Cappa blues modrý (02771)

Produkt Cappa blues modrý (02771) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cappa blues modrý (02771) upraviť a produkt hľadať znova.

Cappa Blues modrý (02771)

Cappa Blues modrý (02771)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa s modrou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues je možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues modrý (02771) , Cappa nákrčník siberia modrý (03606)

Cappa Blues červený (02770)

Cappa Blues červený (02770)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa s červenou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues červený (02770) , Cappa vankúšik na pás siberia modrý (03608)

Cappa Blues sivý (01652)

Cappa Blues sivý (01652)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom tak nájdu svoje významné uplatnenie u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa so sivou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možno sedadlo povliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržba (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues sivý (01652) , Vox amplug2 blues (vxap2bl)

Cappa Elegance modré (8592160017278)

Cappa Elegance modré (8592160017278)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Ušité sú zo záťažové polyesterovej tkaniny s moderným vzhľadom kože. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn.Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystreleniu airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa EleganceKryt autosedačiek v modro-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čisteniemateriál polyesterAutopoťahy sú zložené zo 17 dielov (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance modré (8592160017278) , Temné blues v new orleans

Cappa DG modré (02438)

Cappa DG modré (02438)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn.Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystreleniu airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v modro-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čisteniemateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG modré (02438) , Cascha fun blues blue (hn224551)

Cappa Savino modrá (05818)

Cappa Savino modrá (05818)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino modrá (05818) , Cascha fun blues transparent (hn224553)

Cappa Savino tmavo modrá (05824)

Cappa Savino tmavo modrá (05824)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino tmavo modrá (05824) , Hohner blues band sada (hn089198)

CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/modrá (5738)

CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/modrá (5738)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať vnútro vozidla ako nové a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Premyslený strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek aj opierku hlavy. V balení budete mať celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah sa dá rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné prednosti produktu CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/modrá Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na výrobu ich bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne polyester Je zahrnutá aj súčasť pre opierku hlavy Sada poťahov poslúži pre 5 sedadiel Zadný poťah sa dá rozdeliť Autopoťahy Cappa disponujú... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/modrá (5738) , Cascha fun blues orange (hn224552)

CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/modrá (5574)

CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/modrá (5574)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať vnútro vozidla ako nové a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa jednoducho udržuje a pritom je príjemný na dotyk. Strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení budete mať celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah určený dozadu sa dá rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/modrá Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Okrem ochrannej funkcie vám môžu pomôcť s ladením interiéru vozidla Na ich výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je polyester Zahŕňajú aj opierku hlavy Sada je určená celkom pre 5 sedadiel Zadný poťah je deliteľný Autopoťahy Cappa sú homologizované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/modrá (5574) , Cascha fun blues red (hn224549)

CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá (05018)

CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá (05018)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať vnútrajšok vozidla ako nový a markantne uľahčia údržbu interiéru. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Vynikajú univerzálnou veľkosťou, netreba tak zisťovať rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá je upravený tak, aby zakryl tiež opierku hlavy. V balení nájdete súpravu poťahov na 5 sedadiel. Poťah určený dozadu bude deliteľný. Absolútnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Základné parametre autopoťahov CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá sú vyrobené v univerzálnej veľkosti Obsahujú aj časť na opierku hlavy Súprava je určená na celkovo 5 sedadiel Zadný poťah je možné rozdeliť Autopoťahy Cappa majú... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/modrá (05018) , Cascha fun blues green (hn224550)

CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modrá (04841)

CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modrá (04841)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať vnútro vozidla ako nové a pomôžu vám udržať interiér v perfektnej kondícii. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Majú univerzálnu veľkosť, nie je teda potrebné riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modrá je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné, vrátane opierky na hlavu.V balení nájdete celú sadu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah je možné rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologácia pre airbagy.Rozhodujúce funkcie autopoťahov CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modráMateriál poťahov: polyesterCAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modrá majú univerzálnu veľkosťJe zahrnutý aj diel na opierku hlavySada poťahov je určená celkom na 5 sedadielZadný poťah je možné rozdeliťAutopoťahy Cappa disponujú... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/modrá (04841) , Cascha blues series set (hn222308)

CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá (05138)

CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá (05138)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zabrániť zašpineniu sedadiel a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je na dotyk príjemný a nenáročný na údržbu. Vynikajú univerzálnou veľkosťou, nemusíte teda riešiť rozmery sedačiek. Účelný strih poťahov CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá je upravený tak, aby zakryl tiež opierku hlavy. V balení nájdete celú súpravu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Dôležité funkcie autopoťahov CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá sú vyrobené v univerzálnej veľkosti Je zahrnutý aj diel na opierku hlavy Súprava poslúži na celkovo 5 sedadiel Zadný poťah možno rozdeliť Autopoťahy Cappa majú homologizáciu... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/modrá (05138) , Hohner blues band c-major (hn148538)

CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá (04092)

CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá (04092)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať sedadlá čisté a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Majú univerzálnu veľkosť, netreba tak zisťovať rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá je upravený tak, aby zakryl všetko potrebné, vrátane opierky hlavy. V balení nájdete celú súpravu poťahov na 5 sedadiel. Poťah určený dozadu možno rozdeliť. Absolútnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Najdôležitejšie vlastnosti autopoťahov CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá disponujú univerzálnou veľkosťou Obsahujú aj časť na opierku hlavy Súprava je určená na celkovo 5 sedadiel Zadný poťah možno rozdeliť... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/modrá (04092) , Hohner blues harp d-major (hn148482)

CAPPA Autopoťahy TOP čierna/modrá (04833)

CAPPA Autopoťahy TOP čierna/modrá (04833)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zabrániť zašpineniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér čistý. Sú ušité z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň nie je náročný na údržbu. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Účelný strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. V balení nájdete celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy TOP čierna/modrá Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je polyester Univerzálne autopoťahy Cappa budú sedieť na akékoľvek sedadlá Je zahrnutá aj súčasť pre opierku hlavy... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TOP čierna/modrá (04833) , Hohner blues harp g-major (hn148487)

CAPPA Autopoťahy TRACK čierna/modrá (5491)

CAPPA Autopoťahy TRACK čierna/modrá (5491)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia znečisteniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie prípadných nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje. Strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. V balení budete mať sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah určený na zadné sedadlá je deliteľný. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné prednosti produktu CAPPA Autopoťahy TRACK čierna/modrá Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Možno s nimi tiež ladiť interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Je zahrnutá aj súčasť pre opierku hlavy Sada je určená celkom pre 5 sedadiel Zadný poťah je deliteľný Autopoťahy Cappa disponujú homologizáciou pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TRACK čierna/modrá (5491) , Cascha blues series a-major (hn216603)

Cappa Autopoťahy Racing čierna/modrá (02774)

Cappa Autopoťahy Racing čierna/modrá (02774)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. vám pomôžu zachovať sedadlo čisté a výrazne uľahčia údržbu interiéru. Ušité sú z polyesteru, ktorý má ľahkú údržbu a je veľmi príjemný na dotyk. Sú to univerzálne poťahy do auta, nie je teda potrebné zisťovať rozmery sedadiel. Strih poťahov CAPPA 2 s.r.o. je vyrobený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahuje sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah do auta určený dozadu možno rozdeliť. Samozrejmá je pre ochranné poťahy do auta CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Hlavné prednosti autopoťahov Cappa Autopoťahy Racing čierna/modrá Autopoťahy predĺžia životnosť pôvodného poťahu vašich sedačiek Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je polyester Univerzálne autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autopoťahy Racing čierna/modrá (02774) , Hohner blues harp f-major (hn148485)

Cappa Podložka Sport Cushion modrá (54398)

Cappa Podložka Sport Cushion modrá (54398)
Detail

Autopoťah – materiál polyester, rozmery 45 ×103 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, vrátane opierky hlavy, homologovaný pre airbagy Autopoťah CAPPA 2 s.r.o. zabráni opotrebovaniu sedadla a pomôže vám udržať interiér čistý. Ušitý je z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje. Patrí do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte sa teda zaoberať zisťovaním rozmerov sedadla. Jeho rozmery sú 103 × 45 × 3 cm (V × Š × H). Strih poťahu CAPPA 2 s.r.o. je vymyslený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení nájdete poťah na jedno sedadlo. Samozrejmá je pri poťahu CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Kľúčové vlastnosti autopoťahu Cappa Podložka Sport Cushion modrá Autopoťah pomôže k tomu, aby váš pôvodný poťah zostal ako nový Možno s ním tiež ladiť interiér vozidla Na jeho výrobu slúži polyester Autopoťah CAPPA 2 s.r.o. má rozmery 103 × 45 × 3 cm (V × Š × H) Univerzálny autopoťah CAPPA 2 s.r.o. bude sedieť na akékoľvek sedadlo Je zahrnutá aj súčasť pre opierku hlavy Poťah je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Podložka Sport Cushion modrá (54398) , Cascha blues series d-major (hn216599)

Cappa Autopoťahy Turbo čierna/modrá (00204)

Cappa Autopoťahy Turbo čierna/modrá (00204)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. vám pomôžu zachovať sedadlo čisté a výrazne uľahčia čistenie prípadných nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa udržuje. Ide o univerzálne poťahy do auta, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Strih poťahov CAPPA 2 s.r.o. je vyrobený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení budete mať celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah do auta určený na zadné sedadlá možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pre ochranné poťahy do auta CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti autopoťahov Cappa Autopoťahy Turbo čierna/modrá Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Okrem ochrannej funkcie vám môžu pomôcť s ladením interiéru vozidla Na ich výrobu slúži polyester Univerzálne autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. budú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autopoťahy Turbo čierna/modrá (00204) , Cascha blues series c-major (hn216598)

CAPPA Autopoťahy ACTIVE SPORT sivá/modrá (00218)

CAPPA Autopoťahy ACTIVE SPORT sivá/modrá (00218)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie akýchkoľvek nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a zároveň nie je náročný na údržbu. Strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. V balení nájdete celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné prednosti produktu CAPPA Autopoťahy ACTIVE SPORT sivá/modrá Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na výrobu ich bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne polyester Obsahujú aj opierku hlavy Sada je určená celkom pre 5 sedadiel Zadný poťah sa dá rozdeliť Autopoťahy Cappa majú homologáciu pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy ACTIVE SPORT sivá/modrá (00218) , Hohner blues harp a-major (hn148489)

CAPPA Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI modré (00228)

CAPPA Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI modré (00228)
Detail

Autokoberce – gumové, 3D profil, súprava obsahuje 4 ks Chcete udržať podlahu svojho auta čistú? Dajte šancu kvalitným autokobercom Cappa. Najužitočnejšie budú v sychravom počasí, kedy je všade plno nečistôt, blata a vody. Zabraňujú tiež pôsobeniu zimnej soli, ktorá sa zachytáva v podrážke obuvi. Tieto gumové koberce do auta nevyžadujú zložitú údržbu a ľahko sa dajú vyčistiť. Pomocou praktického 3D vyhotovenia zachytia blato, kamienky, vodu a ďalšie nečistoty. Balenie obsahuje 4 ks kobercov do auta. Farba autokobercov je čierna a modrá. Hlavné vlastnosti autokoberca CAPPA Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI modré Gumové autokoberce Cappa majú praktický dizajn Bezpečne chránia podlahu vášho vozidla pred nečistotami v sychravom počasí Ponúkané koberčeky do auta majú 3D vyhotovenie na ľahké zachytávanie nečistôt V balení nájdete 4 ks kobercov do auta Čierna a Modrá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI modré (00228) , Cascha chromatic 10-40 blues (hn222777)

CAPPA Autopoťahy TOP modré 2 ks (05144)

CAPPA Autopoťahy TOP modré 2 ks (05144)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, rozmery 12 ×25 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, súprava pre 2 sedadlá, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať sedadlo čisté a výrazne uľahčia čistenie nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nie je teda potrebné riešiť rozmery sedadiel. Ich rozmery sú 25 × 12 × 12 cm (V × Š × H). V balení nájdete sadu poťahov pre 2 sedadlá. Poťah určený dozadu možno rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy TOP modré 2 ks Autopoťahy predĺžia životnosť pôvodného poťahu vašich sedačiek Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Autopoťahy Cappa majú rozmery 25 × 12 × 12 cm (V × Š × H) Univerzálne autopoťahy Cappa padnú na každé sedadlo Sada poťahov poslúži pre 2 sedadlá Zadný poťah možno... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TOP modré 2 ks (05144) , Cascha blues series g-major (hn216602)

CAPPA Autotričko Colorado modré 2 ks (01698)

CAPPA Autotričko Colorado modré 2 ks (01698)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, rozmery 12 ×25 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, súprava pre 2 sedadlá, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať vnútro vozidla ako nové a výrazne uľahčia čistenie prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý skĺbi pekný vzhľad a nenáročnú údržbu. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Ich rozmery sú 25 × 12 × 12 cm (V × Š × H). Balenie obsahuje sadu poťahov pre 2 sedadlá. Poťah určený na zadné sedadlá možno rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové prednosti produktu CAPPA Autotričko Colorado modré 2 ks Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Autopoťahy Cappa majú rozmery 25 × 12 × 12 cm (V × Š × H) Univerzálne autopoťahy Cappa padnú na každé... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autotričko Colorado modré 2 ks (01698) , Hohner blues harp c-major (hn148480)

CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/modrá (10879)

CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/modrá (10879)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať sedadlá čisté a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Ušité sú z polyestru, ktorý sa ľahko perie a býva tiež príjemný na dotyk. Vynikajú univerzálnou veľkosťou, nie je teda potrebné riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov CAPPA SUPER-SPEED čierna/modrá je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek taktiež opierku hlavy. V balení nájdete celú súpravu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Samozrejmá je u poťahov Cappa homologizácia pre airbagy. Zaujímavé parametre autopoťahov CAPPA SUPER-SPEED čierna/modrá Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/modrá sú ušité v univerzálnej veľkosti Je zahrnutý aj diel na opierku hlavy Súprava poslúži na celkovo 5 sedadiel Zadný poťah je rozdeliteľný Autopoťahy Cappa disponujú... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/modrá (10879) , Hohner blues band g-major (hn148539)

CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/modrá (05300)

CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/modrá (05300)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia znečisteniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér čistý. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko perie a býva tiež príjemný na dotyk. Ide o univerzálne autopoťahy, nie je teda potrebné zisťovať rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. Balenie obsahuje celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/modrá Autopoťahy predĺžia životnosť pôvodného poťahu vašich sedačiek Okrem ochrannej funkcie vám môžu pomôcť s ladením interiéru vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Univerzálne autopoťahy Cappa padnú na každé sedadlo Zahŕňajú aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/modrá (05300) , Hohner blues harp e-major (hn148484)

Cappa Vankúšik na pás Siberia modrý (03608)

Cappa Vankúšik na pás Siberia modrý (03608)
Detail

Návleky na bezpečnostné pásy – pre deti od 5 rokov, modrý, polyesterový obal a výplň, semišový povrch, pranie v práčke na 30 °C, s vyšívaným motívom (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Vankúšik na pás Siberia modrý (03608) , Hohner blues bender c-major (hn227751)

Cappa Podložka Sport Cushion Camouflage modrá (03962)

Cappa Podložka Sport Cushion Camouflage modrá (03962)
Detail

Autopoťah – materiál polyester, rozmery 50 ×114 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, homologovaný pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Podložka Sport Cushion Camouflage modrá (03962) , Hohner blues band a-major (hn148540)

Intimidea 311749-BLUES Slipy Modrá

Intimidea  311749-BLUES  Slipy Modrá
Detail

Intimidea 311749-BLUES Modrá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Intimidea 311749-BLUES Slipy Modrá , Hannah voyager 28 dress blues (8591203368698)

Intimidea 310030-BLUES Slipy Modrá

Intimidea  310030-BLUES  Slipy Modrá
Detail

Intimidea 310030-BLUES Modrá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Intimidea 310030-BLUES Slipy Modrá

CAPPA Autopoťahy CHARLES čierna/modrá – 2 ks (5741)

CAPPA Autopoťahy CHARLES čierna/modrá – 2 ks (5741)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, súprava pre 2 sedadlá, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia znečisteniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Premyslený strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky hlavy. Balenie obsahuje sadu poťahov pre 2 sedadlá. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné prednosti produktu CAPPA Autopoťahy CHARLES čierna/modrá – 2 ks Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Je zahrnutá aj časť pre opierku hlavy Sada poťahov poslúži pre 2 sedadlá Autopoťahy Cappa disponujú homologizáciou pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy CHARLES čierna/modrá – 2 ks (5741) , Cappa autoleštička (8592160034411)

Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar unisex modré (motonad01980)

Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar unisex modré (motonad01980)
Detail

Moto nohavice – unisex, sezóna Letná, vonkajší materiál denim a kevlar, materiál podšívky Aramid, ventilačný systém a stretch panely, integrované chrániče bedier a kolien Ak sa vozíte na svojej motorke do mesta aj do prírody, nepochybne viete, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Unisex nohavice na motorku Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar unisex modré výborne kombinujú funkčnosť a ochranu a už od počiatku milo prekvapia vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road, Enduro a skúter. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku zaistia nevyhnutnú odolnosť pri pádoch, čo si primárne berie na starosti exteriérová vrstva z materiálu denim a kevlar. Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar unisex modré sú moto nohavice na bezpečnú aj kľudnú jazdu Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez nevyhnutných protektorov na dôležitých partiách, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. To je dôvod, prečo nohavice na motorku Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Jeansy Mugello kevlar unisex modré (motonad01980) , Podzimní blues (978-80-243-3651-0)

Modrý vzorovaný koberec Geese Blues, 120 × 60 cm

Modrý vzorovaný koberec Geese Blues, 120 × 60 cm
Detail

Či už máte pocit, že by vášmu interiéru prospela menšia dizajnová vzpruha, alebo chcete svoj domov zútulniť, vedzte, že na rafinované doplnky od Geese sa môžete spoľahnúť. Štýlovým príkladom je tento kúsok, hrejivý a nadčasový, vo farbe, ktorú bez problémov zakomponujete do už zariadeného, zabývaného priestoru. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý vzorovaný koberec Geese Blues, 120 × 60 cm

Y.a.s YAS Cargi Trousers - Dress Blues Nohavice Modrá

Y.a.s  YAS Cargi Trousers - Dress Blues  Nohavice Modrá
Detail

Y.a.s YAS Cargi Trousers - Dress Blues Modrá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Y.a.s YAS Cargi Trousers - Dress Blues Nohavice Modrá

Bruder 02771 MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi 1:16

Bruder 02771 MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi 1:16
Detail

Toto hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi je perfektne spracovaný model v pomere 1:16. Vďaka rôznym funkčným doplnkom zaistí deťom veľa zábavy.Tento model nákladného auta má plne sklopnú kabínu a je tak možné nahliadnuť na blok motora. Ako každé správne hasičské auto je vybavené vodnou pumpou, striekačkou a predovšetkým rozmerným výsuvným rebríkom, ktorý je možné ďalej predĺžiť. Zrkadlá pri kabíne sa dajú sklopiť a integrovanú nádrž na vodu je možné jednoducho naplniť.Štyri oporné bloky zaisťujú dokonalú stabilitu pre celé vozidlo aj s vysunutým rebríkom. Snáď najväčšou zaujímavosťou na tomto vozidle je moderný multifunkčný modul so svetlom a zvukom. Tomuto prepracovanému modelu vozidla nechýbajú ani pevné profilové pneumatiky. Model je vyrobený z vysoko kvalitného a odolného plastu a je vhodný na hru doma aj vonku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bruder 02771 MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi 1:16

Cappa Autoleštička (8592160034411)

Cappa Autoleštička (8592160034411)
Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 4200 ot./min, priemer kotúča 180mm, regulácia otáčok, Autoleštička PROFI je určená na leštenie za sucha, a to lakov na autokarosériách, podláh, lakovaných povrchov a pod. Pri použití brúsneho papiera (tzv. šmirgľu) možno leštičku využiť na odstránenie povrchových úprav (lakov, farieb atď.), hrdze, zažraných nečistôt a pod.Kľúčové vlastnosti autoleštičky Cappa RacingJednoduché uvedenie do prevádzky pomocou veľkého tlačidla so zaistením aretáciíPlynulá regulácia výkonu otočným regulátoromVďaka rozmernému držadlu sa leštička pri práci pohodlne drží a dobre sa vedie po povrchuTechnické parametreVýkon: 1 200 WNapätie: 230 VFrekvencia: 50 HzOtáčky: 600 – 3 000 ot/minPriemer leštiaceho kotúča: 180 mmHmotnosť: 4 kgUchytenie: M14Dĺžka el. kábla: 3 mObsah balenia1 ks leštička Profi1 ks leštiaci kotúč so suchým zipsom2 ks leštiacich podložiek (brúsny papier nie je súčasťou balenia)1 ks držadlo + skrutkyManuál (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autoleštička (8592160034411)

Cappa Racing Melbourne

Cappa Racing Melbourne
Detail

Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Polyester 600D, materiál podšívky Reissa membrána, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, integrované chrániče bedier a kolien Pokiaľ chodíte na svojom vozidle do blízkych aj vzdialených miest, bezpečne potvrdíte, že bezpečnosť je prioritou. Pánske nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne vynikajúco spojili komfort a bezpečie a už od začiatku nadchnú dizajnom každého, komu sa páči štýl Road a urban. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku garantujú totiž spoľahlivú ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vrchný materiál Polyester 600D. Cappa Racing Melbourne sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu To by asi nebolo úplne ono bez nevyhnutných protektorov na rizikových partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto motorkárske nohavice Cappa Racing Melbourne obsahujú vo výbave chrániče kolien a bedier. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Melbourne

CAPPA RACING Melbourne

CAPPA RACING Melbourne
Detail

Motorkárska bunda – polyesterová, dámska, celoročná, road a urban štýl, materiál podšívky reissa membrána, chrániče pre ramená, lakte a chrbát, materiál chráničov polyuretán, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, možnosť prispôsobenia šírky pásu, rukávov Bunda na motorku Cappa Racing je nevyhnutnou súčasťou motoristického oblečenia a ocení ju ako vodič, tak spolujazdec. Dokonale prepája praktickosť aj pohodlie a už na prvý pohľad upúta svojím dizajnom, ktorý nadchne priaznivcov road a urban štýlu. Dámska moto bunda chráni pred zranením, ale aj nevľúdnym počasím. Výrobok je vybavený chráničmi, ktoré bezpečne kryjú ramená, lakte a chrbát. Materiálom chráničov je polyuretán. Bundu na motorku Cappa Racing možno využívať celý rok. Zásadné prednosti motorkárskej bundy Cappa Racing Melbourne Motorkárska bunda Cappa Racing je dôležitým prvkom motoristického outfitu Štýl: road a urban Dámska bunda na motorku chráni pred zranením aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING Melbourne

Cappa Elegance sivá (8592160017292)

Cappa Elegance sivá (8592160017292)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa so sivou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj atestČeský certifikovaný výrobca Cappa ku svojmu originálnemu výrobku s označením Blues dodáva ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance sivá (8592160017292)

Cappa Elegance béžová (8592160017285)

Cappa Elegance béžová (8592160017285)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. Na tento účel sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Ušité sú zo záťažovej polyesterovej tkaniny s moderným vzhľadom kože. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa EleganceKryt autosedačiek v béžovo-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko povlečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyesterAutopoťahy sú zložené zo 17 dielov (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance béžová (8592160017285)

Cappa DG sivý (02655)

Cappa DG sivý (02655)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. Na tento účel sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v sivo-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko povlečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG sivý (02655)

Cappa DG červený (02656)

Cappa DG červený (02656)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v červeno-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG červený (02656)

Cappa Racing Rukavice CAP

Cappa Racing Rukavice CAP
Detail

Rukavice na motorku – pánske, celoročná, kožené, textilné, zapínanie na suchý zips, vodoodolné, odolné voči vetru, ovládanie dotykového displeja, priedušné, protišmykové dlane a extra vystuženie malíčka, dlhé Moto rukavice Cappa Racing sú podstatnou súčasťou výbavy pre každého motorkára. Prídu vhod počas celého roka, pretože vaše prsty ochránia ako pred chladom, tak aj pred vetrom a keby došlo k pádu, zabránia odreninám. Cappa Racing Rukavice CAP sú ušité z textílie, ich údržba nie je nijako zvláštne zložitá a sedia na rukách veľmi pohodlne. Cappa Racing Rukavice CAP sú zhotovené z hovädzej kože, takže sú nadmieru odolné proti rôznemu opotrebovaniu, ako napr. zodratiu. Výhodou je tiež ich štýlový dizajn. Podstatné funkcie rukavíc na motorku Cappa Racing Rukavice CAP Poslúžia ako ochrana voči vetru, chladu aj zraneniu Pánske vyhotovenie Zhotovené v šport štýle Hovädzia koža poskytuje odolnosť a elegantný vzhľad Textilný materiál rukavíc na motorku pre pohodlie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Rukavice CAP

CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)

CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)
Detail

Moto nohavice dámske, sezóna Letná, vonkajší materiál Polyester 600D, vyberateľná termovložka, integrované chrániče kolien Pokiaľ jazdíte na svojej motorke do mesta aj mimo neho, iste viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske moto nohavice Cappa Racing Melbourne vzorne spájajú pohodlie a ochranu a od začiatku potešia svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Road. Tieto skvele spracované moto nohavice dodajú tak podstatnú ochranu pri pádoch, o čo sa hlavne stará vonkajší materiál Polyester 600D. CAPPA RACING Melbourne sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu Čo by to ale bolo za moto nohavice bez integrovaných chráničov na významných oblastiach, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. To je dôvod, prečo nohavice na motorku CAPPA RACING Melbourne majú vo výbave ochranu na kĺboch kolien. Nohavice na motorku CAPPA RACING Melbourne využijete predovšetkým v lete. A pri jazdách počas chladných dní príde vhod odnímateľná zateplená... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)

Cappa Savino červená (05820)

Cappa Savino červená (05820)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino červená (05820)

Cappa Savino strieborná (05822)

Cappa Savino strieborná (05822)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino strieborná (05822)

Cappa Savino bordó (05821)

Cappa Savino bordó (05821)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino bordó (05821)

Cappa Savino antracitová (05823)

Cappa Savino antracitová (05823)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino antracitová (05823)

Cappa Savino sivá (05819)

Cappa Savino sivá (05819)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino sivá (05819)

Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)

Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)
Detail

Chránič chrbtice na motorku – prevlekové, určenie: unisex, materiál: plast, farba: zelená, veľkosť: univerzálna Páteřový chránič Cappa Racing vám perfektně ochrání páteř při jízdě na motorce, lyžování i dalších sportech. Tvořený je 7 polypropylenovými protektory, které chrání záda, a doplněný je o síťovanou podšívku. Nechybí ani měkká pěnová výstelka a stahovací gumy na bocích. Chránič je opatřený také nastavitelnými ramenními popruhy. Homologován je dle EN1621.2/2014. Páteřový chránič Cappa Racing účinně absorbuje nárazy. Klíčové vlastnosti páteřového chrániče Cappa RacingPáteřový chránič vhodný při jízdě na motorce, lyžování i dalších sportechTvořený je 7 polypropylenovými protektory a doplněný je o síťovanou podšívkuNechybí ani měkká pěnová výstelka a stahovací gumy na bocíchOpatřený nastavitelnými ramenními popruhyPáteřový chránič Cappa Racing účinně absorbuje nárazyHomologován dle EN1621.2/2014Barevné provedení: zeleno-černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)

CAPPA RACING WK3-15 (3903)

CAPPA RACING WK3-15 (3903)
Detail

Puklice na kolesá 15" Ak nechcete nechať plechové kolesá na svojom aute zbytočne trpieť, nesmiete určite zabudnúť na puklice na kolesá CAPPA RACING WK3-15. Puklice na kolesá Cappa Racing je možné pripevniť takmer na všetky kolesá s rozmerom 15", pritom aj montáž je veľmi ľahká, puklice jednoducho nacvaknete za malú chvíľku. Zaujímavé vlastnosti puklíc na autá CAPPA RACING WK3-15 Pomáhajú chrániť kolesá pred poškriabaním, nečistotami a koróziou Určené pre štandardné disky v priemere 15" Zaujímavý štýl a kvalitné spracovanie Bezproblémová inštalácia bez kľúčov a skrutkovača (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING WK3-15 (3903)

CAPPA RACING WK3-16 (3938)

CAPPA RACING WK3-16 (3938)
Detail

Puklice na kolesá 16" Ak neradi nechávate kolesá svojho auta napospas nežiaducim živlom, určite by vás mali zaujať puklice na kolesá CAPPA RACING WK3-16. Puklice na kolesá Cappa Racing sú vhodné na väčšinu štandardných diskov s priemerom 16" a ich nasadenie je tak jednoduché, že ho aj bez náradia zvládnete v priebehu okamihu. Zaujímavé parametre puklíc na disky CAPPA RACING WK3-16 Pomáhajú chrániť kolesá pred nečistotami, koróziou aj mechanickým poškodením napr. pri nájazde na obrubník Určené pre autá s diskami v rozmere 16" Dynamický a nadčasový vzhľad a poctivé spracovanie Nekomplikovaná inštalácia bez nástrojov (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING WK3-16 (3938)
Cappa Nákrčník Siberia modrý (03606), Cappa Vankúšik na pás Siberia modrý (03608), VOX AmPlug2 Blues (VXAP2BL), Temné blues v New Orleans, CASCHA Fun Blues Blue (HN224551), CASCHA Fun Blues Transparent (HN224553), HOHNER Blues Band Sada (HN089198), CASCHA Fun Blues Orange (HN224552), CASCHA Fun Blues Red (HN224549), CASCHA Fun Blues Green (HN224550), CASCHA Blues Series Set (HN222308), HOHNER Blues Band C-major (HN148538), HOHNER Blues Harp D-major (HN148482), HOHNER Blues Harp G-major (HN148487), CASCHA Blues Series A-major (HN216603), HOHNER Blues Harp F-major (HN148485), CASCHA Blues Series D-major (HN216599), CASCHA Blues Series C-major (HN216598), HOHNER Blues Harp A-major (HN148489), CASCHA Chromatic 10-40 Blues (HN222777), CASCHA Blues Series G-major (HN216602), HOHNER Blues Harp C-major (HN148480), HOHNER Blues Band G-major (HN148539), HOHNER Blues Harp E-major (HN148484), HOHNER Blues Bender C-major (HN227751), HOHNER Blues Band A-major (HN148540), Hannah Voyager 28 dress blues (8591203368698), Cappa Autoleštička (8592160034411), Podzimní blues (978-80-243-3651-0)