Westmark - držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260)

Produkt Westmark - držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Westmark - držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260) upraviť a produkt hľadať znova.

WESTMARK - Držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260)

WESTMARK - Držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260)
Detail

Grilovacie príslušenstvo - vhodný na gril alebo do rúry, spodnú tácku využijete na prípravu zeleninových príloh, skladací pre úsporu miesta, vhodný do umývačky riadu Držák WESTMARK je určený na přípravu kuřecích křídel a stehen na grilu i v troubě. Pojme až 14 kuřecích stehen současně a vyrobený je z vysoce kvalitní nerezové oceli. Opatřený je tácem, který lze využít jako odkapávací misku na přebytečný tuk a šťávu z pečení či na přípravu příloh a zeleniny. Můžete ho velmi jednoduše rozložit a uspořit tak místo při skladování i umývat v myčce na nádobí. Pomocí držáku WESTMARK připravíte báječné kuřecí maso. Klíčové vlastnosti držáku na 14 kuřecích paliček s podtáckem WESTMARK, nerezovéhoDržák určený na přípravu kuřecích křídel a stehen na grilu i v trouběPojme až 14 kuřecích stehen současněVyrobený je z vysoce kvalitní nerezové oceliTác lze využít jako odkapávací misku na přebytečný tuk a šťávu z pečení či na přípravu příloh a zeleninyDržák... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK - Držiak na 14 kuracích paličiek s táckou, nerezový (15932260) , Westmark lis na cesto nerezový (32332260)

DELIMANO BAMBUSOVA DOSKA NA KRAJANIE S TACKOU BRAVA

DELIMANO BAMBUSOVA DOSKA NA KRAJANIE S TACKOU BRAVA
Detail

BAMBUSOVÁ DOSKA . Bez zbytočného neporiadku pri krájaní či sekaní . Rozlúčte sa s omrvinkami po krájaní chleba a so všadeprítomnou šťavou z ovocia či zeleniny. Vďaka dômyselnému dizajnu zvládnete rýchlu prípravu sendviča (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELIMANO BAMBUSOVA DOSKA NA KRAJANIE S TACKOU BRAVA , Westmark mlynček na soľ a korenie nerezový traditionell (63562260)

WESTMARK Súprava grilovacích ihiel s držiakom na grilovanie (15942260)

WESTMARK Súprava grilovacích ihiel s držiakom na grilovanie (15942260)
Detail

Grilovacia ihla – na gril, ručný pohon, dĺžka ihly 31 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Súprava grilovacích ihiel s držiakom na grilovanie (15942260) , Kroll nerezový držiak na kanister 5 l (8016066020304)

WESTMARK Lis na cesto nerezový (32332260)

WESTMARK Lis na cesto nerezový (32332260)
Detail

Zdobička – z nerezovej ocele v kombinácii s kvalitným plastom, lis vybavený 8 nerezovými nadstavcami s rôznymi dekormi a 8 rôzne tvarovanými tryskami, objem lisu 250ml Lis na cesto Westmark je praktickým doplnkom, ktorý vám dokonale uľahčí výrobu, plnenie a zdobenie tort, dezertov a cukroviniek. Zdobička je vybavená 8 rôznymi vymeniteľnými nadstavcami a 8 rôzne tvarovanými tryskami, s ktorých pomocou bude plnenie aj zdobenie jednoduché a rýchle. Vyrobená je z odolnej nerezovej ocele v kombinácii s veľmi kvalitným plastom a disponuje kapacitou 250 ml na cesto, náplne a krémy. Vyniká rovnako veľmi jednoduchým ovládaním a používaním. So zdobičkou Westmark sú výroba a zdobenie dezertov skutočne maximálne jednoduché. Kľúčové vlastnosti nerezového lisu na cesto WestmarkPraktická zdobičkaNa výrobu, plnenie a zdobenie tort, dezertov, cukroviniekS 8 rôznymi výmennými nadstavcamiS 8 rôzne tvarovanými tryskamiVyrobená z odolnej nerezovej ocele a veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Lis na cesto nerezový (32332260) , Banquet držiak na utierky nerezový akcent 23 cm (28745101)

WESTMARK - Guľa na ryžu, nerezová, 1 l (12402260)

WESTMARK - Guľa na ryžu, nerezová, 1 l (12402260)
Detail

Kuchynské náradie - na prípravu cca 4 porcií, ľahká manipulácia, jednoduchý zámok, vhodné do umývačky riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK - Guľa na ryžu, nerezová, 1 l (12402260) , Tontarelli odkvapkávač na riad bella s táckou krémový (8074418159)

WESTMARK Mlynček na soľ a korenie nerezový Traditionell (63562260)

WESTMARK Mlynček na soľ a korenie nerezový Traditionell (63562260)
Detail

Mlynček na korenie – na korenie, soľ a ďalšie druhy korenín s atraktívnym vzhľadom doplneným priehľadným dielom, vyrobený z leštenej ušľachtilej nerezovej ocele a vybavený kvalitným keramickým mlecím mechanizmom, umožňuje prostredníctvom spodného krúžku plynulé nastavenie hrubosti mletia, po odskrutkovaní vrchného viečka možno mlynček ľahko naplniť extra veľkým množstvom korenia alebo soli, výška 21cm Westmark traditionelle predstavuje univerzálny mechanický mlynček, s ktorým dokonale nameliete korenie, soľ aj iné druhy korenín. Mlynček zaujme už na prvý pohľad svojim vysoko moderným atraktívnym dizajnom, ktorý sa bude vynímať v každej kuchyni. Je vyrobený z leštenej ušľachtilej ocele a doplnený o priehľadnú časť. O precízne namletie korenia sa postará kvalitný keramický mlecí mechanizmus, ktorý umožňuje prostredníctvom spodného krúžku nastavenia hrubosti mletia presne podľa potreby. Mlynček jednoducho naplníte korením, a to pomocou odskrutkovania... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Mlynček na soľ a korenie nerezový Traditionell (63562260) , Tontarelli odkvapávač na riad brio s táckou modrý (8075341a7q)

Nerezové zlievacie cedidlo Westmark

Nerezové zlievacie cedidlo Westmark
Detail

Westmark je nemecká značka s viac ako 50-ročnou históriou. Jej stredobodom je jediné - skrátiť chvíle strávené v kuchyni tým, že vám ponúkne vychytané kuchynské doplnky, ktoré vám ušetria hromadu práce a času. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nerezové zlievacie cedidlo Westmark , Aps držiak na obrúsky 14 × 14 × 6,5 cm bar, 11762

Kela Nerezový nástenný držiak na mydlo Lucido

Kela Nerezový nástenný držiak na mydlo Lucido
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke s praktickou mydlovničkou značky KELA zo série Lucido. Elegantná kombinácia vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele s čírou sklenenou miskou vytvára jednoduché línie a moderný dizajn, ktorý perfektne doplní každý interiér. Vysoko kvalitné materiály zaistia dlhú životnosť. Súčasťou balenia sú komponenty pre priskrutkovanie k stene aj vysoko kvalitné lepidlo X-Trem Glue fix, vďaka ktorému pohodlne pripevníte všetky prvky aj bez vŕtania.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástenný držiak na mydlo Lucido , Nerezový vešiak/sušiak na uteráky s 2 tyčami

Nerezová špikovacia ihla Westmark Pin

Nerezová špikovacia ihla Westmark Pin
Detail

Všetci pomocníci do kuchyne od nemeckej značky Westmark uľahčia prácu pri varení i pečení. Tak doplňte svoju kuchársku výbavu tradičným aj netradičným náradím. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nerezová špikovacia ihla Westmark Pin , Dantoy classic súprava s táckou hotdog (5701217046601)

Kela Nerezový držiak na uteráky Lucido, 3 ramená

Kela Nerezový držiak na uteráky Lucido, 3 ramená
Detail

Vysoko kvalitný nehrdzavejúci držiak na uteráky zo série Lucido poskytne dostatok miesta pre uteráky celej vašej rodiny. Vďaka trom otočným ľubovoľne nastaviteľným ramenám s dĺžkou 32 cm a vysoko stabilnému prevedenieusa stane nepostrádateľným pomocníkom do vašej kúpeľne. Prvotriedna nehrdzavejúca oceľ s lesklým povrchom dodáva stojanu dizajnový vzhľad vhodný nielen do moderného interiéru.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový držiak na uteráky Lucido, 3 ramená , Dantoy classic súprava s táckou burger (5701217046700)

Kela Nerezový nástenný držiak na zubné kefky Lucido

Kela Nerezový nástenný držiak na zubné kefky Lucido
Detail

Kefky vždy po ruke a zároveň dostatok miesta na umývadle? Jedine s nástenným držiakom. Nehrdzavejúci držiak na zubné kefky značky KELA zo série Lucido skvele kombinuje vysoko leštenú nehrdzavejúcu oceľ s elegantným skleneným kalíškom. Jednoduché línie a moderný dizajn perfektne doplni každý interiér. Vysoko kvalitné materiály zaistia dlhú životnosť. Súčasťou balenia sú komponenty pre priskrutkovanie k stene aj vysoko kvalitné lepidlo X-Trem Glue fix, vďaka ktorému pohodlne pripevníte všetky prvky aj bez vŕtania.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástenný držiak na zubné kefky Lucido , Westmark sitko na čaj s odkvapkávačom (15822260)

KROLL Nerezový držiak na kanister 5 l (8016066020304)

KROLL Nerezový držiak na kanister 5 l (8016066020304)
Detail

Držiak na mydlo obdĺžnikový tvar základne, druh prichytenia: na rozperku Dávkovač KROLL je nerezový držiak na 5l kanister. Je vyrobený z oceľových prútov. Dávkovač KROLL je vyrobený z jedného kusu, nie je potrebné ho nijako skladať. Ľahko ho prirobíte na stenu pomocou hmoždiniek do požadovanej výšky. Kľúčové vlastnosti dávkovača KROLLDávkovač KROLL je určený pre 5l kanisterJe vyrobený z oceľových prútovNie je potrebné ho skladaťDávkovač KROLL je možné pripevniť na stenuRozmery: 18 × 14 × 28cm (alza.sk)

Podobné produkty ako KROLL Nerezový držiak na kanister 5 l (8016066020304) , Tontarelli príborník bella plus s táckou sivý (8074495153)

APS Držiak na obrúsky 14 × 14 × 6,5 cm BAR, 11762

APS Držiak na obrúsky 14 × 14 × 6,5 cm BAR, 11762
Detail

Držiak – na 50 skladaných obrúskov, s ťažidlom, s farebnou vložkou, rozmery 14×14cm, výška 6.5cm (alza.sk)

Podobné produkty ako APS Držiak na obrúsky 14 × 14 × 6,5 cm BAR, 11762 , Tontarelli príborník bella plus s táckou krémová (8074495159)

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky, 22-35 cm

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky, 22-35 cm
Detail

Veľmi praktická pomôcka do kuchyne na utierky, uteráky, handričky. Držiak je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je nastaviteľný od 22 do 35 cm. Jednoducho a ľahko zavesíte bez vŕtania, a to na dvierka skriniek – dovnútra alebo von alebo na zásuvku kuchynskej linky. Vhodný pre všetky štandardné rozmery nábytku (do hrúbky 2 cm). Vďaka gumovým podložkám dokonale drží na svojom mieste a zabráni poškriabaniu v mieste zavesenia. Kvalitný výrobok nemeckej firmy Wenko. (4home.sk)

Podobné produkty ako Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky, 22-35 cm , Westmark tvorítko na ľad s viečkom crystal (52312270)

Banquet Držiak na utierky nerezový AKCENT 23 cm (28745101)

Banquet Držiak na utierky nerezový AKCENT 23 cm (28745101)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – závesný, kovový, šírka 23 cm, strieborná farba, hmotnosť 100 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Banquet Držiak na utierky nerezový AKCENT 23 cm (28745101) , Westmark tvorítko na ľad s viečkom kocka (52322270)

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 22-35 cm, čierna

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 22-35 cm, čierna
Detail

Velmi praktická pomůcka do kuchyně na utěrky, ručníky, hadříky. Držák je vyroben z kvalitní nerezové oceli a je nastavitelný od 22 do 35 cm. Jednoduše a snadno zavěsíte bez vrtání, a to na dvířka skříněk – dovnitř či ven nebo na zásuvku kuchyňské linky. Vhodný pro všechny standardní rozměry nábytku (do tloušťky 2 cm). Díky gumovým podložkám dokonale drží na svém místě a zabrání poškrábání v místě zavěšení. Černý nábytek a doplňky jsou naprosto trendy a vytváří úžasné akcenty. Skvěle se hodí jak k modernímu, tak rustikálnímu, venkovskému stylu. Kvalitní výrobek německé firmy Wenko. Rozměr: 22 - 35 cm, 6,5 x 5,5 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 22-35 cm, čierna , Westmark mlynček na korenie s keramickou vložkou (63542260)

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 36-60 cm, čierna

Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 36-60 cm, čierna
Detail

Veľmi praktická pomôcka do kuchyne na utierky, uteráky, handričky. Držiak je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je nastaviteľný od 36 do 60 cm. Jednoducho a ľahko zavesíte bez vŕtania, a to na dvierka skriniek – dovnútra či von alebo na zásuvku kuchynskej linky. Vďaka svojmu rozpätiu až na šírku 60 cm využijete tiež v kúpeľni na uteráky či osušky alebo kdekoľvek inde v domácnosti. Vhodný pre všetky štandardné rozmery nábytku (do hrúbky 2 cm).Vďaka gumovým podložkám dokonale drží na svojom mieste a zabráni poškriabaniu v mieste zavesenia. Čierny nábytok a doplnky sú úplne trendy a vytvárajú úžasné akcenty. Skvele sa hodí ako k modernému tak rustikálnemu, vidieckemu štýlu. Kvalitný výrobok nemeckej firmy Wenko. Rozmer: 36 - 60 cm, 6,5 x 5,5 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Wenko Nastaviteľný nerezový držiak na utierky 36-60 cm, čierna , Fiskars držiak na stenu na bubon s (1020448)

Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 16 cm

Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 16 cm
Detail

Či už je potreba scediť bylinky, preosiať múku alebo prepasírovať omáčku, tradičné nerezové sito vám bude vždy k ruke. Nemecká značka Westmark má dlhoročné skúsenosti a preto má recept na trvanlivé a kvalitné kuchynské náčinie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 16 cm , Jouéco drevená šalátová sada s táckou 29 ks (8711866800698)

Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 20 cm

Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 20 cm
Detail

Či už je potreba scediť bylinky, preosiať múku alebo prepasírovať omáčku, tradičné nerezové sito vám bude vždy k ruke. Nemecká značka Westmark má dlhoročné skúsenosti a preto má recept na trvanlivé a kvalitné kuchynské náčinie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nerezové sitko Westmark Traditionell, ø 20 cm , Kesper elektrický nerezový mlynček na korenie 20,5 cm, s osvetlením (13710)

Kela Nerezový nástenný držiak na uterák Lucido, 18,5 x 10,5 cm

Kela Nerezový nástenný držiak na uterák Lucido, 18,5 x 10,5 cm
Detail

Jednoduchosť a elegancia pre vašu kúpeľňu. To je nehrdzavejúci nástenný držiak na uterák značky KELA zo série Lucido. Nenáročný dizajn a prvotriedna nehrdzavejúca oceľ s lesklým povrchom dodajú kúpeľni šmrnc a zároveň nenarušia jej starostlivo doladený štýl. Súčasťou balenia sú komponenty pre priskrutkovanie k stene aj vysoko kvalitné lepidlo X-Trem Glue fix, vďaka ktorému pohodlne pripevníte všetky prvky aj bez vŕtania.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástenný držiak na uterák Lucido, 18,5 x 10,5 cm , M-style nerezový držiak police – sklopný 20 cm 2 ks (5226-ms-048588)

ebro 1340-5040 TTX-WM Nerezový držiak na stenu 1 ks

ebro 1340-5040 TTX-WM   Nerezový držiak na stenu 1 ks
Detail

Nerezový nástenný držiak vhodný pre teplomery ebro série TTX. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako ebro 1340-5040 TTX-WM Nerezový držiak na stenu 1 ks , Westmark formička na hamburgery (62332260)

MG U7028 univerzálny držiak na TV 14 - 55'', čierny

MG U7028 univerzálny držiak na TV 14 - 55'', čierny
Detail

TV držiak s reguláciou otáčania o 180° je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú flexibilný spôsob, ako umiestniť svoj televízor na stenu. Držiak je kompatibilný s televízormi s rozmermi obrazovky od 14 do 55 palcov a s maximálnym zaťažením 22 kg, čo z neho robí ideálnu voľbu pre rôzne typy televízorov, či LCD obrazoviek. Prispôsobenie vzdialenosti od steny Ploché prevedenie TV držiaka znamená, že TV je možné umiestniť v minimálnej vzdialenosti od steny. Dlhé rameno umožňuje nastaviť vzdialenosť od steny v rozmedzí 40-385 mm, podľa vašich preferencií a priestorových možností. Vertikálna nastavenie Držiak umožňuje nastaviť uhol sklonu obrazovky prijímača v rozsahu od +15° do -15°, vďaka čomu si ho jednoducho nastavíte tak, aby bola perfektne viditeľný pri vysokom aj nízkom zavesení. Horizontálne nastavenie Otočná rukoväť umožňuje aj korekciu horizontálnej polohy. Televízor je možné otočiť doprava / doľava o 180 stupňov, vďaka čomu si ľahko upravíme jeho polohu tak, aby bol viditeľný z miesta, kde sa nachádzame. Univerzálne použitie TV držiak je vhodný pre väčšinu televízorov a monitorov s veľkosťou 14-55" s hmotnosťou do 35 kg. Pri správnom namontovaní dokonale priľne k stene aj TV, čo zaručuje bezpečnosť a používanie po celé roky. Parametre: • Regulácia otáčania: 180° • Nastaviteľná vzdialenosť od steny (rozsah): 40-385mm • Kompatibilné zariadenia: 14 až 55 palcov • Maximálne zaťaženie (kg): 22 kg • Rozmery (dĺžka/šírka/výška): 37 x 22,5 x 22,5 cm • Hmotnosť: 1,2 kg • Obsah balenia: držiak, upevňovacie prvky (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG U7028 univerzálny držiak na TV 14 - 55'', čierny , Westmark ihla na marinovanie (61422280)

Kela Nerezový nástenný držiak na uteráky dvojitý Lucido, 43 x 9 cm

Kela Nerezový nástenný držiak na uteráky dvojitý Lucido, 43 x 9 cm
Detail

Vysoko kvalitný nehrdzavejúci držiak na uteráky zo série Lucido poskytne dostatok miesta pre uteráky celej vašej rodiny. Vďaka dvom otočným ľubovoľne nastaviteľným ramenám sa stane nepostrádateľným pomocníkom do vašej kúpeľne. Prvotriedna nehrdzavejúca oceľ s lesklým povrchom dodáva držiaku dizajnový vzhľad vhodný nielen do moderného interiéru. Súčasťou balenia sú komponenty pre priskrutkovanie k stene aj vysoko kvalitné lepidlo X-Trem Glue fix, vďaka ktorému pohodlne pripevníte všetky prvky aj bez vŕtania.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástenný držiak na uteráky dvojitý Lucido, 43 x 9 cm , Westmark teplomer na pečenie (12692270)

Závesný držiak na utierky iDesign Metal, 27 x 14 cm

Závesný držiak na utierky iDesign Metal, 27 x 14 cm
Detail

Závesný držiak na utierky iDesign Metal, 27 x 14 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Závesný držiak na utierky iDesign Metal, 27 x 14 cm , Westmark nožnice na hydinu (13722280)

SAPHO DIAMOND polička na uteráky s držiakom 600 mm, bronz (1318-14)

SAPHO DIAMOND polička na uteráky s držiakom 600 mm, bronz (1318-14)
Detail

Držiak na uteráky okrúhly tvar základne, druh prichytenia: na rozperku, rozmery: 605×134.5×230 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako SAPHO DIAMOND polička na uteráky s držiakom 600 mm, bronz (1318-14) , Westmark lyžička na čaj (15372270)

Fasten sada nerezových téglikov s držiakom 6 ks

Fasten sada nerezových téglikov s držiakom 6 ks
Detail

Praktická pomôcka na dlhé výpravy na lodi. (parys.sk)

Podobné produkty ako Fasten sada nerezových téglikov s držiakom 6 ks , Westmark krájač na gaštany (40422260)

Westmark Sitko na čaj s odkvapkávačom (15822260)

Westmark Sitko na čaj s odkvapkávačom (15822260)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ a nerez, vhodné do umývačky a odkvapkávacia miska, výška 95 mm, šírka 65 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Sitko na čaj s odkvapkávačom (15822260) , Westmark dávkovač na cesto (30122260)

Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou (63542260)

Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou (63542260)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál plast, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 6.8 cm, hmotnosť 229g Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou je šikovný pomocník, s ktorým dokážete ľahko namlieť soľ, čierne korenie aj ďalšie koreniny, a tak pre vás bude dochucovanie jedál hračka. Vďaka nastaviteľnému mechanizmu mletia je len na vás, aké veľké kusy korenia v jedle chcete. Plastová konštrukcia sa postará o to, že má mlynček nízku hmotnosť a k tomu dobre vyzerá. Balenie zahŕňa jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou a jeho zaujímavé prednosti V balení je obsiahnutý jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom WESTMARK si môžete určiť hrubosť korenia Materiálom mlynčeka je plast Hmotnosť: 229 g Priemer ručného mlynčeka na korenie zodpovedá hodnote 6,8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou (63542260) , Westmark vajíčko na čaj (15362280)

SpeaKa Professional Slim Fix TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 106,7 cm (42") neflexibilný

SpeaKa Professional Slim Fix TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 106,7 cm (42") neflexibilný
Detail

SpeaKa "Slim Fix" je pevný nástenný držiak na TV / monitor, ktorý podporuje väčšinu plochých televízorov a monitorov medzi 35,6 (14 ") a 106,7 cm (42") a hmotnosťou 25 kg. , Extrémne tenká konštrukcia zaisťuje vzdialenosť 20 mm od steny, a teda len dostatočný priestor na dostatočné vetranie a inštaláciu káblov. Tenká stenová doska je ideálna pre domácnosti a dá sa ľahko a rýchlo namontovať na stenu v niekoľkých krokoch. Zahrnutý je komplexný inštalačný materiál, takže si môžete byť istí, že držiak TV / monitora môže byť pripevnený k akejkoľvek stene bez toho, aby ste si museli kupovať ďalšie príslušenstvo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako SpeaKa Professional Slim Fix TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 106,7 cm (42") neflexibilný , Westmark struhadlo na zázvor (11562260)

Barmanská sada s dreveným stojanom 14 dielov, nerezová SPRINGOS GROFF

Barmanská sada s dreveným stojanom 14 dielov, nerezová SPRINGOS GROFF
Detail

Profesionální sada na přípravu drinků. Pokud je výroba nápojů vašim koníčkem, elegantní barmanský set obsahující 14 různých doplňků, včetně odolného barmanského stojanu, je přímo pro vás. Lahodné koktejly připravíte během chvilky. Sada obsahuje šejkr o objemu 550 ml, barmanský filtr, paličku a jiné potřebné nástroje. Nerezová ocel, certifikovaný materiál pro práci s potravinami. Hlavní přednosti:neutrální na chuť a vůniskvělý tip na dárek - pro každou příležitostkaždý prvek je vyroben z odolné nerezové oceliperfektní řešení, když vás nudí jednoduché drinkyrozvíjí barmanské dovednosti, zpestřuje večírkyúhledný, elegantní povrch Barmanská sada Springos je vybavena mnoha doplňky, které vám pomohou připravit váš oblíbený nápoj. Bude mít velký vliv na rozvoj barmanských dovedností a jistě zpestří každou párty. Pokud vás omrzí jednoduchá řešení, nečekejte a ověřte si, co jsme pro vás připravili. Šejkr je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, má zrcadlovou úpravu, zaručuje uživateli ochranu proti vytečení a korozi. Při styku s potravinami je zcela bezpečný, o čemž svědčí certifikované označení. Dali jsme si záležet na tom, aby si každý připevněný prvek našel své místo ve stojanu, díky čemuž je skladování sestavy extrémně snadné. Výrobky z bambusu jsou módní dekorací v kuchyni. Materiál použitý na výrobu stojanu má vysokou životnost, nepohlcuje pachy, nebarví se a je odolný proti prasknutí a deformaci. Tento model šejkru je velmi oblíbený a jistě jej ocení i profesionálové. Skládá se ze dvou nerezových kelímků a má mnoho výhod. Zabraňuje jak rychlému zahřátí, tak ochlazení obsahu. Konstrukce mixéru je odolná a pevná, což se odráží na komfortu práce. Zvláštní výhodou je akustický zážitek, který Tin Tin nabízí, mnoho pořadů snadno ukradnete Sada obsahuje:1x Shaker Tin Tin (2x hrnek z nerezové oceli)1x barmanský filtr1x Bartender Measure - Jigger 30/60 ml1x barmanská lžíce1x Kleště na led1x Barman - Muddler4x barmanský nalévač1x barmanské sítko "síťka"1x barmanský sítko cedník1x Stojan na barmanské potřeby Parametry:materiál: nerezová ocelstříbrná barvapočet prvků: 14rozměry balení: 19 x 32 x 12 cmcelková výška šejkru: 26,5 cm / průměr 6,5 cm750ml šálek: výška 15,5 cm / průměr nálevu: 8,7 cm / průměr dna šálku: 6,5 cm600ml šálek: výška 13,7 cm / průměr nálevu: 8,5 cm / průměr dna šálku: 6,5 cmbarmanský filtr: výška 15 cm, šířka 9 cmbarmanské měřicí pásmo: výška 11,5 cm, průměr 4,5 a 4,5 cmbarmanská lžíce: délka 26 cm Kleště na led: délka 17,5 cmbarman na paličky: délka 21 cm, průměr 3,5 cmbarmanský nalévač: délka 11 cmsíťové sítko: délka 22 cm, průměr 9 cmbarmanské sítko cedník: délka 16,5 cm šířka 8 cmstojan na barmanské náčiní: délka 29 cm, šířka 10,5 cm, výška 9,5 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Barmanská sada s dreveným stojanom 14 dielov, nerezová SPRINGOS GROFF , Westmark mlynček na mandle (97152260)

Westmark Vajíčko na čaj s miskou, priemer 40 mm (15772280)

Westmark Vajíčko na čaj s miskou, priemer 40 mm (15772280)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ a nerez, vhodné do umývačky, retiazka a odkvapkávacia miska, výška 53 mm, šírka 40 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Vajíčko na čaj s miskou, priemer 40 mm (15772280)

Priehľadný držiak s prísavkami iDesign, 5 x 14 cm

Priehľadný držiak s prísavkami iDesign, 5 x 14 cm
Detail

K tomuto držiaku netreba lepidlo, stačí prichytiť samodržiace prísavky do drezu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Priehľadný držiak s prísavkami iDesign, 5 x 14 cm

Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík

Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík
Detail

Cumlík bábätka je blízko a čistý. Chráni pred stratením cumlíka. Vhodný na väčšinu cumlíkov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík

Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík

Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík
Detail

Cumlík bábätka je blízko a čistý. Chráni pred stratením cumlíka. Vhodný na väčšinu cumlíkov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dr.Brown´S Držiak Na Cumlík

Ihla na marinovanie Westmark

Ihla na marinovanie Westmark
Detail

Uľahčite si prácu s pomocníkmi od Westmark. Táto nemecká značka pôsobí na trhu dlhšie ako 50 rokov a môžete si tak byť istí, že si domov pozvete kúsok tej najvyššej kvality. Pustite sa do varenia ešte dnes ♥ (bonami.sk)

Podobné produkty ako Ihla na marinovanie Westmark

Dóza na maslo Westmark

Dóza na maslo Westmark
Detail

Westmark je synonymom pre kvalitu a praktickosť, ktorú oceníte aj vo vašej kuchyni. S týmto kúskom sa vám bude variť jedna radosť. Pozvite ho k sebe do kuchyne a užite si radosť z tvorenia plného chutí. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Dóza na maslo Westmark

Nôž na chleba Westmark

Nôž na chleba Westmark
Detail

Vyrobené v Nemecku, overené viac ako 50-ročnou tradíciou a vytvorené tak, aby všetky vaše kuchynské problémy boli minulosťou. Westmark je majstrom v tom, ako si uľahčiť život, a to aj s týmto praktickým sitkom na pyré. Nech žije sezóna zavárania! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nôž na chleba Westmark

Westmark Krabička na lieky

Westmark Krabička na lieky
Detail

Ak je vašim každodenným úskalím nezabudnúť si vziať svoje lieky, kúpte si na ne túto šikovnú krabičku od nemeckej značky Westmark. Nájdete v nej celkom 7 farebne odlišných priehradok, z ktorých každá je rozdelená do štyroch samostatných sekcií – ráno, poludnie, večer a noc.Môžete si do nich pripraviť predpísanú dávku liekov alebo vitamínov na celý týždeň. Jednotlivé poschodia majú označenie podľa dní v týždni. Potrebnú priehradku si tiež môžete vziať kamkoľvek so sebou a nebáť sa toho, že lieky vytratíte. Aktuálny deň je vždy hore. Keď lieky z priehradky pre aktuálny deň vyberiete, vsuňte danú prázdnu priehradku dole boxu, nech máte pripravenú novú plnú priehradku na ďalší deň.Celá krabička je vyrobená z kvalitného plastu bez prímesí BPA. Viečka priehradiek sú transparentné, vďaka čomu máte dokonalý prehľad o ich obsahu.Rozmery dávkovača: 11,5 x 4 x 11 cm (d x š x v) (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krabička na lieky

Westmark Nožnice na hydinu

Westmark Nožnice na hydinu
Detail

S kvalitnými nožnicami na hydinu od spoločnosti Westmark budete dokonale vybavení na krájanie, vykosťovanie a orezávanie hydiny, ako je kura, hus alebo morka. Majú jemne ozubené čepele nožníc z nehrdz. ocele a napnutie čepele je možné regulovať skrutkou. Vnútorná pružina zaisťuje ľahkú manipuláciu bez námahy. Vďaka uzamykaciemu mechanizmu ich možno bezpečne uložiť do zásuvky. Nožnice sú rovnako vhodné pre pravákov aj ľavákov. Plastom potiahnuté rukoväte navyše zaisťujú bezpečné držanie.Parametre: krájajú hydina presne a čisto s ozubeným ostrím a integrovaným lámačom kostí s vnútornou pružinou a zámkom poplastované rukoväte zaisťujú pohodlnú manipuláciu rozmery: 240 x 50 x 17 m (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Nožnice na hydinu

Bielo-červená misa na šalát s nádobkou na omáčku Westmark Vege, 6,5 l

Bielo-červená misa na šalát s nádobkou na omáčku Westmark Vege, 6,5 l
Detail

Misa nielen pre milovníkov šalátov. Pojme veľa čerstvej zeleniny, hodí sa do každej kuchyne a jedlo v nej bude vyzerať vždy perfektne. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bielo-červená misa na šalát s nádobkou na omáčku Westmark Vege, 6,5 l

FISKARS Držiak na stenu na bubon S (1020448)

FISKARS Držiak na stenu na bubon S (1020448)
Detail

Držiak – na stenu na zavlažovací bubon S (1020436), kovové vyhotovenie, dodávaný s montážnymi prvkami (alza.sk)

Podobné produkty ako FISKARS Držiak na stenu na bubon S (1020448)

Fasten držiak na zrkadlo s dvomi rýchloupínacími držiakmi

Fasten držiak na zrkadlo s dvomi rýchloupínacími držiakmi
Detail

Ako je sonda sonaru, držiak prútov, doska pre obrazovku sonaru, držiaky na tablety, telefóny, foťáky či Go pro kamery, viazacie kotvy, upevňovacie háčiky, veslá, hrazdy a ďalšie. Všetky tieto Fasten príslušenstvá majú na koncoch špeciálne tvarovaný upevňovací bod, ktorý ľahko zapadne do rýchloupínacieho držiaka. Potom už stačí iba zasunúť poistku a príslušenstvo je pevne spojené s držiakom. Držiak sa upevňuje pomocou svorky na rúrky alebo iné predmety. (parys.sk)

Podobné produkty ako Fasten držiak na zrkadlo s dvomi rýchloupínacími držiakmi

Rittal HD 4000100 dištančný držiak nerezová ocel nerezová oceľ 1 ks

Rittal HD 4000100 dištančný držiak  nerezová ocel nerezová oceľ  1 ks
Detail

Za krytom vytvára priestor na čistenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Rittal HD 4000100 dištančný držiak nerezová ocel nerezová oceľ 1 ks

Držiak na telefón s prsteňom Swarovski

Držiak na telefón s prsteňom Swarovski
Detail

Držiak na telefón s prsteňom z kolekcie Swarovski. Model vytvorený spojením kovu a kryštálov. (answear.sk)

Podobné produkty ako Držiak na telefón s prsteňom Swarovski

TORO Držiak na mydlo, s prísavkami

TORO Držiak na mydlo, s prísavkami
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Držiak na mydlo, s prísavkami

Držiak na diaľkové ovládanie s podnosom

Držiak na diaľkové ovládanie s podnosom
Detail

Sadnite si pohodlne na sedačku a odpočívajte, kým máte diaľkové ovládanie a iné predmety po ruke. Držiak na diaľkové ovládanie s podnosom môžete použiť aj na odloženie vašich obľúbených keksov a nápojov, pretože má navrchu malý podnos. Držiak je vyrobený z pružnej a odolnej látky a hodí sa na všetky sedačky. Má 6 postranných vreciek, 2 na jednej strane a 4 na druhej.Vyrobený z bavlny a polyesteruJednoduchý na použitiePružný a odolnýRozmer tácky: 26 x 17 cmMá 6 priehradiekRozmery: 54 x 31 x 4 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Držiak na diaľkové ovládanie s podnosom

Držiak na telefón s prsteňom Guess

Držiak na telefón s prsteňom Guess
Detail

Držiak na mobil z kolekcie Guess. (answear.sk)

Podobné produkty ako Držiak na telefón s prsteňom Guess

Držiak na stenu LXSAT25P s podperou

Držiak na stenu LXSAT25P s podperou
Detail

Kvalitní Držiak na stenu LXSAT25P s podperou z kategorie Audio, video, SAT | Anténna technika | Držiaky, stožiare a konzoly pre antény | Príslušenstvo k držiakom a konzolám na antény. (esat.sk)

Podobné produkty ako Držiak na stenu LXSAT25P s podperou

My Wall H8-3L TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 101,6 cm (40") otočný, naklápací + nakláňací, otočný

My Wall H8-3L TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 101,6 cm (40") otočný, naklápací + nakláňací, otočný
Detail

Ľahko namontujte obrazovku na stenu. Rýchla a hladká montáž je zaručená vďaka ľahko zrozumiteľným montážnym pokynom od myWall. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako My Wall H8-3L TV držiak na stenu 35,6 cm (14") - 101,6 cm (40") otočný, naklápací + nakláňací, otočný

Kela Nerezový nástenný držiak fénu Lucido

Kela Nerezový nástenný držiak fénu Lucido
Detail

S elegantným nehrdzavejúcim držiakom fénu zo série Lucido získa vaša kúpeľňa spoľahlivého a dizajnového pomocníka. Už nemusíte každé ráno zložito vyberať fén zo skrinky - budete ho mať vždy krásne po ruke. Prvotriedna nehrdzavejúca oceľ s lesklým povrchom skvele doplní nielen moderný interiér. Súčasťou balenia sú komponenty pre priskrutkovanie k stene aj vysoko kvalitné lepidlo X-Trem Glue fix, vďaka ktorému pohodlne pripevníte všetky prvky aj bez vŕtania. Rozmery: 9 cm x 14 cm, úchyt 6 cm x 11 cm.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Nerezový nástenný držiak fénu Lucido
WESTMARK Lis na cesto nerezový (32332260), WESTMARK Mlynček na soľ a korenie nerezový Traditionell (63562260), KROLL Nerezový držiak na kanister 5 l (8016066020304), Banquet Držiak na utierky nerezový AKCENT 23 cm (28745101), Tontarelli Odkvapkávač na riad BELLA s táckou krémový (8074418159), Tontarelli Odkvapávač na riad BRIO s táckou modrý (8075341A7Q), APS Držiak na obrúsky 14 × 14 × 6,5 cm BAR, 11762, Nerezový vešiak/sušiak na uteráky s 2 tyčami, Dantoy Classic súprava s táckou Hotdog (5701217046601), Dantoy Classic súprava s táckou Burger (5701217046700), Westmark Sitko na čaj s odkvapkávačom (15822260), Tontarelli príborník BELLA PLUS s táckou sivý (8074495153), Tontarelli príborník BELLA PLUS s táckou krémová (8074495159), Westmark Tvorítko na ľad s viečkom CRYSTAL (52312270), Westmark Tvorítko na ľad s viečkom KOCKA (52322270), Westmark Mlynček na korenie s keramickou vložkou (63542260), FISKARS Držiak na stenu na bubon S (1020448), Jouéco drevená šalátová sada s táckou 29 ks (8711866800698), Kesper Elektrický nerezový mlynček na korenie 20,5 cm, s osvetlením (13710), M-Style nerezový držiak police – sklopný 20 cm 2 ks (5226-MS-048588), WESTMARK Formička na hamburgery (62332260), WESTMARK Ihla na marinovanie (61422280), WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270), WESTMARK Nožnice na hydinu (13722280), Westmark Lyžička na čaj (15372270), Westmark Krájač na gaštany (40422260), Westmark Dávkovač na cesto (30122260), Westmark Vajíčko na čaj (15362280), Westmark Struhadlo na zázvor (11562260), Westmark Mlynček na mandle (97152260)