Zástera detská+chňapka+čiapka chlapec (960355)

Produkt Zástera detská+chňapka+čiapka chlapec (960355) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zástera detská+chňapka+čiapka chlapec (960355) upraviť a produkt hľadať znova.

Zástera detská+chňapka+čiapka CHLAPEC (960355)

Zástera detská+chňapka+čiapka CHLAPEC (960355)
Detail

Zástera – pre deti, materiálom je bavlna, so zaväzovaním na páse a za krkom, nastaviteľná dĺžka, viacfarebná Detská kuchynská súprava, vďaka ktorej bude varenie pre vaše deti bezpečnejšie. Všetko je vyrobené z bavlny. Atraktívne farebné vyhotovenie perfektne zapadne do vašej kuchyne. Súprava obsahuje zásteru na zaväzovanie v páse aj za krkom, chňapku s pútkom a kuchársku čiapku na suchý zips. Kľúčové vlastnosti detskej kuchynskej súpravy ChlapecNepostrádateľné pomôcky na detské varenieOchráni oblečenieVšetko je vyrobené z bavlnyČiapka so zapínaním na suchý zipsZástera je v páse na zaviazanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Zástera detská+chňapka+čiapka CHLAPEC (960355) , Zástera detská+chňapka+čiapka chlapec (960355)

ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Chlapec

ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Chlapec
Detail

Detská kuchynská sada CHLAPEC obsahujúca zásteru, chňapky a čiapku. Hranie sa na šéfkuchára bude s touto sadou ešte väčšia zábava. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Chlapec , Zástera detská+chňapka+čiapka dievča (960354)

ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Dievča

ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Dievča
Detail

Detská kuchynská sada DIEVČA obsahujúca zásteru, chňapky a čiapku. Hranie sa na šéfkuchára bude s touto sadou ešte väčšia zábava. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Zástera detská + chňapka + čiapka Dievča , Čiapka námorník detská (8590687617803)

Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA (960354)

Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA (960354)
Detail

Zástera – pre deti, materiálom je bavlna, so zaväzovaním na páse a za krkom, nastaviteľná dĺžka, viacfarebná V kuchyni by žiadnej gazdinke či šikovnému kuchárovi nemala chýbať kuchynská zástera. S ňou vám nehrozí zašpinenie oblečenia a navyše si do nej môžete utierať ruky. S kuchynskou zásterou ORION s motívom zaujmete vďaka jej jedinečnému štýlu. Vďaka nastaviteľnej dĺžke ju môžu používať všetci členovia domácnosti. Zástera bola zabalená spoločne s ďalším kuchynským príslušenstvom. Podstatné prednosti kuchynskej zástery Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA Zaobstarajte si na varenie novú zásteru Táto kuchynská zástera disponuje štýlovým motívom Ponúka možnosť nastavenia dĺžky Balenie so zásterou obsahuje navyše kuchynské príslušenstvo Vďaka kuchynskej zástere Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA sa vyhnete hrozbe, že by ste si zašpinili svoje oblečenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA (960354) , Banquet súprava zástera, chňapka, podložka bbq 3 ks, biela (10000534)

Orion Detská chlapčenská zástera chňapka čiapka

Orion Detská chlapčenská zástera chňapka čiapka
Detail

Kvalitní Zástera kuchynská ORION Chlapec s chňapkou a čiapkou z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Kuchynský textil. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Detská chlapčenská zástera chňapka čiapka , Banquet súprava zástera, chňapka, podložka bbq 3 ks, červená (10000537)

Zastera detska Hokejista

Zastera detska Hokejista
Detail

Zastera detska Hokejista Detská zástera s hokejistom je praktickým doplnkom všetkých predškolských a školských detí. Prednosťou tejto zástery je perfektný priedušnosť (dieťa sa v nej nepotí) a ochrana odevu. Príjemný dekor farebných srdiečok a lesklých brokátových bodiek rozveselí každú detskú dušu. Materiál: 100% bavlna Univerzálna detská veľkosť Možnosť prania v práčke na 60 ° C Dve farebné variácie - Zástera je vhodná aj ako valentínsky darček Zástery » Detské zástery » Zastera detska Hokejista (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zastera detska Hokejista , Inovagoods thooy detská pamäťová škatuľka, chlapec (baby21255a)

Zástera a chňapka , Ryby chňapka

Zástera a chňapka , Ryby  chňapka
Detail

Zástera a chňapka , Ryby chňapka Zástera a chňapka v dekóre rýb iste poteší všetkých rybárov. Tento praktický set sa osvedčí ako v kuchyni tak aj pri grilovaní. Materiál: 100% bavlna Možnosť prania v práčke na 60 °C V chňapke je všitý magnet a pútko Rozmer: 63 x 73 cm Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Ryby chňapka (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Ryby chňapka , Balón fóliový detská fľaša chlapec 80 cm (8595596311071)

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý zástera

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý zástera
Detail

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý zástera Kuchynská zástera je dôležitým doplnkom v každej kuchyni, pretože chráni odev pred zašpinením pri varení. Zástera je vyrobená z prírodnej bavlny, vďaka čomu je materiál príjemný a priedušný. Nádherný vzor slnečníc s motýľmi pristane každej žene. Možnosť zakúpenia Zástery a Chňapky v komplete ako DVOJKOMBINÁCIA Materiál: 100% bavlna Rozmer: 60 x 73 cm Univerzálna veľkosť Farba: zelená, žltá, oranžová Jednoduchá údržba Pranie v práčke Rukavice je s magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý zástera (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý zástera , Čiapka detská santa claus – vianoce 26 × 35 cm (5901238677093)

BAAGL DETSKA ZASTERA NEBE

BAAGL DETSKA ZASTERA NEBE
Detail

DETSKÁ ZÁSTERA . Nový strih praktických zásteriek na výtvarku tentokrát s romantickým nebom plným dúhy. Už žiadne viazanie a hurá na maľovanie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL DETSKA ZASTERA NEBE , Zástera brucháč (8592539192964)

BAAGL DETSKA ZASTERA PANDA

BAAGL DETSKA ZASTERA PANDA
Detail

DETSKÁ ZÁSTERA . Zásterka s roztomilou pandou na brušku poťaží všetky malé výtvarníčky. Má praktické zapínanie na patentky. Už žiadne viazanie a hurá na maľovanie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL DETSKA ZASTERA PANDA , Zástera montér (8592539500646)

BAAGL DETSKA ZASTERA DINOSAURUS

BAAGL DETSKA ZASTERA DINOSAURUS
Detail

DETSKÁ ZÁSTERA . Zelenkavá zásterka s motívom T-Rexa. Má nový praktický strih a zapínanie na patentky. Už žiadne viazanie a hurá na maľovanie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BAAGL DETSKA ZASTERA DINOSAURUS , Čiapka mikuláš (8590687206373)

Zástera a chňapka , Špekáčiky , hnědá

Zástera a chňapka , Špekáčiky , hnědá
Detail

Zástera a chňapka , Špekáčiky , hnědá Zástera s veselým motívom opekanie párkov a všetkého čo k tomov patrí sa stane praktickým a zároveň veselým doplnkom. Súčasťou setu je chňapka. . Materiál: 100% bavlna Pranie: 60 ° C Vhodné ako pre ženy tak i pre mužov Univerzálna veľkosť Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Špekáčiky , hnědá (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Špekáčiky , hnědá , Zástera hawai girl (8592539196948)

Zástera a chňapka , Ryby dvojkombinácia

Zástera a chňapka , Ryby  dvojkombinácia
Detail

Zástera a chňapka , Ryby dvojkombinácia Zástera a chňapka v dekóre rýb iste poteší všetkých rybárov. Tento praktický set sa osvedčí ako v kuchyni tak aj pri grilovaní. Materiál: 100% bavlna Možnosť prania v práčke na 60 °C V chňapke je všitý magnet a pútko Rozmer: 63 x 73 cm Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Ryby dvojkombinácia (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Ryby dvojkombinácia , Zástera sexy chyžná (8592539192902)

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, hnedá

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, hnedá
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, hnedá Kuchynský set zástera + chňapka je nedeliteľnou súčasťou modernej ženy. Zástery z našej rady sú praktickým doplnkom, ktorý zachováva žene eleganciu a vkus. Zástera s chňapkou je vhodná ako pre každodenné použitie, tak aj pre slávnostné chvíle. balené v darčekovom balení 100% bavlna ľahká údržba pre všetky veľkosti Cena za komplet Rukavice je z magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, hnedá (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, hnedá , Zástera sexy sestrička (8592539192971)

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý dvojkombinácia

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý dvojkombinácia
Detail

Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý dvojkombinácia Kuchynská zástera je dôležitým doplnkom v každej kuchyni, pretože chráni odev pred zašpinením pri varení. Zástera je vyrobená z prírodnej bavlny, vďaka čomu je materiál príjemný a priedušný. Nádherný vzor slnečníc s motýľmi pristane každej žene. Možnosť zakúpenia Zástery a Chňapky v komplete ako DVOJKOMBINÁCIA Materiál: 100% bavlna Rozmer: 60 x 73 cm Univerzálna veľkosť Farba: zelená, žltá, oranžová Jednoduchá údržba Pranie v práčke Rukavice je s magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý dvojkombinácia (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka - Slnečnice - žltý dvojkombinácia , Zástera mr. bean (8592539284980)

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, pomarančová

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, pomarančová
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, pomarančová Kuchynský set zástera + chňapka je nedeliteľnou súčasťou modernej ženy. Zástery z našej rady sú praktickým doplnkom, ktorý zachováva žene eleganciu a vkus. Zástera s chňapkou je vhodná ako pre každodenné použitie, tak aj pre slávnostné chvíle. balené v darčekovom balení 100% bavlna ľahká údržba pre všetky veľkosti Cena za komplet Rukavice je z magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, pomarančová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, pomarančová , Zástera sexy nevesta (8595596320110)

Zástera a chňapka , Madam ,set , Žltý

Zástera a chňapka , Madam ,set , Žltý
Detail

Zástera a chňapka , Madam ,set , Žltý Moderná zástera a chňapka s magnetom pre elegantné ženy v dekore čiernej ztušky a bodiek na jednofarebnom podklade poteší každú hospodyni. Materiál: príjemná 100% bavlna Pranie na 40 ° C Rozmer: 73 x 59 cm (v x š) Verzia: Bordo = bordo pozadie a žltý kvet Čierna = bordo pozadie a čierny kvet Žltá = červené pozadie a žltý kvet Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Madam ,set , Žltý (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Madam ,set , Žltý , Zástera margaréty žena (8592539338393)

Zástera a chňapka , Madam ,set , Zelený

Zástera a chňapka , Madam ,set , Zelený
Detail

Zástera a chňapka , Madam ,set , Zelený Moderná zástera a chňapka s magnetom pre elegantné ženy v dekore čiernej stušky a bodiek na jednofarebnom podklade poteší každú gazdinú. Materiál: príjemná 100% bavlna Pranie na 40 ° C Rozmer: 73 x 59 cm (v x š) Verzia: červená, žltá, zelená, oranžová Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Madam ,set , Zelený (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Madam ,set , Zelený , Zástera sexy policajtka (8592539545753)

Zástera a chňapka , Madam ,set , Oranžový

Zástera a chňapka , Madam ,set , Oranžový
Detail

Zástera a chňapka , Madam ,set , Oranžový Moderná zástera a chňapka s magnetom pre elegantné ženy v dekore čiernej stušky a bodiek na jednofarebnom podklade poteší každú gazdinú. Materiál: príjemná 100% bavlna Pranie na 40 ° C Rozmer: 73 x 59 cm (v x š) Verzia: červená, žltá, zelená, oranžová Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Madam ,set , Oranžový (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Madam ,set , Oranžový , Čiapka mikuláša – vianoce (5907667289616)

Zástera a chňapka , Madam ,set , Červený

Zástera a chňapka , Madam ,set , Červený
Detail

Zástera a chňapka , Madam ,set , Červený Moderná zástera a chňapka s magnetom pre elegantné ženy v dekore čiernej stušky a bodiek na jednofarebnom podklade poteší každú gazdinú. Materiál: príjemná 100% bavlna Pranie na 40 ° C Rozmer: 73 x 59 cm (v x š) Verzia: červená, žltá, zelená, oranžová Zástery » Dámske a pánske zástery » Zástera a chňapka , Madam ,set , Červený (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera a chňapka , Madam ,set , Červený , Zástera kuchynská bavlna beige (960366)

Forbyt, Zástera a chňapka, Hriby, tehlová

Forbyt, Zástera a chňapka, Hriby, tehlová
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Hriby, tehlová Kuchynský set zástera + chňapka je nedeliteľnou súčasťou modernej ženy. Zástery z našej rady sú praktickým doplnkom, ktorý zachováva žene eleganciu a vkus. Zástera s chňapkou je vhodná ako pre každodenné použitie, tak aj pre slávnostné chvíle. balené v darčekovom balení 100% bavlna ľahká údržba pre všetky veľkosti Cena za komplet Rukavice je z magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Hriby, tehlová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Hriby, tehlová , Zástera muž grill – bbq (8592539222814)

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, modrá

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, modrá
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, modrá Kuchynský set zástera + chňapka je nedeliteľnou súčasťou modernej ženy. Zástery z našej rady sú praktickým doplnkom, ktorý zachováva žene eleganciu a vkus. Zástera s chňapkou je vhodná ako pre každodenné použitie, tak aj pre slávnostné chvíle. balené v darčekovom balení 100% bavlna ľahká údržba pre všetky veľkosti Cena za komplet Rukavice je z magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, modrá (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, modrá , Zástera kuch. bavlna sveter (960377)

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, béžová

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, béžová
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, béžová Kuchynský set zástera + chňapka je nedeliteľnou súčasťou modernej ženy. Zástery z našej rady sú praktickým doplnkom, ktorý zachováva žene eleganciu a vkus. Zástera s chňapkou je vhodná ako pre každodenné použitie, tak aj pre slávnostné chvíle. balené v darčekovom balení 100% bavlna ľahká údržba pre všetky veľkosti Cena za komplet Rukavice je z magnetom a pútkom Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, béžová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Hríby, béžová , Zástera kuchynská bavlna heart (960357)

MAKRO - Sada 2ks chňapka+zástera Zima

MAKRO - Sada 2ks chňapka+zástera Zima
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada 2ks chňapka+zástera Zima , Orion chňapka bavlna (153906)

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé Táto zástera a chňapka je nejednom praktickým pomocníkom pri varení, ale aj krásnym doplnkom každej kuchárky. Vďaka prírodnému materiálu je zástera príjemne priedušná a zároveň ochráni odev pred ušpinením. Zástera má dlhé viazacie pásky, vďaka ktorým je rozmer univerzálny. zástera Materiál: 100% bavlna Rozmer: univerzálny chňapka Vrnchní a vnútorná časť: 100% bavlna Výplň: 100% polyester Magnet a pútko na zavesenie Farba kompletu: hnedá, okrová, béžová Možnosť dokúpenia chňapky a utierky Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé , Lamart kuchynská chňapka lt0011

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé
Detail

Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé Táto zástera a chňapka je nejednom praktickým pomocníkom pri varení, ale aj krásnym doplnkom každej kuchárky. Vďaka prírodnému materiálu je zástera príjemne priedušná a zároveň ochráni odev pred ušpinením. Zástera má dlhé viazacie pásky, vďaka ktorým je rozmer univerzálny. zástera Materiál: 100% bavlna Rozmer: univerzálny chňapka Vrchní a vnútorná časť: 100% bavlna Výplň: 100% polyester Magnet a pútko na zavesenie Farba kompletu: bordová, okrová, béžová Možnosť dokúpenia chňapky a utierky Jednoduchá údržba možnosť prania Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera a chňapka, Pečivo - komplet, hnedé , Zástera kuchynská bavlna modro-biela (960376)

BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, biela (10000534)

BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, biela (10000534)
Detail

Zástera – pre dospelých, materiálom je bavlna, so zaväzovaním na páse a za krkom, s vreckami rozmery 80×65cm (V׊), viacfarebná Kuchynská zástera by pri varení nemala chýbať žiadnej gazdinke ani šikovnému kuchárovi. Ochráni vaše oblečenie pred nečistotami a kedykoľvek si do nej utriete vlhké ruky. S kuchynskou zásterou Banquet s motívom okrem iného budete vyzerať štýlovo. Pri správnom výbere nezabudnite, že ponúka rozmery 80 × 65 cm. Zástera bola zabalená spoločne s ďalším kuchynským príslušenstvom. Tento konkrétny typ sa radí do radu výrobkov Banquet. Zásadné parametre kuchynskej zástery BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, biela Zaobstarajte si na varenie novú zásteru Tento typ kuchynskej zástery bol ušitý s motívom Rozmery kuchynskej zástery Banquet predstavujú 80 × 65 cm V balení nájdete aj ďalšie kuchynské príslušenstvo Zhotoviteľ ju zaradil do radu výrobkov Banquet Vďaka tejto kuchynskej zástere BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka... (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, biela (10000534) , Lamart kuchynská zástera stripe lt0012 (42001270)

BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená (10000537)

BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená (10000537)
Detail

Zástera – pre dospelých, materiálom je bavlna, s vreckami rozmery 80×65cm (V׊), farba červená Pri varení určite nedáte dopustiť na praktickú kuchynskú zásteru. Chráni vaše oblečenie pred zašpinením a môžete si do nej utierať ruky. Zásluhou kuchynskej zástery Banquet s motívom budete pôsobiť maximálne štýlovo. Berte do úvahy aj to, že jej rozmery sú 80 × 65 cm. V balení nájdete okrem zástery aj ďalšie kuchynské príslušenstvo. Táto konkrétna zástera spadá do radu výrobkov Banquet. Základné funkcie kuchynskej zástery BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená Vďaka zástere zostane vaše oblečenie počas varenia čisté Táto kuchynská zástera disponuje štýlovým motívom Rozmery kuchynskej zástery Banquet sú 80 × 65 cm Okrem zástery sa v balení nachádza ďalšie príslušenstvo do kuchyne Zhotoviteľ ju zaradil do radu výrobkov Banquet S kuchynskou zásterou BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená budete variť s radosťou, keďže sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená (10000537) , Harry potter – zmijozel – kuchárska zástera (5055453462351)

Kuchynská zástera a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm

Kuchynská zástera a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm
Detail

Kuchynská zástera a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm Praktický a zároveň dekoratívne komplet zástery a chňapky v country štýle je ideálnym doplnkom v kuchyni alebo na záhradné párty. Bude ozdobou každého šéfkuchárom. Výhody tejto zástery a chňapky: Ochrana odevu pred zašpinením Možnosť prania v práčke Priedušnosť prírodnej bavlny Materiál: 100% bavlna Rozmer zástery: 63 x 75 cm (š x v) Rozmer chňapky: univerzálny ľahká údržba Chňapka s magnetom a pútkom na zavesenie Cena za komplet Možnosť dokúpenia ďalšej chňapky Zástery » Dámske a pánske zástery » Kuchynská zástera a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Kuchynská zástera a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm , Zástera kuchynská bavlna blue shapes (960367)

Ružová detská zástera s chňapkou a čapicou Flexa Play Chef´s Costume

Ružová detská zástera s chňapkou a čapicou Flexa Play Chef´s Costume
Detail

Snáď každá malá gazdinka či kuchtík vždy túžil po svojej vlastnej malej kuchynke, kde by po vzore svojej mamičky pripravovali všetky maškrty a pohostenie pre kamarátky. Malý roztokošný sporák, rúra, drez aj polička s malou záclonkou evokuje pocit naozajstnej funkčnej kuchyne a podporuje detskú fantáziu. Zaoblené hrany pre bezpečné hrátky sú samozrejmosťou. Tak kúpte svojej ratolesti hodnotnú hračku, na ktorú bude spomínať celý život. Kuchynka bola navrhnutá dizajnérkou Amalie Skov Rahbæk a zaslúžene dostala ocenenie Red Dot Design Award. O značke: Dánska značka Flexa s viac ako 45-ročnou tradíciou svojimi produktmi podporuje kreativitu a rozvoj tých najmenších členov rodiny. Kombinuje škandinávsky dizajn s tou najvyššou kvalitou a bezpečnosťou, ktorá je na prvom mieste. Výrobca používa len čisté a nezávadné materiály. Na srdci im ležia všetky potreby detí a produkty prispôsobujú tak, aby s nimi mohli byť čo najdlhšie. Každý produkt je premyslený do posledného detailu ako vizuálne, tak funkčne a nie je teda divu, že bol tento výrobca už štyrikrát ocenený cenou Red Dot Design Award. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Ružová detská zástera s chňapkou a čapicou Flexa Play Chef´s Costume , Orion zástera kuch. bavlna mandala (960371)

Súprava detskej zástery a kuchárskej čiapky Bloomingville Camil

Detail

Súprava detskej zástery a kuchárskej čiapky z kolekcie Bloomingville. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Súprava detskej zástery a kuchárskej čiapky Bloomingville Camil

Srnky zástera detská

Srnky zástera detská
Detail

Srnky zástera detská Detská zástera s rozprávkovým motívom je praktickým doplnkom všetkých predškolských a školských detí. Prednosťou tejto zástery je perfektný priedušnosť (dieťa sa v nej nepotí) a ochrana odevu. Príjemný dekor farebných srdiečok a lesklých brokátových bodiek rozveselí každú detskú dušu. Materiál: 100% bavlna Univerzálna detská veľkosť Možnosť prania v práčke na 60 ° C Dve farebné variácie Rozmer: 64 x 50 cm - Zástera je vhodná aj ako valentínsky darček Zástery » Detské zástery » Srnky zástera detská (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Srnky zástera detská

Forbyt, Zástera detská, Ježkovia

Forbyt, Zástera detská, Ježkovia
Detail

Forbyt, Zástera detská, Ježkovia Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design" poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Ježkovia (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Ježkovia

Forbyt Zástera detská , Medvedík

Forbyt Zástera detská , Medvedík
Detail

Forbyt Zástera detská , Medvedík Detská zástera s motívom medvedíka poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt Zástera detská , Medvedík (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt Zástera detská , Medvedík

Forbyt Zástera detská , Opičky

Forbyt Zástera detská , Opičky
Detail

Forbyt Zástera detská , Opičky Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt Zástera detská , Opičky (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt Zástera detská , Opičky

Forbyt, Zástera detská, Ponny

Forbyt, Zástera detská, Ponny
Detail

Forbyt, Zástera detská, Ponny Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napríklad. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Ponny (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Ponny

Forbyt, Zástera detská, Ponny

Forbyt, Zástera detská, Ponny
Detail

Forbyt, Zástera detská, Ponny Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Ponny (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Ponny

Forbyt, Zástera detská, Valec

Forbyt, Zástera detská, Valec
Detail

Forbyt, Zástera detská, Valec Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napríklad. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Valec (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Valec

Miešačka dětská

Miešačka dětská
Detail

Miešačka dětská z kategórie Darčeky a hračky | Hračky na záhradu | Hračky na pieskovisko kúpite na Kokiskashop.sk za 8.59 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Míchačka plast 26x24x18cm 2+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Miešačka dětská

Forbyt, Zástera detská, Mačička, zelená

Forbyt, Zástera detská, Mačička, zelená
Detail

Forbyt, Zástera detská, Mačička, zelená Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design" poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Mačička, zelená (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Mačička, zelená

Forbyt, Zástera detská, Mačička, ružová

Forbyt, Zástera detská, Mačička, ružová
Detail

Forbyt, Zástera detská, Mačička, ružová Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design" poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Mačička, ružová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Mačička, ružová

Zástera detská, Be Happy, zelená

Zástera detská, Be Happy, zelená
Detail

Zástera detská, Be Happy, zelená Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design"poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárskom krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 °C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Zástera detská, Be Happy, zelená (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera detská, Be Happy, zelená

Zástera detská, Be Happy, žltá

Zástera detská, Be Happy, žltá
Detail

Zástera detská, Be Happy, žltá Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design"poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárskom krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 °C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Zástera detská, Be Happy, žltá (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera detská, Be Happy, žltá

Zástera detská, Be Happy, ružová

Zástera detská, Be Happy, ružová
Detail

Zástera detská, Be Happy, ružová Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design"poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárskom krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 °C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Zástera detská, Be Happy, ružová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Zástera detská, Be Happy, ružová

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý
Detail

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý
Detail

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm- (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý
Detail

Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design" poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 61 x 49 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Vlačík, modrý

Forbyt, Zástera detská, Včielky, ružová

Forbyt, Zástera detská, Včielky, ružová
Detail

Forbyt, Zástera detská, Včielky, ružová Detská zásterka s príjemným motívom z radu "Dekortextil design" poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napr. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálny veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Včielky, ružová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Včielky, ružová

Forbyt, Zástera, Futbal zelená zástera

Forbyt, Zástera, Futbal zelená zástera
Detail

Forbyt, Zástera, Futbal zelená zástera Prekvapte svojich priateľov v tejto futbalovej zástere a naservírujte im pochúťky pekne originálne. Rovnako je táto futbalová zástera darčekom a zároveň praktickým doplnkom určená pre nadšených fanúšikov a športovcov. Zástera je vyrobená z príjemne priedušné bavlny, ktorú ľahko vyperiete. Materiál: 100% bavlna Rozmer: 73 x 60 cm Veľkosť: univerzálna Skvelý tip na darček Zástery » Dámske a pánske zástery » Forbyt, Zástera, Futbal zelená zástera (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera, Futbal zelená zástera

Forbyt, Zástera detská, Sovy, ružová

Forbyt, Zástera detská, Sovy, ružová
Detail

Forbyt, Zástera detská, Sovy, ružová Detská zástera s príjemným motívom poteší každého predškoláka i školáka. Zásterku deti využijú v škole napríklad. Vo výtvarnej výchove a pracovných činnostiach alebo na keramickom a modelárske krúžku. Detskú zásteru ocenia aj mamičky doma. Zástery sú príjemné v dotyku. Detí sa v nich nepotí. Rozmer: 64 x 50 cm - (vx š) Materiál: 100% bavlna Pranie na 60 ° C Univerzálna veľkosť Zástery » Detské zástery » Forbyt, Zástera detská, Sovy, ružová (dekortextil.sk)

Podobné produkty ako Forbyt, Zástera detská, Sovy, ružová
Zástera detská+chňapka+čiapka CHLAPEC (960355), Zástera detská+chňapka+čiapka DIEVČA (960354), Čiapka námorník detská (8590687617803), BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, biela (10000534), BANQUET Súprava zástera, chňapka, podložka BBQ 3 ks, červená (10000537), InovaGoods Thooy detská pamäťová škatuľka, chlapec (BABY21255a), Balón fóliový detská fľaša chlapec 80 cm (8595596311071), Čiapka detská Santa Claus – vianoce 26 × 35 cm (5901238677093), Zástera brucháč (8592539192964), Zástera montér (8592539500646), Čiapka Mikuláš (8590687206373), Zástera hawai girl (8592539196948), Zástera sexy chyžná (8592539192902), Zástera sexy sestrička (8592539192971), Zástera mr. Bean (8592539284980), Zástera sexy nevesta (8595596320110), Zástera margaréty žena (8592539338393), Zástera sexy policajtka (8592539545753), Čiapka Mikuláša – Vianoce (5907667289616), Zástera kuchynská bavlna BEIGE (960366), Zástera muž grill – bbq (8592539222814), Zástera kuch. bavlna SVETER (960377), Zástera kuchynská bavlna HEART (960357), Orion Chňapka bavlna (153906), Lamart Kuchynská chňapka LT0011, Zástera kuchynská bavlna MODRO-BIELA (960376), Lamart Kuchynská zástera Stripe LT0012 (42001270), Harry Potter – Zmijozel – kuchárska zástera (5055453462351), Zástera kuchynská bavlna BLUE SHAPES (960367), ORION Zástera kuch. bavlna MANDALA (960371)