Vonkajšia bezdrôtová siréna somfy home alarm 2401491

Produkt Vonkajšia bezdrôtová siréna somfy home alarm 2401491 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Vonkajšia bezdrôtová siréna somfy home alarm 2401491 upraviť a produkt hľadať znova.

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm  2401491
Detail

Vonkajšia siréna Somfy sa používa na poplach vonku - skôr ako zlodej vstúpi do vášho domu. V prípade pokusu o vlámanie vonkajšia siréna Somfy okamžite spustí silný 112 dB alarm, ktorý zabráni votrelcovi urobiť to, čo chce. Okrem akustického alarmu má vonkajšia siréna Somfy ďalšie vizuálne blikajúce svetlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491 , Somfy vonkajšia siréna (1870386)

FUSG35000A vonkajšia bezdrôtová siréna ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World

FUSG35000A vonkajšia bezdrôtová siréna ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World
Detail

Bezdrôtová siréna Smartvest je vybavená hlasnou sirénou (až 100 dB) a červeným LED blikajúcim svetlom pre alarm v interiéri aj exteriéri. Vďaka prevádzke na batérie (životnosť batérie až 2 roky) je možné ju nainštalovať bez zapojenia a vybitú batériu okamžite nahlási riadiacemu centru. Aby bola zaistená skutočná bezpečnosť, má bezdrôtová siréna Smartvest ochranu proti sabotáži pomocou kontaktného odtrhávacieho kontaktu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUSG35000A vonkajšia bezdrôtová siréna ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World , Somfy home alarm (1870392)

BX-S1 vonkajšia bezdrôtová siréna Blaupunkt Q-Serie, Blaupunkt SA-Serie

BX-S1  vonkajšia bezdrôtová siréna Blaupunkt Q-Serie, Blaupunkt SA-Serie
Detail

Profesionálna vonkajšia siréna zabráni vlámaniu. Nainštalujte si vonkajšiu sirénu tak, aby bola dobre viditeľná a preventívne odrádzajte nežiaducich hostí, a to aj pri plánovaní možného vniknutia. Zlodeji sa tiež vyhýbajú riziku! V prípade núdze je celé okolie v pohotovosti vďaka hlasnej siréne a stroboskopickému svetlu. Zlodeji to majú ťažké a unikajú im tak rýchlo, ako prídu. Okrem miestneho alarmu sú varovaní aj telefonickým hovorom alebo SMS správou z mobilného telefónu. Sabotážny kontakt na zadnej strane sirény zabráni nepozorovanej manipulácii so sirénou. Siréna sa veľmi ľahko inštaluje na prominentné miesto. Vďaka prepracovanej rádiovej technológii neexistujú takmer žiadne obmedzenia pre inštaláciu v budove. Dosah je asi 200 metrov. Dodané batérie vydržia v priemere najmenej 2,5 roka a o ich vybití budete automaticky informovaní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako BX-S1 vonkajšia bezdrôtová siréna Blaupunkt Q-Serie, Blaupunkt SA-Serie , Oxe zsp 06 – bezdrôtová vonkajšia siréna (520678)

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm  2401497
Detail

Váš domov, bezpečnosť: Somfy Home Alarm je navrhnutý tak, aby zaistil skutočne spoľahlivé zabezpečenie, ktoré sa prispôsobí vášmu starému dňu. Každá zložka má svoju vlastnú úlohu. IntelliTAG: IntelliTAG ™ je snímač vibrácií a otvárania, ktorý vytvára bezpečnostný obvod okolo vášho domu tým, že chráni všetky otvory. Pozná všetky pokusy o prienik. V ideálnom prípade nainštalujte IntelliTAG ™ na všetky otvory, či už je možné otvoriť dvere alebo okno. Napríklad, ak bývate v prízemnom byte, je vhodné chrániť všetky dvere a okná, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa dostali dovnútra a ktoré nie sú zakázané. Detektor pohybu: Snímač pohybu je jednoduchý a ľahko sa pripája. Môžete ho položiť na kus nábytku alebo ho pripevniť na stenu pomocou nástennej konzoly a obojstranných lepiacich prúžkov. Detekuje a analyzuje pohyby vo vašej domácnosti a je kompatibilný s domácimi miláčikmi do 25 kg. KeyFob: Diaľkové ovládanie Somfy automaticky vypne váš systém, keď sa vrátite domov. Ľahko sa používa, zabraňuje falošným poplachom a informuje vás, kto je doma, pretože každé diaľkové ovládanie je priradené jednej osobe. Vďaka funkcii pre deti budete informovaní hneď, ako sa vaše deti vrátia domov. Vnútorná siréna: Bezdrôtová vnútorná siréna 112 dB, ktorá sa spustí ihneď po zistení pokusu o prienik. Môže byť pripevnený na stenu, ako aj na pevné podpery a prispôsobí sa každému štýlu nábytku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497 , Evolveo bezdrôtová vonkajšia siréna pre alarmex/sonix (acs ots)

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392) , Somfy vnútorná siréna (1870389)

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm  2401495
Detail

Vďaka zosilňovaču je možné zvýšiť dosah rádia medzi všetkými zariadeniami v systéme Somfy Protect a zaistiť tak ešte väčšiu bezpečnosť. Inštalácia je jednoduchá a intuitívna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495 , Evolveo alarmex pro ( acsalmous) bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm  1870289
Detail

Spoľahlivé varovanie, keď je to dôležité! S týmto detektorom dymu vám určite nebude chýbať alarm - či už ste doma alebo na cestách. Môže sa použiť ako samostatný výrobok alebo v spojení s inými výrobkami Somfy Protect. Nie je kompatibilný s TaHoma / Connexoon. V prípade detekcie dymu: Ak chcete, dostanete s príbuznými alebo priateľmi na váš smartphone okamžitú správu s informáciami o miestnosti, v ktorej bol dym zistený. Siréna príslušného detektora dymu zaznie okamžite. Pripojené detektory dymu sa navzájom informujte v prípade alarmu, aby ste boli varovaní napríklad aj v spálni, ak je aktivovaný detektor dymu v suteréne. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie „Somfy Protect“: Ľahká inštalácia krok za krokom prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne. Aby vaše dymové hlásiče vždy fungovali správne a bola zaručená vaša ochrana, bude vás aplikácia v prípade potreby informovať o vykonaní krátkych funkčných testov alebo o výmene batérií. Sirénu je možné vypnúť kedykoľvek na samotnom detektore dymu alebo prostredníctvom aplikácie. To šetrí čas a vyhýba sa stresu. Domov vždy v očiach: Dostali ste výstrahu pred dymom, ale ste na ceste? Vďaka prepojeniu s monitorovacími kamerami Somfy Protect (vnútorná kamera, vonkajšia kamera, Somfy One + a Somfy One) môžete okamžite vidieť, čo sa doma deje, a podľa toho reagovať. Môžete tiež použiť fotoaparát na zaznamenanie videoklipu z 30. rokov a jeho stiahnutie z databázy fotografií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289 , Somfy vonkajšia kamera – biela (1870396)

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm  2401490
Detail

Detektor pohybu Somfy spoľahlivo sleduje váš životný priestor. Ak je detekovaný pohyb, detektor okamžite pošle tieto informácie vášmu bezpečnostnému systému Somfy a spustí poplach prostredníctvom vnútornej sirény Somfy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490 , Somfy vonkajšia kamera – sivá (1870397)

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489
Detail

Rádiový vysielač Somfy KeyFob vám ponúka pohodlnú a rýchlu aktiváciu alebo deaktiváciu vášho bezpečnostného systému Somfy. Bezpečnostný systém sa aktivuje automaticky, hneď ako opustíte svoj dom. Keď sa priblížite k svojmu domovu, bezpečnostný systém sa automaticky deaktivuje - nie je potrebné skenovať čipovú kartu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489 , Iget security p11v2 – bezdrôtová vonkajšia siréna (napájanie batéria/adaptér) pre iget security m3b (p11v2 security)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488 , Evolveo alarmex pro (acsalmims) bezdrôtová vnútorná siréna

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487 , Oxe zsp 02 – bezdrôtová vnútorná siréna (520677)

8750001471 Bosch Smart Home bezdrôtová siréna, bezdrôtová siréna s výstražným svetlom, Siréna sa signálnym svetlom, siré

8750001471 Bosch Smart Home bezdrôtová siréna, bezdrôtová siréna s výstražným svetlom, Siréna sa signálnym svetlom, siré
Detail

Inteligentná vonkajšia siréna, ktorá je dobre viditeľná na dome, už slúži na odstrašenie potenciálneho vlámania. V prípade núdze siréna spustí poplach s hlasitosťou 100 dB a blikajúcimi červenými LED svetlami a zároveň vás informuje prostredníctvom push správy - aj keď nie ste doma. Inteligentná alarmová siréna je udržateľná a môže byť inštalovaná bez akejkoľvek kabeláže pomocou solárneho panelu alebo alternatívne s 230V (AC) a nízkonapäťovým napájaním s 5-28V (DC). Integrovaná záložná batéria, ktorú je možné nabíjať cez solárny panel, zaručuje spoľahlivé alarmy aj pri výpadku prúdu alebo v zamračených dňoch. Na pokusy o demoláciu reaguje aj sirénou a upozornením aplikácie. Siréna je kompatibilná s existujúcimi káblovými a nezosieťovanými poplašnými systémami a môže nahradiť predchádzajúcu sirénu s moderným dizajnom alebo dokonca urobiť klasické poplašné systémy inteligentnými pripojením cez Smart Home Controller. To umožňuje inteligentné funkcie v systéme Bosch Smart Home System a tým množstvo funkcií a možných kombinácií. Doplňte svoj poplašný systém Bosch Smart Home o vonkajšiu sirénu a urobte svoj domov úplne bezpečným. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 8750001471 Bosch Smart Home bezdrôtová siréna, bezdrôtová siréna s výstražným svetlom, Siréna sa signálnym svetlom, siré , Iget security ep11 – vonkajšia siréna napájaná batériou alebo zo siete pre alarm iget m5-4g (ep11 security)

Somfy vnútorná siréna (1870389)

Somfy vnútorná siréna (1870389)
Detail

Siréna Bezdrôtová, vnútorné, výkon 110dB Rozšírte zabezpečovací systém Somfy o vnútornú sirénu, ktorá odradí prípadných páchateľov k vlámaniu, pretože ju bude riadne počuť (110 dB). Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k základnej jednotke Somfy je inštalácia veľmi jednoduchá. Senzor Somfy je kompatibilný so Somfy One, Somfy One + a Somfy Home Alarm. Kľúčové vlastnosti vnútornej sirény SomfyVeľmi hlasná akustická siréna (110 dB)Rozšírenie zabezpečovacieho systému Somfy One, Somfy One +, Somfy Home AlarmBezdrôtové spojenie so základňou (dosah 200 m vo voľnom priestore)Ochrana proti neoprávnenej manipulácii Doplňujúce informácie:Rozmery:175 × 45 mmBatérie:4× LR20 (životnosť 2 roky)Hmotnosť:985 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy vnútorná siréna (1870389) , Iget security p12 – vonkajšia solárna siréna (p12 security)

Somfy vonkajšia siréna (1870386)

Somfy vonkajšia siréna (1870386)
Detail

Siréna – bezdrôtová, výkon 112dB, dosah až 200m, príslušenstvo k Somfy One, Somfy One+, Somfy Home Alarm Rozšírte zabezpečovací systém Somfy o vonkajšiu sirénu, ktorá odradí prípadného páchateľa vlámania, pretože ju bude poriadne počuť (112 dB). Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k základnej jednotke Somfy je inštalácia veľmi jednoduchá. Senzor Somfy je kompatibilný so Somfy One, Somfy One+ a Somfy Home Alarm.Kľúčové vlastnosti vonkajšej sirény SomfyVeľmi hlasná akustická siréna (112 dB)Rozšírenie zabezpečovacieho systému Somfy One, Somfy One+, Somfy Home AlarmBezdrôtové spojenie so základňou (dosah 200 m vo voľnom priestore)Stupeň krytia IP 43 a prevádzková teplota od -10 °C do +45 °COchrana proti neoprávnenej manipuláciiObsahuje montážny materiál (šablóna, skrutky, hmoždinky) Doplňujúce informácie:Rozmery:220 × 55 mmBatérie:4× LR20 (životnosť 2 roky)Hmotnosť:1 200 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy vonkajšia siréna (1870386) , Homematic ip siréna vonkajšia – solárna – hmip-asir-o

Poplašná siréna IMOU Alarm Siren IM-ARA10-SW-imou

Poplašná siréna IMOU Alarm Siren IM-ARA10-SW-imou
Detail

Sirénu je možné s detektormi Imou použiť ako domáci bezpečnostný systém. Kvôli ochrane bezpečnosti je možné ho tiež pripojiť k Wi-Fi kamere s podporou Airfly. Keď senzor Imou zaznamená vniknutie, siréna zazvoní a hlasitosť môže dosiahnuť až 85 dB. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Poplašná siréna IMOU Alarm Siren IM-ARA10-SW-imou , Evolveo salvarix – bezdrôtová vnútorná svetelná a akustická siréna (acs ms2)

Alarm na bicykel s diaľkovým ovládaní a 110 dB sirénou

Detail

Už aj vám sa stalo že ste odstavili bicykel a kým ste sa vrátili váš bicykel bol preč? Zabezpečte váš bicykel týmto alarmom. Tento výrobok má zabezpečíť väčšiu ochranu. Pomocou diaľkového ovládača môžete aktivovať alarm respektíve vypnúť alarm.Ak je alarm zapnutý a bicykle sa začne pohybovať spustí sa 110 decibelový alarm. Alarm trvá pribložne 30 sekúnd, ak spozoruje opäť pohyb spustí sa znovu. Sirény s veľkým výkonom (110 dB) Obmedzene ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Alarm na bicykel s diaľkovým ovládaní a 110 dB sirénou , Toucan bezdrôtová vonkajšia kamera 2-pack (twc200wu-2ef)

HIKVISION DS-PS1-E-WE (red) vonkajšia bezdrôtová siréna

HIKVISION DS-PS1-E-WE (red)  vonkajšia bezdrôtová siréna
Detail

Bezdrôtová externá siréna podporuje bezdrôtovú komunikáciu s frekvenciou 868 MHz, bezdrôtový protokol Tri-X, viacnásobné spôsoby registrácie, obojsmernú bezdrôtovú komunikáciu, viac tónov výstrahy a stroboskopickú svetelnú signalizáciu a slúži na okamžité upozornenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako HIKVISION DS-PS1-E-WE (red) vonkajšia bezdrôtová siréna , Iget home alarm x1 – inteligentný zabezpečovací systém wi-fi, aplikácia iget home, súprava

HIKVISION DS-PS1-E-WE (blue) vonkajšia bezdrôtová siréna

HIKVISION DS-PS1-E-WE (blue)  vonkajšia bezdrôtová siréna
Detail

Bezdrôtová externá siréna podporuje bezdrôtovú komunikáciu s frekvenciou 868 MHz, bezdrôtový protokol Tri-X, viacnásobné spôsoby registrácie, obojsmernú bezdrôtovú komunikáciu, viac tónov výstrahy a stroboskopickú svetelnú signalizáciu a slúži na okamžité upozornenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako HIKVISION DS-PS1-E-WE (blue) vonkajšia bezdrôtová siréna , Iget home xp1b - bezdrôtový pohybový pir senzor pre alarm iget home x1 a x5

Devolo Devolo Home Control siréna 9677

Devolo Devolo Home Control siréna  9677
Detail

Siréna alarmu devolo dodá vašej inteligentnej domácnosti nezameniteľný hlas. So 110 decibelmi hlasno varuje pred akýmkoľvek nebezpečenstvom, ktoré ohrozuje vašich blízkych alebo vaše veci. Či už sa dverový / okenný kontakt aktivuje uprostred noci, detektor pohybu v garáži, detektor dymu v záhradnej chatke alebo detektor vody v práčovni: So poplašnou sirénou zistíte vy a vaši susedia okamžite a môže rýchlo reagovať. Na rýchlu identifikáciu scenára akútneho poplachu sú k dispozícii štyri individuálne výstražné tóny a tri ďalšie (tichšie) signálne tóny. Tieto sú ideálne napríklad ako zvonček pri dverách, spätná väzba pri zapnutí režimu alarmu alebo pre mnoho ďalších scenárov. Okrem toho je k dispozícii červená LED dióda ako optický alarm a informačný signál. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Devolo Devolo Home Control siréna 9677

iGET SECURITY EP11 - Bezdrôtová vonkajšia siréna pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP11iGET SECURITY EP11 - Bezdrôtová vonkajšia siréna pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP11 - Bezdrôtová vonkajšia siréna pre alarm iGET SECURITY M5 , Iget home alarm x5 – inteligentný zabezpečovací systém wi-fi s dotykovým lcd, aplikácia iget home, s

iGET SECURITY EP24 - Bezdrôtová vnútorná siréna pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP24iGET SECURITY EP24 - Bezdrôtová vnútorná siréna pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP24 - Bezdrôtová vnútorná siréna pre alarm iGET SECURITY M5 , Somfy one+ (1870388)

iGET SECURITY DP24 Bezdrôtová batériová vnútorná siréna 80 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED

Detail

iGET SECURITY DP24 - Vnútorná sirénaBezdrôtová vnútorná siréna napájaná z batérií alebo z microUSB. Určená pre alarm iGET SECURITY M4. Ochrana proti sabotáži. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 200 m. Indikácia stavu v ktorom sa alarm nachádza. Pri slabej batérii informuje alarm pomocou aplikácie/SMS. Obsahuje batérie na až 18 mesiacov prevádzky, hlasitosť 80dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenia hlasitosti. Ochrana proti sabotáži. Hlavné parametrevďaka vnútorným batériám 3ks AA nie je nutný žiadny prívod elektrického prúdu,tiež je možné napájať pomocou microUSB portu,vnútorná siréna je určená do všetkých miest kde tiež požadujeme vyvolať poplach, nielen v mieste hlavnej jednotky,hlavnou výhodou pri použití tejto sirény je, že sirénu v hlavnej jednotke alarmu môžeme vypnúť a alarm viac uschovať proti poškodeniu,pri poplachu vyvoláva núdzový tón o sile 80 dB, zároveň tiež svietia jasne červené LED diódy na siréne,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje ochranu proti sabotáži,siréna je stabilne napájaná z vložených batérií 3ks AA alebo zo sieťového adaptéra portom microUSB. Adaptér nie je súčasťou balenia. Je možné použiť oboje, a ak by došlo k odpojeniu hlavného napájania je siréna stále aktívna.ŠpecifikáciaPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: do 90% (bez kondenzácie)Prevádzkový prúd: do 0,02 mAMaximálny prúd: 350 mAHlasitosť sirény: 80dB(30 cm)Batéria: 3x AAVýdrž batérií: až 18 mesiacovNapájacie napätie: napájací adaptér výstup 5V DC 1A (nie je súčasťou balenia)Dosah signálu k centrálnej jednotke: až 200 m pri priamej viditeľnostiHmotnosť sirény: 115g bez batérií, 184g vrátane batériíRozmery sirény (dĺžka x šírka x hĺbka): 108 x 86 x 28 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY DP24 Bezdrôtová batériová vnútorná siréna 80 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED , Iget security ep13 – bezdrôtová klávesnica s rfid pre alarm iget m5-4g (ep13 security)

iGET SECURITY DP11 Bezdrôtová batériová vonkajšia siréna 115 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED

Detail

iGET SECURITY DP11 - Vonkajšia sirénaBezdrôtová vonkajšia siréna napájaná z batérií alebo zo siete. Určená pre alarm iGET SECURITY M4. Obsahuje batérie pre až 36 mesiacov prevádzky, hlasitosť 115dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenia hlasitosti. Ochrana proti sabotáži. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 200 m. Indikácia stavu v ktorom sa alarm nachádza. Stupeň krytia IP54. Pri slabej batérii informuje alarm pomocou aplikácie/SMS. Hlavné parametrevďaka vnútorným batériám 3ks LR20 nie je nutný žiadny prívod elektrického prúdu, ale má možnosť napájať aj zo sieťového adaptéra, ten nie je súčasťou balenia,vonkajšia siréna je určená do všetkých miest, kde je vhodné vyvolať aj vonkajší poplach,pri poplachu vyvoláva núdzový tón o sile 115 dB, zároveň tiež svietia jasne červené LED diódy na zariadení,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje ochranu proti sabotáži,siréna je stabilne napájaná z vložených batérií 3ks LR20 alebo zo sieťového adaptéra, ten nie je súčasťou balenia. Je možné použiť oboje, a ak by došlo k odpojeniu hlavného napájania je siréna stále aktívnaŠpecifikáciaPrevádzková teplota: - 20°C +60°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90% (bez kondenzácie)Prevádzkový prúd: do 0,11 mAMaximálny prúd: 400 mAHlasitosť sirény: 115dB(30 cm)Batéria: 3x D(LR20)Výdrž batérií: až 36 mesiacovNapájacie napätie: napájací adaptér (nie je súčasťou balenia), vstup: 230V AC, výstup: 12V DC 1,0 ADosah signálu k centrálnej jednotke: až 200 m pri priamej viditeľnostiHmotnosť sirény: 950g bez batérií, 1370g vrátane batériíRozmery sirény (dĺžka x šírka x hĺbka): 240 x 220 x 70 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY DP11 Bezdrôtová batériová vonkajšia siréna 115 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED , Iget security ep24 – vnútorná siréna, napájanie batériou alebo micro usb pre alarm iget m5-4g (ep24 security)

iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava

Detail

Zabezpečovací systém – majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom chytrej domácnosti iGET HOME Alarm X1; senzory sú bezdrôtové, a hlavná jednotka s vašim telefónom komunikuje pomocou Wi-Fi siete; rozumie si s Androidom aj iOS, v aplikácii môžete sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery iGET HOME, riadiť 230V zásuvky, ovládať vysávač, termohlavicu, osvetlenie a ďalších viac ako 300 typov univerzálneho príslušenstva; upraviť nastavenia tak môžete vzdialene odkiaľkoľvek; alarm ďalej ponúka smart funkcie a jednoduché ovládanie pomocou kľúčeniek a aplikácie; veľmi nízka spotreba do 2 W, elegantný dizajn; manuál aj aplikácie iGET HOME sú kompletne v českom, slovenskom, poľskom, maďarskom a anglickom jazyku. Majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom smart domácnosti iGET HOME Alarm X1Pokiaľ hľadáte pre svoju smart domácnosť zabezpečovací systém, odporučíme vám iGET HOME Alarm X1. Vďaka inteligentným funkciám a ľahkým ovládaniam pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava , Iget security ep16 – bezdrôtová riadená zásuvka 230 v pre alarm iget m5-4g (ep16 security)

Devolo Devolo Home Control vodné alarm 9670

Devolo Devolo Home Control vodné alarm  9670
Detail

Alarm vody devolo vám pomôže rýchlo reagovať v prípade záplav spôsobených chybnými domácimi spotrebičmi alebo búrkami, a tak odvrátiť vážnejšie škody. Senzor je možné umiestniť nenápadne a monitoruje ohrozené miestnosti (suterén, kúpeľňa, kuchyňa atď.) Automaticky a s výdržou batérie až 5 rokov. Ak je zistená netesná voda, odošle správu buď prostredníctvom SMS, e -mailu alebo aplikácie, aby bolo možné okamžite vykonať protiopatrenia a zabrániť drahým následným škodám. Vďaka najnovšej generácii technológie Z-Wave® sú spoľahlivo prepojené aj vzdialenejšie miestnosti alebo časti budov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Devolo Devolo Home Control vodné alarm 9670 , Somfy senzor intellitag (1870382)

Caliber HWS701 siréna Max. dosah 45 m Tuya, Alexa, Google Home

Caliber  HWS701 siréna   Max. dosah 45 m Tuya, Alexa, Google Home
Detail

HWS701 je WLAN siréna a alarm môže byť spustený detektorom pohybu kalibru, dverovým / okenným senzorom alebo dymovým / tepelným senzorom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Caliber HWS701 siréna Max. dosah 45 m Tuya, Alexa, Google Home , Somfy indoor camera (1870394)

iGET SECURITY EP11 – vonkajšia siréna napájaná batériou alebo zo siete pre alarm iGET M5-4G (EP11 SECURITY)

iGET SECURITY EP11 – vonkajšia siréna napájaná batériou alebo zo siete pre alarm iGET M5-4G (EP11 SECURITY)
Detail

Siréna – bezdrôtová vonkajšia siréna, napájaná batériami alebo zo siete, pre alarm iGET SECURITY M5. Ochrana proti sabotáži, najvyššie zabezpečenie prenosu 256bit, veľmi dlhá životnosť batérie 5 rokov (batérie sú súčasťou balenia), alarm neustále monitoruje aktivitu tejto sirény, tiež signál, percento batérie a ďalšie. Hlasitosť 115dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenie hlasitosti. Vnútorné vodoodolné a prachotesné spracovanie s vnútornou vodováhou. Bezdrôtová vonkajšia siréna iGET SECURITY EP11Bezdrôtová vonkajšia siréna kompatibilná so systémom iGET SECURITY M5. Nemusíte sa báť, že by ste sirénu prepočuli, jej hlasitosť dosahuje až 115 dB a je nastaviteľná, tón si sami vyberiete. Od hlavnej jednotky možno sirénu iGET SECURITY EP11 umiestniť do vzdialenosti 1 kilometra.Určite vás poteší aj dlhá výdrž batérií, nemusíte teda myslieť na ich výmenu. Jednoduché párovanie k základnej zostave alarmu pomocou QR kódu. Alarm neustále kontroluje stav batérie a signál... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP11 – vonkajšia siréna napájaná batériou alebo zo siete pre alarm iGET M5-4G (EP11 SECURITY) , Somfy termostat drôtový (1870446)

iGET SECURITY EP24 – vnútorná siréna, napájanie batériou alebo micro USB pre alarm iGET M5-4G (EP24 SECURITY)

iGET SECURITY EP24 – vnútorná siréna, napájanie batériou alebo micro USB pre alarm iGET M5-4G (EP24 SECURITY)
Detail

Siréna – bezdrôtová vnútorná siréna, určená pre alarm iGET SECURITY M5. Napájanie z batérie alebo portu microUSB. Hlasitosť 90dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenie hlasitosti. Ochrana proti sabotáži, najvyššie zabezpečenie prenosu 256bit, dlhá životnosť batérie 2 roky (súčasťou balenia), alarm neustále monitoruje aktivitu sirény, tiež signál, percento batérie a ďalšie. Bezdrôtová vnútorná siréna iGET SECURITY EP24Bezdrôtová vnútorná siréna kompatibilná so systémom iGET SECURITY M5. Nemusíte sa báť, že by ste sirénu prepočuli, jej hlasitosť dosahuje až 90 dB a je nastaviteľná, tón si sami vyberiete. Od hlavnej jednotky môžete sirénu iGET SECURITY EP24 umiestniť do vzdialenosti 1 kilometra. Zaiste vás poteší aj dlhá výdrž batérií, nemusíte teda myslieť na ich výmenu. Sirénu možno napájať aj cez micro USB port. Jednoduché párovanie k základnej zostave alarmu pomocou QR kódu. Alarm neustále kontroluje stav sirény, výdrž batérie a signál sirény. Na stav... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP24 – vnútorná siréna, napájanie batériou alebo micro USB pre alarm iGET M5-4G (EP24 SECURITY) , Woox inteligentná vnútorná siréna r7051

iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s

Detail

Zabezpečovací systém – majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom chytrej domácnosti iGET HOME Alarm X5; senzory sú bezdrôtové, a hlavná jednotka s vašim telefónom komunikuje pomocou Wi-Fi siete alebo zasielaním SMS správ pomocou GSM; rozumie si s Androidom aj iOS, v aplikácii môžete sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery iGET HOME, riadiť 230V zásuvky, ovládať vysávač, termohlavicu, osvetlenie a ďalších viac ako 300 typov univerzálneho príslušenstva; upraviť nastavenia tak môžete vzdialene odkiaľkoľvek; alarm ďalej ponúka smrat funkcie a jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja. Veľmi nízka spotreba do 3 W, elegantný tenký dizajn; manuál aj aplikácie iGET HOME sú kompletne v českom, slovenskom, poľskom, maďarskom a anglickom jazyku. Majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom smart domácnosti iGET HOME Alarm X5Vďaka inteligentnému bezdrôtovému zabezpečovaciemu systému iGET HOME Alarm X5 môžete veľmi ľahko a efektívne zabezpečiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s , Nedis wifi inteligentná siréna (wifisi10cwt)

iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5

iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, montáž na dvere alebo okno a notifikácie do mobilu, podporované OS: Android a iOS Chcete svoj dom ochrániť pred neoprávneným vniknutím? Z toho dôvodu sa vám bude hodiť hlásič otvorenia dverí iGET. Tento model senzora otvorenia dverí podporuje zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Energiu na prevádzku získava z batérií. Ak by došlo k otvoreniu dverí alebo okna, pošle vám notifikáciu do telefónu. Podstatné prednosti senzora otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 Chránite svoju nehnuteľnosť pred zlodejmi Dozviete sa o každom nežiaducom otvorení okien či dverí Energiu čerpá z batérií Pri narušení priestoru pošle oznámenie do telefónu Senzor otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 podporuje operačné systémy Android a iOS (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma
Detail

Vďaka io radiátorovému termostatu môžete vykurovať každú izbu podľa svojich potrieb. Vaše radiátory môžu byť prepojené s riadiacim centrom Somfy TaHoma® a môžu byť automatizované a individuálne ovládané - na mieste i mimo domova. Objavte možnosti útulného, ekologicky udržateľného inteligentného domu. Ušetrite peniaze: vykurujte iba miestnosti, ktoré využívate. Pomocou TaHoma je možné programovať každý radiátor alebo miestnosť nezávisle na sebe. Doprajte si pohodlie: vždy získate požadovanú teplotu v požadovanom čase. Tichý motor radiátorového termostatu io umožňuje jeho použitie aj v spálni. Ľahká inštalácia: vďaka adaptéru je radiátorový termostat io kompatibilný s takmer všetkými radiátormi. Montáž prebieha bez náradia a bez rizika úniku vody. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

Helmer alarmová siréna (sirena LK 506)

Helmer alarmová siréna (sirena LK 506)
Detail

Príslušenstvo pre lokátor Helmer LK 506, spúšťa hlasitý poplach v prípade zadefinovaných udalostí, napr.: vniknutie do vozidla, silný otras, naštartovanie vozidla a pod. S príslušenstvom v podobe alarmovej sirény si môžete byť istí, že bude spustený hlasný poplach vždy, keď sa v okolí sledovaného predmetu bude diať niečo neobvyklé. Siréna upozorní vlastníka na nečakaný vstup do jeho auta. Upozornenie na silný otras alebo naštartovanie vozidla sú úplnou samozrejmosťou. S kúpou tohto komponentu kupujete tiež strážneho anjela pre svoj majetok. Pripevnenie sirény na zariadenie je veľmi jednoduché a rýchle. Tešte sa z nocí, kedy budete môcť pokojne spať. Stráženie za vás bude vykonané lokátorom.Lokátor chráni vaše vozidlo či iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo na vaše mobilné zariadenie. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré... (alza.sk)

Podobné produkty ako Helmer alarmová siréna (sirena LK 506)

SOLIGHT 1D73S VONKAJSIA IP KAMERA

SOLIGHT 1D73S VONKAJSIA IP KAMERA
Detail

VONKAJŠIA IP KAMERA . Skontrolujte svoj domov a majetok takmer odkiaľkoľvek pomocou vonkajšie kamery 1D73S. Jednoducho vytiahnite telefón alebo tablet, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT 1D73S VONKAJSIA IP KAMERA

Yaomedica 072 Vonkajsia Ulava 50ml

Yaomedica 072 Vonkajsia Ulava 50ml
Detail

Bylinná tinktúra vychádzajúca z tradičných čínskych receptúr. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Yaomedica 072 Vonkajsia Ulava 50ml

SOLIGHT 1D76 VONKAJSIA OTOCNA IP KAMERA

SOLIGHT 1D76 VONKAJSIA OTOCNA IP KAMERA
Detail

VONKAJŠIA OTOČNÁ IP KAMERA . Skontrolujte svoj domov takmer odkiaľkoľvek pomocou kamery 1D76. Jednoducho vytiahnite telefón alebo tablet, aby ste mali stále dohľad nad vašim domovom, kdekoľvek budete pripojení k internetu. Kamera je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT 1D76 VONKAJSIA OTOCNA IP KAMERA

EMOS P5507 VONKAJSIA DIGITALNA SPINACIA ZASUVKA 3680W

EMOS P5507 VONKAJSIA DIGITALNA SPINACIA ZASUVKA 3680W
Detail

DIGITÁLNA SPÍNACIA ZÁSUVKA . Časovač - digitálna spínacia zásuvka vonkajší IP44 . Táto digitálna spínacia zásuvka, alebo ak časovač, je ideálny pre nastavenie zapnutia a vypnutia akýchkoľvek elektrických spotrebičov. Je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P5507 VONKAJSIA DIGITALNA SPINACIA ZASUVKA 3680W

Zahrada sirén

Zahrada sirén
Detail

Audiokniha MP3 Audiokniha Zahrada sirén obsahuje první díl fantasy série Vladimíra ŠlechtyPřichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala. V Zahradě sirén je ukrytý chlapec, jehož samotná existence může vyřešit potíže Hraničních zemí. Otázka však zní: je pro něj Zahrada sirén bezpečným místem? (alza.sk)

Podobné produkty ako Zahrada sirén

iGET SECURITY P11v2 - vonkajšia siréna

Detail

Vonkajšia bezdrôtová siréna P11v2Vonkajšia bezdrôtová siréna pre alarm iGET SECURITY M3B a M2B. Siréna má napájanie napájacím adaptérom alebo batériami. Odolná vonkajším poveternostným vplyvom. K alarmu je možné ju pripojiť bezdrôtovo alebo pomocou káblov. kľúčové vlastnosti:vonkajšia siréna je určená do všetkých miest, kde je vhodné vyvolať aj vonkajší poplachpri poplachu vyvoláva núdzový tón o sile 100 dB, zároveň tiež svietia jasne červené LED diódy v zariadeníobsahuje na zadný tamper (bezpečnostné tlačidlo), tzn. pokiaľ by došlo k nechcenej demontáži sirény, spustí poplachsiréna je stabilne napájaná pomocou sieťového adaptéra s parametrami 230V AC/12V DC 0.5A (súčasťou balenia), alebo je možné napájanie pomocou 4ks batérií LR20jednoduché rozšírenie základného setu alarmuŠpecifikácia:Frekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 20°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95%Použité kódovanie: 2262/1527Napájacie napätie: napájací adaptér alebo batériaNapájanie pomocou adaptéra ktorý je súčasťou balenia: vstup: 230V AC, výstup: 12V DC 0,5 ANapájanie pomocou batérií ktoré nie sú súčasťou balenia: 4ks 1,5V LR20Sirénu je možné k alarmu pripojiť bezdrôtovo alebo drôtovoDosah signálu k centrálnej jednotke: do 80tich m. pri priamej viditeľnostiUpozornenie:Siréna reaguje ihneď, bez oneskorenia. Nie je možné ju použiť s nastavením alarmu s oneskorením.Pri použití tejto sirény je nutné ovládať alarm pomocou kľúčeniek, tzn. aktivácia/deaktivácia prebieha ihneď.Nedá sa teda používať pri oneskorenej detekčnej zóne, pretože poplach je vyvolaný ihneď, nie až po skončení odpočtu na zadanie kódu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P11v2 - vonkajšia siréna

Somfy One+ (1870388)

Somfy One+ (1870388)
Detail

Zabezpečovací systém – all-In-One bezpečnostné riešenie, vstavaná 90dB siréna, Full HD 1080p kamera, detekcia pohybu 5m, nočné videnie 6m, motorizovaná klapka, aplikácia v slovenskom jazyku, záložná batéria, senzor IntelliTAG, kľúčenka KeyFob, integrovaná SD karta Zabezpečovací systém Somfy One+Somfy predstavuje komplexné riešenie All-in-One, s ktorým budete mať váš dom vždy pod kontrolou, aj keď ste práve preč. Či už ste v práci alebo napríklad na cestách, kedykoľvek si môžete overiť, či je doma všetko v poriadku. Somfy One Plus je vybavený vstavanou kamerou s vysokým rozlíšením, sirénou s hlasitosťou 90+ dB, smart pohybovým snímačom a záložnou batériou. Získate tiež patentovaný detektor proti vniknutiu IntelliTAG a hands-free kľúčenku KeyFob. Kombinácia týchto funkcií zaistí vám i vašej rodine maximálnu bezpečnosť za všetkých okolností. Somfy One+ si vás získa tiež mimoriadne jednoduchým ovládaním cez aplikáciu vo smartfóne. Jednoduchá a rýchla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy One+ (1870388)

EMOS P5508 CASOVAC - MECHANICKA SPINACIA ZASUVKA VONKAJSIA IP44

EMOS P5508 CASOVAC - MECHANICKA SPINACIA ZASUVKA VONKAJSIA IP44
Detail

ČASOVAČ - MECHANICKÁ SPÍNACIA ZÁSUVKA. druh mechanická. vonkajšie použitie áno. napätie/prúd 230 V /16 A max.. max. záťaž 3 680 W. minimálna doba zapnutia 30 minút. možnosť ručného zapnutia nie. spína fázový (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P5508 CASOVAC - MECHANICKA SPINACIA ZASUVKA VONKAJSIA IP44

EMOS E5111 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EMOS E5111 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA
Detail

BEZDRÔTOVÁ METEOSTANICA . Najdôležitejšie parametre . sieťový adaptér áno, 5 V DC/600 mA (súčasťou balenia) . možné ďalšie čidlo 3 (E05018) . dosah snímača až 50 m . barometer áno . veľkosť displeja 164 × 90 mm . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS E5111 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EMOS E6016 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EMOS E6016 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA
Detail

DOMÁCA BEZDRÔTOVÁ METEOSTANICA . Profi bezdrôtová meteostanica E6016 . Zaujíma vás, aká je aktuálna teplota u vás doma a vonku? Chystáte sa na výlet a chceli by ste vedieť, či bude svietiť slnko alebo bude pršať? Zaujíma vás (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS E6016 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EMOS E5101 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EMOS E5101 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA
Detail

DOMÁCA BEZDRÔTOVÁ METEOSTANICA . Vďaka tejto meteostanici budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť a nič vás neprekvapí. Aktuálne informácie vždy k dispozícii. . METEOSTANICA E5101 . Existuje hneď celý rad (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS E5101 DOMACA BEZDROTOVA METEOSTANICA

EVOLVEO Salvarix, bezdrôtová vonkajšia siréna s ochranou proti neoprávnenej manipulácii a integrovanou batériou

Detail

Bezdrôtová vonkajšia siréna je rozšíriteľné príslušenstvo k alarmu EVOLVEO Salvarix. Vonkajšia siréna slúži ako prevencia proti lúpeži. Vďaka varovnému svetlu a hlasnej siréne upozorní široké okolie na podozrivé udalosti v objekte. Elegantný design, jednoduché zapojenie, spoľahlivá funkcia. Vhodné na dom, obchod, nákupné centrum, chaty, chalupy, školy a ďalšie objekty. Siréna obsahuje vstavanú batériu. • Elegantný dizajn• Ohňovzdorné ABS puzdro• Možnosť využitia na dvoch zariadeniach• Funkcia neoprávneného vniknutia• Upozornenie na nízky stav batérie/stratu napájania• Pamäť histórie alarmu Zvuková výstraha - voliteľne zapnuté/vypnuté99 alarmových zón, nastaviteľná doba trvania alarmu. Technické parametre: • Externé napájanie: DC1 2V 500mA adaptér• Batéria: 1.5V LR20 ×4• Nízke napätie: 4,5V• Spotreba: • Prúd v režime poplachu: • Frekvencia: 433MHz• Prenosová vzdialenosť: >80m (bez prekážok)• Maximálna hlasitosť: >100dB/3m• Rozmery: 294mm × 193mm × 60mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Salvarix, bezdrôtová vonkajšia siréna s ochranou proti neoprávnenej manipulácii a integrovanou batériou

EVOLVEO mini siréna

Detail

• náhradná alebo prídavná mini siréna pre alarm EVOLVE Sonix• pre vnútorné zapojenie• pripojenie drôtom k hlavnej jednotke alarmu Viac informácií nawww.evolveo.eu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO mini siréna

Somfy 9016344 dažďový senzor

Somfy 9016344 dažďový senzor
Detail

Dažďový senzor Ondeis s priamym napájaním 24 V cez externé snímače. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 9016344 dažďový senzor

Somfy 1811638 hlásič otvorenia

Somfy 1811638 hlásič otvorenia
Detail

Slim Opening Detector io bezdrôtový detektor otvorenia. Bezdrôtový detektor otvorenia slúži na sledovanie vchodov a otvorov domu (dvere, okná, svetlíky ...). Rozpozná každú zmenu stavu v dôsledku prerušenia magnetického poľa a vyšle signál pomocou rádia do pripojeného inteligentného domáceho systému TaHoma® alebo Connexoon®. Toto umožňuje priame spustenie scenárov alebo slúži ako spúšťač programovania „ak-potom“. Skutočný stav okna je možné kedykoľvek skontrolovať pomocou inteligentného zariadenia. V závislosti od polohy rádiového vysielača sa naklonené okno hlási ako otvorené alebo zatvorené okno. Malé rozmery krytu umožňujú použitie v kombinácii so všetkými bežnými drevenými a plastovými profilmi od hĺbky polodrážky 24 mm. Rýchla a bezdrôtová montáž umožňuje dodatočné vybavenie existujúcich okien a dverí. Plochá konštrukcia umožňuje skrytú inštaláciu bez toho, aby bol dotknutý dizajn okna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1811638 hlásič otvorenia

Somfy 1822609 bezdrôtový modul

Somfy 1822609 bezdrôtový modul
Detail

Zapustený vysielač io je rádiový vysielač na inštaláciu za spínačom a umožňuje ručné ovládanie io rádiového pohonu / io rádiového prijímača alebo viacerých io rádiových pohonov / io rádiových prijímačov súčasne pomocou káblového spínača alebo tlačidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822609 bezdrôtový modul

Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač

Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač
Detail

Stmievateľné farebné riešenie osvetlenia io zaisťuje atmosférické a rozmanité večery na terase, ktorá je pre vás príjemná. Nové riešenie osvetlenia umožňuje integráciu farebného a bieleho 12 V alebo 24 V LED osvetlenia terasy do sveta io-homecontrol®. Rádiový prijímač Lighting Receiver Variation io RGB-W umožňuje, aby farebné LED osvetlenie bolo kompatibilné s rádiom, flexibilne prepojiteľné a ľahko použiteľné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1822603 bezdrôtový prijímač
Somfy vonkajšia siréna (1870386), Somfy Home Alarm (1870392), OXE ZSP 06 – bezdrôtová vonkajšia siréna (520678), EVOLVEO bezdrôtová vonkajšia siréna pre Alarmex/Sonix (ACS OTS), Somfy vnútorná siréna (1870389), EVOLVEO Alarmex Pro ( ACSALMOUS) bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna, Somfy Vonkajšia kamera – biela (1870396), Somfy Vonkajšia kamera – sivá (1870397), iGET SECURITY P11v2 – bezdrôtová vonkajšia siréna (napájanie batéria/adaptér) pre iGET SECURITY M3B (P11v2 SECURITY), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMIMS) bezdrôtová vnútorná siréna, OXE ZSP 02 – bezdrôtová vnútorná siréna (520677), iGET SECURITY EP11 – vonkajšia siréna napájaná batériou alebo zo siete pre alarm iGET M5-4G (EP11 SECURITY), iGET SECURITY P12 – vonkajšia solárna siréna (P12 SECURITY), Homematic IP Siréna vonkajšia – solárna – HmIP-ASIR-O, EVOLVEO Salvarix – bezdrôtová vnútorná svetelná a akustická siréna (ACS MS2), Toucan Bezdrôtová vonkajšia kamera 2-pack (TWC200WU-2EF), iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava, iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5, iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s, Somfy One+ (1870388), iGET SECURITY EP13 – bezdrôtová klávesnica s RFID pre alarm iGET M5-4G (EP13 SECURITY), iGET SECURITY EP24 – vnútorná siréna, napájanie batériou alebo micro USB pre alarm iGET M5-4G (EP24 SECURITY), iGET SECURITY EP16 – bezdrôtová riadená zásuvka 230 V pre alarm iGET M5-4G (EP16 SECURITY), Somfy Senzor IntelliTAG (1870382), Somfy Indoor Camera (1870394), Somfy Termostat drôtový (1870446), WOOX Inteligentná vnútorná siréna R7051, NEDIS WiFi inteligentná siréna (WIFISI10CWT), Somfy batériový teplotný senzor (1870848)