Big auto odrazadlo bobby car classic policia /b 56127/

Produkt Big auto odrazadlo bobby car classic policia /b 56127/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Big auto odrazadlo bobby car classic policia /b 56127/ upraviť a produkt hľadať znova.

BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC POLICIA /B 56127/

BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC POLICIA /B 56127/
Detail

ODRÁŽADLO . BIG Bobby Car Classic Policia . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v modrej farbe s nálepkami polícia v 10 rôznych jazykoch. . Praktický volant s elektronickým policajným zvukovým a svetelným modulom a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC POLICIA /B 56127/ , Auto policia na batérie (t-wy500b nw305620)

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v modrej farbe s nálepkami ktoré zobrazujú oceán. Volant s mechanickým klaksónom. Rozmery: 58 x 30 x 38 cm. Max. nosnosť 50 kg. Hmotnosť 3,6 kg. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC OCEAN /B 56130/ , Odrážadlo bobby clas – auto, červené (4004943013031)

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v ružovej farbe s nálepkami cukríkov. Volant s mechanickým klaksónom. Rozmery: 58 x 30 x 38 cm. Max. nosnosť 50 kg. Hmotnosť 3,6 kg. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC RUZOVE /B 56129/ , Big spinstar, obojstranné auto modré (4260631428536)

BIG BOBBY CAR CLASSIC AUTO ODRAZADLO JEDNOROZEC /B 56138/

BIG BOBBY CAR CLASSIC AUTO ODRAZADLO JEDNOROZEC /B 56138/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom s motívom jednorožca. Volant s mechanickým klaksónom. . Rozmery: 58 × 30 × 38 cm . Max. nosnosť 50 kg . Hmotnosť 3,6 kg (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG BOBBY CAR CLASSIC AUTO ODRAZADLO JEDNOROZEC /B 56138/ , Big soft classic 2 ks (8588000017669)

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR FULDA CLASSIC /B 56102/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR FULDA CLASSIC /B 56102/
Detail

ODRÁŽADLO . BIG odrážadlo pre deti v prevedení retro autíčka je vyhotovené v štýlovej čiernej farbe s červenými prvkami a dekorované kvalitnými nálepkami. Autíčko Bobby Classic je vhodné pre chlapcov aj dievčatá od 12 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR FULDA CLASSIC /B 56102/ , Tut tut - policia, sk (3417761199374)

VEĽKÉ Bobby Car Classic

VEĽKÉ Bobby Car Classic
Detail

BIG-Bobby-Car-Classic je najobľúbenejším detským vozidlom vďaka svojej vynikajúcej kvalite a priateľskému dizajnu pre deti. Karoséria obľúbeného detského automobilu je ergonomicky dokonale prispôsobená potrebám mladých vodičov. Hravú výbavu dotvára šikovný volant, štyri robustné kolesá, spojka prívesu vpredu a vzadu a kolenné vybranie pre jazdu pre staršie deti. Plynulé riadenie čapu nápravy vozidla BIG Bobby Car zaisťuje malý polomer otáčania. Vynikajúce spracovanie a nízke ťažisko robia z BIG Bobby Car obzvlášť bezpečnú hračku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ Bobby Car Classic , Festina classic bracelet 20357/b

Fulda Bobby Car Classic

Fulda Bobby Car Classic
Detail

Špeciálne priťahuje pozornosť vozidlo Fulda Bobby Car v elegantnej čiernej farbe s červeným volantom a originálnymi nálepkami Fulda. Vysoko kvalitná karoséria detského vozidla sa vyrába vyfukovaním a je preto obzvlášť robustná a odolná. Ergonomický tvar a pohodlné sedadlo zaisťujú bezstarostné potešenie z jazdy. Aby to tak dlho zostalo, bolo integrované vybranie pre kolená, aby mohli pohodlne cestovať aj staršie deti. Vysoko kvalitného jazdca odlišujú najmä pneumatiky: Fulda Bobby Car je vybavená novými ultravysokými pneumatikami Fulda SportControl. Vyzerá nielen športovo, ale zaručuje aj vynikajúce jazdné vlastnosti. Pretože táto originálna prémiová pneumatika bola špeciálne vyvinutá pre športové jazdenie. Extra široké pneumatiky zaisťujú dobrú priľnavosť a sú mimoriadne tiché vďaka špeciálnej zmesi mäkkých plastov. Zodpovedajúce ráfiky v jasne červenej farbe dokonale zakončujú ultramoderný dizajn špičatého závodného automobilu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fulda Bobby Car Classic , Playmobil policia: útek z väzenia (4008789705686)

VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower

VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower
Detail

Ergonomicky dokonalé a absolútne trendy, malé deti idú na zábavné výlety s kvetinou BIG-Bobby Car Classic Flower. Aplikácie funky flower power sú veľmi trendy a vďaka nim srdce malých jazdcov bije rýchlejšie. Aby bolo dosť miesta pre malú batožinu, je možné k dvom závesom prívesu vpredu a vzadu ľahko pripevniť zodpovedajúce prívesy od spoločnosti BIG. Šikovný volant, štyri stabilné kolesá a vybranie pre kolená pre staršie deti dotvárajú hravú výbavu. A nízko položené ťažisko vozidla zabraňuje prevráteniu vozidla BIG-Bobby-Car-Classic Flower aj pri rýchlej jazde. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ Bobby Car Classic Flower , Kegel poťah volantu kožený car classic s (keg3401)

BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC ECO 2.0 S VOZIKOM /B 56140/

BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC ECO 2.0 S VOZIKOM /B 56140/
Detail

ODRÁŽADLO . Robustné auto odrážadlo BIG Bobby Car s prívesným vozíkom z recyklovaného plastu. Výkonná kombinácia Big Bobby Car Classic s ergonomickým sedadlom s priestorom na kolená a pasujúceho prívesu BIG Bobby Caddy s veľkou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BOBBY CAR CLASSIC ECO 2.0 S VOZIKOM /B 56140/ , Gardena b/s-m classic (967048001)

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC PUPAVA /B 56136/

BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC PUPAVA /B 56136/
Detail

ODRÁŽADLO . Big Auto odrážadlo BIG BOBBY CAR CLASSIC Púpava . Robustné auto odrážadlo s ergonomickým sedadlom v bledomodrej farbe s nálepkami kvetov púpavy. . Volant s mechanickým klaksónom . Rozmery: 58 × 30 × 38 cm . Max. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG AUTO ODRAZADLO BIG BOBBY CAR CLASSIC PUPAVA /B 56136/ , Schwalbe big apple 26 × 2.0 b + rt (11100298)

BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ

BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ
Detail

To, čo je pre veľké automobily povinné, samozrejme nesmie chýbať v malých obľúbených vozidlách: s poznávacou značkou BIG-Bobby-Car My môžu hrdí majitelia od 12 mesiacov navrhnúť spolu so svojimi rodičmi vlastnú individuálnu poznávaciu značku. Sada obsahuje plastový štít s priehľadným ochranným krytom, ktorý sa dá ľahko pripevniť k prednej alebo zadnej spojke prívesu všetkých modelov BIG Bobby Car zo série New and Classic. Môže byť vložený zhora alebo zdola. Okrem toho sú k dispozícii tri hárky so samolepkami s pestrými písmenami a číslami, vtipnými symbolmi a rôzne farebným pozadím. Takto vybavený si môžete vytvoriť svoj vlastný osobný identifikátor s vlastným dizajnom. Ako špeciálny doplnok sada obsahuje aj vodičský preukaz BIG Bobby Car. Ak chcete vytvoriť individuálny dizajn, môžete použiť špeciálne vyvinutý online konfigurátor pre ŠPZ BIG na adrese www..plate.big.de. Tu sú k dispozícii rôzne farebné písma, ako aj rozšírený výber symbolov a pozadia. V ľahko pochopiteľných krokoch môžu aj neskúsení používatelia počítačov ľahko navrhnúť svoje vlastné diela poznávacej značky a vytlačiť si ich doma. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako BIG-Bobby-Car Moja ŠPZ , B-toys farma so zvieratkami big red barn (062243334281)

Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car

Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy a dá ním jedinečnú možnosť stať sa policajtom. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v čiernej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 75 x 24,5 x 34,5 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 81 x 21 x 27,5 cm Váha: 5,4 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo - polícia ride-on car , Al-ko classic 4.62 sp-b 2in1 (b&s 450e) (123005)

VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car

VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car
Detail

Pomocou tlačnej tyče môžete ľahko a bezpečne nasmerovať temperament potomka správnym smerom. Postačí rýchle stlačenie rukoväti a kurz malého závodného vodiča možno bezpečne určiť alebo upraviť. Ideálne príslušenstvo pre BIG Bobby Car Classic alebo BIG New Bobby Car. Pretože je tlačná tyč vhodná aj ako pomôcka pri tlačení, keď sa unavia malé chodidlá vodiča, je tlačná tyč BIG výškovo nastaviteľná v troch smeroch a je jednoducho zavesená do zadnej kovovej nápravy na spodnej strane vozidla BIG Bobby Car. Na bezpečné pripevnenie slúži červený bezpečnostný spojovací čap, pomocou ktorého je tlačná tyč pripevnená aj k spojke prívesu BIG Bobby Car. Dĺžka cca 102 cm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÁ tlačná tyč pre BIG Bobby Car , Alzapower wf420 auto search wireless car charger 15 w čierny (apw-ccwf420)

VEĽKÉ Bobby Car Walker

VEĽKÉ Bobby Car Walker
Detail

Chodítko BIG-Bobby-Car je doplnkom 2 v 1 pre všetky vozidlá BIG-Bobby-Car a ide o detské chodítko a operadlo v jednom. Vďaka svojej špeciálnej funkcii podporuje deti od 12 mesiacov pri ich prvých krokoch. Walker BIG-Bobby-Car je možné pripevniť k spojke zadného prívesu BIG-Bobby-Car v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka širokej priľnavej ploche sa najmenší môžu ľahko oprieť a zdokonaliť svoje prvé kroky pri tlačení vozidla. Výška rukoväte je 40 cm. Vďaka premyslenému zariadeniu proti prevráteniu sú deti bezpečne chránené pred prevrátením vozidla. Riadenie je možné určiť aj pomocou priloženého adaptéra. Walker BIG-Bobby-Car je zároveň vhodný ako operadlo pre BIG-Bobby-Car. Walker BIG-Bobby-Car perfektne dopĺňa široký výber príslušenstva pre BIG-Bobby-Car a hodí sa ku všetkým vozidlám v sériách Classic aj New. Rovnako ako milované jazdiace auto je vyrobené v Nemecku z vysoko kvalitného plastu šetrného k životnému prostrediu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ Bobby Car Walker , Sensas classic feeder big fish 3,6 m 120 g (3297830014490)

VEĽKÝ príves Bobby Car Mix

VEĽKÝ príves Bobby Car Mix
Detail

Farebné gule sa počas jazdy šťastne otáčajú bubnom mixéra s prívesom BIG-Bobby-Car. Robustný prívesný vozík od spoločnosti BIG, výrobcu známeho vozidla BIG-Bobby-Car, inšpiruje malých vodičov vozidiel Bobby-Car od 12 mesiacov a hravou formou podporuje pohyb detí. Pohon bubna je dokonale prispôsobený menším deťom, pretože štyri kolesá poháňajú bubon veľmi ľahko pohybom dopredu a dozadu. Pohyb divoko vo vnútri víri dodané štyri farebné guľôčky. Ak deti zmenia smer jazdy, zmení sa aj rotácia bubna. Vďaka priesvitnej vonkajšej škrupine môžu najmenší sledovať ruch vo vnútri. Mixér s prívesom BIG-Bobby-Car je dokonalým doplnkom pre všetky vozidlá BIG-Bobby-Car (nové aj klasické) a BIG-Bobby-Scooter. Ľahko sa dá pripevniť na priložený bezpečnostný spojovací čap. Buben je tiež možné vybrať a prehrať jednotlivo. Zaoblené rohy a hrany zaisťujú bezpečnú hernú zábavu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ príves Bobby Car Mix , Bo jungle hrací pultík do auta b-car wheel (1703739250003)

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo modrá

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo  modrá
Detail

Facelift legendy - s BIG-Bobby-Car Neo predstavuje BIG novú generáciu svojho klasického jazdného vozidla, ktoré sprevádzalo a inšpirovalo mnoho rokov detí. Revolučný moderný dizajn veľmi zvláštnym spôsobom zdôrazňuje heraldické zviera, VEĽKÉHO byvola. Napríklad vysoko kvalitná potlačená maska chladiča je navrhnutá v tvare byvola a široké šepkajúce pneumatiky majú jedinečný profil byvola. Modré prevedenie s oranžovými detailmi vyzerá vďaka kombinácii farieb obzvlášť sviežo a moderne. Podvozok bol prepracovaný do nového, štýlového tvaru, ergonomicky tvarované sedadlo má protišmykový povrch. Kultové auto má stále bezpečnostné kolenné vybranie a opierku nôh. Koncové svetlá sú vopred zostavené plastové diely v podobe štylizovaných byvolích rohov. Celoplášťový bezpečnostný volant s hladkým chodom zaisťuje optimálne držanie a príjemný pocit. BIG-Bobby-Car Neo sa štandardne dodáva s mimoriadne širokými, vysoko kvalitnými a oteruvzdornými pneumatikami z mäkkého plastu, ktoré zaručujú dobrú priľnavosť a tichý chod. Okrem toho má nová verzia ikonického jazdného vozidla trojdielne uzavreté ráfiky, ktoré sa obzvlášť ľahko čistia. BIG Bobby Car Neo je svojím tvarom revolučný a z hľadiska kvality neprekonateľný. Je vyrobený z ekologického a odolného plastu v modernej továrni BIG v Nemecku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo modrá , Vention auto-clamping car phone mount with suction cup black square type (kcob0)

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená

VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená
Detail

Facelift legendy - s BIG Bobby Car Neo predstavuje BIG novú generáciu svojej červenej klasiky, ktorá sprevádzala a inšpirovala mnoho rokov detí. Revolučný moderný dizajn veľmi zvláštnym spôsobom zdôrazňuje heraldické zviera, VEĽKÉHO byvola. Napríklad vysoko kvalitná potlačená maska chladiča je navrhnutá v tvare byvola a široké šepkajúce pneumatiky majú jedinečný profil byvola. Nová je aj mierne tmavšia, ušľachtilá farba červenej verzie NEO a veľmi klasicky symbolizuje novú generáciu BIG Bobby Cars. Podvozok bol prepracovaný do nového, štýlového tvaru, ergonomicky tvarované sedadlo má protišmykový povrch. Kultové auto má stále bezpečnostné kolenné vybranie a opierku nôh. Koncové svetlá sú vopred zostavené plastové diely v podobe štylizovaných byvolích rohov. Celoplášťový bezpečnostný volant s hladkým chodom zaisťuje optimálne držanie a príjemný pocit. BIG-Bobby-Car Neo sa štandardne dodáva s mimoriadne širokými, vysoko kvalitnými a oteruvzdornými pneumatikami z mäkkého plastu, ktoré zaručujú dobrú priľnavosť a tichý chod. Okrem toho má nová verzia ikonického jazdného vozidla trojdielne uzavreté ráfiky, ktoré sa obzvlášť ľahko čistia. Odnímateľné ťažné zariadenie vpredu pod maskou chladiča a záves prívesu vzadu umožňujú pripojenie príslušenstva BIG Bobby Car a použitie všetkých bežných prívesov BIG Bobby Car. BIG Bobby Car Neo je svojím tvarom revolučný a z hľadiska kvality neprekonateľný. Je vyrobený z ekologického a odolného plastu v modernej továrni BIG v Nemecku. Je testovaný TÜV v súlade s prísnymi smernicami pre testovanú bezpečnosť. Značka GS zaručuje kvalitu a bezpečnosť. Pre malých vodičov vo veku 1-5 rokov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÉ-Bobby-Car-Neo červená , Vention auto-clamping car phone mount with duckbill clip gray crossbar type (kceh0)

Drevené odrážadlo - Polícia Police wooden bike

Drevené odrážadlo - Polícia Police wooden bike
Detail

Drevené policajný odrážadlo rozvíja schopnosť udržiavať rovnováhu a podporuje motorický rozvoj dieťaťa. Ideálna príprava na jazdu na klasickom bicykli. Výškovo nastaviteľné sedadlo umožňuje, aby odrážadlo rástlo s vašim dieťaťom. V ráme je vytvorený úchyt pre jednoduché a pohodlné prenášanie kolesá. vlastnosti: vhodné pre deti od 18 mesiacov podporuje motorické zručnosti riadidlá s bezpečnostným systémom ľahká drevená konštrukcia pohodlné, mäkké sedadlo protišmykové gripy na riadidlách 3-stupňové nastavenie výšky sedátka - v rozsahu od 22-26 cm od zeme veľké kolesá vyrobená zo špeciálneho EVA materiálu - mäkká, odolná, vo vnútri vyplnená certifikácia: CE, EN71 nosnosť: 20 kg materiál: rám - masív kolesá - EVA plast penové sedátko lakované farbami s atestom Rozmery: Dĺžka: 64 cm Výška: 36 cm Šírka riadidiel: 37 cm Hmotnosť: 2,5 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Drevené odrážadlo - Polícia Police wooden bike , Vention auto-clamping car phone mount with duckbill clip black square type (kclb0)

Odvlhčovací vankúšik do auta SIXTOL DRY CAR BIG BAG 1kg

Odvlhčovací vankúšik do auta SIXTOL DRY CAR BIG BAG 1kg
Detail

Kvalitní Odvlhčovací vankúšik do auta SIXTOL DRY CAR BIG BAG 1kg z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autokozmetika a chémia | Odstraňovače a odvlhčovače do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Odvlhčovací vankúšik do auta SIXTOL DRY CAR BIG BAG 1kg , Meguiars essentials car care kit – súprava nepostrádateľných produktov pre starostlivosť o auto (essentialskit)

Sixtol Odvlhčovací vankúšik do auta Dry Car Big Bag, 1000 g

Sixtol Odvlhčovací vankúšik do auta Dry Car Big Bag, 1000 g
Detail

Praktický odvlhčovací vankúšik Dry Car pohlcuje nežiaducu vlhkosť zo vzduchu, tým chráni interiér vášho vozidla alebo domácnosti.Pre čisté/priehľadné okná a suchý interiér. Odvlhčovacie vankúšiky Dry Car pohlcujú nežiaducu vlhkosť zo vzduchu, tým chránia interiér vášho vozidla alebo domácnosti, vaše oblečenie a ďalšie veci pred plesňami, spomaľujú koróziu kovu spôsobenú vplyvom vysokej vlhkosti a zároveň slúžia ako vzhľadný doplnok. Vankúšiky Dry Car obsahujú 1000 g vysúšacích guľôčok zo Silikagelu, ktoré zo vzduchu pojmú približne 350 ml vody a uchovajú ju v sebe. Akonáhle je dosiahnutá maximálna kapacita vankúšika, dôjde k sfarbeniu modrej indikačnej bodky do ružova a vankúšik je potrebné pred ďalším použitím vysušiť. Vankúšik je možné iba za 30 minút ľahko vysušiť v kuchynskej rúre nastavenej maximálne na 70 – 80 °C a potom je opäť pripravený na použitie. Okrem odstránenia vlhkosti v aute je vankúšik vhodný aj do karavanu alebo domácnosti, najmä do skríň s oblečením, kuchyne, detskej izby, kúpeľne, skladovacích priestorov a ďalších miest, kde dochádza k tvorbe nežiaducej vlhkosti. Odvlhčovacie vankúšiky DRY CAR sú jednoduchý, ale veľmi efektívny nástroj, ktorý vás zbaví nadmernej vlhkosti. Hlavné výhody: pohlcujú nežiaducu vlhkosť pojmú približne 350 ml vody možno ich vysušiť iba za 30 minút a opakovane použiť sú vybavené praktickým pútkom na zavesenie žiadne napájanie funkčná životnosť vankúšikov až 2 roky Návod na použitie: Odvlhčovací vankúšik vyberte z plastového obalu. Umiestnite ho na miesto, kde sa zhromažďuje najviac vlhkosti. Akonáhle je vankúšik plný, sfarbí sa modrá bodka do ružova a je ho potrebné nechať pred ďalším použitím vysušiť. Vankúšik vysušte na radiátore (približne do 24 hodín) alebo v predhriatej kuchynskej rúre na 70 – 80 °C. Akonáhle je rúra dostatočne predhriata, položte do nej vankúšik na 30 minút na rošt, plech alebo tanierik indikačnou bodkou nahor. Po vysušení je možné vankúšik znovu použiť. Použitie vankúšikov: odstráni vlhkosť v interiéri automobilu – zbaví vás zahmlených okien odstráni vlhkosť okolo okien v domácnosti odstráni vlhkosť v kuchyni alebo kúpeľni odstráni vlhkosť v skrini s oblečením, v skladovacích priestoroch a pod. Technické parametre: rozmer balenia: 15,5 x 6 x 25 cm hmotnosť vankúšika:: 1000 g materiál vankúšika: vonkajšia obliečka 80 % polyester a 20 % polyamid, vnútorná obliečka z netkanej textílie, náplň vankúšikov z guľôčok Silikagelu (4home.sk)

Podobné produkty ako Sixtol Odvlhčovací vankúšik do auta Dry Car Big Bag, 1000 g , Gardena záhradné nožnice b/s classic (8854-20)

Teddies Auto polícia (8592190118358)

Teddies Auto polícia (8592190118358)
Detail

Auto pre chlapcov od 3 rokov, dĺžka autíčka je 15 cm, so svetelnými efektmi, vydáva zvuky (alza.sk)

Podobné produkty ako Teddies Auto polícia (8592190118358) , Vention auto-clamping car phone mount with duckbill clip black disc fashion type (kcsb0)

RAPPA Auto polícia – garáž pre autá (215597)

RAPPA Auto polícia – garáž pre autá (215597)
Detail

Auto pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov, so svetelnými efektmi, vydáva zvuky, farebné vyhotovenie podľa skladových zásob , 5 ks v balení, nie je možné zvoliť si konkrétny variant produktu (alza.sk)

Podobné produkty ako RAPPA Auto polícia – garáž pre autá (215597) , Vention auto-clamping car phone mount with duckbill clip black square fashion type (kctb0)

TEDDIES Auto polícia 28 cm

TEDDIES Auto polícia 28 cm
Detail

Priprav sa na poriadnu policajnú naháňačku! S týmto parádnym policajným autom ti neunikne žiadny zločinec! Naštartuj a vydaj sa pomáhať a chrániť! Auto má otváracie dvere, je na zotrvačník a je vyrobené z kvalitného plastu. Auto je na batérie 2x AA, ktoré sú súčasťou výrobku. Pre správnu funkčnosť odstráňte poistku umiestnenú v spodnej časti strechy auta. Rozmery balenia 32 x 18 x 12 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako TEDDIES Auto polícia 28 cm , Peltonen g-grip facile nis + rottefella nis touring auto classic black (sptpel09nad)

TEDDIES Auto polícia 28 cm

TEDDIES Auto polícia 28 cm
Detail

Priprav sa na poriadnu policajnú naháňačku! S týmto parádnym policajným autom ti neunikne žiadny zločinec! Naštartuj a vydaj sa pomáhať a chrániť! Auto má otváracie dvere, je na zotrvačník a je vyrobené z kvalitného plastu. Auto je na batérie 2× AA, ktoré sú súčasťou výrobku. Pre správnu funkčnosť odstráňte poistku umiestnenú v spodnej časti strechy auta. Rozmery balenia 32 × 18 × 12 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (feedo.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Auto polícia 28 cm , Peltonen g-grip facile nis + rottefella nis touring auto classic black (sptpel62nad)

Garáž polícia/swat + auto (8592190119713)

Garáž polícia/swat + auto (8592190119713)
Detail

Auto od 3 rokov, dĺžka autíčka je 15 cm, so svetelnými efektmi, vydáva zvuky S policejní stanicí s autem od Teddies bude chytání zlodějů a lupičů doslova hračka. Součástí policejní stanice je garáž s otevíracími vraty, houkající světelný maják a funkční mikrofon k upozornění dalších bezpečnostních jednotek. Policejní automobil při zásahu na zločince houká a svítí. Stanice je vybavena rukojetí pro snadnou manipulaci. Garáž i autíčko jsou vyrobeny z plastu. Policejní stanice funguje na baterie 3× AA 1,5 V a autíčko na 2× AG13. Hra na policejního strážce rozvíjí u dětí fantazii, kreativitu a smysl pro dodržování pořádku a předpisů. Garáž policie/swat + auto potěší všechny malé strážce zákonů od 3 let. Klíčové vlastnosti policejní stanice Garáž policie/swat + autoPolicejní garáž s autem je skvělá hračka pro malé policejní strážníkyStanice disponuje zvukovými a světelnými efektyPolicejní stanice je vybavena garáží s otevíracími vraty a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Garáž polícia/swat + auto (8592190119713) , Xd design bobby sling, sivý (p705.782)

Bino Drevené auto Polícia, modrá

Detail

Drevené policajné autíčko s voľným pohonom kolies je vhodný darček pre každého chlapčeka, ktorý sníva o tom, že raz bude policajtom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bino Drevené auto Polícia, modrá , Xd design bobby sling, navy (p705.785)

Historické hasičské odrážadlo retro car

Historické hasičské odrážadlo retro car
Detail

Ktorý z malých chalanov by nechcel byť hrdinom? Tu máme návrh pre najmladších adeptov hasičské školy! Kovové retro odrážadlo v červenom prevedení má otočný volant, vďaka ktorému dieťa môže voľne jazdiť všetkými smermi. Vďaka zvončeka namontovanému na prednej strane kapoty bude mladý hasič schopný signalizovať blížiace sa vozidlo. Vďaka tvarovanému sedadlu si dieťa užije pohodlnú ekologickú jazdu, ktorej hnacou silou sú nohy. Odrážadlo je vyrobené v štýle automobilu z tridsiatych rokov. Vďaka svojej farebnosti sa stane vozítko ozdobou garáže alebo izbičky. Najdôležitejšie vlastnosti: kovová, odolná konštrukcia kolesá osadená pneumatikami z vystužené gumy - ideálne pre asfalt! volant tvarované sedadlo s dĺžkou 16 cm zvonček rebrík ohybná hadica s kovovou špičkou vysoká kvalita a pozornosť k detailom štylizácia 30. rokov ekologický pohon - detské nôžky Maximálna hmotnosť dieťaťa - 25 kg Rozmery: 76 x 25 x 36 cm Výška od povrchu k sedlu 24 cm Priemer kolesa: 15 cm Rozmery balenia: 81 x 27 x 21 cm Hmotnosť produktu: 5,4 kg Materiál: kov, plast, drevo Kvalita produktu - senzačný! Vek: 1+ Prehlásenie o zhode CE detská jazda, detské vozidlo, (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Historické hasičské odrážadlo retro car , Mivv oval titanium big pre bmw hp2 enduro (2005 > 2009) (b.006.ln)

TEDDIES Auto polícia swat 26 cm

TEDDIES Auto polícia swat 26 cm
Detail

Priprav sa na poriadnu policajnú naháňačku! S týmto parádnym policajným autom ti neunikne žiadny zločinec! Naštartuj a vydaj sa pomáhať a chrániť! Auto má otváracie dvere, je na zotrvačník a je vyrobené z kvalitného plastu. Auto je na batérie 2x AA, ktoré sú súčasťou výrobku. Pre správnu funkčnosť odstráňte poistku umiestnenú v spodnej časti strechy auta. Rozmery balenia 30 x 17 x 12 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako TEDDIES Auto polícia swat 26 cm , Mivv oval carbon big pre bmw hp2 enduro (2005 > 2009) (b.006.le)

TEDDIES Auto polícia swat 26 cm

TEDDIES Auto polícia swat 26 cm
Detail

Priprav sa na poriadnu policajnú naháňačku! S týmto parádnym policajným autom ti neunikne žiadny zločinec! Naštartuj a vydaj sa pomáhať a chrániť! Auto má otváracie dvere, je na zotrvačník a je vyrobené z kvalitného plastu. Auto je na batérie 2× AA, ktoré sú súčasťou výrobku. Pre správnu funkčnosť odstráňte poistku umiestnenú v spodnej časti strechy auta. Rozmery balenia 30 × 17 × 12 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (feedo.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Auto polícia swat 26 cm , Pitaka magez car mount pro car vent (cm4001q)

Dromader 23406 Polícia Auto 114 ks

Dromader 23406 Polícia Auto 114 ks
Detail

Dromader 23406 Polícia Auto 114 ks z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stavebnice na hranie | Dromader kúpite na Kokiskashop.sk za 6.89 €. Technické údaje:Roky 06Obsah balení:Stavebnice Dromader Policie Auto 23406 114ks v krabici 22x15x4,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Dromader 23406 Polícia Auto 114 ks , Peltonen g-grip facile w pink nis + rottefella nis touring auto classic black (sptpel17nad)

Baby auto polícia na batérie (8592386111439)

Baby auto polícia na batérie (8592386111439)
Detail

Auto od 1.5 roka, dĺžka autíčka je 16 cm, vydáva zvuky (alza.sk)

Podobné produkty ako Baby auto polícia na batérie (8592386111439)

BIG POWER WORKER MAXI HASICSKE AUTO /B 55815/

BIG POWER WORKER MAXI HASICSKE AUTO /B 55815/
Detail

HASIČSKÉ AUTO . Veľké hasičské auto z rady Power Worker so sedadlom a realistickou funkciou striekania vody, s otočným a výškovo nastaviteľným vodným delom, ľahko ovládateľné tlačidlom čerpadla. S úložnou schránkou za (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG POWER WORKER MAXI HASICSKE AUTO /B 55815/

Odrážadlo Mercedes - červená toy car red

Odrážadlo Mercedes - červená toy car red
Detail

Verná kópia skutočného vozidla Mercedes zaiste rozžiari oči každému malému vodičovi. Radosť podporí aj výrazná červená farba, široké sedadlo, interaktívne volant a svetla. Pod sedadlom sa nachádza veľký úložný priestor, ktorý môžete využiť napríklad pre uskladnenie desiaty. vlastnosti: vhodné pre deti od 1,5 roka bezpečná, stabilná a odolná konštrukcia možnosť prispôsobiť jazdu veku dieťaťa multimediálne volant bezpečnostné nôžka zabraňujúci preklopeniu vzad úložný priestor pod sedadlom LED svetlá napájanie hudobného panela: 2xAA batérie nie sú súčasťou balenia produkt licencovaný spoločnosťou Mercedes nosnosť: 25 kg Rozmery: Dĺžka: 69 cm Výška: 40 cm Šírka: 29,5 cm Výška sedadla: 22 cm Vzdialenosť medzi volantom a operadlom: 27 cm Hmotnosť: 5 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo Mercedes - červená toy car red

RAPPA Auto skrutkovacie, polícia s príslušenstvom (215610)

RAPPA Auto skrutkovacie, polícia s príslušenstvom (215610)
Detail

Auto pre chlapcov od 3 rokov, dĺžka autíčka je 26 cm , 1 ks v balení (alza.sk)

Podobné produkty ako RAPPA Auto skrutkovacie, polícia s príslušenstvom (215610)

Odrážadlo nákladné auto

Odrážadlo nákladné auto
Detail

Každý malý chlapec túži riadiť nejaké vozidlo. Toto detské odrážadlo v tvare nákladného auta splní jeho túžbu a zároveň dieťa bude mať na dlhé hodiny postarané o zábavu. Senzačné auto je vyrobené z kvalitného plastu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Odrážadlo je vybavené pohodlným sedadlom. Je vhodné pre deti od 3 rokov.Maximálne zaťaženie: 27 kg.Rozmery odrážadla: dĺžka: cca 70 cmšírka: cca 31 cmvýška: cca 34 cmvýška sedadla od zeme: cca 19 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo nákladné auto

Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car

Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car
Detail

Kovové retro odrážadlo v červenom prevedení má otočný volant, vďaka ktorému dieťa môže voľne jazdiť všetkými smermi. Teraz môže byť každý naozajstným majstrom a vyhrávať preteky. Jedinečný dizajn odrážadlá poteší všetky malé milovníkov rýchlej jazdy! Vďaka tvarovanému sedadlu si dieťa užije pohodlnú ekologickú jazdu, ktorej hnacou silou sú nohy. Odrážadlo je vyrobené v štýle automobilu z tridsiatych rokov. Vďaka svojej farebnosti sa stane vozítko ozdobou garáže alebo izbičky. Červené auto je vhodné ako pre chlapcov aj pre dievčatá. vlastnosti: kovová, odolná konštrukcia kolesá osadená pneumatikami z vystužené gumy - ideálne pre asfalt! volant je čiastočne potiahnutý kožou tvarované sedadlo s dĺžkou 16 cm vysoká kvalita so zameraním na detaily štylizácia 30. rokov ekologický pohon - detské nôžky Maximálna hmotnosť dieťaťa - 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Hmotnosť produktu - 5,9 kg Materiál: kov, plast Vek: 1+ Prehlásenie o zhode CE detská jazda, detské vozidlo, XQA, XQX, XQS, XVa (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Historické závodné odrážadlo Goki - červené Retro car

Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car

Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v striebornej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo striebornej ride-on car

Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car

Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v čiernej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 79 x 23 x 18 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo čierne ride-on car

Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car

Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car
Detail

Štýlové retro odrážadlo v podobe autíčka nadchne všetky malé milovníkov rýchlej jazdy. Autíčko má pevnú kovovú konštrukciu, volant, ktorým možno otáčať a plastovou polstrovanou sedačku pre maximálne pohodlie počas jazdy. Všetko je vyrobené v bielej farbe v štýle 30-rokov. Hračka spoľahlivo nabáda dieťa k pohybu a rozvíja jeho pohybové zručnosti. Autíčko môžete vziať so sebou na prechádzku, ale vďaka pogumovaným kolesám chrániacim podlahy pred poškriabaním je vhodné aj do bytu. Vlastnosti hračky: odolná kovová konštrukcia kolesá so zosilnenými pneumatikami, vhodná pre jazdu na asfalte volant sedadlo dlhé 16 cm kvalitné prevedenie s dôrazom na detail retro štýl Odrážadlo prinesie dieťaťu veľa zábavy a perfektný zážitok z retro jazdy. Ideálny nápad na darček! Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg Rozmery: 73,5 x 35 x 40 cm Výška od zeme k sedadlu: 24 cm Priemer kolesa: 20 cm Rozmery balenia: 80 x 18 x 22,5 cm Váha: 5,9 kg Vek: 1+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské kovové odrážadlo bielej ride-on car

Odrážadlo Land Rover - biela toy car A

Odrážadlo Land Rover - biela toy car A
Detail

Odrážadlo Land Rover je snom každého malého vodiča, obzvlášť preto, že verne kopíruje skutočný automobil. Autíčko skvele rozvíja motoriku, vnímavosť a dokonca buduje základy bezpečného pohybu mimo domova. Ako bonus je panel vodiča vybavený hlavicou radiacej páky a hodinami, čo zvyšuje pocit skutočnej jazdy. vlastnosti: vhodné pre deti od 3 rokov bezpečná, stabilná a odolná konštrukcia možnosť prispôsobiť jazdu veku dieťaťa bezpečnostné nôžka blokuje prevrátení a odrážadlo stabilizuje multimediálne volant robustné kolesá vyrobené zo špeciálneho plastu úložný priestor pod sedadlom napájanie hudobného panela: 2xAA batérie nie sú súčasťou balenia produkt licencovaný spoločnosťou Land Rover - A nosnosť: 25 kg Rozmery: Dĺžka: 67 cm Výška: 37 cm Šírka: 29 cm Výška sedadla: 23 cm Rozmery balenia: 62 x 35 x 30 cm Hmotnosť: 5 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Odrážadlo Land Rover - biela toy car A

BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR

BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR
Detail

DETSKÉ ODRÁŽADLO. Kvalitné plastové odrážadlo. Výlisok pre koleno. Klaksón na volante. Rozmery 69 x 30 x 40 cm. Nosnosť 25 kg. Vhodné pre deti od 1,5 roka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BUDDY TOYS BPC 5140 ODRAZADLO MY CAR

Carrera 20064174 GO!!! auto Polícia Porsche 911 GT3

Carrera 20064174 GO!!! auto Polícia Porsche 911 GT3
Detail

Porsche, ktoré sa cíti ako doma Porsche 911 je skutočnou klasikou. Elegantné vozidlo potešilo fanúšikov automobilov už celé generácie a môže svietiť nielen kvalitnou výbavou, ale aj dobrou rýchlosťou. Odkedy Porsche 911 zišlo z výrobnej linky v Stuttgarte v roku 1963, populárny model sa neustále vyvíjal. Speedster však nie je populárny iba ako cestné auto, svoj debut absolvoval na Rallye Monte Carlo v roku 1965 a potom ďalej svietil v mnohých pretekoch. Rýchlejšie, ako umožňuje polícia S Carrera GO !!! Porsche 911 „Polícia“ vám v pretekoch na svahu v obývacej izbe robí dobrú rýchlosť. Elegantný model kombinuje to najlepšie z klasického dizajnu Porsche 911 s elegantným policajným lakom v striebornej a modrej farbe s neónovo žltými odtieňmi. Vďaka tomu zažiarite nielen svojím výkonom v pretekoch, ale aj vizuálnym súbojom s priateľmi. Porsche je navyše správne vybavené blikajúcim modrým svetlom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Carrera 20064174 GO!!! auto Polícia Porsche 911 GT3

MAC TOYS JAZDIACE AUTO SO ZVUKOM, POLICIA /M80165/

MAC TOYS JAZDIACE AUTO SO ZVUKOM, POLICIA /M80165/
Detail

POLICAJNÉ AUTO . Plastové auto, veľkosť 15 cm. 3 zvuky, štartovanie, húkanie a zvuk motora. Pri stočení majáka auto ide a maják svieti. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAC TOYS JAZDIACE AUTO SO ZVUKOM, POLICIA /M80165/

Detské odrážadlo Retro auto

Detské odrážadlo Retro auto
Detail

Toto nádherné a štýlové odrážadlo bude ideálnym darčekom pre všetkých malých pretekárov. Vlastnosti: - rozvíja priestorovú a pohybovú koordináciu - pohodlne tvarované sedadlo - krásny dizajn 30. rokov 20 storočia - vystužené kolesá, ktoré sú vhodné aj na asfalt - vysoká kvalita materiálov a prevedenia Materiál: - kov Rozmery: - dĺžka sedátka 16 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detské odrážadlo Retro auto

VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá

VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá
Detail

Príves BIG-Bobby-Car je výkonným doplnkom všetkých vozidiel BIG-Bobby-Car. Vo vnútri robustného prívesu je dostatok miesta pre všetky dôležité pomôcky malých vodičov. Zaoblené rohy a hrany zaisťujú bezpečnú hernú zábavu. Robustný príves je možné ľahko pripevniť na všetky vozidlá BIG-Bobby-Car pomocou bezpečnostného spojovacieho čapu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako VEĽKÝ Bobby príves za auto kráľovská modrá

Mr&Mrs Fr Niki Big Classic Pure Vona Do Auta 1ks

Mr&Mrs Fr Niki Big Classic Pure Vona Do Auta 1ks
Detail

Vôňa od mr&mrs (drmax.sk)

Podobné produkty ako Mr&Mrs Fr Niki Big Classic Pure Vona Do Auta 1ks

SMOBY ODRAZADLO AUTO /SM 140501/

SMOBY ODRAZADLO AUTO /SM 140501/
Detail

ODRÁŽADLO . Little Smoby - Auto Ride-on . Jazda v tvare auta. . Ergonomický a pevný . Predné a zadné zariadenia proti prevráteniu . Vo vyššom veku sa dá použiť ako detské chodítko. . Box na hračky pod sedadlom. . Rozmery: 54 x (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY ODRAZADLO AUTO /SM 140501/

Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m

Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m
Detail

Roztomilé odrážadlo v trendy Vintage štýle od Clementoni je stvorené pre dobrodružstvo. Odrážadlo je bezpečné a stabilné. Vďaka tomu, že nohy dieťaťa zostávajú v kontakte so zemou, bude mať vaše dieťa pocit istoty. Jazda na odrážadle pomáha zdokonaľovať držanie rovnováhy, pomáha rozvíjať motorické i koordinačné schopnosti a priestorové vnímanie. Odrážadlo môžu deti riadiť pomocou volantu s funkčným klaksónom.Odrážadlo je vyrobené zo 100% recyklovaného materiálu a je vhodné pre hru doma i vonku. Gumené kolesá sú tiché a nepoškriabu podlahu. Červeno-modré prevedenie je vhodné pre chlapcov i dievčatá. Rozmer balenia: 58,5 x 53 x 16 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Clementoni Moje prvé auto Odrážadlo Vintage, od 12 m

Auto Spider Car 35 cm

Auto Spider Car 35 cm
Detail

Veľký model auta Spider Car poteší každého malého milovníka dobrodružných príbehov Spidermana. Pri hre s týmto autom a pri zapojení fantázie zažije dlhé hodiny skvelej zábavy a veľkých dobrodružstiev. Auto je vyrobené z plastu. Pohyb auta je na zotrvačník. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery auta.dĺžka: 35 cmšírka: 15 cmvýška: 10 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Auto Spider Car 35 cm

California Scents Vôňa do auta Newport New Car - nové auto

California Scents Vôňa do auta Newport New Car - nové auto
Detail

Chcete, aby vaše auto zase voňalo novotou? Táto vôňa je to pravé! Svieža, čistá a ľahko korenená - tá najlepšia vôňa pre vášho auto. Elegantná a noblesná vôňa. Originálny osviežovač vzduchu s pevnou náplňou v praktickej malej plechovke. .Vôňa prekryje akýkoľvek zápach a prevonia interiér. Intenzitu vône si môžete nastaviť na otočnom veku. Parametre: výdrž až 60 dní obal je vytvorený z recyklovateľného hliníka vyrobené v USA rozmer: 7 x 4 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako California Scents Vôňa do auta Newport New Car - nové auto
Auto policia na batérie (T-WY500B NW305620), Odrážadlo Bobby Clas – Auto, červené (4004943013031), Big SpinStar, obojstranné auto modré (4260631428536), BIG SOFT Classic 2 ks (8588000017669), Tut Tut - Policia, SK (3417761199374), FESTINA Classic Bracelet 20357/B, Playmobil Policia: Útek z väzenia (4008789705686), Kegel Poťah volantu kožený Car Classic S (KEG3401), Gardena B/S-M classic (967048001), Schwalbe Big Apple 26 × 2.0 B + Rt (11100298), B-Toys Farma so zvieratkami Big Red Barn (062243334281), AL-KO Classic 4.62 SP-B 2in1 (B&S 450E) (123005), AlzaPower WF420 Auto Search Wireless Car Charger 15 W čierny (APW-CCWF420), Sensas Classic Feeder Big Fish 3,6 m 120 g (3297830014490), Bo Jungle Hrací pultík do auta B-Car Wheel (1703739250003), Vention Auto-Clamping Car Phone Mount With Suction Cup Black Square Type (KCOB0), Vention Auto-Clamping Car Phone Mount With Duckbill Clip Gray Crossbar Type (KCEH0), Vention Auto-Clamping Car Phone Mount With Duckbill Clip Black Square Type (KCLB0), Meguiars Essentials Car Care Kit – súprava nepostrádateľných produktov pre starostlivosť o auto (ESSENTIALSKIT), Gardena Záhradné nožnice B/S Classic (8854-20), Vention Auto-Clamping Car Phone Mount With Duckbill Clip Black Disc Fashion Type (KCSB0), Vention Auto-Clamping Car Phone Mount With Duckbill Clip Black Square Fashion Type (KCTB0), Peltonen G-Grip Facile NIS + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black (SPTpel09nad), Peltonen G-Grip Facile NIS + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black (SPTpel62nad), XD Design Bobby Sling, sivý (P705.782), XD Design Bobby Sling, navy (P705.785), Mivv Oval Titanium Big pre BMW HP2 ENDURO (2005 > 2009) (B.006.LN), Mivv Oval Carbon Big pre BMW HP2 ENDURO (2005 > 2009) (B.006.LE), Pitaka MagEZ Car Mount Pro Car Vent (CM4001Q), Peltonen G-Grip Facile W Pink NIS + Rottefella NIS Touring Auto Classic Black (SPTpel17nad)