Bezdrôtový detektor dymu somfy home alarm 1870289

Produkt Bezdrôtový detektor dymu somfy home alarm 1870289 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezdrôtový detektor dymu somfy home alarm 1870289 upraviť a produkt hľadať znova.

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm  1870289
Detail

Spoľahlivé varovanie, keď je to dôležité! S týmto detektorom dymu vám určite nebude chýbať alarm - či už ste doma alebo na cestách. Môže sa použiť ako samostatný výrobok alebo v spojení s inými výrobkami Somfy Protect. Nie je kompatibilný s TaHoma / Connexoon. V prípade detekcie dymu: Ak chcete, dostanete s príbuznými alebo priateľmi na váš smartphone okamžitú správu s informáciami o miestnosti, v ktorej bol dym zistený. Siréna príslušného detektora dymu zaznie okamžite. Pripojené detektory dymu sa navzájom informujte v prípade alarmu, aby ste boli varovaní napríklad aj v spálni, ak je aktivovaný detektor dymu v suteréne. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie „Somfy Protect“: Ľahká inštalácia krok za krokom prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne. Aby vaše dymové hlásiče vždy fungovali správne a bola zaručená vaša ochrana, bude vás aplikácia v prípade potreby informovať o vykonaní krátkych funkčných testov alebo o výmene batérií. Sirénu je možné vypnúť kedykoľvek na samotnom detektore dymu alebo prostredníctvom aplikácie. To šetrí čas a vyhýba sa stresu. Domov vždy v očiach: Dostali ste výstrahu pred dymom, ale ste na ceste? Vďaka prepojeniu s monitorovacími kamerami Somfy Protect (vnútorná kamera, vonkajšia kamera, Somfy One + a Somfy One) môžete okamžite vidieť, čo sa doma deje, a podľa toho reagovať. Môžete tiež použiť fotoaparát na zaznamenanie videoklipu z 30. rokov a jeho stiahnutie z databázy fotografií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289 , Detektor dymu somfy one+ (1870289)

Detektor dymu Somfy One+ (1870289)

Detektor dymu Somfy One+ (1870289)
Detail

Detektor – detekcia dymu, okamžitá notifikácia, vstavaná siréna 85dB, možno pripojiť viac detektorov naraz, kompatibilný s radom Somfy Protect, periodické skúšky funkčnosti, dlhá životnosť batérie Detektor dymu Somfy One+ s okamžitou notifikáciou a vstavanou 85 dB sirénouSúčasným trendom sú takzvané inteligentné domácnosti a na trhu existuje mnoho dômyselných vymožeností, ktoré pomôžu ušetriť náklady na energie, chrániť domov, alebo len pridať trochu viac pohodlia. Či už máme na mysli inteligentné tienenie, osvetlenie, termostaty, kamery, chladničky, práčky, alebo televízory. Súčasťou smart domácnosti by mal nepochybne byť aj minimálne jeden detektor dymu Somfy One+. S ohľadom na veľké množstvo domácej elektroniky sa ľahko môže stať nejaká nehoda pri nabíjaní, ktorá môže potenciálne ohroziť celú domácnosť. Inteligentný detektor dymu Somfy One+ sa o všetko postará a včas vás upozorní na nebezpečenstvo pomocou hlasnej sirény, alebo notifikácií v aplikácii.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu Somfy One+ (1870289) , Somfy home alarm (1870392)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488 , Evolveo alarmex pro (acsalmsmk) bezdrôtový detektor dymu

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487 , Iget security p14 - bezdrôtový detektor dymu (p14 security)

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom  2400443
Detail

Optický rádiový dymový poplachový prístroj je technický detektor. Ak zistí častice dymu, varuje obyvateľov pomocou integrovanej sirény s 85 dB a nahlási to poplachovému stredisku. Ako ďalšie varovanie riadiace centrum spustí vnútornú a vonkajšiu sirénu, ktorá je k nej pripojená, a pošle správu ako hlasovú správu cez pevnú linku alebo prostredníctvom SMS cez celulárnu sieť. Otvára všetky zatvorené uzávery (motorizované pomocou rádiových motorov RTS / io alebo káblových motorov cez rádiový prijímač) pre ľahšiu evakuáciu. Dymový poplachový prístroj je v zabezpečovacom centre naučený ako „technologická“ zóna. Táto zóna je monitorovaná, aj keď je výstražný systém deaktivovaný, a vedie k výstražnej správe, ak je zistený dym. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443 , Iget security m3p14 - bezdrôtový detektor dymu (m3p14 security)

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm  2401497
Detail

Váš domov, bezpečnosť: Somfy Home Alarm je navrhnutý tak, aby zaistil skutočne spoľahlivé zabezpečenie, ktoré sa prispôsobí vášmu starému dňu. Každá zložka má svoju vlastnú úlohu. IntelliTAG: IntelliTAG ™ je snímač vibrácií a otvárania, ktorý vytvára bezpečnostný obvod okolo vášho domu tým, že chráni všetky otvory. Pozná všetky pokusy o prienik. V ideálnom prípade nainštalujte IntelliTAG ™ na všetky otvory, či už je možné otvoriť dvere alebo okno. Napríklad, ak bývate v prízemnom byte, je vhodné chrániť všetky dvere a okná, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa dostali dovnútra a ktoré nie sú zakázané. Detektor pohybu: Snímač pohybu je jednoduchý a ľahko sa pripája. Môžete ho položiť na kus nábytku alebo ho pripevniť na stenu pomocou nástennej konzoly a obojstranných lepiacich prúžkov. Detekuje a analyzuje pohyby vo vašej domácnosti a je kompatibilný s domácimi miláčikmi do 25 kg. KeyFob: Diaľkové ovládanie Somfy automaticky vypne váš systém, keď sa vrátite domov. Ľahko sa používa, zabraňuje falošným poplachom a informuje vás, kto je doma, pretože každé diaľkové ovládanie je priradené jednej osobe. Vďaka funkcii pre deti budete informovaní hneď, ako sa vaše deti vrátia domov. Vnútorná siréna: Bezdrôtová vnútorná siréna 112 dB, ktorá sa spustí ihneď po zistení pokusu o prienik. Môže byť pripevnený na stenu, ako aj na pevné podpery a prispôsobí sa každému štýlu nábytku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497 , Evolveo salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor dymu a teploty (acs smky4)

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm  2401495
Detail

Vďaka zosilňovaču je možné zvýšiť dosah rádia medzi všetkými zariadeniami v systéme Somfy Protect a zaistiť tak ešte väčšiu bezpečnosť. Inštalácia je jednoduchá a intuitívna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495 , Iget security ep14 – bezdrôtový senzor dymu pre alarm iget m5-4g (ep14 security)

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm  2401491
Detail

Vonkajšia siréna Somfy sa používa na poplach vonku - skôr ako zlodej vstúpi do vášho domu. V prípade pokusu o vlámanie vonkajšia siréna Somfy okamžite spustí silný 112 dB alarm, ktorý zabráni votrelcovi urobiť to, čo chce. Okrem akustického alarmu má vonkajšia siréna Somfy ďalšie vizuálne blikajúce svetlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491 , Smartwares fsm-12210 detektor dymu (8711658461472)

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm  2401490
Detail

Detektor pohybu Somfy spoľahlivo sleduje váš životný priestor. Ak je detekovaný pohyb, detektor okamžite pošle tieto informácie vášmu bezpečnostnému systému Somfy a spustí poplach prostredníctvom vnútornej sirény Somfy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490 , Bezdrôtový alarm bentech 30c

iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu Ide o detektor dymu, ktorý môže fungovať samostatne, alebo ako príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Spĺňa všetky ustanovenia vr. normy EN14604:2005. Vysoká výdrž batérie, nenápadný design. Optická detekcia dymu. Autonómny detektor dymu, a tiež bezdrôtový detektor dymuPomocou rozptýlenia optických lúčov v komore detektora je detekovaný dym a následne vyvolaný akustický a svetelný poplach. Detektor dymu je už neoddeliteľnou súčasťou domov, chát, bytov, garáží a pod. Hlavné parametre: - detektor je určený pre detekciu tlejúceho ohňa, po detekcii tlejúceho ohňa sa aktivuje optická a akustická signalizácia. Pri pripojení na centrálnu jednotku alarmu bude aj táto jednotka informovaná o poplachu,- tento detektor pracuje na princípe rozptýleného svetla, je veľmi citlivý na väčšie častice, ktoré sú v dyme obsiahnuté,- či je detektor plne funkčný je možné zistiť pomocou vstavaného testovacieho tlačidla,- hlavné určenie je do domov, chát, bytov. Nie je určený pre priemyselné prostredie,- nie je určený pre autokaravany a obytné domy,- detektor je taktiež možné bezdrôtovo prepojiť s alarmom iGET SECURITY M3 a tým mať zaručenú komplexnú ochranu. Alarm po obdržaní signálu o poplachu spustí aj sirénu a odošle SMS o tejto skutočnosti,- detektor pracuje na frekvencii 433,29 MHz, vďaka tomuto je možné ho využiť aj s mnohými alarmami ďalších značiek, ktoré pracujú na rovnakej frekvencii,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu iGET SECURITY M3. Špecifikácia: Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5 V, typ AAPokrytie zabezpečenia: 9 mPrevádzkový prúd: 22 mAPokojový prúd: 0,06 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu k alarmu M3 a M4 , Iget home xp1b - bezdrôtový pohybový pir senzor pre alarm iget home x1 a x5

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392) , Smartwares sh8-90103 smart detektor dymu (8711658430850)

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489
Detail

Rádiový vysielač Somfy KeyFob vám ponúka pohodlnú a rýchlu aktiváciu alebo deaktiváciu vášho bezpečnostného systému Somfy. Bezpečnostný systém sa aktivuje automaticky, hneď ako opustíte svoj dom. Keď sa priblížite k svojmu domovu, bezpečnostný systém sa automaticky deaktivuje - nie je potrebné skenovať čipovú kartu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489 , Iget home xp4b - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iget home x1 a x5

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Možno využiť aj samostatne bez ústredne Certifikované EN 14604:2005 (vyhovuje ku kolaudácii stavieb) Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80 m Napájanie 9V batérie Notifikačná LED dióda Vstavaná siréna 90dB TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMSMK Napájanie DC 9V (1× 6LR61) Pohotovostný prúd <5uA Prúd pri aktivácii <35mA Pracovná teplota 0 55°C Parametre bezdrôtového pripojenia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80m Hlasitosť 90 dB Rozmery 107 × 107 × 35 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu , Gsm bezdrôtový alarm bentech o2

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty
Detail

• bezdrôtový detektor dymu a teploty pre EVOLVEO Sonix• ľahké rozšírenie vášho alarm systému o ďalšie bezdrôtové čidlo dymu, stačí veľmi ľahko spárovať s hlavnou jednotkou• slúži na ochranu objektu pred požiarmi• jednoduchá montáž na stenu alebo strop• obsahuje testovacie tlačidlo na kontrolu funkčnosti• dodávaný s 9 V batériou• upozorní signálom na slabú batériu• je možné využiť aj samostatne, bez GSM alarmu, obsahuje vlastný reproduktor pre zvukový alarm 85 decibelov Viac informácií nawww.evolveo.eu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty , Gsm bezdrôtový alarm bentech g06

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu
Detail

Detektor dymu Detektor dymu, certifikované EN14604:2005, notifikačná LED dióda, vstavaná siréna 90dB, Dosah s ústredňou až 80 m, autonómny alebo bezdrôtovo pripojiteľný k EVOLVEO Alarmex Pro Požiar dokáže spôsobiť nedozerné škody, z tohto dôvodu je dôležité vlastniť spoľahlivý hlásič. S ochranou majetku aj osôb pred požiarom pomôže detektor dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu. Prístroj sa dá ľahko a rýchlo pripojiť cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Napájanie senzora dymu EVOLVEO prebieha zo siete. Jeho konštrukcia je uspôsobená na umiestnenie batérie typu Akumulátor 9 V (6LR61). Dosah predstavuje celkovo 80 m, to bude bez problémov stačiť na bežný byt či dom. Zariadenie funguje samostatne a cez centrálnu jednotku. Má uzavretý systém. Požiarny senzor EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu by nemal chýbať vo firme, domácnosti, ale napríklad ani na chate. Zásadné prednosti detektora dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu , Fireman požiarny hlásič a detektor dymu jb-s01 (cip001)

Detektor dymu HUTERMANN GS506 ALARM EN14604

Detektor dymu HUTERMANN GS506 ALARM EN14604
Detail

Kvalitní Detektor dymu HUTERMANN GS506 ALARM EN14604 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu HUTERMANN GS506 ALARM EN14604 , Evolveo wifi smoke, smart detektor dymu (acs-ts-smoke)

AS Schwabe 90412 bezdrôtový detektor dymu na batérie

AS Schwabe  90412 bezdrôtový detektor dymu   na batérie
Detail

Väčšina obetí požiaru má nehodu v noci na svojich štyroch stenách. Nebezpečný nie je ani tak oheň, ale dym. Dymové detektory zachraňujú životy - hlasný signálny tón vás včas upozorní na nebezpečenstvo požiaru, aj keď spíte, a poskytne vám potrebný náskok, aby ste seba a svoju rodinu dostali do bezpečia. Fotoelektrický detektor Smerové rádiové spojenie (433 MHz) Bezdrôtová vzdialenosť medzi dvoma zariadeniami: max 30 m Je možné pripojiť až 30 detektorov dymu Vrátane dvoch alkalických AA batérií Výstražný tón vybitej batérie Optický displej (červený) testovacej funkcie s testovacím tlačidlom na testovanie funkčnosti Vhodné pre montáž na stenu a strop Bezpečnostná spona (bráni montáži bez batérií) Výška: 36 mm Priemer: 120 mm IP20: pre vnútorné použitie Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako AS Schwabe 90412 bezdrôtový detektor dymu na batérie , Smartwares fse-19203 sada – detektor co2 a dymu (8711658424699)

Smoke 2050 bezdrôtový detektor dymu Burg-Wächter BURGprotect

Smoke 2050 bezdrôtový detektor dymu Burg-Wächter BURGprotect
Detail

Je to hororový scenár: váš vlastný dom horí a nemôžete s tým nič robiť. Aby bolo možné včas varovať pred požiarom, sú dymové hlásiče povinné vo všetkých 16 spolkových krajinách. Je však normálny dymový alarm postačujúci? Nie je lepšie byť informovaný, ak hrozí požiar vo vašich štyroch stenách, aj keď nie ste doma? To robí detektor dymu Smoke 2050 od spoločnosti BURG-WÄCHTER. Je súčasťou nášho radu inteligentných domov BURGprotectTM a nielen varuje pred bezprostredným nebezpečenstvom poplašným signálom 85 decibelov, ak sa objaví silný dym. Okamžite budete informovaní aj prostredníctvom správy push na vašom smartfóne. Pretože rýchlou reakciou sa dá často zabrániť horšiemu. Dym 2050 integrovaný do inteligentnej domácej siete alebo ako sebestačné zariadenie Smoke 2050 sa ľahko zaregistruje a prihlási na Smart Home Central Base 2200 pomocou skenovania QR kódu s bezplatnou aplikáciou BURGprotectTM. Detektor dymu je teraz pripravený na použitie. Potrebná 9-voltová batéria je samozrejme súčasťou dodávky. Ak batéria klesne, budete o tom včas informovaní zodpovedajúcim signálom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Smoke 2050 bezdrôtový detektor dymu Burg-Wächter BURGprotect , Smartwares fsm-12503 detektor dymu sada 3 ks (8711658425412)

iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY)

iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY)
Detail

Detektor dymu k iGET SECURITY Bezdrôtový detektor dymu sa stáva neoddeliteľnou súčasťou domov, chát, bytov alebo garáží. iGETt SECURITY P14 môže fungovať samostatne, alebo ako príslušenstvo k alarmom iGET SECURITY. Dym z tlejúceho ohňa je detekovaný na základe rozptýlenia optických lúčov v komore detektora. Následne je spustený akustický a svetelný poplach, po pripojení na centrálnu jednotku alarmu je odoslaný signál o poplachu aj do tejto jednotky. Funkčnosť detektora je možné overiť pomocou zabudovaného testovacieho tlačidla. Ide o jednoduché rozšírenie základnej súpravy alarmu iGET SECURITY.Parametre a špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 20 °C +60 °CPrevádzková vlhkosť: 5 % 95 %Použité kódovanie: 2262/1527Napájanie: batéria 9 V, typ 6F22Dosah signálu k centrálnej jednotke: do 80 m pri priamej viditeľnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY) , Evolveo alarmex pro (acsalmwtd) bezdrôtový detektor zaplavenia

iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY)

iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY)
Detail

Detektor dymu – k iGET SECURITY M3 Chráňte svoje zdravie i všetkých blízkych, ale aj majetok. Detektor dymu vás spoľahlivo varuje pri propukajícím požiari, takže môžete reagovať behom pár chvíľ po zahorenie, a nie až keď k vám dorazí dym alebo len správa o kompletnom vyhorení vo vašej neprítomnosti. Detektor pracuje samostatne, kedy upozorní optickou a akustickou signalizáciou, ale tiež dokáže spolupracovať s alarmovým systémom iget SECURITY M3. Po obdržaní signálu poplachu môže systém spustiť aj sirénu a odošle informačnú SMS.Chráňte svoje zdravie aj zdravie všetkých vašich blízkych, ale aj majetok. Detektor dymu vás spoľahlivo varuje pri vznikajúcom požiari, takže môžete reagovať behom pár chvíľ po jeho vypuknutí, a nie až keď k vám dorazí dym alebo len správa o kompletnom vyhorení vo vašej neprítomnosti. Detektor pracuje samostatne, upozorní optickou a akustickou signalizáciou, ale tiež dokáže spolupracovať s alarmovým systémom iGET SECURITY M3. Po obdržaní... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY) , Evolveo salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (acs mstn)

FURM35000A bezdrôtový detektor dymu ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World

FURM35000A bezdrôtový detektor dymu ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World
Detail

Bezdrôtové zariadenie na signalizáciu dymu / tepla Smartvest vás spoľahlivo ochráni pred nebezpečným vývojom dymu a tepla a ako kombinovaný detektor tiež minimalizuje pravdepodobnosť obťažujúcich falošných poplachov. Aby vás neprekvapili požiare a tvorba dymu, odporúča sa inštalácia v spálňach a obývačkách, ako aj v detských izbách a na všetkých chodbách. S pomocou voliteľnej montážnej sady na magnet je možné bezdrôtovú signalizáciu dymu / tepla Smartvest nainštalovať jednoducho a rýchlo bez vŕtania. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FURM35000A bezdrôtový detektor dymu ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World , Somfy bezdrôtový slnečný senzor sunis wirefree ii io (1818285)

Olympia SI 300 6114 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt

Olympia SI 300 6114 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt
Detail

Bezdrôtový detektor dymu a tepla SI 300 od spoločnosti Olympia chráni váš domov a rodinu. Malý záchranca v modernom kryte nielen detekuje silný dym, ale má aj integrovaný detektor tepla, aby bolo možné zistiť požiar skôr, ako dôjde k tvorbe toxických dymových plynov. Olympia SI 300 je tiež kompatibilný s aktuálnymi poplachovými systémami Olympia série Protect a ProHome, a preto ho možno integrovať do vášho výstražného systému. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Olympia SI 300 6114 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt , Iget security p6 - bezdrôtový detektor plynu (p6 security)

Brennenstuhl 1290090 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt na batérie

Brennenstuhl  1290090 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt   na batérie
Detail

Spoľahlivá ochrana v prípade vzniku požiaru a dymu: Buďte upozornení na požiar v ranom štádiu. Aj keď z dôvodu vašej neprítomnosti nepočujete hlasný výstražný signál, prostredníctvom aplikácie vás rýchlo upozorní núdzové situácie prostredníctvom WiFi hlásiča dymu a tepla prostredníctvom aplikácie vďaka priamemu upozorneniu push na vašom smartfóne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Brennenstuhl 1290090 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt na batérie , Oxe zsp 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400928DE
Detail

Detektor otvorenia detekuje otvorenie okien a dverí. Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE , Iget security p10 – bezdrôtový detektor vibrácií (p10 security)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400929
Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia slúži na sledovanie vchodov a otvorov domu (dvere, okná, strešné okná ...). Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Optimálne miesto pre inštaláciu bezdrôtového detektora otvorenia je uprostred rámu dverí alebo okien. Montáž na spodný rám okna je možná aj vtedy, ak sa má okno sklopiť so zaisteným magnetickým kontaktom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929 , Iget security m3p10 - bezdrôtový detektor vibrácií (m3p10 security)

iGET P14 SECURITY Bezdrôtový detektor dymu, vstavaná svetelná a zvuková signalizácia

Detail

iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymuPríslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M2B (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET P14 SECURITY Bezdrôtový detektor dymu, vstavaná svetelná a zvuková signalizácia , Evolveo alarmex pro (acsalmgas) bezdrôtový detektor horľavých plynov

ABUS RM40 bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie

ABUS  RM40 bezdrôtový detektor dymu  možnosť zapojenia do siete na batérie
Detail

Optický rádiový detektor dymu ABUS RM40 Li Funk sa spustí hlasne s alarmom 85 dB, len čo sa dym dostane do meracej komory. Celkovo je možné prepojiť až 32 zariadení na hlásenie dymu. Poplach zo spúšťacieho dymového poplachového zariadenia je rádiom automaticky preposlaný do všetkých dymových poplachových zariadení patriacich do systému, ktoré potom vydajú aj hlasný výstražný tón. Toto je obzvlášť dôležité, ak bývate na viacerých poschodiach, vo veľkom dome alebo napríklad detská izba je ďaleko od hlavnej spálne. Týmto spôsobom sú všetci obyvatelia varovaní pred požiarom a môžu sa včas dostať do bezpečia. Pred trvalým nainštalovaním detektorov sa odporúča vykonať rádiovú skúšku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako ABUS RM40 bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie , Oxe zsp 01 – bezdrôtový pir detektor pohybu (520487)

Renkforce LM-101LD bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie

Renkforce  LM-101LD bezdrôtový detektor dymu  možnosť zapojenia do siete na batérie
Detail

Spoľahlivo a včas detekuje vývoj dymu Oficiálne štatistiky jasne ukazujú, že by ste nemali ignorovať požiarnu bezpečnosť vo svojej domácnosti. Pretože najmä s neustále sa zvyšujúcim počtom elektrických spotrebičov v každej domácnosti sa zvyšuje aj riziko nepozorovaného požiaru. Avšak najväčšie riziko často neprichádza zo samotného požiaru, pretože väčšina obetí popálenia sa dusí v spánku skôr, ako si skutočný požiar všimnú. To je miesto, kde sa dymové alarmy stávajú záchrancami života, pretože je nevyhnutné, aby ste boli na dym včas upozornení. Kompaktný záchranca života Sieťový dymový poplachový systém renkforce vás spoľahlivo varuje pomocou 85 dB hlasnej sirény v prípade nebezpečenstva. Funguje podľa takzvaného „princípu rozptýleného svetla“ a detekuje aj najmenšie množstvo častíc dymu, ktoré preniknú do krytu. Integrovaný rádiový modul umožňuje vzájomne prepojiť niekoľko dymových poplachových zariadení, takže ak sa zistí dym, signál sa pošle ďalej a všetky detektory vydajú poplach súčasne. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, ak inštalujete dymový hlásič vo veľkých poschodových domoch alebo na miestach (napr. V suterénoch), kde je ľahké ich začuť. Týmto spôsobom je možné zapojiť až 15 dymových poplachových zariadení. To vám dáva rozhodujúcu výhodu, aby ste sa dostali včas do bezpečia. LED dióda na dymovom poplachovom zariadení, ktoré spustilo poplach, bliká zeleno; LED dióda bliká červeno na všetkých ostatných sieťových dymových poplachových zariadeniach, ktoré prijali signál. Pre vašu bezpečnosť Aby ste sa mohli spoľahnúť na včasné poplachy v prípade núdze, dymové poplachové zariadenie renkforce má dve praktické funkcie: tlačidlo samočinného testu a varovanie pred zabudovanou batériou. Stlačením a podržaním tlačidla autotestu spustíte testovaciu funkciu. Dymový poplachový prístroj vydáva krátky výstražný tón a blikajú dve integrované stavové LED. To signalizuje: Funkcia je v poriadku! Praktický monitor batérií vás upozorní na takmer vybité batérie akustickým signálom opakovaným každú minútu, aby ste ich mohli včas vymeniť. Už sa nemusíte obávať vybitých batérií a môžete si vychutnať bezpečný pocit včasného varovania v prípade nebezpečenstva. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Renkforce LM-101LD bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie , Evolveo sonix pro, bezdrôtový detektor otvorenia (acs-mstn2)

FireInvent PS1201CA (Click Alarm) CLA-01 detektor dymu na batérie

FireInvent PS1201CA (Click Alarm) CLA-01 detektor dymu   na batérie
Detail

ClickAlarm je možné ľahko a bez náradia inštalovať na akýkoľvek kábel, reťaz alebo tyč vo vašej domácnosti. Vďaka svojej patentovanej montážnej metóde je ClickAlarm alternatívou ku konvenčným dymovým hlásičom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FireInvent PS1201CA (Click Alarm) CLA-01 detektor dymu na batérie , Iget security m3p9 - bezdrôtový detektor vody (m3p9 security)

Cordes Haussicherheit CC-80-1 bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie

Cordes Haussicherheit  CC-80-1 bezdrôtový detektor dymu  možnosť zapojenia do siete na batérie
Detail

Tento rádiový detektor dymu s integrovaným detektorom tepla tiež detekuje požiare s malým množstvom dymu a presvedčí svojím mimoriadne kompaktným dizajnom a krásnym dizajnom. Rýchle a ľahké prepojenie detektorov dymu medzi sebou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Cordes Haussicherheit CC-80-1 bezdrôtový detektor dymu možnosť zapojenia do siete na batérie , Iget security m3p6 – bezdrôtový detektor plynu (m3p6 security)

B-SAFETY TOP-ALARM BRS-25-01 detektor dymu na batérie

B-SAFETY TOP-ALARM BRS-25-01 detektor dymu   na batérie
Detail

Ideálny vysielač signálu. TOP-ALARM je miestny požiarny poplach so sirénou a baterkou. Energia sa dodáva autonómne prostredníctvom 9V blokovej batérie. Prevádzková doba je približne jeden rok. Vrátane monitorovania úrovne nabitia batérie - dve LED diódy v baterke svietia načerveno, keď je potrebné batériu vymeniť. Cez dátovú linku je možné synchronizovať až 20 jednotiek. Ideálne pre všetky budovy bez centrálneho požiarneho poplachu, ako napr · Staveniská, kontajnery na stavenisku, vonkajšie akcie · Kancelárie, sklady, chladiarne, priemyselné závody · Kempy, zariadenia na voľný čas, prístavy, klubovne · Remeselné podniky, pekárne, stolári, autodielne, veľké kuchyne Oblasti použitia: · Staveniská, kontajnery na stavenisku, vonkajšie akcie · Kancelárie, sklady, chladiarne, priemyselné závody · Kempy, zariadenia na voľný čas, prístavy, klubovne · Remeselné podniky, pekárne, stolári, autodielne, veľké kuchyne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako B-SAFETY TOP-ALARM BRS-25-01 detektor dymu na batérie

ABUS RWM450 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt vr. batéria s životnosťou 12 rokov, vr. magnetického upevnenia,

ABUS  RWM450 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt  vr. batéria s životnosťou 12 rokov, vr. magnetického upevnenia,
Detail

Spoľahlivé varovanie v celom dome v prípade dymu a tepla. Optický rádiový dymový poplachový prístroj ABUS RWM450 spustí poplach, akonáhle sa častice dymu dostanú do meracej komory. Okrem toho má integrovaný rádiový modul, ktorý automaticky preposiela poplach na ďalšie dymové poplachové zariadenia RM450. Tento model je vhodný najmä pre veľké byty alebo domy, v ktorých by bolo možné ľahko počuť alarm jedného dymového poplachového zariadenia. Je možné navzájom prepojiť až 14 rádiových skupín s až 15 dymovými poplachovými zariadeniami. S príslušnou inštalačnou výškou pokrýva miestnosti s rozlohou až 60 m² a hlasno varuje s 88 dB pred vznikom nebezpečného dymu a vďaka integrovanému teplotnému senzoru, ak teplota v miestnosti rýchlo stúpa. Týmto spôsobom sa vy a vaša rodina / spolubývajúci môžete v prípade požiaru dostať včas do bezpečia. Vďaka technológii magnetickej gélovej lepiacej podložky je možné dymové poplachové zariadenie nainštalovať takmer okamžite a nevyžaduje žiadne vŕtanie alebo skrutky na pripevnenie. Vysoko kvalitná permanentne nainštalovaná lítiová batéria umožňuje batérii RWM250 dlhú výdrž až dvanásť rokov. Ak je lítiová batéria takmer vybitá, ozve sa zvukový signál. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako ABUS RWM450 bezdrôtový detektor dymu a vysokých teplôt vr. batéria s životnosťou 12 rokov, vr. magnetického upevnenia,

Cavius D-14741 bezdrôtový detektor dymu vr. batérie so životnosťou 5 rokov, možnosť zapojenia do siete, mini na batéri

Cavius  D-14741 bezdrôtový detektor dymu  vr. batérie so životnosťou 5 rokov, možnosť zapojenia do siete, mini na batéri
Detail

Jeden za všetkých, všetci za jedného! Rodina bezdrôtových alarmov CAVIUS zasahuje spolu, keď je detektorom spustený alarm dymu, tepla alebo vody. Preto sú bezdrôtové výstražné zariadenia pre obytné budovy tou najlepšou voľbou. Svojím príťažlivým dizajnom a príjemne malým formátom s priemerom iba 6,5 cm sa elegantne hodia do každej miestnosti. Test funkcií a stlmenie alarmu je možné vykonať pohodlne aj pomocou voliteľného diaľkového ovládača „Smart Remote“ (obj. Č. 1687767). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Cavius D-14741 bezdrôtový detektor dymu vr. batérie so životnosťou 5 rokov, možnosť zapojenia do siete, mini na batéri

Hekatron Genius Plus X Modell 2020 31-5000030-02-01 bezdrôtový detektor dymu vr. batérie so životnosťou 10 rokov, možno

Hekatron Genius Plus X Modell 2020 31-5000030-02-01 bezdrôtový detektor dymu  vr. batérie so životnosťou 10 rokov, možno
Detail

Inteligentné, bezdrôtovo zapojené zariadenie na detekciu dymu spĺňa najvyššie požiadavky na kvalitu a spoľahlivosť. Potvrdzujú to aj víťazstvá v testoch Stiftung Warentest a test G + H Lester. Vyvinuté v jednom z najmodernejších laboratórií požiarnej ochrany v Európe, spĺňa najvyššie testovacie kritériá normy vfdb 14-01, a preto je jedným z mála dymových poplachových zariadení v Nemecku, ktoré môžu mať prestížnu pečať kvality Q. Genius Plus X môže byť vybavený rádiovými modulmi Basis X a Pro X. Genius Plus X je výsledkom neustáleho ďalšieho vývoja úspešného modelu Genius Hx. Prémiové dymové poplachové zariadenie hovorí do inteligentných telefónov a iných dymových poplachových zariadení a zaručuje najskorší možný poplach aj pre väčšie a viacpodlažné objekty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hekatron Genius Plus X Modell 2020 31-5000030-02-01 bezdrôtový detektor dymu vr. batérie so životnosťou 10 rokov, možno

iGET SECURITY M3P10 Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3. Napr. pri otrase okna alebo rozbití, extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P10 - Bezdrôtový detektor vibráciíIde o bezdrôtový detektor vibrácií určený pre alarm iGET SECURITY M3. Použitie na okná, vitríny a cenné veci ako TV, starožitnosti a pod. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Bezdrôtový detektor vibrácií iGET SECURITY M3P10 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné hlásenie zvýšených vibrácií,- použitie: na detekciu otrasu skla, napr. okná okna, vitríny a pod., tiež na cenné veci ako televízia, starožitnosti a pod.,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otrasu, svieti stále pri slabej batérii,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5V, typ AAAPrevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P10 Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3 a M4

iGET SECURITY M3P9 Bezdrôtový detektor vody k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P9 - Bezdrôtový detektor vody Ide o bezdrôtový detektor vody. Je určený pre alarm iGET SECURITY M3. Bezdrôtový detektor vody iGET SECURITY M3P9 je príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Používa sa na detekciu vody v nádržiach a pod. Akonáhle detekčná doštička detekuje vodu, vysielač o tomto informuje alarm ktorý pošle SMS/vyvolá poplach. Obsahuje indikačnú LED diódu a disponuje veľkou výdržou batérie, viac ako 2 roky. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné pomocou detekčnej doštičky hlásiť zvýšenú hladinu vody,- detekcia na základe ponorenia časti detekčnej doštičky,- obsahuje signalizačnú LED diódu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- alarm bude o nízkom stave batérie informovať pomocou SMS. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95%Napájacie napätie: 1x batéria 1,5V, typ AAAZopnutie kontaktu: akonáhle bude detekčná doštička z časti pod vodouDosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P9 Bezdrôtový detektor vody k alarmu M3 a M4

iGET SECURITY M3P6 Bezdrôtový detektor plynu k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P6 - Bezdrôtový detektor plynu Ide o bezdrôtový detektor plynu, ktorý môže fungovať samostatne alebo ako príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Podľa umiestnenia je možné detekovať zemný plyn (LNG, CNG), Uhoľný plyn, Propán bután (LPG) a ropné látky. Bezdrôtový detektor plynu M3P6 je príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Používa sa na detekovanie zemného plynu (LNG, CNG), uhoľného plynu, propán butánu (LPG) a ropných látok. Obsahuje aj detekciu poruchy, testovacie tlačidlo a je napájaný z 230 V. Detektor je spracovaný v modernom dizajne, je ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie. Detektor plynu je už neoddeliteľnou súčasťou domov, chát, bytov, garáží a pod., využitie je v mnohých smeroch:- plynový varič v kuchyni,- pri kotloch- v garáži pre automobil s LPG, LNG, CNG. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie hladiny plynu,- akonáhle detekuje daný plyn, začne červeno blikať výstražná dióda a spustí sa siréna detektora,- detektor je taktiež možné bezdrôtovo prepojiť s alarmom iGET SECURITY M3 a tým mať zaručenú komplexnú ochranu. Alarm po obdržaní signálu o poplachu spustí sirénu a odošle SMS o tejto skutočnosti,- detektor pracuje na frekvencii 433,29 MHz, vďaka tomuto je možné ho využiť aj s mnohými alarmami ďalších značiek, ktoré pracujú na rovnakej frekvencii,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu iGET SECURITY M3,- obsahuje testovacie tlačidlo pre kontrolu funkčnosti,- detekcia chybového stavu, rozsvieti sa žltá LED dióda,- spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie. Možné umiestnenie a využitie detektora:Plyny, ktoré sú ľahšie ako vzduch, stúpajú - detektor umiestniť k stropu:Detektor umiestnite do výšky 0,3 až 1 m pod strop a 60 cm od rohov, teda od miest, kde sa dve steny zbiehajú. Musí byť vo vzdialenosti min. 1,5 m od zdroja plynov, aby sa predišlo falošným poplachom.Ide o zemný plyn (LNG, CNG) a uhoľný plyn. Plyny, ktoré sú ťažšie ako vzduch, klesajú k zemi - detektor umiestniť k zemi:Detektor umiestnite do výšky 0,3 až 1 m nad zem, a 60 cm od rohov, teda od miest, kde sa dve steny zbiehajú. Musí byť vo vzdialenosti min. 1,5 m od zdroja plynov, aby sa predišlo falošným poplachom.Jedná sa o propán bután (LPG) a ropné látky. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: -25°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 10% 95% (nekondenzujúca)Prostredie: suché, vnútornéNapájacie napätie: 230V, 50 60 HzSpotreba : 2 3 WSiréna: 75 dB/mReakcia: cca 60 sekúndCitlivosť:Zemný plyn: 6% LELChybovosť: +-3%LEL(LEL = dolná medza výbušnosti)Napájacie napätie: 1x batéria 1,5V, typ AAADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P6 Bezdrôtový detektor plynu k alarmu M3 a M4

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový

iGET SECURITY EP14 - Bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP14iGET SECURITY EP14 - Bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP14 - Bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET SECURITY M5

iGET SECURITY EP14 – bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET M5-4G (EP14 SECURITY)

iGET SECURITY EP14 – bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET M5-4G (EP14 SECURITY)
Detail

Detektor – senzor dymu pre alarm iGET SECURITY M5. Funguje samostatne a tiež ako príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M5. Je v súlade s ustanoveniami vrátane normy EN14604:2005. Optická detekcia dymu, nenápadný dizajn. Ochrana proti sabotáži, najvyššie zabezpečenie prenosu 256-bit, dlhá životnosť batérie až 3 roky, alarm neustále monitoruje aktivitu tohto senzora, tiež signál, percentuálny podiel batérie a ďalšie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Bezdrôtový senzor dymu iGET SECURITY EP14Bezdrôtový senzor dymu kompatibilný s alarmom iGET SECURITY M5, ale funguje aj samostatne. Detekcia dymu optickým senzorom. Bezdrôtový senzor dymu iGET SECURITY EP14 spĺňa všetky bezpečnostné ustanovenia. V prípade detekcie dymu sa spustí ako svetelný, tak akustický poplach. Celkom určite vás poteší aj dlhá výdrž batérie, nemusíte teda myslieť na jej výmenu. Jednoduché párovanie so základnou sadou alarmu pomocou QR kódu. Od hlavnej jednotky možno iGET... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP14 – bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET M5-4G (EP14 SECURITY)

Detektor dymu KIDDE 29HD

Detektor dymu KIDDE 29HD
Detail

Kvalitní Detektor dymu KIDDE 29HD z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu KIDDE 29HD

Detektor dymu HUTERMANN 1224

Detail

Kvalitní Detektor dymu HUTERMANN 1224 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu HUTERMANN 1224

Detektor dymu EMOS GS536

Detektor dymu EMOS GS536
Detail

Kvalitní Detektor dymu EMOS GS536 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu EMOS GS536

Detektor dymu NEDIS DTCTS30WT

Detektor dymu NEDIS DTCTS30WT
Detail

Kvalitní Detektor dymu NEDIS DTCTS30WT z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu NEDIS DTCTS30WT

Detektor dymu NEDIS DTCTSL30WT

Detektor dymu NEDIS DTCTSL30WT
Detail

Kvalitní Detektor dymu NEDIS DTCTSL30WT z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Požiarne hlásiče a detektory dymu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu NEDIS DTCTSL30WT

Magnet 3Pagen Detektor dymu

Magnet 3Pagen Detektor dymu
Detail

Vzhľadom na to, že detektory dymu môžu zachrániť ľudské životy, radšej si ich do bytu kúpte viac - podľa počtu izieb. Hlasitý alarm 85 dB. Okamžite na použitie. S pevne vstavanou lítiovou batériou. Životnosť cca 10 rokov. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Detektor dymu

iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový PIR snímač pohybu k alarmu M3, detekcia pomocou infračerveného žiarenia. uhol záberu 60° vertikálne, 110° horizontálne, extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P1 - Bezdrôtový pohybový PIR detektorIde o bezdrôtový pohybový PIR detektor určený pre alarmy iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Špeciálny magnetický držiak. Bezdrôtový detektor pohybu iGET SECURITY M3P1 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom. Účinne sú tak popreté falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii pohybu, svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie 9 m,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- magnetický držiak na uchytenie. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5V, typ AAPokrytie zabezpečenia: 9 mPrevádzkový prúd: 22 mAPokojový prúd: 0,06 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4

EMOS P56500 DETEKTOR DYMU GS558

EMOS P56500 DETEKTOR DYMU GS558
Detail

DETEKTOR DYMU. TECHNICKÉ PARAMETRE:. Typ inštalácie: montáž na stenu alebo voľne stojaci. Typ signalizácie: optická i zvuková. Hlasitosť signalizácie:> 85 dB vo vzdialenosti 3 m. Možnosť prepojenia s ďalšími detektormi: áno, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P56500 DETEKTOR DYMU GS558

EMOS P56501 DETEKTOR DYMU GS536

EMOS P56501 DETEKTOR DYMU GS536
Detail

DETEKTOR PLYNU. Detektor dymu s opticko-akustickou signalizáciou a životnosťou 10 rokov.. TECHNICKÉ PARAMETRE:. typ inštalácie montáž na stenu alebo voľne stojaci. typ signalizácie optická aj zvuková. hlasitosť signalizácie >85 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P56501 DETEKTOR DYMU GS536
Detektor dymu Somfy One+ (1870289), Somfy Home Alarm (1870392), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu, iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY), iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový/autonómny detektor dymu a teploty (ACS SMKY4), iGET SECURITY EP14 – bezdrôtový senzor dymu pre alarm iGET M5-4G (EP14 SECURITY), SMARTWARES FSM-12210 Detektor dymu (8711658461472), Bezdrôtový alarm BENTECH 30C, iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5, SMARTWARES SH8-90103 Smart detektor dymu (8711658430850), iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5, GSM Bezdrôtový alarm BENTECH O2, GSM bezdrôtový alarm BENTECH G06, Fireman požiarny hlásič a detektor dymu JB-S01 (CIP001), EVOLVEO WiFi SMOKE, smart detektor dymu (ACS-TS-SMOKE), SMARTWARES FSE-19203 Sada – Detektor CO2 a dymu (8711658424699), SMARTWARES FSM-12503 Detektor dymu sada 3 ks (8711658425412), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia, EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (ACS MSTN), Somfy bezdrôtový slnečný senzor Sunis WireFree II io (1818285), iGET SECURITY P6 - bezdrôtový detektor plynu (P6 SECURITY), OXE ZSP 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488), iGET SECURITY P10 – bezdrôtový detektor vibrácií (P10 SECURITY), iGET SECURITY M3P10 - Bezdrôtový detektor vibrácií (M3P10 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov, OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487), EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2), iGET SECURITY M3P9 - bezdrôtový detektor vody (M3P9 SECURITY), iGET SECURITY M3P6 – bezdrôtový detektor plynu (M3P6 SECURITY)