Big auto odrazadlo big bobby car classic ruzove /b 56129/

Produkt Big auto odrazadlo big bobby car classic ruzove /b 56129/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Big auto odrazadlo big bobby car classic ruzove /b 56129/ upraviť a produkt hľadať znova.

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v ružovej farbe s nálepkami cukríkov. Volant s mechanickým klaksónom. Rozmery: 58 x 30 x 38 cm. Max. nosnosť 50 kg. Hmotnosť 3,6 kg. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/ , Big spinstar, obojstranné auto modré (4260631428536)

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v modrej farbe s nálepkami ktoré zobrazujú oceán. Volant s mechanickým klaksónom. Rozmery: 58 x 30 x 38 cm. Max. nosnosť 50 kg. Hmotnosť 3,6 kg. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/ , Big soft classic 2 ks (8588000017669)

BIG BOBBY CAR CLASSIC AUTO ODRAZADLO JEDNOROZEC /B 56138/

Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom s motívom jednorožca. Volant s mechanickým klaksónom. . Rozmery: 58 × 30 × 38 cm . Max. nosnosť 50 kg . Hmotnosť 3,6 kg (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG BOBBY CAR CLASSIC AUTO ODRAZADLO JEDNOROZEC /B 56138/ , Schwalbe big apple 26 × 2.0 b + rt (11100298)

BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ

BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ
Detail

To, čo je pre veľké automobily povinné, samozrejme nesmie chýbať v malých obľúbených vozidlách: s poznávacou značkou BIG-Bobby-Car My môžu hrdí majitelia od 12 mesiacov navrhnúť spolu so svojimi rodičmi vlastnú individuálnu poznávaciu značku. Sada obsahuje plastový štít s priehľadným ochranným krytom, ktorý sa dá ľahko pripevniť k prednej alebo zadnej spojke prívesu všetkých modelov BIG Bobby Car zo série New and Classic. Môže byť vložený zhora alebo zdola. Okrem toho sú k dispozícii tri hárky so samolepkami s pestrými písmenami a číslami, vtipnými symbolmi a rôzne farebným pozadím. Takto vybavený si môžete vytvoriť svoj vlastný osobný identifikátor s vlastným dizajnom. Ako špeciálny doplnok sada obsahuje aj vodičský preukaz BIG Bobby Car. Ak chcete vytvoriť individuálny dizajn, môžete použiť špeciálne vyvinutý online konfigurátor pre ŠPZ BIG na adrese www..plate.big.de. Tu sú k dispozícii rôzne farebné písma, ako aj rozšírený výber symbolov a pozadia. V ľahko pochopiteľných krokoch môžu aj neskúsení používatelia počítačov ľahko navrhnúť svoje vlastné diela poznávacej značky a vytlačiť si ich doma. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ , Big sur (9788025734674)

VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car

VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car
Detail

Pomocou tlačnej tyče môžete ľahko a bezpečne nasmerovať temperament potomka správnym smerom. Postačí rýchle stlačenie rukoväti a kurz malého závodného vodiča možno bezpečne určiť alebo upraviť. Ideálne príslušenstvo pre BIG Bobby Car Classic alebo BIG New Bobby Car. Pretože je tlačná tyč vhodná aj ako pomôcka pri tlačení, keď sa unavia malé chodidlá vodiča, je tlačná tyč BIG výškovo nastaviteľná v troch smeroch a je jednoducho zavesená do zadnej kovovej nápravy na spodnej strane vozidla BIG Bobby Car. Na bezpečné pripevnenie slúži červený bezpečnostný spojovací čap, pomocou ktorého je tlačná tyč pripevnená aj k spojke prívesu BIG Bobby Car. Dĺžka cca 102 cm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car , B-toys farma so zvieratkami big red barn (062243334281)

VEĽKÉ Bobby Car Classic

VEĽKÉ Bobby Car Classic
Detail

BIG-Bobby-Car-Classic je najobľúbenejším detským vozidlom vďaka svojej vynikajúcej kvalite a priateľskému dizajnu pre deti. Karoséria obľúbeného detského automobilu je ergonomicky dokonale prispôsobená potrebám mladých vodičov. Hravú výbavu dotvára šikovný volant, štyri robustné kolesá, spojka prívesu vpredu a vzadu a kolenné vybranie pre jazdu pre staršie deti. Plynulé riadenie čapu nápravy vozidla BIG Bobby Car zaisťuje malý polomer otáčania. Vynikajúce spracovanie a nízke ťažisko robia z BIG Bobby Car obzvlášť bezpečnú hračku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ Bobby Car Classic , Sensas classic feeder big fish 3,6 m 120 g (3297830014490)

Fulda Bobby Car Classic

Fulda Bobby Car Classic
Detail

Špeciálne priťahuje pozornosť vozidlo Fulda Bobby Car v elegantnej čiernej farbe s červeným volantom a originálnymi nálepkami Fulda. Vysoko kvalitná karoséria detského vozidla sa vyrába vyfukovaním a je preto obzvlášť robustná a odolná. Ergonomický tvar a pohodlné sedadlo zaisťujú bezstarostné potešenie z jazdy. Aby to tak dlho zostalo, bolo integrované vybranie pre kolená, aby mohli pohodlne cestovať aj staršie deti. Vysoko kvalitného jazdca odlišujú najmä pneumatiky: Fulda Bobby Car je vybavená novými ultravysokými pneumatikami Fulda SportControl. Vyzerá nielen športovo, ale zaručuje aj vynikajúce jazdné vlastnosti. Pretože táto originálna prémiová pneumatika bola špeciálne vyvinutá pre športové jazdenie. Extra široké pneumatiky zaisťujú dobrú priľnavosť a sú mimoriadne tiché vďaka špeciálnej zmesi mäkkých plastov. Zodpovedajúce ráfiky v jasne červenej farbe dokonale zakončujú ultramoderný dizajn špičatého závodného automobilu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fulda Bobby Car Classic , Odrážadlo bobby clas – auto, červené (4004943013031)

VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower

VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower
Detail

Ergonomicky dokonalé a absolútne trendy, malé deti idú na zábavné výlety s kvetinou BIG-Bobby Car Classic Flower. Aplikácie funky flower power sú veľmi trendy a vďaka nim srdce malých jazdcov bije rýchlejšie. Aby bolo dosť miesta pre malú batožinu, je možné k dvom závesom prívesu vpredu a vzadu ľahko pripevniť zodpovedajúce prívesy od spoločnosti BIG. Šikovný volant, štyri stabilné kolesá a vybranie pre kolená pre staršie deti dotvárajú hravú výbavu. A nízko položené ťažisko vozidla zabraňuje prevráteniu vozidla BIG-Bobby-Car-Classic Flower aj pri rýchlej jazde. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower , Orion big, prútený (730522)

BIG PIESKOVISKO MUSLA RUZOVE /B 7722/

BIG PIESKOVISKO MUSLA RUZOVE /B 7722/
Detail

PIESKOVISKO . Pieskovisko a bazénik v jednom. . Zložené z 2 dielov s možnosťou uzavretia, z veľmi kvalitného a pevného plastu. . Farba ružová. . Kapacita pieskoviska 100 litrov. . Pre piesok cca. 15 - 20 kg na jednu polovicu škrupiny (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG PIESKOVISKO MUSLA RUZOVE /B 7722/ , Spokey camprest big (5901180352178)

Odrážadlo Bobby Clas – Auto, červené (4004943013031)

Odrážadlo Bobby Clas – Auto, červené (4004943013031)
Detail

Odrážadlo – viacstopové, materiál rámu plast, hmotnosť 2,9 kg, nosnosť 50 kg, červená farba Toto odrážadlo je vhodné pre chlapcov aj dievčatá od 1 roka. Je to veľmi obľúbený prostriedok pre presun vášho malého pretekára. Vyniká výbornou stabilitou s nízkym ťažiskom a sedačka je upravená aj pre pokľaknutia. Na volante je umiestnený funkčný klaksón. Všetko je vyrobené z veľmi kvalitného a odolného plastu s nosnosťou max. 50 kg. Váš motorista sa tak môže bezpečne vyblázniť doma, ale aj na ihrisku či v parku. V neposlednom rade vyniká i veľmi zaujímavým a prepracovaným dizajnom.Parametre a špecifikácieNosnosť:50 kgRozmery:58 x 30 x 38 cmFarebné prevedenie:ČervenáUrčené pre:Odrážadlo je určené pre deti od 1 roka (alza.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo Bobby Clas – Auto, červené (4004943013031) , Runto vectra big (8595238805944)

BIG POWER WORKER MAXI HASICSKE AUTO /B 55815/

Detail

HASIČSKÉ AUTO . Veľké hasičské auto z rady Power Worker so sedadlom a realistickou funkciou striekania vody, s otočným a výškovo nastaviteľným vodným delom, ľahko ovládateľné tlačidlom čerpadla. S úložnou schránkou za (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG POWER WORKER MAXI HASICSKE AUTO /B 55815/ , Bdc big softy snare

VEĽKÉ Bobby Car Walker

VEĽKÉ Bobby Car Walker
Detail

Chodítko BIG-Bobby-Car je doplnkom 2 v 1 pre všetky vozidlá BIG-Bobby-Car a ide o detské chodítko a operadlo v jednom. Vďaka svojej špeciálnej funkcii podporuje deti od 12 mesiacov pri ich prvých krokoch. Walker BIG-Bobby-Car je možné pripevniť k spojke zadného prívesu BIG-Bobby-Car v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka širokej priľnavej ploche sa najmenší môžu ľahko oprieť a zdokonaliť svoje prvé kroky pri tlačení vozidla. Výška rukoväte je 40 cm. Vďaka premyslenému zariadeniu proti prevráteniu sú deti bezpečne chránené pred prevrátením vozidla. Riadenie je možné určiť aj pomocou priloženého adaptéra. Walker BIG-Bobby-Car je zároveň vhodný ako operadlo pre BIG-Bobby-Car. Walker BIG-Bobby-Car perfektne dopĺňa široký výber príslušenstva pre BIG-Bobby-Car a hodí sa ku všetkým vozidlám v sériách Classic aj New. Rovnako ako milované jazdiace auto je vyrobené v Nemecku z vysoko kvalitného plastu šetrného k životnému prostrediu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ Bobby Car Walker , Honeywell tp-big 33l

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo modrá

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo  modrá
Detail

Facelift legendy - s BIG-Bobby-Car Neo predstavuje BIG novú generáciu svojho klasického jazdného vozidla, ktoré sprevádzalo a inšpirovalo mnoho rokov detí. Revolučný moderný dizajn veľmi zvláštnym spôsobom zdôrazňuje heraldické zviera, VEĽKÉHO byvola. Napríklad vysoko kvalitná potlačená maska chladiča je navrhnutá v tvare byvola a široké šepkajúce pneumatiky majú jedinečný profil byvola. Modré prevedenie s oranžovými detailmi vyzerá vďaka kombinácii farieb obzvlášť sviežo a moderne. Podvozok bol prepracovaný do nového, štýlového tvaru, ergonomicky tvarované sedadlo má protišmykový povrch. Kultové auto má stále bezpečnostné kolenné vybranie a opierku nôh. Koncové svetlá sú vopred zostavené plastové diely v podobe štylizovaných byvolích rohov. Celoplášťový bezpečnostný volant s hladkým chodom zaisťuje optimálne držanie a príjemný pocit. BIG-Bobby-Car Neo sa štandardne dodáva s mimoriadne širokými, vysoko kvalitnými a oteruvzdornými pneumatikami z mäkkého plastu, ktoré zaručujú dobrú priľnavosť a tichý chod. Okrem toho má nová verzia ikonického jazdného vozidla trojdielne uzavreté ráfiky, ktoré sa obzvlášť ľahko čistia. BIG Bobby Car Neo je svojím tvarom revolučný a z hľadiska kvality neprekonateľný. Je vyrobený z ekologického a odolného plastu v modernej továrni BIG v Nemecku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo modrá , Big soft giga (8594042234285)

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená
Detail

Facelift legendy - s BIG Bobby Car Neo predstavuje BIG novú generáciu svojej červenej klasiky, ktorá sprevádzala a inšpirovala mnoho rokov detí. Revolučný moderný dizajn veľmi zvláštnym spôsobom zdôrazňuje heraldické zviera, VEĽKÉHO byvola. Napríklad vysoko kvalitná potlačená maska chladiča je navrhnutá v tvare byvola a široké šepkajúce pneumatiky majú jedinečný profil byvola. Nová je aj mierne tmavšia, ušľachtilá farba červenej verzie NEO a veľmi klasicky symbolizuje novú generáciu BIG Bobby Cars. Podvozok bol prepracovaný do nového, štýlového tvaru, ergonomicky tvarované sedadlo má protišmykový povrch. Kultové auto má stále bezpečnostné kolenné vybranie a opierku nôh. Koncové svetlá sú vopred zostavené plastové diely v podobe štylizovaných byvolích rohov. Celoplášťový bezpečnostný volant s hladkým chodom zaisťuje optimálne držanie a príjemný pocit. BIG-Bobby-Car Neo sa štandardne dodáva s mimoriadne širokými, vysoko kvalitnými a oteruvzdornými pneumatikami z mäkkého plastu, ktoré zaručujú dobrú priľnavosť a tichý chod. Okrem toho má nová verzia ikonického jazdného vozidla trojdielne uzavreté ráfiky, ktoré sa obzvlášť ľahko čistia. Odnímateľné ťažné zariadenie vpredu pod maskou chladiča a záves prívesu vzadu umožňujú pripojenie príslušenstva BIG Bobby Car a použitie všetkých bežných prívesov BIG Bobby Car. BIG Bobby Car Neo je svojím tvarom revolučný a z hľadiska kvality neprekonateľný. Je vyrobený z ekologického a odolného plastu v modernej továrni BIG v Nemecku. Je testovaný TÜV v súlade s prísnymi smernicami pre testovanú bezpečnosť. Značka GS zaručuje kvalitu a bezpečnosť. Pre malých vodičov vo veku 1-5 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená , Big multifunkčný volant (4004943564595)

VEĽKÝ príves Bobby Car Mix

VEĽKÝ príves Bobby Car Mix
Detail

Farebné gule sa počas jazdy šťastne otáčajú bubnom mixéra s prívesom BIG-Bobby-Car. Robustný prívesný vozík od spoločnosti BIG, výrobcu známeho vozidla BIG-Bobby-Car, inšpiruje malých vodičov vozidiel Bobby-Car od 12 mesiacov a hravou formou podporuje pohyb detí. Pohon bubna je dokonale prispôsobený menším deťom, pretože štyri kolesá poháňajú bubon veľmi ľahko pohybom dopredu a dozadu. Pohyb divoko vo vnútri víri dodané štyri farebné guľôčky. Ak deti zmenia smer jazdy, zmení sa aj rotácia bubna. Vďaka priesvitnej vonkajšej škrupine môžu najmenší sledovať ruch vo vnútri. Mixér s prívesom BIG-Bobby-Car je dokonalým doplnkom pre všetky vozidlá BIG-Bobby-Car (nové aj klasické) a BIG-Bobby-Scooter. Ľahko sa dá pripevniť na priložený bezpečnostný spojovací čap. Buben je tiež možné vybrať a prehrať jednotlivo. Zaoblené rohy a hrany zaisťujú bezpečnú hernú zábavu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ príves Bobby Car Mix , Rottner big star (t05981)

BIG Odrážadlo Flippi červeno-zelené, 4 kolieska (4004943558600)

BIG Odrážadlo Flippi červeno-zelené, 4 kolieska (4004943558600)
Detail

Odrážadlo – jednostopové, materiál rámu plast, minimálna výška sedla 240 mm, hmotnosť 1,67 kg, nosnosť 25 kg, viacfarebný variant Jednostopové detské odrážadlo Big prinesie deťom dobrú prípravu pred jazdou na bicykli. Plastový rám zaručuje nízku hmotnosť, čo ocenia predovšetkým rodičia pri jeho prenášaní. Maximálna hmotnosť dieťaťa je pri tomto modeli 25 kg a váži 1,67 kg. Hlavné vlastnosti detského odrážadla BIG Odrážadlo Flippi červeno-zelené, 4 kolieska Jednostopové odrážadlo Big je vhodnou prípravou pred jazdou na bicykli Dieťa sa vďaka nemu tiež učí základom riadenia aj reagovať na prípadné prekážky Plastová konštrukcia je zárukou jednoduchej manipulácie Výška sedadla je 240 mm Hmotnosť detského odrážadla Big je 1,67 kg Odrážadlo unesie dieťa s hmotnosťou 25 kg Farba: viac farieb Detské odrážadlo je určené deťom od 1,5 roka (alza.sk)

Podobné produkty ako BIG Odrážadlo Flippi červeno-zelené, 4 kolieska (4004943558600) , Fillikid eco big blue (9120069286953)

Big SpinStar, obojstranné auto modré (4260631428536)

Big SpinStar, obojstranné auto modré (4260631428536)
Detail

RC auto – detské –, s náhonom na 4 kolesá, mierka: 1:24, biela, červená a modrá farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 8 rokov Moderná a nápaditá hračka na diaľkové ovládanie, s ktorou sa nemožno nudiť, to je Big SpinStar, obojstranné auto modré. Autíčko na ovládanie je vyrobené v mierke 1:24. Je určené do domácich podmienok. Hromadu akčných okamihov prinesie rýchlosť až 15 km/h. Povely prijíma na celkom slušnú vzdialenosť 30 m, taká je maximálna hranica dosahu ovládača. Jazdné vlastností dodáva náhon na štvoricu kolies. Stačí prichystať ovládač tohto RC auta a dať mu život. Na jedno nabitie vydrží jazdiť až 10 min. Autíčko na ovládanie Amewi má v balení batéria, diaľkový ovládač, model a nabíjací adaptér. Hlavné prednosti autíčka na ovládanie Big SpinStar, obojstranné auto modré Autíčko na ovládanie Amewi zaistí zábavu na dlhé hodiny S intuitívnym ovládaním RC auto dokáže dosiahnuť rýchlosť 15 km/h Bolo obdarené náhonom na 4 kolesá Odporúčané od... (alza.sk)

Podobné produkty ako Big SpinStar, obojstranné auto modré (4260631428536) , Puma big cat ball (sptpuma3751nad)

Bo Jungle Hrací pultík do auta B-Car Wheel (1703739250003)

Detail

Hračka pre najmenších – vhodné od 1 roka (alza.sk)

Podobné produkty ako Bo Jungle Hrací pultík do auta B-Car Wheel (1703739250003) , Mackie big knob passive (hn175002)

Historické hasičské odrážadlo retro car

Historické hasičské odrážadlo retro car
Detail

Ktorý z malých chalanov by nechcel byť hrdinom? Tu máme návrh pre najmladších adeptov hasičské školy! Kovové retro odrážadlo v červenom prevedení má otočný volant, vďaka ktorému dieťa môže voľne jazdiť všetkými smermi. Vďaka zvončeka namontovanému na prednej strane kapoty bude mladý hasič schopný signalizovať blížiace sa vozidlo. Vďaka tvarovanému sedadlu si dieťa užije pohodlnú ekologickú jazdu, ktorej hnacou silou sú nohy. Odrážadlo je vyrobené v štýle automobilu z tridsiatych rokov. Vďaka svojej farebnosti sa stane vozítko ozdobou garáže alebo izbičky. Najdôležitejšie vlastnosti: kovová, odolná konštrukcia kolesá osadená pneumatikami z vystužené gumy - ideálne pre asfalt! volant tvarované sedadlo s dĺžkou 16 cm zvonček rebrík ohybná hadica s kovovou špičkou vysoká kvalita a pozornosť k detailom štylizácia 30. rokov ekologický pohon - detské nôžky Maximálna hmotnosť dieťaťa - 25 kg Rozmery: 76 x 25 x 36 cm Výška od povrchu k sedlu 24 cm Priemer kolesa: 15 cm Rozmery balenia: 81 x 27 x 21 cm Hmotnosť produktu: 5,4 kg Materiál: kov, plast, drevo Kvalita produktu - senzačný! Vek: 1+ Prehlásenie o zhode CE detská jazda, detské vozidlo, (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Historické hasičské odrážadlo retro car , Mackie big knob studio (hn175004)

BIG HOJDACKA HAD /B 56743/

Detail

HOJDAČKA . Skladacia hojdačka na zavesenie, so sedadlom v podobe hada, ponúka hojdanie pre jedno alebo dve deti súčasne. . Skladba a funkčnosť: . nastaviteľná dĺžka lán 90 - 165 cm . možnosť zavesenia na záhradnú hrazdu alebo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG HOJDACKA HAD /B 56743/ , G21 paradiso big (ga550-6)

MOMI - ODRAZADLO PRE DETI LORIS 4V1 RUZOVE

MOMI - ODRAZADLO PRE DETI LORIS 4V1 RUZOVE
Detail

DETSKÉ ODRÁŽADLO . Trendy farby MoMi LORIS sa vášmu malému výtržníkovi určite zapáčia. MoMi LORIS bude perfektnou voľbou prvého odrážadla pre vaše dieťa. Je multifunkčný a viacúčelový, vďaka tomu vám bude slúžiť mnoho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MOMI - ODRAZADLO PRE DETI LORIS 4V1 RUZOVE , Almusso big 40 ks (5902431582764)

Odrážadlo Mercedes - červená toy car red

Odrážadlo Mercedes - červená toy car red
Detail

Verná kópia skutočného vozidla Mercedes zaiste rozžiari oči každému malému vodičovi. Radosť podporí aj výrazná červená farba, široké sedadlo, interaktívne volant a svetla. Pod sedadlom sa nachádza veľký úložný priestor, ktorý môžete využiť napríklad pre uskladnenie desiaty. vlastnosti: vhodné pre deti od 1,5 roka bezpečná, stabilná a odolná konštrukcia možnosť prispôsobiť jazdu veku dieťaťa multimediálne volant bezpečnostné nôžka zabraňujúci preklopeniu vzad úložný priestor pod sedadlom LED svetlá napájanie hudobného panela: 2xAA batérie nie sú súčasťou balenia produkt licencovaný spoločnosťou Mercedes nosnosť: 25 kg Rozmery: Dĺžka: 69 cm Výška: 40 cm Šírka: 29,5 cm Výška sedadla: 22 cm Vzdialenosť medzi volantom a operadlom: 27 cm Hmotnosť: 5 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo Mercedes - červená toy car red , Ratikon big, sivá (p) (8592627164712)

BIG PIESKOVISKO MUSLA ZELENE /B 7723/

BIG PIESKOVISKO MUSLA ZELENE /B 7723/
Detail

PIESKOVISKO . Pieskovisko a bazénik v jednom. . Zložené z 2 dielov s možnosťou uzavretia, z veľmi kvalitného a pevného plastu. . Farba zelená. . Kapacita pieskoviska 100 litrov. . Pre piesok cca. 15 - 20 kg na jednu polovicu škrupiny (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG PIESKOVISKO MUSLA ZELENE /B 7723/ , Big power maxi žeriav (4004943558167)

BIG VOLANT SO ZVUKMI /B 56459/

BIG VOLANT SO ZVUKMI /B 56459/
Detail

VOLANT SO ZVUKMI . Multifunkčný volant so svetelnými a zvukovými efektmi. Kompatibilný so všetkými Bobby Car odrážadlo od roku 2010. Funkcie: ukazovateľ odbočenia vľavo / vpravo (LED svetlo) + prísl. zvuk, zvuk zamykanie auta, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG VOLANT SO ZVUKMI /B 56459/ , Big ochrana topánok modrá (4004943564489)

BIG POWER MAXI ZERIAV /B 55816/

Detail

ŽERIAV . Veľký žeriav z kvalitného, robustného plastu, otočný o 360 stupňov, s pohyblivým ramenom. Hlavným rysom je extrémne pevný lanový navijak, s ktorým je možné bez problémov vytiahnuť predmety s ťažnou silou až 450 g. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG POWER MAXI ZERIAV /B 55816/ , Big hojdačka slon sivý (4004943567879)

BIG HOJDACKA SLON SIVY /B 56787/

Detail

HOJDAČKA . Hojdačka v podobe slona je určená pre deti od jedného roka. Dievčatká a chlapci sa môžu pri hojdaní pridržiavať za ergonomické madlá vo výške sloních uší, ktoré sú pohyblivé. Okraje hojdačky sú rozšírené na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG HOJDACKA SLON SIVY /B 56787/ , Big hojdačka s vodotryskom (4004943567480)

BIG HOJDACKA S VODOTRYSKOM /B 56748/

Detail

HOJDAČKA . Zábavná hojdačka, zvlášť potom v letných dňoch, kedy môžu byť deti osviežené rozprašovanou vodou, a to po napojenia hadice na vodu ku strednej časti hojdačky. . Skladba a funkčnosť: . 2 robustné sedadlá s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG HOJDACKA S VODOTRYSKOM /B 56748/ , Carcassonne: big box 2017 (8595558302918)

Odrážadlo nákladné auto

Odrážadlo nákladné auto
Detail

Každý malý chlapec túži riadiť nejaké vozidlo. Toto detské odrážadlo v tvare nákladného auta splní jeho túžbu a zároveň dieťa bude mať na dlhé hodiny postarané o zábavu. Senzačné auto je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Odrážadlo je vybavené pohodlným sedadlom. Je vhodné pre deti od 3 rokov.Maximálne zaťaženie: 27 kg.Rozmery odrážadla: dĺžka: cca 70 cmšírka: cca 31 cmvýška: cca 34 cmvýška sedadla od zeme: cca 19 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo nákladné auto , Metal earth big ben (0032309010190)

SMOBY ODRAZADLO MAESTRO 3V1 RUZOVE ELEKTRONICKE /SM 720305/

SMOBY ODRAZADLO MAESTRO 3V1 RUZOVE ELEKTRONICKE /SM 720305/
Detail

ODRÁŽADLO . Odrážadlo pre najmenších, ktoré porastie s dieťaťom. Odnímateľné rodičovské madlo, odnímateľný ochranný rám a bezpečnostný pás pre najmenšie deti. Volant so zvukmi - 3 zvukové efekty, tiché kolieska, pohyblivá (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY ODRAZADLO MAESTRO 3V1 RUZOVE ELEKTRONICKE /SM 720305/ , Mackie big knob studio+ (hn194252)

Kondómy Pepino - Classic - Big Pack 12ks

Kondómy Pepino - Classic - Big Pack 12ks
Detail

PEPINO kondómy z prírodného latexu s rezervoárom, šírka 53mm. 12ks v krabičke. (intimnenakupy.sk)

Podobné produkty ako Kondómy Pepino - Classic - Big Pack 12ks , Hohner big valley c (hn135582)

BIG SOFT Classic 2 ks (8588000017669)

BIG SOFT Classic 2 ks (8588000017669)
Detail

Kuchynské utierky dvojvrstvové Kuchynské utierky Big Soft by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Tento typ radíme medzi dvojvrstvové kuchynské utierky, takže sa nemusíte strachovať z ich ľahkého pretrhnutia. Pomoc utierok využijete pri upratovaní i varení. Namotané sú v rolke. Významné funkcie kuchynských utierok BIG SOFT Classic 2 ks Kuchynské utierky Big Soft vám pomôžu s upratovaním kuchyne a ďalších miestností Dvojvrstvové kuchynské utierky Big Soft použijete pri upratovaní aj pri varení Útržky sa dajú ľahko odtrhnúť Zvládnu bez problému vstrebať všetky tekutiny (alza.sk)

Podobné produkty ako BIG SOFT Classic 2 ks (8588000017669)

Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car

Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car
Detail

Kovové retro odrážadlo v červenom prevedení má otočný volant, vďaka ktorému dieťa môže voľne jazdiť všetkými smermi. Teraz môže byť každý naozajstným majstrom a vyhrávať preteky. Jedinečný dizajn odrážadlá poteší všetky malé milovníkov rýchlej jazdy! Vďaka tvarovanému sedadlu si dieťa užije pohodlnú ekologickú jazdu, ktorej hnacou silou sú nohy. Odrážadlo je vyrobené v štýle automobilu z tridsiatych rokov. Vďaka svojej farebnosti sa stane vozítko ozdobou garáže alebo izbičky. Červené auto je vhodné ako pre chlapcov aj pre dievčatá. vlastnosti: kovová, odolná konštrukcia kolesá osadená pneumatikami z vystužené gumy - ideálne pre asfalt! volant je čiastočne potiahnutý kožou tvarované sedadlo s dĺžkou 16 cm vysoká kvalita so zameraním na detaily štylizácia 30. rokov ekologický pohon - detské nôžky Maximálna hmotnosť dieťaťa - 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Hmotnosť produktu - 5,9 kg Materiál: kov, plast Vek: 1+ Prehlásenie o zhode CE detská jazda, detské vozidlo, XQA, XQX, XQS, XVa (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car

Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car

Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy a dá ním jedinečnú možnosť stať sa policajtom. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v čiernej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 75 x 24,5 x 34,5 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 81 x 21 x 27,5 cm Váha: 5,4 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car

Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car

Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v striebornej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car

Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car

Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v čiernej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car

Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car

Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v bielej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 80 x 18 x 22,5 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car

Odrážadlo Land Rover - biela toy car A

Odrážadlo Land Rover - biela toy car A
Detail

Odrážadlo Land Rover je snom každého malého vodiča, obzvlášť preto, že verne kopíruje skutočný automobil. Autíčko skvele rozvíja motoriku, vnímavosť a dokonca buduje základy bezpečného pohybu mimo domova. Ako bonus je panel vodiča vybavený hlavicou radiacej páky a hodinami, čo zvyšuje pocit skutočnej jazdy. vlastnosti: vhodné pre deti od 3 rokov bezpečná, stabilná a odolná konštrukcia možnosť prispôsobiť jazdu veku dieťaťa bezpečnostné nôžka blokuje prevrátení a odrážadlo stabilizuje multimediálne volant robustné kolesá vyrobené zo špeciálneho plastu úložný priestor pod sedadlom napájanie hudobného panela: 2xAA batérie nie sú súčasťou balenia produkt licencovaný spoločnosťou Land Rover - A nosnosť: 25 kg Rozmery: Dĺžka: 67 cm Výška: 37 cm Šírka: 29 cm Výška sedadla: 23 cm Rozmery balenia: 62 x 35 x 30 cm Hmotnosť: 5 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo Land Rover - biela toy car A

BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR

BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR
Detail

DETSKÉ ODRÁŽADLO. Kvalitné plastové odrážadlo. Výlisok pre koleno. Klaksón na volante. Rozmery 69 x 30 x 40 cm. Nosnosť 25 kg. Vhodné pre deti od 1,5 roka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR

B&C Kuchárske tričko B&C BIG BOY - biele 5XL

B&C Kuchárske tričko B&C BIG BOY - biele 5XL
Detail

Kvalitné a pohodlné kuchárske tričko s krátkym rukávom vhodné ako pracovné oblečenie. Vo veľkostiach 3XL - 5XL. Pohodlné na nosenie. Materiál: 100% bavlna, 185g/m2 (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako B&C Kuchárske tričko B&C BIG BOY - biele 5XL

Amewi 22485 Big Spinstar RC model auta elektrický 4WD (4x4)

Amewi 22485 Big Spinstar  RC model auta elektrický  4WD (4x4)
Detail

chladný vzhľad, chladné vybavenie, chladné pohyby Tento malý zábavný mobil kombinuje veľa zábavy z jazdy s vysoko kvalitným vybavením. Dve osi modelu sa dajú otočiť o 360 ° dopredu a dozadu a každá strana je individuálne ovládaná dodávaným vysielačom. Ovládanie je podobné ako u pásového vozidla. Takže sú skutočne možné vynikajúce jazdné manévre. Pohon 4WD v spojení so silným motorom a vysoko priľnavé gumové pneumatiky zabezpečujú veľa pohonu. Model je navyše chránený pred striekajúcou vodou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Amewi 22485 Big Spinstar RC model auta elektrický 4WD (4x4)

Detské odrážadlo Retro auto

Detské odrážadlo Retro auto
Detail

Toto nádherné a štýlové odrážadlo bude ideálnym darčekom pre všetkých malých pretekárov. Vlastnosti: - rozvíja priestorovú a pohybovú koordináciu - pohodlne tvarované sedadlo - krásny dizajn 30. rokov 20 storočia - vystužené kolesá, ktoré sú vhodné aj na asfalt - vysoká kvalita materiálov a prevedenia Materiál: - kov Rozmery: - dĺžka sedátka 16 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské odrážadlo Retro auto

Big Max Umbrella QF Holder Rainstar Classic

Big Max Umbrella QF Holder Rainstar Classic
Detail

Držiak na dáždniky Rainstar Classic je nevyhnutnosťou pre všetky vozíky BIG MAX Push bez základne QF. Držiak na dáždnik uľahčuje hru v nepriaznivých podmienkach a pomáha sústrediť sa na to podstatné (a nie na lietajúce dáždniky). Golf je zábava aj za ''škótskych'' poveternostných podmienok. Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Big Max Umbrella QF Holder Rainstar Classic

VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá

VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá
Detail

Príves BIG-Bobby-Car je výkonným doplnkom všetkých vozidiel BIG-Bobby-Car. Vo vnútri robustného prívesu je dostatok miesta pre všetky dôležité pomôcky malých vodičov. Zaoblené rohy a hrany zaisťujú bezpečnú hernú zábavu. Robustný príves je možné ľahko pripevniť na všetky vozidlá BIG-Bobby-Car pomocou bezpečnostného spojovacieho čapu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá

Baseus Big Mouth držiak na mobil do auta, čierny (SUDZ-A01)

Baseus Big Mouth držiak na mobil do auta, čierny (SUDZ-A01)
Detail

Univerzálny držiak do auta na palubnú dosku je vhodný pre všetky mobilné telefóny s veľkosťou displej do 6.5 palcov. Vedenie automobilu vyžaduje neustále sústredenie a vynikajúcu viditeľnosť cez čelné sklo. Vďaka rukoväti Baseus zabezpečíte pohodlné cestovanie bez rizika poškodenia výbavy a straty kontroly nad volantom. Držiak má dva klipy, ktoré držia telefón vo vodorovnej polohe, čo vodičovi poskytuje veľmi dobrý výhľad. Rukoväte, ktoré držia telefón sú vybavené mäkkým silikónom, vďaka čomu chránia povrch zariadenia pred poškriabaním a pošmyknutím. Vlastnosti držiaka: • Kompatibilita: 4.7 - 6.5 palcové telefóny s maximálnou šírkou 85mm • Pripevnenie na palubnú dosku vďaka silnej lepiacej vrstve • Pohodlná obsluha jednou rukou • Vysoká stabilita (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Big Mouth držiak na mobil do auta, čierny (SUDZ-A01)

BIG POWER WORKER MINI DINO TRICERATOPS /B 55795/

Detail

NÁKLADNÉ AUTO . Nákladné auto mini Dino z radu Power Worker z kvalitného plastu s kapotou v tvare Triceratopsa, výklopnou ložnou plochou a zadným sklopným vrtákom. Kvalitné pneumatiky sú z mäkkého plastu, ktorý nezanecháva stopy. Po (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG POWER WORKER MINI DINO TRICERATOPS /B 55795/

Shimano navijak big baitrunner ci4 xt-b lc

Shimano navijak big baitrunner ci4 xt-b lc
Detail

Rad CI4 + XT-B (Big s cievkou veľkosti 14000) nahrádza predchádzajúci starší rad XT-A. Nová séria je vylepšená o celý rad nových technológií a konštrukčných prvkov, ako sú prevodovka Hagane, uloženie prevodovky X-SHIP, vysokorýchlostná brzda Hi-Speed Drag, ochrana proti vode X Protect, telo aj rotor z kompozitu CI4 + a samozrejme Baitrunner pre systém voľnej cievky . Model Big BTR (14000) je predurčený na casting na extrémne vzdialenosti s využitím mohutnejších prútov (3,25 lb, INT), kde je zároveň nevyhnutnosťou veľká kapacita cievky. hmotnosť navijaka (g) 640 guličkové ložiská - typ S A-RB guličkové ložiská (ks) 6 jednocestné ložisko (ks) 1 prevodový pomer 4,6: 1 návin na 1 otočenie kľučky (cm) 110 materiál tela CI4 + typ kľučky jednoduchá materiál cievky hliník kovaný zastudena kapacita cievky (mm / m) 0,35 / 550 náhradná cievka áno - hliníková maximálna brzdná sila (kg) 20 (parys.sk)

Podobné produkty ako Shimano navijak big baitrunner ci4 xt-b lc

Schwalbe Big Apple 26 × 2.0 B + Rt (11100298)

Schwalbe Big Apple 26 × 2.0 B + Rt (11100298)
Detail

Plášť na bicykel dušový, na priemer kolies 26", na horský, rozmer 26×2, 50-559, univerzálny typ, drôtová pätka Premýšľate o kúpe nového plášťa na bicykel? Potom je nutné vedieť aký rozmer na svojom bicykli máte. S týmto plášťom obujete kolesá s priemerom 26". Tento typ je určený na jazdu v teréne či na cestách, aj na mokrom alebo suchom povrchu. Je teda vhodný na jazdy prakticky kdekoľvek. Plášť na bicykel Schwalbe je predurčený na horský. Jeho celková šírka sa vyšplhala na 50 mm. Na bočnici môžete nájsť až tri varianty rozmerov. Každý z nich uvádza jeho priemer a šírku. Jedným z rozmerov môže byť metrické značenie ETRTO. Údaje prvej číslice určujú vonkajšiu šírku nafúknutého plášťa a tá druhá potom jeho vnútorný priemer od pätky plášťa k pätke. V tomto prípade počítajte s hodnotou 50-559. Ak si chcete kúpiť správny plášť na bicykel, je dobré vziať do úvahy aj hodnotu TPI. Čím viac vláken je použitých, tým menej gumy sa použije, takže bude ľahší. Vyššie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Schwalbe Big Apple 26 × 2.0 B + Rt (11100298)

SMOBY ODRAZADLO AUTO /SM 140501/

Detail

ODRÁŽADLO . Little Smoby - Auto Ride-on . Jazda v tvare auta. . Ergonomický a pevný . Predné a zadné zariadenia proti prevráteniu . Vo vyššom veku sa dá použiť ako detské chodítko. . Box na hračky pod sedadlom. . Rozmery: 54 x (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY ODRAZADLO AUTO /SM 140501/

Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m

Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m
Detail

Roztomilé odrážadlo v trendy Vintage štýle od Clementoni je stvorené pre dobrodružstvo. Odrážadlo je bezpečné a stabilné. Vďaka tomu, že nohy dieťaťa zostávajú v kontakte so zemou, bude mať vaše dieťa pocit istoty. Jazda na odrážadle pomáha zdokonaľovať držanie rovnováhy, pomáha rozvíjať motorické i koordinačné schopnosti a priestorové vnímanie. Odrážadlo môžu deti riadiť pomocou volantu s funkčným klaksónom.Odrážadlo je vyrobené zo 100% recyklovaného materiálu a je vhodné pre hru doma i vonku. Gumené kolesá sú tiché a nepoškriabu podlahu. Červeno-modré prevedenie je vhodné pre chlapcov i dievčatá. Rozmer balenia: 58,5 x 53 x 16 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m

BIG POWER WORKER MINI DINO T-REX /B 55796/

Detail

MINI RÝPADLO . Rýpadlo mini Dino z radu Power Worker z kvalitného plastu s lyžicou v tvare T-Rexa a zadnými sklopnými hrabľami na piesok. Kvalitné pneumatiky sú z mäkkého plastu, ktorý nezanecháva stopy. Po použití v piesku je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG POWER WORKER MINI DINO T-REX /B 55796/
Big SpinStar, obojstranné auto modré (4260631428536), BIG SOFT Classic 2 ks (8588000017669), Schwalbe Big Apple 26 × 2.0 B + Rt (11100298), Big Sur (9788025734674), B-Toys Farma so zvieratkami Big Red Barn (062243334281), Sensas Classic Feeder Big Fish 3,6 m 120 g (3297830014490), Odrážadlo Bobby Clas – Auto, červené (4004943013031), Orion BIG, prútený (730522), Spokey Camprest Big (5901180352178), Runto Vectra Big (8595238805944), BDC Big Softy Snare, HONEYWELL TP-BIG 33L, BIG SOFT Giga (8594042234285), BIG Multifunkčný volant (4004943564595), Rottner BIG STAR (T05981), FILLIKID Eco Big blue (9120069286953), Puma BIG CAT ball (SPTpuma3751nad), MACKIE Big Knob Passive (HN175002), MACKIE Big Knob Studio (HN175004), G21 Paradiso big (GA550-6), ALMUSSO Big 40 ks (5902431582764), RATIKON BIG, sivá (P) (8592627164712), BIG Power Maxi žeriav (4004943558167), Big Ochrana topánok modrá (4004943564489), BIG Hojdačka slon sivý (4004943567879), Big Hojdačka s vodotryskom (4004943567480), Carcassonne: Big Box 2017 (8595558302918), Metal Earth Big Ben (0032309010190), MACKIE Big Knob Studio+ (HN194252), HOHNER Big Valley C (HN135582)