Easypix po2 merač obsahu kyslíka v krvi 64011

Produkt Easypix po2 merač obsahu kyslíka v krvi 64011 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Easypix po2 merač obsahu kyslíka v krvi 64011 upraviť a produkt hľadať znova.

Easypix PO2 merač obsahu kyslíka v krvi 64011

Easypix PO2  merač obsahu kyslíka v krvi 64011
Detail

Pulzný oxymeter sa používa na meranie arteriálnej saturácie kyslíkom (SpO2) a pulzu. Nasýtenie kyslíkom naznačuje, aké percento hemoglobínu v arteriálnej krvi je nabité kyslíkom. Pulzný oximeter používa na meranie dva svetelné lúče rôznych vlnových dĺžok, ktoré zasiahnu vložený prst vo vnútri krytu a sú nastavené vo vzťahu k meraniu. Potom sa vypočíta arteriálna saturácia kyslíkom a zreteľne sa zobrazí na displeji pulzného oxymetra. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix PO2 merač obsahu kyslíka v krvi 64011 , Start by ihealth po2 – pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom (ih-po2)

Medisana PM 100 connect merač obsahu kyslíka v krvi

Medisana PM 100 connect merač obsahu kyslíka v krvi
Detail

PM 100 connect zaisťuje presné meranie saturácie krvi kyslíkom (SpO2%) a srdcovej frekvencie (pulzu). Namerané hodnoty je možné zobraziť buď vo forme vlny alebo v stĺpcovej forme a odčítať pomocou integrovaného OLED displeja. Vďaka jednoduchému ovládaniu jedným dotykom je zariadenie ideálne aj pre aplikácie na cestách. Po meraní je možné dáta preniesť do aplikácie VitaDock+ a VitaDock Online, kde je možné hodnoty uložiť a presnejšie vyhodnotiť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Medisana PM 100 connect merač obsahu kyslíka v krvi , Zima v krvi (978-80-747-0195-5)

MEDX5 EV-POXI-BL senzor odtlačkov prstov merač obsahu kyslíka v krvi EV-POXI-BL

MEDX5 EV-POXI-BL senzor odtlačkov prstov merač obsahu kyslíka v krvi EV-POXI-BL
Detail

Je vhodný nielen pre ľudí trpiacich CHOCHP alebo astmou, ale aj pre ľudí s vysoko rizikovými chorobami, ako je vysoký krvný tlak, cukrovka, pľúcne choroby, a tiež pre športovcov. Malý a veľmi ľahký merač srdcovej frekvencie a kyslíka je možné umiestniť na prst kdekoľvek a kedykoľvek. Stlačením tlačidla sa prepne medzi horizontálnym a vertikálnym displejom. Zariadenie sa zmestí do každého vrecka nohavíc a používa sa okrem iného na klinikách, v ambulanciách, na záchranných službách a vo fitnescentrách. Najefektívnejšia možnosť merania obsahu kyslíka. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MEDX5 EV-POXI-BL senzor odtlačkov prstov merač obsahu kyslíka v krvi EV-POXI-BL , Was po2 (9) červeno - bílé (5w9)

Medisana MediTouch® 2 mg/dL merač obsahu cukru v krvi

Medisana MediTouch® 2 mg/dL merač obsahu cukru v krvi
Detail

Testovacie prúžky MediTouch® 2 sú založené na vylepšenom enzýmovom zložení (GDH-FAD), ktoré špecificky reaguje na glukózu, a tak minimalizuje interferenciu s inými látkami. Okrem toho majú testovacie prúžky detekciu podplnenia, ktorá znemožňuje meranie, ak je množstvo krvi príliš nízke. MediTouch® 2 poskytuje ešte presnejšie výsledky merania a dáva pacientom s diabetom bezpečný pocit, že budú optimálne podporovaní pri riadení ich zdravia. S ďalšími funkciami ako napr Napríklad výpočet priemerných hodnôt, pripomenutie testov a označenie jedla, MediTouch® 2 je ideálnym spoločníkom pre vašu každodennú rutinu diabetu. Pripojenie k VitaDock® Online Preneste si údaje o svojom krvnom cukre veľmi jednoducho pomocou integrovaného USB pripojenia vo VitaDock® Online a využite rôzne možnosti zobrazenia a vyhodnotenia. VitaDock® Online od Medisana® vám umožňuje ukladať, vyvolávať, vyhodnocovať a exportovať vaše osobné dôležité údaje, ako je krvný tlak, hladina cukru v krvi, telesná teplota, aktivita alebo hmotnosť. Okrem toho môžete synchronizovať svoje online uložené hodnoty s aplikáciou VitaDock® na vašom iPhone®, iPad®, iPod touch® a rôznych zariadeniach s Androidom a mať ich vždy a všade po ruke. Aplikácia VitaDock® optimalizovaná pre: Smartphony: Samsung Galaxy S2, S3 a S4, Samsung Galaxy Nexus, LG Nexus 4 Tablety: Acer Nexus 7, Amazon Kindle Fire 7 Odporúčané: Android verzie 4.0 alebo vyššej; Rozlíšenie 480 x 800px, 720 x 1280px alebo 1280 x 800px Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Medisana MediTouch® 2 mg/dL merač obsahu cukru v krvi , Jfk 029 v prachu a krvi (978-80-738-7638-8)

Start by iHealth PO2 – pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom (IH-PO2)

Start by iHealth PO2 – pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom (IH-PO2)
Detail

Oxymeter – pulzný, po vsunutí prsta medzi sondy meria saturáciu krvi kyslíkom a srdcový pulz, LCD obrazovka s nastaviteľným jasom (5 úrovní), rozsah merania: 70–100%, pulz 30–250/min, napájanie: 2×AAA batéria, súčasťou je remienok na krk Start by iHealth PO2 je pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom. Namerané hodnoty sa zobrazujú na LCD obrazovke s nastaviteľným jasom. Napájanie prebieha pomocou dvoch 1,5 V AAA batérií. Rozsah merania kyslíka v krvi prebieha v rozmedzí 70 – 100 % s presnosťou na 2 %. Meranie pulzu je v rozmedzí 30 – 250 pulzov za minútu s presnosťou na 2 %. Oxymeter Start by iHealth PO2 nájde uplatnenie v zdravotníctve aj v domácnosti. Ľahko zistíte saturáciu hemoglobínu kyslíkom v arteriálnej časti krvného riečišťa a pulz. Tak môžete včas rozpoznať vážne ochorenie. Kľúčové vlastnosti oxymetra Start by iHealth PO2Oxymeter Start by iHealth PO2 využijete doma aj na cestáchMeria saturáciu krvi kyslíkom aj pulzovú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Start by iHealth PO2 – pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom (IH-PO2) , Volanie krvi (978-80-895-1552-3)

Merač obsahu nádrží SmartBox (R) MINI SecuTech, 0 až 250 mm

Merač obsahu nádrží SmartBox (R) MINI SecuTech, 0 až 160 mm

Easypix easypix 35 #####Kleinbildkamera 1 ks so vstavaným bleskom

Easypix easypix 35 #####Kleinbildkamera 1 ks so vstavaným bleskom
Detail

Analógový 35 mm fotoaparát EASYPIX35 EASYPIX35 je analógový 35 mm fotoaparát pre jedinečné retro fotografie. Nie je to fotoaparát na jedno použitie. Fóliu môžete kedykoľvek jednoducho vymeniť a môžete vložiť aj novú batériu do blesku. 35mm fotoaparát EASYPIX35 je kompaktný a dokonale vybavený svojim výkonným bleskom – pripravený zachytiť tie najlepšie momenty – skutočné také, aké v skutočnosti sú. Každá fotografia je jedinečná – bez akýchkoľvek digitálnych vecí, bez tlačidla na vymazanie a bez následných efektov. Môžete sa tak ľahko ponoriť do kreatívneho sveta analógovej fotografie. Retro fotografie vo formáte 35 mm Ako film možno použiť akýkoľvek typ filmu vo formáte 35 mm: Či už farebný film, čiernobiely film, rýchlosť filmu, hrubá alebo jemná zrnitosť – o tom všetkom rozhodujete vy. EASYPIX35 má štýl skvelého retro fotoaparátu a je vhodný pre skúsených digitálnych fotografov aj pre začiatočníkov v oblasti analógovej fotografie. EASYPIX35 je perfektné vybavenie pre momentky v mestskej džungli, na festivaloch, oslavách, párty, výletoch a kdekoľvek inde vás vezme. Experimentujte s 35 mm filmom 35 mm filmy môžu mať veľmi odlišné vlastnosti. Každý film má iné vlastnosti, iné zobrazovacie vlastnosti a tým aj jedinečný vzhľad obrázkov. Príklady rozdielov sú: • Čiernobiely film alebo farebný film alebo diafilm • Rýchlosť filmu • Drsnosť • Zemepisná šírka expozície • Typ emulzie • Experimentálne filmy so špeciálnymi chemickými vzorcami Tieto posledné experimentálne filmy patria medzi najvýnimočnejšie filmy, ktorými sa dajú pozoruhodne skresliť celé farebné svety, napr. B. s LomoChrome Turquoise 35 mm. Kreativite sa medze nekladú. Poznámka: Na používanie fotoaparátu je potrebný 35 mm film a 1x AA batéria (pre blesk). Ani jedno nie je súčasťou dodávky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix easypix 35 #####Kleinbildkamera 1 ks so vstavaným bleskom , Fieldmann fdlm 1050 laserový merač vzdialenosti

Balance gluko caps - hladina cukru v krvi

Balance gluko caps - hladina cukru v krvi
Detail

GYMNEMA SYLVESTREFin Balancegluko capsProdukt s obsahom rastliny Gymnemy lesnej rastúcej v Ázii. Obsahuje saponíny, kyseliny gymnemové a iné vzácne zložky. Gymnema lesná v preklade z hindčiny znamená doslovne „ničiteľ cukru“, pretože jej listy účinne tlmia chuť na sladké. Jej najneuveriteľnejšou zložkou je gurmarín, peptid, ktorý ovplyvňuje chuťové poháriky a zabraňuje im rozlišovať medzi horkou a sladkou chuťou. Kyseliny gymnemové pôsobia na črevnú výstelku a zabraňujú absorpcii cukrov počas trávenia.Vlastnosti Gymnema Sylvestre:Bojuje proti chuti na sladkéPozitívom číslo jedna gymnemy lesnej je jej schopnosť dočasne znižovať vnímanie sladkých chutí a znižovanie chuti na konzumáciu sladkého. Neovplyvňuje iné príchute, venuje sa výlučne sladkej. Vďaka gymnemy sa človek dokáže vyhnúť cukru a sladkým dobrotám.Podporuje chudnutieAk je cieľom chudnutie, extrakt z gymnemy je tým pravým. Chudnutie je vďaka jej konzumácii oveľa jednoduchšie, pretože organizmus si nemusí odopierať chuť na sladké – jednoducho ju nemá. Pôsobí proti obezite u ľudí, zabraňuje nárastu hmotnosti.Navyše ovplyvňuje aj porcie jedla – pri požití gymnemy pred jedlom človek skonzumuje dokázateľne menej jedla.Pozitívom je, že gymnema pomáha znižovať telesnú hmotnosť bez stimulácie centrálneho nervového systému, čo znamená, že počas chudnutia nezvyšuje stres, nemení hladinu kortizolu ani neovplyvňuje spánok.Pomáha kontrolovať hladinu cukru v krvi a inzulínGymnema je vynikajúca pri cukrovke, pretože zlepšuje hladinu cukru v krvi a znižuje vysokú hladinu cukru v krvi.Pomáha pri rovnováhe uvoľňovania inzulínu a znižuje závislosť od liekov proti cukrovke.Obsahuje antioxidantyGymnema je plná antioxidantov, ako sú triesloviny a flavonoidy. Problém s antioxidantmi sa väčšinou týka ľudí s nadváhou, ktorí trpia aj antioxidačným stresom.Má antimikrobiálne a antibakteriálne účinkyVykazuje antimikrobiálne a antibakteriálne účinky proti viacerým patogénnym kmeňom, ako sú Escherichia coli či Bacillus subtilis. Má protizápalové vlastnosti vďaka obsahu tanínu a saponínu.Pomáha posilňovať imunitnú obranu tela. Dávkovanie: 1 kapsula 2x denne.Obsah balenia: 60 kapsul Zloženie: Gymnema lesná (Gymnema sylvestre) 800 mg v 2 kapsuliachUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Balance gluko caps - hladina cukru v krvi , Kufieta merač tlaku pre nákladné vozidlá (6kmas03)

Tester na meranie pH a aktívneho kyslíka v bazénovej vode LAGUNA Oxi kvapkový 120

Tester na meranie pH a aktívneho kyslíka v bazénovej vode LAGUNA Oxi kvapkový 120
Detail

Kvalitní Tester na meranie pH a aktívneho kyslíka v bazénovej vode LAGUNA Oxi kvapkový 120 z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Meranie neelektrických veličín | pH metre. (esat.sk)

Podobné produkty ako Tester na meranie pH a aktívneho kyslíka v bazénovej vode LAGUNA Oxi kvapkový 120 , Elektrobock emf-1 merač el. energie (1146)

Zima v krvi (978-80-747-0195-5)

Zima v krvi (978-80-747-0195-5)
Detail

Elektronická kniha - Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. - autor James Welch, 176 stran Westernová novela Zima v krvi, zasazená do šedesátých let 20. století, uvádí čtenáře do života indiánské komunity v rezervaci Fort Belknap v severoamerickém státě Montana. Protagonistou příběhu a současně jeho vypravěčem je bezejmenný indiánský mladík, odcizený své rodině i zemi, ubíjený pocitem existenciální prázdnoty, před níž marně uniká ke kerouacovsky nevázanému životu plnému divokých jízd, alkoholu či náhodného sexu. Jeho výpravy do nepřátelského světa mimo rezervaci, zpočátku motivované opětovným získáním odcizených věcí, se však postupně proměňují v cesty za nalezením vlastní identity a štěstí. A jeho pouť jej navíc přivede k odhalení dávného rodinného tajemství… Novela je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Zima v krvi (978-80-747-0195-5) , M-style – automatický merač motohodín (ms-019762)

iHealth Start PO2 pulzný oxymeter

iHealth Start PO2 pulzný oxymeter
Detail

iHealth Start PO2 pulzný oxymeter Oxymeter – pulzný, po vsunutí prsta medzi sondy meria saturáciu krvi kyslíkom a srdcový pulz. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako iHealth Start PO2 pulzný oxymeter , Modlitby ku kristovej krvi (978-80-8211-182-1)

Guirca Krv v spreji 75 ml

Guirca Krv v spreji 75 ml
Detail

Krv v spreji 75 ml počet: 1 ks objem: 75 ml (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Krv v spreji 75 ml , Q-connect antistatické, bez obsahu alkoholu, nehorľavé, 20 párov (kf32148)

Cholesten na udržanie hladiny cholesterolu v krvi, 60 cps

Cholesten na udržanie hladiny cholesterolu v krvi, 60 cps
Detail

Obsah ADVANCE Cholesten 1x60 cps Výživový doplnok. Hlavnou účinnou zložkou je monakolin K. Kombináciu prírodných látok ďalej dopĺňajú rastlinné steroly, extrakt z čierneho cesnaku a extrakt z reishi. Aktívne látky v 1 kapsule Červená fermentovaná ryža (Monascus purpureus) 72 mg (obsah monakolinov 4%) Rybí olej MEG-3TM 200 mg Rastlinné steroly (fytosteroly) 50 mg Extrakt z čierneho cesnaku 30 mg Extrakt z reishi 30 mg Charakteristika ADVANCE Cholesten Cholesten je unikátny výživový doplnok. Obsahuje prírodné látky prispievajúce k udržaniu zdravej hladiny cholesterolu v krvi. Účinky: Zdravá hladina cholesterolu Základom je extrakt z červenej fermentovanej ryže, ktorý vďaka pôsobeniu kvasinky Monascus purpureus obsahuje vysoké množstvo látok zvané monakoliny. Hlavnou účinnou zložkou je monakolin K. Unikátnu kombináciu prírodných látok ďalej dopĺňajú rastlinné steroly, extrakt z čierneho cesnaku a extrakt z reishi, ktoré podporujú udržanie zdravej hladiny cholesterolu. OMEGA 3 Ďalej je obsiahnutý vysoko kvalitný rybí olej MEG-3TM s obsahom OMEGA 3 nenasýtených mastných kyselín DHA (kyselina dokosahexaenová) a EPA (kyselina eikosapentaénová). Dostatočný príjem DHA a EPA (250 mg denne) prispieva k normálnej činnosti srdca. Rastlinné steroly (fytosteroly) Dostatočný príjem rastlinných sterolov v strave (0,8 g denne) prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Čierny fermentovaný cesnak Cesnak podporuje udržanie normálnej hladiny cholesterolu v krvi a podporuje zdravie srdca. Reishi Reishi podporuje normálnu hladinu cholesterolu v krvi a normálnu funkciu obehovej sústavy. Použitie ADVANCE Cholesten Výživový doplnok sa odporúča užívať v dávke 1 kapsula denne. Kapsula sa užije vcelku najlepšie po jedle a zapije sa dostatočným množstvom tekutiny. Upozornenie Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy, deti do 18 rokov a dospelých nad 70 rokov. Nemalo by byť užívané pokiaľ už užívate lieky na zníženie cholesterolu alebo ak už užívate iné prípravky s obsahom červenej fermentovanej ryže. Požiadajte o radu lekára ohľadom užívania tohto prípravku, ak sa u vás objavia nejaké zdravotné ťažkosti. Neužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je učené ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Príbalový leták ADVANCE Cholesten cps (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Cholesten na udržanie hladiny cholesterolu v krvi, 60 cps , Ferrida 50 m laserový merač vzdialenosti (frd-ldm50m)

TEREZIA Gluregul pre reguláciu cukru v krvi 60 kapsúl

TEREZIA Gluregul pre reguláciu cukru v krvi 60 kapsúl
Detail

Kombinácia huby a rastlín priaznivo pôsobiacich na hladinu cukru v krvi. Je vhodný aj pre osoby, ktoré riešia glukózovú toleranciu a nadváhu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako TEREZIA Gluregul pre reguláciu cukru v krvi 60 kapsúl , Kufieta merač tlaku pre osobné automobily a motocykle (6kmas01)

Guirca Falošná krv v tube 20 ml

Guirca Falošná krv v tube 20 ml
Detail

Falošná krv v tube 20 ml počet: 1 ks objem: 20 ml (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Falošná krv v tube 20 ml , Ihealth neo bp5s inteligentný merač krvného tlaku (ih-bp5s)

Easypix SB1 UV sterilizátor

Easypix SB1 UV sterilizátor
Detail

SteriBox SB1 - Nabíjateľný dezinfekčný box UV-C SteriBox SB1 je UV-C dezinfekčný box na sterilizáciu malých predmetov. Na základe vysoko efektívnej technológie UV-C dezinfikuje SteriBox masky a iné malé predmety už za 1 minútu. Všetci vieme, že pravidelné umývanie rúk je efektívny spôsob, ako udržať choroboplodné zárodky na uzde, ale čo čistota našich najmenších predmetov každodennej potreby, ktoré máme neustále okolo seba, napríklad hodinky, šperky alebo kľúče od domu a auta? Podľa najnovších štúdií napríklad naše smartphony zhromažďujú mnohokrát baktérie, ktoré sa inak môžu nachádzať na „špinavších“ predmetoch v našej domácnosti. UV-C SteriBox dokáže zničiť takmer všetky baktérie a vírusy na vašom smartfóne za jedinú minútu - bez akýchkoľvek chemikálií. Účinná dezinfekcia malých predmetov Použitím štyroch ultra silných UV-C LED diód ponúka SteriBox všestrannú dezinfekciu inteligentných telefónov a iných malých predmetov už za jednu minútu. Pomocou postupu bez chemikálií zničí DNA 99,99% známych baktérií, vírusov a iných mikroorganizmov, ktoré sa nachádzajú na predmetoch, ktorých sa každý deň dotýkame. Jednoduchá obsluha Jednoducho vložte svoje veci do SteriBoxu, zatvorte veko a spustite dezinfekciu stlačením tlačidla. Už po jednej minúte signalizuje SteriBox koniec procesu. Urobte pleťové masky opakovane použiteľnými Dokonca aj pleťové masky sú v SteriBoxe vysoko efektívne dezinfikované. Vďaka tomu môžete masku opakovane používať bez toho, aby ste ju museli neustále umývať alebo kupovať novú. Ako funguje UV-C svetlo? UV svetlo ničí vírusy a baktérie. Môže sa však použiť iba na dezinfekciu predmetov a povrchov, nie na ničenie vírusov u živých bytostí. Rozsah veľmi krátkych vĺn UV svetla s vlnovou dĺžkou 280-100 nm sa nazýva „UV-C“ a má mimoriadne dezinfekčný účinok na povrchy. Pre porovnanie: dlhovlnné UV lúče sa nazývajú UV-A, krátkovlnné - UV-B, veľmi krátkovlnné - UV-C. Bolo vedecky dokázané, že veľmi krátke vlnové UV-C svetlo dokáže dezinfikovať povrchy behom niekoľkých sekúnd. Účinne zabíja baktérie, plesne a vírusy. UV-C svetlo je zároveň zdraviu škodlivé a môže poškodiť zrak. Preto by ste sa nikdy nemali vystavovať priamemu UV žiareniu: UV žiarením môžu byť ošetrené iba predmety a povrchy! Ako zistím, že UV-C svetlo v SteriBoxe je v prevádzke? Ak na SteriBoxe stlačíte tlačidlo „Štart / Stop“, dezinfekcia sa spustí. Trvá to 1 minútu a je to indikované blikajúcim LED svetlom na veku SteriBoxu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix SB1 UV sterilizátor , Laserový merač vzdialenosti 0,2 – 40 m, 10 režimov (5906083029295)

Easypix SL1 UV sterilizátor

Easypix SL1 UV sterilizátor
Detail

Časté umývanie rúk zabraňuje prenosu choroboplodných zárodkov, baktérií a vírusov, ale veľa predmetov každodennej potreby, ako sú napríklad počítačové klávesnice, sa nečistí ľahko. Na druhej strane SteriLight dezinfikuje každý predmet UV-C svetlom úplne bez tekutín a čistiacich prostriedkov. Presné, rýchle a ľahko použiteľné SteriLight zvládne prácu s choroboplodnými zárodkami, baktériami a vírusmi všetkého druhu za pouhé 2 sekundy. Je prenosný, nabíjateľný a preto ideálny na použitie doma, na cestách, pri nakupovaní alebo na dovolenke. Zapnite SteriLight a pomaly ho pretiahnite cez povrch, ktorý sa má čistiť - hotovo, vyčistite! Kompaktný a šetrný k životnému prostrediu Vyvarujte sa nadmernému používaniu dezinfekčných prostriedkov vo vašom bezprostrednom okolí a povrchy a predmety, ktoré prichádzajú do styku so SteriLight, ošetrujte úplne bez chemikálií. Gravitačný senzor UV-C svetlo musí vždy smerovať nadol. Z bezpečnostných dôvodov je v SteriLight nainštalovaný gravitačný senzor: Aby sa zabránilo škodlivému kontaktu s očami, tento senzor zaisťuje, že sa prístroj automaticky vypne, keď sa otočí nahor. Ak sa potom prístroj vráti späť do predchádzajúcej polohy (dole), automaticky sa zapne a znova sa rozsvieti aj UV-C svetlo a kontrolka. Ako funguje UV-C svetlo? UV svetlo ničí vírusy a baktérie. Môže sa však použiť iba na dezinfekciu predmetov a povrchov, nie na ničenie vírusov u živých bytostí. Rozsah veľmi krátkych vĺn UV svetla s vlnovou dĺžkou 280-100 nm sa nazýva „UV-C“ a má mimoriadne dezinfekčný účinok na povrchy. Pre porovnanie: dlhovlnné UV lúče sa nazývajú UV-A, krátkovlnné - UV-B, veľmi krátkovlnné - UV-C. Bolo vedecky dokázané, že veľmi krátke vlnové UV-C svetlo dokáže dezinfikovať povrchy behom niekoľkých sekúnd. Účinne zabíja baktérie, plesne a vírusy. UV-C svetlo je zároveň zdraviu škodlivé a môže poškodiť zrak. Preto by ste sa nikdy nemali vystavovať priamemu UV žiareniu: UV žiarením môžu byť ošetrené iba predmety a povrchy! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix SL1 UV sterilizátor , Extech co210 merač oxidu uhličitého (co2) 0 – 9999 ppm

J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 1x50 ml

J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 1x50 ml
Detail

Výživový doplnok bylinný obsahuje bylinný komplex: Humulus lupulus (Chmeľ obyčajný), Avena sativa (Ovos siaty), Vaccinum myrtillus (Čučoriedka), Taraxacum officinale (Púpava lekárska), Urtica dioica (Pŕhľava dvojdomá, Žihlava), Potentilla erecta (Nátržník vzpriamený), Euphrasia rostkoviana (Očianka Rostkovova). (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 1x50 ml , Ihealth track kn-550bt merač krvného tlaku (ih-kn-550bt)

Guirca Falošná čierna krv v spreji 60 ml

Guirca Falošná čierna krv v spreji 60 ml
Detail

Falošná čierna krv v spreji počet: 1 ks objem: 60 ml (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Falošná čierna krv v spreji 60 ml , Voltcraft co-60 merač oxidu uhličitého (co2) 0 – 3000 ppm

Guirca Falošná zrazená krv v spreji 60 ml

Guirca Falošná zrazená krv v spreji 60 ml
Detail

Falošná zrazená krv v spreji počet: 1 ks objem: 60 ml (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Falošná zrazená krv v spreji 60 ml , Shelly pro 3em, merač spotreby vr. 3 svoriek 120a, wifi, lan, bt (shelly-pro-3em)

Valovič J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 50 ml

Valovič J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 50 ml
Detail

Valovič J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 50 ml Výživový doplnok bylinný obsahuje bylinný komplex: Humulus lupulus (Chmeľ obyčajný), Avena sativa (Ovos siaty), Vaccinum myrtillus (Čučoriedka), Taraxacum officinale (Púpava lekárska), Urtica dioica (Pŕhľava dvojdomá, Žihlava), Potentilla erecta (Nátržník vzpriamený), Euphrasia rostkoviana (Očianka Rostkovova) (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Valovič J.V. KVAPKY - DIA na reguláciu cukru v krvi 50 ml , Manfrotto mk 290lta3-v (mk290lta3-v)

Easypix StreetGlow LED zadné svetlo

Easypix StreetGlow LED  zadné svetlo
Detail

StreetGlow je LED vesta navrhnutá na zlepšenie viditeľnosti za zlých svetelných podmienok. Vďaka mimoriadne jasným LED diódam vyniknete z davu. StreetGlow vás zviditeľní a zabezpečí, aby vás ostatní účastníci cestnej premávky videli skôr. StreetGlow je vyrobený z odolného nylonu a okrem veľmi jasného LED svetla využíva aj technológiu z termoplastických polyuretánových vlákien. Tak vznikne rovnomerný a dobre viditeľný povrch, o ktorom si môžete byť istý aj za nepriaznivého počasia bez ohľadu na to, či ste vonku na bicykli, kolobežke alebo pešo. Plné spektrum: Viditeľné zo všetkých uhlov Vďaka 2x 1 m LED pásikom StreetGlow zaručuje, že vás bude vidieť zo všetkých strán a zo všetkých uhlov. Vďaka tomu je vesta ideálna pre cyklistov, motocyklistov a skútrov, bežcov, chodcov, školákov - na všetky činnosti, pri ktorých je dôležité byť videný v tme. Štyri lítiové batérie, ktoré sú samozrejme už súčasťou dodávky, zaisťujú spotrebu energie a až 80 hodín nepretržitej prevádzky. Rýchla výmena batérie Pretože sú batérie umiestnené v priehradke na batérie, ktorú je možné ľahko vysunúť, je možné ich vymeniť rýchlo a ľahko. Funkcia StreetGlow StreetGlow sa skladá z dvoch krížiacich sa LED pásov, každý s vypínačom. Pomocou jedného tlačidla môžete určiť, ako chcete byť vnímaní - či sa má StreetGlow neustále rozsvecovať, rýchlo alebo pomaly blikať. Utiahnite ich jednoduchým pretiahnutím - žiadne zložité zapínanie ani nastavovanie. Ak vám StreetGlow pohodlne visí na pleciach, zatvorte rýchloupínací prostriedok na hrudi - a môžete vyraziť! Pre každé počasie StreetGlow je odolný voči striekajúcej vode a dažďu. A ak by ste niekedy zabudli zapnúť LED svetlo, prichádza do úvahy funkcia reflektora StreetGlow, aby ste zostali dobre viditeľní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix StreetGlow LED zadné svetlo , Krize v životě, život v krizi

Easypix StreetGlow LED zadné svetlo

Easypix StreetGlow LED  zadné svetlo
Detail

StreetGlow je LED vesta navrhnutá na zlepšenie viditeľnosti za zlých svetelných podmienok. Vďaka mimoriadne jasným LED diódam vyniknete z davu. StreetGlow vás zviditeľní a zabezpečí, aby vás ostatní účastníci cestnej premávky videli skôr. StreetGlow je vyrobený z odolného nylonu a okrem veľmi jasného LED svetla využíva aj technológiu z termoplastických polyuretánových vlákien. Tak vznikne rovnomerný a dobre viditeľný povrch, o ktorom si môžete byť istý aj za nepriaznivého počasia bez ohľadu na to, či ste vonku na bicykli, kolobežke alebo pešo. Plné spektrum: Viditeľné zo všetkých uhlov Vďaka 2x 1 m LED pásikom StreetGlow zaručuje, že vás bude vidieť zo všetkých strán a zo všetkých uhlov. Vďaka tomu je vesta ideálna pre cyklistov, motocyklistov a skútrov, bežcov, chodcov, školákov - na všetky činnosti, pri ktorých je dôležité byť videný v tme. Štyri lítiové batérie, ktoré sú samozrejme už súčasťou dodávky, zaisťujú spotrebu energie a až 80 hodín nepretržitej prevádzky. Rýchla výmena batérie Pretože sú batérie umiestnené v priehradke na batérie, ktorú je možné ľahko vysunúť, je možné ich vymeniť rýchlo a ľahko. Funkcia StreetGlow StreetGlow sa skladá z dvoch krížiacich sa LED pásov, každý s vypínačom. Pomocou jedného tlačidla môžete určiť, ako chcete byť vnímaní - či sa má StreetGlow neustále rozsvecovať, rýchlo alebo pomaly blikať. Utiahnite ich jednoduchým pretiahnutím - žiadne zložité zapínanie ani nastavovanie. Ak vám StreetGlow pohodlne visí na pleciach, zatvorte rýchloupínací prostriedok na hrudi - a môžete vyraziť! Pre každé počasie StreetGlow je odolný voči striekajúcej vode a dažďu. A ak by ste niekedy zabudli zapnúť LED svetlo, prichádza do úvahy funkcia reflektora StreetGlow, aby ste zostali dobre viditeľní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix StreetGlow LED zadné svetlo , Ring voltmeter rba 4, 6 v/12 v/24 v (rba4)

CellPack 389676 EASY2 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 389676 EASY2 V Sada na zmršťovacie spoje  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada
Detail

EASYCELL® nová generácia gélových rukávov od spoločnosti Cellpack. Gél je jednozložkový, rozmerovo stály tesniaci materiál na báze silikónu, ktorý je už naplnený tvarovanými škrupinami odolnými proti nárazu. Keď sú gélové rukávy EASYCELL® zatvorené, naplnený gél chráni, izoluje a utesňuje iba v jednej operácii. Na montáž nie sú potrebné špeciálne nástroje, napríklad plynový horák. Elektrické pripojenie je možné uviesť do prevádzky priamo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako CellPack 389676 EASY2 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada , Vítězné „v“

MUNK Günzburger Steigtechnik 64011 sklolaminát šachtový rebrík Montáž pomocou nástrojov

MUNK Günzburger Steigtechnik  64011 sklolaminát  šachtový rebrík Montáž pomocou nástrojov
Detail

Svetlá šírka obdĺžnikové tyče 300 mm / 400 mm 58 x 25 mm Vlnité priečky Ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne držiaky na stenu Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MUNK Günzburger Steigtechnik 64011 sklolaminát šachtový rebrík Montáž pomocou nástrojov , V lesích

Testovacie prúžky k meraniu hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks

Testovacie prúžky k meraniu hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks
Detail

Testovacie prúžky Contour PLUS sú určené k meraniu hladiny glukózy v krvi a je možné ich použiť s glukometrami Contour Plus a Contour plus ONE. Bez kódovania. Metóda minimálnej vzorky napomáha k odberu správneho množstva krvi na prvý pokus. Ak nebola na prvý pokus odobraná dostatočná vzorka krvi, je možné v krátkom časovom horizonte vzorku doplniť bez toho, aby bol nutný ďalší vpich alebo použitie nového testovacieho prúžku. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Testovacie prúžky k meraniu hladiny cukru v krvi Contour Plus 50 ks , V tieni

Allnutrition Berberine kapsuly na udržanie normálnej hladiny cukru v krvi 90 cps

Detail

Allnutrition Berberine, 90 cps, Adaptogény pre mužov (notino.sk)

Podobné produkty ako Allnutrition Berberine kapsuly na udržanie normálnej hladiny cukru v krvi 90 cps , Bp7-v

Biogema Test Hemoglobín FOB na krv v stolici 1ks

Biogema Test Hemoglobín FOB na krv v stolici 1ks
Detail

Test na rýchle zistenie skrytého krvácania v stolici (okultné krvácanie). Bez špeciálnej diéty. Jednokrokový, kvalitatívny test na stanovenie ľudského hemoglobínu v stolici. Vysoko citlivý a spoľahlivý test (spoľahlivosť porovnateľná s laboratórnym testom). Test si môže urobiť každý sám, v pohodlí svojho domova a sám si ho aj vyhodnotiť. Postup je veľmi jednoduchý a bezbolestný. Vhodný ako preventívne vyšetrenie rakoviny hrubého čreva samovyšetrením. Test pre domáce vyšetrenie Vám môže zachrániť život. (lekarendoma.sk)

Podobné produkty ako Biogema Test Hemoglobín FOB na krv v stolici 1ks , Hudba v číslech, čísla v hudbě (9788025731536)

Zelená Krv Zombie V Spreji – Halloween – 60 ml (8434077155974)

Detail

Umelá krv - na oblečení a na tělo, ve spreji, zelená barva, objem 60 ml, na Halloween (alza.sk)

Podobné produkty ako Zelená Krv Zombie V Spreji – Halloween – 60 ml (8434077155974) , Barbie v pohybe – brunetka v zelenom (887961954968)

Krv V Spreji Na Oblečenie – Halloween – 75 ml (8434077170908)

Detail

Umelá krv - na oblečení a na tělo, ve spreji, červená barva, objem 75 ml, na Halloween Krev ve spreji Fiestas Guirca vám umožní dokonale vyzdobit svůj kostým. Využijete ji na halloweenskou párty, karnevalové slavnosti a tematické akce. Díky umělé krvi si budete moci zabarvit kostým a vytvořit zakrvácený dojem. Jednoduše se přitom aplikuje. Krev ve spreji Fiestas Guirca vás přemění na strašidelné zombie. Klíčové vlastnosti krve ve spreji na oblečení - Halloween - 75 mlUmělá krev určená na oblečeníUmožní zabarvit kostým a vytvořit zakrvácený dojemKrev Fiestas Guirca se jednoduše aplikujeIdeální doplněk ke kostýmu zombieBarevné provedení: červené Objem:75 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Krv V Spreji Na Oblečenie – Halloween – 75 ml (8434077170908)

CellPack 389677 EASY 3 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 389677 EASY 3 V Sada na zmršťovacie spoje  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada
Detail

EASYCELL® nová generácia gélových rukávov od spoločnosti Cellpack. Gél je jednozložkový, rozmerovo stály tesniaci materiál na báze silikónu, ktorý je už naplnený tvarovanými škrupinami odolnými proti nárazu. Keď sú gélové rukávy EASYCELL® zatvorené, naplnený gél chráni, izoluje a utesňuje iba v jednej operácii. Na montáž nie sú potrebné špeciálne nástroje, napríklad plynový horák. Elektrické pripojenie je možné uviesť do prevádzky priamo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako CellPack 389677 EASY 3 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 389678 EASY 4 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 389678 EASY 4 V Sada na zmršťovacie spoje  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada
Detail

EASYCELL® nová generácia gélových rukávov od spoločnosti Cellpack. Gél je jednozložkový, rozmerovo stály tesniaci materiál na báze silikónu, ktorý je už naplnený tvarovanými škrupinami odolnými proti nárazu. Keď sú gélové rukávy EASYCELL® zatvorené, naplnený gél chráni, izoluje a utesňuje iba v jednej operácii. Na montáž nie sú potrebné špeciálne nástroje, napríklad plynový horák. Elektrické pripojenie je možné uviesť do prevádzky priamo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako CellPack 389678 EASY 4 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 371166 EASY 6 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 371166 EASY 6 V Sada na zmršťovacie spoje  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada
Detail

EASYCELL® nová generácia gélových rukávov od spoločnosti Cellpack. Gél je jednozložkový, rozmerovo stály tesniaci materiál na báze silikónu, ktorý je už naplnený tvarovanými škrupinami odolnými proti nárazu. Keď sú gélové rukávy EASYCELL® zatvorené, naplnený gél chráni, izoluje a utesňuje iba v jednej operácii. Na montáž nie sú potrebné špeciálne nástroje, napríklad plynový horák. Elektrické pripojenie je možné uviesť do prevádzky priamo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako CellPack 371166 EASY 6 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 371167 EASY 7 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

CellPack 371167 EASY 7 V Sada na zmršťovacie spoje  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada
Detail

EASYCELL® nová generácia gélových rukávov od spoločnosti Cellpack. Gél je jednozložkový, rozmerovo stály tesniaci materiál na báze silikónu, ktorý je už naplnený tvarovanými škrupinami odolnými proti nárazu. Keď sú gélové rukávy EASYCELL® zatvorené, naplnený gél chráni, izoluje a utesňuje iba v jednej operácii. Na montáž nie sú potrebné špeciálne nástroje, napríklad plynový horák. Elektrické pripojenie je možné uviesť do prevádzky priamo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako CellPack 371167 EASY 7 V Sada na zmršťovacie spoje obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah: 1 sada

SFD Nutrition Chrome tablety na udržanie normálnej hladiny cukru v krvi 200 tbl

Detail

SFD Nutrition Chrome, 200 tbl, Doplnky stravy pre mužov pre mužov, Uľahčite si cestu za štíhlou líniou. Ak ste upravili jedálniček a začali sa pravidelne hýbať, doplnok stravy SFD Nutrition Chrome podporí vašu snahu pri redukčnej diéte ešte viac. Schudnite raz a navždy a udržte si telo v kondícii. Vlastnosti: zmierňuje chuť na sladké potláča tendencie prejedať sa podporuje látkovú výmenu (notino.sk)

Podobné produkty ako SFD Nutrition Chrome tablety na udržanie normálnej hladiny cukru v krvi 200 tbl

Merač tlaku v pneumatikách PROTECO 42.09-PM01

Merač tlaku v pneumatikách PROTECO 42.09-PM01
Detail

Kvalitní Merač tlaku v pneumatikách PROTECO 42.09-PM01 z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Náradie pre auto | Špeciálne autonáradie a prípravky | Autonáradia na opravu pneumatík. (esat.sk)

Podobné produkty ako Merač tlaku v pneumatikách PROTECO 42.09-PM01

COMPASS Merač tlaku v pneumatikách, 5 bar

COMPASS Merač tlaku v pneumatikách, 5 bar
Detail

COMPASS Merač tlaku v pneumatikách, 5 bar z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Výbava a príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 3.59 €. Pomocou tohto merača jednoducho a presne kontrolujte tlak v pneumatikách. Tlak pneumatík kontrolujte iba keď sú pneumatiky studené. Vďaka zvýraznenému ukazovateľu (ručička) je tlak dobre čitateľný. Technické údaje: rozsah: 0,5 - 5 bar hmotnosť: 63 g Obsah balenia: 1 x pneumerač (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Merač tlaku v pneumatikách, 5 bar

RapiClear occult blood test na krv v stolici 1 set

RapiClear occult blood test na krv v stolici 1 set
Detail

Charakteristika: Prítomnosť okultnej krvi v ľudských výkaloch je často spojená s gastrointestinálnymi chorobami ako sú črevné polypy, rakovina hrubého čreva a konečníka, ulceratívna kolitída a Crohnova choroba. Včasná detekcia analýzou okultnej krvi a liečenie týchto chorôb môže výrazne redukovať kolorektálnu rakovinu. Imunochromatografický test je citlivejší a špecifickejší ako tradičný guajakový test. Na rozdiel od guajakového testu pacient nepotrebuje špeciálnu diétu. FOB je jednoduchý jednokrokový in-vitro imunochromatografický test na rýchlu kvalitatívnu detekciu ľudského hemoglobínu vo výkaloch. Testovacie zariadenie obsahuje podložku, kde sa po vložení vhodného množstva vzorky tekutých výkalov zdetekuje ľudský hemoglobín v koncentrácii 10 ng/ml a vyššom. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Vzorka stolice sa odoberie zariadením na odber vzorky a poriadne sa premieša potrasením. Zariadenie sa drží tak, aby jeho špička smerovala nahor, potom sa špička odlomí a vytlačia sa 2 kvapky extrahovanej vzorky do jamky pre vzorku na kazete. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako RapiClear occult blood test na krv v stolici 1 set

Easypix ThermoGun TG2 teplomer lekársky bezdotykové meranie

Easypix ThermoGun TG2 teplomer lekársky bezdotykové meranie
Detail

ThermoGun TG2 Bezkontaktný teplomer na lekárske použitie Rýchle, bezpečné a bezkontaktné meranie teploty ThermoGun TG2 je špeciálne vyrobený pre lekárske účely v súlade s lekárskymi normami (a presahuje bežné priemyselné normy). Je to presný prístroj, ktorý spĺňa najvyššie požiadavky a všetky potrebné právne požiadavky. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix ThermoGun TG2 teplomer lekársky bezdotykové meranie

Easypix MyStudio greenscreen sada pre záznam obrazu

Easypix MyStudio greenscreen sada pre záznam obrazu
Detail

Odteraz máte svoje osobné štúdio pre domácnosť a ako profesionál môžete vytvárať efektívne videá a fotografie s vlastným pozadím. Natočte sa pred zelenú obrazovku MyStudio a „skočte“ na svoje individuálne pozadie pomocou aplikácie vo videu. Neexistujú žiadne obmedzenia pre vás! Vy rozhodujete, na akom pozadí sa chcete prezentovať a ako často to chcete meniť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Easypix MyStudio greenscreen sada pre záznam obrazu

Paulmann žiarovka 97 mm 230 V E14 3 W číra sviečkový tvar obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah 1 ks

Paulmann žiarovka  97 mm 230 V E14 3 W číra sviečkový tvar  obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah 1 ks
Detail

Klamlivo podobný sviečkový efekt. Veľmi jemná intenzita svetla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Paulmann žiarovka 97 mm 230 V E14 3 W číra sviečkový tvar obsah, množstvo obsiahnutého obsahu na objednaný obsah 1 ks

Technoline WL 1020 merač kvality vzduchu v interiéri

Detail

Merač kvality vzduchu vám pomôže pri analýze a vyhodnotení kvality vzduchu v miestnosti. Integrovaný snímač kvalityvzduchu nepretržite monitoruje klímu v miestnosti, analyzuje koncentráciu znečisťujúcich látok a na základe zistenýchhodnôt poskytne odporúčania na vyvetranie miestnosti.Meranie prebieha pomocou výkonného senzora súhrnu prchavých organických látok (TVOC) a CO2. Koncentrácia CO2 jedobrým indikátorom vydýchaného vzduchu. Vo vydychovanom vzduchu vo vnútornom prostredí je koncentrácia CO2 zhruba50 x vyššia ako je vo vdychovanom vzduchu.Pre odporúčanie vetrania sa využíva to, že ak stúpa koncentrácia CO2, tak stúpa aj koncentrácia prchavýchorganických látok (VOC). Keď sa začne vetrať na základe zvýšenej koncentrácie CO2, tak klesne koncentrácia ako CO2,tak aj koncentrácia VOC a cítime sa lepšie. Senzor CO2 merača kvality vzduchu WL 1020 nedetekuje obsah CO2 priamo vprostredie, ale približnou hodnotou odvodenou od iných príslušných parametrov senzora.Vo vnútorných podmienkach sa vzduch v miestnosti skladá z približne 78 % dusíka, približne 21 % kyslíka, približne 1 %ušľachtilých plynov a približne 0,03 % oxidu uhličitého. Koncentrácia vzácnych plynov a oxidu uhličitého sú rozhodujúce prehodnotenie kvality vnútorného ovzdušia a jej vplyvu na našu pohodu a zdravie.Kvalita vzduchu je označená 5 hviezdičkami v 11 úrovniach. Čím viac symbolov hviezd je zobrazených, tým lepšia je nameranákvalita vzduchu. Pri napájaní USB adaptérom (adaptér nie je súčasťou balenia) je senzor kvality vzduchu stále zapnutý,prebieha meranie a odporúčanie vetrania je indikované žltým osvetlením a dôrazné odporúčanie vetrania podsvietenia červenýmosvetlením displeja. Biele osvetlenie indikuje dobrú kvalitu vzduchu.Pri napájaní iba batériami je osvetlenie displeja vypnuté, je zobrazený čas, teplota, relatívna vlhkosť a posledné meraniekvality vzduchu. Pre obnovu merania kvality vzduchu je potrebné manuálne aktivovať senzor kvality vzduchu, zobrazí sahodnotenie pomocou hviezdičiek az dôvodu úspory batérií sa po 5 minútach merania vypne a na displeji zostane výsledokposledného merania.? LCD displej s rozmermi 58 x 65 mm? veľkosť číslic na displeji – čas 14 mm, teplota a relatívna vlhkosť 10 mm? zobrazenie kvality vzduchu pomocou 5 hviezdičiek v 11 úrovniach a farbou osvetlenia displeja (biela, žltá, červená - prinapájanie USB adaptérom)? možnosť obnovenia továrenskej kalibrácie? meranie teploty a relatívnej vlhkosti? zobrazenie teploty vo C, alebo F? pamäť na maximálne a minimálne namerané hodnoty teploty a rel. vlhkosti? čas vo formáte 12, alebo 24 hodín? budík s funkciou opakovaného budenia po 5 minútach (Snooze)? budíš signál - 4 pípnutia za sekundu? 3 stupne jasu osvetlenia, alebo vypnutie osvetlenia displeja (pri napájaní USB adaptérom)? ikona slabých batérií? farba biela so strieborným rámčekom? napájanie pomocou batérií (2 ks typ AAA-mikrotužkové), alebo USB adaptérom (nie sú súčasťou balenia)? možnosť postavenia, pri napájaní iba batériami i zavesenímObsah balenia? merač kvality ovzdušia? USB kábel? český, nemecký, anglický TECHNICKÉ PARAMETREDetekcia CO2 áno, od 400 do 9999 ppmMetóda merania CO2 nedetekuje CO2 priamo v prostredí, ale príslušnú hodnotu odvodenú odiných parametrovDetekcia TVOC áno, od 0 do 9,999 mg/m3Indikácia kvality vzduchu 5 hviezdičkami v 11 úrovniach, farbou osvetlenia displeja (biela, žltá,červená - pri napájaní USB adaptérom)Rozsah merania vnútornej teploty /tolerancia -9,9°C až +50°C ±1°CRozlíšenie vnútornej teploty 0,1°CRozsah merania vnútornej rel. vlhkosti /tolerancia 10% až 95% ±5%Rozlíšenie vnútornej rel. vlhkosti 1%Pamäť na max a min nameranej hodnoty áno, teploty a relatívnej vlhkostiČas áno, manuálne nastaviteľnýFormát času 12 / 24 hpdinBudík ánoOpakované budenie (Snooze) áno, po 5 minútachRozmery displeja hlavnej jednotky 64 x 58 mmVeľkosť číslic - hlavná jednotka čas 19 mm, teplota, relatívna vlhkosť 10 mmOsvetlenie displeja hlavnej jednotkyáno, pri napájaní USB adaptérom 3 stupne jasu a možnosť vypnutiaosvetlenie, indikácia kvality vzduch zmenou farby osvetlenie displeja - biela,žltá, červená. Pri napájaní batériami je osvetlenie vypnuté.Napájanie USB adaptér 5,0 V, 1 A (nie je súčasťou balenia)2 ks batérií 1,5 V typ AAA (mikrotužkové, nie sú súčasťou balenia)Celkové rozmery 81 x 81 x 25 mmHmotnosť 98 g (bez batérií)Farba biela so strieborným rámčekomMožnosť postavenia / zavesenia áno / áno, pri napájaní iba batériamiLOGISTICKÉ ÚDAJEHmotnosť celkom (kg) 0.176Hmotnosť výrobku (kg) 0.098Hmotnosť obalu (kg) 0.024Rozmery obalu (cm) 95 x 94 x 55Hmotnosť kartónu (kg) 8.800 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Technoline WL 1020 merač kvality vzduchu v interiéri

Merač parametrov prostredia 5 v 1 Extech EN300

Merač parametrov prostredia 5 v 1 Extech EN300
Detail

Meracie zariadenie kombinuje 5 meracích funkcií (vlhkosť vzduchu, teplota, rýchlosť vzduchu, svetlo a zvuk) do jednej. V prístroji sú integrované všetky senzory okrem merania povrchovej teploty. To umožňuje meranie bez veľkého množstva externého príslušenstva. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Merač parametrov prostredia 5 v 1 Extech EN300

JFK 029 V prachu a krvi (978-80-738-7638-8)

JFK 029 V prachu a krvi (978-80-738-7638-8)
Detail

E-kniha ze série JFK, autor Míla Linc, 224 stran Jediným krokem se John Francis Kovář dostal z mississippského mokřadu do Čech 17. století. Tenhle svět je ale tvrdší a vražednější, než si pamatuje z hodin dějepisu. Na polích neroste ani bodláčí, samotná země je nemocná a lidé se pojídají navzájem. Válka trvá přes půlstoletí a nehodlá skončit. Přežije? Dostane se zpět ke svým přátelům? Odhalí tajemství průchodu mezi světy? Pochybuje o tom, tenhle svět je příliš jiný. Albrecht z Valdštejna ovládá Frýdlantské vévodství, věže vídeňských chrámů zdobí muslimský půlměsíc, katolická Plzeň úpí pod nadvládou inkvizice. A řádí mor, proti němuž je Černá smrt z naší historie horším nachlazením. Kovář se ocitl v pekle a hledá cestu ven. (alza.sk)

Podobné produkty ako JFK 029 V prachu a krvi (978-80-738-7638-8)

Kliešťový merač Megger DPM1000 CAT III 1000 V, CAT IV 600 V

Kliešťový merač Megger DPM1000 CAT III 1000 V, CAT IV 600 V
Detail

Nový terminál na meranie výkonu Megger DPM1000 kombinuje funkcie elektromera, harmonického merača a záznamníka údajov v jednom užívateľsky príjemnom balení. Konštrukcia spĺňa požiadavky BSEN 61010-1 CAT IV 600 V pre aplikácie na strane napájania. Veľký podsvietený LCD displej prehľadne zobrazuje všetky merania, ktoré je možné zapnúť stlačením tlačidla alebo otočením výberového tlačidla. Tiež sa automaticky vypne, aby sa znížila spotreba batérie. DPM1000 môže merať jednosmerné, striedavé, pulzné a zmiešané prúdy až do 1000 A jednoduchým upnutím svorky okolo príslušného vodiča, zatiaľ čo napätie až 1000 V AC alebo DC je možné merať pomocou dodaných testovacích káblov. Keď sa majú vykonať merania výkonnosti, oba vyššie uvedené postupy sa vykonajú súčasne. Všetky parametre súvisiace s energiou vrátane spotreby energie, frekvencie, celkového harmonického skreslenia, faktora skreslenia a kapacity. Má automatický výber rozsahu a zobrazenie smeru otáčajúceho sa poľa pre 3 fázy. DPM1000 meria jednofázový a trojfázový aktívny výkon a účinník, harmonický obsah signálu a dokáže detekovať harmonické až do 25. Ukážte harmonické. S dodaným termočlánkom je možné vykonávať merania teploty až do 1000 ° C. DCM1000 je ideálny pre meranie kvality energie a aplikácií pri vývoji, inštalácii, údržbe a opravách zariadení a zariadení vo výkonovej elektronike a energetickej technológii. Jednotka má vnútornú baterku, ktorá sa rozsvieti, keď sú kliešte v prevádzke, a automatickú bezkontaktnú detekciu napätia na identifikáciu živých vedení. DPM 1000 je možné použiť na zaznamenávanie údajov do vnútornej energeticky nezávislej pamäte. Do pamäte môžete za určité časové obdobie zaznamenať maximálne 9 999 nameraných hodnôt / dátových súborov a stiahnuť údaje na vytvorenie diagramov a správ. Rýchlosť záznamu je možné nastaviť od 1 s do 600 s Presnosť časovača je do 3 sekúnd za hodinu Merač používa bezdrôtovú technológiu Bluetooth v4.0 s nízkou spotrebou energie na prenos údajov v reálnom čase do bezplatnej aplikácie Megger LinkTM, ktorá je k dispozícii pre iOS aj Android. Maximálny dosah vonku je približne 10 m. Táto funkcia nie je platná pre prítok a rotáciu fázy. DPM1000 sa dodáva kompletne s testovacími káblami a termočlánkovou sondou v plnom prenosnom kufríku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kliešťový merač Megger DPM1000 CAT III 1000 V, CAT IV 600 V

Kemo B214 ultrazvukový merač vzdialenosti stavebnica 9 V/DC, 12 V/DC

Kemo B214 ultrazvukový merač vzdialenosti stavebnica 9 V/DC, 12 V/DC
Detail

Tento prístroj pracuje na princípe odrazu ultrazvuku. Akonáhle sa k ultrazvukovému senzoru priblíži teleso na vzdialenosť 10 - 80 cm, rozsvieti sa svetelná LED dióda. Oblasti použitia: pomoc pri parkovaní v garáži · poplašné zariadenie pre osoby alebo zvieratá · identifikácia objektov na bežiacich pásoch · kontrola proti krádeži väčších predmetov atď. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kemo B214 ultrazvukový merač vzdialenosti stavebnica 9 V/DC, 12 V/DC

SureScreen ST FOB samodiagnostika test na stanovenie krvi v stolici, 1x1 ks

SureScreen ST FOB samodiagnostika test na stanovenie krvi v stolici, 1x1 ks
Detail

Test SureScreen ST FOB - samodiagnostika je rýchlym samodiagnostickým chromatografickým imunotestom pre stanovenie ľudskej krvi v stolici (tzv. skryté alebo okultné krvácanie - FOB). Veľké množstvo ochorení spôsobuje skryté krvácanie v stolici. V počiatočnom štádiu niektorých gastrointestinálnych problémov, ako je rakovina hrubého čreva, vredy, polypy, zápal hrubého čreva, zápal divertikula, fisúry, nie sú žiadne viditeľné príznaky, iba skryté krvácanie. Samodiagnostický rýchly test, pre kvalitatívnu detekciu nízkej hladiny skrytého krvácania v stolici. Je založený na sendvičovom stanovení s dvoma protilátkami. Selektívne stanovuje skryté krvácanie v stolici od množstva 50 ng/mL a viac, alebo 6 µg/g stolice. Toto stanovenie neovplyvňuje diétny režim pacienta. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako SureScreen ST FOB samodiagnostika test na stanovenie krvi v stolici, 1x1 ks

Merač tlaku v pneumatikách EXTOL PREMIUM 8863050 EMERGENCY 5v1

Merač tlaku v pneumatikách EXTOL PREMIUM 8863050 EMERGENCY 5v1
Detail

Kvalitní Merač tlaku v pneumatikách EXTOL PREMIUM 8863050 EMERGENCY 5v1 z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Náradie pre auto | Špeciálne autonáradie a prípravky | Autonáradia na opravu pneumatík. (esat.sk)

Podobné produkty ako Merač tlaku v pneumatikách EXTOL PREMIUM 8863050 EMERGENCY 5v1

COMPASS Profesionálny merač tlaku v pneumatikách, 4 kg/cm2

COMPASS Profesionálny merač tlaku v pneumatikách, 4 kg/cm2
Detail

COMPASS Profesionálny merač tlaku v pneumatikách, 4 kg/cm2 z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Výbava a príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 18.49 €. Telo merača je opatrené tlačidlom pre vynulovanie po nameraní hodnôt, zároveň ho možno použiť na zníženie tlaku v pneumatike pozvoľným stlačením. Uzatvárateľné plastové puzdro ochráni zariadenie proti poškodeniu. Technické údaje: hmotnosť: 0,214 kg merateľný rozsah tlaku od 0,3 do 4 Atm Obsah balenia: 1 x merač (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Profesionálny merač tlaku v pneumatikách, 4 kg/cm2
Start by iHealth PO2 – pulzný oxymeter na meranie saturácie krvi kyslíkom (IH-PO2), Zima v krvi (978-80-747-0195-5), WAS PO2 (9) červeno - bílé (5W9), JFK 029 V prachu a krvi (978-80-738-7638-8), Volanie krvi (978-80-895-1552-3), Integrace obsahu vyučování (978-80-247-2529-1), MIXA Anti-Imperfection bez obsahu mydla 200ml (3600550807417), FIELDMANN FDLM 1050 Laserový merač vzdialenosti, KUFIETA Merač tlaku pre nákladné vozidlá (6KMAS03), Elektrobock EMF-1 merač el. energie (1146), M-Style – Automatický merač motohodín (MS-019762), Modlitby ku Kristovej krvi (978-80-8211-182-1), Q-CONNECT antistatické, bez obsahu alkoholu, nehorľavé, 20 párov (KF32148), FERRIDA 50 m laserový merač vzdialenosti (FRD-LDM50M), KUFIETA Merač tlaku pre osobné automobily a motocykle (6KMAS01), iHealth NEO BP5S inteligentný merač krvného tlaku (IH-BP5S), Laserový merač vzdialenosti 0,2 – 40 m, 10 režimov (5906083029295), Extech CO210 Merač oxidu uhličitého (CO2) 0 – 9999 ppm, iHealth TRACK KN-550BT merač krvného tlaku (IH-KN-550BT), VOLTCRAFT CO-60 Merač oxidu uhličitého (CO2) 0 – 3000 ppm, Shelly Pro 3EM, merač spotreby vr. 3 svoriek 120A, WiFi, LAN, BT (SHELLY-PRO-3EM), MANFROTTO MK 290LTA3-V (MK290LTA3-V), Krize v životě, život v krizi, RING Voltmeter RBA 4, 6 V/12 V/24 V (RBA4), Vítězné „V“, V lesích, V tieni, BP7-V, Hudba v číslech, čísla v hudbě (9788025731536), Barbie V Pohybe – Brunetka V Zelenom (887961954968)