Bezdrôtový detektor otvorenia dverí somfy home alarm intellitag 2401488

Produkt Bezdrôtový detektor otvorenia dverí somfy home alarm intellitag 2401488 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezdrôtový detektor otvorenia dverí somfy home alarm intellitag 2401488 upraviť a produkt hľadať znova.

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488 , Evolveo alarmex pro (acsalmmst) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487 , Evolveo alarmex pro (acsalmmsts) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400928DE
Detail

Detektor otvorenia detekuje otvorenie okien a dverí. Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400928DE , Somfy home alarm (1870392)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom  2400929
Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia slúži na sledovanie vchodov a otvorov domu (dvere, okná, strešné okná ...). Skladá sa z magnetického kontaktu (tŕstia) a magnetu a rozpozná každý otvor v dôsledku prerušenia magnetického poľa medzi magnetickým kontaktom a magnetom. Za týmto účelom je magnet pripevnený k časti, ktorá sa má otvárať, a magnetický kontakt k pevnej časti, navzájom rovnobežne. Keď je detekovaný pohyb, detektor pošle signál do poplachového centra. Optimálne miesto pre inštaláciu bezdrôtového detektora otvorenia je uprostred rámu dverí alebo okien. Montáž na spodný rám okna je možná aj vtedy, ak sa má okno sklopiť so zaisteným magnetickým kontaktom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Protexiom 2400929 , Evolveo salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (acs mstn)

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm  1870289
Detail

Spoľahlivé varovanie, keď je to dôležité! S týmto detektorom dymu vám určite nebude chýbať alarm - či už ste doma alebo na cestách. Môže sa použiť ako samostatný výrobok alebo v spojení s inými výrobkami Somfy Protect. Nie je kompatibilný s TaHoma / Connexoon. V prípade detekcie dymu: Ak chcete, dostanete s príbuznými alebo priateľmi na váš smartphone okamžitú správu s informáciami o miestnosti, v ktorej bol dym zistený. Siréna príslušného detektora dymu zaznie okamžite. Pripojené detektory dymu sa navzájom informujte v prípade alarmu, aby ste boli varovaní napríklad aj v spálni, ak je aktivovaný detektor dymu v suteréne. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie „Somfy Protect“: Ľahká inštalácia krok za krokom prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne. Aby vaše dymové hlásiče vždy fungovali správne a bola zaručená vaša ochrana, bude vás aplikácia v prípade potreby informovať o vykonaní krátkych funkčných testov alebo o výmene batérií. Sirénu je možné vypnúť kedykoľvek na samotnom detektore dymu alebo prostredníctvom aplikácie. To šetrí čas a vyhýba sa stresu. Domov vždy v očiach: Dostali ste výstrahu pred dymom, ale ste na ceste? Vďaka prepojeniu s monitorovacími kamerami Somfy Protect (vnútorná kamera, vonkajšia kamera, Somfy One + a Somfy One) môžete okamžite vidieť, čo sa doma deje, a podľa toho reagovať. Môžete tiež použiť fotoaparát na zaznamenanie videoklipu z 30. rokov a jeho stiahnutie z databázy fotografií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289 , Somfy senzor intellitag (1870382)

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm  2401497
Detail

Váš domov, bezpečnosť: Somfy Home Alarm je navrhnutý tak, aby zaistil skutočne spoľahlivé zabezpečenie, ktoré sa prispôsobí vášmu starému dňu. Každá zložka má svoju vlastnú úlohu. IntelliTAG: IntelliTAG ™ je snímač vibrácií a otvárania, ktorý vytvára bezpečnostný obvod okolo vášho domu tým, že chráni všetky otvory. Pozná všetky pokusy o prienik. V ideálnom prípade nainštalujte IntelliTAG ™ na všetky otvory, či už je možné otvoriť dvere alebo okno. Napríklad, ak bývate v prízemnom byte, je vhodné chrániť všetky dvere a okná, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa dostali dovnútra a ktoré nie sú zakázané. Detektor pohybu: Snímač pohybu je jednoduchý a ľahko sa pripája. Môžete ho položiť na kus nábytku alebo ho pripevniť na stenu pomocou nástennej konzoly a obojstranných lepiacich prúžkov. Detekuje a analyzuje pohyby vo vašej domácnosti a je kompatibilný s domácimi miláčikmi do 25 kg. KeyFob: Diaľkové ovládanie Somfy automaticky vypne váš systém, keď sa vrátite domov. Ľahko sa používa, zabraňuje falošným poplachom a informuje vás, kto je doma, pretože každé diaľkové ovládanie je priradené jednej osobe. Vďaka funkcii pre deti budete informovaní hneď, ako sa vaše deti vrátia domov. Vnútorná siréna: Bezdrôtová vnútorná siréna 112 dB, ktorá sa spustí ihneď po zistení pokusu o prienik. Môže byť pripevnený na stenu, ako aj na pevné podpery a prispôsobí sa každému štýlu nábytku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497 , Evolveo sonix pro, bezdrôtový detektor otvorenia (acs-mstn2)

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm  2401495
Detail

Vďaka zosilňovaču je možné zvýšiť dosah rádia medzi všetkými zariadeniami v systéme Somfy Protect a zaistiť tak ešte väčšiu bezpečnosť. Inštalácia je jednoduchá a intuitívna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495 , Iget security p4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iget security m3b a m2 (p4v2 security)

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm  2401491
Detail

Vonkajšia siréna Somfy sa používa na poplach vonku - skôr ako zlodej vstúpi do vášho domu. V prípade pokusu o vlámanie vonkajšia siréna Somfy okamžite spustí silný 112 dB alarm, ktorý zabráni votrelcovi urobiť to, čo chce. Okrem akustického alarmu má vonkajšia siréna Somfy ďalšie vizuálne blikajúce svetlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491 , Evolveo wifi door, smart detektor otvorenia okien/dverí (acs-ts-door)

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm  2401490
Detail

Detektor pohybu Somfy spoľahlivo sleduje váš životný priestor. Ak je detekovaný pohyb, detektor okamžite pošle tieto informácie vášmu bezpečnostnému systému Somfy a spustí poplach prostredníctvom vnútornej sirény Somfy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490 , Evolveo bezdrôtový detektor otvorenia pre alarmex/sonix s tamper ochranou (acs mst)

EVOLVEO Salvarix, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán je rozšíriteľné príslušenstvo k alarmu EVOLVEO Salvarix. Vyžitie tohto čidla je vhodné pre napr. pojazdové brány či vráta, kde dochádza k väčšej vôli pri zatváraní. Senzor má väčšiu citlivosť a reakčnú zónu, teda nevadí keď brána zachádza nepravidelne. • Obsahuje signalizačnú LED diódu• Vhodné pre rôzne typy okien, dverí, brán, brán Tlačidlo vysielača je možné použiť na privolanie pomoci. Technické parametre: • Pracovné napätie: 3V (CR2032)• Pokojový prúd: • Prúd pri poplachu: • Prevádzková teplota: -10°C +40°C• Vlhkosť: • Vysielacia frekvencia: 433MHz• Dosah vysielača: >80m (bez prekážok) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Salvarix, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán , Iget security m3p4 - magnetický bezdrôtový detektor dverí/okien (m3p4 security)

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor otvorenia okien/dverí Dosah s ústredňou až 100 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekcia poplachu pomocou magnetického spoja Napájanie 12V batérie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMMST Pracovné napätie 12V (1× batéria 23A) Pohotovostný prúd <=8uA Prúd pri aktivácii <=15mA Prenosová vzdialenosť <100m (bez prekážok) Parametre bezdrôtového pripojenia 433MHz Prevádzková teplota 0 55°C Rozmery Vysielač 65 × 24 × 14 mm Rozmery Senzor 51 × 12 × 12 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien , Detektor dymu somfy one+ (1870289)

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor otvorenia dverí/vrát/brán Dosah s ústredňou až 80 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekcia poplachu pomocou magnetického spoja Napájanie 12V batérie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMMSTS Pracovné napätie 12V (1× batéria 23A) Pohotovostný prúd <=5uA Prúd pri aktivácii <=15mA Prenosová vzdialenosť <80m (bez prekážok) Parametre bezdrôtového pripojenia 433MHz Prevádzková teplota 0 55°C Rozmery Vysielač 64 × 24 × 14 mm Rozmery Senzor 105 × 37 × 9 × mm Rozmery Magnet 105 × 15 × 15 mm Pancierová hadica 360 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán , Bezdrôtový alarm bentech 30c

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien
Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant a Tuya, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM, odolnosť proti falošným poplachom a montáž na dvere alebo okno, dosah 100 m, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Chcete svoj dom chrániť pred zlodejmi? Potom určite nájdete využitie pre hlásič otvorenia dverí EVOLVEO. Aby senzor bez problému fungoval, je nutné ho prepojiť s centrálnou jednotkou. Na nastavenie komunikácie s inteligentnou domácnosťou sa dá použiť pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Signál dokáže do hlavnej jednotky vysielať na vzdialenosť maximálne 100 m. Zbytočne nebude budiť rozruch falošnými poplachmi, je totiž vybavený algoritmom, ktorý ich zvládne rozpoznať. Hlásič otvorenia dverí pracuje na systéme, ktorý je uzavretý. Zásadné prednosti hlásiča otvorenia dverí EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien Bránite svoj byt či dom pred zlodejmi Budete informovaní o všetkých nežiaducich pokusoch otvorenie okien a dverí (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien , Iget home xp1b - bezdrôtový pohybový pir senzor pre alarm iget home x1 a x5

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392)

FUMK50031W bezdrôtový detektor otvorenia dverí biela ABUS Professional, ABUS Secvest

FUMK50031W bezdrôtový detektor otvorenia dverí biela ABUS Professional, ABUS Secvest
Detail

Spoľahlivé varovanie v prípade vniknutia Bezdrôtový detektor otvorenia detekuje a hlási neoprávnené otvorenie dverí a okien pomocou magnetického kontaktu. V prípade nehody informuje rádiobudík, ktorý následne spustí príslušný nastavený alarm. Pre obzvlášť úzke inštalačné priestory Bezdrôtový detektor otvorenia sa vyznačuje tenkým dizajnom. Je preto vhodný aj do obzvlášť úzkych inštalačných priestorov. Výrobok sa skladá z detektora a magnetu, ktoré sú pripevnené navzájom rovnobežne na pohyblivej časti okna alebo dverí a na okne alebo ráme dverí. Ak sa vzdialenosť medzi dvoma kontaktnými bodmi zvýši pri otvorení okna alebo dverí, spustí sa detektor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUMK50031W bezdrôtový detektor otvorenia dverí biela ABUS Professional, ABUS Secvest , Gsm bezdrôtový alarm bentech o2

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány
Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant a Tuya, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM, odolnosť proti falošným poplachom a montáž na dvere alebo okno, dosah 80 m, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Chcete svoj dom či by som chrániť pred vykradnutím? Potom by ste si mali zaobstarať senzor otvorenia dverí EVOLVEO. Aby bol senzor úplne funkčný, musíte ho pripojiť k centrálnej jednotke. Na jeho prepojenie s inteliegntnou domácnosťou sa dá využiť pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Od hlavnej jednotky ho môžete umiestniť do vzdialenosti 80 m. Nemusíte sa strachovať z falošných poplachov, pretože je vybavený algoritmom, ktorý ich dokáže identifikovať. Hlásič otvorenia dverí beží na systéme, ktorý je uzavretý. Dôležité prednosti senzora otvorenia dverí EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány Bránite svoje obydlie pred vykradnutím Varuje vás pri nežiaducom otvorení okien či dverí Pripojenie k hlásiču otvorenia... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány , Gsm bezdrôtový alarm bentech g06

FUMK35000A bezdrôtový detektor otvorenia dverí ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World

FUMK35000A bezdrôtový detektor otvorenia dverí ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World
Detail

Bezdrôtový detektor otvorenia Smartvest umožňuje monitorovanie okien a dverí a vďaka prevádzke na batérie je možné ich pohodlne nainštalovať bez vŕtania alebo vedenia. Keď je batéria takmer vybitá, bezdrôtový detektor otvorenia Smartvest automaticky odošle spätnú väzbu do riadiaceho centra. Bezplatná aplikácia Smartvest vás potom prevedie procesom výmeny batérií krok za krokom. V kombinácii s bezdrôtovou zásuvkou Smartvest je možné okrem monitorovania spustiť inteligentné funkcie (napr. Otvorené dvere, zapnuté svetlo). Bezdrôtový detektor otvárania Smartvest je vďaka svojim rozmerom absolútne nenápadný a nenápadne zapadá do dizajnu miestnosti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUMK35000A bezdrôtový detektor otvorenia dverí ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World , Evolveo alarmex pro (acsalmwtd) bezdrôtový detektor zaplavenia

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489
Detail

Rádiový vysielač Somfy KeyFob vám ponúka pohodlnú a rýchlu aktiváciu alebo deaktiváciu vášho bezpečnostného systému Somfy. Bezpečnostný systém sa aktivuje automaticky, hneď ako opustíte svoj dom. Keď sa priblížite k svojmu domovu, bezpečnostný systém sa automaticky deaktivuje - nie je potrebné skenovať čipovú kartu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489 , Evolveo alarmex pro (acsalmsmk) bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2)

Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya, pripojenie cez Rádiové vlny, montáž na dvere alebo okno, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka, jazyk aplikácie: v angličtine, v češtine, v nemčine, v slovenčine a v maďarčine (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2) , Somfy bezdrôtový slnečný senzor sunis wirefree ii io (1818285)

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443

bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom  2400443
Detail

Optický rádiový dymový poplachový prístroj je technický detektor. Ak zistí častice dymu, varuje obyvateľov pomocou integrovanej sirény s 85 dB a nahlási to poplachovému stredisku. Ako ďalšie varovanie riadiace centrum spustí vnútornú a vonkajšiu sirénu, ktorá je k nej pripojená, a pošle správu ako hlasovú správu cez pevnú linku alebo prostredníctvom SMS cez celulárnu sieť. Otvára všetky zatvorené uzávery (motorizované pomocou rádiových motorov RTS / io alebo káblových motorov cez rádiový prijímač) pre ľahšiu evakuáciu. Dymový poplachový prístroj je v zabezpečovacom centre naučený ako „technologická“ zóna. Táto zóna je monitorovaná, aj keď je výstražný systém deaktivovaný, a vedie k výstražnej správe, ak je zistený dym. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Protexiom 2400443 , Iget security p6 - bezdrôtový detektor plynu (p6 security)

iGET SECURITY DP4 Bezdrôtový magnetický smart detektor pre dvere/okná k alarmu M4, detekcia pri otvorení

Detail

iGET SECURITY DP4 - Bezdrôtový Smart detektor dvere/oknáBezdrôtový smart detektor pre dvere/okná iGET SECURITY DP4 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M4. Určený na používanie v interiéri. Upozorní, ak zabudneme pri odchode zavrieť okno/dvere. Obsahuje ochranu proti sabotáži, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou aplikácie/SMS. Spracovanie v modernom dizajne, nízka spotreba energie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednoky až 200 m. Hlavné parametredetektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, apod.,detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme dverí/okien a druhý diel na dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,tento detektor navyše vie v akom stave okno/dvere sú - tzn. či je práve teraz okno/dvere otvorené alebo zatvorené. Pri aktivácii alarmu pri odchode z objektu upozorní alarm pomocou notifikácie aplikácie alebo pomocou SMS ktoré okno/dvere zostalo otvorené a je možné zvoliť či má takto zostať alebo nie.príklad notifikácie aplikácie alebo SMS pri zabudnutom otvorenom okne dverách: "Nasledujúce senzory sú stále rozpojené, naozaj zmeniť status alarmu? Okno detská izba, Dvere na záhradu."jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otvorenia, svieti stále pri slabej batérii,výdrž batérie až 2 roky podľa počtu otvorení,silná obojstranná páska pre ľahké uchytenie,montážne otvory v detektore aj magnete pre montáž pomocou skrutiek,ŠpecifikáciaFrekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: do 90% (bez kondenzácie)Prevádzkový prúd: do 0,02 mAMaximálny prúd: 20 mANapájanie: 1x batéria 3V, typ CR2032Rozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 200 m. pri priamej viditeľnostiHmotnosť detektora: 36g vrátane batérieRozmery detektora (dĺžka x šírka x hĺbka): 80 x 38,2 x 13,3 mmRozmery magnetu (dĺžka x šírka x hĺbka): 80 x 14,8 x 12,9 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY DP4 Bezdrôtový magnetický smart detektor pre dvere/okná k alarmu M4, detekcia pri otvorení , Oxe zsp 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488)

Somfy Senzor IntelliTAG (1870382)

Somfy Senzor IntelliTAG (1870382)
Detail

Senzor na dvere a okná , pripojenie cez Rádiové vlny, montáž na dvere alebo okno, dosah 200 m, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Rozšírte zabezpečovací systém Somfy o inteligentný senzor IntelliTAG, ktorý zabezpečuje dvere a okná. Deteguje už samotný pokus o neautorizovaný vstup do domu, ale pritom odlíši bežné vibrácie, ako je vietor, ťukanie alebo vietor, aby nedošlo k falošným alarmom. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k základnej jednotke Somfy je inštalácia veľmi jednoduchá. Krytie IP54 dovoľuje aj vonkajšie použitie napríklad na bráne. Senzor Somfy IntelliTAG je kompatibilný so Somfy One, Somfy One+ a Somfy Home Alarm. Kľúčové vlastnosti senzora Somfy IntelliTAGZabezpečuje dvere a okná vrátane pokusov o vstupRozšírenie zabezpečovacieho systému Somfy One, Somfy One+, Somfy Home AlarmBezdrôtové spojenie so základňou (dosah 200 m vo voľnom priestore)Stupeň krytia IP 54 a prevádzková teplota od 0 °C do +45 °COchrana proti neoprávnenej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Senzor IntelliTAG (1870382) , Iget security p10 – bezdrôtový detektor vibrácií (p10 security)

iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2 (P4v2 SECURITY)

iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2 (P4v2 SECURITY)
Detail

Senzor na dvere a okná , pripojenie cez Rádiové vlny, podporované OS: Android a iOS, jazyk aplikácie: v angličtine a v češtine Radi by ste svoj dom či byt ochránili pred zlodejmi? To je dôvod na obstaranie hlásiča otvorenia dverí iGET. Na nastavenie komunikácie s inteligentnou domácnosťou je možné použiť pripojenie cez Rádiové vlny. Tento hlásič otvorenia dverí sa dá používať so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Hlásič otvorenia dverí beží na systéme, ktorý je uzavretý. Zaujímavé funkcie senzora otvorenia dverí iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2B Ochráňte svoju nehnuteľnosť pred vykradnutím Upozorní na nechcené otvorenie dverí či okien Pripojenie k senzoru otvorenia dverí iGET prebieha cez Rádiové vlny Hlásič otvorenia dverí iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2B komunikuje s operačnými systémami Android a iOS Jeho... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2 (P4v2 SECURITY) , Iget security p14 - bezdrôtový detektor dymu (p14 security)

iGET SECURITY M3P10 Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3. Napr. pri otrase okna alebo rozbití, extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P10 - Bezdrôtový detektor vibráciíIde o bezdrôtový detektor vibrácií určený pre alarm iGET SECURITY M3. Použitie na okná, vitríny a cenné veci ako TV, starožitnosti a pod. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Bezdrôtový detektor vibrácií iGET SECURITY M3P10 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné hlásenie zvýšených vibrácií,- použitie: na detekciu otrasu skla, napr. okná okna, vitríny a pod., tiež na cenné veci ako televízia, starožitnosti a pod.,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otrasu, svieti stále pri slabej batérii,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5V, typ AAAPrevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P10 Bezdrôtový detektor vibrácií k alarmu M3 a M4 , Iget security m3p10 - bezdrôtový detektor vibrácií (m3p10 security)

iGET SECURITY M3P9 Bezdrôtový detektor vody k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P9 - Bezdrôtový detektor vody Ide o bezdrôtový detektor vody. Je určený pre alarm iGET SECURITY M3. Bezdrôtový detektor vody iGET SECURITY M3P9 je príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Používa sa na detekciu vody v nádržiach a pod. Akonáhle detekčná doštička detekuje vodu, vysielač o tomto informuje alarm ktorý pošle SMS/vyvolá poplach. Obsahuje indikačnú LED diódu a disponuje veľkou výdržou batérie, viac ako 2 roky. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miest, kde je nutné pomocou detekčnej doštičky hlásiť zvýšenú hladinu vody,- detekcia na základe ponorenia časti detekčnej doštičky,- obsahuje signalizačnú LED diódu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- alarm bude o nízkom stave batérie informovať pomocou SMS. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95%Napájacie napätie: 1x batéria 1,5V, typ AAAZopnutie kontaktu: akonáhle bude detekčná doštička z časti pod vodouDosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P9 Bezdrôtový detektor vody k alarmu M3 a M4 , Evolveo alarmex pro (acsalmgas) bezdrôtový detektor horľavých plynov

iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu Ide o detektor dymu, ktorý môže fungovať samostatne, alebo ako príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Spĺňa všetky ustanovenia vr. normy EN14604:2005. Vysoká výdrž batérie, nenápadný design. Optická detekcia dymu. Autonómny detektor dymu, a tiež bezdrôtový detektor dymuPomocou rozptýlenia optických lúčov v komore detektora je detekovaný dym a následne vyvolaný akustický a svetelný poplach. Detektor dymu je už neoddeliteľnou súčasťou domov, chát, bytov, garáží a pod. Hlavné parametre: - detektor je určený pre detekciu tlejúceho ohňa, po detekcii tlejúceho ohňa sa aktivuje optická a akustická signalizácia. Pri pripojení na centrálnu jednotku alarmu bude aj táto jednotka informovaná o poplachu,- tento detektor pracuje na princípe rozptýleného svetla, je veľmi citlivý na väčšie častice, ktoré sú v dyme obsiahnuté,- či je detektor plne funkčný je možné zistiť pomocou vstavaného testovacieho tlačidla,- hlavné určenie je do domov, chát, bytov. Nie je určený pre priemyselné prostredie,- nie je určený pre autokaravany a obytné domy,- detektor je taktiež možné bezdrôtovo prepojiť s alarmom iGET SECURITY M3 a tým mať zaručenú komplexnú ochranu. Alarm po obdržaní signálu o poplachu spustí aj sirénu a odošle SMS o tejto skutočnosti,- detektor pracuje na frekvencii 433,29 MHz, vďaka tomuto je možné ho využiť aj s mnohými alarmami ďalších značiek, ktoré pracujú na rovnakej frekvencii,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu iGET SECURITY M3. Špecifikácia: Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5 V, typ AAPokrytie zabezpečenia: 9 mPrevádzkový prúd: 22 mAPokojový prúd: 0,06 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P14 Bezdrôtový detektor dymu k alarmu M3 a M4 , Oxe zsp 01 – bezdrôtový pir detektor pohybu (520487)

iGET SECURITY M3P6 Bezdrôtový detektor plynu k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P6 - Bezdrôtový detektor plynu Ide o bezdrôtový detektor plynu, ktorý môže fungovať samostatne alebo ako príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Podľa umiestnenia je možné detekovať zemný plyn (LNG, CNG), Uhoľný plyn, Propán bután (LPG) a ropné látky. Bezdrôtový detektor plynu M3P6 je príslušenstvo pre alarm iGET SECURITY M3. Používa sa na detekovanie zemného plynu (LNG, CNG), uhoľného plynu, propán butánu (LPG) a ropných látok. Obsahuje aj detekciu poruchy, testovacie tlačidlo a je napájaný z 230 V. Detektor je spracovaný v modernom dizajne, je ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie. Detektor plynu je už neoddeliteľnou súčasťou domov, chát, bytov, garáží a pod., využitie je v mnohých smeroch:- plynový varič v kuchyni,- pri kotloch- v garáži pre automobil s LPG, LNG, CNG. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie hladiny plynu,- akonáhle detekuje daný plyn, začne červeno blikať výstražná dióda a spustí sa siréna detektora,- detektor je taktiež možné bezdrôtovo prepojiť s alarmom iGET SECURITY M3 a tým mať zaručenú komplexnú ochranu. Alarm po obdržaní signálu o poplachu spustí sirénu a odošle SMS o tejto skutočnosti,- detektor pracuje na frekvencii 433,29 MHz, vďaka tomuto je možné ho využiť aj s mnohými alarmami ďalších značiek, ktoré pracujú na rovnakej frekvencii,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu iGET SECURITY M3,- obsahuje testovacie tlačidlo pre kontrolu funkčnosti,- detekcia chybového stavu, rozsvieti sa žltá LED dióda,- spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe elektrickej energie. Možné umiestnenie a využitie detektora:Plyny, ktoré sú ľahšie ako vzduch, stúpajú - detektor umiestniť k stropu:Detektor umiestnite do výšky 0,3 až 1 m pod strop a 60 cm od rohov, teda od miest, kde sa dve steny zbiehajú. Musí byť vo vzdialenosti min. 1,5 m od zdroja plynov, aby sa predišlo falošným poplachom.Ide o zemný plyn (LNG, CNG) a uhoľný plyn. Plyny, ktoré sú ťažšie ako vzduch, klesajú k zemi - detektor umiestniť k zemi:Detektor umiestnite do výšky 0,3 až 1 m nad zem, a 60 cm od rohov, teda od miest, kde sa dve steny zbiehajú. Musí byť vo vzdialenosti min. 1,5 m od zdroja plynov, aby sa predišlo falošným poplachom.Jedná sa o propán bután (LPG) a ropné látky. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: -25°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 10% 95% (nekondenzujúca)Prostredie: suché, vnútornéNapájacie napätie: 230V, 50 60 HzSpotreba : 2 3 WSiréna: 75 dB/mReakcia: cca 60 sekúndCitlivosť:Zemný plyn: 6% LELChybovosť: +-3%LEL(LEL = dolná medza výbušnosti)Napájacie napätie: 1x batéria 1,5V, typ AAADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P6 Bezdrôtový detektor plynu k alarmu M3 a M4 , Iget security m3p9 - bezdrôtový detektor vody (m3p9 security)

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31623 detektor zveri bezdrôtový , Iget security m3p14 - bezdrôtový detektor dymu (m3p14 security)

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový

Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový
Detail

Vďaka tejto súprave detektorov hier teraz viete, či sa zvieratá alebo ľudia vplížia okolo Kirrungu, v kempe alebo na záhrade doma. Detektor pohybu vysiela správu do prijímača rádiom. Prijímač môže byť nastavený na vibrácie, LED alebo pípnutia. Rozsah od detektora pohybu po prijímač je max. cca 100 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Berger & Schröter Hunting Alarm 31622 detektor zveri bezdrôtový , Iget security m3p6 – bezdrôtový detektor plynu (m3p6 security)

Somfy 1811638 hlásič otvorenia

Somfy 1811638 hlásič otvorenia
Detail

Slim Opening Detector io bezdrôtový detektor otvorenia. Bezdrôtový detektor otvorenia slúži na sledovanie vchodov a otvorov domu (dvere, okná, svetlíky ...). Rozpozná každú zmenu stavu v dôsledku prerušenia magnetického poľa a vyšle signál pomocou rádia do pripojeného inteligentného domáceho systému TaHoma® alebo Connexoon®. Toto umožňuje priame spustenie scenárov alebo slúži ako spúšťač programovania „ak-potom“. Skutočný stav okna je možné kedykoľvek skontrolovať pomocou inteligentného zariadenia. V závislosti od polohy rádiového vysielača sa naklonené okno hlási ako otvorené alebo zatvorené okno. Malé rozmery krytu umožňujú použitie v kombinácii so všetkými bežnými drevenými a plastovými profilmi od hĺbky polodrážky 24 mm. Rýchla a bezdrôtová montáž umožňuje dodatočné vybavenie existujúcich okien a dverí. Plochá konštrukcia umožňuje skrytú inštaláciu bez toho, aby bol dotknutý dizajn okna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1811638 hlásič otvorenia , Iget security m3b bezdrôtový gsm alarm (m3b security)

Yaomedica 010 Otvorenie Dveri 50ml

Yaomedica 010 Otvorenie Dveri 50ml
Detail

Bylinná tinktúra vychádzajúca z tradičných čínskych receptúr. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Yaomedica 010 Otvorenie Dveri 50ml

iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový PIR snímač pohybu k alarmu M3, detekcia pomocou infračerveného žiarenia. uhol záberu 60° vertikálne, 110° horizontálne, extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P1 - Bezdrôtový pohybový PIR detektorIde o bezdrôtový pohybový PIR detektor určený pre alarmy iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Špeciálny magnetický držiak. Bezdrôtový detektor pohybu iGET SECURITY M3P1 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom. Účinne sú tak popreté falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii pohybu, svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie 9 m,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- magnetický držiak na uchytenie. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5V, typ AAPokrytie zabezpečenia: 9 mPrevádzkový prúd: 22 mAPokojový prúd: 0,06 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma
Detail

Vďaka io radiátorovému termostatu môžete vykurovať každú izbu podľa svojich potrieb. Vaše radiátory môžu byť prepojené s riadiacim centrom Somfy TaHoma® a môžu byť automatizované a individuálne ovládané - na mieste i mimo domova. Objavte možnosti útulného, ekologicky udržateľného inteligentného domu. Ušetrite peniaze: vykurujte iba miestnosti, ktoré využívate. Pomocou TaHoma je možné programovať každý radiátor alebo miestnosť nezávisle na sebe. Doprajte si pohodlie: vždy získate požadovanú teplotu v požadovanom čase. Tichý motor radiátorového termostatu io umožňuje jeho použitie aj v spálni. Ľahká inštalácia: vďaka adaptéru je radiátorový termostat io kompatibilný s takmer všetkými radiátormi. Montáž prebieha bez náradia a bez rizika úniku vody. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detail

Pohybový senzor ,, (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detektor dymu Somfy One+ (1870289)

Detektor dymu Somfy One+ (1870289)
Detail

Detektor – detekcia dymu, okamžitá notifikácia, vstavaná siréna 85dB, možno pripojiť viac detektorov naraz, kompatibilný s radom Somfy Protect, periodické skúšky funkčnosti, dlhá životnosť batérie Detektor dymu Somfy One+ s okamžitou notifikáciou a vstavanou 85 dB sirénouSúčasným trendom sú takzvané inteligentné domácnosti a na trhu existuje mnoho dômyselných vymožeností, ktoré pomôžu ušetriť náklady na energie, chrániť domov, alebo len pridať trochu viac pohodlia. Či už máme na mysli inteligentné tienenie, osvetlenie, termostaty, kamery, chladničky, práčky, alebo televízory. Súčasťou smart domácnosti by mal nepochybne byť aj minimálne jeden detektor dymu Somfy One+. S ohľadom na veľké množstvo domácej elektroniky sa ľahko môže stať nejaká nehoda pri nabíjaní, ktorá môže potenciálne ohroziť celú domácnosť. Inteligentný detektor dymu Somfy One+ sa o všetko postará a včas vás upozorní na nebezpečenstvo pomocou hlasnej sirény, alebo notifikácií v aplikácii.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detektor dymu Somfy One+ (1870289)

iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, montáž na dvere alebo okno a notifikácie do mobilu, podporované OS: Android a iOS Chcete svoj dom ochrániť pred neoprávneným vniknutím? Z toho dôvodu sa vám bude hodiť hlásič otvorenia dverí iGET. Tento model senzora otvorenia dverí podporuje zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Energiu na prevádzku získava z batérií. Ak by došlo k otvoreniu dverí alebo okna, pošle vám notifikáciu do telefónu. Podstatné prednosti senzora otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 Chránite svoju nehnuteľnosť pred zlodejmi Dozviete sa o každom nežiaducom otvorení okien či dverí Energiu čerpá z batérií Pri narušení priestoru pošle oznámenie do telefónu Senzor otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 podporuje operačné systémy Android a iOS (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

iGET SECURITY M3P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M3/M4, detekcia pri otvorení

Detail

iGET SECURITY M3P21 - Bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/oknáBezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná iGET SECURITY M3P21 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3 a M4. Obsahuje 6 možných nastavení triggeru, disponuje vysokou výdržou batérie až 2 roky a pri slabej batérii informuje alarm užívateľa pomocou SMS. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100 m. Hlavné parametredetektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, brán pri garáži, apod.,hlavne je určený pre železné vráta/dvere/okná, pretože u tých je problematickejšia detekcia otvorenia a vysielania signálu vďaka železnému povrchu,detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme brány/dverí/okien a druhý diel na bránach/dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii otvorenia, svieti stále pri slabej batérii,výdrž batérie až 2 roky podľa počtu otvorení,možnosti nastavenia triggeru pre alarm M3: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,alarm M4 má už napevno nastavený trigger na okamžitý režim, a ďalej je možné detektor pridať do režimu doma a dať mu oneskorenie,v balení je tiež silná obojstranná páska a skrutky s hmoždinkami pre ľahké uchytenie.ŠpecifikáciaFrekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 1x batéria 3V, typ CR2032Prevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mARozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M3/M4, detekcia pri otvorení

Somfy 1822609 bezdrôtový modul

Somfy 1822609 bezdrôtový modul
Detail

Zapustený vysielač io je rádiový vysielač na inštaláciu za spínačom a umožňuje ručné ovládanie io rádiového pohonu / io rádiového prijímača alebo viacerých io rádiových pohonov / io rádiových prijímačov súčasne pomocou káblového spínača alebo tlačidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822609 bezdrôtový modul

Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač

Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač
Detail

Stmievateľné farebné riešenie osvetlenia io zaisťuje atmosférické a rozmanité večery na terase, ktorá je pre vás príjemná. Nové riešenie osvetlenia umožňuje integráciu farebného a bieleho 12 V alebo 24 V LED osvetlenia terasy do sveta io-homecontrol®. Rádiový prijímač Lighting Receiver Variation io RGB-W umožňuje, aby farebné LED osvetlenie bolo kompatibilné s rádiom, flexibilne prepojiteľné a ľahko použiteľné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač

Somfy 1822487 bezdrôtový prijímač

Somfy 1822487 bezdrôtový prijímač
Detail

Rádiový prijímač Z-Wave UP ON/OFF - integrácia s Tahomou. Zahrnutie do scenárov, denných rutín a podmienok ak-potom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822487 bezdrôtový prijímač

iGET SECURITY P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 10 kg k alarmu M2B

Detail

iGET SECURITY P17 - Bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvieratJedná sa o bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat určený na alarm iGET SECURITY M2B. Nedetekuje pohyb zvieraťa do 10kg váhy. Vysoká výdrž batérie až 2 roky. Bezdrôtový detektor pohybu bez detekcie zvierat iGET SECURITY P17 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M2B. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom, ale už nie je detekovaný pohyb zvieraťa do 10 kg váhy. Účinne sú tak popreté falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 80 m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačnú červenú LED diódu - pri detekcii pohybu preblikne, pri slabej batérii svieti stále,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2,2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie až 12 m. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95% (nekondenzujúca)Napájacie napätie: 1x batéria 9 V, typ 6F22Pokrytie zabezpečenia: až 12 mPrevádzkový prúd: 17 mAPokojový prúd: 0,028 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 80 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 10 kg k alarmu M2B

iGET SECURITY P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M2B, detekcia pri otvorení pre M2B

Detail

iGET SECURITY P21 - Bezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/oknáBezdrôtový magnetický detektor pre umiestnenie na železné vráta/dvere/okná iGET SECURITY P21 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M2B. Disponuje vysokou výdržou batérie až 1 rok. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 80 m. Hlavné parametredetektor je určený do všetkých miest, kde je nutné stráženie pomocou rozovretia magnetického kontaktu, tzn. reaguje pri otvorení dverí, okien, brán pri garáži, apod.,hlavne je určený pre železné vráta/dvere/okná, pretože u tých je problematickejšia detekcia otvorenia a vysielania signálu vďaka železnému povrchu,detekcia na základe oddialenia dvoch magneticky prepojených častí, jedna časť je umiestnená na ráme brány/dverí/okien a druhý diel na bránach/dverách/oknách, akonáhle sa oddiali o viac ako 2 cm dôjde k rozopnutiu kontaktu a bude vyslaný signál,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje signalizačné LED diódy - červená poukazuje na rozpojenie kontaktu, žltá poukazuje na vybitú batériu ktorú je nutné čo najskôr vymeniť,výdrž batérie až 1 rok podľa počtu otvorení,v balení je tiež silná obojstranná páska a skrutky s hmoždinkami pre ľahké uchytenie.ŠpecifikáciaFrekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 1x batéria 12 V, typ 27APrevádzkový prúd: 65 mAPokojový prúd: 0,01 mARozopnutie kontaktu: pri oddialení od 2 cmDosah signálu k centrálnej jednotke: do 80 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P21 Bezdrôtový magnetický senzor pre železné dvere/okná/vráta k alarmu M2B, detekcia pri otvorení pre M2B

Somfy 1822651 bezdrôtový nástenný vypínač

Somfy 1822651 bezdrôtový nástenný vypínač
Detail

Svoje osvetlenie ste už vylepšili rádiovým adaptérom Somfy plug io alebo prijímačom svetla Somfy io. Čo sa teraz stane so starými vypínačmi? Demontovať a nechať dieru v stene? Umiestnite vypínač svetla Somfy tam, kde ste ho vždy chceli. Žiadne diery v stene: jednoducho vymeňte vypínač svetla za vypínač Somfy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822651 bezdrôtový nástenný vypínač

EVOLVEO WiFi DOOR, smart detektor otvorenia okien/dverí (ACS-TS-DOOR)

Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya, montáž na dvere alebo okno, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, samostatne funkčná jednotka, podporované OS: Android a iOS, jazyk aplikácie: v angličtine, v češtine, v nemčine, v slovenčine a v maďarčine (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO WiFi DOOR, smart detektor otvorenia okien/dverí (ACS-TS-DOOR)

EVOLVEO bezdrôtový detektor vibrácií

Detail

• bezdrôtový detektor vibrácií pre GSM alarm EVOLVEO Sonix• ľahké rozšírenie vášho alarm systému o bezdrôtový snímač vibrácií, stačí veľmi ľahko spárovať s hlavnou jednotkou• senzor sa inštaluje na stenu objektu a detekuje akékoľvek správanie smerujúce k prieniku do monitorovaného objektu ako je vŕtanie, rezanie alebo iná deštrukčná činnosť• dosah vo voľnom priestore bez prekážok cca 40 metrov• citlivosť na vibrácie je možné nastaviť v 3 krokoch (vysoká citlivosť, stredná citlivosť a nízka citlivosť) Viac informácií na (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrôtový detektor vibrácií

iGET SECURITY M3P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 12 kg k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P17 - Bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat Jedná sa o bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat určený na alarm iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 5 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky. Bezdrôtový detektor pohybu bez detekcie zvierat iGET SECURITY M3P17 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom, pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom, ale už nie je detekovaný pohyb zvieraťa do 12 kg váhy. Účinne sú tak potlačené falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100 m. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačné LED diódy - červená sa rozsvieti pri detekcii pohybu, žltá svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2,2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie až 12 m,- možnosti nastavenia poplachu: vypnutý, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong.- možnosť nastavenia prichádzajúceho i odchádzajúceho oneskorenia. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95% (nekondenzujúca)Napájacie napätie: 1x batéria 9 V, typ 6F22Pokrytie zabezpečenia: až 12 mPrevádzkový prúd: 15 mAPokojový prúd: 0,025 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 12 kg k alarmu M3 a M4

Somfy 2401498 bezdrôtová sada izbového termostatu

Somfy 2401498 bezdrôtová sada izbového termostatu
Detail

Všetko na prvý pohľad cez aplikáciu Somfy „Connected Thermostat“. Káblový izbový termostat Somfy Connected Thermostat zaisťuje vždy vašu osobnú príjemnú teplotu. Nastavenia môžete jednoducho vykonať na svojom smartfóne alebo dotykom izbového termostatu. Existujúci izbový termostat je možné vymeniť v niekoľkých krokoch a nastavenie je rýchle a jednoduché pomocou aplikácie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 2401498 bezdrôtová sada izbového termostatu

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Možno využiť aj samostatne bez ústredne Certifikované EN 14604:2005 (vyhovuje ku kolaudácii stavieb) Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80 m Napájanie 9V batérie Notifikačná LED dióda Vstavaná siréna 90dB TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMSMK Napájanie DC 9V (1× 6LR61) Pohotovostný prúd <5uA Prúd pri aktivácii <35mA Pracovná teplota 0 55°C Parametre bezdrôtového pripojenia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80m Hlasitosť 90 dB Rozmery 107 × 107 × 35 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty

EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty
Detail

• bezdrôtový detektor dymu a teploty pre EVOLVEO Sonix• ľahké rozšírenie vášho alarm systému o ďalšie bezdrôtové čidlo dymu, stačí veľmi ľahko spárovať s hlavnou jednotkou• slúži na ochranu objektu pred požiarmi• jednoduchá montáž na stenu alebo strop• obsahuje testovacie tlačidlo na kontrolu funkčnosti• dodávaný s 9 V batériou• upozorní signálom na slabú batériu• je možné využiť aj samostatne, bez GSM alarmu, obsahuje vlastný reproduktor pre zvukový alarm 85 decibelov Viac informácií nawww.evolveo.eu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO bezdrôtový detektor dymu a teploty
EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány, Somfy Home Alarm (1870392), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový detektor otvorenia (ACS MSTN), Somfy Senzor IntelliTAG (1870382), EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2), iGET SECURITY P4v2 – bezdrôtový magnetický detektor otvorenia dverí/okien pre iGET SECURITY M3B a M2 (P4v2 SECURITY), EVOLVEO WiFi DOOR, smart detektor otvorenia okien/dverí (ACS-TS-DOOR), EVOLVEO bezdrôtový detektor otvorenia pre ALARMEX/Sonix s tamper ochranou (ACS MST), iGET SECURITY M3P4 - magnetický bezdrôtový detektor dverí/okien (M3P4 SECURITY), Detektor dymu Somfy One+ (1870289), Bezdrôtový alarm BENTECH 30C, iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5, GSM Bezdrôtový alarm BENTECH O2, GSM bezdrôtový alarm BENTECH G06, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu, Somfy bezdrôtový slnečný senzor Sunis WireFree II io (1818285), iGET SECURITY P6 - bezdrôtový detektor plynu (P6 SECURITY), OXE ZSP 03 – bezdrôtový detektor rozbitia skla (520488), iGET SECURITY P10 – bezdrôtový detektor vibrácií (P10 SECURITY), iGET SECURITY P14 - bezdrôtový detektor dymu (P14 SECURITY), iGET SECURITY M3P10 - Bezdrôtový detektor vibrácií (M3P10 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov, OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487), iGET SECURITY M3P9 - bezdrôtový detektor vody (M3P9 SECURITY), iGET SECURITY M3P14 - bezdrôtový detektor dymu (M3P14 SECURITY), iGET SECURITY M3P6 – bezdrôtový detektor plynu (M3P6 SECURITY), iGET SECURITY M3B bezdrôtový GSM alarm (M3B SECURITY)