Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu fluke networks pro3000, 26000900

Produkt Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu fluke networks pro3000, 26000900 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu fluke networks pro3000, 26000900 upraviť a produkt hľadať znova.

Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu Fluke Networks PRO3000, 26000900

Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu Fluke Networks PRO3000, 26000900
Detail

Analógový toner a snímač Pro3000 je ideálny na testovanie a sledovanie káblových tónov v neaktívnych sieťach, najmä na identifikáciu jednotlivých párov pomocou technológie SmartTone®. Šikmé banánové zástrčky a izolované kolíkové svorky uľahčujú prístup k jednotlivým vodičom a zástrčka RJ11 je ideálna na použitie v telefónnych zásuvkách. Vďaka výkonnému reproduktoru sieťového senzora môžete počuť signály prostredníctvom sadrokartónu, dreva alebo iného opláštenia a tak rýchlo a ľahko vyhľadať káble. Tento hlasný zvuk môžete poslať na väčšinu káblov až do 16 km. Nylonové puzdro zariadenia sa pohodlne zmestí na váš opasok, takže ste vždy dobre vybavení každou identifikáciou vodiča. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtový detektor vedenia s generátorom tónu Fluke Networks PRO3000, 26000900 , Evolveo alarmex pro (acsalmwtd) bezdrôtový detektor zaplavenia

Generátor tónu Fluke Networks PRO3000, 26200900

Generátor tónu Fluke Networks PRO3000, 26200900
Detail

Analógový tónový generátor Pro3000 Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Generátor tónu Fluke Networks PRO3000, 26200900 , Evolveo alarmex pro (acsalmsmk) bezdrôtový detektor dymu

zvukový kontrolér Fluke Networks 26100900

zvukový kontrolér Fluke Networks 26100900
Detail

Analógový snímač Pro3000 Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako zvukový kontrolér Fluke Networks 26100900 , Evolveo salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (acs mstn)

tester káblov Fluke Networks CIQ-KRQ

tester káblov Fluke Networks CIQ-KRQ
Detail

Informácie o šírke pásma káblov pre sieťových technikov. Testovač kvalifikácie CableIQ Prvý tester šírky pásma káblov pre sieťových technikov. Tento tester sieťových káblov umožňuje aj neskúseným používateľom ľahko zistiť, ktoré rýchlosti sú podporované existujúcou kabelážou, rozlišovať medzi problémami s kabelážou a sieťou a určiť, čo je na druhom konci kábla. To znamená. Sieťoví technici môžu spracovávať správy o problémoch rýchlejšie, vyžadovať kratší čas na pridelenie a ušetriť peniaze vďaka efektívnejšiemu využívaniu existujúcej infraštruktúry. Až o 30% menej eskalovaných problémov Výkonná diagnostika a intuitívne používateľské rozhranie spoločnosti CableIQ umožňuje pracovníkom v teréne identifikovať a diagnostikovať širšiu škálu problémov s infraštruktúrou. Je port aktívny? Zhodujú sa nastavenia duplexu? Je to sieť alebo vedenie? Podporuje kábel požadovanú šírku pásma v sieti? CableIQ je jediný nástroj, ktorý dokáže odpovedať na všetky tieto otázky bez toho, aby sa eskalovali správy o problémoch na ďalšiu inštanciu - o celých 30% menej eskalovaných problémov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester káblov Fluke Networks CIQ-KRQ , Iget security p6 - bezdrôtový detektor plynu (p6 security)

tester káblov Fluke Networks CIQ-KIT

tester káblov Fluke Networks CIQ-KIT
Detail

Informácie o šírke pásma káblov pre sieťových technikov. Testovač kvalifikácie CableIQ Prvý tester šírky pásma káblov pre sieťových inžinierov. Tento tester sieťového kábla uľahčuje aj neskúseným používateľom identifikovať rýchlosti, ktoré podporujú existujúcu kabeláž, odlíšiť kabeláž od problémov so sieťou a určiť, čo je na druhom konci kábla. To znamená. Sieťoví technici môžu spracovávať správy o problémoch rýchlejšie, zaberajú menej času na priradenie a efektívnejšie využívajú existujúcu infraštruktúru a šetria peniaze. Problémy sa stupňujú až o 30% Výkonná diagnostika a intuitívne používateľské rozhranie spoločnosti CableIQ umožňujú technikom na mieste identifikovať a diagnostikovať širšiu škálu problémov s infraštruktúrou. Je port aktívny? Zhodujú sa nastavenia duplexu? Je to sieť alebo vedenie? Podporuje kábel požadovanú šírku pásma v sieti? CableIQ je jediný nástroj, ktorý dokáže odpovedať na všetky tieto otázky bez nutnosti eskalovať hlásenia o problémoch na ďalšiu inštanciu - o celých 30% menej eskalovaných problémov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester káblov Fluke Networks CIQ-KIT , Oxe zsp 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488)

Tester káblov Fluke Networks, FQM-KIT

Tester káblov Fluke Networks, FQM-KIT
Detail

Vzrastajúce využívanie multimódových optických pripojení OM3 a OM4 v podnikových sieťach na podporu 10, 40 a 100 sieťového prenosu v gigabitovom rozsahu zvyšuje spoľahlivosť infraštruktúry optických vlákien kritickejšiu ako kedykoľvek predtým. Výsledkom je, že základná schopnosť spoločnosti merať jednotlivé komponenty celkového optického spojenia a odstraňovať ich problémy, aby sa zabránilo zlyhaniam siete (alebo rýchlemu obnoveniu), sa považuje za jeden z pilierov osvedčeného riadenia optických prepojení. V súčasnosti už nie je prijateľné, že technik stráca drahý čas na opravu poruchy pomocou testu alebo procesu zlyhania skôr, ako postúpi záležitosť inému technikovi so skúsenosťami s OTDR. Každý technik by mal mať na svojom páse nástroje na testovanie siete, ktoré dokážu problém určiť v priebehu niekoľkých sekúnd. Fibre QuickMap spoločnosti Fluke Networks je nástroj na riešenie problémov, ktorý rýchlo a efektívne lokalizuje pripojenia a prerušenia multimódových optických spojení. Fiber QuickMap je nevyhnutným testerom pre všetkých technikov pracujúcich s optickými vláknami tým, že poskytuje okamžité informácie o vzdialenostiach od chýb, ako sú vysoké straty a incidenty s vysokou odraznosťou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester káblov Fluke Networks, FQM-KIT , Iget security p10 – bezdrôtový detektor vibrácií (p10 security)

tester optických vlákien Fluke Networks FI-500

tester optických vlákien Fluke Networks FI-500
Detail

Fiber optický tester pre rýchle a spoľahlivé testovanie povrchov optických vlákien. Znečistené čelné strany vlákien sú najbežnejšou príčinou problémov s jednovidovými a multimódovými systémami z optických vlákien. FI-500 FiberInspector ™ Micro eliminuje ťažkosti pri kontrole koncových stien konektorov, najmä v káblových prostrediach s nízkym osvetlením a vysokou hustotou. Je veľmi jednoduché použitie: stačí zapojiť kábel do FI-500 a dotknúť sa tlačidla AF. Koncová strana konektora je zreteľne a ostro zobrazená v priebehu niekoľkých sekúnd. A ak musíte pracovať vo veľmi stiesnených priestoroch alebo nemôžete držať obrázok pokojne, zastavte ho dotknutím sa tlačidla pozastavenia. Správne riešenie problémov Tesne zabalené patch panely zo sklenených vlákien robia skúšky výzvou. Nájsť testovaný kábel alebo port môže byť ťažké, najmä v temných podmienkach, ktoré sa dnes nachádzajú vo väčšine dátových centier a elektrických skriniach. FI-500 zjednodušuje proces testovania. Integrované osvetlenie PortBright vám pomôže nájsť správny port alebo správny kábel. Úzka sonda sa vojde do úzkych priestorov a má tlačidlá pre ľahkú obsluhu. Automatické zaostrenie vám umožní jasný pohľad na koncovú tvár za menej ako sekundu, zatiaľ čo tlačidlo pozastavenia zmrazí obraz na ostrom displeji 320 x 240, aby sa dali bližšie skontrolovať. FiberInspector Micro FI-500 vyplní medzeru medzi manuálnou sondou a plne automatickou testovacou sondou. Fotoaparát FI-500 má jednoduchosť a praktickosť manuálnej inšpekčnej kamery, ale má aj pokročilé funkcie, ktoré znižujú odstraňovanie problémov a kontrolu. Ručné kontrolné kamery sa ľahko používajú, ale nefungujú veľmi dobre na patch paneloch alebo v situáciách, keď má optická vlákna vysokú hustotu. Držať ich pri jednom oku a zatvárať druhé je často nepohodlné alebo nepraktické, najmä v tmavej miestnosti. Plne automatické inšpekčné kamery analyzujú a hodnotia čistotu pripojení pomocou optických vlákien, čo je dôležité pre mnoho aplikácií, ale analýza sa zvyčajne nevyžaduje pre rýchle a základné riešenie problémov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester optických vlákien Fluke Networks FI-500 , Iget security p14 - bezdrôtový detektor dymu (p14 security)

Tester káblov Fluke Networks CableIQ, CIQ-100

Tester káblov Fluke Networks CableIQ, CIQ-100
Detail

Informácie o šírke pásma káblov pre sieťových technikov. Testovač kvalifikácie CableIQ Prvý tester šírky pásma káblov pre sieťových technikov. Tento tester sieťových káblov umožňuje aj neskúseným používateľom ľahko zistiť, ktoré rýchlosti sú podporované existujúcou kabelážou, rozlišovať medzi problémami s kabelážou a sieťou a určiť, čo je na druhom konci kábla. To znamená: sieťoví technici môžu spracovávať správy o problémoch rýchlejšie, vyžadovať kratší čas na pridelenie a ušetriť peniaze prostredníctvom efektívnejšieho využívania existujúcej infraštruktúry. Až o 30% menej problémov s eskaláciou. Výkonná diagnostika a intuitívne používateľské rozhranie spoločnosti CableIQ umožňuje technikom v teréne identifikovať a diagnostikovať širšiu škálu problémov s infraštruktúrou. Je port aktívny? Zhodujú sa nastavenia duplexu? Je to sieť alebo vedenie? Podporuje kábel požadovanú šírku pásma v sieti? CableIQ je jediný nástroj, ktorý dokáže odpovedať na všetky tieto otázky bez toho, aby sa eskalovali správy o problémoch na ďalšiu inštanciu - o celých 30% menej eskalovaných problémov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester káblov Fluke Networks CableIQ, CIQ-100 , Iget security m3p10 - bezdrôtový detektor vibrácií (m3p10 security)

tester optických vlákien Fluke Networks FIBERLERT-125

tester optických vlákien Fluke Networks FIBERLERT-125
Detail

S FiberLert ™ Live Fiber Detector môžete rýchlo skontrolovať aktivitu vlákien, polaritu aktívnych káblov a pripojenia. Tento vreckový nástroj kontroluje singlemode, multimode, prepojovacie káble a porty UPC a APC. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester optických vlákien Fluke Networks FIBERLERT-125 , Evolveo alarmex pro (acsalmgas) bezdrôtový detektor horľavých plynov

zvukový kontrolér Fluke Networks PRO3000F50 sieť, telekomunikácie

zvukový kontrolér Fluke Networks PRO3000F50  sieť, telekomunikácie
Detail

Filtrovaná sonda Pro3000F50 poskytuje jasné a presné sledovanie komunikačných káblov. Inovatívny filter sondy zabraňuje šumu z externých zdrojov pri počúvaní zvuku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako zvukový kontrolér Fluke Networks PRO3000F50 sieť, telekomunikácie , Oxe zsp 01 – bezdrôtový pir detektor pohybu (520487)

tester optických vlákien Fluke Networks FI2-7000 INTL

tester optických vlákien Fluke Networks FI2-7000 INTL
Detail

Fluke Networks FI2-7000 INT FiberInspector ™ Pro je testovacia sonda z optických vlákien, ktorá kontroluje a certifikuje koncové tváre za 2 sekundy, takže to môžete urobiť prvýkrát. Vďaka svojej automatickej certifikácii vyhovie / nevyhovie testovacia sonda z optických vlákien zaisťuje, že pri testovaní optických vlákien nie je potrebné hádať. Týmto spôsobom sa každý stáva špecialistom na optické vlákna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester optických vlákien Fluke Networks FI2-7000 INTL , Evolveo sonix pro, bezdrôtový detektor otvorenia (acs-mstn2)

Vizuálny chybový lokátor Fluke Networks VISIFAULT Fault Locator

Vizuálny chybový lokátor Fluke Networks VISIFAULT Fault Locator
Detail

V dnešnom rýchlo sa meniacom pracovnom prostredí je maximálna produktivita nevyhnutná. Pri inštalácii nových optických pripojení alebo diagnostikovaní existujúcej siete platí: čím rýchlejšie sa problém nájde, tým rýchlejšie sa dá vyriešiť. Ale to sa ľahšie povie, ako urobí, pokiaľ ide o zložitú sieť so sklenenými vláknami, spojovacími komponentmi a prepojovacími káblami. Základné problémy v optických spojoch je možné diagnostikovať a opraviť pomocou vizuálneho vyhľadávača chýb Fluke Networks VisiFaultTM (VFL). VisiFault's Visual Fault Locator (VFL) používa laserové svetlo na kontrolu optických vlákien, spojitosti a polarity. Tento tester kontinuity káblov pomáha nájsť prerušenia káblov, konektorov a spojov. Pre ľahšiu identifikáciu môže byť ovládaná nepretržitým alebo pulzným svetlom. Je kompatibilný so zástrčkami 2,5 mm a 1,25 mm. Tak robustný, že vydrží aj najťažšie podmienky v teréne. Tento vizuálny vyhľadávač porúch má dlhú výdrž batérie po celé hodiny používania. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Vizuálny chybový lokátor Fluke Networks VISIFAULT Fault Locator , Iget security m3p9 - bezdrôtový detektor vody (m3p9 security)

tester optických vlákien Fluke Networks NFC-KIT-BOX

tester optických vlákien Fluke Networks NFC-KIT-BOX
Detail

Súprava na čistenie optických vlákien s kockou na čistenie tkanín, 5 kariet s uzavretými čistiacimi zónami, perom s rozpúšťadlom a tampónmi s priemerom 2,5 mm na následné čistenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester optických vlákien Fluke Networks NFC-KIT-BOX , Iget security m3p14 - bezdrôtový detektor dymu (m3p14 security)

tester optických vlákien Fluke Networks QuickClean-1.25-5P

tester optických vlákien Fluke Networks QuickClean-1.25-5P
Detail

S čistiacim prostriedkom IBC ™ môžete mechanicky vyčistiť čelné strany optických spojov rýchlo a bez tréningu. Čističe Fluke Networks Quick Clean sú radom mechanických čistiacich zariadení, ktoré sa dajú použiť na čistenie koncových čelných stien optických vlákien na prepojovacích kábloch vo vnútri adaptérov alebo prepojovacích panelov. Tieto čistiace prostriedky Quick Clean, ktoré sú vyrobené z antistatického materiálu, používajú na chemické čistenie nový druh lankového drôtu, ktorý jemne stiera škodlivé znečisťujúce látky a odstraňuje ich z konektora bez poškodenia koncových stien. Tieto zariadenia sú zvlášť účinné pri odstraňovaní kontaminantov počas inštalácie z optických vlákien. Tie obsahujú: Cestný prach (ISO 12103-1) Zvyšky kožného tuku Zvyšok slanej vody Zvyšky alkoholu Rastlinné zvyšky Grafitové zvyšky Krém na ruky Zvyšky destilovanej vody Čistič Quick Clean 1,25 mm bol vyvinutý na čistenie LC, zabezpečených LC a MU pripojení. Na rozdiel od tradičných čistiacich tampónov, ktoré závisia od zručnosti používateľa, poskytujú čističe Quick Clean stále konzistentný čistiaci výkon. Užívateľ môže používať čistiace zariadenie jednoduchým pohybom s ľahkým tlakom. Po dokončení procesu používateľ počuje kliknutie. Pohyb zariadenia miernym tlakom Zvukové kliknutie informuje používateľa, že zariadenie je v prevádzke Čistenie viac ako 525 čelných plôch na zariadenie Predĺženie hrotov až do 208 mm pre ťažko dostupné spojenia Odolnosť proti nárazom do 250 N. Odolné voči pádom z viac ako 1,5 m Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tester optických vlákien Fluke Networks QuickClean-1.25-5P , Iget security m3p6 – bezdrôtový detektor plynu (m3p6 security)

Platforma pre čistenie optických káblov Fluke Networks NFC-CUBE

Platforma pre čistenie optických káblov Fluke Networks NFC-CUBE
Detail

Kocka na čistenie sklenených vlákien na čistenie koncových povrchov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Platforma pre čistenie optických káblov Fluke Networks NFC-CUBE , Evolveo bezdrôtový detektor otvorenia pre alarmex/sonix s tamper ochranou (acs mst)

Tester inštalácie optických káblov Fluke Networks SimpliFiber Pro, FTK1000

Tester inštalácie optických káblov Fluke Networks SimpliFiber Pro, FTK1000
Detail

Jeden port, súčasná funkcia duálnej vlnovej dĺžky, dokončí testovanie za polovicu času a uloží merania z oboch vlnových dĺžok do jedného súboru údajov. Dodatočné vlnové dĺžky 1490 a 1625 nm na rozšírenie použitia produktu pre široké spektrum aplikácií. Funkcia CheckActive ™ vydáva zvukový tón a pri zistení živého vlákna zobrazuje ikonu, čím eliminuje potrebu merania. FindFiber ™ Remote Identification umožňuje jednotlivcovi rýchlo identifikovať káblové spojenia alebo trasy (zvlášť užitočné pri prepojovacích paneloch) a eliminuje potrebu viacerých technikov na rôznych koncoch optického spojenia na koordináciu farebných kombinácií. Min./max. Kapacita automatizuje presné sledovanie kolísania striedavých prúdov. Veľká vnútorná pamäť umožňuje nepretržitú kontrolu a zaznamenávanie 1 000 výsledkov. Softvér na správu testov káblov LinkWare pomáha analyzovať výsledky testov a vytvára profesionálne správy o testoch. Rôzne konfigurácie súpravy pre všetky potreby prvej línie manipulácie s vláknami vrátane testovania, kontroly a čistenia vlákien - všetko v jednom profesionálnom robustnom kufríku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester inštalácie optických káblov Fluke Networks SimpliFiber Pro, FTK1000 , Iget security m3p1 - bezdrôtový pohybový pir detektor (m3p1 security)

Tester inštalácie káblov Fluke Networks MT-8200-49A MicroMapper

Tester inštalácie káblov Fluke Networks MT-8200-49A MicroMapper
Detail

Či už ste elektrikár, odborník na domáce siete, špecialista na dátovú komunikáciu alebo manažér IT / siete. Vďaka výkonnej rade produktov spoločnosti Fluke Networks na testovanie a diagnostiku systémov s nízkou spotrebou energie (hlas / dáta / video) si môžete byť istí kvalitnou prácou. MicroMapperTM je malé, kompaktné vreckové zariadenie na testovanie káblov, ktoré umožňuje sieťovým profesionálom rýchlo a ľahko skontrolovať integritu skrútenej kabeláže v ethernetových pripojeniach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester inštalácie káblov Fluke Networks MT-8200-49A MicroMapper , Iget security p9 - bezdrôtový detektor úrovne vody (p9 security)

káblový merač Fluke Networks MS-POE Audio / Video, sieť, telekomunikácie

káblový merač Fluke Networks MS-POE  Audio / Video, sieť, telekomunikácie
Detail

Microscanner ™ PoE umožňuje rýchle a ľahké overenie PoE. Tester ukazuje dostupné PoE triedy (0-8) zariadení 802.3at, .3af a .3bt, ako aj napätie pasívnych zdrojov PoE. K dispozícii sú aj dostupné služby (do 10G), dĺžka kábla, webová mapa, ID kábla, tónovanie intellitónov a vzdialenosť k poruche. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako káblový merač Fluke Networks MS-POE Audio / Video, sieť, telekomunikácie , Evolveo alarmex pro (acsalmmst) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

káblový merač Fluke Networks MS-POE-KIT sieť, telekomunikácie, Audio / Video

káblový merač Fluke Networks MS-POE-KIT  sieť, telekomunikácie, Audio / Video
Detail

Microscanner ™ PoE umožňuje rýchle a ľahké overenie PoE. Tester ukazuje dostupné PoE triedy (0-8) zariadení 802.3at, .3af a .3bt, ako aj napätie pasívnych zdrojov PoE. K dispozícii sú aj dostupné služby (do 10G), dĺžka kábla, webová mapa, ID kábla, tónovanie intellitónov a vzdialenosť k poruche. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako káblový merač Fluke Networks MS-POE-KIT sieť, telekomunikácie, Audio / Video , Evolveo bezdrôtový detektor vibrácií pre alarmex/sonix (acs gs)

Tester inštalácie zvukových, dátových a video káblov Fluke Networks MS2-100 Microscanner2

Tester inštalácie zvukových, dátových a video káblov Fluke Networks MS2-100 Microscanner2
Detail

Optimalizované overovacie kontroly. Overovač káblov MicroScanner2 prináša revolučné zmeny v oblasti testovania hlasových, dátových a video káblov. Prístroj nielen preberá výsledné údaje z predtým štyroch rôznych testovacích režimov, ale tiež ich všetky naraz zobrazuje. Grafický displej zapojenia, kódovanie káblov a koncové zariadenia na druhej strane kábla. Vstavané testovacie vstupy RJ11, RJ45 a koaxiálne signály tiež podporujú takmer akýkoľvek typ testovania káblov nízkeho napätia bez ďalšieho príslušenstva adaptéra. Výsledkom je kratší čas na testovanie a menej chýb technikov. To znamená, že vysoko kvalitné inštalácie sa môžu implementovať oveľa efektívnejšie ako predtým. Problémy so servisom sa rýchlo eliminujú. Dnešní komunikační inžinieri sa musia vyrovnať s podstatne väčšími problémami, než iba s poruchami káblov. Pred určením príčiny konkrétneho problému s pripojením je potrebné vylúčiť veľa problémov týkajúcich sa kabeláže a servisu. Je napätie telefónu? Aká je polarita? Je na druhom konci kábla prepínač Ethernet? Je dostupné PoE? MicroScanner2 rieši všetky tieto otázky tým, že poskytuje technikom komplexné informácie o najbežnejších hlasových, dátových a video službách. To vedie k rýchlejšej a rozsiahlejšej diagnostike chýb. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester inštalácie zvukových, dátových a video káblov Fluke Networks MS2-100 Microscanner2 , Evolveo salvarix – bezdrôtový detektor vibrácií a naklonenia (acs gs2)

Tester inštalácie káblov Fluke Networks MS2-TTK Microscanner2 Pro Termination Test Kit

Tester inštalácie káblov Fluke Networks MS2-TTK Microscanner2 Pro Termination Test Kit
Detail

Optimalizované overovacie kontroly. Overovač káblov MicroScanner2 prináša revolučné zmeny v oblasti testovania hlasových, dátových a video káblov. Prístroj nielen preberá výsledné údaje z predtým štyroch rôznych testovacích režimov, ale tiež ich všetky naraz zobrazuje. Grafický displej zapojenia, kódovanie káblov a koncové zariadenia na druhej strane kábla. Vstavané testovacie vstupy RJ11, RJ45 a koaxiálne signály tiež podporujú takmer akýkoľvek typ testovania káblov nízkeho napätia bez ďalšieho príslušenstva adaptéra. Výsledkom je kratší čas na testovanie a menej chýb technikov. To znamená, že vysoko kvalitné inštalácie sa môžu implementovať oveľa efektívnejšie ako predtým. Problémy so servisom sa rýchlo eliminujú. Dnešní komunikační inžinieri sa musia vyrovnať s podstatne väčšími problémami, než iba s poruchami káblov. Pred určením príčiny konkrétneho problému s pripojením je potrebné vylúčiť veľa problémov týkajúcich sa kabeláže a servisu. Je napätie telefónu? Aká je polarita? Je na druhom konci kábla prepínač Ethernet? Je dostupné PoE? MicroScanner2 rieši všetky tieto otázky tým, že poskytuje technikom komplexné informácie o najbežnejších hlasových, dátových a video službách. To vedie k rýchlejšej a rozsiahlejšej diagnostike chýb. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester inštalácie káblov Fluke Networks MS2-TTK Microscanner2 Pro Termination Test Kit , Iget security p1v2 – bezdrôtový pohybový pir detektor (p1v2 security)

Tester káblov Fluke Networks MT-8200-60-KIT Kalibrované podľa bez certifikátu

Tester káblov Fluke Networks MT-8200-60-KIT   Kalibrované podľa bez certifikátu
Detail

Tester káblov Fluke Networks MT-8200-60-KIT Kalibrované podľa bez certifikátu (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester káblov Fluke Networks MT-8200-60-KIT Kalibrované podľa bez certifikátu , Iget security m3p4 - magnetický bezdrôtový detektor dverí/okien (m3p4 security)

Trend Networks SecuriTEST IP Tracer detektor káblov

Trend Networks SecuriTEST IP Tracer detektor káblov
Detail

V spojení s generátorom digitálnych tónov a sledovačom káblov (lokalizátor káblov) umožňuje SecuriTEST IP identifikáciu a lokalizáciu káblov. K dispozícii sú štyri modulované zvukové signály a rôzne úrovne citlivosti, ktoré buď sledujú priebeh zväzku káblov alebo lokalizujú jeden kábel v zväzku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Trend Networks SecuriTEST IP Tracer detektor káblov , Evolveo bezdrôtový detektor úrovne vody pre alarmex/sonix (acs wtd)

Fluke 2042T detektor káblov

Fluke 2042T detektor káblov
Detail

Prídavný snímač polohy pre zisťovač káblov Fluke 2042 na presné umiestnenie zlomov v kábloch. Pre každú súpravu liniek je možné použiť 1 ďalší vysielač. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke 2042T detektor káblov , Iget security p3 – stropný bezdrôtový pohybový pir detektor (p3 security)

Fluke 2042 detektor káblov

Fluke 2042 detektor káblov
Detail

Fluke 2042 je profesionálne zariadenie typu všetko-v-jednom na lokalizáciu a sledovanie káblov a vodičov. Je ideálny na vyhľadávanie káblov v stenách a na zemi, na nájdenie poistiek a ističov a na ich priradenie k elektrickým obvodom, ako aj na detekciu prerušení a skratov v kábloch a podlahových vykurovacích systémoch. Okrem toho je možné pomocou tohto zariadenia detegovať kovové vodovodné a vykurovacie potrubia. Fluke 2042 sa dodáva ako kompletná súprava s vysielačom a prijímačom v praktickom kufríku. Prijímač je tiež vybavený funkciou baterky pre prácu v slabo osvetlených prostrediach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke 2042 detektor káblov , Evolveo alarmex pro (acsalmmsts) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány

Fluke Networks 5006616 REMOTEID-KIT merací adaptér Súprava pre vzdialenú identifikáciu 1 ks

Fluke Networks 5006616 REMOTEID-KIT merací adaptér  Súprava pre vzdialenú identifikáciu 1 ks
Detail

Sada diaľkového ID pre MicroScanner PoE od spoločnosti Fluke Networks. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke Networks 5006616 REMOTEID-KIT merací adaptér Súprava pre vzdialenú identifikáciu 1 ks , Evolveo salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor oxidu uhoľnatého (co) (acs co)

EVOLVEO bezdrôtový detektor vibrácií

Detail

• bezdrôtový detektor vibrácií pre GSM alarm EVOLVEO Sonix• ľahké rozšírenie vášho alarm systému o bezdrôtový snímač vibrácií, stačí veľmi ľahko spárovať s hlavnou jednotkou• senzor sa inštaluje na stenu objektu a detekuje akékoľvek správanie smerujúce k prieniku do monitorovaného objektu ako je vŕtanie, rezanie alebo iná deštrukčná činnosť• dosah vo voľnom priestore bez prekážok cca 40 metrov• citlivosť na vibrácie je možné nastaviť v 3 krokoch (vysoká citlivosť, stredná citlivosť a nízka citlivosť) Viac informácií na (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrôtový detektor vibrácií , Evolveo salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor dymu a teploty (acs smky4)

Trend Networks SecuriTEST IP Kabel-Set detektor káblov

Trend Networks SecuriTEST IP Kabel-Set detektor káblov
Detail

Sada káblov SecuriTEST IP pozostávajúca z 1x koaxiálneho kábla 3m, 1x napájacieho kábla 3m a 2x zásuvky RS485 zelenej pre testovací prístroj kamery SecuriTEST IP - CCTV Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Trend Networks SecuriTEST IP Kabel-Set detektor káblov , Penová hračka do kúpeľa s generátorom bubliniek žaba (ikonka_kx7219_1)

Fluke Networks FI-500TP-A25F FI-500TP-A25F adaptér A25 vláknový adaptér 1 ks

Fluke Networks FI-500TP-A25F FI-500TP-A25F adaptér  A25 vláknový adaptér  1 ks
Detail

Adaptér na pripojenie zodpovedajúceho typu konektora Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke Networks FI-500TP-A25F FI-500TP-A25F adaptér A25 vláknový adaptér 1 ks , Penová hračka do kúpeľa s generátorom bubliniek krab (ikonka_kx7219)

Fluke Networks FI-500TP-A125F FI-500TP-A125F adaptér A125 vláknový adaptér 1 ks

Fluke Networks FI-500TP-A125F FI-500TP-A125F adaptér  A125 vláknový adaptér  1 ks
Detail

Adaptér na pripojenie zodpovedajúceho typu konektora Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke Networks FI-500TP-A125F FI-500TP-A125F adaptér A125 vláknový adaptér 1 ks , Philips signálna led žiarovka ultinon pro3000 (11961u30cwb2)

káblový merač Fluke Networks MicroScanner™ POE + IntelliTone 200 Probe Audio / Video, sieť, telekomunikácie

káblový merač Fluke Networks MicroScanner™ POE + IntelliTone 200 Probe  Audio / Video, sieť, telekomunikácie
Detail

Microscanner™ PoEumožňuje rýchle a ľahké overenie PoE. Tester ukazuje dostupné PoE triedy (0-8) zariadení 802.3at, .3af a .3bt, ako aj napätie pasívnych zdrojov PoE. K dispozícii sú aj dostupné služby (do 10G), dĺžka kábla, webová mapa, ID kábla, tónovanie intellitónov a vzdialenosť k poruche. IntelliTone Pro 200 Probeobsahuje funkciu mapy káblov na detekciu typických chýb v kábloch v skrútených kábloch. Jednotlivé vodiče sú vedené automaticky, aby sa skontrolovala kontinuita medzi koncovými bodmi. LED indikátory a signálne tóny jasne indikujú nesprávne zapojenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako káblový merač Fluke Networks MicroScanner™ POE + IntelliTone 200 Probe Audio / Video, sieť, telekomunikácie

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Možno využiť aj samostatne bez ústredne Certifikované EN 14604:2005 (vyhovuje ku kolaudácii stavieb) Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80 m Napájanie 9V batérie Notifikačná LED dióda Vstavaná siréna 90dB TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMSMK Napájanie DC 9V (1× 6LR61) Pohotovostný prúd <5uA Prúd pri aktivácii <35mA Pracovná teplota 0 55°C Parametre bezdrôtového pripojenia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80m Hlasitosť 90 dB Rozmery 107 × 107 × 35 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty
Detail

• bezdrôtový detektor dymu a teploty pre EVOLVEO Sonix• ľahké rozšírenie vášho alarm systému o ďalšie bezdrôtové čidlo dymu, stačí veľmi ľahko spárovať s hlavnou jednotkou• slúži na ochranu objektu pred požiarmi• jednoduchá montáž na stenu alebo strop• obsahuje testovacie tlačidlo na kontrolu funkčnosti• dodávaný s 9 V batériou• upozorní signálom na slabú batériu• je možné využiť aj samostatne, bez GSM alarmu, obsahuje vlastný reproduktor pre zvukový alarm 85 decibelov Viac informácií nawww.evolveo.eu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom  2400443
Detail

Optický rádiový dymový poplachový prístroj je technický detektor. Ak zistí častice dymu, varuje obyvateľov pomocou integrovanej sirény s 85 dB a nahlási to poplachovému stredisku. Ako ďalšie varovanie riadiace centrum spustí vnútornú a vonkajšiu sirénu, ktorá je k nej pripojená, a pošle správu ako hlasovú správu cez pevnú linku alebo prostredníctvom SMS cez celulárnu sieť. Otvára všetky zatvorené uzávery (motorizované pomocou rádiových motorov RTS / io alebo káblových motorov cez rádiový prijímač) pre ľahšiu evakuáciu. Dymový poplachový prístroj je v zabezpečovacom centre naučený ako „technologická“ zóna. Táto zóna je monitorovaná, aj keď je výstražný systém deaktivovaný, a vedie k výstražnej správe, ak je zistený dym. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443

Fluke Networks FI-500TP-STF FI-500TP-STF adaptér Spojka z optických vlákien ST 1 ks

Fluke Networks FI-500TP-STF FI-500TP-STF adaptér  Spojka z optických vlákien ST 1 ks
Detail

Adaptér na pripojenie zodpovedajúceho typu konektora Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke Networks FI-500TP-STF FI-500TP-STF adaptér Spojka z optických vlákien ST 1 ks

Fluke Networks FI-500TP-U25F FI-500TP-U25F adaptér U25 adaptér z optických vlákien 1 ks

Fluke Networks FI-500TP-U25F FI-500TP-U25F adaptér  U25 adaptér z optických vlákien  1 ks
Detail

Adaptér na pripojenie zodpovedajúceho typu konektora Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke Networks FI-500TP-U25F FI-500TP-U25F adaptér U25 adaptér z optických vlákien 1 ks

iGET P9 SECURITY Bezdrôtový detektor úrovne vody

Detail

Bezdrôtový detektor úrovne vody.Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M2B (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET P9 SECURITY Bezdrôtový detektor úrovne vody

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400928DE
Detail

Detektor otvorenia detekuje otvorenie okien a dverí. Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400929
Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia slúži na sledovanie vchodov a otvorov domu (dvere, okná, strešné okná ...). Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Optimálne miesto pre inštaláciu bezdrôtového detektora otvorenia je uprostred rámu dverí alebo okien. Montáž na spodný rám okna je možná aj vtedy, ak sa má okno sklopiť so zaisteným magnetickým kontaktom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm  1870289
Detail

Spoľahlivé varovanie, keď je to dôležité! S týmto detektorom dymu vám určite nebude chýbať alarm - či už ste doma alebo na cestách. Môže sa použiť ako samostatný výrobok alebo v spojení s inými výrobkami Somfy Protect. Nie je kompatibilný s TaHoma / Connexoon. V prípade detekcie dymu: Ak chcete, dostanete s príbuznými alebo priateľmi na váš smartphone okamžitú správu s informáciami o miestnosti, v ktorej bol dym zistený. Siréna príslušného detektora dymu zaznie okamžite. Pripojené detektory dymu sa navzájom informujte v prípade alarmu, aby ste boli varovaní napríklad aj v spálni, ak je aktivovaný detektor dymu v suteréne. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie „Somfy Protect“: Ľahká inštalácia krok za krokom prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne. Aby vaše dymové hlásiče vždy fungovali správne a bola zaručená vaša ochrana, bude vás aplikácia v prípade potreby informovať o vykonaní krátkych funkčných testov alebo o výmene batérií. Sirénu je možné vypnúť kedykoľvek na samotnom detektore dymu alebo prostredníctvom aplikácie. To šetrí čas a vyhýba sa stresu. Domov vždy v očiach: Dostali ste výstrahu pred dymom, ale ste na ceste? Vďaka prepojeniu s monitorovacími kamerami Somfy Protect (vnútorná kamera, vonkajšia kamera, Somfy One + a Somfy One) môžete okamžite vidieť, čo sa doma deje, a podľa toho reagovať. Môžete tiež použiť fotoaparát na zaznamenanie videoklipu z 30. rokov a jeho stiahnutie z databázy fotografií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu
Detail

Detektor dymu Detektor dymu, certifikované EN14604:2005, notifikačná LED dióda, vstavaná siréna 90dB, Dosah s ústredňou až 80 m, autonómny alebo bezdrôtovo pripojiteľný k EVOLVEO Alarmex Pro Požiar dokáže spôsobiť nedozerné škody, z tohto dôvodu je dôležité vlastniť spoľahlivý hlásič. S ochranou majetku aj osôb pred požiarom pomôže detektor dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu. Prístroj sa dá ľahko a rýchlo pripojiť cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Napájanie senzora dymu EVOLVEO prebieha zo siete. Jeho konštrukcia je uspôsobená na umiestnenie batérie typu Akumulátor 9 V (6LR61). Dosah predstavuje celkovo 80 m, to bude bez problémov stačiť na bežný byt či dom. Zariadenie funguje samostatne a cez centrálnu jednotku. Má uzavretý systém. Požiarny senzor EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu by nemal chýbať vo firme, domácnosti, ale napríklad ani na chate. Zásadné prednosti detektora dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia
Detail

Detektor hladiny vody –, pripojenie cez rádiové vlny, na funkčnosť nutná centrálna jednotka Bezdrôtový detektor zaplavenia ACSALMWTD slúži ako alarm pri úniku vody, vysokej hladine kvapaliny v nádobách či záplavách. Pri prepojení sond kvapalinou odošle signál do alarmu a spustí poplach. Základom detektora je inteligentný čip s nerezovým senzorom, ktorý zaisťuje vysokú presnosť a spoľahlivosť pri hlásení alarmov. Ide o vynikajúci nástroj na miesta, kde sa skladujúkvapaliny, rovnako ako na rôznorodé pivnice, strojovne, sklady a pod.Kľúčové vlastnosti bezdrôtového detektora zaplavenia Evolveo ACSALMWTDUrčený k základovej jednotke Evolveo Alarmex ProBezdrôtový detektor Evolveo ACSALMWTD ponúkne dosah s ústredňou až 100 mBezdrôtové pripojenie na frekvencii 433 MHzVysoká spoľahlivosť a dlhá životnosť batérieModerný dizajn, malé rozmery a jednoduchá inštaláciaParametre a špecifikácia: Pracovné napätie: 3 V Pohotovostný prúd: ?10 uA Prúd pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia

Ubiquiti Networks AF-5U AF-5U bezdrôtový modul 1.2 GBit/s 5 GHz

Ubiquiti Networks AF-5U AF-5U  bezdrôtový modul 1.2 GBit/s 5 GHz
Detail

FULL-DUPLEX, PUNKT-ZU-PUNKT GIGABIT FUNKMODULE (MODELLE: AF-24, AF-24HD, AF-5, AF-5U) Revolutionäre FunktechnologieAirFiber® je skutočne revolučná rádiová platforma point-to-point od spoločnosti Ubiquiti Networks. AirFiber je umiestnený v kompaktnom a vysoko účinnom prevedení a poskytuje neuveriteľný gigabitový bezdrôtový výkon, nízku latenciu a dlhý dosah. Spoločnosť AirFiber ohlasuje novú éru rádiovej technológie s revolučnými cenami a je ideálna pre dopravné siete, spojenia medzi budovami alebo pre aplikácie v oblasti verejnej bezpečnosti. - Bezdrôtové spätné vedenie s vysokým výkonom - pripojenia s extrémne dlhým dosahom - Celosvetová prevádzka bez licenciíEffizientes DesignKaždý detail airFiber bol navrhnutý a vyvinutý výskumným a vývojovým tímom Ubiquiti. Od kremíkového čipu po inovatívnu architektúru dvojitej antény bol airFiber navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúcu priepustnosť s účinnosťou. AirFiber bol špeciálne vyvinutý na vytváranie vysoko výkonných chrbtových svalov. Entwickelt für die FreiheitAirFiber pracuje na svetových frekvenciách bez licencií 24 alebo 5 GHz. Ktokoľvek na svete môže kúpiť a prevádzkovať airFiber bez zvláštnych povolení alebo dodatočných licenčných nákladov. Užívatelia môžu bezplatne inštalovať a prevádzkovať airFiber na prakticky ľubovoľnom mieste (v súlade s príslušnými národnými predpismi). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ubiquiti Networks AF-5U AF-5U bezdrôtový modul 1.2 GBit/s 5 GHz

iGET SECURITY P4v2 - Magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná

Detail

Magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná iGET SECURITY P4v2Bezdrôtový magnetický detektor na detekciu otvorenia dverí, okien. Je určený pre alarmy iGET SECURITY M3B a M2B. Tento detektor je tiež kompatibilný s mnohými alarmami iných značiek, pre informáciu ohľadom kompatibility prosím kontaktujte našu technickú podporu. kľúčové vlastnosti:Detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, apod.Detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme dverí/okien a druhý diel na dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signálObsahuje signalizačnú LED diódu - prebliknutie značí detekciu otvorenia, neustále svietenie značí že dochádza batériaJednoduché rozšírenie základného setu alarmuVýdrž batérie až 2 roky podľa počtu rozpojení kontaktovŠpecifikácia:Frekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +50°CPrevádzková vlhkosť:Použité kódovanie: 2262/1527Napájacie napätie: batéria 3V, typ CR2032Rozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 70tich m pri priamej viditeľnostiVýdrž batérie: až 2 roky podľa počtu rozopnutíRozmery hlavnej jednotky: 50 x 35 x 17mmRozmery magnetu: 48 x 13 x 17 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P4v2 - Magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná

EVOLVEO Salvarix, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán je rozšíriteľné príslušenstvo k alarmu EVOLVEO Salvarix. Vyžitie tohto čidla je vhodné pre napr. pojazdové brány či vráta, kde dochádza k väčšej vôli pri zatváraní. Senzor má väčšiu citlivosť a reakčnú zónu, teda nevadí keď brána zachádza nepravidelne. • Obsahuje signalizačnú LED diódu• Vhodné pre rôzne typy okien, dverí, brán, brán Tlačidlo vysielača je možné použiť na privolanie pomoci. Technické parametre: • Pracovné napätie: 3V (CR2032)• Pokojový prúd: • Prúd pri poplachu: • Prevádzková teplota: -10°C +40°C• Vlhkosť: • Vysielacia frekvencia: 433MHz• Dosah vysielača: >80m (bez prekážok) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Salvarix, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor otvorenia okien/dverí Dosah s ústredňou až 100 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekcia poplachu pomocou magnetického spoja Napájanie 12V batérie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMMST Pracovné napätie 12V (1× batéria 23A) Pohotovostný prúd <=8uA Prúd pri aktivácii <=15mA Prenosová vzdialenosť <100m (bez prekážok) Parametre bezdrôtového pripojenia 433MHz Prevádzková teplota 0 55°C Rozmery Vysielač 65 × 24 × 14 mm Rozmery Senzor 51 × 12 × 12 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

Homematic IP bezdrôtový detektor pohybu PIR HmIP-SPI

Homematic IP bezdrôtový detektor pohybu PIR   HmIP-SPI
Detail

Detektor prítomnosti Homematic IP je súčasťou inteligentného domáceho systému Homematic IP a spoľahlivo deteguje tie najjemnejšie pohyby v interiéri. Ak je detektor prítomnosti namontovaný na strope, registruje aj tie najmenšie pohyby ako je písanie na klávesnici v okruhu až 3,5 m a uhol detekcie cca 105°. Hrubšie pohyby sa zaznamenávajú v okruhu do 7 m. Integrovaný senzor súmraku rozpozná aj zmeny jasu. To znamená, že osvetlenie sa môže automaticky zapnúť pri detekcii pohybu. Detektor prítomnosti je vhodný aj ako citlivý senzor pre detekciu alarmu. Aby bola citlivosť detekcie zachovaná aj pri vysokých teplotách v miestnosti, senzor sa automaticky prispôsobí príslušným podmienkam. Malý detektor sa montuje na strop pomocou skrutiek, ktoré sú dodávané s príslušnými hmoždinkami. Zabudovaný sabotážny kontakt spoľahlivo bráni nechceným zmenám na detektore prítomnosti po inštalácii odoslaním správy cez aplikáciu Homematic IP po odstránení senzorovej jednotky. Na napájanie slúžia dve batérie LR6, ktoré napájajú detektor prítomnosti energiou až dva roky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP bezdrôtový detektor pohybu PIR HmIP-SPI

AS Schwabe 90412 bezdrôtový detektor dymu na batérie

AS Schwabe  90412 bezdrôtový detektor dymu   na batérie
Detail

Väčšina obetí požiaru má nehodu v noci na svojich štyroch stenách. Nebezpečný nie je ani tak oheň, ale dym. Dymové detektory zachraňujú životy - hlasný signálny tón vás včas upozorní na nebezpečenstvo požiaru, aj keď spíte, a poskytne vám potrebný náskok, aby ste seba a svoju rodinu dostali do bezpečia. Fotoelektrický detektor Smerové rádiové spojenie (433 MHz) Bezdrôtová vzdialenosť medzi dvoma zariadeniami: max 30 m Je možné pripojiť až 30 detektorov dymu Vrátane dvoch alkalických AA batérií Výstražný tón vybitej batérie Optický displej (červený) testovacej funkcie s testovacím tlačidlom na testovanie funkčnosti Vhodné pre montáž na stenu a strop Bezpečnostná spona (bráni montáži bez batérií) Výška: 36 mm Priemer: 120 mm IP20: pre vnútorné použitie Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AS Schwabe 90412 bezdrôtový detektor dymu na batérie
EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu, EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (ACS MSTN), iGET SECURITY P6 - bezdrôtový detektor plynu (P6 SECURITY), OXE ZSP 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488), iGET SECURITY P10 – bezdrôtový detektor vibrácií (P10 SECURITY), iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY), iGET SECURITY M3P10 - Bezdrôtový detektor vibrácií (M3P10 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov, OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487), EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2), iGET SECURITY M3P9 - bezdrôtový detektor vody (M3P9 SECURITY), iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY), iGET SECURITY M3P6 – bezdrôtový detektor plynu (M3P6 SECURITY), EVOLVEO bezdrôtový detektor otvorenia pre ALARMEX/Sonix s tamper ochranou (ACS MST), iget SECURITY M3P1 - bezdrôtový pohybový PIR detektor (M3P1 SECURITY), iGET SECURITY P9 - bezdrôtový detektor úrovne vody (P9 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien, EVOLVEO bezdrôtový detektor vibrácií pre ALARMEX/Sonix (ACS GS), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový detektor vibrácií a naklonenia (ACS GS2), iGET SECURITY P1v2 – bezdrôtový pohybový PIR detektor (P1v2 SECURITY), iGET SECURITY M3P4 - magnetický bezdrôtový detektor dverí/okien (M3P4 SECURITY), EVOLVEO bezdrôtový detektor úrovne vody pre ALARMEX/Sonix (ACS WTD), iGET SECURITY P3 – stropný bezdrôtový pohybový PIR detektor (P3 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány, EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor oxidu uhoľnatého (CO) (ACS CO), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor dymu a teploty (ACS SMKY4), Penová hračka do kúpeľa s generátorom bubliniek žaba (ikonka_KX7219_1), Penová hračka do kúpeľa s generátorom bubliniek krab (ikonka_KX7219), Philips Signálna LED žiarovka Ultinon Pro3000 (11961U30CWB2)