Waste bag záhradný kôš 500 l (43372)

Produkt Waste bag záhradný kôš 500 l (43372) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Waste bag záhradný kôš 500 l (43372) upraviť a produkt hľadať znova.

Waste Bag záhradný kôš 500 l (43372)

Waste Bag záhradný kôš 500 l (43372)
Detail

Zberný kôš – záhradný kôš na zber drobných vetiev listov a pod.; na výber z viacerých objemov (alza.sk)

Podobné produkty ako Waste Bag záhradný kôš 500 l (43372) , Orion kôš odp. uh waste kolíska 40 l hnedá (731705)

Peach Peach Shredder Waste Bag PS100-10

Detail

- Prevents spoiling with paper particles while emptyiing the waste container- Convenient semitransparents plastic bag- Easy to place in the waste box, suitable for use in most shredders- Dimensions: 50L, 630x740mm, 8my HDPE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Peach Peach Shredder Waste Bag PS100-10 , Orion kôš odp. uh waste kolíska 40 l sivá (731706)

Petkit Cat Waste Bag pre Pura Max (6973293800166)

Petkit Cat Waste Bag pre Pura Max (6973293800166)
Detail

Príslušenstvo pre mačacie toalety - odpadové vrecia pre mačaciu toaletu PURA X a PURA MAX, vhodné pre mačacie stelivo, praktické sťahovanie, rolka obsahuje 20 vriec Automatická kočičí toaleta Petkit Pura Max se postará o čistotu po vašich domácích mazlíčcích, vy se pro změnu musíte postarat o čistotu toalety. Petkit Cat Waste Bag můžete jednoduše dát do toalety pod stelivo a v okamžik, kdy je potřeba stelivo vyměnit, jednoduše stáhnete pytel Petkit Cat Waste Bag i s jeho obsahem a vyměníte jej za nový. Příslušenství pro kočičí toalety Petkit Cat Waste Bag pro Pura Max obsahuje 20 náhradních pytlů. Klíčové vlastnosti příslušenství pro kočičí toalety Petkit Cat Waste Bag pro Pura MaxOdpadní pytle pro kočičí záchod PURA X a PURA MAXVhodné pro kočičí stelivoPraktické stahováníRole obsahuje 20 pytlů (alza.sk)

Podobné produkty ako Petkit Cat Waste Bag pre Pura Max (6973293800166) , Orion kôš odp. uh waste kolíska 20 l hnedá (731703)

KLARSTEIN OKOSYSTEM ODPADKOVY KOS NASLAPNY KOS TRIEDIC ODPADU 45 L (3X15L) CIERNA, 10031327

KLARSTEIN OKOSYSTEM ODPADKOVY KOS NASLAPNY KOS TRIEDIC ODPADU 45 L (3X15L) CIERNA, 10031327
Detail

ODPADKOVÝ KÔŠ. Triedenie odpadkov úplne jednoducho: trojdielny nášľapný odpadkový kôš s farebným označením pre bio odpad (zelená), recyklovateľný odpad (žltá) a zvyšný odpad (hnedá).. Veľký objem 45 litrov rozdelený do (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN OKOSYSTEM ODPADKOVY KOS NASLAPNY KOS TRIEDIC ODPADU 45 L (3X15L) CIERNA, 10031327 , Orion kôš odp. uh waste kolíska 5 l hnedá (731398)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá
Detail

V kuchyni, jedálni, študentskej izbe, kancelárii aj v prevádzke je veľmi dôležité, aby bol zachovaný poriadok. Preto je odpadkový kôš nevyhnutným doplnkom ako v domácnosti, tak aj na pracovisku.Matný hnedý odpadkový kôš WASTE s objemom 20 litrov je vyrobený z PP plastu a má minimalistický dizajn, ktorý sa hodí naozaj kamkoľvek. Či už bude stáť vedľa stola, chladničky, alebo ho schováte do kuchynskej skrinky.Vďaka jeho otváraniu v štýle kolíska nepotrebuje toľko miesta a uľahčuje manipuláciu s odpadkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá , Orion kôš odp. uh waste kolíska 5 l sivá (731399)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá
Detail

V kuchyni, jedálni, študentskej izbe, kancelárii aj v prevádzke je veľmi dôležité, aby bol zachovaný poriadok. Preto je odpadkový kôš nevyhnutným doplnkom ako v domácnosti, tak aj na pracovisku.Matný hnedý odpadkový kôš WASTE s objemom 40 litrov je vyrobený z PP plastu a má minimalistický dizajn, ktorý sa hodí naozaj kamkoľvek. Či už bude stáť vedľa stola, chladničky, alebo ho schováte do kuchynskej skrinky.Vďaka jeho otváraniu v štýle kolíska nepotrebuje toľko miesta a uľahčuje manipuláciu s odpadkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá , Orion kôš odp. uh waste kolíska 10 l hnedá (731701)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá
Detail

V kuchyni, jedálni, študentskej izbe, kancelárii aj v prevádzke je veľmi dôležité, aby bol zachovaný poriadok. Preto je odpadkový kôš nevyhnutným doplnkom ako v domácnosti, tak aj na pracovisku.Matný sivý odpadkový kôš WASTE s objemom 40 litrov je vyrobený z PP plastu a má minimalistický dizajn, ktorý sa hodí naozaj kamkoľvek. Či už bude stáť vedľa stola, chladničky, alebo ho schováte do kuchynskej skrinky.Vďaka jeho otváraniu v štýle kolíska nepotrebuje toľko miesta a uľahčuje manipuláciu s odpadkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá , Orion kôš odp. uh waste kolíska 20 l sivá (731704)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 10 l, sivá

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 10 l, sivá
Detail

V kuchyni, jedálni, študentskej izbe, kancelárii aj v prevádzke je veľmi dôležité, aby bol zachovaný poriadok. Preto je odpadkový kôš nevyhnutným doplnkom ako v domácnosti, tak aj na pracovisku.Matný sivý odpadkový kôš WASTE s objemom 10 litrov je vyrobený z PP plastu a má minimalistický dizajn, ktorý sa hodí naozaj kamkoľvek. Či už bude stáť vedľa stola, chladničky, alebo ho schováte do kuchynskej skrinky.Vďaka jeho otváraniu v štýle kolíska nepotrebuje toľko miesta a uľahčuje manipuláciu s odpadkami. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 10 l, sivá , Fiskars kôš záhradný ergo m, 175 l (1028372)

Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Navy L

Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Navy L
Detail

Toto je najpredávanejšia a klasická námorná letná polokošeľa pre mužov. Rýchloschnúca tkanina Tactel® je ako stvorená pre akciu. Na dlhé letné dni sme pridali ochranu pred slnkom UPF 50+. Polo má tradičný strih pre nadčasový námorný štýl, luxusnú, vaflovo-piké textúru a je k dispozícii v širokej škále farieb. Zaviazali sme sa znižovať dopad na životné prostredie, táto košeľa bola zodpovedne vyrobená certifikovaným textilným výrobným procesom bluesign®, ktorý zvyšuje bezpečnosť a znižuje odpad v každom kroku dodávateľského reťazca odevov. Zloženie vlákna: 96% Polyester, 4% Elastan Návod na údržbu: Prať v práčke v studenej vode - 30°C, Nebieliť, Nesušiť v sušičke, Nežehliť, Nečistiť chemicky, Tmavé farby perte oddelene. VLASTNOSTI TACTEL® PRODUKT bluesign® UPF 50 Rýchloschnúca tkanina Predná léga na gombíky Rebrový golier s kontrastným prúžkom Rebrové manžety s kontrastným prúžkom Bočné rozdelenie Back Drop Tlač loga HH® na hrudi VÝKON Vodeodolnosť: 1/6, rýchloschnúce Priedušnosť: 4/6, vysoko priedušné Hmotnosť: 5/6, veľmi ľahké Typ aktivity : Plachtenie Typ aktivity : Móda Farba : Námornícka modrá Veľkosť : L Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Elastan Krajina pôvodu : Srí Lanka Špecifikácia materiálu : Polyester Farba podľa výrobcu : Navy Pohlavie : Muži Séria : Kos Materiál : Polyester Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Navy L , Kôš na záhradný odpad skladací pr. 50 × 65cm pe (556041)

Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE čierna, 25 l

Detail

S **košom na triedený odpad WASTE** atypického tvaru bude triedenie hračkou. Nádoba s objemom 25 l ponúka dostatočný priestor na vyhadzovaný odpad. Telo v čiernej farbe dopĺňa **praktické ucho**, ktoré vám uľahčí každodennú manipuláciu. **Veko otvárajúce sa ručne zhora** farebne kontrastuje so zvyškom koša a vďaka nemu ľahko spoznáte, čo za odpad do neho patrí. Kôš je **vyrobený z pevného plastu** a je tak veľmi ľahko umývateľný. Môžete si tiež **dokúpiť ďalšie varianty a zostaviť si celú sadu** na triedený odpad. **Dno aj vrchná časť sú špeciálne upravené, aby ste ich mohli stohovať** na seba a ušetriť tak cenné miesto v priestore. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE čierna, 25 l , Kôš na záhradný odpad skladací pr. 67 × 76 cm pe (386066)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá (731706)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá (731706)
Detail

Odpadkový kôš – objem 40 l, voľne stojací, materiál plast, sivá farba, 1 nádoba, rozmery 53,5 × 37 × 27 cm (V׊×H) Bez odpadkového koša by vaša domácnosť určite nebola príjemným miestom. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION umiestnite kamkoľvek, kde sa vám bude hodiť. Ponúkaný variant sa skladá z jednej nádoby s objemom 40 l. Kôš sa ľahko otvára aj zatvára vďaka kolíske. Na výrobu koša na odpadky bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je sivá. Jeho rozmery sú 53,5 × 37 × 27 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš skvele doplní vašu domácnosť. Zásadné vlastnosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá Na zhotovenie tohto odpadkového koša ORION bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast Pri kúpe dostanete 1 nádobu s objemom 40 l Ide o voľne stojací kôš Kôš je vhodný na zavesenie na stenu Otvára sa pomocou mechanizmu kolísky Rozmery: 53,5 × 37 × 27 cm (v × š × h) Farba je sivá Kôš na smeti ORION je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá (731706) , Kôš na záhradný odpad skladací pr. 55 × 70 cm pe (791321)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá (731703)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá (731703)
Detail

Odpadkový kôš – objem 20 l, voľne stojací, materiál plast, hnedá farba, ručné otváranie, rozmery 42 × 21 × 30 cm (V׊×H) V každej domácnosti je odpadkový kôš nevyhnutnosťou. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION umiestnite kamkoľvek, kde sa vám bude hodiť. Ponúkaný variant má objem 20 l. Kôš sa otvára aj zatvára pomocou kolísky. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je hnedá. Jeho rozmery sú 42 × 21 × 30 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš výborne zapadne do vašej domácnosti. Kľúčové prednosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá Pri výrobe tohto odpadkového koša ORION bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast Kôš možno umiestniť kamkoľvek Kôš je ideálny na zavesenie na stenu Otvára sa klasicky ručne Otvára sa pomocou kolísky Rozmery: 42 × 21 × 30 cm (v × š × h) Farba je hnedá Kôš na smeti ORION je nevyhnutným vybavením vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá (731703) , Orion koš odp. uh waste kolíska 10 l sivá (731702)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398)
Detail

Odpadkový kôš – objem 5 l, voľne stojací, materiál plast, hnedá farba, ručné otváranie, rozmery 25 × 13 × 17,5 cm (V׊×H) V každej domácnosti je odpadkový kôš nevyhnutnosťou. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION jednoducho postavíte na akékoľvek miesto. Ponúkaný variant má objem 5 l. Kolískový mechanizmus je obľúbený pre rýchle otváranie aj zatváranie koša. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je hnedá. Jeho rozmery majú 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš bude skvelým pomocníkom pri udržiavaní čistoty. Zásadné vlastnosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá Na výrobu tohto odpadkového koša ORION poslúžil kvalitný materiál, akým je plast Kôš možno umiestniť kamkoľvek Kôš je prispôsobený na zavesenie na stenu Otvára sa klasicky ručne Otvára sa kolískovým mechanizmom Rozmery: 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h) Farba je hnedá Kôš na smeti ORION by nemal chýbať vo vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398) , Carrying case bag for explorer 500 (7236)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá (731705)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá (731705)
Detail

Odpadkový kôš – objem 40 l, voľne stojací, materiál plast, hnedá farba, 1 nádoba, rozmery 53,5 × 37 × 27 cm (V׊×H) Určite si ani nedokážete predstaviť svoju domácnosť bez odpadkového koša. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION môžete postaviť na akékoľvek miesto. Ponúkaný variant sa skladá z jednej nádoby s objemom 40 l. Kôš rýchlo otvoríte aj zatvoríte vďaka kolískovému mechanizmu. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je hnedá. Jeho rozmery majú 53,5 × 37 × 27 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Zásadné prednosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá Na zhotovenie tohto odpadkového koša ORION poslúžil kvalitný materiál, akým je plast Nákupom získate 1 nádobu s objemom 40 l Kôš môžete postaviť kamkoľvek Kôš je ideálny na zavesenie na stenu Otvára sa pomocou mechanizmu kolísky Rozmery: 53,5 × 37 × 27 cm (v × š × h) Farba: hnedá Kôš na smeti ORION je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá (731705) , Dam tackle bag l (5706301603333)

Orion Koš odp. UH Waste kolíska 10 l sivá (731702)

Orion Koš odp. UH Waste kolíska 10 l sivá (731702)
Detail

Odpadkový kôš – objem 10 l, voľne stojací, materiál plast, sivá farba, ručné otváranie, rozmery 32,5 × 16,5 × 23 cm (V׊×H) Odpadkový kôš patrí k nenahraditeľnému vybaveniu každej domácnosti či kancelárie. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION môžete postaviť, kam len budete chcieť. Ponúkaný variant má objem 10 l. Kôš sa ľahko otvára aj zatvára vďaka kolíske. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je sivá. Jeho rozmery sú 32,5 × 16,5 × 23 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš výborne zapadne do vašej domácnosti. Kľúčové vlastnosti odpadkového koša Orion Koš odp. UH Waste kolíska 10 l sivá Pri výrobe tohto odpadkového koša ORION poslúžil kvalitný materiál, akým je plast Kôš možno umiestniť kamkoľvek Je to nástenný kôš Otvára sa ručne Otvára sa kolískovým mechanizmom Rozmery: 32,5 × 16,5 × 23 cm (v × š × h) Farba: sivá Kôš na smeti ORION je nevyhnutným vybavením vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Koš odp. UH Waste kolíska 10 l sivá (731702) , Sinks samostatný kôš 15 l (ek9141)

Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Tričko White L

Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Tričko White L
Detail

Toto je najpredávanejšia a klasická námorná letná polokošeľa pre mužov. Rýchloschnúca tkanina Tactel® je ako stvorená pre akciu. Na dlhé letné dni sme pridali ochranu pred slnkom UPF 50+. Polo má tradičný strih pre nadčasový námorný štýl, luxusnú, vaflovo-piké textúru a je k dispozícii v širokej škále farieb. Zaviazali sme sa znižovať dopad na životné prostredie, táto košeľa bola zodpovedne vyrobená certifikovaným textilným výrobným procesom bluesign®, ktorý zvyšuje bezpečnosť a znižuje odpad v každom kroku dodávateľského reťazca odevov. Zloženie vlákna: 96% Polyester, 4% Elastan Návod na údržbu: Prať v práčke v studenej vode - 30°C, Nebieliť, Nesušiť v sušičke, Nežehliť, Nečistiť chemicky, Tmavé farby perte oddelene. VLASTNOSTI TACTEL® PRODUKT bluesign® UPF 50 Rýchloschnúca tkanina Predná léga na gombíky Rebrový golier s kontrastným prúžkom Rebrové manžety s kontrastným prúžkom Bočné rozdelenie Back Drop Tlač loga HH® na hrudi VÝKON Vodeodolnosť: 1/6, rýchloschnúce Priedušnosť: 4/6, vysoko priedušné Hmotnosť: 5/6, veľmi ľahké Materiál: Polyester;Elastan Veľkosť: L Pohlavie: Muži Špecifikácia materiálu: Polyester;Elastan Typ aktivity: Móda;Plachtenie Typ Produktu: Polo tričko Séria: Kos Farba: Biela Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Srí Lanka Sezóna: Leto Farba podľa výrobcu: White (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Kos Quick-Dry Polo Tričko White L , Thule prepravný kôš trail l th824

Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE modrá/čierna, 25 l

Detail

S **košom na triedený odpad WASTE** atypického tvaru bude triedenie hračkou. Nádoba s objemom 25 l ponúka dostatočný priestor na vyhadzovaný odpad. Telo v čiernej farbe dopĺňa **praktické ucho**, ktoré vám uľahčí každodennú manipuláciu. **Veko otvárajúce sa ručne zhora** farebne kontrastuje so zvyškom koša a vďaka nemu ľahko spoznáte, čo za odpad do neho patrí. Kôš je **vyrobený z pevného plastu** a je tak veľmi ľahko umývateľný. Môžete si tiež **dokúpiť ďalšie varianty a zostaviť si celú sadu** na triedený odpad. **Dno aj vrchná časť sú špeciálne upravené, aby ste ich mohli stohovať** na seba a ušetriť tak cenné miesto v priestore. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE modrá/čierna, 25 l , Keter záhradný úložný box comfy 270 l (230407)

Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE zelená/čierna, 25 l

Detail

S **košom na triedený odpad WASTE** atypického tvaru bude triedenie hračkou. Nádoba s objemom 25 l ponúka dostatočný priestor na vyhadzovaný odpad. Telo v čiernej farbe dopĺňa **praktické ucho**, ktoré vám uľahčí každodennú manipuláciu. **Veko otvárajúce sa ručne zhora** farebne kontrastuje so zvyškom koša a vďaka nemu ľahko spoznáte, čo za odpad do neho patrí. Kôš je **vyrobený z pevného plastu** a je tak veľmi ľahko umývateľný. Môžete si tiež **dokúpiť ďalšie varianty a zostaviť si celú sadu** na triedený odpad. **Dno aj vrchná časť sú špeciálne upravené, aby ste ich mohli stohovať** na seba a ušetriť tak cenné miesto v priestore. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE zelená/čierna, 25 l , Záhradný úložný priestor space l čierny (20288 black)

Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE žltá/čierna, 25 l

Detail

S **košom na triedený odpad WASTE** atypického tvaru bude triedenie hračkou. Nádoba s objemom 25 l ponúka dostatočný priestor na vyhadzovaný odpad. Telo v čiernej farbe dopĺňa **praktické ucho**, ktoré vám uľahčí každodennú manipuláciu. **Veko otvárajúce sa ručne zhora** farebne kontrastuje so zvyškom koša a vďaka nemu ľahko spoznáte, čo za odpad do neho patrí. Kôš je **vyrobený z pevného plastu** a je tak veľmi ľahko umývateľný. Môžete si tiež **dokúpiť ďalšie varianty a zostaviť si celú sadu** na triedený odpad. **Dno aj vrchná časť sú špeciálne upravené, aby ste ich mohli stohovať** na seba a ušetriť tak cenné miesto v priestore. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Odpadkový kôš na triedený odpad WASTE žltá/čierna, 25 l , Záhradný úložný priestor space l natural (20288 natural)

Carrying Case Bag for Explorer 500 (7236)

Carrying Case Bag for Explorer 500 (7236)
Detail

Taška pre nabíjaciu stanicu Explorer 500, ideálny na prepravu, chráni pred poškodením, pohodlné madlo, vrecko na uloženie rôznych zariadení Cestovná taška Carrying Case Bag for Explorer 500 je špeciálne určená na nabíjaciu stanicu Jackery Explorer 500, ktorú ochráni pred poškriabaním a poškodením. Zaistí stanici ochranu aj pred vlhkosťou a prachom, pretože je vybavená nepriepustnými zipsami. Jej pohodlné prenášanie umožní držadlo a ramenný pás. V hornej časti je vybavená vreckom, do ktorého môžete uložiť mobilné zariadenieči napájacie káble. Taška Carrying Case Bag for Explorer 500 perfektne ochráni nabíjaciu stanicu pri prevážaní.Kľúčové vlastnosti tašky Carrying Case Bag for Explorer 500Taška určená na nabíjaciu stanicu Jackery Explorer 500Chráni pred poškriabaním a poškodenímZaistí stanicu ochranu aj pred vlhkosťou a prachomJej pohodlné prenášanie umožní madlo a ramenný pásTaška Carrying Case Bag for Explorer 500 je vybavená vreckom v hornej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Carrying Case Bag for Explorer 500 (7236) , Ngt deluxe bedchair bag l (5060211912528)

Fakľa Philippi Kos S

Fakľa Philippi Kos S
Detail

Fakľa z kolekcie Philippi. Model vyrobený z nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Fakľa Philippi Kos S , Prologic avenger accessory bag l (5706301650719)

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - červené , Curver odpadkový kôš flipbin 10 l zelený

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - červené , Sapho odpadkový kôš 3 l, bronz xj011

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - biele , Brabantia bo pedálový kôš 1 l + 23 l, čierny (121227)

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen , Keter záhradný úložný box hollywood 270 l, hnedý (223949)

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen , Keter záhradný úložný box kentwood 350 l, grafit (249462)

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - biele , Keter záhradný úložný box hollywood 270 l, grafit (247310)

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele

Ochranné rúško ZERO WASTE - biele
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - biele , Keter záhradný úložný box emily, grafit 270 l (249722)

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne , Fox aquos camolite accessory bag l (5056212142071)

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne , Savage gear flip rig bag l (5706301742506)

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne

Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - čierne

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené

Ochranné rúško ZERO WASTE - červené
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - červené

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen

Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen
Detail

Ochranné zero waste rúška vyrobené zo 100% bavlny, ktoré predstavujú adekvátnu ochranu proti smogu, peľom, alergénom, vírusom a pod. v súlade s odporúčaniami WHO. Nepredstavujú jednorazovú záležitosť. Rúško je vyrobené z dvoch vrstiev, drží ho gumička, ktorá sa dáva za ucho. Vďaka ergonomickému tvaru v troch veľkostiach sa prispôsobia tvaru obličeje. Ich využitie je dlhodobé a sú pratelné aj pri vysokých teplotách. Dajú sa použiť samostatne alebo s prídavkom filtra z netkanej textílie. Dostupné veľkosti: S (deti vo veku od 3-6 rokov), M (deti a dorast, dámy menšieho vzrastu), L (dámy a páni) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Ochranné rúško ZERO WASTE - cyklámen

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero
Detail

Športová obuv z kolekcie Arkk Copenhagen vyrobená z textilnej látky. Model s mäkkou podšívkou z textilného materiálu zaisťuje vysoký komfort nosenia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero

Municipal Waste - Electrified Brain (LP)

Municipal Waste - Electrified Brain (LP)
Detail

Dekáda interpreta: 2010 - 2019;2000 - 2009;2020 - 2029 Balenie obsahuje: LP Subžáner: Thrash Metal;Metal Zloženie setu: 1 ks Žáner: Thrash Metal;Metal Rok vydania: 2022.0 Vydavateľstvo: Nuclear Blast Farba podľa výrobcu: Black Farba: Čierna Rýchlosť: 33 1/3 RPM Krajina interpreta: USA Interpret / Téma: Municipal Waste Dátum vydania: 2022-10-28 Variant: Electrified Brain (LP) Typ: Album;Limitovaná edícia;LP platňa (muziker.com)

Podobné produkty ako Municipal Waste - Electrified Brain (LP)

Záhradná baterka Blomus 500 ml

Záhradná baterka Blomus 500 ml
Detail

Záhradná baterka z kolekcie Blomus. Model vyrobený z nerezovej ocele a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Záhradná baterka Blomus 500 ml

Zero waste odličovacie tampóniky - 100% bavlna

Zero waste odličovacie tampóniky - 100% bavlna
Detail

Prateľné a znovupoužiteľné kozmetické tampóniky z jemnej 100% bavlny. 7 kusov v balení - pre pohodlné odličovanie a čistenie pleti počas celého týždňa :) (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Zero waste odličovacie tampóniky - 100% bavlna

Kôš odpadkový ORION Waste 5l Brown

Kôš odpadkový ORION Waste 5l Brown
Detail

Kvalitní Kôš odpadkový ORION Waste 5l Brown z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Odpadkové koše. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kôš odpadkový ORION Waste 5l Brown

Kôš odpadkový ORION Waste 20l Grey

Kôš odpadkový ORION Waste 20l Grey
Detail

Kvalitní Kôš odpadkový ORION Waste 20l Grey z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Odpadkové koše. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kôš odpadkový ORION Waste 20l Grey

Kôš odpadkový ORION Waste 40l Grey

Kôš odpadkový ORION Waste 40l Grey
Detail

Kvalitní Kôš odpadkový ORION Waste 40l Grey z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Odpadkové koše. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kôš odpadkový ORION Waste 40l Grey

CURVER KNIT GULATY KOS 3L FIALOVY

CURVER KNIT GULATY KOS 3L FIALOVY
Detail

KOŠÍK. Plastový pletený koš. Objem: 3L. Farba: fialová. Rozmery: 230x190x190 mm. Hmotnosť 0,25 kg (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CURVER KNIT GULATY KOS 3L FIALOVY

LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 45L LT8044

LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 45L LT8044
Detail

BEZDOTYKOVÝ KÔŠ . Bezdotykový kôš sa vyznačuje jednoduchou obsluhou, ergonomickým a dizajnovým spracovaním . Kôš je vyrobený z kvalitných materiálov . Používanie koša s využitím systému fotoelektrické techniky . Senzorické (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 45L LT8044

LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 30L LT8021

LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 30L LT8021
Detail

BEZDOTYKOVÝ KÔŠ . Bezdotykový kôš sa vyznačuje jednoduchou obsluhou, ergonomickým a dizajnovým spracovaním . Kôš je vyrobený z kvalitných materiálov . Používanie koša s využitím systému fotoelektrické techniky . Otváranie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LAMART SENSOR BEZDOTYKOVY KOS 30L LT8021

BESTWAY 52418 PLAVAJUCI BASKETBALOVY KOS, /652418/

BESTWAY 52418 PLAVAJUCI BASKETBALOVY KOS, /652418/
Detail

BASKETBALOVÝ KÔŠ . Bestway 52418 Plávajúci basketbalový kôš . Zahrajte si vodný basketbal, utvorte dve alebo viac družstiev a môžete usporiadať veľký turnaj vo vode. . Vyrobené z kvalitného vinylu – 0,25 mm . Súčasťou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY 52418 PLAVAJUCI BASKETBALOVY KOS, /652418/

Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Left Zip Skydiver Regular

Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Left Zip Skydiver Regular
Detail

Priestranný a pohodlný, všestranný spacák na použitie počas jari, leta a jesene v miernom podnebí. Zvršok HELIUMTM 40 je ľahký a priedušný 433 g 90-10 Pure Duck Down s minimálnou plnivosťou 700 Mountain fit je priestranný a tepelne účinný Stredné bočné švy Anatomicky tvarovaná kapucňa s 5 prepážkami 4 anatomicky tvarované komory v oblasti chodidiel Prepážka na zips GeminiTM po celej dĺžke a integrovaný golier so zapínaním Lode LockTM Dodáva sa s vodotesným rolovacím vakom a úložným priestorom Vlastnosti Komfort: 0°C/32°F Limit komfortu: -12°C/10°F Extrémne podmienky: -24°C/-11°F Celková hmotnosť: 1040 g / 37 oz Maximálna dĺžka postavy : 185 cm Zips : Left Pohlavie : Unisex Variant : Classic 500 Extrémna teplota : -24°C Farba podľa výrobcu : Skydiver Komfortná teplota : 0°C Veľkosť : Regular Materiál : Polyamid Podšívka : Polyamid Veková skupina : Dospelý Izolácia : Páperie Krajina pôvodu : Čína Vrchná vrstva : Polyamid Hraničná teplota : -6 °C Farba : Modrá Hmotnosť : 1040 g Rozmery v zloženom stave : 22 x 19 x 17 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Left Zip Skydiver Regular

Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Right Zip Skydiver Regular

Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Right Zip Skydiver Regular
Detail

Priestranný a pohodlný, perfektný všestranný spacák na použitie počas jari, leta a jesene v miernom podnebí. Vonkajší plášť HELIUMTM 40 je ľahký a priedušný Mountain fit je priestranný a tepelne účinný Bočné švy Anatomicky tvarovaná kapucňa s 5 komorami Anatomicky tvarovaný priestor na nohy s 2 komorami Bočná léga po celej dĺžke zipsu a integrovaný golier okolo krku s jednoduchým zapínaním Lode Lock™ Dodáva sa s vodotesným rolovacím vakom a sieťkou na uskladnenie Vonkajší / vnútorný materiál 100 % polyamid, páperová výplň Teplotné limity Komfort: 0°C / 32°F Komfort Limit: -6°C / 21°F Extrém: -24°C / -11°F Vlastnosti Down 700 Páperie je ten najlepší izolant, aký máme. Jeho pomer tepla k hmotnosti, stlačiteľnosť, dlhá životnosť a mäkkosť sa nevyrovnajú umelým izoláciám. Pre všetky expedície, okrem tých najvážnejších, je kačacie páperie skvelou voľbou pre zateplené oblečenie aj vybavenie. Helium Helium tkaniny sú výnimočne ľahké, stlačiteľné a mäkké. Ich husto tkaná konštrukcia zaisťuje najvyššiu úroveň nepriepustnosti a odolnosti voči vetru. Down Codex® DOWN CODEX® je viacnásobne ocenená certifikačná schéma, ktorá zohľadňuje environmentálne, etické záležitosti a záležitosti týkajúce sa dobrých životných podmienok zvierat, ktoré sa týkajú nižších dodávateľských reťazcov. Je založená na komplexnom a transparentnom audite, ktorý zabezpečuje sledovateľnosť a kvalitu. Garancia ''A Good Night's Sleep'' Sme si takí istí, že spacáky vás udržia v teple a pohodlí, že okrem laboratórnych hodnotení EN13537 / ISO23537, ktoré uvádzame, má každý spacák Mountain Equipment aj samostatné teplotné hodnotenie ''A Good Night's Sleep.'' Fair Wear Ako člen Fair Wear sa spoločnosť Mountain Equipment zaviazala implementovať najvyššie štandardy pracovných podmienok. Mountain Equipment získalo v roku 2016 od nadácie Fair Wear Foundation status lídra a odvtedy každý rok dostáva najvyššie ocenenie za výkon. Rozmery v zloženom stave : 22 x 19 x 17 cm Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Materiál : Polyamid Hmotnosť : 1040 g Variant : Classic 500 Izolácia : Páperie Zips : Right Maximálna dĺžka postavy : 185 cm Podšívka : Polyamid Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Skydiver Komfortná teplota : 0°C Vrchná vrstva : Polyamid Veľkosť : Regular Hraničná teplota : -6 °C Veková skupina : Dospelý Extrémna teplota : -24°C (muziker.com)

Podobné produkty ako Mountain Equipment Classic 500 Sleeping Bag Right Zip Skydiver Regular

COMPASS Štartovacie káble 500 A 2,5 m zipper bag (8591686011234)

COMPASS Štartovacie káble 500 A  2,5 m zipper bag (8591686011234)
Detail

Štartovacie káble – z pomedeného hliníka, dĺžka 2,5 m, priemer vodiča 3,6 mm/prierez 10 m2, max. prúdové zaťaženie 500 A, svorky s izoláciou Hoci štartovacie káble nepatria medzi povinnú výbavu vozidla, dokážu pomôcť z prekérnej situácie. Káble na štartovanie COMPASS merajú 2,5 m, tak ich využijete najmä v prípadoch, keď majú autá medzi sebou väčší priestor. Vodiče z hliníka sú zodpovedné za spoľahlivé vedenie elektrického prúdu. Ich priemer je 3,6 mm a prierez vodiča je potom 10 mm2. Vyhovujú tak slabším motorom a benzínovým motorom áut do objemu 1 600 ccm. Svorky sú spoľahlivo zaizolované, teda výrazne znižujú riziko akéhokoľvek skratu. Štartovacie káble COMPASS zvládnu prúdové preťaženie najviac 500 A a na ceste pomôžu nielen vám, ale aj ostatným vodičom. Kľúčové vlastnosti produktu COMPASS Štartovacie káble 500 A 2,5 m zipper bag Štartovacie káble COMPASS prídu vhod vám alebo ďalším vodičom pri vybitej batérii Ich celková dĺžka je 2,5 m Vodič má priemer... (alza.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Štartovacie káble 500 A 2,5 m zipper bag (8591686011234)

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero béžová farba

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero béžová farba
Detail

Športová obuv z kolekcie Arkk Copenhagen vyrobená z textilnej látky. Model s gumovou podrážkou, ktorá je odolná voči poškodeniu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero béžová farba

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero čierna farba

Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero čierna farba
Detail

Športová obuv z kolekcie Arkk Copenhagen vyrobená z textilnej látky. Model s mäkkou podšívkou z textilného materiálu zaisťuje vysoký komfort nosenia. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Arkk Copenhagen Waste Zero čierna farba

Targus® 15-16" Zero Waste Backpack

Detail

Prvý bezodpadový batoh na trhu. Obal prduktu je po zložení jeho súčasťou. Pre uhlopričku do 16" Použitý recklovaný plast z 20 lahví (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Targus® 15-16" Zero Waste Backpack
Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l hnedá (731705), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 40 l sivá (731706), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l hnedá (731703), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l sivá (731399), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 10 l hnedá (731701), Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 20 l sivá (731704), Fiskars Kôš záhradný Ergo M, 175 l (1028372), Kôš na záhradný odpad skladací pr. 50 × 65cm PE (556041), Kôš na záhradný odpad skladací pr. 67 × 76 cm PE (386066), Kôš na záhradný odpad skladací pr. 55 × 70 cm PE (791321), Orion Koš odp. UH Waste kolíska 10 l sivá (731702), Carrying Case Bag for Explorer 500 (7236), DAM Tackle Bag L (5706301603333), SINKS samostatný kôš 15 l (EK9141), THULE Prepravný kôš Trail L TH824, KETER Záhradný úložný box COMFY 270 l (230407), Záhradný úložný priestor SPACE L čierny (20288 BLACK), Záhradný úložný priestor SPACE L natural (20288 NATURAL), NGT Deluxe Bedchair Bag L (5060211912528), Prologic Avenger Accessory Bag L (5706301650719), Curver odpadkový kôš Flipbin 10 L zelený, SAPHO Odpadkový kôš 3 l, bronz XJ011, Brabantia Bo pedálový kôš 1 L + 23 L, čierny (121227), KETER Záhradný úložný box HOLLYWOOD 270 l, hnedý (223949), KETER Záhradný úložný box KENTWOOD 350 l, grafit (249462), KETER Záhradný úložný box HOLLYWOOD 270 l, grafit (247310), KETER Záhradný úložný box EMILY, grafit 270 l (249722), FOX Aquos Camolite Accessory Bag L (5056212142071), Savage Gear Flip Rig Bag L (5706301742506)