Cyklo návleky na ruky sensor evo 14200041

Produkt Cyklo návleky na ruky sensor evo 14200041 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cyklo návleky na ruky sensor evo 14200041 upraviť a produkt hľadať znova.

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041
Detail

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 Návleky majú počesanou vnútornú stranu, ktorá zaisťuje dostatočný tepelný komfort. Návleky sú opatrené na koncoch silikónovou úpravou, ktorá zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Ergonomické tvarované návleky Unisex veľkosti Počesaná vnútorná strana zaisťujúca dostatočný tepelný komfort Reflexné prvky Silikónové pásky pre optimálne fixáciu Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 , Etape návleky na ruky (sptetap0126nad)

Etape Návleky na ruky (SPTetap0126nad)

Etape Návleky na ruky (SPTetap0126nad)
Detail

Návleky , materiál: thermofit Návleky na ruky Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktorý zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebeniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na ruky Etape zabezpečia vašim rukám perfektný tepelný komfort.Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky Etape Návleky na ruky určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na ruky Etape sú vyrobené z polyamidu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na ruky (SPTetap0126nad) , Etape návleky na ruky m (8592201057256)

Cyklistické návleky na ruky Rogelli 009.007

Cyklistické návleky na ruky Rogelli 009.007
Detail

Cyklistické návleky na ruky Rogelli 009.007 V hornej časti zakončené širokou jemnou gumou. Na zápästí je zakončenie len lemom, vďaka elasticite nie sú nutné ani silikónové pásky či gumičky. Potlač s reflexným logom. Materiál: 86% PES, 14% Spandex - 240 g / m2 Použitie: cyklistika Ročné obdobie: jar, jeseň, zima Farba: čierna Druh: pánske, dámske Hmotnosť: 0.07 Kg Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Rogelli 009.007 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Rogelli 009.007 , Etape návleky na ruky l (8592201057263)

Etape Návleky na ruky S (8592201057249)

Detail

Návleky veľkosť S, materiál: thermofit Návleky na ruky Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktorý zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebeniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na ruky Etape zabezpečia vašim rukám perfektný tepelný komfort.Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky Etape SNávleky na ruky určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na ruky Etape sú vyrobené z polyamidu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na ruky S (8592201057249) , Etape návleky na ruky xl (8592201057270)

Etape Návleky na ruky XL (8592201057270)

Detail

Návleky veľkosť XL, materiál: elastan a polyamid Návleky na ruky Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktoré zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na ruky Etape zaistí vašim rukám perfektný tepelný komfort. Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky Etape XLNávleky na ruky určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na ruky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na ruky XL (8592201057270) , Etape návleky na ruky s (8592201057249)

Etape Návleky na ruky L (8592201057263)

Detail

Návleky veľkosť L, materiál: thermofit Návleky na ruky Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktorý zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebeniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na ruky Etape zabezpečia vašim rukám perfektný tepelný komfort.Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky Etape LNávleky na ruky určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na ruky Etape sú vyrobené z polyamidu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na ruky L (8592201057263) , Oxford návleky na ruky super muffs textilné (m006-351)

Etape Návleky na ruky M (8592201057256)

Detail

Návleky veľkosť M, materiál: thermofit Návleky na ruky Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktoré zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na ruky Etape zaistia vašim rukám perfektný tepelný komfort. Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky Etape MNávleky na ruky určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na ruky Etape sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na ruky M (8592201057256) , Sigma rox 11.1 evo sensor set (4016224010356)

Cyklistické návleky na ruky Silvini TUBO UA1131 black

Cyklistické návleky na ruky Silvini TUBO UA1131 black
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini TUBO UA1131 black Návleky na ruky TUBO sú vyrobené zo superjemného Materiálu s počesanou vnútornou stranou, pre zaistenie maximálnej priedušnosti, ľahkosti a tepelnej izolácie. Pružné vlákno zaisťuje tvarovú stálosť a vysokú elasticitu zložením 87% polyamidu a 13% elastanu. Návleky majú na sebe reflexné prvky, plochý šev a protišmykový silikónový pásik. Odporúčame návleky na ruky vziať so sebou na vychádzky, keď je počasie nepredvídateľné a hrozí väčšie ochladenie alebo do hôr. Prvé, na čo býva zima sú ruky. reflexné prvky plochý šev protišmykový silikónový pásik Určenie: cyklo Ročné obdobie: jar, jeseň, zima Materiál: POWERterm - zateplený Materiál s fleecom na vnútornej strane, účinný pre odvod potu a tepelnú izoláciu Farba: čierna Veľkosti: S - XL Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini TUBO UA1131 black (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini TUBO UA1131 black , Sigma rox 11.1 evo sensor sada (4016224010349)

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 lime/blue

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 lime/blue
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 lime/blue Desio sú letné ohrievače rúk. Sú vyrobené z elastického materiálu lycra, ktorý je pružný, dokonale priedušný a veľmi príjemný na telo. Načo nosiť na bicykli návleky na nohy, keď si môžem obliecť letný dres? Na jar sú rána chladnejšie ako zvyšok dňa, keď sa vydávate na celodennú jazdu, a popoludní sa oteplí. Nie je nič jednoduchšie, ako kryty Desio odňať a jednoducho ich zbaliť do vrecka. Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 lime/blue (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 lime/blue , Hevik vodoodolné návleky na topánky

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 fuchsia/plum

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 fuchsia/plum
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 fuchsia/plum Desio sú letné ohrievače rúk. Sú vyrobené z elastického materiálu lycra, ktorý je pružný, dokonale priedušný a veľmi príjemný na telo. Načo nosiť na bicykli návleky na nohy, keď si môžem obliecť letný dres? Na jar sú rána chladnejšie ako zvyšok dňa, keď sa vydávate na celodennú jazdu, a popoludní sa oteplí. Nie je nič jednoduchšie, ako kryty Desio odňať a jednoducho ich zbaliť do vrecka. Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 fuchsia/plum (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 fuchsia/plum , Hevik vodoodolné návleky na rukavice

Cyklistické návleky na ruky Silvini Alfano Arm UA2040 black

Cyklistické návleky na ruky Silvini Alfano Arm UA2040 black
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini Alfano Arm UA2040 black Tenké elastické unisexové návleky na ruky s vnútornou protišmykovou silikónovou potlačou, ktorá zaručuje, že návleky pri jazde dokonale sedia. Majú plochý šev, reflexné prvky a sú veľmi kompaktné. Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini Alfano Arm UA2040 black (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini Alfano Arm UA2040 black , Etape návleky na nohy (sptetap0134nad)

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 red/merlot

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 red/merlot
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 red/merlot Desio sú letné ohrievače rúk. Sú vyrobené z elastického materiálu lycra, ktorý je pružný, dokonale priedušný a veľmi príjemný na telo. Načo nosiť na bicykli návleky na nohy, keď si môžem obliecť letný dres? Na jar sú rána chladnejšie ako zvyšok dňa, keď sa vydávate na celodennú jazdu, a popoludní sa oteplí. Nie je nič jednoduchšie, ako kryty Desio odňať a jednoducho ich zbaliť do vrecka. Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 red/merlot (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 red/merlot , Etape návleky na kolená (sptetap0130nad)

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 ocean/lime

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 ocean/lime
Detail

Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 ocean/lime Desio sú letné ohrievače rúk. Sú vyrobené z elastického materiálu lycra, ktorý je pružný, dokonale priedušný a veľmi príjemný na telo. Načo nosiť na bicykli návleky na nohy, keď si môžem obliecť letný dres? Na jar sú rána chladnejšie ako zvyšok dňa, keď sa vydávate na celodennú jazdu, a popoludní sa oteplí. Nie je nič jednoduchšie, ako kryty Desio odňať a jednoducho ich zbaliť do vrecka. Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 ocean/lime (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na ruky Silvini Desio UA2048 ocean/lime , Na dosah ruky

OXFORD Návleky na ruky Super Muffs textilné (M006-351)

OXFORD Návleky na ruky Super Muffs textilné (M006-351)
Detail

Návleky na ruky – na skúter, zateplené návleky na ruky, vhodné do chladného či daždivého počasia, vyrobené z 1500D polyesterovej tkaniny – sú vysoko odolné, jednoduchá montáž, univerzálny dizajn, vhodné na väčšinu motocyklov, reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť, pár Návleky OXFORD Super Muffs poskytnú vašim rukám perfektný tepelný komfort pri jazde na motocykli v chladných či daždivých dňoch. Vyrobené sú z polyesterovej tkaniny 1500D, vďaka ktorej sú vysoko odolné. Na motorku sa veľmi ľahko upevňujú a s ohľadom na ich univerzálny dizajn sú vhodné na väčšinu motocyklov. Návleky sú opatrené reflexnými prvkami, ktoré zvyšujú viditeľnosť pri jazde za šera či tmy. Zateplené návleky OXFORD Super Muffs skvele zahrejú vaše ruky.Kľúčové vlastnosti návlekov na ruky OXFORD Super MuffsNávleky vhodné pre jazdu na motocykli v chladných či daždivých dňochPoskytnú rukám perfektný tepelný komfortVyrobené z polyesterovej tkaniny 1500DOXFORD Super Muffs sú vysoko odolnéVeľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako OXFORD Návleky na ruky Super Muffs textilné (M006-351) , Kappa vodoodolné návleky na topánky (hac214r)

Návleky na kolená Sensor 11109007

Návleky na kolená Sensor 11109007
Detail

Návleky na kolená Sensor 11109007 Návleky na kolená UNI sú určené pre cyklistiku a beh, ako ochrana proti chladu v prechodnom teplotným období. Okraje návlekov sú opatrené protišmykovou pruženkou so silikónovým pásikom. Návleky sú ergonomicky tvarované, aby nedochádzalo k zbytočnému naťahovaniu v oblasti kolena. Materiál: 80% polyamid20% elastan Farba: čierna Veľkosti: M, L Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Návleky na kolená Sensor 11109007 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Návleky na kolená Sensor 11109007 , Etape návleky na kolená m (8592201057294)

Návleky na ruky Devold Running SC 530 768 A 287A

Návleky na ruky Devold Running SC 530 768 A 287A
Detail

Návleky na ruky Devold Running SC 530 768 A 287A Počas niekoľkých desiatok minút sa zatiahne a vám začne byť chladno. Túto situáciu zažilo už veľa z nás. Tomu je ale koniec! S návleky na ruky Devold® Running sa budete cítiť v teple a pohodlie aj pri nečakanej zmene počasia. Nejde ale len o počasí. Počas jedného tréningu veľa z vás mení prostredie. Chvíľu bežíte po silnci medzi domami kde Takmer nefúka, potom sa dostanete medzi pole kde naopak fičí ako o preteky alebo len zabehne do lesa, kde vás slnko nemá šancu zahriať. To je chvíľa pre návleky Devold® Running. Sú vhodné do chladnejších, veterných, nevľúdnych dní. Ľahké návleky na ruky nezaberú Takmer žiadne miesto. Odpadá vám nutnosť mať po ruke objemné mikiny, tričká s dlhým rukávom a inú vrchnú vrstvu pre zahriatie. Trápi vás pri športe nepríjemné kŕče a bolesti svalov? Doprajte si poriadnu úľavu. Návleky blahodárne pôsobí na svaly paží, ktoré sa vďaka značnému stiahnutia (kompresy) lepšie prekrví, okysličí a udrží v teple. Zlepšíte si Tak svoje športové výkony a zároveň znížite riziko zranenia. Návleky sú vhodné nielen na cyklistiku či beh. Perfektne slúži aj na futbal, triatlon, fitness i.. Preskúmajte detaily návlekov na ruky. Vrchný lem je zdvojený a na vnútornej strane sú dva protišmykové prúžky, ktoré udržujú návleky na svojom mieste bez zosúvaniu či rolovania. Ergonomicky tvarované na ľavú a pravú ruku. Časť lakťovej jamky tvorí sieťový odvetrávacie panel. Ten zaručí lepší odvod vlhkosti od tela, rýchlejšie schnutie a skvelé odvetranie. Na vonkajšej strane ramena je nápis Devold, tiež zo sieťového Materiálu. Bezpečie pre zdravie vám garantuje certifikácia OEKO-TEX®. Značka Devold totiž spĺňa prísne kritériá medzinárodného Testovacieho a certifikačného systému pre textílie. odvetrávacie sieťový úplet - zaručí lepší odvod vlhkosti od tela, rýchlejšie schnutie a skvelé odvetranie zdvojený vrchný lem s protišmykovými prúžkami - žiadne skĺzavaniu ani rolovanie návleku ergonomicky tvarované na ľavú a pravú nohu priedušný Materiál - lepší odvod potu z povrchu tela mäkké na dotyk a prispôsobivé vášmu telu - extrémne pohodlie pri pohybe odolnosť voči zápachu - zoberte si návleky každý deň bez nutnosti častého prania 63% prírodný merino vlna - hreje, aj keď je vlhká Materiál: 63% Merino vlna / 31% Polyamide - nylon / 2% Elastan / 2% Lycra / 1% Silicon / 1% Glass beads Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Návleky na ruky Devold Running SC 530 768 A 287A (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Návleky na ruky Devold Running SC 530 768 A 287A , Etape návleky na kolená l (8592201057300)

Cyklistické návleky na nohy CYKLO-N009 černo/červené vel. XS/S

Cyklistické návleky na nohy CYKLO-N009 černo/červené vel. XS/S
Detail

Cyklistické návleky na nohy, elastický doplněk k cyklistickým krátkým kalhotům. - vhodné pro teploty od 10° do 20° C - pár (levý návlek, pravý návlek) - velikosti 1,2,3 jsou od nejmenší po největší (1 je XS/S, 2 M/L, 3 XL/XXL) - na horní části je na vnitřní straně silikonový proužek, který zabraňuje stahování návleku - barevně sladěné - materiál: 80% polyester, 20% elastan - barva: černo/červená .Charakteristika Kód CYKLO-N009 black/red Barva černá - červená Materiál 80% polyester, 20% elastan Kolekce unisex (efitness.sk)

Podobné produkty ako Cyklistické návleky na nohy CYKLO-N009 černo/červené vel. XS/S , Etape návleky na nohy l (8592201057348)

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017
Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 Cyklistický dres má priliehavý anatomický strih, štýlové prešitie a decentné logo Sensor na prsiach. Na chrbte sú zakomponované tri vrecká, z ktorých jedna je na zips. Priliehavý, anatomický strih Tri vrecká na chrbte raglánové rukávy tretinový stojačik Zakončenie do gumy Materiál: 88% Micropolyester, 12% Lycra Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 , Etape návleky na kolená s (8592201057287)

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066

Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 Tretinový stojačik s krátkym zipsom a zakončenie go gumy korešponduje s klasickými dresy, ale celkové prevedenie nie je toľko priliehavé na telo. Tri vrecká na chrbte poskytujú dostatok úložného priestoru. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľnejší strih Krátky rukáv raglánového strihu tretinový stojačik krátky zips 3 vrecká na chrbte reflexné prvky Zakončenie do gumy Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% mikropolyester Farba: zelená Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 , Etape návleky na kolená xl (8592201057317)

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070

Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 Predĺžené rukávy, voľné zakončenie a golier v tvare V umocňujú pocit voľnosti. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľný strih Predĺžený rukáv raglánového strihu Golier do V voľné zakončenie Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% mikropolyester Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 , Etape návleky na nohy s (8592201057324)

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095
Detail

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 Cyklo kraťasy Race sú dlhodobo obľúbeným modelom nohavíc na bicykel. Tieto cyklistické šortky tvoria prepracované 6 panelové členenie zo špičkového talianskeho materíálu. Značková antibakteriálna vložka je určená pre najvyššiu záťaž. Ploché švy sú u cyklo kraťasov Sensor samozrejmosťou. Nohavice sú dole zakončené širokou gumou so silikónovou úpravou. Priliehavý, anatomický strih 6 panelové členenie Ploché užší švy Antibakteriálne cyklovložka Dr.Pad Doc Race Zakončenie gumou so silikónovou úpravou Materiál: 100% Polyamid Crono Plus (Italy) Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické nohavice » Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 , Etape návleky na nohy m (8592201057331)

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077
Detail

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 Tieto cyklistické šortky tvoria prepracované 8 panelové členenie zo špičkového talianskeho materíálu. Značková antibakteriálna vložka je určená pre najvyššiu záťaž. Ploché švy sú u cyklo kraťasov Sensor samozrejmosťou. Nohavice sú dole zakončené širokou gumou so silikónovou úpravou. Priliehavý, anatomický strih 8 panelové členenie Ploché užší švy traky Zakončenie gumou so silikónovou úpravou Antibakteriálne cyklovložka Dr.Pad Doc Race Zloženie materiálu: 100% Polyamid Chrono Plus (Italy) Farba: čierna / červená Cyklistické oblečenie » Cyklistické nohavice » Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 , Etape návleky na nohy xl (8592201057355)

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072
Detail

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 Predĺžené rukávy, voľné zakončenie a golier v tvare V umocňujú pocit voľnosti. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného Materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľný strih Predĺžený rukáv raglánového strihu Golier do V voľné zakončenie Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie Materiálu: 100% mikropolyester Farba: fialová Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 , Kappa vodoodolné návleky na topánky l (hac214rl)

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084
Detail

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 Vďaka anatomickému strihu sa dres dokonale prispôsobí Vašej postave. Krátke rukávy raglánového strihu majú bezšvové zakončenie. Použitý materiál s výbornými funkčnými vlastnosťami zabezpečuje rýchly odvod vlhkosti od tela, navyše disponuje účinnou ochranou proti UV žiareniu UPF25. Na chrbte sa skrýva dvojica praktických vreciek. Dres možné výborne kombinovať s cyklistickými nohavicami radu Race. anatomický strih Krátky rukáv s bezšvovým zakončením tretinový stojačik krátky zips 2 vrecká na chrbte Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% Polyamid Crono Plus (Italy) Farba: fialová / tmavo modrá Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 , Kappa vodoodolné návleky na topánky m (hac214rm)

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525
Detail

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného materiálu, obvod kraťasov možno jednoducho upraviť dvoma prackami v páse. Kraťasy majú vnútorné sieťované odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste voľných cyklistických kraťasov v cyklistickom časopise VELO Zapínanie na cvok a zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka Zloženie materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex Zloženie materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 , Kappa vodoodolné návleky na topánky s (hac214rs)

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031
Detail

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 Pánske voľné cyklistické kraťasy SENSOR HELIUM. Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného Materiálu a majú vnútorné odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste v cyklistickom časopise VELO. Zapínanie na zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného Materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka zloženie Materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex zloženie Materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 , Hevik vodoodolné návleky na rukavice xxl (hcw100xxl)

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081
Detail

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného materiálu, obvod kraťasov možno jednoducho upraviť dvoma prackami v páse. Kraťasy majú vnútorné sieťované odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste voľných cyklistických kraťasov v cyklistickom časopise VELO. Zapínanie na cvok a zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka Zloženie materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex Zloženie materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 , Mivardi návleky na opěrky comfort 2ks (2000020826534)

Samsonite Taška na notebook do ruky Vectura Evo 15,6'' - černá

Samsonite Taška na notebook do ruky Vectura Evo 15,6'' - černá
Detail

Lehká látková taška na notebook s úhlopříčkou 15,6'' v jednoduchém a čistém designu od značky Samsonite z řady Vectura Evo. Jednoduchý a čistý design, chytrá výbava a nízká hmotnost jsou hlavní atributy, které definují praktickou tašku na notebook 15,6'' z řady Vectura Evo od značky Samsonite. Taška je vyrobena z odolného a pevného polyesteru. Detaily jsou ze syntetické kůže. Je určena k nošení v ruce. Hlavní komora je uzavíratelná dvoucestným zipem. Dovnitř umístíte svůj notebook s úhlopříčkou 15,6'' (37,5 x 25,9 x 2,8 cm) i tablet s úhlopříčkou 10,5'' (26,6 x 18,3 x 1,5 cm). Na další nezbytnosti můžete využít přední zipové kapsy. Zadní strana disponuje úchytem pro zavěšení na madlo kufru. (delmas.sk)

Podobné produkty ako Samsonite Taška na notebook do ruky Vectura Evo 15,6'' - černá , Outdoor protector návleky na nohy modrá (sptrada093nad)

Lohmann & Rauscher Navleky na topanky 100 ks

Lohmann & Rauscher Navleky na topanky 100 ks
Detail

Lohmann & Rauscher Navleky na topanky 100 ks Plastový návlek na obuv s gumičkou a protišmykovou úpravou je ideálny na ochranu proti nečistotám, baktériám, infekciám, atď. Ideálne na použitie v čakárňach, ambulanciách a iných zdravotníckych zariadeniach so zvýšenými nárokmi na čistotu a hygienu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Lohmann & Rauscher Navleky na topanky 100 ks , Big ochranné návleky na topánočky čierne (4004943564465)

Sigma Rox 11.1 Evo Sensor Set White

Detail

GPS tréningový počítač nabitý funkciamiNezáleží na tom, či sa naháňaš za super výkonmi alebo si chceš len udržiavať fyzičku alebo zdieľať svoje aktivity s priateľmi a rodinou: cyklopočítač ROX 11.1 EVO sa stane tvojím tréningovým parťákom pre tréningy vonku i na trenažéri. Okrem početných tréningových funkcií ponúka GPS cyklopočítač tiež navigáciu, štruktúrované workouty a pripojenie k externým snímačom. Môžeš sa tak stopercentne koncentrovať len na svoj výkon, zvyšok za teba zariadi ROX 11.1 EVO. Vďaka funkcii LIVE môžeš svoje dáta kedykoľvek sledovať a analyzovať pomocou aplikácie SIGMA RIDE.So svojimi viac ako 150 funkciami ťa tento počítač bude navigovať a spoľahlivo podporovať pri tréningu alebo vychádzke s priateľmi.Rýchlosť a vzdialenosť pomocou GPS, barometrické meranie výšky a trasové navigácie alebo navigácia cez Komoot patrí okrem kompatibility s e-bikom a externými čidlami do základnej výbavy.Integrovaná funkcia Crash Alert odošle správu tvojim núdzovým kontaktom v prípade pádu.Oznámenia Smart Notifications ťa počas jazdy budú informovať o prichádzajúcich hovoroch a SMS.VlastnostiVeľkosť zobrazenia: 1,77''Farby: 262 tisíc fariebRozlíšenie (hlavný displej): 128 x 160 pixelovMožnosti montáže: TOP držiak / držiak GPS / krátky držiakVodotesnosť: IP 67Batéria: 1 000 mAh (Li Ion), 3,7 VVýdrž: 18 hodínPripojenie: BLE / ANT+SnímačeRýchlosťTep srdca (len pri HR SET)Kadencia (len pri SENSOR SET)Sila (len pri SENSOR SET)Zaradený prevod (len pri SENSOR SET)Smart trainer (FE-C) (len pri SENSOR SET)E-bike ready: ÁnoNotifikácie: Áno Konektivita : USB C Konektivita : Bezdrôtový Variant : Biela Krajina pôvodu : Čína Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Sigma Rox 11.1 Evo Sensor Set White , Switchbot motion sensor (motion sensor )

Sigma Rox 11.1 Evo Sensor Set Black

Detail

GPS tréningový počítač nabitý funkciamiNezáleží na tom, či sa naháňaš za super výkonmi alebo si chceš len udržiavať fyzičku alebo zdieľať svoje aktivity s priateľmi a rodinou: cyklopočítač ROX 11.1 EVO sa stane tvojím tréningovým parťákom pre tréningy vonku i na trenažéri. Okrem početných tréningových funkcií ponúka GPS cyklopočítač tiež navigáciu, štruktúrované workouty a pripojenie k externým snímačom. Môžeš sa tak stopercentne koncentrovať len na svoj výkon, zvyšok za teba zariadi ROX 11.1 EVO. Vďaka funkcii LIVE môžeš svoje dáta kedykoľvek sledovať a analyzovať pomocou aplikácie SIGMA RIDE.So svojimi viac ako 150 funkciami ťa tento počítač bude navigovať a spoľahlivo podporovať pri tréningu alebo vychádzke s priateľmi.Rýchlosť a vzdialenosť pomocou GPS, barometrické meranie výšky a trasové navigácie alebo navigácia cez Komoot patrí okrem kompatibility s e-bikom a externými čidlami do základnej výbavy.Integrovaná funkcia Crash Alert odošle správu tvojim núdzovým kontaktom v prípade pádu.Oznámenia Smart Notifications ťa počas jazdy budú informovať o prichádzajúcich hovoroch a SMS.VlastnostiVeľkosť zobrazenia: 1,77''Farby: 262 tisíc fariebRozlíšenie (hlavný displej): 128 x 160 pixelovMožnosti montáže: TOP držiak / držiak GPS / krátky držiakVodotesnosť: IP 67Batéria: 1 000 mAh (Li Ion), 3,7 VVýdrž: 18 hodínPripojenie: BLE / ANT+SnímačeRýchlosťTep srdca (len pri HR SET)Kadencia (len pri SENSOR SET)Sila (len pri SENSOR SET)Zaradený prevod (len pri SENSOR SET)Smart trainer (FE-C) (len pri SENSOR SET)E-bike ready: ÁnoNotifikácie: Áno Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Konektivita : Bezdrôtový Variant : Čierna Konektivita : USB C (muziker.com)

Podobné produkty ako Sigma Rox 11.1 Evo Sensor Set Black

Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA (4016224010349)

Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA (4016224010349)
Detail

GPS navigácia - Tiež nie ste fanúšikom podobných adrenalínových zážitkov ako je blúdenie v zákerných jednosmerkách? GPS navigácia Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA potom určite vyrieši vaše problémy. V každej situácii vám totiž spoľahlivo naplánuje a ukáže tú najlepšiu trasu do cieľa bez zbytočného blúdenia. Záleží len na nastavených požiadavkách a predvoľbách. Kľúčové vlastnosti GPS navigácie Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA GPS navigácia Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA je základným pilierom pre jasnú orientáciu V GPS navigácii Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA pochopiteľne nesmie chýbať mapa Slovenska a hlasové pokyny v českom jazyku. Vo veľkorysej ponuke sú v ponuke aj menej obvyklé funkcie, ktoré zvyšujú pohodlie pri používaní GPS navigácie Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA. (alza.sk)

Podobné produkty ako Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA (4016224010349)

Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET (4016224010356)

Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET (4016224010356)
Detail

GPS navigácia - Blúdite neradi v cudzom meste? GPS navigácia Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET uspokojí v tom prípade aj vaše najnáročnejšie požiadavky. Vie totiž vždy ponúknuť tú najvhodnejšiu cestu, nech už mierite kamkoľvek. Zadáte si len pár dôležitých údajov s vašimi preferenciami a máte po starostiach. Základné vlastnosti GPS navigácie Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET GPS navigácia Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET garantuje vycibrenú orientáciu V základnej výbave GPS navigácie Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET samozrejme nesmie chýbať kompletná Slovenská republika vrátane hlasových pokynov v českom jazyku. V rozličnej ponuke sa môžete rozhodnúť aj pre neobvyklé funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť navigácie Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET. (alza.sk)

Podobné produkty ako Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET (4016224010356)

Multifunkčné šatka SENSOR Tube Ruka 12110070

Multifunkčné šatka SENSOR Tube Ruka 12110070
Detail

Multifunkčné šatka SENSOR Tube Ruka 12110070 Šatka je možné zložiť ako čiapku, klasický šatku na krk, potítko na ruku a podobne. Šatka je ideálna pod prilbu na bicykel, lyže, alebo ako účinná ochrana pred slnkom pri vašich vysokohorských túrach. Šatka Sensor sa čoskoro stane Vaším nevyhnutný doplnkom pri vašich športových aktivitách. Čiapka a šály » Šály » Multifunkčné šatka SENSOR Tube Ruka 12110070 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Multifunkčné šatka SENSOR Tube Ruka 12110070

Čiapka Sensor Wind Barier Evo-1 čierna 13200084 L

Čiapka Sensor Wind Barier Evo-1 čierna 13200084 L
Detail

Čiapka Sensor Wind Barier Evo-1 čierna 13200084 L Čiapky Wind Bariér v čiernej farbe je určená pod lyžiarsku prilbu, ako výbormá ochrana proti chladu a vetru. Materiál je elastický, dobre tepelne izoluje a je príjemný na telo. strečový materiál Skvelá ochrana proti vetru Komfortné nízka hmotnosť Materiál vhodný pre zimné športy Čiapka a šály » Čiapky » Čiapka Sensor Wind Barier Evo-1 čierna 13200084 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Čiapka Sensor Wind Barier Evo-1 čierna 13200084 L

Tričko SENSOR THERMO EVO GR detské dl.rukáv 1065659-14 110

Tričko SENSOR THERMO EVO GR detské dl.rukáv 1065659-14 110
Detail

Tričko SENSOR THERMO EVO GR detské dl.rukáv 1065659-14 110 Z vnútornej strany je elastický úplet počesaný, vytvorený jemný vlas nielen dobre tepelne izoluje, alej e aj príjemný na telo. Vysokému komfortu nosenia napomáha aj anatomický strih s predĺženým zadným dielom a dokonale plochými švami. Výrobky z radu Thermo Evo sú veľmi obľúbené aj preto, že sú vyvzorované v atraktívnych designových vzoroch. Svojou konštrukciou je táto bielizeň určená pre zimné športy v chladnejších podmienkach. Zloženie materiálu: 90% PES 10% Elastan Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Tričko SENSOR THERMO EVO GR detské dl.rukáv 1065659-14 110 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Tričko SENSOR THERMO EVO GR detské dl.rukáv 1065659-14 110

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 3/5 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 3/5 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 3/5 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 3/5 UK

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 6/8 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 6/8 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 6/8 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 6/8 UK

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 9/11 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 9/11 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 9/11 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna zelená 14100052 9/11 UK

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 3/5 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 3/5 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 3/5 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 3/5 UK

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 6/8 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 6/8 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 6/8 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 6/8 UK

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 9/11 UK

Detail

Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 9/11 UK Race Lite sú klasické cyklistické ponožky, priehlavok cyklistických ponožiek je pre ľahšiu ventiláciu sieťovaný. V oblasti päty a špičky sú ponožky Race lite zosilnené. Materiál: 30% bavlna, 30% PES Sensura, 20% POP, 15% PAD, 5% elastan Ľahká letná ponožka dvojvrstvový náplet Nárt je sieťovaný pre uľahčenie ventilácie Ponožky » Športové ponožky » Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 9/11 UK (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Ponožky Sensor Ruka čierna 1041042-02 9/11 UK

Návleky na pneumatiky, 4 ks

Detail

Ochranný obal na pneumatiky pre ľahkú prepravu a bezpečné skladovanie! Nečistoty v kufri ani na rukách. Ochranné obaly na pneumatiky sú elegantným riešením pre pneumatiky 13" - 19". Chráni pred predčasným stárnutím. Jednoducho uzavrite pomocou sťahovacej šnúrky a popruhu. Praktické na prepravu vďaka držadlu na prenášanie. Vodoodpudivé a umývateľné. S praktickým značením pneumatik. Nosnosť až 35,00 kg. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Návleky na pneumatiky, 4 ks

Guirca Biele návleky na čižmy

Guirca Biele návleky na čižmy
Detail

Biele návleky na čižmy Váš karnevalový či Halloweensky kostým môže pôsobiť dôveryhodnejšie aj vďaka rôznym doplnkom, ako sú tieto biele návleky na čižmy. Tento doplnok sa hodí k rôznym karnevalovým kostýmom (Chun Li - Street Fighter, Pincezná Leia - Star Wars ), samozrejme to nechávame na Vašej predstavivosti. · počet: 1 pár (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Biele návleky na čižmy

Protišmykové návleky na topánky + obal

Protišmykové návleky na topánky + obal
Detail

Protišmykové návleky na topánky + obal Kvalitné protišmykové návleky na topánky. Vybavené pružnými gumovými podložkami, ktoré uľahčujú nasadenie na akýkoľvek typ obuvi. Počas horskej turistiky budú fungovať skvele. Zaručia vám dobrú priľnavosť k zemi a tým zvýšia vašu bezpečnosť. Okrem toho sa môžu používať v priebehu zimy na chodenie v lese alebo na ľadových plochách. Ľahké a pohodlné. Stačí natiahnuť gumovú časť na podrážku topánky. ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Protišmykové návleky na topánky + obal

HEVIK vodoodolné návleky na rukavice

HEVIK vodoodolné návleky na rukavice
Detail

Nepremoky na motorku – návleky na rukavice, pre mužov aj ženy, materiál polyester a textil Kvalitné vodoodolné návleky na rukavice Hevik vás potešia svojím prepracovaným vyhotovením. Sú 100 % vodoodpudivé s priedušnou membránou. Ruky vám zahreje vnútorná jemná thermo vložka. Manipuláciu v návlekoch uľahčuje protišmyková úprava dlane. podlepené švy zaručujú perfektnú nepriepustnosť. Na leme si môžete nastaviť sťahovanie podľa potreby. Reflexné panely a logá zvyšujú bezpečnosť. Odporúčame zvoliť rovnakú veľkosť návlekov Hevik, akú majú vaše rukavice, aj keď sú opatrené chráničmi. Kľúčové vlastnosti návlekov na rukavice Hevik100 % vodoodolné s priedušnou membránouKvalitné použité materiályPrecízne spracovanieJemná vnútorná thermo vložkaNekĺzavá úprava dlanePodlepené švyReflexné panely a logá (alza.sk)

Podobné produkty ako HEVIK vodoodolné návleky na rukavice

HEVIK vodoodolné návleky na topánky

HEVIK vodoodolné návleky na topánky
Detail

Nepremoky na motorku – návleky na topánky, pre mužov aj ženy, materiál polyester Kvalitné nepremokavé vodoodolné návleky na topánky Kappa vás ochránia pred nežiadúcou vlhkosťou v akomkoľvek počasí. Sú vyrobené z odolného polyesteru 190T. Ten vyniká pevnosťou, ale zároveň si uchováva príjemnú ľahkosť. Návleky Kappa sú 100 % vodoodolné, majú odolnosť vďaka vodnému 2 000 m stĺpcu. Odolnosť voči vlhkosti navyše zvyšujú prelepené švy. Návleky bezpečne sedia vďaka sťahovaniu vrchného lemu a okolo priehlavku. Podrážka je celá vyrobená z gumy a pre zdokonalenie jazdného komfortu je ľavá špička vystužená. Bezpečnosť pri zníženej viditeľnosti vylepšujú reflexné doplnky.Kľúčové vlastnosti návlekov na topánky Hevik KappaVodoodolné návleky na topánky Kappa rôznych veľkostí100 % vodoodolnéVodný stĺpec 2 000 mmCelogumová podrážkaPrelepené švy zabraňujú vniknutiu vlhkostiSťahovanie vrchného lemu a okolo priehlavkuVystuženie ľavej špičkyReflexné prvky pre zvýšenie vašej... (alza.sk)

Podobné produkty ako HEVIK vodoodolné návleky na topánky

Mivardi návleky na opierky comfort

Mivardi návleky na opierky comfort
Detail

Sú hrejivé, umývateľné a nenasávajú vlhkosť. Výrazne zvýšia úžitkovú hodnotu vášho kresla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi návleky na opierky comfort

Etape Návleky na nohy (SPTetap0134nad)

Etape Návleky na nohy (SPTetap0134nad)
Detail

Návleky , materiál: thermofit Návleky na nohy Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktoré zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa tak aj vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. V spodnej časti sú vybavené praktickým zipsom, ktorý zaistí ich ľahké obliekanie aj cez tretry. Návleky na nohy Etape poskytnú vašim nohám perfektný tepelný komfort. Kľúčové vlastnosti návlekov na nohy Etape Návleky na nohy určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na nohy (SPTetap0134nad)

Etape Návleky na kolená (SPTetap0130nad)

Etape Návleky na kolená (SPTetap0130nad)
Detail

Návleky , materiál: thermofit Návleky na kolená Etape sú ideálnym doplnkom pre cyklistov, ktorých na ich vychádzke zastihne náhle ochladenie. Pohodlné nosenie umožní ich anatomický strih a protišmykové zakončenie silikónovým pásikom, ktoré zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniu. Návleky sú vyrobené z polyamidu a elastanu a technológia materiálu ThermoFit ponúka skvelé termoizolačné vlastnosti. Vyznačujú sa aj vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a antibakteriálnou úpravou. Doplnené sú o bezpečnostné reflexné prvky s vysokou odrazivosťou a vďaka možnosti ich zloženia do kompaktných rozmerov sa vám zmestia dokonca do vrecka. Návleky na kolená Etape zabezpečia vašim nohám perfektný tepelný komfort.Kľúčové vlastnosti návlekov na kolená Etape LNávleky na kolená určené pre cyklistovPohodlné nosenie umožní ich anatomický strihProtišmykové zakončenie silikónovým pásikom zabraňuje ich nežiaducemu zhrňovaniuNávleky na kolená Etape sú vyrobené z polyamidu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Etape Návleky na kolená (SPTetap0130nad)
Etape Návleky na ruky (SPTetap0126nad), Etape Návleky na ruky M (8592201057256), Etape Návleky na ruky L (8592201057263), Etape Návleky na ruky XL (8592201057270), Etape Návleky na ruky S (8592201057249), OXFORD Návleky na ruky Super Muffs textilné (M006-351), Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SET (4016224010356), Sigma ROX 11.1 EVO SENSOR SADA (4016224010349), HEVIK vodoodolné návleky na topánky, HEVIK vodoodolné návleky na rukavice, Etape Návleky na nohy (SPTetap0134nad), Etape Návleky na kolená (SPTetap0130nad), Na dosah ruky, KAPPA vodoodolné návleky na topánky (HAC214R), Etape Návleky na kolená M (8592201057294), Etape Návleky na kolená L (8592201057300), Etape Návleky na nohy L (8592201057348), Etape Návleky na kolená S (8592201057287), Etape Návleky na kolená XL (8592201057317), Etape Návleky na nohy S (8592201057324), Etape Návleky na nohy M (8592201057331), Etape Návleky na nohy XL (8592201057355), KAPPA vodoodolné návleky na topánky L (HAC214RL), KAPPA vodoodolné návleky na topánky M (HAC214RM), KAPPA vodoodolné návleky na topánky S (HAC214RS), HEVIK vodoodolné návleky na rukavice XXL (HCW100XXL), Mivardi Návleky na opěrky Comfort 2ks (2000020826534), Outdoor Protector návleky na nohy modrá (SPTrada093nad), BIG Ochranné návleky na topánočky čierne (4004943564465), SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor )