Vgs 505397

Produkt Vgs 505397 sme našli 47x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vgs 505397 upraviť a produkt hľadať znova.

VGS 505397

VGS 505397
Detail

Plochá mandolína s portugalským typom tela. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s dreveným vkladaním, zadná doska je masívna, klenutá a vyrobená z javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 332 mm je osadený hmatníkom z dreviny Hardwood so 17 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z kombinácie drevín hardwood a javora, nultý pražec so šírkou 31 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Krk : Javor Typ : Mandolína Krajina pôvodu : Rumunsko Šírka nultého pražca (mm) : 31.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet pražcov : 17 Počet strún : 8 Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505397 , Vox vgs-30 (vxvgs30)

VGS 505490

VGS 505490
Detail

Plochá mandola s talianskym typom tela. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s vkladaním, boky a zadná doska sú vyhotovené z masívneho javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 402 mm je osadený hmatníkom z dreviny Hardwood so 19 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z dreviny Hardwood, nultý pražec so šírkou 35 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Krajina pôvodu : Rumunsko Počet strún : 8 Typ : Mandolína Krk : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 35.0 Výrez (cutaway) : Nie Počet pražcov : 19 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505490 , Vox vgs-50 (vxvgs50)

VOX VGS-50

Detail

VOX Rock Guitar/Bass Cable. Výberový kabel 5m. (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VOX VGS-50

VOX VGS-30

Detail

VOX Rock Guitar/Bass Cable. Výberový kabel 3m. (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VOX VGS-30

VGS 505452 Sunburst

VGS 505452 Sunburst
Detail

Mandolína zo série Select. Nástroj má prednú dosku vyrobenú zo smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené z javora. Javorový krk je osadený 24 pražcami zo zliatiny striebra a niklu a zdobený lemovaním a intarziou v tvare bodiek. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná palisandrová kobylka a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s kufrom. Farebné prevedenie: Sunburst. Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba : Sunburst Puzdro/kufor v cene : Kufor Počet pražcov : 24 Krajina pôvodu : Čína Typ : Mandolína Krk : Javor Kobylka/tremolo : Palisander Počet strún : 8 Výrez (cutaway) : Áno Farba podľa výrobcu : Sunburst (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505452 Sunburst

VGS BLUE BAYOU OVERDRIVE

Detail

Typ: Overdrive Ovládanie: LEVEL/GAIN/HI/LO Napájanie pomocou 9V batérie alebo adaptéra Adaptér nie je súčasťou Rozmery: 75,5mm x 116mm x 49mm (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VGS BLUE BAYOU OVERDRIVE

VOX VGS-50 (VXVGS50)

Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 5 m, male konektor 2× jack 6,35 mm (TS), rovné a zahnuté zakončenie Audio kábel od výrobcu VOX Amps dotvorí vašu obľúbenú hudobnú zostavu a podporí zvuk nadpriemernej kvality. Je vybavený male konektormi Jack 6,35 mm. Pokiaľ ide o dĺžku, má prepojovací kábel VOX Amps celkovo 5 m. Masívnejší konektor 6,3 mm široký Jack je nevyhnutný na náročnejšiu prácu s hudbou, je schopný prepojiť väčšinu elektronických nástrojov a rozhodne nechýba u zosilňovačov či mixážnych pultov. Zaujímavé funkcie audio kábla VOX VGS-50 Audio kábel VOX Amps bol opatrený konektormi male Jack 6,35 mm Dĺžka tohto modelu od značky VOX Amps dosahuje 5 m VOX VGS-50 je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné a zahnuté Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako VOX VGS-50 (VXVGS50)

VOX VGS-30 (VXVGS30)

Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 3 m, male konektor 2× jack 6,35 mm (TS), rovné a zahnuté zakončenie Audio kábel od značky VOX Amps je vhodný pre vašu audio zostavu a zaistí jedinečnú kvalitu zvuku. Je obdarený male konektormi Jack 6,35 mm. Pokiaľ ide o dĺžku, má prepojovací kábel VOX Amps celkovo 3 m. Masívnejší konektor Jack 6,3 mm sa využíva pri práci vyžadujúcej kvalitnejšiu aparatúru, prepája nástroje a tiež nájde využitie u mixážnych pultov a zosilňovačov. Zaujímavé funkcie audio kábla VOX VGS-30 Audio kábel VOX Amps má k dispozícii konektory male Jack 6,35 mm Celková dĺžka tohto modelu od značky VOX Amps je 3 m VOX VGS-30 je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné a zahnuté Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako VOX VGS-30 (VXVGS30)

VGS ANALOG SURFER PHASE SHIFTER

Detail

Regulátor: Depth, Reso, Speed Napájanie 9V batériou alebo adaptérom Adaptér nie je súčasťou Rozmery: 75,5mm x 116mm x 49mm (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VGS ANALOG SURFER PHASE SHIFTER

VGS PATHFINDER A/B-BOX

Detail

Typ: Switch box Možnosť aktívneho a pasívneho ovládania, batéria slúži iba pre napájanie LED Napájanie pomocou 9V batérie alebo adaptéra Adaptér nie je súčasťou Rozmery: 75,5mm x 116mm x 49mm (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VGS PATHFINDER A/B-BOX

VGS 512550 Banjo Ukulele Manoa

VGS 512550 Banjo Ukulele Manoa
Detail

4-strunové Banjo-Ukulele značky VGS s dĺžkou menzúry 380 mm a šírkou nultého pražca 35 mm. Telo, kobylka a krk sú vyrobené z javorového dreva. Krk je osadený 18 pražcami z niklovej zliatiny a telo disponuje s 12 ladiacimi skrutkami. Hardvér je v chrómovej povrchovej úprave. Osadené strunami Aquila Supernylgut. Súčasťou balenia je púzdro Gig-Bag. Krajina pôvodu : Čína Výrez (cutaway) : Nie Typ : Open Back Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet strún : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 512550 Banjo Ukulele Manoa

VGS 505031 Banjo Premium 4S

VGS 505031 Banjo Premium 4S
Detail

Tradičné štvor strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 35 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z žíhaného javora a nástroj je osadený 24 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené oceľovým hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 19 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 580 mm a nultý pražec so šírku 32 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Šírka nultého pražca (mm) : 32.0 Výrez (cutaway) : Nie Krajina pôvodu : Čína Počet pražcov : 19 Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : Resonator Banjo Puzdro/kufor v cene : Kufor Počet strún : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505031 Banjo Premium 4S

VGS E-GIT VTC-100 CLASSIX SW

Detail

Telo: lipa Krk: javor Vrstvený pickguard 22 pražcov 1x snímač VGS Tucson TFC-1 1x snímač VGS Tucson TRC-1 (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako VGS E-GIT VTC-100 CLASSIX SW

VGS Pro Natura 4/4 Natural Silver

VGS Pro Natura 4/4 Natural Silver
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Natura Silver, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Silver. Výrez (cutaway) : Nie Veľkosť : 4/4 Krajina pôvodu : Rumunsko Typ : Klasická gitara Počet strún : 6 Úroveň zručnosti : Začiatočník Menzúra (mm) : 650.0 Zadná doska a luby : Javor Farba : Natural Farba podľa výrobcu : Natural Silver Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Krk : Javor (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 4/4 Natural Silver

VGS 505448

VGS 505448
Detail

Mandolína zo série A-Antique. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené z javora, pričom zadná doska je žíhaná. Javorový krk je vybavený 20 pražcami zo zliatiny niklu a striebra. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná kobylka vyrobená z palisandru a sada mosadzných mechaník, ako aj mosadzný strunník. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s tvrdým kufrom. Farebné prevedenie: Open Pore Vintage. Krajina pôvodu : Čína Počet strún : 8 Výrez (cutaway) : Nie Krk : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba : Hnedá Puzdro/kufor v cene : Kufor Typ : Mandolína Počet pražcov : 20 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505448

VGS 505395

VGS 505395
Detail

Plochá mandolína s portugalským typom tela. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s dreveným vkladaním, zadná doska je vyhotovená zo 7 častí masívneho javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 332 mm je osadený hmatníkom z dreviny Hardwood so 17 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z kombinácie drevín hardwood a javora, nultý pražec so šírkou 31 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Krajina pôvodu : Rumunsko Počet pražcov : 17 Preferovaná ruka : Pravá ruka Výrez (cutaway) : Nie Krk : Javor Počet strún : 8 Typ : Mandolína Šírka nultého pražca (mm) : 31.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505395

VGS 505455 Sunburst

VGS 505455 Sunburst
Detail

Mandolína zo série Premium. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené zo žíhaného javora. Javorový krk je osadený 24 pražcami zo zliatiny striebra a niklu a zdobený lemovaním a intarziou v tvare vločiek. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná kobylka a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Gold. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s kufrom. Farebné prevedenie: Sunburst. Puzdro/kufor v cene : Kufor Počet strún : 8 Krk : Javor Typ : Mandolína Počet pražcov : 24 Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba podľa výrobcu : Sunburst Krajina pôvodu : Čína Výrez (cutaway) : Áno Farba : Sunburst (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505455 Sunburst

VGS 505430 Sunburst

VGS 505430 Sunburst
Detail

Mandolína zo série Select. Nástroj má prednú dosku vyrobenú zo smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené z javora. Javorový krk je osadený 20 pražcami zo zliatiny striebra a niklu a zdobený lemovaním a intarziou v tvare bodiek. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná palisandrová kobylka a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s kufrom. Farebné prevedenie: Sunburst. Puzdro/kufor v cene : Kufor Kobylka/tremolo : Palisander Krk : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Výrez (cutaway) : Nie Počet pražcov : 20 Typ : Mandolína Krajina pôvodu : Čína Počet strún : 8 Farba : Sunburst Farba podľa výrobcu : Sunburst (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505430 Sunburst

VGS 505440 Sunburst

VGS 505440 Sunburst
Detail

Elektro-akustická mandolína zo série Select. Nástroj má prednú dosku vyrobenú zo smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené z mahagónu. Mahagónový krk je osadený palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami zo zliatiny striebra a niklu a zdobený lemovaním a intarziou v tvare bodiek. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná palisandrová kobylka a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Po zapojení nástroja do zosilňovača sa o zvuk postará magnetický snímač s ovládaním pre Volume a Tone. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s kufrom. Farebné prevedenie: Sunburst. Puzdro/kufor v cene : Kufor Hmatník : Palisander Krk : Mahogany Počet strún : 8 Farba : Sunburst Typ : Mandolína Výrez (cutaway) : Nie Farba podľa výrobcu : Sunburst Krajina pôvodu : Čína Snímače : Áno Preferovaná ruka : Pravá ruka Kobylka/tremolo : Palisander Počet pražcov : 20 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505440 Sunburst

VGS 505446 Sunburst

VGS 505446 Sunburst
Detail

Mandolína zo série Premium. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s výrezmi v tvare písmena F, boky a zadná doska sú vyhotovené zo žíhaného javora. Javorový krk je osadený 20 pražcami zo zliatiny striebra a niklu a zdobený lemovaním a intarziou v tvare vločiek. O ladenie a intonáciu sa stará výškovo nastaviteľná kobylka a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Gold. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodáva sa spolu s kufrom. Farebné prevedenie: Sunburst. Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Javor Puzdro/kufor v cene : Kufor Farba : Sunburst Počet pražcov : 20 Krajina pôvodu : Čína Typ : Mandolína Počet strún : 8 Farba podľa výrobcu : Sunburst Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505446 Sunburst

VGS 505399 Natural Silver

VGS 505399 Natural Silver
Detail

Plochá mandolína s portugalským typom tela. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s dreveným vkladaním, boky a zadná doska sú vyhotovené z laminátu orecha. Javorový krk s dĺžkou menzúry 332 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia s 19 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z dreviny Acacia, nultý pražec so šírkou 31 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natura Silver. Krk : Javor Počet pražcov : 19 Farba podľa výrobcu : Natural Silver Typ : Mandolína Výrez (cutaway) : Nie Krajina pôvodu : Rumunsko Počet strún : 8 Šírka nultého pražca (mm) : 31.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba : Natural (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505399 Natural Silver

VGS 513901 6 Balalaika

VGS 513901 6 Balalaika
Detail

Šesť strunová Balalaika. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku, telo je vyhotovené z masívneho javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 440 mm je osadený hmatníkom z dreviny hardwood a 19 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. Telo je zdobené vkladaným dreveným pickguardom. O ladenie a intonáciu sa postará sada kvalitných mosadzných mechaník. Nástroj je vyrobený v Európe. Celková dĺžka 690 mm. Farebné prevedenie: Natural. Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Javor Farba podľa výrobcu : Natural Počet pražcov : 19 Farba : Natural Typ : Balalajka Počet strún : 6 Krajina pôvodu : Rumunsko Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 513901 6 Balalaika

VGS 513900 3 Balalaika

VGS 513900 3 Balalaika
Detail

Troj strunová Balalaika. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku, telo je vyhotovené z masívneho javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 440 mm je osadený hmatníkom z dreviny hardwood a 19 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. Telo je zdobené vkladaným dreveným pickguardom. O ladenie a intonáciu sa postará sada kvalitných mosadzných mechaník. Nástroj je vyrobený v Európe. Celková dĺžka 690 mm. Farebné prevedenie: Natural. Farba : Natural Farba podľa výrobcu : Natural Typ : Balalajka Krajina pôvodu : Rumunsko Výrez (cutaway) : Nie Počet pražcov : 19 Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Javor Počet strún : 3 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 513900 3 Balalaika

VGS 505492 Natural Silver

VGS 505492 Natural Silver
Detail

Plochá mandola s portugalským typom tela. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s dreveným vkladaním, boky a zadná doska sú vyhotovené z laminátu orecha. Javorový krk s dĺžkou menzúry 402 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia s 19 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z dreviny Acacia, nultý pražec so šírkou 34 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natura Silver. Počet pražcov : 19 Krajina pôvodu : Rumunsko Krk : Javor Počet strún : 8 Typ : Mandolína Výrez (cutaway) : Nie Farba : Natural Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 34.0 Farba podľa výrobcu : Natural Silver (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505492 Natural Silver

VGS 505041 Banjo Premium 6S

VGS 505041 Banjo Premium 6S
Detail

Šesť strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 35 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z žíhaného javora a nástroj je osadený 24 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené oceľovým hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 22 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 665 mm a nultý pražec so šírku 43 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Krajina pôvodu : Čína Puzdro/kufor v cene : Kufor Počet strún : 6 Výrez (cutaway) : Nie Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet pražcov : 22 Typ : Resonator Banjo (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505041 Banjo Premium 6S

VGS 512840 Sopránové ukulele Natural

VGS 512840 Sopránové ukulele Natural
Detail

Soprano ukulele. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z mahagónu, boky a zadná doska sú vyhotovené tak isto z mahagónu. Javorový krk s dĺžkou menzúry 350 mm je osadený javorovým hmatníkom s rozšíreným registrom so 16 pražcami. Celková dĺžka nástroja je 530 mm. O ladenie a intonáciu sa stará mahagónová kobylka a sada zliatinových mechaník v prevedení Gold. Nástroj je vyrobený v Európe a osadený kvalitnými nylonovými strunami značky Aquila. Farebné prevedenie: Natural. Farba : Natural Počet strún : 4 Ladiace mechaniky : Open Gear Hmatník : Javor Krk : Javor Vrchná doska : Tvrdé drevo Typ : Sopránové ukulele Veľkosť : Soprano Zadná doska a luby : Javor Kobylka/tremolo : Javor Menzúra (mm) : 333.0 Nultý pražec : ABS Struny : Aquila Preferovaná ruka : Pravá ruka Hardware : Pozlátené Krajina pôvodu : Rumunsko Výrez (cutaway) : Nie Farba podľa výrobcu : Natural Počet pražcov : 16 Povrchová úprava : Satin (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 512840 Sopránové ukulele Natural

VGS 513970 IR 8 Bouzouki

VGS 513970 IR 8 Bouzouki
Detail

Írske buzuki. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku s dreveným vkladaním, boky a zadná doska sú vyhotovené z laminátu orecha. Javorový krk s dĺžkou menzúry 660 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia s 24 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z dreviny Acacia, nultý pražec so šírkou 33 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natura Silver. Farba : Natural Typ : Bouzouki Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Javor Počet strún : 8 Počet pražcov : 24 Krajina pôvodu : Rumunsko Šírka nultého pražca (mm) : 33.0 Farba podľa výrobcu : Natural Silver (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 513970 IR 8 Bouzouki

VGS 505020 Banjo Select 5S

VGS 505020 Banjo Select 5S
Detail

Päť strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 33,5 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z mahagónu a nástroj je osadený 24 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 22 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 670 mm a nultý pražec so šírku 32 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Puzdro/kufor v cene : Kufor Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet strún : 5 Počet pražcov : 22 Šírka nultého pražca (mm) : 32.0 Typ : Resonator Banjo Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505020 Banjo Select 5S

VGS 505015 Banjo Select 4S Natural

VGS 505015 Banjo Select 4S Natural
Detail

Štvor strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 33,5 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z mahagónu a nástroj je osadený 18 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 19 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 580 mm a nultý pražec so šírku 32 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Farba podľa výrobcu : Natural Šírka nultého pražca (mm) : 32.0 Puzdro/kufor v cene : Kufor Farba : Natural Počet strún : 4 Počet pražcov : 19 Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : Resonator Banjo Krajina pôvodu : Čína Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505015 Banjo Select 4S Natural

VGS Pro Natura 4/4 Natural

VGS Pro Natura 4/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Natura Gold, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z masívneho čerešňového dreva, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená čerešňovým drevom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Gold. Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Výrez (cutaway) : Nie Typ : Klasická gitara Farba : Natural Farba podľa výrobcu : Natural Menzúra (mm) : 650.0 Úroveň zručnosti : Začiatočník Zadná doska a luby : Cherry Variant : Cherry Počet strún : 6 Krk : Javor Krajina pôvodu : Rumunsko Veľkosť : 4/4 Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 4/4 Natural

VGS Pro Natura 4/4 Natural

VGS Pro Natura 4/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Natura Gold, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z masívneho javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Gold. Výrez (cutaway) : Nie Počet strún : 6 Úroveň zručnosti : Začiatočník Farba podľa výrobcu : Natural Menzúra (mm) : 650.0 Farba : Natural Veľkosť : 4/4 Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Typ : Klasická gitara Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Rumunsko Krk : Javor Zadná doska a luby : Javor Variant : Javor (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 4/4 Natural

VGS 505036 Banjo Premium 5S Natural

VGS 505036 Banjo Premium 5S Natural
Detail

Tradičné päť strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 35 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z žíhaného javora a nástroj je osadený 24 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené oceľovým hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 22 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 670 mm a nultý pražec so šírku 32 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Typ : Resonator Banjo Farba : Natural Počet pražcov : 22 Výrez (cutaway) : Nie Šírka nultého pražca (mm) : 32.0 Farba podľa výrobcu : Natural Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet strún : 5 Krajina pôvodu : Čína Puzdro/kufor v cene : Kufor (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505036 Banjo Premium 5S Natural

VGS 505026 Banjo Select 6S Natural

VGS 505026 Banjo Select 6S Natural
Detail

Šesť strunové banjo značky VGS. Telo a krk sú vyrobené z mahagónového dreva. Obruba s priemerom 33,5 cm je vyrobená z taktiež z mahagónu. Rezonátor je vyhotovený z mahagónu a nástroj je osadený 24 ladiacimi skrutkami pre blanu. Samozrejmosťou je použitie špičkovej blany Remo Weatherking. Banjo je osadené hardvérom v chrómovom prevedení s kvalitnými ladiacimi kolíkmi, kobylka je vyrobená z kombinácie dreviny hardwood a javora. Nástroj má 22 pražcov z kombinácie niklu a striebra, menzúru dĺžky 665 mm a nultý pražec so šírku 43 mm. Súčasťou balenia je aj pevný kufor. Farebné prevedenie: Natural. Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Farba : Natural Puzdro/kufor v cene : Kufor Farba podľa výrobcu : Natural Počet pražcov : 22 Počet strún : 6 Výrez (cutaway) : Nie Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Typ : Resonator Banjo (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 505026 Banjo Select 6S Natural

VGS 512835 Sopránové ukulele Brown Sunburst

VGS 512835 Sopránové ukulele Brown Sunburst
Detail

Soprano ukulele. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z dreviny hardwood, boky a zadná doska sú vyhotovené z javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 333 mm je osadený javorovým hmatníkom s 12 pražcami. Celková dĺžka nástroja je 530 mm. O ladenie a intonáciu sa stará javorová kobylka a sada zliatinových mechaník. Nástroj je vyrobený v Európe a osadený kvalitnými nylonovými strunami. Farebné prevedenie: Brown Sunburst. Menzúra (mm) : 333.0 Farba : Sunburst Kobylka/tremolo : Javor Počet strún : 4 Počet pražcov : 16 Typ : Sopránové ukulele Veľkosť : Soprano Hardware : Nikel Zadná doska a luby : Javor Krk : Javor Nultý pražec : ABS Výrez (cutaway) : Nie Krajina pôvodu : Rumunsko Hmatník : Ebonizovaný javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba podľa výrobcu : Brown Sunburst Vrchná doska : Tvrdé drevo Ladiace mechaniky : Open Gear Povrchová úprava : Matná (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 512835 Sopránové ukulele Brown Sunburst

VGS 512895 Sopránové ukulele Natural Silver

VGS 512895 Sopránové ukulele Natural Silver
Detail

Soprano ukulele. Nástroj má prednú dosku vyrobenú z masívneho smreku, boky a zadná doska sú vyhotovené z laminátu orecha. Javorový krk s dĺžkou menzúry 325 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia s 15 pražcami zo zliatiny striebra a niklu. O ladenie a intonáciu sa stará kobylka z dreviny Acacia, nultý pražec so šírkou 34 mm a sada kvalitných zliatinových mechaník v prevedení Chrome. Nástroj je osadený kvalitnými strunami a dodávaný spolu s gig bagom. Farebné prevedenie: Natura Silver. Farba podľa výrobcu : Natural Silver Preferovaná ruka : Pravá ruka Výrez (cutaway) : Nie Balenie obsahuje : Prenosné puzdro Krajina pôvodu : Rumunsko Puzdro/kufor v cene : Puzdro Povrchová úprava : Matná Zadná doska a luby : Walnut Krk : Javor Veľkosť : Soprano Typ : Sopránové ukulele Vrchná doska : Smrek masívny Farba : Strieborná Kobylka/tremolo : Agathis Hmatník : Agathis Ladiace mechaniky : Open Gear Počet strún : 4 Šírka nultého pražca (mm) : 34.0 Hardware : Chróm Menzúra (mm) : 325.0 Počet pražcov : 15 Nultý pražec : ABS (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 512895 Sopránové ukulele Natural Silver

VGS 512830 Sopránové ukulele Yellow Red Sunburst

VGS 512830 Sopránové ukulele Yellow Red Sunburst
Detail

Soprano ukulele. Nástroj má prednú dosku vyrobenú zo smrekového laminátu, boky a zadná doska sú vyhotovené z javora. Javorový krk s dĺžkou menzúry 333 mm je osadený javorovým hmatníkom s 12 pražcami. Celková dĺžka nástroja je 530 mm. O ladenie a intonáciu sa stará javorová kobylka a sada zliatinových mechaník. Nástroj je vyrobený v Európe a osadený kvalitnými nylonovými strunami. Farebné prevedenie: Yellow-Red Sunburst. Typ : Sopránové ukulele Preferovaná ruka : Pravá ruka Menzúra (mm) : 333.0 Hardware : Nikel Počet strún : 4 Farba podľa výrobcu : Yellow Red Sunburst Ladiace mechaniky : Open Gear Výrez (cutaway) : Nie Počet pražcov : 12 Farba : Sunburst Vrchná doska : Smrek Povrchová úprava : Matná Veľkosť : Soprano Nultý pražec : ABS Kobylka/tremolo : Javor Zadná doska a luby : Javor Krajina pôvodu : Rumunsko Krk : Javor Hmatník : Javor (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS 512830 Sopránové ukulele Yellow Red Sunburst

VGS Pro Natura 3/4 Natural Silver

VGS Pro Natura 3/4 Natural Silver
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 3/4 zo série Natura Silver, vhodná pre deti vo veku od 9 do 11 rokov. Gitara je vhodná pre pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 570 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 45 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Silver. Zadná doska a luby : Javor Variant : Javor Úroveň zručnosti : Začiatočník Krk : Javor Typ : Klasická gitara Krajina pôvodu : Rumunsko Šírka nultého pražca (mm) : 45.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Veľkosť : 3/4 Farba podľa výrobcu : Natural Silver Výrez (cutaway) : Nie Farba : Natural Počet strún : 6 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 3/4 Natural Silver

VGS Pro Natura 7/8 Natural Silver

VGS Pro Natura 7/8 Natural Silver
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 7/8 zo série Natura Silver, vhodná pre deti vo veku od 11 do 13 rokov. Gitara je vhodná pre pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 620 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 48 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Silver. Šírka nultého pražca (mm) : 48.0 Výrez (cutaway) : Nie Veľkosť : 7/8 Farba podľa výrobcu : Natural Silver Variant : Javor Preferovaná ruka : Pravá ruka Farba : Natural Zadná doska a luby : Javor Krk : Javor Úroveň zručnosti : Začiatočník Typ : Klasická gitara Krajina pôvodu : Rumunsko Počet strún : 6 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 7/8 Natural Silver

VGS Pro Natura LH 4/4 Natural Silver

VGS Pro Natura LH 4/4 Natural Silver
Detail

Kvalitná ľavoruká klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Natura Silver, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Silver. Krk : Javor Úroveň zručnosti : Začiatočník Zadná doska a luby : Javor Farba podľa výrobcu : Natural Silver Farba : Natural Výrez (cutaway) : Nie Menzúra (mm) : 650.0 Typ : Klasická gitara Preferovaná ruka : Ľavá ruka Krajina pôvodu : Rumunsko Počet strún : 6 Veľkosť : 4/4 Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura LH 4/4 Natural Silver

VGS Pro Arte GC 130 A 4/4 Natural

VGS Pro Arte GC 130 A 4/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých hráčov a vybavená je strunami s kompozitným jadrom pre hrejivejší a prirodzenejší zvuk. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 2 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Výrez (cutaway) : Nie Veľkosť : 4/4 Farba podľa výrobcu : Natural Úroveň zručnosti : Začiatočník Farba : Natural Typ : Klasická gitara Krk : Javor Počet strún : 6 Menzúra (mm) : 650.0 Krajina pôvodu : Rumunsko Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 130 A 4/4 Natural

VGS Pro Arte GC 210 A 4/4 Natural

VGS Pro Arte GC 210 A 4/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých hráčov a vybavená je strunami s kompozitným jadrom pre hrejivejší a prirodzenejší zvuk. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 2 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Krk : Javor Krajina pôvodu : Rumunsko Farba podľa výrobcu : Natural Výrez (cutaway) : Nie Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Menzúra (mm) : 650.0 Počet strún : 6 Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : Klasická gitara Farba : Natural Úroveň zručnosti : Začiatočník Veľkosť : 4/4 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 210 A 4/4 Natural

VGS Pro Natura 4/4 4/4 Natural Silver

VGS Pro Natura 4/4 4/4 Natural Silver
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Natura Silver so vstavaným predzosilňovačom, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z javora, predná doska je vyhotovená z masívneho smreku. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 52 mm a kobylka z dreviny Acacia. Elegantný dizajn dopĺňa hlava zdobená javorom. Po pripojení nástroja do zosilňovača sa o zvuk stará špičková elektronika Fishman Clásica II so vstavanou ladičkou. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Silver. Krk : Javor Typ : Klasická gitara Farba : Natural Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Počet strún : 6 Krajina pôvodu : Rumunsko Farba podľa výrobcu : Natural Silver Veľkosť : 4/4 Snímače : Áno Výrez (cutaway) : Áno Menzúra (mm) : 650.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Natura 4/4 4/4 Natural Silver

VGS Pro Arte GC 25 A 1/4 Natural

VGS Pro Arte GC 25 A 1/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 1/4 vhodná pre deti od 4 do 7 rokov. Gitara je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 4 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 440 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 43 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Veľkosť : 1/4 Počet strún : 6 Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Krajina pôvodu : Rumunsko Farba podľa výrobcu : Natural Farba : Natural Typ : Klasická gitara Preferovaná ruka : Pravá ruka Úroveň zručnosti : Začiatočník Krk : Javor Výrez (cutaway) : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 25 A 1/4 Natural

VGS Pro Arte GC 50 A 1/2 Natural

VGS Pro Arte GC 50 A 1/2 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 1/2 vhodná pre deti od 7 do 9 rokov. Gitara je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 4 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 530 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 45 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Krajina pôvodu : Rumunsko Úroveň zručnosti : Začiatočník Farba podľa výrobcu : Natural Šírka nultého pražca (mm) : 45.0 Farba : Natural Preferovaná ruka : Pravá ruka Veľkosť : 1/2 Počet strún : 6 Krk : Javor Výrez (cutaway) : Nie Typ : Klasická gitara (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 50 A 1/2 Natural

VGS Pro Arte GC 75 II 3/4 Natural

VGS Pro Arte GC 75 II 3/4 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 3/4 vhodná pre deti od 9 do 11 rokov. Gitara je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 4 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 570 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 45 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Farba : Natural Veľkosť : 3/4 Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : Klasická gitara Počet strún : 6 Úroveň zručnosti : Začiatočník Výrez (cutaway) : Nie Šírka nultého pražca (mm) : 45.0 Farba podľa výrobcu : Natural Krk : Javor Krajina pôvodu : Rumunsko (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 75 II 3/4 Natural

VGS Pro Andalus Model 20A 4/4 Natural Gloss

VGS Pro Andalus Model 20A 4/4 Natural Gloss
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 4/4 zo série Andalus, vhodná pre dospelých hráčov. Gitara je vhodná pre pokročilých a profesionálnych gitaristov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z dreviny Zebrawood, predná doska je vyhotovená z masívneho cédru s vkladanou drevenou rozetou a dreveným lemovaním. Lepený mahagónový krk so španieskym typom vkladania s menzúrou dĺžky 650 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 52 mm vyrobený z kosti a kobylka Avalanche Classic z dreviny Acacia. Gitara je osadená špičkovými strunami Hannabach 600, ktoré sú vyrobené v Nemecku. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural Gloss. Vrchná doska : Solid Cedar Farba podľa výrobcu : Natural Gloss Krajina pôvodu : Rumunsko Počet strún : 6 Zadná doska a luby : Zebrawood Šírka nultého pražca (mm) : 52.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Veľkosť : 4/4 Typ : Klasická gitara Menzúra (mm) : 650.0 Hmatník : Agát Výrez (cutaway) : Nie Krk : Mahogany Povrchová úprava : Lesk Farba : Natural Nultý pražec : Kosť (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Andalus Model 20A 4/4 Natural Gloss

VGS Pro Arte GC 100 A 7/8 Natural

VGS Pro Arte GC 100 A 7/8 Natural
Detail

Kvalitná klasická gitara veľkosti 7/8 vhodná pre deti od 11 do 13 rokov. Gitara je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov. Zadná doska a luby nástroja sú vyrobené z magagónu, predná doska je vyhotovená z masívneho 4 vrstvového smreku s drevenou vkladanou rozetou. Lepený javorový krk s menzúrou dĺžky 620 mm je osadený hmatníkom z dreviny Acacia so značkami na 3, 5 a 7 pražci. O ladenie a intonáciu sa stará sada mechaník v prevedení gold, nultý pražec so šírkou 48 mm a kobylka z dreviny Acacia. Gitara je natretá polyuretánovým lakom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Nástroj je vyrobený v Európe. Farebné prevedenie: Natural. Preferovaná ruka : Pravá ruka Šírka nultého pražca (mm) : 48.0 Počet strún : 6 Farba podľa výrobcu : Natural Výrez (cutaway) : Nie Veľkosť : 7/8 Farba : Natural Krajina pôvodu : Rumunsko Krk : Javor Úroveň zručnosti : Začiatočník Typ : Klasická gitara (muziker.com)

Podobné produkty ako VGS Pro Arte GC 100 A 7/8 Natural
VOX VGS-30 (VXVGS30), VOX VGS-50 (VXVGS50)