Bezdrôtové pohybové čidlo somfy home alarm 2401490

Produkt Bezdrôtové pohybové čidlo somfy home alarm 2401490 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezdrôtové pohybové čidlo somfy home alarm 2401490 upraviť a produkt hľadať znova.

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490

bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm  2401490
Detail

Detektor pohybu Somfy spoľahlivo sleduje váš životný priestor. Ak je detekovaný pohyb, detektor okamžite pošle tieto informácie vášmu bezpečnostnému systému Somfy a spustí poplach prostredníctvom vnútornej sirény Somfy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtové pohybové čidlo Somfy Home Alarm 2401490 , Somfy home alarm (1870392)

bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá Somfy Protexiom 2400989

bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá Somfy Protexiom  2400989
Detail

Bezdrôtový detektor pohybu Protexiom s maskovaním malých zvierat sa používa na monitorovanie v dome, miestnosti alebo miestnosti. Zisťuje telesné teplo, ktoré sa pohybuje v jeho zornom poli. Keď je detekovaný pohyb, bezdrôtový detektor pohybu vyšle signál do poplachového centra, ktoré spustí poplach. Telesné teplo malých zvierat rozpozná bezdrôtový detektor pohybu, do poplachového centra sa však neodošle žiadna správa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá Somfy Protexiom 2400989 , Shelly motion 2, pohybové čidlo, wifi (shelly-motion2)

FUBW50022 bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Professional

FUBW50022 bezdrôtové pohybové čidlo  ABUS Professional
Detail

Robustný detektor pre spoľahlivú detekciu pohybu Bezdrôtový vonkajší pohybový detektor Secvest reaguje na akýkoľvek typ pohybu tepla a spoľahlivo ho hlási do zabezpečovacieho centra Secvest. Používa sa ako výstraha po obvode a monitorujete vonkajšiu časť domu. Len čo niekto vstúpi do oblasti sledovania detektora, môže byť vydaná výstraha prostredníctvom externej sirény. To znamená, že potenciálnych votrelcov je možné vopred odradiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUBW50022 bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Professional , Iget home alarm x1 – inteligentný zabezpečovací systém wi-fi, aplikácia iget home, súprava

FUBW50100 bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Professional

FUBW50100  bezdrôtové pohybové čidlo  ABUS Professional
Detail

Spoľahlivá detekcia pomocou pasívneho infračerveného svetla (PIR) Bezdrôtový detektor pohybu Secvest je pasívny infračervený detektor pohybu (detektor pohybu PIR). Ako taký detekuje ľudí v detekčnej oblasti na základe ich tepelného poľa pohybujúceho sa tela a hlási neoprávnený prístup do zabezpečovacieho centra. Vlastnosti detektora Uhol otvorenia bezdrôtového detektora pohybu je okolo 90 stupňov, jeho detekčný rozsah je - v závislosti od montážnej výšky - až 12 metrov. Vďaka novému dizajnu sférických šošoviek detekuje detektor ešte spoľahlivejšie a ponúka podstatne rovnomernejšie pokrytie. Detektor je tiež vybavený ochranou proti plazeniu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUBW50100 bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Professional , Iget home xp1b - bezdrôtový pohybový pir senzor pre alarm iget home x1 a x5

Motion 2010 bezdrôtové pohybové čidlo Burg-Wächter BURGprotect

Motion 2010 bezdrôtové pohybové čidlo Burg-Wächter BURGprotect
Detail

Detektor pohybu Motion 2010 okamžite spustí poplach vo vašom poplachovom centre BURGprotect, akonáhle do vašej miestnosti vstúpi osoba v čase vašej neprítomnosti. Siréna riadiacej jednotky Base 2200 okamžite zhasne s hlasitosťou až 100 dB a odstráni vlámača preč. Na svoj smartphone navyše dostanete push notifikáciu, s ktorou budete o udalosti okamžite informovaní. Môžete si tak byť istí, že váš dom je vždy dobre chránený. Motion 2010 je možné dokonale vyrovnať pomocou guľového kĺbu Detektor pohybu Motion 2010 je prepojený s vaším alarmovým centrom a je pripravený na použitie behom niekoľkých okamihov. Pasívny infračervený detektor môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti a pomocou pohyblivého sférického pohľadu si ho môžete dokonale prispôsobiť svojim potrebám. Detektor pohybu s dosahom 12 metrov S detekčným dosahom až 12 metrov a detekčným uhlom 110 ° má detektor pohybu dokonalý výhľad aj do väčších miestností a zaisťuje bezchybnú detekciu. Vďaka automatickej intervalovej kontrole a zabudovanému vyrovnaniu párov malých zvierat sú falošné poplachy systému Motion 2010 špeciálne minimalizované, takže sú ideálne pre byty s domácimi miláčikmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Motion 2010 bezdrôtové pohybové čidlo Burg-Wächter BURGprotect , Iget security ep28 – bezdrôtové premostenie káblových senzorov na alarm iget security m5-4g

FUBW50110 bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá ABUS Professional

FUBW50110  bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá  ABUS Professional
Detail

Spoľahlivá detekcia pomocou pasívneho infračerveného svetla (PIR) Bezdrôtový detektor pohybu Secvest je pasívny infračervený detektor pohybu (detektor pohybu PIR). Ako taký detekuje ľudí v detekčnej oblasti na základe ich tepelného poľa pohybujúceho sa tela a hlási neoprávnený prístup do zabezpečovacieho centra. Imunita zvierat Imunitný detektor zvierat spoľahlivo detekuje tepelné polia osôb pohybujúcich sa v miestnosti, zatiaľ čo z monitorovania vylučuje domáce zvieratá s hmotnosťou do 25 kg. Aj napriek informácii „imunita zvieraťa do 25 kg“ sa môže stať, že detektor detekuje zvieratá s nižšou hmotnosťou a odošle správu do poplachového strediska - riziko falošného poplachu v dôsledku falošnej detekcie je obzvlášť vysoké, ak sa zviera nachádza v blízkosti Detektor sa pohybuje, skáče alebo letí. Vlastnosti detektora Uhol otvorenia bezdrôtového detektora pohybu je okolo 90 stupňov, jeho detekčný rozsah je podľa montážnej výšky až 9 metrov. Vďaka novému dizajnu sférických šošoviek detekuje detektor ešte spoľahlivejšie a ponúka podstatne rovnomernejšie pokrytie. Detektor je tiež vybavený ochranou proti plazeniu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUBW50110 bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá ABUS Professional

FUBW35000A bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World

FUBW35000A bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World
Detail

Bezdrôtový detektor pohybu Smartvest umožňuje monitorovanie miestností a vďaka prevádzke na batérie je možné ho pohodlne nainštalovať bez vŕtania alebo vedenia. Spoľahlivo detekuje ľudí prostredníctvom infračerveného žiarenia a má dosah až 12 metrov. Keď je batéria takmer vybitá, bezdrôtový detektor pohybu Smartvest automaticky odošle spätnú väzbu do riadiaceho centra. Bezplatná aplikácia Smartvest vás potom prevedie procesom výmeny batérií krok za krokom. V kombinácii s rádiovou zásuvkou Smartvest je možné okrem monitorovania spustiť inteligentné funkcie (napr. Detekovaný pohyb, rozsvietené svetlo). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUBW35000A bezdrôtové pohybové čidlo ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World , Iget security ep7 – bezdrôtové smart multifunkčné tlačidlo pre alarm iget m5-4g (ep7 security)

FUBW35010A bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World

FUBW35010A bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World
Detail

Rádiový detektor pohybu Smartvest PET umožňuje monitorovanie miestností a vďaka prevádzke na batériu sa dá pohodlne inštalovať bez vŕtania alebo kabeláže. Spoľahlivo detekuje ľudí prostredníctvom infračerveného žiarenia v dosahu až 12 metrov. Integrovaná funkcia PET skryje domáce zvieratá do hmotnosti približne 30 kg, aby sa čo najviac zabránilo falošným poplachom. Ak je batéria takmer vybitá, bezdrôtový detektor pohybu Smartvest automaticky pošle spätnú väzbu do riadiaceho centra. Bezplatná aplikácia Smartvest vás potom krok za krokom prevedie procesom výmeny batérií. V kombinácii s bezdrôtovou zásuvkou Smartvest je možné okrem monitorovania aktivovať aj inteligentné funkcie (napr. Detekovaný pohyb, zásuvka zapnutá). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako FUBW35010A bezdrôtové pohybové čidlo pre zvieratá ABUS Smartvest, ABUS Smart Security World , Iget home alarm x5 – inteligentný zabezpečovací systém wi-fi s dotykovým lcd, aplikácia iget home, s

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm  2401497
Detail

Váš domov, bezpečnosť: Somfy Home Alarm je navrhnutý tak, aby zaistil skutočne spoľahlivé zabezpečenie, ktoré sa prispôsobí vášmu starému dňu. Každá zložka má svoju vlastnú úlohu. IntelliTAG: IntelliTAG ™ je snímač vibrácií a otvárania, ktorý vytvára bezpečnostný obvod okolo vášho domu tým, že chráni všetky otvory. Pozná všetky pokusy o prienik. V ideálnom prípade nainštalujte IntelliTAG ™ na všetky otvory, či už je možné otvoriť dvere alebo okno. Napríklad, ak bývate v prízemnom byte, je vhodné chrániť všetky dvere a okná, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa dostali dovnútra a ktoré nie sú zakázané. Detektor pohybu: Snímač pohybu je jednoduchý a ľahko sa pripája. Môžete ho položiť na kus nábytku alebo ho pripevniť na stenu pomocou nástennej konzoly a obojstranných lepiacich prúžkov. Detekuje a analyzuje pohyby vo vašej domácnosti a je kompatibilný s domácimi miláčikmi do 25 kg. KeyFob: Diaľkové ovládanie Somfy automaticky vypne váš systém, keď sa vrátite domov. Ľahko sa používa, zabraňuje falošným poplachom a informuje vás, kto je doma, pretože každé diaľkové ovládanie je priradené jednej osobe. Vďaka funkcii pre deti budete informovaní hneď, ako sa vaše deti vrátia domov. Vnútorná siréna: Bezdrôtová vnútorná siréna 112 dB, ktorá sa spustí ihneď po zistení pokusu o prienik. Môže byť pripevnený na stenu, ako aj na pevné podpery a prispôsobí sa každému štýlu nábytku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497 , Somfy one+ (1870388)

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392) , Thermopro venkovní čidlo, nabíjecí (tp-tx4)

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495

bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm  2401495
Detail

Vďaka zosilňovaču je možné zvýšiť dosah rádia medzi všetkými zariadeniami v systéme Somfy Protect a zaistiť tak ešte väčšiu bezpečnosť. Inštalácia je jednoduchá a intuitívna. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový opakovač Somfy Home Alarm 2401495 , Thermopro venkovní čidlo, baterie (tp-tx2)

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289

bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm  1870289
Detail

Spoľahlivé varovanie, keď je to dôležité! S týmto detektorom dymu vám určite nebude chýbať alarm - či už ste doma alebo na cestách. Môže sa použiť ako samostatný výrobok alebo v spojení s inými výrobkami Somfy Protect. Nie je kompatibilný s TaHoma / Connexoon. V prípade detekcie dymu: Ak chcete, dostanete s príbuznými alebo priateľmi na váš smartphone okamžitú správu s informáciami o miestnosti, v ktorej bol dym zistený. Siréna príslušného detektora dymu zaznie okamžite. Pripojené detektory dymu sa navzájom informujte v prípade alarmu, aby ste boli varovaní napríklad aj v spálni, ak je aktivovaný detektor dymu v suteréne. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie „Somfy Protect“: Ľahká inštalácia krok za krokom prostredníctvom aplikácie na vašom smartfóne. Aby vaše dymové hlásiče vždy fungovali správne a bola zaručená vaša ochrana, bude vás aplikácia v prípade potreby informovať o vykonaní krátkych funkčných testov alebo o výmene batérií. Sirénu je možné vypnúť kedykoľvek na samotnom detektore dymu alebo prostredníctvom aplikácie. To šetrí čas a vyhýba sa stresu. Domov vždy v očiach: Dostali ste výstrahu pred dymom, ale ste na ceste? Vďaka prepojeniu s monitorovacími kamerami Somfy Protect (vnútorná kamera, vonkajšia kamera, Somfy One + a Somfy One) môžete okamžite vidieť, čo sa doma deje, a podľa toho reagovať. Môžete tiež použiť fotoaparát na zaznamenanie videoklipu z 30. rokov a jeho stiahnutie z databázy fotografií. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor dymu Somfy Home Alarm 1870289 , Somfy vonkajšia siréna (1870386)

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491

vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm  2401491
Detail

Vonkajšia siréna Somfy sa používa na poplach vonku - skôr ako zlodej vstúpi do vášho domu. V prípade pokusu o vlámanie vonkajšia siréna Somfy okamžite spustí silný 112 dB alarm, ktorý zabráni votrelcovi urobiť to, čo chce. Okrem akustického alarmu má vonkajšia siréna Somfy ďalšie vizuálne blikajúce svetlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako vonkajšia bezdrôtová siréna Somfy Home Alarm 2401491 , Somfy vnútorná siréna (1870389)

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489

diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489
Detail

Rádiový vysielač Somfy KeyFob vám ponúka pohodlnú a rýchlu aktiváciu alebo deaktiváciu vášho bezpečnostného systému Somfy. Bezpečnostný systém sa aktivuje automaticky, hneď ako opustíte svoj dom. Keď sa priblížite k svojmu domovu, bezpečnostný systém sa automaticky deaktivuje - nie je potrebné skenovať čipovú kartu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako diaľkový ovládač Somfy Home Alarm KeyFob 2401489 , Somfy senzor intellitag (1870382)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401488 , Somfy indoor camera (1870394)

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487

bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487
Detail

Vibračný senzor Somfy IntelliTAG ™ vám ponúka dokonalú ochranu vašich okien a dverí, dokonca aj pred vniknutím. Inteligentný Somfy IntelliTAG ™ rozlišuje medzi prírodnými udalosťami, ako napríklad klepanie na dvere alebo náraz lopty, a potenciálnym nebezpečenstvom, napríklad otvorením páčidla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako bezdrôtový detektor otvorenia dverí Somfy Home Alarm IntelliTAG 2401487 , Somfy termostat drôtový (1870446)

DELPHIN ALERT POHYBOVE CIDLO, 101003285

Detail

POHYBOVÉ ČIDLO . Delphin ALERT vás vždy spoľahlivo upozorní na neželanú návštevu v okolí vášho rybárskeho miesta, čo neraz môže zabrániť odcudzeniu drahej výbavy. Ide o pohybové čidlo, vďaka ktorému sa už nemusíte obávať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN ALERT POHYBOVE CIDLO, 101003285 , Emos bezdrátové čidlo pro meteostanice e8466 (2693000160)

Zico pohybové čidlo unicarp

Zico pohybové čidlo unicarp
Detail

Pohybové čidlo chráni váš majetok v priestore vášho lovného miesta a indikuje pohyb v dĺžke 10m pod uhlom 120 °. Prenáša signál priamo a súčasne na dva kanály (žltý a modrý) prijímača UNICARP alebo do lampy. Možno namontovať na stojankový závit pre indikátory. Polohou výšky jeho umiestnenia zvýšite plochu stráženého miesta. Pri indikácii pohybu sa spustí zvukový alarm. Preblikáva biele svetlo na bokoch čidla a červené v hornej časti. Systém je možné nastaviť aj v tzv. tichom režime čidla, kedy vás príposluch upozorní napríklad iba vibráciami. Čidlo je kompatibilné s celým radom Unicarp a párovateľné na zariadení (prijímač a lampa) Technické parametre: •Digitálna technológia riadená mikroprocesorom •Zapnuté/Vypnuté •Regulácia hlasitosti + a - (7 úrovní) 8 úroveň bez zvuku, svieti iba červené svetlo •Svetelný a zvukový alarm •pre prenos signálu je párovaný na prijímači súčasne na žltý a modrý kanál •Prevádzková frekvencia pre bezdrôtové vysielanie: 433MHz, dosah až 100m •napájanie: 3 x batérie AAA skúšobné batérie sú súčasťou balenia (parys.sk)

Podobné produkty ako Zico pohybové čidlo unicarp , Somfy batériový teplotný senzor (1870848)

Delphin pohybové čidlo alert

Detail

100° snímanie uhla zaistí široký záber plochy av kombinácii s dosahom senzora 3-5m bude spoľahlivo signalizovať každý pohyb na vašom lovnom mieste. Ovládanie čidla je veľmi jednoduché. Zapína sa pomocou otočného spínača, ktorý slúži aj na nastavenie hlasitosti. Po zapnutí snímač nasníma okolitý priestor do 30 sekúnd a následne bude signalizovať každý pohyb v tomto priestore. ALERT je vybavený infračerveným svetlom, ktoré je pre ľudské oko neviditeľné a tým pádom ho zlodej v noci dokáže spozorovať iba veľmi ťažko. Vďaka systému na uchytenie s ohybným kĺbom, môžete snímač umiestniť na akúkoľvek vidličku, vetvu stromu, bivakovú konštrukciu alebo rodpod. Pohybové čidlo Delphin ALERT nie je možné spárovať so signalizátormi. Technické parametre: •Uhol snímania: 100° •Priestorový dosah: 3-5 m •Napájanie: 3x1,5V AAA batérie (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin pohybové čidlo alert , Somfy tahoma® switch (1870594)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701K

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701K
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701K z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701K , Somfy protect zosilňovač signálu (1870390)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701D

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701D
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701D z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) ST701D , Detektor dymu somfy one+ (1870289)

T-LED Pohybové čidlo 12-24V

T-LED Pohybové čidlo 12-24V
Detail

Infra detektor osôb pre spínanie LED produktov. Pri tomto senzora možné nastaviť časové oneskorenie vypnutia. Vstupné napätie 12-24V, výstup 1 kanál 12-24V DC, zaťaženie 8A/12V = 96W, dosah senzora 5-8m, uhol detekcie snímača je 120°, nastavenie času vypnutia 1-10 minút, pripojenie pomocou skrutkovacie svorkovnice. Rozmery snímača: 34 x 35 x 75mm (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED Pohybové čidlo 12-24V , Somfy kľúčenka key fob (1870384)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST701D

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST701D
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST701D z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST701D , Somfy vnútorný pohybový senzor (1870385)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST752

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST752
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST752 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST752 , Somfy vonkajšia kamera – biela (1870396)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST753

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST753
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST753 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST753 , Somfy vonkajšia kamera – sivá (1870397)

LED Solution PIR Pohybové čidlo 12V 2554

LED Solution PIR Pohybové čidlo 12V 2554
Detail

PIR pohybové čidlo sníma pohyb na základe tepelného žiarenia, ktoré vyžaruje ľudské telo v infračervenej časti spektra. Toto čidlo je určené k LED pásikom. Čidlá, ktoré sú k dostaniu v bežných supermarketoch či všeobecných elektro-obchodoch nedokážu spínať LED svetelné zdroje. Čidlá, ktoré ponúkame, sú určené pre všetky svetelné zdroje vrátane LED. Snímač po určitej dobe rozopne, keď zaregistruje pohyb, opäť zopne. Po vypršaní vami nastaveného časového limitu môže dôjsť k situácii, že budete chvíľu po tme. Ak chcete, aby svetlo vo vašej prítomnosti nezhaslo, je vhodné použiť infračervené čidlo z našej ponuky. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution PIR Pohybové čidlo 12V 2554 , Somfy termostatická hlavica io (1870508)

T-LED PIR Pohybové čidlo 230V 068263

Detail

PIR pohybové čidlo sníma pohyb na základe tepelného žiarenia, ktoré vyžaruje ľudské telo v infračervenej časti spektra. Snímané pole čidla je kruhové, 360 ° s detekčnou vzdialenosťou až 6m, tj 3m na každú stranu od stredu čidla. Čidlá, ktoré sú k dostaniu v bežných supermarketoch či všeobecných elektro-obchodoch nedokážu spínať LED svetelné zdroje. Čidlá, ktoré ponúkame, sú určené pre všetky svetelné zdroje vrátane LED. Snímač po určitej dobe rozopne, keď zaregistruje pohyb, opäť zopne. Po vypršaní vami nastaveného časového limitu môže dôjsť k situácii, že budete chvíľu po tme. Ak chcete, aby svetlo vo vašej prítomnosti nezhaslo, je vhodné použiť infračervené čidlo z našej ponuky. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED PIR Pohybové čidlo 230V 068263 , Body image a pohybové aktivity mládeže (9788024654294)

T-LED PIR Pohybové čidlo s vypínačom

T-LED PIR Pohybové čidlo s vypínačom
Detail

PIR pohybové čidlo určené do krabičky, sníma pohyb na základe tepelného žiarenia, ktoré vyžaruje ľudské telo v infračervenej časti spektra. Snímač má prepínač s režimami zapnuté, vypnuté a zapnuté ako snímač. Čidlá, ktoré sú k dostaniu v bežných supermarketoch či všeobecných elektro-obchodoch nedokážu spínať LED svetelné zdroje. Čidlá, ktoré ponúkame, sú určené pre všetky svetelné zdroje vrátane LED. Snímač po určitej dobe rozopne, keď zaregistruje pohyb, opäť zopne. Po vypršaní vami nastaveného časového limitu môže dôjsť k situácii, že budete chvíľu po tme. Ak chcete, aby svetlo vo vašej prítomnosti nezhaslo, je vhodné použiť infračervené čidlo z našej ponuky. (123led.sk)

Podobné produkty ako T-LED PIR Pohybové čidlo s vypínačom , Pohybové aktivity ve vědě a praxi (9788024626543)

Somfy 9013708 čidlo slnečného svitu

Somfy 9013708 čidlo slnečného svitu
Detail

Bezdrôtový snímač teploty a jasu Sunis Indoor WireFree RTS, na bezdrôtové, automatické, na svetlo závislé riadenie jedného alebo viacerých diskov prostredníctvom rádia., Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 9013708 čidlo slnečného svitu , Sportovní genomika: genetické determinanty pohybové činnosti (9788024637648)

Somfy 9013707 čidlo slnečného svitu

Somfy 9013707 čidlo slnečného svitu
Detail

Bezdrôtový interiérový slnečný senzor Sunis Indoor WireFree RTS, na automatické (na slnku závislé) ovládanie jedného alebo viacerých pohonov / rádiových prijímačov RTS pomocou rádia. Ak dôjde k prekročeniu nastaviteľnej prahovej hodnoty slnka, rolety sa presunú do výšky snímača. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 9013707 čidlo slnečného svitu , Somfy dverový a okenný senzor (1811482)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST754 miesto vypínača

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST754 miesto vypínača
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST754 miesto vypínača z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST754 miesto vypínača

Shelly Motion 2, pohybové čidlo, WiFi (SHELLY-MOTION2)

Detail

Detektor Pohybové čidlo Shelly Motion 2 dokáže spolehlivě detekovat pohyb, teplotu, světlo i vibrace. Pohyb identifikuje za méně než 200 milisekund, a to do vzdálenosti až 9 metrů. Nabízí 256 úrovní citlivosti čidla, které lze nastavit pomocí aplikace. Pokrývá přitom prostor v úhlu až 120°. Jakmile čidlo detekuje pohyb, okamžitě dochází k aktivaci předem nadefinované akce, jako je například rozsvícení světel. Kompatibilní je s Amazon Alexa, Home Assistant, Smart Things a dalšími platformami. Pohybové čidlo Shelly Motion 2 můžete umístit na stěnu nebo ho nechat volně stát kdekoli v prostoru. Klíčové vlastnosti pohybového čidla Shelly Motion 2, WiFiPraktické pohybové čidloDokáže detekovat pohyb, teplotu, světlo i vibracePohyb identifikuje za méně než 200 milisekund, a to do vzdálenosti až 9 metrůNabízí 256 úrovní citlivosti čidlaPohybové čidlo Shelly Motion 2 pokrývá prostor v úhlu až 120°Jakmile čidlo detekuje pohyb, okamžitě dochází k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Shelly Motion 2, pohybové čidlo, WiFi (SHELLY-MOTION2)

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST751 do objímky E27

Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST751 do objímky E27
Detail

Kvalitní Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST751 do objímky E27 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Mikrovlnné a PIR pohybové čidlá | Mikrovlnné pohybové čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrovlnný senzor (pohybové čidlo) STARLUX ST751 do objímky E27

PIR čidlo pohybu k domovnímu GSM alarmu

Detail

PIR čidlo pohybu Volitelné příslušenství k bezdrátovému domovnímu GSM alarmu. Bezdrátové pohybové PIR čidlo detekuje každý pohyb ve vašem domě.Napájení na baterie: 2x 1,5V AAA (nejsou součástí balení)LED indikátor (bliká 30 sekund po zapnutí detektoru, rozsvítí se, když je v místnosti pohyb, bliká v případě vybití baterie) (efitness.sk)

Podobné produkty ako PIR čidlo pohybu k domovnímu GSM alarmu

Bezdrátové čidlo okno/dveře k domovnímu GSM alarmu

Detail

Bezdrátové čidlo okno/dveře Volitelné příslušenství k bezdrátovému domovnímu GSM alarmu.Čidlo je ideální pro ochranu vstupních / výstupních bodů, jako jsou přední / zadní dveře a všechna okna. Napájení baterie: 1x lithiová baterie CR2032 3V (součástí balení)Vysílací vzdálenost: Rádiová frekvence: 433 MHzProvozní teplota: 0 55°C (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátové čidlo okno/dveře k domovnímu GSM alarmu

Bezdrátové čidlo rozbití skla k domovnímu GSM alarmu

Detail

Bezdrátové čidlo rozbití skla Volitelné příslušenství k bezdrátovému domovnímu GSM alarmu. Slouží k detekci rozbití prosklených ploch, které tvoří plášť chráněného prostoru.Napájení na baterie: 1x 12V 23A (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátové čidlo rozbití skla k domovnímu GSM alarmu

Bezdrátové čidlo úniku vody k domovnímu GSM alarmu

Detail

Bezdrátové čidlo úniku vody Volitelné příslušenství k bezdrátovému domovnímu GSM alarmu.Slouží k detekci úniku vody ve sklepích, bytech, kuchyni, WC atd.Napájení na baterie: 1x CR2450 (součástí balení) (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátové čidlo úniku vody k domovnímu GSM alarmu

HIKVISION DS-PDP15P-EG2-WE bezdrôtové pohybové čidlo

HIKVISION DS-PDP15P-EG2-WE  bezdrôtové pohybové čidlo
Detail

DS-PDP15P-EG2-WE je plne bezdrôtový obojsmerný detektor s detektorom pohybu, ochranou pred neoprávnenou manipuláciou a sledovaním stavu batérie. Môže byť prevádzkovaný až 5 rokov so zabudovanou batériou a monitoruje oblasť v okruhu 15 m, ignoruje zvieratá a rozpoznáva ľudí od prvého kroku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako HIKVISION DS-PDP15P-EG2-WE bezdrôtové pohybové čidlo

PIR čidlo pohybu nedetekující zvířata k domovnímu GSM alarmu

Detail

PIR čidlo pohybu nedetekující zvířata Volitelné příslušenství k bezdrátovému domovnímu GSM alarmu. Bezdrátové pohybové PIR čidlo detekuje každý pohyb ve vašem domě. Detekuje pohyb člověka na základě jeho tělesné teploty, nedetekuje psy, kočky, hmyz,... Napájení na baterie: 1x 9V 6F22 (není součástí balení)Hmotnost domácího zvířete: Způsob montáže: nástěnný nebo rohovýDetekční úhel: 110°Instalační výška: 1,7–2,5 m (efitness.sk)

Podobné produkty ako PIR čidlo pohybu nedetekující zvířata k domovnímu GSM alarmu

iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava

Detail

Zabezpečovací systém – majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom chytrej domácnosti iGET HOME Alarm X1; senzory sú bezdrôtové, a hlavná jednotka s vašim telefónom komunikuje pomocou Wi-Fi siete; rozumie si s Androidom aj iOS, v aplikácii môžete sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery iGET HOME, riadiť 230V zásuvky, ovládať vysávač, termohlavicu, osvetlenie a ďalších viac ako 300 typov univerzálneho príslušenstva; upraviť nastavenia tak môžete vzdialene odkiaľkoľvek; alarm ďalej ponúka smart funkcie a jednoduché ovládanie pomocou kľúčeniek a aplikácie; veľmi nízka spotreba do 2 W, elegantný dizajn; manuál aj aplikácie iGET HOME sú kompletne v českom, slovenskom, poľskom, maďarskom a anglickom jazyku. Majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom smart domácnosti iGET HOME Alarm X1Pokiaľ hľadáte pre svoju smart domácnosť zabezpečovací systém, odporučíme vám iGET HOME Alarm X1. Vďaka inteligentným funkciám a ľahkým ovládaniam pomocou... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava

Devolo Devolo Home Control vodné alarm 9670

Devolo Devolo Home Control vodné alarm  9670
Detail

Alarm vody devolo vám pomôže rýchlo reagovať v prípade záplav spôsobených chybnými domácimi spotrebičmi alebo búrkami, a tak odvrátiť vážnejšie škody. Senzor je možné umiestniť nenápadne a monitoruje ohrozené miestnosti (suterén, kúpeľňa, kuchyňa atď.) Automaticky a s výdržou batérie až 5 rokov. Ak je zistená netesná voda, odošle správu buď prostredníctvom SMS, e -mailu alebo aplikácie, aby bolo možné okamžite vykonať protiopatrenia a zabrániť drahým následným škodám. Vďaka najnovšej generácii technológie Z-Wave® sú spoľahlivo prepojené aj vzdialenejšie miestnosti alebo časti budov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Devolo Devolo Home Control vodné alarm 9670

iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s

Detail

Zabezpečovací systém – majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom chytrej domácnosti iGET HOME Alarm X5; senzory sú bezdrôtové, a hlavná jednotka s vašim telefónom komunikuje pomocou Wi-Fi siete alebo zasielaním SMS správ pomocou GSM; rozumie si s Androidom aj iOS, v aplikácii môžete sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery iGET HOME, riadiť 230V zásuvky, ovládať vysávač, termohlavicu, osvetlenie a ďalších viac ako 300 typov univerzálneho príslušenstva; upraviť nastavenia tak môžete vzdialene odkiaľkoľvek; alarm ďalej ponúka smrat funkcie a jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja. Veľmi nízka spotreba do 3 W, elegantný tenký dizajn; manuál aj aplikácie iGET HOME sú kompletne v českom, slovenskom, poľskom, maďarskom a anglickom jazyku. Majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom smart domácnosti iGET HOME Alarm X5Vďaka inteligentnému bezdrôtovému zabezpečovaciemu systému iGET HOME Alarm X5 môžete veľmi ľahko a efektívne zabezpečiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s

iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detail

Pohybový senzor ,, (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5

iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, montáž na dvere alebo okno a notifikácie do mobilu, podporované OS: Android a iOS Chcete svoj dom ochrániť pred neoprávneným vniknutím? Z toho dôvodu sa vám bude hodiť hlásič otvorenia dverí iGET. Tento model senzora otvorenia dverí podporuje zariadenia s operačným systémom Android a iOS. Energiu na prevádzku získava z batérií. Ak by došlo k otvoreniu dverí alebo okna, pošle vám notifikáciu do telefónu. Podstatné prednosti senzora otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 Chránite svoju nehnuteľnosť pred zlodejmi Dozviete sa o každom nežiaducom otvorení okien či dverí Energiu čerpá z batérií Pri narušení priestoru pošle oznámenie do telefónu Senzor otvorenia dverí iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5 podporuje operačné systémy Android a iOS (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME XP4B - bezdrôtový magnetický senzor dvere/okná pre alarm iGET HOME X1 a X5

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma
Detail

Vďaka io radiátorovému termostatu môžete vykurovať každú izbu podľa svojich potrieb. Vaše radiátory môžu byť prepojené s riadiacim centrom Somfy TaHoma® a môžu byť automatizované a individuálne ovládané - na mieste i mimo domova. Objavte možnosti útulného, ekologicky udržateľného inteligentného domu. Ušetrite peniaze: vykurujte iba miestnosti, ktoré využívate. Pomocou TaHoma je možné programovať každý radiátor alebo miestnosť nezávisle na sebe. Doprajte si pohodlie: vždy získate požadovanú teplotu v požadovanom čase. Tichý motor radiátorového termostatu io umožňuje jeho použitie aj v spálni. Ľahká inštalácia: vďaka adaptéru je radiátorový termostat io kompatibilný s takmer všetkými radiátormi. Montáž prebieha bez náradia a bez rizika úniku vody. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Somfy 1870508 bezdrôtový termostat Somfy TaHoma

HAYLOU TWS W1 BEZDROTOVE SLUCHADLA BLUE

HAYLOU TWS W1 BEZDROTOVE SLUCHADLA BLUE
Detail

SLÚCHADLÁ . Haylou TWS W1 - prémiové bezdrôtové slúchadlá Haylou, meniče značky Knowles s nízkym skreslením a bohatými detailmi, čipset Qualcomm 3040, pripojenie Bluetooth 5.2, podpora kodekov aptX, aptX Adaptive, AAC a SBC, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAYLOU TWS W1 BEZDROTOVE SLUCHADLA BLUE

HAYLOU GT1 2022 TWS BEZDROTOVE SLUCHADLA CIERNE

Detail

BEZDRÔTOVÉ SLÚCHADLÁ . Haylou GT1 2022 je vylepšený model populárnych GT1 disponujúci pokročilým potlačením hluku, najnovšou verziou Bluetooth 5.2 a latenciou iba 65ms. . U Slúchadiel nechýba ani najrozšírenejší AAC kodek pre tú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAYLOU GT1 2022 TWS BEZDROTOVE SLUCHADLA CIERNE

PORT CONNECT BEZDROTOVE PREZENTACNE UKAZOVATKO, ZELENY LASER

PORT CONNECT BEZDROTOVE PREZENTACNE UKAZOVATKO, ZELENY LASER
Detail

PRÍSLUŠENSTVO K PROJEKTOROM . Zelený laser pro možnost použití ukazatele na obrazovkách LCD / LED . Plug & Play . Intuitivní ovládání prezentace . Bezdrátový rozsah 15 m . SPECIFIKACE . MATERIÁL: tvarovaný plast . Plug & (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PORT CONNECT BEZDROTOVE PREZENTACNE UKAZOVATKO, ZELENY LASER

Somfy One+ (1870388)

Somfy One+ (1870388)
Detail

Zabezpečovací systém – all-In-One bezpečnostné riešenie, vstavaná 90dB siréna, Full HD 1080p kamera, detekcia pohybu 5m, nočné videnie 6m, motorizovaná klapka, aplikácia v slovenskom jazyku, záložná batéria, senzor IntelliTAG, kľúčenka KeyFob, integrovaná SD karta Zabezpečovací systém Somfy One+Somfy predstavuje komplexné riešenie All-in-One, s ktorým budete mať váš dom vždy pod kontrolou, aj keď ste práve preč. Či už ste v práci alebo napríklad na cestách, kedykoľvek si môžete overiť, či je doma všetko v poriadku. Somfy One Plus je vybavený vstavanou kamerou s vysokým rozlíšením, sirénou s hlasitosťou 90+ dB, smart pohybovým snímačom a záložnou batériou. Získate tiež patentovaný detektor proti vniknutiu IntelliTAG a hands-free kľúčenku KeyFob. Kombinácia týchto funkcií zaistí vám i vašej rodine maximálnu bezpečnosť za všetkých okolností. Somfy One+ si vás získa tiež mimoriadne jednoduchým ovládaním cez aplikáciu vo smartfóne. Jednoduchá a rýchla... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy One+ (1870388)

HAYLOU GT5 TWS HI-FI BEZDROTOVE SLUCHADLA BLACK

HAYLOU GT5 TWS HI-FI BEZDROTOVE SLUCHADLA BLACK
Detail

SLÚCHADLÁ . Hayle GT5 TWS sú bezdrôtové stereo slúchadlá s extrémne nízkou 65ms latenciou. Podporujú AAC kodek, každé slúchadlo váži iba 3,9 g, je vybavené dotykovým ovládaním, ale aj infračerveným senzorom pre detekciu či je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAYLOU GT5 TWS HI-FI BEZDROTOVE SLUCHADLA BLACK
Somfy Home Alarm (1870392), Shelly Motion 2, pohybové čidlo, WiFi (SHELLY-MOTION2), iGET HOME Alarm X1 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi, aplikácia iGET HOME, súprava, iGET HOME XP1B - bezdrôtový pohybový PIR senzor pre alarm iGET HOME X1 a X5, iGET SECURITY EP28 – bezdrôtové premostenie káblových senzorov na alarm iGET SECURITY M5-4G, iGET SECURITY EP7 – bezdrôtové Smart multifunkčné tlačidlo pre alarm iGET M5-4G (EP7 SECURITY), iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s, Somfy One+ (1870388), ThermoPro venkovní čidlo, nabíjecí (TP-TX4), ThermoPro venkovní čidlo, baterie (TP-TX2), Somfy vonkajšia siréna (1870386), Somfy vnútorná siréna (1870389), Somfy Senzor IntelliTAG (1870382), Somfy Indoor Camera (1870394), Somfy Termostat drôtový (1870446), EMOS Bezdrátové čidlo pro meteostanice E8466 (2693000160), Somfy batériový teplotný senzor (1870848), Somfy TaHoma® switch (1870594), Somfy Protect Zosilňovač signálu (1870390), Detektor dymu Somfy One+ (1870289), Somfy kľúčenka Key fob (1870384), Somfy vnútorný pohybový senzor (1870385), Somfy Vonkajšia kamera – biela (1870396), Somfy Vonkajšia kamera – sivá (1870397), Somfy Termostatická hlavica io (1870508), Body image a pohybové aktivity mládeže (9788024654294), Pohybové aktivity ve vědě a praxi (9788024626543), Sportovní genomika: genetické determinanty pohybové činnosti (9788024637648), Somfy Dverový a okenný senzor (1811482)