Zero rain guard (10-08093)

Produkt Zero rain guard (10-08093) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Zero rain guard (10-08093) upraviť a produkt hľadať znova.

ZERO Rain Guard (10-08093)

ZERO Rain Guard (10-08093)
Detail

Blatník – prídavný zadný blatník pre modely 2016-2017 (Zero S, SR, DS, DSR), 2014-2015 (Zero S, SR, DS), 2013 (Zero S, DS) Zlé počasie vás ani vašu elektrickú motorku ZERO dozaista nerozhodí. Napriek tomu pre väčší komfort a čistotu pri jazde však určite oceníte plastový zadný blatník Rain Guard, ktorý vás a chrbát vašej bundy chráni pred nežiaducou sprchou a nečistotami vyhadzovanými zadným kolesom. Blatník je kompatibilný s modelmi z rokov 2016 – 2017 (Zero S, SR, DS, DSR), 2014 – 2015 (Zero S, SR, DS) a roku 2013 (Zero S, DS). (alza.sk)

Podobné produkty ako ZERO Rain Guard (10-08093) , Zero vetrový štít touring (10-08058)

Santini Guard Mercurio Rain Cap Arancio Fluo UNI Šiltovka

Santini Guard Mercurio Rain Cap Arancio Fluo UNI Šiltovka
Detail

Štýlová ochrana. Vodotesná cyklistická čiapka, vyrobená z tkaniny Mercurio, udrží vašu hlavu v teple a suchu. S tepelne utesneným prešívaním, navrhnutá pre odolnosť a výkon. Pútavý farebný kontrast na šilte.StarostlivosťPonúkame vám niekoľko tajomstiev, ktoré sme sa za tie roky naučili, aby vaša výbava fungovala čo najlepšie a vydržala dlhšie.Perte pri 30°C / 86°F.Nepoužívajte aviváž.Vyhnite sa bubnovej sušičke.Nepoužívajte prací prášok, uprednostnite tekutý prací prostriedok.Obráťte odev naruby.Perte podobné farby spolu.Ihneď po dopratí vyberte z práčky.Nežehliť. Sezóna: Leto Pohlavie: Unisex Vybrať veľkosť: UNI Farba: Oranžová;Čierna Veľkosť: UNI Séria: Guard Mercurio Typ Produktu: Šiltovka;Šiltovka Krajina pôvodu: Taliansko Farba podľa výrobcu: Arancio Fluo Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Santini Guard Mercurio Rain Cap Arancio Fluo UNI Šiltovka , Ferrino rain tarp (8014044897306)

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo 3XL

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo 3XL
Detail

Vode a vetru odolná bunda do najextrémnejších dažďových podmienok.Inovatívna bunda do dažďa, vyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell od POLARTEC s tkaným povrchom. Poskytuje úplnú ochranu v najvlhkejšom počasí a zároveň ponúka špičkovú priedušnosť vo svojej triede. Pre úplnú ochranu pred dažďom v aero, vysoko výkonnom strihu.OCHRANA PROTI SILNÉMU DAŽĎUVyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell, 3-vrstvovej tkaniny, ktorá vo svojom jadre využíva submikrónovú membránovú štruktúru, s vodným stĺpcom 10 000 mm, ktorý poskytuje optimálnu úroveň vodoodolnosti pre odev určený pre výkonnú cestnú cyklistiku. Má plne podlepené vnútorné švy a vodoodolný dvojitý zips.VYLEPŠENÝ STRIHErgonomicky tvarovaná zadná ochrana proti striekajúcej vode, vyrobená z fleecom podšitej tkaniny Superroubaix, s plne vodoodolnou PU vonkajšou vrstvou, ktorá odpudzuje vodu. Manžety rukávov sú vytvorené s použitím modernej termofleece tkaniny s vrstvou vodoodolného polyuretánu.DETAILY NA ZVÝŠENIE VIDITEĽNOSTIVysoko reflexná, perforovaná tkanina na hrudi a vzadu. Vysoko reflexná značka Santini na ramene a zadnej časti.EXTRA VODOODOLNÉ SKLADOVANIEVodotesné bočné vrecko na zips pre bezpečné uloženie vašich cenností.Technické detailyVodný stĺpec 10 000 mmTento odev je vodoodolný 10 000 mm. To znamená, že bol vykonaný test, pri ktorom sa na látku umiestnila dlhá trubica a tá sa naplnila vodou. 10 000 mm alebo 10 metrov (32,8 stôp) je to, ako ďaleko by ste mohli naplniť trubicu, kým by cez látku začala presakovať voda. Teoreticky by ste teda mali vydržať v daždi, kým nespadne 10 000 mm zrážok, kým by ste začali vlhnúť.TREK SEGAFREDOTento odev bol vyvinutý a používajú ho jazdci Trek-Segafredo počas pretekov a / alebo tréningu.POLARTEC NEOSHELL – ZOSTAŇTE V SUCHU. ZVONKU A ZVNÚTRA.Polartec NeoShell je svetovo najpriedušnejšia technológia nepremokavej tkaniny. Neoshell poskytuje pevnosť a odolnosť látky chrániacej pred poveternostnými vplyvmi, pričom stále umožňuje dynamickú výmenu vzduchu a pohodlný plný rozsah pohybu. Vodný stĺpec má 10000 mm.StarostlivosťPonúkame vám niekoľko tajomstiev, ktoré sme sa za tie roky naučili, aby vaša výbava fungovala čo najlepšie a vydržala dlhšie.Perte pri 30°C / 86°F.Nepoužívajte aviváž.Vyhnite sa bubnovej sušičke.Nepoužívajte prací prášok, uprednostnite tekutý prací prostriedok.Obráťte odev naruby.Perte podobné farby spolu.Ihneď po dopratí vyberte z práčky.Nežehliť. Materiál : Neoshell Krajina pôvodu : Taliansko Veková skupina : Dospelý Materiál : Fleece Séria : Guard Neo Veľkosť : 3XL Farba podľa výrobcu : Arancio Fluo Pohlavie : Muži Farba : Oranžová Vybrať veľkosť : 3XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo 3XL , Oxford nohavice rain seal

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo XXL

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo XXL
Detail

Vode a vetru odolná bunda do najextrémnejších dažďových podmienok.Inovatívna bunda do dažďa, vyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell od POLARTEC s tkaným povrchom. Poskytuje úplnú ochranu v najvlhkejšom počasí a zároveň ponúka špičkovú priedušnosť vo svojej triede. Pre úplnú ochranu pred dažďom v aero, vysoko výkonnom strihu.OCHRANA PROTI SILNÉMU DAŽĎUVyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell, 3-vrstvovej tkaniny, ktorá vo svojom jadre využíva submikrónovú membránovú štruktúru, s vodným stĺpcom 10 000 mm, ktorý poskytuje optimálnu úroveň vodoodolnosti pre odev určený pre výkonnú cestnú cyklistiku. Má plne podlepené vnútorné švy a vodoodolný dvojitý zips.VYLEPŠENÝ STRIHErgonomicky tvarovaná zadná ochrana proti striekajúcej vode, vyrobená z fleecom podšitej tkaniny Superroubaix, s plne vodoodolnou PU vonkajšou vrstvou, ktorá odpudzuje vodu. Manžety rukávov sú vytvorené s použitím modernej termofleece tkaniny s vrstvou vodoodolného polyuretánu.DETAILY NA ZVÝŠENIE VIDITEĽNOSTIVysoko reflexná, perforovaná tkanina na hrudi a vzadu. Vysoko reflexná značka Santini na ramene a zadnej časti.EXTRA VODOODOLNÉ SKLADOVANIEVodotesné bočné vrecko na zips pre bezpečné uloženie vašich cenností.Technické detailyVodný stĺpec 10 000 mmTento odev je vodoodolný 10 000 mm. To znamená, že bol vykonaný test, pri ktorom sa na látku umiestnila dlhá trubica a tá sa naplnila vodou. 10 000 mm alebo 10 metrov (32,8 stôp) je to, ako ďaleko by ste mohli naplniť trubicu, kým by cez látku začala presakovať voda. Teoreticky by ste teda mali vydržať v daždi, kým nespadne 10 000 mm zrážok, kým by ste začali vlhnúť.TREK SEGAFREDOTento odev bol vyvinutý a používajú ho jazdci Trek-Segafredo počas pretekov a / alebo tréningu.POLARTEC NEOSHELL – ZOSTAŇTE V SUCHU. ZVONKU A ZVNÚTRA.Polartec NeoShell je svetovo najpriedušnejšia technológia nepremokavej tkaniny. Neoshell poskytuje pevnosť a odolnosť látky chrániacej pred poveternostnými vplyvmi, pričom stále umožňuje dynamickú výmenu vzduchu a pohodlný plný rozsah pohybu. Vodný stĺpec má 10000 mm.StarostlivosťPonúkame vám niekoľko tajomstiev, ktoré sme sa za tie roky naučili, aby vaša výbava fungovala čo najlepšie a vydržala dlhšie.Perte pri 30°C / 86°F.Nepoužívajte aviváž.Vyhnite sa bubnovej sušičke.Nepoužívajte prací prášok, uprednostnite tekutý prací prostriedok.Obráťte odev naruby.Perte podobné farby spolu.Ihneď po dopratí vyberte z práčky.Nežehliť. Materiál : Fleece Krajina pôvodu : Taliansko Materiál : Neoshell Séria : Guard Neo Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Arancio Fluo Farba : Oranžová Veľkosť : 2XL Pohlavie : Muži Vybrať veľkosť : 2XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo XXL , Oxford rain seal (motonad01171)

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo S

Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo S
Detail

Vode a vetru odolná bunda do najextrémnejších dažďových podmienok.Inovatívna bunda do dažďa, vyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell od POLARTEC s tkaným povrchom. Poskytuje úplnú ochranu v najvlhkejšom počasí a zároveň ponúka špičkovú priedušnosť vo svojej triede. Pre úplnú ochranu pred dažďom v aero, vysoko výkonnom strihu.OCHRANA PROTI SILNÉMU DAŽĎUVyrobená z jedinečnej tkaniny Neoshell, 3-vrstvovej tkaniny, ktorá vo svojom jadre využíva submikrónovú membránovú štruktúru, s vodným stĺpcom 10 000 mm, ktorý poskytuje optimálnu úroveň vodoodolnosti pre odev určený pre výkonnú cestnú cyklistiku. Má plne podlepené vnútorné švy a vodoodolný dvojitý zips.VYLEPŠENÝ STRIHErgonomicky tvarovaná zadná ochrana proti striekajúcej vode, vyrobená z fleecom podšitej tkaniny Superroubaix, s plne vodoodolnou PU vonkajšou vrstvou, ktorá odpudzuje vodu. Manžety rukávov sú vytvorené s použitím modernej termofleece tkaniny s vrstvou vodoodolného polyuretánu.DETAILY NA ZVÝŠENIE VIDITEĽNOSTIVysoko reflexná, perforovaná tkanina na hrudi a vzadu. Vysoko reflexná značka Santini na ramene a zadnej časti.EXTRA VODOODOLNÉ SKLADOVANIEVodotesné bočné vrecko na zips pre bezpečné uloženie vašich cenností.Technické detailyVodný stĺpec 10 000 mmTento odev je vodoodolný 10 000 mm. To znamená, že bol vykonaný test, pri ktorom sa na látku umiestnila dlhá trubica a tá sa naplnila vodou. 10 000 mm alebo 10 metrov (32,8 stôp) je to, ako ďaleko by ste mohli naplniť trubicu, kým by cez látku začala presakovať voda. Teoreticky by ste teda mali vydržať v daždi, kým nespadne 10 000 mm zrážok, kým by ste začali vlhnúť.TREK SEGAFREDOTento odev bol vyvinutý a používajú ho jazdci Trek-Segafredo počas pretekov a / alebo tréningu.POLARTEC NEOSHELL – ZOSTAŇTE V SUCHU. ZVONKU A ZVNÚTRA.Polartec NeoShell je svetovo najpriedušnejšia technológia nepremokavej tkaniny. Neoshell poskytuje pevnosť a odolnosť látky chrániacej pred poveternostnými vplyvmi, pričom stále umožňuje dynamickú výmenu vzduchu a pohodlný plný rozsah pohybu. Vodný stĺpec má 10000 mm.StarostlivosťPonúkame vám niekoľko tajomstiev, ktoré sme sa za tie roky naučili, aby vaša výbava fungovala čo najlepšie a vydržala dlhšie.Perte pri 30°C / 86°F.Nepoužívajte aviváž.Vyhnite sa bubnovej sušičke.Nepoužívajte prací prášok, uprednostnite tekutý prací prostriedok.Obráťte odev naruby.Perte podobné farby spolu.Ihneď po dopratí vyberte z práčky.Nežehliť. Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Arancio Fluo Séria : Guard Neo Krajina pôvodu : Taliansko Materiál : Neoshell Materiál : Fleece Vybrať veľkosť : S Farba : Oranžová Veľkosť : S (muziker.com)

Podobné produkty ako Santini Guard Neo Shell Rain Jacket Arancio Fluo S , Oxford bunda rain seal

Doterra On Guard™ Touch 10 ml

Doterra On Guard™ Touch 10 ml
Detail

Doterra On Guard™ Touch 10 ml Užite si unikátne zloženie, vôňu a silu zmesi ochrany doTERRA On Guard v praktickom a skladnom balení – guličke, ktorá vám umožní užívať si benefity tejto zmesi kedykoľvek a kdekoľvek. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Doterra On Guard™ Touch 10 ml , Oxford pláštenka rain seal

PHILIPS AWP315/10 Náhradný filter X-Guard Ultra ultrafiltrácia

PHILIPS AWP315/10 Náhradný filter X-Guard Ultra ultrafiltrácia
Detail

Vychutnajte si sviežu a krištáľovo čistú vodu, kedykoľvek otočíte kohútikom, vďaka systému ultrafiltrácie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS AWP315/10 Náhradný filter X-Guard Ultra ultrafiltrácia , Airbi guard (bi3140)

Organizér iDesign Rain Brush, 18 × 10 cm

Organizér iDesign Rain Brush, 18 × 10 cm
Detail

Majte v kúpeľni vo všetkom poriadok! S pomocou tohto organizéra budete mať všetky kúpeľňové drobnosti na jednom mieste a ešte uvidíte, čo všetko v ňom máte, takže je koniec zdĺhavému hľadaniu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Organizér iDesign Rain Brush, 18 × 10 cm , Mortal kombat – sub-zero – art scale 1/10 (609963127740)

Goal zero solárny panel nomad 10

Goal zero solárny panel nomad 10
Detail

Optimálne je ale nastaviť panely kolmo k slnku pomocou polohovateľného stojanu. Monokryštalický panel zvládne nabíjať elektroniku priamo zo slnka. Odporúčame ale nabíjať najskôr powerbanku Goal Zero (nie je súčasťou balenia) a následne až elektroniku z powerbanky. Solárny panel Nomad 10 je vybavený úchytom na powerbanky radu Flip, ale funguje aj na ďalšie powerbanky s USB. Je vybavený technológiou autorestart, ktorá obnoví nabíjanie v prípade odpojenia kvôli nedostatočnému slnečnému svitu. Panel je vysoko odolný proti vode, snehu aj mechanickému poškodeniu. Parametre: •rozmery - rozložený: 24,1 x 36,8 x 1,9 cm •rozmery - zložený: 24,1 x 18,4 x 3,2 cm •hmotnosť: 0,51 kg • výkon: 6-7 V, 10 W •typ panelu: monokryštál • výstupy: USB port: 5 V, až 1,5 A (7,5 W max) Doba nabíjania: • Venture 35: 6-12 h •Sherpa 100AC: 15-30 h (parys.sk)

Podobné produkty ako Goal zero solárny panel nomad 10 , Laowa 10 mm f/2 zero-d mft (ve1020mft)

ZERO Vetrový štít Touring (10-08058)

ZERO Vetrový štít Touring (10-08058)
Detail

Ochranný štít – na modely 2016 – 2017 (Zero S, SR, DS, DSR), 2014 – 2015 (Zero S, SR, DS), 2013 (Zero S, DS) Čelné sklo Touring Screen pre elektrickú motorku ZERO vám znateľne pridá na komforte aj pri uháňaní po diaľnici. Sklo ochráni vašu spanilú jazdu pred silným vetrom aj ďalšími rozmarmi počasia a turbulencie minimalizuje nastaviteľný spojler. Výrobca navyše ručí za špeciálne použité materiály MRA, vďaka ktorým je ochranné sklo takmer nerozbitné a dodáva ho spolu so všetkým príslušenstvom potrebným k jednoduchej inštalácii k riadidlám motocykla. Kompatibilný s modelmi z rokov 2016-2017 (Zero S, SR, DS, DSR), 2014-2015 (Zero S, SR, DS) a roku 2013 (Zero S, DS). (alza.sk)

Podobné produkty ako ZERO Vetrový štít Touring (10-08058) , Suavinex zero zero 180 ml (8426420049986)

Chika 10 RAIN 01 Čižmy do dažďa Zelená

Chika 10  RAIN 01  Čižmy do dažďa Zelená
Detail

Chika 10 RAIN 01 Zelená. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chika 10 RAIN 01 Čižmy do dažďa Zelená , Banana pi m2 zero (bananapi-zero)

Nail HQ Bite Guard horký lak proti obhrýzaniu nechtov 10 ml

Nail HQ Bite Guard horký lak proti obhrýzaniu nechtov 10 ml
Detail

Nail HQ Bite Guard, 10 ml, Starostlivosť o nechty pre ženy, Prípravok Nail HQ Bite Guard zaistí vašim nechtom profesionálnu starostlivosť. Vlastnosti: pohodlne sa nanáša udržuje nechty zdravé a krásne posilňuje nechty bojuje proti lámaniu a strapkaniu nechtov podporuje zdravý rast nechtov Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Aplikujte jednu vrstvu priamo na nechty. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nail HQ Bite Guard horký lak proti obhrýzaniu nechtov 10 ml , Suavinex zero zero 270 ml (8426420050005)

Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 (609963127740)

Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 (609963127740)
Detail

Figúrka – So svojimi schopnosťami ovládať ľad v mnohých podobách sa modro-čierno oblečený ninja pripravuje na boj. Stojí na schodoch chrámu v Outworld, v jeho zdevastovanom svete, kde lebky padlých bojovníkov zdieľajú priestor s ostrými ľadovými stalagmitmi. Pravou päsťou vyvoláva mrazivú silu. Jeho protivníkom už však tuhne krv v žilách pri pohľade na zvyšok toho, čo zostalo z tých, ktorí ho predtým napadli. Iron Studios predstavuje sošku „Sub-Zero Art Scale 1/10 – Mortal Kombat“. Tým rozširuje svoju zbierku o ďalšiu z najslávnejších postáv Mortal Kombat. Hlavné vlastnosti figúrky Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 Figúrka Iron Studios poteší každého zberateľa Figúrka zo série Mortal Kombat vyniká kvalitným spracovaním Materiálom je polystone Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 je dekoratívna soška V balení dostanete jednu figúrku Figúrka Iron Studios meria 23 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 (609963127740) , Netatmo rain gauge (nrg01-ww)

Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT (VE1020MFT)

Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT (VE1020MFT)
Detail

Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Micro 4/3, určený pre Micro 4/3, závit na filtre 46mm, plne manuálne zaostrovanie, hmotnosť 125g Objektív Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT sa určite bude hodiť majiteľom bezzrkadloviek Olympus s bajonetom Micro 4/3. Vďaka svojej pevnej ohniskovej vzdialenosti s hodnotou 10 mm Ak by sme sa bavili o svetelnosti, má tento objektív pevnú svetelnosť f/2 s najväčšou hodnotou clony 22. Prostredníctvom tak nízkej hodnoty sa dosiahne nízku hĺbku ostrosti, čo prináša mnohými obľúbený efekt rozmazania pozadia. Zaostrovanie perfektne poskytuje MF. Dôležité parametre objektívu Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT Vhodné pre fotoaparáty Olympus Kompatibilný s bajonetmi Micro 4/3 Pevné ohnisko 10 mm Na filtre s priemerom 46 mm Svetelnosť f/2 Celková dĺžka objektívu: 49 mm Priemer objektívu: 53 mm Hmotnosť: 125 g Ďalšie vlastnosti objektívu Laowa Objektív Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT dokáže zaostriť už od 1,2 cm, čo zaisťuje systém MF. Svojou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT (VE1020MFT) , Heavy rain – pc digital (1385092)

PHILIPS AWP3754/10 Filter na vodovodnú batériu on tap ultrafiltrácia X-Guard Ultra

PHILIPS AWP3754/10 Filter na vodovodnú batériu on tap ultrafiltrácia X-Guard Ultra
Detail

Vychutnajte si sviežu a krištáľovo čistú vodu, kedykoľvek otočíte kohútikom, vďaka systému ultrafiltrácie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS AWP3754/10 Filter na vodovodnú batériu on tap ultrafiltrácia X-Guard Ultra , Spigen ultra hybrid zero one sony xperia 10 v (acs06203)

ATG® zimné rukavice MaxiDry® Zero™ 56-451 10/XL | A3050/10

Detail

ochranné rukavice poskytujú bariérovú ochranu proti olejom, ľahké, tenké, pružné, pohodlné, neznižujú obratnosť, bezpečný úchop, protišmyková povrchová úprava „micro-cup“, MaxiDry® ZERO™ spĺňajú všetky základné atribúty radu MaxiDry® av kombinácii s technologickou platformou THERMtech® navyše ponúka ochranu proti chladu až do -30 °C, certifikované pre kontakt s potravinami, celomáčané, počet v balení: 12; počet v kartóne: 72, hrúbka dlane: 1,3 mm, norma: EN 511 111, EN 388 4232, EN 407 X1XXXX , máčanie: nitril, nitrilová pena , materiál: nylon / lycra , farba: fialová , veľkosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ATG® zimné rukavice MaxiDry® Zero™ 56-451 10/XL | A3050/10 , Meguiars grit guard (x3003)

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 157 cm

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 157 cm
Detail

TECHNOLÓGIE Carbon Drive 2.0 Integrácia 3D jednosmerného rámu z karbónových vlákien s ultraľahkou konštrukciou dreveného jadra Paulownia nám umožňuje znížiť hmotnosť lyže a zároveň zachová vysokú pevnosť. 3D geometria karbónového rámu zaručuje optimálny priehyb a torznú tuhosť. Výsledkom je vysoká stabilita, držanie na hranách, ktoré vo svete skialpinizmu nemá obdobu. NOVÁ KONŠTRUKCIA ZERO G Najlepší výkon s najnižšou hmotnosťou. Dlhá kontaktná plocha: Zlepšuje stabilitu vo všetkých terénoch. Dlhší polomer vykrojenia: Tolerantnejší a menej agresívny vo všetkých snehových podmienkach. Ľahká: 3D tvar a nová vrstva kombinujúca sklenené a karbónové vlákna. ZOSILNENIE KARBÓNU V oblasti viazania je lyža po celej šírke vystužená dvomi vrstvami obojsmerných karbónových vlákien, aby sa zlepšila torzná pevnosť. Lite Core Drevená jadrá, ktoré sú prirodzene pevné a zároveň ľahké, strategicky konštruované pre maximálny výkon pri znížení hmotnosti. Šírka špičky : 116 mm Modelový rok : 21/22 Farba : Šedá Typ zjazdovky : Skialp Farba podľa výrobcu : - Typ lyží : Skialp lyže Úroveň schopností : Pokročilý Šírka stredu : 84 mm Dĺžka oblúka : Stredný (14-17 m) Lyžiarske viazanie : Marker Alpinist 10 Dĺžka (cm) : 157.0 Jadro : Drevo Pohlavie : Muži Úroveň schopností : Expert Krajina pôvodu : Rakúsko Dĺžka : 157 cm Šírka zadnej časti : 99,5 mm Veková skupina : Dospelý Rádius : 16 m Úroveň schopností : Stredne pokročilý (muziker.com)

Podobné produkty ako Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 157 cm , Besafe belt guard (7043485054109)

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 164 cm

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 164 cm
Detail

TECHNOLÓGIE Carbon Drive 2.0 Integrácia 3D jednosmerného rámu z karbónových vlákien s ultraľahkou konštrukciou dreveného jadra Paulownia nám umožňuje znížiť hmotnosť lyže a zároveň zachová vysokú pevnosť. 3D geometria karbónového rámu zaručuje optimálny priehyb a torznú tuhosť. Výsledkom je vysoká stabilita, držanie na hranách, ktoré vo svete skialpinizmu nemá obdobu. NOVÁ KONŠTRUKCIA ZERO G Najlepší výkon s najnižšou hmotnosťou. Dlhá kontaktná plocha: Zlepšuje stabilitu vo všetkých terénoch. Dlhší polomer vykrojenia: Tolerantnejší a menej agresívny vo všetkých snehových podmienkach. Ľahká: 3D tvar a nová vrstva kombinujúca sklenené a karbónové vlákna. ZOSILNENIE KARBÓNU V oblasti viazania je lyža po celej šírke vystužená dvomi vrstvami obojsmerných karbónových vlákien, aby sa zlepšila torzná pevnosť. Lite Core Drevená jadrá, ktoré sú prirodzene pevné a zároveň ľahké, strategicky konštruované pre maximálny výkon pri znížení hmotnosti. Dĺžka (cm) : 164.0 Úroveň schopností : Stredne pokročilý Úroveň schopností : Expert Typ zjazdovky : Skialp Farba : Šedá Veková skupina : Dospelý Úroveň schopností : Pokročilý Rádius : 18 m Modelový rok : 21/22 Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : - Šírka špičky : 116 mm Jadro : Drevo Dĺžka oblúka : Dlhý (17+ m) Krajina pôvodu : Rakúsko Šírka stredu : 84 mm Dĺžka : 164 cm Šírka zadnej časti : 99,5 mm Lyžiarske viazanie : Marker Alpinist 10 Typ lyží : Skialp lyže (muziker.com)

Podobné produkty ako Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 164 cm , Oxford bunda rain seal (žltá fluo)

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 178 cm

Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 178 cm
Detail

TECHNOLÓGIE Carbon Drive 2.0 Integrácia 3D jednosmerného rámu z karbónových vlákien s ultraľahkou konštrukciou dreveného jadra Paulownia nám umožňuje znížiť hmotnosť lyže a zároveň zachová vysokú pevnosť. 3D geometria karbónového rámu zaručuje optimálny priehyb a torznú tuhosť. Výsledkom je vysoká stabilita, držanie na hranách, ktoré vo svete skialpinizmu nemá obdobu. NOVÁ KONŠTRUKCIA ZERO G Najlepší výkon s najnižšou hmotnosťou. Dlhá kontaktná plocha: Zlepšuje stabilitu vo všetkých terénoch. Dlhší polomer vykrojenia: Tolerantnejší a menej agresívny vo všetkých snehových podmienkach. Ľahká: 3D tvar a nová vrstva kombinujúca sklenené a karbónové vlákna. ZOSILNENIE KARBÓNU V oblasti viazania je lyža po celej šírke vystužená dvomi vrstvami obojsmerných karbónových vlákien, aby sa zlepšila torzná pevnosť. Lite Core Drevená jadrá, ktoré sú prirodzene pevné a zároveň ľahké, strategicky konštruované pre maximálny výkon pri znížení hmotnosti. Dĺžka (cm) : 178.0 Typ lyží : Skialp lyže Farba : Šedá Lyžiarske viazanie : Marker Alpinist 10 Šírka zadnej časti : 99,5 mm Typ zjazdovky : Skialp Rádius : 20 m Úroveň schopností : Expert Modelový rok : 21/22 Krajina pôvodu : Rakúsko Dĺžka oblúka : Dlhý (17+ m) Pohlavie : Muži Jadro : Drevo Farba podľa výrobcu : - Šírka špičky : 116 mm Veková skupina : Dospelý Úroveň schopností : Stredne pokročilý Úroveň schopností : Pokročilý Šírka stredu : 84 mm Dĺžka : 178 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist 10 178 cm , T-tomi látkové plienky rain (8594166543829)

Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V (ACS06203)

Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V (ACS06203)
Detail

Kryt na mobil - pre Sony Xperia 10 V, materiál TPU a polykarbonát, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou zárukou odolnosti. Povrch krytu je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu aj k tlačidlám potrebným na ľahké používanie mobilného telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na telefón na Sony Xperia 10 V zaistí vášmu telefónu ochranu. Kľúčové prednosti krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V Skvelá ochrana mobilného telefónu Sony Xperia 10 V Vysoká pevnosť krytu zaručuje dokonalé priľnutie k telefónu Kryt na mobil Spigen má otvory na potrebné konektory a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V (ACS06203) , Vango rain cover medium orange (5023518497389)

Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops toaletná voda unisex 10 ml

Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops toaletná voda unisex 10 ml
Detail

Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops, 10 ml, Toaletná voda unisex, Zahaľte sa do vône, ktorá s vami dokonale splynie a stane sa vaším novým podpisom. Unisex toaletná voda Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops si vás získa už pri prvom privoňaní a nikdy vás neprestane prekvapovať. pre všetkých, čo sa neboja vystúpiť z davu pre ženy aj pre mužov (notino.sk)

Podobné produkty ako Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops toaletná voda unisex 10 ml , Vango rain cover large orange (5023518497396)

Fox rage gumová nástraha zander pro shad uv purple rain - 10 cm

Fox rage gumová nástraha zander pro shad uv purple rain - 10 cm
Detail

• Tri nové farebné vzory: UV Purple Rain, UV Blue Back, UV Blue Flash • Všetky vysoko reaktívne Ultra UV vzory • Dostupné vo všetkých štyroch veľkostiach Zander Pre Shad: 7.5, 10, 12 a 14cm • Overená atraktívna akcia (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox rage gumová nástraha zander pro shad uv purple rain - 10 cm , Rukka hase rain pláštenka ružová (chpbu0287nad)

Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - camou

Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - camou
Detail

Navyše práve vďaka absencii oloveného jadra skvele kopíruje dno a je veľmi nenápadná. Na mnohých miestach je tak oveľa účinnejšia, než klasická olovenka. (parys.sk)

Podobné produkty ako Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - camou , Rukka hase rain pláštenka modrá (chpbu0278nad)

Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - matt brown

Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - matt brown
Detail

Navyše práve vďaka absencii oloveného jadra skvele kopíruje dno a je veľmi nenápadná. Na mnohých miestach je tak oveľa účinnejšia, než klasická olovenka. (parys.sk)

Podobné produkty ako Kryston olovené šnúrky score zero leadfree 45 lb 10 m - matt brown , Suavinex pokračujúca sada zero zero 270 ml (8426420067416)

PERSPI-GUARD Perspi-Guard MAXIMUM 5 antiperspirant 30 ml

PERSPI-GUARD Perspi-Guard MAXIMUM 5 antiperspirant 30 ml
Detail

Perspi-Guard Perspi-Guard MAXIMUM 5 antiperspirant 30 ml Antiperspirant proti nadmernému poteniu. Vhodný pre mužov aj ženy, aj pre citlivú pokožku, bez parfumácie, dermatologicky testovaný a schválený. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako PERSPI-GUARD Perspi-Guard MAXIMUM 5 antiperspirant 30 ml , Suavinex novorodenecká sada zero zero 180 ml (8426420067409)

GymBeam Guard

GymBeam Guard
Detail

Dámske fitness rukavice Guard zabránia vzniku mozoľov pri tréningu s činkou alebo na hrazde Dámske fitness rukavice Guard zaistia ochranu aj komfort vašim rukám pri cvičení v posilňovni. Sú vyrobené kombináciou nylonu, polyesteru a PVC, vďaka čomu dokážu spoľahlivo odvádzať pot. Ide o odolnú látku, ktorá ochráni vaše ruky pred vznikom mozoľov a iných odrenín. V oblasti úchopu majú navyše protišmykovú vrstvu, ktorá zaistí, že vám činka len tak nevykĺzne z rúk. V rukaviciach sa tak budete cítiť pohodlne, či už trénujete na hrazde, s činkami, alebo inými športovými pomôckami. Tieto fitness rukavice majú na koncoch praktickú omotávku, ktorá slúži na spevnenie zápästia. Výhodou sú tiež praktické pútka na koncoch prstov, ktoré uľahčujú vyzliekanie rukavíc. Využije ich tak každá milovníčka fitnessu, silového tréningu aj návštevníčka posilňovne. Dámske fitness rukavice Guard a ich výhody chránia ruky pred mozoľmi a odrením pri cvičení majú priedušný materiál, ktorý odvádza pot protišmyková vrstva spevní váš úchop sú vybavené pútkami pre ľahké vyzliekanie majú praktickú omotávku na spevnenie zápästia hodia sa na tréning s činkami, na hrazde či strojoch v posilňovni Materiál 42 % nylón, 55 % polyester, 3 % PVC Tabuľka veľkostí Veľkosť XS S M L XL Dĺžka rukavice (cm) 18 18,5 19 19,5 20 Obvod dlane (cm) 18 19 20 21 22 (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako GymBeam Guard , Nike j guard biele (sptnik245nad)

Panta Safe Guard

Detail

Podrobný popis produktuKombinácia výkonnej vreckovej baterky a náradia3 stupne nastavenia svetlaIdeálne pri každej príležitosti: pri výpadku prúdu, pri stanovaní, alebo v auteNetreba vymieňať batérie, dobíja sa jednoducho pomocou USB káblaJe robustná, takmer nezničiteľnáOdolná proti zlým poveternostným podmienkamORIGINÁL známy z TV!Panta Safe Guard je dokonalá kombinácia vreckovej baterky a praktického náradia! Vždy keď potrebujete mimoriadne silný zdroj svetla, je tu pre vás! Má tri stupne nastavenia svetla, ktoré uvidíte aj z obrovskej vzdialenosti!Panta Safe Guard je neuveriteľne všestranné vreckové svietidlo so zabudovanou sadou rôznych prakticky využiteľných nástrojov. Britva na prerezanie bezpečnostného pásu v aute, skrutkovač, nožnice, otvárač na konzervy, to všetko vám môže pomôcť vyriešiť niektoré každodenné situácie.Panta Safe Guard je vyrobená z nerezovej ocele a je obalená vrstvou protišmykovej gumy. Jej použitie je absolútne jednoduché a bezpečné. Vďaka USB nabíjaniu nemusíte nikdy vymieňať batérie a vreckové svietidlo Panta Safe Life je vždy pripravené na použitie.Svetlo baterky má silu 800 lúmenov, takže ho uvidíte aj z veľkej vzdialenosti. Na odplašenie votrelca môžete svetlo prepnúť do stroboskopického modusu.Obsah balenia:1 x Panta Safe Guard kapesná baterka1 x USB kábel (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Panta Safe Guard , Giant dragon guard p40+ (sptgia016)

Perspi-Guard SENSITIVE

Perspi-Guard SENSITIVE
Detail

Antiperspirant pre citlivú pokožku bez obsahu alumínia a alkoholu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Perspi-Guard SENSITIVE , Graff rohatinka plastová guard (8594185853312)

Airbi GUARD (BI3140)

Airbi GUARD (BI3140)
Detail

Čistička vzduchu – výkon 120 m3/h, príkon 23 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 16 m2, hlučnosť od 30 do 55 dB(A), HEPA filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, indikácia kvality ovzdušia Čistička vzduchu Airbi vie vykúzliť omnoho čistejší vzduch ako pre alergikov, tak aj pre osoby zdravé. Tento šikovný mobilný prístroj sa uplatní obzvlášť pre bytové aj kancelárske priestory s veľkosťou maximálne 16 m2. O efektivite vás najlepšie uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže absorbovať množstvo až 120 m3/h. Zásadnou filtračnou časťou čističky vzduchu Airbi je filter typu HEPA ten dobre zvládne absorbovať maximálne množstvo baktérií, peľu a prachových častíc. Zaujímavé vlastnosti čističky vzduchu Airbi GUARD Čistička vzduchu Airbi je vhodná pre miestnosti do 16 m2 Filter HEPA zachytáva 99 % alergénov, baktérií aj prachu Maximálna hlučnosť 55 dB(A) a minimálna hlučnosť 30 dB(A) Výkon čistenia 120 m3/h Funkcie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airbi GUARD (BI3140) , Airbi guard, kombinovaný filter (bi3141)

Moskito GUARD repelent

Moskito GUARD repelent
Detail

Insekticídny repelent, s príjemnou vôňou, nemastný, vodeodolný, vhodný na použitie aj počas tehotenstva a pre deti od 2 rokov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Moskito GUARD repelent , Netatmo rain/wind gauge mount (nwm01-ww)

Perspi-Guard Balíček

Perspi-Guard Balíček
Detail

Perspi-Guard Body Wash (200 ml) Sprchový krém čistí pokožku a eliminuje zapáchajúce miesta. Bol vyvinutý tak, aby čistil pokožku a eliminoval nepríjemný telesný zápach na problematických miestach, ako je podpazušie a chodidlá. Perspi - Guard Maximum 5 (30 ml) Ponúka 5-dennú kompletnú ochranu, ktorá zreguluje produkciu potu presne tam, kde je to najviac potrebné. Nedráždi pokožku a zároveň šetrí oblečenie, pretože nezanecháva biele škvrny. Je neparfumovaný, môžete ho bez starostí kombinovať s vašim obľúbeným deodorantom alebo parfumom. 30 ml balenie vydrží až 3 - 4 mesiace a je vybavené praktickým rozstrekovačom. Je navrhnutý tak, aby vydržal bežné umývanie a pritom stále poskytoval ochranu v priemere 4 až 5 dní. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Perspi-Guard Balíček

Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO

Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO
Detail

Fľaša proti bolestiam bruška s adaptabilným prietokom, ktorú ocenia tiež mamičky, ktoré chcú kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaše. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO

Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO

Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO
Detail

Fľaša proti bolestiam bruška s adaptabilným prietokom, ktorú ocenia tiež mamičky, ktoré chcú kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaše. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO

Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM permanentná farba na vlasy bez amoniaku odtieň 10-0 60 ml

Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM permanentná farba na vlasy bez amoniaku odtieň 10-0 60 ml
Detail

Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM, 60 ml, Permanentné farby na vlasy pre ženy, Chcete získať dlhotrvajúci žiarivý farebný odtieň, zakryť šediny alebo úplne zmeniť farbu vlasov? Permanentná farba na vlasy Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM vám prinesie vytúžený výsledok. Dodá vlasom intenzívny farebný odtieň a žiarivý lesk, ale na rozdiel od semi-permanentných farieb, prelivov a tónovacích šampónov sa nebude postupne vymývať ani blednúť, takže perfektne nafarbené vlasy vám vydržia dlhé týždne. Zloženie s pigmentami prenikne hlboko do vlasových vláken, čo zaručí dlhý farebný efekt, pomalé vymývanie a dokonalé krytie napríklad šedín. Či už je vaším cieľom zjednotiť prirodzenú farbu vlasov, či ju úplne zmeniť, táto permanentná farba vás nesklame. Vlastnosti: farba zostáva dlho krásna a sýta kryje šediny oživuje farbu pre profesionálne použitie Zloženie: bez amoniaku Použitie: Len pre profesionálne použitie. (notino.sk)

Podobné produkty ako Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM permanentná farba na vlasy bez amoniaku odtieň 10-0 60 ml

Kladka The Guard - GymBeam

Kladka The Guard - GymBeam
Detail

Kladka The Guard - robustný strážca v podobe kladky na trojciferný kód, ktorá spoľahlivo ochráni vaše cennosti Kladka The Guard je robustný strážca, ktorý vám pomôže spoľahlivo zabezpečiť vaše cennosti. Je vyrobená z pevnej hliníkovej zliatiny, ktorá poskytuje maximálnu bezpečnosť. Má robustný dizajn s logom GymBeam a dá sa zamknúť pomocou trojcifernej kombinácie, takže sa nemusíte obávať straty kľúča. Hodí sa do fitka alebo rôznych športových priestorov, kde nenájdete uzamykateľné skrinky. Ľahko ju zbalíte do vašej športovej tašky a ocení ju tak každý, kto sa venuje športovej aktivite v priestoroch bez zabezpečenia pre osobné veci. Či už ide o beh, plávanie, silový tréning alebo rôzne iné aktivity. S kladkou The Guard budú vaše cennosti v bezpečí a vy sa tak môžete plne sústrediť iba na váš tréning. Kladka The Guard a jej výhody je praktická kladka, ktorá zabezpečí vaše cennosti zdobí ju logo GymBeam je vyrobená z hliníkovej zliatiny dá sa uzamknúť pomocou trojcifernej kombinácie nevyžaduje kľúč hodí sa do fitka alebo iných športových priestorov bez možnosti uzamykateľných skriniek ľahko ju zbalíte do vašej športovej tašky Materiál: 100% Hliníková zliatina (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kladka The Guard - GymBeam

Moskito GUARD repelent 75ml

Moskito GUARD repelent 75ml
Detail

Moskito guard repelent Obsah Moskito guard proti hmyzu: 75ml Charakteristika Moskito guard proti hmyzu: Až 8-hodinové poskytnutie ochrany preukázala kombinácia Pikaridinu a vodeodolného činidla (počas testovania na komároch tigrovaných). Účinok repelentu je okamžite po jeho nanesení. Vedľajšie účinky nie sú známe. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Moskito GUARD repelent 75ml

Outils Océans Chafe Guard

Outils Océans Chafe Guard
Detail

Bezpečná ochrana pred trením pre kotviace laná. Vďaka upevňovaciemu prvku Touch & Close je možné chránič kedykoľvek dodatočne namontovať. Všitá pena EVA zabraňuje jej šmyku. Krajina pôvodu : Francúzsko (muziker.com)

Podobné produkty ako Outils Océans Chafe Guard

Suretti bite alarm guard

Suretti bite alarm guard
Detail

Suretti Bite Alarm Guard (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti bite alarm guard

Carppro náprstník finger guard

Carppro náprstník finger guard
Detail

Ochrana prsta je vyrobená z odolnej, silné koženky a okolo zápästia sa upevňuje pomocou suchého zipsu (parys.sk)

Podobné produkty ako Carppro náprstník finger guard

Anaconda us hammer guard

Anaconda us hammer guard
Detail

Anaconda US Hammer Guard (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda us hammer guard

MEGUIARS Grit Guard (X3003)

MEGUIARS Grit Guard (X3003)
Detail

Vložka na vedra – ochranná, do vedra Ochranná kruhová vložka s priemerom 264 mm na dno vedra s umývacím prostriedkom. S jej použitím prepadnú hrubé nečistoty až na dno a nehrozí tak ich opätovné priľnutie na umývaciu hubku či iné umývacie náčinie, čím sa zamedzí poškodeniu ošetrovanej plochy - napríklad chúlostivého laku vozidla a pod. (alza.sk)

Podobné produkty ako MEGUIARS Grit Guard (X3003)

Perspi-Guard MAXIMUM 5

Perspi-Guard MAXIMUM 5
Detail

Vysoko účinný a moderný antiperspirant proti nadmernému poteniu. Vhodný na podpazušie, nohy, ruky aj ostatné časti tela. Vďaka novému zloženiu nepáli a nedráždi pokožku. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Perspi-Guard MAXIMUM 5

Perspi-Guard MAXIMUM 5

Perspi-Guard MAXIMUM 5
Detail

Antiperspirant proti nadmernému poteniu. Vhodný pre mužov aj ženy, aj pre citlivú pokožku. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Perspi-Guard MAXIMUM 5

BeSafe Belt Guard (7043485054109)

BeSafe Belt Guard (7043485054109)
Detail

Príslušenstvo k autosedačke – poistka pásu, zabezpečuje udržanie ramenných pásov autosedačky v správnej polohe Spoločnosť BeSafe ponúka tie najbezpečnejšie a najprepracovanejšie sedačky a príslušenstvo k nim na trhu. Táto poistka BeSafe Belt Guard zaistí, že oba ramenné pásy budú v správnej pozícii. S BeSafe jazdíte bezpečnejšie. Kľúčové vlastnosti príslušenstva do auta BeSafe Belt GuardPre bezpečnejšiu jazdu automPoistka pásu BeSafe Belt GuardUdržuje oba ramenné pásy v správnej polohe (alza.sk)

Podobné produkty ako BeSafe Belt Guard (7043485054109)

Suavinex Odsavacka Elektricka Zero Zero 1ks

Suavinex Odsavacka Elektricka Zero Zero 1ks
Detail

Suavinex elektrická odsávačka zerø.zerøtm napodobňuje rytmus sania dieťaťa počas dojčenia a obsahuje cumlík zerø.zerøtm , ktorý vďaka svojmu dizajnu založenom na vedeckých výskumoch, pripomína svojím tvarom a textúrou materskú bradavku ako nikdy predtým. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Suavinex Odsavacka Elektricka Zero Zero 1ks

Suavinex - MANUÁLNA ODSÁVAČKA MLIEKA ZERO ZERO

Suavinex - MANUÁLNA ODSÁVAČKA MLIEKA ZERO ZERO
Detail

Predstavujeme novinku, ktorá bola vytvorená odborníkmi z odboru pediatria a ortodoncia, k zdravému kŕmeniu z fľaše v kombinácii s dojčením. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Suavinex - MANUÁLNA ODSÁVAČKA MLIEKA ZERO ZERO

BANANA Pi M2 ZERO (bananaPi-Zero)

BANANA Pi M2 ZERO (bananaPi-Zero)
Detail

Mini PC Cortex-A7 Quad-Core, Mali 400 , RAM 0.5GB, bez mechaniky, WiFi, Bez OS Banana Pi M2 + je miniatúrny open-source základná doska založená na platforme ARM. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, openSUSE linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard.BANANA Pi M2 Zero je miniatúrna open-source základná doska založená na platforme ARM. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, openSUSE linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard. Vhodná je pre stavbu malého serveru, lacného počítača, video herného emulátora a pod. Vychádza z BANANA Pi, oproti ktorému ponúka lepšie CPU a navyše pridáva zabudované WiFi.Kľúčové vlastnosti počítača BANANA Pi M2 ZeroBANANA Pi má rozmery kreditnej kartyKompatibilný so širokou škálou OSV počítači sa nachádza úsporný procesor ARMPočítač BANANA Pi disponuje modulom WiFi 802.11b/g/nMiniatúrny open-source... (alza.sk)

Podobné produkty ako BANANA Pi M2 ZERO (bananaPi-Zero)

SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml (8426420049986)

SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml (8426420049986)
Detail

Dojčenská fľaša plastová, vhodná pre deti od narodenia, objem 180 ml, variabilný prietok cumlíka, pre dojčené deti a antikolikový Chcete svoje bábätko kŕmiť pomocou dojčenskej fľaše? Vhodnou voľbou môže byť SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml, ktorá ponúkne objem 180 ml. Navrhnutá bola špeciálne pre novorodené bábätká. Dojčenská fľaša je vyrobená z plastu, takže je odolná a zároveň ľahká. Cumlík je zvlášť upravený, aby bol prirodzený aj pre dojčené deti. Antikoliková fľaša predchádza vniknutiu vzduchu do bruška dieťaťa, a tak ho po kŕmení nebude bolieť. Dôležité funkcie dojčenskej fľaše SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml Dojčenská fľaša je nevyhnutná na kŕmenie tých najmenších Dojčenská fľaša Suavinex má celkový objem: 180 ml Túto fľašu môžu využívať novorodenci Na výrobu bol použitý materiál: plast Slúži na dokrmovanie detí, ktoré ešte dojčíte Antikoliková fľaška zabráni bolestiam bruška Cumlík má variabilný prietok (alza.sk)

Podobné produkty ako SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml (8426420049986)

SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml (8426420050005)

SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml (8426420050005)
Detail

Dojčenská fľaša plastová, vhodná pre deti od narodenia, objem 270 ml, stredný prietok cumlíka, pre dojčené deti a antikolikový Obzeráte sa po dojčenskej fľaši pre svoje dieťatko? Páčiť by sa vám mohla SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml s celkovým objemom 270 ml. Táto dojčenská fľaša je vhodná už pre novorodencov. Vyrobená bola z plastového materiálu, a preto má malú hmotnosť a nerozbije sa. Vhodná je pre ešte dojčené deti, pre ktoré je cumlík obzvlášť upravený. Pretože je táto dojčenská fľaša antikoliková, predchádza vnikaniu vzduchu do bruška dieťaťa, a predídete tak vzniku koliky. Dojčenská fľaša má stredný prietok, čo je vhodné pre prípad, keď dieťatku podávate čaj alebo hutnejšie mlieko. Zaujímavé vlastnosti dojčenskej fľaše SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml Vďaka dojčenskej fľaške bez problému nakŕmite svojho drobca Dojčenská fľaša Suavinex ponúka objem: 270 ml Určená je novorodencom Na výrobu bol použitý materiál: plast Vhodná je pre ešte dojčené deti Je antikoliková,... (alza.sk)

Podobné produkty ako SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml (8426420050005)

Renato Zero - Zero Il Folle (CD)

Renato Zero - Zero Il Folle (CD)
Detail

Vydavateľstvo: Tattica Variant: Zero Il Folle (CD) Interpret / Téma: Renato Zero Žáner: Pop Rok vydania: 2019.0 Krajina interpreta: Taliansko Dekáda interpreta: 2000 - 2009;1960 - 1969;2010 - 2019;1990 - 1999;1980 - 1989;1970 - 1979 Balenie obsahuje: CD Krajina pôvodu: Európska únia Typ: CD;Album Subžáner: Chanson Zloženie setu: 1 ks (muziker.com)

Podobné produkty ako Renato Zero - Zero Il Folle (CD)
ZERO Vetrový štít Touring (10-08058), Ferrino Rain Tarp (8014044897306), OXFORD nohavice RAIN SEAL, OXFORD RAIN SEAL (Motonad01171), OXFORD bunda RAIN SEAL, OXFORD pláštenka RAIN SEAL, Airbi GUARD (BI3140), Mortal Kombat – Sub-Zero – Art Scale 1/10 (609963127740), Laowa 10 mm f/2 Zero-D MFT (VE1020MFT), SUAVINEX ZERO ZERO 180 ml (8426420049986), BANANA Pi M2 ZERO (bananaPi-Zero), SUAVINEX ZERO ZERO 270 ml (8426420050005), Netatmo Rain Gauge (NRG01-WW), Heavy Rain – PC DIGITAL (1385092), Spigen Ultra Hybrid Zero One Sony Xperia 10 V (ACS06203), MEGUIARS Grit Guard (X3003), BeSafe Belt Guard (7043485054109), OXFORD bunda RAIN SEAL (žltá fluo), T-tomi Látkové plienky Rain (8594166543829), Vango Rain Cover Medium Orange (5023518497389), Vango Rain Cover Large Orange (5023518497396), Rukka Hase Rain pláštenka ružová (CHPbu0287nad), Rukka Hase Rain pláštenka modrá (CHPbu0278nad), SUAVINEX Pokračujúca sada ZERO ZERO 270 ml (8426420067416), SUAVINEX Novorodenecká sada ZERO ZERO 180 ml (8426420067409), Nike J Guard biele (SPTnik245nad), Giant Dragon GUARD P40+ (SPTgia016), Graff Rohatinka plastová Guard (8594185853312), Airbi GUARD, kombinovaný filter (BI3141), Netatmo Rain/Wind Gauge Mount (NWM01-WW)