Pánsky cyklo dres sensor cyklo brave voľný kr.ruk. fialová 17100072

Produkt Pánsky cyklo dres sensor cyklo brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pánsky cyklo dres sensor cyklo brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 upraviť a produkt hľadať znova.

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072
Detail

Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 Predĺžené rukávy, voľné zakončenie a golier v tvare V umocňujú pocit voľnosti. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného Materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľný strih Predĺžený rukáv raglánového strihu Golier do V voľné zakončenie Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie Materiálu: 100% mikropolyester Farba: fialová Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor Cyklo Brave voľný kr.ruk. fialová 17100072 , Oxford cyklo prilba junior (sptaci014nad)

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070

Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 Predĺžené rukávy, voľné zakončenie a golier v tvare V umocňujú pocit voľnosti. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľný strih Predĺžený rukáv raglánového strihu Golier do V voľné zakončenie Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% mikropolyester Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO BRAVE čierny 17100070 , Cyklo helma truly freedom white print

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017
Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 Cyklistický dres má priliehavý anatomický strih, štýlové prešitie a decentné logo Sensor na prsiach. Na chrbte sú zakomponované tri vrecká, z ktorých jedna je na zips. Priliehavý, anatomický strih Tri vrecká na chrbte raglánové rukávy tretinový stojačik Zakončenie do gumy Materiál: 88% Micropolyester, 12% Lycra Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO ENTRY čierna 14100017 , Oxford cyklo prilba bomber, biela (sptaci028nad)

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066

Detail

Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 Tretinový stojačik s krátkym zipsom a zakončenie go gumy korešponduje s klasickými dresy, ale celkové prevedenie nie je toľko priliehavé na telo. Tri vrecká na chrbte poskytujú dostatok úložného priestoru. Dres je ušitý z ľahkého a priedušného materiálu a ponúka účinnú ochranu proti UV žiareniu UPF25. voľnejší strih Krátky rukáv raglánového strihu tretinový stojačik krátky zips 3 vrecká na chrbte reflexné prvky Zakončenie do gumy Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% mikropolyester Farba: zelená Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánsky cyklo dres Sensor CYKLO CAMO zelený 17100066 , Cyklo p (978-80-279-0266-8)

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084
Detail

Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 Vďaka anatomickému strihu sa dres dokonale prispôsobí Vašej postave. Krátke rukávy raglánového strihu majú bezšvové zakončenie. Použitý materiál s výbornými funkčnými vlastnosťami zabezpečuje rýchly odvod vlhkosti od tela, navyše disponuje účinnou ochranou proti UV žiareniu UPF25. Na chrbte sa skrýva dvojica praktických vreciek. Dres možné výborne kombinovať s cyklistickými nohavicami radu Race. anatomický strih Krátky rukáv s bezšvovým zakončením tretinový stojačik krátky zips 2 vrecká na chrbte Ochrana proti UV žiareniu UPF25 zloženie materiálu: 100% Polyamid Crono Plus (Italy) Farba: fialová / tmavo modrá Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Sensor CYKLO RACE fialová / tmavo modrá 17100084 , Cyklo prilba truly freedom red/black/white

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077
Detail

Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 Tieto cyklistické šortky tvoria prepracované 8 panelové členenie zo špičkového talianskeho materíálu. Značková antibakteriálna vložka je určená pre najvyššiu záťaž. Ploché švy sú u cyklo kraťasov Sensor samozrejmosťou. Nohavice sú dole zakončené širokou gumou so silikónovou úpravou. Priliehavý, anatomický strih 8 panelové členenie Ploché užší švy traky Zakončenie gumou so silikónovou úpravou Antibakteriálne cyklovložka Dr.Pad Doc Race Zloženie materiálu: 100% Polyamid Chrono Plus (Italy) Farba: čierna / červená Cyklistické oblečenie » Cyklistické nohavice » Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierna / červená 17100077 , Oxford cyklo prilba urban, čierna matná (sptaci024nad)

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095
Detail

Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 Cyklo kraťasy Race sú dlhodobo obľúbeným modelom nohavíc na bicykel. Tieto cyklistické šortky tvoria prepracované 6 panelové členenie zo špičkového talianskeho materíálu. Značková antibakteriálna vložka je určená pre najvyššiu záťaž. Ploché švy sú u cyklo kraťasov Sensor samozrejmosťou. Nohavice sú dole zakončené širokou gumou so silikónovou úpravou. Priliehavý, anatomický strih 6 panelové členenie Ploché užší švy Antibakteriálne cyklovložka Dr.Pad Doc Race Zakončenie gumou so silikónovou úpravou Materiál: 100% Polyamid Crono Plus (Italy) Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické nohavice » Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske cyklo nohavice Sensor CYKLO RACE čierne 17100095 , Sena cyklo prilba r1 so zabudovaným headsetom čierna

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CRN

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CRN
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CRN Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky typy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A pri večerných jazdách vás na ceste nikto neprehliadne vďaka reflexným bezpečnostným prvkom. Výhody: RýchloschnúceAbsorbuje prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý sa rýchlejšie odparuje a udržuje vás v suchu a pohodlí.NatiahnuteľnáNatiahnuteľná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite.Reflexné prvkyReflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CRN (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CRN , Hamax skydive cyklo zeleno-žltá / žlté pásiky (sptham067nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale biely NBSLF7439_BLA

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale biely NBSLF7439_BLA
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale biely NBSLF7439_BLA Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky typy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A pri večerných jazdách vás na ceste nikto neprehliadne vďaka reflexným bezpečnostným prvkom. Výhody: RýchloschnúceAbsorbuje prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý sa rýchlejšie odparuje a udržuje vás v suchu a pohodlí.NatiahnuteľnáNatiahnuteľná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite.Reflexné prvkyReflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale biely NBSLF7439_BLA (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale biely NBSLF7439_BLA , Oxford cyklo prilba raven road, červená/čierna (sptaci020nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CPO

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CPO
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CPO Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky typy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A pri večerných jazdách vás na ceste nikto neprehliadne vďaka reflexným bezpečnostným prvkom. Výhody: RýchloschnúceAbsorbuje prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý sa rýchlejšie odparuje a udržuje vás v suchu a pohodlí.NatiahnuteľnáNatiahnuteľná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite.Reflexné prvkyReflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CPO (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Hale čierny NBSLF7439_CPO , Oxford cyklo prilba metro-v, čierna matná (sptaci004nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_CKO

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_CKO
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_CKO Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky druhy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A vďaka reflexným bezpečnostným prvkom vás na ceste počas večerných jázd nikto neprehliadne. Výhody: Rýchloschnúce Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastická Pružná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite. Reflexné prvky Reflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré dokonale absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_CKO (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_CKO , Oxford cyklo prilba raven road, tyrkysová/biela (sptaci018nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert žltý NBSLF7438_BPZ

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert žltý NBSLF7438_BPZ
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert žltý NBSLF7438_BPZ Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky druhy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A vďaka reflexným bezpečnostným prvkom vás na ceste počas večerných jázd nikto neprehliadne. Výhody: Rýchloschnúce Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastická Pružná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite. Reflexné prvky Reflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré dokonale absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert žltý NBSLF7438_BPZ (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert žltý NBSLF7438_BPZ , Oxford cyklo prilba raven road, čierna/sivá (sptaci016nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_RUJ

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_RUJ
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_RUJ Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky druhy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A vďaka reflexným bezpečnostným prvkom vás na ceste počas večerných jázd nikto neprehliadne. Výhody: Rýchloschnúce Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastická Pružná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite. Reflexné prvky Reflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré dokonale absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_RUJ (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert ružový NBSLF7438_RUJ , Oxford cyklo prilba metro-v, žltá fluo matná (sptaci002nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert modrý NBSLF7438_MRA

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert modrý NBSLF7438_MRA
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert modrý NBSLF7438_MRA Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky druhy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A vďaka reflexným bezpečnostným prvkom vás na ceste počas večerných jázd nikto neprehliadne. Výhody: Rýchloschnúce Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastická Pružná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite. Reflexné prvky Reflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré dokonale absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert modrý NBSLF7438_MRA (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert modrý NBSLF7438_MRA , Oxford cyklo prilba raven road, žltá fluo/biela (sptaci022nad)

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert čierny NBSLF7438_CRN

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert čierny NBSLF7438_CRN
Detail

Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert čierny NBSLF7438_CRN Vďaka rýchloschnúcej úprave DRYFOR® je určený nielen pre náročných cyklistov, ktorí potrebujú funkčné oblečenie, ale aj pre príležitostných výletníkov.Toto cyklistické tričko je vhodné na všetky druhy cyklistiky. Je len na vás, či dáte prednosť náročným zalesneným kopcom alebo rovnej ceste. Dámsky dres s rýchloschnúcou technológiou DRYFOR® odvádza pot pri akejkoľvek náročnosti trasy a pomáha udržať povrch tela v suchu. Strih dresu kopíruje krivky tela a vďaka elasticite materiálu sedí ako druhá koža, a aby sa dres počas jazdy nevyhrňoval, má v spodnom leme protišmykový silikónový pásik. Na zadnej strane je tiež vrecko na rôzne potreby. A vďaka reflexným bezpečnostným prvkom vás na ceste počas večerných jázd nikto neprehliadne. Výhody: Rýchloschnúce Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastická Pružná tkanina umožňuje voľnosť pohybu a maximálne pohodlie pri akejkoľvek aktivite. Reflexné prvky Reflexné prvky mnohonásobne zvýšia vašu viditeľnosť za šera a v tme. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré dokonale absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert čierny NBSLF7438_CRN (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámsky cyklo dres Nordblanc Desert čierny NBSLF7438_CRN , Thumbs up opravný kit pro bezdušové cyklo pneu (m011-659)

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081
Detail

Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného materiálu, obvod kraťasov možno jednoducho upraviť dvoma prackami v páse. Kraťasy majú vnútorné sieťované odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste voľných cyklistických kraťasov v cyklistickom časopise VELO. Zapínanie na cvok a zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka Zloženie materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex Zloženie materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Sensor Hélium modrá / čierna 17100081 , Cyklo prilba master flip, m, žltá (mas-b200-m-yellow)

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525
Detail

Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného materiálu, obvod kraťasov možno jednoducho upraviť dvoma prackami v páse. Kraťasy majú vnútorné sieťované odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste voľných cyklistických kraťasov v cyklistickom časopise VELO Zapínanie na cvok a zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka Zloženie materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex Zloženie materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklo nohavice Sensor Hélium 11102525 , Cyklo prilba master flip, m, modrá (mas-b200-m-blue)

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041
Detail

Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 Návleky majú počesanou vnútornú stranu, ktorá zaisťuje dostatočný tepelný komfort. Návleky sú opatrené na koncoch silikónovou úpravou, ktorá zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Ergonomické tvarované návleky Unisex veľkosti Počesaná vnútorná strana zaisťujúca dostatočný tepelný komfort Reflexné prvky Silikónové pásky pre optimálne fixáciu Cyklistické oblečenie » Cyklistické návleky » Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklo návleky na ruky Sensor EVO 14200041 , Cyklo prilba master flash, s, modrá (mas-b201-s-blue)

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031
Detail

Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 Pánske voľné cyklistické kraťasy SENSOR HELIUM. Kraťasy sú vyrobené z ľahkého a priedušného Materiálu a majú vnútorné odopínacie elasťáky s vložkou. Určite Vás poteší bočné vrecko na nohavici, kde sa pohodlne zmestí váš mobil, mapa, peňaženka a iné nevyhnutné veci. Tieto kraťasy získali 10 z 10 bodov v Teste v cyklistickom časopise VELO. Zapínanie na zips Uzatvárateľné vrecko na stehne Vnútorné elasťáky z priedušného sieťovaného Materiálu Nohavice elasťákov so silikónovým zakončením 2D cyklistická vložka zloženie Materiálu kraťasov: 86% PES, 14% Spandex zloženie Materiálu elasťákov: 100% PES Coolmax Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske cyklo nohavice Sensor Hélium červená 19100031 , Cyklo prilba master flash, m, modrá (mas-b201-m-blue)

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 charcoal

Detail

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 charcoal Gelo je pánska cyklistická bunda s celoprepínacím zipsom vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Bunda má mierne rozšírený strih, predĺžený chrbát s vetraním a bočné vetranie na zips v podpazuší. Má zadné vrecko na zips, ozdobné reflexné prvky a kapucňu ukrytú v golieri. Rukávy sú zakončené elastickou manžetou. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 charcoal (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 charcoal , Cyklo prilba master flash, s, biela (mas-b201-s-white)

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 ocean

Detail

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 ocean Gelo je pánska cyklistická bunda s celoprepínacím zipsom vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Bunda má mierne rozšírený strih, predĺžený chrbát s vetraním a bočné vetranie na zips v podpazuší. Má zadné vrecko na zips, ozdobné reflexné prvky a kapucňu ukrytú v golieri. Rukávy sú zakončené elastickou manžetou. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 ocean (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 ocean , Cyklo prilba master flip, xs, modrá (mas-b200-xs-blue)

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 merlot

Detail

Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 merlot Gelo je pánska cyklistická bunda s celoprepínacím zipsom vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Bunda má mierne rozšírený strih, predĺžený chrbát s vetraním a bočné vetranie na zips v podpazuší. Má zadné vrecko na zips, ozdobné reflexné prvky a kapucňu ukrytú v golieri. Rukávy sú zakončené elastickou manžetou. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 merlot (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo bunda Silvini Gelo MJ2231 merlot , Cyklo prilba master flip, xs, ružová (mas-b200-xs-pink)

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 charcoal

Detail

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 charcoal Garcio je pánska cyklistická vesta vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Vesta má mierne priliehavý strih, predĺžený chrbát a stojací golier z vnútornej strany zateplený fleecom. Dá sa ľahko zložiť do zadného vrecka na zips a má niekoľko dekoratívnych reflexných prvkov vpredu a vzadu. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 charcoal (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 charcoal , Cyklo prilba master flash, s, ružová (mas-b201-s-pink)

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 ocean

Detail

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 ocean Garcio je pánska cyklistická vesta vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Vesta má mierne priliehavý strih, predĺžený chrbát a stojací golier z vnútornej strany zateplený fleecom. Dá sa ľahko zložiť do zadného vrecka na zips a má niekoľko dekoratívnych reflexných prvkov vpredu a vzadu. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 ocean (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 ocean , Cyklo prilba master flash, m, biela (mas-b201-m-white)

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 merlot

Detail

Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 merlot Garcio je pánska cyklistická vesta vyrobená z priedušného a ľahkého materiálu Windbreaker WR, ktorý je odolný voči vetru. Vesta má mierne priliehavý strih, predĺžený chrbát a stojací golier z vnútornej strany zateplený fleecom. Dá sa ľahko zložiť do zadného vrecka na zips a má niekoľko dekoratívnych reflexných prvkov vpredu a vzadu. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK Vetrovka WR Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 merlot (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo vesta Silvini Garcio MJ2232 merlot , Cyklo prilba master flip, s, žltá (mas-b200-s-yellow)

Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore MP2227 black

Detail

Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore MP2227 black Fortore sú pánske cyklistické šortky s cyklistickou vložkou Coolmax, vyrobené z priedušného a elastického materiálu QuatroFLEX. V spodnej časti nohavíc je protišmyková manžeta a šortky majú niekoľko reflexných prvkov na zvýšenie bezpečnosti. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL QuatroFLEX Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore MP2227 black (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore MP2227 black , Cyklo prilba master flip, s, ružová (mas-b200-s-pink)

Pánske cyklo nohavice Silvini Salio MP2214 black

Detail

Pánske cyklo nohavice Silvini Salio MP2214 black Montoro je pánska mestská košeľa s krátkym rukávom z ľahkého ľanového materiálu, ktorý je priedušný a mierne elastický. Košeľa má mierne rozšírený strih a predĺžený chrbát. Na pravej strane je vertikálne vrecko na zips. Na prednej strane je ozdobná plstená aplikácia a gombíky z kokosovej mušle. Perforácia v podpazuší zaisťuje dokonalé vetranie. Dizajn dresu je inšpirovaný mapou Prahy spolu s prvkami graffiti a sloganom "0% emisií, 100% emócií". Vďaka štýlovému dizajnu a pohodlnému strihu je košeľa vhodná na dochádzanie do práce, ale aj na stretnutie či posedenie s priateľmi. K dispozícii sú aj ochranné reflexné prvky. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL QuatroFLEX TECHNICKÝ POPIS reflexné prvky protišmykový silikónový pásik vrecko na zips dve bočné vrecká 2 zadné vrecká pogumované ortézy Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Silvini Salio MP2214 black (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Silvini Salio MP2214 black , Cyklo prilba master flip, xs, žltá (mas-b200-xs-yellow)

Pánske cyklo nohavice Silvini Lusano MP2250 black

Detail

Pánske cyklo nohavice Silvini Lusano MP2250 black Lusano sú pánske elastické nohavice priliehavého strihu, vyrobené z pohodlného a priedušného materiálu QuatroFLEX. Sú anatomicky tvarované a majú elastický pás, takže sa veľmi dobre prispôsobia telu a nebránia pohybu. Na nohách a pravej strane sú ochranné reflexné odtlačky. Lusano je vhodný na kolieskové lyže, beh, korčuľovanie a voľnočasové aktivity. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL QuatroFLEX TECHNICKÝ POPIS reflexné prvky Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Silvini Lusano MP2250 black (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Silvini Lusano MP2250 black , Cyklo prilba master flip, m, ružová (mas-b200-m-pink)

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black M

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black M Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black M , Cyklo prilba master flip, s, modrá (mas-b200-s-blue)

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XL , Cyklo prilba master flash, m, ružová (mas-b201-m-pink)

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XXL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XXL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 black XXL

Pánska cyklo vesta Silvini Trelo MJ2272 black-gold

Detail

Pánska cyklo vesta Silvini Trelo MJ2272 black-gold Trelo je pánska cyklistická vesta #silviniriders z limitovanej edície vyrobená z elastického tenkého softshellu a sieťoviny, ktorá je použitá na bokoch. Vesta má hlavný zips po celej dĺžke, ktorý uľahčuje jej obliekanie a rozopínanie počas jazdy v horúčave. Na zadnej strane je klasické trojité vrecko na objemnejšie príslušenstvo a jedno menšie vrecko na zips na doklady alebo peniaze v strednej časti. Samozrejmosťou sú reflexné prvky, ktoré zvyšujú bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. V spodnej časti je protišmyková silikónová potlač, aby vesta dobre sedela. PARAMETRE odolnosť proti vetru vodeodolnosť priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL YKK softshell W-proof light lightMESH TECHNICKÝ POPIS reflexné prvky vrecko na zips na zadnej strane protišmykový silikónový pásik 3 zadné vrecká Cyklistické oblečenie » Cyklistické bundy » Pánska cyklo vesta Silvini Trelo MJ2272 black-gold (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska cyklo vesta Silvini Trelo MJ2272 black-gold

Pánske cyklo nohavice Silvini Cantono MP2275 black-gold

Detail

Pánske cyklo nohavice Silvini Cantono MP2275 black-gold Cantono sú pánske tenké cyklistické šortky z priedušného a elastického materiálu QuatroFLEX z limitovanej kolekcie #silviniriders. Šortky majú pohodlnú cyklistickú vložku Veon®, široké lemy nohavíc a protišmykové gumové nášivky na prednej strane. Samozrejmosťou sú ochranné reflexné prvky. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL QuatroFLEX Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Silvini Cantono MP2275 black-gold (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Silvini Cantono MP2275 black-gold

Pánske cyklo kraťasy Rogelli Basic de Luxe 002.600

Pánske cyklo kraťasy Rogelli Basic de Luxe 002.600
Detail

Pánske cyklo kraťasy Rogelli Basic de Luxe 002.600 Sú matného vzhľadu s gramážou 200g / m2 majú 6 panelový strih. Sú vybavené antibakteriálnou sendvičovou a anatomicky tvarovanou vložkou Coolmax. Nohavice sú opatrené silikónovými protisklzovými pásikmi. Aj tento model má ploché švy, širokú gumu v páse a praktické reflexné logá Rogelli. Materiál: Coolmax, 80% Polyamid, 20% Elasthan Použitie: cyklistika, spinning Ročné obdobia: leto Farba: čierna Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo kraťasy Rogelli Basic de Luxe 002.600 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo kraťasy Rogelli Basic de Luxe 002.600

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XL

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XXL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XXL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 charcoal-cloud XXL

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive M

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive M Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive M

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive L

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive L Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive L

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XL

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XXL

Detail

Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XXL Saltaro sú pánske štrkové rukavice s dlhými prstami vyrobené z pružného a priedušného materiálu Light MESH na vrchnej strane. Dlaň je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá je perforovaná. Majú polstrovanie na malíčkovej strane pod dlaňou pre pohodlnejší úchop. Rukavice Saltaro majú elastický lem, ktorý uľahčuje ich obliekanie a zabezpečuje pohodlnú jazdu. MATERIÁL lightMESH S-LEATHER Rukavice » Cyklistické rukavice » Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo rukavice Silvini Saltaro MA2296 plum-olive XXL

Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore Bib MP2228 black-white

Detail

Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore Bib MP2228 black-white Fortore Bib sú pánske cyklistické šortky s lakom a cyklistickou vložkou s prímesou Coolmax. Sú vyrobené z priedušného a elastického materiálu QuatroFLEX. Lacl je vyrobený z mäkkého materiálu Light MESH a je tvarovaný tak, aby držal nohavice v správnej polohe bez tlaku na brucho pri dlhšom ohýbaní počas jazdy. V spodnej časti nohavíc je protišmyková manžeta a šortky majú niekoľko reflexných prvkov na zvýšenie bezpečnosti. PARAMETRE priedušnosť štíhly strih ľahkosť flexibilita MATERIÁL lightMESH QuatroFLEX Cyklistické oblečenie » Cyklistické kraťasy » Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore Bib MP2228 black-white (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske cyklo nohavice Silvini Fortore Bib MP2228 black-white

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ M

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ M
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ M Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ M

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ L

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ L
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ L Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ L

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XL
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XL Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XXL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XXL
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XXL Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing žlté NBSMF7430_BPZ XXL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO M

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO M
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO M Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO M

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO L

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO L
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO L Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO L

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XL
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XL Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXL
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXL Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXXL

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXXL
Detail

Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXXL Vyrobené z príjemného, priedušného materiálu, ktorý pomáha udržiavať telo v suchu a pohodlí. Bicyklové tričko z funkčného materiálu s rýchloschnúcou úpravou DRYFOR®, ktorá má vlastnosť dokonalého odvodu telesnej vlhkosti cez samotný materiál. Vlhkosť sa na jeho povrchu prirodzene odparuje, čím sa zvyšuje váš fyzický komfort. Kombinácia funkčnosti a elastického materiálu pre maximálnu voľnosť pohybu. Tričko je navrhnuté špeciálne pre cyklistiku. Výhody: Rýchloschnúci Vstrebáva prebytočnú vlhkosť a odvádza pot, ktorý je rýchlejšie odparovaný a udržiava vás stále v suchu a v pohodlí. Elastické Pružná látka umožňuje voľnosť pohybu a maximálny komfort pri akejkoľvek aktivite. Technológia: DRYFOR® Funkčné vlákno, ktoré absorbuje telesnú vlhkosť a odvádza pot. Vďaka mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkosť efektívne odvádzaná na vonkajšiu stranu Materiálu, kde sa rýchlo odparuje, a pokožka Tak zostáva suchá a v pohodlí. Táto vlastnosť umožňuje Materiálu zaisťovať dokonalú reguláciu telesnej teploty. Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske funkčné cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO XXXL
OXFORD cyklo prilba JUNIOR (SPTaci014nad), Cyklo helma TRULY FREEDOM white print, OXFORD cyklo prilba BOMBER, biela (SPTaci028nad), Cyklo P (978-80-279-0266-8), Cyklo prilba TRULY FREEDOM red/black/white, OXFORD cyklo prilba URBAN, čierna matná (SPTaci024nad), SENA cyklo prilba R1 so zabudovaným headsetom čierna, Hamax Skydive cyklo zeleno-žltá / žlté pásiky (SPTham067nad), OXFORD cyklo prilba RAVEN ROAD, červená/čierna (SPTaci020nad), OXFORD cyklo prilba METRO-V, čierna matná (SPTaci004nad), OXFORD cyklo prilba RAVEN ROAD, tyrkysová/biela (SPTaci018nad), OXFORD cyklo prilba RAVEN ROAD, čierna/sivá (SPTaci016nad), OXFORD cyklo prilba METRO-V, žltá fluo matná (SPTaci002nad), OXFORD cyklo prilba RAVEN ROAD, žltá fluo/biela (SPTaci022nad), Thumbs Up opravný kit pro bezdušové cyklo pneu (M011-659), Cyklo prilba MASTER Flip, M, žltá (MAS-B200-M-yellow), Cyklo prilba MASTER Flip, M, modrá (MAS-B200-M-blue), Cyklo prilba MASTER Flash, S, modrá (MAS-B201-S-blue), Cyklo prilba MASTER Flash, M, modrá (MAS-B201-M-blue), Cyklo prilba MASTER Flash, S, biela (MAS-B201-S-white), Cyklo prilba MASTER Flip, XS, modrá (MAS-B200-XS-blue), Cyklo prilba MASTER Flip, XS, ružová (MAS-B200-XS-pink), Cyklo prilba MASTER Flash, S, ružová (MAS-B201-S-pink), Cyklo prilba MASTER Flash, M, biela (MAS-B201-M-white), Cyklo prilba MASTER Flip, S, žltá (MAS-B200-S-yellow), Cyklo prilba MASTER Flip, S, ružová (MAS-B200-S-pink), Cyklo prilba MASTER Flip, XS, žltá (MAS-B200-XS-yellow), Cyklo prilba MASTER Flip, M, ružová (MAS-B200-M-pink), Cyklo prilba MASTER Flip, S, modrá (MAS-B200-S-blue), Cyklo prilba MASTER Flash, M, ružová (MAS-B201-M-pink)