Westmark elektrická vývrtka vasco (60403360)

Produkt Westmark elektrická vývrtka vasco (60403360) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Westmark elektrická vývrtka vasco (60403360) upraviť a produkt hľadať znova.

WESTMARK Elektrická vývrtka Vasco (60403360)

WESTMARK Elektrická vývrtka Vasco (60403360)
Detail

Vývrtka – ovládanie jednou rukou, vyžaduje batérie 4× AA (nie sú súčasťou balenia), skvelý darček pre každého milovníka vína (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Elektrická vývrtka Vasco (60403360) , Koala vývrtka na víno elektrická (62550000koa)

Elektrická vývrtka Corkbot

Detail

Elektrická vývrtka na láhve vína , ideálna ako darček pre svoj originálny, moderný a elegantný dizajn. Táto vývrtka je veľmi pohodlná a ľahko sa používa na odšpuntovanie fliaš vína, pretože umožňuje ľahké a rýchle vytiahnutie a vyberanie korku v priebehu niekoľkých sekúnd. Je vybavená tlačidlom na vytiahnutie, tlačidlom na vyhodenie a priezorom, takže môžete sledovať celý proces operacie. Automatický otvárač na víno je navyše prenosný a napájaný z batérie, takže ho možno použiť kedykoľvek a kdekoľvek bez nutnosti použitia káblov alebo zástrčiek. Ideálne pre vychutnanie dobrého vína vďaka ľahkému otvoreniu láhve, ktoré dodá inovatívny nádych a atmosféru elegancie aj tým najvyberanejším stolom. Milovníci dobrého vína ocenia a budú vďační za jeho exkluzívny štýl a skvelú účinnosť (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka Corkbot , Elektrická vývrtka na víno strieborná alu (306)

Elektrická vývrtka na víno

Elektrická vývrtka na víno
Detail

Užite si ľahkosť a jednoduchosť pri otváraní fliaš vína s našou elektrickou vývrtkou na víno. Elektrický otvárač je ideálny pomocník pre seniorov, ktorí chcú otvoriť fľašu vína bez námahy. Vďaka jednoduchému stlačeniu tlačidla môžu ľahko a pohodlne otvoriť každú fľašu bez námahy a to jednoduchým stlačením tlačidla, čo je vhodné práve pre starších ľudí s obmedzenou silou a motorikou. Ergonomický dizajn a spoľahlivý výkon zaistí, že otvorenie vína bude ľahké a bezstarostné. Ideálne pre každú príležitosť a chvíľku pohody s pohárom vína. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka na víno , Elektrická vývrtka na víno kinghoff kh-1591 (5908287215917)

Elektrická vývrtka s príslušenstvom Corklux

Detail

Automatický otvárač na víno s príslušenstvom je ideálny ako darček pre svoj originálny, moderný a elegantný design. Táto kompletná sada na víno sa skladá z vývrtky, vývrtky, prevzdušňovača a vakuovej zátky. Vývrtka je veľmi pohodlná a ľahko sa používa na odšpuntovanie lahví vína, pretože umožňuje ľahké a rýchle vytiahnutie a vypudenie korku v priebehu niekoľkých sekúnd. Otvárač je vybavený tlačidlom pre vytiahnutie a vypudenie korku a kontrolkami LED indikujúcimi obe činnosti (modré svetlo pri vyťahovaní korku a červené svetlo pri vypudení korku). Pretože je navyše dobíjací a prenosný, je možné ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek bez nutnosti použitia káblov alebo zástrčiek. Rezač kapsúl umožňuje ľahké a bezpečné vybratie kapsule na odšpuntovanie a prevzdušňovač je ideálny na okysličenie a servírovanie vína, čím sa zvýrazní jeho chuť. Po otvorení stačí na uchovanie vína v najlepších podmienkách vložiť vákuovú zátku do láhve a pohybom piestu nahor a dole odsať všetok vzduch vo vnútri. Súčasťou súpravy je aj nabíjací kábel z USB na micro USB. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka s príslušenstvom Corklux , Elektrická vývrtka na víno kinghoff kh-1590 (5908287215900)

Elektrická vývrtka Dorre Electric Wine Opener

Elektrická vývrtka Dorre Electric Wine Opener
Detail

Elektrická vývrtka z kolekcie Dorre. Model vyrobený z umelej hmoty a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka Dorre Electric Wine Opener , Elektrická vývrtka na víno kinghoff kh-1589 (5908287215894)

Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno čierna SET

Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno čierna SET
Detail

Odteraz sa už nemusíte dostať do situácie, keď vám nejde otvoriť víno. Automatický otvárač na víno len priložíte a do 6 sekúnd sám fľašu otvorí. Je to ľahké a zvládne to úplne každý. Na jedno nabitie zvládne otvoriť až 120 fliaš. Set na víno okrem elektrickej vývrtky obsahuje aj orezávač fólie, ktorý odstráni vrchnú časť krycej fólie, pod ktorou je korok. Ďalšou skvelou vychytávkou v sete na víno je prevzdušňovací lievik. Pokiaľ sa pri nalievaní do vína dostane kyslík, otvorí ho – lepšie ucítite jeho tóny a chuť. Prevzdušňovací lievik len nasadíte na fľašu a môžete víno nalievať. Pokiaľ sa nedopije, bude sa vám hodiť vákuová zátka, vďaka ktorej víno zostane dlhšie čerstvé. Celý set na víno a jeho príslušenstvo je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú certifikované v potravinárskom priemysle. Ideálne ako darček, ktorým môžete potešiť nielen svojich priateľov. Odporúčame vyskúšať aj elektrický prevzdušňovač vína. (bezdoteku.sk)

Podobné produkty ako Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno čierna SET , Lodos vývrtka unipex (26)

Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU

Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU
Detail

Ako nepokaziť príjemnú atmosféru Každého v živote stretla patálie so štupľom, ktorý nešiel z fľaše bežnú vývrtkou vybrať. Čo väčšinou nasledovalo? Zbesilé pokusy o zarazenia špuntu do fľaše, ktoré nie vždy bolo korunované úspechom. S tým je odteraz koniec, elektrická vývrtka funguje úplne bezchybne a vytiahne špunt z fľaše už za 8 sekúnd a to nehľadiac na materiál, z ktorého je špunt vyrobený. Bezpečnosť predovšetkým Otváranie vína elektrickú vývrtkou je tiež maximálne bezpečné. Pri manipulácii nemôže dôjsť v žiadnom prípade k úrazu. Súčasne je vývrtka vyrobená z materiálov vhodných pre potravinárske využitie, zo zliatiny hliníka a ABS plastu. Vhodné použitie je na akejkoľvek fľaše s priemerom hrdla od 2,5 do 3,5 cm. Dobíjanie 4 vstavaných batérií typu AA (Ni-MH, s kapacitou 700 mAh) je pomocou USB. Darček pre obchodných partnerov i priateľov Hľadáte originálny darček pre obchodných partnerov? Elektrická vývrtka je ideálna pozornosťou pre milovníkov vína. Je vhodným darčekom aj pre priateľov, pretože sa jedná o užitočný a originálny prístroj, ktorý poteší. Elektrická vývrtka je v šedom elegantnom prevedení a dodáva sa v krabici vrátane oborávacie fólie. Nabíjačka je súčasťou balenia. (bezdoteku.sk)

Podobné produkty ako Bezdoteku Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU , Lodos vývrtka combi (18)

Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU (306)

Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU (306)
Detail

Vývrtka – elektrická, kovová, s nožom na fólie, strieborná Elektrická vývrtka BEZDOTEKU vám dokonale uľahčí otváranie fliaš vína. Zátku z fľaše vytiahne už za 8 sekúnd bez ohľadu na materiál zátky. Vyrobená je zo zliatiny hliníka a ABS plastu a vhodná je na akékoľvek fľaše s priemerom hrdla 2,5 – 3,5 cm. Používanie vývrtky je pritom úplne bezpečné. Funguje pomocou štyroch Ni-MH batérií s kapacitou 700 mAh, ktoré jednoducho dobijete prostredníctvom nabíjačky. Tá je tiež súčasťou balenia. Elektrická vývrtka BEZDOTEKU predstavuje ideálny darček pre všetkých milovníkov vína. Kľúčové vlastnosti elektrickej vývrtky na víno, strieborná ALUPraktická elektrická vývrtkaDokonale uľahčí otváranie fliaš vínaZátku z fľaše vytiahne už za 8 sekúndVyrobená zo zliatiny hliníka a ABS plastuElektrická vývrtka BEZDOTEKU je vhodná na akékoľvek fľaše s priemerom hrdla 2,5 – 3,5 cmFunguje pomocou štyroch Ni-MH batérií s kapacitou 700 mAhBalenie obsahuje aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU (306) , Inteligentná plastelína - elektrická modrá (elektrická) (8594164760174)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1590 (5908287215900)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1590 (5908287215900)
Detail

Vývrtka – elektrická vývrtka na víno, napájanie z batérií, súčasťou súpravy je tiež rezačka na fólie, priehľadné telo vývrtky, príslušenstvo: rezačka fólií a kábel USB, bezdrôtová prevádzka (vyžaduje dobíjaciu batériu), na jedno nabitie otvorí až 50–60 fliaš, nabíjanie cez kábel USB (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1590 (5908287215900) , Koala vývrtka na víno biela (6700bb01koa)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1591 (5908287215917)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1591 (5908287215917)
Detail

Vývrtka – elektrická vývrtka na víno, napájanie z batérií, súčasťou súpravy je tiež rezačka fólie, ergonomicky navrhnuté pre ľahké uchopenie do ruky, priehľadné telo umožňuje sledovať prácu pri vyťahovaní zátky, bezdrôtová prevádzka (vyžaduje 4 batérie AA – nie sú súčasťou dodávky) (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1591 (5908287215917) , Koala vývrtka na víno čierna (6700nn01koa)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1589 (5908287215894)

Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1589 (5908287215894)
Detail

Vývrtka – elektrická vývrtka na víno, napájanie z batérií, súčasťou súpravy je tiež rezačka na fólie, priehľadné telo vývrtky, príslušenstvo: rezačka fólií a kábel USB, bezdrôtová prevádzka (vyžaduje dobíjaciu batériu), na jedno nabitie otvorí až 50–60 fliaš, nabíjanie cez kábel USB (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1589 (5908287215894) , Koala vývrtka na víno „smoking“ (62580013koa)

Vývrtka Westmark Bell Satin

Vývrtka Westmark Bell Satin
Detail

Vyrobené v Nemecku, preverené viac ako 50-ročnou tradíciou a vytvorené tak, aby všetky vaše kuchynské problémy boli už minulosťou. Westmark je majstrom v tom, ako si uľahčiť život a mať po boku majstrov medzi kuchynskými pomocníkmi. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Westmark Bell Satin , Orion vývrtka na víno teta (140858)

Vývrtka na víno Westmark Cork

Vývrtka na víno Westmark Cork
Detail

Vyrobené v Nemecku, overené viac ako 50-ročnou tradíciou a vytvorené tak, aby všetky vaše kuchynské problémy boli minulosťou. Westmark je majstrom v tom, ako si uľahčiť život, a to aj vďaka tomuto šikovnému strúhadlu, ktoré je doplnené o šikovnú krabičku. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka na víno Westmark Cork , Pumpa elektrická (6941057404769)

JB Martin Čižmičky VASCO Bordová

JB Martin  Čižmičky VASCO  Bordová
Detail

JB Martin Čižmičky VASCO Bordová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako JB Martin Čižmičky VASCO Bordová , Gitara elektrická (8592386005172)

JB Martin Čižmičky VASCO Bordová

JB Martin  Čižmičky VASCO  Bordová
Detail

JB Martin Čižmičky VASCO Bordová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako JB Martin Čižmičky VASCO Bordová , Koala vývrtka na víno imitácia drevo (6259mm01koa)

Vývrtka

Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka , Vývrtka na víno kinghoff kh-1471 (5908287214712)

Brabantia Vývrtka

Brabantia Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Brabantia. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Brabantia Vývrtka , Lodos vývrtka na víno eco čierna (10)

Brabantia Vývrtka

Brabantia Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Brabantia. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Brabantia Vývrtka , Pumpa elektrická – adaptér (6942138974706)

DOIY Vývrtka

DOIY Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie DOIY. Model vyrobený z kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako DOIY Vývrtka , Pumpa elektrická – batéria (6942138974669)

DOIY Vývrtka

DOIY Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie DOIY. Model vyrobený z kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako DOIY Vývrtka , Intex pumpa elektrická (6941057404769)

Balvi - Vývrtka

Balvi - Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Balvi. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Balvi - Vývrtka , Detská elektrická štvorkolka (8594176635583)

Tlaková vývrtka

Tlaková vývrtka
Detail

Tlaková vývrtka Manuálna vývrtka, ktorá otvára íno pod vplyvom tlaku Umožňuje bezproblémové otvorenie vína Využíva tlak ktorý vzniká vďaka pumpovaniu vzduchu do fľaše Nepotrebuje batérie Váha: 0,10 Šírka: 5,0 Výška: 19,5 Dĺžka balenia: 5,0 (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Tlaková vývrtka , Tlaková vývrtka na víno v sete air (440)

Brabantia Vývrtka

Brabantia Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Brabantia. Model vyrobený z umelej hmoty a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Brabantia Vývrtka , Otvárač na víno vývrtka kinghoff kh-3407 (5908287234079)

Brabantia Vývrtka

Brabantia Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Brabantia. Model vyrobený z umelej hmoty a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Brabantia Vývrtka , Carpoint prečerpávacia pumpa elektrická (0627011)

Balvi - Vývrtka

Balvi - Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Balvi. Model vyrobený z ocele a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Balvi - Vývrtka , Intex pumpa elektrická 66644 (6941057413716)

Balvi - Vývrtka

Balvi - Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Balvi. Model vyrobený z ocele a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Balvi - Vývrtka , Rupes lh16es – elektrická uhlová leštička

Balvi - Vývrtka

Balvi - Vývrtka
Detail

Vývrtka z kolekcie Balvi. Model vyrobený z ocele a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Balvi - Vývrtka , Rupes ek150aes – elektrická planetárna brúska

Vývrtka Alessi

Vývrtka Alessi
Detail

Vývrtka z kolekcie Alessi. Model vyrobený z umelej hmoty a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Alessi , Rupes fr32es – elektrická uhlová leštička

Elektrická vývrtka InnovaGoods

Elektrická vývrtka InnovaGoods
Detail

Uľahčite si každodenný život. Značka InnovaGoods prináša inovatívne a praktické pomôcky takmer na každú príležitosť. Elektrická vývrtka s farebnými indikátormi LED, ktoré sa aktivujú pri otvorení fľaše. Nabíjateľná batéria s kapacitou 680 mAh sa pohodlne nabije za 3 až 5 hodín pomocou priloženého kábla USB. Vďaka ochrannému puzdru so zamatovým povrchom sa hodí aj ako darček. Pozrite si video: (bonami.sk)

Podobné produkty ako Elektrická vývrtka InnovaGoods , Rupes ek200as – elektrická planetárna brúska

ZWILLING VACUUM PUMPA ELEKTRICKA

ZWILLING VACUUM PUMPA ELEKTRICKA
Detail

ELEKTRICKÁ VÁKUOVACIA PUMPA . VLASTNOSTI . Výkonná, ale zároveň tichá . Bezdrôtová vďaka lithium-iontovej batérii (1200 mA) s dlhou životnosťou . Vákuum počas niekoľkých sekúnd stlačením tlačidla + automatické (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING VACUUM PUMPA ELEKTRICKA , Westmark mažiar gourmet (69592260)

Rappa, Kovová električka (8590687641143)

Rappa, Kovová električka (8590687641143)
Detail

Kovový model - vhodné od 3 rokov Spomeniete si na hračky svojho detstva? Priblížte svojim ratolestiam prežitky svojho detstva a kúpte im kovovú električku. Električka sa dodáva v papierovom obale. Je vyrobená z kvalitného materiálu, vydrží teda aj drsnejšie zaobchádzanie menších detí. Môžu sa s ňou hrať deti už od 3 rokov. Výrobok značky Rappa poteší ako malé deti, tak aj dospelých zberateľov.Kľúčové vlastnosti Kovovej električkyRetro výrobok značky RappaElektrička vyrobená z kvalitného kovu2 v 1 - hračka alebo zberateľský predmetFunguje na zotrvačníkJazdí dopredu aj dozaduVhodná aj pre malé detiRetro električkaKovová električka značky Rappa má v sebe nádych nostalgie. Oceníte jej kvalitné vyhotovenie, preto sa s ňou zahrajú aj malé deti. Jazdí na zotrvačník. Malé deti objavia svet mimo batérií a diaľkového ovládania. Iste poteší aj jej spätný chod. Vráťte sa do čias svojho detstva a vymýšľajte s deťmi príbehy, ktoré ich zavedú do iného sveta. (alza.sk)

Podobné produkty ako Rappa, Kovová električka (8590687641143)

Komu zvoní električka (8595558303823)

Komu zvoní električka (8595558303823)
Detail

Spoločenská hra – párty hra, pre 3 až 13 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 15 min, rok vydania 2020, v českom jazyku, vhodné od 18 rokov Zábavná spoločenská hra Komu zvoní električka je určená fanúšikom dosť nekorektného humoru, ostatne celá hra je založená na nekorektnom webkomiksu Kyanid a šťastie. Párty hra o morálnych dilemách a vraždiacej električke je vhodná pre staršie deti od 15 rokov a dospelých. Hráč, ktorý sa stane vodičom električky, sa musí rozhodnúť, na ktorú z dvoch koľají vyšle svoju nezastaviteľnú električku. Svojim rozhodnutím ovplyvní životy ostatných hráčov. Ostatní hráči sa rozdelia na dva tímy a budú sa snažiť vodiča presvedčiť, aby ušetril ich koľaj a zabil všetkých z druhéhotímu na vedľajšej druhej koľaji. Pozor komu zvoní električka!Kľúčové vlastnosti spoločenské hry Komu zvoní električkaSpoločenská hra založená na nekorektnom webkomiksu Kyanid a šťastiePárty hra o morálnych dilemáchHráč – vodič ovplyvňuje svojím rozhodnutím životy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Komu zvoní električka (8595558303823)

Vývrtka Blomus Leverman

Vývrtka Blomus Leverman
Detail

Vývrtka z kolekcie Blomus. Model vyrobený z ocele a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Blomus Leverman

Zlatý prívesok VÝVRTKA

Zlatý prívesok VÝVRTKA
Detail

Jedinečný zlatý prívesok Vývrtka je vyrobený z kombinovaného 14 karátového zlata. Povrch prívesku je vysoko leštený a je kombináciou bieleho a žltého zlata. Prívesok Vývrtka je skvelým typom na darček pre Vašich blízkych. Šírka prívesku je 8 mm a výška 16 mm. (najzlato.sk)

Podobné produkty ako Zlatý prívesok VÝVRTKA

Vývrtka Blomus Ilo

Vývrtka Blomus Ilo
Detail

Vývrtka z kolekcie Blomus. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Blomus Ilo

Vývrtka Blomus Leverman

Vývrtka Blomus Leverman
Detail

Vývrtka z kolekcie Blomus. Model vyrobený z nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Blomus Leverman

Vývrtka Brabantia Classic

Vývrtka Brabantia Classic
Detail

Vývrtka z kolekcie Brabantia. Model vyrobený z umelej hmoty a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Brabantia Classic

Vývrtka Alessi ES17

Vývrtka Alessi ES17
Detail

Vývrtka z kolekcie Alessi. Model vyrobený z dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Alessi ES17

Vývrtka Alessi Parrot

Vývrtka Alessi Parrot
Detail

Vývrtka z kolekcie Alessi. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Alessi Parrot

Vývrtka Alessi Parrot

Vývrtka Alessi Parrot
Detail

Vývrtka z kolekcie Alessi. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Alessi Parrot

Vývrtka WMF Vino

Vývrtka WMF Vino
Detail

Vývrtka z kolekcie WMF. Model vyrobený z kovu a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka WMF Vino

Vývrtka Balvi Sardines

Vývrtka Balvi Sardines
Detail

Vývrtka z kolekcie Balvi. Model vyrobený z ocele a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Balvi Sardines

AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB7

AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB7
Detail

Aeno elektrická zubná kefka db7 (drmax.sk)

Podobné produkty ako AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB7

AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB8

AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB8
Detail

Aeno elektrická zubná kefka db8 (drmax.sk)

Podobné produkty ako AENO ELEKTRICKA ZUBNA KEFKA DB8

VITAMMY COLIBRI ELEKTRICKA ODSAVACKA HLIENOV

VITAMMY COLIBRI ELEKTRICKA ODSAVACKA HLIENOV
Detail

ELEKTRICKÁ ODSÁVAČKA HLIENOV . Každý rodič vie, aké ťažké je byť pokojný, keď nie je možné dýchať nosom kvôli prechladnutiu a situácia dieťaťa je oveľa komplikovanejšia. Dieťa si nemôže, alebo nevie vyfúkať nos, a preto (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VITAMMY COLIBRI ELEKTRICKA ODSAVACKA HLIENOV

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine
Detail

Kolekcia Bar & Wine od poprednej nemeckej značky Fackelmann premení váš domáci bar na takmer profesionálnu záležitosť. Obsahuje túto modernú vývrtku, s ktorou ľahko otvoríte aj plastové zátky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

KDS - Vývrtka 3716 T

KDS - Vývrtka 3716 T
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako KDS - Vývrtka 3716 T

LODOS Vývrtka COMBI (18)

LODOS Vývrtka COMBI (18)
Detail

Vývrtka – otvárač fliaš, malý vreckový nôž, materiál prevažne hliník http://www.lodos.info/ (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Vývrtka COMBI (18)

LODOS Vývrtka UNIPEX (26)

LODOS Vývrtka UNIPEX (26)
Detail

Vývrtka – rôzna povrchová úprava, materiál zdravotne nezávadný hliník Radi si vychutnáte fľašu kvalitného vína? V tom prípade by ste mali mať po ruke kvalitný otvárač. Otvárač LODOS UNIPEX s krídelkovým systémom predstavuje jednoduchý a rýchlo spôsob ako otvoriť fľašu. Vývrtka má pákové krídla, ktoré umožňujú veľmi jednoduché vytiahnutie zátky z fľaše. Otvárač LODOS je vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka v rôznej povrchovej úprave. (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Vývrtka UNIPEX (26)

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine
Detail

Kolekcia Bar & Wine od poprednej nemeckej značky Fackelmann premení váš domáci bar na takmer profesionálnu záležitosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Fackelmann Bar&Wine
KOALA Vývrtka na víno elektrická (62550000KOA), Elektrická vývrtka na víno strieborná ALU (306), Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1591 (5908287215917), Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1590 (5908287215900), Elektrická vývrtka na víno Kinghoff Kh-1589 (5908287215894), LODOS Vývrtka UNIPEX (26), LODOS Vývrtka COMBI (18), Inteligentná plastelína - Elektrická modrá (elektrická) (8594164760174), KOALA Vývrtka na víno biela (6700BB01KOA), KOALA Vývrtka na víno čierna (6700NN01KOA), KOALA Vývrtka na víno „smoking“ (62580013KOA), ORION Vývrtka na víno TETA (140858), Pumpa elektrická (6941057404769), Gitara elektrická (8592386005172), KOALA Vývrtka na víno imitácia drevo (6259MM01KOA), Vývrtka na víno Kinghoff Kh-1471 (5908287214712), Lodos Vývrtka na víno Eco čierna (10), Pumpa elektrická – adaptér (6942138974706), Pumpa elektrická – batéria (6942138974669), Intex Pumpa elektrická (6941057404769), Detská elektrická štvorkolka (8594176635583), Tlaková vývrtka na víno v sete AIR (440), Otvárač na víno Vývrtka Kinghoff Kh-3407 (5908287234079), Carpoint Prečerpávacia pumpa elektrická (0627011), Intex Pumpa elektrická 66644 (6941057413716), RUPES LH16ES – elektrická uhlová leštička, RUPES EK150AES – elektrická planetárna brúska, RUPES FR32ES – elektrická uhlová leštička, RUPES EK200AS – elektrická planetárna brúska, WESTMARK Mažiar Gourmet (69592260)