. Zároveň je nutná podpora zo strany zariadenia (notebooku, telefónu) a operačného systému . Bez tejto podpory nebude funkcia video výstupu dostupná.• Podpora HPD (Hot-Plug-Detect).• Podpora TMDS (Transition Minimized Differential Signaling).• Plná podpora HDCP 1.4 a 2.3 (High-bandwidth Digital Content Protection).• Podpora až 8kanálového LPCM zvuku, komprimovaného audia (AC-3, DTS) a HBR audio formátov.• Podpora vzorkovacej frekvencie až 192 kHz a až 24-bitového zvuku – závisí od zdrojového a koncového zariadenia, tj notebooku/telefónu a TV/monitora/AV receivera. Power Delivery:• Podpora Power Delivery 3.0 - priechodné napájanie zariadenia zo sieťového adaptéra cez USB-C húb.• Maximálny výkon napájania cez PD USB-C výstup hubu 100W - 20V/5A.• Nutná podpora PD zo strany zariadenia (notebooku, telefónu) a vhodný PD sieťový adaptér. Ďalšie vlastnosti:• Možnosť pripojenia zariadenia za chodu vďaka podpore Hot Plug.• Plná podpora Plug and Play.• Podpora úsporného režimu.• Napájanie cez USB zbernicu - USB bus power alebo z PD nabíjačky.• Odolné hliníkové telo pre lepšie chladenie hubu. Vyššia povrchová teplota hubu nie je závadou - teplo generované prevádzkou hubu je lepšie odvádzané a odovzdávané do okolia.• Podsvietenie loga indikuje trvalým svitom pripojenia hubu k počítaču.• Kvalitný tienený kábel zaručuje vysokú rýchlosť komunikácie a minimálne nežiaduce interferencie.• Rozmery 110 x 35 x 12 mm.• Hmotnosť 54 g (vr. kábla).• Dĺžka USB kábla 20 cm. Podporované operačné systémy:• Microsoft Windows 10/11, Mac OS, Linux, Android a Chrome OS.Kompatibilita je závislá na používanom operačnom systéme a podpore od výrobcu zariadenia.• Pozn. 1: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať.• Pozn. 2: DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode) je podporovaný iba v aktualizovaných operačných systémoch a ďalej závisí od podpory zo strany zariadenia (notebooku, telefónu). Balenie v kartónovej krabičke s otvorom na zavesenie obsahuje:• USB-C húb s káblom napevno dĺžky 20 cm,• viacjazyčný návod SK/DE/DK/ENG/ESP/FIN/FR/GR/HR/HU/IT/NL/PL/PT/RO/RU/SK/SWE/BG/CN/TR/ARA. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AXAGON HMC-6H4A, USB 3.2 Gen 1 húb, porty 4x USB-A, HDMI 4k/30Hz, PD 100W, kábel USB-C 20cm

VERBATIM HDD 2.5 1TB USB 3.2/USB-C GEN 1 ALU SLIM ZLATY, EXTERNY DISK STORE N GO

VERBATIM HDD 2.5 1TB USB 3.2/USB-C GEN 1 ALU SLIM ZLATY, EXTERNY DISK STORE N GO
Detail

EXTERNÝ DISK . Zálohujte štýlovo s týmto prenosným pevným diskom s atraktívnym dizajnom. . Tento disk s puzdrom z brúseného hliníka ponúka pripojenie USB 3.2 Gen 1 s rýchlosťou prenosu dát až 5 Gb/s. . Vďaka vysokej rýchlosti a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VERBATIM HDD 2.5 1TB USB 3.2/USB-C GEN 1 ALU SLIM ZLATY, EXTERNY DISK STORE N GO

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 128 GB čierna 49319 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 128 GB čierna 49319 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Každý deň sa vytvára a vymieňa stále viac údajov. Preto sme aktualizovali náš najobľúbenejší USB kľúč, takže je teraz kompatibilný s USB 3.0. PinStripe USB 3.0 ponúka rýchlejšie prenosové rýchlosti a väčšie kapacity, takže trávite menej času čakaním a viac času na svoju prácu. „USB kľúč Verbatim PinStripe má funkciu posúvania. Chráni konektor USB, keď sa nepoužíva. Uzatváracie viečko, ktoré je napriek tomu príliš ľahko stratené, je preto zbytočné. „PinStripe„ USB 3.0 verzia zaujme svojím ľahkým, prepracovaným dizajnom „prúžkov“. Je k dispozícii vo veľkom počte veľkostí pamäte, a preto predstavuje dokonalé mobilné dátové riešenie pre každodenné použitie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 128 GB čierna 49319 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 256 GB čierna 49320 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 256 GB čierna 49320 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Každý deň sa vytvára a vymieňa stále viac údajov. Preto sme aktualizovali náš najobľúbenejší USB kľúč, takže je teraz kompatibilný s USB 3.0. PinStripe USB 3.0 ponúka rýchlejšie prenosové rýchlosti a väčšie kapacity, takže trávite menej času čakaním a viac času na svoju prácu. „USB kľúč Verbatim PinStripe má funkciu posúvania. Chráni konektor USB, keď sa nepoužíva. Uzatváracie viečko, ktoré je napriek tomu príliš ľahko stratené, je preto zbytočné. „PinStripe„ USB 3.0 verzia zaujme svojím ľahkým, prepracovaným dizajnom „prúžkov“. Je k dispozícii vo veľkom počte veľkostí pamäte, a preto predstavuje dokonalé mobilné dátové riešenie pre každodenné použitie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 256 GB čierna 49320 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 32 GB čierna 49317 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 32 GB čierna 49317 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Detail

Každý deň sa vytvára a vymieňa stále viac údajov. Preto sme aktualizovali náš najobľúbenejší USB kľúč, takže je teraz kompatibilný s USB 3.0. PinStripe USB 3.0 ponúka rýchlejšie prenosové rýchlosti a väčšie kapacity, takže trávite menej času čakaním a viac času na svoju prácu. „USB kľúč Verbatim PinStripe má funkciu posúvania. Chráni konektor USB, keď sa nepoužíva. Uzatváracie viečko, ktoré je napriek tomu príliš ľahko stratené, je preto zbytočné. „PinStripe„ USB 3.0 verzia zaujme svojím ľahkým, prepracovaným dizajnom „prúžkov“. Je k dispozícii vo veľkom počte veľkostí pamäte, a preto predstavuje dokonalé mobilné dátové riešenie pre každodenné použitie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Pin Stripe 3.0 USB flash disk 32 GB čierna 49317 USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1 m (ku31ct1)

PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1 m (ku31ct1)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 2× USB-C (USB 3,2 Gen 1), tienený kábel a kovové telo až 2 A, rovné zakončenie Je vybavený male konektormi USB-C. Pokiaľ ide o dĺžku, prepojovací kábel PremiumCord má celkovo 1 m. Najvyššia rýchlosť, ktorú dátový kábel dosiahne pri prenášaní dát, je definovaná rozhraním USB 3.2 Gen 1. Tento typ je možné zaradiť medzi vysokorýchlostné, tzv. SuperSpeed, rozhrania, ktoré umožňujú prepojenie väčšiny zariadení disponujúcich zodpovedajúcimi konektormi. Základné vlastnosti dátového kábla PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1 m Rozhranie presunu dát: USB 3.2 Gen 1 Dátový kábel PremiumCord disponuje konektormi male USB-C Svojimi konektormi je označovaný ako prepojovací kábel Jeho dĺžka siaha na 1 m Oplet dátového kábla: bavlna Odolné kovové telo konektora Tento dátový kábel má rovné zakončenie (alza.sk)

Podobné produkty ako PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1 m (ku31ct1)

Verbatim Store 'n' Go 2 TB externý pevný disk 6,35 cm (2,5") USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) strieborná 53189

Verbatim Store 'n' Go 2 TB externý pevný disk 6,35 cm (2,5")  USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) strieborná 53189
Detail

Externý pevný disk Store n Go je nesmierne výkonný úložný priestor s rozhraním SuperSpeed s veľkosťou USB 7,60 cm (3,0 "). Rozhranie USB 3.0 ponúka až 10-krát rýchlejší prenos dát ako USB 2.0 (na základe rýchlosti zbernice USB), a teda umožňuje super rýchly prenos dát doma alebo na cestách. Krásny dizajn tohto pevného disku dokonale ladí s moderným pracoviskom a predstavuje dokonalý doplnok k vášmu notebooku. Uložte svoje digitálne súbory každý deň do tohto pútavého zariadenia. Externý pevný disk Store n Go je zbernica USB 3.0 a spätne kompatibilná s portmi USB 2.0 na počítačoch alebo prenosných počítačoch. Napájanie na prevádzku tohto externého pevného disku sa uskutočňuje priamo cez port USB a je okamžite pripravené na použitie. Pevné disky External Store 'n' Go majú formátovanie FAT32, takže ich možno použiť v operačných systémoch Windows a Mac. Samozrejme je možné aj preformátovanie na NTFS na ukladanie veľkých súborov (na PC). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Verbatim Store 'n' Go 2 TB externý pevný disk 6,35 cm (2,5") USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) strieborná 53189
VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43888), VERBATIM Externá Blu-ray Slimline napaľovačka USB 3.2 Gen 1 (USB-C) (43889), VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 10 cm (49143), VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/HDMI 1,5 m (49144), PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1 m (ku31ct1), PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male - USB-C male, bavlnené opletenie 2 m (ku31ct2), PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 0,5 m (ku31ct05), PremiumCord Kábel USB 3.2 Gen 1 USB-C male – USB-C male, bavlnené opletenie 1,5 m (ku31ct15), AXAGON HUE-G1C USB-C SLIM Hub 4-Port USB 3.2 Gen 1, AlzaPower Core USB-C (M)/USB-C (F) 3.2 Gen 1, 1 m čierny (APW-CBTC00510B), AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 1 čierny (APW-ADUATC01B), VERBATIM Externá CD/DVD Slimline vypaľovačka USB-C, čierna (43886), AlzaPower Core USB-C (M)/USB-C (F) 3.2 Gen 1, 1.5 m čierny (APW-CBTC00515B), AlzaPower Core USB-C (M)/USB-C (F) 3.2 Gen 1, 0,5 m čierny (APW-CBTC00505B), AlzaPower Core USB-C/USB-C 3.2 Gen 1, 5 A, 100 W, 1 m biely (APW-CBTC3010W), AlzaPower Core USB-C/USB-C 3.2 Gen 1, 5 A, 100 W, 1 m čierny (APW-CBTC3010B), VERBATIM USB-C TO VGA ADAPTÉR – USB 3.1 GEN 1/VGA 10 cm (49145), VERBATIM USB-C Multiport HUB USB 3.1 GEN 1/3× USB 3.0/HDMI/SDHC/microSDHC/RJ45 (49142), AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 1 to LAN čierny (APW-ADTCLA01B), AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 1 to VGA čierny (APW-ADTCVG01B), AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0,5 m biely (APW-CBTC0040W), AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 to HDMI 4K 60 Hz čierna (APW-ADTCHD03B), AlzaPower Core USB-C/USB-C 3.2 Gen 1, 5 A, 100 W, 0,5 m čierny (APW-CBTC3005B), AlzaPower Core USB-C / USB-C 3.2 Gen 1, 5 A, 100 W, 0,1 m čierny (APW-CBTC3001B), AlzaPower Core USB-C/USB-C 3.2 Gen 1, 5 A, 100 W, 0,5 m biely (APW-CBTC3005W), AlzaPower AluCore USB-C/USB-C 3.2 Gen 1, 3 A, 60 W, 0,5 m čierny (APW-CBTC3105B ), AlzaPower AluCore USB-C/USB-C 3.2 Gen 2, 5 A, 100 W, 1 m čierny (APW-CBTC3210B), Vention USB-C to HDMI/USB-C 3.2 Gen 1/USB 3.0 × 3/PD Docking Station 0,15 m Gray Aluminum (TOFHB), PremiumCord USB-C - USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3A, 10Gbit/s) 1m biely (ku31ck1w), AXAGON HMC-6M2 COMBO 6 in 1 USB-C 3.2 Gen 1 Multiport Hub